Log in

View Full Version : Galatasaray - CFR Cluj | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Nedvedmania
22.Ekim.2012, 02:17
http://img69.imageshack.us/img69/5836/gssd.png (http://img69.imageshack.us/i/gssd.png/)

Başarılar !

petrol_fb12
22.Ekim.2012, 02:35
Ülke puanı aşkına saldır galatasaray !

OrcunFB
22.Ekim.2012, 02:37
GS'ın galibiyete çok ihtiyacı var. Bu maçtan galip ayrılıp kötü seriye son vereceklerini düşünüyorum. :)

ReaList
22.Ekim.2012, 03:35
Galatasaray'ın kötü serisi olduğu kadar Cluj'un da kötü serisi var.
İki takım için kısmen ya tamam ya devam maçı olacak.
Cluj Braga deplasmanında bir ton şut yemesine ve pozisyon vermesine rağmen maçı 2-0 kazanmasını bildi, Manchester maçında da rakibine zor anlar yaşattı. Kontra futbolu ve buna yatkın oyuncuları şuan için en büyük tehlike olarak görünüyor. Oynaması durumunda Rafael Bastos ve Kapetanos en tehlikeli silahları olacak.
İddia'da yine tek olarak Galatasaray'ı geçmeyi düşünüyorum umarım bu defa kazanır ve her anlamda yüzümüzü güldürür : )

Mamadou
22.Ekim.2012, 04:00
Galatasaray'ı beraberlik bile kurtarmaz diye düşünüyorum. Mutlak suretle kazanılması gereken bir maç. Galatasaray golü ne kadar geciktirirse üzerilerindeki baskı artacaktır . İlk yarım saatte Galatasaray'ın bulacağı bir gol , goller Galatasaray açısından iyi olacaktır.

KaRaBükLü KraL
22.Ekim.2012, 10:16
Muhakkak kazanmamız gereken bir maç bu maç beraberlik falan yetmeyecektir.Eğer biz Cluj'u yenersek Manchester'da Braga'yı yenerse Braga Cluj ve bizim 3er puanımız olur şartları eşitleriz.Sonrası da Allah Kerim:)

davidvilla
22.Ekim.2012, 10:41
Tempo lazım cabuk oyun lazım. Becerebilirsek rahat kazanırız yok yine öyle ağır çekim oynarsak kaleye şut bile zor atarız.

Gncl1905
22.Ekim.2012, 11:55
Galatasaray kazanır dedim ama Braga maçının kopyası da olabilir, açıkçası korkuyorum. Cluj ilk maçta Braga'yı kontra atakla yendi. Braga maçında gördük ki biz de kontra atak oynayan takımlara karşı zayıf durumdayız. Ek olarak kapanan takımları açacak bire birde etkili, yetenekli bir oyuncumuz da yok Amrabat dışında onun da nasıl etki gösterdiği ortada. Hamit ve Semih de ancak bugün takım çalışmalarına katılabildi ki yarın maç var zaten. Kazanmaktan başka çaremiz de yok büyük baskı var.

İlk dakikalarda golü bulabilirsek iyi olur ama bununla da yetinmemeliyiz. Çok gol yiyoruz 2 gol atmadan rölantiye alırsak oyunu üzülebiliriz.

Allah utandırmasın, inşallah kazanırız...

zeck17
22.Ekim.2012, 12:16
ilk dakikalar önemli eğer ilk 20 dakikada gol bulursak ve ilerleyen dakikalarda pozisyonları cömertce harcamazsak farklı bir skor olabiliriz zaten ya tamam ya devam maçı...

Aslan Gibi Savaş Galatasaray!!

GebzeLi1907
22.Ekim.2012, 12:24
Galatasaray ın yenilme ihtimalini görmüyorum.Asla da olmaması lazım şu şartlar altında.
%90 galibiyet %10 beraberlik..
Bu kadar kadro kalitesi harcanan para heba olmamalı artık.
Şampiyonumuzun direk gidememe durumu bile ortaya çıktı ülke futbolu adına mutlaka kazanılması gerekiyor..
Ne Cluj ne Braga Fenerbahçeden de Galatasaraydan da iyi takım değiller her noktada..
Yenemez ise Galatasaray ayıptır..

Kontrollü sakin başlaması Allah ne verdiyse saldırmaması gerek Galatasarayın.Bu oyunu oynamada sıkıntıları var ama kadro üstesinden gelebilecek bir kadro.
Hamit gibi oyun içi direnci düşüren adamın da artık forma bulmaması gerekiyor Türkiye de neyse de avrupada oynayacak kıvamda değil asla Hamit, ne milli takımda ne Galatasarayda
Sabri sakat değilse Sabri bile oynayabilir Hamit'in yerine o derece

mpaker66
22.Ekim.2012, 13:21
Kaybedilmesi halinde kesin bi son olacak bır maç. Takım kendine gelemez herhangi bir olumsuz sonuçta, umarım böyle bir şey olmaz.
F.Terim'in bazı değişiklerle çıkmak isteyeceğini ama elinin mahkum olduğunu düşünüyorum Melo'ya Hamit'e. Güvenmek zorunda ki bu da bizi zor durumda bırakıyor. Kadro konusunda solda amrabat mı emre mi defansta cris mi semıh mi, tek düşündüğumuz bu olur. Görüyoruzki o kadar da alternatifli bi kadromuz yokmuş demekki...
Cluj kapanarak kontra oynayacaktır, bu kesin. Kanat organizasyonları olmadan gol atamayız.
Allah utandırmasın.

Universal
22.Ekim.2012, 14:10
Artık kazanmak lazım.

footballer33
22.Ekim.2012, 14:53
Tamam ya da devam maçı ilk 2 açısından. Bu maçın kaybedilmesi halinde sonuncu bile olabilir GS; çünkü sonraki maçlarının 2'si dışarda ve içerdeki maç da M.United ile. Bu maçta 3 puan şart.

Flawless Victory
22.Ekim.2012, 15:04
Cluj Braga'ya göre daha zayıf bir takım bana göre. O yüzden Galatasaray'ın 6 puan çıkarmamak için bir sebebi yok. Ancak son zamanlardaki kötü form nedeniyle tabi ki çok zorlanırız yine. Engin Baytar eğer sakat değilse oynatılmalı.

Walter Sakana
22.Ekim.2012, 15:31
Maçın hakemleri de şahaneymiş (!)

Orta hakem İtalya’daki şike skandalında yargılanan Tagliavento! Yardımcısı ise 2009-10’da Atletico’ya yenilip UEFA’ya havlu attığımızda Perea’nın elini görmeyen Banti!

TAGLIAVENTO daha önce Türk takımlarının 4 maçında düdük çaldı. İlk olarak 17.09.2009’da G.Saray’ın Panathinaikos’la oynadığı karşılaşmada tanıdığımız 40 yaşındaki düdük ardından 26.8.2010’da karşımıza çıktı. F.Bahçe’nin 1-1’lik PAOK maçında görev yapan Tagliavento, 4.11.2010’daki 1-1’lik Porto-Beşiktaş mücadelesini katletti.

O gün İ.Toraman’ı oyundan atan İtalyan, Porto lehine de 1 penaltı düdüğü çalmıştı. Paolo Taglievento son olarak Beşiktaş’ın 3-0 kaybettiği A.Madrid mücadelesini yönetmişti.

Bizi bekleyen asıl tehlike ise ilave yardımcı hakem Luca Banti. Banti 2009-10’da Aslan’ın Atletico Madrid’le oynadığı UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Gianluca Rocchi’nin ilave yardımcısı olarak görevlendirilmiş ve geceye damgasını vuran isim olmuştu. Karşılaşma 2-1 İspanyollar’ın üstünlüğüyle sona ererken, 38 yaşındaki hakem maç 1-1’ken büyük bir skandala imza atmıştı. 79. dakikada 1 metre önünde Atletico Madridli Perea’nın ceza saha içinde o dönem G.Saray forması giyen Caner Erkin’in topunu elle kesmesini görmemiş ve skoru direkt etkilemişti.

davidvilla
22.Ekim.2012, 16:04
paolo tagliavento italyanın en iyi hakemi maçları ben de hatırlıyorum cok da yakından takip ettiğim bir hakem. İtalyanın Cuneyt Cakırı gibi biraz..Otorite için baya kart veren deplasman ev dinlemeyen asi bir hakem. Bence gelebilecek en iyi hakemlerden biri aslına bakarsan

Walter Sakana
22.Ekim.2012, 17:10
paolo tagliavento italyanın en iyi hakemi maçları ben de hatırlıyorum cok da yakından takip ettiğim bir hakem. İtalyanın Cuneyt Cakırı gibi biraz..Otorite için baya kart veren deplasman ev dinlemeyen asi bir hakem. Bence gelebilecek en iyi hakemlerden biri aslına bakarsan

Hadi Tagliavento dediğin gibi diyelim (ki takımlarımızın bugüne kadar ne ünlü hakemlerin kurbanı olduğunu bir kenara bırakıyorum). Ya o forum kuralları çerçevesinde söyleyecek kelime bulamadığım BANTI'ye ne demeli? Hatırlıyor musun o pozisyonu? Tam önünde olan ve doğrudan oraya bakmasına rağmen Perea'nın açık ve net bir şekilde topu eliyle çelmesine göz yummasını halen affedemiyorum şahsen.

http://www.webaslan.com/img/2012/10/21/pppp.jpg

Pozisyonun devamında Caner itirazdan sarı kart görmüş, hemen ardından o sinirle yaptığı faul sonrasında da ikinci sarı kartla oyundan atılmıştı ayrıca.

Bir diğer konu bu sezon UEFA'nın Türk takımlarının bir an önce elenmesini istemesi gibi bir durum var şahsi düşünceme göre. Fenerbahçe-Spartak maçında Fenerbahçeli arkadaşlarımızın isyanlarını hatırla (maç konusuna bakabilirsin), Eskişehir-Marsilya maçında ofsayt gerekçesiyle sayılmayan Erkan'ın golünü hatırla, Man UTD-G.Saray maçındaki verilmeyen iki %1.000.000 penaltı başta olmak üzere hakem katliamını hatırla, G.Saray-Braga maçında maçın başında Melo'ya çıkan saçma sarı kart ve Burak'a kalkan 2 hatalı ofsayt bayrağını hatırla... Tüm bunlar tesadüf mü? Bence değil.

sananes
22.Ekim.2012, 17:43
Cluj'un kötü bir serisi olduğunu düşünmüyorum M.United ve Steaua Bukreş'e yenilmeleri zaten normal,son hafta ekstra yenilmişler o da buraya konsantre oldukları için olabilir. 1 Puan dahi alsalar 2. sıra için çok büyük bir adım olacak onlar adına çünkü Braga'yı deplasmanda yendiler,Braga'da Galatasaray'ı. Ama başarabilirler mi?

Fatih Terim ben rakibe göre sistem yapmam diye diretmezse başarmaları zor. Temsilcimiz her zamanki oyun anlayışını oynamaya kalkarsa Braga ve Gençlerbirliği maçlarının benzeri bir oyun gidişi olur.Ondan sonra sahada kimin kazanacağını ise kimse kestiremez.

di canio
22.Ekim.2012, 17:44
Maçın hakemleri de şahaneymiş (!)

Orta hakem İtalya’daki şike skandalında yargılanan Tagliavento! Yardımcısı ise 2009-10’da Atletico’ya yenilip UEFA’ya havlu attığımızda Perea’nın elini görmeyen Banti!

Abi bahsettiğin maçları katletmesinden bağımsız olarak; Ntv Spor'daki Spor Servisi programında Mehmet Demirkol'un söylediğine göre şike skandalında yargılanmış ama suçsuz bulunmuş. Yargılanmış olması olumsuz olarak kullanılıyor çoğu yerde. Orada hukuki durum nasıldır bilmiyorum. Ülkemizdeki gibi ona ayrı buna ayrı işliyorsa bahsettiğim durum geçersizdir. Ama senin mesajın vesilesiyle genel olarak sosyal ortamlarda kullanılan ifadeler için söylemek istedim. Bu durumun; yargılanıp, suçsuz bulunmuş bir kişi için olumsuz bir bilgi olarak kullanılması yanlış bence. Bunu da eklemek lazım.

Walter Sakana
22.Ekim.2012, 17:46
Abi bahsettiğin maçları katletmesinden bağımsız olarak; Ntv Spor'daki Spor Servisi programında Mehmet Demirkol'un söylediğine göre şike skandalında yargılanmış ama suçsuz bulunmuş. Yargılanmış olması olumsuz olarak kullanılıyor çoğu yerde. Orada hukuki durum nasıldır bilmiyorum. Ülkemizdeki gibi ona ayrı buna ayrı işliyorsa bahsettiğim durum geçersizdir. Ama senin mesajın vesilesiyle genel olarak sosyal ortamlarda kullanılan ifadeler için söylemek istedim. Bu durumun; yargılanıp, suçsuz bulunmuş bir kişi için olumsuz bir bilgi olarak kullanılması yanlış bence. Bunu da eklemek lazım.

Haklısın, Banti'yi görünce fazla gaza geldim sanırım :) Ama gerçekten o pozisyonu hatırladıkça nevrim dönüyor.

davidvilla
22.Ekim.2012, 17:48
Hadi Tagliavento dediğin gibi diyelim (ki takımlarımızın bugüne kadar ne ünlü hakemlerin kurbanı olduğunu bir kenara bırakıyorum). Ya o forum kuralları çerçevesinde söyleyecek kelime bulamadığım BANTI'ye ne demeli? Hatırlıyor musun o pozisyonu? Tam önünde olan ve doğrudan oraya bakmasına rağmen Perea'nın açık ve net bir şekilde topu eliyle çelmesine göz yummasını halen affedemiyorum şahsen.

http://www.webaslan.com/img/2012/10/21/pppp.jpg

Pozisyonun devamında Caner itirazdan sarı kart görmüş, hemen ardından o sinirle yaptığı faul sonrasında da ikinci sarı kartla oyundan atılmıştı ayrıca.

Bir diğer konu bu sezon UEFA'nın Türk takımlarının bir an önce elenmesini istemesi gibi bir durum var şahsi düşünceme göre. Fenerbahçe-Spartak maçında Fenerbahçeli arkadaşlarımızın isyanlarını hatırla (maç konusuna bakabilirsin), Eskişehir-Marsilya maçında ofsayt gerekçesiyle sayılmayan Erkan'ın golünü hatırla, Man UTD-G.Saray maçındaki verilmeyen iki %1.000.000 penaltı başta olmak üzere hakem katliamını hatırla, G.Saray-Braga maçında maçın başında Melo'ya çıkan saçma sarı kart ve Burak'a kalkan 2 hatalı ofsayt bayrağını hatırla... Tüm bunlar tesadüf mü? Bence değil.

Hatırlamam mı tamamen haklısın. Orta hakemin pek sucu yok orada ama. Ayrıca o pozisyonla alakalı tamam ama Caner, sebebi bile olsa, kırmızı kartı haketmişti.(yani orta hakem dogru karar verdi) Bize hangi hakem verilirse verilsin bu dediklerimiz eger platini talimatlarıyla oluyorsa bu hakemin kötü oldugunu göstermez talimatlara uydugunu gösterir. Demek istediğim bu hakem gayet iyi bir hakem aslında, gördüğünü çalan ve sahada otorite koruyan bir adam. İtalya'da yargılanmasının yegane sebebi ise kuzey takımlarını KOLLAMAMASIdır. İnter Juventus tanımaz kırmızıyı basar öyle bir adam. Diger bütün hakemler yıllardır kuzey takımlarını kollar yönetim gösterirler Collina da dahil. Ayrıca bu maca tagliavento değil de rizzoli'yi verselerdi tahmin bile edemezdim maç içinde neler olabileceğini. Açık ara en iyi hakemi italyanların bence

Not: Collina 1 kere juventus aleyhinde ölümcül bir karar vermiş (ligin son şampiyonluk maçında zambrotta'yı haklı şekilde atmıştı) juventus şampiyonluktan olmuştu ve adama demediklerini bırakmamışlardı bunu da ara not olarak vereyim. O muhabbetten sonra zaten kuzey takımlarına bir daha bulaşmadı adam. Ama bu tagliavento öyle değil istediginiz mahkemeye cıkarım diyor adam.
Konudan cıkıyor belki biraz ama o haberi de şöyle buldum :
http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/5411.asp

Nedvedmania
22.Ekim.2012, 17:50
Fatih Terim: "En önemli etken taraftarlarımız olacak. Maçın başından sonuna kadar onların desteği bizim için önemli..."

