Log in

View Full Version : Türkiye - Estonya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Pages : [1] 2

di canio
09.Eylül.2012, 23:58
http://img13.imageshack.us/img13/9567/trkiyeestonya.png

vego
10.Eylül.2012, 00:00
Önümüzdeki 3 maçtan 9 puan alırsak önümüz açılır.Kazanmak zorundayız.Çift forvet çıkmalıyız bence.Umut-Burak gibi.

MeliksahAydogan
10.Eylül.2012, 00:06
-------------Tolga---------------
-GG---Semih--Ömer---HAK-
-Arda-Selçuk-Emre-Sercan-
---------Umut-Burak-------- Şeklinde çıkmalıyız , averaj olarak ne kadar atabiliyorsak atmalıyız.

uAburak89
10.Eylül.2012, 00:08
Ömer Toprak'ın oynamama durumu var, saçma bir gol yiyip son dakikalarda beraberliği kurtaracağımızı düşünüyorum.

footballer33
10.Eylül.2012, 00:10
Estonya'yı fazla küçümsememek lazım. 2 sene kadar önce dışarda Estonya ile golsüz berabere kaldığımızı ve Estonya'nın geçen sene playofflarda Avrupa Şampiyonası'nın kapısından döndüğünü unutmamalıyız. 3 puanı alalım da, skor mühim değil bence. Şöyle bir 11 de ben bekliyorum:

Tolga
G.Gönül - Ömer - Semih - Hasan Ali
Hamit - Selçuk İnan - Emre - Arda
Burak - Umut

barahir
10.Eylül.2012, 00:12
Yukardaki onbirde hamit <--> Sercan değişikliğiyle farka gideriz diyorum..

europeanconquer
10.Eylül.2012, 00:28
Son yıllarda milli takım olarak farka gitmeyi beceremiyoruz ancak en son Estonya ile yaptığımız hazırlık maçında -1 yıl önce- 3-0 gibi net bir skorla kazanmıştık.O zaman ki kadroya göre hem oyun anlayışımız hem oyuncularımız daha iyi olduğuna göre 3 ten fazla gol atabiliriz ama eleme maçı olduğu için ne olacağı belli olmaz.İnşallah kazanırız.

erdem344
10.Eylül.2012, 00:33
en az 3 fark

Revolution
10.Eylül.2012, 00:42
İnşallah Abdullah Avcı Hollanda maçında yaptığı tercih hatalarından ders çıkarır.

darkkobal123
10.Eylül.2012, 00:48
Kazanacağız başka yolu yok.

EndoplazmiK RetikuluM
10.Eylül.2012, 10:07
Biz bu kupaya gidicez diyorsak Estonya'nın kim olduğunu neler yaptığını konuşmamalıyız. Selçuk İnan'ı oynatmasını bekliyorum Abdullah hocadan. Çift forvet oynarsak istediğimizi alırız.

fmhastasi
10.Eylül.2012, 10:21
tolga zengin

g.gönül semih ömer caner erkin
m.topal selcuk
g.töre arda sercan

umut bulut

kasım akdemir
10.Eylül.2012, 10:25
Tolga
Hamit - Ömer - Semih - Caner
? - Selçuk İnan - Emre - Arda
Burak - Umut

budur bence...

RaSenGan
10.Eylül.2012, 12:16
Tolga
Gökhan-Ömer-Semih-Hasan
Hamit-Selçuk-Emre-Arda
Umut-Burak

Bu kadroyla çıkalım.1 yesek 3 atarız zaten.Estonya'yla oynuyoruz.Aylar sonra güzel,bol gol attığımız bir maç izleyelim artık.

europeanconquer
10.Eylül.2012, 12:19
Stoperde Selçuk ? :n:

futureless
10.Eylül.2012, 12:21
Tolga
Gökhan-Ömer-Selçuk-Hasan
Hamit-Selçuk-Emre-Arda
Umut-Burak

Bu kadroyla çıkalım.1 yesek 3 atarız zaten.Estonya'yla oynuyoruz.Aylar sonra güzel,bol gol attığımız bir maç izleyelim artık.

Selçuk-Selçuk-Selçuk-Selçuk-Selçuk-Selçuk-Selçuk-Selçuk-Selçuk-Selçuk-Selçuk 11'iyle çıkalım :zuhaha Yazdığın kadroya katılıyorum benim de istediğim ve beklediğim kadro o bu maç için.Tabii Semih o stoperdeki :zuhaha

europeanconquer
10.Eylül.2012, 12:23
Selçuk oynamasa da olur ne de olsa Selçuk oynamadan'da Estonya'yı yenecek güce sahibiz.Oynaması gereken maçta oynamadı Selçuk.

RaSenGan
10.Eylül.2012, 12:23
Haha :D Semih yazıcaktım Se'yi yazınca elim Selçuk'a kaymış :D

hakan769
10.Eylül.2012, 12:28
Tolga
GG - Ömer - Semih - Kaldırım
Nuri Selcuk Emre
Sercan Burak Arda

El Barto
10.Eylül.2012, 12:34
Nuri mi? Hollanda maçında son yarım saat oynadı ama ne yaptı acaba? Nuri bu formla sittin sene oynamaz milli takımda.

Kaka Leite
10.Eylül.2012, 12:47
Nuri mi? Hollanda maçında son yarım saat oynadı ama ne yaptı acaba? Nuri bu formla sittin sene oynamaz milli takımda.

Katılıyorum.Şimdi oynatıp kahraman olamasını izletmesinler önemli olan Hollanda'ya karşı oynamak..

RaSenGan
10.Eylül.2012, 12:49
Abdullah Avcı şaka gibi açıklamalar yapıyor.Almanya gol kralı oynamamış,bizim ligin en iyi yabancısı oynamamış milli takımın da en iyisi olan Selçuk'un oynamaması normalmiş.Kuyt ve Huntelaar oynamıyor çünkü birinin yerinde Robben var diğerinin yerinde Van Persie.Selçuk da yeri geldiğinde oynayacakmış.Bu kafayla işimiz zor.

uAburak89
10.Eylül.2012, 13:03
Sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün Abdullah Avcı...

Basın toplantısı baştan aşağı komedi.

sui generis
10.Eylül.2012, 13:13
Bu takım çok güzel 4-3-3 oynar. Arda Burak umut ileri üçlü selçuk topal Emre ortasahasi ile çok is yaparız bence :)

Kaka Leite
10.Eylül.2012, 13:17
Çok artis konuşmaları var full edebiyat yapıyor bu adam çok sinir bozucu :)

Halbuki böyle biri değil..

pele96
10.Eylül.2012, 13:23
Burak , Selcuk , GG uclusu bu mactacikarsa Abdullah Avcinin beyaz bayragi cektigi isaretini gosterir.3u birden asla oynamayacaktir.

darkkobal123
10.Eylül.2012, 13:31
Kafamdaki 11 ;

Tolga - Gökhan Gönül - Semih - Ömer - H. Ali Kaldırım - Selçuk İnan - Emre - Arda - Gökhan Töre - Umut - Burak

uAburak89
10.Eylül.2012, 13:34
Geçen maçtan farklı olarak sakatlığından dolayı Ömer olmayabilir kadroda yerine Bekir oynar, mevkisinde oynatılmayarak günah keçisi ilan edilen Hamit yerine Gökhan Gönül oynar, Tunay yerine Burak oynar. Başka değişiklik olacağını da sanmıyorum.

Legendary
10.Eylül.2012, 13:43
Hollanda mağlubiyetinin Selçuk'un olmamasına yıkılmasını anlamıyorum.Selçuk'un ofansa kattıklarını eleştirmiyorum ama oynasaydı bu sefer defans adına daha da eksik olacaktık.Abdullah hocaya hak veriyorum oynatmamasında ama Tunay'a nasıl bu kadar sabrettiğni anlayabilmiş değilim. :)

Kaka Leite
10.Eylül.2012, 13:45
Hollanda mağlubiyetinin Selçuk'un olmamasına yıkılmasını anlamıyorum.Selçuk'un ofansa kattıklarını eleştirmiyorum ama oynasaydı bu sefer defans adına daha da eksik olacaktık.Abdullah hocaya hak veriyorum oynatmamasında ama Tunay'a nasıl bu kadar sabrettiğni anlayabilmiş değilim. :)

Dayı, Tunay zaten bizi 10 kişi bıraktı kafadan ?
Ne ofansta bir yararını gördük ne defansta, Selçuk oynasa her şey farklı olabilirdi :)

Legendary
10.Eylül.2012, 13:49
Dayı, Tunay zaten bizi 10 kişi bıraktı kafadan ?
Ne ofansta bir yararını gördük ne defansta, Selçuk oynasa her şey farklı olabilirdi :)
İlk yarıdan anladığım kadarıyla Arda'ya serbest rol verilmiş.Top alacak gerek çalım atarak gerek de pas atarak rakibi oyundan düşürecekti.Arda'yı sahanın her yerinde görebiliriz çünkü o dinamizme sahip fakat Selçuk için bu geçerli değil.Tunay yerine daha iyi bir kanat olsaydı mesela Burak o zaman daha etkili olabilirdik.İlk maçta ihtiyaç duyduğumuz tek yer kanattı bence.

anil luque
10.Eylül.2012, 13:56
Belki henüz ikinci maç ama işi baştan sıkı tutmak lazım. Bundan sonra puan kaybı falan yok. Bu grupta herkesi yenebilecek güçte olduğunu gösterdi takım Hollanda maçında. Yeter ki daha dikkatli daha becerikli olalım. Estonya'yı ezer geçeriz taraftarımızla.

darkkobal123
10.Eylül.2012, 14:19
Gol atma sıkıntısı çeken bir takımız. Bunu yapabilecek ve yaptırabilecek en iyi oyuncumuzun yedek kalmasına bir anlam veremiyorum. Hollanda karşısında kontradan gol arayacağımız belliydi, Umut gibi Burak gibi defans arkasına koşacak adamlara pozisyon yaratmak için en iyi opsiyonu Selçuk iken kullanmadı Abdullah Avcı. Nuri hatta Mevlüt oyuna girdi, hiç bir katkı sağlamadılar. Abdullah Avcı umarım yarında aynı hatalara düşmez.

Facx
10.Eylül.2012, 15:06
Selçuk un defansif özellikleri iyi değil fikri nereden çıktı hala anlamış değilim

Suicider
10.Eylül.2012, 15:10
Bazı arkadaşlar Selçuğu oynatmamasına hak vermiş tamam size katılıyorum bende. Benim anlamadığım sonradan oyuna Selçuk değilde Nuri'nin girmesi.Yani hiç mi izlemedin bu adamı şuan yürüyecek hali yok nasıl Selçuk yerine tercih edebiliyorsun? Hafta sonu liverpool maçını izleyen herkes kadroya bile almazdı Nuri'yi okadar kötüydü.

İlk 11 başlatmamasını anlıyorum ama sonradan onun yerine Nuri'nin tercih edilmesinin hiçbir açıklaması yok kusura bakmayın.Bunun tuttuğum takımla vs alakası yok az buçuk futbol izleyen insanlar bu düşünceye sahiptirler.

Neyse bu maça geçersek öyle fark falan beklemiyorum.Karşıda dirençli bir ekip var.Açıklamalara bakarsak hemen hemen aynı 11 le çıkacaz.Belki Ömer yerine Bekir,Hamit yerine de GG olur.Umarım Tunay'ı da bu maç oynatmaz. Tek farklı galibiyet bekliyorum.

futureless
10.Eylül.2012, 15:11
Selçuk un defansif özellikleri iyi değil fikri nereden çıktı hala anlamış değilim

Takılmamak lazım bu kadar. Kazanmamız lazım bu maçı , bunu düşünelim . Sonuçta Selçuk nasıl bir futbolcu diye sorulsa defansif yönü kuvvetli diye cevap gelmez karşıdan belki bu kastediliyordur.Belki de Topal ve Emre'ye göre zayıf olduğu kastediliyordur.

petrol_fb12
10.Eylül.2012, 15:16
Berabere biter...bu futbolla...

TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Eylül.2012, 16:06
daha baslangicta yerden yere vurdunuz avciyi, tamam kovalim peki kimi getirceksiniz. hiddinki de gonderdik, terim vardi o da gitti. senol gunes karizmasi yok dendi o da gitti. bazi arkadaslara inanamiyorum, sanki biz oyle bir takimiz ki elemelerde mac kaybetmeden grubu lider bitiriyoruz surekli. avciyla birlikte degisimse degisim, dinamizmse dinamizm gelmistir. genclik istendi ortalama 25. duran top, alan savunmasi olmali. modern futbol boyle artik dendi, bizim takim da simdi bunu yapiyor. dedigi gibi 8 macta 1 kez duran toptan gol yemisiz cok mu. ki ligin lider takimi yedigi butun goller duran top :n:

ben her zaman avcinin destekcisiyim, 2005deki genclere oynattigi futbolla verdigi keyfi hala alabiliyorum. milli takimdaki renk degisimi cok net ortada. zamaninda ersun yanal da en basarili oldugu donemde milli takima gelmis hakan sukuru kesti diye oynattigi futbola bile bakilmadan harcanmisti, avcida da gidisat bu. kimse ardanin ya da sercanin kacirdigi net gollerden bahsetmiyor, basabas oyunumuzu, kacirdiklarimiz atsak galip donecegimizi konusmuyor. varsa yoksa nuri-selcuk kiyasi. nuri dediginiz adam bundesligada yilin futbolcusu secilmis reale transfer olmus. onu mu tartisacagiz burda. selcuk-nuri-emre bunlar birbirine yakin oyuncular ama nuri gelecegimizi emanet edecegimiz isim. premier ligde form tutup milli takima daha da cok faydali olacaktir. mac ritmi yok belki ama son 15 dakika icin mac ritmi pek gerekli degildi sanirim. bence zaten avcinin kafasindaki su ya da bu oynamis yok, zaten takima sectigi tum oyuncular faydalanmak istedigi isimler. hep soyluyoruz, biraz sabir.

estonya maci da cok kolay olmayabilir ama ofansif yonde iyi isler yapiyoruz oncesine gore. bitiricilikte biraz becerili olursak maci rahat kazaniriz. sansta yanimizda olmali, boyle maclar golu atamadikca cetinlesir. umarim oyle gelismez mac. erken bir gol herseyi lehimize cevirir.

darkkobal123
10.Eylül.2012, 16:14
Bizim işimiz kadro yapmak değil ancak Hollanda maçındaki kadroyu gördükten sonra ülkede ki herkesin fikir beyan etme hakkı var. Selçuk tek başına bir hücum planıdır. Onu yedek bırakmayı " Taktiksel tercih " diyerek açıklayamazsınız.

