Log in

View Full Version : AEL Limassol - Fenerbahçe | Avrupa Ligi C Grubu

Nedvedmania
22.Ekim.2012, 02:17
http://img689.imageshack.us/img689/5793/fvvk.jpg (http://img689.imageshack.us/i/fvvk.jpg/)

Başarılar !

OrcunFB
22.Ekim.2012, 03:01
Kazanacağımızı düşündüğüm bir maç. Limassol'dan çok daha iyi bir takımız ve bunu sahada yansıtabilecek futbolcularımız var. Fazla zorlanmadan alınmış bir galibiyet bekliyorum. :) Alacağımız galibiyet ile gruptaki ilk 2 sırayı büyük ölçüde garantileriz.

Mamadou
22.Ekim.2012, 04:30
İç sahadaki maç rahat geçer de bu maçın hiç rahat geçeceğini sanmıyorum. Zorlu bir karşılaşma olacak Fenerbahçe adına. Tahminim beraberlik umarım temsilcimiz 3 puana uzanan taraf olur. Fenerbahçe AEL ile yapacağı maçlardan 6 puan çıkartabilirse lider çıkar diye düşünüyorum gruptan. Marsilya'da yavaş yavaş düşüşte.

SacrificeGGTC
22.Ekim.2012, 04:39
Deplasmandan kesinlikle puan ya da puanlarla dönmeliyiz. Bunun için kadromuz yeterli. Özellikle erken bulacağımız gol bizi farka götürebilir.
Eksik listesine bakmadım ama sanırım Meireles kadroda bulunamayacakmış. Hatalıysam, düzeltin lütfen.

petrol_fb12
22.Ekim.2012, 05:08
Ülke puanı mutlak kazanamamız lazım..Tehlike canları calmaya başladı avrupa için..Fenerbahce bu macı kazanırsa ülke puanı biraz rahatlar ..Futola gelicek olursak..Umarım kazanırıız...Bu takım resmen kapalı kutu..Nasıl oynadıklarını bilmiyorum..Umarım skoru erken bulup geri çekilmeyiz..

Tuskarr
22.Ekim.2012, 09:39
Yeter artık bu takıma da yenilmeyelim.Ezip geçmemiz gereken bir takım yahu.

davidvilla
22.Ekim.2012, 10:44
Bu kıbrıs rk takımlarını hafife almak gibi bir hataya düşmeyiz umarım. Ayrıca Fener belki de o deplasmandan cıkabilecek tek türk takımı çünkü yıllardır seyirciden atmosferden etkilenmeden oynayan tek takımımız bence. Kalite kefesine koydugumuz zaman tabi bu adamlardan kat kat yukarıdayız ama futbol değişik bir oyun. O ülkenin takımları kendi sahalarında avrupanın devlerine kafa tutuyorlar zar zar puan veriyorlar. Fenerbahce en iyi yaptığı şeyi, soğukkanlılıgı maca yansıtmalı

LaigLeNoiR
22.Ekim.2012, 10:59
Karşılaşmada Türkiye ve KKTC bayraklarını açmayacağına dair sözleşme imzalamış sanırım Fenerbahçe taraftarları bu doğru mu ?

Nedvedmania
22.Ekim.2012, 11:11
Karşılaşmada Türkiye ve KKTC bayraklarını açmayacağına dair sözleşme imzalamış sanırım Fenerbahçe taraftarları bu doğru mu ?

Dogru .

Gncl1905
22.Ekim.2012, 11:47

Saçmalığa bak ya bir de bize milliyetçi derler. Bayrak açtırmamak için anlaşma yapmak nedir, dünyanın neresinde var bu olay?

Bir Türk oyuncunun formasının altına KKTC baskılı giymesini ve gol atınca formasını çıkarıp altındaki KKTC bayrağı göstermesini isterim ama olur mu bilmem :)

Başarılar Fenerbahçe, zaten kazanırız rakip bizden bayağı düşük seviyede. Kapanırlar belki ama kapansalar da Fenerbahçe'de yetenekli ayaklar var kilidi açabilecek.

GebzeLi1907
22.Ekim.2012, 12:11
300 bilet almış bir kktc taraftar derneği bileti dağıtırken böyle bir anlaşma imzatlamış.
Diğer grubun böyle bir olayı yok 600 bilet diğer grupta.
Büyük olaylar yaşanabilir tabi özellikle kktc bayrağında ama ne olursa olsun o bayrağın orada olması lazım.
Türkiyeden seyirci götüremiyor olmamız büyük dezavantaj..

Maça gelirsek ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maç puan kaybı hem ülke futbolu adına hem de harcanan paralara, Fenerbahçe taraftarına ayıptır.Hoş Fenerbahçe taraftarı artık beraberliğe sevinir hale geldi ama bu maç ne eksik dinler ne mazaret.
Arada büyük kalite farkı imkan farkı var.Doğru futbol oynayan bizim ayarımızdaki her takım yedekleriyle bile Limasol'u yenmeli.

EndoplazmiK RetikuluM
22.Ekim.2012, 12:23
Bu maçta gol atabileceğimizi bile düşünmüyorum. Ha atarız ama şansa. Pozisyon zenginliği yaratabilecek kilit oyuncumuz yok. Meireles ve Mehmet Topuz nokta pasçılar değil... Ve sanırım ikiside bu maçta yoklar. Ayrıca ne Baroni ne Mehmet Topuz, ne Meireles ne Mehmet Topal... Bir Alex değil... 3 yıldır takımın başında olan bir hoca var ama hala oturmuş bir sistemimiz yok ve kendi takımımıza güvenemiyoruz. AEL'den değil FB'den korkuyorum açıkçası. Bu maçta işimiz çok zor, bir de Rumlar ile aramızın kötü olduğunu düşünürsek... Ben beraberlik bekliyorum... İşimiz çok zor, umarım şanslı oluruz.

LaigLeNoiR
22.Ekim.2012, 13:14
Büyük rezillik bayrakların stada sokulmaması, buna kim karışabilir ki ? Birileri bu olaya el atmalı.

ReaList
22.Ekim.2012, 13:18

Evet Doğru.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=31339

Böyle ufak işlerle haklılığı aramak yolu büyük devletlere, kurumlara, kulüplere ve kişilere yakışmıyor. Haklılık gösterişle değil uluslararası alandaki hakkaniyetle elde edilir, bunun yolunu aramamız lazım. Formula 1'i düzenlediğimiz ilk sene, M.Ali Talat'a ödül verdirdik, psikolojik bir hareketti ama kazancı (!) 5 milyon $ ceza ve bazı yaptırımlar oldu. Bizim bu işleri çözmek için daha kalıcı ve etkili çözümler bulmamız gerekiyor. Orda bayrak açsan ne açmasan ne ? Elland Road'ta da Türk Bayrağı açtırmıyolardı ama Galatasaray o bayrağı o kupaya süsledi. Sözün geçmesi için önce her alanda başarılı olmanın yolunu bulmak ve bu başarıyı elde etmek gerek.

Universal
22.Ekim.2012, 14:11
Fenerbahçe kazanır, turu cebine koyar.

ReaList
22.Ekim.2012, 14:13
Maça gelecek olursak.

Haftalık antrenmanda günlerin çoğunu pas antrenmanlarıyla " 5'e2 , Kısa Pas, Kombinasyon vs " ile geçirmemize rağmen hala topla oynama yüzdemizin büyük bir bölümü kendi sahamızdan çıkamadığımız veya hazırlık paslarıyla geçen evreden oluşuyor.

Bizim beklediğimiz oyun bu olacakken ;

http://g1210.hizliresim.com/12/q/f5m9n.png

Ne yazık ki böyle oynuyoruz

http://g1210.hizliresim.com/12/q/f5mc8.png

2. Pas tarzı oyunla oynadığınızda, top yapabilen oyuncularla belki sorun yaşamazsınız ama bu maç için Bekir, Egemen, Selçuk Hasan Ali gibi oyuncuları düşünecek olursak büyük sorun. Çünkü bizi orada sadece bir maç beklemiyor. Ağır bir atmosfer, aşırı baskı ve taraftarın gazıyla gelen bir tempo rakibin üzerimize daha çok gelmesine ve baskı ortamının oluşmasına neden olacaktır.

Biz 2. Pas tarzı oyunla oynadığımız sürece sıkıntıda oluruz. Çünkü geride ve stoper önünde oynayan oyuncularımız baskı yediği zaman hata yapmaya müsait oyuncular. Bunu defalarca gördük.