Fatih Terim:"Biz tribünlerlerle birleştiğimiz zaman sonuçların ne olduğunu herkes biliyor."

"CLUJ'A BÜYÜK SAYGI DUYUYORUZ"

Cluj karşısında mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ifade eden Fatih Terim, "3. maçımıza çıkıyoruz. Açıkçası başarılı olmak için sahada her şeyi yapacağımıza inanıyorum. Kazanmak için iyi şeyler yapmak lazım sahada. Az hata yapmak lazım. Futbol adına güzel şeyler üretmek lazım. Bunu da sahada yapacağımıza inanıyorum. Rakibimiz gruptaki diğer takımlar gibi değer verdiğimiz ve saygı duyduğumuz bir ekip. Bugüne kadar yaptıkları ile de bunu hakettiklerine inanıyorum." dedi.

"HATA YAPINCA CEZAYI HEMEN KESİYORLAR"

Rumen temsilcisi karşısında da her zaman olduğu gibi kendi oyunlarını sergileyeceklerini belirten Terim, "Futbolun bu kadar güzel olmasının sebebi, her takımın her takıma bu kadar yakın oluşu. Büyük uçurumların olmaması ve farkların artık ortadan kalkması. Dolayısıyla maçlar da her türlü sonuca açık. Tüm teknik adam ve futbolcularda bunun bilincindeler. Artık karşılaşmaların skorlarını önceden tahmin etmek çok mümkün değil. En az hata yapan ve bu hatalarla rakip tarafından en az ceza kesilen takımlar kazanıyor. Biz bunun bilincinde hazırlandık ve yarın inşallah Arena'da oyunumuzun sonuca yansıdığı bir gün yaşarız." ifadelerini kullandı.

"BU MAÇ BİR ÖLÜM KALIM MAÇI DEĞİL"

Cluj maçının kendileri için büyük önem taşıdığını ancak bir ölüm kalım maçı olmadığının altını çizen Terim, "Şunu hatırlatmak isterim ki, bu bizim için ne ölüm kalım ne de kader karşılaşması. Öyle bir şey bizim için söz konusu değil. Baktığımız zaman Galatasaray'ın bir oyun anlayışı var ve bunu hiç bir zaman terketmedi. Cluj da biliyor viz de biliyoruz, Galatasaray bu oyun düzeni içerisinde oynayacaktır. Bundan hiç bir ödün vermeyeceğiz. Tam tersi daha fazla hücum oynayıp daha fazl abaskı yapmamız lazım. Bence takımım son maçlarda bundan biraz ödün verdiği için puan kaybetmiştir. Kaybetsek bile bundan ödün vermemeliyiz. O yüzden felsefemizde bir değişiklik olmayacak. Oyunun kontrolünü elinde bulunduran bir Galatasaray olacak." dedi.

"TARAFTARA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR"

Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Cluj maçında taraftarlara büyük bir görev düştüğünü ifade eden deneyimli teknik adam, "En önemli etken seyircilerimiz olacak. Bu oyunda taraftar olacak. Bu oyunun itici gücü taraftar olmalıdır. Maçın başından sonuna kadar verilecek destek bizim konsantrasyon ve motivasyonumuzu artırır. Yapılan büyük hatalara bile tepki göstermemeleri ve maçın sonunu beklemeleri çok önemli bu maçta. Çünkü Galatasaray'ın tribünle bütünleştiği zaman neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz. En iyi de taraftarımız biliyor." şeklinde konuştu.

FATİH TERİM'E GÖRE ASIL SORUN...

Galatasaray'ın en büyük sorununun takımda yer alan futbolcuların birbirleri ile fazla çalışamaması olduğunu söyleyen Terim, " İstatistikleri verirken tam vermek lazım ki konular anlaşılabilsin. Bildiğim kadarıyla Galatasaray aynı zamanda en çok gol atan takım. Bu kadar çok gol arayan ve pozisyona giren bir takımın çeşitli zaaflarının olması çok doğal. Biz bunu göz önüne alıyoruz. Bir gol yiyorsunuz bunu takım olarak analiz etmekte fayda vardır. Bizim şu andaki problemimiz bir arada fazla çalışamamız olmamız. 14 oyuncu aşağı yukarı bir takım demek. Yeni gelen arkadaşların bizimle daha çok çalışması gerekiyor. İkinci sebep ise aşırı güvenimiz. Güven iyidir ancak sizi konsantreden uzaklaştırır." dedi.

"SİSTEMDE HERHANGİ BİR SORUN YOK"

Galatasaray'ın bu sezonki sisteminde herhangi bir sorunun olmadığını savunan tecrübeli teknik adam, "Geçen sene 9-10 maç gol yemediğimiz olmuştu. Hem en çok gol atan hem de en az gol yiyen takımdık. Demek ki sistemde bir sıkıntı yok. Ben tam tersi sistemde biraz daha fazla hücum oynamamız gerektiğini düşünüyorum. Hatta defans biraz geride kaldı mı kızıyorum. Çünkü bence en iyi defans yapma şekli rakip yarı shada kalmaktır. Kabul ediyorum, son maçlarda yaptığımız bazı hatalar bizim olgunluğumuzdaki bir takıma yakışmayan hatalardı ancak düzelecektir." ifadelerini kullandı.

SORUN BELKİ DE PSİKOLOJİK

Takımın son dönemde kazanamama sorunu yaşadığını ve bu durumun moral bozukluğuna yol açabildiğini dile getiren Terim, "Tabii ki bu sezona baktığımızda, geçen sezon böyle 3-5 maç hiç galip gelmediğimiz olmadığı için psikolojik olarak moral bozukluğu ya da baskı olabilir. bunu yönetmemiz lazım. Problem olarak ortaya koymamamız lazım. Bu problemi yönetmemiz lazım, hem biz hem de oyuncular. Biz Şampiyonlar Ligi'nde iyi oynadığımız maçlardaki gibi oynayarak bu sefer sonuca yansımasını diliyoruz. Burada kısıtlı maçlar olduğu için oyunumuzun karşılığını alırsak bizim için yeterlidir. Türkiye'de en az puan kaybeden şampiyon olacak, kimin en az puan kaybı yapacağını da göreceğiz." şeklinde konuştu.

"ENGİN BAYTAR'I KADROYA ALACAĞIM"

Cluj karşısında Engin Baytar'ı kadroya alacağını açıklayan deneyimli teknik adam, "Engin'i kadroya alacağım. Önce mi oynar sonra mı bilmiyorum ama kadroya alacağım. Bir iki durumu belli olmayan arkadaşımız var bugün kü antrenmandan sonra onlara karar vereceğim. Burak'ın dizinde biraz ağrı var, Semih'in hafif de olsa biraz problemi var. Bugünkü antrenmandan sonra karar vereceğim." ifadelerini kullandı.

uAburak89
22.Ekim.2012, 18:00
Önce gol atalım, 2 maçtır gol diye haykırmak isterken içimizde patlıyor.. Sonra da kapalım 3 puanı, işleri yoluna koyalım..

Night_Mare17
22.Ekim.2012, 18:18
İlk 20 dakika Allah ne verdiyse saldıralım baktık olmuyor kontrollü bir oyun anlayışıyla 70'e kadar gidelim.

E.Cartman
22.Ekim.2012, 20:56
Bu maçı alıcaz başka yolu yok

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Ekim.2012, 21:18
@ GebzeLi1907

kadro kalitesi ve harcanan para derken pek mana veremedim acikcasi. amrabat ve buraka verilen 12 milyon disinda bonservis odemedi takim. para harcama konusunda FB icin bu soylenebilir belki ama GS icin soylenemez bence. kadro kalitesi de superlig olcusunde yukarda belki ama avrupa standardinda olup olmayacagi bu sezon belli olacak.

GS kagit ustunde favori ama braga macinda da favoriydi. her sonuc mumkun bu macta da bence, sabirli ve kontrollu oyun olmali. gruptan cikmak icin sans devam ediyor ama bu mac en onemli viraj, mutlaka kazanilmasi gerekiyor. en azindan kaybetmemeli.

uAburak89
22.Ekim.2012, 21:26
22.5 milyon euro transfer harcaması var Galatasaray'ın, transfer geliri ise 3.2 milyon euro.
Fenerbahçe'nin ödediği bonservis 30.3, geliri 4 milyon euro. Fenerbahçe kadar değil belki ama harcadığımız paralar az değil, ManU maçını saymıyorum, ilk maç ve deplasmanda olmasının etkisiyle zaten puan imkansız gibi birşeydi. Ancak Braga mağlubiyeti olmadı şimdi üstüne Cluj'a yenilirsek çok büyük hayalkırıklığı olacak. Fatih Terim baskı yaratmamak adına ölüm kalım maçı değil diyor ama, bu maç giderse, giden sadece Avrupa değil, lig ve kupa da olur bence.

Maçı Murat Kosova anlatacakmış, yandık. :D

Homer J.S
22.Ekim.2012, 21:58
Takıma bu maç için ne kadar güvendiğimi anlatamam. Varımı yoğumu da basacağım yarın Galatasaray'ın handikaplısına.. 6 senedir özlediğimiz gün yarındır. Skor tahminim Galatasaray 3-0 CFR Cluj (Goller: Elmander x2, Eboue)

ReaList
23.Ekim.2012, 00:30
Maçı Murat Kosova anlatacakmış, yandık. :D

Murat Kosova:

Galatasaray Rumen takımlarına karşı hep iyiydi
Galatasaray kazanmaya yakın taraf
Galatasaray Rumen takımlarına İstanbul'da hiç yenilmedi
Rumen takımları karşısında bir Aslandık
Artık galibiyet için süre geçiriyoruz
Galatasaray Şampiyonlar Liginde ilk galibiyetine artık çok yakın
Biz Rumenlere karşı hep iyiydik burada hiç kaybetmedik
Artık galibiyete saniyeler var

der der der artık : )

Night_Mare17
23.Ekim.2012, 00:57
Yalnız ben Murat Kosova'yı Avrupa takımlarına karşı olan maçlarda çok beğeniyorum.Bizden biriymiş gibi anlatıyor golü attığımız anda kopacağını düşünüyorum öyle böyle değil :D

OrcunFB
23.Ekim.2012, 00:59
Yalnız ben Murat Kosova'yı Avrupa takımlarına karşı olan maçlarda çok beğeniyorum.Bizden biriymiş gibi anlatıyor golü attığımız anda kopacağını düşünüyorum öyle böyle değil :D

GS golü yedikten sonra da uyutuyor resmen. :D

GebzeLi1907
23.Ekim.2012, 01:09
@ GebzeLi1907

kadro kalitesi ve harcanan para derken pek mana veremedim acikcasi. amrabat ve buraka verilen 12 milyon disinda bonservis odemedi takim. para harcama konusunda FB icin bu soylenebilir belki ama GS icin soylenemez bence. kadro kalitesi de superlig olcusunde yukarda belki ama avrupa standardinda olup olmayacagi bu sezon belli olacak.

GS kagit ustunde favori ama braga macinda da favoriydi. her sonuc mumkun bu macta da bence, sabirli ve kontrollu oyun olmali. gruptan cikmak icin sans devam ediyor ama bu mac en onemli viraj, mutlaka kazanilmasi gerekiyor. en azindan kaybetmemeli.

bu sezon dany hamit melo ya da azımsanmayacak paralar harcandı ve aslında tek bir sezon değil geçen sezonla birlikte bir ortak planlama yapılanma var.iki sezondur harcanan paralar ciddi paralar.
hiç bonservis ödememiş olsa bile yıllık ödediği maaş zaten cluj un da braganın çok üstünde.muslera eboue hamit selcuk burak melo ujfa riera vs ilk aklıma gelenler.
hadi ujfa riera dan faydalanamıyosun ama takımın genel yükü cluj ile kıyaslanamaz bile.en ciddi, süper yıldız dediği oyuncusuna bonservis 3 milyon eurodan fazla verdiklerini sanmıyorum.keza maaşları da taş çatlasın 1 1.5 milyon eurodur.

arada çok büyük fark var.hem fenerbahçe hem galatasaray ekonomik olarak bu kadar önde oldukları rakiplerine üstünlük kurmak zorunda.

Facx
23.Ekim.2012, 02:56

bende genel olarak beğeniyorum ama o sesini inceltip cırlar gibi konuşuşu yok mu tv yi kapatasım geliyo :D

Nedvedmania
23.Ekim.2012, 05:04
Şuanda stada 40 üniversiteden (Birisi bizim :)) gelen 10ar metrelik, toplamda 400 metrelik pankart asılıyor.

davidvilla
23.Ekim.2012, 10:33
Murat Kosova Osassuna - Getafe gibi izlenmeyesi mucadeleleri izlenecek hale getiriyor. Ona onlar yakışıyor.

bySperman
23.Ekim.2012, 11:43
Cluj 2 tane sallar bize :(

Universal
23.Ekim.2012, 11:45
Grup puanlamasına bakıldığında, Galatasaray hala büyük bir avantaja sahip. Önünde iki Cluj maçında alınacak 4 puan Galatasaray'ı grupta ilk üçe sokmaya kesinlikle yetecektir.

davidvilla
23.Ekim.2012, 12:15
manu ve tabi ki biz onumuzdeki iki maçı kazandıgımız takdirde gruptan cıkarız. Manu buraya genclerle gelir. 9 yaparız son braga macında da beraberlik bize yeter ki o gunun şartlarında belki gruptan cıkmış olarak bile gidebiliriz oraya zira braga romanyada cluj'a puan kaybedebilir. Demek istediğim onumuzdeki iki macı hem manu hem biz kazanırsak güneş yeniden doğar.

mpaker66
23.Ekim.2012, 12:15
Şuanda stada 40 üniversiteden (Birisi bizim :)) gelen 10ar metrelik, toplamda 400 metrelik pankart asılıyor.

Biriside bizim :) Çok merak ediyorum nasıl duracak hepsi.

kasım akdemir
23.Ekim.2012, 12:19
Yenilirz dicem kızacaksınız. Ama yenemeyiz bunları biz :D

mpaker66
23.Ekim.2012, 12:26
Yenilirz dicem kızacaksınız. Ama yenemeyiz bunları biz :D

Bence, buna çok inanarak söylüyorum. Apayrı bi takım olacak bugun, çok çılgın bir takım olacak. Rakibe adım attırmayacağız.

Universal
23.Ekim.2012, 12:28
manu ve tabi ki biz onumuzdeki iki maçı kazandıgımız takdirde gruptan cıkarız. Manu buraya genclerle gelir. 9 yaparız son braga macında da beraberlik bize yeter ki o gunun şartlarında belki gruptan cıkmış olarak bile gidebiliriz oraya zira braga romanyada cluj'a puan kaybedebilir. Demek istediğim onumuzdeki iki macı hem manu hem biz kazanırsak güneş yeniden doğar.

ManU geçen yılın aksine bu yıl 18 puanda isteyebilir; ama klasik Ferguson hamlesi 12 puanın sonunda gençleşmiş bir ManU olacaktır o yüzden Galatasaray içeride avantaj. Ama Galatasaray'ın asıl şanslı olduğu nokta Braga deplasmanına gitmesi. Braga deplasmanda oynayan bir takım çok iyi kapanıyorlar ve iyi kontraya çıkıyorlar. Evinde ise bu taktik ile mücadele edemiyor ve puan kaybediyorlar o yüzden Galatasaray Braga deplasmanında şanslı olacak. Galatasaray'ın grup mücadelesi bu gün başlıyor ilk ikiye girer mi bilmem; ama bu grupta ilk üçe kesin girer.

Nedvedmania
23.Ekim.2012, 13:15
Biriside bizim :) Çok merak ediyorum nasıl duracak hepsi.

Cumhuriyet UNI mi ?

uAburak89
23.Ekim.2012, 13:29
Moda girmek lazım..
Gerçekleri Tarih Yazar !

mpaker66
23.Ekim.2012, 13:48
Cumhuriyet UNI mi ?

Ben cumhuriyetteyim de, erzincan ile yaptım, arkadaştaydım. Cumhuriyet yaptı mı yapmadı mı pek bilmiyorum.

Nedvedmania
23.Ekim.2012, 13:55
Ben cumhuriyetteyim de, erzincan ile yaptım, arkadaştaydım. Cumhuriyet yaptı mı yapmadı mı pek bilmiyorum.

