PDA

View Full Version : THY Euroleague 2015-2016 Sezonu

Pages : 1 2 [3] 4

Universal
07.Aralık.2013, 21:56
İkinci tur geçen yıl ki gibi grup mu olacak yoksa eleme usulü mü olacak? Kural değişti; ama hangi yıl geçerli olacak?

Cengo
07.Aralık.2013, 23:59
A/B iki grup olacak.
http://www.euroleague.net/competition/format
Tıklayın, göreceksiniz.

Cengo
08.Aralık.2013, 18:33
Netleşti artık. Dengeler belli. Aşağıdaki gibi olacak sıralama ve eşleşme.

A grubu: 1.FENERBAHÇE, 2.Barcelona, 3.CSKA Moskova, 4.Nanterre
B grubu: 1.Real Madrid, 2.Milano, 3.EFES, 4.Zalgiris
C grubu: 1.Olympiacos, 2.GALATASARAY, 3.Malaga, 4.Bayern
D grubu: 1.Maccabi, 2.Kuban, 3.Laboral, 4.Panathinaikos

A grubu:
FENERBAHÇE
Olympiacos
Milano
Kuban
CSKA
Malaga
Zalgiris
Panathinaikos

B grubu:
Real Madrid
Maccabi
Barcelona
GALATASARAY
EFES
Laboral
Nanterre
Bayern

O kadar zayıf oldu ki B grubu, Galatasaray rahat rahat TOP 8 yapar. En kötü 4. olur.
Real Madrid, Barcelona ve Maccabi Tel Aviv dışında o seviyede başka takım yok B grubunda.
İlk 3 de 1. Real Madrid, 2. Barcelona, 3. Maccabi Tel Aviv olur.

A grubu ise ölüm grubu oldu :/
Malaga, Zalgiris, Milano TOP 8 yapamazlar.
Fenerbahçe, Olympiacos, Kuban, CSKA, Panathinakos'tan biri TOP 8 yapamayacak. Hepsi de TOP 8 yapabilecek kalibrede.

BoMccalebb
08.Aralık.2013, 18:53
Lider çıkarız bu gruptan

Fearless Coward
08.Aralık.2013, 19:19
Bizim grup harbi süper olmuş Laboral eski gücünde değil.Real-Barça 1.-2.'lik kapışması yapar biz de Maccabi ile 3.-4.'lük için kapışırız.Fenerbahçe ise rahat çıkar diye düşünüyorum o 5'linin arasından Pana'nın elenmesi çok muhtemel bu sezon o kadar iyi değiller Kuban ise çok çok iyi TOP 8 yapabilecek bir takım.

byariff
08.Aralık.2013, 19:21
Real madrid hariç hepsine kafa tutariz

barahir
12.Aralık.2013, 22:06
Euroleague koçlarıyla yapılan reklam. Obradoviç :)

https://www.youtube.com/watch?v=n7zS-FTwyPw&feature=youtube_gdata_player

himone
13.Aralık.2013, 00:27
İlk çeyrekte Partizan insan gibi şut atmadı. İkinci çeyrekte toparladık 37-39 yarı sonucu. Cska Barcelona'yı yenmiş, kazanırsak liderlik garanti.

Bu arada Efes de gruptan çıkmamak için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor.

E.Cartman
13.Aralık.2013, 01:32
79-77 yenildi Fenerbahçe. İlk çeyrek Partizan deli attı yalnız, 13'te 12 yapmışlar 5'i 3 sayı.

Fearless Coward
13.Aralık.2013, 02:20
Fenerbahçe dua etsin Barça yenildi yoksa gidiyordu liderlik. :D Nanterre'de yener Fener'i öyle kötü takım değiller evinde iyi takım.

byariff
13.Aralık.2013, 02:51
ABOO bida buyuk konusma sen. :D

Fearless Coward
13.Aralık.2013, 03:18

Yok yok konuşsun çok güzel oluyor izlemesi. :D TBL'de 30-0 dedi 10 mağlubiyeti görecekler bu gidişle.Galatasaray ŞL'yi alamaz desin hatta alma ihtimalimiz yoktan var olur. :p

furkan58
20.Aralık.2013, 09:42
Fenerbahçe dua etsin Barça yenildi yoksa gidiyordu liderlik. :D Nanterre'de yener Fener'i öyle kötü takım değiller evinde iyi takım.

Keşke gitseydi liderlik daha kolay gruba duserdik ne güzel :) ha Nanterre kötü takım değil ama Fenerbahçe iyi takım gördük maçı. Obra reyiz Partizan'a iyilik yapmak için verdi Partizan maçını bu maça da asıldık o yüzden :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Aralık.2013, 16:20
http://img189.imageshack.us/img189/4233/3krg.jpg

FBU nun grup zor olmus, grup liderligi pek bir isimize yaramadi. ikinci olmamizi tercih ederdim :) barca ve oly ile ayni gruptayiz. ikisinden birini altimiza almamiz gerekecek ilk 2 icin. ilk 2 de olursak da obur gruptan real ve cska dan kurtulmus oluruz gibi gorunuyor. GS ilk 4 rahat yapar bence. siralamasi takimdaki eksiklere bagli, toparlanirsa siralamada yukarilarda da gorebiliriz. efesten bahsetmeye bile gerek yok, hedefleri top16 gorunumundeydi bu sene, ilerisi onlar icin zor artik.

Fearless Coward
20.Aralık.2013, 17:01
Efes zaten Zalgiris'e duacı onlar yenilseydi eleneceklerdi.Muhtemelen sonuncu ya da 7.-6. olurlar.Bizim grubun son takımı Kuban olursa güzel olur.Son maçlarda iyice formdan düştüler.Real-CSKA-Maccabi banko çıkarlar bizde diğer takım oluruz gibi belki bir sürpriz yapıp 3. ya da 2.'de olabiliriz sakatlar dönerse zaten bu ihtimal daha da yükselir.Fenerbahçe'nin gruba Pana'da gelirse iş iyice sıkıntıya girer. :D Her şey olur o grupta Unicaja-Milano-Efes harici diğer takımlar ilk 4 mücadelesi verecektir birisi dışarıda kalacak bakalım kim. :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Aralık.2013, 23:05
laboral 2. de olsa 4. de olsa bizim grupta, yani 3 tane ispanyol takimi olacak. o acidan da bizi zorlayabilir. son maclarda iddia durumuna gore yatislar olabilir FBU grubunda.

barahir
20.Aralık.2013, 23:12
laboral 2. de olsa 4. de olsa bizim grupta, yani 3 tane ispanyol takimi olacak. o acidan da bizi zorlayabilir. son maclarda iddia durumuna gore yatislar olabilir FBU grubunda.

Fenerbahçe kendi maçlarını kazandığında istedikleri kadar yatsınlar birbirlerine, hiç farketmez.

attirson
20.Aralık.2013, 23:52
Harbiden zor gruba düşmüsüz çıkarız her türlü ama önlerde olmak lazım 4. çıkarsak Real Madrid gelecek 2. filan olmak lazım.

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Aralık.2013, 01:22
esas eurolig simdi basliyor. cok zevkli maclar olacak bu sene takimlarimiz icin. yarista olunca bir baska oluyor. ayni formu top16da da surdururuz umarim. efes de biraz dis gosterse de bari grubu karistirsa :D GS icin de umudum yuksek, keske 3 takimla ciksak gruplardan. hatta ceyrek finalde FBU-GSLH eslesmesi olursa cok enteresan olur, obur yandan da F4 ulkemiz icin garantilenmis olur :)

edit: A grubuna pana ve laboral, B grubuna kuban dustu son maclardan sonra.

E.Cartman
21.Aralık.2013, 01:29
Gönül isterki F4'e 3 takımımız da kalsın ancak performanslar göz önüne alındığında pek mümkün değil böyle bir şey. Şu anda F4'e kalabilecek en güçlü aday Fenerbahçe bu 3'lü içerisinde. Biz çeyreğe kalabiliriz ancak şu sakatlıklar olmasaydı işimiz biraz daha kolay olabilirdi, F4'e kalmamız ise ağır sürpriz olur :D

attirson
21.Aralık.2013, 01:45
Maçlar bu hafta baslıyor mu ?

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Aralık.2013, 01:46
Gönül isterki F4'e 3 takımımız da kalsın ancak performanslar göz önüne alındığında pek mümkün değil böyle bir şey. Şu anda F4'e kalabilecek en güçlü aday Fenerbahçe bu 3'lü içerisinde. Biz çeyreğe kalabiliriz ancak şu sakatlıklar olmasaydı işimiz biraz daha kolay olabilirdi, F4'e kalmamız ise ağır sürpriz olur :D

FBU-GS eslesirse GS icin F4 mumkun olabilir bence. derbi maclarinin havasi baska olur. oyle bir eslesmede sanslar %50-50.

Fearless Coward
21.Aralık.2013, 02:48
Kuban gelmiş bizim gruba daha da kolaylaşmış oldu grup.Evimizde Real hariç tüm ekipleri yenebilecek güçteyiz taraftarın yaratacağı havayla Real'i de yenmek hayal değil ama zor tabi Oly maçında gördük bunu.Deplasmanda alınacak galibiyetler durumumuzu belirler evimizde tüm maçları yenecek güçteyiz.

himone
21.Aralık.2013, 03:03
Maçlar bu hafta baslıyor mu ?

2 Ocak'ta başlıyor.

nerazzuri
21.Aralık.2013, 03:19
o nasıl bir gruptur arkadaş. araya lakers, miami falan da koysaydınız boş yer kalmış. :D

Cengo
21.Aralık.2013, 05:31
Kuban gelmiş bizim gruba daha da kolaylaşmış oldu grup.Evimizde Real hariç tüm ekipleri yenebilecek güçteyiz taraftarın yaratacağı havayla Real'i de yenmek hayal değil ama zor tabi Oly maçında gördük bunu.Deplasmanda alınacak galibiyetler durumumuzu belirler evimizde tüm maçları yenecek güçteyiz.

Bu özgüven nedir? Böyle bir durum yok. Kuban ile 4.lük için çekişebilir ancak Galatasaray. Kuban da hafife alınacak bir takım değildir. İzledim ben onları. Galatasaray'ın normal sezonda ne kadar kolay bir grupta olduğunun farkında değilsiniz.

Obradovic maçı bilerek bıraktı Partizan'ın çıkması için, takım son periyotta fazla istemedi. Oyuna hiç müdahele etmedi, oyuncular çaba sarfetse de bireysellik ön plandaydı. Koçun hiç etkisi yoktu, oyuncular yalnızdılar.

anil luque
21.Aralık.2013, 11:58
Bu özgüven nedir? Böyle bir durum yok. Kuban ile 4.lük için çekişebilir ancak Galatasaray. Kuban da hafife alınacak bir takım değildir. İzledim ben onları. Galatasaray'ın normal sezonda ne kadar kolay bir grupta olduğunun farkında değilsiniz.
.

Fenerbahçe'ye normal sezonda 30 ' da 30 yaptıran bir özgüven mesela :)

Kaan'ın söylediklerine katılıyorum. Sakatların dönmesiyle özellikle iç sahada çok tehlikeli takım olur Galatasaray.

Fearless Coward
21.Aralık.2013, 12:12

Obradovic maçı bilerek bıraktı Partizan'ın çıkması için, takım son periyotta fazla istemedi. Oyuna hiç müdahele etmedi, oyuncular çaba sarfetse de bireysellik ön plandaydı. Koçun hiç etkisi yoktu, oyuncular yalnızdılar.

Kuban'ı bende izledim evet hafife alınacak değiller ancak bizim kalitemiz de ortada sakatlar dönsün hepsine kafa tutarız Fenerbahçe ile arada dağlar kadar fark var mı sanıyorsunuz bu takım daha 2 sene önce hiç yenilmemiş CSKA'yı devirdi sahasında.Taraftarla bütünleşsin yeterki her şeyi yapacak güçte bu takım.Dediğim gibi bizim iç saha değil dış saha performansımız belirler gruptaki sıramızı.İnşAllah ilk 4'e gireriz.

Homer J.S
21.Aralık.2013, 18:17

Fenerbahçe normal sezonda maç kaybetmez, Euroleague'de final oynar özgüveninden daha gerçekçi heralde.

Cengo
21.Aralık.2013, 18:31
Fenerbahçe normal sezonda maç kaybetmez, Euroleague'de final oynar özgüveninden daha gerçekçi heralde.

Nasıl okuduğunuzu anlayamıyorum. Barcelona ve CSKA Moskova'dan daha iyi takım değiliz yazdım. İşinize geldiginde okumuyorsunuz. Valla helal olsun. Fanatiklik zirvesi.

Finalden bahseden de yoktu, Final-Four'u Final diye söylemek de ayrı hırs herhalde.

Fenerbahçe'ye normal sezonda 30 ' da 30 yaptıran bir özgüven mesela :)

Kaan'ın söylediklerine katılıyorum. Sakatların dönmesiyle özellikle iç sahada çok tehlikeli takım olur Galatasaray.

Euroleague'i Türkiye Ligi zanneden zihniyet nasıl bir zihnyet olabilir? İnanılmaz.

Kuban'ı bende izledim evet hafife alınacak değiller ancak bizim kalitemiz de ortada sakatlar dönsün hepsine kafa tutarız Fenerbahçe ile arada dağlar kadar fark var mı sanıyorsunuz bu takım daha 2 sene önce hiç yenilmemiş CSKA'yı devirdi sahasında.Taraftarla bütünleşsin yeterki her şeyi yapacak güçte bu takım.Dediğim gibi bizim iç saha değil dış saha performansımız belirler gruptaki sıramızı.İnşAllah ilk 4'e gireriz.

Fenerbahçe de kazandı CSKA Moskova'ya karşı bu sezon. O kadar basit değil. Her şeyi yapabiliriz diye bir mantık olamaz. Normal sezonda kazanan bir çok takım var ama iş o noktaya geldiğinde takımlar daha fazla sertleşiyor. Euroleague o kadar basit değil. 4. olmak başka, lider bitirmek başka. Galatasaray, Real Madrid/Maccabi/CSKA Moskova seviyesinde değil. Teknik analiz istiyorsanız uzun uzun anlatabilirim. Zaten bir döküman yazmıştım bu sezon ama yayımlanamadı bu ay.

Homer J.S
21.Aralık.2013, 19:17
Benim anlamadığım nokta şu.. Ligi namağlup bitiririz diyince tespit oluyor da, arkadaşın yaptığı nasıl tespit olmuyor.

byariff
21.Aralık.2013, 19:18
aboo obradovici tanimasak yedirceksin yani bize :) obradovic asla kaybetmeyi sevmez yani maci birakti falan istemedi falan demiyelim gerçekci olalim.

Fearless Coward
21.Aralık.2013, 19:31
He deyin geçin beyler nasıl olsa 2 tarafta birbirine söz geçiremeyecek. :)

furkan58
21.Aralık.2013, 20:07
aboo obradovici tanimasak yedirceksin yani bize :) obradovic asla kaybetmeyi sevmez yani maci birakti falan istemedi falan demiyelim gerçekci olalim.

Yalnız ihtimaller arasında Partizan maçında ki kötü oyun ve Nanterre maçında ki iyi oyun biraz olsun suphelendirmiyor değil. Gerçi o aralar takımın formu düşüktü ligde de kötü oynuyorduk ama Obradovic'de Partizan'in yeri farklıdır.

himone
21.Aralık.2013, 21:25
Form konusunda bir şey diyemem ama Aboo'nun Obradovic ile ilgili dedikleri kesinlikle doğru. Partizan maçında oyuncuları resmen sahada yalnız bıraktı. Bir ara ben çıldırdım, özellikle Kenan sahada saçma sapan işler yaparken müdahale etmedi. Ve takım tam o sırada 9 sayıdan yakalandı ve 9 sayı geri düştü. Bir daha da toparlayamadık.

FB ile ilgili açık bir şekilde ortada olan 3 tane çok önemli konu var. Birincisi savunmada çok rahatız. Barcelona ve Cska maçlarında olan savunma yok şu an. Ve asist konusu, genellikle bire birlere kalıyoruz. 3. ise ribaundlarda çok hata yapıyoruz. Daha dikkatli olmalıyız.

Benim tahminim GS 3 veya 4. sırada çıkar. FB de 2-3-4 arasında değişir.

anil luque
22.Aralık.2013, 15:02
Euroleague'i Türkiye Ligi zanneden zihniyet nasıl bir zihnyet olabilir? İnanılmaz.

Ben sana bunu söyleten özgüvenden bahsediyorum. Bazı konularda bilgi birikimi olan bir tek sen değilsin abi , ikisi arasındaki dağlara varan farkları biz de biliyoruz merak etme.

zeck17
22.Aralık.2013, 18:44
Fenerbahçe de kazandı CSKA Moskova'ya karşı bu sezon. O kadar basit değil. Her şeyi yapabiliriz diye bir mantık olamaz. Normal sezonda kazanan bir çok takım var ama iş o noktaya geldiğinde takımlar daha fazla sertleşiyor. Euroleague o kadar basit değil. 4. olmak başka, lider bitirmek başka. Galatasaray, Real Madrid/Maccabi/CSKA Moskova seviyesinde değil. Teknik analiz istiyorsanız uzun uzun anlatabilirim. Zaten bir döküman yazmıştım bu sezon ama yayımlanamadı bu ay.

O cska ile şimdiki cska'yı karşılaştırmak komik olmuş ve galatasaray bence diğer 2 takım seviyesinde olmasa bile maccabi seviyesindedir

Tahminim iki takımda çeyrek finalde elenir efes hakkındaki düşüncem ise averaj takımı olabilirler

IcedEarth
02.Ocak.2014, 22:51
Maccabi Tel Aviv'i ağırlıyoruz şu anda. 2. çeyreğin sonunda 47-40'lık üstünlüğümüz var. Schortsanitis'in sahada kaldığı sürelerde Maccabi üstün gözüküyordu, ama 2. çeyreğin başında 3. faulünü aldırıp kenara yolladık. 3. çeyrekte bir faul daha aldırabilirsek daha rahat götürürüz.

IcedEarth
02.Ocak.2014, 23:36
Tamamen kontrolümüz altındaki maçı son çeyrekteki rezil performansla ellerimizle rakibe verdik. Yazık oldu gerçekten.

