View Full Version : Hollanda - Türkiye | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu
di canio
06.Eylül.2012, 19:09
http://img580.imageshack.us/img580/6669/hollandatrkiye.png
uAburak89
06.Eylül.2012, 19:10
Benim hiç umudum yok bu maçtan, Hollanda her ne kadar eski gücünde olmasa da en az 3 tane yeriz diye düşünüyorum.
footballer33
06.Eylül.2012, 19:21
Kazanan Hollanda olur maalesef. Hiç şans vermiyorum bu maçta A Millilere. Yine de, başarılar diliyorum takımımıza tabii ki.
attirson
06.Eylül.2012, 19:21
Kazanırız dedim ama sonradan Volkan'ın olmadıgı aklıma geldi.Hayırlısı diyelim.
C h A o S
06.Eylül.2012, 20:36
Benimde hiç ümidim yok.Robben,Persie felan bunları durdurmak çok zor.İddaa tabiriyle handikaplı alır Hollanda.
RaSenGan
06.Eylül.2012, 20:40
Kazanırız dedim ama sonradan Volkan'ın olmadıgı aklıma geldi.Hayırlısı diyelim.
He Volkan olsa kazanıcaz yani :)
futureless
06.Eylül.2012, 20:41
Hadi kavga edelim :) Kalecinin önemini biliyor olduğunu varsayıyorum, Avusturya maçı en yakın ve en net örnektir. Fenerbahçe'nin bu sezonki 1-2 maçı buna en yakın ve en güzel örneklerdir.
Mamadou
06.Eylül.2012, 20:45
Hollanda'ya karşı deplasmanda kazanmak bir yana kalsın beraberlik çok büyük başarıdır. 2,0 3,0 gibi net bir skorla kaybedeceğimizi tahmin ediyorum. Umarım yanılırım. Estonya maçında puan kaybı olmasın yeterli. Kağıt üstünde zayıf ama son döneminde çıkış içerisinde olan takım göreceğiz o maçta.
Volkan olmaması büyük handikap.Yiğidi öldür hakkını yeme Aygün :)
RaSenGan
06.Eylül.2012, 20:49
Hadi kavga edelim :) Kalecinin önemini biliyor olduğunu varsayıyorum, Avusturya maçı en yakın ve en net örnektir. Fenerbahçe'nin bu sezonki 1-2 maçı buna en yakın ve en güzel örneklerdir.
Fenerbahçe'nin oynadığı rakiplere bak bir de Türkiye'nin rakibi Hollanda'ya.Hollanda'nın hücum hattı bizim defansı ne hale getirir ? Müthiş formda olan bir Van Persie var adamlarda.Robben Sneijder vs. de eklersek Volkan'ın yapabiliceği bir şey kalmıyor.Volkan varken 3 yeriz yokken 4 yeriz.Volkan süper kahramanmış gibi davranıyorsunuz.
Kaka Leite
06.Eylül.2012, 20:52
Neden kazanmayacağız ki ?
Biz Portekizi yenmedik mi ?
Bakıldığında Portekiz defansı Hollandadan çok daha iyi bunu rahat görebilirsin.Tek yapmamız gereken daha iyi savunma o kısımdada Volkan'a çok iş düşüyordu :)
Çünkü o hücum hattını her pozisyon durduramaz bizim defans...
zeck17
06.Eylül.2012, 20:52
ya 3den fazla yeriz ya da kontradan gol bulur kazanırız çünkü standardımız yok
Kaka Leite
06.Eylül.2012, 20:53
Fenerbahçe'nin oynadığı rakiplere bak bir de Türkiye'nin rakibi Hollanda'ya.Hollanda'nın hücum hattı bizim defansı ne hale getirir ? Müthiş formda olan bir Van Persie var adamlarda.Robben Sneijder vs. de eklersek Volkan'ın yapabiliceği bir şey kalmıyor.Volkan varken 3 yeriz yokken 4 yeriz.Volkan süper kahramanmış gibi davranıyorsunuz.
Ya saçma sapan konuşma allah aşkına San Marino yaptın bizi yazık.
Bizim hücum hattı iyi oynarsa onların defansı ne hale getirir önce bunu sor kendine ?
Öyle 3-4 yiyecek bir takım değiliz biz elimiz armut toplamıyor.
futureless
06.Eylül.2012, 20:54
1 gol Süper Kupa demekti , 1 gol Şampiyonlar Ligi bileti demekti bizim için. O yüzden pek de küçümsememek lazım bence.
Bir de Hollanda'yı büyütme o kadar. Ben de yenileceğimizi düşünüyorum o ayrı mesele ama Avrupa Şampiyonası'nda gördük formda van Persie ve diğerlerini.Biz ne yapabiliriz ona bakmalıyız.Volkan'ın eksikliğini hissetmemek zor bunu bir çok insan biliyor.Karakterini sevmeyebilirsin, ama verdiği güven bir başka.
RaSenGan
06.Eylül.2012, 20:55
Bakıldığında Portekiz defansı Hollandadan çok daha iyi bunu rahat görebilirsin.Tek yapmamız gereken daha iyi savunma o kısımdada Volkan'a çok iş düşüyordu :)
Çünkü o hücum hattını her pozisyon durduramaz bizim defans...
:) Ee daha geçen maç Avusturya yenmedi mi bizi :) Portekiz maçı da Avusturya maçı da yanıltıcıydı.Kalitemiz,yapabileceklerimiz belli.Bu kadro gruplarda Hollanda'yı yenemez,Hollanda dışındakilere yenilmez.
Bakıldığında Portekiz defansı Hollandadan çok daha iyi bunu rahat görebilirsin.
Şimdi böyle de bakmak çok yanlış olur.Portekiz'in de forveti yok ama Hollanda'da Persie var.Hollanda,Portekiz'den daha iyi bir takım bence hem defans hem de ofans olarak.
Kaka Leite
06.Eylül.2012, 20:56
:) Ee daha geçen maç Avusturya yenmedi mi bizi :) Portekiz maçı da Avusturya maçı da yanıltıcıydı.Kalitemiz,yapabileceklerimiz belli.Bu kadro gruplarda Hollanda'yı yenemez,Hollanda dışındakilere yenilmez.
Avusturalya bizi nası yendi biliyoruz.Aslında söylediği şey bu idi onunda Volkanın önemini gördük.. :)
RaSenGan
06.Eylül.2012, 20:56
Ya saçma sapan konuşma allah aşkına San Marino yaptın bizi yazık.
Bizim hücum hattı iyi oynarsa onların defansı ne hale getirir önce bunu sor kendine ?
Öyle 3-4 yiyecek bir takım değiliz biz elimiz armut toplamıyor.
Tamam tamam 5 atarız.Yarın akşam görürüz defansları hücumları.
Kaka Leite
06.Eylül.2012, 20:57
Şimdi böyle de bakmak çok yanlış olur.Portekiz'in de forveti yok ama Hollanda'da Persie var.Hollanda,Portekiz'den daha iyi bir takım bence hem defans hem de ofans olarak.
Bence defans olarak iyi değil.Ancak ofans olarak daha kalabalık alternatifli bir hücum hattına sahipler.
Nedvedmania
06.Eylül.2012, 20:57
İyi Aygün yine büyük konuştuğuna göre bu maç berabere bitecek :D
Kaka Leite
06.Eylül.2012, 20:58
Tamam tamam 5 atarız.Yarın akşam görürüz defansları hücumları.
Olum anlamıyo musun anlamak mı istemiyorsun ?
Ben 5 atarız demiyorum ama 4-0 falan yenilecek biri değiliz diyorum.Eğer adam gibi oynarsak...
besiktas1903
06.Eylül.2012, 20:59
Arkadaslar Van persie buyuk ihtimal ilk 11'de baslamayacak. van Gaal Benim birinci forvetim Huntelaar dedi ve van Persie'yi forvet dısında başka bir yerde oynatmayacagini da söyledi. Tek forvet ile oynadıkları için van Persie yedek baslar.
Mamadou
06.Eylül.2012, 21:00
ThreepWooD
Hollanda'nın forvetinde Portekiz'de olduğu gibi son vuruşlarda özürlü bir forveti yok. Portekiz'in o maçta yakaladığı gol fırsatlarını Hollanda'nın forvetleri yakalarsa affetmez.
petrol_fb12
06.Eylül.2012, 21:01
Abdullah avcı beğenmediğim bir hoca..taktik anlamda diyorum... elindeki takım belediye takımı değil küme düşmemeye oynamıyor bir milli takım..hedefleri var..kontra atak sistem'le bu iş yürümez...oyuncuların buna alışması zaman alacak..Portekiz maçını şans kader bitiricilik şansıyla yenmiştik...Ama Hollanda bize acımaz..Avusturya maçındaki futbolun aynısını oynarsak.Hollanda 6-7 atar....bizde oturur sonra..kim getirdi bu Abdullah Avcı'yı diye düşünürüz....
Kaka Leite
06.Eylül.2012, 21:02
ThreepWooD Hollanda'nın forvetinde Portekiz'de olduğu gibi son vuruşlarda özürlü bir forveti yok. Portekiz'in o maçta yakaladığı fırsatları Hollanda'nın forvetleri bulursa affetmez.
Ben zaten defansları söyledim :)
Anlamıyorum ki Arapça mı geliyor abi yazdıklarım benim size :icon_biggrin:
Hücum hattı daha iyi zaten ama tek hücumla oynanmıyor bu oyun..
Abdullah avcı beğenmediğim bir hoca..taktik anlamda diyorum... elindeki takım belediye takımı değil küme düşmemeye oynamıyor bir milli takım..hedefleri var..kontra atak sistem'le bu iş yürümez...oyuncuların buna alışması zaman alacak..Portekiz maçını şans kader bitiricilik şansıyla yenmiştik...Ama Hollanda bize acımaz..Avusturya maçındaki futbolun aynısını oynarsak.Hollanda 6-7 atar....bizde oturur sonra..kim getirdi bu Abdullah Avcı'yı diye düşünürüz....
Belediye küme düşmeye oynayan bir takımı değildi zaten.Abdullah Avcı'da sorumluluğun farkındadır zaten izleyip göreceğiz Portekiz veya Avusturya maçına göre değil Hollanda maçından sonra anlarız artık neyin ne olduğunu :)
besiktas1903
06.Eylül.2012, 21:09
ThreepWooD
Hollanda'nın forvetinde Portekiz'de olduğu gibi son vuruşlarda özürlü bir forveti yok. Portekiz'in o maçta yakaladığı gol fırsatlarını Hollanda'nın forvetleri yakalarsa affetmez.
Hollanda Son oynadigi maclarda zor pozisyon buluyordu, van Persie ve huntelaar ileride tek basina Adada kalmis gibilerdi. Kanatlarda Robben ve Affelay daha cok iceriye dogru gidiyorlardi ve Forvetlere orta gelmiyordu. Defans orta saha ve forvet arasinda cok bosluklar olusuyordu ve takimda yardimlasma yoktu. Tabi şimdi takımın basında Van Gaal var ve 2012 kadrosundan bir kaç oyuncu yok.
Nocna Mora
06.Eylül.2012, 21:10
Real Madrid'de Barcelona'ya kontra atak ile oynadı ve yendi. Bu küme düşmeye oynayan bir takım taktiği değildir. Bana sorarsanız en güzel taktiklerden biridir. Hem savunma hem hücum tarzında.. Tercih edermiyim ben hoca olsam sık degil ama tercih edenleri eleştirmeye anlam veremiyorum.
ForsakeN
06.Eylül.2012, 21:11
3-0 Hollanda alır, Volkan'ı da diğer eksikleri de ararız.