Champions League Not Yet Finished GALATASARAY ! :)

Trabzonspor
23.Ekim.2012, 14:09
Adamlar gaz vermeye başlamış.GS dünya çapında kulüp,oyuncuları çok iyi vs.Bizde gaza gelen toplumuz umarım etkilenme oyuncular.Rakip deplasmanlarda iyi oyuncular dikkatli olmalı yoksa bir kaza daha yaşanabilir.

ReaList
23.Ekim.2012, 14:13
Adamlar gaz vermeye başlamış.GS dünya çapında kulüp,oyuncuları ok iyi vs.Bizde gaza gelen toplumuz umarım etkilenme oyuncular.Rakip deplasmanlarda iyi oyuncular dikkatli olmalı yoksa bir kaza daha yaşanabilir.

Her zaman ki taktik, çok basittir ama nedense bizim takımlar hep yiyor : )

mpaker66
23.Ekim.2012, 14:13

Aynen :) koca bi ünlemde var :) cumhuriyet yaptı mı biliyo musun :)

Nedvedmania
23.Ekim.2012, 14:23
Aynen :) koca bi ünlemde var :) cumhuriyet yaptı mı biliyo musun :)

Resimleri gördüm zaten Face hesabından. Erken paylaşmışlar :D

Cumhuriyette herhangi bir haber yok. Yapmamışlar sanırım. Birde bazı komşu şehirler ortaklaşa 20lik yapıyor.

mpaker66
23.Ekim.2012, 14:34

Resimleri gördüm zaten Face hesabından. Erken paylaşmışlar :D

Cumhuriyette herhangi bir haber yok. Yapmamışlar sanırım. Birde bazı komşu şehirler ortaklaşa 20lik yapıyor.

Hep yunus'un işleri bu resim paylaşma :D
Malesef Cumhuriyet UNI pek etkin değil.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Ekim.2012, 15:57
Adamlar gaz vermeye başlamış.GS dünya çapında kulüp,oyuncuları çok iyi vs.Bizde gaza gelen toplumuz umarım etkilenme oyuncular.Rakip deplasmanlarda iyi oyuncular dikkatli olmalı yoksa bir kaza daha yaşanabilir.

coktan havaya girdik bile, onlarin gazlamasina ihtiyac yok (:

bir de Manu bile resmi organlarindan GS maci oldugunda hafife almak bi yana dursun adamlar isi intikama goturuyorlar. cok net favori olmalarina ragmen isi ciddiye aliyorlar. bizse handikap yapip gondeririz deyip adamlar sahaya cikmadan kendimizi galip sayiyoruz. ben FBnin Limassol maci icin bile endiseliyim acikcasi, cok dikkatli olmak lazim. bu maclarin telafisi olmuyor maalesef.

Nedvedmania
23.Ekim.2012, 17:58
Maça giden var mı ?

petrol_fb12
23.Ekim.2012, 18:02
Cluj tipik kontra atak takımı..hızlı cabuk kurulu...ve son vuruşları iyi oyuncular var..eğer galatasaray braga maçındaki..Topu şişerek oynarsa yine mağlubiyet gelir..ayağa pas yapması lazım..uzaktan şutlar denemesi lazım bu tip takımlara...Umarım akşam yine hüsran ayrılmayız..sahadan hem galatasaray dağılır.Hem ülke puanımız düşer..

Kaka Leite
23.Ekim.2012, 18:03
Kazanmalıyız artık, inşAllah alacağız maçı zaten başka yolu da yok.. :)

Bu maç çok ümitliyim çook.

uAburak89
23.Ekim.2012, 18:05
XI: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Umut, Elmander...

Riera yerine Hakan olsaydı keşke, Hakan - Riera şeklinde olsa sol kanat en güzeli olabilirdi hatta.

petrol_fb12
23.Ekim.2012, 18:09
XI: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Umut, Elmander...

Hala Hamit ısrarı sürüyor..Aydın hamit'ten daha iyi performans sergiliyor oyuna girdiği zaman..Hamit'i kendisine gelmesi bir kaç maç yedek kulubesinde oturtması lazım..

Sol Kanatta riera-hakan daha güzel olurdu..sol kanat amrabat-Riera hucuma destek veren oyuncular..hiç değilse hakan biraz geride kalırdı..oranın güvenliği acısından..

uAburak89
23.Ekim.2012, 18:12
Hala Hamit ısrarı sürüyor..Aydın hamit'ten daha iyi performans sergiliyor oyuna girdiği zaman..Hamit'i kendisine gelmesi bir kaç maç yedek kulubesinde oturtması lazım..

Geçen sene kanatlarda Engin ve Emre vardı esas bölgeleri orta sahanın ortası olan oyuncular. Bu sene Amrabat alındı, oyuncu tarzı değişti sol kanatta. Hem Amrabat hem Aydın önünde de iki forvet ile oynamak intihar ile eş değer. Ayrıca belirttiğin gibi Aydın sonradan girdiği zaman etkili olabiliyor, çünkü rakibin fizik gücü düşmüş oluyor. Solda Emre olsa sağda Aydın ile başlasak yine olmaz, Aydın skora göre oyuna girecek bir oyuncu, savunmaya yardımı yok, sıfır. Hamit sorumluluk almaktan çekinmiyor, bu kadar pas hatası yapmasa şimdi herkesin dibi düşüyordu.

mpaker66
23.Ekim.2012, 18:16
Amrabat-Riera riskli ama mantıklı olmuş, amrabat'ın performansı artabilir Riera gerekli kondisyonu gösterirse. Melo ve Selçuk ekstra oynamalılar.

petrol_fb12
23.Ekim.2012, 18:18
@uAburak89

Hamit potansiyele erişemedi bir mancester maçından ondan istenen oyunu verdi..onun dışında her maç yoklara oynadı..Milli takım,galatasaray..iyi başlıyamadı..Umarım bugun iyi performans gösterir..Sağ kanatta...Aydın en cok beğendiğiğm özelliği ayağında top tutması,ve iyi uzun şut atabilmesi..Galatasay,bu maçta bol bol uzun şut atması lazım..yoksa toplu hucuma kalkarsa..braga macındaki gibi..Yine üzülürüz..

uAburak89
23.Ekim.2012, 18:27
Milli takımda sağ bek oynatılırsa, ilk maçında karşısında Robben vardı üstelik, tabii bekleneni veremez. Van Gaal Hamit için, her yerde oynar ama sağ bek olmaz derken birşeyler biliyordur herhalde. :) Galatasaray'da son maç yine sağ beke geçene kadar kötü falan değildi Hamit. Eboue ile uyum sorunu var, pas hataları oluyor, bunda Eboue'nin de etkisi var. Formsuz olduğu ortada. Engin - Eboue uyumunu arıyoruz ama bu da zamanla olmuştu. Geçen senede fırtına gibi başlamamıştık, inişli çıkışlı geçiyordu, tek avantajımız Avrupa maçlarımız yoktu. Yine toparlarız, Hamit de takıma katkı verir. Aydın ancak kontralarda işe yarıyor, eskisinden tek farkı güçlü olması. O da zaten Scott Piri sayesinde. Sorun sağdan çok solda bence, rakibin sağ bekini yıldız yapacakmışız gibi hissediyorum. Bugün akşam ilk golü atarsak çok iyi olur, ilk golü yiyen olursak maç sonu çok üzülürüz gibi geliyor bana.

Night_Mare17
23.Ekim.2012, 18:29
Maça giden var mı ?

Ben gidiyorum.

Bu arada Hamit Şampiyonlar Ligin'de fena oynamıyor.

RaSenGan
23.Ekim.2012, 18:29
Kazanmalıyız ve kazanıcaz.Başka bir ihtimal yok.

Gncl1905
23.Ekim.2012, 18:31
Riera bence iyi olmuş gol atmamız lazım bunu da çabuk yapmamız lazım. Hakan hücumda yok, 0'ın da altında. Orta-kafa ile gol bulmamız da zor ama belki kafayla veya karambolden yerden bir şekilde bulabiliriz en azından denemek lazım. Onun dışında keşke Engin oynasaydı diyorum ama fena kadro değil genel olarak.

mpaker66
23.Ekim.2012, 18:35
Atakları şutla sonuçlandırmalıyız, yoksa kontra yeriz.

ThersoN
23.Ekim.2012, 18:36
bu Murat Kosova olayını anlamıyorum, millet geçen senelerde de ağlanıyordu bu adama futbol maçı anlattırmayın diye!

Geçen maçta Murat Kosova tek başına anlattı yorumcu yoktu.. İki gün sonra Fenerbahçe maçını Ercan Taner anlattı Rıdvan Dilmen yorumladı.. Bunu aklım almıyor..

Ayrıca yin geçen maçtaki gibi %100 futbol devre arası - maç sonu programları sadece Fenerbahçe maçı için yapılacak!

NTV'ye olan güvenim giderek sarsılıyor..

Maça gelirsek; Fatih hoca oyunu ele alan bir Galatasaray olacak demiş; yine işimiz çok zor!

MeMo
23.Ekim.2012, 18:39
bu Murat Kosova olayını anlamıyorum, millet geçen senelerde de ağlanıyordu bu adama futbol maçı anlattırmayın diye!

Geçen maçta Murat Kosova tek başına anlattı yorumcu yoktu.. İki gün sonra Fenerbahçe maçını Ercan Taner anlattı Rıdvan Dilmen yorumladı.. Bunu aklım almıyor..

Ayrıca yin geçen maçtaki gibi %100 futbol devre arası - maç sonu programları sadece Fenerbahçe maçı için yapılacak!

Maça gelirsek; Fatih hoca oyunu ele alan bir Galatasaray olacak demiş; yine işimiz çok zor!

Bizim ilk maçı da Murat Kosova anlattı. Birden mi düşman oldular neler oldu?

Kaka Leite
23.Ekim.2012, 18:41
Rıdvan olayına açıkcası katılmıyorum.Rıdvan bir Fenerli tamam oldukça objektif ancak yine de ben Galatasaraylı olsam Rıdvan yorumlasın istemezdim..

Ancak o devre arası-maç sonu olayı hakkında katılıyorum.Ayrıca Gs maçları için de yorumlayacak bir sürü yorumcusu var zaten Ntvspor'un nedense koymuyorlar..

petrol_fb12
23.Ekim.2012, 18:59
Rıdvanı dinlemeyi coktan bıraktım..Tarafsız yorum yapamıyor..Ntvspor Fenerbahcenin..Arka bahcesi olmaya devam ediyor.Bunda hiç bir değişiklik yok..Aziz Yıldırım "SADECE NTVSPOR" cıkmasını anlıyabiliriz..

"KONTRA ATAK FUTBOL OYNAYAN BİR TAKIMA" "BOL BOL UZUN ŞUT ATINIZ" "EN AZINDAN 30 TANE ŞUTTAN BİRİ GİRER" "UZUN ŞUT ATARSANIZ DEFANSINIZ HER ZAMAN GERİDE KALIR"..."BUDA GALİP GELMESENİZ,BERABERLİĞİ GARANTİ ALTINA ALIR"

Facx
23.Ekim.2012, 19:15

aman %100 futbol olmasın zaten mehmet demirkol metin tekin falan olsun yanılmıyosam geçen maçlarda öyle olmuştu

Börk
23.Ekim.2012, 19:21
Semih oynuyor mu beyler ?

petrol_fb12
23.Ekim.2012, 19:26
oynuyor ..Semih ..

ThersoN
23.Ekim.2012, 19:52
Bizim ilk maçı da Murat Kosova anlattı. Birden mi düşman oldular neler oldu?

Düşmanlık yok. Fakat Murat Kosova'nın futbol maçı anlatmamasını aşağı yukarı herkes istiyor.. Onun dışında Rıdvan Dilmen temelli olarak Ntvspor 3 Temmuz'dan sonra Fenerbahçe yanlısı gibi gözükmeye başladı.. Ben de bunu diyorum Rıdvan Hoca sadece Fenerbahçe'nin sırtını sıvazlamak için mi NTVSpor'dan milyonlar alıyor? Avrupanın en büyük kulüp turnuvasında tek takımımız var onunda maçını Murat Kosova anlatıp yanında kimse yorumcu olarak bulunmuyorsa nerede kaldı bunun prestiji.. haa tüm maçları Ercan Taner anlatıp, Rıdvan Dilmen yorumlasın demiyorum ben ama o maçtan 2 gün sonra Ntvspor'un Fenerbahçe maçında tam kadro olması benim kafamı karıştırdı doğrusu! Zaten üstteki yorumda arkadaşın dediği gibi Aziz Yıldırım'ın sadece Ntvspor'a çıkmasının en büyük sebebi Rıdvan Dilmen ve yanında Rıdvan ne derse he diyen Güntekin Onay var..

Zaten Fenerbahçeliler dışındaki taraftarın çoğu 3 Temmuz olayından sonra Rıdvan Dilmen yorumlarının yanlı olduğunu düşünüyor ben de aynı şekilde düşünüyorum. Bu yüzden Rıdvan Dilmen Galatasaray maçlarını yorumlamaması daha iyi zaten çok alakasız bir yerden konuyu yine Fenerbahçe'ye getirmeyi beceriyor.. Tahminimce Rıdvan Dilmen'in FB taraftarı dışındakilerin gözünden düşmesinden sonra Rıdvan Dilmen çok fazla program almıyor NTVSpor'da önceden bir kaç farklı programda yer alıyordu.. Not Defteri vardı mesela hala devam ediyor mu bilmiyorum.. Rıdvan Hoca sürekli kendini tekrara düşürmeye başladı.. NTVSpor'da Mehmet Demirkol ve Önder Özen'in bakış açılarını seviyorum.

ReaList
23.Ekim.2012, 19:58
@ThersoN

Rıdvan Dilmen ben kendimi bildim bileli yorumlarında Fenerbahçe yanlısı, çünkü o bu kulübün içinde yetişmiş kulüp için simge isimlerden biri. Bu konumdaki biri ne yaparsa yapsın tarafsız görünemez. Mehmet Demirkol da böyle, konuşurken ağzından taraf akıyor : ) Önder Özen her ne kadar uzun bir süre Fenerbahçe'de çalışmış bir isim olsa da bir futbol adamı, futbola bakış açısı elbet bir gazeteciden, eski bir futbolcudan daha realist geliyordur, bende onu beğeniyorum, bu maç için yorumcu olabilirdi mesela.

Ralph
23.Ekim.2012, 20:04
Bunu daha önce birisi verdi mi bilmiyorum ama ben çok güldüm sizde izleyin :D

Fatih

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Ekim.2012, 20:14
terim yeni baba serisi cekilse vito carleoneyi rahat oynar, bana onu animsatiyor hep :n:

ThersoN
23.Ekim.2012, 20:17
@ThersoN

Rıdvan Dilmen ben kendimi bildim bileli yorumlarında Fenerbahçe yanlısı, çünkü o bu kulübün içinde yetişmiş kulüp için simge isimlerden biri. Bu konumdaki biri ne yaparsa yapsın tarafsız görünemez. Mehmet Demirkol da böyle, konuşurken ağzından taraf akıyor : ) Önder Özen her ne kadar uzun bir süre Fenerbahçe'de çalışmış bir isim olsa da bir futbol adamı, futbola bakış açısı elbet bir gazeteciden, eski bir futbolcudan daha realist geliyordur, bende onu beğeniyorum, bu maç için yorumcu olabilirdi mesela.

Prensip olarak NTVSpor şike iddaalarını tartışmama kararı almıştı. Yani Fuat Akdağ'ın sözlerini hatırlıyorum ben biz diğer kanallar gibi sabah akşam bu konuyu konuşmayacağız demişti ve Telegol'e gönderme yapmıştı. Fakat Rıdvan Hoca 3 Temmuz olayından sonra sürekli hem ekranda hem de ekran dışında çok fazla önplanda olup tarafsızlığını iyice yitirmiştir. Tamam bir camianın parçası olabilirsiniz fakat bir camianın parçası olup da tarafsızlığını koruyan camiasını çatır çatır eleştiren adamlar da var.. Mehmet Demirkol'da öyle bir eğilim görmüyorum ben.. onun tarzını beğeniyorum zira adam söyleyeceği şeyleri ortalama bir futbolseverin anlayabileceği şekilde basit anlatıyor.. Önder Hoca bence ilerleyen zamanlarda NTVSpor'da dümene geçebilir fakat onun da olumsuz yani bazen teknik detaylı konuşmalarını dibine iniyor. O yüzden maç esnası yorumları sıkıntılı olabilir. Fakat NTV Grubu Star'ı aldıktan sonra çok fazla maç yayınlamaya başladı, tüm maçlara aynı önemi vermek sıkıntı yaşatıyor olabilir. Eğer durum böyle ise kanalın yeni isimler barındırması anlamlı olur. Boşta bir çok teknik adam var maçlar için yorumculuk yapabilir.. Spikerlik için Ertem Şener var; Murat Kosova'nın anlatımından kat kat daha iyidir diye düşünüyorum..