Daha da kötüsü Arroyo ve Hairston sakatlandı.

CeNTeR_TR
02.Ocak.2014, 23:40
İçerde böyle maçları kaybetmek kötü olur her zaman.

Öndesin kontrol sende , basit hatalar ve rakip galip yazık oldu Galatasaraya.

Fearless Coward
02.Ocak.2014, 23:40
Arkadaş bu kadar şanssızlık olur mu ya bırakmadı gitti şu sakatlıklar yakamızı.Bu arada içerde 90 sayı yemenin izahı olamaz yakışmadı bize.

byariff
02.Ocak.2014, 23:43
arroyanin sakatlanmasi hadi neyse son 3 dakka kalmista malikinin sakatlanmasi bence maçi vermemize sebeb oldu... umarim bir an once biter su sakatliklar..

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Ocak.2014, 23:48
aboo ben demistim diye yazacaktir simdi :zuhaha

GS dis atislarla maca tutundu bence, aldatici oldu mac icindeki sayi farki. arti tempoyu dusurse daha isine gelebilirdi cimbomun. yuksek tempo maccabiye yaradi. arroyo cok iyi oynadi, domercant da beklenenden fazla katki verdi bu aksam.

Fearless Coward
03.Ocak.2014, 00:16
Tam kadromuz zaten yenerdi bu akşam bu takımı.İlk yarıyı 7 sayı farkla kapattık ancak 2. yarı ne olduysa ntvspor sağolsun izleyemiyoruz da maçları.Efes'in maçları verip duruyorlar adamlar zaten kötü neyini veriyorsun bırak Fener'le Galatasaray'ın maçlarını verin yahu.Efes fena fark yiyor şuan büyük ihtimal 3 ekibimiz de mağlup kapatacak ilk maçları.

attirson
03.Ocak.2014, 00:26
Gs 4. olursa işi yaş Olympiakos gelecek ama rakipleri de zorlu.

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Ocak.2014, 00:22
adamlar iki kisiyle maci goturuyorlar, spa + print. bu iki adama onlem alamadik. spa cok fazla faul yaptirdi. takimin tamami 2 faulde daha ilk yaridan. salondaki atmosfer de cok gergin, kazanirsak o sahadan sag cikamayiz gibi :D

onlar 1 biz 2 top kaybi yapmisiz. iyi bir takim goruntusu verdik sayilir, onemli bir mac. umarim kazaniriz. 47-40 IY

himone
04.Ocak.2014, 00:30
Bu nasıl bir skordur, şu ikili oyun savunmasını bir türlü beceremedik, aynı şekilde hücumunu da. Bizim kısa oyuncular etrafına hiç bakmıyor, gelen perdeye bodoslamasına dalıyorlar. Özellikle Kenan girince Allah dedim. Obradovic'in önceliğinin ikili hücumlar olması gerekiyor, hem hücumda hem de savunmada.

Maç genellikle beklenildiği gibi geçiyor, Spa vs FB Ulker.

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Ocak.2014, 00:49
savunmamiz rayina oturdu, hucum yapamiyoruz simdi de. dis sutlar kaciyor hep. onlari atamadikca defanslarini acamayiz.

attirson
04.Ocak.2014, 00:57
Spa'yı rahat geciyor Bo daha fazla üstüne oynamalı.

attirson
04.Ocak.2014, 01:03
Yahu maçın bitimine kalmıs 4 dk en kritik hucumlar Vidmar'ın yaptıgı hataya bak göstere göstere atıyor pası.

Fearless Coward
04.Ocak.2014, 01:14
Fenerbahçe yine iyi mücadele etti tebrik ederim.İçeride daha çok zorlarlar Oly'i hatta yenebilirlerde.

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Ocak.2014, 01:15
95-83 biter. maca ortak olmusken fark yedik. bir tane adamla perisan ettiler resmen. macin sonunda lojevski de ekstrasi oldu. macin hakki bu degildi acikcasi. evimizde averaji da lehimize cevirip yenmeliyiz bunlari, icime oturdu he :D

himone
04.Ocak.2014, 01:15
Elimize tonla fırsat geçti maçı çevirmek için ve hepsini çöpe attık. Bu kadar saçma top kayıpları yapılır mı? Mağlubiyet zaten beklenen bir sonuçtu ama en azından kafa kafaya bitirme şansımız vardı. Bundan sonraki maçlarda benim umudum var ama Barca'yı yenmemiz gerek. Rövanşta da Olympiakos'u yeneriz bence.

attirson
04.Ocak.2014, 01:22
95 sayı yedik ama kötü savunma yaptıgımızı düsünmüyorum birkaç kere çok boş bıraktık ama genel olarak iyi savunduk rakip inanılmaz üçlük attı el üstünden yapabilecek pek birşey yoktu.
Ama hücum performansına bakarsak çok saçma top kayıpları yaptık perdelerin hiçbiri işe yaramadı boş şut şansını pek bulamadık dış atıslarda pek etkili degildik ve üstüne pota altında kaçırdıgımız saçma sapan pozisyonlarda eklenince 95 sayı atan rakibe normal olarak yetisemedik.
Ama şunu yine gördük bu takıma kesinlikle 5 numara lazım ne Vidmar ne Zoric istikrarlı bir oyun sergilemiyor arada bir iyi oynuyorlar bu bizim seviyemizdeki bir takım icin yeterli degil.

DaveJones
04.Ocak.2014, 01:23
74-69'dan sonra hiç şut kaçırmadan 95'e ulaşan bir oly takımı vardı. 5 tane üçlük attılar bu sürede. Kleiza saçlarıyla oynamaya devam etsin.

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Ocak.2014, 02:05
kleiza da fena degildi aslinda, kritik basketler atti zaman zaman. son ceyrek iyi de savunma yapiyorduk ama dedigin gibi spa nin penetreleri ile bombos 5 tane 3luk attilar arka arkaya. spa sadece bu macla asist krali oldu. hele spanin son attigi 3luk abartiydi. :D

yalniz bonsunun neden kavga ettigini cok iyi anladim bu aksam, insani cileden cikaran bir takim bu oly. rakibinin siniriyle oynuyor resmen. oynadiklari oyun cok zevksiz ama 95 sayi atabiliyorlar. enterasan bir takim.

SAİT71
05.Ocak.2014, 00:18
ya birde kotu savunma yapsaydık ne olurdu halimiz diye içimden geçiyor 130 falan yerdik heralde

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Ocak.2014, 00:33
95 sisik bi rakam, hakki o degildi. son ceyrekte caldigimiz top sayisinin haddi hesabi yok. gercekten iyi savunma yaptik, aslinda macin genelinde oyleydik. onlar da cok sert savunma yaptilar. sahsen takimi cok kotu bulmadim, bu seneki cizgimiz iyi zaten. istanbulda bu takimi yeneriz biz, rahat olun.

urwrdskkn
05.Ocak.2014, 01:04
95 sisik bi rakam, hakki o degildi. son ceyrekte caldigimiz top sayisinin haddi hesabi yok. gercekten iyi savunma yaptik, aslinda macin genelinde oyleydik. onlar da cok sert savunma yaptilar. sahsen takimi cok kotu bulmadim, bu seneki cizgimiz iyi zaten. istanbulda bu takimi yeneriz biz, rahat olun.

O işte çok zor bizimle oynadıkları maçı aç hocam öyle seyret oli nin 4 çeyreklerini aşabilen avrupa takımı çıkmadı

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Ocak.2014, 01:10
zor olacak, orasi kesin zaten. F4 iddiasi icin o maci kazanmamiz sart. top16 seviyesi farklidir, 10 maclik seriyi burda yapamazlar. tek adama endeksli gidiyorlar ustelik, bir yerde tikanirlar. bakarsin spa sakatlanir. o zaman iste tepetaklak asagiya yuvarlanir oly. yenilmeyecek bir takim goruntusu de yoktu acikcasi, sadece cok disiplinliler. bunu kirmamizi gerekicek rovansta.

CeNTeR_TR
09.Ocak.2014, 23:44
Fenerbahçe'nin sezon başındaki gazı artık kendine bile pahalı gelmeye başladı.

Ligde kötü gidişat var fakat play off güvencesi var , ama büyük hedefler kurularak yapılan takım Euroleague son 16 da evinde böyle maç kaybetmemeli.

Melih Mahmutoğlu gibi bir oyuncu Fenerbahçe'nin skoreri oluyors o işte vardır bişey zaten :)

Fearless Coward
09.Ocak.2014, 23:46
Top 16'da işlerin ciddiye bineceği belliydi.Barça çok kritik bir galibiyete imza attı üstelik Navarro'da yoktu.

eng1n
09.Ocak.2014, 23:52
Emir'in Huertas'a sert savunma topa baskı yapayım derken yedirdiği bomboş 3 lük..... ve daha bunun gibi bir sürü pozisyon çok çok basit hatalar yapıyoruz.

Cengo
09.Ocak.2014, 23:54
Çok yazık oldu. Kazanabileceğimiz maçı son saniyede verdik. Çok üzücü.

Allah hakem Lamonica'nın evlerine ateşler sarsın, önlerini kessin.

attirson
10.Ocak.2014, 00:11
Savunmada çok komik hatalar yaptık hucumda sacma sapan pozisyonlar kaçırdık kim bilir kaç kere öne gecme fırsatı yakaladık farkı 1e indirip ama hiçbirini degerlendiremedik bunlara mı yanalım yoksa bu kadar kötü oyuna ragmen son saniyede bombos üçlük kaçırıp maçı uzatma sansını kaybetmemize mi yanalım... Bu arada artık gelsin şu 5 numara tabi transfer oraya mı olacak bilmiyorum ama olması gereken bu.Vidmar ve Zoric ikisi de gitsin ikisi de yüksek seviye oyuncusu degil Kleiza desen yine boş , ruhsuz.

attirson
10.Ocak.2014, 01:24
Emperio Armani Milano 81-51 Olympiakos Maç Sonu.

Şaka gibi bir skor Milano 2. yarıda Milano Tarihinin en iyi basketbolunu oynamıstır heralde. :D Olympiakos ise berbat bir oyun oynadı %15le üçlük attılar.Milano her maç böyle oynasa bu kadar özverili savunma yapsa çok rahat final four'a kalır.

Fearless Coward
10.Ocak.2014, 01:45
Milano'da ne takım yalnız Jerrels ve Hackett akıyorlar. :D Uzunlarda iyi.Oly'e deplasmanda bir daha oynamam arkadaş ligde yatırdıkları yetmiyor şimdi de biz oynadık 30 yediler. :D İç saha da oynarım oda makul bir handikap olursa artık dış sahada zor kazanacaklar anlaşılan.

uAburak89
11.Ocak.2014, 01:19
Real Madrid:89 - Galatasaray:84

Yenilmemiz doğal sonuç, hatta Furkan ve Bonsu yokken Allah'ın emri.

Asrın farkı gelecek, Real Madrid handikabı güle oynaya geçecek, paraya boğulacağız diyenler vardı, cevaplarını aldılar. Çok bilen, daha doğrusu çok bildiğini sananlar, yine yanıldılar. :)

Sonuna kadar mücadele eden tüm oyunculara ve Ergin Ataman'a helal olsun.

Fearless Coward
11.Ocak.2014, 01:30
Bu hafta handikapı geçen tek takım Maccabi oldu diğer 7 maç handikapta kaldı. :D Hakikaten Aslanlar'a helal olsun bir daha kendi takımıma karşı bahis almam bundan sonra. :D İyi ders verdiler ben dahil herkese.

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Ocak.2014, 01:43
ihsan bayulgen mac oncesi gsnin uzunlari olmadigi icin dis atislarin bol oldugu hucumlar gorebiliriz, tempo da bu yuzden yuksek olur demisti. realin 90 civari olacagini tahmin ederdim de gs nin 80 kusur sayisi surpriz oldu. bu yuzden oncelikli tahminim usttu bu mac icin. 3luklerde cok iyi isabet yakalamislar. 42 sayi sadece 3luklerden gelen. gs yi tebrik etmek lazim ama neticede kaybedilen bir mac, farkin az olmasi sadece teselli oldu.

himone
11.Ocak.2014, 02:25
2 haftada 6 mağlubiyet aldık. Rakipler güçlüydü ama içerideki maçları kazanmamız gerekiyordu. Bundan sonra galibiyet serisi yakalamak gerekiyor. FB için dezavantaj takım duraksamışken Pana ve Milano'nun morallenmesi oldu, işimiz çok zor. GS ise bundan sonra daha rahat oynayarak maçlarını kazanmaya başlar, Real maçı da bu şekilde sonuçlanmışken daha da moral kazanır takım.

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Ocak.2014, 03:22
FBU nun sanssizligi kotu bir fiksturle baslamasi. ilk mac oly deplasmani, ikincisi barca evinde. buyuk moral bozuklugu oldu, toparlanmak kolay olmayacak. bizim seyirci de sirtini kolay donen bir topluluk. ozellikle baskette, oyuncular da bir anda yerin dibine sokulur genelde. simdiden kleiza bitirildi bile. form durumu kotu olabilir ama cesaret verici davranmali, bu acidan gs seyircisine hayranim. cok iyi bir basketbol seyirci kitlesine sahip.

byariff
11.Ocak.2014, 03:26
galatasaray deplasmanda hele real madride karsi buyuk bir dis gosterdi tebrik ederim bu dar kadroya ragmen ergin ataman ve ogrencilerini. eminim ilk 4 de bitircez grubu.

uAburak89
17.Ocak.2014, 01:22
Galatasaray:62 - Kuban:63

Maçı izleyemedim ama takip ettim twitter'dan, hep önde götürüp son saniyelerde kaybettik, yazık oldu. Bundan sonrası çok zor artık.

Cengo
17.Ocak.2014, 01:23
Kuban'ın hafife alınamayacak bir takım olduğunu söylemiştim. Galatasaray'ın artık gruptan çıkması çok zor.

Fearless Coward
17.Ocak.2014, 01:35
62-58'den nereye getirdik maçı Arroyo çok küfürümü yedi.Topları rakibe hediye etti sağolsun.Kuban hafife alınmayacak takım değildi ancak bu maçı kendimiz hediye ettik.

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Ocak.2014, 02:56
top16 agir geldi takimlarimiza, zorlu fiksturle baslamanin sikintisini da cekiyoruz maalesef. ilk kubanla baslasaydi eminim kazanirdi gs. yazik oldu, kubani elinden kacirmis oldular.

yarin ayni sey fbu ya olmaz umarim. iki mac nitelik olarak ayni sayilir, ilk 4 takimi oldugumuzu gostermemiz gereken bir mac. mutlaka kazanmak zorundayiz.

Cengo
17.Ocak.2014, 12:02
2.5 periyot önde götürdükten sonra Zalgiris Kaunas, son dakika içinde 4 sayı gerideyken 2 kez iyi savunup çıkarken orta sahada aynı yerde kayıp düşüp top kaptırmış. Sonrasında acele hücumlar üzerine yedikleri fast break ve son saniye üçlüğü ile fark 8 oldu. Kazanabilecekleri maçı kaybetmişler Maccabi Tel Aviv'e. Kendi sahasında Zalgiris Kaunas'ın hiç bu kadar diş gösterebileceğini tahmin edememiştim. TOP 16'da kolay maç yok.

byariff
17.Ocak.2014, 15:00
bayerni yenersek ilk 4 sansimiz var ama tabi cok zor...

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Ocak.2014, 16:24
gs nin ilk 4 sansi gruplar sona erene kadar devam eder zaten, zor olacagi coktan belliydi. kuban maci kotu bir kaza oldu, telafisi zor olacak. ama ilk 3 disindaki takimlarin mucadelesi son haftaya kadar bitmez bence. birbirine denk takimlar hep.

Fearless Coward
17.Ocak.2014, 17:31
Bayern'i deplasmanda yenersek işleri toparlarız zaten 3 maçı da şanssız bir şekilde kaybettik sahamızda oynadığımız 2 maçta da ilk yarıları önde kapattık ancak olmadı.Ergin Ataman'da kendisine küfürler edildiğini böyle devam ederse sezon sonu bırakacağını söylemiş.

uAburak89
17.Ocak.2014, 17:49
Küfür ona değil gereksiz bir grubun yalan yanlış yönlendirmesi ile İsmail Şenol'a edilmiş, Ergin Ataman da topa girince arada kaynamış biraz. Yönetim de açıklama yayınlayarak hocadan yana tavır aldı çünkü çok iyi biliyorlar ki Ergin hoca dışında getirebilecekleri daha iyi bir hoca yok.

Yalnız bundan sonra ortalık karışır kesinlikle, bir kesim var hocanın giderim diye rest çekmesine aynı şekilde tepki veren, saçma sapan bir olay gereksiz büyümüş durumda.

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Ocak.2014, 18:12
futboldaki transfer politikasini gorunce ben aysal baskanin takimin basina nba den koc getirebilecegini dusunuyorum. ergin ataman da vazgecilmez degil bence.

uAburak89
17.Ocak.2014, 18:52
Abi o dediğin zor, hatta bence imkansız. İki senedir basketboldan dolayı bütçe açığı oluştuğundan bahsediliyor sıkça, en son geçen hafta basketbol gelirlerimiz çok komik dedi bir yönetici. Bugün de gerekirse küçülürüz diye açıklama yaptılar.

Futbolda çok başka düşünüyor Ünal Aysal, çünkü getirisi çok farklı boyutlarda.

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Ocak.2014, 19:01
oyle demislerse de yaptiklariyla celisiyor, bi adam sakatlaninca yerine ayni duzeyde 2 adam getiriyorlar :D
butceyi zorluyor diye dusunseler bu kadar yatirim yapmazlardi. nba isi fantezi zaten de ama olmayacak sey degil. mancini geldikten sonra.

himone
17.Ocak.2014, 21:12
GS için gerçekten çok kötü olmuş son saniye basketiyle yenilmek. Gruptan çıkmak için hala şans var ama 0-3 ile başlamak ciddi moral bozukluğuna sebep olacak. Umarım aynısı bu akşam bize de olmaz.

