View Full Version : Galatasaray - Braga | Şampiyonlar Ligi H Grubu
di canio
01.Ekim.2012, 14:07
http://img193.imageshack.us/img193/6905/gsbraga.png
uAburak89
01.Ekim.2012, 14:15
Fatih Terim'in Galatasaray'ı gibi oynayalım, canla başla mücadele edelim ama sakin de kalabilelim, her iki devrenin ilk 10 dakikasına özellikle dikkat edelim bu maç bizim olur, hem de çok rahat. 3-1 olsun, bizim olsun.
footballer33
01.Ekim.2012, 14:28
Orduspor maçında akıllar buradaydı. O yüzden; G.Saray bu maça, daha konsantre ve sağlam çıkacak. Uzun zaman sonra, taraftarı önündeki ilk Şampiyonlar Ligi maçını kazanır diyorum. Bu maç, aynı zamanda TT Arena'daki ilk Şampiyonlar Ligi maçı da olacak sanırım.
uAburak89
01.Ekim.2012, 14:31
TT Arena'da ŞL maçı olmayacak asla, UEFA sponsor isimlerini kabul etmiyor bu sebeple maçın oynanacağı yer Ali Sami Yen Spor Kompleksi olarak geçiyor. :)
erdem344
01.Ekim.2012, 14:33
Maçın hakemi crisden küçükmüş :D :D :D :D
footballer33
01.Ekim.2012, 14:40
TT Arena'da ŞL maçı olmayacak asla, UEFA sponsor isimlerini kabul etmiyor bu sebeple maçın oynanacağı yer Ali Sami Yen Spor Kompleksi olarak geçiyor. :)
TT Arena ya da Ali Sami Yen Spor Kompleksi... Benim söylemeye çalıştığım olay, yeni stadınızdaki ilk Avrupa maçınız. :)
uAburak89
01.Ekim.2012, 14:42
TT Arena ya da Ali Sami Yen Spor Kompleksi... Benim söylemeye çalıştığım olay, yeni stadınızdaki ilk Avrupa maçınız. :)
O kısmı anladım ve tespit doğru. Ben sadece detayı belirtmek istedim o kadar. :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Ekim.2012, 14:45
baragadan Eder ve Alan dikkat edilmesi gereken isimler. cok can yakabilir bu ikisi, hele de cris ve hakan balta birlikte olursa savunmada cok agir bir defans olacagindan kontralar cok tehlikeli olabilir. onun disinda soylenecekler ayni, GS bu ligin en iyi takimi ama avrupa farkli bir arena. dikkatli olmak lazim.
kasım akdemir
01.Ekim.2012, 14:56
Avrupada başka bir takım gibi oynuyoruz. Manchester karşısında da bunu gösterdik zaten. Braga maçlarında puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Her türlü kazanırız
futureless
01.Ekim.2012, 14:57
Kazasız belasız bir maç diliyorum. Favoriyiz, kazanacağız. Tek korkum var o da Braga'nın ilk maçını kaybetmiş olması. Bu maç bence son şansları. Manu ile oynayacaklar peşpeşe çünkü.Açık oynarlar bence. Biz de iyi değerlendirirsek rahat kazanırız. Başarılar Galatasaray.
Gncl1905
01.Ekim.2012, 15:18
Galatasaray eğer bu grupta 3. olmak istiyorsa kaybetmemesi 2. olmak istiyorsa kazanması gereken bir maç. Braga'nın ise son şansı gibi duruyor. Bu maçta puan çıkardı çıkardı çıkaramadı ManU maçlarında zaten zor çıkarır. Dikkatli ve iyi oynamamız gerek. Braga'yı yenebilecek gücümüz var ancak burası Avrupa arenası en ufak hata sonumuz olabilir. Kaza bela yaşamadan inşallah kazanırız.
Homer J.S
01.Ekim.2012, 15:35
Avrupa maçlarının havası farklı.. Braga'da kuvvetli ekip, akıllı oynarsak kazanırız. Skor tahminim: 1-0
Bu taraftar bu atmosferi çok özledi..
uAburak89
01.Ekim.2012, 17:40
Fatih Terim basın toplantısında açıkladı, Hamit büyük ihtimal yok. Elmander gıda zehirlenmesi geçirmiş, serum veriliyormuş. Çok kötü haberler bunlar. :(
LadroN
01.Ekim.2012, 17:45
Selçuk cok iyi oynar kazaniriz.
uAburak89
01.Ekim.2012, 17:51
Savunmada Dany ve Semih olacakmış.
Nedvedmania
01.Ekim.2012, 18:01
Fatih TERİM : Yarın üç puan her şeyden daha önemli.. Elmander gıda zehirlenmesinden dolayı baygınlık geçirdi. Doktor kontrolü altında, kendisine serum bağlandı. Hamit Altıntop'un Braga maçında oynaması zor gözüküyor. Galatasaray Taraftarı Avrupa'nın en özel seyircilerinden...
Engin Baytar, Şampiyonlar Ligi'nde seçeneklerim arasında... Ben hem Selçuk'tan, hem de Melo'dan memnunum. Yarın Semih ve Dany defansta oynayacak.
erdem344
01.Ekim.2012, 18:08
danny , crisden daha iyi oyuncu
hamitin olmaması büyük kayıp aydının performansı ortada
RaSenGan
01.Ekim.2012, 18:12
Hamit'in olmayacak olması kötü oldu.Engin'in maç kondüsyonu olsaydı sağda o oynardı hem de sistemdeki orta sahada 3 göbek 1 kanat sistemi devam etmiş olacaktı.Yarın akşam büyük ihtimalle hem Hamit hem Elmander ilk 11'de olacaktı ama umarım yokluklarını aramayız.Sağda kim oynayacak bakalım Aydın mı Emre mi ? Engin sonradan girebilir ama ilk 11 çok çok zor.
uAburak89
01.Ekim.2012, 18:27
Sağda Amrabat solda Emre oynar. Daha doğrusu bu iki oyuncu kanatları değişerek kullanabilirler. Engin ancak 60'dan sonra oyuna girer. Aydın'la da maça başlamak büyük risk demek. Elmander'den ziyade Hamit'e üzüldüm sonuçta Burak ve Umut ikilisi de pekala görevini yerine getirecek isimler ondan şüphem yok. Ama Hamit oyun anlayışı ve tecrübesiyle muhakkak olmalıydı.
GebzeLi1907
01.Ekim.2012, 18:37
Yarın iş gereği stadda olucam maç boyu maçı izleme şansım da olucak, pek çok gsli benim yerimde olmayı isterdi sanırım :) Benim için de tuhaf bir tecrübe olacak daha önce arenadaki ilk derbiye gelmiştim ama bizim tribündeydim.
Ben 2 farklı bir Galatasaray galibiyeti bekliyorum.Bragayı bu yıl Udinese deplasmanında izledim kötü bir maçtı iki takım adına da.Ara ara Udinesenin gömülmesi ile birlikte rakip sahada ancak etkin oluyorlardı geride ve elenmenin eşiğinde oldukları halde etkili oyun oynadıklarını söyleyemem.Beğenmemiştim o zaman hatta bu takımlar nasıl şampiyonlar ligine gider falan diye iç geçirmiştim.
Galatasaray ın isteği tribün desteği ve yüksek temposuyla birlikte şansı da yanında olursa rahat kazanacağını düşünüyorum.
Night_Mare17
01.Ekim.2012, 18:55
Yarın iş gereği stadda olucam maç boyu maçı izleme şansım da olucak, pek çok gsli benim yerimde olmayı isterdi sanırım :) Benim için de tuhaf bir tecrübe olacak daha önce arenadaki ilk derbiye gelmiştim ama bizim tribündeydim.
Ben 2 farklı bir Galatasaray galibiyeti bekliyorum.Bragayı bu yıl Udinese deplasmanında izledim kötü bir maçtı iki takım adına da.Ara ara Udinesenin gömülmesi ile birlikte rakip sahada ancak etkin oluyorlardı geride ve elenmenin eşiğinde oldukları halde etkili oyun oynadıklarını söyleyemem.Beğenmemiştim o zaman hatta bu takımlar nasıl şampiyonlar ligine gider falan diye iç geçirmiştim.
Galatasaray ın isteği tribün desteği ve yüksek temposuyla birlikte şansı da yanında olursa rahat kazanacağını düşünüyorum.
Tezhaurat bekliyoruz :)
Bende maçta olacağım ailemden izin koparırsam okuldan sonra direk arkadaşlarla Nevizade'ye gideceğiz meşaleler , marşlar vb. Çok fena bir atmosfer olacak stadda ve dışarıda size söyleyeyim Oğuz Altay'ın deyimiyle ultrAslan ve Galatasaray tarih yazacak.
GebzeLi1907
01.Ekim.2012, 19:02
Tezhaurat bekliyoruz :)
Vip de olucam orda tezahürat olmaz sanıyorum olsa bile profesyonellik gereği ordayız :p rakip yabancı da olsa olmaz öyle şey yani :p :)
Night_Mare17
01.Ekim.2012, 19:36
Vip de olucam orda tezahürat olmaz sanıyorum olsa bile profesyonellik gereği ordayız :p rakip yabancı da olsa olmaz öyle şey yani :p :)
Bazı genel tezhauratlar var. Bizim için Braga'yı yen falan :D Birde vip falan fark etmiyor stad doluyken :D
RaSenGan
01.Ekim.2012, 19:37
Hacı ne işiymiş bu ya VIP'de :D
GebzeLi1907
01.Ekim.2012, 20:35
Hacı ne işiymiş bu ya VIP'de :D
Part time organizasyon işi.
Daha önce çeşitli basket maçlarına gitmiştim ama ilk defa futbol maçı denk geldi.
Baskette vip de durup biletlere bakıp yerlerini gösteriyor sonra da maç sonuna kadar herkes kendi sırasının başında dikilip maçı izliyorduk.
Burda da o tarz bi iş olur herhalde bende gidince göreceğim
Universal
01.Ekim.2012, 21:54
Cimbom kazanır, tüm gönül rahatlığı ile söylüyorum. Oynadığı oyun çok kaliteli ve bu rakibe yeter.
zeck17
01.Ekim.2012, 22:15
İnşallah bolca i will survive şarkısını dinleriz
uAburak89
02.Ekim.2012, 01:04
Fatih Terim'in Lig TV'ye yaptığı açıklama şu şekilde:
"Ben de heyecanlıyım. Stat da ilk Şampiyonlar Ligi görecek. Ben de uzun zaman sonra Şampiyonlar Ligi’ndeyim. İnşallah izler bırakırız. Umarım Arena da Ali Sami Yen gibi mabet olur.
