PDA

View Full Version : Kasımpaşa - Beşiktaş | STSL 9. Hafta

di canio
26.Ekim.2012, 02:51
http://img850.imageshack.us/img850/5562/kasbe.png

Börk
26.Ekim.2012, 02:53
Bol gollü bir maç bekliyorum ben.Beşiktaş,kötü gidişata dur diyemeyecek gibi bu maçta da.

OrcunFB
26.Ekim.2012, 02:55
Zevkli bir maç olacağını düşünüyorum. Beşiktaş için kritik bir maç ama ben de galip gelebileceklerini düşünmüyorum.

footballer33
26.Ekim.2012, 04:50
Kasımpaşa'da etkili ayaklar var ve yabana atılmayacak isimler. Sıkıntılı bir maç olacak. Özellikle orta saha çok önemli bence. Veli oynarsa ve Oğuzhan yedek kalırsa, önceki maçlardan pek bir fark olmaz düşüncesindeyim. Benim istediğim ve hocadan da cesaret edip sahaya sürmesini beklediğim bir 11 var, bunu görebilirsem sahada umutlanabilirim:

McGregor
Hilbert - Sivok - Ersan - Emre Özkan
Necip- Oğuzhan
Olcay - Fernandes - Erkan Kaş
Almeida

Mamadou
26.Ekim.2012, 12:30
Bu maçı kazanıp 12 yaparsak kupa maçıyla beraber önümüzdeki üç maç iç sahada. Bu maçtan alınabilecek üç puan devamını getirir. Geçen haftaki ilk 11'den sadece Batuhan - Olcay değişikliği bekliyorum. Umarım en azından geçen haftaki ilk 11'i bozmaz. Toraman'ın ön liberoda ne kadar faydalı işler yaptığını Trabzonspor maçında izledik. Umarım tekrar defansın ortasına kaydırmaz.

İnşallah kazanırız. 1-0 olsun bizim olsun kötü oyuna da razıyım. Yeter ki 3 puanı kazanalım artık.

sananes
26.Ekim.2012, 12:44
Şota iyi bir insan olabilir ama Metin Diyadin'e yönetimin yaptığı haksızlığın cezası başarısızlık olacaktır. Bu yüzden Şota için güzel bir dönem olmayacak Kasımpaşa dönemi.Kasımpaşaspor'un kazanamayacağını düşünüyorum,umarım beşiktaş kazanır bunun ötesinde de.

uAburak89
26.Ekim.2012, 12:47
Haftanın en güzel maçı olacağını düşünüyorum, bol gollü bir beraberlik çıkacakmış gibi geliyor.

@sananes'e de katılmamak mümkün değil, Kasımpaşa zaten sempatik bir takım değildi, bir de üstüne Metin Diyadin'in hakkını yediler resmen. Gösterdikleri performansa bakarsak Diyadin > Şota bence.

omersal
26.Ekim.2012, 13:00
Zevkli bir maç olur , 3 ihtimal de sürpriz olmaz

Ralph
26.Ekim.2012, 13:02
Çok zorlanacağımızı düşünüyorum bu maç. Niyeyse mücadele dozu yüksek olacak gibi geliyor. Almamız gerekiyor artık bir an önce toparlanmak lazım. Çok puan kaybettik.

Deus Dominus
26.Ekim.2012, 14:14
Beşiktaş'ın mevcut serisi ve Şota faktörünü göz önünde bulundurduğumda Beşiktaş'ın sahadan galibiyetle ayrılacağı sonucuna varıyorum :)

attirson
26.Ekim.2012, 14:49
Bu maç nedense 1-1 bitecek gibi bir his var icimde.İki takımın oynadıgı futbola bakarsak Kasımpasa favori ama Beşiktaş öyle yada böyle 1 puan alır.

darkkobal123
26.Ekim.2012, 16:32
Seyir zevki yüksek bir maç olur, Beşiktaşım kazanır.

manager725
26.Ekim.2012, 17:08
Beşiktaş kaybederse matematiksel hesap olarak en kötü ihtimalle 16. bile olabilir.Bu sene Ligde kalsak büyük başarı...