Normalde Ergin Ataman'dan nefret eden biriyim ama dünkü açıklamadan sonra gerçekten takdir ettim. Kendi seyircisine bu lafı söyleyecek başka adam yok maalesef, diğer spor adamları bu davranışı örnek almalı kendilerine. Uzun süredir bu konuyu yazmak istiyordum ama hep tepki olur diye vazgeçmiştim. GS taraftarı sene başından beri salonlarda olan sporlarda hep taşkınlık çıkarıyor, özellikle küfür olayı aşırı fazla. Sakın kendi taraftarımı ayırdığımı veya tüm GS'lıları hedef aldığımı düşünmeyin ama salonlara giden bu adamların belirli bir grup olduğunu düşünüyorum. Sene başından beri en basit lig maçlarında bile olay çıkarttıklarına şahit oldum. Son yıllarda basketbolu da futbola benzetmeye başladık artık bunlara önlem alınmalı.

Kerem-19
17.Ocak.2014, 22:00
Yönetim taraftarı yine karşısına aldı.23 sene sonra gelen şampiyonluktan sonra kulübü de versinler o zaman Ergin Ataman'a.Hoca yarın gider ama bizler hep ordayız.

Fearless Coward
17.Ocak.2014, 22:09
Fenerbahçe 5 dakika da 3 sayı atabilmiş.Umarım onlar da kaybetmez daha takımlarımızın galibiyeti bile yok top 16'da.

attirson
17.Ocak.2014, 22:57
Yönetim taraftarı yine karşısına aldı.23 sene sonra gelen şampiyonluktan sonra kulübü de versinler o zaman Ergin Ataman'a.Hoca yarın gider ama bizler hep ordayız.

Ne yapacaklardı küfür edenlere aferin mi diyeceklerdi ?

Çok kötü basladıgımız maçta ilk yarıyı önde kapattık her maç elestirdigimiz Kleiza üst üste 3 tane üçlük attı ve maçı basa bas hale getiren oyuncuların basında geldi.

uAburak89
17.Ocak.2014, 23:05
Açıklama kaldırıldı bu arada resmi siteden.

@himone

Öyle abartılı pek bir şey olmadı benim bildiğim Voleybolda Fenerbahçe maçı var, Fenerbahçe maçı olunca branş farketmiyor zaten aynısı sizin için de geçerli. Basketbolda da yine Fenerbahçe ve Karşıyaka takımları ile sorunlar oluyor, bu sene Karşıyaka ile içerde de oynamadık henüz diye hatırlıyorum.

Dünkü olay hakikaten çok gereksiz ama, İsmail Şenol bir şey yapmadı muhtemelen ki ne yapmış olursa olsun sen Eurolig maçına çıkıyorsun takımını desteklesene, muhattap aldığına değmez ki. Bazıları maçları desteklemekten ziyade rahatlamak, deşarj olmak olarak görüyor. Bir kesim de Ergin hocadan pek haz etmiyor anladığım kadarıyla.

Ek olarak Ergin Ataman'ın tavrı yanlış gideceksen gidersin, "bak akıllı olun giderim ha" demek doğru değil. Kulübün açıklaması da yanlıştı, geri bastılar zaten. Delinin biri kuyuya taş attı, muhabir yüzünden şube karıştı maalesef.

himone
17.Ocak.2014, 23:47
@uAburak89

GS'ın her maçı küfürlü geçiyor, kimseyi bulamasalar FB'ye küfür ediyorlar.

Biz de bu arada rezalet bir son çeyrek performansı ile maçı kaybettik. Zoric ve Bogdanovic resmen maçı vermek için ellerinden geleni yaptılar. Sanki bir ortalamayı tutturmak zorundayız, birisi iyi oynasa diğeri kötü oynuyor. Bir tane oyun kurucu bir tane de pivot almazsak geçen seneki rezaletin aynısını yaşarız.

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Ocak.2014, 23:49
soyleyecek bir sey bulamiyorum, resmen maskaraya donduk malaga seyircisi onunde. 3 mactir son ceyrekleri berbat oynuyoruz. yenildin bari makul bir farkla yenil. herkese averaj veriyoruz. kredimiz azaliyor gitgide.

CeNTeR_TR
17.Ocak.2014, 23:52
Sene başında çok bahsettim ama erken öten horozun diye başlayan bi ata sözü vardı Fenerbahçe için de bu geçerli oluyor.

Hem ligde hem de Avrupa'da beklentilerin fazlasıyla altında kalıyor takımları.

attirson
17.Ocak.2014, 23:55
89-75 yenildik Malaga'ya ama skor kesinlikle oyunu yansıtmıyor maç ortada geçti ama son 5-6 dakikada maçı rakibe hediye ettik.

Melih , Kleiza ve Bo harika oynadılar Vidmar , Zoric ve Bogdanovic ise kötü oynayanlardı diyebiliriz.Bogdanovic hala geçen hafta kaçan üçlükte kalmıs galiba hiçbir üçlüğü isabetli degildi diye hatırlıyorum yalnızca 4 sayı atabildi.
Son çeyrek tam öne geçmeye calısırken iyi savunma yapmaya baslamısken Zoric üst üste 2 hucum faul yaptı ve sağolsun maçı kaybetmemizi saglayan baş aktör olmayı başardı.Her hafta demekten bıktım ama pivotlarımız gerçekten sıfır Vidmar ve Zoric toplam 14 sayı attılar pota altından takıma destek yok Vidmar'a top indiriyorlar adam dönüyor topu geri pas atana atıyor bomboş sayıları atamıyor.
Bu kadroyla gruptan çıkmamız çok zor hele 3te0la baslamısken..Bu sene de hüsranla bitecek gibi görünüyor.Sezon basında büyük bir heyecanla bekliyordum Fener maçlarını artık sadece adı Fenerbahce diye izliyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Ocak.2014, 23:57
yalniz bu iddiayi fenerin kendisi atmadi ortaya, genel kani oyle olustu. kamuoyu bu beklentiyi olusturdu. obra sihirbaz degil, ilk seneden hersey duzelmez. sabirli olmak lazim. ben takimin sanilanin aksine favori olduklarini dusundugunu sanmiyorum. oyle olsa ozguven bu denli yerlerde olmaz. mac sonunu oynayamayan bir takimiz hala, kat edilecek daha cok yol var.

CeNTeR_TR
18.Ocak.2014, 00:03
yalniz bu iddiayi fenerin kendisi atmadi ortaya, genel kani oyle olustu. kamuoyu bu beklentiyi olusturdu. obra sihirbaz degil, ilk seneden hersey duzelmez. sabirli olmak lazim. ben takimin sanilanin aksine favori olduklarini dusundugunu sanmiyorum. oyle olsa ozguven bu denli yerlerde olmaz. mac sonunu oynayamayan bir takimiz hala, kat edilecek daha cok yol var.

Fenerbahçe taraftarı attı bu iddayı ortaya :) Medyanın da etkisi çok oldu tabi ama herkesin Fenerbahçe her takıma göre 1 - 2 adım önde avrupa da ise çoğu takımla aynı standartlara sahipmiş gibi lanse edildi.

Fakat durum bu değildi.

himone
18.Ocak.2014, 00:22

Fenerbahçe taraftarı attı bu iddayı ortaya :) Medyanın da etkisi çok oldu tabi ama herkesin Fenerbahçe her takıma göre 1 - 2 adım önde avrupa da ise çoğu takımla aynı standartlara sahipmiş gibi lanse edildi.

Fakat durum bu değildi.

İyi güzel diyorsunuz da bizim oyuncularımız rakipte olsaydı bundan daha fazla fark atarlardı. 2 haftadır rakiplerin en önemli oyuncuları yokken bile bir şey yapamıyoruz. Euroleague sayı kralı bomboş pozisyonda şutu hiçbir şeye değmiyor. Bogdanovic Malagada olsaydı bize 20 sayıyı rahat atardı.

Ama en önemlisi oyun kurucu ve pivot pozisyonlarında, rakiplerin her ikili oyununda adam değiştiriyoruz ve bu sayede bir şekilde kolay pozisyonu buluyorlar. Bizde ise pivotlarımız daha adama değmeden içeri devrilmeye çalışıyor. Şu Vidmar'a yıllardır kimse perde yapmayı öğretememiş. Adam pota altında topu alıyor kendisini tutan adamı itmeye yeltenmiyor bile. İyi bir pivotumuz olsaydı maça zaten 10 sayı farkla başlardık ve koparırdık. Kesinlikle transfer gerekli başka yolu yok, en azından 8. maçtan sonra gururumuzu kurtarırız.

CeNTeR_TR
18.Ocak.2014, 00:26
@himone ; benim mesajı da alıntılamışsın ama yorumuma karşıt veya katıldığın bir düşünce göremedim :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Ocak.2014, 00:30

Fakat durum bu değildi.

ayni dusuncedeyiz, katiliyorum. fener taraftari atmadi bunu ortaya yalniz, bunu belirtmek lazim. tamamiyla medyanin gazidir, ilk turu da o gazla iyi gecirdik. ama balon sondu. gecen sene de ayni seyi yaptilar, sonuc husran olmustu. ders almiyoruz. medyamiz gercekten A kalite.

bizim oyuncular karsi takimda olsaydi mantigi da yanlis. bu oyuncular gecen sene bir travma yasadi. ilk turdaki basarimiz bile bir mucizeydi aslinda gecen yilin travmasindan sonra. keske diyorum gecen turu guc bela ciksaydik da bu turda o ozguveni yakalasaydik.

Fearless Coward
18.Ocak.2014, 00:43
Valla diyecek söz yok.Malaga'ya yenilir olmuş ekiplerimiz.Kadroları ne kadar iyi olursa olsun böyle takımları yenmemiz şart.Artık 4.-5. maçlar çok önemli hatta direk haftaya diyelim.Fener içerde Pana'yı yenmesi şart yoksa top 16 zor Galatasaray'da Munih-Zalgiris iç ve dış saha maçlarında 4'te 4 yapması lazım yoksa çok zor olur top 16.

attirson
18.Ocak.2014, 01:28
Üç takımımız da 3/0 yaptı gerçekten büyük hayal kırıklığı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Ocak.2014, 01:34
partizan cska yi yenmis, bu durumda partizani icerde disarda yenmek durumu ortaya cikti. isler iyice sarpa sariyor.

efesin de tekeri 2.yarida patladi.

Fearless Coward
18.Ocak.2014, 01:35
Partizan bile sahasında CSKA'yı yenebiliyor bizim ekiplerimiz hala uyumaya devam etsin.Amacım Partizan'ı küçümsemek değil sahalarında ne kadar etkili olduklarını biliyorum ama bizim ekiplerimizin de kadroları ortada 3 maçta henüz galibiyetleri olmaması büyük hayal kırıklığı bence.

himone
18.Ocak.2014, 18:15
@himone ; benim mesajı da alıntılamışsın ama yorumuma karşıt veya katıldığın bir düşünce göremedim :)

Durum aslında bu değildi demişsin, benim dediğim de bu kadronun normalde çok iyi işler çıkarabileceği. Tamam hiçbir zaman ben de F4 falan hedeflemedim ama Malaga'yı çok rahat yenebilecek bir takımız. FB ilk maçlarda ki özgüvenini gereksiz yere kaybetmiş olmasaydı grubu çok rahat ilk 3'de bitirirdik. Aslında çok uzun bir yazı yazacaktım ama bu saatten sonra hiçbir şeyi değiştirmez. Ama ben hala birçok takımdan daha kaliteli bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum. Aksini iddia eden varsa da her türlü tartışırım.

CeNTeR_TR
18.Ocak.2014, 20:16
Durum aslında bu değildi demişsin, benim dediğim de bu kadronun normalde çok iyi işler çıkarabileceği. Tamam hiçbir zaman ben de F4 falan hedeflemedim ama Malaga'yı çok rahat yenebilecek bir takımız. FB ilk maçlarda ki özgüvenini gereksiz yere kaybetmiş olmasaydı grubu çok rahat ilk 3'de bitirirdik. Aslında çok uzun bir yazı yazacaktım ama bu saatten sonra hiçbir şeyi değiştirmez. Ama ben hala birçok takımdan daha kaliteli bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum. Aksini iddia eden varsa da her türlü tartışırım.

Tamam o zaman tartışalım madem öyle :)

İki sorum olacak onlara cevap verseniz yeterli benim için.

1. sorum ?

Fenerbahçe takımında neden bir 5 numara yok , Avrupa'da başarı hedefleyen takımda kalın ve yıldırıcı bir uzun olmalı takımda bu yok nasıl olurda bu takımın kadrosunu iyi nitelendirebilirsiniz.

2. sorum ?

Fenerbahçe takımında neden guard yok ? Tamam Bo var diyeceksiniz ama guardınız şutu yoksa ki bo nun şutu yok , rakipleri faul line da savunma yapıyor şut atsın nasıl olsa şut tehditi yok diye o yüzden şutu olmayan bir guard ile avrupa da değil hiçbiyerde başarı sağlayamassınız.

Basketbol için 1 ve 5 numara esastır ve genel olarak 1 numaran ya da 5 numaran kadar konuş derler 1 numara her zaman bir adım öndedir.Fenerbahçe takımında bu iki bölgede '' zayıf '' iken nasıl olurda kadrosu iyi olur Avrupa'da başarı için ?

İsim isim kıyaslama yapacaksınız eğer baştan yapmayın çünkü judo veya tekvando sporunu değil takım sporunu konuşacağız.Yani x oyuncusu büyükür y oyuncusu demek sadece parmakları yorar bide okunursa eğer gözleri.

himone
18.Ocak.2014, 20:59

1. sorum ?

Fenerbahçe takımında neden bir 5 numara yok , Avrupa'da başarı hedefleyen takımda kalın ve yıldırıcı bir uzun olmalı takımda bu yok nasıl olurda bu takımın kadrosunu iyi nitelendirebilirsiniz.

2. sorum ?

Fenerbahçe takımında neden guard yok ? Tamam Bo var diyeceksiniz ama guardınız şutu yoksa ki bo nun şutu yok , rakipleri faul line da savunma yapıyor şut atsın nasıl olsa şut tehditi yok diye o yüzden şutu olmayan bir guard ile avrupa da değil hiçbiyerde başarı sağlayamassınız.

Basketbol için 1 ve 5 numara esastır ve genel olarak 1 numaran ya da 5 numaran kadar konuş derler 1 numara her zaman bir adım öndedir.Fenerbahçe takımında bu iki bölgede '' zayıf '' iken nasıl olurda kadrosu iyi olur Avrupa'da başarı için ?

İsim isim kıyaslama yapacaksınız eğer baştan yapmayın çünkü judo veya tekvando sporunu değil takım sporunu konuşacağız.Yani x oyuncusu büyükür y oyuncusu demek sadece parmakları yorar bide okunursa eğer gözleri.

1 ve 5 numaraların yetersiz olması konusunda hemfikiriz zaten ben de bunları söylemiştim daha önce.

1 numarada Bo'nun şutu yok ama dikkat edersen aslında oyun kurucunun yapması gereken hücumları hep Preldzic yapıyor, yanı oyun kurucu olarak hücumda alternatif oluşturulmuş durumda. Savunmada da Bo normalde gayet başarılı bir oyuncu ama sorun Bo'dan değil yedek oyun kurucudan kaynaklanıyor Kenan Sipahi Avrupa'da resmen eziliyor demek gayet doğru olur. Bo'nun şutu yok ama asıl sorun ona özgürlük verilmemesinde, dün kendine güvenip serbestlik aldığında nasıl oynadığını herkese gösterdi.

5 numarada ise savunmada Vidmar, hücumda Zoric düşünülerek seneye başladık maalesef yabancı kontenjanından dolayı Vidmar'la devam ettik. Vidmar için bir şey diyemem ama Zoric o kadar kötü bir oyuncu değil, özellikle hücumda gayet iyi işler yapıyor, tamam dün 2 tane saçma hücum faulle maçı kaybetmemize sebep oldu ama öbür taraftan pota altında gerekten çok iyi bir bitirici, Vidmar biraz daha iyi bir performans gösterse Zoric de rahatlayabilirdi.

Öbür taraftan Emir, Bogdanovic, Kleiza ve Bijelica ile FB bence en iyi 2-3-4 numara pozisyonlarına sahip. Ligde bu pozisyonlarda bu kadar kaliteli oyuncuyu bir arada barındıran başka bir kadro yok. Ayrıca sayılı guardlardan Bo da bizde yani 5 numara dışında her pozisyonda ligdeki bütün takımlara karşı mücadele edebiliriz.

Şu an takıma iyi bir 5 numara alınırsa 1 numaranın da performansı artacaktır. Ben de bu takımın Avrupa'da çok başarılı olacağına inanmıyorum ama şu haliyle bile grupta birçok takımdan daha iyi kadromuz var.

Aslında bu kadar tartışıyoruz ama Bogdanovic ilk turda attığı gibi şut atsaydı şu an 1 mağlubiyet 2 galibiyetimiz vardı ve bu tartışmaları yaşamıyorduk.

Pozisyon pozisyon FB'den daha iyi kadrosu olan kaç tane kadro sayabilirsiniz onu söyleyin ben kabul ederim. Maalesef bu şekilde en fazla 5 takım çıkar.

CeNTeR_TR
18.Ocak.2014, 21:28
1 numarada Bo'nun şutu yok ama dikkat edersen aslında oyun kurucunun yapması gereken hücumları hep Preldzic yapıyor, yanı oyun kurucu olarak hücumda alternatif oluşturulmuş durumda. Savunmada da Bo normalde gayet başarılı bir oyuncu ama sorun Bo'dan değil yedek oyun kurucudan kaynaklanıyor Kenan Sipahi Avrupa'da resmen eziliyor demek gayet doğru olur. Bo'nun şutu yok ama asıl sorun ona özgürlük verilmemesinde, dün kendine güvenip serbestlik aldığında nasıl oynadığını herkese gösterdi.

Oyun kurucunun yapması gerekeni başka bir oyuncu yapıyorsa buda oyun kurucunuzun yetersiz olduğunu gösterir zaten.Bu kabul edilemez bir durum ama Fenerbahçe mecburen bunu kabul ediyor çünkü Bo hücum konusunda şutu olmayan bir guard olarak oldukça yetersiz Fenerbahçenin hedefleri baz alındığında.Bir maça göre değerlendirme yapamayız.Öyle bakarsak Fenerbahçenin yıldızı Melih Mahmutoğlu demek olur o da Melih gibi bir oyuncu için baya büyük bir övgü olur.