Geçen sezon taraftarımız bize hiç ceza tattırmadı. Aksine çok güzel şeyler tattırdılar. Taraftarımız Şampiyonlar Ligi’ni yeniden hatırlasın. Yapacakları koreografilerle, katkılarla yeniden kendilerini hatırlatacaklardır. Avrupalılara kendilerini hatırlatmalarını istiyorum.
Hamit Altıntop’u kadroya almadık. Johan Elmander’in durumu ise yarın sabah belli olacak.
Engin Baytar’a ne zaman görev versem elinden gelenin iki mislini verecektir. O yüreği var. Bir hata yaptı. Bedelini de ödeyecek tabii. Büyük ihtimalle kadroya alacağım.
İki üç sene öncesinin UEFA Avrupa Ligi finalistinden bahsediyoruz. Cluj’a yenilmesi ise; futbol bu yüzden güzel. İki kontratak golüyle yenildiler. Ümit Davala da Hasan Şaş da Braga’nın çok iyi takım olduğunu söyledi. Umarım iyi oynamazlar. Ama ciddi şekilde iyi oynayan bir takım oldukları kesin. Hiçbir takımı küçümsemek doğru değildir. Dünyanın en iyi takımları herkesten fazla ciddiler. Hiç olmadığımız kadar ciddi olmamız lazım. İkincilik için üç aday var grupta.
Hiçbirimizin aklında Cluj’un deplasmanda kazanması yoktu. Kazanırsak çok büyük bir ivme yakalarız. Kaybetsek de işimiz bitmez. Şampiyonlar Ligi seviyesinden oynamamız gerekiyor.
2000’deki kadro ile bu kadroyu mukayese etmek kolay değil. 4 yıl ile bir yıl arasında çok büyük fark var. Bir şeylerin otomatik hale geldiği, gözünüzle her şeyi anlatabildiğiniz bir takımdı. Bu sefer belki dört sene sürmez belki. O dönem her sene transfer sayısını indirerek devam ettik. Her sene taktiğimize birkaç yeni ek yapmak daha kolay oldu. Bu takım umarım onu da geçer. Umarım bu istikrar devam eder.
Hamit’in, Elmander’in durumları bizi değişikliğe itti. Yarın öğle saatlerinde sahada takımı dizeceğim. Pratikte bir şeyleri göstereceğim. Hamit olsaydı takımı açıklamak niyetindeydim. İyi bir Galatasaray bekliyorum. Coşkulu bir takım bekliyorum. Taraftarla bütünleşip o baskıyı kurmasını bekliyorum."
grkm33
02.Ekim.2012, 02:54
AA açıklama yapmış çok özel bir tribün şovu yapacağız demiş merakla bekliyorum :)
uAburak89
02.Ekim.2012, 12:18
Tribün şovunu uA yapacak, yine ses getirecek özel bir koreografi hazırlanmış. Abdürrahim Albayrak da görmüş bunu, hoşuna gitmiş. :)
Suicider
02.Ekim.2012, 12:28
Çok heyecanlıyım.Uzun bir aranın ardından kendi stadımız da Şampiyonlar ligi maçına çıkacağız :) Tek isteğim umarım artık her sene Şampiyonlar ligine katılır duruma geliriz.
Maça gelirsek çok zor bir maç olacak. Braga ilk maçını kaybettiği için daha hırslı çıkacaklardır.Hedefleri en kötü beraberlik almak.Bizde kazanırsak ilk 3 için avantajlı duruma geçeceğiz.Çünkü Braga bizden sonra 2 tane Man utd maçına çıkacak.Gerçi onlar gidip Man utd ı yenip bizde Cluj a yenilebiliriz.Futbol bu her şey oluyor :) Muhteşem seyircimizinde desteğiyle maçı kazanıp bu seneki ilk 3 puanımızı alırız umarım.
uAburak89
02.Ekim.2012, 12:30
Forumdan maça gidecek olan varsa lütfen kırmızı giysin.
ReaList
02.Ekim.2012, 12:35
Braga ilk maçta yenilmesine rağmen 30 küsür şut attı. Cluj maçı geçen sene Arena'da oynanan GS-FB maçı gibi bir maçtı. Onun için dikkatli olmak lazım. Bu geceki banko maçlarımdan biri umarım GS'den yatmayız : )
uAburak89
02.Ekim.2012, 12:37
Braga'nın son maçını izledim, bu sezonki maçlarının bulabildiğim özetlerine baktım kötü takım da diyemem çok iyi takım da. Dişimize göre demek en doğrusu olabilir, bize ters gelen özellikleri var en önemlisi hızlı oyuncuları. Önde yakalanmamak lazım, affetmezler.
europeanconquer
02.Ekim.2012, 12:38
Elmander yoksa eğer yedeklerde artık hayrına bir Milan Baros ismini görelim.Maçın seyrine göre 70 den sonra da girsin yahu.
ReaList
02.Ekim.2012, 12:39
Braga'nın son maçını izledim, bu sezonki maçlarının bulabildiğim özetlerine baktım kötü takım da diyemem çok iyi takım da. Dişimize göre demek en doğrusu olabilir, bize ters gelen özellikleri var en önemlisi hızlı oyuncuları. Önde yakalanmamak lazım, affetmezler.
Avrupa maçlarında önemli olan da bu zaten. Ne kendini küçümseyeceksin ne de rakibi. Hata yapmamaya özen göstereceksin ve yapılan hatayı affetmeyeceksin. Gerisi geliyor zaten... Biraz da futbol şansı :0:
uAburak89
02.Ekim.2012, 12:40
Elmander yoksa eğer yedeklerde artık hayrına bir Milan Baros ismini görelim.Maçın seyrine göre 70 den sonra da girsin yahu.
Sercan olur, Baros olmaz.
Avrupa maçlarında önemli olan da bu zaten. Ne kendini küçümseyeceksin ne de rakibi. Hata yapmamaya özen göstereceksin ve yapılan hatayı affetmeyeceksin. Gerisi geliyor zaten... Biraz da futbol şansı :0:
Aynen, zaten Fatih Terim de bunun sinyalini verdi, kritik maç önceliğimiz 3 puan dedi. İlk düdükle beraber saldıran bir takımız ancak bazen presimiz şuursuzca olabiliyor. Bunlara dikkat etmek lazım.
europeanconquer
02.Ekim.2012, 12:44
Ne olursa olsun bu tür maçlarda tecrübeli isimlerden yararlanmak daha iyi olur ve bu takımın en tecrübeli isimlerinin başında Milan Baros geliyor.Ben olsam Baros'u tercih ederdim,hatta daha da cesur davranıp Baros-Burak ikilisi ile başlardım.İyi ki ben yokum takımın başında :n:
yıl olmuş 2012 hala baros diyosunuz euro 2012 de izlemediniz heralde baros u
europeanconquer
02.Ekim.2012, 14:08
Yıl isterse 2112 olsun Baros takımda olsun,yine Baros derim.Sana mı soracağım ?
darkkobal123
02.Ekim.2012, 15:42
Bende Braga'nın son maçını izledim. Çok hızlılar ve çok iyi kontraya çıkıyorlar. Hafife alınmaması gerekir. Başarılar Galatasaray.
Kaka Leite
02.Ekim.2012, 16:45
Sen güldür bari yüzümüzü Galatasaray, umarım kazanırız en azından Galatasaray puan getirsin ülkemize..
Bu sene en kritik sezonlarımızı yaşarken biz halen Alex'in yollanmasını konuşuyoruz içimizdekilerle savaşıyoruz kısacası belki de seneye direk gidemeyeceğiz Avrupaya..
Başarılar Galatasaray, birbirimizi kırıcı sözler söylemeyin beyler boş yere..
Flawless Victory
02.Ekim.2012, 17:21
Evde uydu var maçlarda şifreye giriyor. Digiturk Play üyeliğim var Star TV de içinde. Acaba buradan maçı izleyebilir miyim, şifreye geçermi buradan da?
Bu arada maç çok zor.
erdem344
02.Ekim.2012, 17:22
Şifremi giriyor maçta napttınnnn ya :D ben nerden izlicem şimdi :D
Flawless Victory
02.Ekim.2012, 17:24
Uyduda öyle yani, Analog yayında şifre yok tabiki. :)
erdem344
02.Ekim.2012, 17:26
Maç yurostarda yayınlanıcakmış .
uAburak89
02.Ekim.2012, 17:28
Şifre olmaması lazım hiçbir şekilde. Şampiyonlar Ligi maçlarında ne zaman şifre oldu ki ?
di canio
02.Ekim.2012, 17:30
Diğer ülkelerdeki yayıncı kuruluşların etkilenmemesi için uydu yayınlarında şifreli oluyor.
europeanconquer
02.Ekim.2012, 17:30
Uydularda her zaman şifreliydi.Merkezi sistemlerde,Tivibu,Digiturk ve D-Smart'da ücretsizdi.
uAburak89
02.Ekim.2012, 17:31
Fenerbahçe - Marsilya maçında izledim uydudan, alternatif illa ki bulunur da garip geliyor bana bu durum.
Şifre olayı ntvspor ve ntv'de oluyor La Liga maçlarında, ama şampiyonlar ligi zaten her ülkede yayınlanan bir platform çoğu ülke de açık kanalda veriliyor üstelik.
Deus Dominus
02.Ekim.2012, 17:36
Ben bu güne kadar Star'ın Şampiyonlar Ligi'nde şifreye girdiğini görmedim -ki biss key mey hiç anlamıyorum bizim cihazdan, beceremiyorum açmayı :D- Hep ülkemiz takımlarının maçlarını, ya da yayınladıkları diğer önemli maçları Star'dan takip ettim. Ama uygulamaları değiştiyse bilemem, geçen yıl ve önceki yıllarda sorun yoktu.
uAburak89
02.Ekim.2012, 17:38
Ben bu güne kadar Star'ın Şampiyonlar Ligi'nde şifreye girdiğini görmedim -ki biss key mey hiç anlamıyorum bizim cihazdan, beceremiyorum açmayı :D- Hep ülkemiz takımlarının maçlarını, ya da yayınladıkları diğer önemli maçları Star'dan takip ettim. Ama uygulamaları değiştiyse bilemem, geçen yıl ve önceki yıllarda sorun yoktu.
