View Full Version : Beşiktaş - Trabzonspor | STSL 8. Hafta
di canio
17.Ekim.2012, 23:31
http://img7.imageshack.us/img7/6944/beiktatrabzonspor.png
footballer33
17.Ekim.2012, 23:40
Kötü gidişin devam etme olasılığı, bu maçta yüksek maalesef. Galibiyetten umudum yok şahsen, son 2-3 maçta oynanan futbolu görünce. Beraberliğin ağır bastığını düşünüyorum. İnşallah, kazanabiliriz.
Mamadou
17.Ekim.2012, 23:55
Kolay maç olmayacak. Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarını kazanabilirsek önümüz açık ama maalesef oynanan oyun umut vermiyor. Bu iki karşılaşma Samet Aybaba'nın geleceğini belirleyebilir. Takım umarım arayı iyi değerlendirmiştir. 1-0 olsun bizim olsun. Şiddetle 3 puana ihtiyaç var.
Beklediğim ilk 11;
---------------Mc Gregor-------------
Hilbert - Sivok - Ersan - U.Boral
-----------Necip - Hasan------------
Holosko----Fernandes----O.Şahan
---------------Almeida---------------
Kaka Leite
17.Ekim.2012, 23:58
Milli takım maçlarından etkilenmemiş iki ekip karşı karşıya yorgunluk yok, sakat yok, Trabzonspor'u bir adım önde görüyorum.
Aybaba varken maalesef Beşiktaş'a hiç güvenmiyorum saha avantajı olsa dahil.İki takıma da başarılar iyi bir mücadele olur umarım..
LaigLeNoiR
18.Ekim.2012, 00:00
Gönlümdeki 11;
-------------McGregor
Tanju--Sivok--Ersan--Escude
------------Necip--Hasan--------
Hilbert----Fernandes----Olcay
---------------Almeida------------
Samet Aybaba'nın çıkaracak olduğu muhtelem 11;
------------------McGregor
Hilbert------Toraman-Ersan----Uğur
----------------Necip-?
Holosko-------Fernandes------Olcay
-----------------Batuhan
Trabzonspor
18.Ekim.2012, 16:25
Beşeiktaşla oynadığımız son 8 maçta 1 mağlubiyetımız var.Deplasmanda da 4 sezondur yenilmiyoruz.Bu çok iyi bir istatistik.Ben bu haftada yenilmeyeceğimizi düşünüyorum hatta galibiyet bekliyorum.
davidvilla
18.Ekim.2012, 16:45
Trabzon'un muhtemel 11'ini de alabilir miyiz arkadaşlar bilen ilgilenen varsa,sakatlar cezalılar falan..
Bordo61Mavi
18.Ekim.2012, 18:15
Onur
Serkan/Zeki -- Mustafa -- Bamba -- Emerson
Zokora
Sapara -- Alanzinho
Yasin -- Janko/Halil -- Olcan
Buyuk ihtimalle
Bana kalırsa artık Veli yerine Hasan Türk denenmeli biraz.
davidvilla
19.Ekim.2012, 10:41
Onur
Serkan/Zeki -- Mustafa -- Bamba -- Emerson
Zokora
Sapara -- Alanzinho
Yasin -- Janko/Halil -- Olcan
Buyuk ihtimalle
Güzel, Yasin,Olcan,Emerson üçünde de bir problem yoksa bu Trabzonu favori yapar. Belki sessiz ve derinden geliyorlar ama oynadıkları futbol kesinlikle ümit verici
di canio
19.Ekim.2012, 13:48
Trabzonspor taraftarları tribünden izleyemeyeceklermiş maçı. Yeter artık bu saçmalık. Yakında yayıncı kuruluşun etkisiyle hiç taraftar almazlar tribünlere.
bySilver
20.Ekim.2012, 01:11
Trabzonspor taraftarları tribünden izleyemeyeceklermiş maçı. Yeter artık bu saçmalık. Yakında yayıncı kuruluşun etkisiyle hiç taraftar almazlar tribünlere.
Anlamadım tam olarak biraz açıklar mısın?
petrol_fb12
20.Ekim.2012, 01:15
Ben trabzonspor'un daha kaliteli ayaklarla.Kazanacağını düşünüyorum..
pele96
20.Ekim.2012, 01:21
---------------Mc Gregor-------------
Hilbert - Sivok - Toraman - U.Boral
-----------Necip - Veli------------
Holosko----Fernandes----O.Şahan
---------------Almeida---------------
olacaktir yine iki takiminda gol yollarindaki sikintilari var Fernandes ve Olcana bagliyorum maci.
Mamadou
20.Ekim.2012, 01:30
Veli Kavlak Fenerbahçe karşılaşmasında kırmızı kart gördü. Cezası dolayısıyla bu karşılaşmada forma giyemeyecek.
pele96
20.Ekim.2012, 01:31
o zaman Oguzhan veya Hasan oynayabilir orda buyuk ihtimalle Oguzhan oynar diye dusunuyorum.