5 numarada ise savunmada Vidmar, hücumda Zoric düşünülerek seneye başladık maalesef yabancı kontenjanından dolayı Vidmar'la devam ettik. Vidmar için bir şey diyemem ama Zoric o kadar kötü bir oyuncu değil, özellikle hücumda gayet iyi işler yapıyor, tamam dün 2 tane saçma hücum faulle maçı kaybetmemize sebep oldu ama öbür taraftan pota altında gerekten çok iyi bir bitirici, Vidmar biraz daha iyi bir performans gösterse Zoric de rahatlayabilirdi

2 oyuncudan oyunun farklı iki yönünde yararlanabilmek mantığı diğer mevkide oynayan oyuncuların ekstra katkılar verebilmesi demektir.Eğer 4 kişi savunma yapsın 1 oyuncum savunma yapamıyor derseniz 4 kişinin 5 kişilik savunma yapmasını gerektirir buda tüm dengeleri bozar.Veya 4 kişi hücum yapsın 1 oyuncum 5.adam olarak gölge olsun derseniz buda dengeleri bozar.Eğer Fenerbahçe gerçekten başarı istiyorsa ki istiyor yoksa Obradovic burada olmazdı buda yapılmış bir yanlıştır Fenerbahçe adına.

Öbür taraftan Emir, Bogdanovic, Kleiza ve Bijelica ile FB bence en iyi 2-3-4 numara pozisyonlarına sahip. Ligde bu pozisyonlarda bu kadar kaliteli oyuncuyu bir arada barındıran başka bir kadro yok. Ayrıca sayılı guardlardan Bo da bizde yani 5 numara dışında her pozisyonda ligdeki bütün takımlara karşı mücadele edebiliriz.

Lig olarak kıyaslamak çok yanlış olur.Baktığın zaman Fenerbahçe lige göre çok çok üst seviye bir takım.Şuan kötü olma sebebi play off a 8.girsen de 1.girsen de fark eden bir durum olmaması.Nasıl olsa tüm performansı play off belirliyor.O yüzden ligdeki takımların oyuncularıyla kıyaslamak çok abes olur.Avrupa için diyorsanız da Avrupa'da oyuncu kıyaslamak çok yanlış olur çünkü kadro bütünlüğü olarak Fenerbahçe'den çok daha iyi takımlar mevcut.Bakınız Real , Barcelona , Cska hatta kısmen Milan vs vs.Bireysellik maalesef basketbolda maç kazandırıyor Şampiyonluk değil.

Şu an takıma iyi bir 5 numara alınırsa 1 numaranın da performansı artacaktır. Ben de bu takımın Avrupa'da çok başarılı olacağına inanmıyorum ama şu haliyle bile grupta birçok takımdan daha iyi kadromuz var.

Aslında bu kadar tartışıyoruz ama Bogdanovic ilk turda attığı gibi şut atsaydı şu an 1 mağlubiyet 2 galibiyetimiz vardı ve bu tartışmaları yaşamıyorduk.

Pozisyon pozisyon FB'den daha iyi kadrosu olan kaç tane kadro sayabilirsiniz onu söyleyin ben kabul ederim. Maalesef bu şekilde en fazla 5 takım çıkar.

Şuan zaten Fenerbahçe eğer iyi bir 5 numara ve Bo ile birlikte 20 Dakika süre alabilecek bir guard alırsa Ligin tek favorisi konumuna geleceği gibi Avrupa'da da iddalı konuma gelir.Bildiğim kadarıyla Fransa Milli takımının ve Spurs'un de guardı olan bir isimle ilgileniyorlar Fenerbahçeye çok katkı sağlar.Ama asıl olan bir diğer konuda takıma kesinlikle '' sağlam '' 5 numara transferi.

Bogdanovic ilk turda attığı gibi demişsiniz yukarıda yazdığım gibi bireysellik maç kazandırır fakat takım oyunu Şampiyonluk kazandırır Basketbol için bu böyle yani.Pozisyon olarak bakılırsa Fenerbahçe çoğu takıma karşı favori gibi olabilir ama dediğim gibi 1 ve 5 numaran kadar konuş demiş büyüklerimiz ve o konuda Fenerbahçe çoğu takıma karşı geride kalır.

İşin içinden geliyorum 15 sene sporcu olarak yaptım bu işi son 4-5 senesini profosyonel kategorilerde çeşitli takımlarda oynadım.Son 3 senemin 2 senesinde Bayanlar Basketbol 1.Liginde Kaan Artun ve Zafer Kalaycıoğlu gibi isimlerin yanında antrenörlük yaparak geçirdim.Bakış açım sizlere göre biraz daha farklı olabilir belki doğru bakan sizsinizdir belki de benimdir ama daha çok detaya inerseniz ortak noktada buluşabiliriz.Sadece himone nickli arkadaş için değil genel olarak yazdım yıldızdan sonraki kısmı.Birkaç yorumuma özel mesaj yoluyla bile tepki aldığım için bunuda genel olarak belirtmiş oldum böylelikle.

himone
18.Ocak.2014, 23:14
Yorumlarımda kullandığım lig ibaresi tamamen Euroleague için geçerli. Yorum yorum ben de cevap veriyim.

1- Oyun kurucunun işini başka oyuncunun yapması ilke defa olan bir şey değil, birçok takımda 2 numara bu işi yapıyor bu durumda NBA'de bile olan bir şey hatta bazı takımlarda 3 numara oyun kurucunun görevini üstlenerek hücum yapıyor bu şekilde NBA finaline bile çıkmış takımlar mevcut. Bo'nun hücumda şutu olmayabilir ama yetersiz olduğunu söylemek kesinlikle yanlış bence. Bu adam Avrupa şampiyonasında MVP seçilmiş bir oyuncu onu kullanamamak hatadır. İyi bir 5 numara gelip Bo'ya yardımcı olsa Bo her türlü yıldız olabilir. Ve bu sene şutlarını da ortalama bir seviyeye çekmiş bir oyuncu sonuçta. Bo serbest oynayan bir oyuncu siz ona pranga vurup sahaya sürerseniz tabiki yetersiz görünür, oyuncunuzdan farklı şeyler isteyerek yanlışı siz yapıyorsunuz demektir. Bo bence Avrupa'nın en iyi 2-3 oyuncusundan biri ama onun oyununu oynatırsan yoksa tabi yetersiz görünür. Burada oyuncu olarak yetersiz değiliz bence.

2-Benim biri savunma biri hücum yorumum ağırlık basan yönleri ile alakalı, yoksa böyle bir durum tabiki kabul edilemez. Zoric hücumda gayet iyi savunmada ise idare eden bir oyuncu onun yanına bir de orjini 3 numara olan Kleiza'yı koyarsanız savunma olarak perişan olursunuz. Vidmar hakkında yorum yapmaya gerek yok artık onun gitmesine kimsenin karşı çıkabilmesi mümkün değil zaten. Ben Kızılyıldız elenince MARJANOVIC'i alırız diye ümitlenmiştim ama ne yazıkki bu sadece benim düşüncem. Obradovic konusunda da ben ciddi hayal kırıklığı yaşadım şu ana kadar, özellikle savunma olarak takım hiç ileri gitmiyor. Tabi ki gitmesini istemiyorum kendisi ayrılmak istemediği sürece bu takımın başında kalmalı, zaten 1 yıllık hedefle gelmiş birisi değil. Hiçbirimizin de aşırı beklentisi yok.

3-Ben lig olarak değil tamamen Avrupa olarak kıyasladım. Lig olarak kadro yorumu hiçbir zaman yapmam, hatta FB'nin hiçbir zaman favori olduğunu da düşünmedim. Sonuçta Play-off'lar da kim daha iyi formda olursa şampiyon olur. Avrupa'da da zaten turlar ilerledikçe kadro rotasyonları azalıyor, belirli oyuncuların süresi azalırken diğerlerinin artıyor. Bu durumda Bo, Emir, Bogdanovic, Kleiza, Bijelica, Zoric gibi oyuncuları olan, Melik, Ömer, gibi görev adamları olan takımın kadro olarak bir sürü takımdan daha iyi olduğunu söylemek yanlış olmaz. Bireysellik denildiği gibi şampiyonluk kazandırmıyor ama zaten takımdan kimse şampiyonluk beklemiyor, Malaga gibi maçların kazanılmasını bekliyor. İşte benim bahsettiğim bireysellik burada ortaya çıkıyor, maçı kazandırmasını beklediğiniz Avrupa sayı kralı durumunda olan oyuncu bomboş üçlüğü çembere bile değdiremiyor. Bu oyuncuya kötü diyebilir misiniz? Hatta normal şartlarda onun kadar iyi kaç tane skorer var. Benim en çok sinirlendiğim konulardan biri de alçak postta bu kadar iyi olan bir oyuncunun rakibin en iyi pota altı oyuncusu sakatlanmış olmasına rağmen dış şuta yönelmesi ve kimsenin onu uyarmaması.

4-Dediğiniz oyuncu Nando De Colo maalesef gelmeyecekmiş, bizim için çok iyi bir oyun kurucu transferi olacaktı ama olmadı. Burada size katılıyorum hatta daha da fazlası Pivot alınmadan oyun kurucu almanın hiçbir işe yaramayacağını düşünüyorum. Bogdanovic olayını daha önce de söyledim.

Yıldızdan sonraki kısmı ben kendi açımdan cevaplamak istiyorum. Sonuçta buradaki herkes sporsever ve yıllardır bu sporu takip ediyorlar. Ben de yıllardır basketbol oynuyorum, çocukluğumdan beri en çok sevdiğim spordur. Özellikle oyunu izlerken bazı şeyleri çok iyi fark ettiğime inanıyorum. Birçok kişi yorum yaparken yıllardır öğrendikleri doğrultusunda yorum yapıyor. Özellikle bir takımın kötü basketbol oynaması kötü kadro olduğu anlamına gelmiyor. Benim en başından beri savunduğum durum bu, zaten takımın oyunu hakkında yaptığım eleştirileri önceki mesajlarımda açıkça görebilirsiniz.

CeNTeR_TR
18.Ocak.2014, 23:27
Bende madde madde cevap vereyim bari :)

1 - Nba'de bu şekilde şampiyon olmuş takımlar var dediniz.Nba de hangi savunma yapılmaz ? Alan savunması.Alan savunmasını çözmenin yolu nedir ? Şut.Lebron , Wade gibi isimler bile ilk zamanlarında yüksek yüzdeli şut atamadıkları için eleştirildiler Nba'de.O yüzden Nba ve Avrupa basketbolu kıyaslamak olmaz.Kaldı ki Avrupa'da bile bu şekilde oynayan takımlar var fakat 1 numaralı Bo ya göre kaliteli.En azından bi şut tehditi var.Bo'nun şut tehditi olmadığı sürece Fenerbahçe hücum da her zaman 10-12 sayı eksik potansiyelle sahada olacaktır. 2 x 2 = 4 ise buda o kadar net.

2 - Obradovic Avrupa'nn en iyisi.Fakat her zaman şunu savunurum ve bu değişmeyecek bir gerçektir.Hiçbir antrenör 1 sene gibi kısa sürede inanılmaz başarılar yakalayamaz.Örnekleri yok mu ? - Var.Fakat binde bir olan bir durum o yüzden Obranın hayal kırıklığı yaratması söz konusu bile olamaz bence.Kaldı ki şuan bile takıma bir ivme yakalatttırır bir anda bambaşka bir Fenerbahçe izlenir.Ayrıca Obra gibi bir coach alınması gereken maçları sadece sahada almaz bir ton etkisi olur yeterki işler o haddeye gelsin.

3 - Malaga maçını örnek vermişsiniz fakat bu tür kazalar illaki olacaktır.Ve bana göre Malaga maçı Fenerbahçe için bir kazadır.Belki 10 tane bile kaza yaşanabilir ama tıpkı dediğin gibi play off larda formda olan kazanır mantığıyla maçta eli sıcak olan atar kazandırır mantığı aynı zaten.Bu konuda hem fikiriz.Fakat Fenerbahçe'nin o kadar derin bir kadrosu yok.Ömer Onan diyoruz da maximum oynayacağı artık 10 dakika.Eskisi gibi Türk katkısı çok fazla yok Fenerbahçe'nin.Ömer , Semih , Oğuz , Ömer Onan lı zaman olsa şu takım ve coach ile herşey bambaşka olurdu.

4 - Gelme ihtimali var diye biliyorum ben halen daha.Fenerbahçe saldırıyor bu transfer için.Bana gelen bilgi ise yine takım içerisinden.Netleşen birşey yok tabi ama henüz kapanmadı transfer muhabbeti.Ama belli de olmaz tabi.Fakat 1 numara ve 5 numara transferi kesin şart Fenerbahçe istediklerini gerçekleştirmek istiyorsa bunları yapmalı yani.

**** sonraki kısım özel mesajdan aldığım saçma sapan tepkilerden dolayıydı.Yanlış anlaşılmasın yani.Sen ne kadar biliyorsun tarzında gelen yorumlar için yaptım o açıklamayı.Halbu ki bu zamana kadar eskisi gibi yazmıyorum da basketbol konularına.İşim gereği zaten erkek basketbolu ile de fazla ilgilenmiyorum.Bir önceki mesajda bahsettiğim gibi bayanlarda çalıştım ve tüm ilgim ve alakam bayan basketbolu adına.

himone
19.Ocak.2014, 00:22
Bo her pozisyonda pota altını zorlayabilen bir oyuncu ve ısındığında da tutmak imkansız. Ama siz oyun kurma işini Emir'e verip Bo'yu çizgiye koyarsanız Bo'nun takımda tutulmasının hiçbir anlamı kalmaz. Şut konusuna katılmamak elde değil ama ben Bo'nun bu kadar etkisiz görünmesinin birinci sebebi olarak 5 numarayı düşünüyorum. Çünkü bizim pota altı oyuncularımız ne perde yapabiliyor ne de pota altını boşaltma işini. Zoric geldiğinde benim ilk düşündüğüm şut tehdidi olan bir oyuncu olduğu için pivot oyuncuları dışarı çıkmak zorunda kalacaktı. Ama Zoric de ilerleyen haftalarda imza şutlarını kaçırmaya başlayınca bunun bir anlamı kalmadı. Eğer bu dediklerimi yapabilen bir pivotumuz olsa Bo'nun şut özelliğinin olmasına gerek kalmaz. Çünkü kendisi yarım metreden bile rakibini hızıyla geçip potaya gitme özelliği olan bir oyuncu. İşte bizdeki sıkıntı burada ortaya çıkıyor. Hem klasik oyun kurucu gerektiren düzende oynuyoruz hem de iyi bir pivotumuz yok, yani kadroya göre oynamıyoruz. Bence en büyük sorun Bo'nun kalitesi şutu falan değil tamamen Obradovic'in sistemine aykırı bir oyuncu. Zaten sırf o yüzden Teodosic'i ısrarla istediğine de eminim ben. Büyük ihtimalle seneye de bu transfer olacak.

2- Dediğin gibi Obradovic tartışılabilecek bir koç değil, uzun vadede bize inanılmaz bir başarı getirecektir. Benim bahsettiğim başarı kupadan ziyade ekol oturtması, Avrupa'da herkes tarafından saygı duyulan bir takım olmamız. Benim de ilk seneden aşırı beklentim yok ama yapılan basit hataları görünce bu adamların bunları bile yapamadığını düşünmek sinir ediyor. Özellikle Vidmar maçın başında yediği blokta inanılmaz kötüydü, orada iyi değil sıradan bir pivot bile rakibini vücuduyla itip potaya topu atması gerektiğini bilir bu adam olduğu yerden neredeyse sıçramadan topu atmaya çalıştı. Ve bazı pozisyonlarda sanki Obradovic ne haliniz varsa görün der gibi geliyor bana belki bana öyle geliyor belki de bu sene en başta onun hiç umudu yok.

3-Malaga maçı son saniye basketi veya 4-5 sayı farkla bitseydi kaza derdim ama öyle olmadı. Ben son çeyreğe kadar gayet iyi geldiğimizi düşünüyordum, sonra iki tane hücum faul oldu normalde 4-5 sayı fark olan maçta yeterli süre varken gereksiz paniğe kapıldık. Orada maç bitti zaten rakipte orada inanılmaz özgüvenle imkansız üçlükleri gönderdi. Bogdanovic'in resmen salladığı üçlükler yerine pota altını zorlamış olsaydık maç oralara gelmezdi, bu aşırı özgüvensizliğimizi gösteriyor. Dediğin gibi yerlilerimiz eskisi gibi değil ama Ömer Onan'ın ben daha fazla süre alması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle rakibin oyun kurucusunu durduramadığımız anlarda kesinlikle sahada olmalı. Bizim kısalarımız kadar Avrupa'da perdeye toslayan takım yoktur. Özellikle Kenan her seferinde duvara çarpmış gibi oluyor, bu konuda maalesef kendimizi geliştiremiyoruz. Perdeye yakalanmayan tek adamımız Ömer. Melih de savunmada kötü ama hücumda kendini toparlamaya başladı. Savunmasını da biraz geliştirse çok iyi bir katkı yapar takıma.

CeNTeR_TR
19.Ocak.2014, 00:33
1 - Zaten sorun dediğin gibi sistemden ziyade en önemli pozisyonlarda birbirine zıt kutuplarda olan oyuncular.İçerde size olarak geniş bir oyuncu olsa pick ve roll olayını iyi yapan oyuncular olsa bo bu sefer a atıyorsa 2a atmaya başlar.Ama bu yok bu seferde ne oluyor bo şut da atamıyor bi katkısı olmuyor ekstra olarak.Ben bo kötü oyuncu demiyorum bunu demek için kör olmak lazım.Sadece uymuyor sistem.Belki bir uzun olsa oyun seviyesi 2 iken 3 e çıkar ama buda olmadığına göre şart olan 5 numara transferi.Ek olarak guard transferi de bu takıma kesinlikle lazım.

