View Full Version : Bursaspor - Fenerbahçe | STSL 8. Hafta
di canio
17.Ekim.2012, 23:31
http://img9.imageshack.us/img9/3936/bursaporfenerbahcr.png
Mamadou
18.Ekim.2012, 00:00
Fenerbahçe'de önemli eksikler var. Bursaspor'un sahasında kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Tahminim beraberlik.
ReaList
18.Ekim.2012, 00:37
Orta alanda Mehmet Topuz, Mehmet Topal ve Meireles sakat.
Gönül ister ki
Krasiç - Cristian - Sezer - Caner
veya
Krasiç - Cristian - Caner - Stoch
veya
Krasiç - Cristian - Salih - Caner
ile bir orta alan şablonu oluşturalım ama Dünya yıldızımız, göz bebeğimiz Selçuk Şahin yine sahadaki yerini alacak ve saç baş yolduracaktır. Ayrıca defansta Yobo eksik, Serdar Kesimal iyileşmişken gönül ister ki bu forma şansını o kullansın ama diğer Dünya yıldızımız Bekir İrtegün yine bizlerle beraber olacaktır.
Sakatlardan dönen veya ekstra sakatlanan olmazsa Aykut Kocamanın tahmini kadrosu ve saha dizilimi şöyle olur.
http://d1210.hizliresim.com/12/k/f1978.jpg
Kaka Leite
18.Ekim.2012, 00:41
Selçuuuuk yine oyunda olacaktır göz bebeğimiz :zuhaha
Güzel çalımları ile gözlerimizin pasını silecektir.Bu konu da ciddiyim çok iyi çalım atıyo kendisi :icon_smile:
Sonuç için ise kazanacağımızı düşünüyorum.
ForsakeN
18.Ekim.2012, 01:35
Fenerbahçe adına ileri 3'lü ile geri 4'lünün mücadelesi olacak gibi gözüküyor. İlerideki adamlar ne kadar klassa, gerideki adamlar da bir o kadar kalas çünkü :n:
Sakatlıklar ve milli takımdan moralsiz dönen oyuncularımız var.Gökhan ve Topal büyük ihtimal oynayacakmış.İşimiz zor bence Bursa kaybetmez
Orta alanda Mehmet Topuz, Mehmet Topal ve Meireles sakat.
Gönül ister ki
Krasiç - Cristian - Sezer - Caner
veya
Krasiç - Cristian - Caner - Stoch
veya
Krasiç - Cristian - Salih - Caner
ile bir orta alan şablonu oluşturalım ama Dünya yıldızımız, göz bebeğimiz Selçuk Şahin yine sahadaki yerini alacak ve saç baş yolduracaktır. Ayrıca defansta Yobo eksik, Serdar Kesimal iyileşmişken gönül ister ki bu forma şansını o kullansın ama diğer Dünya yıldızımız Bekir İrtegün yine bizlerle beraber olacaktır.
Sakatlardan dönen veya ekstra sakatlanan olmazsa Aykut Kocamanın tahmini kadrosu ve saha dizilimi şöyle olur.
Yalnız bunların yerleri şaşmış.
Caner sol açık, Kuyt sağ forvet, Sow santrafor olmalı.
ReaList
18.Ekim.2012, 15:20
Caner sol açık, Kuyt sağ açık, Sow santrafor olmalı.
Cengiz sen de biliyosun Aykut Hoca özellikle ileride oyun içinde bol bol mevki değiştiriyor. Özellikle Sow'u sezon başındandır bir sol açık bir sağ açık izliyoruz. Bana kalırsa (Eğer Krasiç-Kuyt-Sow aynı anda oynarsa) Sow sola yakın olur, Kuyt tek durur ileride. Gerçi o da tek oynadığında sağa yanaşıyor. Saha içindeki dizilimde sürekli bir çorba hakim : ) Ayrıca Topal oynarsa Caner kızağa çekilebilir.
Cengiz sen de biliyosun Aykut Hoca özellikle ileride oyun içinde bol bol mevki değiştiriyor. Özellikle Sow'u sezon başındandır bir sol açık bir sağ açık izliyoruz. Bana kalırsa (Eğer Krasiç-Kuyt-Sow aynı anda oynarsa) Sow sola yakın olur, Kuyt tek durur ileride. Gerçi o da tek oynadığında sağa yanaşıyor. Saha içindeki dizilimde sürekli bir çorba hakim : ) Ayrıca Topal oynarsa Caner kızağa çekilebilir.
Sow sol açık olursa Caner nerede oynayacak? Caner orta saha olmaz ki? :)
En doğrusu dediğim gibi ya Krasic'i keseceksin Kuyt sağ açık, ya da Kuyt 2. forvet.
TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Ekim.2012, 15:43
sOW
cANER - kRASIC - kUYT
cRISTIAN - sELCUK
hASAN aLI - eGEMEN - sERDAR - oRHAN
mERT
beraberlik cikar bu mactan, pintonun durumu nedir bilmiyorum. o yoksa iddiada rahatlikla 02 Ciftesans oynanir bu mac icin[1.25 verir herhalde :D].
kasım akdemir
18.Ekim.2012, 15:47
Ben tahmin bölümünde fener kazanır demiştim fakat önemli eksikler olduğunu okudum sonradan. Bence beraberlik olur.
ReaList
18.Ekim.2012, 15:54
En doğrusu dediğim gibi ya Krasic'i keseceksin Kuyt sağ açık, ya da Kuyt 2. forvet.
Mantık olarak bende buna katılıyorum. Ama o mantığı zorlar bir biçimde daha önceki maçlarda Sow'un sol açık veya sağ açık olarak oynadığını gördük. Yani Aykut Kocaman bunu deniyor ne yazık ki.
Caner'e gelecek olursak. Geçen sene TK çeyrek final maçı Kayserispor'a karşı çıkan kadro
Mert
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Dia-Mehmet Topuz-Cristian-Caner-Stoch
Sow
O maçı izlemişsindir, o maçta Aykut Kocaman Caner'i o pozisyonda oynatmıştı. Eğer orta alanda Topal,Meireles ve Topuz yetişmezse bence aynı şeyi tekrar deneyebilir.
Deus Dominus
18.Ekim.2012, 17:44
Cezamız kalktı, maça gitmek için engel de kalmadı. Maratondaki yerimi alıcam inşallah. Bakalım Ozan İpek'in durumu takıma olumlu mu olumsuz mu yansıyacak göreceğiz.
SacrificeGGTC
18.Ekim.2012, 17:50
Kriz masası kurmuş Aykut Kocaman, gazetede yazıyordu. Bakalım nasıl olacak ama baldemir'in oluşturduğu kadro gibi çıkarız muhtemelen. Maç için umudum var hala...
Tuskarr
18.Ekim.2012, 18:16
volkan
orhan bekir egemen hasan ali
kuyt cristian selcuk salih krasic
sow
Walter Sakana
18.Ekim.2012, 18:37
Milli maç arasından en olumsuz etkilenen takım Fenerbahçe oldu diye düşünüyorum. Hem 2 önemli galibiyetle iyi bir hava yakalanmıştı o açıdan kötü oldu hem de sakatlıklar eklendi. Gerçi Bursaspor da pek iyi değil, inişli çıkışlı performans sergiliyorlar. Takımın önemli kozlarından Ozan İpek'in kadro dışı kalması hem güç hem moral açısından olumsuz etkiler gibi görünüyor. Tahmin yarışmasında Bursa galibiyetine oynadım ama beraberlik daha ağır basıyor sanki.