Rakip nasıl oynar, nasıl çıkar, atmosfer nasıl olur bunlar sadece tahmin, en azından bizim ne oynadığımızı biliyoruz bu nedenle Avrupa'da kolay maç yok, hatanın telafisi de yok bunu bilmek gerek.

footballer33
22.Ekim.2012, 14:50
Kolay maç olmayacak. Beraberliğin kötü bir skor olmayacağını düşünüyorum. F.Bahçe, baskıyı kaldırıp kendi işine bakarsa kazanabilir de. Sakatlardan hiç değilse 1-2'si iyileşirse F.Bahçe'nin şansı artar.

di canio
22.Ekim.2012, 17:00
Bu maçta Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrağının açılmasını kimse engelleyemez. O bayrak açılacak, açılmalı. Yaptırımı ne olursa olsun. Yıllardır bizim maçlarımızda tamamen siyasi ve tahrik amaçlı Ermenistan, GKRY, İsrail, Kürdistan bayrakları açılmasına ses çıkarılmıyorsa, buna da çıkarılmamalı.

uAburak89
22.Ekim.2012, 17:02
Rakibin teknik direktörünün görevine son verilmiş galiba.

sananes
22.Ekim.2012, 17:27
Aykut Kocaman 3 senedir takımın başında evet ama birinci gelen şampiyonluktan sonra geçen sezon sadece geçsin de nasıl geçerse geçsin sezonuydu,bu sene yeniden bir yapılanma olduğu için,bu takım 3 senelik değil daha bir kaç aylık takım gibi duruyor. Şartlar bunu gerektirdi ve böyle oldu.

Rakibe gelecek olursak bizden iyi olmadıkları kesin ama biz de iyi oynamıyoruz maalesef ve şimdi mehmet topal iyileşmiş,bu iyi bir şey gibi görünsede sahada mehmet topal,selçuk,baroni üçlüsünü aynı anda görmekten korkuyorum ben. Aykut Hoca bu hatayı yapmayı çok seviyor çünkü.Umarım bunu yapmaz.Caner'in de bu maçta olmasa bile yakın zamanda biraz kenara çekilmesi gerekiyor.

Umarım futbolun çok oynanmayacağı ve konuşulmayacağı bu maçta her ne şekilde olursa olsun kazanırız.Gruptan zaten çıkarız ama Güney Kıbrıs temsilcilerinin bizi ülke puanında geçme ihtimalleri ve tarihin verdiği gerginlik sebebiyle kazanmamız gerekiyor.

davidvilla
22.Ekim.2012, 18:07
Uefa yuksek risk kategorisindeki bu maça elindeki en dandik hakemlerden biri olan Alexandru Dan Tudor u vermiş. işte risk budur :)

OrcunFB
22.Ekim.2012, 19:17
NTV SPOR SON DAKİKA: Teknik direktör Pampos Christodoulo'nun görevine son verildi.

Büyük bir ihtimalle maça teknik direktörsüz çıkacaklarmış.

Universal
22.Ekim.2012, 20:29
Limassol'un teknik drektörsüz olması onlarının ne kadar maç için konstre olabileceklerini bize şimdiden gösterdi. Tek etkili savunması taraftarı olacak; ama sol bir örgüt olmaları ve diğer G.Kıbrıs ekiplerine benzememesi yüzünden, Fenerbahçe'nin farklı kazanabileceği bir ekip.

ThersoN
23.Ekim.2012, 20:19
Bayrak Krizi baya büyüdü.. Telegol'de acayip şeyler oldu :D fakat bugunkü haberlere bakıldığından durum öyle abartıldığı gibi değilmiş..

di canio
23.Ekim.2012, 20:47
Bayrak Krizi baya büyüdü.. Telegol'de acayip şeyler oldu :D fakat bugunkü haberlere bakıldığından durum öyle abartıldığı gibi değilmiş..

Biz kendimiz büyütüyoruz. Ben UEFA'nın ya da FIFA'nın herhangi bir organizasyonda "stada bayrak getirmeyin" diyeceğini sanmıyorum. İzliyoruz, herhangi bir maçta maçla alakasız ülkelerin bayrakları açılıyor fazlaca. Yanılmıyorsam Ermenistan'la oynanan milli maçta da Azerbaycan bayrağı olay olmuştu. O gün de ben bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Bizim aman bir sorun olmasın diyen işgüzar yöneticilerimiz, olay büyütmeyi çok seven medyamız sağolsun.

Homer J.S
23.Ekim.2012, 21:14
Handikap 0 olur bu maç. Fenerbahçe bir farkla kazanır, turu cebe koyar..

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Ekim.2012, 21:21
bayrak konusu ozellikle guney kibrista hassas bir konu. kiskirtma olur cok bariz. ortami germenin ne KKTC ye ne de bize yarari olmaz. bu konudan prim yapan bazi gereksiz medya grubunun ahlaksizligina da bir yenisi eklenmis oldu.

arkadasa katiliyorum, tek farkli galibiyet cikabilir mactan. beraberlik de olabilir, zor gol yiyen bir takim limassol. umarim yenilmeyiz. ufak da bir ihtimal olsa futbol bu, her sonuc var.

Cengo
23.Ekim.2012, 23:35
Stada bayrak getirmeyin denmemiş. Bayrak getirilmemesi tavsiye edilmiş Fenerbahçe'ye. Bir zorunluluk yok ama KKTC ve Yunanistan bayrakları tamamen yasak.

Walter Sakana
24.Ekim.2012, 10:51
Ülkemizin milli maçlarına bile kulüp formalarıyla gidiyorken bu bayrak krizini ne diye büyütüyoruz onu anlamadım. Ha biz orada ısrarla KKTC bayrağı açmak istiyorsak zaten bizim amacımız başka o zaman. Birde sanki KKTC çok seviyor ya bizi, her yerde Türk bayrakları açıyorlar ya... Ne kadar kolay gaza gelen bir milletiz Allahım.

attirson
24.Ekim.2012, 10:56
Ülkemizin milli maçlarına bile kulüp formalarıyla gidiyorken bu bayrak krizini ne diye büyütüyoruz onu anlamadım. Ha biz orada ısrarla KKTC bayrağı açmak istiyorsak zaten bizim amacımız başka o zaman. Birde sanki KKTC çok seviyor ya bizi, her yerde Türk bayrakları açıyorlar ya... Ne kadar kolay gaza gelen bir milletiz Allahım.

Aynen Yunan ve KKTC bayrakları tamamen amacı ortaya cıkarıyor.Olay olmazsa bu maç sürpriz olur GS voleybol ve Efes'in basket maçlarını unutmadık.
Nedense rahat kazanırız gibi bir his var icimde.Böyle maçları kazanmakta tecrübeli bir ekibiz.

di canio
24.Ekim.2012, 14:15
UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu 3. hafta maçında, deplasmanda Kıbrıs Rum Kesimi takımı AEL Limassol ile karşılaşacak olan Fenerbahçemizin 19 kişilik kadrosunda şu oyuncular yer alıyor.

Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Özgür Çek, Miroslav Stoch, Milos Krasic, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Semih Şentürk, Moussa Sow ve Recep Niyaz.

Kafilemiz, bugün saat 12.00’de, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla, Rodos üzerinden Larnaca’ya hareket etti.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=31384

Cengo
24.Ekim.2012, 18:49
AEL solcu siyasi görüşe sahip camiası olan bir kulüp. Dolayısı ile problem çıkması pek muhtemel değil ama yine de hiçbir zaman güvenemeyeceğiz onlara. Aksine Türkiye ile ilişkilere kötü niyetli bakmadıkları bile söyleniyor. Bize kötü davranmazlar ise buraya geldiklerinde aynı ölçüde misafir etmeliyiz.

Sindesmos Filathlwn AEL (AEL Taraftarlar Birliği) açıklama yapmış: “Biz politik bir kıraathane değiliz ve bu maçı fırsat bilen, AEL’e zarar verecek türde eylemlere girişecek kimsenin yayında yer almayacağız”

barahir
24.Ekim.2012, 18:53
Bir anekdot daha vereyim.. Limassol takımının kuruluş sürecinde bir Türk yer alıyor ve bu Türk'ün Fenerbahçeli olması sayesinde renkleri sarı-lacivert..

TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Ekim.2012, 19:14
desenize dostluk maci havasinda gececek mac o zaman, bu harika oldu. ilk basta yaratilan hava cok olumsuzdu ama is sadece futbola kalirsa puan kaybi yasamayiz diye dusunuyorum. onumuzdeki 2 mac cok onemli, 6 puan bizi rahatlatir. avrupa liginde daha az yipraniriz boylelikle, rotasyon imkani dogar. ozellikle bu macta galibiyet cok onemli, evimizdeki macin kacari yok cunku (:

Sekopej
24.Ekim.2012, 21:01
Selçuk ve Mehmet Topal aynı anda sahada olabilir, böyle bir hata olmazsa, maçı kazanırız, gerçi bu iki oyuncu beraber de sahada olsa yine de kazanmamız gereken bir maç.

