Log in

View Full Version : Beşiktaş - SB Elazığspor | STSL 4.Hafta

di canio
13.Eylül.2012, 22:06
http://img269.imageshack.us/img269/1750/beiktaelazspor.png

footballer33
13.Eylül.2012, 22:15
İnönü'de, aşağıdaki beste eşliğinde farklı bir galibiyet bekliyorum ve istiyorum. Epey oldu, şöyle 4-5 gollü galibiyetler almayalı. :)

Sevemez Kimse Seni Benim Sevdiğim Kadar [BEŞİKTAŞ]

pele96
13.Eylül.2012, 22:51
Kesin galip gelmemiz gereken bir karsilasma

Mamadou
13.Eylül.2012, 23:00
Karşımızda tecrübeli bir takım olacak. Elazığspor lige yeni çıksa da ligin tecrübeli oyuncularından kurulu. Ben karşılaşmanın zorlu geçeceğini düşünüyorum. İnşallah kazanırız.

darkkobal123
13.Eylül.2012, 23:05
İnönü'dedir, kolay maçtır diye rahatlamaya gidersek hüsran olabilir. Gevşemeden, rakibi ciddiye alarak oynarsak kazanırız.

TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Eylül.2012, 01:55
BJK bu macta puan birakmaz gibime geliyor. elazig kendi stadinda mac yapmadikca kolay kolay puan alamaz bu ligde. BJK mutlak favori, bol gollu bir galibiyet bekliyorum. 3-0 skor tahminim.

Oceanus
14.Eylül.2012, 03:19
BJK bu macta puan birakmaz gibime geliyor. elazig kendi stadinda mac yapmadikca kolay kolay puan alamaz bu ligde. BJK mutlak favori, bol gollu bir galibiyet bekliyorum. 3-0 skor tahminim.

Yanılıyorsunuz ligin ilk haftasında almıştı puan :)

berkay123456
14.Eylül.2012, 03:32
Yanılıyorsunuz ligin ilk haftasında almıştı puan :)

Kendi sahasında oynuyordu?

Oceanus
14.Eylül.2012, 03:34
Kendi sahasında oynuyordu?

Kendi stadında demiş yukardaki yorumda abi İzmirde oynuyor maçlarını Elazığ kendi sahasında değil.

berkay123456
14.Eylül.2012, 03:44
Kendi stadında demiş yukardaki yorumda abi İzmirde oynuyor maçlarını Elazığ kendi sahasında değil.

Evet o da doğru tabii, hiç değilse teorik olarak evinde.

anil luque
14.Eylül.2012, 03:52
Bir aksilik olmazsa tribünde olacağım ve herşeyden çok mehmet abinin paylaştığı besteyi merak ediyorum , kalabalıkta nasıl olacak :)

Mutlak üç puan bekliyorum takımımdan , karabük maçındaki güzel ivmeyi devam ettirelim .. batuhandan gol bekliyorum bu arada.

TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Eylül.2012, 03:55

o biraz buyuk takima karsi motivasyondan kaynakli bence, zaten FBnin en kotu zamanina denk geldi o mac. elazig kendi sehrinde oynayana dek cok puan kaybeder. elazigda olsaydi o mac belki kazanirdi bile. anadolu kluplerinin artik ciddi bir seyirci avantaji var sahalarinda, bundan mahrum durumda elazig takimi. zaten mac inonude, o yuzden hic sansi yok elazigin. BJK moralli ve formda.

Ralph
14.Eylül.2012, 21:30
Gençler maça gidecek var mı? Ben yalnız gidiyorum belki vardır gelmek isteyen..

Ralph
16.Eylül.2012, 13:18
Anıl ve ben beraber gidiyoruz başka gelecek yok mu maça?

nouma16
16.Eylül.2012, 23:28
Bende Bursa'dan geliyorum. İdobüs biletimi aldım.

Ralph
16.Eylül.2012, 23:30
Bende Bursa'dan geliyorum. İdobüs biletimi aldım.

Nereden aldın bileti?

nouma16
17.Eylül.2012, 13:01
Nereden aldın bileti?

Yeni açıktan almayı düşünüyorum henüz almadım maç biletini.

Nedvedmania
17.Eylül.2012, 21:53
O karşı tribünlerin hali ne öyle yahu ? Protesto felan mı var ? Bomboş tribün.

eGowiCh
17.Eylül.2012, 22:03
Türkiye'de futbola olan ilgi azalıyor bence. Tribünler hep boş. Bilet fiyatlarını düşürse bari yönetimler, başka türlü stadlar dolmayacak.

