View Full Version : Mönchengladbach - Fenerbahçe | Avrupa Ligi C Grubu
di canio
01.Ekim.2012, 14:07
http://img210.imageshack.us/img210/3865/bmfb.png
erdem344
01.Ekim.2012, 14:16
Mücadele etsinlerde isterse 50 - 0 yenilelim
footballer33
01.Ekim.2012, 14:26
Fenerbahçe'nin son olaylardan ve skorlardan sonra, bu maçta hırs yapacağını düşünüyorum. Galibiyete yakın taraf ve galip gelmesi gereken taraf Fenerbahçe. Skor tahminim, 2-1.
uAburak89
01.Ekim.2012, 14:35
Durumu kritik iki takımın mücadelesinde ev sahibi olmanın da avantajıyla Gladbach'ın galip geleceğini düşünüyorum. Kıran kırana maç olur, iki takımın oyuncuları da kendilerini affettirmek için hırslı oynayacaklardır.
MeliksahAydogan
01.Ekim.2012, 14:40
Durumu kritik iki takımın mücadelesinde ev sahibi olmanın da avantajıyla Gladbach'ın galip geleceğini düşünüyorum. Kıran kırana maç olur, iki takımın oyuncuları da kendilerini affettirmek için hırslı oynayacaklardır.
Katılıyorum , Gladbach'ın galip geleceğini düşünüyorum.
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Ekim.2012, 14:48
fenerbahcenin en iyi doneminde bile alt klasman takimlari haric deplasmanda mac kazanmisligi yok avrupa maclarinda. Gladbach ne kadar kotu sonuclar almis da olsa Alman disiplininde bir takim ve zor bir deplasman. beraberlik iyi sonuc olur, kazanirsak mucize bana gore. ama olmayacak sey de degil.
futureless
01.Ekim.2012, 14:59
İki sorunlu takımın maçı olarak görüyorum. Beraberlik bizim için iyi bir skor olur.Hissizim takım konusunda şu an. Maçı izlemeyebilirim bile.Kötü skorlardan dolayı değil iç karışıklıktan dolayı hissizim.
anil luque
01.Ekim.2012, 15:03
Gladbach kazanır Fenerbahçe çıkmaza doğru sürükleniyor başka açıklaması yok şu son yaşanan olaylardan sonra durumun.
RasAnt
01.Ekim.2012, 15:10
Dortmunddan 5 yiyen bizden 10 yer demek isterdim ama diyemiyorum bu hale getirenler utansın
Gncl1905
01.Ekim.2012, 15:12
İki sorunlu takımın mücadelesi olacak. Eğer Gladbach iyi zamanlarında olsa garanti Gladbach derdim ama şimdi neden olmasın diyorum, belki puan alır Fenerbahçe. Kıran kırana bir maç olacak gibi beraberlik olur dedim ama herhangi başka bir sonuca da şaşırmam.
attirson
01.Ekim.2012, 15:12
2-0 yeniliriz gibime geliyor.Krasic yine yedek baslar.TR kupası icin aldık biz onu.
GebzeLi1907
01.Ekim.2012, 18:42
takım bir anda kondisyon canavarı haline gelmezse beraberlik çok iyi skordur.
zaten aykut kocaman da bayılır yenilmemeye beraberliğe..
kasımpaşa daki hava devam ederse rezalet gelebilir.
ne kadar da iyi oyuncularını göndermiş ve formsuz olurlarsa olsunlar disiplinli ve fizik olarak iyi bir takım gladbach
GodfatheR
01.Ekim.2012, 19:47
Yeniliriz. Umarım Aykut'un son maçı olur.
RasAnt
01.Ekim.2012, 20:03
Yeniliriz. Umarım Aykut'un son maçı olur.
Umarım Aziz'inde son maçı olur
Night_Mare17
01.Ekim.2012, 20:05
Bu olaylardan sonra bu maç için umudum yok ne yazık ki.
GodfatheR
01.Ekim.2012, 20:07
Umarım Aziz'inde son maçı olur
İnşallah inşallah !
Universal
01.Ekim.2012, 21:47
İlk kez Turksportal anketinde rakibimize oy attım, 500 tane gol yiyelim başka bir şey istemiyorum.
Universal
01.Ekim.2012, 21:49
Ahh ahh şu maç İstanbul'da olacaktı, bayanların olmadığı bir maçda bakalım nasıl o stada ayak basacaktın.
Sheriff
02.Ekim.2012, 00:38
İnşallah inşallah !
Amin......
Nedvedmania
02.Ekim.2012, 00:41
Teknik Direktörü sevemek yüzünden takımın yabancı bir takım tarafından yenilmesini istemek bilmiyorum ne kadar doğru.
sui generis
02.Ekim.2012, 00:47
Teknik Direktörü sevemek yüzünden takımın yabancı bir takım tarafından yenilmesini istemek bilmiyorum ne kadar doğru.
yabancı takım olayını geç , başka bir takıma yenilmesini istemek ?? püff ne hale geldik , kendimiz ettik kendimiz bulduk.. hep kelle istemelerimiz bitirdi bizi. sanki ilk kez cl den elenmiştik , sanki ilk kez lige bu kadar kötü başlamıştık.. hak ettik biz bunu.
sui generis
02.Ekim.2012, 00:48
oyuncular bir gazla başlarlar ya 1-0 alırız ya da 1-1 biter. ama asla kaybetmeyiz.
Sheriff
02.Ekim.2012, 00:50
Başka türlü gitmeyecek ne yapalım..
Kaka Leite
02.Ekim.2012, 00:56
Ben kendi düşüncem sebebi ile puan bile alamayacağımızı düşünüyorum.Keşke gönlüm kazanmamızı isteseydi :)
Ancak eğer biz bugün takımımız yenilsin diye dua eder hale geldiysek bu durumdan utanması gerek tek biz değiliz...
Şuan bile avatarımda yada diğer üyelerin avatarlarında Kaptan'ı görünce duygulanan ben maç kadrosu yazdığında 10 numarayı orada görememek çok fena dokunacak bana o oynamasa bile takımda 10 numaranın olduğunu bilmek ayrıydı.
GodfatheR
02.Ekim.2012, 01:13
Herkesin bir futbol kahramanı vardır benimde Alex'ti. Alex geldiğinde ben 11 yaşımdaydım 10'suz bir Fenerbahçe izlemeye hiç alışık değilim. Evet Alex gidecekti ama bu şekilde değil. Bu olmadı ! Efsanemizi bu hallere sokanlar orda rahat rahat oturamazlar !
Pierre , Emre şimdi de Alex kimi sevsek takımdan kovulurcasına yollanıyor. Aykut Kocaman'ın ve Aziz Yıldırım'ın egosunu tatmin edeceği yer F.Bahçe değildir !
Hayatımda ilk kez Fenerbahçe'nin yenilmesini istiyorum. Yenilirsek Aykut Kocaman illetinden kurtulucaz sanıyorum. Zamanla Aziz Yıldırım'dan da kurtulucaz inşallah.
3 temmuzdan beri Başkana verdiğimiz desteğin karşılığı en sevdiğimiz adam'ın kellesini almak olmamalıydı.
Maça gelirsek problem Alex'miş bugün ki karardan onu anladım ben. Bakalım Alex'siz F.Bahçe napıcak ? Bence problem çok daha KOCAMAN.
di canio
02.Ekim.2012, 01:19
Herkesin bir futbol kahramanı vardır benimde Alex'ti. Alex geldiğinde ben 11 yaşımdaydım 10'suz bir Fenerbahçe izlemeye hiç alışık değilim. Evet Alex gidecekti ama bu şekilde değil. Bu olmadı ! Efsanemizi bu hallere sokanlar orda rahat rahat oturamazlar !
Pierre , Emre şimdi de Alex kimi sevsek takımdan kovulurcasına yollanıyor. Aykut Kocaman'ın ve Aziz Yıldırım'ın egosunu tatmin edeceği yer F.Bahçe değildir !
Hayatımda ilk kez Fenerbahçe'nin yenilmesini istiyorum. Yenilirsek Aykut Kocaman illetinden kurtulucaz sanıyorum. Zamanla Aziz Yıldırım'dan da kurtulucaz inşallah.
3 temmuzdan beri Başkana verdiğimiz desteğin karşılığı en sevdiğimiz adam'ın kellesini almak olmamalıydı.
Maça gelirsek problem Alex'miş bugün ki karardan onu anladım ben. Bakalım Alex'siz F.Bahçe napıcak ? Bence problem çok daha KOCAMAN.
Herkesin bir futbol kahramanı vardır. Benim de Aykut Kocaman. Yaşın itibariyle iyi bilmiyor olabilirsin ama Alex nedeniyle duygusal baktığını düşünüyorum, Aykut Kocaman senin gözünde canlandırdığın gibi değil. Alex bir efsanedir bu camia için. Aykut Kocaman da öyle. Egosu için hareket eden bir adam değildir Aykut Kocaman. En azından bizlere yansıttığı bu. Ki bu camianın içinde olanlar, kendisini tanıyanlar da Aykut Kocaman'la ilgili konuşurken söze karakterinin nasıl sağlam olduğuyla başlarlar genelde.
KanaKe
02.Ekim.2012, 01:24
gladbach ezer bu takimi farka giderlerse kimse sasirmasin.. alex ile felan alakasi yok alex olsada ayni yorumu yapardim takim cok formsuz gladbach ta disiplinli bir takim maci asla birakmiyorlar.
GodfatheR
02.Ekim.2012, 01:27
Herkesin bir futbol kahramanı vardır. Benim de Aykut Kocaman. Yaşın itibariyle iyi bilmiyor olabilirsin ama Alex nedeniyle duygusal baktığını düşünüyorum, Aykut Kocaman senin gözünde canlandırdığın gibi değil. Alex bir efsanedir bu camia için. Aykut Kocaman da öyle. Egosu için hareket eden bir adam değildir Aykut Kocaman. En azından bizlere yansıttığı bu. Ki bu camianın içinde olanlar, kendisini tanıyanlar da Aykut Kocaman'la ilgili konuşurken söze karakterinin nasıl sağlam olduğuyla başlarlar genelde.
Haklısın ben futbolculuğuna yetişemedim pek. Ama 4 yıldır icraatlarına bakarsak egosunun dağlar kadar olduğunu görürüz. Emre'yi de Alex'i de çok kolay harcadı. Kazanabilirdi bu isimleri.
G.Sarayda Melo, Riera'nın ağzını burnunu kırdı F.Terim olayı bi şekilde örttü halletti. Aykut Kocaman hep basına malzeme verdi, hep kaybetti , hiç kazanmayı verim almayı denemedi. Alex'i küstürdüğünde gitmişti zaten Alex. Ama veda böyle olmamalıydı.
Bu saatten sonra da dikiş tutmaz Aykut Kocaman Fenerbahçe ilişkisi. Bunu kendi de biliyor. 3hafta sonra gidecek Kocaman ama Alex'i de götürdü işte.
Universal
02.Ekim.2012, 01:27
Bu takım, Gladbach'dan bana daha yabancı.
Nedvedmania
02.Ekim.2012, 01:30
Bu takım, Gladbach'dan bana daha yabancı.
:D Güzel laf ama ciddi olarak düşünürsek yine yanlış :)
Sheriff
02.Ekim.2012, 01:33
Yanlışsa yanlış, Alex yanlış yaptı, Aykut yaptı, Aziz yaptı, e bide biz yapalım.
RasAnt
02.Ekim.2012, 01:40
Yanlışsa yanlış, Alex yanlış yaptı, Aykut yaptı, Aziz yaptı, e bide biz yapalım.
NOKTA..............
GebzeLi1907
02.Ekim.2012, 02:06
3 yılı kaybetmektense bu maçı kaybedelim veya 3 maçı kaybedelim ben razıyım
ilk defa yenilmeyeceğiz sonuçta
gerçi aykut kocaman ne var yoksa defansa yatırır yine yenilgiden kaçar ama bakalım rakip ne kadar istekli olacak.
davidvilla
02.Ekim.2012, 10:29
Stoch da kadroya alınmazsa fener kazanır. Taktik teknik değil futbolcular arası çatışmalar var içerde,soyunma odasında.
Haklısın ben futbolculuğuna yetişemedim pek. Ama 4 yıldır icraatlarına bakarsak egosunun dağlar kadar olduğunu görürüz. Emre'yi de Alex'i de çok kolay harcadı. Kazanabilirdi bu isimleri.
G.Sarayda Melo, Riera'nın ağzını burnunu kırdı F.Terim olayı bi şekilde örttü halletti. Aykut Kocaman hep basına malzeme verdi, hep kaybetti , hiç kazanmayı verim almayı denemedi. Alex'i küstürdüğünde gitmişti zaten Alex. Ama veda böyle olmamalıydı.
Bu saatten sonra da dikiş tutmaz Aykut Kocaman Fenerbahçe ilişkisi. Bunu kendi de biliyor. 3hafta sonra gidecek Kocaman ama Alex'i de götürdü işte.
Takım başarılı olacak diye disiplinsizliğe taviz mi verilsin?Bu takım da Lefter'de oynadı,Aykut'da oynadı bir çok yıldız oynadı geldi ve geçti.Şimdi de Alex oynadı ve gitti(gidişi böyle olmamalıydı o ayrı).Ama Fenerbahçe hala büyüklüğünü koruyor ve hep koruyacak.
