PDA

View Full Version : Ümit Özat "Kadınlar futboldan anlar mı" tartışması!

Corpus
25.Eylül.2012, 03:11
ümit özat

Ümit Özat ayıp etmiş gibi geldi bana. Bilmiyorum sizler ne düşünürsünüz.

petrol_fb12
25.Eylül.2012, 03:41
Futbol bir eğitim meselesi değil..antreman bilmek bilmek değildir..herkez az cok..FM oynasana futbol bilgisi 0'dan 50 ye cıkar..bu işin bayanı erkeği yoktur...Bir kadına televizyonu açıp 2 hafta maçlar izletsen...bir fikri olur..ki simge fıstıkoğlu 3-4 yıllık bir deneyimi var...ümit özat...yakışmamış..Futbolda cinsiyet ayrımı yoktur...yorumculuk cinsiyet gerektirmez...futbol..erkek oyunudur doğru(SON ZAMANLARDA BAYAN MİLLİ TAKIM KURULMAYA BAŞLANDI) Ama türkiye'de.Bir çok aile kızını Futbol göndermiyor..Genelde ilk tercih "VOLEYBOL"oluyor...Oda okul takımı olduğu için..Çünkü yıllardır futbol insanımıza erkek oyunudur erkek eğlencesi olarak lanse edildi...Bu yüzden bu kafanın 20 yıl daha değişim olmaz zanediyorum...zaten kızlarımızın büyük bir bölümü futbol hevesli ve meraklı değil..buda büyük bir etken..

di canio
25.Eylül.2012, 04:01
Genel olarak "futbol erkek oyunudur" kafasında olduğumuz için Kadın Futbol Milli Takımımız gelenden gidenden 8-10 yiyor. İlgi duyan kız çocuklarımızı da bu baskı frenliyor bence genel olarak. Basketbol ve voleybol için de böyle şeyler yaşanmış mıdır acaba önceleri? Halter, tekvando, atletizm? Futboldan başka dallara da bakarsak kadın sporcular-takımlar mı daha başarılıdır, yoksa erkekler mi? Geç kalınmış olsa da kadın futbolu ülkemizde yeni yeni filizleniyor. Sporculuk yapmış birisinin bunu destekleyici açıklamalar yapması gerekirken köstek olacak söylemlerle cinsiyetçi bir iğrençlik sergilemesi tek kelime ile yazık.

goosfraba
25.Eylül.2012, 07:54
acayip saçmalamış.

bir yerde ''yokturdur'' mu dedi bana mı öyle geldi?

BaFraLı
25.Eylül.2012, 09:05
Adama bak ya. Böyle adamlara prim veriyolar. Bayanı resmen aşşalamış. Kadınla futbol konuşmazmış falanda. Napıcan bu potansiyelle Mourinho ile mi söyleşi yapıcaksın ?

Çok saçma bir adam şu ümit özat

uAburak89
25.Eylül.2012, 12:11
Yokturdur ne abi ya. :D

Simge Fıstıkoğlu'na helal olsun, diyecek başka bir şey yok.

KanaKe
25.Eylül.2012, 12:30
ümit özat hakli.. sacmalama felan yok.

Revolution
25.Eylül.2012, 20:42
Kadınlar "aptal" olduklarından değil, "ilgili" olmadıklarından futboldan anlamıyorlar. O da genelleme olarak yani. Öyle tanıdıklarım var ki çok erkekten daha iyi anlıyor futboldan.

Tabi bunu dile getirmenin çeşitli yolları var. Ümit Özat gibi dile getirip daha sonra "20 yıl boşa oynamışız." dersen kimse yanında olmaz doğal olarak.

sarianet
25.Eylül.2012, 21:14
beni de 50 bin kızın arasında maça soksalar bende futbolla ilgilenmem kadınlar haklı

europeanconquer
25.Eylül.2012, 21:17
Ümit Özat'ı şu an da çalıma dizebilecek binlerce kadın futbolcu var.Gitsin bir de onlara desin de alsınlar boyunun ölçüsünü.

darkkobal123
25.Eylül.2012, 21:22
Her ikisi de arızalı bir tip, yorum yapmamak en iyisi.