Ralph
26.Ekim.2012, 20:01
Beşiktaş'ın ilk 11'i:

McGregor, Hilbert, Ersan, Sivok, Uğur, İbrahim Toraman, Oğuzhan, Olcay, Holosko, Fernandes, Almeida.

uAburak89
26.Ekim.2012, 20:03
Çıkabilecek en iyi 11 bu herhalde ?

Ralph
26.Ekim.2012, 20:05
Çıkabilecek en iyi 11 bu herhalde ?

Neden? Bence gayet güzel bir kadro. Sadece Uğur sırıtıyor sol back de.

uAburak89
26.Ekim.2012, 20:08
Neden? Bence gayet güzel bir kadro. Sadece Uğur sırıtıyor sol back de.

Tamam işte bende aynısını diyorum. Bundan iyi kadro olmazdı herhalde yani. O anlamda söyledim. :)

Ralph
26.Ekim.2012, 20:13
Tamam işte bende aynısını diyorum. Bundan iyi kadro olmazdı herhalde yani. O anlamda söyledim. :)

Tamam ozaman :)

sananes
26.Ekim.2012, 21:26
Beşiktaş inanımaz güzel oynuyor 2-0 oldu.

uAburak89
Beşiktaş çok rahat maç çıkarıyor, skor 0-2. :)

soules34
0-2. Gayet güzel pas yaptık vallahi. :) :)

Deus Dominus
26.Ekim.2012, 21:30
2. gol hazırlanış açısından süperdi. Olcay bir an yine farkını ortaya koyup kaçırtacaktı golü ama Fernandes'in ayağında kaldı son top :D

OrcunFB
26.Ekim.2012, 21:53
Kasımpaşa, kornerden bulduğu golle durumu 1-2'ye getirdi. Golden sonra Kasımpaşa maça hakim olmaya başladı. 2. yarı her sonuç çıkabilir.

Mamadou
26.Ekim.2012, 21:55
Üç fark olmadıkça 0-0 gibi izlerim Beşiktaş maçlarını :) Takım gol atınca rahatlaması gerekir, sakin oynaması gerekir bizde tersi oluyor. Takım telaşlı oynamaya başlıyor. Kesinlikle kapanıp skoru korumayı beceremiyoruz.

Toraman'ın maçın başında kart yemesi hiç iyi olmadı. Kartı olduğundan çekinerek oynuyor. İkinci yarıda değişiklikler maçın sonucuna etki eder. İlk yarıyı 2-0 kapasaydık ikinci yarı 60'da maç biterdi.

uAburak89
26.Ekim.2012, 21:55
Uğur Boral Kasımpaşa golünde fena yalnız.

Nedvedmania
26.Ekim.2012, 21:58
Hakem ilk yarıda 5 km koşmuş :)

barahir
26.Ekim.2012, 22:12
3-1 oldu Sivok attı..

Metin Diyadin'i yollayıp Şota'yı getiren yönetime selam olsun..

soules34
26.Ekim.2012, 22:18
Toraman sakatlanmış Necip girmiş. Ciddi değildir umarım.

ECantona
26.Ekim.2012, 22:40
Beşiktaş güzel takım bence kim ne derse desin necip, oğuzhan potansiyelli oyuncular.Beşiktaşın yapması gereken artık yavaş yavaş revizyona gitmek, misal sol kanada muhammed demirciyi koysalar fena olmaz 17 yaşına geldi çocuk aynı şekilde almeida ve olcayın da yerine birkaç oyuncu alsalar önümüzdeki sezon şampiyonluğa kadar yolu var, ama bence beşiktaşın amacı belli bir sistem ve gençlerden oluşan bir takım kurup uzun vaadede şampiyonluk olmalı.

Ralph
26.Ekim.2012, 23:17
2. golde Barcelona izliyorum sandım bir an :icon_eek:

Güzel maç oldu beklediğim gibi. Oyundan ve skordan memnunum. Oyunculardan da memnunum, Almeida dışında. Eyvallah golünü attı ama o kaçırılacak pozisyon değildi. Bu pozisyonları bulamadığımız zamanlar olacak, orada da kaçırırsa çıldırtır.

Bir de Oğuzhan hakkında bir şey söylemek istiyorum, takım oyuncusu olması lazım. Yoksa çok yetenekli yani sorun yok. Ama çok fazla bireysel iş yapıyor.

Maçın yıldızı da yine Fernandes.