ReaList
02.Ekim.2012, 11:44
Sahaya çıkacak olan Fenerbahçe, mücadele edecek Fenerbahçe ve terleyen forma Fenerbahçe. Bizim desteğimiz isimlere değil Fenerbahçe'ye. Yine desteklerken aynı arzu aynı heyecan, benim takımım bu maçı kazanacaktır, Kazanmak zorunda.
Universal
02.Ekim.2012, 14:00
Fenerbahçe bu maçı kaybeder, Beşiktaş'ı kaybeder, Aziz Yıldırım Aykut gider, sezon sonu şampiyonlukda gelir, Avrupa Kupasıda. İki maç kaybetmekle sezon bitmez. Ama kazanırsak biter.
Escochae
02.Ekim.2012, 14:12
Fenerbahçe bu maçı kaybeder, Beşiktaş'ı kaybeder, Aziz Yıldırım Aykut gider, sezon sonu şampiyonlukda gelir, Avrupa Kupasıda. İki maç kaybetmekle sezon bitmez. Ama kazanırsak biter.
Ne kadar basit ve duygusal düşünüyorsun .. Yazık , kendi takımının ve o formaya anlam getiren armanın yenilmesini istiyorsun .. Neden sadece bir oyuncu , teknik direktör veya bir yönetici için .. Üzülüyorum sizlere Fenebahçe'yi bu kadar basitleştirdiğiniz için.
erdem344
02.Ekim.2012, 14:12
Biz bu maçı kazanırız
giden gitmiştir. bizim sahadaki 11 tane çubukluyu ve hocamızı desteklememiz gerekir.
Universal
02.Ekim.2012, 14:15
Ne kadar basit ve duygusal düşünüyorsun .. Yazık , kendi takımının ve o formaya anlam getiren armanın yenilmesini istiyorsun .. Neden sadece bir oyuncu , teknik direktör veya bir yönetici için .. Üzülüyorum sizlere Fenebahçe'yi bu kadar basitleştirdiğiniz için.
Biber gazınıda ben yedim, Aziz Yıldırım çıktığında da ben anladım. Vefasız olanlar, taraftarın sahip olduğu kulübü yönetemezler. Mutluluk için iki basit yenilgi gerekirse, bu kafidir.
erdem344
02.Ekim.2012, 14:17
Biber gazınıda ben yedim, Aziz Yıldırım çıktığında da ben anladım. Vefasız olanlar, taraftarın sahip olduğu kulübü yönetemezler. Mutluluk için iki basit yenilgi gerekirse, bu kafidir.
Biber gazını bende yedim son maçta jobda yedim köprüde polise karşı bende koştum ama ben senin gibi düşünmüyorum kişiler gelip geçicidir
ortada bi vefasızlık var kabul ediyorum ama bunun nedeni alexin yaptıklarıdır
çok garip cümle oldu onu yedim bunu yedim kendimi kötü hissettim :D :D
Universal
02.Ekim.2012, 14:25
Biber gazını bende yedim son maçta jobda yedim köprüde polise karşı bende koştum ama ben senin gibi düşünmüyorum kişiler gelip geçicidir
ortada bi vefasızlık var kabul ediyorum ama bunun nedeni alexin yaptıklarıdır
çok garip cümle oldu onu yedim bunu yedim kendimi kötü hissettim :D :D
Durmadan yediğimiz için sanırsam başkanın ve teknik adamın istifasını istemekde hakkımızdır. :D
Tabii ki 100 yılı aşkın kulübüz, Alex gider Alex gelir. O bizi var etmedi, onsuzda yok olmayız. Ama bu vefasızlık benim için Aziz Başkan ve Aykut Kocaman desteğini bitirmiştir. Onların gitmesi sadece futbolda başarısız sonuçlara bağlı olduğundan bunu istemekteyim.
Eğer bu iki maç kazanılırsa onların böbürlenmöesine katlanamam.
Şaşırt bizi Fener , 90dk mücadele et yeter
Escochae
02.Ekim.2012, 14:28
Şu biber gazı yedim bilmem şu kadar forma lafı alıyorum lafları da sıkmaya başladı. Sen o biberi yediysen yada fazladan bir kaç forma aldıysan bunu tencid pilavı gibi ısıtıp ısıtıp koymanın bir anlamı var mı ? Ayrıca Vefasızlık derken neye göre vefasızlık yaptı Aykut Kocaman veya Aziz Yıldırım öncellikle bunu açıkla ve bunları yaparkende Alex'in davranışlarınıda anlat bana? Bana göre kangren olmuş bir parmak vardı ve kesilmezse tüm vucudu saracaktı. Doğru olan yapılarak o parmak kesildi. Şunuda ek olarak belirtmek istiyorum yanlış anlaşılmasın Alex'in gönderiliş biçimi kesinlikle böyle olmamalıydı.
erdem344
02.Ekim.2012, 14:31
Durmadan yediğimiz için sanırsam başkanın ve teknik adamın istifasını istemekde hakkımızdır. :D
hakkın tabi ama alex gitti diye isteme
10 maç üst üste kaybedelim takım mücadele etmesin koşmasın o zaman istifalarını iste
taraftarın bu yaptığı çok yanlış belki alexin gitmesi çok hayırlı olucak - ben öyle inannıyorum - destek verelim 5 maç 10 maç neyse baktık olmuyor zaten hoca kendi gider
darkkobal123
02.Ekim.2012, 15:47
Fenerbahçe'nin patlama yapacağı bir maç olabilir ama zor. Ben berabere biteceğini düşünüyorum, başarılar Fenerbahçe.
kasım akdemir
02.Ekim.2012, 16:00
Fenerbahçeye başarılar... Umarım kazanırlar ve umarım 90 + da kaptırdığı puanları aramazlar...o zaman üzülürüm...
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Ekim.2012, 16:02
kadro veren yok hic, herhalde 11 belli herkesin kafasinda. kafa karisikligi kalmadi galiba. bunlar gecen sezonun sonunda yasanmaliydi ki olaylar buraya varmasin. belki sert bir sekilde, tek bir balyoz darbesiyle gerceklesti ama herkesin istedigi bu degil miydi zaten. aykut kocaman gitse, yerine baskasi gelse alex oynayacak mi saniyordunuz. herkesin mutabik oldugu 11 de alex yoktu, gunlerdir burayi takip ediyorum, biri cikip da yalan desin. kendimizle celisiyoruz. bu cok acik. olaylarin perde arkasi yakinda ortaya cikar, ama olanlar net anlasilmadan sagdan soldan gelen gazlarla hareket ederseniz FB bundan zararla cikar. takiminin yenilmesini istemek de ne demektir. utanc verici.
di canio
02.Ekim.2012, 16:13
Kaçırdığım sakatlık, ceza falan yoksa;
Volkan
Gökhan - Yobo - Egemen - Hasan Ali
Topuz - Topal - Meireles
Krasic - Kuyt - Sow
şeklinde bir kadro bekliyorum ben. Gönlüm 4-42 oynamak ister ama Aykut Kocaman sanırım 4-3-3'e döner artık.
jesmatador
02.Ekim.2012, 16:14
Bu arada Beşiktaş Alex'e teklif götürmüş diyorlar. İnşallah götürmüştürler. Gelirse başka takımda da olsa yine izlemiş oluruz Alex'i :)
erdem344
02.Ekim.2012, 16:15
hem 4 3 3 hem 4 5 1 kadrosu o yazdığın skora göre değişir oyun içinde
Bene 4 4 2 çıkarız caner oynar solda sağda krasiç
Deus Dominus
02.Ekim.2012, 17:47
En güzeli 4-4-2. Ama bu kez ortayı kullanamaz Fenerbahçe, kanatlardan gelişecek hücumlara bağlı kalır skor üretimi. Kadroyu şöyle bir gözümün önüne getirdiğimde;
Sow-Kuyt iyi bir ikili olabilir ileride, fm tabiriyle biri poacher, biri targetman/deeplying forward :D Kuyt sabit oynayan bir oyuncu değil, savaşçı, Elmander gibi, sırtı dönükte oynar, derine sarkıp boş alan da yaratır, takım arkadaşlarını da rahatlatır. Alex'in pozisyonuna kayabilir.
Kanatlarda formda bir Krasiç ve ardında yine formda bir Gökhan Gönül, rakiplerin sol kanadını felç eder. Diğer tarafta Stoch Krasiç gibi bir oyuncu değil ama skora etki edebilecek özelliklere sahip bir inside forward diyebiliriz herhalde :) Onun yerine Caner çok daha etkili olacaktır ardında Hasan Ali'yle.
Orta ikili isim olarak, kariyer olarak, yetenek olarak çok iyi (Mehmet Topal ve Meireles), yalnız hücumda ne kadar etkili olabilirler, pas organizasyonlarını ne kadar sağlayabilirler soru işaretleri var, benzer tipte iki oyuncu, tek farkları Topal'ın çok daha defansif olması bence.
Stoperler güven verir, Egemen sol ayaklı stoper, yanında Yobo, cover rolünde :) Kale zaten emin ellerde.
Volkan
Gökhan Yobo Egemen HasanAli
Krasiç M. Topal Meireles Caner
Kuyt Sow
çok güzel 11 oldu vallahi :) Alternatiflere bakalım...
Mert
Orhan Bekir Serdar Özgür?
M.Topuz Selçuk Cristian Stoch
Semih Bienvenü!
sananes
02.Ekim.2012, 17:51
sezon öncesi kadro yapan 10 kişiden 8'i alex'i 11'ine almıyordu + alex ısrarla nedendir bilinmez hocasına saygısızlık yapmaya başladı,2 sene önce aykut hoca kadroda düşünmediğini ima ettiği zamanlar daha genç,daha güçlü alex hiç bir şey yapmamışken bu sene bir şeyler oldu ve resmen bunu yapan alex değil de x olsa acaba hocayı sabote mi ediyor denmeye başlanırdı...İşte bir tarafta bu varken diğer tarafta Aykut Kocaman'ın istenilen futbolu oynatamaması var.
denklemin iki tarafına da bakıyorum ve Aykut Kocaman'ın tamamen haklı olduğu Alex konusunda eleştirilmesinin tek sebebini görebiliyorum. O yüzden kazan fenerbahçem. Aykut Hoca için kazan.
Zamanında Alex'i yuhlayanlar=Geçen sene Aziz Yıldırım'ı Fenerbahçe'nin üzerine koyanlar=Alex'e şu sıra tapma aşamasına gelenler.
İşte bu adamlara ilerleyen yıllarda "çok yaşa Kocaman" dedirtmek için kazan ve başarılı ol fenerbahçem.
erdem344
02.Ekim.2012, 17:52
Hocanın oyun planına en uygun diziliş ve taktik bu 4 4 2
rakip sahada baskı , koşan ve mücadele eden takım , hızlı ve akıcı paslaşma
Bu oyuncularla olurmu bence olur
ReaList
02.Ekim.2012, 17:53
Mehmet Topuz sağ açıktan kesilir mi acaba ?
Zor ihtimal.
erdem344
02.Ekim.2012, 17:55
Mehmet Topuz sağ açıktan kesilir mi acaba ?
Zor ihtimal.
Hocanın artık kendisiyle çelişmemesi için kesmesi lazım
ama gider topuzu kesmez krasiçi solda denerse ona bişey diyemem
murat taşlı
02.Ekim.2012, 18:32
umut ne güzel bende çok istiyorum saldıran basan pozisyonlar üreten bir takım seyretmek ama hayal kurmayın sahasından çıkmakta zorlanan ikili mücadeleri kazanamayan pozisyon üretemeyen kontraya kalmayan bir takım göreceksiniz maalesef çünkü bende her maça o başta yazdığım duygularla gittim ama hep nafile ama genede İnş. ben yanılırım...
furkan58
02.Ekim.2012, 18:58
Bu maç 25 milyon için oyna kazan FENERBAHÇE'm. Marsilya maçını unutup yeni bir sayfa açmamız lazım. Efsaneler gelir gider ama takım kalır. Mağlubiyet isteyenler Fenerbahçeli değildir olamayacaklardır da. Hiç kimse Fenerbahçeliyim diyip Fenerbahçe'nin mağlubiyetini isteyemez.
The.Crow
02.Ekim.2012, 19:09
Alex gittiği için artık takımımızın kondüsyonu düzelmiştir. Alex olmadığından 60.dakikadan sonra oyundan düşmeyiz 90 dakika acayip koşarız kazanırız!!!
Universal
02.Ekim.2012, 21:16
Şu biber gazı yedim bilmem şu kadar forma lafı alıyorum lafları da sıkmaya başladı. Sen o biberi yediysen yada fazladan bir kaç forma aldıysan bunu tencid pilavı gibi ısıtıp ısıtıp koymanın bir anlamı var mı ? Ayrıca Vefasızlık derken neye göre vefasızlık yaptı Aykut Kocaman veya Aziz Yıldırım öncellikle bunu açıkla ve bunları yaparkende Alex'in davranışlarınıda anlat bana? Bana göre kangren olmuş bir parmak vardı ve kesilmezse tüm vucudu saracaktı. Doğru olan yapılarak o parmak kesildi. Şunuda ek olarak belirtmek istiyorum yanlış anlaşılmasın Alex'in gönderiliş biçimi kesinlikle böyle olmamalıydı.