Fenerbahçe açısından bana göre sezonun en kritik maçlarından bir tanesi. Eğer kazanırsa yakalanan hava devam eder ve ilk yarının sonuna kadar kolay kolay puan kaybetmez artık bence. Alex krizini de tam anlamıyla atlatmış olur ayrıca. Kaybederse sezon başından bu yana alıştığımız istikrarsız görüntü devam edebilir. Her puan kaybında Alex krizi tekrar hortlatılır.
Mantık olarak bende buna katılıyorum. Ama o mantığı zorlar bir biçimde daha önceki maçlarda Sow'un sol açık veya sağ açık olarak oynadığını gördük. Yani Aykut Kocaman bunu deniyor ne yazık ki.
Caner'e gelecek olursak. Geçen sene TK çeyrek final maçı Kayserispor'a karşı çıkan kadro
Mert
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Dia-Mehmet Topuz-Cristian-Caner-Stoch
Sow
O maçı izlemişsindir, o maçta Aykut Kocaman Caner'i o pozisyonda oynatmıştı. Eğer orta alanda Topal,Meireles ve Topuz yetişmezse bence aynı şeyi tekrar deneyebilir.
Stoch forvet arkası oynamıştı o dizilimde, Caner de sol açık.
Sezonun en iyi oyunlarını Bursa deplasmanlarında oynuyoruz. Sonuç da alırsak şahane olur.
sui generis
18.Ekim.2012, 20:20
kazanırız diye düşünüyorum. geçen yıl 3 maç yapmıştık Bursa'yla yanlış hatırlamıyorsam üçünü de rahat kazanmıştık, Bursa'ya ters geliyoruz umarım yine öyle olur. 11 belirlemek zor olur şu ortamda , herkes sakat.
ReaList
19.Ekim.2012, 00:00
Stoch forvet arkası oynamıştı o dizilimde, Caner de sol açık.
Hayır işte tam da sol açık oynamıştı, iyi hatırlıyorum. Hatta herkes şaşırtmıştı Caner ve Topuz gibi kanat oynayan adamların orta sahada oynamasına. Neyse o kadar da mühim bir mesele değil. Fenerbahçe muhabirlerine göre bugün için beklenen kadro.
Volkan (Mert),
Gökhan-Bekir-Egemen-Hasan Ali,
Kuyt-Selçuk-Cristian-Caner-Krasiç (Stoch)
Sow
Deus Dominus
19.Ekim.2012, 02:09
Eee bende bizim takımdan beklediğim 11'i yazayım bari :)
Carson
Basser Ömer İbrahim Hakan
Bellushi N'Diaye Murat Tuncay
Batalla
Pinto
Serdar Aziz'in sakatlığı tamamen geçtiyse oynatabilir Ömer yerine ama ben acele edilmemesi taraftarıyım. Eksikliğini çok hissettik, bu zorlu maçla tekrar kaybetmeyi göze alamayız. Maç eksiği var. Hakan yerine de Vederson oynayacaktır büyük ihtimalle, son olaylar sonrası malum Ozan kadro dışı kaldı, bu durumdan Vedo'yu sorumlu tutan, karara olumsuz tepki veren taraftarlar da var. Onu rahatsız edebilecek hal-davranışlar olabilir. Murat Yıldırım ise tamamen içimden geçen isim. Orada yerli olarak hep Musa'yı kullanmayı tercih ediyor Ertuğrul Hoca. Sestak'ta Bellushi'ye formayı kaptıracak gibi geliyor bana. Takıma baktığımda kesilebilecek bir yabancı göremiyorum.
uAburak89
19.Ekim.2012, 15:49
Fenerbahçe'de Gökhan, M. Topal, M. Topuz, Meireles, Orhan ve Yobo sakatlıkları nedeniyle Bursaspor maçı kadrosuna alınmadı.
sui generis
19.Ekim.2012, 15:55
Düşünsenize sag bekte Bekir .. Allahım sen bizi Bekir'den koru :)
bySilver
19.Ekim.2012, 16:00
Bursa' nın bu galibiyete çok ihtiyacı var. Bursasporun en az beraberlik alacağını düşünüyorum.
BleedingMoon
19.Ekim.2012, 16:03
stoper'de selçuk şahin falan... evlere şenlik.
Volkan(Mert)
Bekir - Serdar - Egemen - Hasan Ali
Krasic - Selçuk Ş. - Cristian - Caner
Kuyt - Sow
Bursa büyük ihtimal gol atar bize.Onun için baya gol atmamız lazım
BleedingMoon
19.Ekim.2012, 16:10
serdar iyileşmiş mi?
di canio
19.Ekim.2012, 16:11
Volkan(Mert)
Bekir - Serdar - Egemen - Hasan Ali
Krasic - Selçuk Ş. - Cristian - Caner
Kuyt - Sow
Bursa büyük ihtimal gol atar bize.Onun için baya gol atmamız lazım
Serdar henüz hazır değildir diye düşünüyorum. Gerçi geçen gün A2 takımımız ile yapılan maçta oynamış sanırım. Selçuk Şahin kullanılabilir o bölgede. Çok kritik oyuncuların sakatlıklarının aynı anda olması çok kötü oldu.
stoper'de selçuk şahin falan... evlere şenlik.
Selçuk niye stoper olsun yahu :)
footballer33
19.Ekim.2012, 16:24
Aykut Kocaman'ın yerinde olsam; bunca eksiği göz önünde bulundurup fırsattan istifade, Salih Uçan ile başlardım maça ve bir denerdim, görürdüm performansını.
BleedingMoon
19.Ekim.2012, 16:25
Selçuk niye stoper olsun yahu :)
bekir sağ bek, yabo dayı sakat, gökhan gönül sakat, mehmet topuz sakat, orhan şam sakat, serdar'ın oynamama ihtimali var. geriye selçuk ve mehmet topal kalıyor egemen'in yanında.
bekir sağ bek, yabo dayı sakat, gökhan gönül sakat, mehmet topuz sakat, orhan şam sakat, serdar'ın oynamama ihtimali var. geriye selçuk ve mehmet topal kalıyor egemen'in yanında.
Serdar oynayacak diyorlar.
Serdar hazır değil ama Topal'da yok kadroda.Sağ bek için tek alternatif Bekir.O zamanda stoperde Kesimal kalıyor bir tek.Selçuk da oynayabilir stoperde ama bu seferde orta sahada Salih veya Sezer oynar mı?Bence Salih ve Sezer'i oynatmaz Aykut hoca Serdar oynayacaktır.
