View Full Version : Beşiktaş - Sivasspor | STSL 6. Hafta
Nedvedmania
27.Eylül.2012, 20:01
http://img827.imageshack.us/img827/8275/njkg.png (http://img827.imageshack.us/i/njkg.png/)
petrol_fb12
27.Eylül.2012, 20:27
Beşiktaş kendi seyircisi önünde cok rahat kazanır..
darkkobal123
27.Eylül.2012, 20:30
Bol gollü bir maç olacağını düşünüyorum, kazanırız.
footballer33
27.Eylül.2012, 23:12
Sivas ile puanlar eşit, yani onların durumu da kötü değil. Zor bir maç olacak; fakat bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. İlk 4 sıranın birbirleriyle oynadığı haftayı değerlendirmeliyiz. Bir anda 5.'likten 2.'liğe yükselebiliriz. Başarılar Beşiktaş'ım.
Ralph
28.Eylül.2012, 00:29
Antep maçından çıkardığımız derslerle farklı kazanırız diyorum.
erdem344
28.Eylül.2012, 00:34
samet aybaba ve rıza çalımbay dostluk kazansın
Walter Sakana
28.Eylül.2012, 00:35
Sivas pek sevmediğim bir takım, Beşiktaşın kazanmasını isterim ama Sivas sürpriz yapacak diye düşünüyorum. Beşiktaşa çok ters gelebilecek bir kadro yapıları var.
anil luque
28.Eylül.2012, 00:46
Dişi Kartallarimiz bizi aratmazlar onların desteğiyle kazanırız. Samet hoca niğde maçından sonra saglam bir kalay çekmiştir takıma.
Deus Dominus
28.Eylül.2012, 03:52
Haftanın en zevkli karşılaşması olacağını düşünüyorum. Beşiktaş ev sahibi olarak daha arzulu istekli olacaktır, galibiyete yakın taraf ama Sivasspor'da her takıma ters gelebilecek hücum gücü ve anlayışına sahip bir takım. Bol gol olur, kazanan Beşiktaş olur diyorum.
Mamadou
29.Eylül.2012, 00:30
Fenerbahçe maçı öncesi puan kaybı olmamalı. Bu maç çok önemli inşallah kazanırız. Bizim en iyi yanımız ve Sivasspor'un en büyük zaafı olan duran toplarla sonuca gideriz diye tahmin ediyorum. Atıf'a dikkat etmeliyiz. Sivasspor'un en etkili ismi ona mutlaka önlem alınmalı.
footballer33
30.Eylül.2012, 00:12
Mc Gregor
Hilbert - Toraman - Sivok - Uğur
Necip - Veli
Olcay - Fernandes - Erkan Kaş
Almeida
Holosko ve Batuhan'ı ilk 11'de görmeyiz umarım.
Ralph
30.Eylül.2012, 00:13
Mc Gregor
Hilbert - Toraman - Sivok - Uğur
Necip - Veli
Olcay- Fernandes - Erkan Kaş
Almeida
Holosko ve Batuhan'ı ilk 11'de görmeyiz umarım.
Erkan Kaş'a kesinlikle katılıyorum. Böyle çıkarsak dört dörtlük bir kadro olur.
pele96
30.Eylül.2012, 11:41
Almeida yerine Batuhan daha fazla verim verir.
RaSenGan
30.Eylül.2012, 22:30
Kazanan takım bir anda 4.lüğe yükselecek ve liderle arasındaki puan farkı 2'ye düşecek.İlginç bir maç olacak her iki takım da kazanabilir.
Deus Dominus
30.Eylül.2012, 22:33
Benim fikrim değişti şu ana kadar oynanan maçlar sonrası. Sivasspor kazanır, Beşiktaş'ın da hevesi kursağında kalır. :D Hatta bir tartışma da burada çıkarmış, Q7 olaydı böyle olmazdı vs. :D
fotosuki
30.Eylül.2012, 23:23
2-1 Sivas alır diye düşünüyorum. GS, FB, TS puan kaybetmişken onlardan geri kalmayız.