Nedvedmania
17.Eylül.2012, 22:04
Türkiye'de futbola olan ilgi azalıyor bence. Tribünler hep boş. Bilet fiyatlarını düşürse bari yönetimler, başka türlü stadlar dolmayacak.

Bizi çıkarın o sınıflamadan lütfen :icon_smile:

Nedvedmania
17.Eylül.2012, 22:10
1-0 Necip.

O tribünlerin boş olmasının sebebi 170 lira olmasıymış. Ben susayım beşiktaşlı arkadaşlar yazar zaten gerekeni.

semih99999
17.Eylül.2012, 22:22
olcay ne yaptın :D
bu fernandesin ortaları bug gibi bişey bülent uygunun işi çok zor valla bu takımla

Nedvedmania
17.Eylül.2012, 22:26
Bilica nasıl bir futbolcu çözemedim daha :D

Addolorato
17.Eylül.2012, 22:35
Maç şu an 3-0. Elazığ çaresiz. Goller Necip , Sivok ve Hilbert.

William Rookwood
17.Eylül.2012, 22:37
Beşiktaşlı arkadaşların takımlarına karşı hiç ilgisi kalmamış skorları GS ve FB'li arkadaşlar yazıyor

uAburak89
17.Eylül.2012, 22:38
Elazığsporlu varsa kusura bakmasın ama Bülent Uygun'un takımının her daim düşmesini isterim, bunun için katkı sağlayan Beşiktaş'ı can-ı gönülden tebrik ediyorum.

Nedvedmania
17.Eylül.2012, 22:50
asdahdadjhadjka :D Uğur Boral :D O ne biçim orta :D

besiktas1903
17.Eylül.2012, 22:59
Beşiktaşlı arkadaşların takımlarına karşı hiç ilgisi kalmamış skorları GS ve FB'li arkadaşlar yazıyor

Maçi izliyoruz arkadas :D

Takim çok iyi mucadele ediyor, 3-0'da bile presse devam ediyorlar.

LaigLeNoiR
17.Eylül.2012, 23:03
Orta sahamıza nazar değmesin, Necip - Veli - Fernandes çok iyi 3'lü oluşturdular gerçekten. İnanılmaz çalışkanlar ve çok iyi top kapıyorlar.

Olcay Şahan bana göre takımın şuanda en dirilerinden. Topla oynamayı çok seviyor, tekniği iyi. Hatalı pas yaptığında dakika kaç olursa olsun top nerede olursa olsun pres yapıp kaptırdığı topun peşinde gidiyor.

Takım olma yolunda iyi ilerliyoruz ancak takımda forvet eksikliği kendisini çok belli ediyor.

Bir orta yol bulunsa da takımın kimyası bozulmadan Quaresma'da Holosko'nun olduğu kanata monte edilse daha da iyi olacağız...

LaigLeNoiR
17.Eylül.2012, 23:04

Maçi izliyoruz arkadas :D

Takim çok iyi mucadele ediyor, 3-0'da bile presse devam ediyorlar.

İnternet başında değiliz biz takımın başındayız :D

darkkobal123
17.Eylül.2012, 23:06
Maçı izliyorduk abi nasıl yazalım. :D Takımı çok beğendim, güzel bir oyun sergiledik ve 3 puanı 3 gol ile aldık.

manager725
17.Eylül.2012, 23:18
Rıdvan Dilmen İnönü Stadı'ndan girdi konuya yine Messi'ye bağladı.Hahaha.Bu adam süper yaa.:)

fotosuki
17.Eylül.2012, 23:34
Aslında stad öyle boş değildi. Sadece kapalının yarısı boştu. Bilet fiyatının yanında hafta içi olmasının da etkisi var sanırım.

footballer33
17.Eylül.2012, 23:53
Maçları internet başında değil de, tv başında ya da stadlarda izlediğimiz için olabilir. Bir de, kabul etmek gerekirse azınlıktayız. :) Staddaki boşluğun tek sebebi ise, bilet fiyatlarıydı. Elazığ maçına 170 tl bilet satarsan dolmaz o tribün.

Bugünkü maçta çok büyük keyif aldım, çok beğendim takımı. Tek tek, isim isim ayırt etmeden herkes üzerine düşeni yaptı bence. Rakibin zayıf olması mı, yoksa bizim futbolcuların çok iyi konsantre olması mı bunda etkendi bilemem. Bunu ilerleyen haftalarda daha net görürüz. Aman nazar değmesin, böyle devam. :)

Tebrikler Beşiktaş'ım.