Tuskarr
19.Ekim.2012, 16:57
insallah selcuk stoper oynar da salih i izleriz.
uAburak89
19.Ekim.2012, 17:46
Bu kadar sakat oyuncuya rağmen muhtemel kadro yine de oldukça iyi. Bu maçtan beraberlik bekliyorum, kazanan taraf olursa Fenerbahçe olur ve alacağı 3 puandan çok daha fazlası olur.
davidvilla
19.Ekim.2012, 17:58
Bursa pis deplasman ya şampiyon olmadan önce de öyleydi hep öyle. Herkes puan kaybedebilir orada.
sui generis
19.Ekim.2012, 18:03
Caner sow krasic
Cristian Salih (Sezer)
----Selçuk
Hasan egemen Bekir kuyt
Nasıl ama :D
Caner sow krasic
Cristian Salih (Sezer)
----Selçuk
Hasan egemen Bekir kuyt
Nasıl ama :D
Kuyt sağbek benim de aklıma gelmişti de kalecisiz oynayacağımız aklıma gelmemişti :D(işin şakası tabi)
----------- Sow - Kuyt -------------
Caner - Sezer - Selçuk - Krasic
H. Ali - Egemen - Serdar - Bekir
--------------- Volkan ----------------
BleedingMoon
19.Ekim.2012, 18:56
kuyt'tan sağ bek olur cidden :D
Oceanus
19.Ekim.2012, 19:09
SON DAKİKA:
Bursa İl Güvenlik Kurulu, yarın oynanacak BURSASPOR'umuz - Fenerbahçe karşılaşmasına ATKISIZ girmeye çalışan BURSASPOR taraftarlarının kesinlikle stadyuma alınmayacağını, BAĞIRMAYAN TARAFTARların gerekirse zor kullanılarak stadyum dışına çıkarılacağını bildirdi...
murat taşlı
19.Ekim.2012, 19:25
-------volkan------------
bekir--serdar--egemen--h.ali
krasiç--cristian--selçuk--caner
------------kuyt-------------------
-------------sow------------------
olur kadro
ReaList
19.Ekim.2012, 20:36
Selçuk stoper olursa kafadan kaybederiz : )
Aykut Kocaman'ın ilk sezonunda ünlü Kayseri deplasmanımız var. Sahada 2 stoper var lakin yedekte ise stoper yok. Yobo sakatlanana kadar Fenerbahçe oyunda üstün ama işte acımasız futbol hatayı affetmiyor. Maç kadrosuna yedek stoper almayan Aykut Kocaman sakatlanan Yobo'nun yerine Selçuk'u oyuna alır ve maçın tüm üstünlüğü Kayserispor'a geçer. Ardından Kayserispor antrenmanda atamayacağı rahatlıkta 2 gol atar ve maçı kazanır.
Bekir-Serdar-Egemen-Hasan Ali
Dörtlüsü gün itibariyle beklenen dörtlü, peki yedek stoper ? Yok.
Fenerbahçe'de A2 takımı diye bir şey var.
Orada oynayan stoperler var. Önlem olsun diye 1 tanesini almak çok mu zor ?
Sonra Aykut Kocaman niye eleştirilir...
Çünkü hatalarından ders çıkarma gibi bir alışkanlığı yok. Yok ki aynı hatalar sürekli önüne geliyor ve kaybettiriyor.
di canio
19.Ekim.2012, 20:55
Selçuk stoper olursa kafadan kaybederiz : )
Aykut Kocaman'ın ilk sezonunda ünlü Kayseri deplasmanımız var. Sahada 2 stoper var lakin yedekte ise stoper yok. Yobo sakatlanana kadar Fenerbahçe oyunda üstün ama işte acımasız futbol hatayı affetmiyor. Maç kadrosuna yedek stoper almayan Aykut Kocaman sakatlanan Yobo'nun yerine Selçuk'u oyuna alır ve maçın tüm üstünlüğü Kayserispor'a geçer. Ardından Kayserispor antrenmanda atamayacağı rahatlıkta 2 gol atar ve maçı kazanır.
Bekir-Serdar-Egemen-Hasan Ali
Dörtlüsü gün itibariyle beklenen dörtlü, peki yedek stoper ? Yok.
Fenerbahçe'de A2 takımı diye bir şey var.
Orada oynayan stoperler var. Önlem olsun diye 1 tanesini almak çok mu zor ?
Sonra Aykut Kocaman niye eleştirilir...
Çünkü hatalarından ders çıkarma gibi bir alışkanlığı yok. Yok ki aynı hatalar sürekli önüne geliyor ve kaybettiriyor.
A2 takımının bu sezon yaptığı tüm maçlarda oynayan 2 genç stoper var; Furkan Taştemir ve Koray Gülsüm. Furkan'ın geçen akşam ayağı kırıldı. En azından Koray Gülsüm'ü kafileye dahil etselerdi keşke. Koray da sanırım pek potansiyelli değil. İzlediğim kadarıyla düz bir oyuncu, yeterli değil bana göre. Henüz genç milli takımlardan herhangi birine de çağrılmamış.
Ayrıca takımda stoper eksik ama sağ bekin de yedeği yok. Stoperlerden birisine birşey olsa, Bekir oraya çekilir. Bekir'in yerine kim oynatılır merak konusu. O bölgede de A2 takımında Erman Taşkın diye bir oyuncumuz var. O da yeterli değil ama izlediğim kadarıyla.
sananes
19.Ekim.2012, 20:58
Ne kolay eleştiriliyor asıl Aykut Kocaman. fenerbahçe kadrosunda 4 stoper var ve bu yeterli. Demekki alt yapımızda buralarda oynayacak seviyede stoper yok. Bizden daha çok izlemiştir herhalde oraları. Demekki hoca bir sakatlık olursa Bekir'i oraya çekecek,sağa yama yapacak vs vs. bir şeyler yapacak yani. Mehmet Topal'ın stoper oynama özelliği sayesinde 5 tane gerektiğinde stoper oynayabilecek oyuncumuz varken değerlendiremiyoruz sakatlıktan dolayı. Bunu da hocaya bulmak saçma.
Homer J.S
19.Ekim.2012, 21:04
SON DAKİKA:
Bursa İl Güvenlik Kurulu, yarın oynanacak BURSASPOR'umuz - Fenerbahçe karşılaşmasına ATKISIZ girmeye çalışan BURSASPOR taraftarlarının kesinlikle stadyuma alınmayacağını, BAĞIRMAYAN TARAFTARların gerekirse zor kullanılarak stadyum dışına çıkarılacağını bildirdi...
Hahahah bu nedir ya :D
sui generis
19.Ekim.2012, 21:13
Bekiri nasıl sag bek olarak kabul ediyorsunuz anlamıyorum. Adamın bek olarak yapabileceği hiçbir şey yok. Ciddi ciddi kuyt i düşündürdüm ben ama hoca denemez. Hem krasic e de yer acmış olurdu:)
Sekopej
19.Ekim.2012, 23:34
Gökhan yok, yedeği Orhan yok, oynasa sırıtmayacak Mehmet Topuz da yok.
Savunma sıkıntılı ve Meireles'in olmaması kötü, son dönemde hep zor deplasman, Fenerbahçe puan kaybeder denilen Bursa maçlarından rahat ayrıldık, şimdi de öyle bir ortam var ve ben yine beklenilenin aksine rahat maç olacağını düşünüyorum.
Yapılacak bireysel hatalar ise galibiyeti engelleyebilir, olası hatalar demiyorum çünkü bireysel hatanın oldukça fazla olacağını biliyorum ve mutlaka bunu değerlendirecektir Bursa.
