View Full Version : Orduspor - Galatasaray | STSL 6.Hafta
Nedvedmania
27.Eylül.2012, 20:00
http://img534.imageshack.us/img534/7197/97013879.png (http://img534.imageshack.us/i/97013879.png/)
KaRaBükLü KraL
27.Eylül.2012, 20:02
Zor olacak gibi ama kazanırız büyük ihtimalle.Stancu'nun bize karşı oynayacağı futbolu ve Cuper'in bu maçta yapacağı hamleleri merak ediyorum
Nedvedmania
27.Eylül.2012, 20:10
Bugün havaalanında coşkulu bir şekilde karşıladık takımı. Baya kalabalıktı. Futbolculara bu kadar yakın olmak çok garip ve güzel bir his. Otobüsün içindeki Muslera'nın gözlerine bakıp baş parmakla (w) hareketi yapmak ve sonra onunda gülerek aynı şekilde karşılık vermesi felan tarif edilmez bir duygu. Semih Kaya'ya baktıkça, Elmander'e baktıkça insana güven geliyor. Valla tarif edemiyorum duygularımı kelimelerle :)
Revolution
27.Eylül.2012, 20:12
Helal olsun Cihan ne diyeyim, ben de orada olmak isterdim. :)
petrol_fb12
27.Eylül.2012, 20:17
Ben galatasarayın kaybedeciğini düşünenlerdenim..Orduspor bu maça cok iyi hazırlanıyor...ve kalecileri cok iyi bir kaleci...Belediyenin kalecisinden sonra gördüğüm en iyi kaleci....Lastik bir yerde patlar diyorum...
europeanconquer
27.Eylül.2012, 20:18
Bugün havaalanında coşkulu bir şekilde karşıladık takımı. Baya kalabalıktı. Futbolculara bu kadar yakın olmak çok garip ve güzel bir his. Otobüsün içindeki Muslera'nın gözlerine bakıp baş parmakla (w) hareketi yapmak ve sonra onunda gülerek aynı şekilde karşılık vermesi felan tarif edilmez bir duygu. Semih Kaya'ya baktıkça, Elmander'e baktıkça insana güven geliyor. Valla tarif edemiyorum duygularımı kelimelerle :)
Ben de Kahe'yi gördüm :D Benim tepki ''Anaaa Kahe laaa'' olunca öyle bir geri dönüş olmadı :n: Sana yine iyi davranmış Muslera.
Farkla kazanırız gibime geliyor.Umut oynarsa boş geçmez.Selçuk'da frikikten asar bir tane.
darkkobal123
27.Eylül.2012, 20:19
Orduspor galibiyeti Braga maçına moral ; Braga galibiyeti de Eskişehirspor maçına galibiyeti getirir diyorum.
uAburak89
27.Eylül.2012, 20:22
Zor maç, rakibimiz iyi takım. Kafaları bu maça vermezse oyuncular zor kazanırız. Umarım herşey yolunda gider, 3 puanla döneriz Ordu deplasmanından.
petrol_fb12
27.Eylül.2012, 20:23
Orduspor Kaleci Antrenörü Hüsnü Karakoyun, geçtiğimiz sezon ligde en az gol yiyen ekipler arasında Orduspor'un olduğunu söyleyerek, "Bu yıl performansımız daha iyi olacak." dedi.
Orduspor, Avusturya kampını çok sıkı geçiriyor. Orduspor'un kalecileri Saso Fornezzi, Fevzi Elmas ve Ali Köksal, Kaleci Antrenörü Hüsnü Karakoyun gözetiminde günde çift idman ile lige hazırlanıyor.
Geçtiğimiz sezon ligde en az gol yiyen ekipleri arasında Orduspor'un olduğunu hatırlatan Antrenör Karakoyun şunları söyledi; "Kalecilerimizin geçen seneki performansları iyiydi. Geçtiğimiz sezon ligde en az gol yiyen ekiplerin içindeydik. Savunma olarak, kaleciler olarak çok iyiydik. Bu sene bunu çok daha üst seviyelere çekmeye çalışacağız. En az aynı performansın sergileneceğine inanıyorum. Daha iyi yerlerde Orduspor'un olması için çalışıyoruz." dedi.
Orduspor'un alt yapısında yetişen Ali Köksal'ın 3. kaleci olarak Süper Lig'e kazandırıldığını ifade eden Karakoyun, "Ali, Alt yapımızdan yetişen bir kaleciydi. Orduspor'a yeniden geldi. Eksikleri var tabii ki ama o eksikleri de en kısa zamanda tamamlayarak kalecimizin daha iyi olmasını sağlayacağız. O da kulübüne faydalı bir kaleci olacaktır."
Avusturya'nın Velden kasabasında çalışmaların çok iyi gittiğini belirten Karakoyun, "Güzel şartlarda çok çalışarak kamp programını uyguluyoruz. Kalecilerimiz de istekli ve arzulu bir biçimde çalışıyorlar. Kamp yaptığımız bölgenin imkanlarıda bizim için çok iyi."diye sözlerini tamamladı.
mpaker66
27.Eylül.2012, 20:53
Geçen sene otel çıkışında bende sivas'ta yaşamıştım aynı duyguları falan,aynen anlattığın gibi :)
RaSenGan
27.Eylül.2012, 20:57
Braga maçı öncesi ciddi ve zor bir maç olacak.İşimiz kolay değil.Ama çok zor da değil.2-1 kazanacağımızı düşünüyorum.Oyunun büyük bölümünde üstünlük kuran taraf oluruz ve maçı kazanırız.En kötü gollü beraberlik olur.Mağlubiyet imkansıza yakın.
furkan58
27.Eylül.2012, 20:57
Ligin en zor deplasmanlarından biri Ordu puan alır diyorum.
mpaker66
27.Eylül.2012, 21:01
bende ilk dakikalarda bir gol bulup oyunu domine edeceğimizi düşünüyorum.
footballer33
27.Eylül.2012, 23:11
F.Bahçe maçında düşündüklerim bu maçta da geçerli. Önce beraberlik, kazanan olursa da G.Saray diyorum. Güzel, zevkli bir karşılaşma bekliyorum ayrıca.
Nedvedmania
27.Eylül.2012, 23:29
Ben de Kahe'yi gördüm :D Benim tepki ''Anaaa Kahe laaa'' olunca öyle bir geri dönüş olmadı :n: Sana yine iyi davranmış Muslera.
Farkla kazanırız gibime geliyor.Umut oynarsa boş geçmez.Selçuk'da frikikten asar bir tane.
:D Otobüsün arkalarında Ufuk vardı mesela cam kenarında. Onu görünce " Yedek kaldığın için sıkma canını, bu taraftar seni hep seviyor, sana hep güveniyor" gibi duygularını ifade etmek istiyorsun ama mimikler yetersiz kalıyor. Her futbolcuyu görünce ayrı ayrı duygular geliyor. Bunların içinde kötü duygularda var :) Hakan Balta somurtup duruyordu. Onada "Etrafa gülümse biraz" demek isterdim ama diyemedim ya la :D
2 Foto ekliyeyim
http://img138.imageshack.us/img138/219/40497280.jpg (http://img138.imageshack.us/i/40497280.jpg/)
Burda da yukarıdan videoya alayım dedim. Sarı gömlekli olan benim yani. Polis barikatlarına tırmandım :D Resim bir haber sitesinden alıntı :D
http://img835.imageshack.us/img835/933/26077695.jpg (http://img835.imageshack.us/i/26077695.jpg/)
---
Obaa :D Fanatik gazetesine çıkmışım :D Yalnız benim zaten boy uzun vücut zayıf birde elimi felan kaldırınca asimetrik bir dev gibi olmuşum :D
http://www.fanatik.com.tr/GSaraya-coskulu-karsilama_3_Detail_32_277962.htm
http://img196.imageshack.us/img196/1035/fft104mm1923103.jpg (http://img196.imageshack.us/i/fft104mm1923103.jpg/)
RaSenGan
27.Eylül.2012, 23:40
Olm bu pankartları kim yapıyosa söyleyin şunlara "şey" ayrı yazılır her zaman :D
Nedvedmania
27.Eylül.2012, 23:49
Samsun grubunun pankartı o. Söylerim :D
Walter Sakana
28.Eylül.2012, 00:24
edit......
Nedvedmania
28.Eylül.2012, 01:11
Öh be abi ne yaptın :D Maç konusundan uzaklaşıyoruz gittikçe :D Neyse yarın 2 de Ordu'ya gideceğiz. Umarım galibiyetle ayrılırız.
anil luque
28.Eylül.2012, 01:34
Akıllar braga maçında olabilir gerçi fatih terim boyle birşeye ne derece müsaade eder bilinmez ama futbolcu psikolojisi neticede. Hem ordu da bu ligin bana kalırsa ibbden sonra en Zor deplasmanı , puanlar paylaşılır en kötü ancak olası bir ordu galibiyetine de kesinlikle sasirmam.
nekop
28.Eylül.2012, 02:18
2 yıl kaldım Samsun'da ve bu sürede Trabzonspor ne Samsunspor'la ne de Orduspor'la oynadı. Trabzon'a gitmekte bana zor geldi. :D Sonuç olarak göremedim takımı ama senin şansına geçen sene Samsunspor oynadı, Orduspor hala oynamaya devam ediyor. :)
leave_992
28.Eylül.2012, 02:49
Bence bu maç kolay olmayacak,en azından handikap oynamayın,karşılıklı gol var garanti. Bwin de felan takılıyorsanız her maça tek maç oynama seçeneği oldugundan handikaplı galatasaray denenebilir ancak iddaa da uzak durulması gereken seçenektir kendisi.Hadi rast gele! :)
erdem344
28.Eylül.2012, 12:41
Galatasarayın fazla gol pozisyonu bulacağını zannetmiyorum 0 0 veya 0 1 biter alt olur
nannar
28.Eylül.2012, 14:53
İster kabul edin ister etmeyin fakat Galatasaray'ın 18 kişilik kadrosu şu anda lig için "extra large". Yani içerde de dışarda da derbiler dahil tüm maçlarda maçın mutlak favorisi Galatasaray'dır ve Ordu'da da öyle olacak. Eğerki oyuncular mücadeleden ödün vermeden ciddi başlarlarsa ilk devrede skoru 0-2'ye getirip 2. devre rölantide bitirirler. Ama aksi davranıp rakibi küçümseme gibi bir hata yaparlar ,girdikleri pozisyonları gole çeviremez ve bir de üstüne bir duran top ya da kontra golü yerlerse zorlanarak kazanırız. Bu maçta Orduspor'un bizden puan alma şansı % 10'un üstünde değildir.Boşa hayal kurmaya gerek yok. Rakip takımın sahaya çıkan 11 oyuncusunun hiçbiri GS'de ilk 11'e girecek kalitede değil.Futbol sadece koşarak ya da mücadele ederek değil, kaliteli oyuncuların da varlığıyla oynanan bir oyun.Maç öncesi görünümde Akhisar gibi zayıf bir ekibe bile ilerde baskı yapma ciddiyetini gösteren bir Galatasaray'dan bahsettiğimizi unutmamak gerekir... Allah'ın izniyle rahat kazanır,yola devam ederiz...