Ralph
30.Eylül.2012, 23:29
Bence rahat bir karşılaşma oynayacağız. 3-0 ya da 4-0 diyorum.
footballer33
01.Ekim.2012, 02:11
Bence rahat bir karşılaşma oynayacağız. 3-0 ya da 4-0 diyorum.
Kaynak? :icon_eek:
Keşke ben de, bu kadar rahat olabilsem. Bizim takımı tanıyorsam, yarın kanser bir maç bizi bekliyor; ama inşallah, senin dediğin çıkar Görkem. :)
Kaynak? :icon_eek:
Keşke ben de, bu kadar rahat olabilsem. Bizim takımı tanıyorsam, yarın kanser bir maç bizi bekliyor; ama inşallah, senin dediğin çıkar Görkem. :)
Kaynak benim sen raad ol :icon_biggrin:
GeNç KaRTaL
01.Ekim.2012, 07:28
Berabere bitecek gibi geliyor bana.İnşallah yanılırım da,kazanırız.Kazanırsak kritik bir galibiyet olacak.
di canio
01.Ekim.2012, 12:37
Sanırım kimse bahsetmemiş ama Sivasspor'un hocası Rıza Çalımbay. Rahat galibiyet alınabilecek bir hoca değil bana göre.
nannar
01.Ekim.2012, 13:59
beraberlik kokan bir maç ama kazanan olursa bence beşiktaş olur...
Bir tek galibiyeti düşünen ben miyim koca forumda :icon_biggrin: Ozaman bende bir yamuk durum var.
footballer33
01.Ekim.2012, 14:22
Ben de galip geleceğimizi düşünüyorum; ama rakiplerin hepsi puan kaybedince hafif bir tırsma oluştu haliyle. :) Dediğim gibi, galip gelsek bile kanser edecek bir maç bekliyorum.
Nedense ben bu sene kanser edecek oyun beklemiyorum takımdan hiç. Ligin başından beri bütün maçlarından memnunum takımın. Uzun süredir ilk defa böyle bol gollü ve mücadele eden bir takım görüyorum. Zevkle izliyorum maçlarımızı. Bu maç içinde çok umutluyum. Umarım Holosko yerine Erkan Kaş oynar.
anil luque
01.Ekim.2012, 15:06
Görkem yalnız değilsin kardeşim :D
Kazanırız , kazanacağız.
footballer33
01.Ekim.2012, 15:12
Nedense ben bu sene kanser edecek oyun beklemiyorum takımdan hiç. Ligin başından beri bütün maçlarından memnunum takımın. Uzun süredir ilk defa böyle bol gollü ve mücadele eden bir takım görüyorum. Zevkle izliyorum maçlarımızı. Bu maç içinde çok umutluyum. Umarım Holosko yerine Erkan Kaş oynar.
Bu sene genel olarak kötü oynamıyoruz, o konuda hemfikiriz; fakat Gaziantep maçının 2. devresindeki oyun sahada olursa çok sıkıntılı bir maç yaşarız. Ayrıca, bayan seyirciler olacak tribünde bu akşam ve Sivas ile puanlar kafa kafaya. O açıdan zor olacak, kanser bir maç izleyeceğiz diyorum. :) Bir de, aynı şeyi söyleyeceğim belki de, rakiplerin hepsi puan kaybettiği için bizimkilerde bir baskı oluşabilir. İnşallah, 3 puanı senin beklediğin gibi rahatça, güle oynaya kazanırız kardeşim. :icon_smile:
Bu sene genel olarak kötü oynamıyoruz, o konuda hemfikiriz; fakat Gaziantep maçının 2. devresindeki oyun sahada olursa çok sıkıntılı bir maç yaşarız. Ayrıca, bayan seyirciler olacak tribünde bu akşam ve Sivas ile puanlar kafa kafaya. O açıdan zor olacak, kanser bir maç izleyeceğiz diyorum. :) Bir de, aynı şeyi söyleyeceğim belki de, rakiplerin hepsi puan kaybettiği için bizimkilerde bir baskı oluşabilir. İnşallah, 3 puanı senin beklediğin gibi rahatça, güle oynaya kazanırız kardeşim. :icon_smile:
Antep maçında puan kaybetmemiz olayına pozitif bakmaya çalışıyorum aslında birazda. Bundan sonra oyunu hafife almazlar umarım öyle. Ders olmuştur.