Aynı durumdayım, Madrid - City maçında da şifre falan girmeye gerek olmadan izlemiştim, yine bir şey olmaz gibi geliyor.
petrol_fb12
02.Ekim.2012, 17:39
Ülke puanı için almak zorunda maçı...
http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/index.html
Şu ana kadar 2.400 puan toplamışız...Eğer cimbom bu akşam kazanamasa...Kıbrıs rum kesimi belkide üstümüze geçiçek iki takımımızda ön eleme oynamak zorunda kalıcak..
Flawless Victory
02.Ekim.2012, 17:44
Bazı uydular biss keyleri kendi çözüyor. Benim cihaz dahili uydu olduğu için biss key mey olmuyor. Neyse, akşama digiturkten bakarım artık.
erdem344
02.Ekim.2012, 17:46
Şifre yoktur inşallah.ayıla yayıla izleriz :D :D
Nedvedmania
02.Ekim.2012, 17:58
iyi bari koreografi sizmadi :)
sakary Ali
02.Ekim.2012, 18:47
Galibiyet GSaray adına çok iyi olur.Ardından oynanacak Cluj maçları ile grubu bitirme şansımız var.
sananes
02.Ekim.2012, 18:52
Braga geçen hafta kaybedince bu maç onlar için ölüm kalım maçı haline geldi.Bu yüzden ekstra dikkatli oynayacaklardır. Bizim takımlarımız ekstra dikkat düşüncesi ile sahaya çıktıklarında elleri ayaklarına dolaşıyor ama yabancılar tam tersi bunu çok iyi oynayabiliyorlar.
Ben beraberlik bekliyorum.
Walter Sakana
02.Ekim.2012, 19:11
Sedat Doğan ne kadar ufak tefekmiş yahu, Irmak Kazuk'un yanında çocuk gibi kaldı (NtvSpor) :D
Flawless Victory
02.Ekim.2012, 19:37
Ben şu andaki form durumumuzu göz önüne alarak maçtan pek umutlu değilim. Özellikle Melo'nun düşük formu bizi çok etkiliyor. İnşallah kazanırız ama bu maçı kazanmak grupta çok anlam ifade etmiyor. Her maç çok zor bana göre. 1. de olabiliriz 4. de.
leave_992
02.Ekim.2012, 19:38
kaybetmek önemli değilde tüm Türkiye'yi bu maçı kenetlenmiş izlemesini görmek insanın tüylerini diken diken ediyor.Keşke statlarda da yanyana otursak,sarmaş dolaş izeleyebilsek maçları :)
Maç için değerlendirmelerim şu şekilde:
-Bu Melo <> oynamadıgından Selçuk'da iş yapamıyor böyle bir sıkıntımız var,fatih hoca nasıl bir önlem alıcak bakalım.
-Bana beraberlik daha yüksek bir ihtimal gibi geliyor,ancak Fatih Terim'in aslanları bunlar napacakları belli olmaz,bakarsınız ilk yarı atarız 1-2 gol :)
-İddaa oynayacaklara gelirsek karşılıklı gol yok en verimli seçenektir,haydi öptüm.
mpaker66
02.Ekim.2012, 19:56
zor bayağı zor olacak ki zaten nerede kolay maç varki?
Çok baskılı ve tempolu başlıyacaz diye tahmin ediyorum, eğer bireysel hata yapmassak kazanırız diyorum...
Allah yardımcımız olsun.
darkkobal123
02.Ekim.2012, 20:01
Ben şu andaki form durumumuzu göz önüne alarak maçtan pek umutlu değilim. Özellikle Melo'nun düşük formu bizi çok etkiliyor. İnşallah kazanırız ama bu maçı kazanmak grupta çok anlam ifade etmiyor. Her maç çok zor bana göre. 1. de olabiliriz 4. de.
Bence her maç çok anlam ifade ediyor. Bu maçın önemi de ; Braga Galatasaray'a yenilirse 0 puan ile dibe vuracak, Galatasaray Braga'ya yenilirse 0 puan ile dibe vuracak. Bu maçı mutlaka kazanmalı Galatasaray.
berkay123456
02.Ekim.2012, 20:08
Ama bizim sonraki rakibimiz Cluj, onların Manchester.
erdem344
02.Ekim.2012, 20:08
Mutlaka kazanmamız lazım sonraki maç cluj deplasmanı çok tehlikeli sakata gelmeyelim :D :D .
2 1 biter
Flawless Victory
02.Ekim.2012, 20:25
Ben 3 golden fazla olur diye düşünüyorum.
uAburak89
02.Ekim.2012, 20:25
Sol bekte Riera, sağda Aydın falan deniyor. Şakadır umarım.
futureless
02.Ekim.2012, 20:33
Sol bekte Riera, sağda Aydın falan deniyor. Şakadır umarım.
İnşallah olmaz böyle bir durum.Aydın neyse de Riera olmamalı. Bu sezon izlemedim adamları ama gitmediyse sağ açıkları etkili bir oyuncu. Ona gelecek desteklerle bizim sol açığımızda da Amrabat'ın oynayacağını varsayarak bekin yalnız yakalanması kötü sonuçları beraberinde getirebilir.
uAburak89
02.Ekim.2012, 20:42
İnşallah olmaz böyle bir durum.Aydın neyse de Riera olmamalı. Bu sezon izlemedim adamları ama gitmediyse sağ açıkları etkili bir oyuncu. Ona gelecek desteklerle bizim sol açığımızda da Amrabat'ın oynayacağını varsayarak bekin yalnız yakalanması kötü sonuçları beraberinde getirebilir.
Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Melo, Selçuk, Amrabat, Emre (Aydın), Umut, Burak.
GSTV muhtemel 11 olarak vermiş bunu. Dediklerine kesinlikle katılıyorum, çok çok ofansif bir kadro olur bu.
furkan58
02.Ekim.2012, 20:44
Braga ilk maçı yenildiği için bu maça ayrı bir gözle bakıyor. Bence zor maç olucaktır. Kazanan taraf yoluna devam eder kaybeden ise evine döner.
futureless
02.Ekim.2012, 20:48
Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Melo, Selçuk, Amrabat, Emre (Aydın), Umut, Burak.
GSTV muhtemel 11 olarak vermiş bunu. Dediklerine kesinlikle katılıyorum, çok çok ofansif bir kadro olur bu.
Bu 11'e göre Burak veya Umut'u sağ tarafta oynatıp da Emre ofansif ortasaha olarak kullanılacak olabilir mi ? Tek forvet yani. Aydın olursa iş değişir tabii de.
uAburak89
02.Ekim.2012, 20:49
Bu 11'e göre Burak veya Umut'u sağ tarafta oynatıp da Emre ofansif ortasaha olarak kullanılacak olabilir mi ? Tek forvet yani. Aydın olursa iş değişir tabii de.
Valla ben akıl tutulması yaşıyorum şu anda açıkçası, Riera ismini gördüm sonrası yok yani. Kesin olarak belli olsa bile formasyon nasıl olacak 2 saat sonra anlarız artık.
C h A o S
02.Ekim.2012, 20:56
Riera oynasın sol bekte Balta'dan daha iyi performans verir.Valencia hezimetinden sonra Riera ondan kötü olamaz.Hiç yoktan adam geçmeyi ve orta yapmayı deniyor.Hakan gibi ikide bir geri dönmez.Takımın en zayıf halkası Hakan Balta.Deli ediyor beni orta açmayıp geri dönünce.
Kanatlarda Amrabat ve Emre olmalı.Aydın 11 başlamamalı.Engin bile oynayabilir aslında.Tabi kondisyonu yerindeyse.
RaSenGan
02.Ekim.2012, 21:07
Oha kadro böyle olursa maç 7+ biter :D
Gncl1905
02.Ekim.2012, 21:13
Şu grupta eğer 2. veya 3. olabilirsek bir solbek alsınlar bir zahmet.
Kadro kesin olmadığı için uzun yorum yapmayayım ama böyle çıkarsa biraz ofansif kaçacak gibi görünüyor cidden.
RaSenGan
02.Ekim.2012, 21:14
NTVSpor da kadroyu altyazıda geçiyor.Emre ve Riera oynuyor.
uAburak89
02.Ekim.2012, 21:14
Kadro kesin beyler, Emre oynuyor, sol bek Riera. Kaptan da Selçuk haliyle.
europeanconquer
02.Ekim.2012, 21:15
Riera'yı sol bek de geçen sezon sadece bir maç izlemiştim -ki zaten 1 maç sol bek oynadı diye biliyorum- ve bu adam yanlış mevki seçmiş demiştim.Gayet iyi bir performans göstermişti.Tabi Şampiyonlar Ligi çok farklı bir alan.
RaSenGan
02.Ekim.2012, 21:18
Riera dünyaları alıyor oynasın bir zahmet de böyle maçta sakat :D Fatih Terim'in bir bildiği vardır.Yazdan beri o bölgede oynuyor Riera.Umarım başarılı olur.Fatih Terim büyük risk almış.
zeck17
02.Ekim.2012, 21:20
Allahını seviyorsan iştahlı oyna riera ve öyle bir performans sergile ki sana verdiğimiz 2.750 milyonu helal edelim
RaSenGan
02.Ekim.2012, 21:22
Son 10 yılımızın en hızlı defans hattı olacak sanırım bu :)
Kaka Leite
02.Ekim.2012, 21:34
Son 10 yılımızın en hızlı defans hattı olacak sanırım bu :)
Açık verebiliriz, dikkatli olmalıyız.Kazanacağız başka yolu yok...
EndoplazmiK RetikuluM
02.Ekim.2012, 21:37
Ben Galatasarayın kazanacağını düşünüyorum, umarım kazanırız.
leventb12
02.Ekim.2012, 21:40
Allahını seviyorsan iştahlı oyna riera ve öyle bir performans sergile ki sana verdiğimiz 2.750 milyonu helal edelim
Çok iyi söyledin kardeşim :)
Kazanacağız kazanmalıyız.