Mamadou
21.Ekim.2012, 00:30
Üst sırada bulunan takımların çoğu puan kaybetti. İki takım içinde bu maçın önemi 1 kat daha artmış oldu.
Deus Dominus
21.Ekim.2012, 05:18
Yani bu maçta berabere bitecek :) Tarih tekerrürden ibaret! Her hafta ayn senaryo :D
pele96
21.Ekim.2012, 10:41
Mc Gregor-Hilbert-Toraman-Sivok-UgurBoral-Hasan-Fernandes-Necip-Olcay-Holosko-Almeida 11 ile cikacagiz diye bir haber gormustum.
GeNç KaRTaL
21.Ekim.2012, 11:45
Fenerbahçe maçından sonra bu sezona dair tüm umutlarım bitti.Keşke şu maçta takım umutlarımı yeşertecek bir oyunla galip gelse ama sanmıyorum.Kazansak bile ancak duran topla falan kazanırız sanırım.
Bujsas
21.Ekim.2012, 13:35
1-0 gibi bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum ortada geçen bir maç olur.
footballer33
21.Ekim.2012, 16:01
Mc Gregor-Hilbert-Toraman-Sivok-UgurBoral-Hasan-Fernandes-Necip-Olcay-Holosko-Almeida 11 ile cikacagiz diye bir haber gormustum.
Ben de, Atakan Kurt'un yazdığı, şu ilginç 11'e denk geldim:
McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Uğur, Toraman, Hasan Türk, Fernandes, Holosko, Batuhan, Almeida.
Ve kendimce şöyle bir diziliş çıkardım, başka türlü çok saçma oluyor çünkü.
McGregor
Hilbert - Toraman - Sivok - Ersan
Holosko - Fernandes - Hasan Türk - Uğur
Batuhan - Almeida
Şimdi; 3-5-2 desek Holosko'ya yer yok, 4-2-3-1 desek sol açık yok, 4-3-3 desek kanatta kim oynayacak, onu bilmiyoruz. En mantıklı diziliş, üstteki oluyor bence.
Kazanırsak Galatasaray ile aynı puana geleceğiz ve biz Trabzonsporlular böyle durumlarda kesinlikle puan kaybedeceğimizi biliriz.
Deus Dominus
21.Ekim.2012, 17:57
Ben de, Atakan Kurt'un yazdığı, şu ilginç 11'e denk geldim:
McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Uğur, Toraman, Hasan Türk, Fernandes, Holosko, Batuhan, Almeida.
Ve kendimce şöyle bir diziliş çıkardım, başka türlü çok saçma oluyor çünkü.
McGregor
Hilbert - Toraman - Sivok - Ersan
Holosko - Fernandes - Hasan Türk - Uğur
Batuhan - Almeida
Şimdi; 3-5-2 desek Holosko'ya yer yok, 4-2-3-1 desek sol açık yok, 4-3-3 desek kanatta kim oynayacak, onu bilmiyoruz. En mantıklı diziliş, üstteki oluyor bence.
-------------McGregor
Hilbert - Sivok - Ersan - Uğur
-------------Toraman
-------Hasan - Fernandes
Holosko - Batuhan - Almeida
4-1-2-3 fm exploit tactic! :D
footballer33
21.Ekim.2012, 18:35
-------------McGregor
-------------Toraman
-------Hasan - Fernandes
Holosko - Batuhan - Almeida
4-1-2-3 fm exploit tactic! :D
Esame listesi TFF'ye gönderilmiş. İlk 11'imiz şu şekildeymiş:
McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Uğur, Toraman, Oğuzhan, Fernandes, Holosko, Almeida, Batuhan.
McGregor
Toraman
Holosko - Fernandes - Oğuzhan
Batuhan - Almeida
4-1-3-2 ?
uAburak89
21.Ekim.2012, 18:38
Samet Aybaba gemileri yakmış, kadroya bak. :)
footballer33
21.Ekim.2012, 18:44
Düşündüm de, bu kadrodan çok farklı dizilişler çıkabilir. Bu da, rakibin bizi çözememesini sağlar ve avantaja çevirebiliriz bu durumu. Tabii, öncelikle bunu avantaja çevirecek bir oyun ortaya koymak lazım. :)
Kaka Leite
21.Ekim.2012, 18:48
Esame listesi TFF'ye gönderilmiş. İlk 11'imiz şu şekildeymiş:
McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Uğur, Toraman, Oğuzhan, Fernandes, Holosko, Almeida, Batuhan.
McGregor
Toraman
Holosko - Fernandes - Oğuzhan
Batuhan - Almeida
4-1-3-2 ?