2 - Yok ya onu hiç bi koç demez.Düşün İzzet konusunda bile açıklaması vardı eğer takip ettiysen görmüşsündür zaten.İzzet için bile o kadar açıklama yapan bir Coach hele ki bu coach Obra ise ne haliniz varsa görün demez.Şu var ama istediği takımı tam olarak kuramadığı için sıkıntılı olabilir ama kendisi için de çok önemli Fenerbahçe de alacağı başarı.Çünkü işte ben böyle bir takımı ele aldım ve bu hale getirdim diyebilmek adına gereken önemi fazlasıyla veriyordur.

3 - Baksana sayarken 3 isim saydın Türklerden.En büyük handikap bu zaten.Takımda sınırsız yabancı bulunduramadığına göre Türk katkısı da iyi olmalı.Kenan mesela çok iyi oyuncu ama şuan için Avrupa'da yetersiz.Nerde o eski Türkleriyle yardır yardır giden Fenerbahçe.Bu yok şuan Fenerbahçe'de o yüzden sıkıntı yaşıyor..Ömer'in oynaması tabiyki Fenerbahçe için her zaman avantaj fakat sakatlıklar onu da etkiledi.Obra eğer İzzet , Kenan , Metecan gibi isimleri 2-3 sene içerisinde iyice pişirirse o ve kendisi de devam ederse o zaman İnsanların gözündeki Fenerbahçeyi izler herkes.Yoksa çok zor o Fenerbahçeyi izlemek.

TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Ocak.2014, 00:41
FBU sohbet alanina cevirdiniz kardesim konuyu, bu ne boyle :zuhaha

Cengo
19.Ocak.2014, 15:54

1. sorum ?

Dewayne Dedmon'ı önermiştim D-League'deyken ama ilgilendiklerini sanmıyorum. Transfer yapmayız artık, belli gibi.

CeNTeR_TR
23.Ocak.2014, 23:55
Fenerbahçe yine zora soktuğu maçı bu sefer kazandı.Galatasaray'da kazanacak gibi iki takımda ilk galibiyetlerini almış olur inş gece bitiminde.

Efes'den ümit yok zaten Milan kasarsa 15-20 olur gibi :n:

attirson
23.Ocak.2014, 23:59
Panathinaikos'u 77-72 yendik ama farkı 15e kadar çıkardıgımız maçta ecel terleri döktük.Bu maçta da son çeyregi oynayamadık kişisel yetenekler sayesinde maçı kazandık.Ama nasıl olursa olsun 3te3 ile gelen Pana'yı yenmek moral açısından süper oldu hemde kader maçlarından biriydi kazandık ve şansımızı devam ettiriyoruz.Bu arada Melih neden oynamadı sakat mıydı ? Malaga maçında takımın en iyisiydi bu maç 1 dk bile süre alamaması icin bir neden yok.

uAburak89
24.Ocak.2014, 00:01
Basketbol acayip, twitter'da takip etmek daha da acayip. Fenerbahçeliler gitti yazdılar, sonra 1 dakika geçti Kleiza diye coştular. :) Tebrikler.

Biz kazanamayız gibi geliyor, umarım yanılırım.

TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Ocak.2014, 00:07
hucumlarimiz cok net degil maalesef, top16 ya basladigimizdan beri bireysel oyunlarla sayi atiyoruz. topu paylasma kalmadi. defansta da kritik zamanlarda bocaliyoruz. kotu bir top16 tecrubesi oluyor. ayrica musait zamanlarda atis yapmaktan da cekiniyor oyuncular. bir guvensizlik hakim takimda. bu galibiyet ilac olur mu bilemem, orasi biraz supheli. transfer baskisi takimi kotu etkilemis de olabilir. toparlaniriz insallah, fikstur daraliyor. telafisi olmayan maclar basladi artik.

Fearless Coward
24.Ocak.2014, 00:43
FB yendi GS'de yenecek gibi. :) Yine son dk da vermeyiz inşAllah. :)

Fearless Coward
24.Ocak.2014, 00:53
Hadi gözümüz aydın geldi ilk galibiyet. :)

europeanconquer
24.Ocak.2014, 00:55
Ünal Başgan ‏@UnalBasgan 31 sn.
Bildiğiniz başka bir oyun varsa onu oynayalım. Futbol hariç xD @FCBayern

Tebrikler Galatasarayım !

byariff
24.Ocak.2014, 02:49
uzunlarin hareketli ve atlet ise ve topsuz oyunu seven wingerlerin varsa Bo avrupa uzerinde en iyi kullanacagin gard"dir ama fenerbahcede bu eksiklikler olunca bo"yu kullanamiyor

bu arada 2 takimada tebrikler umarim yarin efesde kazanir.

CeNTeR_TR
24.Ocak.2014, 02:53
uzunlarin hareketli ve atlet ise ve topsuz oyunu seven wingerlerin varsa Bo avrupa uzerinde en iyi kullanacagin gard"dir ama fenerbahcede bu eksiklikler olunca bo"yu kullanamiyor

bu arada 2 takimada tebrikler umarim yarin efesde kazanir.

Şu koyuya aldığım kısım baya ağır oldu yahu :) eniyi kullanılabilecek guardlardan biridir demek daha iyi olurdu sanki.

İki atletik uzunla da kimse sahada yer almaz kolayına avrupa maçlarında.Sonuçta size ve güç olarak çember altında bir uzun olmalı rakipleri yıldıracak şekilde.O yüzden Bo nun ender guardlardan biri olarak adlandırılabilmesi için '' şut tehditi '' olmalı.

Önder HOCA
24.Ocak.2014, 23:59
o ne basketti be :) planinic ne yaptın be

DenizlispoR
25.Ocak.2014, 00:00
Planinic harbi tarihe imza attı.

Night_Mare17
25.Ocak.2014, 00:02
Oyy o neydi be müthiş attı.

footballer33
25.Ocak.2014, 00:02
Bu sezon, Euro Lig'in hareketi bu.

DenizlispoR
25.Ocak.2014, 00:08
https://vine.co/v/MBxEY5ZtmWt

İzlemek isteyenler/kaçıranlar için.

E.Cartman
25.Ocak.2014, 00:16
Son hücumu çok kötü kullandı Efes işi zora soktu ama maç girdiği zor yerden efsane olarak çıktı :zuhaha

europeanconquer
25.Ocak.2014, 00:27
Efsane bir son olmuş :D Bu arada Emporio'lu oyuncu bir 5-6 saniye boş boş bakmış potaya :D

http://img21.imageshack.us/img21/9444/rkb6.png

Fearless Coward
25.Ocak.2014, 00:33
Vay arkadaş kupon yattı ama sevindim valla bütün takımlarımız kazandı bu hafta umarım hep böyle olurlar. :) Planicic büyük oyuncu. :)

kumbara
25.Ocak.2014, 00:34
o neydi la öyle :D

http://www.ntvspor.net/video-galeri/zoran-planinicden-mucizevi-basket

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Ocak.2014, 02:00
Vay arkadaş kupon yattı ama sevindim valla bütün takımlarımız kazandı bu hafta umarım hep böyle olurlar. :) Planicic büyük oyuncu. :)

ne buyugu, yuru dovmeye gidiyoruz planinici. bu zamana kadar nerdeydi, bu gece cikti ortaya. kupon gitti :zuhaha
efesin bu galibiyeti FBU icin de cok iyi oldu. efes oyle bir cizgi cizdi ki bugune kadar, hic umut vermiyordu. sifir cekseydi FBU icin de problem olabilirdi. ilk 4 zor zaten efes icin, en azindan diger takimlara boyle zorluk cikarirsa cok iyi olur.

Fearless Coward
25.Ocak.2014, 02:13
Milano serbest atışlarda 2/1 yaptı 2 kez üst üste.Bunu da unutmayalım 62-58 olabilirdi maç çok şanslı temsilcimiz. :)

eXcitinG
25.Ocak.2014, 02:55
Milano serbest atışlarda 2/1 yaptı 2 kez üst üste.Bunu da unutmayalım 62-58 olabilirdi maç çok şanslı temsilcimiz. :)

Maç 56-50 Efes öndeyken Savanovic 2/0 serbest atış atmasa, maç oralara da gelmezdi.

GeNç KaRTaL
25.Ocak.2014, 03:06
Daha önce de bu tarz bir basket atmış.

http://www.youtube.com/watch?v=uS0DS7ci0qM

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Ocak.2014, 03:08
dusko gibi adam en kritik yerde 0/2 atti, olur sey degil gercekten. fakat mac boyunca efesin kazanacagi sanki mac motoruna islenmis gibiydi :D 10 sayi geriye dustugunde bile kazanacak havasi vardi, mucadeleyi hic birakmadi. yunan takimlari gibi son ceyrekte agirligini koydu maca, kocun etkisi var sanirim bunda. belki bala kazanilmis gibi duruyor ama sonuna kadar hakkettik aslinda.

byKpln
25.Ocak.2014, 14:25
Ayrıca Efes de Milano da harika savunma yaptı.

E.Cartman
25.Ocak.2014, 21:04
Topu attıktan hemen sonra Planinic. Adam zaten biliyormuş basket olacağını :D

http://img823.imageshack.us/img823/1708/84rf.png

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Ocak.2014, 21:05
bence planinic de bizim gibi milano kazanira basmis paralari. sevinsem mi uzulsem mi arada kalmis :zuhaha

Fearless Coward
25.Ocak.2014, 21:28
Birkan'ın ağzına bak ya. :zuhaha

Universal
25.Ocak.2014, 21:41
Dünkü tarihi zafer Efes'e inanılmaz moral verecektir. Gitti denilen bir maç mucizevi bir şekilde geri döndü. Tebrikler Efes. :)

Nocna Mora
26.Ocak.2014, 03:33
Planinic'in son sayı basketi inanılmazdı. Televizyon başında inanılmaz keyif aldım ben, kim bilir salondakiler nasıl olmuştur. Maçı haketmişti Efes son çeyrekteki oyunuyla. Koçlarını begenmedigimi söylemeden geçemem ama. Ne zaman takım tempo kazanıp iyi oynamaya başlasa frene basmalarını söyledi Efes'li oyunculara ve negatif yansıdı. Top kayıpları geldi vs.

himone
31.Ocak.2014, 00:22
Çok güzel başlayıp iyi götürdüğümüz maçı vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Farkı 9 sayıya çıkarıp 10 dakika bile geçmeden 9 sayı geri düşmeyi başardık. Bu kadar kolay top kayıpları yapılır mı arkadaş. Saçma sapan hücumlar yüzünden savunmada da kötüleştik. Üstelik 2 pivotumuz da sakatlandı bakalım şimdi transfer yapmadan nasıl gidecez. Direk çekilelim ligden daha iyi.

furkan58
31.Ocak.2014, 00:29
Emir bu takımda oyun kuruculuğu üstlendiği sürece başarı beklemek zor. Akıl tutulması yaşıyor çoğu zaman. Bojan'a hiç değinmiyorum bile. Ne oldu da böyle oldu bu adam anlamak imkansız.

attirson
31.Ocak.2014, 00:32
2. ceyrek şov yaptı Milano ne attılarsa girdi bizimkilerde hemen cevap vermeye calısıp 5 saniyede hucum etme cabalarına girince adamlar iyice gaza geldi her kaçan topta.Bu maçı çevirmemiz çok çok zor bana kalırsa elimizdeki bir maçı vermiş olucaz.

attirson
31.Ocak.2014, 00:40
Böyle bir cesaretsizlik olamaz penetre yapıyoruz boş üçlükteki adam atmaya korkuyor içeri giriyor tekrar dısarı dönüyor derken hucumdan boş dönüyoruz.Adamlar takır takır sallıyor üçlükleri.

attirson
31.Ocak.2014, 01:28
90-85 maglup olduk Milano'ya.Kazanabilecegimiz bir maçı 2. çeyrekteki sacma sapan oyunumuzla verdik.Sene basından beri takımda pivotlar dısında tek sevmedigim adam olan Kleiza son maçlarda takımı taşıyan isim oluyor kendine geldi sonunda.Artık Bogdanovic oldu takımda sevmedigim tek kisi.Kafasında Fenerbahce'yi bitirmis görünüyor NBA hayallerine baslamıs sanırım.

europeanconquer
31.Ocak.2014, 23:35
Tebrikler Galatasarayım !

Galatasaray 90-83 Zalgiris

zeck17
31.Ocak.2014, 23:47
Evimizde yine cska yı yener yollarsak ilk 4 e atabiliriz kendimizi tabi rakiplerimizden kubanı yenip evimizde de bayerni yenerek

Nedvedmania
14.Şubat.2014, 19:11
Bugünkü maçta görsel şov olacak. Hasta olmama rağmen gidiyorum maça :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Şubat.2014, 19:35
laboral maci takim icin iyi moral oldu. rakip kotu, formsuz ya da zayif olabilir ama 30 sayi fark yapip gondermek onemliydi. onumuzde 4 icsaha maci, biri olympiakos ile, ve 4 dis saha maci kaldi, pana ve barca zor olanlari. kalan maclardan minimum 5 galibiyet bekliyorum. 6 ya da 7 olursa ilk 3 kuvvetle ihtimal.

Efesi yeni kocuyla cok begeniyorum, kapasitesi sinirli oldugu icin fazlasini yapamiyor. dogus ve birkan cok iyi sicrama yaptilar bu sezon. milli takima pozitif etki ederler umarim.

GSyi de aksam cok zor bir mac bekliyor, teodosic in istanbul fobisi bu macta da devam ederse galibiyet icin bir sans dogabilir :D

Walter Sakana
15.Şubat.2014, 00:02
İzlemiyorum ama 3.çeyreği 2 sayı önde kapatıp son çeyreğe 3-13'lük seriyle çok kötü başlamışız 61-69 skordu skor şimdi 66-72.

Nedvedmania
15.Şubat.2014, 17:57
Ah hakem ah. Hala aklıma geldikçe sinirleniyorum. Gözümüzün önünde üstüste çizgi dışına çıktılar o kadar hakem var hiç biri vermedi. Çıldırdık tribünde.

Tribünde olduğum için maçı pek fazla takip edemedim :D O yüzden fazla yorum yapamayacağım performans hakkında. Ama tribün çok iyiydi yine. En zevk aldığım tribünlerden biri oldu.

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Şubat.2014, 18:00
bi tanesinde sinanin sikistirmasinda cizgiye basmis gibiydiler ama digerinde yeni kuraldan dolayi hakemler geripas calmamislar. canli yayinda yorumcu olan koc o konuyu acikladi.

teo oynamadan kazanmis yalniz cska, sasirdim. son ceyregi izledim ben, teo sakat sandim ama megerse koc tercihiymis. yine batirdi anlasilan, klasik istanbul performansi :D

himone
15.Şubat.2014, 19:03
Hakemlerin Türk düşmanı olduğu ve belirli ülkelerin takımlarını tuttukları su götürmez bir gerçek. FB Barcelona maçında da inanılmaz kararlar vermişlerdi. Helen geride 3 tane oyuncu varken verilen sportmenlik dışı faul kararı efsane.

Zaten adamların çok iyi kadroları var bir de hakemleri arkalarına aldılar mı yenmek imkansız oluyor. Bizim de böyle lobimiz olmadığı sürece başarı gerçekten çok zor. Tabi ki sebep o değil ama büyük bir etken.

Ben hala FB ve GS'ın gruptan çıkacağına inanıyorum, oyuncular da inanırlarsa en azından bir tur daha ileri gideriz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Şubat.2014, 19:10
Hakemlerin Türk düşmanı olduğu ve belirli ülkelerin takımlarını tuttukları su götürmez bir gerçek. FB Barcelona maçında da inanılmaz kararlar vermişlerdi. Helen geride 3 tane oyuncu varken verilen sportmenlik dışı faul kararı efsane.

aynisini gecen gun efesin lehine yaptilar hem de olympiakosa karsi. ama basabas giden maclarda rakip disinda hakemleri de gecmek zorunda olusumuz bir gercek. ozellikle basketbolda hakem faktoru cok kuvvetli maalesef.

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Şubat.2014, 04:02
laboral takimi clipperstan ayrilan lamaar odom ile 2 aylik sozlesme imzalamis. bakalim ne kadar katki verebilecek, merakla bekliyorum. ustteki takimlara zorluk cikarmasi bakimindan transferi faydali buldum. cekisme devam ederse ilk 3 sansimizi zorlayabiliriz sonuna kadar.

Suicider
21.Şubat.2014, 01:19
Partizan'ı deplasmanda 78-70 yendik.

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Şubat.2014, 01:58
galatasarayin bu galibiyeti cok onemliydi, kubanla yarisi surdurebilmek icin bu maclari kazasiz gecmesi gerekiyor.

galatasarayin grubu cok kotu sekillenmis, tek kontenjan var ceyrek final icin. gerci bu belliydi.
fenerbahcenin grubunda ise bu gece biten maclardan sonra isler iyice karisti. yarin kazanirsa fener ikinci bitirme sansina sahip hala, gs ile ayni galibiyet sayisina sahip oldugu halde.

attirson
21.Şubat.2014, 03:18
Bizim grup gerçekten kıran kırana gidiyor yarın Efes'i yenmemiz durumunda kendi sahamızda Oly maçı müthiş bir atmosferde gececektir.

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Şubat.2014, 04:03
grubumuz basabas olsa da en buyuk dezavantajimiz deplasman maclarini kaybetmemizin yaninda hepsinden de ciddi bir fark yememiz oldu. bunu telafi etmek zor olacak, puan farkiyla onde olmak zorundayiz rakiplerden.rakipleri evimizde yensek dahi sayi averajini lehimize cevirmek cok zor olacak.

Fearless Coward
21.Şubat.2014, 04:06
Efes'in toparlanma dönemine denk geldi maç yoksa normalde çok rahat yenerdi Fenerbahçe ancak başa baş bir mücadele bekliyorum ben.2 Takımında şansı hala var o yüzden şanslar eşit bence.Bizim yenmemiz gerekiyordu gerekeni yaptık Kuban deplasmanı çok önemli bizim için o maçı yenersek bence çıkarız gruptan ama çok zorlu olacak.