Walter Sakana
02.Ekim.2012, 21:48
Sedat Doğan ne kadar ufak tefekmiş yahu, Irmak Kazuk'un yanında çocuk gibi kaldı (NtvSpor) :D
Geri alıyorum üstteki yorumu. Diğer röportajları da izleyince Irmak Kazuk'un fazla iriyarı olduğunu anladım. Fatih Terim, Taffarel... kim gelse yanına ufak tefek kalıyor :)
erdem344
02.Ekim.2012, 21:50
Fatih terim tıpkı manu maçındaki gibi çekinmeden korkmadan oynamaya devam ediyor ama bakalım inşallah sonu güzel olur
erdem344
02.Ekim.2012, 21:56
#Galatasaray XI: Muslera, Eboue, Dany, Semih Kaya, Riera, Emre, Melo, Selçuk, Amrabat, Burak, Umut Bulut
#Braga XI: Beto, İsmaily, Vinicius, Douglao, Amorim, Micael, Salino, Custodio, Alan, Viana, Eder
uAburak89
02.Ekim.2012, 21:59
Bekleri Ismaily, Alan, Viana ve Eder'e ekstra dikkat etmek lazım.
Yedekler: Ufuk, Cris, Hakan, Sabri, Aydın, Yekta ve Elmander.
Engin 18'de yok.
LadroN
02.Ekim.2012, 22:00
Geri alıyorum üstteki yorumu. Diğer röportajları da izleyince Irmak Kazuk'un fazla iriyarı olduğunu anladım. Fatih Terim, Taffarel... kim gelse yanına ufak tefek kalıyor :)
Irmak Kazuk'u yakindan da gordum.Adam bildiginiz yarma:D
uAburak89
02.Ekim.2012, 22:05
Orada olmak vardı be, atmosfer müthiş gördüğüm kadarıyla.
erdem344
02.Ekim.2012, 22:06
Bekleri Ismaily, Alan, Viana ve Eder'e ekstra dikkat etmek lazım.
Yedekler: Ufuk, Cris, Hakan, Sabri, Aydın, Yekta ve Elmander.
Engin 18'de yok.
yedeklerde elmander dışında oyuna etki edicek oyuncu yok bence yedeklere kalırsa oyun işimiz zor
uAburak89
02.Ekim.2012, 22:08
yedeklerde elmander dışında oyuna etki edicek oyuncu yok bence yedeklere kalırsa oyun işimiz zor
Aynen, girecek 3 isim muhtemelen Aydın, Yekta ve Elmander olur. Tabii Riera patlarsa Hakan da girebilir. Umarım yedeklere kalmaz işimiz.
europeanconquer
02.Ekim.2012, 22:14
Şimdiden başarılar Galatasarayım,maç saatinde bir çok kişi gibi burada olmayacağım.Yemeyin la birbirinizi :n:
Kaka Leite
02.Ekim.2012, 22:29
TT Arenada ; "Sen kal Alex biz yine 6-0 yenilelim "
Bu deniliyor mu ? Her yer bunu yazmışta
uAburak89
02.Ekim.2012, 22:30
Birileri şaka yapıyor herhalde, öyle tezahürat yapılmaz. Yalandır.
Star'da yayın başladı nihayet.
Kaka Leite
02.Ekim.2012, 22:38
Valla bir anda 7-8 farklı sayfa aynısını yazınca bende söylendi mi dedim kendime :)
(Fener sayfaları değil bunu yazan sayfa bu arada..)
Edit : Böyle bir tezahurat yapılmış, helal olsun diyorum sadece !
uAburak89
02.Ekim.2012, 22:39
Şu anda oradaki insanların en son düşüneceği şey Alex'dir herhalde.
Atkı şov var şu anda, sağolsun Star reklamlardan göstermiyor AZ Tv bağlandı stada..
Kaka Leite
02.Ekim.2012, 22:39
Şu anda oradaki insanların en son düşüneceği şey Alex'dir herhalde.
Yapılmış dostum :)
uAburak89
02.Ekim.2012, 22:41
Yapılmış dostum :)
Kimden teyitli ?
Kaka Leite
02.Ekim.2012, 22:43
Kimden teyitli ?
15 tane birbirinden farklı sayfa yalan atmaz herhalde..
Her neyse maç başlıyor ben sadece Helal demek için yazmıştım..
Başarılar Galatasaray !
Kuzen evet yapıldı dedi izlemiş bu arada..
Trabzonspor
02.Ekim.2012, 22:45
Braga,Cluja ne sut atmis oyle yahu.
Oceanus
02.Ekim.2012, 22:47
riera dk 1 hata 1 :D
futureless
02.Ekim.2012, 22:49
Melo'nun zamanlama hatasıyla yaptığı faule kartı doğru bulmadım. Haydi gülsün yüzümüz. Tekrar başarılar.
Universal
02.Ekim.2012, 22:55
Haydi şaşkına çevir Galatasaray. Başarırsın sen.
di canio
02.Ekim.2012, 22:57
İnternet üzerinden izlemek isteyenler buradan izleyebilirler.
http://tribun.ntvspor.net/canli-yayin/galatasaray---braga-maci
futureless
02.Ekim.2012, 23:02
Cluj abarttı işi öndeler Manu karşısında.
Braga yarı sahasında kabulleniyor oyunu. Kontra arıyorlar.Maçın başındaki duran top dışında pozisyonları yok. Biz daha istekli ve daha baskın görünüyoruz 15 dakika itibariyle.
erdem344
02.Ekim.2012, 23:02
cluj atmış manuya
uAburak89
02.Ekim.2012, 23:04
Fena başlamadık ama daha fazlası lazım.
Nedvedmania
02.Ekim.2012, 23:11
macin konrolu bizde aama net atak yapamiyoruz. nasil gol atacagiz bilmiyorum
ReaList
02.Ekim.2012, 23:12
Off yapma be !
Oceanus
02.Ekim.2012, 23:12
olmaz böyle bişey ya olmaz valla
EndoplazmiK RetikuluM
02.Ekim.2012, 23:13
Yedik malesef :/
uAburak89
Vay arkadaş iş mi be !
Burak atlayıp duruyor belli ki çalışılmış bu ama olmuyor işte...
Kaka Leite
Kötü oldu bu gol ama alevlenir takım inşallah, o Eder mı Alan mı ne çok sağlam adam..
futureless
02.Ekim.2012, 23:15
Eder ilginç bir çalım attı birebir pozisyonda ve maalesef golü yedik. Henüz erken, paniklememek lazım.
erdem344
02.Ekim.2012, 23:16
danny müthiş oynuyor sahanın en iyisi
Oceanus
02.Ekim.2012, 23:18
Helal olsun muslera helal olsun
erdem344
muslera muslera muslera
ReaList
Muslera sadece pozisyonu değil maçı kurtardı
footballer33
Muslera, az önce yenilgiden kurtardı belki de G.Saray'ı; ama takımın da bir şeyler yapması lazım artık.
Oceanus
02.Ekim.2012, 23:19
Yine muslera yine
futureless
02.Ekim.2012, 23:19
Kendimize gelmemiz lazım Allah'tan Muslera 2 topu da çıkardı da fark açılmadı.Panik havası hakim şuan.
EndoplazmiK RetikuluM
02.Ekim.2012, 23:23
Amrabat sahanın en kötüsü bence şu an.
Flawless Victory
02.Ekim.2012, 23:23
Engin Baytar var mı kadroda? Bence Amrabat'ın yerine girmeli ikinci yarıda.
footballer33
02.Ekim.2012, 23:25
Engin Baytar var mı kadroda? Bence Amrabat'ın yerine girmeli ikinci yarıda.
Engin Baytar 18'de yok. Aydın girebilir sadece ya da Hakan Balta girer Riera öne çıkar.
erdem344
02.Ekim.2012, 23:26
dağıldı gs iyice toparlanmasılazım
Universal
02.Ekim.2012, 23:27
Bence biz Asya ülkesi filan olalım, Avrupa'da başaramıyoruz olmuyor işte. Alemi yok oynamanın.
futureless
02.Ekim.2012, 23:29
Yahu neyin asist sevdası bu önün bomboş be arkadaş . Bir an önce gol şart iyi kontra yapıyorlar.
Oceanus
02.Ekim.2012, 23:30
Nereye vuruyon o kafası arkadaş sen ya o ortaya atıcan onu
uAburak89
Umut niye vurmadı maçtan sonra bi zahmet izah etsin, kafayı yedim resmen.
Bordo61Mavi
O ortaya oylemi vurulur ?
erdem344
02.Ekim.2012, 23:31
Ünal Başgan @UnalBasgan
Şu ana kadar olan tek olumlu olay Muslera'nın bonservisinin 5 Milyon € artması.
sadece melonun sarı yediği pozisyonda 1 dk gitti +1 ne ya
uAburak89
02.Ekim.2012, 23:34
Elin oğlu bir kere geliyor atıyor, biz dünyaları kaçıralım. Yıllardır değişmiyor bu acı gerçek. Gruptan çıkarız, çıkamayız bilmiyorum ama şu Braga'nın gerisinde kalmayalım arkadaş.
Flawless Victory
02.Ekim.2012, 23:34
Emre her aldığı topu içeri şişiriyor.
europeanconquer
02.Ekim.2012, 23:36
Adam yırtınıyor işte orada korner yapmak için,yapıyorda sen niye bitiriyorsun be adam.Neyse yine üstün taraf biziz ancak yine gerideyiz.Tabii Selçuk'un biraz hareketlendirmesi,hareketlenmesi lazım.Kanatlardan atak yapınca sıkıntı oluyor.Fatih Terim'i geldi geleli ilk kez bu kadar sinirli görüyorum.
emre yeni sabri olma yolunda emin adımlarla gidiyo bozduğu şutlarından sonra her duran topun başına geçip ... etmesi ile devam ediyo
berkay123456
02.Ekim.2012, 23:36
Riera biraz savunma çalıştı mı en az 2-3 sene götürür sol beki bence.Melo uzun toplar haricinde yok, ileriye yardımını pek göremedim.Amrabat bir şeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor.Burak Umut ikilisi de iki güzel pozisyonu harcadı, Elmander girmesi lazım.
Fatih hoca sinirli güzel bi ayar verir devre arasında.Beraberlik gecikmezse Allah'ın izniyle döner bu maç.Gecikirse kontra'dan en az 1 tane daha yeriz.
Gncl1905
02.Ekim.2012, 23:38
Braga'nın da izin vermesiyle topa çok büyük oranda sahibiz ancak net atak yapamıyoruz. Bulduğumuz pozisyonları da değerlendiremedik hele Umut'un vurmadığı pozisyon :( Golden sonra 2 tehlike daha atlattı kalemiz neyseki Muslera vardı.
O kadar duran top bulduk hiçbirinde tehlikeli olamadık adamlar bir tane kornerde az daha atıyolardı ya. Biz bu duran top işini hiç beceremiyoruz.
