Log in

View Full Version : Galatasaray - Akhisar Belediye | STSL 5.Hafta

Nedvedmania
21.Eylül.2012, 14:40
http://img705.imageshack.us/img705/4637/98929017.png (http://img705.imageshack.us/i/98929017.png/)

uAburak89
21.Eylül.2012, 15:00
Old Trafford performansının gazına gelip rakibi küçümsemek gibi bir hata yaparsak sonuç hüsran olur. Bunun dışında olağan sonuç farklı bir Galatasaray galibiyetidir.

Umut'un durumu net değil, riske edileceğini düşünmüyorum. İleri ikili Burak - Elmander olacaktır. Sol kanatta Emre - Amrabat tercihini merakla bekliyorum, bunun dışında orta saha aynı kalacaktır. Hamit ve Melo'nun oynaması lazım fiziksel olarak hazır olmaları için.

Sol bekte Çağlar tercihi de sürpriz olmaz, bunun dışında bir rotasyon hamlesi beklemiyorum Fatih Terim'den. Umarım erken gol bulabildiğimiz, izlerken keyif aldığımız, farklı bir galibiyet ile 3 puanı aldığımız bir maç olur.

Suicider
21.Eylül.2012, 15:46
Rakibi küçümsediğimiz an puan kaybi yaşariz.Ne olursa olsun bu macta 3 puan bir Beşiktaş maçı da 3 puan. O yüzden ayni ciddiyetle oynamamiz lazim.Hele birde maçın başlarında öne geçebilirsek tadından yenmez.

davidvilla
21.Eylül.2012, 15:50
Biz de şimdi akhisarı 1-0 yenersek o zaman akhisar da manchester ı elinden kaçırmış takıma sahayı dar ettik diyecek mi acaba.

hakankor
21.Eylül.2012, 15:51
Fark bekliyorum açıkcası.

kasım akdemir
21.Eylül.2012, 15:52
Fark bekliyorum açıkcası.

Aynen katılıyorum...

hakan769
21.Eylül.2012, 17:45
Muslera
Eboue Dany Semih Balta
Hamit Selcuk Melo Amrabat
Elmander Burak

Umut Bulutu risk etmez Fatih Hoca. Belki Aydınla da başlayabilir.

RaSenGan
21.Eylül.2012, 17:46
3 ya da 4 golle kazanırız maçı.Sürpriz isimlerden gol bekliyorum.Emre Çolak ilk 11 olabilir.

Börk
21.Eylül.2012, 17:56
Biz de şimdi akhisarı 1-0 yenersek o zaman akhisar da manchester ı elinden kaçırmış takıma sahayı dar ettik diyecek mi acaba.

sen elinden kaçırma benzetmesini 1-0 yenildiğimiz için söylemediğimizi anladıysan sen zaten çok yanlış yerdesin kardeş :) farklı kazanırız :)

davidvilla
21.Eylül.2012, 18:11
sen elinden kaçırma benzetmesini 1-0 yenildiğimiz için söylemediğimizi anladıysan sen zaten çok yanlış yerdesin kardeş :) farklı kazanırız :)

Yok ben anlıyorum sebebini de ne kadar boş konuştuğunuzu anlatmaya çalışıyorum sizlere.
Biz cluj muyuz ki Manchester'a karşı iyi oynadık diye sevinelim.
Biz eskiden büyük takımdık ama şimdi görüyorum ki bir kaç sene Avrupa'da oynayamadık diye şimdi Manchester'a iyi oynadık diye seviniyoruz deliler gibi.

Tamam sözümü şöyle değiştiriyorum Akhisar'da bize karşı 3 penaltısı verilmemiş bir şekilde bizi sirkulase ederek oynar ama biz 1-0 kazanırsak o zaman onlar da bu şekilde konuşacak mı?

Sonuçta berbat bir manchester united'tan puan alamadık tamam oyun iç acıcı olabilir futbolda bunlar var penaltın verilmez hakkın değildir maç ama sonuçta kaybedilmiş bir maç, bu ne bayram havası yani.

Açıkcası ben maç sonu sinirimden bir yere tekme atmışım parmagım hala agrıyor ve bunun sebebi hakem değil.

2000 dönemlerinde aklı erecek yaşta olmayanlar beni anlayamazlar sanırım.
Biz o dönemde Türkiye'de şampiyonluğu kutlamazdık.

Ek: Akhisar kolay gibi gözükse de tecrübeli birinci lig oyuncularından kurulu. Cogu gs ile fb ile sürekli karşılaşmış oyuncular.
Hafta içi yorgunlugu da hesaba katılırsa erken de gol bulamazsak o zaman iş biraz kötüye gidebilir.