Börk
23.Ekim.2012, 20:18
videonun altındaki bu yorumda çok güzelmiş :D

Adam tek cümlede, benim bir roman okuduğum nefesi alıp verdi.

Nedvedmania
23.Ekim.2012, 20:19
Beyler maç hakkında konuşalım lütfen.

Börk
23.Ekim.2012, 20:20

Cluj maçı için yapılan basın toplantısını yorumluyoruz sonuçta ne var bunda ?

zeck17
23.Ekim.2012, 20:24
Oynayan 11 kişinin ismi önemli değil gibi bu maçta önemli olan o formaların olumlu yönde terlemesi

Nedvedmania
23.Ekim.2012, 20:25
Cluj maçı için yapılan basın toplantısını yorumluyoruz sonuçta ne var bunda ?

Sana değildi o uyarı :j:

Börk
23.Ekim.2012, 20:26
Sana değildi o uyarı :j:

Beyler diyince üstüme alındım napayım :icon_lol:

Ralph
23.Ekim.2012, 20:27

Cihan sen kaç gündür yere yatan Beşiktaş'lılar hakkında geyik fotolar koyuyorsun. Bunda ne yanlış var ki onu konuşamıyoruz? Anlamadım ben :) ki amaç kötü de değil üstelik.

Nedvedmania
23.Ekim.2012, 20:29
Cihan sen kaç gündür yere yatan Beşiktaş'lılar hakkında geyik fotolar koyuyorsun. Bunda ne yanlış var ki onu konuşamıyoruz? Anlamadım ben :) ki amaç kötü de değil üstelik.

Birincisi geyik fotosu felan değil maç içinde olan bir fotoğraftı o. İkincisi kaç gündür değil bir anlık olaydı. Nasıl bu kadar abartabildin anlamadım ben. Üçüncüsü konu NTV Spor'un 3 Temmuz sürecindeki tutumuna kadar gitti. Önlem alınmazsa daha da uzar gider. Daha önce çok örneklerini gördük.

Ralph
23.Ekim.2012, 20:32
Birincisi geyik fotosu felan değil maç içinde olan bir fotoğraftı o. İkincisi kaç gündür değil bir anlık olaydı. Nasıl bu kadar abartabildin anlamadım ben. Üçüncüsü konu NTV Spor'un 3 Temmuz sürecindeki tutumuna kadar gitti. Önlem alınmazsa daha da uzar gider. Daha önce çok örneklerini gördük.

Birincisi, baya baya geyik fotosuydu. Dalga geçildi gülündü edildi. Geyik olmasa gülmezdik değil mi :) En çok da sen gülmüşsün dikkatimi çekti (Gerek facebook üzerinden gerek buradan), ikincisi bir anlık ya da değil farketmez, sonuç olarak yapıldı. Düzelteyim ozaman "bir anlık" diyeyim. Üçüncüsü ise, ben 3 temmuz falan bilmem. Ben onu orada sadece gülmek maksadı ile koydum ki sen uyarana kadar kimse sorun yaşamadı. Bence büyüten ben değilim, sensin :)

Nedvedmania
23.Ekim.2012, 20:36
Benim uyarım sanada değildi. Daha neyi uyardığımı anlamamışsın bana büyütüyorsun diyorsun. Ben NTVSPOR, Rıdvan Dilmen, Murat Kosova vs muhabbetinden bahsediyorum. Senin eklediğin videoya birşey diyen yok.

Ayrıca bu maçta birşey olursa sende ekle maç anından foto geç dalganı. O konuda büyütülecek birşey yok.

Ralph
23.Ekim.2012, 20:38
Benim uyarım sanada değildi. Daha neyi uyardığımı anlamamışsın bana büyütüyorsun diyorsun. Ben NTVSPOR, Rıdvan Dilmen, Murat Kosova vs muhabbetinden bahsediyorum. Senin eklediğin videoya birşey diyen yok.

Ayrıca bu maçta birşey olursa sende ekle maç anından foto geç dalganı. O konuda büyütülecek birşey yok.

Ozaman ben yanlış anlamışım problem yok :) Zaten dalga geçmende değilim ben Cihanım.Ben güldüm onlara elbet. Hele ki o CS olayına baya baya güldüm.

Bunun dışında seni biraz gergin gördüm maç nedeniyle mi yoksa :icon_biggrin:

petrol_fb12
23.Ekim.2012, 20:38
Tartışaya gerek yok beyler futbol konuşalım ...

Cluj en iyi oyuncular kimler ?

uAburak89
23.Ekim.2012, 20:40
Tartışaya gerek yok beyler futbol konuşalım ...

Cluj en iyi oyuncular kimler ?

Sougou, Kapetanos, Rafael Bastos 3'lüsü öne çıkıyor.

antiochia
23.Ekim.2012, 20:41
Ambarabat, Hamit ve Rieralı kadro zorlar Galatasaray'ı bence. Ama 2-0,3-1 gibi kazanabileceğini düşünüyorum yinde de....Riera-Ambrabat kanatını umarım işlemez Cluj

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Ekim.2012, 20:43
terim o bolgede dannynin hizina guveniyor. kademeye girebilir diye planlamistir ki genelde oyle oldu braga macinda da. ama rieranin sol bek olmasi buyuk handikap GS icin, kontraataklarda sikinti olabilir o bolgede maalesef.

antiochia
23.Ekim.2012, 20:45
terim o bolgede dannynin hizina guveniyor. kademeye girebilir diye planlamistir ki genelde oyle oldu braga macinda da. ama rieranin sol bek olmasi buyuk handikap GS icin, kontraataklarda sikinti olabilir o bolgede maalesef.

Hakan Balta'da sorun mu var acaba? Hafta sonu oynadı.Herhalde maç kondisyonu yetersiz diye oynatılmıyordur

Nedvedmania
23.Ekim.2012, 20:54
Ozaman ben yanlış anlamışım problem yok :) Zaten dalga geçmende değilim ben Cihanım.Ben güldüm onlara elbet. Hele ki o CS olayına baya baya güldüm.

Bunun dışında seni biraz gergin gördüm maç nedeniyle mi yoksa :icon_biggrin:

biyandan mac var bi yandan ucaga yetismeye calisiyorum biyandan da sen ters ters yazinca istemeden sinir kat sayim artti :)

Ralph
23.Ekim.2012, 20:56
biyandan mac var bi yandan ucaga yetismeye calisiyorum biyandan da sen ters ters yazinca istemeden sinir kat sayim artti :)

Yok ben aslında ters ters yazmadım bir yanlış anlama oldu neyse başlığı dağıttık :) Problem yok kısacası.

Börk
23.Ekim.2012, 20:57
Gördün mü Cihan her zaman sadece ben yanlış anlamıyormuşum :D

petrol_fb12
23.Ekim.2012, 21:04
Hakan Balta'da sorun mu var acaba? Hafta sonu oynadı.Herhalde maç kondisyonu yetersiz diye oynatılmıyordur

Hakan balta'yı oynatması lazım'dı..Riera-amrabat hucuma dönük her ikiside her ...Hakan balta geride durur ordan gelicek atakalara karşılık verebildi..Amrabat yerine riera oynayabilirdi...

petrol_fb12
23.Ekim.2012, 21:04
Futbol Dışı KONUŞANLAR İÇİN ADRES..

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=51129

OrcunFB
23.Ekim.2012, 21:07
Riera yerine Hakan B. oynamalıydı bence de.

uAburak89
23.Ekim.2012, 22:16
Zemin çok kötü gözüküyor, seyir zevki düşecek gibi.

ReaList
23.Ekim.2012, 22:26
Galatasaray isterse futbol tarihinin en kötü maçını çıkarsın ama bu maçı kazansın, bir kere de yatırma bizi Galatasaray : )

mpaker66
23.Ekim.2012, 22:37
Ntv sporda arka planda bizim pankart var :)

ReaList
23.Ekim.2012, 22:47
Yalnız bu zeminde futbol oynanmaz, avantajlı olduğu kadar dezavantajlı da

Gncl1905
23.Ekim.2012, 22:52
Zemin berbat, pas bile atamıyorlar.

EndoplazmiK RetikuluM
23.Ekim.2012, 22:58
Yalnız zemin berbat. Paslar gitmiyor bildiğin duruyor yolun yarısında.

Şimdi Amrabat şut attı top sudan dolayı penaltı noktasında durdu mesela :D

Edit: Amrabat epic fail resmen 10 saniyede bir düşüyor.

Oceanus
23.Ekim.2012, 23:01
Zemin berbat maçı iptal etmesi lazım

BaFraLı
23.Ekim.2012, 23:02
Zemin çok kötü. Bu su birikintilerinin bir çözümü yok mu yahu. Bir sürü paralar harcanılarak yapılan stadda drenaj mı yok ney yokta bu kadar zemin kötü olabiliyor.

Böyle giderse Cluj istediğini alır.

Oceanus
23.Ekim.2012, 23:04
al işte yine yedik golü allah kahretsin

EndoplazmiK RetikuluM
23.Ekim.2012, 23:04
Yedik maalesef 0-1. Dany'nin kafasına çarpıyor sanırım.

Gncl1905
23.Ekim.2012, 23:05
Böyle maç mı olur yahu. Ertelenmesinin bir yolu yok mu acaba oynanmıyor hiçbir şekilde :S

Derken yedik, geçmiş olsun...

Gncl1905
23.Ekim.2012, 23:09
O pozisyonda penaltı verilmezdi.

Bizimkiler ayakta durabilse bir şeyler yapacaklar ama :(

EndoplazmiK RetikuluM
23.Ekim.2012, 23:12
Cluj 10 kişi.

Oceanus
23.Ekim.2012, 23:13
al kırmızıyı al hadi gs hadiii

BaFraLı
23.Ekim.2012, 23:13
Şimdi hepten kapanıcaklar. O kiliti açarsak golüde atarız.

Gncl1905
23.Ekim.2012, 23:14
Rakip 10 kişi. İlk önce biz kırmızı yeriz diyordum onlar yedi.

Universal
23.Ekim.2012, 23:14
Galatasaray alır bu macı. Zemini geçebilseydi suan 2 golü vardı.

Flawless Victory
23.Ekim.2012, 23:15
Abi şans da olacak bi takımda. Bu dandik takımı bile şanssızlıktan yenemeyeceğiz.

Oceanus
23.Ekim.2012, 23:16
Melo yok bidahaki maçta

Flawless Victory
23.Ekim.2012, 23:19
Penaltı beee

EndoplazmiK RetikuluM
23.Ekim.2012, 23:19
Artık bu da kaçarsa bu maçı unutalım.

Edit: Malesef.

Universal
23.Ekim.2012, 23:20
Abi şans da olacak bi takımda. Bu dandik takımı bile şanssızlıktan yenemeyeceğiz.

Artık katılıyorum.

Flawless Victory
23.Ekim.2012, 23:21
Selçuk varken neden Melo atar ki :(

ReaList
23.Ekim.2012, 23:22
Uzun süredir bizim Türk takımların lehine bu kadar avantajlı düdük çalan hakem görmemiştim, hazır bulmuşsun böyle bir hakemi at işte arkadaş!

Universal
Selçuk varken neden Melo atar ki :(

Aynısını kullanmadan önce söylemiştim.

nekop
Bir kaleci için en kolay şey bu şekilde yapılan bir penaltı atışını kurtarmaktır sanırım. Ne tam köşeye, ne çok havadan, ne çok yerden... Gelde beni tut diyor top.

Ralph
Böyle havada maç mı oynanır yahu işkence.

Sekopej
23.Ekim.2012, 23:23
Aynısını kullanmadan önce söylemiştim.

Aynısını muhtemelen tüm Türkiye söyledi o esnada.

petrol_fb12
23.Ekim.2012, 23:24
Daha atmadan Aut dedim ..! Gitti kaleciye nişanladı ! Melo hangi akla hizmet kim penaltı attırır ? Ayrıca Ambrabat yerden kalkamıyor...Yağmur futbolu etkiliyor..Kimi zaman avantaj kimi zaman dezavantaj

nekop
23.Ekim.2012, 23:25
Amrabat çıksa daha iyi olurdu, bir sakatlığı yoksa Hamit'in çıkması yanlış bir tercih.

Oceanus
23.Ekim.2012, 23:28
Elmander de sakatlandı bu kadarda şansızlık olmazki arkdaş

Gncl1905
23.Ekim.2012, 23:31
Yahu şu kornerleri paslaşarak kullanmanın amacı ne? Zemine bir bak karambolden atacaksın belki yapsana ortanı.

Flawless Victory
23.Ekim.2012, 23:32
İkinci yarı su birikintisinin daha az olduğu kaleye doğru oynayacağız ama rakip de savunmadan rahat çıkacak. Bu yarıdaki kadar rahat oynayamayacağız bence. Gol atma şansımız 2. yarı daha az.

RaSenGan
23.Ekim.2012, 23:34
Tüm aksilikler bizi buluyor.İkinci yarı daha kuru yerde oynıycaz daha etkili olacağız hücumda.Daha fazla sakat falan vermeden kazanmalıyız bu maçı.

Flawless Victory
Maçı kim daha çok su yutarsa o kazansın. :)

kasım akdemir
Sanırım ikinci yarı alırız maçı...

uAburak89
23.Ekim.2012, 23:35
İyi oynayan Hamit neden çıktı ? Penaltıyı neden Selçuk kullanmadı ? Selçuk nerede ? Elmander de kimin gözü kaldı ? Arkadaş sinir krizi geçiriyorum tv ye kumanda atmamak için zor tutuyorum kendimi olacak iş değil, sahadaki takım 9 kişi kalsa bile rakibi, yenemez ! Emre Çolak, Amrabat aynı anda sahada, Elmander yok, kabus gibi kabus...

mpaker66
oturdum ağlıyorum.

Bordo61Mavi
Selcuk varken niye Melo ?

Cluj ikinci yariya toparlanmis cikacak, Umut ve Burak kilidi kirmak icin yeterli olacakmi bakalim

Börk
Ben akli dengemi bu maç sonunda yitiricem gibi.

Suicider
23.Ekim.2012, 23:37
Kış kış cinler kış kış..Yallah cinler yallah.

LadroN
23.Ekim.2012, 23:38
Selçuk varken neden Melo atar.Evde herkes kaçacağını tahmin etti.Allah'ım bir kere bize gülsün şu şans be bir kere ya nolur.

uAburak89
Fatih Terim abarttı bıraksak stopersiz çıkacak maça, bu kadar deli cesareti fazla. Hamit sakatlıktan çıkıyorsa al Engin'i, rakip zaten 10 kişi, fiziksel eksiklik hissetmezdi Engin. Forveti 3 değil 4lese yetecek sanki 5 atacağız kolayca.

Ben hala Hamitteyim, anlamıyorum, aklım yetmiyor belki de. Maç sonu açıklasın bunu, şut çeken tek adam belki de takımda, üstelik Galatasaray adına Elmander ile sahanın en iyisiydi Hamit.

Flawless Victory
Hiçbir maçta bu kadar sinir olmadım. Bunun belgeseli yapılır. Kazanamamamız için her şey oluyor yav.

mwaru
Böyle zeminde korneri paslaşarak kullanmanın mantığı nedir? Penaltı hakkında ne düşünüyorsunuz penaltı mıydı sizce de? ben kararsız kaldım biraz.

Gncl1905
23.Ekim.2012, 23:41
Böyle zeminde korneri paslaşarak kullanmanın mantığı nedir? Penaltı hakkında ne düşünüyorsunuz penaltı mıydı sizce de? ben kararsız kaldım biraz.

Atamadıktan sonra penaltı olsa ne olur olmasa ne olur ya :)

Ağlanacak halimize gülüyorum artık. En önemli maçta zemine bak ya bu kadar da olmaz. Bu zeminde olabilecek en muhteşem hakem var rakibe kırmızı gösterir bize penaltı verir ama bizimkiler penaltıyı bile kaçırır. Vallahi bravo kazanmamak için ne gerekiyorsa yapın.