Fena oynamıyoruz genel olarak ama dediğim gibi kiliti açamıyoruz. Açtık açtık açamadık kontradan 2'yide yeriz maç biter.
Deus Dominus
Tam bunu yazacaktım FV, Emre istisnasız her ayağına gelen topu ortayla değerlendirmeye çalıştı. Dikkat ettim, Riera'nın kaç kez desteği heba oldu, bomboş çizgiye inmiş bekliyor, ama Emre kafayı kaldırmadan içeri gönderiyor topu.
erdem344
melo riera selçuk çok kötü oynuyorlar
Nedvedmania
02.Ekim.2012, 23:41
macin basindaki sakatik 2 dk surdu zaten. boyle hakemler bilerek mi veriliyor bize anlamiyorum. kaleye sut ceksek gol olacak ama sut cekemiyoruz
uAburak89
02.Ekim.2012, 23:41
Sahada liderlik yapacak tecrübeli bir isim eksikliği göze çarpıyor. Hamit olsaydı çok etkili olurdu buna adım gibi eminim.
Eboue'nin bindirmeleri ne kadar iyiyse taçları o kadar kötü, daha bir kere etkili olduğunu hatırlamıyorum uzun taçlarının. Amrabat ise adamı krize sokuyor ortası yok. Çenesi kadar ayakları çalışsa keşke.
Bir de şu takımlarımızın Avrupa maçlarını Murat Kosova anlatmasın, maşallah dediği...
Nerde Ercan Taner ?
Flawless Victory
02.Ekim.2012, 23:42
1. Ya Elmander gibi sağındaki, solundaki adamları hücuma çıkaracak oyuncun olacak
2. Ya Adam eksilten forvetlerin olacak
3. Ya da iyi ve bol pas yapıp Umut-Burak gibi oyuncuları araya kaçıracaksın.
Şu anda bu 3 seçenekten hiçbiri bizde yok. Ee geriye ne kalıyor. Tesadüfler...
Sheriff
02.Ekim.2012, 23:43
Fatih Terim ne maçlar çevirdi bu maçıda çevirir.
Maçın olduğunu unutmuşum diziye dalmışım. Açtım yarı bitti. Nasıl gidiyor? Kim üstün?
Flawless Victory
02.Ekim.2012, 23:45
Mondragon olduğu zaman takım çok kötüyken 5 beraberlik almıştık. Belki de 1 galibiyet alabilseydik gruptan çıkacaktık. Yani ŞL'nde iyi oynamak önemli değil, şu maçta iki sıradan gol atalım. İstedikleri kadar pozisyona girsinler.
europeanconquer
02.Ekim.2012, 23:46
Maçın olduğunu unutmuşum diziye dalmışım. Açtım yarı bitti. Nasıl gidiyor? Kim üstün?
Her zaman ki futbolumuzu oynuyoruz,her zaman ki gibi de üstün olduğumuz maçta geriye düşüyoruz.Kısacası; Biz organize,Braga kontrataklarla etkili olmaya çalışıyor.
uAburak89
02.Ekim.2012, 23:47
Aydın giriyor. Amrabat çıktı.
futureless
02.Ekim.2012, 23:48
Dönmeyecek maç değil. Gerekli hamlelerle çeviririz maçı Allah'ın da izniyle.
erdem344
02.Ekim.2012, 23:49
gs de ne iş herkes kafayı 3e vurdurmuş :D
al işte emre kazması varken amrabat çıkıyo
Haydi bakalım ikinci yarı şans getirsin.
Sheriff
02.Ekim.2012, 23:50
Aydın giriyor. Amrabat çıktı.
Bu çok doğru bir hamle olmamış bence, neden böyle birşey yaptı acaba, çokmu kötüydü ilk yarı?
Oceanus
02.Ekim.2012, 23:50
Çıkar emreyi hoca neden amrabat ı çıkarırsın
O değilde bu spikeri hiç sevmiyorum yahu. Pozisyonlarda öyle bir cırtlıyorki nasıl bir sesi var adamın anlamıyorum. Nerede Ercan Taner? Nerede Ertem Şener?
erdem344
02.Ekim.2012, 23:52
manu 2 1 yaptı
Neyse belli ki GS ikinci yarı yüklenecek. Gelir gol birazdan.
EndoplazmiK RetikuluM
02.Ekim.2012, 23:55
Yahu tüm ortalar niye yerden açılıyor ? Gitmiyor işte abi adam gibi havadan açın şunu..
Yahu tüm ortalar niye yerden açılıyor ? Gitmiyor işte abi adam gibi havadan açın şunu..
gücü yetmiyo kaldıramıyo topu bide ısrarla o kullanıyo ya deli oluyorum
Oceanus
03.Ekim.2012, 00:01
Korneri vermiyor ya biz herkes görüyor büssürü hakem var görmüyor
erdem344
03.Ekim.2012, 00:05
sahada kanat oyuncusu yokken ısrarla kanattan neden yükleniyoruz acaba
Oceanus
03.Ekim.2012, 00:07
ya hakem gibi senin ben töbe töbe ne var ne var
hep bizi buluyo böyle hakemler
uAburak89
03.Ekim.2012, 00:11
Bu oyun anlayışı ile gol çok zor.
Hakemi geçin, Collina dışında Türk takımlarına hakkını veren hakem gören oldu mu ki ?
Universal
03.Ekim.2012, 00:11
Biz Türk futbolu olarak bu işi yapamıyoruz.
Oceanus
03.Ekim.2012, 00:12
Hayatında ne zaman attın ordan şimdi atıcan
EndoplazmiK RetikuluM
03.Ekim.2012, 00:14
Bu burak neyin kafasını yaşıyor ?
Oceanus
03.Ekim.2012, 00:14
dk 70 olmuş dönmez artık bu maç geçmiş olsun...
Trabzonspor
03.Ekim.2012, 00:15
Burak Allahini seversen bi kere sasirt la beni bir kere ya
Oceanus
03.Ekim.2012, 00:15
vur kalecinin üstüne vur senin gibi forvetin yok abi çok sinir oldum bu burak nedir
erdem344
03.Ekim.2012, 00:16
aydın yanlış maça geldi heralde
Oceanus
03.Ekim.2012, 00:16
Ofsayt verdiği pozisyona bak uzaktan yakından alakası yok
futureless
03.Ekim.2012, 00:17
Aydın da çok çok etkisiz. Emre ayrı bir alem .
Son pozisyonun ofsaytla alakası yok Burak'a çalınan hatalı bayrak.
Oceanus
Elmander giricek çıkar şu burağı allah aşkına
Universal
Burak, İstanbul takımlarına yaramıyor. Açık ve net.
Kaka Leite
03.Ekim.2012, 00:18
Haydi Elmander haydi !
Bence baskı altında oynayabilen bir oyuncu değil Burak. Bu yüzden büyüklerde oynayamıyor. Burada beklenti çok ondan. Buda onda baskı yaratıyor.
Oceanus
03.Ekim.2012, 00:19
ahh be umut be ahh
futureless
03.Ekim.2012, 00:20
Aahhhhh ! Yeter artık gelsin şu gol.
Melo çıktı Elmander girdi. İyice risk aldık haydi artık
Aydın mükemmel plase çataldan döndü çok yazık oluyor çok
Bordo61Mavi
Bu kafa vuruslarina ragmen halen kanatlardan akin ediyor Galatasaray
uAburak89
Fatih Terim tam aklımdakini yaptı, Melo - Elmander değişikliği ile. Ama bu da yetmeyecek gibi.
Hay direk gibi !
Oceanus
Aydın ah aydın nasıl kaçtı o gol
Gncl1905
03.Ekim.2012, 00:21
Ya yeter be!
Trabzonspor
Mevzu o degil.Burak basit maclarin adami. Gecen yil onsuz 4 puan aldik o geldi 2 puan aldik sampiyonlar liginde.Maclarda yaptiklari gozumun onunden gitmiyor.
Oceanus
Emre ile olmaz bu iş
Universal
03.Ekim.2012, 00:22
Bence baskı altında oynayabilen bir oyuncu değil Burak. Bu yüzden büyüklerde oynayamıyor. Burada beklenti çok ondan. Buda onda baskı yaratıyor.
Bence buna en büyük etki İstanbul gibi bir şehir, her türlü konsantrasyonu bozacak etken var.
Bordo61Mavi
03.Ekim.2012, 00:23
Vay be kalecide dokunmus
footballer33
03.Ekim.2012, 00:23
G.Saray'da, oyuna girmesini beklediğim bütün isimler sahada. Uzatmalarla birlikte 15 dakika falan kaldı, artık bir gol atması lazım takımın bu dakikalarda.
ReaList
03.Ekim.2012, 00:25
Mevzu o degil.Burak basit maclarin adami. Gecen yil onsuz 4 puan aldik o geldi 2 puan aldik sampiyonlar liginde.Maclarda yaptiklari gozumun onunden gitmiyor.
Burak TS'deyken ben bunu deyince TS'li arkadaşlar bana kızıyordu : )
Ama bence Burak bu maç atar, ofsayta yakalanmasa tabi.
Oceanus
03.Ekim.2012, 00:25
Verdiği ofsayta bak ya 2 oldu ulan hakemler
Bordo61Mavi
03.Ekim.2012, 00:28
Macla alakasi yok ama bu buyuk takim kavrami avrupadada kayboluyor yavas yavas. Bate Borisov, Bayerene karsi 2-0 onde
ReaList
03.Ekim.2012, 00:31
Macla alakasi yok ama bu buyuk takim kavrami avrupadada kayboluyor yavas yavas. Bate Borisov, Bayerene karsi 2-0 onde
Şampiyonlar Liginde küçük takım var mı adaş : ) Her takım kendi mıntıkasının ağası olarak katılıyor. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Bayern'e bugün ekşi denk gelmiş : )
En azından berabere bitseydi bu maç. Bizim kuponda yattı ah Galatasaray.
Bordo61Mavi
03.Ekim.2012, 00:32
Şampiyonlar Liginde küçük takım var mı adaş : ) Her takım kendi mıntıkasının ağası olarak katılıyor. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Bayern'e bugün ekşi denk gelmiş : )
En azından berabere bitseydi bu maç. Bizim kuponda yattı ah Galatasaray.