Mamadou
26.Ekim.2012, 23:22
Trabzonspor maçı ve bu maç gösterdi ki takım milli maçlar dolayısıyla verilen arayı iyi değerlendirmiş. Gerekli dersler çıkartılmış. Takımdaki yardımlaşma iki maçtır çok iyi. Hilbert,Sivok iki maçtır savunmada hatasız oynuyorlar. Takımda şu an sırıtan tek bölge sol taraf rakiplerde hep o bölgeden atak yapmaya çalışıyor. Bir tek Uğur değil onun önünde oynayan Olcay'da maç içinde çok kopuk oynuyor. Sağ tarafta Hilbert, Holosko uyumlu bir şekilde götürüyorlar o kanadı ama sol tarafta Uğur,Olcay ikilisi işin savunma kısmında çok iyi değiller. İsmail bir an önce dönse çok iyi olacak. Uğur Boral ters kademelerde çok fena adam geçiriyor. Allah'tan Ersan bıraktığı boşlukları kapatıyor neyse ki.

fotosuki
26.Ekim.2012, 23:35
Olcay, Uğur ve gol atmasına rağmen Almeida takımın kötüleriydi. Almeida yine bomboş gol kaçırdı.

Ralph
26.Ekim.2012, 23:42
Trabzonspor maçı ve bu maç gösterdi ki takım milli maçlar dolayısıyla verilen arayı iyi değerlendirmiş. Gerekli dersler çıkartılmış. Takımdaki yardımlaşma iki maçtır çok iyi. Hilbert,Sivok iki maçtır savunmada hatasız oynuyorlar. Takımda şu an sırıtan tek bölge sol taraf rakiplerde hep o bölgeden atak yapmaya çalışıyor. Bir tek Uğur değil onun önünde oynayan Olcay'da maç içinde çok kopuk oynuyor. Sağ tarafta Hilbert, Holosko uyumlu bir şekilde götürüyorlar o kanadı ama sol tarafta Uğur,Olcay ikilisi işin savunma kısmında çok iyi değiller. İsmail bir an önce dönse çok iyi olacak. Uğur Boral ters kademelerde çok fena adam geçiriyor. Allah'tan Ersan bıraktığı boşlukları kapatıyor neyse ki.

Sol tarafın kopuk olmasının nedeni şu aslında, Uğur oranın adamı değil ve sürekli çıkmak istiyor, olcay ise zaten kopuk bir oyuncu ve bu savruk bir kanat yapıyor bizim sol kanadımızı.

Mamadou
26.Ekim.2012, 23:44
Hilbertte aslına bakarsan bek değil ama Holosko savunmaya çok yardım ettiğinden açıkları kapatabiliyor. Takımdaki iki bekte orjin bek değil. Oğuzhan gibi Erkan Kaş sol tarafta denenebilir. Gelecek maçlarda öyle bi değişiklik bekliyorum. İsmail Köybaşı dönene kadar o bölge sıkıntı.

Ralph
26.Ekim.2012, 23:45
-ALMEIDA'YI ÇALIŞTIRIYORUZ-

Almeida'nın büyük katkı sağladığını ifade eden Aybaba; "Almeida ile karşı karşıya pozisyonları çalışıyoruz. Kendisi iyi niyetli birisi. Bize büyük katkı sağlıyor, bu tür sıkıntıları aşacaktır. Takım halinde hareket etmelerini, oyuncularımın saha içinde konuşması beni sevindiriyor. 4 maçlık bir sıkıntı çektik, o da bizi biraz etkiledi. Böyle maçların sayısını arttırmamız lazım." dedi.

footballer33
27.Ekim.2012, 00:01
Hiç beklemediğim şekilde, çok rahat bir maç izledim. Bunun sebebi, skorun ilk yarıda 2-0 olup 2-1 iken 2. yarının başlarında 3. golü bulmamızdı. 2. yarıda gol gecikseydi, sıkıntılı bir maç olabilirdi. Bunun dışında; farka gidebilirdik, saçmasapan goller kaçmasaydı.