William Rookwood
28.Eylül.2012, 15:32
Muslera
Eboue
Semih
Dany
Hakan
Emre
Melo
Selçuk
Amrabat
Burak
Elmander
C h A o S
28.Eylül.2012, 15:58
Beraberlik kokan bir maç.Akıllar kuşkusuz salı günü oynanıcak maçta.Benim bile aklımda hep o maç varsa futbolcular ne düşünüyordur kim bilir.Bugün maç olduğunu burada gördüm.Ligde bu maçların telafisi olur ancak avrupa maçlarının olmaz.Sakatlık olmadan atlatalım yeter.Bakalım nasıl sonuçlanıcak.Puan kaybı sürpriz olmaz.
Birde Cuma ve Pazartesi maçlarını hiç sevmiyorum.Uğursuz geldiğina inanıyorum.
semih99999
28.Eylül.2012, 16:00
İster kabul edin ister etmeyin fakat Galatasaray'ın 18 kişilik kadrosu şu anda lig için "extra large". Yani içerde de dışarda da derbiler dahil tüm maçlarda maçın mutlak favorisi Galatasaray'dır ve Ordu'da da öyle olacak. Eğerki oyuncular mücadeleden ödün vermeden ciddi başlarlarsa ilk devrede skoru 0-2'ye getirip 2. devre rölantide bitirirler. Ama aksi davranıp rakibi küçümseme gibi bir hata yaparlar ,girdikleri pozisyonları gole çeviremez ve bir de üstüne bir duran top ya da kontra golü yerlerse zorlanarak kazanırız. Bu maçta Orduspor'un bizden puan alma şansı % 10'un üstünde değildir.Boşa hayal kurmaya gerek yok. Rakip takımın sahaya çıkan 11 oyuncusunun hiçbiri GS'de ilk 11'e girecek kalitede değil.Futbol sadece koşarak ya da mücadele ederek değil, kaliteli oyuncuların da varlığıyla oynanan bir oyun.Maç öncesi görünümde Akhisar gibi zayıf bir ekibe bile ilerde baskı yapma ciddiyetini gösteren bir Galatasaray'dan bahsettiğimizi unutmamak gerekir... Allah'ın izniyle rahat kazanır,yola devam ederiz...
hocam orduyu bırak sana bi şey olmasın :D özledik reyiz
davidvilla
28.Eylül.2012, 16:12
Ordu'da forvet barral sporting gijon dan tanıyorum.Real altyapısı ürünü çok kaliteli futbolcu.Bana gore sahada isim oynamaz. Ordulu oyuncular da yetenekli taraftar destegi ve iyi bir takım oyunuyla bizi zorlayabilirler bence
kasım akdemir
28.Eylül.2012, 18:42
Her güzel şeyin bir sonu vardırdır derler. Orduspor bugüne kadar güle oynaya geldi ama bugün cehennemi yaşatacağız onlara. Yazık olacak...Ben 3 farklı alırız diyorum. Ve ayrıca bu ligde kolay kolay puan kaybetmeyiz. Gideyimde keyifli keyifli maç izleyeyim. Hadi iyi seyirler renkdaş kardeşlerim.
leave_992
28.Eylül.2012, 19:43
Arkadaslar yorumları okumadan cevap yazmıştım önceki mesajımda ama şimdi okuduğumda cok körü körüne yorum attıgınızı görüyorum,tamam bende takımıma gönülden bagliyim hatta fanatiğim ama oynanacak olan bu mac kesinlikle kolay olmayacak,benim şahsi fikrim karşılıklı gol olacağıdır,mac sonu tahminim ise buyuk ihtimalle beraberlik.
uAburak89
28.Eylül.2012, 19:51
ORDUSPOR: Fornezzi, Atilla, Iniguez, İbrahim Kaş, Garcia, Nizamettin, Umbides, Ali Çamdalı, Stancu, Monje, Hasan Kabze
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Cris, Hakan Balta, Hamit, Melo, Selçuk, Amrabat, Elmander, Burak
europeanconquer
28.Eylül.2012, 19:52
@leave_992
Formanın rengi değil ki oyunun kalitesi öyle düşündürüyor.İlla olacak mı ? Hayır ama oynanan oyuna bakılırsa Orduspor'un bizim rakibimiz olması olanak dışı.Bu yüzden herhangi bir puan kaybı çok büyük bir sürpriz olur.
Gncl1905
28.Eylül.2012, 19:53
İnşallah kazanırız kaza bela yaşamadan. Daha da önemlisi erkenden farkı bulup biraz rölantiye alsak oyunu iyi olur. Hafta içi çok daha önemli bir maçımız var :)
Walter Sakana
28.Eylül.2012, 20:08
NtvSpor altyazı geçti 50 kere falan:
"SPOR TOTO SÜPER LİG'DE ORDUSPOR İLE GALATASARAY, BUGÜN SAAT 20:00'DE 19 EYLÜL STADI'NDA KARŞILAŞACAK. GALATASARAY 11'İ: ......." şeklinde.
Yahu arkadaş Galatasaray yabancı bir takımla mı oynuyor? Orduspor'un 11'ini niye yazmıyorsunuz. Bu ligin takımı değil mi onlarda? Hah şimdi bunu yazarken Irmak Kazuk'a bağlandılar, o da Galatasaray 11'ini saydı, Orduspor'un 11'i yok. Orduspor taraftarı yok sanki ülkede.
anil luque
28.Eylül.2012, 20:12
NtvSpor altyazı geçti 50 kere falan:
"SPOR TOTO SÜPER LİG'DE ORDUSPOR İLE GALATASARAY, BUGÜN SAAT 20:00'DE 19 EYLÜL STADI'NDA KARŞILAŞACAK. GALATASARAY 11'İ: ......." şeklinde.
Yahu arkadaş Galatasaray yabancı bir takımla mı oynuyor? Orduspor'un 11'ini niye yazmıyorsunuz. Bu ligin takımı değil mi onlarda? Hah şimdi bunu yazarken Irmak Kazuk'a bağlandılar, o da Galatasaray 11'ini saydı, Orduspor'un 11'i yok. Orduspor taraftarı yok sanki ülkede.
Ilginç bir noktaya deginmissin abi ama henüz belli değildi belki ordu ilk 11 i röportaj sırasında.
Trabzonspor
28.Eylül.2012, 20:15
Ilginç bir noktaya deginmissin abi ama henüz belli değildi belki ordu ilk 11 i röportaj sırasında.
Yok yahu o bildiğin ıkarları doğrultusunda hareket.Yoksa işlerine gelse onuda hocadan bizzat öğrenirde verirler.
zeck17
28.Eylül.2012, 20:18
Bu maç benim için önemli olan skorun yanında melonun form durumu amrabat ve hakanın yardımlaşması olacaktır inşallah bunlar iyi yönde düzelmiştir
uAburak89
28.Eylül.2012, 20:20
Cris yerine Dany oynasa daha iyi olurdu sanki.
uAburak89
28.Eylül.2012, 21:09
Harika bir gol attı Hasan Kabze.
uAburak89
28.Eylül.2012, 21:16
Hamit sakatlandı, Aydın giriyor. Bence bu maç Galatasaray için bitti.
ahh selçuk frikikten vurdu direkten çıktı top
uAburak89
28.Eylül.2012, 21:27
Amrabat devre arasını bile beklemeden çıkmalı, vurdumduymazlığı bitirdi beni.
uAburak89
28.Eylül.2012, 21:33
Burak Yılmaz çok net golü kaçırdı, ilk pozisyonumuz denebilir rahatlıkla. Hamit çıktığından beri 10 kişiyiz resmen.
William Rookwood
28.Eylül.2012, 21:34
2. yarı umut girmeli
uAburak89
28.Eylül.2012, 21:48
Orduspor iyi savunma yapıyor, golü de atmaları tam istedikleri şey oldu, iyice kapandılar. Korner atarken zaman geçirmekten sarı kart görecek kadar kapandılar. Bizim takım bilinen halinden uzak, açamıyoruz rakibi. Devre arası ayarı iş yapar mı göreceğiz ama işimiz çok zor gözüküyor.
William Rookwood
28.Eylül.2012, 21:49
Umut girmeli ikinci yarı önde baskı ile açarız kiilidi.. bu maçı vermeyiz ordu takımına.
zeck17
28.Eylül.2012, 21:49
İyi bir ayar iyi bir konsantrasyonla kazanılabilecek bir maç
leave_992
28.Eylül.2012, 21:50
@leave_992
Formanın rengi değil ki oyunun kalitesi öyle düşündürüyor.İlla olacak mı ? Hayır ama oynanan oyuna bakılırsa Orduspor'un bizim rakibimiz olması olanak dışı.Bu yüzden herhangi bir puan kaybı çok büyük bir sürpriz olur.
Merhaba,
Maca bakarsanız onceden yazdıklarım oluyor :)
E.Cartman
28.Eylül.2012, 21:56
http://s14.directupload.net/images/120928/nxt7sxcp.swf
Homer J.S
28.Eylül.2012, 21:59
O kadar skor tahmini yaptık Cimbom'um yanıltmaz umarım :)
uAburak89
28.Eylül.2012, 22:01
Geçen sene Sow, bu sene Hasan Kabze yediğimiz gollerde görüntüde ki isim aynı, Semih. Gerçi yapacağı çok bir şey yok iki pozisyonda da.
William Rookwood
28.Eylül.2012, 22:01
O nasıl gol ya nasıl yedik öyle bir golü
uAburak89
28.Eylül.2012, 22:05
Son Dakika: Hamit Altıntop'un sol uyluk arka adelesinde 1.derece zorlanma var. Durumu ciddi değil.
enesemin53
28.Eylül.2012, 22:14
Kadroları görünce Hasan Kabze mi kaldı demiştim içimden, güzel kapak oldu bana helal olsun.
Ralph
28.Eylül.2012, 22:24
Güzeeel bu hafta puan kaybedecek gibi GS :)
uAburak89
28.Eylül.2012, 22:25
Hasan Kabze güzel asist, Stancu gol. Geçmiş olsun cümlemize.
zeck17
28.Eylül.2012, 22:37
her şerde vardır hayır diyelim artık inşallah braga maçında bu skoru unuttaracak bir skoru alırız
uAburak89
28.Eylül.2012, 22:41
Yatan kalkmıyor, zaten çevirecek değiliz de, iyi korkutmuşuz.
Yeni Antalyamız, Orduspor belli oldu. Fatih Terim'e 90 dakika küfür ettiler.