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Şubat.2014, 04:15
@Fearless Coward

nerelerdeydin hocam, kayboldun. sensiz yolumuzu sasirdik iddaada :n:

aynen dedigin gibi, butun is deplasmanda kubani yenmeye bakiyor. oyle bir hava var ki artik diger maclar formalite gibi. yalniz kuban yukardan bir takimi yenerse o ihtimal de ortadan kalkar maalesef.

efes cok formda ama semih geri dondu, efesin yumusak karni :n: o yokken cok daha iyilerdi, geri dondu yine istikrar bozuldu. mac ortada bence de. semih faktorunden dolayi %51 fener diyorum :D

himone
21.Şubat.2014, 23:00
Maç çok çekişmeli geçiyor ilk yarıyı 41-39 FB önde bitirdi. Her zamanki sıkıntılar devam ediyor Bogdanovic bomboş üçlükleri kaçırmaya devam ediyor, üstüne saçma sapan top kayıpları. Savunmaya zaten diyecek söz kalmadı. Galiba sonucu yorgunluk belirleyecek. Umarım oyun kurucumuz ve pivotumuz oynayabilecek duruma gelmeden önce galibiyet alırız. Tabi pivottan çok umutlu değilim ama oyun kurucu gerçekten çok önemli.

attirson
21.Şubat.2014, 23:55
Çok güzel bir maçın sonunda Anadolu Efes'i 63-71 maglup ettik.

himone
21.Şubat.2014, 23:59
Maç çok zevkliydi gerçekten sonunda kazandık tebrikler.

Ama takımın bazı sorunlarına acil çare bulması lazım, umarım pivot ve oyun kurucu takıma dahil olduğunda sorunların bir kısmı çözülür. Özellikle top kayıplarına çare bulmamız lazım sırf Bogdanovic 6 tane falan top kaybı yaptı, başka takım olsa kesin yenilmiştik. Tahmin ettiğim gibi yorgunluk sonucu belirledi, Efes son çeyrekte ayakta kalamadı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Şubat.2014, 00:12
avrupa maci olunca fener taraftari nasilsa ceza gelmez diye lugattaki butun kufurleri saydirdi koro halinde. icini bosaltti, bu bir ay idare eder herhalde :zuhaha

2.yari savunmalar konustu, ozellikle fenerbahceden beklemedigim olcude iyi savunma gordum. tabi efesin de katkisi oldu bunda. oyun kurucu rolunde sikinti buyuk, artik bu sezon icin gec kalindi. onumuzdeki sezona mutlaka bu bolge icin yeni isimler dusunmeliler. zaten obra goruyordur durumu. alan savunmasina karsi kitleniyoruz resmen. hemen topu bojana verip ne yapacak diye izliyorlar. bojanin bu kadar top kaybi yapmasi normal o yuzden.

Fearless Coward
22.Şubat.2014, 00:42
Bayern'de Kuban'ı yeniyor şuan umarım kazanmayı başarırlar. :)

Edit : 82-79 Kazanmış Munih güzel oldu bu. :)

Universal
27.Şubat.2014, 23:19
Efes iyi bir oyun sergiliyor son periyotta 5 sayıda geride girecek.

Universal
27.Şubat.2014, 23:34
Çok zevkli maç 15 sayıdan gelip 7 sayı ile önde Efes son 2 küsür dakika. NtvSpor'da

Suicider
27.Şubat.2014, 23:50
Çok yazık uzatmaya kaldı maç.

himone
27.Şubat.2014, 23:50
Ulan Semih ne yaptın.

davidvilla
27.Şubat.2014, 23:52
Ah efes ah efes

Universal
28.Şubat.2014, 00:04
Semih bütün bir takımı yaktı yazık oldu Efes'e...

Kryptonite
28.Şubat.2014, 00:07
İddaada Barcaya verdim Efes müthiş geri döndü.Şuan izleyemiyorum ama o Osman nedir arkadaş ya genç çocuk.Hiç eli titremiyor adamın 3 tane 3lük attı adam çok rahat.

Fearless Coward
28.Şubat.2014, 00:10
Yazık oldu Efes'e valla.Biz de kafa kafaya gidiyoruz Maccabi ile yenersek büyük olay olur.

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Şubat.2014, 01:38
ah be semih! 1 saniyeligine is dustu, onu da beceremedin. napicaz biz seninle. gordonun, planinicin, keremin, jedinin hepsinin emeklerine yazik oldu, 1 saniyede harcadi semihcim. fakat ben bu semihten bir ariza cikacagini son saniye de olsa tahmin etmistim, arkadasa da dedim o sira 'ah be semih diyecez bak simdi gor' diye. nasil bu hale geldi bu adam, sasilacak sey.

Banega
28.Şubat.2014, 01:56
Yazık oldu Anadolu Efes'e, kendi elleriyle verdiler maçı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Şubat.2014, 02:03
dusko falan da serbest atis kacirdi, tamam ama efes bence sonuna kadar cok iyiydi. butun ariza semihte. bir adam macin kaderini ancak bu kadar belirleyebilir. 1 saniyeligine oyuna giriyorsun, butun isin ribaundu almak. yapamiyorsun. hatta alma, topa dokun bisey yap, zaten sure bitecek. efese takim olarak tek kelime edemem, maci veren eller sadece semihe aitti ne yazik ki.

her ne kadar efesin 4. olmasi uzak bir ihtimal de olsa bu sekilde kaybetmek koyuyor insana. semih bitmis.

Fearless Coward
28.Şubat.2014, 03:15
NBA'den nerelere geldi adam bir de 100. maçıymış yazık valla.

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Şubat.2014, 03:40
olympiakos macini kazanmanin yaninda 14 sayi farkini da yakalamamiz cok onemli, deplasmandaki farkli maglubiyetin faturasi maalesef cok agir oldu. hic kolay degil boyle bir farki yakalamak. bu pek mumkun olmadigi icin tek farkla da olsa kazanalim yeter. tamam mi devam mi maci diyebiliriz bu maca. grup ufaktan sekillenmeye basladi cunku. artik evimizdeki her maci kazanmak zorundayiz.

Cengo
28.Şubat.2014, 06:09
Perperoglou ve Spanoulis sakat geldi İstanbul'a. Umarım Spanoulis oynamaz.

Universal
28.Şubat.2014, 13:39
Vur Kır Parçala formül bu olmalı.

Kryptonite
28.Şubat.2014, 13:54
Spanoulis bu aralar inanılmaz düşüşte önceki maç sadece 4 sayıyla falan oynamış asist yok.Tabii Türk takımına karşı ayrı oynar.Ben yeneceğimizi düşünüyorum fark olmasa bile maçı alacağımızdan eminim.

Banega
28.Şubat.2014, 15:17
Fenerbahçe Ülker evinde bu maçı vermez Olympiakos'a diye düşünüyorum, Spanoulis insan üstü oynarsa o ayrı tabii, fakat Obradovic her türlü önlemler,kombinasyonlar vb. yapmıştır çoktan.Başarılar Fenerbahçe.

attirson
28.Şubat.2014, 15:23
Maça çok hızlı baslarız 7-8 fark yaparız bence ama sonra o oyunu korumamız önemli.Genelde sonradan bozup maçı basa bas hale getiriyoruz ama Oly şakaya gelmez hep aynı düzeyde oynamamız lazım 1-2 dakikada 9-10 fark eritebilecek bir takım rakip.

Fearless Coward
28.Şubat.2014, 21:47
Bilyoner'in kupon oynamadan da maç izletme özelliği sayesinde CSKA maçını izleyebildim. CSKA son anda 94-93 kazandı ve bizim için büyük önem taşıyan bir maçı kazandı. Aynı ülkedeler diye satış olabilirdi ancak CSKA çok iyi bir geri dönüş yaptı ve maçı kazanmayı başardı bizim için de çok iyi oldu bu galibiyetleri. Şimdi Fenerbahçe maçını izleyelim bakalım bence Olympiakos her şeye rağmen bir adım önde umarım kazanır temsilcimiz.

CocukMenajer
28.Şubat.2014, 22:06
Spanoulis in olmadığını duymuştum yalan habermi :(

Fearless Coward
28.Şubat.2014, 22:17
Spanoulis yok ancak Oly yine aynı Oly laps laps sokuyorlar sayıları. Maça çok hızlı giriş yapmıştı Fenerbahçe ama hemen toparlandı Oly ve ilk çeyreği 22-21 önde kapattılar.

CocukMenajer
28.Şubat.2014, 22:58
İlk yarı Fenerbahçenin 41-38 üstünlüğü ile tamamlandı şu anda 2.yarı başladı

CocukMenajer
28.Şubat.2014, 23:04
49-42 yeniyoruz Fenerbahçe iyi oynuyor.

Banega
28.Şubat.2014, 23:44
Tebrikler Fenerbahçe Ülker!

eng1n
28.Şubat.2014, 23:48
Gene zora soktuk ama kazandık. Kleiza ve Bo harika oynadı.

Suicider
28.Şubat.2014, 23:49
Çok güzel maçtı Tebrikler Fenerbahçe.

attirson
28.Şubat.2014, 23:49
Mükemmel oldu be helal olsun takıma.Kleiza beni utandırmaya devam ediyor.Haftaya Barcelona deplasmanında namaglup ünvanını bozarsak Barcelona'nın hedef 2.lik olur.

himone
28.Şubat.2014, 23:52
Tebrikler FB artık özgüvenimizi geri kazandık, umarım haftaya da bir sürpriz yaparız. Kazanmak gerçekten çok zor ama en azından Efes gibi bir mücadele gösterirsek kalan 5 maçımızı da kazanabiliriz. Bu maçı da 10 sayı üstünde bitirebilecek fırsatları defalarca yakaladık ama ne yazık ki olmadı.

Bogdanovic sayı atmaya başladı ama en kritik zamanlarda hep top kaybı yapıyor. Emir de uzun süredir formsuz.

Kleiza da artık kendisine göre oynamaya başladı. Maçlar zorlaştıkça daha iyi oynuyor, gerginlik arttıkça daha iyi şut atıyor. Adamın liderlik gerçekten kanında var.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Mart.2014, 00:13
bizim yerimizde baska bir takim olsa bu gece olympiakos en az 20 sayi fark yemisti. hucumda biraz daha akilli olabilseydik ikili averaji lehimize cevirmemiz isten bile olmayacakti. su son dakika beceriksizligimizi de uzerimizden atabilmis degiliz hala. diger takimlar oly, malaga, milano hep bu dakkalarda bizi nakavt ederken, biz maci ancak kazanacak seviyeye dusuruyoruz hep. neyseki gardi dusmus bir oly vardi da maci tutmayi basarabildik en azindan. basimizda obradovic var, yine de bu hastaliktan kurtulabilmis degiliz.

tabi bu arada 1 dakika kala bogdanovicin yaptigi top kaybinda acik bir faul vardi, donusunde de basket faulu yedik ve mac tahlikeye girdi bir anda. hakemler yuzunden bir mac daha gidiyordu elimizden az daha. tabi buna izin veren fenerin de sucu yok degil, daha sakin ve derli toplu bir hucum etme becerimizin olmasi gerekir boyle zamanlarda.

Fearless Coward
01.Mart.2014, 00:31
Spanoulis olmamasına rağmen direnç gösterdi Oly o olsaydı kazancaklarmış demekki. Tebrik ediyorum temsilcimizi kritik bir galibiyete imza attılar. Grupta işler karıştı Milano 2. sıradaymış adamlar efsane çıkış yaptılar valla.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Mart.2014, 00:35
@Fearless Coward

milano kadrosu zaten cok kuvvetli hale geldi. sienanin butun agir toplarini aldilar onlar elenince. final 4 da milanoda oynanacakmis. o yuzden bu sene cok onem veriyorlar. biz istanbulda yapildigi sene boyle bir hamle yapamadik maalesef. milano ne yapar eder bu f4e katilir.

Hsyn53Yvz
01.Mart.2014, 00:36
Bo McCalebb & Linas Kleiza A.Ş.

Fearless Coward
01.Mart.2014, 00:37
Aynen öyle Siena'yı kurdu herifler. :D Langford,Moss,Hackett falan çok sağlam kadroları var içerde kimseyi affetmezler final de oradaysa zaten şampiyonluk hayal değil yeter ki Top 8 geçilsin. Fenerbahçe ve Galatasaray umarım Top 8'e gidebilirler iç sahada kaybetmemek lazım artık.

Kryptonite
01.Mart.2014, 01:09
Kleiza kalitesini yine ortaya koydu.

CocukMenajer
01.Mart.2014, 15:24
Linas Kleiza son zamanlarda beklenen performansı orataya koyuyor umarım böyle devam eder :)

Universal
01.Mart.2014, 20:51
Barcelona deplasmanından galibiyet alırsak artık çeyrek final'e geri sayıma başlarız.

CocukMenajer
07.Mart.2014, 00:11
İlk Çeyrek Sonucu : Barcelona 17 18 Fenerbahçe Ülker

attirson
07.Mart.2014, 00:35
Çok rahat sayı atıyorlar savunmada kötüyüz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Mart.2014, 00:36
takimima kizamiyorum, barca cok iyi sut yuzdesi yakaladi. her attiklari giriyor. dorsey gibi bir de pivotlari varken iceriden de zorlanmiyorlar. galibiyet zor bu sahada bence. maci son ceyrege tasiyalim yeter benim icin.

bizimki final 4 kadrosuysa bunlarinki ne kadrosu oluyor merak ediyorum acikcasi.

attirson
07.Mart.2014, 00:51
2. çeyrekle beraber iyice sacmaladık.3 dakikada 5 top kaybı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Mart.2014, 01:33
barcanin mac boyunca 3luk yuzdesi 14/36, 2lik yuzdesi 19/29...
boyle 3luk atarlarsa kazanmamiz zaten mucizeydi, istedigin savunmayi yap. bosu olsun el ustu olsun hep attilar :D

bu maca cok takilmamak lazim, geri kalan maclar esas hedef maclarimiz.

attirson
07.Mart.2014, 03:59
Kalan 5 maçta kazanabilecegimiz maclar sadece Pana deplasmanı zor olacaktır belki maglubiyet gelirse orada gelir onun dısındaki maçları kazanacagımızı düsünüyorum.

ReaList
13.Mart.2014, 23:26
Pierre Jackson'ı görünce aklıma rahmetli Kemal Sunal'ın Orta Direk Şaban filmindeki yüzünü kömüre boyayıp basketçi kılığına girmesi geliyor.

İşin ilginç tarafı Kemal Sunal daha iyi basket oynuyordu. Pierre Jackson ne pas atabiliyor ne de şut, enteresan. Bu adam mı 58 sayı falan atmış? Dedirtiyor.

himone
13.Mart.2014, 23:45
Zor da olsa kazandık 69-67 tebrikler FB. Skorlar önemli değil maçları kazandıktan sonra üst tura çıkabiliriz. Yine klasik sorunlarımız ortaya çıktı. Verdiğimiz hücum ribauntları ve basit top kayıpları sürekli başımızı ağrıtıyor. Ayrıca 2 tane oyuncu aldık bize çare olsunlar diye daha beter oldu takım bu herifleri çok aramış mı bizimkiler gerçekten. 2'sinden de cacık olmaz. Bogdanovic artık miadını doldurdu, yine bize maçı kaybettirecekti ama başaramadı.

Seneye kadroda revizyon gerekiyor takım resmen loser dolu, en başlarında da Preldzic geliyor maalesef turlar ilerledikçe daha kötü oynuyor. Özellikle Preldzic ve Kleiza sahada aynı anda olduklarında sanki savunma yapmıyormuşuz ve rakip antrenman yapıyormuş gibi geliyor bana. Şuan Mccaleb ve Bjelica dışında hiçbir yabancı istenen verimi veremiyor. Türk oyuncular da yeterli değil ama Ömer Onan şu yaşına rağmen vazgeçilmez, oyuna girmesiyle maçı çevirdi.

CocukMenajer
13.Mart.2014, 23:52
MS Fenerbahçe Ülker 69 - Unicaja Malaga 67

Tebrikler...

TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Mart.2014, 23:53
mac bitti de derin bir oh cekebildim. macin teknik analizini obra halleder, kazanalim yeter. gerisi beni ilgiledirmez. cok cok onemli bir galibiyetti, gecen seneki sifir ceken takimdan su noktaya gelmek kolay degil. su maci aldik ya, gerisi gelir artik. bi kere kaybettik mi corap sokugu gibi gidiyor cunku maglubiyetler. bu galibiyet serimizin birincisi olur umarim.

attirson
13.Mart.2014, 23:57
Performansımız yine düsmeye basladı son 2 maçtır haftaya Pana maçını kazanırsak cıkarız gruptan en kötü 3. olarak.Pana maçı çok kritik umarım iyi hazırlanırlar.

Sadixx
14.Mart.2014, 00:21
Pierre Jackson'ı görünce aklıma rahmetli Kemal Sunal'ın Orta Direk Şaban filmindeki yüzünü kömüre boyayıp basketçi kılığına girmesi geliyor.

İşin ilginç tarafı Kemal Sunal daha iyi basket oynuyordu. Pierre Jackson ne pas atabiliyor ne de şut, enteresan. Bu adam mı 58 sayı falan atmış? Dedirtiyor.
Pierre jackson 22 yaşında biraz zaman ve tecrübeye ihtiyacı var. Sezon ortasında geldiği takıma,ülkeye , avrupa basketboluna adapte olması gerekli. Biraz zaman sonra iyi olucaktır.

TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Mart.2014, 00:25
@Sadixx

ben de aynisini diyecektim ama unutmusum onceki mesajda. amerika avrupa cok farkli mentalite olarak, geldigi gibi adapte olmasi cok zor. geldigi yerde 50 kusur sayi atmasi normal, burda oyle kolay basket yok. amerikada bu basket bir tek play off larda oynanir. bizim her macimiz o duzeyde avrupada. rotasyonda bir kac dakika BO'yu dinlendirsin yeter bence.

IcedEarth
14.Mart.2014, 01:00
Şu anda devam eden maçta Real Madrid 60-55 Bayern Münih. NTVSpor yayınlıyor. Başını kaçırdık en azından son çeyreğine yetiştik. Tavsiye ederim, siz de izleyin.

