Log in

View Full Version : Oyuncularda isteksizlik! :(

FuLL_MaNiAc
06.Haziran.2006, 17:27
ya arkadaşlar ligde hiç yenilgisiz dewam ediyorum lig bitmek üzere ve oyuncularımda hiç oyun oynasıları yokmuş gibi,morallere bakıyorum hepsi süper oyuna giriyorum saçma saçma seyler yapıorlar kalciyle karşı karşı kalıyo gidyo topu taca atıyo ta ortasahadan sut cekmeye calışanlar falan da var ilk defa böyle birsey oluyo ben sezonu yenilgisiz bitirmek istiyorum hiç hile yapmak istemezdim ama berabare yada yenilince bu durumdan dolayı sinirlenip çıkıyorum açınca tekrar aynı yerden başla sinir olmaya başladım. ouncuların bu davranısı hani şampiyonluğu garantiledik ya ondan olabilir mi? türkiye kupasında yarı finalde uefa da ceyrek finaldeyim eğer böyle giderse elencem. neden böyle olabilir ya bi akıl verin oyuncu hakkında yorum falan yapsam düzelir mi perfonmansını övsem hada kötülesem düzelirmi ya... hea bu arada aklıma geldi bi oyuncumun profilinde geçenlerde söyle birşey yazıyordu ingilizceydi '''glad to see maneger try and divert the media attention towards another clups...''' böyleydi anladığım kadarıyla 'menejerin diğer klupler hakkında yaptığı yorumlardan dolayı rahatsız oldum' böyle anladım ama gerçeği nedir?bir iki maçtır yorum yapmıyorum gitti fakat aynı istikrarsızlık dewam ediyo oyunumda lütfen yardım:confused:

Universal
06.Haziran.2006, 17:30
eğer oyuncu puanları düşükse onları uyar ve ligde 1 2 maç oynatma işi ciddiye alabilirler

the_dunker
06.Haziran.2006, 18:43
glad hoşlanmak demek rahatsız olmak deil

hezzo
06.Haziran.2006, 19:50
Glad to see maneger try and divert the media attention towards another clups..
Rahatsın değil mutlular

gençlere şans ver veya başka oyuncuları oynatmayı dene

crazy_aslan
06.Haziran.2006, 21:38
bence lig maclarinda yedek kadroyla cik sonra önemli maclarinda gerek oyuncularini yani as takimi sahaya sür.gene mi olmadi ver takima bastan sona 2 hafta para cezasi anasini satayim :):)

Universal
06.Haziran.2006, 21:39
crazy aslanın dediğini(2 hafta para cezası) yapma ben yaptım başkan beni kovdu

crazy_aslan
06.Haziran.2006, 21:45
crazy aslanın dediğini(2 hafta para cezası) yapma ben yaptım başkan beni kovduben onu zaten espri maksatli söylemistim sakin yanlis anlayipta uygulamayin ben sadece espri yaptim...

Universal
06.Haziran.2006, 21:46
tamam zaten anlamıştım :D

FuLL_MaNiAc
06.Haziran.2006, 23:18
Tmm Denİyecem Yedek Kadroyla Çikma İŞİnİ

SezaiAbi
07.Haziran.2006, 00:19
medyaya önümüzdeki maç zor olacak de takımın yarısı gaza gelir yarısı üzülür gaza gelenleri oynat

kaiserkaan
07.Haziran.2006, 23:33
hep aynı oyuncularla oynadıysan ligin sonuna dogru yorulma ve motivasyon kaybı yasıyor topcular yedeklerle cık sahaya daha cok verim alıcaksın..

pessy
07.Haziran.2006, 23:36
ligde yedekleri çıkar kupadada öyle yap uefaya önem ver urda oynat asları...

gookhan
08.Haziran.2006, 11:15
karsi takima laf atarak takimi gaza getir

eser3131
08.Haziran.2006, 11:21
Benim Schalke de de Böyle Oluyordu Lig Sonuna Doğru Bi kaç Oyunculu Eleştirip Bi Kaçınada Uyarı Verdim - Sonra Adam Gibi Oynamaya Başladılar - Sende dene - Bu Arada Maç sonu Konuşmaların Bir Sonraki Rakibin İçin Etkili Oluyor - Adamları Daha İYİ OYNUYOR

anadolu184
09.Haziran.2006, 02:29
ben ce ii uyarılar wede yerinde werilen cezalar onları baya bi etkileyebilir bi de böle olan bazı oyuncuları bir kac mac oynatma baya ciddi ye alırlar

katil_gfb
09.Haziran.2006, 11:22
Bence de yedeklere şans ver aynı şeyler her sezon sonu ben de de oluyor sezon ortasında 50 maç yapsam o takımla belki 1'ini kaybederim ama seon sonu olunca işler değişiyor zaten genellikle ben garantilemiş oluyorum tavsiyem yedek kadro.