Suicider
28.Eylül.2012, 22:46
Ali çamdalı ve kaleci sanırım hayatının maçını oynadılar maşallah.Neyse sağlık olsun olur arada böyle minik süprizler :)
William Rookwood
28.Eylül.2012, 22:47
Kaleci halen zaman geçiriyor ne antipatik bir takımdır bu ya.
uAburak89
28.Eylül.2012, 22:48
Kötü maç, kötü oyun, kötü skor. Hayırlı bir mağlubiyet olur umarım.
anil luque
28.Eylül.2012, 22:49
Orduspor'dan "extra large" bir galibiyet. Tahmin yarışmasında da saglam puan alırım bu maçtan :)
Gncl1905
28.Eylül.2012, 22:55
Kibir kötü şey. Öyle rahat rahat kazanılmıyormuş her maç :)
İlk yarıyı seyrettim. Oyun ışık vermeyince kapadım akıllar biraz Braga maçında herhalde. İlk yarıyı yorumlarsam iyi değildik. Rakip kadar oynadık ama pozisyona pek giremedik. Rakip ise bizim daha az defansı düşünmemiz münasebetiyle rahat pozisyonlar buldu. Bizim de sanki her zamanki pres yapan takım sahada yoktu. Terim'den mi talimat aldılar tabi orasını bilemem.
Nazar boncuğu olsun, hala lideriz. Benim de aklım Braga maçında aslında :D O maçı kazanalım da bu maç önemli değildi zaten. Onu da kaybedersek kötü olur umarım bir kaza yaşamayız.
C h A o S
28.Eylül.2012, 22:55
Herkesde bu maç için puan kaybı beklentisi vardı.Oyuncularda konsantrasyon sorunu olduğu çok belliydi.Neyse ilk yenilgimizi aldık.Ordu zor deplasman.En azından geride bırakıyoruz bu deplasmanı.Bundan sonrada takımın bu kadar pasif ve pozisyon üretemediği maç görmeyiz diye düşünüyorum.Braga maçını kazanıp tekrar moral bulmak lazım.Bu maçların telafisi var.Arada takımın böyle yenilip kendine gelmesi lazım.Maç sahada kazanılıyor.En azından oyuncular bundan sonra bunu anlayarak sahaya çıkar.Çünkü öyle bir hava varki sanki ligin 5.haftasından şampiyonuz gibi.
furkan58
28.Eylül.2012, 22:58
%10'un altı gerçekleşti demek ki :) Orduspor'dan "extra large" galibiyet :)
Maç öncesi yorumlarda da Ordu deplasmanı zor ve Ordu'nun puan alacağını söylemiştim 2-0 gibi net bir skorla kazandılar. Bu ligin iyi ekiplerinden biri.
C h A o S
28.Eylül.2012, 23:02
Ordu'yuda tebrik etmek lazım.Adamlar 2 sende bu ligin kalburüstü takımlarından biri olucağını gösterdi.Kaliteli teknik adam ve oyuncular var.Takım olarak çok iyi kapanıyorlar.Kitlediler adeta oyunu.Ordu bundan sonra hep çekinilecek bir deplasman.Hiç bir takımında orada kolay kazanıcağını sanmıyorum.Uefa'yı zorlarlar bu sene.
uAburak89
28.Eylül.2012, 23:03
Beşiktaş maçının 2. yarısı ve bu maç Fatih Terim'in etkisiyle gitti puanlar aslında. İki kanatta da saf kanat oyuncusu olunca olmuyor. Hamit çıkana kadar en faydalı isimdi, solda Amrabat olacaksa sağda Engin veya Hamit olmalı, Aydın değil. Bir diğer faktör rakip savunma + kontra sistemiyle oynuyorken Dany niye yedekti bunu anlamadım. Dany olsa ikinci golü yemezdik bence. Son olarak Burak Yılmaz kötü maç çıkarırken Elmander neden çıktı anlamadım. Oyuncular, taraftar kadar Fatih Terim'in de aklı Braga'da kalmış belli ki. Kaybetmek de var, her maçı kazanacak değiliz ama bu kadar kötü bir Galatasaray görmüyorduk ne zamandır, üzüldüğüm şey bu.
europeanconquer
28.Eylül.2012, 23:06
Orduspor'u tebrik ediyorum.Benim için şahsen sürpriz bir sonuç oldu.Farklı kazanırız diyordum ama kısmet değilmiş.
Homer J.S
28.Eylül.2012, 23:20
Tebrikler Orduspor.. Hector Cuper'le çok iş yaparlar.. Nazar boncuğumuzu da taktık, Braga maçına bakacağız artık..
C h A o S
28.Eylül.2012, 23:22
Hasan Kabze maç sonu hatırlanıcak biri varsa oda Alpaslan abidir dedi.Helal olsun Kabze'ye.
EndoplazmiK RetikuluM
28.Eylül.2012, 23:26
Bazı arkadaşları anlamıyorum. Hiç bir takım yenilmez değildir, Galatasaray da dahil. Nedir bu hareketler yahu hiç yakışmıyor.
Tebrikler Orduspor.
nannar
28.Eylül.2012, 23:29
Tebrikler Orduspor. % 10 şans verdik,iyi değerlendirdiler.Halı sahadaydım,55. dakikadan sonrasına baktım ve bizim takımı hiç beğenmedim.Orduspor baktıgım dakikalarde hep kontra oynadı ve 2. golü de öyle buldu zaten. ilk 55 dk nasıl oynadı bilemem ama bu oyun bize yakışmadı.Neyse, hafta içinde Ş.L. de galibiyet alıp moralleniriz inşallah.Yalnız özellikle Melo ve Selçuk'un bir an önce toparlanması lazım...
Sheriff
28.Eylül.2012, 23:34
Hector Cuper en iyi yaptığı işi yapmış, büyük bir takımı katı savunmayla kontradan vurmuş.
E.Cartman
28.Eylül.2012, 23:51
http://www.ligtv.com.tr/haber/yakaliyorsan-atacaksin
Homer J.S
28.Eylül.2012, 23:54
O değil de TRT 3'de ne kadar saçma bi konuşma geçti İbrahim Üzülmezle spiker arasında.. Galatasaray'ı bitirdiler sonra da Fatih Terim'i Milan'a geri yolladılar güldürdüler :D
Walter Sakana
28.Eylül.2012, 23:55
Yenmişiz yenilmişiz çok önemli değil de maç sonrası Hasan Kabze'nin röportajı olsun, Fatih Terim'in basın toplantısı olsun bu ülkede halen futbol adına güzel şeyler de olduğunu bir kez daha hatırlattı. Helal olsun ikisine de.
uAburak89
29.Eylül.2012, 00:01
Ujfalusi'yi fena arıyoruz. Sol stoper oturmuyor bir türlü, ne ileri ikili ne stoper ikilisi kesin değil. Sol stoper Dany olsa en hayırlısı olacak gibi, Amrabat yardıma gelmiyor tüm yük Hakan Balta'da sol kanatta, Cris kapatamıyor o bölgeyi, Dany daha süratli, ManU maçında iyi kapatmıştı açıkları.
RaSenGan
29.Eylül.2012, 00:05
Geçen sene Orduspor maçını Arena'da izlemiştim ve Cuper olmasına rağmen takım kötü oynuyordu.O maçtan sonra ilk kez izledim Orduspor'u.Çok büyük bir gelişme kaydetmişler.Cuper istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlamış.Anadolu takımları arasında Kasımpaşa'dan sonra en iyisi diyebiliriz Orduspor için.İç saha performansları muazzammış.Kötü oynadık ama buna rağmen maçı kazanabilirdik.Burak çok kötüydü bugün.Son vuruşlarda batırdı resmen.Elmander yerine o çıkmalıydı bence.Maçın hakkı kesinlikle bu değildi.Hasan Kabze'nin o beklenmeyen ve muhteşem golüyle erken dakikada geriye düşmek moralleri bozdu.Zaten takım tam olarak bu maça konsantre değildi orası belliydi.Bir de erken gol gelince işler iyice kötüye gitti.Kendi sahamızda Orduspor'a karşı zorlanacağımızı hiç sanmıyorum.Deplasmanda orada oynayan her takım çok zorlanacaktır orası belli ama içerde bu takıma puan kaybetmeyiz.Braga maçı öncesi bu mağlubiyet kötü oldu ama oyunculara iyi bir tokat oldu bu.Kendilerine geleceklerdir.Ve salı günü Braga'ya karşı güzel bir oyunla güzel bir galibiyet alacağız inşallah.
Walter Sakana
29.Eylül.2012, 00:12
Maçı komple izlemedim ama özetlerden izlediğim kadarıyla Orduspor'un 2.gol dışında ilk gol dahil doğru dürüst pozisyonu yok. İyi kapandılar falan deniyor ama biz gayet iyi pozisyonlar bulmuşuz buna rağmen. Fatih Terim de "kötü oynadığımızın söylendiği maçta bile 7-8 pozisyona girdik" tarzı bir şeyler söyledi ki haklı. Bugün futbol şansı yanımızda değilmiş, Selçuk'un direkten dönen frikiği ya da Burak'ın pozisyonu ya da Cris'in kafa vuruşu gol olsa bu maç çok farklı bitebilirmiş.
Her şeye rağmen hayırlı bir mağlubiyet oldu gibime geliyor, bekliyordum puan kaybını zaten tahmin yarışmasında beraberlik vermiştim. Şimdi Braga maçında kesin galibiyet bekliyorum.
kasım akdemir
29.Eylül.2012, 00:16
Pis yenildik. İyi oldu aslında ders olsun bizimkilere. Ayrıca Terimin Hamitin yerine Aydını oyuna alması sonumuzu getirdi. Aydında ısrar etmesi daha büyük bir yanlıştı. Terimin yanlışları karşısında takımını bu maça iyi hazırlayan ve iyi bir aktik uygulatan doğru zamanda doğru değişilikleri yaparak maçı kazanan Hector Couper'i tebrik etmek lazım. Takımı 90 artı 4 te bile pres yapıyordu. Helal olsun.
KaRaBükLü KraL
29.Eylül.2012, 01:12
Maçın tamamını izleyen arkadaşlara bir sorum olacak.Atila Turan nasıl oynadı acaba
petrol_fb12
29.Eylül.2012, 01:23
Ordu'yu beş haftadır takip ediyordum..ligde top oynamaya calışan 5-6 takımdan biriydi...hatta ilk yazılarımda yeneliceğini söylemiştim galatasaray'ın....Orduspor geliyor bu sene belkide 4 anadolu takımının şampiyonluğu geliyor bu istikrarı sürdürürlerse....haftaya karabük maçındada ilk deplasman galibiyetlerini alıcaklarına inanıyorum..