Ben bu kulübe gelirimin büyük bir bölümü veriyorsam her şeyi söylerim bu kulüp ne Aykut Kocaman'ın ne de Aziz Yıldırımındır, stada ben Alex'i izlemeye gidiyorum, ikisini değil. Böyle olamaz, olmamalı. Şimdide yenilmesini istiyorum var mı diyeceğiniz.
hakkın tabi ama alex gitti diye isteme
10 maç üst üste kaybedelim takım mücadele etmesin koşmasın o zaman istifalarını iste
taraftarın bu yaptığı çok yanlış belki alexin gitmesi çok hayırlı olucak - ben öyle inannıyorum - destek verelim 5 maç 10 maç neyse baktık olmuyor zaten hoca kendi gider
Ben Alex gitmeden öncede istediğim gibi şimdide istiyorum. Bu takım Alex gitti diye sezon sonu üç kupa ile mi kapatacak? Stoch, Baroni, Gökhan Gönül, Bekir hangisi verimliydi ki? Alex kadar katkıları olmadılar bu takıma bu sezon için. Kaldı Alex'in olmadığı hiçbir maçıda kazanamadık.
İnşallah bugün takımımız gereken reaksiyonu gösterir ve 3 puanı alarak ortamı biraz yumuşatır
ReaList
04.Ekim.2012, 13:12
Bugün beklediğim 11 ve dizilim.
4-4-2 ile
http://c1210.hizliresim.com/12/4/dn0h7.jpg
4-3-3 ile
http://c1210.hizliresim.com/12/4/dn0hr.jpg
sui generis
04.Ekim.2012, 13:14
Krasic tam hazır değil , Caner-topuz olacak kanatlar deniyor. Topu ileri götürmede sıkıntı yasarız. Krasic oynasa bile topuz kesik yemez , Caner oynamaz :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Ekim.2012, 13:19
@balde_mir_07
1.si zaten ideal dizilisimiz olacaktir, umarim bu aksam oyle cikariz. baroniyi falan istemiyorum acikcasi bu aksam. olacaksa da 2li ortasahanin oyuncusu olsun. gladbach 6 mactir kazanamiyormus, takim olarak kapasiteleri belli sonucta. bizim takimin potansiyeliyse ortada. cok rahat gecebilecegimiz bir mac olmali normal sartlar altinda. ozellikle 2.yari performansimizi cok merak ediyorum, macin kirilma noktasi dakika 61 olacaktir. direncimiz devam ederse rahat kazanir, kronik olan fizik dususu yasanirsa 1 puana razi olur hatta kaybedebiliriz.
sarianet
04.Ekim.2012, 13:20
Orta sahada topal topuz raul uclusu kanatlarda kuyt ve krasiç oynar bence en mantıklıso da bı geliyor bama
ReaList
04.Ekim.2012, 13:21
Krasic tam hazır değil , Caner-topuz olacak kanatlar deniyor. Topu ileri götürmede sıkıntı yasarız. Krasic oynasa bile topuz kesik yemez , Caner oynamaz :)
Krasiç ne zaman tam hazır olacak acaba ? Sezon bittikten sonra mı : )
Fenerbahçe topu ileri götürmede hiç bir zaman sıkıntı çekmez yeter ki oyunu ileride oynamayı kabul etsin kendi sahasında değil.
Topuz'un kesik yemesinin çok zor olduğunu bu konuda önceki mesajımda yazmıştım. Bu benim gönlümden geçen kadrolar ama bir kanada önce Kuyt sonra Krasiç alınmasına rağmen Kocaman'ın gönlünden bir türlü kopmayan Topuz var : )
ReaList
04.Ekim.2012, 13:26
@balde_mir_07
1.si zaten ideal dizilisimiz olacaktir, umarim bu aksam oyle cikariz. baroniyi falan istemiyorum acikcasi bu aksam. olacaksa da 2li ortasahanin oyuncusu olsun. gladbach 6 mactir kazanamiyormus, takim olarak kapasiteleri belli sonucta. bizim takimin potansiyeliyse ortada. cok rahat gecebilecegimiz bir mac olmali normal sartlar altinda. ozellikle 2.yari performansimizi cok merak ediyorum, macin kirilma noktasi dakika 61 olacaktir. direncimiz devam ederse rahat kazanir, kronik olan fizik dususu yasanirsa 1 puana razi olur hatta kaybedebiliriz.
60-70'ten sonra sadece fizik olarak değil kafa olarak da düşüyoruz. Bu kulüpten tonla para kaldıran oyuncuların bu kadar sorumsuz olmaması gerek. Bu sorumsuzluğu taşıyacak oyuncu kim olursa olsun cezasını çekmeli, çekmeli ki oyuncular taşıdıkları formanın basit bir forma olmadığının farkına varmalı.
Orta sahada topal topuz raul uclusu kanatlarda kuyt ve krasiç oynar bence en mantıklısı da bı geliyor bana
Topuz orta alanda Topal'ın yanında oynarsa verimli olabilir ama orta alanda önde oynayadığında ortadan kayboluyor : ) Önde takır takır oynayabilecek çok kral bir adam var ama onu da Kocaman oynatmaz ; Recep Niyaz.
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Ekim.2012, 13:39
60-70'ten sonra sadece fizik olarak değil kafa olarak da düşüyoruz. Bu kulüpten tonla para kaldıran oyuncuların bu kadar sorumsuz olmaması gerek. Bu sorumsuzluğu taşıyacak oyuncu kim olursa olsun cezasını çekmeli, çekmeli ki oyuncular taşıdıkları formanın basit bir forma olmadığının farkına varmalı.
aslinda ben de sadece fizik demek istemedim ama adini koyamadim. guzel belirtmissin, kafa olarak dusuyoruz. bu biraz da ozguveni eksik takimlarin hastaligidir. mac kazanma aliskanligini kaybeden takimlar genelde elindeki avantaji koruyamaz.
futureless
04.Ekim.2012, 13:55
İzlemeyi düşünmüyordum ama dayanamadım vazgeçtim.
Şu an kötü günler geçiren iki takım olacak sahada. Gladbach geçen sezonki mükemmel futbolunda uzak, Reus ve Dante gibi önemli iki ismin gidişini kaldıramamış bir takım görünümünde.Kalecileri Ter-Stegen'i oyundan tanıyoruz, yalnız onun oynamama ihtimali var.Kendisi oynamak istiyor fakat Heimeroth oynayabilir Stegen'in sakatlığından dolayı. Defanslarında Dominguez oynamayacak sanırım.Ağır defansları var, ama hiç bir zaman bunu avantaja çeviremediğimiz için, bundan bir avantajmış gibi konuşamayacağım.Arango'nun kalitesi tartışılmaz Gökhan'ın çok dikkatli olması gerek.Sadece Gökhan'ın değil ön libero ve stoper mevkilerindeki oyuncularımızın da dikkatli olması gerek Arango'ya karşı çünkü çok gezerek oynuyor sadece solda kalmıyor ve her an çapraz kontra top veya ara pası atabiliyor.Herrmann'ın da oynamayacak olması yönünde haberler var bazı yerlerde. Umarım doğrudur. Herrmann çok tehlikeli bir oyuncu. İleride oynayabilecek durumdaysa Luuk de Jong ve Hanke tarz olarak çok çekindiğim oyuncular olmasa da defansımıza güvenmediğim için ne olacağı belli olmaz.
Bizim durumumuz malum, hiç girmiyorum. Rakip de gerçekten sıkıntıda. Son hafta malumunuz 5 yediler Dortmund'dan.
Maçı kazanırsak gruptan çıkarız.Bunun bilincindedir oyuncularımız ancak bu bilinci sahaya ne kadar yansıtabilirler görmek lazım.Öncelikle yenilmemeye oynatılacağımızı düşündüğüm için net konuşamıyorum.
uAburak89
04.Ekim.2012, 14:30
Fenerbahce muhtemel 11: Volkan - Gokhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali - M.Topal, Cristian, Meireles - Kuyt, Caner, Sow 4-3-3
Aykut Yıldırım..
erdem344
04.Ekim.2012, 14:35
yabo dayı ve mehmet topuz sakatmış
4 1 2 2 1 dizilişi
Kaka Leite
04.Ekim.2012, 15:04
Ben izlemeyi düşünmüyorum, adına ister böyle Fenerbahçelilik mi olur diyin.
İster destekleyin, yine de izlemek gibi bir amacım yok..
GebzeLi1907
04.Ekim.2012, 15:05
yobo sakatsa işler Allah'a emanet.
bence işi sağlama almak için 3 orta saha çıkarız yobo nun yokluğunda topal daha yakın olur defansa
petrol_fb12
04.Ekim.2012, 15:12
Bu takım pas mas yapamaz..hepsinin özelliği defansif olması defansif adam hiç bir yerde pas yapamıyor..oyunu çift taraflı oynayacak orta saha yok...Appiah bile...Raul'dan daha iyi oyuncudur kalite olarak (CHELSEA İYİ OLMASA YOLLAMAZDI)....Mehmet topal..top keser uzun şut atar..pas yapabilicek adam yok takımda..sonra cıkmış pas diyor...Kadroya baktığımda oyunu Çift taraflı oynayacak bir kişi ...Salih Uçan ! Onuda kadroya almıyor..yazık olucak o cocuğa bizim takımda..keşke galatasaray gitseydi...Orda fatih terim onu parlatırdı..sonra satırdı..bizim takım yetenek harcama ustası..
erdem344
04.Ekim.2012, 15:14
Chelsea iyi olsaydı yollamazdı nasıl bir düşüncedir
Sırf hocaya sallamak için neler söylüyosunuz
petrol_fb12
04.Ekim.2012, 15:19
@erdem344
Gecen sene 20 hafta danny bir kez izledim...dedim ki bu adamı fener alsın Egemen-yobo'dan cok daha kaliteli defans...Danny galatasaray aldı..Performansı üstüne koyarak devam ediyor...Şimdi tekrar yazıyorum...gaziantepspor bursa macında izlediğim bir defans vardı..BINYA AUGUSTIN GILLES...Hikmet hoca defans denemiş..Güzel bir performans sergiledi...Olay oyuncuya nasıl bakıcağanla alaklı..o mevkide sana neler veriyor...Chelsea cok parası var..Sepetteki çürmeye başlayan elmaları atmış...
Fenerbahce bu maçı kaybedecek...Çünkü takımdaki otorite başkanın elindiyken bu iş zor..
erdem344
04.Ekim.2012, 15:25
@erdem344
Gecen sene 20 hafta danny bir kez izledim...dedim ki bu adamı fener alsın Egemen-yobo'dan cok daha kaliteli defans...Danny galatasaray aldı..Performansı üstüne koyarak devam ediyor...Şimdi tekrar yazıyorum...gaziantepspor bursa macında izlediğim bir defans vardı..BINYA AUGUSTIN GILLES...Hikmet hoca defans denemiş..Güzel bir performans sergiledi...Olay oyuncuya nasıl bakıcağanla alaklı..o mevkide sana neler veriyor...Chelsea cok parası var..Sepetteki çürmeye başlayan elmaları atmış...
Fenerbahce bu maçı kaybedecek...Çünkü takımdaki otorite başkanın elindiyken bu iş zor..
Çürüyen bir oyuncu portekiz milli takımında as oynarmı ?
salih uçan demişsin salih uçanı fener almadan önce kaç kez izledin izlemeyi geçtim adını bile duymamıştın
petrol_fb12
04.Ekim.2012, 15:32
Çürüyen bir oyuncu portekiz milli takımında as oynarmı ?
salih uçan demişsin salih uçanı fener almadan önce kaç kez izledin izlemeyi geçtim adını bile duymamıştın
Salih Uçan hazırlık macında izledim sadece..diğer maclarda ...izlemedim bir arkdaş bahsediyordu...bir cocuk var salih diye...iyi topçu diyordu kesin avrupa'ya gider diyordu..harcanıyor oralarda...Ordan duydum izlemedim....Ama hazırlık macında performansı beni cok etkiledi..rakip takım atağa kalktığı defans geliyordu...top fenerdeyken..hucumdaydı...videosunu izledim..attığı paslar cok iyimiş...Bu kadar söylerim...İzlemedim...
Meireles Çürük elma'dan kastım Yaş 29....Dikkat ediyorsan artık büyük kulupler...gençleşmeye gidiyor...Bütün oyuncularını 20-22 yapmak istiyor..bunun en güzel örneği..Dortmund 22-23-24 yaşındaki topcular var...Çürük elmadan kastım buydu...
di canio
04.Ekim.2012, 15:37
Salih Uçan hazırlık macında izledim sadece..diğer maclarda ...izlemedim bir arkdaş bahsediyordu...bir cocuk var salih diye...iyi topçu diyordu kesin avrupa'ya gider diyordu..harcanıyor oralarda...Ordan duydum izlemedim....Ama hazırlık macında performansı beni cok etkiledi..rakip takım atağa kalktığı defans geliyordu...top fenerdeyken..hucumdaydı...videosunu izledim..attığı paslar cok iyimiş...Bu kadar söylerim...İzlemedim...
Meireles Çürük elma'dan kastım..Dikkat ediyorsan artık büyük kulupler...gençleşmeye gidiyor...Bütün oyuncularını 20-22 yapmak istiyor..bunun en güzel örneği..Dortmund 22-23-24 yaşındaki topcular var...Çürük elmadan kastım buydu...