McGregor
Hilbert-Sivok-Toraman-Ersan
Holosko-Fernandes-Oğuzhan-Uğur
Batuhan-Almeida
Güzel kadro olmuş :)
Ya da
McGregor
Sivok-Toraman-Ersan
Hilbert-Fernandes-Oğuzhan-Uğur
Holosko-Almeida-Batuhan
Yaparak ya ölüm ya kalım demiş midir :D
fotosuki
21.Ekim.2012, 18:49
Maç başladıktan sonra diziliiş miziliş kalmıyor. Uğraşmayın boşuna :D
uAburak89
21.Ekim.2012, 19:07
TRABZONSPOR: Onur, Zeki, Mustafa, Bamba, Emerson, Olcan, Soner, Zokora, Sapara, Yasin, Halil
Milli takımda 2 gol atan Janko olsa daha iyi olurdu sanki Trabzon adına. Beklenen bir kadro gelmiş, bence maç gollü geçecek, kazanan çıkarsa da Trabzonspor olur gibi.
Bordo61Mavi
21.Ekim.2012, 19:50
En cekindigim adam Holosko.
Herkes bizi favori yapmis sanki Besiktastan cok daha iyi durumdayiz :) kaldiki bide mac Inonude.
Sezonun en iyi karsilasmalarindan biri olacak gibi geliyor, iki takimda acik oynayacak gibi sahaya cikmis.
uAburak89
21.Ekim.2012, 20:26
Zeki Yavru iyi oyuncu. :)
RaSenGan
21.Ekim.2012, 20:48
Sapara güzel attı :) Fernandes ava giderken avlandı :)
Nedvedmania
21.Ekim.2012, 20:50
Tribun Dergi @tribundergi
İnönü Stadı'nda devre arasında tribünlerden "Quaresma" sesleri yükseliyor
GebzeLi1907
21.Ekim.2012, 20:50
Trabzon çok güzel gelip son vuruşuyla birlikte çok güzel bir gol attı.
Beşiktaş da durumlar kötü tribün iyidi ancak bu golden sonra ikinci yarı iyi başlamazsa onlarda 60 65 ten sonra sırt çevirirler..
manager725
21.Ekim.2012, 20:51
Beşiktaş'ın oynadığı futbol mu?Değil her sene daha da berbat oluyor.Stadda mahalle maçını izletseler daha eğlenceli olur.
Fernandes'i herkes destekliyor ama en başından beri sevmiyorum bu adamı.Yaptı yine yapacağını.
Kısaca:Tüm takım satılsın,yalnızca 2 kişi kalsın:Özyakup ve Türk...Samet Aybaba istifa etsin.Bu futbol takımı artık kurtulsun.Gitmesin lan kimse maça.
C h A o S
21.Ekim.2012, 20:54
Spiker nasıl üzüldü öyle.Sanırsın milli takım gol yedi.Derbi bu insan biraz heyecanlı söyler Trabzon'un gol attığını.Adam golden sonra kendine gelemedi.
Sapara'da şık bir vuruş yaptı.Fernandes'in laubaliğinden kontra yedi Beşiktaş.Trabzon en kötü berabere kalır.Beşiktaş'ta oyunu çevirecek kapasite yok.Düşünün Almeida kanatta oynuyor.Forvette Batuhan diye biri var.Var mı yok mu belli değil.
petrol_fb12
21.Ekim.2012, 20:56
Trabzonspor sağ kanadı cok iyi bir yetenek...Soner'de aynı şekilde..
İki takım'da top oynamıyor..acayip kilit bir oyun var ortada...Son atakta...bağıra bağıra gol geliyorum dedi ve gol oldu..1-0 önde kapatmak trabzonu bu kilit oyunda memnun etmiştir diye düşünüyorum.
GebzeLi1907
21.Ekim.2012, 20:59
Spiker nasıl üzüldü öyle.Sanırsın milli takım gol yedi.Derbi bu insan biraz heyecanlı söyler Trabzon'un gol attığını.Adam golden sonra kendine gelemedi.
Sapara'da şık bir vuruş yaptı.Fernandes'in laubaliğinden kontra yedi Beşiktaş.Trabzon en kötü berabere kalır.Beşiktaş'ta oyunu çevirecek kapasite yok.Düşünün Almeida kanatta oynuyor.Forvette Batuhan diye biri var.Var mı yok mu belli değil.
http://www.youtube.com/watch?v=gQ8NCK4DfIY
anlatım özet değil canlı anlatım
aynı spiker yanılmıyorsam
iki melih de koyu beşiktaş lı ligtv de :)
C h A o S
21.Ekim.2012, 21:02
http://www.youtube.com/watch?v=gQ8NCK4DfIY
anlatım özet değil canlı anlatım
aynı spiker yanılmıyorsam
iki melih de koyu beşiktaş lı ligtv de :)
Melih Gümüşbıçak galiba şu anda anlatan.İyi maç anlatıyor ses tonu felan iyi ancak çok belli ediyor taraftarlığını.