RaSenGan
29.Eylül.2012, 01:26
Maçın tamamını izleyen arkadaşlara bir sorum olacak.Atila Turan nasıl oynadı acaba
İyi oynadı gerçekten ben beğendim.FM profiliyle oyunu arasında dağlar kadar fark olan oyunculardan değil.O potansiyel o yetenek var kendisinde.
darkkobal123
29.Eylül.2012, 01:27
Galatasaray çok kötüydü, 1-2 pozisyon dışında elle tutulur bir tehlikeli gol girişimleri yoktu. Oyuncuların aklı Braga maçında anlaşılan, ama bu anlayışı değiştirmeleri lazım yoksa çok canları yanar. Tebrik ederim Orduspor'u, iyi bir galibiyete imza attılar.
erdem344
29.Eylül.2012, 02:09
Melo - amrabat - elmander - aydın bu 4lüyü ben bu formlarıyla 18e bile almam sahanın en kötü 4 ismi
petrol_fb12
29.Eylül.2012, 02:14
Melo - amrabat - elmander - aydın bu 4lüyü ben bu formlarıyla 18e bile almam sahanın en kötü 4 ismi
Bende aykut kocamın'ı sahaya teknik direktör diye indirmezdim ama futbol bu...oyuncuların kötü günleri olabilir..1 maça bakarak hemen ilk 18'e almamak dünyanda en saçma teknik direktörlerin yapıcağı iştir..belki antremanlarda kendini gösterip formayı kapmıştır maçta kötüdür..sonuçta bu adamlar profesyonel adamlar..1 maç kötü oynar 5 maç iyi oynar futbol bu...Sonuçta bunun kararırını vericek olan isim fatih terim ve teknik ekibidir..kadroyu genelde antremanlardaki performanslar şekiller...
erdem344
29.Eylül.2012, 02:19
Bende aykut kocamın'ı sahaya teknik direktör diye indirmezdim ama futbol bu...oyuncuların kötü günleri olabilir..1 maça bakarak hemen ilk 18'e almamak dünyanda en saçma teknik direktörlerin yapıcağı iştir..belki antremanlarda kendini gösterip formayı kapmıştır maçta kötüdür..sonuçta bu adamlar profesyonel adamlar..1 maç kötü oynar 5 maç iyi oynar futbol bu...Sonuçta bunun kararırını vericek olan isim fatih terim ve teknik ekibidir..kadroyu genelde antremanlardaki performanslar şekiller...
fatih terim almasın demedim zaten ben olsam almam dedim :D
RaSenGan
29.Eylül.2012, 02:20
İlginç :) O zaman Fenerbahçe'de sahaya çıkacak 11 oyuncu zor bulunur :)
erdem344
29.Eylül.2012, 02:21
İlginç :) O zaman Fenerbahçe'de sahaya çıkacak 11 oyuncu zor bulunur :)
konunun fenerbahçeyle ne alakası var ? nerden çıkardın gs maç konusunda fenerbahçeyi
RaSenGan
29.Eylül.2012, 02:22
konunun fenerbahçeyle ne alakası var ? nerden çıkardın gs maç konusunda fenerbahçeyi
Örnek verdim.Üstteki arkadaş da Aykut Kocaman demiş keşke ona da söyleseydin nerden çıkardın onu diye :) Bir maça bakılırsa Hasan Kabze de Türkiye'deki en iyi forvet o zaman :)
erdem344
29.Eylül.2012, 02:23
Örnek verdim.Üstteki arkadaş da Aykut Kocaman demiş keşke ona da söyleseydin nerden çıkardın onu diye :) Bir maça bakılırsa Hasan Kabze de Türkiye'deki en iyi forvet o zaman :)
Evet haklısın :)
Nedvedmania
29.Eylül.2012, 03:01
Maçtan yeni geldim sayılır. Maç hakkında fazla yorum yapamayacağım çünkü tribünde olduğum için doğal olarak maçı izlemedim :D Braga maçı olmasa belki yenerdik diye düşünüyorum. Sağlık olsun. Fazla üstünde durulacak bir maç değil.
Tribün açısından İstanbul tayfası maça gelmediği için pek etkili olamadık. Ama yinede 2-0 yenilmemize rağmen sesimiz baya kısıldı. Önemli olan da bu zaten.
Hasan Kabze maç sonu bizi alkışladı. Maç sonunda da güzel açıklamalar yapmış. Seviyoruz kendisini :) Ordu taraftarı da Emre Çolak oyuna girerken alkışladı baya.
Bu arada 700 kişilik tribünde tek başına tezahurat başlatmak baya güzel oluyormuş :D 4-5 defa oldu bu :) Hatta imkanım olsa en başa geçmek isterdim. Çünkü dediğim gibi İstanbul tayfası olmadığı için kontrol Karadeniz başkanlarına kaldı. Onlarda pek verimli değildi. Bir tezahurat 15 dk sürüyor sonra "Bağırsanıza" diyorlar. Tezahuratta bari yerinde olsa. Rakip korner kullanıyor biz "Haydi Cimbom haydi Cimbom haydiii, tam zamanı tam zamanı şimdii" diyoruz :)
GeNç KaRTaL
29.Eylül.2012, 06:50
Anlaşılan bazı yüksekten uçan Gs taraftarlarının ayaklarının yere değmesini sağlayan bir maç olmuş.Bir süre sonra yine uçmaya başlarlar gerçi,sorun değil onlar için.:)
Nedvedmania
29.Eylül.2012, 07:29
Anlaşılan bazı yüksekten uçan Gs taraftarlarının ayaklarının yere değmesini sağlayan bir maç olmuş.Bir süre sonra yine uçmaya başlarlar gerçi,sorun değil onlar için.:)
Sonra da şampiyon oluruz sorun değil :D
omersal
29.Eylül.2012, 09:13
'Hani cimbomlular nerdesiniz diyenler , kafanızı kaldırın da yukarı bakın , biz ordayız ' :)
GeNç KaRTaL
29.Eylül.2012, 09:46
Sonra da şampiyon oluruz sorun değil :D
Onu sezon sonunda göreceğiz.Şampiyon olsanız bile,mutlaka puan kayıpları olacaktır.Zorlu maçlara dahi puan kaybımız sürpriz olur bakış açısıyla yaklaşanlar da,daha çok yanılmaya devam edeceklerdir.Bahsetmek istediğim bu.
RasAnt
29.Eylül.2012, 10:14
Ordu fena oynadı Hector Cuper 1 senede oturtmuş takımını teknik direktör takımı olmuşlar keşke bizim takımda böyle hırslı,sevinen,90 dk durmayan,sürekli taktik oluşturan bir isim olsaydı.
Ordu %10 şans verilen extra large denen bir takım olmadığını gösterdi ilk 5 i zorlarlar.
davidvilla
29.Eylül.2012, 10:27
Ordu %10 şans verilen extra large denen bir takım olmadığını gösterdi ilk 5 i zorlarlar.
Ben de onu alıntılayacaktım bugun.
Futbolda isim sahada oynamaz takım oynar.
Bu maglubiyette saha zeminin de katkısı buyuk. Şimdi demeyin Ordu da aynı zeminde oynadı. Ordu oynar cunku oynatmamaya calısan topu uzun ve havadan kullanmaya yatkın alışkın bi takım onlar için sorun yok ama biz topu yerden hızlı cevirmeye dayalı bir futbol oynuyoruz.Bizi bozar böyle zeminler.Biraz da oyuncular az mucadele ettiler braga macı dusunerek. Olabilir böyle kazalar ligdeki her maçı kazanıcaz diye bişey yok.Sorun yok devam.
C h A o S
29.Eylül.2012, 11:26
Katılıyorum.Tamam kadromuz iyi belli bir hava yakalandı ancak daha 5.haftadan takımı şampiyon gibi görüyorlar.Taraftar olarak ayaklarımızın yere basması lazım.Maç sahada kazanılıyor.Anadolu kulüplerine karşı her maçı rahat alıcakmışız gibi bakılıyor.Bir an akıllar başka yerde olursa ve Ordu gibi deplasmanlarda neler yaşıyacağımızı gördük.
RaSenGan
29.Eylül.2012, 12:04
Bizim uçmamız niye bu kadar batıyor sana her fırsatta bunu söylüyorsun :) Hep kartallar mı yüksekten uçucak :)
furkan58
29.Eylül.2012, 12:12
Bizim uçmamız niye bu kadar batıyor sana her fırsatta bunu söylüyorsun :) Hep kartallar mı yüksekten uçucak :)
Sizin uçmanızın kimseye battığı yok. Şampiyonluk edasına daha 6. haftadan kapılıyorsunuz bunun çok erken olduğu belli. "Yenilmeyiz , puan kaybı sürpriz olur , beraberlik belki mağlubiyet imkansız ... vs." söylemleriniz böyle patlayınca size yazık oluyor ondan :)
'Hani cimbomlular nerdesiniz diyenler , kafanızı kaldırın da yukarı bakın , biz ordayız ' :)
Önemli olan 6. haftada değil 34. haftada orda olabilmek :)
futureless
29.Eylül.2012, 12:21
Fenerbahçe'ye ve Fenerbahçe taraftarının büyük kısmına duyulan antipatinin sebeplerinden en önemlisi budur. Yüksekten uçmak. Bizim taraftar karakterimizi daha iyi bildiğimden kendimizden örnek veriyorum.Hem öz eleştiri de yapmış olayım diye. Zaten ligde ya şampiyon olacaksın ya ikinci. Abartacak bir şey yok. Önünde Braga maçı var, ligde ise 28 hafta var önünde, ŞL'de öyle değil, çok önemli o maç farkındasınızdır, bu maçta yenilince maçla ilgili konuşacak bir şeyi kalmayıp diğer konularda tartışmaya girmenin de lüzumu yok, önündeki maçı düşün. Ama rica edicem, rahat yeneriz demeden düşün :D
RaSenGan
29.Eylül.2012, 12:47
Sizin uçmanızın kimseye battığı yok. Şampiyonluk edasına daha 6. haftadan kapılıyorsunuz bunun çok erken olduğu belli. "Yenilmeyiz , puan kaybı sürpriz olur , beraberlik belki mağlubiyet imkansız ... vs." söylemleriniz böyle patlayınca size yazık oluyor ondan :)
Siz de geçen hafta Trabzon'a fark atıyordunuz Marsilya'yı çok rahat yeniyordunuz falan :) Bu verdiğin örnek cümlelerle ilgili en az 10-15 mesajını çok rahat bulurum.Geçen sene de ligin ortasında sonlarına doğru şampiyonluk edasındaydık aynı şeyi söylüyordunuz şampiyon olduk susup kaldınız.Tamam kendi takımınız galibiyet alamıyor sevinemiyorsunuz dolayısıyla en büyük rakibinizin mağlubiyetine seviniyorsunuz ama tutup da şöyle böyle diyip patlıyorsunuz deme.Yıllardır böyle yapan sizlerdiniz.
