PDA

View Full Version : Bursaspor - Gaziantepspor | STSL 6. Hafta

Nedvedmania
27.Eylül.2012, 20:01
http://img692.imageshack.us/img692/786/82378352.png (http://img692.imageshack.us/i/82378352.png/)

Pablo Batalla
29.Eylül.2012, 00:29
Bursaspor rahat kazanır.

petrol_fb12
30.Eylül.2012, 01:56
Gilles Binya Performansınız cok beğendim danny acığını cok iyi kapatmış hikmet karaman..

darkkobal123
30.Eylül.2012, 01:58
Bursaspor defansı S.O.S veriyor.

Deus Dominus
30.Eylül.2012, 02:46
Elimden geldiğince takımımın maçlarını takip etmeye çalışırım ama bugün hiç içimden gelmedi izlemek. Nitekim hislerim beni yanıltmamış, yine pasif, vasat bir oyun ortaya koymuşuz. Sorunları nedir bilmiyorum oyuncuların, maddi açıdan hiç sıkıntısı olmayan ender kulüplerimizden birisinde bulunuyorlar, şehir güzel, baskı az. Sorun ne? İstek, arzudan yoksun, hedefsiz performansın sebebi ne?

Sayın Ertuğrul Sağlam umarım artık bir şeyler yapar. Arada milli maç arası da olsa üst üste 5 zorlu karşılaşmamız var

Sivasspor-d, Fenerbahçe, Trabzonspor-d, Kasımpaşa, Beşiktaş-d

ve genel tabloya baktığımda bu 5 maçtan puan çıkarabilmemiz papatya falının tutmasına bağlı (malum iki-üç oyuncunun ayağına bakıyoruz, onlar oynarsa ancak sonuç geliyor). Artık ne yapacaklar, ne edecekler bilemiyorum ama mevcut gidişatı değiştirecek, oyuncuları tekrar motive edecek, hırslandıracak çözümü bulamazsak iyi günler beklemiyor Bursaspor'u. Örnekleri görüyoruz, bir benzeri bize sıçrayabilir. Taraftarın desteğini alabilmek için önce soyut/somut birşeyler ortaya koymak, ümit vermek lazım.

sentugo
30.Eylül.2012, 10:36
Gol atamamamızın nedenini oynanan futbola bağlamıyorum. Gayet güzel futbol oynuyor Bursaspor. Her maç 5-6 pozisyona giriyor. Bunlar golle sonuçlanırsa daha da istekli oluyor takım. Gol olmaz ise demoralize oluyorlar.

Sorunun defans bölgesinde olduğunu düşünüyorum. Serdar Aziz'in talihsizlikleri geçerse defans da eski haline döner.

Takım çok iyi oynuyor. Amaç tabi ki şampiyonluk değil. Henüz 6. hafta. Liderle aramızda 5 puan var. Kötümser, karamsar bakmaya gerek yok. Bursaspor iyi oynuyor, yarın öbür gün bu iyi oyunun karşılığını sahada alırız.

Sivasspor-d, Fenerbahçe, Trabzonspor-d, Kasımpaşa, Beşiktaş-d

Ben yukarıdaki takımlardan sadece Trabzonspor deplasmanında puan kaybedebileceğimizi düşünüyorum. Diğer takımlar iyi bir halde değiller. Kasımpaşa şu anda iyi olabilir ama her maçını talip eden birisi olarak konuşuyorum, 10. haftaya kadar bu istikarlarını sürdüremezler. Çünkü kaleci Issakson'un çıkardığı toplar olmasa (ki bu kaleci şansı bir gün bitecektir) ve forvet oyuncuları Uche'nin beleş golleri girmezse çok başarılı olamayacaklar.