C h A o S
21.Ekim.2012, 21:05
Ayrıca kapalı neden dolmuyor Beşiktaş'ta?Boşluklar dikkat çekiyor.Takım umut vaad etmeyince feda da bir yere kadar dediler heralde.
sui generis
21.Ekim.2012, 21:16
Fernandes farkını ortaya koydu :)
Esssteban
21.Ekim.2012, 21:16
Goooolll beee Fernandes :) Ferdi'm benim
C h A o S
21.Ekim.2012, 21:29
Onur neler çıkardı öyle ard arda.Şu adamı milli takıma almayanlar umarım izlerken utanıyorlardır.
uAburak89
21.Ekim.2012, 21:30
Maç Beşiktaş'a döndü, Trabzonspor sahada yok. Onur dışında tabii.
bySilver
21.Ekim.2012, 21:50
mac nasil gidiyor arkadaslar ?
C h A o S
21.Ekim.2012, 21:55
Of of Olcay ne kaçırdı öyle.Almeida ve Olcay ikinci yarı yüzde yüz kaleciyle karşı karşıya pozisyon harcadı.Valla şu anda herkes yerde Beşiktaş'ta.İkinci yarı çok iyi mücadele ettiler.İkinci yarı Beşiktaş galibiyeti kaçırdı.Açıkçası yazık oldu kaçan pozisyonlara.Atacaksın arkadaş onlarda kaçmaz.
RaSenGan
Yuh nasıl kaçtı o son saniyede :D 1-1 bitti.Yine 4 büyüklerin tümü puan kaybetti :)
uAburak89
1-1 bitti maç. Olcay son dakikada takımının 2. yarıdaki emeğine yazık etti. Tabii Volkan Şen'in de kaçırdı bir pozisyon var ama Olcay fena kaçırdı.
manager725
21.Ekim.2012, 21:56
Az önce FM13'te Olcay'ın bitiriciliği neden 8 diye bir şey gördüm?O soruyu yazan kişi cevabını aldı.Ben dahil tüm Türk milleti o pozisyonu gol yapardı.
Hasan Türk neden oynatılmıyor????????
Samet Aybaba istifa et artık.
pele96
21.Ekim.2012, 21:57
http://www.facebook.com/photo.php?v=4327998632029 Fernandesin golu.
Nedvedmania
21.Ekim.2012, 21:58
:D
http://img259.imageshack.us/img259/8745/adszbxl.png (http://img259.imageshack.us/i/adszbxl.png/)
petrol_fb12
21.Ekim.2012, 21:59
Teşşekürler ..!
İlk yarısı tam bir fiyasko gecen macın..ikinci yarısı hırs,mücadele,azim vardı..İki takımda uzun zaman derbi böyle oynanır dedirtti...Helal Olsun !
Deus Dominus
21.Ekim.2012, 22:00
Az önce FM13'te Olcay'ın bitiriciliği neden 8 diye bir şey gördüm?O soruyu yazan kişi cevabını aldı.Ben dahil tüm Türk milleti o pozisyonu gol yapardı.
Hasan Türk neden oynatılmıyor????????
Samet Aybaba istifa et artık.
O pozisyonu Onur çıkardı ayağıyla. İlk yarı ne kadar vasatsa ikinci yarı bir o kadar heyecanlı ve kaliteli oldu.
manager725
21.Ekim.2012, 22:05
http://img259.imageshack.us/img259/8745/adszbxl.png (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg259.imageshack. us%2Fi%2Fadszbxl.png%2F)
Komik değil acı bir durum var. 1 kişi tüm emekleri çöpe attı.
Bordo61Mavi
21.Ekim.2012, 22:05
Sezonun en iyi karsilasmalarindan biri olacak gibi geliyor, iki takimda acik oynayacak gibi sahaya cikmis.
Ikinci yarisiyla bu dedigim gerceklesmis.
1 puan iyidir Inonuden. Avci maci izledimi acaba ?
pele96
21.Ekim.2012, 22:09
Aybaba istifa etsin Riza Calimbayada raziyiz.
Nedvedmania
21.Ekim.2012, 22:11
Komik değil acı bir durum var. 1 kişi tüm emekleri çöpe attı.
Doğrudur. Ama hepsinin aynı anda yere yıkılması ilginç bir tablo oluşturdu tarafsız gözle izleyenler açısından :)
Fernandes gol atmadan hemen önce izlemeye başladım. Fernandes'in golü güzeldi. Tam vaktinde yetişmişim. Son dakikaya kadar zevkli bir maç oldu.
attirson
21.Ekim.2012, 22:17
http://img259.imageshack.us/img259/8745/adszbxl.png (http://img259.imageshack.us/i/adszbxl.png/)
Süperdi ya. :D Aglayanlar filan sanki sampiyonluk kactı son maçta. :D
fotosuki
21.Ekim.2012, 22:23
Şu Almeida'nın ne kadar alacağı varsa verip göndersinler. Ben bu kadar amaçsız bir futbolcu görmedim. Adam vasıfsızın teki. Etkisiz eleman diyeceğim ama adam takımına kötü etki ediyor.