Fenerbahçe'ye ve Fenerbahçe taraftarının büyük kısmına duyulan antipatinin sebeplerinden en önemlisi budur. Yüksekten uçmak. Bizim taraftar karakterimizi daha iyi bildiğimden kendimizden örnek veriyorum.Hem öz eleştiri de yapmış olayım diye. Zaten ligde ya şampiyon olacaksın ya ikinci. Abartacak bir şey yok. Önünde Braga maçı var, ligde ise 28 hafta var önünde, ŞL'de öyle değil, çok önemli o maç farkındasınızdır, bu maçta yenilince maçla ilgili konuşacak bir şeyi kalmayıp diğer konularda tartışmaya girmenin de lüzumu yok, önündeki maçı düşün. Ama rica edicem, rahat yeneriz demeden düşün :D
Rahat yeneriz denerim yenemeyiz sorun olmaz benim için.Antalya'ya en az 3 atarız dediğimde bazıları nereye atıyosunuz diyordu :) Bu maçta da yenilmemiz imkansıza yakındı bana göre.Ligte ilk kez bir maçta gol atamadık bu sezon.O golü de atsak her şey değişirdi.Çok iyi oynamadık ama net fırsatlar kaçırdık.Kısmet değilmiş.Ama biz bu Ordu'yu içerde güle oynaya yeneriz.
davidvilla
29.Eylül.2012, 12:59
Ordu'yu içerde güle oynaya yeneriz.
Heh içerde işin rengi değişir bak. :) Zemin de çok etkiledi ya bu kadar büyütmemek gerek.
Herkes şunu unutuyor artık futbol eskisi gibi değil. Ordu'da Romanya milli takımında oynayan Portekiz milli takımında kadroya giren oyuncular var. Artık iletişim çağındayız herkes iyi futbolcuları araştırıp buluyor o yuzden "barcelona" hariç aynı klasmanda oynayan takımların deplasmanda yuzde90 favori oldugu donemler gecti. En fazla yuzde 60.. Wba deplasmanına giden Chelsea için de aynı Getafe ile deplasman macı oynayan R.madrid için de aynı. Ya da çok zayıf o klasmana ait olmayan bazı takımlar hariç (akhisar,cesena ..vb)
O yuzden normal bir sonuç bu hele Avrupa macı öncesi cok normal. Tabi ki bizim arkadaşlarımızın cok emin konusmaları bana da antipatik geliyor. Ama bu gazı onlar Baskandan hocadan medyadan alıyorlar. Fener için de aynı Bjk için de aynı. Sezon başı bari küme düşmesek diyen Bjklılar şimdi şampiyonluk telafuz ediyor. He onu da söyleyeyim Bjk şampiyon falan olamaz. 2-3 skor aldı diye. Fener kötü oynasa da topa hakim takım şampiyonluğa oynayacaktır. Gs da topla beraber takım oyununu henuz sahaya pek yansıtamasa da kişisel becerilerle şampiyonluk yarışında olacaktır.
futureless
29.Eylül.2012, 13:05
Rahat yeneriz denerim yenemeyiz sorun olmaz benim için.Antalya'ya en az 3 atarız dediğimde bazıları nereye atıyosunuz diyordu :) Bu maçta da yenilmemiz imkansıza yakındı bana göre.Ligte ilk kez bir maçta gol atamadık bu sezon.O golü de atsak her şey değişirdi.Çok iyi oynamadık ama net fırsatlar kaçırdık.Kısmet değilmiş.Ama biz bu Ordu'yu içerde güle oynaya yeneriz.
Ordu'yu içerde yen ona bişey demiyorum da Braga maçı için konuşuyorum. Ben taraftar ve camianın içinde bulunduğu havanın takıma( her takım için söylüyorum) yansıdığını düşünen bir insan olarak bu havanın doğru olmadığını belirtiyorum sana. Yenersin yenilirsin inan ben de ilgilenmiyorum ligdeki durumla. Ama Avrupa maçında iş değişir, orada desteklerim. O yüzden Fenerbahçe taraftarına kızdığınız konuları kendiniz yaptığınızda size bir şeyler söyleniyorsa bi dur düşün ben sana bunu söylüyorum Aygün. Son cümleye takılıp sadece ona cevap vermişsin de asıl meselem öncesiydi. Tekrarlayayım, Fenerbahçe ve Fenerbahçe taraftarının zamanında ,ve bazı kesimin hala, yaptığı hatalar bunlar. Bu kesime antipati duyulmasının başlıca sebepleri bu yüksekten uçmalar. Ben sadece bunu söylüyorum. Çünkü ben de düştüm bu hatalara.Tamamen iyi niyetle sana neden burada yüksekten uçmayın şeklinde cümleler sarf edildiğini açıklamak amacındayım.
footballer33
29.Eylül.2012, 13:31
Orduspor'un bu galibiyeti bana göre sürpriz olmadı. Maç öncesi yorumumda önce beraberlik, sonra G.Saray galibiyeti diyordum; fakat Orduspor'un üst sıralarda olduğunu, bu sezon iyi gittiğini dikkate almamıştım pek. Maçın en güzel hareketi ise, Hasan Kabze'nin golü oldu kuşkusuz. Stancu'nun golü de güzeldi. Orduspor bu galibiyetle kendi sahasında ne kadar tehlikeli ve zor bir takım olduğunu gösterdi. Tebrikler Ordu'ya.
MeliksahAydogan
29.Eylül.2012, 13:44
İzleyenler Atila Turan hakkında ki izlenimlerini ve gözlemlerini paylaşırsa sevinirim :)
ReaList
29.Eylül.2012, 13:58
İzleyenler Atila Turan hakkında ki izlenimlerini ve gözlemlerini paylaşırsa sevinirim :)
Fm biraz abartmış gibi : )
Yine de genç yaşının verdiği mevcut durumu unutmadan kendini geliştirebilirse büyük takımlarda forma şansı bulabilir kanaatindeyim.
nannar
29.Eylül.2012, 14:06
Galatasaray'ın kadrosu şu anda Türkiye ligi için extra large. bunun aksini iddaa eden kişinin futbol bilgisini tartışmak gerekir. 1 maç kaybedince bu gerçek değişmez. Zaten bu sezon Anadolu takımları içinde en ön plana çıkanları Ordu,Kasımpaşa,Eskişehir ve yine Bursa. Hatta yanlarına Kayseri ve Gençlerbirliği'ni de ekleyebiliriz. Bu takımlar kadrolarında vasatın üstü denilebilecek 4-5 oyuncunun yeteneğinin yanına takım mücadelesini de ekleyerek ilk 5'i zorlar. Fakat hiçbiri Galatasaray kadrosuyla kıyaslanamaz.Dün Orduspor iyi motive olmuş ve rakibe göre top oynayarak sahadan puanla ayrıldı fakat anadolu takımlarıyla oynarken bu motivasyon olmuyor. Bu yüzden de 3 ileri 1 geri devam ederler... :) Yetenekli oyuncu ve taktiksel anlayış açısından bizim bu sene sorunumuz yok. F.T. hücum eden bir taktik kullanıyor.Tek değişkenimiz oyuncuların motivasyonu ve mücadelesi.Bunun sağlandığı her maçta galibiyete zorlanmadan ulaşacağımıza inanıyorum. Dün de böyleydi,bugün de böyle...
GeNç KaRTaL
29.Eylül.2012, 14:28
Bana bir şey battığı yok koçum.Sizin bu kibirli tavırlarınız bana antipatik geliyor,o kadar.Bazılarınız o kadar kibirli ki,Beşiktaş'ı bile küçümseyecek kadar küstahlaşabiliyorlar.Sonra da işler bekledikleri gibi gitmeyince de ortadan kayboluyorlar,o ayrı mesele.:)
Suicider
29.Eylül.2012, 15:36
Ben yanlış maçı mı izledim acaba? 5-0 da yenilsek ben hala maçta çok kötü oynadığımızı düşünmüyorum,burağın 2 tane net pozisyonu var. Cris'in kornerde kafa topu var vs 6-7 tane pozisyonumuz var.Bunlardan 2 si gol olsa berabere bitse burda başka şeyler konuşuluyor olacaktı.Ama şansızlık yada yeteneksizlik ne derseniz artık olmadı ve yenildik.Sanki Ordu bizi sahadan silmiş gibi konuşmak çok enteresan.Hele 2. yarı ordunun 2 yada 3 atağı var bir tanesi de gol oldu zaten.Geri kalan Ordu'nun sahasında oynandı maç.Umarım bu kadar iddaalı yorum yapan arkadaşlar bütün maçı izleyip öyle yorum yaparlar birdahakine.
Ben takımımdan memnunum.Takım kötü top oynamıyor.Defansif açıdan bazen zorlanıyoruz.Bu maçta da Cris kötü oynadı bunun da etkisini baya hissettik.Aslında Melo'nun sene başından beri geçen seneki formunda olmamasının da bunda baya etkisi var.
petrol_fb12
29.Eylül.2012, 16:05
Ben yanlış maçı mı izledim acaba? 5-0 da yenilsek ben hala maçta çok kötü oynadığımızı düşünmüyorum,burağın 2 tane net pozisyonu var. Cris'in kornerde kafa topu var vs 6-7 tane pozisyonumuz var.Bunlardan 2 si gol olsa berabere bitse burda başka şeyler konuşuluyor olacaktı.Ama şansızlık yada yeteneksizlik ne derseniz artık olmadı ve yenildik.Sanki Ordu bizi sahadan silmiş gibi konuşmak çok enteresan.Hele 2. yarı ordunun 2 yada 3 atağı var bir tanesi de gol oldu zaten.Geri kalan Ordu'nun sahasında oynandı maç.Umarım bu kadar iddaalı yorum yapan arkadaşlar bütün maçı izleyip öyle yorum yaparlar birdahakine.
Ben takımımdan memnunum.Takım kötü top oynamıyor.Defansif açıdan bazen zorlanıyoruz.Bu maçta da Cris kötü oynadı bunun da etkisini baya hissettik.Aslında Melo'nun sene başından beri geçen seneki formunda olmamasının da bunda baya etkisi var.