Mamadou
06.Eylül.2012, 21:20
ThreepWooD
Twente'den stoper Douglas'ı devşirdiler. Ama o kadroda yok. AZ'den Nick Viergever,PSV'den Kevin Strootman,Jetro Willems ve Aston Villa'dan Ron Vlaar gibi yeni oyuncular kadroda yer alıyor. Bizim savunmacılarla karşılaştırsak daha iyi savunmacılara sahipler. Öyle bir yazmışın ki sanki 10 yıldır oturmuş bir savunma hattımız var. Bizim savunmamızın da kalır yanı yok. Bizde yeni bir takımız ve Hollanda daha oturmuş isimlerden oluşuyor. Hollanda'nın Avrupa Şampiyonasındaki performansına bakıp aldanmamak lazım.
grkm33
06.Eylül.2012, 21:30
Volkan'ın olmaması büyük eksiklik.Kim ne derse desin Türkiye'nin 1 Dünyanın sayılı kalecilerinden.Forvet gol atar kaleci maç alır ;)
GeNç KaRTaL
06.Eylül.2012, 21:34
Büyük ihtimalle kapanıp beraberliğe oynayacağız.Bu durumda maçın sonucunu Hollanda ofasıyla bizim savunmanın performansı belirler.Hollanda kazanır büyük ihtimalle.Umarım beraberlik çıkartabiliriz bu zorlu deplasmandan.
petrol_fb12
06.Eylül.2012, 21:37
Belediye küme düşmeye oynayan bir takımı değildi zaten.Abdullah Avcı'da sorumluluğun farkındadır zaten izleyip göreceğiz Portekiz veya Avusturya maçına göre değil Hollanda maçından sonra anlarız artık neyin ne olduğunu :)
Gecen sezon belediye başkanı dinlemiştmi..öncelikle hedefimiz her zaman ligde kalmak olarak söyledi...Sonra orta sıralara gelip elimizden geldiğince avrupa bileti almak demişti..En kötü seneryo 10 galibiyet 10 beraberlik demişti...O yüzden öyle yazdım...Evete ama ben ümitli değilim...
Real Madrid'de Barcelona'ya kontra atak ile oynadı ve yendi. Bu küme düşmeye oynayan bir takım taktiği değildir. Bana sorarsanız en güzel taktiklerden biridir. Hem savunma hem hücum tarzında.. Tercih edermiyim ben hoca olsam sık degil ama tercih edenleri eleştirmeye anlam veremiyorum.
Real madrid..90 dakka boyunca arabayı kale önüne cekerek yaptı..bulduğu ilk kontra atak gol oldu...ona kontra atak sistem denmez..aşırı defansif anlayış denir...Kontra atak sistem'de kanatların daima geriden gelip..ön tarafa beklenmedik zamanlarda takviye yapmasıyla olur..Buda bir avantaj sağlıyor rakibin kanatları asla hucuma kalkamıyor...Buda rakip takım atağa kalktığı zaman avantaj sağlıyor size....Ama bu sistemi avusturya gibi bir takıma yapamıyorsan..hollanda'ya yapıcağını beklemek tamamen hayal olur..ama futbol bu bekleyip göreceğiz..
GebzeLi1907
06.Eylül.2012, 21:37
Bu kadar karamsar havaya şaşırdım doğrusu.
Ben beraberlik bekliyorum hatta galibiyet dahi olası.
Abdullah hocaya ve takıma güvenim var.İyi bir havası ve kendine güveni var takım ve hocanın.
Olmaz diye birşey yok Hollanda da defans sıkıntıları var hatta ortasahanın göbeği euro 12 de sıkıntılıydı bana göre..
Saçma sapan erken gol falan yemezsek bu maçın ortağıyız
grkm33
06.Eylül.2012, 21:39
Bu kadar karamsar havaya şaşırdım doğrusu.
Ben beraberlik bekliyorum hatta galibiyet dahi olası.
Abdullah hocaya ve takıma güvenim var.İyi bir havası ve kendine güveni var takım ve hocanın.
Olmaz diye birşey yok Hollanda da defans sıkıntıları var hatta ortasahanın göbeği euro 12 de sıkıntılıydı bana göre..
Saçma sapan erken gol falan yemezsek bu maçın ortağıyız
Saçma gol demişken taçtan falan gol yemeyikte :)
Kaka Leite
06.Eylül.2012, 21:42
ThreepWooD
Twente'den stoper Douglas'ı devşirdiler. Ama o kadroda yok. AZ'den Nick Viergever,PSV'den Kevin Strootman,Jetro Willems ve Aston Villa'dan Ron Vlaar gibi yeni oyuncular kadroda yer alıyor. Bizim savunmacılarla karşılaştırsak daha iyi savunmacılara sahipler. Öyle bir yazmışın ki sanki 10 yıldır oturmuş bir savunma hattımız var. Bizim savunmamızın da kalır yanı yok. Bizde yeni bir takımız ve Hollanda daha oturmuş isimlerden oluşuyor. Hollanda'nın Avrupa Şampiyonasındaki performansına bakıp aldanmamak lazım.
Meireles
Ona bakma buna bakma şuna bakma neye bakacağız biz ?
Oturmamış olabilir ama bizim stoperlerimiz bana göre daha iyiler.Sen çok devleştirdin bence madem öyle oynamayalım bu kadar eminiz fark yemeye ben yemeyiz demiyorum olur futbol bu ama istediğimizi yansıtırsak sahaya fark yemeyiz.Berabere bile kalabiliriz...
pele96
06.Eylül.2012, 22:19
Volkanin yoklugu gercekten cok etkileyecektir ben 1-1 bitecegine inaniyorum.
darkkobal123
06.Eylül.2012, 22:39
Benimde pek umudum yok. Hollanda kazanır ancak kalbim Türkiye'den yana. Başarılar Türkiye !
Hollanda'da Van Gaal ile basın arasında olay var. Dün basına kapalı antremanı izlemek için Hollanda basını mini helikoptere kamera bağlamış.Hollanda antremanını görüntülemek için stadın üstünde uçurulmuş, Van Gaal ekibi sonradan farkına varıyor.bi süre sonra bu insansız mini helikopter sahaya düşüyor. VGaal sinirleniyor haliyle, federasyondan onun kime ait olduğunu bulmasını istiyor.Hollanda'da ortalık karışık.
........................................
Mamadou
07.Eylül.2012, 00:00
ThreepWooD
Benim demek istediğim Hollanda'nın EURO 2012 performansı yanıltmasın. Her neyse inşallah istediğimiz bir sonuç alırız.
Suicider
07.Eylül.2012, 00:21
Mert yada Tolga 'dan biri kalede olacak dedi Abdullah Hoca Cenk'i düşünmüyor şuan sanırım.
GeNç KaRTaL
07.Eylül.2012, 00:26
Maç hangi kanalda?
Kaka Leite
07.Eylül.2012, 00:29
Maç hangi kanalda?
Star Şemsi :)
sui generis
07.Eylül.2012, 00:29
rakip Hollanda olduğu için Mehmet Topal oynamalı , kalan maçlarımızda ikili ortasaha ile çıkmak daha iyi olur.
-------Umut
Arda---------Sercan(Burak)
----Emre-Selçuk
--------Topal
HAK Semih Ömer GG
------Mert (Tolga)
Legendary
07.Eylül.2012, 00:32
Yok Hollanda'ymış , yok Portekiz'miş büyük takımmış falanmış filanmış.Böyle düşünürsek zaten 1-0 geride başlamış oluyoruz.Futbol kağıt üzerinde oynanan bir oyun değil ki.Sahaya çıkarız kanımızın son damlasına kadar savaşırız.İşte o zaman yenmişiz , yenilmişize bakmam ben ama kapalı futbol oynar , hücum yapmazsak bir puana yatmaya çalışıp yenilirsek de üzülmem.Biz çıkalım "futbol" oynayalım.Şans yanımızda olur ya da olmaz , kazanırız ya da kaybederiz.Orda işin içine şans faktörü de giriyor.Biz önde basalım , korkmadan hücum edelim , pozisyonlara girelim.Gol gelmesin ama futbol zevk versin.Benim için futbol "GOL" kavramından çok çok daha fazlası artık. :)
anil luque
07.Eylül.2012, 00:35
Hollanda 2010 dünya kupasındaki oyunuyla tavan yaptı ve sonrasında bence düşüş geldi. Evet 2012 elemelerinde silip süpürdüler herkesi ama rakipleri de kendilerine göre oldukça zayıftı.
Yeni bir yola giriyoruz ve ilk defa milli takım hocasına bu kadar güveniyorum uzun zamandan beri. En kötü beraberlikle başlayacağımızı düşündüğüm bu uzun yolun sonu Brezilya olur umarım.
wladcas
07.Eylül.2012, 00:53
Kaleci Tolga olmalı bence.Yine de yenileceğimizi düşünüyorum.Skor olarak ise ; 3-1 diyorum.
E.Cartman
07.Eylül.2012, 00:57
Bana berabere kalacakmışız geliyor ama galibiyet alırsak kesinlikle sürpriz olmaz. Tarihi fark yersek o da sürpriz olmaz. Bu tarz bir takımız şu an.
ShevAnil
07.Eylül.2012, 01:00
Defansımız henüz oturmadı, orta sahamız da bir sorun yok, fakat bizim performansımızdan çok Hollanda'nın hücum başarısı maçın skoru belirleyecektir.
İddaa tabiriyle KG olur bence.
E.Cartman
07.Eylül.2012, 01:17
Bir şey ekliyim Robben gününde olursa çok sıkıntı çekeriz. RVP'yi durdururuz, Sneijder'i durdururuz ama Robben'i durduramayız gününde olursa. Bir de Van der Vaart'ın olmadığı iyi oldu çokta güzel oldu :D
darkkobal123
07.Eylül.2012, 01:42
Tolga tecrübeli bir kaleci, özellikle son 2 sene de yaptıkları ortada. Mert'de iyi kaleci ama tecrübe bu maçta önemli. Bu yüzden kalede Tolga oynamalı.
KaRaBükLü KraL
07.Eylül.2012, 01:46
Bir süpriz olabilir bu maçta.Niyeyse Portekiz maçını andıracak bi maç olacak gibi geliyor.Hollanda'da teknik direktör yeni malum.Çokta gözde büyütmemek gerekir.Sahada doğruları oynarsak çok zor maç olmaz.Maçı zor yapan da yine kendimiz oluruz zor maç olursa şayet
eXcitinG
07.Eylül.2012, 01:59
Bizim kaderimizde var. BöyLe büyük maçLarı hep kaybettik ve kaybetmeye devam edeceğiz.
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Eylül.2012, 02:06
biz bu tip maclari cok gorduk. hep kazanmak icin cikar 3 yer doneriz :] gecen sefer almanyaya yenilince takimi yerle bir etmisti basin, azerbaycana yenilmistik o yuzden. tecrube kazanmisizdir umarim, hem futbolcular hem de basin. estonya maci da hollanda maci kadar onemli, olur da hezimet yasarsak bunu obur maca yansitmamaliyiz. bunlari cok defa yasadigimiz icin endiseliyim. estonyaya bile puan verebiliriz kotu bir sonuc cikarsa bu mactan.
KanaKe
07.Eylül.2012, 10:28
hollanda her türlü alir
sui generis
07.Eylül.2012, 11:11
1-0 kazanacağımızı düşünüyorum.
ommix
07.Eylül.2012, 11:24
Bu maç berabere biter.Skor da 2-2 olur.Golleri de .... O kadarını da bilemem :D ama berabere bitecek bence
kasım akdemir
07.Eylül.2012, 11:36
Ben maçtan umutluyum...Güzel bir sonuç alabileceğimizi düşünüyorum.
musleramicol25
07.Eylül.2012, 12:23
Bu işler Volkan'a falan bakmaz. :D bir yemez, iki yemez üçüncüsü... :)
uAburak89
07.Eylül.2012, 12:46
Abdullah Avcı'nın açıklamalarını dinleyince yenileceğimize daha da emin oldum. Ligin en formda oyuncusu Milli Takımda oynayacak diye bir şey yokmuş, milli takımda hazır durumda olan oyuncuların oynaması lazım sanki ama ?!
Akşama saçma sapan bir kadro bekliyorum, umarım yanılırım.
IcedEarth
07.Eylül.2012, 13:32
Hollanda 3-1 gibi bir skorla galip gelecektir. Gol problemi olan bir ekibiz, Hakan Şükür'den sonra büyük bir golcü yetiştiremedik maalesef. Bunun sıkıntısını bu maçta da çekeceğiz, bütün grup boyunca da çekeceğiz, olur da gidersek Dünya Kupası'nda da çekeceğiz. Umut çok formda, ama net golcü değil. Burak formda da değil, bana kalırsa net golcü de değil.
4-3-3 sistemi de yaramıyor bize, ama el mahkum, mecbur 4-3-3 oynuyoruz. Keşke 4-4-2 oynasak bir şekilde, ama sanmıyorum. Bu 4-3-3 sisteminden nefret ediyorum, Türkiye'ye girdiğinden beri Türk futbolunun beli doğrulmadı.