Bu foto bir takımdan inancın, hırsın ne kadar fazla olduğunu gösteriyor. Dalga geçildi demiyorum ama her ne kadar dalga geçen varsa önce kendi milyon dolarlık takımlarına baksınlar ne yaptıklarına :)
Ayrıca bir kişi emeği çöpe attı demiş, ne çöpe atıldı pardon? Bir kişi net pozisyon kaçırınca çöpe mi atılıyor her şey. Futbol bu içerisinde her şey var. Emeğin falan gitti yok. Neden Olcay'ın hırsla topu takip edip oraya kadar koştuğu söylenmiyor acaba? Neden illa negatif bir yön aranıyor?
Ben maçı değil Şenol Güneş'i izledim. Soner ve Sapara'yı çıkartıp, Barış ve Volkan'ı oyuna almasının mantığını çözemiyorum 1 saattir. Halil'e 90 dakika sabredebilmesini bile anlayabilirim ama bunun açıklaması yok.
uAburak89
21.Ekim.2012, 22:38
Ben bir şey merak ediyorum, kadro değeri ve ayrılan bütçe bakımından Beşiktaş kaçıncı sırada ? Tüm zorluklara rağmen falan deniyor da, Antalyaspor kadar da mı bütçesi yok Beşiktaş'ın ? 11. sırada hatta yarınki maçtan galip çıkarsa haftayı 12. sırada tamamlayacak bir takım için yapılan yorumlarda biraz terslik var gibi. Bazı kişileri tenzih ediyorum tabii ki..
Samet Aybaba: Son dakikada kacan golde tüm takimi saha icinde yerde yattigini gorunce takim oldugumuzu http://anladim.Biz takim olduk
Nokta. :)
manager725
21.Ekim.2012, 22:40
Bu foto bir takımdan inancın, hırsın ne kadar fazla olduğunu gösteriyor. Dalga geçildi demiyorum ama her ne kadar dalga geçen varsa önce kendi milyon dolarlık takımlarına baksınlar ne yaptıklarına :)
Ayrıca bir kişi emeği çöpe attı demiş, ne çöpe atıldı pardon? Bir kişi net pozisyon kaçırınca çöpe mi atılıyor her şey. Futbol bu içerisinde her şey var. Emeğin falan gitti yok. Neden Olcay'ın hırsla topu takip edip oraya kadar koştuğu söylenmiyor acaba? Neden illa negatif bir yön aranıyor?
Üstteki futbolcuların kendini yere attığı pozisyonda futbolcuların siniri gözüküyor bence.Bu kadar net pozisyon nasıl kaçar 93 dakika koşan futbolcuya yazık.
pele96
21.Ekim.2012, 22:42
Ben bir şey merak ediyorum, kadro değeri ve ayrılan bütçe bakımından Beşiktaş kaçıncı sırada ? Tüm zorluklara rağmen falan deniyor da, Antalyaspor kadar da mı bütçesi yok Beşiktaş'ın ? 11. sırada hatta yarınki maçtan galip çıkarsa haftayı 12. sırada tamamlayacak bir takım için yapılan yorumlarda biraz terslik var gibi. Bazı kişileri tenzih ediyorum tabii ki..
Antalyasporun Besiktas kadar borcu varmi acaba?
Üstteki futbolcuların kendini yere attığı pozisyonda her şey ne olduğunu anlatıyor.Bu kadar net pozisyon nasıl kaçar 93 dakika koşan futbolcuya yazık.
Bende üzüldüm elbet, ama bunlar olur. Sonuçta 90'a kadar gol olmadı ve öyle de bitti. Adama yüklenmek gereksiz. O adam bizim çok işimize yarayacak daha. Bir hamlede bitirmek olmaz. Hele ki böyle günlerde.
Samet Aybaba: Batuhan Karadeniz kendine verdigim sansi kullanamadi.
Kaka Leite
21.Ekim.2012, 22:44
Kaçan bir pozisyon sonrası 4-5 futbolcunun yere yatması ile biz gerçek bir Takımız mantığını çözemedim ben yahu :)
Biri zaten yorulduğundan yerde gibi gözüküyor bi kızma durumu yok.Aslında oradakiler bir ikazdır, öfke göstergesidir.Aybaba'da istediği şekilde anlamış pozisyonu benim gözümde özeti budur..