Ülkemizdeki genel futbol yorumlayan taraftar profiline güzel bir örnek var yazdıklarında.
"Bir arkadaşım söyledi, çocuk çok iyiymiş". Bir kez izlemişsin ve arkadaşının söylemine dayanarak diyorsun ki "Oyunu çift taraflı oynayan sadece Salih Uçan var, çocuğu harcıyoruz". Bir kez maçını izleyerek, arkadaşının da söylemleriyle; her gün antremanda beraber olan, izleyen hocasının kadroya almaması için tepki gösteriyorsun. Bu oyuncularla her gün beraber olan, her gün onlarla çalışan teknik direktör bilmiyor izleyip transfer ettiği Salih Uçan'ın iyi olduğunu ama bir maçını izleyen bizler harcandığını söylüyoruz.
petrol_fb12
04.Ekim.2012, 15:50
Ülkemizdeki genel futbol yorumlayan taraftar profiline güzel bir örnek var yazdıklarında.
"Bir arkadaşım söyledi, çocuk çok iyiymiş". Bir kez izlemişsin ve arkadaşının söylemine dayanarak diyorsun ki "Oyunu çift taraflı oynayan sadece Salih Uçan var, çocuğu harcıyoruz". Bir kez maçını izleyerek, arkadaşının da söylemleriyle; her gün antremanda beraber olan, izleyen hocasının kadroya almaması için tepki gösteriyorsun. Bu oyuncularla her gün beraber olan, her gün onlarla çalışan teknik direktör bilmiyor izleyip transfer ettiği Salih Uçan'ın iyi olduğunu ama bir maçını izleyen bizler harcandığını söylüyoruz.
Özür diliyerek söylüyorum...ama...Galatasaray'ın defansı olan SEMİH KAYA..Bundan 2-3 sene Stada alınmıyordu "TİPİ" yüzünden şu anda...nerde...Şampiyonlar liginden...yaş kaç ? 21...Önemli olan bir oyuncuya güvenmek...Benim futbol profilim sağdan soldan kulaktan "DOLMA" duyumlarla..Değildir..tanıyormusun diye sormuş bende cevabını verdim..Ben oynadığı mevkide rolune bakarım..o mevkide sana neler verebiliyor..Bir maçtan izlediğim eğer hazırlıkta böyleyse ligde nasıl olur dedim..Ben Semih Kaya'yı ilk kez fatih terimle duydum..emre colak'da ilk kez onunla duydum...Bunların gencecik oyuncular daha galatasaray uzun yıllar hizmet eder...Salih Uçan hazırlık macında izledim..beğendim...Yoksa izlemediğim bir oyuncu hakkında yorum yapmam...Ayrıca..ismini Duymadım desem duymadım derim..saygılar...
Ayrıca bir not daha:Aykut Kocamanı teknik direktör olarak görmüyorum..Onun için o cocuğu görmemesi normal..Recep Niyaz tanınan şans ona neden tanınmıyor ??? Mehmet topal..hadi neysede..Raul Miereles..Gereksiz bir transferdi...Boşuna boşuna para harcadık..
di canio
04.Ekim.2012, 15:54
Adını duymadın demedim zaten. Sen 1 maçını izlemişsin, oynatmayan hoca her gün çalışmasını takip ediyor. Vurgulamak istediğim buydu. Seninle ilgili değil, düşünceyle ilgiliydi yazdıklarım.
erdem344
04.Ekim.2012, 16:24
Ayrıca bir not daha:Aykut Kocamanı teknik direktör olarak görmüyorum.
sportif direktör ve teknik direktör zaten :D :D :D
Salih Uçan sürekli milli takımlara çağırıldığı için doğru düzgün takımla antrenman yapamadı ve bu yüzden kadroya alınmıyor
davidvilla
04.Ekim.2012, 17:21
Ben Semih Kaya'yı ilk kez fatih terimle duydum..emre colak'da ilk kez onunla duydum....
Valla o senin ayıbın o zaman. Semih Kaya 3 4 sene once Bulent Korkmaz hoca iken Uefa Avrupa ligi maçlarında Meira'nın yerine oynamıştı. Hatta harry kewell ile cift stoper oynadılar:) Emre colak da bayadır sonradan oyuna girer oynardı hatta bir maçta forvete cok yakın mevkide oyuna girmiş gol bile atmıştı. Onları fatih terim yetiştirmedi. Şans verdi ki sen de böyle diyorsun zaten dogru diyorsun. Fakat bu oyuncuların hiç biri Gs da yıllarca yedek takımda oynamadan yedek klubesinde cicek acmadan ilk 11 olmadı. Kısacası salih'in de zamanı var Recep'in de...
RaSenGan
04.Ekim.2012, 17:28
Bekir-Egemen ikilisi çok sakat bir ikili.Eğer Yobo oynamazsa çok sıkıntı yaşar Fenerbahçe.
ForCimbom
04.Ekim.2012, 17:28
Valla o senin ayıbın o zaman. Semih Kaya 3 4 sene once Bulent Korkmaz hoca iken Uefa Avrupa ligi maçlarında Meira'nın yerine oynamıştı. Hatta harry kewell ile cift stoper oynadılar:) Emre colak da bayadır sonradan oyuna girer oynardı hatta bir maçta forvete cok yakın mevkide oyuna girmiş gol bile atmıştı. Onları fatih terim yetiştirmedi. Şans verdi ki sen de böyle diyorsun zaten dogru diyorsun. Fakat bu oyuncuların hiç biri Gs da yıllarca yedek takımda oynamadan yedek klubesinde cicek acmadan ilk 11 olmadı. Kısacası salih'in de zamanı var Recep'in de...
epic fail...
semih oynatılamadığı için kewell stoper oynadı zaten hocam, ya unuttun ya da bilmiyorsun.
benim bildiğim de öyleydi :) hakan balta - kewell oynadı hatta hamburg maçıydı :)
futureless
04.Ekim.2012, 17:52
Evet Balta - Kewell ikilisiydi o . Karıştırmış arkadaş. Zaten konu gereksiz uzadı . Yöneticiler bi el atsın şuraya artık rica edicem Gladbach-Fener maçına dönelim :)
petrol_fb12
04.Ekim.2012, 17:53
Semih Kaya..Gecen sezon hariç..Hayatında..sadece "4" süper lig cıkmış...Kartalspor'da bank asya'da "18"..maça cıkmış...Fazla uçmuşsun :) Gecen sene'de 24 maça cıkmış....
sportif direktör ve teknik direktör zaten :D :D :D
:)
Salih Uçan sürekli milli takımlara çağırıldığı için doğru düzgün takımla antrenman yapamadı ve bu yüzden kadroya alınmıyor
Umarım alır kadroya..Recep Niyaz için bu kadar ısrar eden...bir teknik heyet bu cocuk için'de ısrarcı olur..yoksa bir yetenek daha silinir gider..
Mamadou
04.Ekim.2012, 17:55
Aykut Kocaman hiç dönüp kenara bakmıyor mu acaba. Serdar Kesimal'i neden bu kadar çabuk gözden çıkartabiliyor eğer sakatlığı yoksa tabi. Egemen formsuz. Bekir geçen sezon ki oynadığı maçlarda iyi performans sergileyen Bekir'den eser yok. Biraz forma şansı bulmayan oyunculara yönelse bunlar hiç başına gelmeyecek. Gökhan Gönül'de formsuz keza onun yerine Orhan Şam'ı oynatsa fena mı olur. Üç kulvarda mücadele edip devamlı aynı oyuncuları sahaya sürersen en fazla devre arasından sonra oynayacağın 5 maçtan sonra patlarsın. Daum döneminde bunun sıkıntısını Fenerbahçe çekti. Hep aynı ilk 11 hep aynı oyuncuları oynata oynata Avrupa liginde Lılle maçına 575858 tane eksikle çıkıp tur gitmişti. Hoş gerçi her transfer edilen oyuncuya garanti oynama şartı koydurur isen olacağı bu. Bu bir Fenerbahçe için geçerli değil bütün takımlar için geçerli.
davidvilla
04.Ekim.2012, 17:56
epic fail...
semih oynatılamadığı için kewell stoper oynadı zaten hocam, ya unuttun ya da bilmiyorsun.
Oynamadı o maç dogru sen söyleyince hatırladım ben semih oynasın diyenlerdendim neyse,
ama o sezon oynadı ligde yanlış mıyım ? Sonuçta Semih Kaya ne zamandır var. Demek istedigim buydu. Yani dikkatı çekmek istediğim yer buydu
zeck17
04.Ekim.2012, 17:57
Şu son günlerde düşündüğüm tek şey ülke puanı olduğu için fenerbahçenin kazanmasını istiyorum
ForCimbom
04.Ekim.2012, 18:06
Oynamadı o maç dogru sen söyleyince hatırladım ben semih oynasın diyenlerdendim neyse,
ama o sezon oynadı ligde yanlış mıyım ? Sonuçta Semih Kaya ne zamandır var. Demek istedigim buydu. Yani dikkatı çekmek istediğim yer buydu
doğru haklısın şans verme konusunda göreceli olarak iyiyiz ama altyapıdan çıkan adam potansiyelli olmayınca işe yaramaz. semih maalesef potansiyeli çok yüksek bir adam değil mesela. emre çolak da öyle.
Suicider
04.Ekim.2012, 18:12
Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan-Gökhan-Bekir-Egemen-Hasan Ali-Meireles-Memhet Topal-Cristian- Caner-Kuyt-Sow (NTVSPOR)
davidvilla
04.Ekim.2012, 18:12
İşte salih recep de öyle olacak. Şimdi bu cocukları pat diye uefaya cıkaramazsın. Önce tek tük oynuycaklar kiralık gidecekler gelecekler bi daha gidecekler pafta oynayacaklar falan filan derken bir anda bakmışsın ilk 11. Yani şu Aykut Kocaman'ı yerden yere vuruyorsunuz ama adam bu genç futbolcu konularında ligin en iyi hocalarından. Ben Gs'lıyım hiç de avrupada feneri tutmamışımdır.Ülke puanı tabi ki önemli ama bu destekleyecegim anlamına gelmiyor,nötr.
Ancaaak, bu maç Aykut Kocaman'ı tutuyorum yani. İnşallah güzel futbolla kazanır da şu rüzgar ne yönden eserse o yöne hareket eden taraftar tiplemelerine kapak olur. (Her takımda var bunlardan)
uAburak89
04.Ekim.2012, 18:14
4-4-3 ise Caner'den dolayı sıkıntı, 4-5-1 ise mevcut şartlarda iyi kadro bence. Savunma göbeğinden şüpheliyim yalnız, umarım iyi maç çıkarırlar.
furkan58
04.Ekim.2012, 18:18
NTV SPOR @ntvspor
SON DAKİKA | FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ: Volkan-Gökhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali-Meireles, M.Topal, Cristian-Kuyt, Caner, Sow
Bekir dışında güzel kadro. Krasiç ne zaman hazır olucak acaba ...
petrol_fb12
04.Ekim.2012, 18:22
İşte salih recep de öyle olacak. Şimdi bu cocukları pat diye uefaya cıkaramazsın. Önce tek tük oynuycaklar kiralık gidecekler gelecekler bi daha gidecekler pafta oynayacaklar falan filan derken bir anda bakmışsın ilk 11. Yani şu Aykut Kocaman'ı yerden yere vuruyorsunuz ama adam bu genç futbolcu konularında ligin en iyi hocalarından. Ben Gs'lıyım hiç de avrupada feneri tutmamışımdır.Ülke puanı tabi ki önemli ama bu destekleyecegim anlamına gelmiyor,nötr.
Ancaaak, bu maç Aykut Kocaman'ı tutuyorum yani. İnşallah güzel futbolla kazanır da şu rüzgar ne yönden eserse o yöne hareket eden taraftar tiplemelerine kapak olur. (Her takımda var bunlardan)
Aykut Kocaman beğenmiyorum geldiğinden beri..teknik direktör olarak görmüyorum...Onun için..fener kazansada..kaybetsede...O adam benim gözümde teknik direktör değil...Salih uçan oynatmasa o adamı küstürür..sonra kazanamak için 1 yıl onun için uğraşır..oyuncu psikolojisi cok farklı bir şey..
petrol_fb12
04.Ekim.2012, 18:26
Umarım bu maç sow'u paslarlar..Adam gol atar...bakalım alex'ten sonra takımda neler değişmiş..
Mamadou
04.Ekim.2012, 18:30
Caner tercihi doğru. Stoch uzun bir süre forma şansı bulamaz. Diziliş 4-2-3-1 olur. Topal - Meireles ikilisinin önünde Baroni oynar kesin.
Kesimal sakat.Ama iyileştiğinde bu takımda defanstan topla çıkabilecek tek stoper bence
GebzeLi1907
04.Ekim.2012, 19:02
beklediğim ortasaha.
eğer bu takım biraz kendine geldiyse bekir egemen göbeği kotarırsa bu maçı kazanırız gibime geliyor,
gladbach çok kötü durumda çünkü.
maç saati yaklaştıkça istemeden de olsa heycanlanıyorum arkadaş
cristian en kilit oyuncu
europeanconquer
04.Ekim.2012, 19:05
Berabere biteceğini düşünüyorum ancak Fenerbahçe beni yanıltıp iyi bir galibiyet alır umarım.