Walter Sakana
14.Mart.2014, 18:37
İspanya'dan Yıldırım'a şok suçlama!

Fenerbahçe yönetiminin hakemlere hediyeler verdiğini iddia eden İspanyollar, Sarı-lacivertli kulüp aleyhine dava açmaya hazırlandığı öğrenildi.

Basketbolda Unicaja Malaga takımının THY Euroleague Top 16 E grubu 10. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker ile oynadığı maç öncesi Fenerbahçe yönetiminin hakemlere hediyeler verdiğini iddia eden İspanyollar, Sarı-lacivertli kulüp aleyhine dava açmaya hazırlandığı öğrenildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Türkiye Spor Toto Süper Ligi'nde daha önce bazı maçlarda şike yapmaktan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldığını hatırlatan gazeteler, Yıldırım'ın Türkiye'de bir televizyon programında Euroleague hakemlerine hediyeler aldığını itiraf ettiğini ve bunun da rüşvet anlamı taşıyacağını belirtti.

Unicaja Malaga aleyhine karşılaşmanın bitimine 20 saniye kala tartışmalı kararlar vermesini hediyelerin bir sonucu olabileceğini ima eden Diariosur gazetesi, Başkan Aziz Yıldırım'ın hakemlerle ilgili açıklamasına açıklık getirmesini istedi.

"HEDİYE ALMAYI KESTİM, HER MAÇ YENİLMEYE BAŞLADIK"

Aziz Yıldırım 2012 yılında NTV Spor'da katıldığı programda Euroleague hakemleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yapmıtşı.

İşte Yıldırım'ın açıklamaları:

"Avrupa'dan basketbol için hakemler geliyor. Adamlar, direkt kapalı çarşıya gitmek istiyor. Hediyeler alıyorlar bol bol. Bunu yapmayan kulüp var mı? Peki, bu şimdi şike mi? Adam, maçı yönetiyor; yeniliyoruz, gidiyor. Hepimiz yaşadık bunu. Hakemler alışmış. Ben bir ara bunları kestim, her maç yenilmeye başladık."

davidvilla
14.Mart.2014, 18:58
"Avrupa'dan basketbol için hakemler geliyor. Adamlar, direkt kapalı çarşıya gitmek istiyor. Hediyeler alıyorlar bol bol. Bunu yapmayan kulüp var mı? Peki, bu şimdi şike mi? Adam, maçı yönetiyor; yeniliyoruz, gidiyor. Hepimiz yaşadık bunu. Hakemler alışmış. Ben bir ara bunları kestim, her maç yenilmeye başladık."

yahu ne adamsın :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Mart.2014, 19:06
İspanyollar da ayrı komedi, canları yanınca mı akıllarına gelmiş bu. Kaç yıl öncesinin demeci. Ayrıca hakemden en çok canı yanan ülkeyiz, ilk kez lehimize düdük çalındı dün gece, hemen ayaklanmışlar. beter olsunlar.

Cengo
14.Mart.2014, 20:50
İspanya'dan Yıldırım'a şok suçlama!

Fenerbahçe yönetiminin hakemlere hediyeler verdiğini iddia eden İspanyollar, Sarı-lacivertli kulüp aleyhine dava açmaya hazırlandığı öğrenildi.

Basketbolda Unicaja Malaga takımının THY Euroleague Top 16 E grubu 10. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker ile oynadığı maç öncesi Fenerbahçe yönetiminin hakemlere hediyeler verdiğini iddia eden İspanyollar, Sarı-lacivertli kulüp aleyhine dava açmaya hazırlandığı öğrenildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Türkiye Spor Toto Süper Ligi'nde daha önce bazı maçlarda şike yapmaktan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldığını hatırlatan gazeteler, Yıldırım'ın Türkiye'de bir televizyon programında Euroleague hakemlerine hediyeler aldığını itiraf ettiğini ve bunun da rüşvet anlamı taşıyacağını belirtti.

Unicaja Malaga aleyhine karşılaşmanın bitimine 20 saniye kala tartışmalı kararlar vermesini hediyelerin bir sonucu olabileceğini ima eden Diariosur gazetesi, Başkan Aziz Yıldırım'ın hakemlerle ilgili açıklamasına açıklık getirmesini istedi.

"HEDİYE ALMAYI KESTİM, HER MAÇ YENİLMEYE BAŞLADIK"

Aziz Yıldırım 2012 yılında NTV Spor'da katıldığı programda Euroleague hakemleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yapmıtşı.

İşte Yıldırım'ın açıklamaları:

Haber bilerek çarptırılmış. Orijinalinde Aziz Yıldırım izin vermedik, fahiş hatalar ile kaybettik mağduruz diyordu.

Yalan haber.

ReaList
14.Mart.2014, 20:55
Pierre jackson 22 yaşında biraz zaman ve tecrübeye ihtiyacı var. Sezon ortasında geldiği takıma,ülkeye , avrupa basketboluna adapte olması gerekli. Biraz zaman sonra iyi olucaktır.
Bir insanın yanındaki adama pas atması ya da elindeki topu potaya yollamasının ne gibi tecrübeye ihtiyacı olduğu aşikar. Tamam takım oyunundan uzak olur, tempo yapamaz, oyun içinde nerede duracağını bilmez anlarsın da yanındaki adama pas atamayan, topu potaya yetiştiremeyen bir adama kuşkuyla bakarım.

Zaten Obra oynatmıyorsa bunları görüyordur. Bu transferde Fenerbahçe büyük tongaya gelmiş gibi.

Cengo
14.Mart.2014, 21:00
Galatasaraylı Mehmet Çiftçi'nin provokasyon amaçlı Fenerbahçe düşmanlığı ile yaptığı yalan haber.

Haberin orjinali Ahmet Ercanlar imzalı:
http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketbol/21469698.asp

Bu kadar acizlik olamaz. Her şeyi yalan iftira Mehmet Çiftçi'nin. Paralı kalem, emirle çalışıyor.

byariff
14.Mart.2014, 21:01
ha yani ahmet ercanlar daha dogru kaynak ? :D iyi guldurdun aboo yazdigin adami tanimasak...

Cengo
14.Mart.2014, 21:06
ha yani ahmet ercanlar daha dogru kaynak ? :D iyi guldurdun aboo yazdigin adami tanimasak...

Aziz Yıldırım'ın ağzından yazılan yalan iftira değil yani öyle mi? Mehmet Çiftçi, Ahmet Ercanlar'ın haberini kaynak gösterip Aziz Yıldırım'ın ağzından çıkmayan yalan yanlış ifadeler uyduruyor.

Aziz Yıldırım ile görüşen Ahmet Ercanlar.

Mehmet Çiftçi'nin haberi külliyen yalan, iftira. Ismarlama haber.

Önce okuduğunuzu anlayın, sonra ahkam kesin.

eng1n
14.Mart.2014, 21:45
önümüz de ki bütün maçları kazanmamız gerek ki final four için şansımız olsun yoksa 3. veya 4.olursak çeyrek finalde güçlü rakipleri geçme şansımız yok.

attirson
14.Mart.2014, 21:54
4. olursak Cska , 3. olursak Real Madrid geliyor şuanki durumda.4. olmak daha iyi bu durumda.Cska'yı iki maçın ikisinde de yendik yine yenebiliriz ama Real'i geçme ihtimalimiz sıfır.

eng1n
14.Mart.2014, 22:41
4. olursak Cska , 3. olursak Real Madrid geliyor şuanki durumda.4. olmak daha iyi bu durumda.Cska'yı iki maçın ikisinde de yendik yine yenebiliriz ama Real'i geçme ihtimalimiz sıfır.

o değişebilir Real - Cska maçı var daha ama dediklerine katılıyorum Cska'yı zorlayabiliriz ama Real'i geçmek hayal.

Bu arada Efes - Pana maçına üst oynadım ilk yarı 26-28 bitti :((

himone
14.Mart.2014, 23:11
Açıkçası ben Maccabi'yi de geçebileceğimize inanmıyorum, Real'i yenme zaten çok zor ve Cska'da ilk turdaki Cska değil. Ama yine de gruptan çıkmamız lazım. Özellikle rakiplerimize nazaran daha rahat bir fikstüre sahibiz.

Bu Efes'in üstünde bir karabulut var ama hayırlısı, maç uzatmaya gitti. Bu Efes'in koçu da bence çok yeteneksiz, maçın buralara gelmesinin sebebi resmen.

Edit: Yazık ya şu maçı da verdi Efes, bu kadar da olmaz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Mart.2014, 01:22
efesin kocu bence iyi, takimini efektif kullaniyor. cedi osman ve birkan batuk bu sene yetissin yeter. kaybediyor diye bakmaktan cok kac tane maci son dakikaya tasimiz ona bakmak lazim. bu kadroyla iyi is cikariyor bence. barca maci da bu pana maci da pisi pisine kaybedildi. koc taktiksel olarak takimini son saniyeye kadar tasidi sonucta. el ustunden bir 3luk bu hafta, gecen hafta da semihin uyumasiyla kaybedildi maclar.

bu arada semihte belirgin bir duzelme vardi, hucum yonu sifirdi belki ama savunmada cok iyi is cikardi. ribaundlarda cok talihsizdik, o konuyu halledebilseydik rahat kazanirdik.

Sadixx
16.Mart.2014, 18:02
Bir insanın yanındaki adama pas atması ya da elindeki topu potaya yollamasının ne gibi tecrübeye ihtiyacı olduğu aşikar. .
Sonradan gördüm ama cevap yazayim son söylediğin cümlü evet beceriksizliğin bir kanıtı olabilir ama adapte veya çokta az olsa tecrübesizlik ile de böyle sonuçlar ortaya çıkıyor,el titremesi diye bir olayı var insan oğlunun aklı karışabiliyor o durumlarda Ben bu adamı izledim izlemesem sana hak verirdim. Bu adam yetenekli he yetenekli ise neden nba de oynamadı da diyebilirsin . Oda tamamen fiziğiyle alakalı bir durum. Fiziksel olarak yetersiz isen malesef nba de tutunamıyorsun. Ama euroleage veya avrupa liglerinde böyle bir durum söz konusu değil. Obranın oynatmamasınıda yorumlarımdan anlamışssındır. Neyse bakalım zaman göstericek, şuan için konuşmak yersiz.

eng1n
21.Mart.2014, 00:19
ilk çeyrekte farkı açıyor gibi olduk ama maç başa baş gidiyor şu an 34-32 pana önde büyük ihtimal son çeyrekte pana farkı açıp yenecek bizi :(

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Mart.2014, 00:33
panada tecrubesiz koc alvertis var, bizde mirsad neyse onlarda da alvertis o hesap. bu acidan bakinca obra son ceyrekte maci caylak meslekdasina birakmamali. bizim kadro daha iyi, bu maci kazanmamiz lazim. jackson iyi oynuyor, begendim. hucumlarimiza yaraticilik katmis. savunmada da 1-2 katkisi oldu, yeterli. bojan ne zaman devreye girecek onu merak ediyorum. iy 41-37

edit: devre arasi obraya plaket yagmuru oldu, obra icin duygulu anlar yasandi.

himone
21.Mart.2014, 00:47
Her maç aynı senaryo, ne zaman farkı açıp maçı götürecek olsak Bogdanovic çıkıp bir top kaybı yapıyor ve orada rakip maçı çeviriyor. Aynı şekilde ne zaman kritik set hücumlarına geçiyoruz, Bogdanovic topu alıyor klasik şekilde bizim uzun perdeye geliyor ve rakip oyuncu değiştiriyor, sonra Bogdanovic uzun adamı dışarı çekmişken potaya gitmesi gerekirken saçma bir şekilde üçlük atıyor ve kaçırıyor. Daha sonra savunmada Kleiza ve Emir saçma şekilde adamlarını kaçırıyor ve bomboş basket yiyoruz. Şu yazdığım film senaryosu gibi her hafta tekrar tekrar izliyoruz. Maçı kazanalım kaybedelim farketmiyor. Ama nedense hala farklı bir şey denemiş değiliz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Mart.2014, 00:58
ayiptir yahu, adamlar 3er 3er gidiyor ikinci yari. nasil bir yuzdedir bu, savunmada iyi gorunuyoruz ama bu 3lukler olmadi.

bizim bojan kadraja bile girmiyor hucumlarimizda, yari saha cizgisinde duruyor nerdeyse :n:

edit: 58-49 / 3.p bitti. super ya, sinirden kitlendim vallahi.

himone
21.Mart.2014, 01:34
Bu maçı da kaybettik ve Pana'ya da ikili averajda geçildik. Bu saatten sonra maalesef tur yalan oldu. Haftaya Milano da bizi yenicek ve sonunda kurtuluruz. Bogdanovic'de bu kadar ısrar edilmesini de anlamıyorum açıkçası. Sıkıştığımız zamanlarda Kleiza'yı üç numaraya alıp devam edebiliriz, bomboş şut atmaya korkan bir adamın bizim takımımızda ne işi var hala. Aynı şekilde Emir'de rezalet durumda. Bir takımın oyuncuları şut atmaya korkar mı Allah aşkına, en azından 5-6 tane pozisyonda rahat şut atabilecek adamlar korktuğu için hücumlardan boş döndük ama rakiplerimiz ne kadar kaçırırsa kaçırsın şut atmaktan çekinmiyor ve her seferinde üçlükler yüzünden maç kaybediyoruz.

attirson
21.Mart.2014, 01:35
Bogdanovic yarardan cok zarar veriyor artık sene sonu gitsin Allah aşkına.

Fearless Coward
21.Mart.2014, 01:57
Yazık oldu Fenerbahçe'ye. Artık gruptan çıkmaları çok zor. Yarın biz Munih'i yenelim de şansımız devam etsin.

attirson
21.Mart.2014, 02:16
Yazık oldu Fenerbahçe'ye. Artık gruptan çıkmaları çok zor. Yarın biz Munih'i yenelim de şansımız devam etsin.

Bence gruptan cıkmamız zor degil 3te3 yaparsak cıkacagımızı düsünüyorum ve 3 maçta favori oldugumuz maçlar ama 4. cıkacaksak cıkmayalım daha iyi Real Madrid'e her türlü elenicez.

furkan58
21.Mart.2014, 02:17
Gruptan cikmak zor değil beklenen mağlubiyetti bu. Kalan 3 maçı kazanırsak cikariz. Ki o maçları da kazanamicaksam cikmayalim zaten

Banega
21.Mart.2014, 02:34
Fener gruptan çıkar ya, Efes ile Laboral zaten cepte sayılır, Milano'yu da geçip çıkarlar.

Fearless Coward
21.Mart.2014, 23:52
Yenilmez Armada , Munih'i 76-69 yendi ve şansımızı devam ettirdik. Kritik bir galibiyetti. Takım ve Taraftar harikaydı. Rahat bir galibiyet oldu bizim için. Arroyo'nun asistleriyle Bonsu ve Hairston smaç ziyafeti verdiler bizlere.

eng1n
21.Mart.2014, 23:55
Galiba Bizde , Galatasaray da gruplarından 4. çıkıp çeyrekte eleneceğiz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Mart.2014, 00:05
fener nasil cikacakmis ki, averajda ustun oldugu bir tane takim yok ligde. malaga, olympiakos, pana. 1/4 treni kacti bence fener icin. en kotu su panaya karsi ikili averaji korumasi lazimdi. galatasarayin sansi daha fazla, kubanla yalniz kaldilar. barca-gs eslesmesini izleriz hep beraber bence. gidisat oyle.

furkan58
22.Mart.2014, 00:17
fener nasil cikacakmis ki, averajda ustun oldugu bir tane takim yok ligde. malaga, olympiakos, pana. 1/4 treni kacti bence fener icin. en kotu su panaya karsi ikili averaji korumasi lazimdi. galatasarayin sansi daha fazla, kubanla yalniz kaldilar. barca-gs eslesmesini izleriz hep beraber bence. gidisat oyle.

3/3 yaparsak ( ki planlar bu yönde ) büyük ihtimal cikicaz çünkü rakiplere göre fikstür avantajimiz var.

attirson
22.Mart.2014, 00:23
3te3 yaparsak %100 cıkarız rakiplerin fikstürü zor biz 3 maçta da favoriyiz 3. bile cıkabilme ihtimalimiz var 3te3 yaparsak.

Fearless Coward
22.Mart.2014, 00:42
Şuan Efes harika bir oyun oynuyor ve 39-35 önde Milano deplasmanında. Yenerse Efes çok iyi olur haftaya Fener'de yener bence Efes'e yenilirlerse.

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Mart.2014, 01:35
olympiakos - malaga[d], efes[d], pana
pana - barca[d], oly[d], malaga
malaga - oly, milano, pana[d]
fb - efes, milano, laboral[d]

haklisiniz. fiksture bakilirsa avantaj bizde gibi, onca kaybedilen maca ragmen. ilginc bir durum. yaristigimiz 3 takim birbirleriyle mac yapacak. pana macini kazanmis olsak hic hesaba gerek kalmazmis. simdi elenme korkusuyla cok kritik 3 mac oynayacagiz. kalan maclari izlememe karari aldim ben, cok heyecan yapiyorum, kalbe zarar :zuhaha

Fearless Coward
27.Mart.2014, 23:51
Zalgiris'i 84-72 yenerek çok kritik bir galibiyete imza attık. Kuban'ın bu hafta Partizan'ı yeneceğini düşünürsek haftaya da Real deplasmanına çıkacağı bizim de CSKA deplasmanına çıkacağımız düşünülürse 2 ekip yine aynı puanda kalacak. Bizim son maçımız Partizan'la iken Kuban'ın son maçı Munih'le. Yani %95 ihtimalle bence TOP 8 yolu görünüyor. Sonrasında eleniriz zaten malum Barça. :) Yine de bu sezon TOP 16'dan çıkmakta büyük başarı olacak inşAllah olur.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Mart.2014, 23:55
bu sezon galatasaray cok talihsizdi, iki ayri takimla tamamlayacaklar nerdeyse sezonu. yine de kadro kalitesi hic dusmedi. gidenlerin yerine ayni kalitede isimler getirildi. bu da yonetimin ne kadar istekli oldugunu gosteriyor basketbolda. hersey son hafta belli olacak gibi duruyor. isler genel averaja kalacak, o yuzden 12 sayilik fark onemliydi bence.