BleedingMoon
24.Ekim.2012, 21:18
Bir anekdot daha vereyim.. Limassol takımının kuruluş sürecinde bir Türk yer alıyor ve bu Türk'ün Fenerbahçeli olması sayesinde renkleri sarı-lacivert..

limasollu naci mi yoksa :icon_smile:

barahir
24.Ekim.2012, 21:40
:)
Sevim Ebeoğlu diye bir şahısmış..

AELin renklerini de siz belirlediniz. Bu nasıl oldu?

AELde oynadığım dönemlerde formalarımız‚ beyaz gömlek ve mavi şorttu. Bir gün kulüp başkanı‚ İngiltereye bir ziyaret öncesinde bana‚ takıma farklı renklerde formalar yaptırmayı düşündüğünü ve ne renk yaptırması konusunda fikrimi öğrenmek istediğini söyledi. Ben de Doğan Türk Birliği ve Fenerbahçe takımlarına olan tutkum nedeniyle‚ sarı lacivert önerisinde bulundum. O gün itibariyle‚ takımın renkleri sarı lacivert oldu.

MeMo
24.Ekim.2012, 21:43
Son 3 maçtır en azından karakter koyuyoruz ortaya eksikler bizi çok etkilemezse topumuzu oynayabilirsek galibiyet bekliyorum.

Homer J.S
24.Ekim.2012, 22:26

Hahahah hiç güleceğim yoktu inan :D :D

Kaka Leite
24.Ekim.2012, 22:33
Biz bu takıma Xavi'yi getirsekte Selçuk Şahin'i kesemeyiz.Adam ne yapıp edip kendine yer buluyor, çok kısmetli kendisi..

Kazanırız diye düşünüyorum..

Lim10
24.Ekim.2012, 22:34
Son 3 maçtır en azından karakter koyuyoruz ortaya eksikler bizi çok etkilemezse topumuzu oynayabilirsek galibiyet bekliyorum.

Benide bu umutlandırıyor.Çok kolay teslim olacaklarını düşünmüyorum.Yinede ufak ufak ayağa kalkmaya başladık, bu bile yetecektir.Bu maç ve Kadıköy'den çıkaracağımız 2 galibiyetle gruptan çıkmayı neredeyse kesinleştirmiş oluruz.3-1 içimden geçen skor.Nostradamus kılıklılarada tavsiyem artık takımlarına ve hocalarına güvenmeye başlasınlar.

Universal
24.Ekim.2012, 22:46
AEL kaliteli ve iyi bir ekip değil, ne Gladbach ne de Marsilya gibi hiç ama hiç değiller, burada ki herkesin tek korkusu maçın G.Kıbrıs'da olması. Bu maç Kadıköy'de olduğu zaman burada ki herkes Fenerbahçe 5 atar diyecek. Kaldı ki önümüzde ki iki maçta 6 puanı farklı iki skor ve oyun ile alacağız. Eksik kadro ile çıkmak şans olacak, hem yedekler moral bulacak hem de takımın durumunu göreceğiz. Son olarakda, Kuyt yerinde Semih oynaması gerektiğini düşünüyorum.

ThersoN
24.Ekim.2012, 22:52
Biz kendimiz büyütüyoruz. Ben UEFA'nın ya da FIFA'nın herhangi bir organizasyonda "stada bayrak getirmeyin" diyeceğini sanmıyorum. İzliyoruz, herhangi bir maçta maçla alakasız ülkelerin bayrakları açılıyor fazlaca. Yanılmıyorsam Ermenistan'la oynanan milli maçta da Azerbaycan bayrağı olay olmuştu. O gün de ben bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Bizim aman bir sorun olmasın diyen işgüzar yöneticilerimiz, olay büyütmeyi çok seven medyamız sağolsun.

Telegol'de iki akşam boyunca Kıbrıslı dernek yöneticilerini neredeyse sorguladılar. :D Aslında mevzu basit adamlar orda yaşıyor olayları en aza indirmek için çaba gösteriyorlar. Burada maçı Tv başından izleyecek olanlar ahkam kesiyor.

Walter Sakana
25.Ekim.2012, 14:31
Fenerbahçe'nin şanssızlığı rakibin teknik direktör değişikliği yapması. Daha önce rakip izlendi, ona göre hazırlanıldı. Şimdi oyun sistemleri değişecek muhtemelen. Nasıl oynayacaklarını bilmeden sahaya çıkacak Fenerbahçe. Ayrıca teknik direktör değişikliği sonrası ilk maçlarında iyi oynar takımlar genelde. Ama genede rahat kazanacağını düşünüyorum Fenerbahçe'nin. Rakip Gladbach'tan daha zayıf bir takım sonuçta.

Fenerbahçe'nin şansı ise saha zemininin güzel olması. Fenerbahçe rakibinden daha iyi bir kadroya sahip olduğu için bu önemli bir avantaj.

Bir diğer konu basın toplantısında Aykut Kocaman rakibin savunmasının sağlamlığına dikkat çekti. Ben ilk başta 5-1 yenildikleri Marsilya maçını hatırlayarak ne diyor dedim ama diğer skorlarına da bakınca pekte haksız olmadığını gördüm (hazırlık maçında da kendi sahalarında Vitesse'ye 9-0 yenilmeleri saymazsak):

Avrupa:
8 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi
Attıkları gol sayısı: 8 Yedikleri gol sayısı: 8 (5'i Marsilya maçında ve 8 maçın 5'inde gol yememişler)

Linfield 0-0 (dep) / 3-0
Partizan 1-0 (dep) / 1-0
Anderlecht 2-1 / 0-2 (dep)
Gladbach 0-0
Marsilya 1-5 (dep)

Lig:
6 maçta 3 Galibiyet 3 beraberlik
Attıkları gol sayısı: 9 Yedikleri gol sayısı: 4 (hiç bir maçta 1'den fazla gol yememişler)

Doxa (dep): 3-1
Alki: 3-1
Apollon (dep): 0-0
Omonia: 1-1
Olympiacos (dep): 0-0
Salamis: 2-1

Başarılar...

Börk
25.Ekim.2012, 18:36

bu çok iyiydi gerçekten :n:

Fenerbahçe'ye canı gönülden destek veriyoruz BAŞARILAR :)

uAburak89
25.Ekim.2012, 20:18
Fenerbahçe'den çok net bir galibiyet bekliyorum. Özellikle Türk oyuncuların performansı yüksek olacakmış gibi geliyor bana.

Universal
25.Ekim.2012, 21:18
Fenerbahçe AEL'e göre taktik diziliş yapacaksa turnuvadan çekilsin. Fenerbahçe bu tarz takımlara kendi oyununu kabul ettirmeli ve çıkıp yenmeli. Futbol bu tabii ki biz nasıl gibip ManU'yu deplasmanda yenebiliyorsak onlarda bizi yenecektir. Ama biz maçtan bir gün sonra ManU nasıl davranıyor ve sorun olmuyorsa bizde de olmamalı. İşte bunu yaptığımız gün bir yerlere geliriz. Porto, Ajax ve Lyon gibi kulüpler bunu yapıyor belki kupa alamıyorlar ama hep varlar ve hep en iyi takımlar adında isimleri sıralanıyor.

ReaList
25.Ekim.2012, 21:54
:tur:

http://f1210.hizliresim.com/12/t/f92p6.jpg

petrol_fb12
25.Ekim.2012, 21:54
Marsilyanın beş attığı Mönchengladbach berabere kaldığı takımı yenemesek...Yuh artık..gerçi futbol bu yine aynı saçma düzeni oynarsak başımıza mağlubiyette gelir..aykut kocaman ne yaptığını kestirmek cok zor...

di canio
25.Ekim.2012, 21:59
32 Degra(GK)
2 Dosa Júnior
12 Nikolaou(C)
21 Marcos Airosa
23 Carlitos
29 Ouon
7 Monteiro
10 Rui Miguel
17 Paulo Sérgio
77 Dédé
99 Vouho

22 Hidi(GK)
5 Parpas
11 Edmar
20 Luciano Bebê
70 Gilberto
9 Orlando Sá
19 Konstantinou

1 Volkan Demirel(GK) (C)
2 Egemen Korkmaz
3 Hasan Ali Kaldırım
4 Bekir İrtegün
77 Gökhan Gönül
5 Mehmet Topal
16 Cristian
21 Selçuk Şahin
88 Caner Erkin
7 Sow
11 Kuyt

34 Mert Günok(GK)
53 Serdar Kesimal
60 Özgür Çek
17 Recep Nıyaz
27 Krasić
9 Stoch
23 Semih Şentürk

Kaka Leite
25.Ekim.2012, 22:00
Marsilyanın beş attığı Mönchengladbach berabere kaldığı takımı yenemesek...Yuh artık..gerçi futbol bu yine aynı saçma düzeni oynarsak başımıza mağlubiyette gelir..aykut kocaman ne yaptığını kestirmek cok zor...