Hugo
21.Eylül.2012, 18:16
Emre Çolak ilk 11 olsun, Melo oynamasın, farklı yeneriz.

uAburak89
21.Eylül.2012, 18:26
@davidvilla

Bu takımın ruhunda var Avrupa'da oynamak ona eyvallah ama 2 sene önce nerelerde olduğumuzu, hangi oyuncuları Galatasaray forması altında gördüğümüzü düşünmek lazım. 6 sene sonra Şampiyonlar Liginde mücadele ediyoruz, çoğu oyuncumuz bu seviyede ilk defa mücadele etti. Rakibimizi anlatmaya gerek yok, üstelik maç deplasmandaydı. Skor 1-0 olmasaydı, 3 yada 4 gol yemiş olsaydık ki yiyebilirdik de, direkten dönen toplarımız direk dışarı gitmiş olsaydı, hakem penaltıyı verseydi ama atamasaydık da yine sevinebilecektik. Çünkü mücadelemiz, kazanma arzumuz, kendimize olan güvenimiz başlangıç için oldukça yeterliydi. Yani ortada bir bayram, aha bu takım oldu, ŞL geliyor havalarında kimse yok bence. Bir de ne beklediğinle ilgili bir durum bu, "kalenin önüne otobüs çekip" hasbelkader bir şutla maçı kazanmaktansa, bu şekilde oynamaya çalışmak sonuç ne olursa olsun başarıdır. Kazanmış olsaydık o zaman sonuna kadar bayram havası olabilirdi, kazanamadık çünkü eksiklerimiz var hem de çok, ama giderebileceğimizin sinyallerini verdik. İhtiyacımız olan o havayı tekrar yakalamak ve Fatih Terim'le istikrarı sağlamak.

Bu lig maçı da bir parçası bunun, Avrupa dönüşleri her daim sıkıntıdır, hiçbir maç oynamadan kazanılmıyor, kolay maç yok.

Börk
21.Eylül.2012, 18:32
Yok ben anlıyorum sebebini de ne kadar boş konuştuğunuzu anlatmaya çalışıyorum sizlere.
Biz cluj muyuz ki Manchester'a karşı iyi oynadık diye sevinelim.
Biz eskiden büyük takımdık ama şimdi görüyorum ki bir kaç sene Avrupa'da oynayamadık diye şimdi Manchester'a iyi oynadık diye seviniyoruz deliler gibi.

Tamam sözümü şöyle değiştiriyorum Akhisar'da bize karşı 3 penaltısı verilmemiş bir şekilde bizi sirkulase ederek oynar ama biz 1-0 kazanırsak o zaman onlar da bu şekilde konuşacak mı?

Sonuçta berbat bir manchester united'tan puan alamadık tamam oyun iç acıcı olabilir futbolda bunlar var penaltın verilmez hakkın değildir maç ama sonuçta kaybedilmiş bir maç, bu ne bayram havası yani.

Açıkcası ben maç sonu sinirimden bir yere tekme atmışım parmagım hala agrıyor ve bunun sebebi hakem değil.

2000 dönemlerinde aklı erecek yaşta olmayanlar beni anlayamazlar sanırım.
Biz o dönemde Türkiye'de şampiyonluğu kutlamazdık.

Ek: Akhisar kolay gibi gözükse de tecrübeli birinci lig oyuncularından kurulu. Cogu gs ile fb ile sürekli karşılaşmış oyuncular.
Hafta içi yorgunlugu da hesaba katılırsa erken de gol bulamazsak o zaman iş biraz kötüye gidebilir.

Sen hiiç canını sıkma benim yaşım Allah'a şükür o maçların hepsini teker teker izlemeye yetti.Akhisar'a da aynısı olsa mantıken tabiki de Galatasaray'ı elimizden kaçırdık diyecek.

Aynı takım yok ama yaratılmaya çalışılan bir takım havası var sadece.

Kimsenin bayram havası yarattığı yok canımız sağ olsun diyoruz neden diyoruz çünkü bir mağlubiyetle bu takımın daha 5 maçı varken umudumuzu yitirecek değiliz.Sadece yapılan haksızlıklara,şanssızlıklara üzülüyoruz.Dediğim gibi sen hiç canını sıkma boş tenekeden boş ses çıkar senin dediğin laflarla ne büyüklüğümüzü kaybederiz ne de inancımızı :)

davidvilla
21.Eylül.2012, 18:42
Sen hiiç canını sıkma benim yaşım Allah'a şükür o maçların hepsini teker teker izlemeye yetti.Akhisar'a da aynısı olsa mantıken tabiki de Galatasaray'ı elimizden kaçırdık diyecek.

Aynı takım yok ama yaratılmaya çalışılan bir takım havası var sadece.

Kimsenin bayram havası yarattığı yok canımız sağ olsun diyoruz neden diyoruz çünkü bir mağlubiyetle bu takımın daha 5 maçı varken umudumuzu yitirecek değiliz.Sadece yapılan haksızlıklara,şanssızlıklara üzülüyoruz.Dediğim gibi sen hiç canını sıkma boş tenekeden boş ses çıkar senin dediğin laflarla ne büyüklüğümüzü kaybederiz ne de inancımızı :)

Zekadan falan girmişsin seviyesizleşmişsin ve kişiselleştirmişsin o yüzden tartışmayı sonlandırıyorum.

mpaker66
21.Eylül.2012, 18:54
1-0 yada 2-0 kazanırız gibi fazla kasmadan, pozisyon vermeden oynarız.

Börk
21.Eylül.2012, 18:57
Zekadan falan girmişsin seviyesizleşmişsin ve kişiselleştirmişsin o yüzden tartışmayı sonlandırıyorum.