Tuncay'ı da çok merak ediyorum.
petrol_fb12
19.Ekim.2012, 23:47
Umarım fenerbahce ..beşiktaş macında olduğu gibi..yardımlaşma..Olurda...Orta saha'dan pas yaparak cıkarız..Yoksa..Pas yapamasak..Bir mağlubiyet...daha geliyor demektir..Çünkü ..Bursaspor..Twente'ye oynadığı futbolu oynarsa..İşimiz cok zor olur...Umarım beşiktaş..Maçındaki gibi..Pas yaparak gideriz...Gene orta saha'da kalırsak..Yine mağlup oluruz..
barahir
20.Ekim.2012, 18:34
Şansın fazlasıyla yanımızda olması gereken bir maç.. Bu maçı kazanırsak bundan sonra çok zor puan kaybederiz..
di canio
20.Ekim.2012, 19:04
Fenerbahçe SK @Fenerbahce
FENERBAHCEMIZIN Bursaspor karsindaki ilk 11i: Volkan, Serdar Kesimal, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Selcuk, Cristian, Caner, Krasic, Sow, Kuyt
Resmi Twitter hesabından paylaşılan kadro.
di canio
20.Ekim.2012, 19:07
BURSASPOR: Carson, Basser, Ömer, İbrahim, Hakan, Murat, Belluschi, N’Diaye, Vederson, Batalla, Pinto
Bursaspor kadrosu da Lig Tv'nin sitesinden bu şekilde yayınlandı.
fotosuki
20.Ekim.2012, 19:17
Bursaspor defansı evlere şenlik. İbrahim Öztürk'den gol bekliyorum.
ReaList
20.Ekim.2012, 19:24
Kadro beklenen kadro da önemli olan sahaya nasıl yayılacağımız.
Volkan
Bekir-Serdar-Egemen-Hasan
Krasic-Cristian-Selçuk-Caner
Kuyt-Sow
diye düz şekilde bir dizilim geçiyor ama sahaya böyle yayılacağımızı zannetmiyorum, 3 gün önce yapmış olduğum dizilimi maç içinde uygulayabiliriz. Atak halindeyken Krasiç sağ forvet, Kuyt ileride tek, Sow sol forvet gibi oynar top rakipteyken Krasiç ve Sow açık olur, Caner'de orta alana daha yakın oynar.
Mamadou
20.Ekim.2012, 19:30
Bursaspor'un savunma dörtlüsü bu maç için iyi değil. Aykut Kocaman eldeki oyunculardan en iyi ilk 11'i çıkartmış. İlk 11'lere bakılınca bol gollü bir karşılaşma olur diye tahmin ediyorum.
Sekopej
20.Ekim.2012, 19:47
Sağda Bekir değil, Serdar olabilir, beklenen 11, liderlik için farklı galibiyet gerekiyor, zor maçı farklı geçeriz umarım.:)
sarianet
20.Ekim.2012, 19:48
En az beş farklı skor bekliyorum
Oceanus
20.Ekim.2012, 20:11
Gollllllllllllllllllllll GOooooooooooooolllllllllllllllll golll goll golllllll BURSASPOR 1
zeck17
20.Ekim.2012, 20:11
En az beş farklı skor bekliyorum
7 ye tamamlayalım biz onu ve fenerbahçe nasıl oynuyor bilemem ama bu kadar eksikle bursaya deplasmanda 5 atmak kolay değil :)
fotosuki
20.Ekim.2012, 20:12
Serdar astı resmen. :)
RasAnt
Serdar kk atmış
Bordo61Mavi
Bursa bekledigimdende hizli basladi
Night_Mare17
20.Ekim.2012, 20:18
Belluschi çok kaliteli , çok iyi oynuyor.
fotosuki
20.Ekim.2012, 20:24
Bursaspor defansı evlere şenlik. İbrahim Öztürk'den gol bekliyorum.
Söylemiştim.
:0: :D
Mamadou
20.Ekim.2012, 20:30
Serdar Kesimal bir daha yakabilir :) Oyunun temposu düştü şu dakikalar.
Night_Mare17
20.Ekim.2012, 20:46
Bursaspor'un büyüklerle olan maçları çok zevkli geçiyor. :)
sarianet
20.Ekim.2012, 20:48
Alıcaz bu maçı
İnş.
furkan58
20.Ekim.2012, 20:54
Bu kadar eksik varken oynanan oyunun iyi yada kötü olması çok bişi değiştirmez. O yüzden sadece 3 puan alalım yeter.
ReaList
20.Ekim.2012, 20:54
Serdar Kesimal'ın pozisyonu şanssızlık, futbolda böyle şeyler olabilir mesele hatalı gol yemek değil futbolunu kabul ettirip yediğinden fazlasını atmak. İsveç 4 gol geriden gelip 30-35 dakikada deplasmanda eşitliği sağlıyorsa futbolda hataların telafisi her zaman vardır.
Ancak bir oyuncu var ki çıldırmamak elde değil, hepinizin tahmin ettiği gibi Selçuk Şahin.
Futbolda en kilit bölgede bu kadar zayıf halkayla oynamak hangi akla mantığa bir türlü çözemiyorum, Volkan'ın bile ondan daha fazla isabetli pas oranı varsa oturup düşünmek gerek. Orta alanda kaybettiği akıl almaz toplar, pas tercihleri, kötü müdahaleleri vs vs Arkadaş bir adam bu kadar zararlı oynayıp nasıl bu kadar çok tercih edilir anlamak mümkün değil. Koy Salihi, hatta adam koyma 10 kişi oynayalım ama bu adam oynamasın yahu.
Oyun içinde gözlemlediğim kadarıyla ilerisi her zamanki gibi çorba. Sow bir sol açık bir forvet bir sol açık, Krasiç bir solda bir sağda. Kuyt geziniyor, Caner göbekte başladı, kanatta bitirdi vs. İbrahim ve Ömer gibi iki ağır adamın canını Sow'la yakmak varken, Sow bek'e geçecek neredeyse...
Kaka Leite
20.Ekim.2012, 21:09
Kuyt arkasında Stoch görünce Alex geliyor aklıma :uzgun:
uAburak89
20.Ekim.2012, 21:26
Atamayana atarlar birazdan. :)
RaSenGan
20.Ekim.2012, 21:53
Fenerbahçe son 5-10 dk oynadı.Onun dışında Bursaspor'un ezici bir üstünlüğü vardı.Fenerbahçe 1 puanı zar zor kazandı.
Fenerbahçe son 5-10 dk oynadı.Onun dışında Bursaspor'un ezici bir üstünlüğü vardı.Fenerbahçe 1 puanı zar zor kazandı.
Maç 2 yarı oynandı.
Oyun olarak beklentimin altında kaldık ama bu kadroyla bu skor normal gibi.
Mamadou
20.Ekim.2012, 21:55
Bu hafta birlik beraberlik haftası. Oynanan 3 karşılaşmada berabere bitti.
Tahmin ettiğim gibi karşılaşma berabere bitti. Üst sıradaki takımlar puan kaybetmeye devam ediyor.