Ben maçı izlemedim..Ordu'nun kaçırdığı net poziyonlar'da var...türkiyenin en iyi kalecesi sizde ya (!)..Bu goller neden yendi o zaman...? sorulması gereken hızı düşük adamı neden aldınız onun yerine.."GAZİOSMANPAŞA SPOR KULUBÜ" "ÖZGÜR YILMAZ" yaş "26" diye bir defans oyuncusu var..on kere daha iyiydi Hem Hız,hem fizik,hem top kapma,sezmesi,üstüne üstlük top sürmesi ve uzun pas ve kısa pas yeteneği üst seviyede....Cris alıp hızlanan türkiye liginde..yavaşlatmanın anlamı ne ? Ayrıca aynı takımda 19 yaşında "SERTAÇ ÇAM" adlı oyuncuyu hiç bir süper lig takımımı görmüyor...Bizim süper lig'deki teknik direktörlerimiz ne zaman 2 liglere bakıcak cok merak ediyorum...Orduspor haketti...daha istekliydi ve daha arzulu futbol oynuyordu..bulduklarını atamasan....yediklerin skora yansır 2-0....
uAburak89
29.Eylül.2012, 16:17
Bazı arkadaşlar ağır saçmalıyor. Öncelikle kimse Beşiktaş kulübünü küçümsemedi. Beşiktaş'ın kadro kalitesi ve oturmamış bir düzeni olmasına karşılık, takviyelerle güçlenmiş ve oturmuş sistemi olan Galatasaray'ın ağır favori olması kadar doğal ne olabilir ki ? Herkes takımına güveniyor, buna saygı duymak durumundasınız. Kaldı ki söz konusu maçın ilk yarısında top göstermedik, oyunun hakimi bizdik tamamen. Fatih Terim yanlış yaptı, maça ortak oldunuz. Sonuçta iki takım da bir emek koyuyor ortaya, ben demiyorum ki Galatasaray kötü olursa yenilir başka türlü yenilmez veya önümüze geleni ezeriz falan. Her maç ayrıdır, maç öncesi yapılan yorumlar takımın en iyi hali düşünülerek yapılır, bunu göz ardı etmeyin.
Gelelim düne, öncelikle bu kadar Orduspor'lu olduğunu bilmiyordum forumda, şaşırdığımı söylemeden edemeyeceğim. Sonrasında göreceli konular üzerinde "hani" diye konuşanlar, Muslera'nın nasıl bir kaliteye sahip olduğunu gören görüyor, bilen biliyor. Bütün sorun görmek istemekle alakalı. Hani sizin kaleciniz çok iyiydi, hani siz yenilmezdiniz, rüya takımdınız hani vs hakikaten komik. Namağlup şampiyonluk bekleyen bir Galatasaraylı olduğunu sanmıyorum. Kimse bu kadar hayalperest olamaz. Ortada bir gerçek var, bu takım ligin en iyi kadrolarından birine sahip, başında en iyi teknik direktörlerinden birisi var, güzel bir stadı, iyi bir taraftarı var. Maç başlamadan 1-2 deplasman hariç bu ligde her daim favori olacaktır. Sonuç 3 puan olur, 1 puan olur, mağlubiyet olur bu maç içindeki bir çok değişkene bağlı. Geçen sene süper finalde Fenerbahçe'yi sahadan sildik, ama yenildik. Şampiyonluk gidiyordu belki de. Ama sezonun genelinde çoğu maç iyi oynadık, taraftar beraberlik sonrası çok da üzülmedi çünkü biliyordu bir sonraki maç çok daha iyi olacaktı takım. Geçen sezonu süper bir grafikle geçirip, rakibinin sahasında hakkıyla şampiyonluk yaşayan bir takım var ortada. Omurgasından kimseyi kaybetmemiş, kaliteli oyuncular transfer etmiş bir takım. Bırakın da insanların biraz yüksekten uçmaya hakkı olsun. :icon_wink:
E.Cartman
29.Eylül.2012, 16:21
Ben maçı izlemedim..Ordu'nun kaçırdığı net poziyonlar'da var...türkiyenin en iyi kalecesi sizde ya (!)..Bu goller neden yendi o zaman...? sorulması gereken hızı düşük adamı neden aldınız onun yerine.."GAZİOSMANPAŞA SPOR KULUBÜ" "ÖZGÜR YILMAZ" yaş "26" diye bir defans oyuncusu var..on kere daha iyiydi Hem Hız,hem fizik,hem top kapma,sezmesi,üstüne üstlük top sürmesi ve uzun pas ve kısa pas yeteneği üst seviyede....Cris alıp hızlanan türkiye liginde..yavaşlatmanın anlamı ne ? Ayrıca aynı takımda 19 yaşında "SERTAÇ ÇAM" adlı oyuncuyu hiç bir süper lig takımımı görmüyor...Bizim süper lig'deki teknik direktörlerimiz ne zaman 2 liglere bakıcak cok merak ediyorum...Orduspor haketti...daha istekliydi ve daha arzulu futbol oynuyordu..bulduklarını atamasan....yediklerin skora yansır 2-0....
Kaleci iyi olunca gol yenmiyor mu yenilince kalecin kötü demek mi oluyor. Madem öyle verelim 100-200 milyon Casillas'ı alalım 10 adamla hücum yapalım nasıl olsa gol yemez iyi kaleci.
26 yaşında hâlâ Gaziosmanpaşa'da oynayan bir adam gerçekten şampiyonlar liginde mücadele eden Galatasaray'ın kadrosuna direk girebilir mi ? Nasıl bir şey bu. Kısa pas yeteneği, top sürmesi kendi seviyesindekilere göre üst seviyede olabilir de sen bu adamı Türk takımlarının toplamda oynadığından daha fazla ŞL maçı oynamış Cris'in yetenekleriyle nasıl karşılaştırırsın. Hakkaten yok artık. 3 büyüklerle EPL'de oynayan herhangi bir takım arasında ciddi fizik, tempo farkları varken bu adam nasıl İngiltere tarihinin en başarılı kulüplerinden birinin karşısında oynatacaksın. Hadi geçin onu bu Orduspor'a karşı nasıl oynatacaksın. Cris'in yapamadığını o adam nasıl yapacak. Cris'in yavaş olduğunu burda bilmeyen yoktur heralde gelirken. Cris yavaş ama çok tecrübeli, ayağına hakim ve sert bir stoper. Daha takıma katılalı 3 hafta oldu bırakında az sorun yaşasın. Hee bir şeyide merak ediyorum Cris Fenerbahçe'de olsaydı onun yerine bu kadar rahat Gaziosmanpaşa'dan 26'lık delikanlı getirebilir miydin ? Ya da Güiza'nın yerine Yaser Yıldız'ı falan koydun mu hiç diye sorıyım. Yaser'in de yetenekleri 2. ligdeyken üst düzey gözüküyordu çünkü.
europeanconquer
29.Eylül.2012, 16:27
Bir maç üzerinden bu kadar tartışmaya girmek saçma olur beyler.Sonuçta Hector Cuper gibi bir teknik adam çalıştırıyor Orduspor'u.Rakibi iyi analiz eden,dünyanın sayılı teknik direktörlerinden biri.Orduspor'un kadrosu da fena değil.Bazı kişilerin şu maç üzerinden laf sokup,prim yapmasına anlam veremiyorum.Bu tür yenilgiler yılda bir kaç kez olur.Geçen sene de Gaziantepspor'a 4-2 yenildiğimizde aynı tas,aynı hamamdı.Polemikleri arkamızda bırakıp lider olduğumuz ligi şimdilik unutup Braga maçına odaklanalım,tüm camia.
petrol_fb12
29.Eylül.2012, 16:31
Futbol sahada oynanan bir oyundur bir takım 5 bin kişilik bir stadda...dünya devini yenebilir...istersen dünyanın en iyi topcuları olsun gene yenilir..teknik direktörü en iyisi olsun gene yenilir...olay taraftara bakmıyor..gaziosmanapaşa 3 ligden 2 lige cıkarken...taraftarı her maç max 750 kişiye oynuyordu..bunların 200 kişisi maç boyunca bağrıyordu...takım o sene..3.ligden 2 lige cıktı şampiyon olarak...Ayrıca...gecen seneki istatiklerin arkasına saklanmak..tam bir acizlik duruşudur benim gözümde...o maçlar gecen senede kaldı...Fabio Capello "ŞAMPİYON OLDUĞUMUZ GÜN,ÖNÜMÜZDEKİ SEZONU DÜŞÜNMEYE BAŞLIYORDUM"...Gecen seneki iyi performans...var kabul ...ama geçmişe dönük yaşarsak..bende lefter,zeki rıza sportel...biz bu gündeyiz geleceğe gelin..geçmişte kalmayın...Sonuç olarak lastik patladı umarım bu sarsıntıya uğrayan..araba..braga maçında ucuruma düşmez..hem ülke puanımıza hemde 3'puana yazık olur..NOT=LİG TV HER HAFTA BÜTÜN TAKIMLARI TAKİP EDİYORUM ORDUSPOR'LU DEĞİLİM FENERLİYİM...AMA KİM İYİ TOP OYNUYORSA ONUN HAKKINI SONUNA KADAR SAVUNURUM...LİGDE TOP OYNAMAYA 5-6 TAKIMDAN BİRİ ORDUSPOR...Biz fenerbahce-trabzon maçlarında bazılarını bordo mavi olduğu günleri unutmadık..4-2 maçta...formları değiştirselerdi keşke....
Ha süper lig'de...iki kaleci..var....1.Belediyenin kalecesi..2 orduspor.. gecen sene "ordu" 34 gol yemiş galatasaray 24..???
Nedvedmania
29.Eylül.2012, 16:32
Şaşkınlıkla okuyorum yorumları valla :icon_eek:
petrol_fb12
29.Eylül.2012, 16:34
Kaleci iyi olunca gol yenmiyor mu yenilince kalecin kötü demek mi oluyor. Madem öyle verelim 100-200 milyon Casillas'ı alalım 10 adamla hücum yapalım nasıl olsa gol yemez iyi kaleci.
26 yaşında hâlâ Gaziosmanpaşa'da oynayan bir adam gerçekten şampiyonlar liginde mücadele eden Galatasaray'ın kadrosuna direk girebilir mi ? Nasıl bir şey bu. Kısa pas yeteneği, top sürmesi kendi seviyesindekilere göre üst seviyede olabilir de sen bu adamı Türk takımlarının toplamda oynadığından daha fazla ŞL maçı oynamış Cris'in yetenekleriyle nasıl karşılaştırırsın. Hakkaten yok artık. 3 büyüklerle EPL'de oynayan herhangi bir takım arasında ciddi fizik, tempo farkları varken bu adam nasıl İngiltere tarihinin en başarılı kulüplerinden birinin karşısında oynatacaksın. Hadi geçin onu bu Orduspor'a karşı nasıl oynatacaksın. Cris'in yapamadığını o adam nasıl yapacak. Cris'in yavaş olduğunu burda bilmeyen yoktur heralde gelirken. Cris yavaş ama çok tecrübeli, ayağına hakim ve sert bir stoper. Daha takıma katılalı 3 hafta oldu bırakında az sorun yaşasın. Hee bir şeyide merak ediyorum Cris Fenerbahçe'de olsaydı onun yerine bu kadar rahat Gaziosmanpaşa'dan 26'lık delikanlı getirebilir miydin ? Ya da Güiza'nın yerine Yaser Yıldız'ı falan koydun mu hiç diye sorıyım. Yaser'in de yetenekleri 2. ligdeyken üst düzey gözüküyordu çünkü.