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Ekim.2012, 19:13
Caner tercihi doğru. Stoch uzun bir süre forma şansı bulamaz. Diziliş 4-2-3-1 olur. Topal - Meireles ikilisinin önünde Baroni oynar kesin.
3lu ortasaha dogru ama cristian forvet arkasi oynamaz, alexi niye gondersin o zaman adam. bu isi ondan iyi yapacak baska biri var mi :)
ileri geri oynayan dinamik bir ortasaha olmasini umut ediyorum. bu 3lu toplu oyuna katilmazsa etkili olmamiz cok zor. ozellikle meireles ve cristian birlikte ataklara katilmalilar. kanatlar da bindirmelerle pozsiyon zenginligi yaratabilir. sow ile topu bulusturabilirsek onun bitiriciligine kalir is artik.
Mamadou
04.Ekim.2012, 19:30
Üçlü orta saha şeklinde oynayan takımlarda bir oyuncu mutlaka hucuma yönelik oynar. Tam olarak forvet arkası değilde o üçlüden forvete yakın olan oyuncu Baroni olur demek istemiştim. Spartak Moskova deplasmanında olduğu gibi. Şu ilk 11'e bakıldığında Fenerbahçe topun arkasına geçip rakibi karşılayacak gibi görünüyor. Gladbach gibi atak yapmaya çalışan bir takım karşısında bakalım ne kadar işleyecek. Dortmund deplasmanında beş yemelerine rağmen hucum oynadılar. Fenerbahçe bulduğu fırsatları değerlendirir umarım. Maç gollü geçer.
petrol_fb12
04.Ekim.2012, 19:37
Volkan
Gökhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali
Meireles, M.Topal,
Kuyt-Cristian, Caner,
Sow
Bu kadroyla oynuyor fenerbahce..kanatların hepsi hucuma dönük..almanya lgiide oyunu genelde..kanatlara yıkıyor...Orta saha..aşırı defansif..birde cristian oynuyor forvet arkası...oda defansif..pas yapımıyıcaz gene anlaşılan top kesicez...ilerde kuyt'la..caner aktarıcaz..onlarda sow'a aktarırlarsa.. tabi !
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Ekim.2012, 19:38
tek basina hucuma katilan bir cristian yeterli olmaz bence, ortasaha butun halde hucum ve defansta birlikte olmalilar. topal belki hucumu daha az dusunebilir ama gobekten en az iki adamimiz yayin etrafinda olmali ataklarda. baska turlu etkili olamayiz. alex olmadigi zamanlar genelde pozisyon konusunda cok kisir oluyorduk, umarim bu durum bu aksam da gerceklesmez. eger oyle olursa da buldugumuz her pozisyonu gol yapmak durumundayiz. yoksa puan falan alamayiz.
Kaka Leite
04.Ekim.2012, 19:45
Yobo sakat iken işimiz çok zor Hasan Ali faktörü unutulmamalı verdiği açıkları kapayan bir adamdı Yobo ve bugün sakat.
Zor bir maç olacak, inşallah kazanırız.Benim sorunum tamamen teknik bir sorun Fenerbahçe illa kaybetsin gibi bir amacım yok.Maçı izlememe nedenim çok farklı kendi içimde..
Umarım kazanırız..
Suicider
04.Ekim.2012, 19:46
Meireles önde oynasa Cristian ve Topal arkada oynasa daha yararlı olmaz mı?
Tuskarr
04.Ekim.2012, 19:58
Meireles önde oynasa Cristian ve Topal arkada oynasa daha yararlı olmaz mı?
Bence Meireles topu geriden daha iyi çıkarıyor Cristian'a göre.Caner'in oynamasına sevindim ben.Kuyt-Caner iki yönlü kanatlar etkili olabiliriz.Ortasahamızdaki 5 oyuncu da çift yönlü.Sow'u iyi beslersek iyi bir sonuç gelebilir.Ancak Bekir neden oynuyor anlamadım Yobo sakat mı ?
Kaka Leite
04.Ekim.2012, 20:01
Bence Meireles topu geriden daha iyi çıkarıyor Cristian'a göre.Caner'in oynamasına sevindim ben.Kuyt-Caner iki yönlü kanatlar etkili olabiliriz.Ortasahamızdaki 5 oyuncu da çift yönlü.Sow'u iyi beslersek iyi bir sonuç gelebilir.Ancak Bekir neden oynuyor anlamadım Yobo sakat mı ?
Yobo sakat maalesef..
murat taşlı
04.Ekim.2012, 20:04
hani Alex den dolayı sistem değişmiyordu aynı sistem değilmi?
Tuskarr
04.Ekim.2012, 20:07
Yobo sakat maalesef..
Umarım Bekir iyi oynar.
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Ekim.2012, 20:30
hani Alex den dolayı sistem değişmiyordu aynı sistem değilmi?
kim dedi ki 4-2-3-1 oynadigimizi. farkinda degil misin, tamamen ortasaha ozellikli 3 adam var gobekte. aykut hocanin cristiandan istedigi eminim ki alexin yatigini yapmasi degil mucadeleci ve pas oyununa katilan bir ortasaha olmasidir. yine soyluyorum, gobekteki en az 2 oyuncunun hucuma surekli katilmalari gerekir bence. geride topalin kalmasi yeterli olur, hem meireles hem de cristian rakip kaleye yakin olmalilar mutlaka.
LifeYourself
04.Ekim.2012, 21:27
doğru haklısın şans verme konusunda göreceli olarak iyiyiz ama altyapıdan çıkan adam potansiyelli olmayınca işe yaramaz. semih maalesef potansiyeli çok yüksek bir adam değil mesela. emre çolak da öyle.
abi yetenekli cem sultan vardı da ne yaptılar?
oynatmayıp yolladığımız servet abisiyle tartıştı diye yolladılar adamı.Bu ülkeden bir halt olmayacağa benziyor.
di canio
04.Ekim.2012, 21:41
Aykut Kocaman beğenmiyorum geldiğinden beri..teknik direktör olarak görmüyorum...Onun için..fener kazansada..kaybetsede...O adam benim gözümde teknik direktör değil...Salih uçan oynatmasa o adamı küstürür..sonra kazanamak için 1 yıl onun için uğraşır..oyuncu psikolojisi cok farklı bir şey..
Maç saati yaklaşmışken zamanı değil bunu yazmamın. Bir yandan da erkek basketbol takımının maçını izliyorum Amacım tartışmayı uzatmak da değil o yüzden ama Joachim Löw bu takımdan stajyer diye diye, teknik direktör değil diye diye gönderildi. Şimdi bir takımın başına getirmek için dünyalar verilir. Çok sabırsızız maalesef.
erdem344
04.Ekim.2012, 21:44
Aykut Kocaman hiç dönüp kenara bakmıyor mu acaba. Serdar Kesimal'i neden bu kadar çabuk gözden çıkartabiliyor eğer sakatlığı yoksa tabi. Egemen formsuz. Bekir geçen sezon ki oynadığı maçlarda iyi performans sergileyen Bekir'den eser yok. Biraz forma şansı bulmayan oyunculara yönelse bunlar hiç başına gelmeyecek. Gökhan Gönül'de formsuz keza onun yerine Orhan Şam'ı oynatsa fena mı olur. Üç kulvarda mücadele edip devamlı aynı oyuncuları sahaya sürersen en fazla devre arasından sonra oynayacağın 5 maçtan sonra patlarsın. Daum döneminde bunun sıkıntısını Fenerbahçe çekti. Hep aynı ilk 11 hep aynı oyuncuları oynata oynata Avrupa liginde Lılle maçına 575858 tane eksikle çıkıp tur gitmişti. Hoş gerçi her transfer edilen oyuncuya garanti oynama şartı koydurur isen olacağı bu. Bu bir Fenerbahçe için geçerli değil bütün takımlar için geçerli.
serdar sakat :D
erdem344
04.Ekim.2012, 21:46
Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Meireles, M.Topal, Cristian, Kuyt, Caner, Sow
Mönchengladbach'ın ilk 11'i: Stegen, Brouwers, Stranzl, Ring, Daems, Nordtveit, Xhaka, Tolga Ciğerci, Arango, Marx, De Jong
Tuskarr
04.Ekim.2012, 22:29
Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Meireles, M.Topal, Cristian, Kuyt, Caner, Sow
Mönchengladbach'ın ilk 11'i: Stegen, Brouwers, Stranzl, Ring, Daems, Nordtveit, Xhaka, Tolga Ciğerci, Arango, Marx, De Jong
Hayda Stegen sakatlanmıştı ya iyileşmiş mi ? En tehlikeli isimleri Arango bence duran toplarda dikkatli olmamız lazım .
berkay123456
04.Ekim.2012, 22:49
Arango'yu tuttuk mu tamamdır, gerisi hikaye.Bence gol yemeyeceğiz, en fazla 1 tane.
ReaList
04.Ekim.2012, 22:51
Umarım sahaya dizilişimiz 4-3-3 olur ve herkes mevkisinde oynar.
Aksi halde 4-4-1-1 oynarsak veya oyuncular yine komik komik mevkilerde oynarsa (Sow'un ortasaha kanadı olması gibi) işimiz var. Aykut Kocaman'ı düşününce 2. seçenek daha ağır basıyor ama :0:
Nedvedmania
04.Ekim.2012, 23:05
Alman spiker Alex felan birşeyler dedi ama anlamadım :D
Edit : Star veriyormuş niye söylemiyorsunuz kardeşim :n:
ReaList
04.Ekim.2012, 23:13
Şu her topu Volkan'a geri oynamıyorlar mı ? ? Amatör takım yemin ederim.
uAburak89
04.Ekim.2012, 23:16
Nadir de olsa Rıdvan Dilmen'e katılırım, bugün de öyle oldu. İlk 10 dakikalık görüntüyle 3 puan hiç uzak değil.
Oceanus
04.Ekim.2012, 23:22
De jong attı 1-0 :S
Kaka Leite
04.Ekim.2012, 23:23
:)
Hep bişeyler eksik..
KanaKe
04.Ekim.2012, 23:23
ben demistim gladbach disiplinli bir takimdir bizimkiler gibi 15 dakika topu saga sola geriye cevirip durmuyorlar adamlar geldimi etkili geliyor..
erdem344
04.Ekim.2012, 23:28
Meirelesi ben daha öne doğru oynayan oyuncu diye biliyodum
uAburak89
04.Ekim.2012, 23:29
Kapattım sesi, sola ver, ona ver, buna ver, geri kaç, sanki oyuncular duyuyor. Ercan Taner ne kadar iyiyse, Rıdvan o kadar garip. Yorumcu değil, tv başında bizim gibi izliyor sanki.
Adamlar dengeyi kurdu maç sakata gidiyor.
Edit: Ne yazarsam tersi oluyor. :D Neyse ki bu sefer işe yaradı.
erdem344
04.Ekim.2012, 23:29
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllll lllllllllllll
Bordo61Mavi
04.Ekim.2012, 23:30
Alex olaydi keske diyordum Cristian yetti
KanaKe
04.Ekim.2012, 23:32
aykut hoca bugün sansli gününde... ilk yari 1-1 biterse ikinci yari 55 60 dan sonra tamamen geriye yaslanir.
Flawless Victory
04.Ekim.2012, 23:32
Adam sadece frikik atiyor. Frikiki attirip cikaracaksin. :)
ReaList
04.Ekim.2012, 23:33
Gol yemesek kendimize geleceğimiz yok
ael 1-0 önde marsilya karşısında
erdem344
04.Ekim.2012, 23:37
arango bunu atar
atamadı :D :D :D
Oceanus
04.Ekim.2012, 23:40
2. yarı Mönchengladbach koparır maçı Fenerbahçedeki 2. yarılardaki oyundan düşme sorunu yüzünden.
Nedvedmania
04.Ekim.2012, 23:41
Sanırım Rıdvan Dilmen'i uyarmışlar bu sefer az konuşuyor :)
erdem344
04.Ekim.2012, 23:44
meireles ne çalım attı be
erdem344
müthişşşşşşşşşşşşş goooooooooooolllllllllll
Oceanus
Meireless müthiş attıı
The.Crow
04.Ekim.2012, 23:45
O nası gol la :D OHA
Kaka Leite
Ahahah
Koçum benim :D
ReaList
Sırada sen varsın > Mehmet Topal
Nedvedmania
Ahaha spiker ağayacak nerdeyse :D
uAburak89
04.Ekim.2012, 23:46
Çok deli gol oldu yahu, helal olsun.
KanaKe
04.Ekim.2012, 23:47
gol güzeldi de topu kaleci bize veriyor biz volkana geri dönüyoruz böyle bir sacmalik yok ikidebir kaleciye kadar geri pas yapmalarina uyuz oluyorum böyle saha kenarinda olup küfür edesim geliyor geri pas yapanlara
Nedvedmania
04.Ekim.2012, 23:49
Ercan Taner :n:
http://s14.directupload.net/images/121004/ct26sli5.swf
erdem344
04.Ekim.2012, 23:49
sabri tarzı geri pas oldu :D :D :D
Kaka Leite
04.Ekim.2012, 23:53
Ercan Taner :n:
http://s14.directupload.net/images/121004/ct26sli5.swf
:zuhaha
Koçum benim harika olmuş ya :D
Tuskarr
04.Ekim.2012, 23:53
Çok iyi ya çok iyi gözünü seveyim Aykut Hoca kazanalım şu maçı.