Gncl1905
20.Ekim.2012, 21:55
O kadar baskıdan gol çıkmayınca Fenerbahçe son dakikada gol atar maçı kazanır diyordum, onlar da atamadı. Bursaspor 3 puanı hakeden taraftı, iki takıma da tebrikler zevkli güzel bir maçtı.
sentugo
20.Ekim.2012, 21:56
Maç devamlı Bursaspor'un liderliğinde geçti. Maçın hakkı kesinlikle beraberlik değildi. Fenerbahçe'nin 1-2 pozisyonu var. Hakemi gerçekten beğenmedim. Adil olduğunu düşünmüyorum.
futureless
20.Ekim.2012, 21:57
40. dakikadan sonra izledim. İzlediğim bölüm için konuşayım, Bursa daha baskılı taraftı ama öyle ah ulan nasıl kaçar denecek bir pozisyona giremediler daha çok uzaktan şutlar vardı bir de Murat'ın Batalla'nın pasıyla girdiği pozisyon. Fenerbahçe ise sadece son dakikalarda baskılı oynadı.Sow çok iyiydi gerçekten, sanırım FM'yi görmüş, top sürmem nasıl 9 olur diye inadına top sürdü :zuhaha
Ekleme ; sırf Bursaspor'un teknik heyetinden tribüne yollananlar esnasında zaten 2 dakika geçti ama hoca 2 dakika uzattı anlayamadım.
furkan58
20.Ekim.2012, 22:01
Stoch bitmiş. Forma şansı bulması artık imkansız. Takımda 6 as oyuncu olmayınca skora üzülmüyorum ancak Salih ve Recep'in özellikle Salih'in oynamasını çok istiyordum o sebeple Aykut Hoca'ya kızgınım. Selçuk'a katlanıp puan kaybedeceğimize , Salih'i izler puan kaybederim daha iyi.
ReaList
20.Ekim.2012, 22:01
Fenerbahçeli taraftarları beraberliğe bile sevindiriyorsun artık, ne büyük hocasın Aykut Kocaman!
Caner maçı katletti. 2 defa pozisyona girdi, çıkarsa boş kale olacak. Sıfırdan vurmaya çalışıyor. Sıkıntı.
Burada dönen Stoch goygoylarını hatırlıyorum da o oyuncu bugün izlediğimiz olamaz herhalde.
barahir
20.Ekim.2012, 22:11
Bu kadar eksiğe rağmen 1-1 fena olmayan bi sonuç.. Bu hafta ne kar ne zarar geçti gitti.. Şu sakatlar bi düzelsin de gerisi gelir..
Burada dönen Stoch goygoylarını hatırlıyorum da o oyuncu bugün izlediğimiz olamaz herhalde.
Kondüsyonsuz olduğu çok açık. Topa vurmaya çalıştığında bile çok cılız gitti. Gücü yok, neden olduğunu sorgulamak lazım.
Kondüsyonsuz olduğu çok açık. Topa vurmaya çalıştığında bile çok cılız gitti. Gücü yok, neden olduğunu sorgulamak lazım.
İlk senesinde de özel hazırlanmıştı. Eleştiriyoruz ama yine sabretmemiz gerekiyor Stoch böyle. 11. hafta civarında kendine gelir.
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Ekim.2012, 22:13
normal ve beklenen bir sonuc. bu tip kayiplar olabilir, mucadele etmeden kaybetmedik puanlari en azindan. takimin azminden memnunum. zaten guzel futbol oynayan takim yok ligimizde, fazla hayalci olmayin. bu arzu bile yeter benim icin. 1 puan iyidir, candir. bursayi kucumsemeyin.
Trabzonspor
20.Ekim.2012, 22:24
Bursanın alması gereken bir maçtı.Maçtan önce berabere biteceğini düşünüyordum yanılmadım.
ReaList
20.Ekim.2012, 22:25
Bu kadar eksiğe rağmen 1-1 fena olmayan bi sonuç.. Bu hafta ne kar ne zarar geçti gitti.. Şu sakatlar bi düzelsin de gerisi gelir..
Katılıyorum,
Hele bir sakatlar düzelsin
1.5 ay geçsin
Takımın 3-4 senedir başında olan hocamıza biraz zaman verilsin
Dolar yükselsin
Euro düşsün
Ekmek 1 lira 10 krş'tan satılmaya başlansın
Suriye'ye sapanla taş atılsın
Alex 2-3 tweet daha göndersin
Biz Kralız, Rahat olun...
GebzeLi1907
20.Ekim.2012, 22:26
Ne olursa olsun kazanmamız lazımdı.Ama Aykut Kocaman beraberliği kaybetmemek uğruna izledi durdu maçı.
Ortasaha çökmüş rakip 20 şut çekmiş gidemiyorsun üstüne değişiklik için 88 i bekliyorsun o dakikadan sonra pek manası yok yapılan değişikliğin.
Tamam çok sakat var ama çıkar Selçuk u dene Salih'i dene Recep'i..
Veya Sezer'i
Zaten 50 milyon euroluk transfer takviyesi başkan haşlaması ile her takım kazanır, kusura bakma da. Aykut hocanın yeteneklerini saklamaması gerekiyor bu maçlarda ortaya çıkması lazım.
Hem taktik hem geride kalanları motive edebilme gibi..
Katılıyorum,
1.5 ay geçsin
Dolar yükselsin
Euro düşsün
Evet zaten kaç haftadır böyle sonuçlar alıyoruz. Bu ne fırsat kollamaktır anlamadım. Madem geçtiğimiz 2 hafta yanıltıcıydı o zaman duysaydık bunları?
ForsakeN
20.Ekim.2012, 22:31
Katılıyorum,
1.5 ay geçsin
Dolar yükselsin
Euro düşsün
Raul Meireles
Gökhan Gönül
Mehmet Topal
Joseph Yobo
Mehmet Topuz
Orhan Şam
El insaf..
ReaList
20.Ekim.2012, 22:33
Evet zaten kaç haftadır böyle sonuçlar alıyoruz. Bu ne fırsat kollamaktır anlamadım. Madem geçtiğimiz 2 hafta yanıltıcıydı o zaman duysaydık bunları?
Seve seve
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2340265&postcount=105
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2340281&postcount=115
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2340309&postcount=130
Daha skor taraftarlığı yapacak kadar düşmedik ;)
Seve seve
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2340265&postcount=105
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2340281&postcount=115
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2340309&postcount=130
Daha skor taraftarlığı yapacak kadar düşmedik ;)
Ee geri çekilme ve sakat stoperler neden sahada kalmadı da Recep oyuna girmedi dışında bir şey göremedim.
Walter Sakana
20.Ekim.2012, 22:45
Sahi Tuncay niye oynamadı, kılı mı dönmüş?
ReaList
20.Ekim.2012, 22:51
@MeMo
Görmek istediğin şey ne peki ?
Fenerbahçe kazandığı zamanda kaybettiği zamanda oynadığı oyunda pek bir fark yok, benim sitem ettiğim şeylerde hep aynı şeyler zaten. Ben bunu sürekli de dile getiririm. Ama sen gelip bana "Fırsat kolluyorsunuz" tarzında mesaj atarsan olmaz. Çünkü öyle bir durumun söz konusu olmadığını örnekte de açık açık gösterdim.
@Forkasen
Stoch, Krasic, Sow'un değeri 33 milyon € Bursaspor 11'i 37 milyon €, Bursaspor takımının değerinin çoğuna eşit. Sanki 11 tane paf oyuncuyla sahaya çıktık, onu geç paftan 1 oyuncu bile sahada değil, Fenerbahçe ana kadrosunda 11 kişi sahaya çıkıyorsa gerisi teferruattır.
Dünyanın parasını harca takım kur deplasmanda daha galibiyetin olmasın ama sizlere göre iyi yoldayız. Desenize isyanımız boşa : )
Edit: Beni en çok üzen de Fenerbahçe takımının beraberliğe bile sevinir hale gelmiş olması, hem de bu ekonomik şartlar, bu transferler ve bu kadroya rağmen... Beşiktaş taraftarları kendini camdan aşağı atsın o zaman...