Şu düz mantık olayına hastayım ben ya :icon_biggrin:

Sanki o adamlar her maç aynı modda oynuyor..

petrol_fb12
25.Ekim.2012, 22:02
Şu düz mantık olayına hastayım ben ya :icon_biggrin:

Sanki o adamlar her maç aynı modda oynuyor..

Oynamıyor ama düz mantık işte :D

sananes
25.Ekim.2012, 22:13
kadroya bak bi tane tek 1 tane yaratıcı oyuncu yok! aman be hoca. destek veriyoruz ama sen bu kafayla gittiğin sürece nereye kadar sürer bilmiyorum ben de.

------>5'de atsak geçerlidir.

petrol_fb12
25.Ekim.2012, 22:20
Selcuk Şahin ..aşktır,candır,saygıdır,tarihtir,herşeydir...Orta sahayı 2 tane top kapması yüksek oyuncuyla donatmış..iledeki 4 lü ile gole gitmeyi planlıyor..

Krasić =YEDEK

Selçuk Şahin=Oyunda ..Sözün bittiği yer artık ...

Kaka Leite
25.Ekim.2012, 22:26
1 Volkan Demirel(GK) (C)
2 Egemen Korkmaz
3 Hasan Ali Kaldırım
4 Bekir İrtegün
77 Gökhan Gönül
5 Mehmet Topal
16 Cristian
21 Selçuk Şahin
88 Caner Erkin
7 Sow
11 Kuyt

Bu kadar ofansif oynamasaydık keşke,
Aslında ;

Volkan
Gökhan-Bekir-Serdar-Egemen-Hasan
Selçuk-Topal-Baroni
Stoch
Kuyt

Kafamdaki 11 bu benim çok ofansif olmuşuz diğer türlü Selçuk-Baroni-Topal savunacak.2 tane adam neyimize yetmiyor ilerde çok bile Stoch çıkabilir ama yerine savunmacımız yok :(

bySilver
25.Ekim.2012, 22:28
Bir aralar Hüseyin Çimşir' in Trabzonspor' da ilk 11 oynaması gibi bir şey Selçuğun ilk 11 çıkması :)

MeMo
25.Ekim.2012, 22:35
Deplasmanda çok iyi sonuç aldığımız 3'lü göbeğe kimi koyacaktık başka? Topuz yok Meireles yok?

Kaka Leite
25.Ekim.2012, 22:38
Deplasmanda çok iyi sonuç aldığımız 3'lü göbeğe kimi koyacaktık başka? Topuz yok Meireles yok?

Çok mu iyi sonuç aldığımız ?

Forvet arkasına bir oyuncu koyabilirdi.Hadi onu yapmadı Caner'i göbek oynatmasına bile razıydım :)

petrol_fb12
25.Ekim.2012, 22:38
@ThreepWooD

O zaman Barcelona taktiği oynalım 4-6 ....Abi bu takımın orta sahası tamamen defansif top kesmeye yönelik...Topu ileri taşıyamaz..Senin söyledğin taktikle cıksak..Fener fark yer...Topu orta saha'dan ileri götürümez..Futbol defansif ofansiftir...Gol atmadan maç kazanılmaz....

MeMo
25.Ekim.2012, 22:40
Çok mu iyi sonuç aldığımız ?

Forvet arkasına bir oyuncu koyabilirdi.Hadi onu yapmadı Caner'i göbek oynatmasına bile razıydım :)

4-2 kötü sonuç mu?

Kaka Leite
25.Ekim.2012, 22:40
@ThreepWooD

O zaman barcaleno taktiği oynalım 4-6 ....Abi bu takımın orta sahası tamamen defansif top kesemye yönelik...Topu ileri taşıyamaz..Senin sölyeidğin taktikle cıksak..Fener fark yer...Topu orta saha'dan ileri götürümez..Futbol defansif ofansiftir...Gol atmadan maç kazanılmaz....

Fail demek istiyorum ben :icon_biggrin:

4-2 kötü sonuç mu?

Selçuk varken mi aldık o skoru ?

Universal
25.Ekim.2012, 22:42
Rıdvan Dilmen çok güzel bir konuya değindik.

Eğer bu gün UEFA sıralamasında ilk 11 de isek, Çek Cumhuriyeti, Yugoslavya, Rusya(Sovyetler) bölünmesi ile oldu. Bu ülkeler spora önem vermeyince yukarı fırladık, Bulgarlar ve Rumenlerde futbolda iyi olamıyınca bu konumlara geldik ve şuan yerlerini geri alıyorlar diyor.

Bir diğer nokta ise Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzon toplamda 20 maçta evinde maç kazanamıyor. Sanırsam artık bu maçın önemi hangi noktada herkes farkındadır.

MeMo
25.Ekim.2012, 22:43
Fail demek istiyorum ben :icon_biggrin:

Selçuk varken mi aldık o skoru ?

Ben öyle mi yazmışım oraya? Daha açık nasıl yazabilirdim bilmiyorum.

Kaka Leite
25.Ekim.2012, 22:43
Ben öyle mi yazmışım oraya? Daha açık nasıl yazabilirdim bilmiyorum.

Öyle yazmadın ama ben 3 göbek ile oynamak zorunda değildik diyorum.Ben nası anlatıcam bilmiyorum ki..

MeMo
25.Ekim.2012, 22:44
Öyle yazmadın ama ben 3 göbek ile oynamak zorunda değildik diyorum.Ben nası anlatıcam bilmiyorum ki..

Değildik tabi de buna da hoca karar versin bırakalım bir zahmet.

petrol_fb12
25.Ekim.2012, 22:47

Volkan

Gökhan Gönül-Bekir-Egemen-Hasan Ali

Selçuk-Mehmet

Kuyt Baroni Caner

Sow

Baroni'yi son maçlarda forvet arkası deniyor..Ve oraya alıştı baroni..Çünkü orda hem basıyor hem ofansif katkı yapıyor..Böyle oynuyoruz..

sananes
25.Ekim.2012, 22:49
Selçuk bu takımda oynayabilir sorun değil ama topal ile bir arada oynayamazlar,sistem olarak bu hata demektir. Bir takim nasıl iki tane alex tarzı oyuncuyu kaldirmazsa iki tane dümdüz onliberoyu da kaldırmaz.

Kaka Leite
25.Ekim.2012, 22:49
Volkan

Gökhan Gönül-Bekir-Egemen-Hasan Ali

Selçuk-Mehmet

Kuyt Baroni Caner

Sow

Baroni'yi son maçlarda forvet arkası deniyor..Ve oraya alıştı baroni..Çünkü orda hem basıyor hem ofansif katkı yapıyor..Böyle oynuyoruz..

Dostum ona bakarsak Selçuk da oraya geliyor :)

Baroni benim dediklerimi gerçekleştirecek bir forvet arkası değil.Dandik mi ?

Hayır ama daha çok göbek oynuyor Baroni..

Her neyse maç başlasın görünür herşey inşAllah kazanırız ne diyim.

barahir
25.Ekim.2012, 22:58
Şu hocanın kararlarına saygılı olmayı bi türlü öğrenemedik..

Selçuk dediğiniz adam takımdaki bi çok oyuncudan değerlidir.. Aksini iddaa eden açık söylüyorum Fenerbahçeli değildir..

petrol_fb12
25.Ekim.2012, 23:01

Selçuk dediğiniz adam takımdaki bi çok oyuncudan değerlidir.. Aksini iddaa eden açık söylüyorum Fenerbahçeli değildir..