Ralph
18.Eylül.2012, 00:42
Stadyum boş diyenler var sanırım okumadım önceki yazıları pek ama stat kapalı hariç full çekti. Seyir zevkini bilmem ama seyirci olarak çok eğlendik biz. İki haftada 6 gol Beşiktaş için alışılmadık bir şey, nazar değmesin diyelim kıçımızı kaşıyalım :)

Bu adamın korner kullanışına hastayım yine söylüyorum:
http://img255.imageshack.us/img255/8279/img0033at.jpg (http://img255.imageshack.us/i/img0033at.jpg/)

Nedvedmania
18.Eylül.2012, 00:56
Stadyum boş diyenler var sanırım okumadım önceki yazıları pek ama stat kapalı hariç full çekti. Seyir zevkini bilmem ama seyirci olarak çok eğlendik biz. İki haftada 6 gol Beşiktaş için alışılmadık bir şey, nazar değmesin diyelim kıçımızı kaşıyalım :)

Bu adamın korner kullanışına hastayım yine söylüyorum:
http://img255.imageshack.us/img255/8279/img0033at.jpg (http://img255.imageshack.us/i/img0033at.jpg/)

Stat değil karşı tribünler bomboştu dendi. Hatta dedim :) Onunda sebebi fiyatın 170 lira olmasıymış.

Ralph
18.Eylül.2012, 01:01
Evet zaten maçta Fikret Orman'a slogan attık o tribünler ile ilgili.

Demin belirtmeyi unuttum, takımda gerçekten forvet sıkıntısı var. Şunu kesin olarak söyleyebilirim ki eğer birazcık paraya kıyılıp Webo alınsaydı biz bu sene rahatlıkla şampiyonluğa oynarız, hatta şampiyon oluruz derdim.

Batuhan'ı özellikle izledim. İlk yarıda bizim bulunduğumuz tarafa yüklendi Beşiktaş. Batuhan o kadar hantal ki anlatamam yani dillere destan. Ne koşabiliyor, ne top sürükleyebiliyor, ne doğru düzgün ver kaç yapabiliyor... Sağ açığa gidip top alıyor, pasını verip orada kalıyor. İçeri koşsana abi senin ne işin var orada ne bekliyorsun daha anlamıyorum. İkinci yarı Almeida bir girdi ve öyle bir koşular yaptı ki, Batuhan'a oranla çok daha iyi göründü. Tabi ki görünürde pek bir şey yapmadı ama çıplak gözle izleyince görüyorsun bunları daha iyi bir şekilde.

Kısacası 3 gol attık ve 3 golde defans adamlarından geldi. Bu her şeyi açıklıyor sanırım daha konuşmaya gerek yok. Bu forvet yokluğunda insan diyor ki "atsın da kim atıyorsa atsın abi" :)

anil luque
18.Eylül.2012, 01:08
Ben de az önce maçtan geldim. Tribün de takım da ilk yarı vasat ikinci yarı çok iyiydi. Kapalinin yarısı dışında stad fulle yakındı arkadaslar orada sıkıntı olmasın :) özellikle dediğim gibi ikinci yarıda takımı çok begendim. Rakibi bogduk nefes aldirmadik resmen dakikanın 90 skorun da 3-0 olmasına rağmen rakip sahada deli gibi pres yapan takımı görünce özlenen Besiktas geri geliyor dedim.

Iyi yoldayız Allah bozmasın. Bu arada gorkem 3 maçta 9 gol yanlış olmasın :)

Ralph
18.Eylül.2012, 01:10
Ben de az önce maçtan geldim. Tribün de takım da ilk yarı vasat ikinci yarı çok iyiydi. Kapalinin yarısı dışında stad fulle yakındı arkadaslar orada sıkıntı olmasın :) özellikle dediğim gibi ikinci yarıda takımı çok begendim. Rakibi bogduk nefes aldirmadik resmen dakikanın 90 skorun da 3-0 olmasına rağmen rakip sahada deli gibi pres yapan takımı görünce özlenen Besiktas geri geliyor dedim.

Iyi yoldayız Allah bozmasın. Bu arada gorkem 3 maçta 9 gol yanlış olmasın :)

GS maçını hala yediremediğim için hep unutuyorum o maçtaki 3 golü. Hep yenilmişiz gibi geliyor. İyi oldu hatırlattığın :)

Trabzonspor
18.Eylül.2012, 01:12
Elazığ'a baktımda kesin düşerler.Bülent Uygun yine toplamış eski yandaşlarını.Heryerde yemiyor da bu.Umarım bir an evvel yolları ayırırlar onunla iş işten geçmeden.