Umarım yanılırım, bir şekilde puan veya puanlar çıkarırız, ama mevcut şartlar altında çok zor görünüyor.
besiktas1903
07.Eylül.2012, 13:52
Van Gaal van Persie'nin iyi performansından dolayı Hollanda basınına göre onu oynatacakmis, ayrıca kalede stekelenburg yerine Tim Krul oynayabilir. Orta sahada Clasie, Fer ve sneijder üçlüsü olabilir ve defansda janmaat/rhijn - heitinga - martins indi - jetro willems.
Bizim orta sahada Emre ve Selçuk kesinlikle oynamalı onların arkasında Mehmet topal oynayabilir
besiktas1903
07.Eylül.2012, 14:04
Hollanda 3-1 gibi bir skorla galip gelecektir. Gol problemi olan bir ekibiz, Hakan Şükür'den sonra büyük bir golcü yetiştiremedik maalesef. Bunun sıkıntısını bu maçta da çekeceğiz, bütün grup boyunca da çekeceğiz, olur da gidersek Dünya Kupası'nda da çekeceğiz. Umut çok formda, ama net golcü değil. Burak formda da değil, bana kalırsa net golcü de değil.
4-3-3 sistemi de yaramıyor bize, ama el mahkum, mecbur 4-3-3 oynuyoruz. Keşke 4-4-2 oynasak bir şekilde, ama sanmıyorum. Bu 4-3-3 sisteminden nefret ediyorum, Türkiye'ye girdiğinden beri Türk futbolunun beli doğrulmadı.
Umarım yanılırım, bir şekilde puan veya puanlar çıkarırız, ama mevcut şartlar altında çok zor görünüyor.
Bende 442'den yanayım ama dediğin gibi öyle oynamayız
Tolga
Gokhan - Ömer - Semih - HAK
Hamit - Selçuk - Emre - Arda
Burak - Umut
Hamit yerine Sercan'da olabilir ama hamit defansif olarak daha iyi olduğu için Hamit'i yazdım
Raheem Lawal.
07.Eylül.2012, 14:10
Bu maç beraberlik kokuyor, Hangi kanal veriyor bilgisi olan varmı?
darkkobal123
07.Eylül.2012, 14:15
Bu maç beraberlik kokuyor, Hangi kanal veriyor bilgisi olan varmı?
Star TV veriyor, saat 21:30'da.
Raheem Lawal.
07.Eylül.2012, 14:17
Star TV veriyor, saat 21:30'da.
Anladım, Teşekkür ederim :)
BleedingMoon
07.Eylül.2012, 14:48
abdullah avcı umut'u sol kanatta oynatacak :/
doncarlo
07.Eylül.2012, 14:51
Şansı,rüzgarı arkamıza alırsak neden olmasın.
ommix
07.Eylül.2012, 15:05
Sercan Sararer kendi takımında nasıl başladı lige?Pek duymadım ismini iyi oynasaydı yazarlardı kesin
footballer33
07.Eylül.2012, 15:15
Tolga
G.Gönül - Ömer - Semih (Egemen) - H.Balta (Hasan Ali)
Hamit - Selçuk İnan - Emre B. - Arda
Burak - Umut
Korkak oynamadan, böyle bir 11 çıkarsa sahaya galibiyeti zorlayabiliriz.
ommix
07.Eylül.2012, 15:32
NtvSpor'da muhtemel 11'de Tunay var kadroda.Eğer Tunay oynarsa ümidim yok.Ben bir türlü beğenemedim şu oğlanı
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Eylül.2012, 16:04
NTVSpora gore muhtemel kadro
uMUT bULUT
sERCAN sARARER - aRDA tURAN - tUNAY tORUN
eMRE bELOZOGLU - mEHMET tOPAL
h.a. kALDIRIM - oMER tOPRAK - sEMIH kAYA - hAMIT aLTINTOP
tOLGA zENGIN
tunaydan emin degilim orasi icin ama boyle dusunuyorsa avcinin aklinda bir plan olmali. hollanda favori, galibiyet beklemiyorum. hayalcilik olur, avrupa kupalarinda halimiz ortada. milli altyapida ve IBB deki basarisi icin avciya guveniyorum. bu milli takim onun jenerasyonu, bizden cok daha iyi taniyor hepsini. basarili olabiliriz bu grupta, 1 puan alirsak cok guzel olur. fark yersek de pek umursamam dogrusu, her turlu sonuc cikabilir bu mactan.
Bordo61Mavi
07.Eylül.2012, 16:21
Tolga Zengin
Hamit - - Omer - - Egemen - - Hasan Ali
Selcuk - - Nuri
Emre
Burak - - Umut - - Arda
Emre top tasiyabilen bir futbolcu bu macta defansif gorevinden fazla ofansif bir gorev verilmeli. Selcuk ve Nuri zaten pas alis verisini kolay yapan adamlar tempoyu istedigimiz gibi yukseltip dusurebiliriz. Onemli olan ileriye cikarken dogru paslari secebilecek tecrubeli futbolcu.
uAburak89
07.Eylül.2012, 16:23
Gökhan Gönül varken Hamit'in sağ bekte işi ne ?
ShevAnil
07.Eylül.2012, 16:24
Daha önce farklı konularda da belirttim, bu takımda şuan orta sahanın ortasına yazılacak ilk isim Selçuk İnan'dır. Eğer bu akşam ilk 11 oynamazsa, maç sonucu ne olursa olsun benim için yanlış ve anlam veremeyeceğim bir seçim olur.
Hamit'in bu kadar formsuzken ilk 11 çıkması hele ki sağ bek pozisyonunda oyuna başlamasına da asla anlam veremem.
sui generis
07.Eylül.2012, 16:27
Selçuk ve gg oynamalı. Hatta nuri niye oynuyor ki ?
ommix
07.Eylül.2012, 16:33
Egemen bu maç sakatlığından dolayı kesin olarak oynamayacak
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Eylül.2012, 16:47
Selçuk ve gg oynamalı. Hatta nuri niye oynuyor ki ?
nuri zaten yok muhtemel 11de. selcuk ve gg tercihleri de avcinindir bence. oyuncunun nitelikleri dusundugu oyun yapisi icin uygundur, baska alternatifleri secmistir. saygi duymak gerekir. rakibin sag bek ve sol bek tercihlerine bakarsak su asamada hollanda basini sac bas yoluyordur, hamit sag bekte oyunu ileriye tasimada faydali olacaktir. gokhan biraz daha telasli bir futbolcu, fazlaca ileri ciktigi icin arkasini cok bos birakiyor. hamitle daha dengeli olabiliriz o bolgede bence. zaten hamitin en basarili oldugu zamanlar sag tarafta oynadigi donemdi.
MeliksahAydogan
07.Eylül.2012, 16:58
----------Tolga------------
-GG--Semih--Ömer--Hakan-
-Arda-Selçuk-Emre-Sercan-
--------Umut-Burak----------
Şeklinde çıkarsak harika olur Nuri'yi de yazmak isterdim fakat kendisi formsuz.
MeliksahAydogan
07.Eylül.2012, 17:03
LigTV
TÜRKİYE: Tolga, Gökhan, Ömer, Bekir, Hakan, Hamit, Selçuk, Emre, Sercan, Arda, Burak
Bekir dışında güzel kadro Arda serbest rolde sanırım , keşke çift forvet Umut - Burak şeklinde olsaydı , Hamit'in yerinede Arda'yı çekerdik harika olurdu ama buda iyi. 4-4-2 çok yakışır Milli Takımımıza ama Abdullah Hoca'ya güvenmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.
footballer33
07.Eylül.2012, 17:05
LigTV
TÜRKİYE: Tolga, Gökhan, Ömer, Bekir, Hakan, Hamit, Selçuk, Emre, Sercan, Arda, Burak
Bekir dışında güzel kadro Arda serbest rolde sanırım , keşke çift forvet Umut - Burak şeklinde olsaydı , Hamit'in yerinede Arda'yı çekerdik harika olurdu ama buda iyi.
Egemen ve Semih'in sakatlığı var deniyor. Sanırım bu yüzden Bekir ilk 11'de. Sercan yerine de Umut olmalıydı.
mwaru
07.Eylül.2012, 17:13
Hollanda'yı yeneriz gibi geliyor bana.Abdullah Avcı İbb'deki tarzını devam ettiriyor.
MeliksahAydogan
07.Eylül.2012, 17:14
Egemen ve Semih'in sakatlığı var deniyor. Sanırım bu yüzden Bekir ilk 11'de. Sercan yerine de Umut olmalıydı.
Maalesef ...
BleedingMoon
07.Eylül.2012, 17:33
hamit hangi form durumuna göre kadroda acaba? bekir de uzun zamandır oynamadı. o bölgede mehmet topal oynayabilirdi bence.
ThersoN
07.Eylül.2012, 17:34
Handikaplı Hollanda
uAburak89
07.Eylül.2012, 17:36
hamit hangi form durumuna göre kadroda acaba? bekir de uzun zamandır oynamadı. o bölgede mehmet topal oynayabilirdi bence.
Ligin en formda oyuncusu Milli Takımda oynayacak diye birşey yok diyen teknik adamımız var, bu soruyu sorman olmamış. :)
Diğer takımları bilmiyorum Galatasaray kadar izlemediğim için, bizden şu aday kadroda form durumuna göre banko oynar dediğim sadece iki isim var Selçuk ve Umut. Geriye kalan 4'lü içinde de mevkisi gereği Burak oynayabilir ancak. Semih - Hakan Balta - Hamit 3'lüsünden en zayıf halka Hamit şu anda ancak bütün muhtemel kadrolarda var üstelik çoğunda sağ bek. Daha da vahimi son Milli maçta yine sağ bekti Hamit ve rezalet bir maç çıkartmıştı.
Nedvedmania
07.Eylül.2012, 20:04
SON DAKİKA: Türkiye'nin Hollanda maçındaki ilk 11'i: Tolga, Hamit, Ömer, Semih, Hasan Ali, Mehmet, Emre, Tunay, Arda Turan, Sercan ve Umut
Hadi geçmiş olsun.
uAburak89
07.Eylül.2012, 20:04
Milli Takımımızın ilk 11'i: Tolga, Hamit, Ömer, Semih, Hasan Ali, Mehmet Topal, Emre, Tunay, Arda, Sercan, Umut
pele96
07.Eylül.2012, 20:06
tunay haric begendim.
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Eylül.2012, 20:08
Milli Takımımızın ilk 11'i: Tolga, Hamit, Ömer, Semih, Hasan Ali, Mehmet Topal, Emre, Tunay, Arda, Umut
10 kisi mi cikiyoruz sahaya :zuhaha
sercan var bir de sanirim, ntvsporun verdigi kadro cikiyor demekki. lig tv yanilmis :D
RaSenGan
07.Eylül.2012, 20:14
Tunay'ın ne işi var anlamak mümkün değil.Hasan Ali başımızı çok yakacak.Selçuk ve Nuri'den en az 1'i kadroda olmalıydı.Orta sahada takımında yedek kalan Emre ve formsuz bir Mehmet Topal var.İşimiz oldukça zor.
erdem344
07.Eylül.2012, 20:15
formsuz mehmet topalmı
adam son 5 maçın yıldızı
Corpus
07.Eylül.2012, 20:16
Mehmet Topal' a formsuz denemez ama formda da denemez bence. Tamam Topal iyi oynuyor. Ama bunların çok daha iyilerini yapabilir . Onda o yetenek var ama biraz kendine güvenmesi lazım.
Nedvedmania
07.Eylül.2012, 20:16
Ataktaki Sercan size garip gelmiyor mu ?
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Eylül.2012, 20:17
Tunay'ın ne işi var anlamak mümkün değil.Hasan Ali başımızı çok yakacak.Selçuk ve Nuri'den en az 1'i kadroda olmalıydı.Orta sahada takımında yedek kalan Emre ve formsuz bir Mehmet Topal var.İşimiz oldukça zor.
ben yazmasam baskasi yazacak zaten, mehmet topal formsuz mu? cok ilginc bir tespit. son maclarda bizim butun yuku ceken adam kendisi. gayet de iyiydi. emre ile ilgili de avci cok hazir gordugunu soylemisti. oncesine gore cok daha iyi oldugunu belirtti. ilk 11 e koyacagini anlamistim zaten :]
kadro guzel, gerekirse selcuk ya da nuri de girer. 18de degil mi bunlar sonucta. bu bir takim oyunu, isimlere bagli kalirsak basarili olamayiz. kimden ne kadar faydalandigimiz onemli.