Ben halısaha'da bile tanımadığım adam net kaçırında yere yatıyorum öfkemi belli ediyorum biz de mi gerçek bir takım olduk acaba :D
uAburak89
Borçla sahadaki futbolun ne alakası var ? Öyle ya da böyle bir takım kuruldu sonuçta. 4 maçtır kazanamıyor takım, Antalyaspor veya başka iyi olan takımlar Beşiktaş kadar övülmüyor. Sadece buradan bahsetmiyorum, spor yazarları olsun falan sizce de yaratılan havada bir sıkıntı yok mu ?
attirson
Herşeyi böyle kıyaslarsan Antalyaspor daha bilet paralarından maç günü stadın elektrik ,bakım ,su parasını cıkaramıyor.İç saha maçlarından zarar ediyor.Beşiktaş'ın borcu olabilir ama geliri Gs ve Fb'den sonra en cok olan takım.
Herşeyi böyle kıyaslarsan Antalyaspor daha bilet paralarından maç günü stadın elektrik ,bakım ,su parasını cıkaramıyor.İç saha maçlarından zarar ediyor.
Antalyasporlu seni :D
Trabzonspor
21.Ekim.2012, 22:49
Bir tane forvetimiz olsaydı iyi olurdu ya.Bu arada maçı izleyemedim NTVspor'dan takip ettim.Şenol hoca neden Soner'le Saparayı alıpta kötü oynayan olcan ve Halil'i oyunda bıraktı merak ediyorum ?
fotosuki
21.Ekim.2012, 22:53
Samet Aybaba: Son dakikada kacan golde tüm takimi saha icinde yerde yattigini gorunce takim oldugumuzu http://anladim.Biz (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fanladim.Biz) takim olduk
Nokta. :)
Takım olmak nedir? Türkiye liginde hangi takımlar takımdır? Adam 2 aydır takım oluyoruz diye uyutuyor milleti. Açıp puan durumuna bakmıyor mu merak ediyorum? Diğer takımların başarısızlıklarıyla kendi başarısızlığını örtüyor. Neymiş, liderle arada 6 puan varmış. Galatasaray maçlarını kazansa şimdi bavul topluyordu.
Mamadou
21.Ekim.2012, 22:55
Batuhan harbiden bu genç yaşında iyice dibe vuruyor . Yahu bu adam hiç çalışmıyor mu hiç mi kendini geliştirmiyor inanılması güç. Yanındaki arkadaşına pas verirken bile zar zor veriyor gibi hali var. Bu adamdan gol bekliyorsak işimiz var. Koşmaya mecali kalmamış.
Bu takım devre arasında forvet ve kanat oyuncusu transfer edene kadar çift forvet oynamalı. Almeida - Holosko arkalarında Fernandes ve merkezde üç merkezi orta saha ile rakibi yoran bir takım ortaya çıkabilir. Bu sisteme uygun orta saha oyuncuları da var. Oguzhan,Hasan,Necip ve Veli gibi. Kanatlardan ne orta geliyor ne de sıfıra inebiliyor oyuncular. Direk Almeida - Holosko'lu forvet hattında Almeida rakiple uğraşırken boşlukları Holosko değerlendirir. Kaçırsalar da olur yeter ki o adamları kanatta oynatmasın. Bu maçın en sevindirici iki şeyi ; Ersan'ın hazır olması ve tabii ki Oğuzhan'ın performansı. Oğuzhan umarım hep böyle devam eder , çizgisini hiç bozmaz.
Takım olmak nedir? Türkiye liginde hangi takımlar takımdır? Adam 2 aydır takım oluyoruz diye uyutuyor milleti. Açıp puan durumuna bakmıyor mu merak ediyorum? Diğer takımların başarısızlıklarıyla kendi başarısızlığını örtüyor. Neymiş, liderle arada 6 puan varmış. Galatasaray maçlarını kazansa şimdi bavul topluyordu.
Kardeşim bu takımdan bizim zaten bu sene beklentimiz olamaz. Tabi ki belli bir beklentimiz var, Avrupa kupalarına gidelim yeter. Henüz ligin başı daha bir dur :) Ayrıca bir şey hatırlatmak istiyorum, zor maçlarımızın tamamı bitti, geride kaldı. Devre arasında yapacağımız transferler ile takım kendine gelecektir. Az sabır :) Bende kızıyorum ama ılımlı olmak lazım artık.
fotosuki
21.Ekim.2012, 23:11
Kardeşim bu takımdan bizim zaten bu sene beklentimiz olamaz. Tabi ki belli bir beklentimiz var, Avrupa kupalarına gidelim yeter. Henüz ligin başı daha bir dur :) Ayrıca bir şey hatırlatmak istiyorum, zor maçlarımızın tamamı bitti, geride kaldı. Devre arasında yapacağımız transferler ile takım kendine gelecektir. Az sabır :) Bende kızıyorum ama ılımlı olmak lazım artık.