Ralph
18.Eylül.2012, 01:13
Bu arada şu McGregor'un artık nasıl bir kaleci olduğunu görebilsek iyi olacak. Adama top gelmiyor yahu. Ne iyi ne kötü diyebiliyoruz :icon_biggrin:

Nedvedmania
18.Eylül.2012, 01:16
Kapalının üstteki bölümünde protesto için beyaz kutu şeklinde boşluk bırakılmış.

http://img684.imageshack.us/img684/3093/a3bjqu5ccaahli.jpg (http://img684.imageshack.us/i/a3bjqu5ccaahli.jpg/)

Bu da maç başı.

http://img402.imageshack.us/img402/2363/a3ants8ciaebiob.jpg (http://img402.imageshack.us/i/a3ants8ciaebiob.jpg/)

LaigLeNoiR
18.Eylül.2012, 01:19
Cenk'den sonra kalecilere güvenim kalmadı ama McGregor az da olsa gelen posizyonlarda güven vermeye başladı bana.

Tum'un posizyonunu iyi çıkardı.

En azından henüz degaj yaparken hata yapmıyor :D

William Rookwood
18.Eylül.2012, 01:19
Valla internetten ya da tvden izleyip buraya goool diye yazmak alışkanlık olduğu için herkesi öyle sandım bir an :D umudu kestiğinizi düşündüm :D

Bordo61Mavi
18.Eylül.2012, 01:29
Fernandes muthis bir futbolcu Besiktas efsaneleri arasinda yer alacaktir.

footballer33
18.Eylül.2012, 01:41
Söylenenler doğruysa; kapalının müdavimleri, amigoları falan eski açıktaymış bugün. O fiyata karşı verilecek cevap da, ancak bu şekilde olabilirdi.

Ralph
18.Eylül.2012, 01:47
Söylenenler doğruysa; kapalının müdavimleri, amigoları falan eski açıktaymış bugün. O fiyata karşı verilecek cevap da, ancak bu şekilde olabilirdi.

Aynen herkes eski açıktaydı.

anil luque
18.Eylül.2012, 02:41
Eski açıkta bi değişiklik olduğu belliydi zaten. Hele numaralı tarafı fenalardaydi :)

darkkobal123
18.Eylül.2012, 14:47
Maksimum kapalı bilet fiyatı 100 TL olmalı, yukarısı olmamalı.

Mamadou
18.Eylül.2012, 14:55
Bu sezon ki takım çok dayanaklı. Geçen sezon 60'dan sonra takımın dili dışarı çıkıyordu yorgunluktan. Bu takım 90.dakikada bile pres yapıyor. Orta sahadaki üçlü birbiri ile çok uyumlular. Veli,Necip,Ferdi üçlüsü gayet iyi götürüyor. Ernst'in ayrılışı en çok Necip'e yaradı önü açıldı. İnşallah bu takımın içine Quaresma girmez aksi taktirde işleyen sisteme çomak sokar. Hiç gereği yok takımın ritmini bozmaya. Gitsin Dubai'de parasını kazansın mis gibi.

Ralph
18.Eylül.2012, 15:02
Veli bu takım için çok önemli bir oyuncu. İlk hafta sakatlanmasa o maçı da kazanmış olurduk.

footballer33
18.Eylül.2012, 15:09
Maksimum kapalı bilet fiyatı 100 TL olmalı, yukarısı olmamalı.
O kadar da değil. O zaman da, kombine alanlar mağdur olacak. Normal maçlarda 120-130, derbilerde ise, 150-170 arası iyi.

William Rookwood
18.Eylül.2012, 15:09
Veli geçen sene bu kadar iyi değildi çok geliştirmiş kendini Samet hoca faktörüde etken.

Ralph
18.Eylül.2012, 15:13
Veli geçen sene bu kadar iyi değildi çok geliştirmiş kendini Samet hoca faktörüde etken.

Dün özellikle izledim Veli'yi statta. Bir an olsun durmuyor sürekli koşuyor, adam takip ediyor. Adamda yorulma anlayışı sıfır. Necip'de bu sene kendini geliştirecek gibi. Bu şekilde goller de atarsa güveni yerine gelir ve ileri daha çok çıkmaya başlar.

darkkobal123
18.Eylül.2012, 15:13
O kadar da değil. O zaman da, kombine alanlar mağdur olacak. Normal maçlarda 120-130, derbilerde ise, 150-170 arası iyi.
175 TL çok fazla, Anadolu takımları ile yapılan maçlar için bu kadar yüksek fiyat olmamalı. Maksimum 100 TL olmalı diyorum.