Krasiç Mi ? Selcuk Mu ? Hangisi Daha iyi ? Sence baroni'Yi göbeğe cekip..Kuyt-sow'la çift forvet oynatsa ? yani şu şekil

Volkan

Gökhan-Bekir-Egemen-Hasan ali

Baroni-Mehmet
Krasiç Caner

Kuyt-Sow

Oynatsa ? Daha iyi olmazmıydı ?

sananes
25.Ekim.2012, 23:02

Bence de değerlidir özellikle takım içi dengeler açısından.ama benim inandığım futbol dogrularina göre topal-selçuk yan yana olmaz.topal yedek olsa selçuk oynasa hayır demem mesela.antreman perdormanslarini hoca biliyor sonuçta en iyi...benim eleştirim buna sadece ve arkasindayim.seçimler beni bağlamaz da düşünülen sistem çok sakat

di canio
25.Ekim.2012, 23:05
Kağıt üstünde Meireles'in de oynaması lazım. Ama sakatlığı olduğu için oynayamaz değil mi? Krasic'in durumunu biliyor muyuz? Sadece tv, gazete, bilgisayar başından takım kurmak ne kadar da kolay değil mi bizler için. O oynamalı, bu oynamamalı. Hafta içi çalışmalardaki durumları nedir bu oyuncuların kim biliyor? Fiziksel ya da zihinsel bir sorunları var mı, kim biliyor? Bizden iyi bilenler her gününü onlarla geçirenlerse, saygı duymak lazım bence de hocanın kararlarına.

RaSenGan
25.Ekim.2012, 23:16
Tribünler bomboş sanki hazırlık maçı :)

Nedvedmania
25.Ekim.2012, 23:32
Tribünler bomboş sanki hazırlık maçı :)

Kıbrısın nüfusu kaç ki AEL Taraftarı tribinü doldursun :D Ama kale arkasındaki taraftar baya iyi.

mwaru
25.Ekim.2012, 23:43
Bu nedir allah aşkına? ızdırap yemin ediyorum.

ReaList
25.Ekim.2012, 23:52
Uzun süredir taktiğimizin bu kadar oturduğunu görmemiştim, İlk yarıya bakacak olursak sahada istediğini alan bir Fenerbahçe var. İkinci yarıda da gol yemedik mi tamamdır.

Universal
25.Ekim.2012, 23:53
Bir pozisyon vardı dakika 41de, HAK bir top kaybediyor sol bekde, sonra o top kontra atak oluyor, sağ açık olan Kuyt topu kurtarmaya çalışıyor. İşte takımın ve maçın durumu bu. Unutmadan rakip cacıkmış, Marsilya en az üçlemişti bizi.

Gncl1905
25.Ekim.2012, 23:54
Krasic girse bari, Caner etkisiz gibi onun yerine girebilir.

Yedeklerde kim var bilmiyorum ama Selçuk Şahin de sırıtıyor.

uAburak89
25.Ekim.2012, 23:54
Rakip tahmin ettiğimden dirençli çıktı ama hücumda son hamleleri yapamıyorlar, son anlarda Hasan'ın hatasıyla geldikleri pozisyon çok tehlikeliydi, onun dışında yarattıkları pozisyonlar da Volkan için kolaydı bence. Fenerbahçe önce yenilmeyelim, kontradan atarsak rahat olur diye düşünmüş gibi. Sahadaki anlayış bu şekilde gözüktü. Hücumda biraz daha etkin olursa 0-1'lik bir skor ile 3 puan çıkabilir bu maçtan.

mwaru
25.Ekim.2012, 23:55
İlk yarı genel olarak iyi oynuyoruz istediklerimizi sahaya yansıtıyoruz fakat orta alanda top kaptırmamaya dikkat etmeliyiz açıkçası ikinci yarı istediğimizi tam olarak alabilmek için serdar kesimalı oyuna sokmalıyız bekir egemen ikilisiyle yeterince savuşturamıyoruz atakları heran gol yiyebiliriz.

petrol_fb12
25.Ekim.2012, 23:55
İlk yarının en iyisi fenerbahce kanadında = Selcuk Şahin.

En Kötüleri=Kuyt,Mehmet topal,Hasan Ali Kaldırım,Caner (20.dakikadan sonra adını bile duymadım)

Fenerbahce kontra atak sistem..Oynuyor..Rakibin fizik gücü bizden cok daha iyi..Cok daha seriler..Rakip oyuncular nerde durucaklarını iyi biliyorlar..Ve cok rahat poziyon veriyoruz..Bu gidişle gol yiyicez..Krasic alsa bari kuyt yerine ...en azından top sürer bir şut çeker şansa gene bir gol atarız..

Universal
25.Ekim.2012, 23:57
Bu takıma Semih geri dönmeli. Şuan Kuyt'dan daha etkili olur. Recep ve Salih maçlarda oynamalı genç isimler hırslılar ve istekliler. Krasiç olmalı hızlı. Fenerbahçe'de Tuncay gittiğinden beri takımda ruh yok. Tuncay ve Tümer'de ki ruh takımı ayaklandırıyordu. Fenerbahçe ruh bulamıyor.

sananes
25.Ekim.2012, 23:57
Marsilya once gladcbachi yensin. bir hastaligimiz var rakip kim olursa olsun oyundan kopmuyoruz ama hep kötü oynuyoruz.2 tane dümdüz önlibero ile oynarsan olacaðý budur

sui generis
25.Ekim.2012, 23:58
Kuyt ne yapıyor Allah askına. Dökülüyor resmen. 4-4-2 ye donersek belki etkili olur. Onun için Selçuk - krasic degisikligi şart. Eğer 4-3-3 diyorsan kuyt-krasic şart. Krasic şart oğlu şart. Bu arada biz 433 falan da oynamıyoruz. İleri 3lu o kadar değişik yerlerde oluyorlar ki hızlarına yetişemez oldum. Sow bir tek forvet oynamıyor bu takımda heralde :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Ekim.2012, 23:59
2 onde 2 arkada 4stoperle oynuyoruz. Ya selcuk ya da topal ciksin bi zahmet. 3 pas yapamadik bu yuzden. Limassola karsi da bekleyerek mi oynayacagiz anlamadim ki. Ofansif orta saha girmeli 2. Yari mutlaka.

petrol_fb12
25.Ekim.2012, 23:59
Kuyt ne yapıyor Allah askına. Dökülüyor resmen. 4-4-2 ye donersek belki etkili olur. Onun için Selçuk - krasic degisikligi şart. Eğer 4-3-3 diyorsan kuyt-krasic şart. Krasic şart oğlu şart. Bu arada biz 433 falan da oynamıyoruz. İleri 3lu o kadar değişik yerlerde oluyorlar ki hızlarına yetişemez oldum. Sow bir tek forvet oynamıyor bu takımda heralde :)

Selçuk cıkartırsan orta saha'da top kesicek adamın kalmaz..selcuk bugün cok iyi oynuyor..Top kesiyor mücadele ediyor...Kuyt-Krasic değişikliği süper olur..

Universal
26.Ekim.2012, 00:00
M.Gladbach şuan önde ve bu maçı kazanman en önemli iki rakibine karşı büyük avantaj sağlayacak, kaldı ki sonra ki maç gene bu takımla kendi evinde oynayacaksın ve bir zafer geldiğinde son iki maçın asıl rakiplerine karşı olacak ve ciddi bir avantaj belkide turu garantilemiş durum ile oynayacaksın. Bu avantajı kullanamıyoruz.

sananes
26.Ekim.2012, 00:02
Selçuk cıkartırsan orta saha'da top kesicek adamın kalmaz..selcuk bugün cok iyi oynuyor..Top kesiyor mücadele ediyor...Kuyt-Krasic değişikliği süper olur..

Dogru olan iki onliberodan birinin cikmasi gibi duruyor.yerlerine recep dahil ofansif herkes olur.

sui generis

Selçuk saatli bomba gibidir. Ne yapacagı belli olmaz. Ortasahadan bir isim çıkacaksa bu isim Selçuk olmalı. Topal daha güven veriyor.

OrcunFB
Yaratıcılık yok takımda, bu ilk 11'le de zaten bekleyemezsin böyle bi şey. 2. yarı Krasic girmeli muhakkak.

petrol_fb12
26.Ekim.2012, 00:04
Selçuk saatli bomba gibidir. Ne yapacagı belli olmaz. Ortasahadan bir isim çıkacaksa bu isim Selçuk olmalı. Topal daha güven veriyor.