Sen aklın ermez dersen bilmeden etmeden bende bilmeden etmeden böyle derim yanlış mı yapmışım :)

mpaker66
21.Eylül.2012, 19:52
muslera-eboue-semih-danny-balta-emre-selçuk-hamit-melo-burak-elmander çıkacaktır diye tahmin ediyorum amrabat-melo değişikliği olabilir.

europeanconquer
21.Eylül.2012, 19:54
Ben bu maçta sürpriz Baros ve Riera seçimleri bekliyorum.

RasAnt
21.Eylül.2012, 19:58
Fark olur Gs 5-0 kazanır

Corpus
21.Eylül.2012, 20:18
Ben bu maçta sürpriz Baros ve Riera seçimleri bekliyorum.

Hadi inşallah.

berkay123456
21.Eylül.2012, 20:22
Gol yemeden kazanacağımızı düşünüyorum.

zeck17
21.Eylül.2012, 20:26
Sercan veya barostan biri bu maçta forma giyecektir ben her ikisine de güveniyorum inşallah iyi oynarlar ve maç da akhisar yaslanırsa orta sahaya çok iş düşecektir inşallah buna hazırdırlar ve fatih hoca bu sefer forvetleri rakibin stoperlerinin içine atmaz biraz daha geri gelmelerini söyleyecektir

Gncl1905
21.Eylül.2012, 21:33
Galatasaray yorgun gelecek. Akhisar nasıl bir oyun felsefesi uyguluyor bilmiyorum ama eğer kapanıp kontra atak oynuyorsalar yorgun yorgun rakibi açmakta zorlanabiliriz. Ayrıca ManU maçı sonrası rehavet olabilir neyse ki başımızda Fatih Terim var o konuda da içim rahat :)

Sonuç olarak belki zorlanırız ama illa ki kazanırız.

Corpus
21.Eylül.2012, 21:35
Bizde bu kadro derinliği varken hangi yorgunluk ?

darkkobal123
21.Eylül.2012, 21:35
Galatasaray gözü kapalı kazanır, garanti bir maç.

E.Cartman
21.Eylül.2012, 22:34
2 farklı Galip geliriz.

Lorik Cana19
22.Eylül.2012, 03:21
----------------Muslera--------------
Hamit - Semih - Danny - Hakan
Aydın - F.Melo - Emre - Amrabat
----------Elmander - Burak----------

Böyle bir 11'le başlayalım mümkünse. Baros ve Riera da umarım sonradan girerler oyuna. Özellikle Baros'u çok özledik.

Universal
22.Eylül.2012, 14:29
ManU önünde ki cimbom olsun, 7-0 biter. Akhisar'ı küçümsediğimdem değil, Galatasaray'ı beğendiğimden.

Raheem Lawal.
22.Eylül.2012, 14:54
Bu maç bizim açımızdan Şov maçı olabilir.

IcedEarth
22.Eylül.2012, 15:04
------------------------------Ufuk----------------------------
Hamit------------Gökhan----------Cris------------Çağlar
Aydın------------Ceyhun--------Yekta------------Emre
---------------------Baros-------Elmander----------------

Asların büyük çoğunluğunu dinlendirmek gerek. Sami Yen'de yedek kadroyla da kazanabileceğimizi düşünüyorum ben. Baros kesinlikle oynamalı, gol veya goller atacağını düşünüyorum oynaması durumunda.

mpaker66
22.Eylül.2012, 15:23
Furkan'da ilk maçına çıkabilir.

uAburak89
22.Eylül.2012, 15:33
------------------------------Ufuk----------------------------
Hamit------------Gökhan----------Cris------------Çağlar
Aydın------------Ceyhun--------Yekta------------Emre
---------------------Baros-------Elmander----------------

Asların büyük çoğunluğunu dinlendirmek gerek. Sami Yen'de yedek kadroyla da kazanabileceğimizi düşünüyorum ben. Baros kesinlikle oynamalı, gol veya goller atacağını düşünüyorum oynaması durumunda.

Mühim olan sadece skor yakalamak kazanmak değil. Şampiyon kadromuzun önemli oyuncuları kadroda olduğu için oturmuş bir kadromuz ve sistemiz var gibi gözüküyor ancak aslında biz de yeni bir takım sayılabiliriz. Dany veya Cris, Hamit, Amrabat, Burak ve Umut gibi yeni isimler var. En az 3'ü ilk 11'e yerleşiyor bu isimlerin, ideal kadro için konuşuyorum tabii ki. Bu haftalardan rotasyon yapmak lüks olacaktır, takımın birbirine alışması, uyum sağlaması için fırsat maçları bunlar bence. Örneğin bir Hamit - Eboue veya Hakan - Amrabat uyumunu henüz yakalayabilmiş değiliz, bunun yanında Hamit, Melo gibi isimler fiziksel açıdan yetersiz. Baros bekleyen arkadaşlar da üzülecek gibi, hazırlık maçlarında dahi oynamıyor, çok zor ilk 11 çıkması bence. Sercan daha olası.

Varonil
23.Eylül.2012, 18:42
Akhisar bu ligin zayıf halkalarından. Galatasaray zorlanmadan, minimum 3 ya da 4 farklı bir galibiyet alacaktır.

C h A o S
23.Eylül.2012, 19:27
Bikoko,Bruno ve Sertan yok.Hücumda pek bir şey yapabileceklerini sanmıyorum.Rahat almamız lazım.Melo ve Selçuk'tan etkili bir oyun bekliyorum.Melo'da siftahı yapar bu maçta.