Edit: Yazmayı unuttum, Mehmet Demirkol'dan alıntıdır. İçimi okumuş resmen adam.

ommix
10.Eylül.2012, 16:20
Rahat kazanırız

TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Eylül.2012, 16:20
Bizim işimiz kadro yapmak değil ancak Hollanda maçındaki kadroyu gördükten sonra ülkede ki herkesin fikir beyan etme hakkı var. Selçuk tek başına bir hücum planıdır. Onu yedek bırakmayı " Taktiksel tercih " diyerek açıklayamazsınız.

peki nedir sebebi? selcuka garezi mi var, bazilarina torpil mi geciyor. bunu anlamis degilim acikcasi. herkesin gordugunu goremiyor mu bu adam, bu kadar aciz mi? farkli dusunmus, gayet de basarili bir mac cikarmis, sadece skoru bulamadigimiz icin yenilmisiz. selcuk konusu milli takimin onune gecmemeli. herkes gorevini yapiyor. selcuka bu kadar takili kalinmasina anlam veremedim. bazi cevrelerin bu konuya kasitli olarak vurgu yaptiklarini dusunuyorum, rahatsizliklari var herhalde.

Suicider
10.Eylül.2012, 16:24
Olayı sadece Selçuk İnan'a bağlamak yanlış.Mesela Gökhan Gönül dururken formsuz Hamit'i sağbek oynatmakta bir tercih hatasıdır.

darkkobal123
10.Eylül.2012, 16:28
peki nedir sebebi? selcuka garezi mi var, bazilarina torpil mi geciyor. bunu anlamis degilim acikcasi. herkesin gordugunu goremiyor mu bu adam, bu kadar aciz mi? farkli dusunmus, gayet de basarili bir mac cikarmis, sadece skoru bulamadigimiz icin yenilmisiz. selcuk konusu milli takimin onune gecmemeli. herkes gorevini yapiyor. selcuka bu kadar takili kalinmasina anlam veremedim. bazi cevrelerin bu konuya kasitli olarak vurgu yaptiklarini dusunuyorum, rahatsizliklari var herhalde.
Ne olursa olsun Selçuk İnan bu takımda 4. Orta Saha durumuna düşecek bir oyuncu olamaz.

pele96
10.Eylül.2012, 16:29
Olayı sadece Selçuk İnan'a bağlamak yanlış.Mesela Gökhan Gönül dururken formsuz Hamit'i sağbek oynatmakta bir tercih hatasıdır.

Hamiti tecrubesi yuzunden tercih etmis olabilir yargilamamak lazim.Hata oldugunda Gokhani oyuna sokmamasina tepki gostermek daha dogru olur.

TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Eylül.2012, 16:35
hollanda macina fazla takilmamak lazim, elimizden kacirdik belki ama orda kalirsak favorisi oldugumuz maci da kazanamayabiliriz. hic tecrubelenmiyoruz, gecen sefer almanyaya yenilince de ayni seyi yaptik ama azerbaycana kaybetmemize neden oldu bu. negatif havayi atmamiz lazim, bu cok onemli. kazanmamiz gereken maca odaklanilmali.

uAburak89
10.Eylül.2012, 16:37
Kazanabileceğimiz maçtan yenik ayrılmamıza manasız oyuncu tercihleri ve saçma sapan taktik anlayışıyla sebep olan adamı eleştirmemiz yerine aferin dememiz bekleniyor herhalde ?

futureless
10.Eylül.2012, 16:39
Eleştiri dozunun ayarlanması bekleniyor sadece.

TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Eylül.2012, 16:41
Kazanabileceğimiz maçtan yenik ayrılmamıza manasız oyuncu tercihleri ve saçma sapan taktik anlayışıyla sebep olan adamı eleştirmemiz yerine aferin dememiz bekleniyor herhalde ?

sizin yerden yere vurmak kadar benim de ovme hakkim var, yaniliyor muyum?
kimsenin kimseden birsey bekledigi yok, ben kendi basima kamuoyunu yonlendirecek degilim, kendi fikrimi belirtiyorum. gecmiste de bu yuzden yasanmis aci tecrubeler var ama ders cikarabilmis degiliz, boyle devam ediniz...

grkm33
10.Eylül.2012, 16:49
Bir yerde okumuştum bir sitede Abdullah Avcı aynı kadro ile çıkacakmış sahaya

Abdullah Avcı ,Yarın oynanacak maçta Selçuk İnan'ı yedek Bırakacak.
Hollanda karşısındaki 11'ile Estonya Maçına Çıkacak olan avcı, Kadroyu değiştirmiyeceğim dedi.

Facede görmüşüm :)

uAburak89
10.Eylül.2012, 16:50
Valla tartışmaya girmek dahi istemiyorum, Ersun Yanal örneği olsun, başarılı ve başabaş bir maç çıkardığımız düşüncesi olsun oldukça farklı yerlerdeyiz veya başka maçı izledim ben.

Abdullah Avcı bu kafada devam etsin, kimse çekmez onun ego sunu, iki kötü sonuca bakar. Yollar ayrılır. Şimdi arkasında duran basın, Selçuk İnan'ı Galatasaray'lı olduğu için değersizleştirmeye çalışan güruh kurtaramaz Abdullah Avcı'yı.

petrol_fb12
10.Eylül.2012, 16:51
daha baslangicta yerden yere vurdunuz avciyi, tamam kovalim peki kimi getirceksiniz. hiddinki de gonderdik, terim vardi o da gitti. senol gunes karizmasi yok dendi o da gitti. bazi arkadaslara inanamiyorum, sanki biz oyle bir takimiz ki elemelerde mac kaybetmeden grubu lider bitiriyoruz surekli. avciyla birlikte degisimse degisim, dinamizmse dinamizm gelmistir. genclik istendi ortalama 25. duran top, alan savunmasi olmali. modern futbol boyle artik dendi, bizim takim da simdi bunu yapiyor. dedigi gibi 8 macta 1 kez duran toptan gol yemisiz cok mu. ki ligin lider takimi yedigi butun goller duran top :n:

ben her zaman avcinin destekcisiyim, 2005deki genclere oynattigi futbolla verdigi keyfi hala alabiliyorum. milli takimdaki renk degisimi cok net ortada. zamaninda ersun yanal da en basarili oldugu donemde milli takima gelmis hakan sukuru kesti diye oynattigi futbola bile bakilmadan harcanmisti, avcida da gidisat bu. kimse ardanin ya da sercanin kacirdigi net gollerden bahsetmiyor, basabas oyunumuzu, kacirdiklarimiz atsak galip donecegimizi konusmuyor. varsa yoksa nuri-selcuk kiyasi. nuri dediginiz adam bundesligada yilin futbolcusu secilmis reale transfer olmus. onu mu tartisacagiz burda. selcuk-nuri-emre bunlar birbirine yakin oyuncular ama nuri gelecegimizi emanet edecegimiz isim. premier ligde form tutup milli takima daha da cok faydali olacaktir. mac ritmi yok belki ama son 15 dakika icin mac ritmi pek gerekli degildi sanirim. bence zaten avcinin kafasindaki su ya da bu oynamis yok, zaten takima sectigi tum oyuncular faydalanmak istedigi isimler. hep soyluyoruz, biraz sabir.

estonya maci da cok kolay olmayabilir ama ofansif yonde iyi isler yapiyoruz oncesine gore. bitiricilikte biraz becerili olursak maci rahat kazaniriz. sansta yanimizda olmali, boyle maclar golu atamadikca cetinlesir. umarim oyle gelismez mac. erken bir gol herseyi lehimize cevirir.

Modern futbol alan savunması mı oldu ? Peki Barcalena oynadığı futbol ne ? 90 dakka alan savunması yap..kontra ataktan gol mu at ? Duran top kazanmı....direk pas yaparak rakibi yor..cıldırt araya atılan bir topta yada..seri top sürmesi olan bir futbolcuyla gölü at...maçı kazan..Modern futbol bu.... ben yıllardır SERİA A izlerim en beğendiğim ligtir..fizik ağırlıktır ve serttir..alan savunması yok..adam adama savunma var..ama bizim futbolcular'da fizik ve kadisyondan bir alem..bir poziyon vardı..1 yattı diğer 2'si ayakta duramadı onlarda yere yattı...herkes ayakta zor duruyor...hollanda o maçta oynamadı adamlar kendilerini zorlamadı..sakatlanma muhabbetine önemli bir maç olsaydı...robben üç tane sallardı..nostolji yapardık bizde ...hollanda:7 Türkiye:1 diye...

Hiddink...Değişim yapıyordu ? Ne oldu sonuçta gönderildi..Türkiye milli takımını yönetiyorsan...Türkiye'de yakın oyun sistemlerine göre top oynatıcaksınız...BAKINIZ (2002) DÜNYA KUPASI ELEMER+DÜNYA KUPASI ....

Nuri bana göre tamamen abartılıyor...ilk 25'e bile cağırmam..nuri'yi beğenmiyorum oynadığı futbolu...Selçuk gelince...orta saha'dan uzun pas atan tek orta saha....... türkiye'de adam gibi frikik atan tek orta saha..... türkiye'de..oyunu çift yönlü oynayabilen tek orta saha......türkiye'de..ayrıca umutla aynı takım'la oynayan tek orta saha (BURAK'LA) ....Abdullah avcı hiç beğenemem'ki ...belediyenin maçlarını izlemeye tahhamül bile edemiyordum..Oyun yapısı....oyunu daralt kimseyi oynatma..bu kafayla zor...hızlı bir adam cıkar ara pasıyla gol atar hop 1-0 ...

Estonya maçı berabere biter...Hatta süpriz olur estonya bizi yener....Çünkü türkiye'de hiç bir takım belediye gibi oynamıyor..o sistemin oturması için..en az 5 maç lazım.....Bunlar hazılık maçı oynamaya benzemez...

TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Eylül.2012, 16:58
Valla tartışmaya girmek dahi istemiyorum, Ersun Yanal örneği olsun, başarılı ve başabaş bir maç çıkardığımız düşüncesi olsun oldukça farklı yerlerdeyiz veya başka maçı izledim ben.

Abdullah Avcı bu kafada devam etsin, kimse çekmez onun ego sunu, iki kötü sonuca bakar. Yollar ayrılır. Şimdi arkasında duran basın, Selçuk İnan'ı Galatasaray'lı olduğu için değersizleştirmeye çalışan güruh kurtaramaz Abdullah Avcı'yı.

ben mactaki olumlu yerleri goruyorum sense negatif yonleri. farkli yerlerde oldugumuz cok acik, ben de bilirim selcuk niye oynamaz, hamitin yeri bu mudur. yenebilecegimiz takimdan 2 gol yedik. vs vs. ama olumlu taraflari da konusmak lazim. girdigimiz pozisyonlari, mahkum oynamayisimizi, zaman zaman oyunumuzu kabul ettirmemizi. hollanda ne kadar kotu olursa olsun sistem takimidir, oynadigimiz futbolu sadece skordan dolayi kucumsemek bana yanlis geliyor. bir de rica etsem su takim isimlerini milli takima sokmasak. kimsenin GSden bahsettigi yok burda. degersizlestirme cabasi nedir onu da anlamadim.

@petrol_fb

demek istediklerini anlayamadim, kusura bakma. kendi ozrum olabilir :]
sadece sunu soyleyebilirim, duran top icin alan savunmasindan bahsetmistim ben, eksik anlatmis olabilirim. onu da bazi yorumcularin elestrisi uzerine soyledim. buna ilave adamadama savunmanin eski tarz oldugunu da kabul etmek lazim oyunun genelinde yapilan savunma icin. en fazla 1-2 kisiye cok yetenekliyse adam adama veriliyor artik.

fmhastasi
10.Eylül.2012, 17:14
biz ve hollanda hemen hemen denk kadrolarla mücadele etti sayın avcı günü kurtarmaya calıssa maca gençlerle baslamazdı dıye dusunuyorum.ve avcı yı 12 mac sonuna kadar da gönderemezler avcı bu kadroyla devam edecektir büyük ihtimal.fatih hoca olsa belki hollandayı yenerdik ama bu takımı kazanamazık sonuna kadar avcı dıyorum.

William Rookwood
10.Eylül.2012, 17:20
Hamit'in sağ bekte ne işi var Sabri oynasın daha iyi o bölgede

futureless
10.Eylül.2012, 17:26
Bu sefer Hamit'i orada körelteceğini düşünmüyorum. Tolga - Gökhan - Semih- Ömer (sakatsa Bekir) - Hasan - Emre - Hamit - Selçuk - Arda - Burak - Umut 11'i rahat kazanır bence gününde olmayan oyuncu sayısı az olursa.

TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Eylül.2012, 17:26
Hamit'in sağ bekte ne işi var Sabri oynasın daha iyi o bölgede

sabri benim goztepe kariyerinde takimda, ne zaman oynatsam ratinglerde 6 ya bile ulasamiyor. ismini duydukca urperiyorum :n:

ReaList
10.Eylül.2012, 18:13
Kazanmaktan ziyade oyuna nasıl bir mantelite ile başlayacağımız önemli.
A sınıfı takımla oynarız 4-5-1
B sınıfı takımla oynarız 4-5-1
X sınıfı takımla oynarız 4-5-1
Terim yönetir 4-5-1
Hiddink yönetir 4-5-1
Avcı yönetir 4-5-1
Allah'ın emri misali her maça tek forvet çıkmayalım artık.

mustangshelby
10.Eylül.2012, 18:20
şu maçta da tek forvet çıkmaz heralde umut burak yapar inşllh.