Bence bugün ateşlenmiş ve iyi oynadığı halde kenara alırsa..cok büyük haksızlık Olur.. mehmet topal dökülüyor..İşte Salih uçan olsaydı yedeklerde..Topal'ın yerine onu alırdı..Cok daha iyi olurdu..

uAburak89
26.Ekim.2012, 00:13
Volkan gününde bugün.

mwaru
26.Ekim.2012, 00:20
Yeter aykut kocaman yeter

sananes
26.Ekim.2012, 00:24
Beyler pozisyona girdik ilk defa hoca bi 10 dakika değişiklik yapmaz artık.

mwaru
26.Ekim.2012, 00:29
taktiği çözdüm beyler 60'a kadar rölantiye al maçı sonra oynamaya çalış

ReaList
26.Ekim.2012, 00:31
Takım full ataktayken ayağına gelen topu geri pas olarak atıp 10 saniye sonra bu defa kaptırarak kontra atak tehlikesi yaratan Selçuk Şahin cansın can.
Caner çıktı Krasiç girdi
Sow çıkar Semih girer
Maçın sonlarına doğru Kuyt çıkar Serdar Kesimal girer
Dayanın çocuklar 22 dakika kaldı, puanı alacaz buradan.

sui generis
26.Ekim.2012, 00:35
Egemen yazdı.

uAburak89
26.Ekim.2012, 00:36
Kötü oynarken gol atmak iyidir. Cristian güzel ortaladı, Egemen süper vurdu.

sananes
26.Ekim.2012, 00:37
Golü attik artik daha iyi oynar takım

uAburak89
26.Ekim.2012, 00:39
Fenerbahçe bug buldu yalnız. :D Cristian ortalıyor, Egemen vuruyor. :)

mwaru
26.Ekim.2012, 00:40
Ahhh Selçukk ahhhhh

Duran toplarda niye bütün takım olarak ceza alanı içersine yerleşiyoruz?

GebzeLi1907
26.Ekim.2012, 00:44
Allah herkese Aykut Kocaman şansı versin.

ReaList
26.Ekim.2012, 00:47
Ahhh Selçukk ahhhhh

Duran toplarda niye bütün takım olarak ceza alanı içersine yerleşiyoruz?

Geçen senedendir dile getirdiğim bir şey, bir ara kendimden şüphelendim acaba bunu sadece ben mi öyle görüyorum diye : )

Fenerbahçe'nin kornerlerde 11 kişi savunma yaptığını dönen her topun tehlikeli olduğunu yazmıştım, isteyen varsa maçı tekrar izlesin veya gelecek maçlarda buna dikkat etsin. Belki bu ne ki diyebilirsiniz ama bu çok şey, bu bir felsefe, bu bir oyun anlayışı ve Fenerbahçe bu anlayış yüzünden kaç defa gol yedi. Keşke teknik imkanlar elimde olsa da bunu görsel olarak size gösterebilsem.
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2344452&postcount=96

uAburak89
26.Ekim.2012, 00:49
Volkan böyle olduğu sürece bu maç 900 dakika olsun yine Fenerbahçe kazanır.

sananes
26.Ekim.2012, 00:51
Daum'un ikinci döneminden beri kornerlerde tüm takım olarak ceza sahasına kapanıyoruz

GebzeLi1907
26.Ekim.2012, 00:53
Geçen senedendir dile getirdiğim bir şey, bir ara kendimden şüphelendim acaba bunu sadece ben mi öyle görüyorum diye : )

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2344452&postcount=96

bunların hepsine bütün olarak bakıldığında aykut kocaman a fenerbahçe nin 3 gömlek büyük geldiğini görüyoruz.
küçük düşünen korkak bir hoca
o kadar korkup önlemler almasına rağmen bol pozisyon verip kalecinin perofrmansı ve rakibin kazmalığı ile maç kazanıyoruz o da ayrı.

mwaru
26.Ekim.2012, 00:55
Krasic resmen dökülüyor ne çalışıyorlar antremanda anlamıyorum.İyi de ceza alanı içersinde kapanmanın mantığı nedir?

ReaList
26.Ekim.2012, 00:55
Takım full ataktayken ayağına gelen topu geri pas olarak atıp 10 saniye sonra bu defa kaptırarak kontra atak tehlikesi yaratan Selçuk Şahin cansın can.
Caner çıktı Krasiç girdi
Sow çıkar Semih girer
Maçın sonlarına doğru Kuyt çıkar Serdar Kesimal girer
Dayanın çocuklar 22 dakika kaldı, puanı alacaz buradan.

Tüh be tutturamadım ben Kuyt yerine Serdar geçer über savunma yaparız diyodum Sow çıktı :(

Universal
26.Ekim.2012, 00:59
Fenerbahçe filan kazanmadı, rakip itina ile kaybetti. Türkiye'de oynasa bu AEL puan bile alamaz 34 maçta, o kadar kötüler.

RaSenGan
26.Ekim.2012, 00:59
Fenerbahçe doğru düzgün top oynamadan kazandı.Takımda en çok gol pozisyonuna giren Egemendi :) Bu performansla lider olması büyük şans.Gruptan çıkacaktır Fenerbahçe ama bu oyunla çeyrek finali zor görür.AEL doğru düzgün top oynasa en az 2 gol atardı.

MeMo
26.Ekim.2012, 01:00
Gruptaki 3 deplasmandan 2'sini kazandık büyük avantaj elde ettik. Gruptan lider çıkarız bence.

sananes
26.Ekim.2012, 01:00
Öyle veya böyle son saniyede marsilyadan gol yemesek su an 9 puandik.orta sahada eksikler olduğu açık mehmet topuz bari artık dönse iyi olacak. Krasic diyoruz ama böyle oynayacaksa hiç oynamasin,stoch form tutacak gibi geldi bana bu avantaj.kuralar cekildiginde de soyledigim gibi biz rahat lider bitiririz bu grubu.sadece fark dahi atsak rahat kazanamayiz,hoca bunu seviyor cunku.sebebi nedendir bilinmez tabi.

petrol_fb12
26.Ekim.2012, 01:01
"Fenerbahce Selcukla Kazandı" ..

Kötü oynanan 2 pas yapamayan fenerbahce..Duran toptan bulduğu golle önce geçti..ama her zaman şans yardımcı olmaz...1.5 ay dendi...Sonra 2.yarı daha iyi olucaz dendi..Bakalım allah sonumuzu hayr ettsin..Top falan oynamıyoruz..Bu maç rumlara karşı oynanmasa macı izlemezdim bile..

mwaru
26.Ekim.2012, 01:02
Volkanspor olarak iyi oynadık.

Kaka Leite
26.Ekim.2012, 01:03
Yeni taktiğimiz hayırlı olsun.Serdar'ı sokar da durur artık derbilerde, lig maçlarında her yerde..

Bu arada Krasic'e bir değinmeden edemeyeceğim çok çok çok kötü, ne yaptığının hiç bir mantığı yok.

Berbat bir oyun sonrası alınan 3 puan harbiden çok şanslı Aykut Kocaman, biz beraberlik için gittiğimizi çok belli ettik.

MeMo
26.Ekim.2012, 01:05
Son dakikalarda hücumcu çıkarıp defans soktuğumuz maçlar oldu. O maçı hatırlayan var mı? Hatırlamadığımız için mi ilk kez olmuş, skandal muamelesi yapıyoruz?

Gncl1905
26.Ekim.2012, 01:05
Bu futbolla 3 puan mucize. Gruptan çıkacaktır bence Fenerbahçe. Aykut Kocaman'ın dediği gibi 2. yarıda iyi futbol da oynamaya başlarsa ki ara transfer döneminde eksiklikler de kapatılabilir, UEFA'da üst turları görür.

petrol_fb12
26.Ekim.2012, 01:06
Son dakikalarda hücumcu çıkarıp defans soktuğumuz maçlar oldu. O maçı hatırlayan var mı? Hatırlamadığımız için mi ilk kez olmuş, skandal muamelesi yapıyoruz?

Ben olumlu karşıladım ama ona rağmen 90+2 rakip oyuncunun bacak arasından kaçan top vardı..vursaydı goldü neyseki vuramadı..

Börk
26.Ekim.2012, 01:06

tamam da defalarca tekrarlanınca doğru bir şey olmuyor ki defalarca tekrarlanılabilir bir skandal.

bu arada fenerbahçe'yi tebrik ederim yüzümüzü kara çıkartmadı :)

Kaka Leite
26.Ekim.2012, 01:08

Ne de güzel söylüyorsun yapılan hatayı, bir de görsen.

MeMo
tamam da defalarca tekrarlanınca doğru bir şey olmuyor ki defalarca tekrarlanılabilir bir skandal.

bu arada fenerbahçe'yi tebrik ederim yüzümüzü kara çıkartmadı :)

Onu demek istemedim.

Hani tespit yapmayı seviyoruz ya hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm diye. Eğer durum öyleyse biraz maçlarımızı izleseydiniz keşke? Genel konuşuyorum bu arada...

barahir
Çok çok kötü oynayarak kazandık.. Anlam veremediğim bi tutukluk vardı takımda.. Sanki zorla sahaya çıkmış gibiydiler.. Defansta çok çok açık verdik.. düzelmesi lazım zira böyle Süper ligde kalburüstü bi takım hiç affetmez 3 tane atar..