Yok forumlarda her yerde orda burda..muslera türkiyenin en iyi kalecesi olarka lanse edildi..bende ona istanaden yazdım onu...Ligde gördüğüm en iyi 2 kaleci..1.Beledeyinin 2.ordusporun
Danny ? Mancester macında oynadı..onun'da sadece "SÜPER LİG" tecrübesi vardı..ama benim gözümde macın adamıy'dı..(DANNY SADECE UEFA AVRUPA LİGİNDE OYNAMIŞ 7 MAÇ).önemli olan güvenmek...semih kaya'nın cok mu büyük şampiyonlar ligi tecrübesi vardı hayır...Emre Çolak ? Bunlar daha önce şampiyonlar ligi üst seviyede maçlar oynadımı hayır...Özgür Yılmaz cok rahat bir şekilde "SÜPER LİG" kaldırır..zaten şampiyonlar liginde danny oynuyor..
uAburak89
29.Eylül.2012, 16:37
@petrol_fb12
Genel olarak klişelerin, GOP sevdan üzerinden gidiyorsun. Lastik patlamadı, bizim lastik çok sağlam, patlamaz senin için rahat olsun.
petrol_fb12
29.Eylül.2012, 16:41
@uAburak89
Kimsenin sevdasının üstünde gittiğim yok örnekler veriyorum...Futboldur maçı kazandıran..oynanan oyundur..istersen bomboş tribünlere oyna futbol olmadıktan sonra mağlupsun...İleriyi düşünmemiz lazım geriyi değil..anlatmak istediğim bu..ama bu ileriyi düşünmek sadece futbolda geçerliii..
uAburak89
29.Eylül.2012, 16:43
Geçmişten kastın ne, sinir yapmışsın resmen, biz bir projeye başladık Fatih Terimle. Galatasaray kendi standartlarında dibe vurmuştu, geçen sene risk aldık, Avrupa'da yokken sağlam transferler yapıldı. Riera dışında hepsi de çok başarılı oldu. Bir oyun karakteri koyduk sahaya, yensek de yenilsek de aynısını oynadık. Şimdi de devam etmeye çalışıyoruz. 2000 dönemini bağlayarak konuşmuyorum ki geçmiş geçmiş diye tutturuyorsun. Garip.
Cris'le GOP'lu oyuncuyu kıyas dahi etmem. Adamın tecrübesi yeter. Oturacak daha çok yeni. Cris'in oynadığı Antalya ve Akhisar maçlarında gol yemezken kimsenin sesi çıkmıyordu, Rıdvan efendi fişini çekti adamın, herkes başladı Cris diye. Cris iç saha maçlarında gayet de faydalı olacak bir oyuncu, Gökhan Zan'a tercih ederim. Fatih Terim hata yaptı, dünkü maçın oyuncusu Dany olmalıydı, o da döner hatasından. Maç sonu konuşmalarından çok rahat anlaşılabiliyor bu durum.
William Rookwood
29.Eylül.2012, 16:48
Biz bir mağlubiyette lastiklerimiz patladıysa hiç lige devam etmeyelim
Nedvedmania
29.Eylül.2012, 16:51
Biz bir mağlubiyette lastiklerimiz patladıysa hiç lige devam etmeyelim
Bu maçla gördük ki rakipler bile yenilmemizi özlemiş :)
Galatasaray bence bu maçı yendi.
petrol_fb12
29.Eylül.2012, 16:55
@uAburak89
Ben yazdıklarımı yazdım....onun için uzatıp uzatıp yeni konuları açmanın anlamı yok..onun içn tadında bırakmak daha iyi..
William Rookwood
Ben lastik patladı diyorum bakalım şöför fatih terim arabayı toparlıyabilicekmi ?
GeNç KaRTaL
29.Eylül.2012, 16:57
Bazı arkadaşlar ağır saçmalıyor. Öncelikle kimse Beşiktaş kulübünü küçümsemedi. Beşiktaş'ın kadro kalitesi ve oturmamış bir düzeni olmasına karşılık, takviyelerle güçlenmiş ve oturmuş sistemi olan Galatasaray'ın ağır favori olması kadar doğal ne olabilir ki ? Herkes takımına güveniyor, buna saygı duymak durumundasınız. Kaldı ki söz konusu maçın ilk yarısında top göstermedik, oyunun hakimi bizdik tamamen. Fatih Terim yanlış yaptı, maça ortak oldunuz. Sonuçta iki takım da bir emek koyuyor ortaya, ben demiyorum ki Galatasaray kötü olursa yenilir başka türlü yenilmez veya önümüze geleni ezeriz falan. Her maç ayrıdır, maç öncesi yapılan yorumlar takımın en iyi hali düşünülerek yapılır, bunu göz ardı etmeyin.
Gelelim düne, öncelikle bu kadar Orduspor'lu olduğunu bilmiyordum forumda, şaşırdığımı söylemeden edemeyeceğim. Sonrasında göreceli konular üzerinde "hani" diye konuşanlar, Muslera'nın nasıl bir kaliteye sahip olduğunu gören görüyor, bilen biliyor. Bütün sorun görmek istemekle alakalı. Hani sizin kaleciniz çok iyiydi, hani siz yenilmezdiniz, rüya takımdınız hani vs hakikaten komik. Namağlup şampiyonluk bekleyen bir Galatasaraylı olduğunu sanmıyorum. Kimse bu kadar hayalperest olamaz. Ortada bir gerçek var, bu takım ligin en iyi kadrolarından birine sahip, başında en iyi teknik direktörlerinden birisi var, güzel bir stadı, iyi bir taraftarı var. Maç başlamadan 1-2 deplasman hariç bu ligde her daim favori olacaktır. Sonuç 3 puan olur, 1 puan olur, mağlubiyet olur bu maç içindeki bir çok değişkene bağlı. Geçen sene süper finalde Fenerbahçe'yi sahadan sildik, ama yenildik. Şampiyonluk gidiyordu belki de. Ama sezonun genelinde çoğu maç iyi oynadık, taraftar beraberlik sonrası çok da üzülmedi çünkü biliyordu bir sonraki maç çok daha iyi olacaktı takım. Geçen sezonu süper bir grafikle geçirip, rakibinin sahasında hakkıyla şampiyonluk yaşayan bir takım var ortada. Omurgasından kimseyi kaybetmemiş, kaliteli oyuncular transfer etmiş bir takım. Bırakın da insanların biraz yüksekten uçmaya hakkı olsun. :icon_wink:
Burak,ben burada bütün GS taraftarları üzerine alınmasın diye "bazı" kelimesini ısrarla kullanırken,hedefimde sen olmadığın halde gelip benim saçmaladığımı söylemen hoş değil açıkcası.Aç bak bakalım derbinin maç konusunu da,kimse küçümsemiş mi,küçümsememiş mi iyice bir bak,ondan sonra gel yorum yap.Diğer söylediklerine de zamanında yeterince konuştuğumuzu düşündüğüm için bir şey demiyorum.
Ayrıca ben burada "hohoho,yeneriz diyordunuz ama Ordu sizi nasıl ezdi/yendi" tarzı bir şey söylemedim.Evet Galatasaray belki maçı kazanabilirdi ama puan kaybetmesi de sürpriz olmadı.Benim yorumum bu tarz yaklaşanlaraydı.Bu tarz yorum yapmayanlar neden üstlerine alınıyorlar orasını anlamıyorum.
petrol_fb12
29.Eylül.2012, 17:00
Bu maçla gördük ki rakipler bile yenilmemizi özlemiş :)
Özlediğimiz falan yok...ben fenerli galatasaray eksiklerini söyledim sadece..ama bunu özlemek diye nitelendiysen canın sağolsun :)
uAburak89
29.Eylül.2012, 17:01
Beşiktaş Kulübü'nü küçümsemekle, Beşiktaş futbol takımının mevcut durumuna bakarak maç değerlendirmesinde bulunurken, biz bu maçı alırız, favoriyiz, daha iyiyiz demek aynı şey olmuyor bence. Her fırsatta kibirden dem vuruyorsun, bence ortada böyle bir durum yok.
Ben zaten üzerime bir şey alınmıyorum, alınsam alıntı yaparım, ben bu maç için ilk yaptığım yorumda da Orduspor'u küçümsemedim. Takım adı önemsiz, her kulüp kendi çapında, taraftarıyla büyük. Oynamadan da kazanamazsın. Benim anlamadığım, Galatasaray taraftarının Galatasaray'a bu kadar güvenmesinde sakınca nerede ?
erdem344
29.Eylül.2012, 17:03
kendi takımına güvenirken diğer takımları küçümseyenler var sıkıntı burda
petrol_fb12
29.Eylül.2012, 17:04
İşte aradığım cevap ..
europeanconquer
29.Eylül.2012, 17:14
Kimsenin kimseyi küçümsediği yok.Maçın mutlak favorisi Galatasaray'dı.Hatta Ordu'nun kazanma şansı daha önceden dendiği gibi %10 du.Kimse Ordu'nun kazanamayacağından bahsetmedi.Ayrıca bu oyunla,bu takımla biraz arkamızı pohpohlayalım,elbet bir zaman inecek.Bunlar futbolda çok doğal.Şimdi çıkıp Ordu bizle aynı kalitede demek de abes olur Ordu'nun bizi yenmesi imkansız demek de abes olur.Bu yaptığımız küçümsemekse İddaa her zaman bir takımı küçümsüyor o zaman.Birine 1.05 verirken diğerine 15.00 vermek küçümsemek değil mi ? Galatasaray taraftarını bu kadar basit görmeyin.Geçen sene Ankaragücü'nü küçümsedik mi ? Aksine ''Dayan Ankaragücü'' dedik.Kadrosu Süper Lig kalitesinde bir takımı mı küçümseyeceğiz ? Küçümsesek Ordu yerine de geçen maçtaki Akhisar'ı küçümserdik.Küçümseyen mutlaka olur,oluyordur,olacak da.Ama kocaman camianın taraftarını 2-3 kişi ile aynı tutmayın.Bu 2-3 kişinin yaptığını da ''sıkıntı'' diye değerlendirmeyin.
GeNç KaRTaL
29.Eylül.2012, 17:16
Beşiktaş Kulübü'nü küçümsemekle, Beşiktaş futbol takımının mevcut durumuna bakarak maç değerlendirmesinde bulunurken, biz bu maçı alırız, favoriyiz, daha iyiyiz demek aynı şey olmuyor bence. Her fırsatta kibirden dem vuruyorsun, bence ortada böyle bir durum yok.
Ben zaten üzerime bir şey alınmıyorum, alınsam alıntı yaparım, ben bu maç için ilk yaptığım yorumda da Orduspor'u küçümsemedim. Takım adı önemsiz, her kulüp kendi çapında, taraftarıyla büyük. Oynamadan da kazanamazsın. Benim anlamadığım, Galatasaray taraftarının Galatasaray'a bu kadar güvenmesinde sakınca nerede ?