Teşekkürler Beşiktaş, güzel bir bayram hediyesi verdiğin için. :)

nekop
27.Ekim.2012, 00:36
Beşiktaş maçlarının genellikle özetlerine bakıyorum ama onlara bakınca bile Gregor'un transferinin gereksiz olduğu düşüncesindeyim. Cenk daha kötü bir kaleci değil. Genç olması vs. gibi konulara girmiyorum bile.

darkkobal123
27.Ekim.2012, 01:38
Çok iyi oynadık, özellikle 2. gol harikaydı. Bu kadro değişmemeli bence, birkaç maç daha denenmeli. Ayrıca birileri Almeida ve Olcay'a karşı karşıya kaldığı pozisyonları atmayı öğretsin.

antiochia
27.Ekim.2012, 01:43
Çok iyi oynadık, özellikle 2. gol harikaydı. Bu kadro değişmemeli bence, birkaç maç daha denenmeli. Ayrıca birileri Almeida ve Olcay'a karşı karşıya kaldığı pozisyonları atmayı öğretsin.
Belki Oğuzhan veya uğur değişebilir.

darkkobal123
27.Ekim.2012, 01:51
İsmail Köybaşı geldiğinde Uğur ile değişmeli ama Oğuzhan'ı çok beğendim ben, Fernandes ile de iyi anlaşıyor.

E.Cartman
27.Ekim.2012, 01:56
Fernandes çok kral adam gerçekten. Oğuzhan'da Beşiktaş tarihinin en doğru transferlerinden biridir bana göre. Arsenal'den Türkiye'ye nasıl geldi hâlâ anlamış değilim, ben olsam teklifi bile dinlemezdim :zuhaha Kasımpaşa'da Metin Diyadin'i göndermenin sıkıntısını daha çok çekecek bunlar daha bi şey değil.

footballer33
27.Ekim.2012, 02:25
Ofspor ve Mersin maçlarında Holosko'nun veya Olcay'ın yerine Erkan, Uğur Boral'ın yerine de Emre Özkan görmeyi istediğim ikili. Toraman da, Mersin maçında cezalı, yerine Necip oynarsa istediğim kadro olacak sahada.

petrol_fb12
27.Ekim.2012, 02:41
Buraya dün gece yazmıştım sayfa kendini yenilide sinir olup yazmadım...Beşilktaş trabzonspor macından sonra kazandı...Taraftarın alkışlaması oyunculara ekstra motivasyon sağladı..takımda birlik beraberlik artmış..

"AYRICA BEŞİKTAŞIN 2 .GÖLÜ UZUN ZAMAN SONRA SÜPER LİG'DE GÖRDÜĞÜM EN İYİ GÖLDÜ"

GeNç KaRTaL
27.Ekim.2012, 06:53
Uzun süre sonra kazandığımızı görmek sevindirici.Umarım devamı gelir.

MeliksahAydogan
27.Ekim.2012, 13:26
Oğuzhan'ı bende beğendim potansiyelli bir oyuncu , Beşiktaş'a yarar sağlayacaktır , Milli Takım seçimi ne yönde oldu ?

darkkobal123
27.Ekim.2012, 14:11
Oğuzhan'ı bende beğendim potansiyelli bir oyuncu , Beşiktaş'a yarar sağlayacaktır , Milli Takım seçimi ne yönde oldu ?
Türkiye'yi tercih etti.

MeliksahAydogan
27.Ekim.2012, 14:35
Türkiye'yi tercih etti.

Sevindim böyle olduğuna bu tür yetenekli gurbetçi oyuncuların bizim Milli Takımımızı tercih etmesi güzel bir olay.

Universal
27.Ekim.2012, 15:14
Bir K.Paşa'lı olarak, takımın halinden utanıyorum; maçı dönem dönem izledim. Beşiktaş kazanacağını maç öncesi bekliyordum. Sezon başındaki demeçlerden ve siyasilerinde Kasımpaşa ile Beşiktaş'ı birleştrimek için çalıştığınında farkındayım.

Her neyse maça dönersek, bu Fernandes olağanüstü bir isim. Barcelona, R.Madrid, Dortmund, Munich, ManU al ortasahına koy oynar. Böyle bir oyuncuya sahip oldukları için çok şanslılar.

eXcitinG
29.Ekim.2012, 04:31
MiLLet kaLeci iLe karşı karşıya kaLamaz, biz son 2 maçta 6 tane kaLeci iLe karşı karşıya pozisyon kaçırdık.