Deus Dominus
10.Eylül.2012, 21:36
Bu sefer Hamit'i orada körelteceğini düşünmüyorum. Tolga - Gökhan - Semih- Ömer (sakatsa Bekir) - Hasan - Emre - Hamit - Selçuk - Arda - Burak - Umut 11'i rahat kazanır bence gününde olmayan oyuncu sayısı az olursa.

Ben Hamit'i oynatacağını bile düşünmüyorum. Berbat bir performans sergiledi Hollanda karşısında. Yediğimiz iki golde de payı var. Saymadım ama 15-20 top kaybı yapmıştır. Sercan-Arda-Burak ve en uçta Umut tercihi daha mantıklı geliyor bana.

Universal
10.Eylül.2012, 21:37
Türkiye gibi bir ülke Estonya gibi bir ülkeyi her türlü kadrosu ile yener. Bu açık ve net Selçuk oynamış, oynanamış önemi yok. Eğer rakibi hor görmeden aklı selim mücadele edersek bu maçı kazanırız. Günümüzde olursak fark atarız.

eXcitinG
11.Eylül.2012, 00:51
Türkiye gibi bir ülke Estonya gibi bir ülkeyi her türlü kadrosu ile yener. Bu açık ve net Selçuk oynamış, oynanamış önemi yok. Eğer rakibi hor görmeden aklı selim mücadele edersek bu maçı kazanırız. Günümüzde olursak fark atarız.

Aynen. Tam aynıLarını yazacaktım.

Hatta grupta ki diğer rakipLere gözdağı vermek için fark atmak gerek.

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 01:00

Hiç gerek yok gözdağı vermeye. Ondan sonra bizi büyük takım görüp asılacaklar maça. Biz usul uzul 1-0 felan yenelim :D

di canio
11.Eylül.2012, 01:03
Hamit'i Hollanda maçındaki performansı nedeni ile kesmemek gerek. Robben gibi bir futbolcunun önüne Hamit'i koymak büyük hataydı. Hamit'in asıl yeri orta sahanın ortası idi. Sağ bek ve sağ açık olarak kullanmak bence büyük yanlıştı, hala da yanlış. Genç milli takımlarda izlerken ileride bizim Zidane'mız olur diye düşünüyordum. Hamit şu ana kadar gördüğümüz, bundan sonra görebileceğimiz en profesyonel ve işine saygılı futbolculardandır. Sahada nelerin yapılması gerektiğini bilir, ona göre oynar. Bu kadar çabuk kaybetmemeliyiz. Bu kadar erken kendisinden vazgeçilecek birisi değil. Üzerine düşülmeli, fazlasıyla ilgilenilmeli kendisiyle. Galatasaray'da da kötü oynuyor ama uzun zamandır düzenli olarak üst seviye maçlar yapmadı. Kendisini toparlayacaktır. Grupların ilk maçları bunlar. Son maçlara doğru durumlar daha da kızışacak. Hamit gibi tecrübeli, profesyonel ve uluslararası seviyede oyunculara çok ihtiyacımız olacak. Uluslararası seviyede oyuncu sayımız 3-5 zaten. Aktif en iyi 2-3 orta saha oyuncumuzdan birisi olan Selçuk İnan'ın bile uluslararası arenada kendisini maalesef henüz kanıtlayamadığını düşünürsek Hamit gibi tecrübeli oyuncuların değeri daha iyi anlaşılır.

nekop
11.Eylül.2012, 01:16
Selçuk oynamış, Hamit oynamamış fark etmez. Sahaya çıkabilecek her türlü kadromuzun Estonya'yı yenmesi lazım. Hollanda deplasmanında puan kaybetmek normal bir durumdu ama bu maçta kaybetme lüksüne sahip değiliz.

-------------Tolga---------------
-GG---Semih--Ömer---HAK-
-Arda-Selçuk-Emre-Sercan-
---------Umut-Burak-------- Şeklinde çıkmalıyız , averaj olarak ne kadar atabiliyorsak atmalıyız.

GG yapıldı tamam ama şu baş harfleri olayını yaygınlaştırmayalım. :D Yakında bende Arda için yapacağım tutarsa yandı. :D

Universal
11.Eylül.2012, 13:05

Kesinlike, Macaristan ve Romanya'ya sen Andorra'ya fark atabilirsin; ama Estonya'ya atamazsın demek zorundayız. Onlar rakipleri olarak bizi görüyor ve önümüzde ki üç maç bu onların direnişi kırmamız için büyük fırsat. Hollanda ile yarıştığımızı Portakallar'a belli etmek zorundayız. Artık ön eleme değil, direkt gitmeliyiz.

uAburak89
11.Eylül.2012, 13:48
Tolga - Gökhan - Semih - Ömer - Hasan - Arda - Mehmet Topal - Emre - Sercan - Burak - Umut şeklinde olacakmış ilk 11.

Abdullah Avcı kumar oynamaya, insanlarla dalga geçmeye devam etsin. Kendisi kaybedecek. ;)

futureless
11.Eylül.2012, 13:50
Aynen. Selçuk yine yedek kalacak sanırım.

MeMo
11.Eylül.2012, 13:55
İlk maçı anladım da Arda'yı bu maçta da orta 3'lüden biri yapmayı anlamıyorum hala.

zeck17
11.Eylül.2012, 13:57
maçın kadrosu

tolga
hasan ali---ömer---semih---gökhan
sercan----emre---m.topal----arda
umut-----burak

kadroya saygı duyuyorum güzel olmuş ama selçuk inan'ı bence tercih etmeli emre kendi takımında oynmıyorken selçuk 5-6 maç yaptı

uAburak89
11.Eylül.2012, 14:02
4-4-2 oynayacakmışız, burada eleştirilecek isim Emre değil Mehmet Topal bence. Adam 4-4-2 için uygun isim değil, Barca'da Busquets neyse Mehmet Topal da o, 4-3-3 adamı. Bir yanda 4-4-2 düzeninde oynayan bir takımın geçen sezona damga vuran ismi dururken bu tercihi anlamak çok güç. Geçen maç Robben karşısında yem edilen Hamit de kesiği yemiş oldu böylece, Abdullah Avcı ve maksatlı hareketleri son sürat devam ediyor.

grkm33
11.Eylül.2012, 14:04
Abdullah Avcı yapma böyle bu sen değilsin

GebzeLi1907
11.Eylül.2012, 14:05
Abdullah Avcı nın Selçuk kararı bana göre de yanlış ancak niye maksatlı olsun ki

Legendary
11.Eylül.2012, 14:06
Bu kadroyla çıkarsak farklı kazanacağımızı düşünüyorum.Umut ya da Burak ikilisinden biri kanada geçecektir , Arda yine serbest rolde başlayacaktır.Önde sağlam basarsak rahat kazanırız.

El Barto
11.Eylül.2012, 14:09
Bir ara Hakan Şükür için konuşulurdu bu. Her kaybedilen maçtan sonra yok Hakan kadroya niye girmedi. Neden yedek oturdu vs. Hakan'ı oynatırlardı bunu topçu diye nasıl oynatırsın falan denirdi.

Selçuk ve Abdullah Avcı arasında da bunu oluşturmaya çalışıyorlar. Bu bize hiçbir şey kazandırmaz. Aksine kaybettirir. O yüzden bunları aşmak gerekir. Elbette eleştirirsin. Hatta ben de eleştiriyorum Selçuk neden oynamadı diye. Hatta neden son yarım saat Nuri gibi formsuz bir oyuncuya bel bağlamak yerine Selçuk Hollanda maçında oyuna girmedi diye.

Ama bunların maksatlı olduğunu düşünmek kimseye birşey kazandırmaz.

uAburak89
11.Eylül.2012, 14:13
Abdullah Avcı nın Selçuk kararı bana göre de yanlış ancak niye maksatlı olsun ki

Hazırlık maçlarında şans vermedi, değerli oyuncumuz diyor, orta sahada 4. isim konumunda şu anda ve bu değişecek gibi değil. Bu şekilde Milli Takım değil, Abdullah Avcı'nın tercihleri konuşuluyor sürekli, bence bulunduğu konumu kaldıramadı ve kendini ön plana çıkarmaya çalışıyor maksadının bu olduğunu düşünüyorum.

@El Barto

Üstad, Hakan Şükür sistemime uymuyor diyen adam Ersen Martin'i alıyorsa maksat ararım, ararlar.

Selçuk bizim için önemli deyip arkasından son milli maçlarda hiç oynamayan, milli takım kariyerinin sonuna gelmiş Kuyt örneğini verirsen dalga geçer gibi, taktik icabı oynatmadım deyip yerine Nuri'yi oynatırsan, muhtemelen kapanacak bir rakip karşısında çilingir olabilecek bir adamı yine tercih etmezsen, maksat ararım, ararlar.

Abdullah Avcı üzerine, güzel bir yorum;

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=18444841

europeanconquer
11.Eylül.2012, 14:14
Yapmayın beyler Selçuk artık miladını doldurdu.Onun yerine gençlere şans verilmeli (!)

Universal
11.Eylül.2012, 14:22
Öyle bir medyamız varki ne yapsa yaranamaz A.Avcı. Şimdi Selçuk oynasa idi, ve biz maçı kazansak bak gördün mü diyecekler. Oynamadan kazansa Avcı haklı beyler olacak. O yüzden ne yapsa yaranamaz. Ama ilk başta dediğim gibi bu gün Selçuk olsun olmasın bu takım Estonya'yı yenecek kalitede ve yenmek zorunda.

El Barto
11.Eylül.2012, 14:22
Hazırlık maçlarında şans vermedi, değerli oyuncumuz diyor, orta sahada 4. isim konumunda şu anda ve bu değişecek gibi değil. Bu şekilde Milli Takım değil, Abdullah Avcı'nın tercihleri konuşuluyor sürekli, bence bulunduğu konumu kaldıramadı ve kendini ön plana çıkarmaya çalışıyor maksadının bu olduğunu düşünüyorum.

@El Barto

Üstad, Hakan Şükür sistemime uymuyor diyen adam Ersen Martin'i alıyorsa maksat ararım, ararlar.

Selçuk bizim için önemli deyip arkasından son milli maçlarda hiç oynamayan, milli takım kariyerinin sonuna gelmiş Kuyt örneğini verirsen dalga geçer gibi, taktik icabı oynatmadım deyip yerine Nuri'yi oynatırsan, muhtemelen kapanacak bir rakip karşısında çilingir olabilecek bir adamı yine tercih etmezsen, maksat ararım, ararlar.

Abdullah Avcı üzerine, güzel bir yorum;

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=18444841

O zaman Abdullah Avcı zırdeli ne diyeyim. :)

Facx
11.Eylül.2012, 14:23
tez zamanda kovulsada kurtulsak daha çıkalı 1 resmi maç olmuş bu kadar itici bi teknik direktör görmedim

C h A o S
11.Eylül.2012, 14:24
Selçuk'u ilk maç taktikssel sebepleri öne sürerek oynatmıyorsan ve Estonya maçında da yoksa ben bunda art niye ararım.Avcı bu 11'le çıkarsa daha desteklemem onu.Selçuk hak etmiyor bunu.Adam daha ne yapıcak milli takımda oynamak için?Kendisi şu anda çok tepki alır bu kadroyla.Bu baskıyı kaldıramaz.İnşallah Arena'ya maç vermezler.Yoksa Avcı'ya kale arkasından çok tepki gelir.

sui generis
11.Eylül.2012, 14:28
abartıyorsunuz. kadro gayet iyi. ben şu dönemde Emre-Selçuk-Topal üçlüsünden hangisini seçerse eleştirmem. gidip bu dönemde Nuri'yi oynatırsa ya da yedekten bu 3 isimden biri varken gidip Nuri'yi sokarsa kızarım. yoksa bu kadro gayet iyi. ileride form tutunca Nuri de takıma katılır , bu 4 isimden 2 si ya da 3 ü oynar.