Kaka Leite
23.Eylül.2012, 19:57
Ne zaman bu kadar emin konuşsak hep tersi çıkar.Ben bir süpriz bekliyorum tabii ki Galatasaray favorininde favorisi ancak küçümserlerse rakip bişeyler yapabilir..

uAburak89
23.Eylül.2012, 20:02
Galatasaray: Muslera, Eboue, Dany, Cris, Riera, Melo, Selçuk, Emre Çolak, Hamit, Sercan, Burak Yılmaz

Akhisar Belediye: Oğuz, Ahmet Cebe, Kürşat, Sonko, Çağdaş, Merter, Mustafa Aşan, Emrah, Güray, Mert, Mehmet Yılmaz

C h A o S
23.Eylül.2012, 20:06
Değişik bir ilk 11.Geri 6 yabancı,öndeki oyuncular yerli.

Corpus
23.Eylül.2012, 20:06
Çok değişik bir 11 olmuş. Bakalım nasıl performans gösterecekler.

William Rookwood
23.Eylül.2012, 20:16
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Dany, Cris, Riera, Melo, Selçuk, Emre Çolak, Hamit, Sercan, Burak

AKHİSAR BELEDİYESPOR: Oğuz, Ahmet Cebe, Kürşat, Sonko, Çağdaş, Merter, Mustafa Aşan, Emrah, Mehmet, Güray, Mert

mpaker66
23.Eylül.2012, 20:16
sercan-riera için fırsat. Bakalım riera nasıl oynayacak sol bekte.

sui generis
23.Eylül.2012, 20:19
Riera bildiğin sol bek oldu , bakalım neler yapacak :) Mehmet Yılmaz da hala oynuyormuş :)

uAburak89
23.Eylül.2012, 20:21
Semih'in dinlendirilmesi mantıklı, hem Cris - Dany ikilisini denemek için bundan daha iyi maç bulamayız. Aynı şekilde Hakan - Riera hamlesi de güzel, yalnız Çağlar burada bile şans bulamıyorsa devre arası gitsin kesinlikle. Bir tek Sercan'dan şüpheliyim, umarım yanılırım.

William Rookwood
23.Eylül.2012, 20:27
Sercan çok çalışıyor futbolunda artık o da farkında oynamayazsa Galatasaray'da duramayacağının Fatih hoca özel bir antreman programı uyguluyormuş ona ben umutluyum

uAburak89
23.Eylül.2012, 20:28
Bizim olayımız ön alanda baskı, Sercan ve Burak Yılmaz ile nasıl olacak bu ? Yoksa Sercan'ın şans bulmasına karşı değilim.

zeck17
23.Eylül.2012, 20:35
dün yazmıştım sercandan büyük şeyler bekliyorum diye inşallah hocanın güvenini boşa çıkarmaz ve goller buluruz

uAburak89
23.Eylül.2012, 21:01
Spor Toto Süper Lig'de oynanacak Galatasaray-Akhisar Belediyespor maçı öncesi Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik adam yaptığı açıklamada, "Lig, Şampiyonlar Ligi'nden çok ayrı. Ligde telafi şansımız var fakat Şampiyonlar Ligi'nde yok. Manchester United karşısında belki iyi oynadık ama 3 puan kaybettik ve bu da iyi değil ama iyi gidişatımızı devam ettirdik." dedi.

İlk 11'deki değişiklikler için konuşan Terim, "Buradaki düşüncemiz hem fiziksek hem de psikolojik riske girmemek. Semih hiç dinlenmedi, üst üste maçlar oynadı. Hakan Balta da aynı şekilde. Riera ve Sercan şans buldu, bunu iyi değerlendirsinler. Galatasaray hangi kadroyla çıkarsa çıksın kazanmak için çıkacaktır. Umarım iyi top oynarız ve 3 puanı alırız." şeklinde açıklamalarda bulundu.

uAburak89
23.Eylül.2012, 21:22
Selçuk'un şutu dışında elle tutulur bir şey yok, Akhisar'ın penaltısını da yedi sanki hakem.

Kral attı. 1-0.

Facx
23.Eylül.2012, 21:30
sercan gene topuk pası attı golde :D

uAburak89
23.Eylül.2012, 21:36
Kral al da at dedi, Sercan boş kaleye yuvarladı. 2-0 oldu.

William Rookwood
23.Eylül.2012, 21:36
Sercan attı 2-0 :D

Facx
23.Eylül.2012, 21:38
Kral al da at dedi, Sercan boş kaleye yuvarladı. 2-0 oldu.

az daha kaçırıyodu :D

William Rookwood
23.Eylül.2012, 21:41
Riera taş gibi sol bek olmuşta takım hep sağdan geliyor biraz sola pas dağılımı yapsa.

furkan58
23.Eylül.2012, 21:50
Akhisar bu zamana kadar nasıl puan almış şaşırdım doğrusu top oynadıkları yok. Düşme yarışında favorilerimden.