RaSenGan
07.Eylül.2012, 20:18
formsuz mehmet topalmı
adam son 5 maçın yıldızı
Son 5 maçtır Fenerbahçe orta sahası/savunması harikalar yaratıyor zaten :)
sui generis
07.Eylül.2012, 20:18
Bunları söylerken hamit'in ne işi var deseydin seni samimi bulurdum.
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Eylül.2012, 20:20
1 gol yedik sadece ligde. FB-GS cekismesine getirmenin bir anlami yok bence. kirmizi beyaz burdaki forma. buna ilave topal ve emre birlikte olsalardi harikalari izleyebilirdik FB ortsahasinda. makul bir ortasaha bence.
erdem344
07.Eylül.2012, 20:22
Genel olarak ele alırsan kötü savunma yapıyoruz dopru ama oyuncu tek tek performansına bakarsak mehmet topal açık ara en iyisidir
RaSenGan
07.Eylül.2012, 20:23
1 gol yedik sadece ligde. FB-GS cekismesine getirmenin bir anlami yok bence. kirmizi beyaz burdaki forma. buna ilave topal ve emre birlikte olsalardi harikalari izleyebilirdik FB ortsahasinda. makul bir ortasaha bence.
Renk çekişmesine getirmiyorum işi.Selçuk nasıl yedek diye şaşırmayanlar renk çekişmesine getiriyor durumu.Selçuk-Arda-Umut üçlüsüyle göbekte çok iyi işler yapabilirdik.
Bunları söylerken hamit'in ne işi var deseydin seni samimi bulurdum.
Hamit'in yerine kim oynayacak başka orda ?
sui generis
07.Eylül.2012, 20:23
her zaman kim oynuyorsa o :)
bu arada selçuk'un yedek kalması oldukça saçma :)
pele96
07.Eylül.2012, 20:25
nuri ve Selcuk oynamamasinda bir sey varmi ? sakatlik kart gibi yoksa 2sinin birden bu macta olmasini beklerdim.
`
Trabzonspor
07.Eylül.2012, 20:26
Topalîn savunmanın önünde olması Hollanda gibi bir deve karşı savunmaya destek olması için önemli ama orta sahadaki diğer isimler olmamış.Emre çyle böyle işini yapar ama Tunay falan olmamış.Bakalım nasıl bir oyu8n segrileyecek MİLLİ takım.Bu arada sağ bekte Gökhan'ı izlemeyi tercih ederdim.
RaSenGan
her zaman kim oynuyorsa o :)
bu arada selçuk'un yedek kalması oldukça saçma :)
İşte her zaman Hamit oynuyor.Gökhan Gönül çoğunda sakat oluyor zaten.Şu an sakat değil ama takımında oynadığı o oyunla asıl mevkiisi sağ bek olmayan Hamit'i bile kesemiyor.
futureless
Renk çekişmesine getirmiyorum işi.Selçuk nasıl yedek diye şaşırmayanlar renk çekişmesine getiriyor durumu.Selçuk-Arda-Umut üçlüsüyle göbekte çok iyi işler yapabilirdik.
Selçuk Arda Umut göbeği ne la. Topal - Selçuk - Emre orta sahası olmalıydı bence tartışman gereken Tunay, Topal değil.
Nedvedmania
nuri ve Selcuk oynamamasinda bir sey varmi ? sakatlik kart gibi yoksa 2sinin birden bu macta olmasini beklerdim.
`
+ Burak. Sercan çok cılız. Bu tip önemli maçlarda Burak gibi kalıplı adamların oynaması lazım. Sercanı görünce böyle oldum :icon_eek:
Edit : Bi dk bu Sercan bizim Yıldırım olan Sercan de mi ? Sanki fail olduğumu hissediyorum :D
RaSenGan
07.Eylül.2012, 20:28
Selçuk Arda Umut göbeği ne la. Topal - Selçuk - Emre orta sahası olmalıydı bence tartışman gereken Tunay, Topal değil.
Göbek derken MC AMC FC oluyo ya o göbekten ataklar yaparak :D Tunay'ı en başta söyledim zaten.Bence Emre-Selçuk-Nuri orta sahasına kanatlarda Arda-Sercan ilerde Umut olsa çok daha iyi olurdu.
erdem344
07.Eylül.2012, 20:29
+ Burak. Sercan çok cılız. Bu tip önemli maçlarda Burak gibi kalıplı adamların oynaması lazım. Sercanı görünce böyle oldum :icon_eek:
Edit : Bi dk bu Sercan bizim Yıldırım olan Sercan de mi ? Sanki fail olduğumu hissediyorum :D
yapma bunu yapma bunu :D
sercan saraer midir nedir o :D
futureless
07.Eylül.2012, 20:29
Göbek derken MC AMC FC oluyo ya o göbekten ataklar yaparak :D Tunay'ı en başta söyledim zaten.Bence Emre-Selçuk-Nuri orta sahasına kanatlarda Arda-Sercan ilerde Umut olsa çok daha iyi olurdu.
Emre'yi defansif oynatırdı o zaman. Emre bence yeteneklerinde kısıtlama olmadığında daha iyi.
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Eylül.2012, 20:31
bence gobekte hurriyet-selcuk sahin-ugur inceman ilerde de necati-mehmet yildiz ve mustafa cakir olmaliydi bana gore de :) ama avci var takimin basinda, daha neyi konusuyorsunuz ki. hepsi birbirine yakin isimler bunlar, van persie var da oynatmiyor sanki. :n:
RaSenGan
07.Eylül.2012, 20:31
Emre'yi defansif oynatırdı o zaman. Emre bence yeteneklerinde kısıtlama olmadığında daha iyi.
O konuda maç içinde bir değişim olabilirdi.Selçuk da Emre de defansif yönü az çok iyi olan oyuncular.Hatta Selçuk İnan ŞL listesinde defans gözüküyor :D
Nedvedmania
07.Eylül.2012, 20:33
yapma bunu yapma bunu :D
sercan saraer midir nedir o :D
Haha :D Zaten kimseden tepki gelmeyince tekrar sordum "Ataktaki Sercan size garip gelmiyor mu ?" diye :D Edit yaptıktan sonra Twitter'a bakayım dedim benim gibi olan birsürü insan varmış :D
ilk 11'deki Sercan Yıldırım mı ? Sararer mi ?
İlk 11'deki Sercan, Sararer olan mış, ben Galatasaraylı Sercan sandım, özür :(
cabuk bu twiti sil Sercan Yildirim degil Sararer
Ben Sercan Sararer'e hala alışamadım,ne zaman ilk onbirler açıklansa Sercan Yıldırım sanıp ufak çaplı kriz geçiriyorum,sonradan dank ediyor.
vs :D
RaSenGan
07.Eylül.2012, 20:33
bence gobekte hurriyet-selcuk sahin-ugur inceman ilerde de necati-mehmet yildiz ve mustafa cakir olmaliydi bana gore de :) ama avci var takimin basinda, daha neyi konusuyorsunuz ki. hepsi birbirine yakin isimler bunlar, van persie var da oynatmiyor sanki. :n:
Abi kalite olarak yakın da yetenek olarak farklılar :) Akşam görücez sonucu.Gerçi sonuç ne olursa olsun bence yanlış bir kadro.
futureless
07.Eylül.2012, 20:34
O konuda maç içinde bir değişim olabilirdi.Selçuk da Emre de defansif yönü az çok iyi olan oyuncular.Hatta Selçuk İnan ŞL listesinde defans gözüküyor :D
Abartmışlar uefanın sitesinde Serdar Kesimal orta saha :zuhaha
Tekrarlıyorum ama, Topal defansif orta saha için en iyisi. O yüzden oynamasını doğru buluyorum.Nuri oynayacağına Topal oynar. Burada tartışmamız gereken Tunay.
petrol_fb12
07.Eylül.2012, 20:35
Nuri beğenmiyorum oynamaması normal..Selcuk ben pek bir anlam veremedim..santrofor umut yaparsan..arkdaki adamı tunay değil..selcuk yapman lazım ? Çünkü ikiside aynı takımda oynuyor..biribirini tanıyor..tunay umut ne kadar paslar...??? Sacma bir kadro..6 tane atarlarsa hiç şaşırmam..ayrıca abdullah avcı bu takıma gecen sene nasıl geldi ? 10 hafta istanbul belediye 18 puanla liderin 3 puan arkasındaydı..Buda gecen sezon kurdukları oyunda TFF işine gelmedi..hemen adamı aldılar..milli takıma...Türk futbolu böyle yönetiliyor..
enesemin53
Oturduğum yerden baktığımda gördüğüm bir kaç yanlış tercih var en saçma olanıda Selçuk'un olmaması, bir bildiği vardır bakalım hayırlısı.:icon_confused:
fbdevil190737
Bana kalırsa Tunay tercihi doğru forvet arkası için . Orada ne Nuri ne Selçuk Tunay'ın yapacağı top taşıma oyunu hareketlendirme işini yapamazlar . Onun dışında iyi bir kadro Gökhan Gönül'ün olmaması son dönemde fazla formda olmamasından dolayıdır herhalde bir sakatlığı yoktu , umarım Hamit istenen performansı gösterir sağ bek'de.
Corpus
07.Eylül.2012, 20:36
Tekrarlıyorum ama, Topal defansif orta saha için en iyisi. O yüzden oynamasını doğru buluyorum.Nuri oynayacağına Topal oynar. Burada tartışmamız gereken Tunay.
Tunay' ı tartışmaya gerek mi var Coşkun ? :D Cevap belli zaten
Ve... Türkiye Hollanda' yı 1-0 yener ..... Gol 90+3 25m den Tunay Torun :D
Tüm forum pert :D
RaSenGan
07.Eylül.2012, 20:38
Tunay bence gurbetçi kontenjanından girdi kadroya :) Ömer zaten as stoper gurbetçilerden.Dediğim gibi olmasa da en azından göbekte Emre-Selçuk olsa arkalarında Topal olsa kanatlarda Arda-Sercan olsa en iyiye yakın bir kadro olacak.Hadi her şeyi geçtim Burak Yılmaz sağ açık olsa daha iyiydi :D Estonya maçında Tunay oynasa tamam da bu maçta çok sakat.
futureless
07.Eylül.2012, 20:38
Tunay' ı tartışmaya gerek mi var Coşkun ? :D Cevap belli zaten
Ve... Türkiye Hollanda' yı 1-0 yener ..... Gol 90+3 25m den Tunay Torun :D
Tüm forum pert :D
Aynen öyle bir şey olursa utancımdan konuya giremem sonra :zuhaha
eXcitinG
07.Eylül.2012, 20:39
Sercan ve Tunay şu anda takımLarında her maçtan en çok mesafe kat eden oyuncuLarmış. Sanırım Avcı, iLk yarıda önde iyi baskı kurarak HoLLanda yı durdurmak isteyecek. İkinci yarı eğer goL yememiş oLursa daha çok yükLenecek HoLLanda takımını kontra işini şiir gibi yapan SeLçuk ve Burak ikiLisini aLarak vurmak isteyecek gibi duruyor.
pele96
07.Eylül.2012, 20:42
Mac hangi kanalda?
sui generis
07.Eylül.2012, 20:45
İşte her zaman Hamit oynuyor.Gökhan Gönül çoğunda sakat oluyor zaten.Şu an sakat değil ama takımında oynadığı o oyunla asıl mevkiisi sağ bek olmayan Hamit'i bile kesemiyor.
Senin mantığınla sana cevap verecek olursak ; demekki Selçuk o kadar kötü ki yedek emreyi ve formsuz Topal'ı kesemiyor. Neyse Aygün seninle tartışmak gibi bir gaflete düştüm , affola.
uAburak89
07.Eylül.2012, 20:59
10 kisi mi cikiyoruz sahaya :zuhaha
sercan var bir de sanirim, ntvsporun verdigi kadro cikiyor demekki. lig tv yanilmis :D
Eksik olmuş, pardon.
Kadro saçma sapan beklediğim gibi. Hamit sağ bek olmamalı, Selçuk yok, Burak yok.
Selçuk oyunu hücum ve savunma olarak iki yönlü oynayan bir isim, milli takım sağa sola oynayacak demek ki o yüzden olmamış olabilir.