Facx
11.Eylül.2012, 14:30
abartıyorsunuz. kadro gayet iyi. ben şu dönemde Emre-Selçuk-Topal üçlüsünden hangisini seçerse eleştirmem. gidip bu dönemde Nuri'yi oynatırsa ya da yedekten bu 3 isimden biri varken gidip Nuri'yi sokarsa kızarım. yoksa bu kadro gayet iyi. ileride form tutunca Nuri de takıma katılır , bu 4 isimden 2 si ya da 3 ü oynar.

sen yanılıyosun topal 3 lü ortasahada oynayabilcek bi oyuncu 2 li ortasahada özellikle estonya gibi kapanan rakiplere karşı kullanılmıcak bi oyuncu normalde her maç oyunun çift yönünü oynayabilen 2 oyuncu oynatmamız gerekirken kapanan rakibe karşı bile 1 çift yönlü 1 kesici ortasaha oynatıyosak yapılabilcek yorum yok zaten kaldıki selçuk inan geçen sene 13 gol 15 asistle oynamış senin en iyi ve en formdaçift yönlü ortasahan he arda 3 lü ortasahanın önündeyse o dahada beter bi tercih zaten ben kanat oyuncusuyum diye bağırıyo arda

sui generis
11.Eylül.2012, 14:35
sen yanılıyosun topal 3 lü ortasahada oynayabilcek bi oyuncu 2 li ortasahada özellikle estonya gibi kapanan rakiplere karşı kullanılmıcak bi oyuncu normalde her maç oyunun çift yönünü oynayabilen 2 oyuncu oynatmamız gerekirken kapanan rakibe karşı bile 1 çift yönlü 1 kesici ortasaha oynatıyosak yapılabilcek yorum yok zaten he arda 3 lü ortasahanın önündeyse o dahada beter bi tercih zaten ben kanat oyuncusuyum diye bağırıyo arda

teknik adam 1 kesici kullanmak istiyor demek ki. hani tamam eleştirilir , kendi kafanızdaki sisteme uymayabilir ama eleştirininde bir dozu var. Fenerbahçe de iki ortasahayla oynuyor ve topal takımda. bence de bu maçta topal yerine selçuk olmalı ama topal'ı oynattığı için de bu kadar yaygara koparılmaz. birazcık da hocanın kararıdır saygı duyalım diyelim bence.

darkkobal123
Abdullah Avcı herhalde Selçuk İnan'ı ManU maçına saklıyor. Başka açıklaması olamaz çünkü bunun.

sakary Ali
Bende açık bir şekilde, Abdullah Avcı'ya yapılan eleştirilerin maksatlı olduğunu düşünüyorum.

uAburak89
Selçuk oynamasın, yorulmasın. Önümüzde Antalya ve ManU deplasmanları var, o bize lazım. Abdullah Avcı da Galatasaray'ı düşünüyor herhalde, kendisine çok teşekkür etmemiz lazımken, abartıp, eleştiriyoruz. Kendimize gelmemiz lazım.

europeanconquer
11.Eylül.2012, 14:43
Sorun burada Abdullah Avcı'nın illa Selçuk'u oynatması gerektiği değil,Selçuk varken Mehmet Topal'ı oynatması ve kimse bana Mehmet Topal'ın Selçuk'tan daha iyi defans yaptığını söyleyemez.Selçuk hem defans yapıyor üstüne kat kat iyi ofans yapıyor.Şu güne kadar oynanan maçlarda Selçuk Şahin bile Topal kadar iyiydi.

erdem344
11.Eylül.2012, 14:45
Aykut kocaman : Ülke futbolu olarak hiçbir zaman Barcelona Real Madrid düzeyine çıkamayacağız. UEFA Çünkü onlar yapıyor biz izliyoruz. Oralara çıkabilmek için bir şeyler üretmemiz gerekiyor. Bunun en önemli yolu da büyük takımlarımızı antrenör takımı yapmaktan geçiyor. Antenörlerimizi itibarsızlaştırmamak gerekiyor. Takımlarımızın başına Schuster, Rijkard, Aragones, Bel Bosque gibi isimler geldi. Ama adamları sadece eleştirdik.

leventb12
11.Eylül.2012, 14:46
Estonya kazanır dedim.

europeanconquer
11.Eylül.2012, 14:50
Aykut kocaman : Ülke futbolu olarak hiçbir zaman Barcelona Real Madrid düzeyine çıkamayacağız. UEFA Çünkü onlar yapıyor biz izliyoruz. Oralara çıkabilmek için bir şeyler üretmemiz gerekiyor. Bunun en önemli yolu da büyük takımlarımızı antrenör takımı yapmaktan geçiyor. Antenörlerimizi itibarsızlaştırmamak gerekiyor. Takımlarımızın başına Schuster, Rijkard, Aragones, Bel Bosque gibi isimler geldi. Ama adamları sadece eleştirdik.

Gayet doğru bir laf ama bu konu için değil.Mourinho Ronaldo'yu oynatmazsa eleştrilir,Vilanova Messi'yi oynatmazsa eleştrilir,Simeone Falcao'yu oynatmazsa eleştrilir,Mancini Agüero'yu oynatmazsa eleştrilir,Ferguson Van Persie'yi oynatmazsa eleştrilir,geçen gün oynadığımız Hollanda'nın teknik direktörü Van Gaal Robben ve Sneijder'i oynatmazsa eleştrilir.Bazı oyuncular,teknik direktörleri yerinden edebilecek,büyük tepki almasını sağlayacak kadar iyi olduğu için bu tantana.Misal Alex,bu konu Alex'in sonun getirse bile Aykut Kocaman'ın sonuda yakındır.

leventb12
11.Eylül.2012, 14:52
Selçuk oynamasın, yorulmasın. Önümüzde Antalya ve ManU deplasmanları var, o bize lazım. Abdullah Avcı da Galatasaray'ı düşünüyor herhalde, kendisine çok teşekkür etmemiz lazımken, abartıp, eleştiriyoruz. Kendimize gelmemiz lazım.

Şuna sadece güldüm.

erdem344
11.Eylül.2012, 14:53
Başarı selçuk inanla gelemz abdullah avcı ile gelir

futbol kişi oyunu değil takım oyunudur , x oyanmış y oynamamış fark etmez iyi takımsanız iyi yardmlaşıyor iyi basıyorsanız sorun yoktur

Facx
11.Eylül.2012, 14:56

futbol kişi oyunu değil takım oyunudur , x oyanmış y oynamamış fark etmez iyi takımsanız iyi yardmlaşıyor iyi basıyorsanız sorun yoktur

şimdiye kadar selçuk inan ne başarmış abdullah avcı ne başarmış ibb yi ligde tutuyo diye teknik direktör yaptılar

europeanconquer
11.Eylül.2012, 14:59

Bu kafayla o zaman Türkiye'de en çok eleştrilen futbolcuları da alalım milli takıma.Takım işi ya futbol.Bakalım belli mi olur.Yardımlaşırlar,iyi basarlar.Sorun da olmaz :)

erdem344
11.Eylül.2012, 15:00
Bu kafayla o zaman Türkiye'de en çok eleştrilen futbolcuları da alalım milli takıma.Takım işi ya futbol.Bakalım belli mi olur.Yardımlaşırlar,iyi basarlar.Sorun da olmaz :)

Anlatmak istediğim bu değil sende biliyosun

GebzeLi1907
11.Eylül.2012, 15:01
Abdullah Avcı ya genelde Galatasaraylılar öfkeli.
Ama kendisi iyi bir Galatasaraylı.
Eğer bir komplo teorisi oluşturacaksak uAburak89 un son yazdığı olabilir ancak
Selcuk'u yormayıp sakatlanma riskini ortadan kaldırması.

Bu da biraz Ahmet Çakar vari bir yaklaşım oluyor.

Mehmet Topal'ı kesici özellikleri sebebiyle seçmiş olabilir, sonuçta kağıt üzerinde saldıracağız onlar ne verdiyse kapanacaklar, beklerimiz hucümcu sürekli gidecekler, bu ortamda rakip kontra ataklar bulabilecek bir takım.
Olası bir süpriz gol ile işleri iyice içinden çıkılmaz hale sokmamak için bu tarz bir emniyet subabı koymak istemiş olabilir.

Ha Emre oynamaz Selcuk oynayabilirdi hatta bence öle olması lazımdı.
Tercih konusunda yanlışı bana göre burda yaptı onu da Emre yi kaptan, saha içi lider, press konusunda daha iştahlı bir oyuncu olduğu için seçmiş olabilir.
Ayrıca Emre iyi durumda çok iyi bir kamp geçirdiğini söylemişti uzun yıllardır böyle sezon başı geçirmedim demişti onun fiziksel halini de beğeniyor olabilir maç oynamamış da olsa bu sezon.
Yani Emre ve Selcuk her ikisi aynı kondisyon durumunda iken-öyle olduğunu varsayıyorum- Emre'nin seçilmesi çok çok büyük bir hata değildir bana göre.

uAburak89
11.Eylül.2012, 15:15
Selçuk İnan'ın olası İngiltere transferinde çalışma izni alması için milli maç sayısına bakılacak, şu durumda bunun gerçekleşmesi zor. Yine Galatasaray'a çalışıyor yani Abdullah Avcı. Çok utandım bunca zamandır yaptığım eleştrilerden.

Nocna Mora
11.Eylül.2012, 15:15
Selçuk'un nesi beğeniliyor bu kadar anlayamıyorum bir Galatasaray'lı olarak. Emre Selçuk'tan bir gömlek daha üst bir oyuncudur. Selçuk çok yavaş bir oyuncu. Koşamıyor. Eğer önde basan, yanında deli gibi pres yapan adamlar olursa iyi oynar Selçuk. Milli takımın sistemi de böyle bir sistem değil. O yüzden şak diye monte edilmesi beklenemez bu sisteme. O nedenle ben eleştirileri yersiz buluyorum ama Nuri'nin değilde Selçuk'un oyuna girmesi gerekirdi. Bu konuda herkese hak veriyorum.

anil luque
11.Eylül.2012, 15:32
Selçuk İnan'ın olası İngiltere transferinde çalışma izni alması için milli maç sayısına bakılacak, şu durumda bunun gerçekleşmesi zor. Yine Galatasaray'a çalışıyor yani Abdullah Avcı. Çok utandım bunca zamandır yaptığım eleştrilerden.
Yeter Burak abi :zuhaha

Facx
11.Eylül.2012, 15:33
Selçuk'un nesi beğeniliyor bu kadar anlayamıyorum bir Galatasaray'lı olarak. Emre Selçuk'tan bir gömlek daha üst bir oyuncudur. Selçuk çok yavaş bir oyuncu. Koşamıyor. Eğer önde basan, yanında deli gibi pres yapan adamlar olursa iyi oynar Selçuk. Milli takımın sistemi de böyle bir sistem değil. O yüzden şak diye monte edilmesi beklenemez bu sisteme. O nedenle ben eleştirileri yersiz buluyorum ama Nuri'nin değilde Selçuk'un oyuna girmesi gerekirdi. Bu konuda herkese hak veriyorum.

ilk başta ironi sandım sonra baktım trollmüş arkadaş okumayın bence değmez

Nocna Mora
11.Eylül.2012, 15:39
ilk başta ironi sandım sonra baktım trollmüş arkadaş okumayın bence değmez

Herkes kendi görüşünü belirtmekte özgürdür diye biliyorum, yanlışım varsa düzelt beni. Senin gibi düşünmüyorum diye hemen bir sıfat yapıştırman, kendileri gibi düşünmedikleri için ateistlere küfreden müslümanların yaptıklarına benziyor. Hiç bir fark yok arada. Dingo'nun ahırı değil burası, daha seviyeli olursan sevinirim.

Ayrıca Mehmet Topal'ın yerine oynayabilir pekala fakat su an ki milli takımımızın sahip oldugu Mehmet Topal'ında oynadığı sistemde Emre'nin Selçuk'tan önce tercih edileceğini belirttim sadece.

footballer33
11.Eylül.2012, 15:45
M.Topal'ın yerine Selçuk İnan oynasa, tam da birçoğumuzun istediği kadro sahada olacaktı. M.Topal 4-4-2'ye uygun değil, bakalım ne olacak akşam.

ommix
11.Eylül.2012, 15:48
Selçuk İnan bugün 11'de başlar.Topal ile defansif oynamaya gerek yok Estonya'ya karşı.

C h A o S
11.Eylül.2012, 16:34
Selçuk İnan'ın mevkisinde oynayan oyuncular ondan daha formda olsa eyvallah diyeceğizde öylede değil.Emre'de son maçta kötüydü.Madrid'te zaten gerekli şansı bulamıyor.Sistem felan demesin kimse.Selçuk gibi oyunu yönlendiren ve forvetleri besleyen bir adamın varsa sistemi onun etrafına kuracaksın.
Ayrıca sadece Galatasaraylıların eleştirdiğine katılmıyorum.Tüm basın neredeyse eleştirdi Avcı'yı.
Baştan çalkantılı başladı Abdullah Avcı.Düşünüyorumda akşam Estonya bir sürpriz yapsa ne açıklayacak?Yada basın nasıl üzerine gidecek merak ediyorum.Çok baskı altına aldı kendini.

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Eylül.2012, 16:40
Herkes kendi görüşünü belirtmekte özgürdür diye biliyorum, yanlışım varsa düzelt beni. Senin gibi düşünmüyorum diye hemen bir sıfat yapıştırman, kendileri gibi düşünmedikleri için ateistlere küfreden müslümanların yaptıklarına benziyor. Hiç bir fark yok arada. Dingo'nun ahırı değil burası, daha seviyeli olursan sevinirim.

Ayrıca Mehmet Topal'ın yerine oynayabilir pekala fakat su an ki milli takımımızın sahip oldugu Mehmet Topal'ında oynadığı sistemde Emre'nin Selçuk'tan önce tercih edileceğini belirttim sadece.

dediklerine katilmamak mumkun degil, her alanda oldugu gibi burda da tahammulsuzluk almis basini gidiyor. kimsenin kimseyi dinlemeye sabri kalmamis ve kendi fikrinden olmayani da kolayca disliyor. ozellikle yeni nesil herhalde basimizdakileri rol model almislar, baska bir sebep aklima gelmiyor.

mac icin fikrimi belirtmistim zaten, kadro ne olursa olsun golu atamadigimiz her dakika stres artacaktir, rakip de direnc kazanacaktir. o yuzden erken gol hepimizi rahatlatir farka gideriz.

taraftardan tek beklentim stadi kirmizi-beyaza boyamalari. klup takimli formalari gormek istemiyorum sahsen tribunde. cok anlamsiz.

Abdullah Avcı.Düşünüyorumda akşam Estonya bir sürpriz yapsa ne açıklayacak?Yada basın nasıl üzerine gidecek merak ediyorum.Çok baskı altına aldı kendini.

surpriz bir sonuc ciksa bile kotu oynayarak puan kaybetmeyiz tahminim. yuz kizartici bir durum olmaz, buna ragmen agir elestriler gelirse tabela yorumculari der gecerim onlar icin. futbolda kazanmak da var kaybetmek de. 10 kere pozisyona girip de atamazsa oyuncular avci mi girip atsin, bu tabi varsayim. zaten obur turlu olabilecegini dusunmuyorum sahsen.

kasım akdemir
11.Eylül.2012, 16:51
İlerde Umut ve Burak oynuyor ama orta sahada DM olarak Mehmet topal ve az forma şansı bulan Emre var. Tebrikler Hocam. Bazen harbiden ne düşündüğünüzü anlamakta zorlanıyorum ve harbiden bir halttan anlamadığınızı düşünüyorum

kasım akdemir
11.Eylül.2012, 16:53
futbolda kazanmak da var kaybetmek de. 10 kere pozisyona girip de atamazsa oyuncular avci mi girip atsin, bu tabi varsayim. zaten obur turlu olabilecegini dusunmuyorum sahsen.