RaSenGan
23.Eylül.2012, 21:52
Rahat bir maç oluyor bizim için.Rahat rahat oynuyoruz.Takım da pek kasmıyor zaten.İkinci yarı da 2 tane atarız gibi geliyor.Riera için sol bekte çok iyi diyemeyiz.Çünkü adamlar hiç gelmedi ordan.Bu maç esas alınamaz bir sonuç çıkarmak için.Ama bir gerçek var ki Melo çok kötü.Şu ana kadar doğru düzgün bir top oynamadı zaten.Ama bu maçta doğru düzgün pas bile atamadı.

uAburak89
23.Eylül.2012, 22:10
Hakem rezalet. Dany penaltı yaptı hem penaltıyı hem kırmızıyı vermedi, Selçuk 2. sarıdan atılmalıydı vermedi.

Burak Yılmaz 3-0 yaptı.

Facx
23.Eylül.2012, 22:17
kral attı 3-0 golden önce sercanın pası güzel hamitinde ben kaleye vurmasını bekliyodum bencillik yapmadı iyi :D

europeanconquer
23.Eylül.2012, 22:18
Umarım fark biraz daha artar da yıllar sonra şöyle bir 6-0 görürüz.

uAburak89
23.Eylül.2012, 22:19
Bu arada gol ofsayt olabilir. Valla bugün Galatasaray adına tek olumlu şey oyuncuların bencillikten uzak olması olsa gerek. Ne rakip bizim seviyemizde, ne oynadığımız oyun olumlu.

attirson
23.Eylül.2012, 22:20
Akhisar berbat ötesi.Sanki bir antrenman maçı var sahada.

William Rookwood
23.Eylül.2012, 22:25
Ahmet Cebe ne yapıyor öyle bizm defans uyuyor.

Facx
23.Eylül.2012, 22:27
Bu arada gol ofsayt olabilir. Valla bugün Galatasaray adına tek olumlu şey oyuncuların bencillikten uzak olması olsa gerek. Ne rakip bizim seviyemizde, ne oynadığımız oyun olumlu.

gol ofsayt falan değil ironimi yapıyosun trollüyomusun anlamadım valla :D

maçtanda ne beklentin varki geçen seneki ankaragücü maçı gibi işte ben Fatih Hocanın 7-8 fark atıcağını zannetmiyorum bi takıma

Nedvedmania
23.Eylül.2012, 22:30
Tribünler süper.

William Rookwood
23.Eylül.2012, 22:31
Melo gerçekten çok çok kötü, iyiki kiralamışız.

uAburak89
23.Eylül.2012, 22:39
gol ofsayt falan değil ironimi yapıyosun trollüyomusun anlamadım valla :D

maçtanda ne beklentin varki geçen seneki ankaragücü maçı gibi işte ben Fatih Hocanın 7-8 fark atıcağını zannetmiyorum bi takıma

:D Yok ciddiyim, net göremedim zaten tekrarda baktım hizadaymış tam ofsayt değilmiş. Karşımızdaki rakip çok kötü, hiçbirşey oynamadılar, skor olarak değil, daha iştahlı bir takım olabilirdi bence. Kötü demiyorum, daha iyi olabilirdi diyorum. :)

furkan58
23.Eylül.2012, 22:40
Turk Telekom Arena'daki taraftar sayisi 37.611... Twitter'da gördüm rakamı.

40000 kombine satan bi takım için az sayı değil mi ? Hadi kombinelilerin hepsi gitmedi bilet alarak gidenler ? Bana garip geldi. Üstelik maç haftasonu da yani hafta içi maçıda değil.

Nedvedmania
23.Eylül.2012, 22:41
Ey Yüce Peygamber, Senin Hürmetine Yaratıldı Tüm Alemler ! Cezasız Kalmaz Elbet O Filmler, Karikatürler...

http://img163.imageshack.us/img163/1184/42121036967035311361166.jpg (http://img163.imageshack.us/i/42121036967035311361166.jpg/)

William Rookwood
23.Eylül.2012, 22:42
Oyunu hiç beğenmedim gol haricinde maç çok zevksiz antreman maçı gibi

uAburak89
23.Eylül.2012, 22:42

40000 kombine satan bi takım için az sayı değil mi ? Hadi kombinelilerin hepsi gitmedi bilet alarak gidenler ? Bana garip geldi. Üstelik maç haftasonu da yani hafta içi maçıda değil.

Az, kombine alanların çoğu şampiyonlar ligi ve derbiler için almış belli ki. Biletle uğraşmamak adına.

Facx
23.Eylül.2012, 22:44
:D Yok ciddiyim, net göremedim zaten tekrarda baktım hizadaymış tam ofsayt değilmiş. Karşımızdaki rakip çok kötü, hiçbirşey oynamadılar, skor olarak değil, daha iştahlı bir takım olabilirdi bence. Kötü demiyorum, daha iyi olabilirdi diyorum. :)

işte bende onu diyorum fatih hoca rakip takımı nedense çok ezdirtmiyo :D bide tabi oyuncu motivasyonu önemli zaten hafta içi united la maç yapmışsın gelip şimdi 3-0 yaptıktan sonra akhisara bi kaç tane daha atsan ne farkedicek :D tabi bende fark isterim o ayrı :D

Nedvedmania
23.Eylül.2012, 22:48
Ahaha :D Melo göğsüyle aşırtma gol attı :D Ofsayttan sayılmadı.