Mamadou
01.Ekim.2012, 16:15
Holosko oynar, oynamalı. Holosko hucumda yaratıcılık anlamında kıt bir oyuncu ama işin savunma yönünü iyi beceriyor. Hilbert'in çok fazla sırıtmaması,ileri çıkışları birazda Holosko'nun oyunundan dolayı. Sivasspor gibi kenarda etkili isimleri olan bir rakibe karşı Holosko ile başlayacağını düşünüyorum. Diğer kanatta Olcay tam tersi. Holosko topu ayağında fazla tutmayıp biraz basit,görerek oynasa hucumda daha iyi işler yapacak ama oyunun içinde üç kişinin arasından sıyrılmaya çalışıp topu kaptırması cinnetlik. Bu yüzden göze batıyor.
Holosko oynar, oynamalı. Holosko hucumda yaratıcılık anlamında kıt bir oyuncu ama işin savunma yönünü iyi beceriyor. Hilbert'in çok fazla sırıtmaması, ileri çıkışları birazda Holosko'nun oyunundan dolayı. Sivasspor gibi kenarda etkili isimleri olan bir rakibe karşı Holosko ile başlayacağını düşünüyorum. Diğer kanatta Olcay tam tersi. Holosko topu ayağında fazla tutmayıp biraz basit,görerek oynasa hucumda daha iyi işler yapacak ama oyunun içinde 3 kişinin arasından sıyrılmaya çalışıp topu kaptırması cinnetlik. Bu yüzden göze batıyor.
Zaten tüm sıkıntısı o Holosko'nun. Basit oynayan bir adam olmaması.
LaigLeNoiR
01.Ekim.2012, 17:44
Memnun olmamızın nedeni önceki senelerdeki berbat ötesi futboldan sonra şuanki oyun bize gayet güzel geliyor :)
anil luque
01.Ekim.2012, 17:44
Onu da yapsa bizde olmaz Holosko :D
Memnun olmamızın nedeni önceki senelerdeki berbat ötesi futboldan sonra şuanki oyun bize gayet güzel geliyor :)
Belkide :) Ama ben genel olarak takımda Demirören sonrası bir toparlanma evresi görüyorum. Çok pozitif geliyor her şey.
Beşiktaşımızın ilk 11'i: McGregor, Hilbert, Escude, İ.Toraman, U. Boral, Necip, Veli, Fernandes, Olcay, Holosko, Almeida.
di canio
01.Ekim.2012, 20:06
Sivasspor'un 11'i de aşağıdaki gibi imiş:
Milan Borjan, Uğur Kavuk, Erhan Güven, Jakub Navratil, Ziya Erdal, Adem Koçak, Kadir Bekmezci, Milan Cerny, Aatif Chahechouhe, Erman Kılıç, Michael Eneramo
Nedvedmania
01.Ekim.2012, 21:30
İbrahim Toraman penaltı almak için attı kendini az önce. Ama yok. Kızmak için illa penaltı verilmesi lazım. Keşke penaltı verilseydi de Burak'a denilenler ona da denseydi.
C h A o S
01.Ekim.2012, 21:36
Olcay'da sonradan müdahale olmamasına rağmen yattı yere.İkiside aldatmaya yönelik kartlık pozisyonundu.
Nedvedmania
01.Ekim.2012, 21:39
Olcay'da aynı şekilde atmış kendini sanırım. Tam ben mesaj atarken oldu pozisyon, göremedim.
LaigLeNoiR
01.Ekim.2012, 21:51
İnanılmaz bir orta sahada savaş var, Sivas'ın da orta sahası çok iyi çalışıyor Beşiktaş'ın da. Bu sebepten dolayı ortadan bir üstünlük kuramıyor 2 takımda. Ancak savunma arkasına sarkılacak toplarda etkili olabilir iki tarafta yada duran toplardan.
Zor ve çekişmeli bir maç oluyor posizyon çok değil ama mücadele yüksek.
attirson
01.Ekim.2012, 21:55
İnönü'de Gangnam Style..