Avrupanin onde gelenleri var ama, hatta gecen sene yanlis hatirlamiyorsam buyuk farklar bile olmustu derken Bayern 2-1 yapti durumu :D
Bate tekrar farki acti 3-1
Puyol kol kirmis
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/545544_313445992095806_829128969_n.jpg
footballer33
03.Ekim.2012, 00:33
Son şanslarını kullanıyor G.Saray. Bu da harcandı.
Universal
03.Ekim.2012, 00:35
Geçen yıl o kadar dev varken Chelsea - Munich final izledik, iki takımı kimse hayal edemezdi finalde. O yüzden bu alanda hiçbir sonuç süpriz değildir. Avrupa Liginde dağlar kadar fark olabiliyor; ama Şampiyonlar Ligi adı üstnde Şampiyonların Ligi.
Oceanus
03.Ekim.2012, 00:35
Burak vur artık ona ya senin gibi forvetin ben ya
erdem344
03.Ekim.2012, 00:37
60dan sonra taraftarda yoktu stadda
Oceanus
03.Ekim.2012, 00:38
Hadi hayırlı işler 2-0 oldu
Universal
03.Ekim.2012, 00:38
Klasik Türk takımlarının sonu son dakika golü.
Bordo61Mavi
03.Ekim.2012, 00:39
Klasik haline gelmis artik Turk takimlari icin
Oceanus
Football Managerden başka başarı yakalayamıcaz biz avrupada anca oyunlarda
kasım akdemir
Yazık..Şaşkınlık içerisindeyim...gerçekten yazık
uAburak89
Bu saatten sonra gruptan çıkmak için çok ekstra şeyler yapmamız lazım, şu görüntü de imkansız bu da. 3.'lüğü kovalamak lazım.
footballer33
G.Saray'dan beklerken Braga'dan geldi gol. Geçmiş olsun.
Trabzonspor
03.Ekim.2012, 00:41
Neyse uzulmeye gerek yok Gqlqtasaray avrupqdq bi baska oynuyor ilerleyen maclardq kqzanirlar.Burak kalitesini bir kez daha kanitladi.
europeanconquer
03.Ekim.2012, 00:43
Diyecek hiç bir şey bulamıyorum...
Nocna Mora
03.Ekim.2012, 00:43
Bu forvetler hiç mi koşu yapmaz. Geçen sene Baros sürekli koşu yapıyordu bu sayede pozisyon buluyorduk direk gibi duruyor Umut ve Burak. İkisi de bu sistemde oynayamıyor. Kontra atak topçuları bunlar. Amrabat bu sistemin oyuncusu yine değil. Bireysel oynamak istiyor sap gibi duruyor kanatta. Bu böyle olmaz. Forvetler geriye gelecek koşu yapacak. Kanatlar içeri sağa sola koşacak. Bu takım bu sekilde başarılı oldu geçen sene. Sap gibi durarak gol atamazsınız.
Burak'ın kendini toplaması lazım. Bencillik abidesi resmen. Takımda sistem hala oturmadı.
Burak'ın ömrü fazla uzun değil bence Türk futbolunda. BakmayınTrabzon'da öyle parladığına. Şu saatten sonra yine Trabzon'a gitse eski halinden eser olmayacak şimdi.
Flawless Victory
03.Ekim.2012, 00:44
Top kontrolü ve top sürüş bizim takımda berbat düzeydeydi. Bu yüzden çok top kaybettik. Ancak Braga kaliteli savunma oyuncuları olan bir takım. Kendi sahasında biz Burak ile kontra atakla daha iyi bir sonuç alırız. Cluj maçlarını kazanıp 3. olmak lazım ama kolay değil.
europeanconquer
03.Ekim.2012, 00:46
Eğer gruptan çıkmak istiyorsak kalan 4 maçtan en az 10 puan alacağız.Başka türlü çıkamayız.
Escochae
03.Ekim.2012, 00:46
Geçen sene süper finalde izlediğim ve Fenerbahçenin 2-1 kazandığı maçın kopyası sanki ..
uAburak89
03.Ekim.2012, 00:47
Muslera - Eboue - Semih - Dany - Hakan - Hamit - Selçuk - Melo - Engin - Elmander - Umut.
Bu 11'le çıkabiliriz umarım bir sonraki maça.
Ha bir de Kaka ismi geçerken nerede oynayacak falan diyorduk ya burada, iyi saçmalamışız hepimiz.
erdem344
Eğer gruptan çıkmak istiyorsak kalan 4 maçtan en az 10 puan alacağız.Başka türlü çıkamayız.
Bu oyun yapısıyla bence çok zor.
Manudan içerdede puan alamaz bence galatasaray , bragadan 1 puan ,clujdan 6 olsa 7 puan olur buda yetermi bilinmez
futureless
Hiç beklemezdim böyle bir skor. Kötü de oynamadık aslında. Ama verimsiz oynadık. Bu maç kesinlikle kazanılmalıydı. Şu durumda hedef 3. lüğe dönebilir. Son maçta Braga ile 3. lük maçı oynayabilir Galatasaray. Bu hale gelmemeliydi.
furkan58
03.Ekim.2012, 00:48
Geçen sene süper finalde izlediğim ve Fenerbahçenin 2-1 kazandığı maçın kopyası sanki ..
O maçla kopya diceğimiz kadar benzerlik yok. Gerek istatistikler olsun , gerekse oyun akışı daha farklıydı.
Kaka Leite
03.Ekim.2012, 00:49
Çok yazık oldu, gayet iyi oynadık ancak rakip attı.Bizim yapmamız gerekeni onlar çabalamadan bir çırpıda yapıverdi..
petrol_fb12
03.Ekim.2012, 00:51
Fizik Kondisyon üst seviyede,top kontrol üst seviyede,ama taktik'te büyük eksiklik var...Ne yapıcaklarını bilmiyorlar...mac boyu orta sahadan forvete pas yaparak gelemediler...hep orta...Burakta oyun disiplininde hiç taviz vermedi maşallah bütün şutlar kalece'nin üstüne..
Selçuk,Melo,amrabat..İstenilen performansları veremedi...Sonuçta kontra atak yapan yakaladıklarını atan braga ...kazandı...Eğer cluj böyle oynarsa galatasaray...avrupa'ya veda edebilir şimdiden..
Ülke puanı cok düşücek bu gidişle..anlaşılan türk futbolu gerilemye devam ediyor....
Lastik Ordu'da patladı..bu maçla uçuruma gidiyor..Umarım galatasaray bu hafta kazanır..yoksa kazan kaynamaya başlar..
elin bate borisovu lille i münihi 3-1 yensin biz kendi evimizde bragaya 2-0 yenilelim yazıklar olsun iyi falan oynamadık oyunu rakip alanda oynamak değil iyi oynamak rakip alanda pozisyon bulmaktır anca top çevirip orta açıp(isabetli olsa neyse) durduk
furkan58
03.Ekim.2012, 00:52
Sanmıyorum bu oyunla Cluj'dan 6 puan çıkar mı çıkmaz mı. Cluj 3 veya 4 , Braga maç gününe ve puan durumuna da bağlı 1 , ManU 4/4 yaparsa ordanda 1 veya duruma göre 3 olabilir bilinmez. Yaklaşık 6-7 puan toplanılır gibi bakalım.
europeanconquer
03.Ekim.2012, 00:52
Bu oyun yapısıyla bence çok zor.
Manudan içerdede puan alamaz bence galatasaray , bragadan 1 puan ,clujdan 6 olsa 7 puan olur buda yetermi bilinmez
Önümüzdeki 2 maçı hem Man Utd hem biz kazanırsak grupta 2.liğe yerleşiyoruz.Tabi kesin bir varsayım değil ama imkansızda değil.Oyun tarzı olarak yapmamız gereken pek bir şey olacağını pek sanmıyorum nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynuyoruz ama hem Man Utd özellikle de Braga karşımızda Antalyaspor gibi etten duvar ördüler.Bu tür sıkıntı durumlarında kontrolü Selçuk ele alırdı ama o da bir kaç haftadır formsuz.Mutlaka Melo'nun basit hataları onu savunmaya gömmeye zorluyor.
ReaList
03.Ekim.2012, 00:53
Muslera - Eboue - Semih - Dany - Hakan - Hamit - Selçuk - Melo - Engin - Elmander - Umut.
Bu 11'le çıkabiliriz umarım bir sonraki maça.
Ha bir de Kaka ismi geçerken nerede oynayacak falan diyorduk ya burada, iyi saçmalamışız hepimiz.
Bence oynayacak isimlerin önemi yok, ilk yarı oynanırken yanımdaki arkadaşlara söyledim, Bragalı oyunculara Kayseri, Antalya forması giydir maç şimdi 2-0'dı. Son senelerde Avrupa maçlarında takımlarımız inanılmaz tedirgin. Özgüven konusunda ciddi sıkıntı var. Bana göre Galatasaray bugün bu sıkıntıyı yaşadı. Özellikle Selçuk İnan'ın böyle maçlarda ipleri daha çok eline alması gerek, TR liginde boy göstererek Xelçuk olunmuyor.
Walter Sakana
03.Ekim.2012, 00:53
Uefa komple men etseydi bizi daha iyiydi böyle hakemlerle katledeceğine. Gerek yok bu oyunlara. Önce FB-Spartak maçı, sonra ManU-GS maçı, şimdi bu maç yeter be yeter.
Universal
03.Ekim.2012, 00:54
Bir Türk takımı olarak hesap yapmadığımız yıl yok, milli takımdan en kötüsüne kadar. İkinci maç sonucu başkadık şu maçtan şu puanlar gelse diye, kimsede demiyor ki 4/4 yapar çıkarız. Bunu demedikçe olmaz.
erdem344
03.Ekim.2012, 00:55
Önümüzdeki 2 maçı hem Man Utd hem biz kazanırsak grupta 2.liğe yerleşiyoruz.Tabi kesin bir varsayım değil ama imkansızda değil.Oyun tarzı olarak yapmamız gereken pek bir şey olacağını pek sanmıyorum nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynuyoruz ama hem Man Utd özellikle de Braga karşımızda Antalyaspor gibi etten duvar ördüler.Bu tür sıkıntı durumlarında kontrolü Selçuk ele alırdı ama o da bir kaç haftadır formsuz.Mutlaka Melo'nun basit hataları onu savunmaya gömmeye zorluyor.