Facx
23.Eylül.2012, 22:49
Ahaha :D Melo göğsüyle aşırtma gol attı :D Ofsayttan sayılmadı.

bide pis pis gülüyo :D

C h A o S
23.Eylül.2012, 23:08
Ter attık antrenman maçı gibiydi.Yorumlayacak bir şey yok.3 puan maç başlamadan belli gibiydi.Sadece resmiyete döktük.

zeck17
23.Eylül.2012, 23:09
galatasaray efsaneleri anıyor maçları cl maçlarından öncede yapılacak mı acaba eğer yapılacaksa keşke manu maçından önce verilseydi arifin plaketi :D

William Rookwood
23.Eylül.2012, 23:11
Baros'da oynasaydı iyiydi ikinci yarı girerdi

E.Cartman
23.Eylül.2012, 23:13

Normal de az ama Türkiye'de bu rakamı öpelimde başımıza koyalım hemde Arena'daki giriş çıkış sıkıntısı sürerken. Ayrıca rakibin adının Akhisar olmasından dolayı da kombineliler gelmemiş olabilir. Her maça gelecek değiller sonuçtada kurban olarak bu maçı seçmişler.

Revolution
23.Eylül.2012, 23:20
Melo son 10 dk'da filan buldu kendini. Zaman geçtikçe daha iyiye gidiyor. Yazın yaptığın nazı öpeyim Melo uğraşıp duruyoruz şimdi. Bu maçın 3-0 bitmesi mucizeydi ayrıca. Akhisar sene sonu Bank Asya'ya döner gibi geliyor.

Nocna Mora
23.Eylül.2012, 23:20
Melo bence gayet iyiydi. Bu adamdan ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Bu adamın görevi savunma yapmak, rakip ataklarını başlarken kesmek ve genellikle de sağa sola pas dağıtmak ki defalarca direk kanattan kanada şeklinde toplar attı. 2-3 tane ara pası attı. Gayette iyi bir performans gösterdi..

mpaker66
24.Eylül.2012, 00:09
O değilde burak'ın ilk yarım saatte ki pas istatisliklerini merak ediyorum.

Gncl1905
24.Eylül.2012, 12:07
Rahat kazanmışız tebrikler aslanlarımıza :)

darkkobal123
24.Eylül.2012, 17:43
Güle oynaya kazandı Galatasaray. Önemli olan aynı motivasyonu, aynı çalışmayı devam ettirmektir. Yani istikrar. Ligin kaderi 20. haftadan sonra çizilir, bu haftalar ısınma turları. Az kayıpla geçmek büyük avantaj olur tüm takımlar için.

Revolution
24.Eylül.2012, 17:56
Bu arada Emre Çolak her geçen maç sadece bana mı antipatikleşiyor merak ediyorum.

Facx
24.Eylül.2012, 18:45
Bu arada Emre Çolak her geçen maç sadece bana mı antipatikleşiyor merak ediyorum.

aynen aldığı her topu basit oynamak yerine uç işler yapmaya çalışıp topu kaptırmasını geçtim bi insan sağ ayağını hiç mi kullanamaz o kadar çeviklik var sağ ayağı yok diye topla kalas gibi dönüyo

berkay123456
24.Eylül.2012, 19:59
Solaklar, sağ ayaklarını kullanamazlar kolay kolay.O konuda hak vermekten başka çaremiz yok.

zeck17
24.Eylül.2012, 20:02
bence tam bir kötü karar seçme uzmanı oldu gibi emre boştaki adam yerine gidip dolu olan adan adama veriyor oyun görüşünü geliştirmeli ve seçimlerini doğru yapmalı

europeanconquer
24.Eylül.2012, 20:25
Emre'nin oyunundan değil de sanki tavırları antipatik geliyor gibime geldi.Yoksa kötü oynasa oyununu beğenmiyorum falan der.2-3 maçlık hataları olabilir ama Emre kendi ortalamasının altına hiç bir zaman düşmüyor.Emre'den fazla bir şey de beklesek yanlış olur,çok kötü oynayacağını düşünmek de yanlış olur.Emre şu an için sınırları olan bir oyuncu.

Nedvedmania
24.Eylül.2012, 21:50
Dün maç sonu görüntüleri : Yarım saat felan sadece "Ölüm varmış korku varmış" tezahuratı yapılmış. Keşke İstanbulda olsaydım :)

Maç sonu

E.Cartman
24.Eylül.2012, 22:27
Solaklar, sağ ayaklarını kullanamazlar kolay kolay.O konuda hak vermekten başka çaremiz yok.
Aynen bende solaklar ters ayaklarını sağlaklar kadar iyi ve rahat kullanamıyor birde çoğu iyi penaltı atamaz :n::n: Oyun görüşü, doğru adama pas verme falan zamanla gelişir sorun değil onlar, sağ ayağıda gelişir çalışırsa en azından tek pas yapacak kıvama getirmesi lazım.

RaSenGan
24.Eylül.2012, 23:08

Emre şımarmaya fazlasıyla müsait bir insan.Twitterda sürekli taraftarın kendisine olan övgülerini falan RT yapıp kendini tatmin edip millete göstermeye çalışıyor bunu.Saha içinde yaptıkları da bu yönde zaten.Tribüne oynamaya çalışıyor.Tamam bi yeteneği var ama abartıyor bazı şeyleri.Bir Arda'yı düşünüyorum bir de Emre'yi.İkisinin arasında dağlar kadar fark var.Arda bugün buralardaysa yeteneğinin yanında işini ciddiye alışı ve şımarmaması da var.