E.Cartman
28.Mart.2014, 00:01
Gordon'un yerini dolduramadık hala. Hairston'ı aldık sakatlanınca ama onun tarzı da pek tutmadı gibi takıma. Sezonun kazancı bana kalırsa Macvan oldu. Lisans bile çıkartılmayan adam kaç maç domine etti. Hep elinden geldiğinin en iyisini vermeye çalıştı. Bir de Gordon sakatlanmasaydı bence daha iyi durumda olabilirdik. Ancak tabii ki bizim için şu anda EL'de ilk gruplardan çıkmak bile başarıyken hala ilk 8 ihtimalini sürdürmek müthiş. Koç gerçekten tebriği fazlasıyla hakediyor.

byariff
28.Mart.2014, 02:53
hairston kendini buldu , markosvilinin donmesi cok iyi oldu savunmada bizi rahatlatti arroyo bugun resmen tek basina aldi... cskya kaybetsek bile son maci kesinlikle farkli kazanmaliyiz evimizde... + 15 gibi

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mart.2014, 21:57
kuban 11 sayi farkla kazanip averajini 0 yaparken galatasaray -1 de kaldi. onumuzdeki hafta kim daha az farkla yenilirse o avantaji kapar bence. son maclar da yine averaj maclari olacak cunku. gs cska onundeyken kuban real deplasmaninda. o yuzden kubanin isi daha zor gorunuyor. real evinde affetmez. cska daha insaflidir.

doomsdoor
28.Mart.2014, 22:24
bugünkü maçtan sonra gs gruptan çıktı artık. 3.çeyrek sonu kuban 20 sayı öndeydi, farkı 30lara çıkarabilseydi şansı olucaktı fakat çok kötü bir son çeyrek oynadı. realin ve cskanın da genel averaja kaldığını düşünürsek, real kubanı farka boğar. mucize oldu da son maçlara yine aynı averajlarla girildi diyelim yine kubanın şansı yok, gs partizan karşısında gereken fark kaç olursa olsun kendi evinde alacaktır. şunu da söylemek lazım, bayern enteresan bir takım bırakın averajı kubanı orda yenebilir bile. gs için top8 hedeflenen başarıydı, bu kadar sakatlığa rağmen gerçekleştirdi diyebiliriz artık.
fener içinse bu akşam final maçı. alırsa yola devam, verirse büyük hayalkırıklığı ve eve dönüş.

eng1n
28.Mart.2014, 22:39
Bogdanovice benchte stres topu falan verin çok gergin gene, hata yapıyor

himone
28.Mart.2014, 23:12
Bogdanovic ilk turdaki oyununu hatırladı bu akşam ama onun dışında biraz da Emir var. Kleiza resmen katletti 2. çeyreği, üstüne Bo'nun saçma sapan tercihleri ilk yarı için kötü bir sonuç oldu adımıza. Maalesef bu kazanabileceğimize inanmıyorum, geçen hafta da yenileceğimizi düşünüyordum şimdi eminim.

byKpln
28.Mart.2014, 23:16
Ya arkadaşlar biraz iyi düşünün ya :(

byariff
28.Mart.2014, 23:20
kleiza 3m euroluk basketci degil 500 bin verrim yada vermem oda supheli..

attirson
28.Mart.2014, 23:25
Şu oyunla gram haketmiyoruz Top 8i elenirsek üzülmem.Adamlar bomboş üçlükler sallıyorlar bizimkilerde bıraktı heralde.Barcelona maçından sonra inanılmaz etkisiz olan Bogdanovic tasıyor şuan takımı.Bir maç Kleiza taşır bir maç Melih bir maç Bogdanovic bütün oyuncularımız istikrarsız bunların hepsi yıldızlastıkları maçlardaki gibi oynasa kimse bizi tutamaz ama istikrar denen birşey yok takımda.

attirson
28.Mart.2014, 23:35
Obradovic'in yaptıgı işe bak ya yeniliyorsun dogru düzgün yenil git.Taraftara şov yapıyor.Milano'da artık taraftarın üstüne oynuyor.

himone
28.Mart.2014, 23:37
Bu rezilliği daha fazla izlemeye gerek yok, en azından sinir harbi yaşamayız. Euroleague sezonu burada biter herkese geçmiş olsun.

byariff
28.Mart.2014, 23:42
gerçekten uzuldum bu kadar pahali bir kadro boyle oynamamli , abooyada selamlar olsun.

Cengo
29.Mart.2014, 00:16
Hakem maçı katletti. Neyin selamı? Timsah gözyaşlarınıza da inanmıyorum.

attirson
29.Mart.2014, 00:18
O Artaega mı nedir hakem maçı elimizden aldı ya şaka gibi sövmemek icin kendimi zor tutuyorum sacma sapan topu Milano'ya vermeseydi orda teknik faul alamayacaktık o hucumdan sayı bulsak bu maçı alma ihtimalimiz %40lara cıkacaktı.Yuh arkadas ya bu kadar mı desteklenir bir takım hakemler tarafından.

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Mart.2014, 00:25
hakemi bosverin de kotu oynadik. obra ciktiktan sonra zaten pek umudum kalmamisti mactan.

seyircimiz de berbat otesiydi. negatifliklerini sahaya butun gucleriyle yansitiyorlar masallah. o sahada ben olsam dizlerim titrerdi, halbuki rakibin dizlerinin titremesi lazim :n:

attirson
29.Mart.2014, 00:28
hakemi bosverin de kotu oynadik. obra ciktiktan sonra zaten pek umudum kalmamisti mactan.

seyircimiz de berbat otesiydi. negatifliklerini sahaya butun gucleriyle yansitiyorlar masallah. o sahada ben olsam dizlerim titrerdi, halbuki rakibin dizlerinin titremesi lazim :n:

O ayrı maçı gram haketmedik zaten ama işi bu oyunla oraya kadar getirmisken kenarda kocumuz olmadıgı halde hakem hatasıyla yenilmek insanı uyuz ediyor.

Cengo
29.Mart.2014, 00:40
Maçta kural hatası var. Fazla serbest atış kullandı Milano ve sayı oldu. Hakem ve teknik komiser tek teknik faul çalındığını söylemiş. Yarın resmen itiraz edilecek.

byariff
29.Mart.2014, 03:25
Hakem maçı katletti. Neyin selamı? Timsah gözyaşlarınıza da inanmıyorum.

genel olarak konusalim sezon basindaki dediklerini hatirla , hatirlatmaya gerek yok

doomsdoor
29.Mart.2014, 13:26
euroligin yeni 8er takımlı 2 gruplu top16 sistemiyle beraber ilk tur gruplarında 1. veya 4. olmanın hiçbir anlamı kalmadı. bu nedenle büyük takımlar ilk turu hiç umursamıyor, maksimumunu oynayan fenerbahçe belki yüzde 20sini oynayan büyükler karşısında galibiyetler aldı. fenerbahçe taraftarını bu yanılttı sanırım.

Fearless Coward
29.Mart.2014, 15:35
Fenerbahçe bu kadrosuyla TOP 8'e kalmalıydı Milano takımının yaptığını Fenerbahçe yapamaz mıydı çok rahat yapardı. Obradovic benim gözümde Fenerbahçe'de başarısız ilerliyor. Ligde ABOOO'nun bahsettiği Fenerbahçe 30'da 0 yapar olayını Banvit tek yenilgiyle yerine getiriyor. Fenerbahçe belki kalan 2 maçı yenebilir ancak bu gruptan çıkmak için yeterli olmayacaktır dün kesin kazanmaları gerekiyordu. Bize gelirsek Kuban pek fark atamadı Partizan'a biz 11'den daha fazlasını atarız önemli olan CSKA'dan az fark yemek. Allah'ın izniyle TOP 8'e kalacağız. Doomsdor güzel bir olaya değinmiş bu arada kesinlikle katılıyorum Barça en güzel örneğidir bunun.

byKpln
29.Mart.2014, 17:23
euroligin yeni 8er takımlı 2 gruplu top16 sistemiyle beraber ilk tur gruplarında 1. veya 4. olmanın hiçbir anlamı kalmadı. bu nedenle büyük takımlar ilk turu hiç umursamıyor, maksimumunu oynayan fenerbahçe belki yüzde 20sini oynayan büyükler karşısında galibiyetler aldı. fenerbahçe taraftarını bu yanılttı sanırım.

Aynen katılıyorum.CSKA'yı rekor farkla yendiğimizde bu takımın Final-Four'a gidebileceğini düşünmüştüm ama dediğin gibi yanılmışım.:(

attirson
02.Nisan.2014, 21:30
Eger Pana , Malaga'ya kaybederse yada Oly , Efes'e kaybederse son hafta Yunan derbisinde taraf olucaz ama öncelikle bizim 2 maçı da kazanmamız lazım.Umut fakirin ekmegidir diyelim. :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Nisan.2014, 21:39
fenerin cikmasi icin dedigin gibi birinci sart kalan 2 maci kazanmasi. sonraysa pananin iki macini da kaybetmesi ve malaganin milanoya evinde yenilmesi gerekiyor. olympiakosun yolu acik gorunuyor. bu durumda oncelikli mac pana-malaga. pana kazanirsa fisimiz cekilir. belki laborala yenilerek kendimiz cekeriz fisimizi, belli olmaz :)

himone
02.Nisan.2014, 22:09
Bence hiç boşuna hesap yapmayın ve gruptan çıkamadığımızı kabul edin. En kötü döneminde bile Pana'yı yenemedik ve ben o maçtan sonra gruptan çıkamayacağımıza emindim. Bu sene olmadı diye kıyamet koparmaya gerek yok. Kadromuzun final-four için yeterli olmadığı sene başında belliydi aslında ama belki üstün taktik ve hırsla bu açığı kapatabiliriz diye düşündük. Bizim ilk turda çok öne çıkmamızın sebeplerinden biri de dış atışlarımızın aşırı isabetli olmasıydı. 2. turda dış atışlarımız çok kötüydü, ilk tur performansımızın yarısına bile ulaşamadık. Bir başka sebep oyuncularımızın birçoğunun duygusal olması ve mental olarak yeterli düzeyde olmaması. Özellikle Obradovic'in sert mizacı bazı oyuncularda ters tepti bence. Çok yetenekli oyunculara sahip olsak ta lider özellikli oyuncumuz yok. Seneye 2-3 tane iyi transfer yapıp daha ileri gidebiliriz. Cska yıllardır bizim yaptığımız yatırımı yapıyor ve şampiyon olamıyor.

Sonuçta Obradovic gibi bir hocaya sahibiz(ne kadar bu sene takıma pek birşey kattığına inanmasam da), yeterki istikrardan vazgeçmeyelim. Sonuçta koçun tam olarak istediği bir kadroya sahip değiliz. Önemli olan 1 yılda F4 oynamak değil, her sene F4 için iddialı olmak. Bu da 2 yılda olacak şey değil yavaş yavaş olacak.

Kalan 2 maçı sakin bir şekilde izleyelim, umalım 2 maçı da kazanarak veda ederiz. Açıkçası ben bu saatten sonra gruptan çıkmayı da istemiyorum. Gidip çok kötü bir şekilde elenirsek takım üzerindeki etkisi daha kötü olur.

Fearless Coward
03.Nisan.2014, 00:08
Valla himone güzel açıklamış Pana formdan düşen Malaga'yı affetmeyecektir öncelikle. Oly'de Spa döndükten sonra işleri yoluna soktu Efes'i affetmezler onlar da. Fenerbahçe kalan 2 maçını alacaktır ancak yetmeyecektir bence. Deplasmanda çok kötü bir performans çizdiler alınacak 1-2 maç çok farklı duruma getirirdi onları ancak olmadı.

byKpln
03.Nisan.2014, 19:07
Biraz çok hayalperestçilik olacak ama EA Milano maçı tekrarlanırsa ben çıkma ihtimalimizin olduğunu düşünüyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Nisan.2014, 19:10
Biraz çok hayalperestçilik olacak ama EA Milano maçı tekrarlanırsa ben çıkma ihtimalimizin olduğunu düşünüyorum.

oyle bir ihtimal var mi ki, ayrica oyle bir ihlal de olsa sayi silme yontemine gidilebilir dendiydi. mac tekrari pek olasi degil gibi.

himone
03.Nisan.2014, 19:17
Maçın tekrarı olsa olsa Türkiye'de olur, Avrupa'da böyle bir karar verilmez.

Fearless Coward
03.Nisan.2014, 19:49
Basketbol'da kolay değil o işler keza ŞL'de de öyle zor yani. Milano ayrıca Barça'ya 28 fark attı sahasında. Barça ilk kez yenildi Top 16'da. Benim Real'den sonra ki şampiyonluk favorim kesinlikle Milano. Zaten F4 sahalarındaymış bence Real ile final oynayacaklar tabi F4'te eşleşmezlerse. Çok güzel final olur gerçekten umarım bu 2 takım final oynayabilir.

himone
03.Nisan.2014, 23:21
Sahada ruh gibiyiz ve Obradovic buna rağmen aynı oyuncularda ısrar ediyor, sahaya Berk'i sürse daha etkili oynardık. Ömer Onan niye oyuna girmiyor, şu yaşına rağmen herkesten iyi mücadele eder. Melih neden Emir kadar süre alamıyor, tamam çok iyi değil ama Emir maç başladığından beri ne yaptı. Hazır Oğuz geri dönmüşken Kleiza neden 3 numarada denenmez, özellikle hücumda sıkıştığımızda üstünden oynanacak adamı 4 numarada bitirdik. Bogdanovic niye ısrarla ikili oyun oynamaya devam eder, özellikle top 16'da oynadığı ikili oyunların %80'inde başarısız olduk.

Daha yazacak çok şey var ama zaten bitmiş sezonda daha fazla ısrar etmenin anlamı yok. Tek temennim Obradovic'in doğru transferleri yapması. Bu maçı da daha fazla izlemeye gerek yok.

attirson
03.Nisan.2014, 23:30
Yuuh izlemiyordum maçı skora bakıyım dedim fark 20 olmus nerdeyse.Bizde hesap yapıyoruz adamlar bitirmis zaten.

doomsdoor
03.Nisan.2014, 23:47
bayern-maccabi maçı nba tadında geçiyor anlaşılan. ilk periyot 32-32 ilk yarı 58-54. bu arada maccabi eğer son 2 maçını da kaybederse (ki son maçı cska ile) malesef bizle üçlü averaja kalıyor ve eleniyoruz. maccabinin salak salak kaybettiği maçlar yüzünden elenirsek cidden üzülürüm.

Fearless Coward
03.Nisan.2014, 23:48
Valla bence çıkarız bu gruptan. Maccabi bugün yenilebilir ama CSKA'yı son maçta yenebilirler belli olmaz Real 1 sayı farkla yendi o deplasmanda.

SAİT71
03.Nisan.2014, 23:49
Fark 26 sayı olmuş. Çok güzel....

Fearless Coward
03.Nisan.2014, 23:53
Fener bu maçı da alamıyosa zaten gitmesin Top 8'e. Rezil bir deplasman performansı var gerçekten tek galibiyetleri Efes karşısında.

anil luque
04.Nisan.2014, 00:40
F4 hedefi ile başlanıp Top 16'da veda edilen bir Euroleague sezonu. Büyük hayal kırıklığı.

doomsdoor
04.Nisan.2014, 00:48
bayern 92-94 maccabi. bu çok iyi oldu, maccabiyle üçlü averaj ihtimalinden kurtulduk.

Fearless Coward
04.Nisan.2014, 00:50
İyi oldu Maccabi'nin galibiyeti.

eng1n
04.Nisan.2014, 00:57
F4 hedefi ile başlanıp Top 16'da veda edilen bir Euroleague sezonu. Büyük hayal kırıklığı.

hemen hemen her sezona f4 hedefiyle başlanıyor zaten alıştık artık :D

byariff
04.Nisan.2014, 01:51
obradovicin istifa etmesi lazim aldigi parayi hak etmiyor.

E.Cartman
04.Nisan.2014, 02:00
Ben işi çözdüm işin içinde Türkler ve Türkiye olunca karışıyor sistemler. Bir şekilde bozuluyor takımlar. Hiddink'in Obradovic'in başarılı olamamasının, başarılı görülmemesinin kesin sebebi bu. Adamlar bir tek burada problem yaşıyorlar :D

attirson
04.Nisan.2014, 20:33
Gs ile Kuban arasında averaj kimde ? İki maçta 1 sayı farkla bitmis birini Gs birini Kuban almıs.

byariff
04.Nisan.2014, 20:40
38-38 bitti ilk yari guzel oynuyoruz umarim 2. yarida devam ettirriz bu maci bir alirsak bu is tamamdir bitti.

Fearless Coward
04.Nisan.2014, 20:40
Genel Averaj'a bakılacak 2 takım arasında averaj üstünlüğü olmadığı için. Bu arada CSKA ile 38-38 bitti ilk yarı. İnşAllah kazanabiliriz kafa kafaya devam edecek gibi duruyor maç.

attirson
04.Nisan.2014, 20:44
Genel averajlarda cok yakınmıs eger Gs bugun kaybederse son hafta baya heyecanlı olacak. :D

Fearless Coward
04.Nisan.2014, 20:47
Deme öyle işte ne güzel 38-38 bitti ilk yarı yeneceğiz inşAllah. Son hafta stresli olmayalım rahat rahat oynarız Partizan'la. CSKA'da Real ile liderlik mücadelesi veriyor biz yenersek Real affetmez Kuban'ı. :D

attirson
04.Nisan.2014, 20:49
Real zaten her türlü affetmez Kuban'ı. :D Kazanırsa Gs cıktı denilebilir.

Fearless Coward
04.Nisan.2014, 21:12
52-51 önde kapattık 3. çeyreği. Haydi Aslanlar !

Edit : Marko helal sana 65-64 öndeyiz son 1 dakika.

E.Cartman
04.Nisan.2014, 21:33
Allah'ım gooool :n::n: Paylaşılamayan topta Kaun'la Arroyo yükseldi top bi anda bizde kaldı 4 saniyeden az vardı hücumun bitmesine cezayı Markoishvili kesti. 65-64 öne geçtik.