Nedvedmania
01.Ekim.2012, 22:15
Dk 53 BJK'nin kaleyi bulan şutu yok.
Universal
01.Ekim.2012, 22:19
Sivas gibi kırmızı beyaz bir takım neden mavi forma giyer?
uAburak89
01.Ekim.2012, 22:21
Saçma sapan bir gol yedi Beşiktaş.
Nedvedmania
01.Ekim.2012, 22:22
Gol 0-1 Sivas önde
attirson
01.Ekim.2012, 22:22
Hey Allahım gole bak.
Nedvedmania
01.Ekim.2012, 22:23
Sivas gibi kırmızı beyaz bir takım neden mavi forma giyer?
Biz niye mor, fener niye yeşil giyiyorsa ondan olabilir. Ek renkdir yani.
fotosuki
01.Ekim.2012, 22:25
Amatör kümede böyle gol yenmiyordur.
Nedvedmania
01.Ekim.2012, 22:26
Aha hakem değişiyor :D
attirson
01.Ekim.2012, 22:26
Hiç gülecegim yoktu ya. :D
Suicider
01.Ekim.2012, 22:28
http://s1.directupload.net/images/121001/oredbhpt.swf
Bu nasıl bir saçma gol yahu :)
Nedvedmania
01.Ekim.2012, 22:29
Değişirken
http://img821.imageshack.us/img821/7829/59173431.png (http://img821.imageshack.us/i/59173431.png/)
C h A o S
01.Ekim.2012, 22:40
Dakika 76'da Fernandes ile kaleyi bulan ilk şut geldi.
Nedvedmania
01.Ekim.2012, 22:41
Beşiktaş gol atar birazdan. 1-1 biter. (Hatta 2-1 bile olabilir)
fotosuki
01.Ekim.2012, 22:44
Gerçekten koşan bir takım yaratmışız. Koşmaktan şut çekemiyoruz.
uAburak89
01.Ekim.2012, 22:55
Bizim ligde maçlar izlenmiyor, çekilmiyor artık. İçim bayılıyor maç izlerken.
Nedvedmania
01.Ekim.2012, 22:58
Sivas kazandı. 1-0
Bordo61Mavi
01.Ekim.2012, 22:59
En karli yine biz ciktikya la :D
LaigLeNoiR
01.Ekim.2012, 23:01
Sinir krizi yaşıyorum maçta böyle bir rezalet yok yahu, yenilen gol başka yerde yok.
Uğur Boral yatıp kalkıp dua etsin Samet Aybaba ve İsmail Köybaşı'na. Bu kadar kötü oynanmaz, bu kadar saçma sapan yerlere oynanmaz. Dakika 90+5 kanatta topla oynuyor ve geri Escude'ye dönüyor orada da topu kaptırıyor.
Uğur ile olmaz. Bu mağlubiyet iyi oldu, haftaya Fenerbahçe maçında yenilen tarafın koltuğu sallanır.
fotosuki
01.Ekim.2012, 23:02
Takımda top yapan yok sonra Quaresma rererö. Messi olsa bir şey yapamaz bu takımda. Fernandes'i kadrodan çıkardığınız zaman Beşiktaş ligin en düz takımı, yetenek sıfır, sağa koş, sola koş...
Universal
01.Ekim.2012, 23:21
Dört büyükden tek puan alan Trabzon, oda 1 puan gülsünler mi ağlasınlar mı şimdi...
Bu yıl lig kopacak diyenler vardı, hepimiz yanıldık. Süpriz şampiyon çıkabilir. Ordu, Es Es, Kasımpaşa...
Açıkça görülüyor ki ilk yarıda koşan takım ikinci yarıda düşüyor. Ben geçen hafta bunun önlemini alırız diyordum ve ona güvenerek takımdan ekstra bir şeyler bekliyordum. Hatta çok rahat farklı yeneriz falan dedim buna güvenerek ama Samet Aybaba bunu belli ki hiç düşünmemiş. Yukarıda arkadaşın dediği gibi koşmaktan şut çekemiyoruz.