ReaList
04.Ekim.2012, 23:54
Sow ortasahanın sağında oynayacağına ilerideki tek adam olsa kontradan onu daha çok değerlendiririz. Aykut Kocaman Daum'un kötü kopyası olma yahu o da Anelka'yı bir solda bir sağda oynatır adamı öldürürdü. Sow'u 15 dk doğru kullansak maçı alacak bize.
kasım akdemir
04.Ekim.2012, 23:55
Harika 2 gol..Tebrikler Fenerbahçe...Şahsi görüşüm maç başladığında da söyledim evdekilere bence FB nin sahaya çıkarması gereken ilk 11 budur. Her maç bu adamlarla oynamalılar sadece defans ortasına ufak bir dokunuş yapılabilir. Fenerbahçe ritmini buldu 2 nci yarı 2 gol daha bulur FB farka gider bu sefer. Haydi fenerbahçe..Ayrıca Taraftarada helal olsun..
petrol_fb12
04.Ekim.2012, 23:55
ilk yarıda...orgnize atak yapamadan..bütün topları orta saha'da kaybederek...Duran toplardan 2 gol..bulduk rakibin'de duran toplara zaafından iyi yararlanıyoruz..İki takımda futbol adına bir oynamıyor...Şu ana..Kadar..
Kaka Leite
04.Ekim.2012, 23:56
Çok iyi ya çok iyi gözünü seveyim Aykut Hoca kazanalım şu maçı.
Eğer saçma bir değişiklik yapmazsa alırız.(Kanat çıkarıp Kanat almak gibi..)
europeanconquer
04.Ekim.2012, 23:57
2. gole kadar çok iyi oyun ortaya koymasak da önde olmak mutluluk verici.Aykut reyiz otantik bir şeyler denemezse oyuncular bu maçı alır.
LaigLeNoiR
04.Ekim.2012, 23:58
Uzaktan gelen 2 gol ile şuanda durumu kurtarıyor Fenerbahçe. Öte yandan Rıdvan'ın dediği gibi Egemen'in yaptığı faul'de Hasan Ali kademeye girmese direkt kırmızı çıkabilirdi Egemen'e. O maçın dönüm noktası oldu bence.
Şuan için oldukça istekli oynuyor Fenerbahçe, inşallah böyle devam eder ikinci yarıda ve bu sefer şeytanın bacağını kırarız Avrupa'da.
RaSenGan
04.Ekim.2012, 23:58
Gladbach'ın kaleci evlere şenlik :D İkinci yarı Aykut Kocaman maçı katletmezse Fenerbahçe kazanır.
Kaka Leite
04.Ekim.2012, 23:59
ilk yarıda...orgnize atak yapamadan..bütün topları orta saha'da kaybederek...Duran toplardan 2 gol..bulduk rakibin'de duran toplara zaafından iyi yararlanıyoruz..İki takımda futbol adına bir oynamıyor...Şu ana..Kadar..
Bende sırf izleyelim bakalım ne değişmiş diye izledim.
Ancak sen bunları söyleyince yanlış maçı mı izledim acaba ?
O önde baskıyı Alex varken yapamazdı bu takım.Önde baskı sayesinde kafadan 4-5 pozisyonları gitti adamların.
Ayrıca rakipte öyle süper organize bir gol atmadı. :)
Evet sistem olarak öyle ağım şahım bir değişiklik yok ancak bunları göz ardı etmemek gerek.Özellikle halen o aldığımız topu kaleciye atma huyumuz gitmedi gitmezde.
Escochae
04.Ekim.2012, 23:59
Sow ortasahanın sağında oynayacağına ilerideki tek adam olsa kontradan onu daha çok değerlendiririz. Aykut Kocaman Daum'un kötü kopyası olma yahu o da Anelka'yı bir solda bir sağda oynatır adamı öldürürdü. Sow'u 15 dk doğru kullansak maçı alacak bize.
Topla alışverişi,mücadelesi ve sırtı dönük oynaması açısından Kuyt'tan daha kötü olduğu için sağda oynuyordur. Zaten atak oynadığımız süre zarfında forvete gidiyor ve boş koşular yapıyor.
di canio
05.Ekim.2012, 00:01
Gladbach'ın kaleci evlere şenlik :D İkinci yarı Aykut Kocaman maçı katletmezse Fenerbahçe kazanır.
Dortmund maçında da izledim. 2 maçla değerlendirmek haksızlık olacak ama bu kaleci Wonderkid'se FM12'de, Mert Günok überaşmışmegasüperwonderkid'dir.
Sow'un kanat oynaması daha mantıklı bana kalırsa. Sow tek forvet oynayabilen bir futbolcu değil. Zaten hücumlarda da hep forveti çiftliyor. Tek forvet kalsa, hem çok ezilecek, hem de moral olarak düşecek.
petrol_fb12
05.Ekim.2012, 00:02
Bende sırf izleyelim bakalım ne değişmiş diye izledim.
Ancak sen bunları söyleyince yanlış maçı mı izledim acaba ?
O önde baskıyı Alex varken yapamazdı bu takım.Önde baskı sayesinde kafadan 4-5 pozisyonları gitti adamların.
Ayrıca rakipte öyle süper organize bir gol atmadı. :)
Evet sistem olarak öyle ağım şahım bir değişiklik yok ancak bunları göz ardı etmemek gerek.Özellikle halen o aldığımız topu kaleciye atma huyumuz gitmedi gitmezde.
Adamlar 2.golü yedikten sonra dağıldılar..Bu normaldir..her takımın başına gelir...1-0 ..2-1 takım bir süre şok geçirir...Aynı maçı izliyoruz sadece farklı yorumluyoruz :) Ben sadece.. ilersi için gene ümit vermiyor diyorum fenerbahce...yine duran toplara bel bağlıyoruz...Orginize ataklar yapmamız lazım..pas trafiğini iyi ayarlamamız lazım..
zeck17
05.Ekim.2012, 00:03
sow-bienvenü
meireles-selçuk şahin ;) şaka bir yana artık öyle bir hata yapmaz inşallah aykut kocaman
musleramicol25
05.Ekim.2012, 00:04
Takımın isteği beni mutlu etti. En azından Avrupa arenasında. :) Ligte isteksiz oyuna devam Fenerbahçe. :D şaka bir yana önde basarak, kondüsyon düşürmeden rakibi zorlamak kolay değildir. Özellikle deplasmanda. Helal olsun diyorum, umarım skor bozulmaz hatta daha yenilerini yazdırırız haneye.
tolga10r
05.Ekim.2012, 00:05
Şu oyunla Fener yener her türlü de birde kocaman faktörü var oyuncu değiştirir, takımı geri çeker yine puan bırakabilirler
ReaList
05.Ekim.2012, 00:05
Topla alışverişi,mücadelesi ve sırtı dönük oynaması açısından Kuyt'tan daha kötü olduğu için sağda oynuyordur. Zaten atak oynadığımız süre zarfında forvete gidiyor ve boş koşular yapıyor.
O zaman Krasiç'i kullanacaksın kanatta. Allah'tan Gökhan'ın kanattan gelmiyolar, koca alan bomboş. Forvet adam forvette oynar. Sağ forvet oynasa neyse bildiğin sağ açık oynuyor bu gidişle bek'e kadar yolu var koysa şaşırmam : )
musleramicol25
05.Ekim.2012, 00:07
hem kanat hem forvet özelliği olan bir kanat oyuncusu olsa neyse de, sadece santrafor olan bi oyuncuyu kanatta oynatmak doğru değil bence. zaten rakibin risk almaktan başka bi çaresi olmadığı için, kontr ataklarla kazanılan toplarda sow'a büyük pay düşecek bence.
Escochae
05.Ekim.2012, 00:07
Adamlar 2.golü yedikten sonra dağıldılar..Bu normaldir..her takımın başına gelir...1-0 ..2-1 takım bir süre şok geçirir...Aynı maçı izliyoruz sadece farklı yorumluyoruz :) Ben sadece.. ilersi için gene ümit vermiyor diyorum fenerbahce...yine duran toplara bel bağlıyoruz...Orginize ataklar yapmamız lazım..pas trafiğini iyi ayarlamamız lazım..
Zaten Aykut Hoca olduğu sürece takım Barça gibide oynasa seni tatmin edemez. Ayrıca ümitsiz olacak ne var? Kasımpaşa maçından daha mı kötü? Takım mücadele ediyor ve bunun karşılığını ilk yarı itibari ile aldı.
petrol_fb12
05.Ekim.2012, 00:09
Zaten Aykut Hoca olduğu sürece takım Barça gibide oynasa seni tatmin edemez. Ayrıca ümitsiz olacak ne var? Kasımpaşa maçından daha mı kötü? Takım mücadele ediyor ve bunun karşılığını ilk yarı itibari ile aldı.
Beni tatmin etmesin...Soruyorum..orta saha'da top durmadan top kaybeden bir takım neler yapar ? İki pas yapamıyoruz..hep paslar ezbere...Dün Mancester City maçını izledim...adamlar nasıl pas yapıyorlar..attıkları her pas yerinde..Mücadele önemli...Ama golleri sadece duran toplardan buluyorsak sıkıntı var...demektir...Her gol için duran top beklememizmi lazım ?..Bu sıkıntıyı çözmezi lazım her şey'den önce..
KanaKe
05.Ekim.2012, 00:14
iki duran top iki gol kisacasi alex gitti degisen birsey yok yine sadece duran top organizasyonlarindan gol bulabiliyoruz
uAburak89
05.Ekim.2012, 00:25
Volkan neler çıkarıyor öyle.
zeck17
05.Ekim.2012, 00:26
krasic ve yobo hamlesi güzel olur
KanaKe
05.Ekim.2012, 00:27
geriye yaslandik yine Allah yardimcimiz olsun
The.Crow
05.Ekim.2012, 00:28
Yobo hamle mi ya. Normal bir değişiklik işte.
Nedvedmania
05.Ekim.2012, 00:32
3-1 oldu. Galibiyet geldi.
uAburak89
05.Ekim.2012, 00:32
Ve bu iş biter. :)
erdem344
05.Ekim.2012, 00:33
cris - topuz
sow - krasiç
uAburak89
05.Ekim.2012, 00:35
Hayda. :S
erdem344
05.Ekim.2012, 00:48
allahım sana şükürler olsun
ercan tanere zamanında almanlar bişeyler yapmış heralde :D :D
EndoplazmiK RetikuluM
05.Ekim.2012, 00:49
Baroni attı 4 oldu. Helal olsun.
Tecrübesiz bir Gladbach, işimize yaradı. Ah o Marsilya maçını vermeyeydik...
EndoplazmiK RetikuluM
05.Ekim.2012, 00:50
Selçuk giricek bu arada :D
The.Crow
05.Ekim.2012, 00:52
Aykut'un takımdan soğutmaya çalıştığı hatta geçen hafta 18'e almadığı BARONİ kurtardı kendisini.
europeanconquer
05.Ekim.2012, 00:57
Müthiş bir galibiyet oldu.Tebrikler Fenerbahçe :)
attirson
05.Ekim.2012, 00:57
Vay be sonuna kadar hakederek aldık ! Şunu demeyi özlemisim yemin ediyorum.
sarianet
05.Ekim.2012, 00:58
Maçın adamı selçuk...
Stan13
05.Ekim.2012, 00:58
Aykut Kocaman'a birkaç ay daha kredi eklendi, iyi oldu :)
ReaList
05.Ekim.2012, 00:59
Selçuk oyuna girse maçı kapatırdım diyodum son 3 saniye oyuna girerek bizleri sevindirdi : ) Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım gittiği zaman promosyon olarak Selçuk'u da yanında götürsünler.
Kaka Leite
Bugün sahada ne yapacağını iyi bilen 11 adam vardı.
Ancak ben 12. adamımızında ne yapacağını bilmesini istiyorum.Biz bu farkı çok erken yakalayabilirdik.
Krasic değişikliği takımı biraz daha öne taşıdı, neden bunu 60. gibi takım oyundan düştüğü zaman değilde bu kadar geç yapıyorsun ?
Taktiksel olarak önde basan bir takım var.Çok koşuyoruz, savaşıyoruz.Goller uzaktan gelir yada yakından gelir bu çok problem değil top kaleye girdikten sonra ancak Aykut Kocaman her zaman ki gibi ne zaman ne yapacağı konusunda kararsız..
Bugün kazandık belki ama yarın için ben nedense emin olamıyorum bu yüzden.
Tebrikler Fenerbahçe'm :)
kasım akdemir
Ben dediydim fener 2 gol daha atar diye. Bkz. 6 sayfa 154 nolu ileti :D:D:D Aferim fener...
Yanlız içerdeki oyuncular selçuk oyuna girmesin diye İnsan üstü çaba safrettiler :D:D:D
Escochae
Baroni'nin bu akşam oynadığı topu eğer istikrarlı bir şekilde diğer maçlarada yansıtabilirse çok iyi bir ortasaha kazanmış oluruz. Ama işte istikrar konusundada hiç güvenemiyoruz konu Baroni olunca ..
sarianet
05.Ekim.2012, 01:01
Marsilya 5 atmış bu arada
Tuskarr
05.Ekim.2012, 01:04
Selçuk Şahin maçı 0 hata ile bitirdi beyler hayırlı olsun :)
barahir
Güzel mücadele, güzel galibiyet.. Umarım daha iyi futbolla beraber iyi bi seri yakalarız..