Valla ustad kusura bakma ama Estonya maçı için bu dediğin olmamalı. Hani romanya Macaristan felan olsa sana katılacağım ama Estonya olmaz ya :) Olmaz derken bir şekilde yenilmemiz kabul edilemez anlamında söylüyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Eylül.2012, 17:01
Valla ustad kusura bakma ama Estonya maçı için bu dediğin olmamalı. Hani romanya Macaristan felan olsa sana katılacağım ama Estonya olmaz ya :) Olmaz derken bir şekilde yenilmemiz kabul edilemez anlamında söylüyorum.

esas kismi atlamissin alintilarken, tabela yorumcularina olan ofkem bu aslinda. bunu neticesinde soyledim bunlari. tabii ki estonyayi farkli yenelim isteriz ama futbolda dedigim de oluyor, normal bunlar. kazanmak icin herseyi yapar ama kazanamazsiniz bazen. boyle oldu diye adam kovulmaz ama turkiyede kovulur. yalniz TFF avciya cok guveniyor, oyle bir baski altinda bile avciyi birakmayacak gibi duruyor.

GebzeLi1907
11.Eylül.2012, 17:17
Valla Estonyayı rahat bir şekilde yenemez isek sıkıntı vardır.
Ne olursa olsun bu skor sıkıntısının hep bizim başımıza gelmesi düşündürücü, senelerdir.
Kalite farkımız varsa skora da yan-sıt-ma-lı-yız.
Senelerdir bunu yapamıyoruz olmadık puanlar kaybediyoruz böyle güçsüz takımlara.
Futbolda böyle tesadüflerin hep bizim milli takımı bulması bu turnuvada da yinelenirse, o işin artık tesadüf olmaktan çıkıp kronik bir sıkıntı olduğunu gösterir ve Abdullah hocanın da bunu kıramadığını.

uAburak89
11.Eylül.2012, 17:32
Yeter Burak abi :zuhaha

Kardeşim daha çok varsayım var da, konu dağılmasın diye yazmıyorum.

Eleştirdiğimizde tuttuğumuz takımdan dolayı işi oralara çekenler oluyor, sanki biz Milli Takımın başarısını istemiyoruz, Türk değiliz, inşallah yenilelim diyoruz havası çıkıyor.

Hollanda maçından sonra Abdullah Avcı ne dedi, oyuncu seçimlerim taktik anlayışından dolayı. Ben hocaya saygısızlık yapıyor değilim, Aykut Kocaman'ın açıklamaları falan koyulmuş ki orada yaptığı antrenör takımı tespiti çok doğru. Olay aynı değil kesinlikle. Keşke bir tane basın mensubu da sorabilseydi, hocam nasıl bir taktik anlayışımız var ki Selçuk'a yer yok bu sistemde diye, Selçuk sorusunu soran sanki kendisi eleştirmemiş gibi, eleştriler var hocam ne dersiniz diye sordu.

Selçuk özelinden çıkıp genele dönersek, Hollanda maçına özel taktiğimiz vardı, öncelik oynatmamak, ilerde basmaktı. Bunu yapamadık bence, karambole bulduğumuz pozisyonlardan gol çıkarsak, puan ya da puanlar kazansak da iyi maç çıkarmış olmayacaktık. Biz sadece Arda ve Umut ile yalancı pres yaptık, Sercan ve Tunay ne yaptı maçta ? Rakibin en kötü bölgesi savunmasıydı, biraz cesaret ile iş yapabilecek bir kadromuz vardı ama teknik direktör anlayış ve seçimleri yüzünden olmadı. Selçuk olsa da kaybedebilirdik maçı, ki muhtemelen ederdik bu anlayışla, ama en azından kazanma adına bir umudumuz olabilirdi bence. Burak oyuna girdikten sonra top gelmedi, Nuri'nin adını duymadık, Mevlüt atamayacağı çalımları ısrarla denedi vs vs. Yani ben iyi oynamıştık, umut var diyenlere kesinlikle katılmıyorum.

Bugünkü maçta Selçuk'u oynatmayacağı da açıktı zaten, basın toplantısındaki havaları, laf sokmaları, gazetelere bakmadım yalanı hepsi bunu gösteriyordu. Baskılara gelmem, istediğimi yaparım havalarında, inatlaşmış durumda. İlki hataydı, ikincisi aptallık oluyor hatanın tekrarından ötürü ama hoca bunu kabul etmeyecek belli ki.

Bizim estonyayı normal şartlarda yenmemiz lazım, bizim kadromuz kötü değil, mevki bazında bakıyorum cidden değil, potansiyeli doğru kullanan bir hoca ile başarı uzak değil. 25 yaş ortalamamız ile geleceği planlıyor ve buna uygun adımlar atıyormuş, son iki turnuvaya gidemedik o zaman da Emre vardı Hamit vardı, 2014 Dünya Kupasına gitmiş olsak Hamit ve Emre gibi isimler mi olacak da hala onlar oynatılıyor. İleriye dönük adımlar atılacak, planlar yapılacaksa bunların düşünülmesi lazım bence. Selçuk tercihi dışında da Abdullah Avcı'ya bakışım çok olumsuz, hiç ama hiç umut vermiyor. Teori de bile iyi değilken, pratikte iyi olmasını da beklemiyorum haliyle.

jesmatador
11.Eylül.2012, 18:03
A Milli Takım'ın Estonya maçı 11'i

Tolga, Gökhan, Ömer, Semih, Hasan Ali, Arda, Mehmet Topal, Emre, Sercan, Burak, Umut

( Ntvspor )

Edit:

Şu bir yeni Türk statüsüne geçmiş bir oyuncu vardı F ile başlıyordu adı neydi onun ?

anil luque
11.Eylül.2012, 18:03
Kardeşim daha çok varsayım var da, konu dağılmasın diye yazmıyorum.

Eleştirdiğimizde tuttuğumuz takımdan dolayı işi oralara çekenler oluyor, sanki biz Milli Takımın başarısını istemiyoruz, Türk değiliz, inşallah yenilelim diyoruz havası çıkıyor.

Hollanda maçından sonra Abdullah Avcı ne dedi, oyuncu seçimlerim taktik anlayışından dolayı. Ben hocaya saygısızlık yapıyor değilim, Aykut Kocaman'ın açıklamaları falan koyulmuş ki orada yaptığı antrenör takımı tespiti çok doğru. Olay aynı değil kesinlikle. Keşke bir tane basın mensubu da sorabilseydi, hocam nasıl bir taktik anlayışımız var ki Selçuk'a yer yok bu sistemde diye, Selçuk sorusunu soran sanki kendisi eleştirmemiş gibi, eleştriler var hocam ne dersiniz diye sordu.

Selçuk özelinden çıkıp genele dönersek, Hollanda maçına özel taktiğimiz vardı, öncelik oynatmamak, ilerde basmaktı. Bunu yapamadık bence, karambole bulduğumuz pozisyonlardan gol çıkarsak, puan ya da puanlar kazansak da iyi maç çıkarmış olmayacaktık. Biz sadece Arda ve Umut ile yalancı pres yaptık, Sercan ve Tunay ne yaptı maçta ? Rakibin en kötü bölgesi savunmasıydı, biraz cesaret ile iş yapabilecek bir kadromuz vardı ama teknik direktör anlayış ve seçimleri yüzünden olmadı. Selçuk olsa da kaybedebilirdik maçı, ki muhtemelen ederdik bu anlayışla, ama en azından kazanma adına bir umudumuz olabilirdi bence. Burak oyuna girdikten sonra top gelmedi, Nuri'nin adını duymadık, Mevlüt atamayacağı çalımları ısrarla denedi vs vs. Yani ben iyi oynamıştık, umut var diyenlere kesinlikle katılmıyorum.

Bugünkü maçta Selçuk'u oynatmayacağı da açıktı zaten, basın toplantısındaki havaları, laf sokmaları, gazetelere bakmadım yalanı hepsi bunu gösteriyordu. Baskılara gelmem, istediğimi yaparım havalarında, inatlaşmış durumda. İlki hataydı, ikincisi aptallık oluyor hatanın tekrarından ötürü ama hoca bunu kabul etmeyecek belli ki.

Bizim estonyayı normal şartlarda yenmemiz lazım, bizim kadromuz kötü değil, mevki bazında bakıyorum cidden değil, potansiyeli doğru kullanan bir hoca ile başarı uzak değil. 25 yaş ortalamamız ile geleceği planlıyor ve buna uygun adımlar atıyormuş, son iki turnuvaya gidemedik o zaman da Emre vardı Hamit vardı, 2014 Dünya Kupasına gitmiş olsak Hamit ve Emre gibi isimler mi olacak da hala onlar oynatılıyor. İleriye dönük adımlar atılacak, planlar yapılacaksa bunların düşünülmesi lazım bence. Selçuk tercihi dışında da Abdullah Avcı'ya bakışım çok olumsuz, hiç ama hiç umut vermiyor. Teori de bile iyi değilken, pratikte iyi olmasını da beklemiyorum haliyle.
Çoğu noktada katılıyorum sana abi. Özellikle işi inada bindirirse bundan kimse fayda görmez aksine zarar giderek artar.

uAburak89
11.Eylül.2012, 18:05
@jesmatador

Kerim Frei.

Facx
11.Eylül.2012, 18:05

Tolga, Gökhan, Ömer, Semih, Hasan Ali, Arda, Mehmet Topal, Emre, Sercan, Burak, Umut

( Ntvspor )

Edit:

Şu bir yeni Türk statüsüne geçmiş bir oyuncu vardı F ile başlıyordu adı neydi onun ?

kerim frei

edit : saniye farkıyla :D

jesmatador
11.Eylül.2012, 18:06
kerim frei

edit : saniye farkıyla :D

O adamı niye almıyor kadroya Abdullah Hoca acep.

anil luque
11.Eylül.2012, 18:07

( Ntvspor )

Edit:

Kadro güzel olmuş. İkinci yarıda Emre-Selçuk değişikliği olur herkes mesud olur. (Kerim Frei var benim bir tek hatırladığım)

barahir
11.Eylül.2012, 18:17
Abdullah Hoca'nın da durumu Aykut Kocaman'a benzedi.. Yakında internette bi kadro dolaşır 20 kişilik.. Tamam Hollanda maçında ben de eleştirdim Selçuk neden yok diye de, bi rahat bırakın be kardeşim..

kasım akdemir
11.Eylül.2012, 18:17
Bizim mutlu olmamız için değil milli takım için gerekli bir değişiklik olur.

futureless
11.Eylül.2012, 18:42
İyi de Hollanda maçını kazanabilirdik de. O zaman ne olacaktı ? Selçuk bu maçta da olmazsa yine eleştirilecekti Avcı. Normal karşılıyorum eleştiriyi Selçuk olmalı o ayrı da , adamın kellesini ister gibi ne bu daha ilk maçtan.

RaSenGan
11.Eylül.2012, 20:51
Abdullah Avcı'nın futbol zekasından şüphe etmeyi de geçtim artık ben.

anil luque
11.Eylül.2012, 21:02
Abdullah Avcı'nın futbol zekasından şüphe etmeyi de geçtim artık ben.

Abartmamak lazım Ayguncum.

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 21:04
Avcıya herkes sempati duyarken neden kendini bu hallere düşürüyor anlam veremiyorum.

Bordo61Mavi
11.Eylül.2012, 21:07
Ve Avci egosunu buyutmeye baslar.

fmhastasi
11.Eylül.2012, 21:10
arkadaslar burası a mıllı takım galatasaray degil

RaSenGan
11.Eylül.2012, 21:11
Abartmamak lazım Ayguncum.

Abartmıyorum ki abi.Hadi diyelim Hollanda maçında taktiksel şeyinden oynatmadı.E bu maçta niye yok ? Estonya'ya karşı oynuyosun abi bu da mı taktiksel.Estonya'ya karşı Selçuk Şahin oynasa bile olur.Ama Selçuk İnan bu maçta bile yoksa ya bir art niyet ya da bir zeka problemi var orası açık.

barahir
11.Eylül.2012, 21:18
6 Yılda kendinden saygı duyduran bir insanı 1 tercih yüzünden silip atmak ne kadar kolay değilmi? Zamanında Fatih Terim için de yapılmadı mı bu? Ya da şimdilerde Aykut Kocaman için..

Zaten hepimiz her sporun kralını biliyoruz ya.. Hatta bizler FM oynadığımız için Yukarda saydıklarımdan daha iyi biliyoruz taktiği falan.. O yüzden rahatça taktiksel zeka hakkında karar verebiliyoruz..

Facx
11.Eylül.2012, 21:20
arkadaslar burası a mıllı takım galatasaray degil

haklısın gs olsaydı fatih hocanın bi bildiği vardır derdik te kendini daha ispat etmemiş olan abdullah avcının sırf kendini ispatlama adına selçuku kesmesi kaldırılamıcak bişey

barahir
11.Eylül.2012, 21:22
haklısın gs olsaydı fatih hocanın bi bildiği vardır derdik te kendini daha ispat etmemiş olan abdullah avcının sırf kendini ispatlama adına selçuku kesmesi kaldırılamıcak bişey

Fatih Terimi'in bildiği oluyo da Abdullah Avcının bi bildiği olamıyo yani?

Facx
11.Eylül.2012, 21:24
Fatih Terimi'in bildiği oluyo da Abdullah Avcının bi bildiği olamıyo yani?

aynen kaldıki fatih terimin bu şekilde saçmalamıcağı çok açık

RaSenGan
11.Eylül.2012, 21:24
6 Yılda kendinden saygı duyduran bir insanı 1 tercih yüzünden silip atmak ne kadar kolay değilmi? Zamanında Fatih Terim için de yapılmadı mı bu? Ya da şimdilerde Aykut Kocaman için..

Zaten hepimiz her sporun kralını biliyoruz ya.. Hatta bizler FM oynadığımız için Yukarda saydıklarımdan daha iyi biliyoruz taktiği falan.. O yüzden rahatça taktiksel zeka hakkında karar verebiliyoruz..

Milli Takım ile Anadolu Kulübü çalıştırmak arasında dağlar kadar fark var.Milli Takıma transfer yapamıyorsun.Elindeki oyuncuları seçip kadro kuruyorsun.İyi tercihler yapmıyorsan bu senin hatan.Aykut Kocaman'ın durumu falan farklı.