ToRoSKaPLaNı
23.Ekim.2012, 23:42
Şahsen maç izlediğimi düşünmüyorum ilk 45 dakikaya bakarsak.Top gitmiyorki hiçbir yere.Böyle maç mı oynatılır.Bu sahada ertelenmeyecekte ne zaman ertelenecek maç.Top sekmiyor bile.Bizim türk futbolcuları böyle zeminde oynamaya alışık değil.İkinci yarı da da birşey yapabileceklerini sanmıyorum.

mwaru
23.Ekim.2012, 23:43
Atamadıktan sonra penaltı olsa ne olur olmasa ne olur ya :)

Ağlanacak halimize gülüyorum artık. En önemli maçta zemine bak ya bu kadar da olmaz. Bu zeminde olabilecek en muhteşem hakem var rakibe kırmızı gösterir bize penaltı verir ama bizimkiler penaltıyı bile kaçırır. Vallahi bravo kazanmamak için ne gerekiyorsa yapın.

Ben kural açısından söylemiştim hani netleştirebilecek olursa kuralı tam öğrenmiş olurduk.Devre arası zemine müdahale yapılabilir mi var mı böyle yöntemler?

uAburak89
23.Ekim.2012, 23:43

Penaltı için her kafadan başka ses çıkacaktır, rakibe verilmiş olsa isyan ederdik muhtemelen. Oyuncu bilinçsiz yapmış gibi ama sonuçta temas da vardı. Korneri paslaşarak kullanmak, 40 dakika oyuna izleyen Emre'nin ilk pasını yerden atmaya, top sürmeyi çalışması falan, resmen afalladık, ne yapmaya çalıştığımız belli değil. Bu şekilde dönmez bu maç.

MeMo
23.Ekim.2012, 23:44
Galatasaray ilk yarıyı maçın son dakikalarıymış gibi oynadı.

nouma16
23.Ekim.2012, 23:44
sene başında stadın üstünü kapatıp tamamen kendi üstüne alabilirdi sahayı gs.

Oceanus
23.Ekim.2012, 23:48
Delirdim valla delirdim odadaki dolabı kırdım yumruklamaktan

Esssteban
23.Ekim.2012, 23:58
Her zaman Türk takımlarını uluslararası müsabakalarda desteklerim.

Saldır Galatasaray !

nekop
24.Ekim.2012, 00:05
Çok saçma olacak ama Eboue'nin kayışından sonra içinden keşke saha olsada gidip kaysak diyen biri oldu mu? :D

Bu arada M.Utd Braga maçı 2-2 oldu. M.Utd alır bu saatten sonra maçı, Galatasaray bir kazanabilse hala çıkmak için şansımız oldukça fazla.

manager725
24.Ekim.2012, 00:07
O sahaya ne olmuş,pirinç mi ektiler,sahanın sağ ve sol tarafından iki nehir geçiyor.

Flawless Victory
24.Ekim.2012, 00:12
Aha da tam Sabri'nin oyun tarzı. Bu maçta oynadı oynadı Sabri. :D

kasım akdemir
24.Ekim.2012, 00:14
Sabri reyizzzzzzz....

manager725
24.Ekim.2012, 00:14
Sabri girer girmez vurdu,sonucu biliyorsunuz!!!!!!!!!:))

edit:Spiker bir şey söyledi duymadım,Melo penaltı mı kaçırdı??

Gncl1905
24.Ekim.2012, 00:17
Yahu bari 1 puan alın da deplasmanda da yenebiliriz. Her zaman zemin böyle olacak değil ya :(

Yağmur yağınca bizim dereden bozma caddede daha az su oluyor yahu :D

Flawless Victory
24.Ekim.2012, 00:18
Şut çekelim artık.

Universal
24.Ekim.2012, 00:18
ManU 3-2 yaptı, tam zamanı Cimbom.

manager725
24.Ekim.2012, 00:20
Bu sahada futbol oynamayı beceren her futbolcuya helal olsun.

UEFA kesin ceza verir...

Flawless Victory
24.Ekim.2012, 00:21
Gooooooooooooooooooool

Gncl1905
Gol be gol sonunda be.

Universal
Sonunda be!

Oceanus
24.Ekim.2012, 00:22
Gollllllllllllll hadi aslanlar alıcaz bu maçı hadi be

EndoplazmiK RetikuluM
24.Ekim.2012, 00:22
Attık sonunda !! 1 gol daha haydi Cimbom !

manager725
24.Ekim.2012, 00:23
Burak faul yaptı sankii..

Neyse bu gidişle GS:2-1 Kazanır.

Flawless Victory
24.Ekim.2012, 00:24
İlk defa yerden gelen bir topu göğsüyle kontrol eden birini gördüm : Sabriiii

Oceanus
24.Ekim.2012, 00:28
hadi selçuk hadi oğlum asarsın onu

ReaList
24.Ekim.2012, 00:29

Az önce aynısını kardeşime söyledim Sabri bir tane ya : )
Galatasaray ya atacak ya yiyecek bu maç böyle bitmez

Flawless Victory
24.Ekim.2012, 00:30
Emre top sürme artık ya yeter artık.

manager725
24.Ekim.2012, 00:31
Burak adama bir tane çakıyor sonra itiraz ediyor.??????

manager725
24.Ekim.2012, 00:35
Sabri'nin ruhu Dany'de

Gncl1905
24.Ekim.2012, 00:36
3 dakika mı? Peh.

uAburak89
24.Ekim.2012, 00:39
Söyleyecek çok şey var, sudan çıkmış balık gibiydik ilk dakikadan itibaren. Bu kadar şuursuzluğa rağmen gol atabilmek, 1 puan alabilmek iyidir.

Flawless Victory
24.Ekim.2012, 00:41
Deplasmanda bu takımı çok rahat yeneriz. Bu gruptan her türlü 3. çıkarız biz. Hatta Manchester maçından da ümitliyim.

footballer33
24.Ekim.2012, 00:41
G.Saray'ın ilk 2 şansı oldukça azaldı. Bundan sonraki hedef, en azından 3. olup Avrupa Kupaları'na gitmek olmalı bence.

petrol_fb12
24.Ekim.2012, 00:44
Yine aynı braga macının kopyassı oldu...Gecen maçtaki doldurt boşalt..Yine şut cekmeyi unuttular ! Cluj 10 kişi değil 11 kişi olsaydı farka giderdi...Sabri Reyiz SAYGILAR ! O GİRDİKTEN SONRA TAKIM BİRAZ OLSUN ATEŞLENDİ !...Ayrıca bu futbolla ne avrupa kupası ne de başka kupaya gider galatasaray.....

Gncl1905
24.Ekim.2012, 00:44
Bu zeminde 1 puan da iyidir. Şimdi Cluj 4, Braga 3, biz de 1 puandayız. Zor ama hala şansımız var. Aslında Braga'yı yenip bu kadar da zora sokmamak lazımdı ama olmuş ile ölmüşe çare yok.

Flawless Victory
24.Ekim.2012, 00:46
Yine aynı braga macının kopyassı oldu...Gecen maçtaki doldurt boşalt..Yine şut cekmeyi unuttular ! Cluj 10 kişi değil 11 kişi olsaydı farka giderdi...Sabri Reyiz SAYGILAR ! O GİRDİKTEN SONRA TAKIM BİRAZ OLSUN ATEŞLENDİ !...Ayrıca bu futbolla ne avrupa kupası ne de başka kupaya gider galatasaray.....

Bu sahada ne yapsın adamlar sen de. Bir tek Melo'ya penaltı kaçırdığı için laf söyleyebiliriz.

Trabzonspor
24.Ekim.2012, 00:47

Yahu aynısı aklımdan geçti o ne yaptı öyle :)

Ankette beraberlik vermiştim.Rakivin kapanacağı belliydi.Galatasarayında rakipler kapandığında birşey yapamaycağını gördüğümüz için bu sonucu bekliyordum.Yağmurun yagmasıda Galatasarayın işini zorlaştırdı.

Penaltıyı Melo'ya neden kullandırdılar onada şaşırdım doğrudsu.

Sezon başında tahminim olacak gibi görünüyor çünkü bu saatten sonra GS'nin 2 zorlu deplasmanı ve birde Manu ile i saha maçı olacak bu maçlardan çok iyi puanlar alabileceğini düşünmüyorum.

petrol_fb12
24.Ekim.2012, 00:47
Bu sahada ne yapsın adamlar sen de. Bir tek Melo'ya penaltı kaçırdığı için laf söyleyebiliriz.

Cluj orta saha oyuncularına dikkat ettin mi ? Aldıkları zaman gidiyorlardı ? Aynı zemin onlarada vardı ..Şartlar eşitti..İlk yarıda o yağmurda ..2 dakika'Da 2 poziyon buldular..4 poziyon gol oldu...Dediğim gibi kırmızı kart yemeseydi..farka giderdi..Cluj..

Gncl1905
24.Ekim.2012, 00:48

Rica ediyorum artık Galatasaray maçlarına yorum yapma.

Börk
24.Ekim.2012, 00:48

Seni sadece Allah'a havale ediyorum artık ben en yakın zamanda sağlıklı düşünceler kavuşturması dileğiyle.

Tüm oyuncuları tebrik ederim yine Aslanlar gibi oynadık,hak ettik ama olmadı.Yine bir şans bundan sonraki bütün maçları kazanırsak tabi.

petrol_fb12
24.Ekim.2012, 00:50
Rica ediyorum artık Galatasaray maçlarına yorum yapma.

Amacım kavga etmek değil katiyen...Herkesin farklı görüşü olabilir..Benim futbol mantilime göre..kapanan ve kontra atak oynayan uzaktan şut atılır...Çağ dışı futboldur..ama rakibin oynadığıda cağ dışıdır..Yapıcak bir şey yok...Görüşler farklı olabilir..

E.Cartman
24.Ekim.2012, 00:50
Takıma kızamıyorum, çok mücadele ediyorlar ama olmuyor bir şekilde top kalemize giriyor biz ise rakip kaleye sokamıyoruz topu. Bu zeminde top oynatanlarada saygılarımı sunarım sanki alt liglerde maç oynanıyor. Şampiyonlar Liginde böyle maç oynatılır mı arkadaş

MeMo
24.Ekim.2012, 00:51
Galatasaray paldır küldür saldırma konusuyla iyi futbolu ilişkilendirmede hata yapıyor bence.

mpaker66
24.Ekim.2012, 00:52
Sinirden stresten öyle oldum ki başim çatlıyor. Sabaha kadar uyku yok yne bana. Film olur bu maç film. İstatistiklere bakan oldumu kaç orta açmışız?

Börk
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/644701_507841755902025_915517289_n.jpg

Vefa.

petrol_fb12
Seni sadece Allah'a havale ediyorum artık ben en yakın zamanda sağlıklı düşünceler kavuşturması dileğiyle.

Tüm oyuncuları tebrik ederim yine Aslanlar gibi oynadık,hak ettik ama olmadı.Yine bir şans bundan sonraki bütün maçları kazanırsak tabi.

Beni niye allah'a havale ettin anlamadım ? Sergen Yalçın diyor galatasaray top oynamıyor..Futbol bu herkesin görüşü farklıdır..Bilimsel bir şey değil ki ? Sana göre doğru olan bana göre yanlış..Olabilir..

Sahanın en iyisi..Bana Göre "SABRİ REYİZ" Tir....O girdikten sonra takım ateşlendi ! Ama diyorum...10 kişi kalmış kapanan takıma yandan orta açmayla ısrar edersen.onlarda her topu alır...Uzun Şut..maç başalamadan baya yazdım ama braga macındaki gibi..doldur boşalt döndüler..

GebzeLi1907
her açıdan rezalet bir gece.
türk futbolu adına tek güzel şey hakem idi bu gece.galatasarayı kazandırmak isteyen bir hakem vardı galatasaray beceremedi.
saha,elmander şanssızlığı şuursuzca hucum etme anlayışı vs..
f.terim bu anlayışına devam ederse ünal aysal ı zor günler bekliyo

bu zeminin bu kadar kötü olmasında galatasaray yönetimin sucu ne derece acaba.alttan ısıtma varmıydı olsa yine böyle bir zemin mi olurdu pek anlamadığımız konular.
ama iki takıma da aynı zemin vardı adamlar 2.gelişinde golü buluyosa sizin anlayışınızda bir sıkıntı var demektir bana göre.
bir değil iki değil çünkü bu devamlılık haline geldi.

man ut ile içerdeki maç cepte gibi yedek gelecekler büyük olasıkla önündeki iki deplasmandan 3-4 puan çıkarması gerek galatasarayın
deplasmanlara da bu anlayışı ile çıkarsaa biraz sıkıntı tabi.kontrollü olma ve arkada az adamla yakalanma olayını çözmesi gerekiyor

Börk
24.Ekim.2012, 00:54
Galatasaray paldır küldür saldırma konusuyla iyi futbolu ilişkilendirmede hata yapıyor bence.

Sizin zeminle oynayış tarzını kafanızda eşleştiremediğiniz gibi :)

Gncl1905
24.Ekim.2012, 00:55
Amacım kavga etmek değil katiyen...Herkesin farklı görüşü olabilir..Benim futbol mantilime göre..kapanan ve kontra atak oynayan uzaktan şut atılır...Çağ dışı futboldur..ama rakibin oynadığıda cağ dışıdır..Yapıcak bir şey yok...Görüşler farklı olabilir..

Sorun futbol mentaliten değil, Galatasaray'a söylediklerin. Adamlar fark atabilecek olsa zaten hücum futbolu oynarlardı kırmızı bir şeyi değiştirmezdi çünkü 9 kişi olsalar da zaten bizimkiler ayakta bile duramıyor. Adamların o kadar rahat top sürmesinin nedeni bizim defansın bomboş olmasıydı, Semih ve Dany en son kademeye girip alıyordu orta sahada zaten direk geçiliyordu bizim bekler de ilerde haliyle topu sürmek basitleşiyor bomboş alanda. Braga maçının aynısı da olmadı onda top kontrolü bizde ve mantıklı sayılabilecek bir oyunumuz vardı, top bizdeydi pozisyon bulmaya çalışıyorduk. Bunda al topu doldur çünkü top yerden gitmiyor yapacak bir şey yok. İki de sakat verdik zemin yüzünden bari bunu görün!

mpaker66
24.Ekim.2012, 00:55

Güzel kardeşim napsınlar şu havada su zeminde? Kısa pas sakin futbol kanatlardan dribling alan daralt vs... Öyle bi maç mıydı sence?

MeMo
24.Ekim.2012, 00:56
Sizin zeminle oynayış tarzını kafanızda eşleştiremediğiniz gibi :)

Gören de Galatasaray sadece bu maçta böyle oynadı ve ilk defa bu şeylerden şikayet etti sanır.

Zemin ek oldu bu oyuna ama Galatasaray akıllı oynamıyor bence.

Güzel kardeşim napsınlar şu havada su zeminde? Kısa pas sakin futbol kanatlardan dribling alan daralt vs... Öyle bi maç mıydı sence?

Sadece bu maç durum öyle olsa haklısınız da kaç maçtır aynı olay ve aynı şikayetler.

E.Cartman
24.Ekim.2012, 00:56
Arkadaş adamlar sanki çok organize geldiler tek paslarla defansı dağıtıp gol attılar yemin ediyorum kendimden şüphe ediyorum şu an farklı maçı mı izledik. Şansa bir gol attılar 2 kişiyle gelip hatta golü biz attık. Çamur, balçık, su birikintileriyle dolu saçma sapan bir zeminde oynanabilecek en doğru oyun oynamışız hâlâ laf yiyoruz, peki tamam.

erdem344
24.Ekim.2012, 00:57
Galatasaray ilk yarı resmen uyudu gruptan cıkmak artık hayal

zeck17
24.Ekim.2012, 00:57
toplamda 70 pası olması gerek clujun en son galatasarayın topla oynama oranları %70lerdeydi

petrol_fb12
24.Ekim.2012, 00:58
Sorun futbol mentaliten değil, Galatasaray'a söylediklerin. Adamlar fark atabilecek olsa zaten hücum futbolu oynarlardı kırmızı bir şeyi değiştirmezdi çünkü 9 kişi olsalar da zaten bizimkiler ayakta bile duramıyor. Adamların o kadar rahat top sürmesinin nedeni bizim defansın bomboş olmasıydı, Semih ve Dany en son kademeye girip alıyordu orta sahada zaten direk geçiliyordu bizim bekler de ilerde haliyle topu sürmek basitleşiyor bomboş alanda. Braga maçının aynısı da olmadı onda top kontrolü bizde ve mantıklı sayılabilecek bir oyunumuz vardı, top bizdeydi pozisyon bulmaya çalışıyorduk. Bunda al topu doldur çünkü top yerden gitmiyor yapacak bir şey yok.