ForsakeN
20.Ekim.2012, 23:13
@Forkasen
Stoch, Krasic, Sow'un değeri 33 milyon € Bursaspor 11'i 37 milyon €, Bursaspor takımının değerinin çoğuna eşit. Sanki 11 tane paf oyuncuyla sahaya çıktık, onu geç paftan 1 oyuncu bile sahada değil, Fenerbahçe ana kadrosunda 11 kişi sahaya çıkıyorsa gerisi teferruattır.
Dünyanın parasını harca takım kur deplasmanda daha galibiyetin olmasın ama sizlere göre iyi yoldayız. Desenize isyanımız boşa : )
Edit: Beni en çok üzen de Fenerbahçe takımının beraberliğe bile sevinir hale gelmiş olması, hem de bu ekonomik şartlar, bu transferler ve bu kadroya rağmen... Beşiktaş taraftarları kendini camdan aşağı atsın o zaman...
Şöyle bir cevap vereyim. O hasta olduğun Galatasaray'dan örnek verelim
İlk 11'de düzenli oynayan 5 oyuncusunu çıkar, istediklerini seçebilirsin. Çok kilit oyuncular bile olmak zorunda değil, ama 5 tane olucak. Sonra Bursa'da sahaya çıksınlar, değerleri yine Fenerbahçe'nin bugün sahadaki 11'inden pek aşağı olmaz ama oynadıkları oyun da çok farklı olmaz. Ki gördük sadece Selçuk İnan'ın olmayışıyla takımın ne hallere düştüğünü.
Bir de o kadar Football Manager oynuyoruz fakat futbolun sadece ilk11 yazmakla, oyuncu değiştirip sokmakla olmadığının hala farkında değiliz. Bu adamlar sahaya çıkana kadar teknik direktörle aralarında neler geçiyor, antremanlarda nasıl performans sergiliyorlar hiç haberimiz yok. Stoch'u küstürdü diye söylemedikleri kalmadı insanların Aykut Kocaman'a. Bugün sahada da gördükki Stoch'un pas atmaya dermanı kalmamış, demekki çalışmıyor. Kuvvetli olsa, iyi çalışşsa neden oynatmasın. Aykut Kocaman Fenerbahçe'yi hepimizden fazla seviyor unutmayalım. Ama burdan 2 satır cümle yazıp da eleştirip yarın da işimize bakmak kolay. Maçta sövüp geçiyoruz, futbol anlayışımız ülke olarak bundan ibaret..
ReaList
20.Ekim.2012, 23:32
@ForsakeN
Ben boş zamanlarımda bile Fenerbahçe antrenmanlarını takip eden biriyim.
Sadece atılan gole, yenilen pozisyona, karta sonuca bakmam.
Futbolu sevdiğim için her yönüyle bakmayı severim, böylece eksiklikleri görmek daha kolay olur.
Örneğin 2-3 hafta önce buraya Fenerbahçe'nin kornerlerde 11 kişi savunma yaptığını dönen her topun tehlikeli olduğunu yazmıştım, isteyen varsa maçı tekrar izlesin veya gelecek maçlarda buna dikkat etsin. Belki bu ne ki diyebilirsiniz ama bu çok şey, bu bir felsefe, bu bir oyun anlayışı ve Fenerbahçe bu anlayış yüzünden kaç defa gol yedi. Keşke teknik imkanlar elimde olsa da bunu görsel olarak size gösterebilsem.
3 gün önce buraya bir kadro ve dizilim paylaştım.
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2343035&postcount=3
Peki en az benim kadar veya benden daha fazla bu takımı takip eden Cengiz kardeşim ne dedi ?
Caner sol açık, Kuyt sağ forvet, Sow santrafor olmalı.
Maçın ilk 20-30 dakikasına bakın, aynen sunduğum sistem, dizilim ve bahsettiğim anlayışla oynadık. Bunu neden örnek gösterdim, Eleştiri yaptığım zaman "Kardeşim sen nereden biliyosun hoca 7 24 takımın başında sen daha mı iyi bileceksin" diyolar. Vallah hoca kadar bilmem ama aynaya bakmaktan çok bu takımın ne yaptığına bakarım ondan emin olabilirsiniz ve ne yapacağını kestiririm : ) Kim ne kadar bu takımı takip eder, bilir bilmiyorum ama benim bunu büyük bir sıklıkla yaptığımı söyleyebilirim.
Son olarak şunu söyleyeyim bu maçta Ali vardı Veli yoktu öyle oldu böyle oldu demek, Fenerbahçe için bahanedir. Biz Ali varken de ne oynadığımızı gördük. Önemli olan oynayan isimler değil oynanan futbolun ne mantelite de olduğu. Sezon başındandır oynadığımız oyun felsefesinde gram değişme olmadığını ve Aykut Kocaman'ın bazı inatlarından vazgeçmediğini ve bu inadın daha çook zarar vereceğini ekler büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim : )
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Ekim.2012, 23:40
tamam iste, defalarca anlatmissin. tekrar tekrar anlatmana gerek yok ki. illa dusundugun seyi bize dikte etmek zorunda degilsin. sen oyle dusunursun, bir baskasi baska dusunur. karsindakini ikna etmek zorunda degilsin. herkesin dogrusu bir degil biliyorsun. inadini anlamis degilim, 50 kere yazinca dedigin sey olmuyor sonucta. :)
Aykut hoca devam ettikce huzursuzlugun, memnuniyetsizligin devam edicek gibi gorunuyor maalesef. :) ama seni anladigimiza emin olabilirsin.
ReaList
20.Ekim.2012, 23:50
@TeNaciOUS MidFieLdeR
Kimseyi dikte etmiyorum veya illa benim düşündüğümü sizde düşüneceksiniz demiyorum.
Ama kimse bana "Sen kötü gün fırsatçısısın veya Galatasaray hayranısın" diyemez.
Benim savunduğum görüş bunlar yoksa düşüncelerimi zorla birilerine empoze etmek değil.
Bizde ne yazık ki ortaya konulan bir düşünceye karşı bir eleştiri geliştirileceğine direk kişiyi kötüleyecek eleştiri gelir. Keşke böyle olmasa ama...
Homer J.S
21.Ekim.2012, 00:07
petrolfb'nin maç hakkındaki yorumlarını almak istiyorum belki bu vesiyleyle ısrarla Galatasaray maç konularını sabote etmekten vazgeçer..
footballer33
21.Ekim.2012, 00:33
Özetine bakabildim maçın; fakat buna rağmen çok zevk aldım izlerken. Top bir o kalede, bir bu kalede gitti geldi. Her iki kaleci de, çok kritik kurtarışlar yaptılar. Maçın tamamını izlemediğime de pişman oldum. Bu hafta, üst sıralarda güzel ve zevkli maçlar oluyor. Bakalım, yarınki BJK-TS maçında da aynı zevki alabilecek miyiz?
petrol_fb12
21.Ekim.2012, 00:34
petrolfb'nin maç hakkındaki yorumlarını almak istiyorum belki bu vesiyleyle ısrarla Galatasaray maç konularını sabote etmekten vazgeçer..
Yanlız PETROL_FB12 Bu maçı izlemedi..İşim vardı o yüzden..ama beraberlik şaşırmadım..Ben bursa'nın kazanacağını bekliyordum..Deplasman'da halen maç kazanamıyoruz..