Adil, adaletli bir Milli Takım hocası olmadığı sürece Milli takımı izlemek beni kahrediyor.
ShevAnil
07.Eylül.2012, 21:05
Selçuk ilk 11 de yok ve Hamit sağ bek olarak ilk 11 de, başka da bir şey demiyorum.
uAburak89
07.Eylül.2012, 21:15
Kaleci seçiminde Hocaya saygı duyarım, sol bekte bence Hakan olmalıydı ama o da tercih meselesi saygı duyarım. Ömer Toprak banko oyuncumuz zaten, nazar değmesin. Yanında Egemen - Semih - Bekir tercihler sıralaması bu şekilde olmalı ama Semih'in sakatlığı falan deniyordu, Bekir tercih edilse daha iyi olabilirdi. Sağ bek bankolar bankosu Gökhan Gönül olmalıydı. Orta saha ikilisi neden kondüsyonu soru işareti olan Emre ve Topal olarak belirlenmiş. Nuri ve Selçuk yok. Ben bu kısmı hiç anlamadım. Önlerindeki 3'lüden Arda'ya, Sercan'a eyvallah da Tunay nedir ? Bundesliga'da 1-2 maça çık gel Milli Takımda oyna...
Bir kere biz bu maçı kazanmak için çıkmıyoruz bence sahaya, topu vereceğiz Hollanda'ya, Umut'la başlayacağız prese, sistem bu şekilde olacak gibi. Sağlam savunma, ilk amaç beraberlik gibi duruyor. Abdullah Avcı risk alacağız dedi, nerde risk ? Rakibin en zayıf hattı savunma, Selçuk - Burak uyumu bu maçta değil ne zaman iş yapacak ? Risk diyorsan çıkarsın 4-4-2 oynayacağım dersin. Söylemlerle, uygulama pek tutmuyor. Tek tutan ligin en formda oyuncusunun kadroda olmaması ne acıdır ki. :)
Çıkan sonuç ne olursa olsun 5-0 da kazansak uzun vadede yine olmayacak bence, milli maçlarda kanser olmaya, hüsrana devam edeceğiz gibi gözüküyor.
Galatasaray açısından duruma bakarsak, Semih'in sakatlığı korkutuyor, Hamit'in maç kondüsyonu kazanacak olması güzel. Selçuk'un oynamaması olası sakatlık ve yapacağı güzel işlerle Avrupa'da talibi çıkmasına engel bu da sevindirici. Hakan Balta dinleniyor, keşke Umut yerine de Burak olsaydı.
Milli takımdan o kadar çok soğuttular ki, artık kendi takımımızı da düşünür olduk, yazıklar olsun.
Nedvedmania
07.Eylül.2012, 21:18
ultrAslan ve GFB yanyana
http://img12.imageshack.us/img12/3857/a2nkjdrcyaao3od.jpg (http://img12.imageshack.us/i/a2nkjdrcyaao3od.jpg/)
GeorgeWeah
07.Eylül.2012, 21:21
Deplasmanda oynadığımız için Topal'ın oynaması iyi olabilir. Fakat Emre hazır mı değil mi tam bilmiyorum. Selçuk kullanılabilirdi Emre'nin yerine. Ayrıca tek forvet oynayacaksak Arda'yı solda veya sağda kullanıp orta sahayı kalabalık tutmak daha iyi olabilirdi. Yine bütün yük Emre'ye binecek.
europeanconquer
07.Eylül.2012, 21:31
Selçuk'un oynamaması komik.Allah yardımcısı olsun milli takımın.
darkkobal123
07.Eylül.2012, 21:35
Bu kadroyla işimiz gerçekten zor.
uAburak89
07.Eylül.2012, 21:36
Hollanda 11'i: Krul; Janmaat, Heitinga, Martins Indi, Willems; Sneijder, Clasie, Strootman; Narsingh, Van Persie, Robben.
İleri 3'lü çok fena, Narsingh adı pek duyulmamış bir oyuncu ama bu oyuncuyu takip edenlerin yorumları çok olumlu. Tabii Sneijder'i de unutmamak lazım.
ommix
07.Eylül.2012, 21:44
Yav Abdullah Avcı koyacaktı Selçuk Şahin'i orta sahaya kimse tartışma çıkarmayacaktı ne güzel :D
Göbekte 2 kişi oynayacaksa Emre-Topal seçimi doğru bence. Selçuk oynayacaksa 3 kişiye oynardık.
Göbekte 2 kişi oynayacaksa Emre-Topal seçimi doğru bence. Selçuk oynayacaksa 3 kişiye oynardık.
tam tersi 2 kişi oynucaksa 2 side çift yönlü olmalı topal çok çok yanlış bi tercih
tam tersi 2 kişi oynucaksa 2 side çift yönlü olmalı topal çok çok yanlış bi tercih
Hollanda'ya karşı Emre-Selçuk zayıf kalır bence. Hoca da bunu düşünmüş. Topal da hücumu 0 bir adam değil kaldı ki öncelikli görevi o değil.
Hollanda'ya karşı Emre-Selçuk zayıf kalır bence. Hoca da bunu düşünmüş. Topal da hücumu 0 bir adam değil kaldı ki öncelikli görevi o değil.
topal hücumu 0 bir adam malesef şut atabiliyo diye hücumu iyi diceksiniz resmen
topal hücumu 0 bir adam malesef şut atabiliyo diye hücumu iyi diceksiniz resmen
İlgisi yok.
Dediğim gibi içeride oynasak Emre-Topal defansif kaçardı ama rakip Hollanda bence doğru ikili seçimi.
C h A o S
07.Eylül.2012, 22:02
GG-Selçuk,Burak bu takımın as oyuncuları olmalı.Benim için onlar yoksa Avcı yanlış yapıyor demektir.
Neyse hayırlısı yenilirsek Tunay ve Hamit kararları çok eleştirilecek.Avcı bir kumar oynadı şu anda.Tutarsa kral tutmazsa manşetlerden inmeyecek.
Trabzonspor
07.Eylül.2012, 22:03
ultrAslan ve GFB yanyana
http://img12.imageshack.us/img12/3857/a2nkjdrcyaao3od.jpg (http://img12.imageshack.us/i/a2nkjdrcyaao3od.jpg/)
Bi bizde vardır herhalde kulüp formasıyla maçı izleme ve milli maçta taraftar gurubunun reklamını yapma.
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Eylül.2012, 22:06
Hollanda 11'i: Krul; Janmaat, Heitinga, Martins Indi, Willems; Sneijder, Clasie, Strootman; Narsingh, Van Persie, Robben.
İleri 3'lü çok fena, Narsingh adı pek duyulmamış bir oyuncu ama bu oyuncuyu takip edenlerin yorumları çok olumlu. Tabii Sneijder'i de unutmamak lazım.
bizim kadro bunlarinki yaninda pek surprizligi kalmamis. krul, janmaat, martins, willems, clasie ve narsingh. van gaal biraz abartmis galiba :zuhaha bu denemesi bize karsi olmasi sevindirici, umarim bu isimler tutmaz :D
bu arada clasie kim? herkes leroy feri bekliyordu orda aslinda, lakabi falan mi yoksa ferin :)
uAburak89
07.Eylül.2012, 22:08
bizim kadro bunlarinki yaninda pek surprizligi kalmamis. krul, janmaat, martins, willems, clasie ve narsingh. van gaal biraz abartmis galiba :zuhaha bu denemesi bize karsi olmasi sevindirici, umarim bu isimler tutmaz :D
bu arada clasie kim? herkes leroy feri bekliyordu orda aslinda, lakabi falan mi yoksa ferin :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Jordy_Clasie
RaSenGan
07.Eylül.2012, 22:11
Hollanda'nın defansı çok ünsüz :D
uAburak89
07.Eylül.2012, 22:12
Rıdvan Dilmen: ''Bir hoca adı kim olursa olsun,Selçuk İnan'ı ilk 11 oynatmıyorsa,bunda duygusallık vardır..Kaleciden önce Selçuk'u koyarım''
Başımıza taş yağacak.
RaSenGan
07.Eylül.2012, 22:14
Rıdvan Dilmen'in açıklamaları çok ilginç.Nasıl bir duygusallık acaba onu merak ettim.
geçen sene ligde 14 gol 15 asist yapmış bi merkez ortasaha oyuncusu ve 35 gol atmış forveti oynamıyo şaka gibi :D
Bordo61Mavi
07.Eylül.2012, 22:17
Rıdvan Dilmen: ''Bir hoca adı kim olursa olsun,Selçuk İnan'ı ilk 11 oynatmıyorsa,bunda duygusallık vardır..Kaleciden önce Selçuk'u koyarım''
Başımıza taş yağacak.
Ridvan Dilmenin son 2-3 ay icerisinde hastaneye kaldirildimi bi bakilmasi lazim :) Bi yere carpti kafasini heralde
LadroN
07.Eylül.2012, 22:17
Gelen teknik adamlar egolari yuzunden oyle tercihler yaptilar ki su zamana kadar milli takimdan sogudum.
Legendary
07.Eylül.2012, 22:26
Ben sistemi merak ettim açıkçası.Cesur bir kadroyla maça başlıyoruz denilebilir.
Bordo61Mavi
07.Eylül.2012, 22:29
Bari burda yuhlamayin yaw, fairplay mesajini yuhlamak nedir
RaSenGan
07.Eylül.2012, 22:31
Emre fairplay mesajını okurken tek ayağını havaya kaldırmış :D
Bordo61Mavi
07.Eylül.2012, 22:33
Ajax'tanda ilk 11 de kimse yokmus, Avciya kadro seciminde cokta yuklenmemek lazim :) Hadi Bismillah, nasil baslarsak oyle biter.
IcedEarth
07.Eylül.2012, 22:40
Türkiye'nin Arda'yla beraber en iyi oyuncusu Selçuk İnan yok. Bravo.
pele96
07.Eylül.2012, 22:42
Semihi urkek goruyorum.Umut secii cok iyi olmus.
Nedvedmania
07.Eylül.2012, 22:43
Faulu yapan itiraz etmiyor, Hamit ediyor :)
pele96
07.Eylül.2012, 22:44
Faulu yapan itiraz etmiyor, Hamit ediyor :)
:D
HasanAli ne uctu oyle :D
Nedvedmania
07.Eylül.2012, 22:48
Selçuk'u yedek klübesinde gördüm bi garip oldum. Masum masum oturuyor orda :(
Bu arada çizgiden çıkardılar topu :D
Legendary
Az kalsın geliyordu gol.Orta da Tunay'dan geldi. :)
Bordo61Mavi
Ne oldu orda oyle :D
Nedvedmania
07.Eylül.2012, 22:49
Atsak atsak öyle bir gol atarız zaten :p
Ömer'in kafada gireydi iyiydi.
uAburak89
07.Eylül.2012, 22:49
O amaçsız orta gol oluyordu, çok garip. Kornerlerde iyiyiz, Ömer Toprak atacak gibi. Bug'u bulmuş. :D
bu arada skor bord niye yk derken persie attı 1-0
Nedvedmania
07.Eylül.2012, 22:50
Al işte. 0-1.
pele96
07.Eylül.2012, 22:51
Kotu oldu bu .
uAburak89
Maşallah dediğim 3 gün yaşıyor..
Bordo61Mavi
Uyudu bizimkiler
Gncl1905
07.Eylül.2012, 22:53
Bu nedir ya bi maçta yemeyelim şu duran toplardan.
Orada sadece Persie var bizden 4-5 kişi bekliyo Persie koşup golü yazıyo ya yazık cidden.
Bordo61Mavi
07.Eylül.2012, 22:54
Niye adam adama degilde zonal marking ? A.Avciya bunuda sormak lazim, zaten yan toplar en buyuk hastaligimiz halen ogrenemedik
uAburak89
Bizim takım ne oynuyor, anlayan var mı ?
Van Persie'yi kornerde Arda tutuyor ? Pres yapıyoruz ama 2 kişiyle ?
Nedvedmania
Sneijder şuut ve taç :n:
pele96
07.Eylül.2012, 22:55
GG yedekteyse degerlendirilmeli.Hamit ilerde cok rahatlatir.