Ama aynı zeminde ..cluj ilk iki dakika'da iki poziyon yakaladı ? Dördüncü poziyon 19 dakika'da yakaladılar..Gol Oldu ...kanatlar maç başında yazmıştım...4 oyuncu hucuma dönük..Sabri Reyiz...Hem defans hem ofans anlamında hamit daha cok destek verir...O kanada...Zaten 20 dakika'Da 3-4 top kesti sabri reyiz...Bence benim görüşüm braga macının aynısı oldu..tek fark...Yağmur vardı..birde admalar 10 kişi kaldı..

E.Cartman
24.Ekim.2012, 00:59
http://www.uefa.com/live/match-centre/cup=1/season=2013/day=3/session=1/match=2009534/popout/comparison.html

mpaker66
24.Ekim.2012, 00:59
Yediğimiz F.Terim'in dediği herkes atıyo vuruyo çarpıyo oluyo, tam öyle...
@MeMo
Bence galatasaray'ın bu seneki problempı psikolojik, sadece bu.

Börk
24.Ekim.2012, 01:00
Gören de Galatasaray sadece bu maçta böyle oynadı ve ilk defa bu şeylerden şikayet etti sanır.

Zemin ek oldu bu oyuna ama Galatasaray akıllı oynamıyor bence.

Bence bu maç gerçekten bizim hakkımızda bu sahada başka top oynanmazdı.Braga maçı,Ordu maçı veya Gençlerbirliği bunların hiç birine bunu demeye hakkımız yok ama bence bu maça var.

uAburak89
24.Ekim.2012, 01:01
Gecenin en kötüsü Fatih Terim, bundan önceki ŞL maçlarında olduğu gibi. Çocukluğumda bir dünya laf yeme pahasına yatmayıp izlediğim ŞL maçlarındaki gibi yine Fatih Terim'in hatası. Lucescu ŞL hocası, biz beğenmedik ayrı konu.. Fatih Terim bir alt seviye olan Uefa'nın hocası. Bu platformda bu oyunu bu kadro ile oynayamazsın. Yanlış.

Zemin diyorsunuz, stad kimin ? Rakip ayrı zeminde mi oynadı ? Onlar top sürerken biz niye yapamadık ? Onlarca orta açtık, rakibin stoperleri uzun boylu oyuncular niye her orta yüksekten geldi, biz maça orta yapmak için mi çıktık, golü yedikten sonra futboldan tiksindim Galatasaray'ın maçı olmasa bu maçı izlemezdim ben.

Oyuncu bazında diyecek bir şey yok, balık baştan koktu bu gece...

Bundan sonra ne olur, Cluj'a deplasmanda yenilmeyiz diye düşünüyorum, galibiyet ise zor görünüyor. Şu bir gerçek ilk golü atamazsak kazanamıyoruz, ilk golü attıktan sonra 2'yi bulamazsak yine kazanamıyoruz. Durum kötü bu açıdan. Manu'nun Braga'yı yenmesi için dua etmeliyiz bolca. Çünkü garantileyecekler ve ligde durumları belli bize yedekler ile gelebilirler. Maçı kazansak bile yetmiyor ama son maç deplasmandasın ve ManU Cluj'a da yedekleri ile çıkacak. İçerde 2 maçta alınan 1 puan, totalde atılan sadece 1 gol var ortada. Tablo kötü. Buradan ancak burun farkıyla 3. çıkar, ilk ikiye havlu atılmıştır bence...

Trabzonspor
24.Ekim.2012, 01:01
Bu durumun alttan ısıtma ile alakası yok.Alttan ısıtma zemin buz tuttuğunda işe yar birşey.Yaşanan bu durum için drenaj sistemi iyi değilmiş denilebilir ama bu yağmurda fenaydı yahu.

mpaker66
24.Ekim.2012, 01:04
Kimse bu maçta taktik teknik konuşmasın bence.

uAburak89
24.Ekim.2012, 01:05
Hamit taktiksel olarak çıkmış, yazık cidden yazık.

Börk

Çok yazık çok.

Kaka Leite
Hakem diyorum başka da birşey demiyorum.

Son zamanlarda gördüğüm en tutumlu en dediğim dedik hakemlerden birisi ve ter temiz bir maç yönetti..

Kazanmamız için alehimize olan tek şey zemin oldu bu maç ve yine kazanamadık.

Gncl1905
24.Ekim.2012, 01:06
Ama aynı zeminde ..cluj ilk iki dakika'da iki poziyon yakaladı ? Dördüncü poziyon 19 dakika'da yakaladılar..Gol Oldu ...kanatlar maç başında yazmıştım...4 oyuncu hucuma dönük..Sabri Reyiz...Hem defans hem ofans anlamında hamit daha cok destek verir...O kanada...Zaten 20 dakika'Da 3-4 top kesti sabri reyiz...Bence benim görüşüm braga macının aynısı oldu..tek fark...Yağmur vardı..birde admalar 10 kişi kaldı..

4 pozisyon hatırlamıyorum. 1 tane var sol kanattan orta şut aut bir de gol var etti 2. Eğer onların gerilerden yaptığı ortayı indirdikten sonra zayıf şutu pozisyon sayıyorsak onları biz de bulduk.

Sabri'nin Eboue yerine oynasın demek ironi herhalde :) Eboue son iki maçtır iyi değil ama o kadar da değil.

Bu zeminde kazanabilirdik bile ama ah o penaltı kaçmasaydı. Bu statta bu zemine çözüm bulamayan yönetimi de kutlamak gerek.

petrol_fb12
24.Ekim.2012, 01:06

Hamiti alıp sabri reyiz'i koysaymış bari iki üç tane sağlam orta açardı yada o kanadı sağlama alırdı..Adam galataray için ölümüne oynuyor...

mpaker66
24.Ekim.2012, 01:08
Hamit taktiksel olarak çıktıysa yukardaki sözümü geri alıyorum. Özür dilerim @uAburak89

petrol_fb12
24.Ekim.2012, 01:08
4 pozisyon hatırlamıyorum. 1 tane var sol kanattan orta şut aut bir de gol var etti 2. Eğer onların gerilerden yaptığı ortayı indirdikten sonra zayıf şutu pozisyon sayıyorsak onları biz de bulduk.

Sabri'nin Eboue yerine oynasın demek ironi herhalde :) Eboue son iki maçtır iyi değil ama o kadar da değil.

Eboue hucumu cok düşünüyor..Geri dönene kadar..Kontra yemek cok yüksek..Ama sabri-Eboeu oynasa o kanatta eboue ileri cıksa bile sabri reyiz geride kalır..top keser...Çünkü sabri reyiz..galatasaray için ölümüne oynuyor..

uAburak89
24.Ekim.2012, 01:09
Hamiti alıp sabri reyiz'i koysaymış bari iki üç tane sağlam orta açardı yada o kanadı sağlama alırdı..Adam galataray için ölümüne oynuyor...

Sabri oynasın, dağa taşa vursun, auta ortalar açsın, akıllılara dalga geçecek malzeme çıksın değil mi ?

Hamit taktiksel olarak çıktıysa yukardaki sözümü geri alıyorum. Özür dilerim @uAburak89

Fatih Terim söyledi bu şekilde. Özür derken anlamadım doğrusu.

Homer J.S
24.Ekim.2012, 01:09
Geçmiş olsun Galatasaray'a.. Ben umudumu yitirdim bu takım gruptan çıkamaz.. Ama UEFA için saldırmak lazım.

Börk
24.Ekim.2012, 01:10
Bu arada Murat Kosova tam bir Türk gibi anlattı maçı tebrik ederim kendisini.

petrol_fb12
24.Ekim.2012, 01:11
Sabri oynasın, dağa taşa vursun, auta ortalar açsın, akıllılara dalga geçecek malzeme çıksın değil mi ?

Hayır..zaten bir tane şut cekti..hemen geri cekildi..Kanadına..İki üç tane top kesi 20 dakika'da...Sabri olsaydı...O kanatta eboue ileri acılsa bile..Geride bir adam kalırdı..bazı şeyleri kabullenmiş reyiz...Şutu cektikten sonra surat ifadesine gördüm içim parçalandı..Resmen kötü olduğunu kabul ediyor..O yüzden ileri cıkmadı bir daha..

Kaka Leite

Fatih Terim söyledi bu şekilde. Özür derken anlamadım doğrusu.

Yahu siz de amma alıngansınız.

Adam ölümüne oynadığını söylemiş, hızlı olduğuna dikkat çekmiş gidip en baş cümleye mi takılıyosunuz?

mpaker66
@uAburak89
Yukardaki mesajına itafen taktik konuşmayalım demiştimde.

Suicider
24.Ekim.2012, 01:14
Hamitin çıkması yanlış.Bikere de kalemize gelen ilk top gol olmasın lütfen.Birde iyice sinir olalım diye çarpıp giriyor.Hafta sonuda jimmy durmaz ın şutu hamite çarpıp 90a gitmişti,bu da böyle oldu.Penaltıyı Selçuk atmalıydı.Şu takımı şu halde yenememek gerçekten üzücü.İyi geceler.

uAburak89
24.Ekim.2012, 01:14
Yahu siz de amma alıngansınız.

Adam ölümüne oynadığını söylemiş, hızlı olduğuna dikkat çekmiş gidip en baş cümleye mi takılıyosunuz?

Sana ne oluyor ?

Herkes Sabri hayranıymış, haberimiz yokmuş.

Sabri'yi biz seviyoruz, benim kardeşim seviyor, teyzem seviyor. Herkes yuhlarken biz alkışladık Sabri'yi o statta.

petrol_fb12
24.Ekim.2012, 01:15
Sana ne oluyor ?

Sabri'yi biz seviyoruz, benim kardeşim seviyor, teyzem seviyor. Herkes yuhlarken biz alkışladık Sabri'yi o statta.

Hahahaha :D Koptum ya :D

Kaka Leite
24.Ekim.2012, 01:16
Sana ne oluyor ?

Üsluplar üsluplar..

Her neyse tamam biz Sabri için iyi bişey söyleyemeyiz.Konuşamayız bile hatta..

Gncl1905
24.Ekim.2012, 01:18
Üsluplar üsluplar..

Sorun söyleyen üyede aslında söylemde değil. Son birkaç maçtır Galatasaray maç konularına bak anlarsın.

uAburak89
24.Ekim.2012, 01:19
Üsluplar üsluplar..

Üsluptan ziyade sen benim yazdıklarımı pek anlayamıyorsun gibi geliyor bana. Çünkü benim yazdığımda sadece o alıntıyla ilgili yorum yoktu, bir Sabri muhabbetidir gidiyor, sanırsın Sabri çevirdi maçı. İsteyen istediğini söyler, tıpkı benim söyleyebileceğim gibi.

petrol_fb12
24.Ekim.2012, 01:19
Sorun söyleyen üyede aslında. Son birkaç maçtır Galatasaray maç konularına bak anlarsın.

Sabriyele hekres dalga geçerken ben beğeniyordum ! Seviyorum sabri'yi mücadeleci,azimli,milli takım ve galatasay'da elinden geleni yapıyor..ama herkes takmış şutlarına falan..

mwaru
24.Ekim.2012, 01:21
Garip bir maçtı,pek birşey anlayamadım oyundan,zeminden sadece şunu söyleyebilirim Galatasaray takımı en küçük talihsizlikte dağılıyor bir garip oluyo, panik olup dengesiz saldırıyor mesela zeminden dolayı ekstra bir yaratıcılık yapamadılar kornerleri inadına paslaşarak kullandılar takıma liderlik edecek, oyundayken yönledirecek biri olmalı Selçuk nedense bir türlü yapamıyor bunları.

petrol_fb12
24.Ekim.2012, 01:21
Neden gülüyorsun o zaman bir oyuncunun desteklenmesine ?

Aziz yıldırım "ALEX'İ biz seviyoruz, benim kardeşim seviyor, teyzem seviyor. Herkes yuhlarken ben alkışladım ALEX'İ o statta."

Arkadaş ironi ypamaya calışmış o yüzden...neyse futbol dışı muahbbete kayıyor..benden bu kadar...burası dedikodu kazanı değil..burda maç yorumlanır..

Börk
24.Ekim.2012, 01:22
Kusura bakma o zaman artık gülmenin altında bile bir şey arar olduk sayende :)

erdem344
24.Ekim.2012, 01:26
galatasaray tam 1 aydır galip gelemıyor .

barahir
24.Ekim.2012, 01:29
Gazetecilerden duyumlar geliyor ama üstüme çullanırsınız diye yazmaya korkuyorum lakin elçiye de zeval olmaz diyerekten yazıyorum..

Ünal Aysal Fatih Terim'in yerine Hector Cuper'i getirmek için nabız yoklamaya başlamış..Nedim Türkmenle de görüşecekmiş diyolar.. Ne kadar doğru bilemem ama..

Maça gelirsek maçın özeti yağmurdu.. Yağmuru görünce bu maçın berabere biteceği kesin gibiydi ama 0-0 ama 1-1.. Artık tüm maçları alması lazım GS'nin..

uAburak89
24.Ekim.2012, 01:30
Cuper ? Hangi gazeteciler bunlar ? :D

mpaker66
24.Ekim.2012, 01:31
73 orta 26 şut... Ve Cluj takımı rakibe isabetli şut çekmeden puan alan ilk CL takımı...
Fazla söze ne hacet.

barahir
24.Ekim.2012, 01:31
Fenerbahçe'yi takip edenler diyelim.. GS'yi takip edenler de diyodur belki ama takip etmediğim için bi bilgim yok tabi..

mpaker66
24.Ekim.2012, 01:33
Kimse kusura bakmasın ama Fatih Terim mi girip atsın golü? Kim neresinden uyduruyo bu Cuper miş neymis. Takımı çökertme çabaları...

uAburak89
Güzel uyduruyorlar bence, ekmek çıkmaz onlara bu konudan..

petrol_fb12
Hector Cuper mi ? Neden bir "ANADOLU KULUBÜ" Güclenince diğer 4 büyükler "AKBABA" gibi hemen o kulubun üstüne cullanıyor...

Nedim Türkmen "CUPER'LE ŞAMPİYONLU İSTİYORUZ" Hayatta yollamaz..

AZİZ YILDIRIM "ANADOLU KULUPLERİ GÜÇLENİRSE BU BİZİM İŞİMİZE GELMEZ" ....

barahir
24.Ekim.2012, 01:35
Bence de umarım kalır Hector Cuper.. Orduspor gayet planlı ve başarılı gidiyo şuan..

di canio
24.Ekim.2012, 01:37
Sadece maçla ilgili görüşlerinizi; birbirinize sataşmadan, birbirinizi kırmadan yaparsanız daha sağlıklı bir ortam olur arkadaşlar.

Börk
24.Ekim.2012, 01:38
Ne yazık ki öyle bir ortam olmuyor güzel kardeşimlerimin provokeleri yüzünden.

zeck17
24.Ekim.2012, 01:45
Hector Cuper mi ? Neden bir "ANADOLU KULUBÜ" Güclenince diğer 4 büyükler "AKBABA" gibi hemen o kulubun üstüne cullanıyor...

Nedim Türkmen "CUPER'LE ŞAMPİYONLU İSTİYORUZ" Hayatta yollamaz..

AZİZ YILDIRIM "ANADOLU KULUPLERİ GÜÇLENİRSE BU BİZİM İŞİMİZE GELMEZ" ....

sen niye senaryo yazdın ki şimdi gelen giden yok şu anda olmayacak da

mpaker66
24.Ekim.2012, 01:45
Unutulmasın ki tüm tarih Milan maçının son 4 dakikasında değişti... Demirkol söylemişti sabah. Umudumuz devam ediyor gençler.

OrcunFB
24.Ekim.2012, 01:47
Öncelikle GS'lı arkadaşlara geçmiş olsun. Maç çok kalitesizdi zeminden dolayı. Cluj şans golüyle öne geçti. GS oyunu rakip yarısaha yığsada o bölgede istediklerini yapamadı. Yine de mücadelerini, azimlerini takdir ettim. Gruptan çıkma şansı bir hayli azaldı GS'ın bence 3.lüğü kovalamalılar artık.