RaSenGan
21.Ekim.2012, 00:49
Yanlız PETROL_FB12 Bu maçı izlemedi..İşim vardı o yüzden..ama beraberlik şaşırmadım..Ben bursa'nın kazanacağını bekliyordum..Deplasman'da halen maç kazanamıyoruz..
Dur ben söyliyim.
Fenerbahçe..yine "BERABERLİKLE KURTULDU"
petrol_fb12
21.Ekim.2012, 00:53
Dur ben söyliyim.
Fenerbahçe..yine "BERABERLİKLE KURTULDU"
Bilmem maçı izlemedim..Onun için yorum yok..
uAburak89
21.Ekim.2012, 00:55
Tesadüfün böylesi. :)
Batalla gerçeği var ülkemizde, her izlediğimde bir kez daha hayran kalıyorum..
Homer J.S
21.Ekim.2012, 01:04
Ne kadar kötü, halbuki izleseydin Bursa'nın attığı golün şans olduğunu, kılpayı beraberliği kurtardıklarını görecektin. Üstüne üstlük Batalla'nın sizin takımda yedek bile olamayacağını bile söylerdin..
petrol_fb12
21.Ekim.2012, 01:12
Ne kadar kötü, halbuki izleseydin Bursa'nın attığı golün şans olduğunu, kılpayı beraberliği kurtardıklarını görecektin. Üstüne üstlük Batalla'nın sizin takımda yedek bile olamayacağını bile söylerdin..
Battala,Pinto,Alfred N Diaye bunlar kaliteli ayaklar...Bu lige fazlalar bir kaç gömlek..
Homer J.S
21.Ekim.2012, 01:14
Battala,Pinto,Alfred N Diaye bunlar kaliteli ayaklar...Bu lige fazlalar bir kaç gömlek..
Katılıyorum sana bak uyuştuğumuz noktalar da oldu mevzu bahis Galatasaray olmayınca..
William Rookwood
21.Ekim.2012, 03:25
Volkan o dönen topu cok iyi çıkarmış her kalecinin harcı değil o topu cıkarmak.
Deus Dominus
21.Ekim.2012, 05:10
Fenerbahçe'nin kendi ceza sahası önünde pas yaparak geçirdiği (son bölüm hariç), Yunus Yıldırım'ın da kararlarıyla arka çıktığı, taraftarlar için oldukça gergin bir maç oldu. Özellikle son bölümde yaşananlar (Carson'ın içeride kontrol ettiği topa yan hakemin korner vermesi, ardından Yunus Yıldırım'ın oyunu durdurup Ertuğrul Sağlam'ı dışarı yollaması -ki ben pet şişeye tekme attığını gördüm 4. hakeme bir şey dedi mi demedi mi bilemem, sonuçta taraftarı ve teknik heyeti tahrik eden bizzat Yunus Yıldırım ve yardımcıları oldu-, oyunun durduğu o bölümde -en az iki dakika oyun durmuş ve soğumuştur- kronometresini durdurmayı unutması! -maçın sonuna iki dakika ekledi yaa, şaka gibi...), ikili mücadelelerde takdir hakkını genelde Fenerbahçe lehine kullanması (bu durum hakkında ne kadar objektif olabilirim bilmiyorum, sonuçta Bursaspor'lu olarak ve kendi taraftarımla izlediğim bir karşılaşma oldu. İnsan ister istemez etkilenebiliyor çevreden.), çıkmayan kartlar (bundan %100 eminim, Kuyt, Bekir kart görmek için zorladılar kendilerini ama Yunus Bey aynı cesareti gösteremedi. Sonuç olarak art arda 4. maçımızdan da beraberlikle ayrıldık, stres atmak, o heyecanı yaşamak için gittiğim maçtan da ekstra stres yüklenip çıktım. Maçın kader anı da kesinlikle Bellushi'nin savunmadan seken şutunu olağan üstü refleksle Volkan'ın çıkarmasıydı. Çok denedik, istedik ama olmadı, kısmet değilmiş. İnşallah en kısa zamanda 3 puanı bir arada görür, morali-motivasyonu geri kazanırız.
Bu maça cezanın affedilmesiyle girdik ama önümüzdeki 3-4 iç saha maçında yine kadın ve çocuklar tribünde olabilir. Gerçekten hiç kimseye yakıştıramadığım, çok çirkin olaylar da oldu. Federasyondan saha kapatma cezası gelebilir.
Walter Sakana
21.Ekim.2012, 05:54
Bursaspor'un savunmanın göbeğindeki ikiliyi değiştirme vakti geldide geçiyor bence. Sezon başında Toure transferi gerçekleşseydi iyi olacaktı ama olmadı. Ömer ağır kalıyor, yaşlandı iyice. İbrahim ise eski performansının uzağında. Bir dönem çok iyiydi, beğenirdim, milli takımda oynamasını isterdim ama özellikle son 2 sezondur Anadolu topçusu kimliğine döndü geri. Golde yaptığı neydi öyle, top havadan geliyor İbrahim kendini geriye doğru atıp ayağıyla vurmaya çalışıyor. Mantık dışı bir hareketti nitekim Sow rahatça vurdu ve gol oldu. Kafaya çıksa o kadar rahat vurdurmazdı orada, en azından kendisine çarpıp kornere falan gitme ihtimali doğardı. Çok enteresan bir hareketti gerçekten anlam veremedim.
İki sağlam stoperle Bursaspor çok iyi işler yapabilir. Bir de sol bek lazım sanki. Hakan-Vederson ikilisiyle olacak gibi değil.
Deus Dominus
21.Ekim.2012, 06:07
Başta Hakan'ın hatası var, zaten çok aksadı bu akşam. Serdar'ın sakatlanması çok kötü etkiledi savunmayı, planlamayı başta yanlış yapınca sonucuna da katlanıyoruz artık ne yapalım. Sol açığa iki alternatif, forvet arkasına 2 alternatif alındı ama ne sol beke, ne savunma ortasına bir takviye olmadı maalesef. Üstüne üstelik İbrahim Kaş ve Stepanov'u da elden çıkardık.
MeliksahAydogan
21.Ekim.2012, 08:45
Bursaspor'un savunmanın göbeğindeki ikiliyi değiştirme vakti geldide geçiyor bence. Sezon başında Toure transferi gerçekleşseydi iyi olacaktı ama olmadı. Ömer ağır kalıyor, yaşlandı iyice. İbrahim ise eski performansının uzağında. Bir dönem çok iyiydi, beğenirdim, milli takımda oynamasını isterdim ama özellikle son 2 sezondur Anadolu topçusu kimliğine döndü geri. Golde yaptığı neydi öyle, top havadan geliyor İbrahim kendini geriye doğru atıp ayağıyla vurmaya çalışıyor. Mantık dışı bir hareketti nitekim Sow rahatça vurdu ve gol oldu. Kafaya çıksa o kadar rahat vurdurmazdı orada, en azından kendisine çarpıp kornere falan gitme ihtimali doğardı. Çok enteresan bir hareketti gerçekten anlam veremedim.
İki sağlam stoperle Bursaspor çok iyi işler yapabilir. Bir de sol bek lazım sanki. Hakan-Vederson ikilisiyle olacak gibi değil.
Vederson bence şuan yerli statüsünde oynayan en iyi sol bek açık ve net.