Ben kulübün beklentilerinde, kolay veya zor maçlarında değilim. Aybaba'nın pişkinliği insanı çileden çıkarıyor. :)
Ha bi de "çok koştuk" goygoyu vardı, onu kullanmadı sanırım bugün.
Ben kulübün beklentilerinde, kolay veya zor maçlarında değilim. Aybaba'nın pişkinliği insanı çileden çıkarıyor. :)
Ha bi de "çok koştuk" goygoyu vardı, onu kullanmadı sanırım bugün.
Evet onlar biraz can sıkıyor bazen. Kullanıyor Beşiktaş'ın bu durumunu.
manager725
21.Ekim.2012, 23:27
Şimdi soruyorum:
Özyakup bugüne kadar neden oynamadı?
Hasan Türk oynadığı 1 saniyeyi bile boşa harcamadı ama yok.
Genç kadro kurulacaktı,takımda o kadar solbek var,Boral oynuyor.
Almeida ile Batuhan Karadeniz arasında ne fark var?
Herkesin kendini yere atması bir öfke midir,yorgunluk mudur,takım olma mıdır?
BJK ilk yarıda futbol mu oynadı?
Borçlar olabilir,geçen senede Galatasaray'ın bir sürü borcu vardı.Ne yıldızlarla takım kuruldu,ne de gençlerle.Şahan mı genç,Boral mı genç?
Yeter artık.
Şampiyonluk istemiyorum,düzgün yönetim istiyorum (yönetimden futbolcuya teknik direktöre kadar)
ForsakeN
21.Ekim.2012, 23:28
O görüntü benim de hoşuma gitti. Maçı ne kadar istediklerini gösteriyor. Takımı gol kaçırırken tribünde tüyünü dahi oynatmayan adamlar da gördük daha 3-4 hafta önce
Mamadou
21.Ekim.2012, 23:30
Aslında iyi kötü futbol kaygısı yapmamalıyız. Ligde hiç bir şey oynamadan 13,14 puanda olan takımlar var :) Biz o takımlardan daha fazla gol atmamıza rağmen, o takımlara göre bazı maçlarda tek devrede olsa daha iyi futbol oynamamıza rağmen o takımların 4,5 puan gerisindeyiz. Bu takımda oyuncu kalitesinin abartıldığı kadar yetersiz olduğunu düşünmüyorum. Bu takımın en büyük eksikliği saha içerisinde takımı organize edecek oyuncu sayısının çok az olması. Bir Toraman var bide Fernandes var lider özellikli. Genç takım kuruyoruz ama bu takımı saha içinde yönlendirebilecek tecrübeleri unutuyoruz. Sadece takım oyununu oynayabilen oyuncuları bırakıyoruz. Ahh şu takımda bir Ernst olaydı ne güzel olurdu. Geçen sezon ki takımdan tek o adamın ayrılışına üzülüyorum. En azından bir sezon daha oynasaydı yada Nene transferi gerçekleşseydi keşke.
OrcunFB
21.Ekim.2012, 23:48
Maçın 2. yarısı tempolu güzel geçti, galibiyeti kaçıran taraf bence BJK'tı.
Tam da bu resmi koymak için girmiştim tam olarak noldu burada ? :D
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/318770_434548599936286_137494623_n.jpg
footballer33
22.Ekim.2012, 00:05
O son saniyede kaçan gol, hâlâ aklımdan çıkmıyor. Böyle bir şanssızlık ve beceriksizlik olamaz. Futbol şansı yanımızda değildi maalesef.
Oğuzhan'ın bundan sonra daha da sık oynaması gerektiğini gördük. Bugün, Fernandes ile birlikte orta sahanın en iyisiydi. Buraya daha önce yazdım mı bilmiyorum da; Hasan Türk, Oğuzhan, Muhammed ve Necip'ten oluşan bir orta saha hayalim var. Bakalım bir gün gerçeklecek mi? Bu gece; Uğur'un yerine Ersan sol bek oynasa, Toraman stoper, Hasan Türk orta saha başlasa bu futboldan daha geri oynamazdık sanırım. Almeida, Batuhan, Holosko ve Mehmet Akyüz'ü toplasan bir Mustafa Pektemek etmez benim gözümde. Artık çaresiz devre arasını ve Pektemek'in takıma geri dönmesini bekleyeceğiz, yapacak bir şey yok. Belki, o zaman şu kaçan golleri görmeyiz daha fazla.
antiochia
22.Ekim.2012, 00:05
Beşiktaşlılar kusura bakmasın ama Samet Aybaba ile bu iş olmaz.Yerine daha iyi bir teknik direktör olsa daha başarılı olur...
nouma16
22.Ekim.2012, 00:31
Hayırlısı be Gülüm.