Legendary
07.Eylül.2012, 22:56
GG ve Hamit birlikte oynamazsa sağ kanadımız felç olabilir.Bütün hücumlar oradan geliyor.
gelmişsin penaltı noktasına kadar önün dönük kaleye hala topu kontrol etmeye çalışıyosun vursana direk
Nedvedmania
07.Eylül.2012, 22:58
Ohoo Arda naptın ya.
pele96
07.Eylül.2012, 22:59
GG ve Hamit birlikte oynamazsa sağ kanadımız felç olabilir.Bütün hücumlar oradan geliyor.
GG de gidip geliyor Hamitte birbirine destek olurlar diye dusunuyorum.Arda fena kacirdi.
Bordo61Mavi
Cok arariz o pozisyonu cok
Legendary
Atletico Madrid'in ve Türkiye milli takımının en önemli oyuncularından birisin ve bunu kaçırıyorsun.%100 atması gereken bir pozisyondu.Arda'ya yakışmadı bence.
Legendary
07.Eylül.2012, 23:00
GG de gidip geliyor Hamitte birbirine destek olurlar diye dusunuyorum.Arda fena kacirdi.
Aynen öyle.Tunay'ın savunma yönü pek yeterli değil gibi gözüküyor.
uAburak89
07.Eylül.2012, 23:00
Şu maçtan en kötü beraberlik almamız lazım, Hollanda da oturmamış çok belli, bu fırsat gelmez bir daha.
Türkiye'nin bu atak futbolunu özlemişiz gol de gelir arkadaşlar yeter ki böyle oynayalım.
Nedvedmania
07.Eylül.2012, 23:03
Şu topa lazer tutan adamın amacı ne ? 90 onunla uğraşır büyük ihtimalle. İlginç bi hobi.
pele96
07.Eylül.2012, 23:03
Girseydi saglam sovcektim :D
uAburak89
07.Eylül.2012, 23:05
Hamit'ten bek yaratmaya çalışmak neyse de, karşısında Robben var el insaf.
Bordo61Mavi
07.Eylül.2012, 23:06
Umut az kaldi asist yapiyordu, biz top kayibi yapiyoruz ama Hollanda bizden kotu golu bulacagiz oyuncularimiz daha becerikli olsa.
Nedvedmania
07.Eylül.2012, 23:07
Hakem Umut'a birşeyler diyor Umut'da "Tamam" diyor. Okey desene arkadaş :D
gerek kadro olarak gerek oyun olarak gelebilcek en kötü hollanda gelmiş ve biz bi puan dahi alamazsak yazık olcak
erdem344
07.Eylül.2012, 23:11
Vahlar olsun benim sağ bek oyuncuma
uAburak89
07.Eylül.2012, 23:12
Selçuk İnan - Gökhan Gönül - Burak Yılmaz bu 3'lü oyuna girmeli. Hamit kanadı komple kullanmaya çalışıyor, zaten fizik olarak hazır değil. 2'yi yedik mi daha dönmez maç, zor.
KanaKe
07.Eylül.2012, 23:13
bu arda milli takimda neden bu kadar kötü? 1 tane bile adam gecemedi bütün toplari kaptirdi
pele96
07.Eylül.2012, 23:15
sanssisiz sanssiz.
C h A o S
07.Eylül.2012, 23:15
GG-Burak Ve Selçuk ikinci yarı girsin ve 2.yi yemezsek çeviririz maçı.Hollanda'ya ne olmuş böyle defansı felan çok acemi.Beklediğim gibi değillermiş.
Burak olsa şu ara toplardan ve kaçışlardan çok iş yapar.Avcı çok yanlış tercihler yaptın çok.
Tunay - > GG
Topal - > Selçuk
Sercan ->Burak
Tolga
GG - Semih - Ömer - H.Ali
Hamit - Emre - Selçuk
Umut - Burak - Arda
bunu yapmak çok zor olmasa gerek Topal yerine Emrede çıkabilir kötü oynuyor şu dakikaya dek
not
Arda
Umut - Burak şeklinde 4-3-1-2 de olabilir
erdem344
07.Eylül.2012, 23:21
ilk yarı bitti
bence iyi oynadık hamit çok aksadı kesinlikle çıkması gerekiyor emrede çok kötü
uAburak89
07.Eylül.2012, 23:23
ilk yarı bitti
bence iyi oynadık hamit çok aksadı kesinlikle çıkması gerekiyor emrede çok kötü
Hamit'in kendi mevkisinde oynaması gerekiyordu.
mustangshelby
07.Eylül.2012, 23:24
milli takımın ne oynadığı belli değil GG. Burak ve Selçuğu oynatmayan zihniyet birdaha böyle Hollanda yakalayacağını düşünüyorsa rüyasında görür ancak şu kötü Hollandadan en az beraberlik alamazsak vahlar olsun böyle kadro çıkaranada yazıklar olsun...
Bordo61Mavi
07.Eylül.2012, 23:25
Emre daha fazla kendini gostermesi lazim, Tunay veya Sercani cikartip forvette adam almaliyiz.
erdem344
Oynatsalardı o zaman adam resmen dökülüyor
europeanconquer
Arda-Selçuk-Sercan
Burak
Çok can yakar.
E.Cartman
07.Eylül.2012, 23:27
Sağ tarafa Gökhan'ı alsa ortada Hamit Arda Topal Selçuk 4lüsü oynasa önde Umut Burak olsa bundan daha kötü bir oyun sergilemezdik heralde en azından daha fazla pozisyonumuz olurdu. Önde Arda ve Umut tükendiler resmen. Sadece iki kişi basıyor böylece önde basmanın bi anlamı da kalmıyor.
Tolga - Gökhan, Ömer, Semih, Hasan Ali - Arda Selçuk Topal Hamit - Umut Burak 11'yle çıkmak çok mu zordu merak ediyorum açıkcası. Kusura bakmayın ama Abdullah Hoca takımın başına geldiğinden beri genç oyuncuları takıma çağıracağının dışında bir etki yaratmadı. Başarılı olacağımıza dair bir umut görmekte zorlanmaya başladım şahsen. Peşin hükümlü davranıyor olabilirim ama ne yazık ki benim açımdan böyle gözüküyor işler.
BleedingMoon
07.Eylül.2012, 23:28
oha hollanda 2. lig takımına dönmüş :D
nekop
07.Eylül.2012, 23:30
Bende dahil olmak üzere çoğumuz kadroyu eleştirdik ama gol ve 1-2 bireysel hata dışında pozisyon vermeyip, net fırsatlar yakaladık. Emre biraz daha oyuna girerse veya yerine Selçuk girerse daha etkili olabiliriz. Tunay-Burak değişikliği de düşünülebilir.
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Eylül.2012, 23:32
bu van gaal cok ilginc, hadi hepsini anladim da bu clasie ne oluyor :zuhaha adam saatli bomba. her hareketi hata, onun yuzunden heran gol yiyebilirdi hollanda. cok ilginc bir secim.ben hamitin gecmiste robbenle ayni takimda oldugundan ve tanidigindan secilmis olabilecegini dusunuyorum.
@uAburak89
clasie kim diye sorarken baska seyi kastettim, wiki linkini vermissin ilahi :zuhaha
uAburak89
07.Eylül.2012, 23:33
@TeNaciOUS MidFieLdeR
Ben öyle anladım, lakap falan deyince.
Legendary
07.Eylül.2012, 23:36
Kadroda değişiklik yapmadan devam ediyoruz.
ForsakeN
07.Eylül.2012, 23:37
Hamit cok kotu yav. Nuri veya Selcuk'un girmesi lazim Tunay'in yerine
Legendary
07.Eylül.2012, 23:39
Leroy Fer hazırlanıyor.Tehlike yaratabilir.
Aytaç abinin adamının yerine girdi. :D Clasie kenarda. :)
darkkobal123
07.Eylül.2012, 23:41
Hamit'in müthiş futbolu, bulunduğu kanadın otobana dönmesi, Arda Bey'in kıvırması, Emre'nin yokları oynaması vs. Bizden bir şey olmaz.
Bordo61Mavi
07.Eylül.2012, 23:44
Umutun yanina acil bir forvet alinmasi lazim boyle gol gelmez.
Bordo61Mavi
07.Eylül.2012, 23:45
Bu Robbenden iyice nefret etmeye basladim
Nedvedmania
07.Eylül.2012, 23:46
Tribünlerde "Burası Türkiye burdan çıkış yok" tezahuratları. Hey Allah'ım :D
pele96
07.Eylül.2012, 23:48
Off Hamit Off :D ilerde olsa hep bunlari ceker
pele96
07.Eylül.2012, 23:51
Nuri iyi oldu ya selcuk yada Nuri girecekti zaten
sui generis
07.Eylül.2012, 23:51
Selçuk varken Nuri ... pehh.. yazık oluyor.
uAburak89
07.Eylül.2012, 23:54
Adil hoca lazım, adaletli hoca lazım. Yoksa bizden bir cacık olmaz.
pele96
07.Eylül.2012, 23:56
Yapmayin bee olsun artik.
Legendary
Ah be Sercan!Abdullah hoca da ceketini çıkardı , terlemiş olsa gerek.
Bordo61Mavi
Ahhh ulan ahhh
Al su 2ci forveti oyuna Avci kaybetecek birsey kalmadi
C h A o S
07.Eylül.2012, 23:57
Yav hakkaten Selçuk,Gökhan ve Burak bu takımda nasıl yer bulamaz anlamıyorum.Özellikle Selçuk'un yerinde olsam bundan sonra oynatsa bile bir kırgınlığım olur.Şu Tunay ne yaptı şu dakikaya kadar oyunda?Niye oynuyor hala anlamıyorum.Valla soğuyorum milli takımdan böyle şeyler görünce.
topu dikerek kontra atak yapıldığınıda ilk defa görüyorum bu arada burak girdi sercan çıktı
pele96
08.Eylül.2012, 00:01
Burak girdi penalti aliriz :D
Nedvedmania
08.Eylül.2012, 00:01
Heh ya girdi Burak. Şimdi Burak'la 1 penaltı kazanırız felan ne olay olur :D
snijdeer o frikiki burnuyla mı kullandı banamı öyle geldi :D
Bordo61Mavi
08.Eylül.2012, 00:04
Soyle bi sag caprazdan ceza sahasina girerken kendini yere biraksa penalti kazansak :D
Walter Sakana
08.Eylül.2012, 00:05
Maçın kader anı Emre-Nuri değişikliği bence. Orta sahada üstünlük kurmuşken, oyun bizim hakimiyetimizde giderken sabotaj gibi bir değişiklik oldu. O dakikadan beri gelmeye başladı Hollanda.
Nedvedmania
08.Eylül.2012, 00:05
Robben şov yapıyor.
uAburak89
08.Eylül.2012, 00:06
Nuri kim ? Tunay kim ? Oynuyor mu bu arkadaşlar ?
Hamit'i bu maçtan sonra oynatmayabilir. Adam bitti ya bildiğin bitti. Hoca hiç mi izlemezsin, görmezsin bu adam hazır değil ? Daha çok yorulacağı bölgeye koyarsın. Van Persie aynı golü ligde atmış hiç mi takip etmezsin ?
Selçuk İnan'ı koy Barca'da oynar Milli Takım'a yetmiyor vay be!
footballer33
08.Eylül.2012, 00:09
Biz, maça bu 11 ile çıkarak teslim olduk zaten. Ne umuyorduk çoğumuz; ama ne bulduk. Tunay Torun ve Sercan bu maçta oynatılmamalıydı. Hamit, sağ bekte başlamamalıydı. Yazık etti Abdullah Hoca.
mevlüt giricekmiş helal olsun abdullah avcıma
Bordo61Mavi
08.Eylül.2012, 00:14
Bu Hollandada sacmalamaya basladi, gol atariz biz bunlara 1-1 olur mac.
europeanconquer
08.Eylül.2012, 00:15
İlk 11 de Tunay'ın Mehmet'in olduğu milli takımda Selçuk İnan 1 dk bile süre alamıyorsa kimse alınmasın ama bu resmen vatan hainliğidir,kendi mezarını kazmaktır.
semih99999
08.Eylül.2012, 00:15
maçı kapattım biri ne olur açıklasın bu nurinin bizim takımda ne işi var yav :director: sırf real madrid etiketiyle oynuyor artık abdullah avcının oyunu okumada ciddi eksiklikleri var
şimdiden tolga-hasan ali-ömer-ve semihi tebrik ederim adamlar ellerinden geleni ortaya koydular
arda bildiğin laubali oynuyo o topuk pası atmaya çalışmakta neydi ya o kadar getirmiş topu bu arada ömeri alan büyük iş yapar keşke biz alsak semihle uyumlarıda iyi gibi :D
Nedvedmania
08.Eylül.2012, 00:17
http://img405.imageshack.us/img405/6530/jjjlw.jpg (http://img405.imageshack.us/i/jjjlw.jpg/)
uAburak89
08.Eylül.2012, 00:17
https://pbs.twimg.com/media/A2N0sdPCMAA07Bh.jpg
Legendary
08.Eylül.2012, 00:19
Hoca: Nuri nerdesin.. Nuri: Orta saha hocam Hoca: peki Nuri.