Ralph
18.Eylül.2012, 15:15
100 çok az para. Orası kapalı sonuçta, stadın en iyi yerlerinden. Bir özelliği olmalı. Kombine alanlara haksızlık olur gerçekten.

darkkobal123
18.Eylül.2012, 15:26
175 olduğu takdirde de taraftarın kapalıyı bir süre daha dolduracağını sanmıyorum. Taraftar nasıl FEDA diyorsa, yönetiminde taraftara FEDA demesi gerekiyor ...

Ralph
18.Eylül.2012, 15:30
Yönetimin bize ve takıma yapacağı en büyük FEDA Webo olacaktı ama onuda beceremediler. Umarım ikinci yarı da Nene değil de Webo'yu alırlar.

Nedvedmania
175 olduğu takdirde de taraftarın kapalıyı bir süre daha dolduracağını sanmıyorum. Taraftar nasıl FEDA diyorsa, yönetiminde taraftara FEDA demesi gerekiyor ...

İki tarafta birbirine feda yaparsa ne anlamı kalacak o işin :D

footballer33
@darkkobal123;

Bu konuda haklısın. Hep taraftar FEDA diyor, biraz da yönetimin demesi lazım. Bilet fiyatlarını düzeltirlerse bu sorunun da ortadan kalkacağına inanıyorum. Dün gördüğümüz manzara, hiçbirimizi memnun etmedi sonuç olarak. Şuraya baksana, gece ile gündüz kadar fark var:

http://www.futbolingo.com/img/2009/09/16/besiktas_kapali_tribun.jpg

http://img.fotospor.com/genel/2012/09/18/292999-46406835-004443281.jpg

Yalnız, 100 tl de az. Dediğim gibi, 170 tl.yi Elazığ maçında değil de, F.Bahçe maçında yaparsan kimse bir şey demez. Elazığ maçına da 120 civarı normal olurdu bana göre.

LaigLeNoiR
18.Eylül.2012, 16:27
Ali Ece çok güzel yazmış;

Hayat dolu 'Ölü top'lar

Geçen sezon saha içindeki en büyük sıkıntı, Elazığspor ayarında Beşiktaş'tan güçsüz ekipler karşısında yeteri kadar istekli oynamamaktı.

Dün gece ilk yarıda ise etkili olduğundan 'çok daha istekli' bir Beşiktaş izledik. Beşiktaş ilk 45 dakikada 233'ü isabetli 290 pas yaparken, topa % 63 oranında sahip oldu. Ama rakip kaleye sadece 3 isabetli şut çekebildi. Yani hareket çok bereket ise yoktu! Bunun da ana sebebi 233 isabetli pasın yarısının bile dikey pas olmamasıydı.

Karabük maçında kilo fazlası varken umut veren Batuhan bu kez kilolarıyla beraber taraftara umut veren özelliklerini de kaybetmiş gibiydi. Bazı anlarda maalesef arkadaşlarına duvar olmak ile 'duvar gibi durma'yı birbirine karıştırdı. Hafta içi 'olmayan kamp' konusunda Batuhan'ı uyaran ve son 2 antrenmanı Batuhan üzerine kurulu kanat varyasyonlarına ayıran Samet Aybaba, ilk yarı sonunda genç santrfora daha da önemli bir uyarı yaptı ve onu oyundan aldı.

BİZİM LİGİN PİRLO'SU
Geçen sezon İngiltere'de Manchester City şampiyon olurken bulduğu gollerin % 29'u duran toplardan gelmişti. Keza 89 puanla Premier Lig tarihinin en çok puan toplayan ikincisi olan Manchester United da ligde attığı gollerin %29.21'ini ölü toplara borçlu! Yıllar sonra İtalya'da şampiyon olurken gollerin %23'ünü duran toplardan bulan Juventus, gollerinin %44'ünü duran toplardan bulup Premier Lig'e geri dönen West Ham vesaire vesaire... Örnekleri say say bitmez, kısaca duran toptan gol atmak ayıp değil, aksine duran toptan gol bulmak modern futbolun olmazsa olmazı!

Nasıl Juventus'un Pirlo'su, Manchester United'ın Scholes'u, City'nin Silva'sı varsa Beşiktaş'ın 'bizim ligde bu yıldızlara eşdeğer etki yapan' bir Fernandes'i var. Bazıları 'Kornerden asist mi olur?' diyor. Fernandes ise kafası kızarsa auttan bile asist yapabilecekmiş gibi duruyor! Portekizli futbol sanatçısı kullandığında adı 'ölü' olan toplar hayat buluyor, hayat veriyor.

Necip'in golünden sonraki an ise daha anlamlı bir hayat belirtisi. Necip'in gol vuruşundan daha güzel olanı hemen Fernandes'e koşması ve ardından oluşan 'takım sevinci' yumağı!