Yine diyorum ki BJK yi rahat geçeriz. Süper kupadan itibaren tahminlerim doğru çıkıyor yine yanılmayacağım. Şimdiden geçmiş olsun
2 farktan aşağı olmaz rahat olun ya :D
Benim hedefimdeki yorumlar bu tarz yorumlar.İlk 2 sayfaya şöyle bir baktım ve gözüme çarpanlar bunlar.Sen bu tarz yorumlarının küçümseme değil,o anki form durumlarına bakarak maç tahmini olduğunu düşünüyorsan,o zaman anlaşmazlığın çıkış noktası burasıdır.
Tabii ki insanlar takımlarının durumuna güvenip iddialı konuşabilirler.Ona lafım yok ama bu ligde biz zor puan kaybederiz,zorlu geçmesi muhtemel maç öncesinde bu maçta puan kaybedersek sürpriz olur falan derlerse,antipatik gözükürler.(benim bakış açıma göre) Ve pekala,durum böyle gerçekleşmediğinde bu yorumları hatırlatılır onlara.
uAburak89
29.Eylül.2012, 17:23
İddialı olduğunu belirtirken üslup seçimi önemli buna katılıyorum. Hatırlatma yapılması da mantıklı ve doğal bir sonuç tıpkı haklı çıkarlarsa bunları yazanların ben demiştim diyeceği gibi ama ben bu tarz yazanların cidden rakibi küçümseme amacında olduklarını düşünmüyorum. Özellikle derbi maçlarında rakip taraftarı kızdırma amaçlı söylemler ve göndermeler bolca yapılıyor.
nannar
29.Eylül.2012, 18:26
:) Galatasaray puan kaybetse diye bekleyen kişilerin olması da doğal değil mi? Rakipler uzunca bir süredir bu hem skor hem de oyun olarak Galatasaray'ın gidişinden çok rahatsızdı ve Orduspor kazası insanlara konuşma hakkı verdi.Dün maç sonunda bizim arkadaşa dedimki "Bu mağluiyet bizden puan adına çok şey alamaz fakat rakiplerin ağzı açılır, gördünüz mü bak ,GS de yenilirmiş"diyecekler. :) Aslında bu mağlubiyet özellikle kaliteli görünen takımlara karşı şansımızı arttırabilir.Çünkü dü Orduspor'u da rahat geçsek rakipler hep katı savunma ile çıkacaklardı.Dün Ordunun yenmesinden sonra "biz de yenebiliriz" diye daha açık oynayabilirler ve bu da bize yarar...
Rakibin puan kaybetmesinden mutlu olan taraftarlar(!) da gördük ya artık daha neler göreceğiz kim bilir....
Night_Mare17
29.Eylül.2012, 19:00
Arada olur bunlar :) Şampiyonlar Ligin' de kalmıştır akılları oyuncuların.
musleramicol25
29.Eylül.2012, 19:10
Galatasaray bu periyotta böyle bir skorla elbet karşılaşabilir, bundan doğal bir şey yok. Ki zaten maçlar art arda gelmekte. Avrupa öncesi bence bu mağlubiyet bizim için iyi bir güven olacak. Eğer Ordu maçını da rahatlıkla kazansaydık Braga maçındaki konsantrasyon eksikliği apaçık ortada olacaktı. Her şeyde bir hayır vardır derler ya işte tam zamanında kapımızı çaldı bu durum.
nannar
29.Eylül.2012, 19:27
öyle bir hava oluştu ki yenildik diye az daha göbek atacağız yahu :n:
zeck17
29.Eylül.2012, 20:16
Meyve veren ağacı taşlarlar.
bir yenilginin ardından sonra bu kadar konuşulması kadar saçma bir şey yok zaten tüm maçlarımızı kazanacak olsak ligde diğer takımlar niye oynuyor diye düşünürüm ben? hem futbol bu oynanmadan kazanılmaz ama şunu söyleyeyim galatasaray her maç öncesi gerek hocasıyla gerek kadrosuyla kağıt üzerinde favoridir bunu sahaya 4x4lük yansıttıklarında istediği skoru alabilir.
Suicider
29.Eylül.2012, 20:38
Nasıl Fener,Beşiktaş,Trabzon gibi şampiyonluk yolundaki rakiplerimiz yenildiğinde biz seviniyorsak onlarında sevinmeleri gayet doğal. Üzülecek halleri yok ya :) Sadece maçı izlemeyen arkadaşların skora göre yorum yapmaları beni üzüyor.
William Rookwood
29.Eylül.2012, 20:41
Herkes Galatasaray düşmanı olmuş. Geçen senelerde de Fenerbahçe düşmanıydı herkes. Maksat renk degil, başarılı olan takımmış demek ki.
Nedvedmania
29.Eylül.2012, 20:43
Herkes Galatasaray düşmanı olmuş. Geçen senelerde de Fenerbahçe düşmanıydı herkes. Maksat renk degil, başarılı olan takımmış demek ki.
Yok yahu ne alakası var. Fenere hala büyük bir kesim düşman. Düşman olmalarının sebebi de başarı değil. Bizim durumla baya bi fark var. Ayrıca kim çıktı ki bize yeni düşman ? Hala Fener ve Beşiktaşlılar var işte. Anormal bir durum yok.
RaSenGan
29.Eylül.2012, 21:04
Bazılarının nasıl içinde yer etmişse ilk mağlubiyetimizde gelmiş burda bize sallıyorlar :) Kendi takımlarının hallerine baksınlar bir de.
Revolution
29.Eylül.2012, 21:08
Çok kritik bir maçtı Orduspor iyi iş başardı gerçekten oyunumuzu gerçekten bozdular ama maçın hakkı mağlubiyet değildi bence. Sağlık olsun, inşallah Braga maçını kazanır ivmeyi arkamıza alırız. Fatih Hoca'nın dediği gibi umarım nazar boncuğu olur bu mağlubiyet.
William Rookwood
29.Eylül.2012, 21:12
Yok yahu ne alakası var. Fenere hala büyük bir kesim düşman. Düşman olmalarının sebebi de başarı değil. Bizim durumla baya bi fark var. Ayrıca kim çıktı ki bize yeni düşman ? Hala Fener ve Beşiktaşlılar var işte. Anormal bir durum yok.
Ben hiç geçtiğimiz senelerde böyle yorumlar yazıldıgını görmedim. Kötü geçen sezonda dalga geçildi vs şeyler oldu fakat bu sezn nedense herkes dört gözle bekliyor puan kaybetmeyi hemen kötü yorumlar geliyor.
IcedEarth
30.Eylül.2012, 00:47
Evet, kötü oynadığımız bir maç. Evet, galibiyeti bence de haketmedik. Ama kötü oynadığımız maçta bile Burak'ın akıl almaz goller kaçırdığını söyleyebiliyoruz. Ve bu kadar kötü oynadığımız maçta bile hakemin skora etki ettiğini söyleyebiliyoruz.
Özetleri şimdi izledim, Eboue'ye yapılan hareket net penaltı, pozisyonun devamı kalemizde gol. Bu pozisyonda hakem penaltımızı verseydi, Selçuk muhtemelen penaltıyı değerlendirecekti, üstelik kalemizde de 2. golü görmeyecektik. Bu kadar kötü oynadığımız maçta bile 1-1'lik skoru sağlamış olacaktık.
Sağlık olsun, böyle zor bir deplasmanda puan kaybı telafi edilebilir. Şimdi bu maçı geride bırakıp Braga'ya yoğunlaşma zamanı.
Walter Sakana
30.Eylül.2012, 01:21
Kötü oynadığımız söylenen maçta bile 20 şut çekiyorsak ve topa sahip olma oranında da %65'e %35 üstünlük kuruyorsak, rakip iyi savunma yaptı deniyorken 6-7 önemli gol pozisyonu yakalıyor ve maç boyunca rakibe sadece 1 net pozisyon veriyorsak ben razıyım böyle mağlubiyete arkadaş.
darkkobal123
30.Eylül.2012, 01:30
Bu mağlubiyet Galatasaray adına hayırlı oldu bir bakıma. Ayakları yere basmıştır, çünkü bu maçı kötü oynayıp kazansaydı Braga maçı sıkıntılı geçebilirdi. Skorun aldatması sonucu yani.
RaSenGan
30.Eylül.2012, 01:36
Bu arada 6 hafta sonunda ligin tek yenilgisiz takımı Orduspor oldu :)
GeNç KaRTaL
30.Eylül.2012, 10:18
Gs düşmanlığına bağlandı ya muhabbet,ondan sonra kibir diyince ne kibrinden bahsediyorsun diyorlar.:icon_smile: Evet beyler,Gs'yi çok kıskanıyorum.Orduspor'a yenilseler bile çok pozisyon buldular,yenilmelerine rağmen hala liderler.(Burak sağolsun :icon_smile:) Şurada Galatasaray ile ilgili tek bir şey söylemememe rağmen olayı meyve veren ağaç taşlanıra,millet bizim kaybetmemizi pusuyora bağladınız ya,bari bunları yazayım da boşuna yazmış olmayın.Bir de bu mesajdan sonra nihayet ağzındaki baklayı çıkardın diye düşünen arkadaşım,boşuna yorulup alıntı yapma,cevabını şimdiden vereyim: he evet öyle canım.:)
europeanconquer
30.Eylül.2012, 11:24
Abi iyi hoş diyorsun da her lafı niye kendi üzerine alınıyorsun.Orada kendi görüşünü belirtmiş arkadaş.Demek ki rakip taraftarların davranışları ona Galatasaray düşmanlığı oluşmuş yönünde bir izlenim bırakmış.Tabi Galatasaray'ı sevmeyeceksiniz,puan kaybetmesini isteyeceksiniz orası ayrı ama arkadaşın bahsettiği konu farklı.Bundan daha doğal bir şey olamaz.Ama senin o yorumu kişisel alıp cevap vermen garibime gitti.
GeNç KaRTaL
30.Eylül.2012, 11:57
Sadece bir mesaja cevap olarak yazmadım o mesajı.Öyle olsa direk o mesajı alıntı yapardım.Bu muhabbeti açan mesajı ben attığım için doğal olarak üstüme alınıyorum.Eğer bana değilse o mesajlar,sorun yok o zaman.
Nedvedmania
30.Eylül.2012, 12:55
Hasan Kabze : Gol attıgımda sevinmedim çünkü galatasaray taraftarlarıyla göz göze geldim onlara saygısızlık yapmamak için fazla sevinmedim.
Revolution
30.Eylül.2012, 12:57
Kabze karakterli ve çok yetenekli bir oyuncu. Başta gol olunca koşmaya başladı ama daha sonra durdu. Profesyonel birisi olmasına rağmen bazıları gibi yediği kaba pislemiyor :)
Walter Sakana
30.Eylül.2012, 14:27
Fatih Terim'in de güzel bir yorumu vardı basın toplantısında:
"Hasan Kabze, Stancu ve oyuna sonradan giren Yiğit'i tebrik ederim. G.Saray terbiyesi içinde G.Saray'dan transfer olduktan sonra nasıl oynanması gerektiğini gösterdiler."