Ağlasak mı , gülsek mi ?
selçuk un yerinde olsam abdullah avcı varken milli takıma gitmem
kalemci
08.Eylül.2012, 00:23
Abdullah Avcı'da hiç futboldan anlamıyor !!
:n: :n: çok gülüyorum bu forumda.
2-0 oldu adamların adını ilk defa duyduğumuz oyuncusu ardanın yapamadığını yaptı
europeanconquer
08.Eylül.2012, 00:24
Rakiplerde bize gülüyor Ahmet abi '':n:'' .
uAburak89
08.Eylül.2012, 00:25
Gökhan Gönül varken Hamit'ten sağ bek yapan, Mevlüt'ten sol açık deneyen adamın futbol bilgisini değil ama akıl ve mantığını sabaha kadar tartışmak lazım bence.
@firatgunayer
Sneijder, Arda'yla dialogu uzatan kendi arkadaşını azarlıyor..Arda'ya sarılip, uzaklaştırıyor..Böyle kaptan modeli yok Türk futbolunda..
aynen bende dikkat ettim ardanın üstüne yürüyen arkadaşını bildiğin yürü git edasıyla ittirdi :D
Nedvedmania
08.Eylül.2012, 00:25
Ve maç biter. 2-0 . Yenmeyi beklemiyorduk zaten ama böyle bir Hollandaya karşı bir beraberlik alabilirdik.
Vieri
08.Eylül.2012, 00:27
neyse bizimkiler bir kaç beleş forma kazandı başka söylenecek birşey yok
erdem344
hiddinkide izledik geçen sene böyle bir maç top oynamadık ben takımı beğendim
footballer33
Beklediğim bir sonuçtu. Geçmiş olsun. Abdullah Avcı da, umarım böyle saçmasapan kadro sürüp gereksiz tercihlerde bulunmaz bir daha.
LadroN
08.Eylül.2012, 00:30
Umarim Estonya'ya yeniliriz.Selcuk yerinde olsam milli takimi birakirim.
Gncl1905
Geçmiş olsun.
GG sakat mıydı bilmiyorum ama Hamit bu formuyla milli formayı giymemesi gerekirken kendi mevkisi dışında oynatıldı, sonuç rezalet!
Ortasahada Tunay, Nuri nedir ya. Bu Nuri'nin milli maçta iyi bir oynadığı maçı hatırlamıyorum zaten. Selçuk olabilirdi başkası olabilirdi bilmiyorum ama bu arkadaşların olmadığı açık.
Ofans yine iyi çalıştı ama kaçırdık sağolsun bol bol, özellikle Arda. Ama bence takımdaki en iyi oyuncuydu Arda.
Abdullah hocayı severim, güvenirim. Umarım düzelir. Zaten bu maçtan puan beklemiyordum. Önemli olan bu grupta ikinci olmak umarım başarırız.
kalemci
Selçuk'un oynaması bence de gerekirdi ama öyle bi hava oluşmuş ki Selçuk oynasa banko maç bizimmiş gibi.
Neyse 1-2 çürük dışında takımın direnci kötü değildi yeni bi oluşum için gerçekten kötü bi futbol değil.
mpaker66
08.Eylül.2012, 00:31
Elinde selçuk-emre-nuri üçlüsü varken neden üçünüde aynı anda kullanmazsın anlamıyıorum ki.
Neyse artık.
barahir
08.Eylül.2012, 00:31
Takım iyi de oyuncu tercihleri felaket.. Hiddink döneminde tercihleri bırak 2 top yapamıyoduk.. En azından takım ne yaptığını biliyo fakat tercihler son derece yanlış.. Tunay, Emre, Hamit en başta olmaması gerekenlerdi takımda..
Kaka Leite
08.Eylül.2012, 00:32
Yazık oldu.Sanırım 3-0,4-0'lar bekleyenler görmüşlerdir bizimde o kadar kötü bir takım olmadığımızı şu kadro ile bile bu kadar dayandık.
Son golü zaten çok basitti herkes ilerde gol ararken olabilecek bir goldü ve oldu..
Hamit'te bize Robben şovu izlettiği için kendisine ayrıca teşekkür ederim.O bacak araları o hareketler..
abdullah avci estonya'ya puan kaybetsin bence ibebespora geri gönderilir. selçuk'u almadı be. tamamen mütevazı kadroyla oynamaya çalışıyor. hala belediye'nin etkisinden kurtulamamış. birinin öğretmesi lazım: milli takımlarda hep en iyi oyuncular oynar!
KanaKe
08.Eylül.2012, 00:32
bu oyunla 2014 zor gibi
SAİT71
08.Eylül.2012, 00:33
Hiç değilse 1-0 yenilsek demiştim. 1-0 bitseydi sevinecektim ne güzel olmadı bir daha ki maçlara kısmetse...
GeNç KaRTaL
Maçtan önce mağlubiyet bekliyordum zaten ama karşımızda bu kadar kötü bir Hollanda olacağını tahmin etmemiştim.En kötü beraberlik almamız lazımdı.İlk 11 ve oyuncu değişikliği tercihleriyle pek güven vermedi hoca.Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak.Daha ilk maçtan asıp kesmek acımasızca olur.Son olarak Hollanda'nın 2.golünü atacak oyuncumuz yok ne yazıkki.
Kaka Leite
Sen bide Türk olacaksın yani ben bişey demiyorum.Acaba Selçuk Trabzonda oynamaya devam etse bunu söyler miydin ?
Ayıp yani.
RaSenGan
08.Eylül.2012, 00:35
Bravo Abdullah Avcı.Gol kralı,en iyi orta saha kenarda,hiçbir şey yapmamış kanıtlamamış adamlar kanatta.
Yazık oldu.Sanırım 3-0,4-0'lar bekleyenler görmüşlerdir bizimde o kadar kötü bir takım olmadığımızı şu kadro ile bile bu kadar dayandık.
Hollanda eski Hollanda olsa rahat 3-4 olurdu.Adamların ölüsü 2 attı zaten.
uAburak89
08.Eylül.2012, 00:35
Ya bazıları Abdullah Avcı fanboy'u, ya da Hamit zamanında çok üzmüş. ;)
Kaka Leite
08.Eylül.2012, 00:36
Bravo Abdullah Avcı.Gol kralı,en iyi orta saha kenarda,hiçbir şey yapmamış kanıtlamamış adamlar kanatta.
Hollanda eski Hollanda olsa rahat 3-4 olurdu.Adamların ölüsü 2 attı zaten.
Ohoo olum bizde bu yüzden savunduk ya ne adamsın ya Van Basten oynasa bence daha fazla yeriz ? :icon_biggrin:
fotosuki
08.Eylül.2012, 00:36
Sakin olalım. Hararetimiz geçsin.
TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Eylül.2012, 00:37
Abdullah Avcı'da hiç futboldan anlamıyor !!
:n: :n: çok gülüyorum bu forumda.
al benden de o kadar ahmetcim :n:
maca degil burdaki gereksiz yorumlara ve buyuk ihtimal yarinki basinda cikacak sacma sapan avciya balta haberlerine kiziyorum, kizacam.
dun alex-aykut kocaman, bugun selcuk-abdullah avci...
bana gore piril piril bir kadroyla umut veren bir oyun oynadik. 2.yi yemeseydik evimizdeki macta liderlik icin oynayabilirdik. bikac duzeltmeyle avci bu takimi kafaya oynatir. son zamanlarda hazirlik maclari da dahil en olumlu milli takim bana gore.
Corpus
08.Eylül.2012, 00:39
Bu maçtan sonra Hamit' ten Galatasaray' da ne çektiğimizi umarım anlamışsınızdır. Beni Galatasaray' da delirttiği yetmedi Milli Maçlarda da devam ediyor.
Nuri ve Hamit gerçekten berbat oynadılar. Sercan ve Tunay gibi oyuncuların da daha önünde birçok yıl var. Ancak bu sene o sene değil bana göre.
Şu bize 2. golü atan adam Hasan Ali' yi resmen maymuna çevirdi. Aynı şekilde Robben' de Hamit' i çevirdi ama o zaten normal birşey.
Umut' u yine çok beğendim. Adam 1 dk durmaz mı yahu...Maşallahı var. Bu takımın daha iyi bir taktik ve çalışmaya ihtiyacı var. Umarım Avcı bu takımda uzun süre kalır da belli bir yapı oturtabiliriz.
nekop
08.Eylül.2012, 00:40
Nuri hamlesi ortasahayı tamamen kaybettirdi. Burak girdiğinde Sercan yerine Tunay çıkabilirdi. Neyse puan kaybetme lüksümüzün olduğu bir yerde kaybettik. Selçuk olayını da abartmamak lazım, bir maç oynamadı diye milli takımı bıraktıracaklar adama. :)
bizim aydın(özellikle geçen senenin ikinci yarısından itibaren oynadığı oyunla) bu tunaydan çok çok daha iyi oyuncudur
TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Eylül.2012, 00:41
grubumuzun diger maclari,
Estonya 0 - 2 Romanya
Andorra 0 - 5 Macaristan
Trabzonspor
08.Eylül.2012, 00:42
Umut oyunuyla gözümdeki değerini yine kanıtladı.Helal olsun savaştı golede yaklaştı ama şansızdı.
LadroN
08.Eylül.2012, 00:44
Sen bide Türk olacaksın yani ben bişey demiyorum.Acaba Selçuk Trabzonda oynamaya devam etse bunu söyler miydin ?
Ayıp yani.
Futbol takimini desteklemeyince Turk olmuyorsun degil mi?Oldu iyi gecler.
Benden hirsinizi alacaksiniz ozel mesaj atmaniz yeterli.yolcu nickli arkadas gibi bu tip yollari secmeyin.zavallica.
SAİT71
08.Eylül.2012, 00:44
Romanya ve Hollanda gider bu gruptan. Bizde el sallarız...
mpaker66
08.Eylül.2012, 00:45
Sercan fena oyuncu değil bilekleri çok iyi ama tercih yanlışları var, tunay ise özgüvene ihtiyacı var gibi aynı biim semih gibi. Umut burak arda ile çıksak farklı olurmuydu diye düşünüyoum.
E.Cartman
08.Eylül.2012, 00:46
Sağ tarafa Gökhan'ı alsa ortada Hamit Arda Topal Selçuk 4lüsü oynasa önde Umut Burak olsa bundan daha kötü bir oyun sergilemezdik heralde en azından daha fazla pozisyonumuz olurdu. Önde Arda ve Umut tükendiler resmen. Sadece iki kişi basıyor böylece önde basmanın bi anlamı da kalmıyor.
Tolga - Gökhan, Ömer, Semih, Hasan Ali - Arda Selçuk Topal Hamit - Umut Burak 11'yle çıkmak çok mu zordu merak ediyorum açıkcası. Kusura bakmayın ama Abdullah Hoca takımın başına geldiğinden beri genç oyuncuları takıma çağıracağının dışında bir etki yaratmadı. Başarılı olacağımıza dair bir umut görmekte zorlanmaya başladım şahsen. Peşin hükümlü davranıyor olabilirim ama ne yazık ki benim açımdan böyle gözüküyor işler.
Kendime ekleme yaparak devam ediyim bari.
Hiçbir şey oynamayan Hollanda'dan 2 tane gol yedik. Bir şeyler oynuyormuş gibi gözükmeye çalıştık, hiçbir şey oynamadık. Rakibin iyi olmaması sebebiyle çok pozisyonda vermedik. Hele 7 numaralı arkadaşın Robben'in önüne yollamadığı Hollanda kontrasında ben bile kanser oldum.