Börk
24.Ekim.2012, 01:47
Şimdi son 3 maçtan en iyi 9 puan çıkarttığımızda,Braga'nın bize bir maçta yenileceğini varsaymış oluyoruz.Bu durumda Braga'nın 2.çıkması için haftaya Manu'yu yenmesi gerek.Haftaya Cluj'u saf dışı bırakabilirsek hala bir umut var demektir.Bana yine bi karikatürü anımsattı bu hesaplama.

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/261867_251884151600035_93993258_n.jpg

GebzeLi1907
24.Ekim.2012, 01:48
ntvsporda duyduğuma göre galatasaray devre arasında sadece cluj un sahasını temizlemiş.kendi sahası ıslak ve sulu kalmış
eğer böyle bir olay var hiç yakışmadı büyük ayıp bana göre

uAburak89
Rövanşta Melo yok, Elmander'in sakatlığı ciddi büyük ihtimal o da olmayabilir. Galibiyet serisi lazım, İçerde Kayseri maçı var, 3 puan şart. Sonrasında İBB deplasmanı, ters takım İBB, yenilmeden gidebilmek lazım Romanya'ya. Öyle bir süreç ki, ya batacağız, ya çıkacağız..

Night_Mare17
Staddaydım , yediğimiz gol tam bir komedi hiç bir şey yokken tak orta Dany'e çarpıp girdi. Birde zemin televizyonda gördüğünüzün 3 kat berbat halidir eminim , neredeyse kosan top toplayıcısı bile takılıp düsecekti , toplar 1 gıdım gitmiyordu yan paslarda. Cluj farka gider de demişler ya artık yok artık Cluj'un atağa çıkacak hali yoktu ve olamazdı zaten o zeminde kitlendin mi çıkman imkansız kontra atak bile yapamazsın ki zaten Cluj yapamadı. Maçın en iyi değişikliği Sabri oldu takım inadına yerden pas denerken sonunda Sabri aldığını orta yaptı ve gayet etkiliydi ortaları. Bu takım 7 puanla Uefa'ya gider.

Night_Mare17
24.Ekim.2012, 01:49
ntvsporda duyduğuma göre galatasaray devre arasında sadece cluj un sahasını temizlemiş.kendi sahası ıslak ve sulu kalmış

Kendi sahamız temizlenirkren ıslıklandı , engel olunmaya çalıştı ama temizlendi.

mpaker66
Bence 2 hafta sonra 2. Olabiliriz. Tabi bizim maça kadar manU'lu olacağız.

ReaList
73 orta 26 şut... Ve Cluj takımı rakibe isabetli şut çekmeden puan alan ilk CL takımı...
Fazla söze ne hacet.

Cluj Bragayı deplasmanda yenerken kalesinde 30+ şut görmüştü. Cluj'un az çok ne yapacağı belliydi, Zemin her ne kadar Galatasaray için dezavantajsa o kadar avantaj oldu, defansın arkasına sarkan veya bireysel hata yapan oyuncuların kaptırdıkları topta ilerleyen Kapetanos, Bastos gibi oyuncular hızlı atak yapamadı top ayaklarına takıldı.

Yazık yıl 2012, yepyeni yapılan bir stad ve aşırı sağanak olmayan bir yağmurda paramparça olan bir zemin. Galatasaray bu sene Şampiyonlar Ligine hangi yönden bakarsanız bakın hiç iyi hazırlanmamış mevcut tabloda bunun göstergesi. Artık 3 maç kaldı umarım Uefa Avrupa Ligine katılabilirler.

Börk
24.Ekim.2012, 01:51

Bir Galatasaraylı olarak açıkca söylemek gerekirse bana da böyle geldi bu.

uAburak89
24.Ekim.2012, 01:52
Saha temizleme olayında bende kıllandım ama maça gidenler yok öyle bir şey diyor. Çözemedim..

Burak Yılmaz yan ağlara vurmasa şimdi çok başka şeyler konuşuyorduk belki de, futbolun garipliği..

Börk
24.Ekim.2012, 01:55
Tabiki de öyle olacağını herkes biliyor ama artık farklı bir galibiyet lazım desarj olamadı bir türlü futbolcular.

Homer J.S
24.Ekim.2012, 01:57
Ben gördüm yahu devre arasında Galatasaray tarafını da temizlediler. Hatta son olarak Galatasaray tarafını temizlediler. Büyük takımız biz böyle küçük olayların peşinde koşacak değiliz :D

mpaker66
24.Ekim.2012, 01:59
Şuan ben sabaha kadar uyuyamıyacaksam, futbolcular ne haldedir. Düşünmek lazım onlarıda

mpaker66
24.Ekim.2012, 02:02
Bu arada melo penaltıyı kaçırdığı için devrede sinirınden ağlamış. Takım psikolojik çöktü ya la.

petrol_fb12
24.Ekim.2012, 02:02
Şuan ben sabaha kadar uyuyamıyacaksam, futbolcular ne haldedir. Düşünmek lazım onlarıda

Evlerine gider mışıl,mışıl uyurlar ...Bence değmez yat uyu ..Bİtti gitti..Milyonları alan onlar..Eğlence olarak bakmaya calış..

Kendi sahsını temizleyip..rakip sahayı ıslak bırakan yazık yazık..Bu kadar mı düştük..

uAburak89
24.Ekim.2012, 02:06
Kendi sahsını temizleyip..rakip sahayı ıslak bırakan yazık yazık..Bu kadar mı düştük..

Tam tersi olduğu iddia ediliyor ama. :D

petrol_fb12
24.Ekim.2012, 02:06
Tam tersi olduğu iddia ediliyor ama. :D

Uykum gelmiş benim hadi ii geceler :)

mpaker66
24.Ekim.2012, 02:07
@petrol_fb12
Biz o kadar düşmedık kardeşim zira yukarıyı okursan maça gidenler öyle bir şey yok demiş ki bence okudun yukarıyı, benim mesajı okuduğuna göre. Allah'a şükür düşmedik düşsekde yapmayız sen rahat ol takımları karıştırma.

zeck17
24.Ekim.2012, 02:08
star tv yayına girdiğinde sağ ve kulübeye açık olan taraf temizleniyordu

Nedvedmania
24.Ekim.2012, 02:09
Yolculukta olduğum için maçı izleyemedim. Gruptan çıksak bile birşey yapamayız. Bence UEFA'ya gidip elle tutulur bir başarı almak daha hayırlı olacaktır. Kalan maçlarda şans döner inşallah.

Stan13
24.Ekim.2012, 02:16
Saha temizleme olayında bende kıllandım ama maça gidenler yok öyle bir şey diyor. Çözemedim..

Burak Yılmaz yan ağlara vurmasa şimdi çok başka şeyler konuşuyorduk belki de, futbolun garipliği..

Maçtaydım, öyle birşey olmadı.

Walter Sakana
24.Ekim.2012, 02:17
Bir takımda birazda şans olacak. Takım hırslı, şampiyonlar ligine ya tamam ya devam maçı diye çıkıyoruz, yağmurdan saha berbat durumda. Yetmiyor, oyuncuların orasına burasına çarpan toplar kalecinin en uzanamayacağı noktaya gidip gol oluyor. Süperkupa'da Alex'in frikiği barajdan oyuncumuza çarpıp aşırtma gol oluyor, Beşiktaş maçında Fernandes'in frikiği Melo'nun kafasından kaleye gidiyor gol oluyor, Gençler maçında Hamit'e çarpan top Muslera'ya en uzak noktaya gidip gol oluyor yetmiyor şimdi de Dany'e çarpan top gene şahane bir noktaya gidip gol oluyor e yeter ama. Direğe gitmiyor, kaleciye doğru gitmiyor, auta doğru gitmiyor, çarpıp geri dönmüyor o kadar ihtimal arasından en can alıcısı gerçekleşiyor. Bize gelince ise top girmek istemiyor, ManU maçında 3, Braga maçında ise 1 topumuz direkten dönüyor.

Tüm bunlar yetmiyor bu saha ve hava şartları için en ideal oyuncumuz Elmander, Hamit-Burak değişikliğinden 1-2 dakika sonra sakatlanıp çıkıyor, daha ilk yarıda 2 değişiklik hakkı gidiyor.

Başka niyetlerle yazanlar da var mutlaka ama hakem gerçektende lehimize kararlar verdi maçta (maç öncesinde tersinin olacağına dair endişelerimi dile getirmiştim, utandırdı beni). Kırmızı gören oyuncu ilk sarı kartta pek bir şey yapmadı, Amrabat kendini ittiğinde kart görecek bir karşılık vermedi (ama hakem eğer topun önünde durdu diye gösterdiyse kartı bir şey diyemem). İkinci sarı kart ise %100 doğruydu tartışmaya bile gerek yok. Penaltı ağırdı, aynısı aleyhimize verilseydi çok çok ağır ifadeler kullanırdım hakeme açıkçası. Herkes gibi bende Selçuk niye kullanmadı diye sinir krizleri geçirdim o anda tabi.

Melo kaçırdığı penaltı dışında sahanın en iyisiydi. 2.yarıdaki Amrabat ve Riera da iyilerdi. Dany her zamanki gibi saatli bombaydı, çok klas müdahaleleri vardı öte yandan sahanın en kötü yerinde 3 kez aynı hatayı yapar mı bir insan. Yani ilkinde kaleciye geri pas atıyorsun suya takılıyor, ikincisinde gene aynısı oluyor akıllanmıyorsun üstüne birde Semih yada Sabri'ye yan pas atıyorsun gene takılıyor. Birde neredeyse orta sahadan attığı şut tam bir sorumsuzluk örneğiydi. Bu kadar keyfi davranmaya hakkı yok.

Night_Mare17
24.Ekim.2012, 02:17
Evlerine gider mışıl,mışıl uyurlar ...Bence değmez yat uyu ..Bİtti gitti..Milyonları alan onlar..Eğlence olarak bakmaya calış..

Arkadaşım kanıtla , ben staddaydım öyle bir şey olmadı bilmeden konuşma yeter artık tamam biz eziğiz anladık artık.

petrol_fb12
24.Ekim.2012, 02:19
Arkadaşım kanıtla , ben staddaydım öyle bir şey olmadı bilmeden konuşma yeter artık tamam biz eziğiz anladık artık.

Yazılanlara göre konuştum..ama yalan habermiş ..Anladık..Kimsenin düşmanı değilim..Bende üzülüyorum yenildi diye..Ülke Puanı düşüyor futbol geriliyor..Daha sayıcağım bir sürü şey..

Night_Mare17
24.Ekim.2012, 02:22
Yazılanlara göre konuştum..ama yalan habermiş ..Anladık..Kimsenin düşmanı değilim..Bende üzülüyorum yenildi diye..Ülke Puanı düşüyor futbol geriliyor..Daha sayıcağım bir sürü şey..

Bu arada yenilmedik. :)

Nedvedmania
24.Ekim.2012, 02:23
Bu da Stattaki pankartımız

Mayıs Bizimdir !

http://img571.imageshack.us/img571/5346/facebook211.jpg (http://img571.imageshack.us/i/facebook211.jpg/)

Tamamen el yapımıdır, baskı vs yoktur :)

Lucas Neill
24.Ekim.2012, 02:38
Öyle ya da böyle bu gruptan cikicaz benim her futbolcumuza ve hocamiza güvenim tam.

Nedvedmania
24.Ekim.2012, 02:38
mpaker66 ultrAslan sizin pankartı kullanmış. Kıskandım valla :D

http://img198.imageshack.us/img198/3523/22221015122357732426582.jpg (http://img198.imageshack.us/i/22221015122357732426582.jpg/)

TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Ekim.2012, 02:39
resmi kurumlarda bile ataturke benzemeyen portreler oluyor, sizinki cok basarili olmus. cok guzel bir calisma, elinize saglik.

BaFraLı
24.Ekim.2012, 10:57
Milyon dolarlara stad yapıyorsun, ama drenaj sisteminde ihmallik yapıyorsun. Hayret bişey ya. Şu maç adam gibi bir sahada olsaydı bana göre maçı alırdık. Bu şekilde bile zaten tek kale oynadık.

Paslaşarak korner kullanmak, Hamit çıktıktan sonra şut atmamak, penaltıyı mermi gibi kullanmamak, Engin sakat değilse oyuna almamak gibi nedenlerden dolayı bana göre 3 puanı alamadık.

Daha 3 maç var. Herşey bitmiş gibi bakmamak lazım. İnşl gruptan çıkarız.

Bide şeyi anlamıyorum ben. Sosyal ağlarda çok görüyorumda. Cluj yense, Galatasaray puan kaybetse sevinecek adamlar var. Hiç aklım almıyor ya. Türk takımları Avrupa'da puan kaybettikçe senin tuttuğun takım bu platformlara 45342532 tane eleme oynayarak gelmeye çalışıcak.

Hepsini geçelim neticede Türk takımı bu. Dün Cluj'u destekleyenler, yarın AEL'i destekleyenlerin benim gözümde bazı şeylerden hiç bir farkı yok.

Walter Sakana
24.Ekim.2012, 11:08
Aslında sorun drenaj değil, sorun şu çatı meselesinin zamanında çözüme kavuşturulamamış olması. Şu anki yönetimin fazla kabahati yok gerçi bu konuda.

mpaker66
24.Ekim.2012, 11:40
mpaker66 ultrAslan sizin pankartı kullanmış. Kıskandım valla :D

http://img198.imageshack.us/img198/3523/22221015122357732426582.jpg (http://img198.imageshack.us/i/22221015122357732426582.jpg/)

Mukkemmel durmuş, anlamlıda olmuş, çok sevindim valla.

uAburak89
24.Ekim.2012, 12:15
Elmander için bir ay diyorlar, yıkıldım. Pozisyon aklıma geldikçe Elmander'e de kızamadan edemiyorum, kendini de yaktı, takımı da.

di canio
24.Ekim.2012, 13:55
Gabi Abi bence tam aksine sorun drenaj sisteminde. Geçen sezon bir tüm kış, ondan bir önceki sezon yarım kış geçirdi bu zemin. Hemen hemen tüm maçları izlemişimdir ama buna benzer bir zemin ben hatırlamıyorum.

Walter Sakana
24.Ekim.2012, 14:00
Gabi Abi bence tam aksine sorun drenaj sisteminde. Geçen sezon bir tüm kış, ondan bir önceki sezon yarım kış geçirdi bu zemin. Hemen hemen tüm maçları izlemişimdir ama buna benzer bir zemin ben hatırlamıyorum.

Şu şartlarda tabi ki öyle ama benim kastettiğim eğer açılır kapanır çatı olsaydı drenaja gerek kalmazdı zaten. Yağış olduğu zaman kapatırsın çatıyı olay biter, kupkuru sahada oynarsın mis gibi. O açıdan dedim.

Trabzonspor
24.Ekim.2012, 14:04
Zemin kuru olsa rakip daha iyi kontra yapardi.Bu zrminde bi oynamadan gol atti adamlar birde zemin normal olsa ne olurdu acaba.Zemin gs'ye engel oldugu kadar Cluj'a da engel oldu.

Nedvedmania
24.Ekim.2012, 14:07
Melo penaltıyı gole çevirseydi Gangnam dansı yapacaktı. Şampiyonlar liginde yapması daha da renk katacaktı olaya. Kaçırdı fırsatı :)

Börk
24.Ekim.2012, 14:20
Melo penaltıyı gole çevirseydi Gangnam dansı yapacaktı. Şampiyonlar liginde yapması daha da renk katacaktı olaya. Kaçırdı fırsatı :)

Bu sene hiç gol atamadı o yüzden maç önce olursa ben kullanayım demiş olabilir Melo.

Nedvedmania
24.Ekim.2012, 14:39
Maçın özetini 1 defa izledim. Net hatırlamıyor olabilirim ama Melo sanırım topa yavaş vurdu. Bence Penaltıları Selçuk gibi Burak gibi abanabilen adamlar atmalı. Gerçi Melo'da istese abanır ama o teknik vurmayı seviyor. Böyle bir maçta hiç gerek yok tekniğe.

ReaList
24.Ekim.2012, 15:30
Aslında sorun drenaj değil, sorun şu çatı meselesinin zamanında çözüme kavuşturulamamış olması. Şu anki yönetimin fazla kabahati yok gerçi bu konuda.