Oğuzhan çok iyi futbolcu çok klass oynuyor.
davidvilla
22.Ekim.2012, 10:32
Onur sen ne ayaksın arkadaş ya. Aldı 1 puanı valla
eXcitinG
22.Ekim.2012, 11:21
Cüneyt Çakır bu sezon bizi resmen 2.kez ateşe attı. OLcan`a kart vereceğine oyunu devam ettirdi ve goLü yedik.
Ya oyunu, mücadeLeyi feLan geçtim hakem abiLer artık şu maç sonuçLarına etki etmesi yahu. Etmesin !
barahir
22.Ekim.2012, 14:17
Özeti ne zaman izlesem son pozisyonun kaçmasından sonra ben bile kendimi yere bırakasım geldi her sefer.. Çok yazık oldu gerçekten.. Çok çok iyi mücadele ve iyi bi oyun ortaya koydu Beşiktaş ama olmadı maalesef..
Beşiktaşlılara diyorum ki takımınıza sahip çıkın, fazlasıyla hakediyolar..
Universal
22.Ekim.2012, 20:30
Bir Fenerbahçe'li olarak, Beşiktaş'ın mücadelesi ile gurur duyuyorum.
zeck17
22.Ekim.2012, 20:59
https://www.youtube.com/watch?v=0J6-ux8KQbQ
hahahah muhteşem olmuş :D
vol2:
http://www.youtube.com/watch?v=eSfXvPjGyZU
Nedvedmania
23.Ekim.2012, 02:26
https://www.youtube.com/watch?v=0J6-ux8KQbQ
hahahah muhteşem olmuş :D
vol2:
http://www.youtube.com/watch?v=eSfXvPjGyZU
1.si süper :n:
Nocna Mora
23.Ekim.2012, 16:00
İbrahim Toraman'ın ön libero oynarsa ne kadar etkili olacağını bence bütün ülkeye kanıtlamış maçtır bu maç. O kadar iyi oynadı ki söylenecek söz yok bence. Fernandes ve Oğuzhan'da çok iyiydiler. Oğuzhan'ın sürekliliği yok ama kumaşı çok kaliteli kesinlikle ısrar edilmeli. Genel anlamda deplasmanlarda
İbrahim Toraman
Fernandes (Oğuzhan) - Necip (Veli)
iç sahada ise
Toraman
Fernandes - Necip (Oğuzhan)
şeklinde oynamalı Beşiktaş bundan sonraki maçlarını bence. Veli iç sahadaki maçlarda çok gereksiz kalacaktır. Gerek yok yani koşmaya. Koşturacaksın rakibini.
Ersan Gülüm'ün stoper mevkiisindeki performansı dikkatimi çekti. Oldukça başarılıydı. Topu da oyuna iyi sokuyor. O bölgede devam etmeli. Sivok ile iyi bir ikili olabilirler birbirlerine alışırlarsa. Uğur Boral'ı beğenmedim. Bir bek Hilbert olunca Uğur sırıtıyor. Kadroda kim var bilmiyorum ama sol bek alternatifleri denenmeli. Uğur'la olmaz bu iş. Gençlere şans verilmeli o bölgede.
İleri uç için konuşacak olursak Almeida'nın kanat oynaması çok saçmaydı. Santrafor'a geçtikten sonra çok iyi oynadı. Trabzon'un çakılı savunmasını peşine taktı kanatlara indi koşturdu, aralara iyi sarktı. Yapması gerekeni yaptı. Gerçekten kaliteli bir oyuncu Almeida. Batuhan'ın hala çok eksiği var. İç sahada oynayabilecek bir oyuncu değil bence. Bu pas temposuna yavaş kalıyor. Deplasmanlarda daha çok havadan top tutturmak için kullanılabilir su an ki haliyle. Olcay Şahan'ı beğenmedim. Eksiği çok fazla. Kaçırdığı pozisyonlara anlam vermek zor. Bu seviyede oynayan bir oyuncuysan ikisini de gol yapabiliyor olman lazım. Tekniği oldukça iyi, oyunu görüşü, yaratıcılığı, pasları ama son vuruş çalışmaları ve daha çok savunma yapması lazım. Oturaklı takımlara karşı bu haliyle çok pozisyon verir soldan Beşiktaş Olcay'ın oynadığı dakikalarda.
Trabzon'un hali içler acısı. Şenol Güneş takımı baltalamaya devam ediyor. Janko gibi bir adamın var ve sen hala Halil'i ilk 11 başlatıyorsan bir sorun var demektir. Saçma sapan oyuncu tercihleri yapıyor. Takıma daha fazla zarar vermeden gitmeli. Zeki'yi de beğendim. Israr edilmeli kesinlikle.
Beşiktaş'ın oyununa yazık oldu. Maçın hakkı bence Beşiktaş'ındı. Şimdi önemli olan bu performansı kalıcı hale getirmeleri ama Samet Aybaba bunu başarabilir mi bilmiyorum.