Facx
24.Eylül.2012, 23:29
Emre şımarmaya fazlasıyla müsait bir insan.Twitterda sürekli taraftarın kendisine olan övgülerini falan RT yapıp kendini tatmin edip millete göstermeye çalışıyor bunu.Saha içinde yaptıkları da bu yönde zaten.Tribüne oynamaya çalışıyor.Tamam bi yeteneği var ama abartıyor bazı şeyleri.Bir Arda'yı düşünüyorum bir de Emre'yi.İkisinin arasında dağlar kadar fark var.Arda bugün buralardaysa yeteneğinin yanında işini ciddiye alışı ve şımarmaması da var.

Arda mı şımarmadı :D Arda da en az Emre kadar şımarıktı, ben Emreden en fazla bizim pedromuz olucağını düşünüyorum daha fazlası olmaz bence tabi adam geçmeyi öğrenir sağ ayağını kullanmaya alış fiziğini geliştirir mental anlamda da gelişirse başka tabi ama çok yakın gözükmüyo şuan

perpetua
24.Eylül.2012, 23:44
Emre'nin karar hatalari yapmasi kadar normal bir sey yok cunku kolay heyecanlanan bir genc.

Mac oynadikca bunu uzeinden atacaktir.

Ilk oynamaya basladiginda cok sorumluluk almiyor ve goze batmiyordu. Ama simdi sorumluluk aliyor. Sorumluluk alan oyuncu da hata yapar. Bu hatalari yaparak da yapmamasi gerekenleri ogrenir.

Arda zihinsel olarak cok farkli kategoride bir oyuncu. Sonucta her genc ayni yaslarda olgunlasmiyor, tecrube kazanma hizi da ayni olmuyor.

Börk
24.Eylül.2012, 23:45
Arda mı şımarmadı :D Arda da en az Emre kadar şımarıktı, ben Emreden en fazla bizim pedromuz olucağını düşünüyorum daha fazlası olmaz bence tabi adam geçmeyi öğrenir sağ ayağını kullanmaya alış fiziğini geliştirir mental anlamda da gelişirse başka tabi ama çok yakın gözükmüyo şuan

Arda şımarmadı sadece ona verilen sorumluluk çok fazlaydı kaldıramadı.Emre'ye şımarık diyemeyiz ama daha çok genç böyle hareketler yapması normal gayet.

davidvilla
25.Eylül.2012, 10:22
Emre Arda'dan daha hızlı fakat Arda kadar akıllı değil. Hız kazanılır ama zeka doğuştan.

Facx
25.Eylül.2012, 13:40
Arda şımarmadı sadece ona verilen sorumluluk çok fazlaydı kaldıramadı.Emre'ye şımarık diyemeyiz ama daha çok genç böyle hareketler yapması normal gayet.

kaptanlık öncesine dönelim bordo maçında rakibe daha 20 yaşındayken kafa atıp kırmızı kart gören kimdi ?

Börk
25.Eylül.2012, 17:45
Şımarıklık tabirin bu mu ?

barahir
25.Eylül.2012, 17:46
Emre Arda'dan daha hızlı fakat Arda kadar akıllı değil. Hız kazanılır ama zeka doğuştan.

Konudan tamamen bağımsızım da, hız nasıl kazanılacak onu merak ettim doğrusu :)

davidvilla
25.Eylül.2012, 18:00

Performans antrenmanlarıyla ve kilo vererek. Yani çalışarak bir nebze hızlı hareket edebilirsin.
Topu hızlı hareket ettirmek de öğrenilebilir. Tecrube ile ezber ile.
Yani bir türlü hızlanabilirsin ancak pratik zeka doğuştan bir yetenek.

Börk
25.Eylül.2012, 18:02
Oyun okuma bilgisi ve diğer zekaya bağlı özelliklerde oynayarak ve tecrübeyle kazanılmaz.Bir oyuncu doğuştan değil bunları oynayarak yapar bence daha sağlıklı bir yorum yapabilmek için 1-2 sene daha beklemeliyiz ama hız da zeka da doğuştan gelen bir şeydir en fazla 1 veya kademe geliştirilebilir.

E.Cartman
25.Eylül.2012, 18:13
kaptanlık öncesine dönelim bordo maçında rakibe daha 20 yaşındayken kafa atıp kırmızı kart gören kimdi ?
Eğer bu mantıkla gidersen Zidane 35 yaşındayken bile yeterince olgunlaşmamış bi oyuncu konumunda kalır. Karşındaki ne derse desin olgun bir oyuncu kendini tutmak zorundadır. Rakibe kafa attı diye şimarık olunmaz.

Revolution
25.Eylül.2012, 20:35
Fazla kilolarınızdan kurtulup bacaklarınızı taşıdığı fazla ağırlıktan kurtarıp, fitnessta bacak hareketlerine ağırlık verip bacaklarınızı kuvvetlendirip, ip atlayarak ve ellyptic hareketiyle senkronizasyonunuzu tamamlarsanız, kendinizi dahi şaşırtacak şekilde hızlanırsınız. Bizzat yaşadığımdan söylüyorum.