İlk yarı gerçekten nefes kesti. Şut yoktu kaleyi bulan bizim ama açıkçası zevk aldım izlerken. Ama ikinci yarı oyuncular düştü, hele birde Fernandes'in egoları ortaya çıkınca iyice düştük. Fernandes'in 60-70 gibi çıkması gerekiyordu ve yerine Oğuzhan'ın girmesi gerekiyordu. Eminim bir tek duran toplar için bekletmiştir onu Aybaba. Sadece egolarını tatmin etmeye çalıştı. İşte böyle oldumu Fernandes gerçekten çekilmiyor.
Bugün yenilmemizin tek sebebi, rakibimizin de bizim gibi (ilk yarıdaki gibi) dirençli oynaması. Eğer dirençsiz bir takım olsaydı ilk yarıda bitirmiştik işi.
Sonuç; geçen hafta Sivok, bu hafta Fernandes'in saçmalamasından dolayı 2 haftayı puansız kapattık. Haftayı ne olacağı belirsiz bir maça çıkacak iki takımda. Zevkli maç olacak ama eğer bu maçtaki gibi ikinci yarı düşersek fener affetmez.
Bu arada ek olarak belirteyim, Hasan Türk bence Veli'den çok daha etkili bir oyuncu. Aybaba'nın biraz cesaret göstermesi gerekiyor bu konuda. Beşiktaş'ın gençleri yönünden geleceği çok parlak. Oğuzhan, Erkan Kaş, Necip, Hasan Türk, Kadir Arı vs bunlar ileride Beşiktaş'ta oynayabilecek isimler ki yarısı oynamaya başladı bile.
Walter Sakana
01.Ekim.2012, 23:34
Sivas pek sevmediğim bir takım, Beşiktaşın kazanmasını isterim ama Sivas sürpriz yapacak diye düşünüyorum. Beşiktaşa çok ters gelebilecek bir kadro yapıları var.
İstemediğim ama tahmin ettiğim bir sonuç. Tahmin yarışmasında da Sivas'ın galibiyetine oynayan 3 kişiden biriyim. Bu açıdan bakıldığında benim için tek sevindirici yanı 8-9 puan kazandıracak olması...
footballer33
01.Ekim.2012, 23:58
Takımı 90 dakika genelinde hiç beğenmedim. İlk şutumuzu 1-0 gerideyken atabildik ancak. Yediğimiz gole girmiyorum. Bunu, Türkiye'de Beşiktaş'tan başka takım yiyemezdi zaten. Hem yediğimiz golde hem sayılmayan golümüzde payı olan Almeida'ya tebrikler. Kendisini forvetten çok sol açıkta gördüm bugün. Sivok'u bir hatasıyla yedeğe çeken Samet Hoca, geçen hafta kale dibinden topu tribünlere yollayan Holosko'yu hala ilk 11'de oynatıyor, vallahi bravo. Söyleyecek söz bulamıyorum bu yenilgiye. Başıma ağrılar girdi yine akşam akşam.
GeNç KaRTaL
02.Ekim.2012, 07:25
Maçı seyretmek için geç saatlere kadar bekledim ama seyredecek yer bulamayınca mecbur yattım.Sabah kalktığımda skoru öğrenmek için internete girdiğimde skoru görünce şaşırmadım.Mevcut sistem ve oyuncu kadrosuyla,hatta teknik kadroyla böyle istikrarsız sonuçlar almamız çok normal.Tek söyleyeceğim şu: umarım Quaresma takıma döner de,ilerisi için umudumuz biraz artar.Yoksa mevcut durum pek umut vermiyor bana doğrusu.
darkkobal123
02.Ekim.2012, 15:28
Bu maç çok önemliydi, rakiplerimiz puan kaybettiği haftada kazanmamız lazımda ancak yapamadık. Ben kazanacağımızı bekliyordum ancak bu sonuçta pek sürpriz olmadı. Neden derseniz ; Takımı bu kadar sıradan bir hale getirirsen böyle sürprizlere açık olacaksın. Sen kurtarıcı diye kulübeden genç bir oyuncuyu oyuna sokuyorsan zaten işimiz bitmiştir. Quaresma'nın takıma dönmesi dileğiyle.