Selçuk formsuz değil melo çok kötü melo çok etkiliyor selçuğu
selçuk hiç dikine oynayıp sorumluluk almadı bu gün onada ayrı uyuz oldum zaten duran toplarda emre çolak bebesi çok kullanabiliyomuş gibi her topun başına geçti he bide biri semihe sadece 2 ye 1 veya geniş alanda yakalandığında geriye doğru koşması gerektiğini söylesin kendi kalenin önünde rakibe alan verilirmi verirsen yersin öyle golü
Nedvedmania
03.Ekim.2012, 00:57
Yapacak bişey yoktu. Kızacak birşey de. Şut çekemedik bir türlü. Onlar iyi defans yaptı bizde doğal olarak giremedik içerlere. Girse girse Manu girerdi ver kaç yaparak. Bizim o defansı pas yaparak geçme şansımız yok gibi birşeydi. Ben bu maçı bizim beceriksizliğimiz olarak değil, Braga'nın güzel defans yapması olarak görüyorum.
Homer J.S
03.Ekim.2012, 00:57
Geçmiş olsun hepimize..
Büyük kaptan Bülent Korkmaz demişti ama 2000'li yılların başıydı.. "Biz zor günlerin adamıyız! bunu her zaman bir kenara yazın.."
LadroN
03.Ekim.2012, 00:59
Gecen senenin transfersiz Galatasaray'inin evire cevire yenecegi takima yenildik.Sapkayi onumuze koyup dusunmek lazim.
Bu takima cilek gercekten lazimmis.
petrol_fb12
03.Ekim.2012, 01:02
Yapacak bişey yoktu. Kızacak birşey de. Şut çekemedik bir türlü. Onlar iyi defans yaptı bizde doğal olarak giremedik içerlere. Girse girse Manu girerdi ver kaç yaparak. Bizim o defansı pas yaparak geçme şansımız yok gibi birşeydi. Ben bu maçı bizim beceriksizliğimiz olarak değil, Braga'nın güzel defans yapması olarak görüyorum.
Braga iyi defans yaptı..ama galatasaray topları orta acarak bönkörce harcadı orta sahada...kim aldıysa ceza sahası içine doldurdu..haliyle adamlar her kafa topunu aldılar..bunu oyuncular görmüyormu hla inatla devam ettirdiler..Aydının şutunda sonra kimse uyunamadı uzaktan şut cekmeyi..böyle şişirme topları bırakmayı...Dediğim gibi..Galatasarayın Mental ve taktik olarak geliştirilmesi lazım..
europeanconquer
03.Ekim.2012, 01:03
Bir Türk takımı olarak hesap yapmadığımız yıl yok, milli takımdan en kötüsüne kadar. İkinci maç sonucu başkadık şu maçtan şu puanlar gelse diye, kimsede demiyor ki 4/4 yapar çıkarız. Bunu demedikçe olmaz.
Şimdi,oyuna bakarsak,evet 4/4 yapma ihtimalimiz var.Rakiplere bakarsak, Man Utd bile kapanıyorsa oynanan oyun ne işe yarasın ? Yediğimiz toplam 3 gol var ve birincisi Dany reisin savunmanın göbeğinde Supermanlik yapması ve diğer ikisi ise kontra atak.Rakibin organize gelip bize gol atma şansı pek yok.Ancak bizim de şu gol mevzusuna bir çare bulmamız gerekiyor.En önemli eksik bu.Gol atamıyoruz.Hatta çoook büyük bir problem.
Bu problemi Baros çözer.Gol atar,atmaz bilemem ama hiç değilse boş boş koşuyor.Boş alan yaratır yani.
Yazdıklarım sana cevap değildi aslında abi sadece sıkıntının tam olarak nerede olduğunu belirtmek istemiştim :D
Birde geri kalan maçlarda da böyle oynarsak ve sonuncu olursak, üzerime ne buluyorsanız inşaa edin.Gökdelen,alışveriş merkezi,site,tatil parkı herhangi biri olabilir.Fark etmez.
24kobebryant
03.Ekim.2012, 01:05
gruptan çıkmayı unutun
Nocna Mora
03.Ekim.2012, 01:09
Melo'ya kötü diyorsunuz ya anlam veremiyorum. Adam ilk yarıda sahanın en iyilerinden biriydi kanattan kanata çok sağlam toplar attı. Yerinde hamleler yaptı oyunu yönlendirdi. Takımın iki santraforu sap gibi ilerde durursa bu adamların performansıda ikinci yarı ile birlikte dogal olarak düşer. Tek koşan adam olan Emre Çolak'ta çıkınca çok güzel oldu iğrenç oynadık. Sistem bozuldu. Geçen seneki oyuncularla daha iyiydik.
@medreruno
şampiyonlar ligi'nde, geçen sezon ilk iki maçını kaybedip grubu üçüncü sırada tamamlamayı başaran tek takım var; olympiakos.
@medreruno
şampiyonlar ligi'nde, geçen sezon ilk iki maçını kaybedip gruptan çıkan takım yok.
Melo'ya kötü diyorsunuz ya anlam veremiyorum. Adam ilk yarıda sahanın en iyilerinden biriydi kanattan kanata çok sağlam toplar attı. Yerinde hamleler yaptı oyunu yönlendirdi. Takımın iki santraforu sap gibi ilerde durursa bu adamların performansıda ikinci yarı ile birlikte dogal olarak düşer. Tek koşan adam olan Emre Çolak'ta çıkınca çok güzel oldu iğrenç oynadık. Sistem bozuldu. Geçen seneki oyuncularla daha iyiydik.
evet süper yıldızımız emre çıktı yoksa alırdık onun o müthiş duran toplarıyla topu aldıktan sonra 2 saat sol ayağıyla dönmeye çalışmasıyla aldığı her toptan sonra sağa sola sağa bakıp geriye atmasıyla falan çok iyi oynardık gerçekten nasıl maç izliyosunuz anlamıyorum
europeanconquer
03.Ekim.2012, 01:14
O değilde 3 saat önce Twitter'da #BugünTürkiyeSarıKırmızı TT iken şimdi ise #BragaGalatasarayıÖpüpBragtı TT olmuş.Hay canını sevdiğimin memleketi.
Gncl1905
03.Ekim.2012, 01:30
Yok arkadaş olmuyor. Evimizde Braga'yı yenemedik. Artık 3.lük bile zorda. Cluj da kontra oynuyor onlardan nasıl 6 puan alacağız? Çok çok çok zor. Gruptan çıkma olasılığımız bayağı bir düştü bu mağlubiyetle. 3'lük içinde son şansımız Cluj maçları oldu oldu olmadı sağlık olsun oyunumuz güzel. Yıllar içinde bu oyun oturdukça ve yeni isimler kadroya takviye edildikçe daha iyi yerlere geleceğiz inş.
Bu hakemlere de... O ofsayt kararları neydi ya!
erdem344
03.Ekim.2012, 01:31
O değilde 3 saat önce Twitter'da #BugünTürkiyeSarıKırmızı TT iken şimdi ise #BragaGalatasarayıÖpüpBragtı TT olmuş.Hay canını sevdiğimin memleketi.
Marsilya , vaslui , spartak maçlarının sonunda da böyle olmuştu
zeck17
03.Ekim.2012, 01:31
buraya yazıyorum galatasaray en kötü 10 puan toplayıp cıkacak tarih yazacak ve ben de saçlarımı kazıtacağım
KaRaBükLü KraL
03.Ekim.2012, 01:34
Cluj'u 2 maçtada yenmek farz oldu şu saniyeden sonra.Hakemleri anladığım özellikle seçiyolar yan hakem de orta hakemde geçen maç kadar olmasa da maç katletme adına güzel çaba gösterdi.
musleramicol25
03.Ekim.2012, 01:41
Ya Galatasaray kağıt üzerinde ya da ligteki performansına bakılarak favori gösterilmesi gayet doğal. Ya da Manchester maçında oynanan futbolla. Ben de bu yorumu yapan insanlardan biriyim. Ama futbolun bir yerde de bazı gerçekleri göstermesi gerçekten güzel bir ders. Bugün Galatasaray'ın kaybedeceğini kim düşünebilirdi? Ya da kaybetmesini birkaç kontr-atak'a bağlayanlar olurdu en fazla -ki Braga takımı bizden iyi ve daha akıllıca oynadı. En azından deplasman takımı nedir, ne demektir bize onu gösterdiler. Manchester deplasmanında oynadığımız oyunun çoğu kısmı bence kişisel becerilerden ibaretti. Yine göze hoş gelen, ligteki performansa uzak bir futbol vardı. Takımda bir uyumsuzluk var ama gerçek yüzünü Türkiye liginde göstermiyor, Avrupa maçlarında ortaya çıkıyor. Zaten olması gereken o bence. Kendi sahanda 0-0'ın rahatlığıyla sorumluluk almadan sadece kanatlardan pozisyon üretmeye çalışıyorsun ve bunun bedelini ağır ödüyorsun. Geriye düşmeden önceki rahatlığı bir daha bulabildik mi? Ya da kanatlara fazla aşırı bindirme yaptık mı? İkinci yarıda ne değiştiyse takım ortadan oynamaya başlayıp, kişisel becerilere daha fazla yer verdi. Emre'nin dönüşleri olsun, Aydın'ın ofansif orta sahada boş alanlar bulması olsun. Rakibi 45 dk boyunca yaklaştırmamak olsun. Bunlar yani. Benim kanaatim Fatih Terim Ambrabat'ı çıkardığı için pişman olmuştur çünkü ikinci yarıda oynanan oyunda Ambrabat'ın bence kesinlikle olması lazımdı ki Elmander değişiklği de çok geç oldu. İkinci devre hiçbir şeye dokunmadan Umut-Elmander ya da Burak-Elmander değişkliği olmalıydı bence. Son 15-20 dk kala tamamen beraberlik için ofansif oyuncular, rakip kalede fazlalıkla beraberlik koparmaya çalıştık. Koparsaydıkta kazara galibiyet için az çok gelirdik diye düşünüyorum. Yani hakettiğimiz bir puanı asla almayacaktık. Duygularımı bir kenara bırakıp bu yenilginin bazı dersler alınması gerektiğini düşünüyorum. Manchester maçı Braga maçından daha önemsizdi bence. Çünkü orda belli bir sonuç, belli bir düzen, kurgu artık kafamızda oluşmuştu. Yani Manchester'a verilen şans ile Braga'ya verilen şans bir olmaz herhalde? İç saha-deplasman onları lafa katmıyorum. Manchester, Arena'ya gelse yine bu karşılaştırmam doğru çıkardı bence. Manchester maçında aslında bizim istediğimizi oyun yoktu, Manchester'ın sisteminden kaynaklanan bir oyun vardı. Bir kere o maçta orta alandan çok rahat girebiliyorduk ve boşlukları sık sık buluyorduk. Çünkü rakip ilerde oynuyordu. Deplasman mantığını az çok oturtmuştuk ama Braga tam tersi. Başa baş mücadele ettik resmen ya. Top hakimiyetine baksa maçı izlemeyen bir kişi, Galatasaray'a yazık olmuş der. Olmadı işte. Neyse yazılacak çok şey var da nacizane Galatasaray hakkında görüşlerimi yazmak istedim. Sağlık olsun Aslanlar. Sonuçta Avrupa'ya kaç yıl aradan sonra katılmış, kadrosu yeni kurulmuş bir takımın top hakimiyetini üstte tutup, taraftarına herkese umut beslemesi de bir yerde başarı. Türkiye'yi yer yer küçümseyebiliriz ama oradaki şampiyonluğun meyvasını burada yiyoruz. Sonuç, bazı maçlarda oynanan oyun kötü olsa da en azından mücadeleci bir takım yaratmışız ki yolun daha başındayız. Bu sene gruptan çıkamasak bile Avrupa Ligi bence çok iyi bir başarı olur. Tabi çıkacağımıza inanıyorum. İhtimaller dahilinde şansımız da hala yüksek. Ama en azından tecrübe, atmosfer falan filan işte. :) Tekrar sağlık olsun.