Marsilya'nın yenilmesi iyi oldu aslında, köy takımı Gladbach yenmiş 2-0..

sananes
26.Ekim.2012, 01:10
Son dakikalarda herkes hücumcu çıkarıp savunma alabilir.Bunu mourinho'da yapıyor. Hatta mourinho 3 önliberoyla maça da çıkıyor zaman zaman. Bunlar olabilir. Takım kötü oynadığı maçları kazanabiliyor bu önemli bir şey.

Diyorsunuz ki şimdi Volkan olmasa kazanamazdık. E tamam da biz fenerbahçe'yiz tabi ki volkan olacak gg olacak. Uşakspor yok sahada.Büyük ve yetenekli oyuncular olmazsa Barca'da kazanamaz değil mi?

Bugün rakibimiz marsilya olsa yine benzer bir oyun olurdu.Atan kazanırdı falan. Çünkü bizim takımımızın karakteri rakibe kontrolü teslim edip,düşük tempoda oynamak oldu son zamanlarda.Rakip Milan'da olsa Limassol'da olsa aynı derece mahkum oluyoruz.Bu zamanla düzelecektir.Kadroya yeni ekleme çok yapıldı bu sene ve sakatlıklarda fazla oldugundan ısınamadılar henüz.

Selçuk'a gelecek olursak, Meireles geldiğinde ya da Mehmet Topuz zaten Selçuk kulübeye dönecektir. Onlar gelene kadar geçen süreci de iyi atlatmak önemli bizim için.

ReaList
26.Ekim.2012, 01:12
Bugün muhteşem bir futbol oynadık, iyi bir oyun ve bitmek bilmeyen tempomuz her geçen gün daha da bizi ilerletiyor. Siz bakmayın maçın yıldızının Volkan Demirel olduğuna veya golün ve gol dışında en ciddi pozisyonun Egemen'den olduğuna.

Ayrıca bugün burada bir tarih yazık çünkü AEL Limassol kendi sahasında oynadığı bilmem kaç maçta hiç yenilmemiş ve onlara ilk yenilgiyi tattırdık. 4 savunma 3 ön libero, daha sonra 5 savunma 3 ön libero hattımız ile rakibin 2-3 golü rahat atabileceği pozisyonu vermiş olabiliriz ama top yuvarlak yapacak bir şey yok.

İngiltere'den canavar gibi gelip şimdiki haliyle bir kediyi andıran Kuyt'un bu düşük fiziksel görünümünü kesinlikle antrenman sistemine dayandırmıyoruz çünkü burası Türkiye, burada antrenmanlar gelişmek için değildir. Bugünü de kurtardığımız için mutluyuz huzurluyuz, tebrikler.

BleedingMoon
26.Ekim.2012, 01:14
krasic sen ne iş yaparsın kanka? kanka deyip bağrıma basıyorum ama arada bir doğru bir şey yap. krasic niye oynamıyor dediğimizde cevabı aykut kocaman lehine verme.

mehmet topal ve selçuk aynı anda oynadığında o çok dalga geçilen bam orta sahasından beter oluyoruz. yahu recep, sezer yahut salih oynasa daha mı çok pozisyon veririz? allah aşkına ya köy takımına 5 6 tane pozisyon veriyoruz, bu mudur garanti futbol anlayışı?

Nedvedmania
26.Ekim.2012, 01:14
Tribündeki bayrak organizasyonu hoşuma gitti. Baya Türk Bayrağı vardı.Tebrikler.

Bugün muhteşem bir futbol oynadık, iyi bir oyun ve bitmek bilmeyen tempomuz her geçen gün daha da bizi ilerletiyor.

Ciddi mi dedin bunu yahu ?

petrol_fb12
26.Ekim.2012, 01:15
Bugün muhteşem bir futbol oynadık, iyi bir oyun ve bitmek bilmeyen tempomuz her geçen gün daha da bizi ilerletiyor. Siz bakmayın maçın yıldızının Volkan Demirel olduğuna veya golün ve gol dışında en ciddi pozisyonun Egemen'den olduğuna.

Ayrıca bugün burada bir tarih yazık çünkü AEL Limassol kendi sahasında oynadığı bilmem kaç maçta hiç yenilmemiş ve onlara ilk yenilgiyi tattırdık. 4 savunma 3 ön libero, daha sonra 5 savunma 3 ön libero hattımız ile rakibin 2-3 golü rahat atabileceği pozisyonu vermiş olabiliriz ama top yuvarlak yapacak bir şey yok.

İngiltere'den canavar gibi gelip şimdiki haliyle bir kediyi andıran Kuyt'un bu düşük fiziksel görünümünü kesinlikle antrenman sistemine dayandırmıyoruz çünkü burası Türkiye, burada antrenmanlar gelişmek için değildir. Bugünü de kurtardığımız için mutluyuz huzurluyuz, tebrikler.

Güzel İroni olmuş..

krasic sen ne iş yaparsın kanka? kanka deyip bağrıma basıyorum ama arada bir doğru bir şey yap. krasic niye oynamıyor dediğimizde cevabı aykut kocaman lehine verme.

mehmet topal ve selçuk aynı anda oynadığında o çok dalga geçilen bam orta sahasından beter oluyoruz. yahu recep, sezer yahut salih oynasa daha mı çok pozisyon veririz? allah aşkına ya köy takımına 5 6 tane pozisyon veriyoruz, bu mudur garanti futbol anlayışı?

Selçuk bugün iyiydi topal dökülüyordu..

Börk
26.Ekim.2012, 01:17
İroni olduğu o kadar belli ki Cihan sende :D

Nedvedmania
26.Ekim.2012, 01:18
İroni olduğu o kadar belli ki Cihan sende :D

Valla öylede düşündüm de belli olmaz hanny :D

Şimdi sağlam kafayla tekrar okuyunca anlaşıldı :)

Hugo
26.Ekim.2012, 01:20
Bütün takımların çıkıp zorlanacağı bir deplasman ama biraz daha üretken olunabilirdi sanki. Hayırlı olsun 3puan.

OrcunFB
26.Ekim.2012, 01:38
Çok kötü oynayarak kazandık. Grupta avantajı yakaladık. Gruptan çıkarız ama bu futbolla üst turlar çok zor.

Nedvedmania
26.Ekim.2012, 01:41
Fener gruptan %95 çıkar. Hatta bana göre %100 de matematiksel olarak henüz uygun değil :)

sui generis
26.Ekim.2012, 01:49
Maçtan önce niye Krasiç yok diyenler (ben dahil) maçtan sonra Krasiç'i eleştiriyor. demek ki bu adam (Aykut Kocaman) birşeyler biliyor ki 11 de yer vermiyor. Anladığım kadarıyla Aykut Kocaman 4-3-3 oynatacak ne olursa olsun. bir de renkdaşlardan ricam Selçuk'a Sabri muamelesi yapmayın.

Tebrikler Fenerbahçe , yolumuza devam ediyoruz..

petrol_fb12
26.Ekim.2012, 01:57
Maçtan önce niye Krasiç yok diyenler (ben dahil) maçtan sonra Krasiç'i eleştiriyor. demek ki bu adam (Aykut Kocaman) birşeyler biliyor ki 11 de yer vermiyor. Anladığım kadarıyla Aykut Kocaman 4-3-3 oynatacak ne olursa olsun. bir de renkdaşlardan ricam Selçuk'a Sabri muamelesi yapmayın.

Tebrikler Fenerbahçe , yolumuza devam ediyoruz..

Şunu gördük fm 2013 Juventus araştırmacıları yetenek 6 vermemişler boşu boşuna...Adamlar haklıymış..Bende krasiç dedim ama cok kötü cıktı..

sui generis
26.Ekim.2012, 02:00
çok erken yorum yapıyorsunuz. 1 maçla anlaşılacak şeyler değil bunlar. ki 11 de başlamadı maça.

furkan58
26.Ekim.2012, 02:06
Kötü oynadığımız bir gerçek ama şurda gelmiş boş boş ironi yapanlar galibiyete sevinmesin bi zahmet. Adamın Xavi'si varda oynatmıyor Selçuğu oynatıyor sanki. Krasiç diye yırtındınız sonra kendiniz eleştiriyorsunuz he birader boşa mı dil döküyoruz Hoca izliyo antremanları diye. Azıcık sabır ve anlayış lazım ama nerdeee ....

petrol_fb12
26.Ekim.2012, 02:07
Kötü oynadığımız bir gerçek ama şurda gelmiş boş boş ironi yapanlar galibiyete sevinmesin bi zahmet. Adamın Xavi'si varda oynatmıyor Selçuğu oynatıyor sanki. Krasiç diye yırtındınız sonra kendiniz eleştiriyorsunuz he birader boşa mı dil döküyoruz Hoca izliyo antremanları diye. Azıcık sabır ve anlayış lazım ama nerdeee ....