Revolution
25.Eylül.2012, 20:38
aynen aldığı her topu basit oynamak yerine uç işler yapmaya çalışıp topu kaptırmasını geçtim bi insan sağ ayağını hiç mi kullanamaz o kadar çeviklik var sağ ayağı yok diye topla kalas gibi dönüyo
Aynen öyle katılıyorum tamamen. Mesela maçlarda dikkat edin ilk anda sol kanattaki arkadaşına rahatlıkla pası aktarabilecekken 4-5 dribbling yapmadan oynamıyor. Çözemiyorum.

Facx
25.Eylül.2012, 21:58
Eğer bu mantıkla gidersen Zidane 35 yaşındayken bile yeterince olgunlaşmamış bi oyuncu konumunda kalır. Karşındaki ne derse desin olgun bir oyuncu kendini tutmak zorundadır. Rakibe kafa attı diye şimarık olunmaz.

35 yaşındaki kendini kanıtlamış biriyle 20 yaşındaki futbola yeni başlamış genç bi futbolcunun sırf o 35 yaşındaki zidane a özenerek kafa atmasını kıyaslaştırıyosan diyebilcek bişey yok ben sadece saha içinden aklıma ilk gelen örneği yazdım o dönem twitter olsa arda da emre çolak gibi her yalakalık yapanı rt ederdi eminim buna tabi şuan olgunlaştı ona diyebilcek bişeyim yok :D

E.Cartman
25.Eylül.2012, 22:19
35 yaşındaki kendini kanıtlamış biriyle 20 yaşındaki futbola yeni başlamış genç bi futbolcunun sırf o 35 yaşındaki zidane a özenerek kafa atmasını kıyaslaştırıyosan diyebilcek bişey yok ben sadece saha içinden aklıma ilk gelen örneği yazdım o dönem twitter olsa arda da emre çolak gibi her yalakalık yapanı rt ederdi eminim buna tabi şuan olgunlaştı ona diyebilcek bişeyim yok :D
20 yaşındaki futbolcunun 35 yaşındaki bir futbolcunun kafa atmasına özendiği için kafa attığına inanıyorsan diyebilecek bir şey yok zaten. Bu Arda'nın şimarmış olduğu gerçeğini değiştirmez ki ben bir çok kez burda Arda'nın şimarmadığından karakterinin böyle olduğundan şimarmış gibi göründüğünden bahsettim ama yaptıklarıyla artık benide şimardığına ikna etti. Ama verdiğin kafa atma örneği yanlış bir örnek. Kafa atmak için Zidane'dan özenmeye pek gerek duyulacağını düşünmüyorum. Millet olarak zaten kafa atmayı severiz biz :zuhaha

uAburak89
25.Eylül.2012, 22:52
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/full/662264571.jpg?key=426640&Expires=1348600026&Key-Pair-Id=APKAIYVGSUJFNRFZBBTA&Signature=m1nVjQGU1sn5siCM1Jl-AifyAjr0wb0GPaZUW~rZFUwHfwCCwcrnEKkVeCrbqVE1zSSLCH ewGPTd5Iy6BmxrQhnFMWCtGIB8VAYSQ4vSL6NAfnK1-mAFh8qj72rsCbX8jgvN8ZFfUKXjuNLM1S9s-nC9D3k-fw~5gUQuAuNZ4YQ_

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Eylül.2012, 00:11
Fazla kilolarınızdan kurtulup bacaklarınızı taşıdığı fazla ağırlıktan kurtarıp, fitnessta bacak hareketlerine ağırlık verip bacaklarınızı kuvvetlendirip, ip atlayarak ve ellyptic hareketiyle senkronizasyonunuzu tamamlarsanız, kendinizi dahi şaşırtacak şekilde hızlanırsınız. Bizzat yaşadığımdan söylüyorum.

iyi guzel diyorsun da bir futbolcu bu dediklerini yapmiyorsa zaten hic oynamasin macta :D
profesyonel futbolcu olmus ve superligdeki bir takimda oynayan futbolcu butun bu dedigin antremanlari zaten yapmak zorunda, bunun ustune ne kadar hizlanabilir ki. 15-16 yasinda falan olsa bile yavas bir adami hafif de olsa zar zor cok ufak birimlerde hizlandirabilirsin. o zaman herkes cok calisarak 100 metre kosucusu olsun :D

zeka konusunda katiliyorum ama, tabi oyun zekasi denilen seyi mac yapa yapa gelistirebilirsin genc futbolcular icin soyluyorum yine :) fakat hiz konusu pek oyle gelistiribilecek birsey degil, mumkun de degil. FM tabiriyle konusursak misal 11 ise 12 birim olur hizi en fazla;)

davidvilla
26.Eylül.2012, 10:20
Hız antrenmanıya ilgili bir makaleye şuradan ulaşabilirsiniz;
http://www.atletik.org/ABTD-makaleler/makale-abtd0325-sayi40-sayfa39-surat.htm

enesemin53
26.Eylül.2012, 18:57
Ey Yüce Peygamber, Senin Hürmetine Yaratıldı Tüm Alemler ! Cezasız Kalmaz Elbet O Filmler, Karikatürler...

http://img163.imageshack.us/img163/1184/42121036967035311361166.jpg (http://img163.imageshack.us/i/42121036967035311361166.jpg/)

Çok güzel, bunu düşünen ve uygulayanlara tebriklerimi teşekkürlerimi sunuyorum.