Hepimiz kralını bilmiyoruz.Eski futbolcular,spor yorumcuları herkes eleştiriyor.Sanki milli takımda Meireles,Fernandes falan birbirine az çok yakın oyuncular var da Selçuk oynamıyor.Emre gelmiş 32 yaşına.Madem geleceği düşünüyorsun 2 yıl sonra milli takımda olmayacak adamın ne işi var 11'de ? Adam daha kendi takımında oynayamıyor.Bazı şeyleri anlamak için futbolun kralı olmaya gerek yok.

Legendary
11.Eylül.2012, 21:30
İnşallah Abdullah hoca başarılı olur da burda asıp kesenler pişman olur. :)

barahir
11.Eylül.2012, 21:31
aynen kaldıki fatih terimin bu şekilde saçmalamıcağı çok açık

Hatırlarmısın bilmiyorum ama Fatih Terimin 2. Döneminde GS' de yaptıkları veya Milli Takımdaki son döneminde sürekli Emre'yi çağırması ve sizlerin "Emre sanki evladı gibi, sürekli çağırıyor" naraları atmanız hala kulağımda ama..

Milli Takım ile Anadolu Kulübü çalıştırmak arasında dağlar kadar fark var.Milli Takıma transfer yapamıyorsun.Elindeki oyuncuları seçip kadro kuruyorsun.İyi tercihler yapmıyorsan bu senin hatan.Aykut Kocaman'ın durumu falan farklı.

Hepimiz kralını bilmiyoruz.Eski futbolcular,spor yorumcuları herkes eleştiriyor.Sanki milli takımda Meireles,Fernandes falan birbirine az çok yakın oyuncular var da Selçuk oynamıyor.Emre gelmiş 32 yaşına.Madem geleceği düşünüyorsun 2 yıl sonra milli takımda olmayacak adamın ne işi var 11'de ? Adam daha kendi takımında oynayamıyor.Bazı şeyleri anlamak için futbolun kralı olmaya gerek yok.

Eski Futbolcular ve spor yorumcuları eleştiriyor diye doğru söylüyorlar anlamına gelmez, tıpkı bende savunuyorum diye benim de doğru söylüyorum anlamına da gelmez.. Takımın başında Avcı var ve istesen de istemesen de güvenmek zorundasın şuanda.. Eleştirebilirsin de ancak bundan önceki kariyerini hiçe sayarsan, ondan değil, hiçe sayandan şüphe ederim..

RaSenGan
11.Eylül.2012, 21:32
Eski Futbolcular ve spor yorumcuları eleştiriyor diye doğru söylüyorlar anlamına gelmez, tıpkı bende savunuyorum diye benim de doğru söylüyorum anlamına da gelmez.. Takımın başında Avcı var ve istesen de istemesen de güvenmek zorundasın şuanda.. Eleştirebilirsin de ancak bundan önceki kariyerini hiçe sayarsan, ondan değil, hiçe sayandan şüphe ederim..

Ben Avcı'ya değil sahadaki oyunculara güveniyorum şahsen.

Facx
11.Eylül.2012, 21:36
Hatırlarmısın bilmiyorum ama Fatih Terimin 2. Döneminde GS' de yaptıkları veya Milli Takımdaki son döneminde sürekli Emre'yi çağırması ve sizlerin "Emre sanki evladı gibi, sürekli çağırıyor" naraları atmanız hala kulağımda ama..

ben öyle bişey demiş miyim ? hayır demiş olsam bile bilmiyorum farkındamısın biz bu niye oynuyo demiyoruz bu niye oynamıyo diyoruz mantıklı bi açıklama yapıcaksa yapsın ama tutupta taktik olarak oynatmadım dersen önce gülerler sana sonrada eleştirirler ki en doğal şey bu şahsen benim temennim inşallah en kısa sürede bırakır o kendisine büyük gelen koltuğu

Gncl1905
11.Eylül.2012, 21:40
Gökhan'ı görebildik Selçuk'u da görürüz merak etmeyin :) Vardır bir bildiği. Bana göre de çok yanlışı var ama sabretmek gerek Hollanda maçındaki oyunumuz fena değildi hele Hiddink ile oyunumuzla kıyaslarsak. Zamanla kadro seçimleride düzelir herhalde.

Bu ortasahayla 4-4-2 oynamayız muhtemelen öyle olursa sıkıntı olur gibi. 4-3-3 oynarsak kazanırız bence. Bu maç çok zor değil aslında kazanırız öyle veya böyle.

barahir
11.Eylül.2012, 21:40
ben öyle bişey demiş miyim ? hayır demiş olsam bile bilmiyorum farkındamısın biz bu niye oynuyo demiyoruz bu niye oynamıyo diyoruz mantıklı bi açıklama yapıcaksa yapsın ama tutupta taktik olarak oynatmadım dersen önce gülerler sana sonrada eleştirirler ki en doğal şey bu şahsen benim temennim inşallah en kısa sürede bırakır o kendisine büyük gelen koltuğu

Laf oyunları yapmayın şimdi yok bende dememişim, yok niye oynuyo denmemiş neden oynamıyo denmişmiş.. Haticeye değil neticeye bakacaksın, ortada bi hata varsa bunu o yapmaz bu yapar diyemezsin.. Tamamen skor taraftarlığına döndü iş.. Hollanda maçında çıkıp Emreyle Nuri birer gol atsa bunlar konuşuluyo olacakmıydı?

uAburak89
11.Eylül.2012, 21:42
Halamın bıyığı olsa..

Somut veriler ortada.

sananes
11.Eylül.2012, 21:43
Muhtemelen bu maç Selçuk oynayacaktı ama medya ve kamuoyu baskısı yüzünden yine oynatmadı Avcı. Çünkü öyle çoktu ki eleştiriler Selçuk oynatılırsa bu maç Avcı geri adım atmış gibi olacaktı ve bunu yapmamayı seçti.

Biz bu rakibe fark atarız ama eleştirenler de biraz dozu aşmasa keşke.

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 21:45
Muhtemelen bu maç Selçuk oynayacaktı ama medya ve kamuoyu baskısı yüzünden yine oynatmadı Avcı. Çünkü öyle çoktu ki eleştiriler Selçuk oynatılırsa bu maç Avcı geri adım atmış gibi olacaktı ve bunu yapmamayı seçti.

Biz bu rakibe fark atarız ama eleştirenler de biraz dozu aşmasa keşke.

İşte bizde bundan bahsediyoruz. Adam kendini düşünüyor sadece. Acaba Selçuk'u oynatırsam medya benim hakkımda ne düşünür diyor. Önemli olan o değil Milli takım.

barahir
11.Eylül.2012, 21:46
2-3 yıl önce "Abdullah Avcı keşke Galatasaray'ın başına geçse" deniliyodu.. Adamın şansı varmış ki öyle bişi olmamış..

jesmatador
11.Eylül.2012, 21:47
Hangi kanalda bilen varmı ?

uAburak89
Selçuk İnan iyi ki Fenerbahçe'de değil, Hürriyet falan ne bombalardı özellikle, buralar ne şenlenirdi..

Universal
StarTV maçı yayınlayacak.

jesmatador
11.Eylül.2012, 21:49
StarTV maçı yayınlayacak.

Teşekkürler :)

europeanconquer
11.Eylül.2012, 21:49
Abdullah Avcı'nın yaptığı takdir edilecek bir şey.Medyanın,kamuoyunun baskısında kalmadı ve yine bildiği ilk 11 le çıktı ama Selçuk'u oynatmaması saçmalık.Mehmet Topal'ın ilk 11 oynadığı milli takımda Selçuk İnan hayli hayli hayli ilk 11 oynar.Ayrıca bunu Galatasaray'a yorumlamayın.Arda Turan'dan sonra milli takımın mevcut en iyi oyuncusu forma şansı bile bulamıyorsa ortada büyük bir yanlış vardır.

Facx
11.Eylül.2012, 21:51
Laf oyunları yapmayın şimdi yok bende dememişim, yok niye oynuyo denmemiş neden oynamıyo denmişmiş.. Haticeye değil neticeye bakacaksın, ortada bi hata varsa bunu o yapmaz bu yapar diyemezsin.. Tamamen skor taraftarlığına döndü iş.. Hollanda maçında çıkıp Emreyle Nuri birer gol atsa bunlar konuşuluyo olacakmıydı?

benim emreye veya nuriye takmışlığım yok benim takıntım taktiğe 4-2-3-1 oynatmaya çalışıyo ki bunuda ülkenin geçen seneki en iyi oyuncusu 13 gol 15 asistli oyunun her iki yönünü en iyi oynayan selçuk yerine 1 oyuncu kesici - ki öyle bi kesiciki maşallah her maç stoperi 3lüyo ortasahada 1 oyuncu kalıyo o oyuncuda sene başından beri oynamamış skora katkısı belli bi oyuncu önlerine kanat oyuncusuyum diye bağıran ardayı sağa nerede oynadığını kendisi bile bilmeyen tunay sağ beke sağ açık olan hamit sola daha yeni bundesligaya çıkmış bi takımın oyuncusu sercan (yalnış anlaşılmasın beğenirim kendisini) forvetede futbola başladığından beri bitirici değil yanındaki oyuncuyu destekleyen umutu koymuş ve bizim 4-4-2 oynamamız lazım ortasahadaki iki oyuncuda çift yönlü skora katkı yapıcak oyuncular olması lazım kanatlarada sercan hamit gökhan arda arasından seçim yapmamız lazım tutupta kendi ne yaptığını bilmeyen tunayın oynamaması lazım

barahir
11.Eylül.2012, 21:52
Yazma gereği hissettim, Avdullah Avcıyı savunuyorum diye Selçuğun milli takımda oynamamasını destekliyorum anlamına gelmez, hatta ilk maçın konusuna bakın bu tercihini ben de eleştirdim.. Ancak eleştirirken yıkıcı değil yapıcı olmak lazım..

Legendary
11.Eylül.2012, 21:54
Mehmet Topal'ın ilk 11 oynadığı milli takımda Selçuk İnan hayli hayli hayli ilk 11 oynar.

Mehmet ve Selçuk'u karşılaştıramazsın Oğuzhan.Yetenekleri ve görevleri birbirinden çok farklı.O yüzden buna katılmıyorum.Diğerleri için yorum yapmıyorum zaten.

europeanconquer
11.Eylül.2012, 21:56
Mehmet ve Selçuk'u karşılaştıramazsın Oğuzhan.Yetenekleri ve görevleri birbirinden çok farklı.O yüzden buna katılmıyorum.Diğerleri için yorum yapmıyorum zaten.

Ne alaka olum.Selçuk İnan'ın futbola başladığı mevkiden haberin var mı ?

Legendary
11.Eylül.2012, 21:59
Ne alaka olum.Selçuk İnan'ın futbola başladığı mevkiden haberin var mı ?
Mehmet Topal defansif , ileri nadir çıkan , teknik yeteneği belli düzeyde olan bir futbolcu.Selçuk İnan ise ofansa daha yatkın , bileklerine hakim , forvetleri çok iyi oynatan bir ortasaha.Ne Selçuk , Mehmet'in yerinde oynayabilir ; ne de Mehmet , Selçuk'un yerinde.

Facx
11.Eylül.2012, 22:02
Mehmet Topal defansif , ileri nadir çıkan , teknik yeteneği belli düzeyde olan bir futbolcu.Selçuk İnan ise ofansa daha yatkın , bileklerine hakim , forvetleri çok iyi oynatan bir ortasaha.Ne Selçuk , Mehmet'in yerinde oynayabilir ; ne de Mehmet , Selçuk'un yerinde.

:( selçuk trabzonda nasıl oynuyodu aç bi izle istersen ayrıca dmc oynatcağın oyuncu illa kesici olmak zorunda değil bkz. andrea pirlo bkz. deepl ying playmaker

@barahir

eleştirilere kulak asmayıp inatçılık yaparsa yıkıcı eleştiriler gelmesi kadar normal bişey yok özellikle estonya karşısında hadi bakalım maç başladı maç sonunda devam ederiz

Legendary
11.Eylül.2012, 22:02
Her şeyi bir kenara bırakalım.Hep birlikte , her şeye rağmen MİLLİ TAKIMIMIZI destekleyelim. :)

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 22:03
Dikkat ettim de Umut her maç sıcak soğun demeden uzun kollu forma giyiyor. Neden acaba :)

europeanconquer
11.Eylül.2012, 22:04

Selçuk İnan son 2 yılda defansın yanın da ileride de oynayabileceğini kanıtlayan bir oyuncu :)

Edit:Neyse maç başladı,ben kaçar.

Başarılar Türkiyem :)

Facx
Arda Türkiyede afro saçtan vazgeçip çakma Falcao olmuş :D

Legendary
:( selçuk trabzonda nasıl oynuyodu aç bi izle istersen ayrıca dmc oynatcağın oyuncu illa kesici olmak zorunda değil bkz. andrea pirlo bkz. deepl ying playmaker
Bahsettiğin isim Andre Pirlo hatırlatmak isterim. :)
Ayrıca Emre - Selçuk ikilisi ortada çok ofansif oluyor.Anlatmak istediğim oydu.

Legendary
11.Eylül.2012, 22:06
Selçuk İnan son 2 yılda defansın yanın da ileride de oynayabileceğini kanıtlayan bir oyuncu :)

Edit:Neyse maç başladı,ben kaçar.

Başarılar Türkiyem :)
Mehmet Topal kadar yeterli değil "bence" savunma için.

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 22:08
3-0 alırız. İyi oynuyoruz.

Oha burak ne yaptın :eek:

Legendary
11.Eylül.2012, 22:09
Kafası yerde , ezbere vurdu Burak gibi geldi bana.Halbuki kafasını kaldırsa erken gol taraftarı da ateşlerdi.

sui generis
11.Eylül.2012, 22:12
Gg iyi gördü ama Burak heyecan yaptı.