Krasiç ya iyi cıksaydı girip 90'ana gol atsaydı ? Bu söylediklerin tam tersinin söyleyecektin..Ama yetenek gerçekten 6..

furkan58
26.Ekim.2012, 02:09
Krasiç ya iyi cıksaydı girip 90'ana gol atsaydı ? Bu söylediklerin tam tersinin söyleyecektin..Ama yetenek gerçekten 6..

Krasiç iyi çıksaydı zaten ilk 11 başlardı. Antremanlarda istenilen seviye de değil ki kötü çıktı. Düz mantık kafa yorcak bişi yok.

MeMo
26.Ekim.2012, 02:10
Krasic sadece geçen sene hariç tüm sezonlarında -buna Juventus da dahil- üst düzey oynamış bir oyuncu. Geçen sene çok az maça çıktı ve bu sene sakatlık yaşadı biraz sabrı hakediyor.

petrol_fb12
26.Ekim.2012, 02:10
Krasiç iyi çıksaydı zaten ilk 11 başlardı. Antremanlarda istenilen seviye de değil ki kötü çıktı. Düz mantık kafa yorcak bişi yok.

Aykut Kocaman gibi konuştun neyse :)

Kaka Leite
26.Ekim.2012, 02:11
Krasic iyi değil evet ancak yetenek şöyle böyle diye yorum yapmak için çok erken.

Bu adam daha tam alışamadı ve hazır değil.Bugün girip kötü oynadı ama bu adam yeteneksiz demek ağır olur.Krasic'i çok seviyorum çok iyi oyuncu ve aşırı derecede istedim gelmesini eminim ki alışınca çok büyük işler yapacak.

barahir
26.Ekim.2012, 02:13
Bu arada o nasıl taraftardır.. Söyledikleri marş ve çaldıkları tempo uyuttu bizi resmen.. Bi ara kalelerine büyü yapıyolar diye düşündüm..

Nedvedmania
26.Ekim.2012, 02:28
Ooooo Oooooo. Hep aynı tempoda tezahuratları. Maç başında hep beraber zıplıyorlardı felan ama sonradan baya düştü tempoları. Zaten gol yedikten sonra çıtları çıkmadı.

SacrificeGGTC
26.Ekim.2012, 04:17
Maç için fazla birşey söylemeyeceğim. Fakat; tempo zaman zaman fırladı. Maçın başındaki pozisyonlardan birini atsalardı, fark yiyebilirdik diye düşünüyorum. İkinci yarı daha çok topa hakim olmaya çalıştık.

Son saniyelerde neden bu kadar çok geriliyorum acaba? Alan savunmasında sanırım bi problem var. Özellikle Serdar girdikten sonra, 5 kişi birbirini takip edemedi. Kademe hataları birbirini izledi.

footballer33
26.Ekim.2012, 04:43
Maçın 90 dakikasını izlediğim için rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki; bu gecenin özeti, Volkan Demirel'dir. Öyle ya da böyle gelen 3 puan, F.Bahçe'nin bu gece gruptan çıkmasını sağladı.

Kalan maçlarda, ilk 2 için bir galibiyet, liderlik için de bir galibiyetin yanında Marsilya'ya mağlup olunmaması yeterli olur.

BaFraLı
26.Ekim.2012, 11:49
Medya biraz büyüttü sanırım AEL taraftarlarını. Fazla fanatik değil gibiler. En azından Apoel, Anorthosis veya Omonia takımlarının daha vahşet taraftarları varmış sanırım. AEL'in de siyasi partilerle bağlantısı pek yok diye duymuştum NTVspor'damı biryerde. Güzel maç oldu.

Egemen'in güzel golüyle 3 puanı aldık. Fenerbahçe gruptan rahat çıkar artık.

E.Cartman
26.Ekim.2012, 12:31
Kötü oynayarak maç kazanmak önemli bir meziyettir. Tebrikler Fenerbahçe.

RasAnt
26.Ekim.2012, 13:04
Volkan birebir 10 :D

Lord Black
26.Ekim.2012, 13:14
Volkan birebir 10 :D

Adamların finishingi de 3tü ama ona bakarsan :D

RasAnt
26.Ekim.2012, 17:29
ülkemiz finishing bakimindan tavan ozman :D usta golculer varda biz göremedik

EndoplazmiK RetikuluM
26.Ekim.2012, 18:31
Dün sahada "Fenerbahçe Ruhu" adına hiçbir şey yoktu. 3 ön libero saçmalığından bahsetmiyorum bile... Kornerden şans eseri bir gol buldukta kazandık Allah'tan..
Ya bu arada hala takım birbirine ısınamadı, yeni bir takımız diyen arkadaşlar var... 3 temmuz 5 eylül 29 şubat falan demeyin bana... Fatih Terim Galatasaray'a geldiği gibi bir kimlik kazandırmıştı ama Kocaman 3 sezondur takımı "antrenör takımı" yapamamışsa ve hala her basın toplantısında bir buçuk ay, iki ay diyip bizi uyutuyorsa; bunu yapamayacak kadar beceriksiz, bunu kabul etmeniz gerekiyor...

mwaru
26.Ekim.2012, 18:42

Fenerbahçedeki bütün problemleri sadece oyuncu seçimine indirgiyorsun bu çok yanlış.Krasic kötü olabilir fakat takım daha da kötü.İyi oynamıyorsan,ne oynadığını bilmiyorsan istediğin futbolcuyla oyna farketmez.Oyuncu seçimi beni ve birçok Fenerbahçe taraftarını en az ilgilendiren konudur.Bizi asıl ilgilendiren diziliş ve mantalitedir örneğin Stoch yerine Caner oynasa,Stoch formsuz,hazır değil gibi bahaneler üretilebilir fakat Krasic(Kanat) yerine Selçuk(Ön libero) oynuyorsa orada bir problem vardır.

sui generis
26.Ekim.2012, 18:45
Fenerbahçedeki bütün problemleri sadece oyuncu seçimine indirgiyorsun bu çok yanlış.Krasic kötü olabilir fakat takım daha da kötü.İyi oynamıyorsan,ne oynadığını bilmiyorsan istediğin futbolcuyla oyna farketmez.Oyuncu seçimi beni ve birçok Fenerbahçe taraftarını en az ilgilendiren konudur.Bizi asıl ilgilendiren diziliş ve mantalitedir örneğin Stoch yerine Caner oynasa,Stoch formsuz,hazır değil gibi bahaneler üretilebilir fakat Krasic(Kanat) yerine Selçuk(Ön libero) oynuyorsa orada bir problem vardır.

problem yok. Aykut hoca 4-3-3 oynamak istiyor ve sizin mantığınızla cevap verecek olursam Meireles yokken Krasiç oynayacak olursa sıkıntı olur.

ShevAnil
27.Ekim.2012, 01:34
Fenerbahçe deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadı, sadece fazla pozisyon verdi tek sıkıntı bu. Elin Braga'sı, Cluj'u, Marsilya'sı bize gelip nasıl oynayıp puan alıyorsa, bizde öyle oynamalıyız artık.

E.Cartman
27.Ekim.2012, 01:50
Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın harcadıkları paralarla Braga, Cluj gibi oynama gibi bir tercihlerinin olması yanlış olur. Hele ki AEL karşısında. Tamam R.Madrid, Barca karşısında kontra oynarsında AEL'e karşı bu kadar sönük oynanmaz. Fener'in oyunu domine etmesi lazımdı. En azından bence öyle. Kabullenemiyorum bu kadar kötü oyunu. Ortada dönen paralar öyle böyle paralar değil ve elin 5 milyonluk, 10 milyonluk takımları seni parmağında oynatacak, yok öyle bir şey.

ShevAnil
27.Ekim.2012, 02:02
Ben parmağında oynatılan bir takım görmedim, son derece sıkıcı uyku getiren bir maçtı, ilk yarıda seyrek ael pozisyonları geldi. Fenerbahçe iyi oynamadı, ama deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadı. Biz hala rakibi küçümsüyoruz. Küçümsediğimiz sürece de bir şey yapamamaya devam ederiz.