Şöyle bakıyorum da, bazı şeyler çok manidar geliyo bu aralar..
Escochae
Aykut Hoca'nın oynatmaya çalıştığı bugün ki futbolu izleyince Alex'in miadinin dolduğunu ve gitmesini gerektiğini bir kere daha anladım .. Umarım bu mücadele diğer maçlardada devam eder ..
Chivalry
05.Ekim.2012, 01:05
takım biran için selçuk girmesin diye barcelona kesildi
ForsakeN
Allah'im sana cok sukur kazandik bu maci, cok onemli bi zamandi.
Nedvedmania
Aykut Kocaman'a ek bonus geldi bu maçla beraber. Birde derbiden 1 puan çıkarırsa sezon sonuna kadar kalır heralde :D
ReaList
Yanlız içerdeki oyuncular selçuk oyuna girmesin diye İnsan üstü çaba safrettiler :D:D:D
Maç boyunca 5 pas üst üste yapmayan Fenerbahçeli oyuncular kenarda Selçuk Şahin'i görünce 35 pas üst üste yaparak kendi rekorunu egale ettiler : )
Maçın sonucu Mönchengladbachasdwerfsdgsdfgadgh 2 - Fenerbahçe 4
GebzeLi1907
05.Ekim.2012, 01:06
maçtan önce kilit adam baroni demiştim
gladbach çok kötü bir halde
ancak bizde genelinde iyiydik maçın
yobo olsa belki gol dahi yemiyebilirdik.
hoca önceki hatalarına ilk defa düşmedi 60 da falan skora yatmaya kalkmadı alex ileymiş demekki tüm mesele..
önümüzdeki maçı da böyle iyi bir oyunla kazanırsak iyi kredi depolar yönetim
caner baroni hasan ali mükemmel futbol oynadılar
ardından meireles topal
bir tek bekir sırıttı aslında takım da diğerlerininde hakkını yemiyelim :)
bu kadar oyuncu böyle iyi oyun sergileyince böylesine sonuç kaçınılmaz oluyor da keşke bu disiplin ve motivasyonu hoca kendisi sağlasa idi.
petrol_fb12
05.Ekim.2012, 01:08
2.yarıda başında 2 net pozisyon alman takımı kaçırdı..Kacırınca psikolojik baskı iyice arttı.yenilgiyi kabul ettiler.3 gol yine..organize atakla gelmedi...Gene şansa önüne düşen topla ortaladı..gol oldu...Son gol kontra ataktan geldi...(ONUDA ATAMAZLARSA ZATEN) ..Fenerbahçe galip geldi..Bu sefer mücadele ettiler...Ama oyun taktik alanımda sıkıntımız var...(BAZI ARKADAŞLAR DİYEBİLİR,KAZANDIK İŞTE DAHA NE İSTİYORSUN) ama daha önümüzde 30 maç daha var...Onları düşünerek yazıyorum...acilen ezbere pas yapmayı bırakarak...Normal pas trafiğini sağlamamız lazım..Duran toplardan ve şansa önümüze düşen toplardan...Gol atamya devam edersek..cekirge 1.Sıçrar 2.Sıçrar 3.Sıçaramaz..
Ama her ne olursa..Aykut Kocaman teknik direktör olarak görmüyorum..
erdem344
05.Ekim.2012, 01:15
biz 4 3 3 mü oynadık 4 2 3 1 mi oynadık hala çözemedim
erdem344
05.Ekim.2012, 01:16
Alman Spiker(Neitz Olienbach) : Fenerbahce bu kadrosuyla, bu oyunuyla, bu birliktelikle UEFA Kupasinin en büyük favorisidir.
petrol_fb12
05.Ekim.2012, 01:17
4-2-3-1 zaman zaman 4-3-3 dönüldü ama genel olarak...4-2-3-1
Alman Spiker(Neitz Olienbach) : Fenerbahce bu kadrosuyla, bu oyunuyla, bu birliktelikle UEFA Kupasinin en büyük favorisidir.
Fazla Uçmuş :D:D
RaSenGan
Fenerbahçe kendi sahasında da yener Gladbach'ı.Savunmaları olsun,kaleci olsun oldukça kötü bir takım Gladbach.Ortalama 2-3 gol yiyormuş zaten her maç.AEL'den 3 puan almak yetecektir Fenerbahçe'ye tur için.
furkan58
Bu arada Cristian geldiğinden beri her maçta koştuğu rakamları toplasak bu maçta ki kadar etmez heralde. Özellikle ilk yarı pres yaparken felan gördüm gözlerim doldu.
barahir
05.Ekim.2012, 01:18
Bu arada bişi dicem? Kondisyon ne oldu bizim? Hani dakika 60 da bitiyordu ya bizimkilerin pili, bugün baktım da 4. golden sonra santrada 4 kişiyle rakibe koşan bi takım vardı? 3 günde nasıl da değişmiş bizim kondisyon işi..
furkan58
05.Ekim.2012, 01:19
Ayrıca Ter Stegen kötü bir kaleci değil aslında. Barcelona izliyor kendisini. Dortmund maçında sakatlandığını duyunca sevinmiştim. Oynadığını görünce üzülmüştüm aslında yediği goller de de hatası yok zaten.
erdem344
05.Ekim.2012, 01:19
Maçın istatistiklerini nerden bulabiliriz koşu mesafeleri felan
ReaList
05.Ekim.2012, 01:20
--------------------Volkan------------------
Gökhan-----Bekir----Egemen----Hasan
----------Meireles----Topal---------Caner
------------------Cristian---------------------
Sow------------------------------------------
-----------------Kuyt------------------------
gibi bir şeydi ben adını koyamadım : )
Chivalry
05.Ekim.2012, 01:20
Bu arada bişi dicem? Kondisyon ne oldu bizim? Hani dakika 60 da bitiyordu ya bizimkilerin pili, bugün baktım da 4. golden sonra santrada 4 kişiyle rakibe koşan bi takım vardı? 3 günde nasıl da değişmiş bizim kondisyon işi..
Böyle düşünmüyorum 60 dakikada yine tökezlemeye başladık ancak karşı takımın da mücadele edecek gücü kalmadığı için çok sıkıntı olmadı. Son dakikalardaki tempolu oyunu maçı kazanmanın verdiği coşkuya bağlıyorum ben.
LaigLeNoiR
05.Ekim.2012, 01:21
Ben tamamen Aziz Yıldırım etkisine bağlıyorum bu akşamki maçın sonucunu.
Takımda herşeyden çok Hırs vardı ve maçın yıldızı kesinlikle Caner'di. Tek başına aldı maçı.
petrol_fb12
05.Ekim.2012, 01:22
Ayrıca Ter Stegen kötü bir kaleci değil aslında. Barcelona izliyor kendisini. Dortmund maçında sakatlandığını duyunca sevinmiştim. Oynadığını görünce üzülmüştüm aslında yediği goller de de hatası yok zaten.
Rıdvan Dilmen:"TOPU OYUNA İYİ SOKUYORMUŞ,BARCA TAKIMI TAKİP EDİYOR..İYİ SOKUYOR DİYE OYUNA TOPU"...
Canlı yayında...resmen kaleciyle dalga geçti..
BleedingMoon
05.Ekim.2012, 01:33
kazanmak ne garipmiş?!
petrol_fb12
05.Ekim.2012, 01:35
kazanmak ne garipmiş?!
Gecenin yorumu ...Gerçekten Öyle...
erdem344
05.Ekim.2012, 01:38
Maçın istatistiklerini nerden bulabiliriz koşu mesafeleri felan
yokmudur :D
sui generis
05.Ekim.2012, 01:39
uzun zamandır hasrettik bu oyuna. çok güzel oldu çook. birileri belki birazda olsa hocanın yakasını bırakırlar adam da rahatlar , takımına odaklanır tam olarak. Cristian zeki adam , ne zaman oynayacağını çok iyi biliyor. güvenmem ben bu adama. istediği zaman oynuyor işte. bu arada Fenerbahçe'ye geldiğinden beri en iyi oynuydu , o ayrı. Caner bazen saçmalasa da genel olarak çok iyiydi , topu ileri çok iyi çıkardı, ortaları çok iyiydi. uzun lafın kısası Bekir'in bazı aşırı saçmalamaları hariç takım çok iyiydi. teşekkürler Fenerbahçe.. özlemişiz top oynamayı.. böyle oyna canımı ye :)
barahir
05.Ekim.2012, 01:43
Böyle düşünmüyorum 60 dakikada yine tökezlemeye başladık ancak karşı takımın da mücadele edecek gücü kalmadığı için çok sıkıntı olmadı. Son dakikalardaki tempolu oyunu maçı kazanmanın verdiği coşkuya bağlıyorum ben.
yani diyosun ki Almanya liginde oynayan bi takimin da kondisyonu 60. Dakkada bitti..
erdem344
05.Ekim.2012, 01:43
yani diyosun ki Almanya liginde oynayan bi takimin da kondisyonu 60. Dakkada bitti..
:D :D :D :D
çok sıkıştırma hocam :D
petrol_fb12
05.Ekim.2012, 01:46
yokmudur :D
Araştıyorum bulduğum sadece şut istatikleri işini yarar mı bilmem ama...
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2013/matches/round=2000356/match=2009920/index.html
Koşu mesafelerini araştıyorum bulursam yazıcam..
erdem344
05.Ekim.2012, 01:48
bulursan iyi olur ya bende buldum da onu işime yaramaz o :D :D
heralde bi 110 km koşmuşturuz
Bordo61Mavi
05.Ekim.2012, 01:48
http://www.hurriyet.com.tr/_np/1383/18071383.jpg
Hurriyete malzeme cikmis :)
Tebrikler Fenerbahceye, alman arastirmacilarda artik futbolculari sisirmesin oyle kalecimi olur :D
Daha once eklenip silinen mesajlar arasinda varsa resimide kaldirsin bi zahmet yonetim, takip etmiyordum forumu.
sui generis
05.Ekim.2012, 01:50
Hürriyeti ciddiye alıp cevap veren renkdaşlar vermeyin , bırakın yazıp yazıp susuyorlar. ciddiye alınmaması gerek :)
ReaList
05.Ekim.2012, 01:52
Oyunda oynayana, oyuna girene, çıkana ve oynamayana bakıyorum da Avrupa Ligini son senelerde kazanan ekiplerden çok da az kalır tarafı olmayan bir kalite. Keşke kadroya yakışan bir yönetim anlayışımız da olsa. Bu kulüp ne zaman profesyonel bir anlayışla yönetilirse o zaman Avrupa Kupalarında bir zaferi madalyayla taçlandırabiliriz.
di canio
05.Ekim.2012, 01:54
Belki Beşiktaş maçındaki 60 dakikadan yemişizdir :)
İkinci yarının başında rakibin oynamasına izin vererek tempomuzu düşük tutmamız ve daha önemlisi fazlasıyla motive ve hırslı olmamız epey etkili oldu sanırım bu konuda.
Chivalry
05.Ekim.2012, 02:01
mücadele gücü yalnız kondisyona bağlı yani? iyiymiş.
GebzeLi1907
05.Ekim.2012, 02:02
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/546778_433929076643874_1906367428_n.jpg
şu pankartın yasaklanıp içeri alınmadığı söyleniyor
yabancı stadda buna hakları var mı bilmem ama eğer gerçekse taraftarın hislerini bastırmaya yönlendirmeye çalışma çok yanlış
footballer33
05.Ekim.2012, 02:04
F.Bahçe'nin hırs yapıp bu maçı kazanacağını iddia ettiğimde Fenerli bir arkadaşım bile hadi ordan deyip kazanırsak iskender ısmarlayacağım diyordu. Sonuçtan memnunum. :D Yalnız işin gerçeği; galibiyet tamam da, 4 golü beklemezdim. :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Ekim.2012, 02:04
alman takimi olmasi ve deplasmanda oynamamiz nedeniyle 1 puana raziydim acikcasi. kim ne derse desin, bundesliga takimini sahasinda 4 golle yenmek kolay is degildir. herhalde en son 2000 yilinda GS takimi H.Berlini yenmisti 4-1. baska da hatirlamiyorum.
ilk 2 gol icin ben de takim olarak bir sey ureterek yapilmadigindan hucumda etkisiz buldum ilk yari ama 3. ve 4. goller artik gormek istedigimiz kontra gollerdi. canerin onune dusen top falan demis birisi ama o dusen top degil hasan alinin muazzam pasidir. caner de gayet guzel ortaladi. kuyt da mukemmel bitirdi. ayrica attigimiz 4. golu de her zaman attiklarimizdanmis gibi anlatmaniz da cok ironikti. bunlari gole cevirebilmemiz cok keyifliydi. artik one gectigimiz maclarda bugunku gibi farki acan kontra gollerden bolca izlemek istiyoruz.
eksikler de cok ama boyle bir ortamda ve psikolojide dogal karsiliyorum. kazanma aliskanligini edinebilirsek zaten takim bir kac seviye birden atlayacak. tum beklentim bu.
barahir
05.Ekim.2012, 02:06
mücadele gücü yalnız kondisyona bağlı yani? iyiymiş.
kondisyona cok az bagli diyosan seninki daha da iyiymis.. Ben yatayim o halde sacmaliyorum.. Herkese iyi geceler..