Arda maçın sonuna doğru bildiğimiz tükendi sırf hırsı, milliyetçi duyguları onu ayakta tutan şeydi. Kenarda Selçuk İnan dururken 1 senedir oynamayan Nuri oyuna girdi delirdim. Gördüğü sarı kart ve kullandığı bi tane duran top dışında adını duymadığımız Tunay 80 dakka sahada kaldı delirdim. Hamit resmen yem diye Robben'in önüne atıldı, Robben kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı Hamitle delirdim.
Hamit'e cidden laf ettirtmem bugün. Sağ taraftan sürekli bindirdi süreklide geri döndü savunma yapmaya çalıştı. Adamın elinden gelen bu kadar, savunma yetenekleri bu kadar. Üstüne birde Tunay'dan yardım gelmeyince bizim sağ kanat oldu koridor.
Umut'u tek forvet oynatmak nedir ? Umut'un tek forvetken yararlı olmadığını bilmek için tecrübeli TD olmak şartı falan mı aranıyor ya da Umut'un yarattığı boş alanları dolduramadığımızı görüp Burak'ı oyuna almak için böyle bir şart varda biz mi bilmiyoruz.
Daha sayabileceğim bir çok şey var ama yoruldum, gerçekten hayal kırıklığına uğramış durumdayım uzatmak istemiyorum daha fazla. Ama kısacası rahatça 3-4 atacağımız bi Hollanda bulmuşken karşımızda bedavadan 2-0 yenildik.
Abdullah Avcı: Selçuk değerli bir oyuncudur. Bu maçın taktiksel stratejisi buydu. Türk Milli Takımı, Selçuk'tan faydalanacak.
Abdullah Avcı: Planladığımız bütün aksiyonları uyguladık. Biz girdiğimiz pozisyonlarımızı atamadık, rakip attı.
Bu sözlere ek olarak bir şey daha yazıyım. Böyle aksiyonlar planlıyorsan, taktiksel stratejin buysa şimdiden bırak takımı hoca gerçekten bırak bari 2014'e katılma şansımız olsun.
Abdullah Avcı'ya tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum ben milli takım havuzuna ve takıma kattığı oyuncular için ama alıntı yaptığım mesajda da dediğim gibi tünelin sonunda görmemiz gereken ışığı görememeye başladım ben. Umarım her şey tersine dönerde 2014 Brezilya'ya gideriz, başarılı olup döneriz.
abdullah avcı belediye'deki gibi mütevazi oyun oynamaya çalışıyor. sonuç bence normal, iyi bile. bence 5 - 6 yerdik bile.
Corpus
Kıristiyano Ronaldo @apaci_ronaldo
Barça'dan Selçuk İnan'ı izlemeye gelenlere gıcıklık olsun diye Selçuk'u ilk 11'de sahaya sürmeyen Abdullah Avcı'ya 10 kutu jöle gönderiyom.
:n:
RaSenGan
Selçuk'un taktiksel olarak oynamaması acayip saçma geliyor bana.Bu adam çok defansif veya çok ofansif bir adam değil.Emre'nin yapacaklarından daha az bir şey yapmazdı.Estonya maçında ilk 11 olacaktır Selçuk.Gökhan ve Burak'ı da ilk 11'de görebiliriz.
semih99999
abartmayın beyler selçuk olayını sonuçta milli takım selçuk inan olmadan oynamaya alışmalı :D estonyaya saklıyor gizli silahımızı belli etmek istemiyor abdullah hoca
Vieri
08.Eylül.2012, 00:49
selçuk konusunda oyuna girmesi gereken arkadaşlara katılıyorum, emre - nuri şahin değişikliği ile oyun elden gitti.
SAİT71
08.Eylül.2012, 00:51
İyi felan oynadığımızı düşünmüyorum. Karşıda adamlar yürüyerek geçiyorlar bizim oyuncuları. Hollanda kendini hiç zorlamadı. Hiç oyunda oynamadı. Berbat bir oyun oynadılar. Bizde yan pas geri pas derken her zamanki kısırlığımız ile iyi oynamış gibi göründük. Altı pastan kafa ile auta atarsan maç felan kazanamazsın.
eGowiCh
08.Eylül.2012, 00:51
Gökhan ve Selçuk'un oynamaması saçmalıktı. Her milli takım hocası saçma sapan işler yapıyor. Tunay seçimi de hatalıydı, sonradan Mevlüt'ü almak da.
Hamit'in rezilliği çıktı Robben karşısında, ama bunun sorumlusu Hamit değil, Abdullah Avcı. Sağ bekte Hamit'i oynatırsan olacağı bu. Ronaldo da o kanatta şov yapmıştı Hamit'e karşı. Türkiye'nin en iyi sağ beki elinde, sakat değil, oynat Gökhan'ı, o kadar savunma zaafiyeti verme. Emre çok kötüydü bugün, bu kadar kötü olacağını beklemiyordum. Selçuk kesinlikle formayı haketmişti. Umut seçimi doğru, adam daha ne yapsın oynamak için, Estonya karşısında da oynamalı.
İnşallah Estonya karşısında 4-4-2 oynarız:
Gökhan-Semih-Ömer-Hasan Ali
Hamit-Topal-Selçuk-Arda
Umut-Burak
Bordo61Mavi
08.Eylül.2012, 00:54
Avci bizi daha cok sasirtacak coooook :) Enteresan bir adam
E.Cartman
08.Eylül.2012, 00:54
4-4-2'yi gerçekten çok iyi oynayacak bir oyuncu topluluğu var elimizde ama biz her zamanki gibi Rakam-Rakam-Rakam oynadık.
uAburak89
08.Eylül.2012, 00:55
Milli takımın başında keşke Mustafa Denizli olsa.
yalnız iyi oynadık diyen arkadaşlara şaşırıyorum hiddinkin zamanındaki berbat ötesi oyunun bu gün oynadığımız berbat oyunu iyi yapmaz bildiğin kenarda teknik direktör yokmuş gibi doğaçlama oynamaya çalıştılar oyuncular kaç kere kontra atak yapabilcek ken o pası atamadık hatta bi pozisyonda kontra atak yapıyoduk umut koşuyodu bildiğin topu ileri şişirdi tunay bi pozisyonda da kontra atakta gene arda yanılmıyosam tunaya vermişti(tam terside olabilir) ondan sonra topal sonrada stoperler kontra atak yaparken stoperlere dönebilen bi takımız daha bunun gibi sayabilceğim çok örnek var çok çok kötü oynadık bence
Vieri
08.Eylül.2012, 00:56
Abdullah Avcı'yı bu kadar da yerden yere vurmayın yahu, biz nelere katlandık, ben yine de ümitliyim ya hayırlısı :)
eGowiCh
08.Eylül.2012, 00:57
Milli takımın başında keşke Mustafa Denizli olsa.
Fatih Hoca olsa daha iyi aslında. Hem G.Saray'ı hem milli takımı çalıştırıp çok başarılı bir takım yaratabilir. (Oğuz Çetin olmamak koşuluyla)
sui generis
08.Eylül.2012, 00:58
ben de umutluyum daha. çabuk silmeyin , inşallah hollanda çabuk toparlanır da diğer takımlara puan vermez :)
uAburak89
08.Eylül.2012, 00:59
Fatih Hoca olsa daha iyi aslında. Hem G.Saray'ı hem milli takımı çalıştırıp çok başarılı bir takım yaratabilir. (Oğuz Çetin olmamak koşuluyla)
Bu durum ülkemize fazla, kulüp takımından Milli Takıma aldığı her oyuncu tartışılır, kayırmakla suçlanır. Zor o iş.
Hamit konusunda ekleme yapmak istediğim bir şey var, adam sorumluluk aldı hücuma çıktı şut çekti, mevkisi sağ bekti ama komple kullanmaya çalıştı kanadı. Hasan Ali bi kere bindirme yaptı mı ?
BleedingMoon
fatih terim milli takımı da çalıştırsa keşke yahu... iki takım birden
ForsakeN
Emre çok kötüydü, tam toparlandı, güzel toplar atmaya başladı, hoca gitti onu çıkardı Nuri'yi aldı. Oyun Hollanda'ya döndü direk
Hamit tel tel döküldü Robben karşısında. Gökhan'la başlaması gerekiyordu.
Tunay tercihini de anlamadım. Selçuk İnan oynamalıydı.
Ömer Toprak çok iyi stoper yalnız. Tekrar belli etti kendini. Uzun zamandır Milli takımda göremediğimiz cinsten.
BleedingMoon
08.Eylül.2012, 01:00
benden çok yaşayacaksın hocam :D
Fatih Terim ile Bosna'nın ardından 3. olmadık mı? Az sabır.
antiochia
08.Eylül.2012, 01:01
hamit-emre değişikliği olmalı.Emre yerine selçuk, hamit yerine gökhan oynamalı.Arda forvet arkası değil kanat oyuncusu olmalı
pele96
08.Eylül.2012, 01:01
fatih terim milli takımı da çalıştırsa keşke yahu... iki takım birden
Ya Galatasaray gider elden Turkiye
pele96
08.Eylül.2012, 01:02
Bence ideal kadro
Tolga-GokhanG-Omer-Semih-HasanAli-Selcuk-Emre-Hamit-Arda-Burak-Umut
KaRaBükLü KraL
08.Eylül.2012, 01:02
Abdullah Avcı'dan umutluyum tabii hatalarının farkına varıp bunları çözebilirse:)
darkkobal123
08.Eylül.2012, 01:03
Emre'yi çıkartıp futbol oynamayı unutmuş Nuri'yi alıyorsun, Hamit'i sağ bek oynatıyorsun ... Şuan da Türkiye'nin en formda futbolcusu Selçuk İnan yanında oturuyor ve sen onu oyuna sokmuyorsun, anlamak mümkün değil. Kısacası Hollanda'ya değil, Abdullah Avcı'ya yenildik biz.
BleedingMoon
08.Eylül.2012, 01:04
Bu durum ülkemize fazla, kulüp takımından Milli Takıma aldığı her oyuncu tartışılır, kayırmakla suçlanır. Zor o iş.
zamanında milli takıma 9 gs'li futbolcu alınıyordu. kimse vay efendim niye çoğunlukla galatasaraylılar oynuyor demedi. şimdi her fenerli futbolcuya karşı bir kin olduğu için fener'den kim oynarsa oynansın fb lobisi yüzünden oynuyor oluyor :D söylediğin sadece fb'li oyunculara karşı var. oğuz çetin yüzünden. şimdi abdullah avcı var, adam fenerbahçeli bile değildir muhtemelen; ancak hala fenerbahçelilerin kayrıldığı düşünülüyor; vay efendim mert nasıl oynar, egemen adam değil, topal formsuz, bla bla... :) olay fenerbahçe nefreti, başka bir şeyle açıklanamaz.
pele96
08.Eylül.2012, 01:04
Hollandayi evimizde yenebilecegimizi dusunup Averaji arttirmak icin Estonyaya saklanmis olabilirmi acaba?
Hollandayi evimizde yenebilecegimizi dusunup Averaji arttirmak icin Estonyaya saklanmis olabilirmi acaba?
tabi canım o kadar dünya üzerinde bir takımız ki biz de :)
Trabzonspor
08.Eylül.2012, 01:07
Trabonspor'la birlikte Şenol hoca iyiykende herkes Şenol hoca hem Milli takımı hemde Trabzonspor'u çalıştırsa deniyordu şimdi yüzüne bakılmıyor ibre Fatih Terime kaydı.3,4 yıl önce o vardı sanki milli takımın başında.
ForsakeN
08.Eylül.2012, 01:08
Fatih Terim falan deniliyor ya garip yahu. Daha 3 yıl önce başında değil miydi takımın, Bosna'nın bile gerisinde kaldık onunla.
Ne kadar tezcanlı bir milletiz. Abdullah Avcı'nın takımın başında ilk önemli sınavı ve 1-2 oyuncu tercihi yüzünden adamın biletini kestik hemen. Durun hele bi Estonya maçını oynayalım, diğer takımlarıla maç yapalım. Neredeyse puan alıyorduk Hollanda'dan. Bu zamana kadar hangi büyük takımı yendikki bu kadar eleştiri yapıyorsunuz. Bizim için önemli olan maçlar kendi seviyemizin altındaki takımlarla oynayacağımız maçlar. Ha Estonya'ya,Andorra'ya puan kaybedelim o zaman en ağır eleştirileri yapmaya hakkımız var.