Facx
11.Eylül.2012, 22:13
Bahsettiğin isim Andre Pirlo hatırlatmak isterim. :)
Ayrıca Emre - Selçuk ikilisi ortada çok ofansif oluyor.Anlatmak istediğim oydu.

selçukta aynı tip bi oyuncu dünyada o pozisyonda o tipte oynayan tek oyuncu pirlo değil kaldıki trabzonda selçuk öyle oynuyodu açta bak istersen emre - selçuk ikiliside gayet normal bi ikili colman emreden daha ofansif bi isim ki çok ta iyi oynadılar yan yana

Mehmet Topal kadar yeterli değil "bence" savunma için.

savunma olarak ben mehmet topaldan daha aşağı kalır bi yanını görmüyorum pozisyon alma açısından ve güç açısından daha iyidir mehmet topal dan hayır daha kötü olsalar bile - kaldıki emre sertliğiyle çevikliğiyle mehmet topaldan daha iyidir defansı - o bölgede kesici bi oyuncu oynaması gerektiğini açıklamaz bu

I3esiktas
11.Eylül.2012, 22:16
Burak şu ana kadar 2.lig topcusu gibi oynuyo

RaSenGan
11.Eylül.2012, 22:16
Burak şu ana kadar 2.lig topcusu gibi oynuyo

:zuhaha Defans hattı da sokaktaki çocuklar gibi oynuyor.

barahir
11.Eylül.2012, 22:18
Anlaşıldı golü biz atıp biz yicez..

Legendary
11.Eylül.2012, 22:18
selçukta aynı tip bi oyuncu dünyada o pozisyonda o tipte oynayan tek oyuncu pirlo değil kaldıki trabzonda selçuk öyle oynuyodu açta bak istersen emre - selçuk ikiliside gayet normal bi ikili colman emreden daha ofansif bi isim ki çok ta iyi oynadılar yan yana

savunma olarak ben mehmet topaldan daha aşağı kalır bi yanını görmüyorum pozisyon alma açısından ve güç açısından daha iyidir mehmet topal dan hayır daha kötü olsalar bile - kaldıki emre sertliğiyle çevikliğiyle mehmet topaldan daha iyidir defansı - o bölgede kesici bi oyuncu oynaması gerektiğini açıklamaz bu
Andrea Pirlo bir dünya markası.O yüzden Selçuk'la onu kıyaslamayacağım.
2 forvet ve 2 tane açığımız defansa yardım etmiyor , ortada Selçuk - Emre ikilisi de ofansa katılacaklar.Mehmet - Selçuk ikilisi bana daha uygun görünüyor ama tabi hocamızın kararı Mehmet - Emre saygı duymak gerek , tıpkı senin yorumuna saygı duyduğum gibi. :)

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 22:20
Uuuu Kırmızı kart

Legendary
Oh oh oh rakip bir kişi eksik. :)

Facx
ah selçuk olucaktı :D rakip 10 kişi kaldı

Andrea Pirlo bir dünya markası.O yüzden Selçuk'la onu kıyaslamayacağım.
2 forvet ve 2 tane açığımız defansa yardım etmiyor , ortada Selçuk - Emre ikilisi de ofansa katılacaklar.Mehmet - Selçuk ikilisi bana daha uygun görünüyor ama tabi hocamızın kararı Mehmet - Emre saygı duymak gerek , tıpkı senin yorumuna saygı duyduğum gibi. :)

ben pirloyla kıyaslamıyorum pirlo gibi oynayabilen bi oyuncu diyorum aynı tipte oyuncular

barahir
11.Eylül.2012, 22:21
Burak böyle düşsün canımı yesin :)

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 22:22
Ya şu Rıdvan Dilmen bi sussun arkadaş ya :D

Börk
İşte burak :) o bu değil de selçuk olacaktı o topun başında ...

I3esiktas
Kırmızı kartlık bir şey yok gibi geldi bana

Legendary
ben pirloyla kıyaslamıyorum pirlo gibi oynayabilen bi oyuncu diyorum aynı tipte oyuncular
Tamam hocam uzatmayalım.Milli takım kazansın da benim için formanın içindeki önemli değil. :)

RaSenGan
11.Eylül.2012, 22:23
Emek hırsızına bak hele :D Selçuk olsa goldü :p

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 22:25
Kırmızı kartlık bir şey yok gibi geldi bana

Gole gidiyor.

jesmatador
11.Eylül.2012, 22:31
İnternetten maç izlemek çile..

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 22:39
1 Gol atsak açılacağız ama ...

GebzeLi1907
11.Eylül.2012, 22:39
Sercan bence sırıtıyor kapalı defansa karşı.
Topal>Selçuk
Sercan>Hamit değişikliği faydalı olabilir.
Kenarda ikinci bir hucüm kanadı olmaması dezavantaj.

barahir
11.Eylül.2012, 22:40
Selçuk girerse açarız bunları, yoksa zor..

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 22:42
Oh be Selçuk ısınıyor. Ve bütün tribünler alkışlıyor. Güzel hareketler bunlar.

GebzeLi1907
11.Eylül.2012, 22:42
Kadıköy Selçuk Selçuk diye inledi kısa bir süre :)

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 22:44
Ne faulü be. Adam bile itiraz etmiyor. Yediler golümüzü.

Facx
11.Eylül.2012, 22:44
top çizgiyi geçtimi görmedim ama itme falan yok o pozisyonda eğer geçmişse yazık olmuş

Legendary
11.Eylül.2012, 22:45
Gooooollll!!! Emreee !!!

footballer33
Hele şükür be arkadaş!

sui generis
Emre attı :)

RaSenGan
Selçuk'un ısınması bile yetti :D

Facx
emre attı 1-0

GebzeLi1907
emre yazdı, avcı nın tercihleri sonuç aldı

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 22:46
Gol be ! Buda mı gol değil :)

Emre kime bağırıyor acaba golden sonra ?

Legendary
Gol be ! Buda mı gol değil :)

Emre kime bağırıyor acaba golden sonra ?
Klübede özel olarak birinin yanına gitti ama kimin ? :)

darkkobal123
Sonunda golü bulduk, 1-0 !

sui generis
11.Eylül.2012, 22:47
Burak'ın golü de yediler az önce. Faul falan hikaye. Temizdi.

Bordo61Mavi
11.Eylül.2012, 22:47
Macarlar 1-1 Hollanda ile

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 22:48
İnşallah Selçuk felan değildir o klübede durupta sevinmeyen.

GebzeLi1907
Arda harika top oynuyor :)

Facx
ilk yarı bitti gökhan sağ dışla vursa goldü de şaşırdım hiç mi yok sol ayağı

uAburak89
Semih çok kötü, Burak berbat, Umut sahada yok.

Gökhan Gönül muhteşem, Topal efsane, Emre harika.

Milli takımı izlemek büyük keyif, 11e11 oynanırken dahi ezdik, heyecandan yerimde duramadım maçı izlerken. Abdullah Avcı'yı eleştirmekle büyük hata ettik, 2014 dünya kupasında fırtına gibi eseceğiz doğru tercihleriyle.

Corpus
11.Eylül.2012, 22:49
Ben de çok merak ettim kulübedeki kişiyi

footballer33
Gökhan Gönül çok rahat atabileceği bir golü ters ayağına geldiği için atamadı. İlk yarı sonucu 1-0. 2. yarı fark açılır, bu kadar pozisyona girmeye devam edersek.

Börk
İnşallah Selçuk felan değildir o klübede durupta sevinmeyen.

Aynen inşallah o değildir :)

berkay123456
Herkesin sevinmesini istedi sadece Emre, hoşuma gitti.Kulübede ki de Selçuk değildir umarım, hoş olmuyor böyle şeyler.

barahir
ilk yarı bitti gökhan sağ dışla vursa goldü de şaşırdım hiç mi yok sol ayağı

Faul verdi o pozisyonda..

zeck17
11.Eylül.2012, 22:50
bu kadar sulanan bir futbol sahası görmedim eğer bu dakikadan sonra gol yersek kesinlikle sulayanların suçudur defansımız ayağından kayıyor top açık ve net şekilde

sarianet
11.Eylül.2012, 22:53
Beyler en son ne zamn arkamiza yaslanip rahatca bi milli mac izledik hatirlayan var mi

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 22:54
O sevinç yumağında birtek Selçuk eksik.

Yayını geri alıp 3-4 kere izledim ağzından "Selçuk" lafı çıkıyormu diye ama demiyor. Gel gel diye bağırıyor sonra klübenin orada başka birşey diyor. Selçuk demiyor ama.

Deus Dominus
11.Eylül.2012, 22:55
20. dakikadan itibaren izlemeye başladım maçı, orta ikilimiz Mehmet ve Emre kusursuza yakın oyun çıkardılar bu dakikaya kadar. Arda istekli, arzulu hücumda hareket katıyor takıma ancak diğer üç oyuncu Sercan, Burak ve Umut'tan beklediğimi göremedim henüz. Savunmada da Semih pek güven vermedi bana, iki-üç pozisyonda gereksiz yere rakibe fazla yaklaştı ve pozisyonunu kaybetti. Daha basit, daha sakin oynamalı.
Çok güzel zamanda geldi gol, ikinci yarıda işimiz çok daha kolay olacak. 1-0'da kalmaz bu maç.

europeanconquer
11.Eylül.2012, 22:56
Eğer Selçuk sevinmediyse çok büyük yanlış yapmış.Avcı'nın onu oynatmamasından daha büyük bir hata.

erdem344
11.Eylül.2012, 22:57
umut bulut kankisi burakla forvette ne yapıyor acaba sahada yoklar :D

topal ve emre bu maçla efsane olurlar :D :D

hasan , gökhan , arda , sercan çok iyi oynuyorlar

uAburak89
11.Eylül.2012, 22:57
Hamit merak ettiğiniz isim.

C h A o S
11.Eylül.2012, 22:58
Rakip 10 kişi kalmasaydı çok zorlanıcağımız belliydi.Maç orada kırıldı.Ama hala maçı kazandık diyemiyorum.Öyle bir güven vermiyor.Hata yapıyoruz hep.Durup dururken illa yiyecez yani golü.Neyse gol tam zamanında geldi.2'yi atıp rahatlamak lazım.

erdem344
11.Eylül.2012, 22:58
hamit altıntopmuş o isim :D

berkay123456
11.Eylül.2012, 22:59
Hakem golü verse böyle diyecek miydin yine?

C h A o S
İyi bari kapris yapıcaksa Hamit yapsın :DGökhan çok iyi.Milli takımın sağ beki o olmalı.

barahir
Gole sevinmeyen kişi Hamitmiş öyle diyolar.. Zaten Selçuk gol esnasında ısınıyodu kulübede değildi ki..

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 23:00
Hamit merak ettiğiniz isim.

Kim diyor bunu kim kim kim :D

O sırada Selçuk ısındığı için uzakta kalmışta olabilir.

uAburak89
11.Eylül.2012, 23:00
Kim diyor bunu kim kim kim :D

O sırada Selçuk ısındığı için uzakta kalmışta olabilir.

Ben diyorum. Daha güvenilir bir isim var mı ?

zeck17
11.Eylül.2012, 23:01

topal ve emre bu maçla efsane olurlar :D :D

hasan , gökhan , arda , sercan çok iyi oynuyorlar

umut kanatta oynadığından etkisiz ikinci yarı 4-4-2 ye dönersek daha fazla iş yapacakları belli

Facx
11.Eylül.2012, 23:02
umut kanatta oynadığından etkisiz ikinci yarı 4-4-2 ye dönersek daha fazla iş yapacakları belli

aynen umut burak yan yana oynasa arda kanada geçse çok daha iyi olucak

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 23:05
Ben diyorum. Daha güvenilir bir isim var mı ?

Var tabi. Emre ve Hamit :0:

zeck17
11.Eylül.2012, 23:05
şu anda canımızı yakan 3 olay var gibi sahada
1-durmadan kanattan ortayla oynamaya çalışmamız rakip bu kadar fizikkliyken çok saçma bu hareketimiz ortadan yerden paslarla delmeliyiz kanatlar biraz ceza sahasına da yaklaşmalı
2-defansta iyi yer tutmalıyız ve kademe olmalı çünkü top çok kayıyor sahanın 2 kere sulanmasından dolayı her an top kaybı yapabiliriz baskıda
3-açıkca 4-4-2 ye dönmeliyiz topal biraz daha geride emre ilerde olacak şekilde oynamalıyız böylece hem defansı sağlama alırız hem de golü bulursak rahatlarız

Legendary
11.Eylül.2012, 23:07
Gökhan Töre'yi merak ediyorum ben.O neden yok hiç ortalıklarda ?

Deus Dominus
11.Eylül.2012, 23:07
Burak'ın oyun tarzına alışamadım hala, saha içindeki tercihlerine gerçekten anlam veremiyorum...

RaSenGan
11.Eylül.2012, 23:08
Gökhan Töre'yi merak ediyorum ben.O neden yok hiç ortalıklarda ?

Gol sevincinde Mohikan vardı bi tane oydu işte oturuyo orda :D

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 23:08
Top neden değişti ? Patlakmıydı :D

Legendary
11.Eylül.2012, 23:09
Gol sevincinde Mohikan vardı bi tane oydu işte oturuyo orda :D
Sadece sevinsin diye mi çağırdık o adamı milli takıma ? :n: Rusya'da falan neler yapıyor?Milli takıma ilk geldiğinde bolca şans buluyordu. :)

erdem344
11.Eylül.2012, 23:10
bırak be burak bırak ya

barahir
Rıdvan, Hikmet Karaman'ı geçti ama, birinin uyarması lazım :)

RaSenGan
bırak be burak bırak ya

Adam ofsayt bile değil.Sırf adama sallamak için yapma çok belli oluyor.

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 23:11
Rıdvan Dilmen yeter be. Nefes almadan konuşuyor bide.

uAburak89
11.Eylül.2012, 23:11
bırak be burak bırak ya

":D" unutmuşsun.

erdem344
11.Eylül.2012, 23:12
Adam ofsayt bile değil.Sırf adama sallamak için yapma çok belli oluyor.

pardon afedersin bir daha olmaz

sarianet
11.Eylül.2012, 23:12
Arda capinda bi eleman daha olsa

sarianet
11.Eylül.2012, 23:15
Burakin cikmasi lazim hicbi olumlu katkisi yok
Burak ve sercan yerine tore ve selcuk girse daha iyi olur benim teorime gore

Nedvedmania
Tribünler yine Selçuk, Selçuk diye bağırıyor.