Chivalry
05.Ekim.2012, 02:08
kondisyona cok az bagli diyosan seninki daha da iyiymis.. Ben yatayim o halde sacmaliyorum.. Herkese iyi geceler..
öyle diyo olsam öyle yazardım, yazmıyosam demiyorumdur. anlayamadım bu gerginliğin sebebini, size de iyi geceler.
ForsakeN
05.Ekim.2012, 02:08
3.goldeki Caner'e atilan pas Topal'in beyler. Spiker de yanlis soyledi, duzelteyim dedim. Cesar'in hakki Cesar'a :)
futureless
05.Ekim.2012, 03:01
Beklemediğim bir şey vardı bu akşam takımda. Öyle ahım şahım oynadık demiyorum ama, topla çıkarken bir iki pozisyon dışında saçmalamadı takım bu bir, ikincisi top rakipteyken çok etkiliydik takım savunması konusunda. Yediğimiz iki gol bunun aksini haklı çıkarmaz bence, mücadele vardı bundan bahsediyorum sadece.
Caner ve Cristian beklemediğim kadar iyiydi. Meireles kalitesini ufaktan göstermeye başlıyor artık bi zahmet. Volkan iki çok önemli pozisyon kurtardı, yalnız sakatlıktan döndükten sonra Volkan'ın çıkışları ve topu oyuna sokmasında aşırı saçmalama görüyorum.Yine iyi sokmuyordu ama bu kadar da sık taca atmıyordu topu. Sow mücadele etti hakkını yiyemem, ama beklentilerim daha yüksek. Kuyt tam çıkarılsın diye düşünürken gol attı onun golle tekrar tanışması çok iyi bi gelişme. Gökhan eski Gökhan olmasa da çok iyiydi, ona da değinmeden geçmeyeyim. Defansımız iki gole rağmen fena değildi özellikle ilk toplara basma konusunda.
Caner'in maçın son dakikalarındaki şımarmasını farkettiniz sanırım hiç hoşuma gitmedi.Saygısızlığın lüzumu yok top verip geriye kaçmalar sola bakıp sağa atmalar falan, olmadı yani.
Neyse uzattım, tebrikler Fenerbahçem. İçimde hala burukluk olsa da istediğim beklediğim bir oyun vardı sahada, bunu görmek güzel.
Mamadou
05.Ekim.2012, 03:20
Maç öncesi yorumumda gollü bir karşılaşma olur diye tahmin etmiştim. Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Rum ekibinden içeride - dışarıda alınacak 6 puan Fenerbahçe'yi gruptan lider çıkartabilir.
davidvilla
05.Ekim.2012, 10:25
Tebrikler Fenerbahçe. Söylenecek söz yok son derece iyi oynadılar.
5 yedi diye gladbach'ı küçümsemeyiniz gayet de tehlikeli bir takımdı.
Umarım taraftarlar futbolcuların mesajını almıştır.
murat taşlı
05.Ekim.2012, 11:00
alınan galibiyet ve mücadele güzeldi goller kaliteliydi oynanan oyun deplasman olması sebebiyle iyiydi diye düşünüyorum kendi sahamızda daha iyi ve fazla pozisyona giren bir takım olmamız gerekiyor bu galibiyet bazı şeylerin üstünü örtebilir ama sahanın en iyileri aslında hiç beklenmeyen adamlar cristian ve caner .Aykut Kocaman hakkındaki fikirlerim hala değişmedi zaten maç sonundada kendisinin dediği gibi böyle maçlara futbolcuları motive etmek için extra çabaya gerek yok ama genede tebrik ederim kendisini abuk subuk işler yapmadığı için .
Cristian'ı hiç sevmiyordum sahada yürüdüğü için.Ama dün gözlerime inanamadım,özellikle ilk yarıda rakibe baskısı sürekli koşması şaşırtıcıydı.Ve attığı 2 golle maçın yıldızı oldu.İnşallah her maç bu kadar mücadele eder.Deplasmanda çok iyi bir taktikle oynadık ve çok iyi mücadele ettik.Yediğimiz gollerde stoperlerin ve özellikle Bekir'in hatası vardı.Sonunda biraz rahatladık
ReaList
05.Ekim.2012, 12:02
Cristian'ı hiç sevmiyordum sahada yürüdüğü için.Ama dün gözlerime inanamadım,özellikle ilk yarıda rakibe baskısı sürekli koşması şaşırtıcıydı.Ve attığı 2 golle maçın yıldızı oldu.İnşallah her maç bu kadar mücadele eder.
Yer yer pres yaptı ama durağan futbolu hala devam ediyor. Örneğin çevresindeki bir oyuncu topla ilerliyorsa topu almak için ne yaklaşır ne uzaklaşır ne de kendini gösterir. Genelde yürüyerek oynar. Bu onun kötü huyu. Bunu aşmak için iyi bir fizik kondisyoner'in elinin altında 1-2 ay çalışması lazım. Çünkü fizik kuvveti yerinde ve oyun içinde kendini daha çok gösteren Cristian oyunu iki yönlü olarak çok rahat oynar.
sui generis
05.Ekim.2012, 12:09
Kocaman'ı , Yıldırım'ı eleştirenlere demiyorum yanlış anlamayın ama maçtan önce kaybedelim diyenler lütfen siz sevinmeyin bu galibiyete .. destekten çok köstek oldunuz.. takım otobüsüne saldıranlar , tshirt yakanlar da bu zihniyette.. tekrar söylüyorum sözlerim eleştiri yapanlara değil kaybedelim diyenlere. ben kabullenemiyorum 'kaybedelim' denmesini.
GeNç KaRTaL
05.Ekim.2012, 12:25
Fenerbahçe kritik bir süreçte çok önemli bir galibiyet aldı,tebrikler.Kaybetselerdi camia kaosa sürüklenmeye devam edecekti.
LifeYourself
05.Ekim.2012, 12:43
Rıdvan Dilmen:"TOPU OYUNA İYİ SOKUYORMUŞ,BARCA TAKIMI TAKİP EDİYOR..İYİ SOKUYOR DİYE OYUNA TOPU"...
Canlı yayında...resmen kaleciyle dalga geçti..
muslera son zamanlarda her maç 2şer tane mideye oturtuyor en az.Kazansakta kaybetsekte.
şimdi kim çıkıp muslera dandik kaleci der.Rıdvan bazen saçmalıyor...:0:
Universal
05.Ekim.2012, 13:22
Aaaa hayret maç kazandık.
Genede Aziz Yıldırımında Aykut Kocamanında gitmesini istiyorum, Alex'e yapılanları unutamıyacağım, bunun için maçı izlemedim.
Uzun zaman sonra huzurla uyuduk. Yine de bazı şeyler manidar Mehmet abinin dediği gibi.
Suicider
05.Ekim.2012, 13:38
Tebrikler Fenerbahçe.İlk defa bu kadar basan ve istekli bir Fenerbahçe gördüm bu sezon.Bunun nedeni Alex olayı olup 2-3 maç sonra eski hale de dönülebilir.Belki de bu oyun sezon boyuna da yayılabilir,izleyip göreceğiz.
Universal
05.Ekim.2012, 13:39
Tek dikkat edilmesi gereken nokta, 4 yerli savunma ile kazanılan bir maç. Acaba bunu en son hangi Türk takımı başardı.
furkan58
05.Ekim.2012, 13:44
Yobo dönüp , Krasiç monte edildiğinde düşünün bir de bu takımı of of çok fena geliyoruz inşallah :)
ForsakeN
05.Ekim.2012, 13:47
Yobo dönüp , Krasiç monte edildiğinde düşünün bir de bu takımı of of çok fena geliyoruz inşallah :)
Krasic gelince ya Caner ya da Kuyt yedek kalıcak. Caner çok formda, Kuyt ise varlığıyla takıma özgüven aşılıyor. Eğer Aykut hoca 4-3-3'ten vazgeçmezse kimi keseceği konusunu çok merak ediyorum.
furkan58
05.Ekim.2012, 13:54
Krasic gelince ya Caner ya da Kuyt yedek kalıcak. Caner çok formda, Kuyt ise varlığıyla takıma özgüven aşılıyor. Eğer Aykut hoca 4-3-3'ten vazgeçmezse kimi keseceği konusunu çok merak ediyorum.
Rekabet iyidir , çalışmayı arttırır. Caner arkasında Krasiç gibi bir oyuncu olduğunu görünce daha istekli oynayacaktır bu da takıma katkı sağlar. Krasiç sonradan girip kendini göstermek adına katkı sağlar. Kuyt dün ki maç kötü gidiyordu attığı gol her şeyi değiştirdi. Cristian kötü oynasa 4-4-2'ye dönüp Caner , Krasiç , Sow , Kuyt oynardık. Stoch şu durumda en formsuz olduğundan formaya uzak belki forma için çalışırsa ondan da iyice faydalanabiliriz. Şuan takım da ki rekabet ortamı fayda sağlayacaktır takıma.
ForsakeN
05.Ekim.2012, 14:00
Şuanki kadro 442'yi de 433'ü de çok başarıyla uygulayabilecek oyunculardan oluşuyor. 4-4-2 oynarsak ben göbekde Topal- Meireles değil de Cristian-Meireles'i tercih ederim. Tabi Cristian dünkü hırslı oyununu sürdürebilirse. Topal Marsilya maçından sonra düşüşe geçti. Topla arası çok kötü, alıp verme kısmını bile becermekte zorlanıyor. Özgüvenle alakalı sorunu var galiba.
Uzun süre sonra futbol konuşmak da ayrı bi güzel.
footballer33
05.Ekim.2012, 14:16
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/149613_10151034893446496_1789960784_n.jpg
sarianet
05.Ekim.2012, 14:54
Selçuğun oyuna girdiğini gören hakem apar topar maçı bitirdi
Uzun zamandır foruma giremiyorum, özlemiştim buraları.Genel konular tamda tahmin etiğim şekilde devam etmiş:)
Dün akşam işyerinde olduğum için maçı izleyemedim, FBTV'den dinledim.Garip bir durum dimi:0:TV vardı uydu vardı ama Star göstermiyodu, deli oldum.
Söylemek istediğim çok şey var aslında ama vaktim kısıtlı.Kazandığımız için çok mutlu oldum her Fb taraftarı gibi.
Alex'in bu şekilde gönderilmesi üzücü bir durum.Ama olması gerekiyordu.Kangren parmak hesabı..Yinede tam olarak Alex gittiği için pozitif futbol oynuyoruz diyebilmek için Bjk derbisinide kazanmamaz, iyi futbolla kazanmamız gerekiyor.O zaman görücem ben Aykut hocaya "aykut" diyenleri, istifa etsin defolsun gitsin diyenleri.
Benim için Kocaman>Alex.İnşallah süreç ilerledikçe daha iyi oluruz.Zamanla yaralar kapanır.
Raul-Cris-Topal üçlüsü zamanla oturdukça geçilmez bir orta sahamız olur.Yeterki Cris savunmada yeterli katkıyı versin.Hücumda Caner-Krasiç ileride Kuyt oynamalı şu süreçte.Sow çok formsuz bence son zamanlarda.
İlaç gibi geldi bu galibiyet.Şükürler olsun.
Tuskarr
05.Ekim.2012, 17:52
Uzun zamandır foruma giremiyorum, özlemiştim buraları.Genel konular tamda tahmin etiğim şekilde devam etmiş:)
Dün akşam işyerinde olduğum için maçı izleyemedim, FBTV'den dinledim.Garip bir durum dimi:0:TV vardı uydu vardı ama Star göstermiyodu, deli oldum.
Söylemek istediğim çok şey var aslında ama vaktim kısıtlı.Kazandığımız için çok mutlu oldum her Fb taraftarı gibi.
Alex'in bu şekilde gönderilmesi üzücü bir durum.Ama olması gerekiyordu.Kangren parmak hesabı..Yinede tam olarak Alex gittiği için pozitif futbol oynuyoruz diyebilmek için Bjk derbisinide kazanmamaz, iyi futbolla kazanmamız gerekiyor.O zaman görücem ben Aykut hocaya "aykut" diyenleri, istifa etsin defolsun gitsin diyenleri.
Benim için Kocaman>Alex.İnşallah süreç ilerledikçe daha iyi oluruz.Zamanla yaralar kapanır.
Raul-Cris-Topal üçlüsü zamanla oturdukça geçilmez bir orta sahamız olur.Yeterki Cris savunmada yeterli katkıyı versin.Hücumda Caner-Krasiç ileride Kuyt oynamalı şu süreçte.Sow çok formsuz bence son zamanlarda.
İlaç gibi geldi bu galibiyet.Şükürler olsun.
Yazdıklarının hepsine katılıyorum hocam.İçimi okumuşsun resmen.
darkkobal123
05.Ekim.2012, 18:05
Helal olsun Fenerbahçe'ye, çok iyi top oynadı. Avrupa'da başarılarının devamını dilerim. Dün bir Beşiktaşlı olarak kendi takımımı destekler gibi destekledim.