Sekopej
21.Ekim.2012, 10:26
Ama Fenerbahçe daha çok topla oynamadı mı, haketmedi mi maçı kazanmayı?;)
Universal
21.Ekim.2012, 10:40
Fenerbahçe kendi etti kendi buldu.
Maça konsantre olarak izlemedim; ama şunu fark ettim. Oyuna giren son iki kişi Sezer ve Semih. Bu oyunculardan kim ne bekliyor ki oyuna giriyor? Bu oyuncular sıfırı tüketme noktasındalar motivasyon olarak. Bunlar farklı bir skor ile önde olduğumuz maçlarda oyuna girecek isimler bu skorda değil. Recep bile Sezer ve Semih'den daha fazla katkısı olur bu takıma.
Stoch sezon başı sözleşmesine güvenerek mi böyle oynuyor. Düşünmek istiyorum. Stoch kendisini tüketmek istiyor, devre arası yüksek boservise Rus kulüplerine göndermek gerek.
Asıl gelelim hakeme bu maç nasıl +2 uzar? Birileri bizim kendimizi engellediğimiz kadar dışarıdan da engelliyorlar. Ertuğrul Sağlam'ın sırf oyundan çıkması 5 dakika. Anlam veremiyorum.
RasAnt
21.Ekim.2012, 11:34
Tek sevindirici durum Volkanın kendine gelmesi
Tuskarr
21.Ekim.2012, 20:58
Vederson bence şuan yerli statüsünde oynayan en iyi sol bek açık ve net.
Bence Milli Takım'da denenebilir.Kaç yaşında bilmiyorum ama tecrübesi,duran top becerisi,sürati,uzaktan attığı şutları ile yararlı olabilir evimizdeki maçlarda nasıl olsa bir iddiamız kalmadı.
Crazycat
22.Ekim.2012, 04:28
Maçtaydım, deplasman tribününde maçı izlemek için bilet aradım fakat bulamadım. Deplasman biletlerinin satıldığı yere gittiğimde oradaki adam gece bilet için bekleyenlerin olduğunu ama sabah bilet satılmadığını söyledi. Biletix'te satışların sadece stad gişelerinden yapılacağı yazıyordu, biletler İstanbul'da mı satıldı acaba bilgisi olan var mı? Ben de deplasmandan bilet bulamayınca Texas'tan izledim maçı. Bulunduğumuz yerde Bursaspor taraftarı birbirine girdi bir ara, Fenerbahçe taraftarı da bir ara birbirine girdi gibi gördüm ben ama benim bulunduğum yere uzaktı Fenerbahçe tribünü, yanlış görmüş olabilirim. Texas'tan torpil atanlar oldu, Fenerbahçe taraftarı 2 kere meşale yaktı. Devre arasına girerken Volkan'a küfür edildi, ara sıra Aziz Yıldırım'a küfür edildi. Maça gelecek olursak ortada bir maçtı bana göre. Bursaspor'un da atakları vardı, Fenerbahçe de son dakikalarda bastırdı, iki takım da kazanabilirdi maçı, berabere bitti. Volkan Demirel ve Moussa Sow gayet etkiliydi maçta. Kuyt'ın neden 90 dakika oynatıldığını anlamadım. Krasic, Stoch'a göre daha verimliydi oynuyor gibi gördüm ben. Son dakikalarda yapılan değişikliklerin de daha önce olması gerekiyordu.
davidvilla
22.Ekim.2012, 10:36
Çok denk maç oldu aslında, Bursa'da fark yaratan ibrahim öztürk oldu. Bursa çok kopuk gözüküyordu bireysel yetenekler surukledi oyunu. Fenerbahce yine aynıydı hala tempo konusunda bir türlü istediğini sahaya yansıtamıyor ama çok isteklilerdi bence.
GebzeLi1907
22.Ekim.2012, 12:17
Maçtaydım, deplasman tribününde maçı izlemek için bilet aradım fakat bulamadım. Deplasman biletlerinin satıldığı yere gittiğimde oradaki adam gece bilet için bekleyenlerin olduğunu ama sabah bilet satılmadığını söyledi. Biletix'te satışların sadece stad gişelerinden yapılacağı yazıyordu, biletler İstanbul'da mı satıldı acaba bilgisi olan var mı? Ben de deplasmandan bilet bulamayınca Texas'tan izledim maçı. Bulunduğumuz yerde Bursaspor taraftarı birbirine girdi bir ara, Fenerbahçe taraftarı da bir ara birbirine girdi gibi gördüm ben ama benim bulunduğum yere uzaktı Fenerbahçe tribünü, yanlış görmüş olabilirim. Texas'tan torpil atanlar oldu, Fenerbahçe taraftarı 2 kere meşale yaktı. Devre arasına girerken Volkan'a küfür edildi, ara sıra Aziz Yıldırım'a küfür edildi. Maça gelecek olursak ortada bir maçtı bana göre. Bursaspor'un da atakları vardı, Fenerbahçe de son dakikalarda bastırdı, iki takım da kazanabilirdi maçı, berabere bitti. Volkan Demirel ve Moussa Sow gayet etkiliydi maçta. Kuyt'ın neden 90 dakika oynatıldığını anlamadım. Krasic, Stoch'a göre daha verimliydi oynuyor gibi gördüm ben. Son dakikalarda yapılan değişikliklerin de daha önce olması gerekiyordu.
biletler grupların ellerindeydi üyelere her grup kendi satış yaptı
Crazycat
22.Ekim.2012, 14:38
biletler grupların ellerindeydi üyelere her grup kendi satış yaptı
Anlıyorum, keşke daha önceden haberim olsaydı. Grup dediğiniz Fenerbahçe taraftar grupları değil mi?
GebzeLi1907
22.Ekim.2012, 17:51
Anlıyorum, keşke daha önceden haberim olsaydı. Grup dediğiniz Fenerbahçe taraftar grupları değil mi?
tabiki.büyük çoğunluğu gfb ve temsilcilikleri olmakla beraber unifeb vamos ck hepsine dağılıyor.
sağlam deplasmanlar finaller yurt dışı deplasmanları derbiler çoğu zaman böyle..
Nedvedmania
22.Ekim.2012, 17:56
O biletleride öyle gruptan adamlara yanaşıp "bilet var mı" demekle olmuyor yalnız :D Grup içi faaliyetlere katılanlara verilir öncelikle biletler. Sonra kalırsa (Ki genelde hiç kalmaz) dışardan isteyenlere verilir. Bizde öyle en azından :)
GebzeLi1907
22.Ekim.2012, 18:11
O biletleride öyle gruptan adamlara yanaşıp "bilet var mı" demekle olmuyor yalnız :D Grup içi faaliyetlere katılanlara verilir öncelikle biletler. Sonra kalırsa (Ki genelde hiç kalmaz) dışardan isteyenlere verilir. Bizde öyle en azından :)
illaki, her tribünde öyle. :) derbilerde biletixe ilk oturan kapıyordu derbilere seyirci yasağı geldiğinden o ikilemde kalktı ortadan aynı tas aynı hamam devam :)
Crazycat
23.Ekim.2012, 19:15
Biletix taraftarı yanlış bilgilendiriyor o zaman. Sitede stadda satış yapılacak diyordu, neyse sağ olun bilgilendirme için @GebzeLi1907, @Nedvedmania.