Ali Dürüst, Çatı olsa da durumun farklı olmayacağını tek kabahatin yağmurda olduğunu söylemiş : ) Bu nur herhalde Dünya'da bir Arena'ya bir Saraçoğlu'na bir de İnönü'ye yağıyor, bir bunlara yağıyor ki şiddeti az da olsa çok da olsa Zeminler çöküyor, saha göle dönüyor, maçlar iptal oluyor.

Night_Mare17
24.Ekim.2012, 15:55
Diğer maç Cluj'u yenersek büyük ihtimalle 2. oluyoruz , Man Utd'de Braga'yı yener işte :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Ekim.2012, 15:57
Zemin kuru olsa rakip daha iyi kontra yapardi.Bu zrminde bi oynamadan gol atti adamlar birde zemin normal olsa ne olurdu acaba.Zemin gs'ye engel oldugu kadar Cluj'a da engel oldu.

kimse bu acidan bakmamis, kutlarim mustafa. bi de zemin iyi olsaydi rakibin ne yapacagini dusunen yok. hem 10 kisi kalmalari hem de zeminin bozuklugu GS nin topu rakip sahada oynamasini sagladi. son 5 dakikada yapilan ceza alanina top sisirme isini zemin dolayisiyla mac boyu yapmak zorunda kalmasi dezavantaj gibi gorunse de elmander sakatlanmasaydi bu doldur bosalt ile cok rahat kazanirdi GS. buna ilave bu kadar cok kart da cikmaz, rakip de 10 kisi kalmazdi. hepsi zemin kaynakli. Cluj kontralarda cok tehlikeli, kendi sahasinda da avantajli olan taraf olduklari icin kontra oyununa devam edeceklerdir. dunku sartlar clujun hizli kontralarini engelledi, aksi olsaydi bastos GS defansini cok rahat ekarte edecek gibi gorunuyordu. 2. macta bastosa onlem alinmasi lazim kesinlikle.

@baldemir

ali durust milleti aptal zannediyor galiba, gercekten o aciklamayi yapmis mi? (:

ReaList
24.Ekim.2012, 16:05
@TeNaciOUS MidFieLdeR

Stat çatısının kapatılması gerektiği yönündeki eleştirilere de değinen Dürüst, ”Çatıyı kapatırsak o zaman çimleri nasıl yeşerteceğiz? Her türlü sıkıntı olacak. Maç oynanırken kurallar gereği zaten çatıyı kapalı tutamıyorsunuz. Dünkü ana sıkıntı, yağışın önemli bir bölümünün maç oynanırken gelmesinden kaynaklandı. Zaten çatı olsaydı da farklı bir durum ortaya çıkmayacaktı” diye konuştu.

http://skorer.milliyet.com.tr/ali-durust-ten-stat-ve-zemin-aciklamasi-/galatasaray/detay/1616852/default.htm

Börk
24.Ekim.2012, 17:45
Çatı falan hikaye drenaj yapılacaktı kesinlikle.

TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Ekim.2012, 19:07
yaz doneminde yapilan konser vs gibi etkinlikler yuzunden drenajla ilgili problem oldugu halde calisma yapilmamis. boyle bir sonucun ortaya cikacagini bile bile bu isi savsaklamak belki de CL de gruptan cikamamaya mal olacak GSye. ve onumuzde hala uzun bir kis var. GS adina buyuk bir handikap bu. ne yapilacaksa acil yapilmasi lazim.

ThersoN
24.Ekim.2012, 22:42
Pozisyon 1: Hamit'in üst üste iki şut çekip ikincisinin etkili olduğu pozisyonu hatırlayalım.. İlkini vurur Hamit top gitmez savunmadan döner Melo ikinci kez pas verir bu sefer topun dibine girer ve bir ufak havalandırır topu; Hamit vurur şut etkili olur kaleci çeler.

Pozisyon 2: Emre Çolak 40 dakika kenarda oturur, oyunu,zeminin halini, nelerin yapılamadığını nelerin yapılması gerektiğini görür; daha sonra oyuna girer topla buluştuğu ilk pozisyonda normalde yaptığı gibi deli gibi top sürmeye çalışır; yapamaz, atağı mahveder, topu kaybeder..

Duruma bu açından baktığımız zaman aklıma bir kaç çıkarım geliyor:

1) Spor yorumcularının çoğunun dediği gibi Şampiyonlar Ligi seviyesi topçuları satın almak çok zor, bunları anca yetiştirebilirsiniz fakat yetiştirmek konusunda pek ehil değiliz.

2) Gençlere önem verelim de yani bu gençler de eline geçen fırsatları iyi kullansınlar.

3) Şampiyonlar Ligi cidden tecrübe işi yerlere göklere sığdıramadığımız Selçuk İnan daha ilk kez Şampiyonlar Ligine adım atmış.. Yani en iyi oyuncularımızın bile bu tecrübeyi edinmesi gerekiyor..

4) Eğer gençlerimiz ellerine geçen fırsatları kullanıp katkı yaratamıyorlarsa o zaman kadromuzun yetersiz olduğunu düşünmeliyiz artık sanırım. Riera çok iyi oynadı bu maç ona hiç bir lafım olamaz fakat sezon başında gereksiz durumda idi satılsaydı bugun Hakan Balta onun yaptığının yarısını yapamazdı. Onun dışında Engin Baytar neden oynamadı diyenler var. Neden oynamadığı Emre Çolak örneğinde belli aynı tip oyuncular, Amrabat nasıl etkili olamıyorsa, Engin,Emre veya Aydın girip yapılmaması gereken hareketleri yaparak devam edeceklerdi.

Bu çıkarımların sonucu olarak zemin krizini bir kenara bırakırsan kolay olduğunu düşündüğüm bir gruptan çıkamayacağız benim kanımca. Bu sene yapılan yanlışları anlamak ve tecrübeye çevirmek, eksik olan yanlarımızı da tamamlamaya gayret etmemiz lazım. 3 maçtır Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın fark yaratacak bir oyuncusu çıkmadı.

Zemin problemi ile ilgili olarak; cidden çok yoğun bir yağış vardı. TV'den bile bu kadar net görülebilen yağıştan dolayı Galatasaray'ın oynamaya yönelik sistemi kesinlikle sıkıntı yaşayacaktı. Zemin konusunun kimin suçu olduğunu bilmiyorum araştırmak lazım. Zira GS Yönetimi Drenaj Sistemi yapılırken biz yoktuk; bilgimiz yok diyor. Diğer yandan konser vb. etkinliklerden dolayı zarar gördüğü biliniyordu deniliyor anlayamadım. Ayrıca ilginç bir noktaya temas etmek de isterim sezon başında GS Yönetimi Stadı BJK ile paylaşmamak için çok ciddi çaba gösterdi. Bugun bu zeminde her hafta bir maç oynandığını düşünmek bile istemiyorum. Sırf yağıştan dolayı değil normal şartlarda bile ciddi problemlere gebe olacaktı eğer stad paylaşılsaydı. Zira geçen seneden beri TVden gördüğüm kadarıyla zemin iyi değil. Bir de iki takımın zemini paylaşması iki takıma da dejavantaj yaratacak bir ortam oluştururdu.

EK: Bu arada penaltı ciddi anlamda penaltı da değildi kanımca. Verilmese çarpma olarak değerlendirilse kimse birşey diyemezdi. Kanımca yoğun yağış altında hakem pozisyonları süzme konusunda sıkıntı yaşadı. Bir çok pozisyonda oynamak isteyen takımın lehine duruş sergilemediğini de düşünüyorum.

Walter Sakana
25.Ekim.2012, 08:26
@balde_mir_07

Bugün daha yeni dikkatimi çekti, Ali Dürüst “Kurallar gereği maç oynanırken çatı zaten kapatılamıyor." diyor orada. Bu doğru mu acaba? Yani öyle bir kural var mı gerçekten çok merak ettim. Eğer varsa o zaman drenaj olayı çatıdan çok daha öncelikli olmalı tabi.

Dün okuduğum bir haberde ise Suat Kılıç'ın Galatasaray'a ihtarname gönderdiği yazıyor (stadın üstünün bir an önce kapatılması yönünde).

http://haber.gazetevatan.com/font-color%3dredgsye-ihtarfont-turkiyeyi-rezil-etme-gsaray/489259/5/Spor#.UIi4JG9mIrU

“SPOR Genel Müdüdürlüğü ile G.Saray arasındaki protokole göre 2012 sonuna kadar stadın üstünün kapatılması gerekiyor. Ama G.Saray yönetimi Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ısrarlı uyarılarına rağmen stadın üstünü kapatmamakta direniyor.”

Ali Dürüst:

“DAHA önce yaptığımız çalışmalarda kulüp olarak yalnızca çimlerin değişimini gerçekleştirdik, drenaj alt yapısına dokunmadık. Yağış sonrası saha zemininde yaşanan sorunlarla ilgili tespit ve raporlar hazırlanıyor. Gerekli girişimler yapılacak. Ne tür tedbirler alınması gerekiyorsa da alınacak.”

Resmi siteden yapılan açıklama:

“Mevsim başında çimler yenilenmiş olmasına rağmen, TT Arena’da oynanan Cluj maçında ciddi ölçüde zemin ve drenaj sorunları izlenmiştir. İvedi bir şekilde, tarafsız teknik kurumlara danışılacak, yeni tamamlanan stadımızda konuyla ilgili sorunların neden ve nereden kaynaklandığı tespit edilerek raporlar, kulübümüzün şeffaflık ilkelerine uygun olarak kamuoyu ile paylaşılacaktır.”

barahir
25.Ekim.2012, 09:51
Ali Dürüstün bu açıklamasına karşılık şunu diyebilirim.. Schalke'nin bir çok maçını stadın üstü kapalı izlediğimi ben hatırlıyorum.. Kural değişmiş olabilir tabi..

Night_Mare17
25.Ekim.2012, 15:27
Her zaman çatı açık kalacak diye bir şey yok yağmur başladığı an maça doğru kaparsın çatıyı 3-4 saatte çimler çökmez.

Kaka Leite
25.Ekim.2012, 15:50
Diğer maç Cluj'u yenersek büyük ihtimalle 2. oluyoruz , Man Utd'de Braga'yı yener işte :)

Braga'yı ne kadar da küçümsüyorlar yahu.

Evinde kolay kolay yenilecek bir takım değil Braga bence Cluj nası yendi bilmem ama ManU'yu yenebilirler.

Şu durumda diğer takımların birbirini yenmesi bence en son kısım çünkü Galatasaray üzerine düşeni yapamıyor.

uAburak89
26.Ekim.2012, 13:49
Gençlik ve spor bakanı twitter'dan üslubu yalanladı ama içeriği yalanlamadı. Geçen sene Süper Final'de Beşiktaş - Galatasaray maçı yağmur nedeniyle ertelenirken neredeydi bakan merak ediyorum. Avrupa'ya rezil olmuşuz falan, herkes stad için peşkeş diyor, beleş diyor da, yol yok, üst geçit yok, gitmek gelmek bir işkence, bunları da mı Galatasaray yapacak. Açılışta olanlar yüzünden resmen eziyet çekiyoruz, sorsan insanlara, devlet falan hep bizim arkamızda...

Çatı meselesi için önce stadın bize devredilmesi gerekiyormuş, hala gerçekleşmiyor. Adnan Polat'ın yediği haltlar sağolsun. Stad bize çatısı yapılmış olarak verilecekmiş, soyunma odalarını bitirin biz hallederiz demiş beyefendi. Adnan Polat Türk Futbolunun küçük Yıldırım Demirören'i bu para mevzularında. Stad üzerinden para kazanabilmek için acele et, 3 yıllık gelirleri sat, çatıyı neyle yapacaksa artık. Komedi.

sananes
26.Ekim.2012, 13:59
Beşiktaş'ın stadında yağmur nedeniyle ertelenen maç ile bunu kıyaslamak elma ile armutu aynı denklemde kıyaslayıp haklı çıkmaya çalışmaktır. Bu stad yapılırken karşılıklı taahhütler verilmiş midir? verilmiştir. Galatasaray'ın payına düşen nedir bunda. Sadece iki şey senelik 1 milyon tl mi dolar mı hatırlamıyorum kira bedeli ödemek ve stadın üstünü belirlenmiş bir tarihe kadar kapatmak. Bunların ikisini de yapmadığı söyleniyor Galatasaray'ın. Bu durumda tek haksız taraf maalesef galatasaray camiası oluyor.

Bunun dışında yol yok,üst geçit yok gibi eleştiriler içinse;eğer bu tarz şeyler eksik deniyorsa gaatasaray kulübü araştırmalarını yapıp en başından biz kabul etmiyoruz bu anlaşmayı,bu bu bu eksiklerden dolayı diyerek önlemini alabilirdi.Almadıysa katlanmak zorunda.

uAburak89
26.Ekim.2012, 14:04
1 milyon dolardan çok daha fazla, ortada iki anlaşma var, yapılan ek protokol Adnan Polat'ın hatası zaten burada devleti suçladığım falan yok. Şimdi ki yönetim yeniden anlaşmaya çalışıyor, zaten anlaşılamadığı için devir yok, devir olmadığı için çatı yok. Konu bu kadar basit yani. Beşiktaş maçı örneği Galatasaray kulübü haklı çıksın diye değil, bakanın komikliği görünsün diye. :)

Yol için, üst geçit için anlaşma mı olur ? Bunlar Galatasaray kulübüne değil, vatandaşa hizmettir. Orada rezil olan ben oluyorum, parası olan yöneticiler değil. Bu sene otobüsleri de kaldırdılar, İETT yok artık stada. Bunun da mı anlaşmasını yapmalıydık ? Biraz sığ bakıyorsunuz olaya.

E.Cartman
26.Ekim.2012, 14:12
Ne 1 milyonu ne kirası stada giren her kuruşun %30'u devlete gidiyor ekstra para istiyorlar birde. Ama hâlâ devlet bizim yanımızda. Stadın üstünü kapatmak için inşaat zemininin oturması gerekiyor. Zemin oturmadan o çatı yapılırsa stad zarar görür sonra yine biz suçlu oluruz. Önceki yönetimin yaptığı hesap hatalarının çilesini çekiyoruz hâlâ.

GebzeLi1907
26.Ekim.2012, 15:08
Ne 1 milyonu ne kirası stada giren her kuruşun %30'u devlete gidiyor ekstra para istiyorlar birde. Ama hâlâ devlet bizim yanımızda. Stadın üstünü kapatmak için inşaat zemininin oturması gerekiyor. Zemin oturmadan o çatı yapılırsa stad zarar görür sonra yine biz suçlu oluruz. Önceki yönetimin yaptığı hesap hatalarının çilesini çekiyoruz hâlâ.

bu dediğin %30 vergi mi yoksa stadı devlet yaptığı için galatasarayın ona karşılık ödediği bir mebla mı ?
üstüne bir de vergi ödüyorsa galatasaraya birşey kalmıyodur
vatandaşın asgari ücretinden %30 vergi alınıyor neticede bu ülkede

E.Cartman
26.Ekim.2012, 15:11
bu dediğin %30 vergi mi yoksa stadı devlet yaptığı için galatasarayın ona karşılık ödediği bir mebla mı ?
üstüne bir de vergi ödüyorsa galatasaraya birşey kalmıyodur
vatandaşın asgari ücretinden %30 vergi alınıyor neticede bu ülkede

Stad için yapılan sponsorluk anlaşmalarından ve bilet gelirlerinden aldıkları para, anlaşmaya göre, vergi falan değil.

GebzeLi1907
26.Ekim.2012, 15:14
Stad için yapılan sponsorluk anlaşmalarından ve bilet gelirlerinden aldıkları para, anlaşmaya göre, vergi falan değil.

konuya hiç hakim değilim, ne kadar vergi ödüyor peki galatasaray bunun üstüne ?
ciddi bir gelir kaybı kendi başına %30 bile.%17 bile olsa vergisi minumum yarı yarıya düşmüş oluyo stad geliri

E.Cartman
26.Ekim.2012, 15:43
konuya hiç hakim değilim, ne kadar vergi ödüyor peki galatasaray bunun üstüne ?
ciddi bir gelir kaybı kendi başına %30 bile.%17 bile olsa vergisi minumum yarı yarıya düşmüş oluyo stad geliri

Normal vergi ödeniyor zaten birde sözleşme gereği böyle ekstra hükümler var. Fakat bu bilet geliri konusunda tam emin değilim yüzdesi farklı olabilir veya hiç olmayabilir.