Suicider
03.Ekim.2012, 03:29
O top içeri girmediği sürece olmuyor.Pozisyon bulmasak,oynayamasak üzülmicem de işte böyle olunca morali bozuluyor insanın.Sağlık olsun ne yapalım.
Nedvedmania
03.Ekim.2012, 08:48
Koreografi
Müzik girdiği an tüyler diken diken.
davidvilla
03.Ekim.2012, 10:21
Kaybetmemizin 3 sebebi vardı dün akşam.
1-Forvetler cok hareketsizdi
2-Selcuk bu sezon çok formsuz.
3-Melo iyi niyetli ama çok yumuşak fizik olarak iyi durumda değil.
RasAnt
03.Ekim.2012, 10:54
Koreografi
Müzik girdiği an tüyler diken diken.
Müziksiz izle bide,bu çok kötü olmuş gerçekten
RaSenGan
03.Ekim.2012, 11:43
Maçtan önce riskli bir kadroyla çıktık.İlk golü atsak her şey çok daha farklı olabilirdi ama çok basit bir gol yedik gerçekten.Hücumda golcü bir forvetin eksikliğini yaşadık.Burak ve Umut'ta bu sıkıntı var.Umut zaten pek yoktu maçta.Son maçlarda hiç beğenmiyorum onu.Bu yenilgi çok kötü oldu.Taraftarın,oyuncuların morali dibe vurdu.Son 4 maçın ikisi deplasman biri de içerde ManU'yla.Biz Türkler her zaman zoru seviyoruz.Kolay bir yol varken her zaman zoru tercih ediyoruz huyumuz bu.Umarım diğer maçları kazanır çıkarız.
KanaKe
03.Ekim.2012, 12:40
Cluj'u 2 maçtada yenmek farz oldu şu saniyeden sonra.Hakemleri anladığım özellikle seçiyolar yan hakem de orta hakemde geçen maç kadar olmasa da maç katletme adına güzel çaba gösterdi.
bu yillardir böyle yeni olay degil.. senes erzik orda ne ise yariyor yillardir ben onu anlamiyorum asil.. göz göre göre türk takimlari katlediliyor ondan ses yok..
uAburak89
03.Ekim.2012, 12:48
ManU'dan 1 puan alabilirsek, ManU diğer maçlarını kazanırsa, biz Cluj maçları ve Braga deplasmanından toplamda 6-7 puan çıkarabilirsek gruptan çıkıyoruz. Matematiksel olarak Cluj ile berabere kalsak bile şansımız sürüyor ama çok çok zora soktuk işi. En azından yenilmemek lazımdı şu Braga'ya..
Sabah Burak'a trip atayım dedim birden zıpladı kenara çekildi onu da arkasındakine bıraktı. :/
Ünal Başgan :D
darkkobal123
03.Ekim.2012, 15:44
Galatasaray'ın oyunu ve futbolu zevk vermiyor açıkçası. Bu futbol ile gruptan çıkmak çok zor, hedef 3.'lük olacaktır bu saatten sonra. Burak desen hanım evladı gibi şutlar çekiyor, sadece kendini düşünüyor şan, şöhret peşinde. Ayrıca seyirci vasatı aşamadı benim gözümde.
Oyunu kurtarmak için her defasında Aydın'ın girmesine anlam veremiyorum sadece diğerleri olağan zaten.Her 2.yarı resmen kanatsız oynuyoruz.Emre Çolak kanat oyuncusu değil çok yetenekli çok iyi ama oyuna hükmedecek bir özellik yok Emre'de 1 çalım 2 çalım sonrası olmuyor işte.Başta da denilmişti zaten gruptan çıkmak bile bizim için başarıdır diye yeni bir rotasyon yeni bir takım ne kadar lig için yeterli olsa da Avrupa için yetersiz bir kadro.
Oyunu kurtarmak için her defasında Aydın'ın girmesine anlam veremiyorum sadece diğerleri olağan zaten.Her 2.yarı resmen kanatsız oynuyoruz.Emre Çolak kanat oyuncusu değil çok yetenekli çok iyi ama oyuna hükmedecek bir özellik yok Emre'de 1 çalım 2 çalım sonrası olmuyor işte.Başta da denilmişti zaten gruptan çıkmak bile bizim için başarıdır diye yeni bir rotasyon yeni bir takım ne kadar lig için yeterli olsa da Avrupa için yetersiz bir kadro.
ön yargılı olmamak lazım aydın dün takımın eboue muslera yla birlikte en iyi 3 oyuncusundan biriydi ayıp sadece çektiği şut için söylemiyorum burakın çektiği şuttada pası aydın verdi burak şut çekmeyip içeri baksa gene uygun konumda aydın vardı bu arada emre çolak sırtı dönükken topu sol ayak içiyle yumuşattıktan sonra sağ ayağını hiç kullanmadan topu sol dışıyla dürte dürte pergel gibi dönmeye devam ederse bi yol olmaz ondan zaten mental ve fiziksel anlamda çok büyük sıkıntıları var sağ ayağınla top süremiyosun anladıkta kontrol ederken kullan bari şu ayağını
Aydın'ı yaptığı iki hareketle zirveye taşıyamazsınız ben Aydın'ın sadece kurtarıcı olmasına isyanım.Aydın kendisi geliştirmiş iyi güzel ama Türkiye değil burası Avrupa.Aydın'dan bu maçlarda en fazla rotasyon oyuncusu olur zaten rotasyon yapacak kadar da ne iyi bir kadroya ne de iyi bir puan durumuna sahibiz.Aydın'a ön yargılı değiliz seneler oldu izleyeli.
Aydın'ı yaptığı iki hareketle zirveye taşıyamazsınız ben Aydın'ın sadece kurtarıcı olmasına isyanım.Aydın kendisi geliştirmiş iyi güzel ama Türkiye değil burası Avrupa.Aydın'dan bu maçlarda en fazla rotasyon oyuncusu olur zaten rotasyon yapacak kadar da ne iyi bir kadroya ne de iyi bir puan durumuna sahibiz.Aydın'a ön yargılı değiliz seneler oldu izleyeli.
aydın bu maçlarda en fazla rotasyon oyuncusu olur haklı olabilirsin hatta haklısın ama aydının rotasyon oyuncusu olduğu yerde emre çolaka top toplatmam şahsen dün yaptığı tek şey takım hızlı atağa çıkarken topu yarım saat çevirmeye çalışarak atağın hızını öldürmekti duran topların başına sabri gibi geçmesini söylemiyorum bile
Deus Dominus
03.Ekim.2012, 21:12
Sol ayaklı olduğundan mütevellit sağ duran top organizasyonlarını kullanmış olabilir, kalan görüşlerinize katılıyorum. Özellikle Riera'ya pek üzüldüm ilk yarıda, adamcağız zaten pek alışık olmadığı bir mevkide oynuyor. Elinden geldiğince hücuma dönük destek vermeye çalıştı ama o yokmuş gibi oynadılar :)
Emre Çolak dediğim gibi oyuna hükmekte becerisi yok ben artık yaptığı çalımları değil attığı golleri yaptığı asistleri konuşmak istiyorum :) Ujfalusi keşke sakatlanmasaydı güzel şeyler olacaktı yoksa :)
Nocna Mora
04.Ekim.2012, 00:41
evet süper yıldızımız emre çıktı yoksa alırdık onun o müthiş duran toplarıyla topu aldıktan sonra 2 saat sol ayağıyla dönmeye çalışmasıyla aldığı her toptan sonra sağa sola sağa bakıp geriye atmasıyla falan çok iyi oynardık gerçekten nasıl maç izliyosunuz anlamıyorum
Ben Emre iyi oynadı demedim. Koşmak kelimesinden ne anlıyorsun bilmiyorum fakat aralara koşular yapıp top kullanmaya çalışan bir Emre vardı ikinci yarıda o oyundan çıkınca tamamen stabil kaldı takım. Bunu anlatmaya çalışmıştım
davidvilla
04.Ekim.2012, 12:53
Aslında Emre'yi ikinci forvet olarak deneyebilir. Yanlış hatırlamıyorsan baya önceden bir maç forvet hattından görev yapmış bir de gol atmıştı çok genç yaşta. Zaten cocugun mevkisi 10 numara.Kendisi bir sol açık zaten değil. En fazla GS'da selcuk'un yerinde oynarsa başarı saglayabilir. Ya da ikinci forvet olarak. Braga maçında da gayet guzel oynadı nesini begenmediniz anlamıyorum. Terim'in cıkarma sebebi 30 saniye once çalıma girip topu kaptırmasıydı ona uyuz oldu terim cıkarttı. Böyle şeyler yapıyor genelde. Ama iddia ediyorum bu sene selcuk yerine o ortasahada oynasaydı cok daha iyi bir gs seyrederdik. Selcuk cok formsuz bunu melo'ya baglayanlar da var ama çok basit pası bile atamayıp kaptırması da mı Melo'nun suçu. Adam formsuz yani ya kötü bir sezon başı geçirdi ya da tam tersi sert bir sezon başı geçirdi ileride açılacak.