Legendary
Burak ve Umut'tan pek katkı alamıyoruz.Mevlüt'ü denemesi lazım Abdullah hocanın.
Durdu durdu golü attı Umut.

Facx
11.Eylül.2012, 23:18
goool umut attı

erdem344
gooooooooooooooolllllllllll bee umut

C h A o S
Umut attı.Adam formda atıyor.Kötü günündeydi atması iyi oldu.Burak'ta atıcak hissediyorum.

sarianet
Oh be......

Nedvedmania
Umut attı golünü. 2-0

footballer33
11.Eylül.2012, 23:19
Ve düğüm iyice çözüldü. Artık fark bekliyorum. Maç zaten bitti, bari skoru arttırmaya oynasınlar.

zeck17
11.Eylül.2012, 23:20
Umutun her golünde onun kadar seviniyorum adamın dibisin umut :D

Facx
11.Eylül.2012, 23:20
rıdvan dilmenin maşallahı var ömer garantiye al ömer garantiye al nedir ya :D

erdem344
11.Eylül.2012, 23:21
hiddink 1 maç böyle oynattımı şu takımı be

Facx
11.Eylül.2012, 23:22
ve über süper yıldızımız tunay torun kenara geliyo

footballer33
11.Eylül.2012, 23:22
Bu arada, basketbol milli takımımız da gruptan çıkması için 19 sayı farkın gerekli olduğu maçta Çek Cumhuriyeti'ni 81-58 yenerek gruptan çıkmayı başardı. Tebrikler takımımıza.

Bu akşam, hem futbolda hem basketbolda milli takımlarımız yüzümüzü güldürdü.

sarianet
11.Eylül.2012, 23:23
Ne selcukmus be kardesim messi giricek sanki

Corpus
11.Eylül.2012, 23:24
Vee Selçuk İnan oyuna giriyor...

Nedvedmania
Tribünler ne zaman Selçuk diye bağırsa gol atıyoruz

Aha yine bağırıyorlar. 3 geliyor :D

erdem344
selçuk inan giriyor

zeck17
11.Eylül.2012, 23:25
abdullah avcı bence bugün selçuk'u alarak bana kalırsa kibirli bir antrenör olmadığını gösterdi doğru olan da buydu zaten

Corpus
11.Eylül.2012, 23:27
Umut' un çıkması iyi oldu. Dinlensin biraz.

C h A o S
11.Eylül.2012, 23:28
Selçuk İnan'ı basketbolcu Serhat Çetin'e benzeten var mı?Basketbol maçından aklımda kalmış gözümün önüne getiriyorum çok benziyorlar:)

Facx
11.Eylül.2012, 23:32
bu arada romanya androrrayı 4-0 yenmiş

footballer33
11.Eylül.2012, 23:33
O değil de, topla oynama oranları %100 - %0 olmuş mudur acaba? :)

Evet, Selçuk da attı golünü. :)

Legendary
Selçuk attı golü. :)

Facx
selçuuuuuuuk gooooooooooooooooooool

Nedvedmania
GOOOOOOOOL !!! Selçuk !

LadroN
11.Eylül.2012, 23:34
Allah büyük beyler Allah büyük.

erdem344
11.Eylül.2012, 23:34
eyvah yandık selçuk gol attı :D :D :D

sarianet
11.Eylül.2012, 23:35
Bravo cocuklar bravo selcuk

Legendary
eyvah yandık selçuk gol attı :D :D :D
Basın , yangına körükle giderse yandık ki ne yandık ...

uAburak89
Allah büyük beyler Allah büyük.

Diyecek başka bir şey yok.

Nedvedmania
3-0 alırız. İyi oynuyoruz.

Oha burak ne yaptın :eek:

Şu mesajın yanına "2-0 dan sonra Selçuk girer ve 3. golü atar" yazacaktım. Keşke yazsaydım :D

GebzeLi1907
Çok güzel bir gol attık Arda Hasan Burak Selçuk.Güzel bir organizasyon oldu.
Selçuk umarım Abdullah hocaya küsmez çok fayda alınacak bir oyuncu biraz yüzü düşük gibi çünkü

barahir
11.Eylül.2012, 23:36
Bravo Selçuk.. Oynaması gerek bu adamın işte..

Corpus
11.Eylül.2012, 23:36
Bu gol iyi oldu. Selçuk' un üzerinde baskı vardı. Herkes ona güvendiği için birşeyler yapması gerekiyordu bu maç. O da görevini yerine getirdi.

Bu arada Tunay berbat.

Facx
11.Eylül.2012, 23:37
Selçuk umarım Abdullah hocaya küsmez çok fayda alınacak bir oyuncu biraz yüzü düşük gibi çünkü

hasan nasıl iyi ya ilk defa bi ortası , pası isabetliydi bence en zayıf halka bu gün hasandı bu arada tunayı halısahada oynatmam yetenek olarakta fizik olarakta yetersiz

footballer33
11.Eylül.2012, 23:38
hasan nasıl iyi ya ilk defa bi ortası , pası isabetliydi bence en zayıf halka bu gün hasandı bu arada tunayı halısahada oynatmam yetenek olarakta fizik olarakta yetersiz
Sakin ol, Hasan Ali iyi dememiş zaten. Organizasyon iyiydi demiş ve bu atağın içinde Hasan da vardı. O yüzden onun adı var orda. :)

Tunay, bize gelecekti bir de. İyi ki gelmemiş. Olcay'ı da keserdi gelseydi. :)

C h A o S
11.Eylül.2012, 23:38

Selçuk'un hep böyle yüzü.Galatasaray'da penaltı gollerinden sonrada pek sevinmiyor.Avcı'ya bir tepkisinin olucağını sanmıyorum.

Bekler çok iyi bu maçta.Hasan Ali'yi beğendim.Hep bu katkıyı verise veya bunun altına düşmezse göz önünde olur hep.

GebzeLi1907
11.Eylül.2012, 23:39

hasan a orda iyi maçın adamı mı dedim de haberim yok
golün hazırlanaşı güzeldi, arda hasan burak katkısı ile oluştu gol ona güzel dedim.

erdem344
Burak da atar 1 tane

zeck17

selçuk hocasıyla tartışmaya girecek bir oyuncu değil ondan bunun ihtimali yok gibi şimdi basının abdullah avcının kararlarına saygı duyarsa hiç sorun olmaz

Suicider
Hic bir sey demiyorum.Selcuk gerekeni yapti.

erdem344
11.Eylül.2012, 23:40
alkışlar emreye

Legendary
11.Eylül.2012, 23:41
Kaptan Emre alkışlarla kenara geldi.Nuri giriyor oyuna.Büyük beklentim var ama kötü başladı malesef Nuri.

uAburak89
11.Eylül.2012, 23:41
Nuri bu zamana kadar ne yapmış milli takımda ?

Facx
11.Eylül.2012, 23:43
hasan a orda iyi maçın adamı mı dedim de haberim yok
golün hazırlanaşı güzeldi, arda hasan burak katkısı ile oluştu gol ona güzel dedim.

anladım dostum tamamını okumamıştım o yüzden hata yapmışım :D bu arada selçuk sadece skoru çevirdiği gollerde aşırı seviniyo zaten

C h A o S
11.Eylül.2012, 23:45
Rıdvan Dilmen yeter.Bu gereksiz vuruş,bu pas yanlış,sağa oynayacaktın.Her pozisyonu yorumluyor.Vallaha gına geldi.

LaigLeNoiR
11.Eylül.2012, 23:46
Ömer Toprak'I görünce gerçekten futbolu Türkiye'de öğrenmediğini ve Türkiye'deki stoperlerin nasıl futbolu öğrendiğini anlıyorum.

uAburak89
11.Eylül.2012, 23:47
Valla ben Milli Takımı beğenmedim yine, hala umutsuzum. Kazanmak güzel ama oyun yeterli mi tartışılır.

Tolga'ya iş düşmedi, Ömer iyiydi, Semih güven vermedi, aslan Gökhan, kaplan Hasan Ali, Örümcek Topal, dinamo Emre, Arda fena değil, Sercan gelecek vadediyor, Umut gol dışında sahada yok, Burak 2. lig topçusu. Abdullah Avcı süper taktisyen ve son olarak Şeytan Rıdvan.

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 23:48
Keşke kumandada "Yorumcunun sesini kapat" diye bir tuş olsa da bu eziyeti çekmesek.

GebzeLi1907
11.Eylül.2012, 23:48
iyi o zaman :) bende selcuk'un kişiliğine yakıştıramazdım öyle bir olayı.çok profesyonel, efendi, kişiliği düzgün bir oyuncu.
milli takımı da çok faydası olacaktır.hocası ilerleyen maçlarda mutlaka daha fazla yararlanır.

Ama bugünkü emre-topal ortasahası da kesinlikle nasıl olur da bu adamlar oynar dedirtmedi.
Gayet iyiydiler.Demekki hocanın da bir bildiği olabiliyormuş veya tercihine saygı duymak gerekiyormuş.
Emre ile Selçuk arasında Emre tercihini kullandı Emre de mükemmel top oynadı.
Aykut hoca da izliyordur umarım :)

barahir
11.Eylül.2012, 23:49
Şu staddan erken çıkanlara da hastayım gerçekten..

erdem344
11.Eylül.2012, 23:50
hasan alide bi gökhan potansiyeli gördüm bu maç hareketleri felan :D kolundaki beyaz bileklik :D :D

uAburak89
11.Eylül.2012, 23:50
Selçuk'un sevinmemesinden ziyade, Abdullah Avcı'nın 3. goldeki hal ve hareketlerini irdelemenizi tavsiye ederim.

C h A o S
11.Eylül.2012, 23:51
Şu staddan erken çıkanlara da hastayım gerçekten..

Sanıyorlarki erken çıkınca yoğunluğa yakalanmayacaklar.Halbuki otoparkta arabanda olsa,otobüsede binsen yine o yoğunluğu yaşayacaksın.Bari bekleyinde takımı alkışlayın.

Bu maç bir kıstas olmamalı.11 kişi kalsalarda bir şeyler yazabilirdik.Maç koptu çünkü orada.Sonuç olarak galibiyet almak güzel.Başlangıç olur inşallah.

footballer33
11.Eylül.2012, 23:52
Çok iyi bir milli takım izledik ve güzel bir skorla galibiyeti aldık. Tebrikler Türkiye.

Universal
11.Eylül.2012, 23:52
Düşünülmesi gereken kırmızı karta olan ana kadar oyunumuz. Estonya bizden daha fazla pozisyon buldu. Özellikle Semih'in bireysel hataları buna sebep oldu.

Nedvedmania
11.Eylül.2012, 23:53
Dediğim gibi 3-0 bitti. İyi oldu bu galibiyet. Tebrikler herkese

Sanıyorlarki erken çıkınca yoğunluğa yakalanmayacaklar.Halbuki otoparkta arabanda olsa,otobüsede binsen yine o yoğunluğu yaşayacaksın.Bari bekleyinde takımı alkışlayın.

Aynen. Son 10 dk içinde çıkınca pek bi farkı olmuyor. Ben genelde maç sonu + 10 dk bekleyenlerdenim :)

Legendary
11.Eylül.2012, 23:53
İlk gol geldikten sonra farkı açacağımız belliydi zaten ama ilk gole kadar zorlandık.Önümüzdeki maçlarda daha etkili hücum varyasyonlarına ihtiyacımız olacak. :)

Börk
11.Eylül.2012, 23:54
Selçuk'un sevinmemesinden ziyade, Abdullah Avcı'nın 3. goldeki hal ve hareketlerini irdelemenizi tavsiye ederim.

Dostum ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlamıyorum söyle ne yapsın bu takımda bizde bi rahat edelim artık :)

europeanconquer
11.Eylül.2012, 23:54
Güzel maç oldu.Tebrikler Türkiyem.Dikkatimi çeken bir şey var.Hasan Ali ne kadar ileri çıksada gol hariç bütün topları etkisizdi.hiç hedefi bulan bir orta göremedim.Gol haricinde de çizgiye indiğini göremedim.

uAburak89
11.Eylül.2012, 23:55
Dostum ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlamıyorum söyle ne yapsın bu takımda bizde bi rahat edelim artık :)

Gördüğümü yazıyorum.

MeMo
11.Eylül.2012, 23:55
Saraçoğlu'nda taraftarın kulüp ayırmaksızın derslik, güzel desteği, kaptanın hocasına sahip çıkması, Emre-Topal ikilisinin hem performansları hem görev paylaşımları, güzel mesajlar.

zeck17
11.Eylül.2012, 23:56
Düşünülmesi gereken kırmızı karta olan ana kadar oyunumuz. Estonya bizden daha fazla pozisyon buldu. Özellikle Semih'in bireysel hataları buna sebep oldu.

ilk yarıda dikkat edildiyse defanstan çıkarken yerin kayganlığından dolayı toplarımızı istediğimiz yere atamadık gerek tolga olsun gerek semih olsun ömer olsun çimin fazladan sulanmasının kurbanı oldu diyebilirim

Saraçoğlu'nda taraftarın kulüp ayırmaksızın derslik, güzel desteği, kaptanın hocasına sahip çıkması, Emre-Topal ikilisinin hem performansları hem görev paylaşımları, güzel mesajlar.

tartışma çıkaracak yorumlar bunlar.

Börk
11.Eylül.2012, 23:56
Gördüğümü yazıyorum.

Abartıyosun biraz bence :)

uAburak89
11.Eylül.2012, 23:57
Son dakikaya kadar iyi götürdü taraftar, Burak Yılmaz'ın yuhalanması da nazar boncuğu olsun.

europeanconquer
11.Eylül.2012, 23:57
Bu arada maçta ki galibiyetden başka güzel olan bir şey varsa o da Arda'nın saçlarıydı :n: