View Full Version : Galatasaray - Kayserispor | STSL 9. Hafta
di canio
26.Ekim.2012, 02:51
http://img526.imageshack.us/img526/5035/galkay.png
Bu hafta kesinlikle kazanmalıyız bol gollü bir maç lazım bize.Şu kötü stresi bi atabilsek üzerimizden çok iyi olacak.
KaRaBükLü KraL
26.Ekim.2012, 11:43
Kayseri baya kötü gidiyor.Mutlaka kazanıp seri gibi bir şey yapabilirsek ilerleyen haftalarda müthiş olacak bakalım.Ama önce bu maç.Burak ya da Umut şov olabilir:)
sananes
26.Ekim.2012, 12:45
Kayserispor'u İBB'ye yenildikleri maçta seyrettim. Aslında rakibe oranla oldukça üstünlerdi.Eğer erken gol yemezlerse maçta puan alabilirler.Çok yetenekli yabancılara sahipler.
uAburak89
26.Ekim.2012, 12:52
3 puanı bir arada görmeyi özledik taraftar olarak, umarım oyuncular da bizim kadar özlemiştir..
Elmander, Melo, Semih olmayacak maçta. Gerideki 5'li yabancı olacak gibi. Zeminin durumu nasıl olacak büyük merak konusu. İki formsuz takımın maçı olacak, içerde olmamızdan ötürü kazanırız gibi geliyor ama diğer sonuçlar da şaşırtmaz beni. Geçen seneki Galatasaray'ı göremiyorum sahada, hırs, arzu yok sanki bazı oyuncularda.
İki takım arasında geçmişte yapılan maçlarda sarı-kırmızılı ekibin, renktaşına karşı galibiyet sayısında açık ara üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 34 maçta Galatasaray 21, Kayserispor ise sadece bir galibiyet alırken, 12 müsabaka eşitlikle sonuçlandı.
“Cimbom”un toplam 69 golüne, Kayserispor 23 golle yanıt verebildi.
Geçen sezon yapılan maçları Galatasaray, Kayseri'de 2-0, İstanbul'da da 1-0'lık sonuçlarla kazandı.
Kayserispor, İstanbul'da sadece iki beraberlik alabildi
Galatasaray, Kayserispor ile İstanbul'da yaptığı lig maçlarında sadece 2008-2009 sezonunda ve geçen sezon berabere kalarak, rakibine puan kaptırdı.
İstanbul'un sarı-kırmızılı ekibi, Kayserili renktaşıyla evinde yaptığı 17 lig maçının 15'ini kazanırken, 2 kez berabere kaldı.
İstanbul'daki maçlarda Galatasaray 50 gol atıp, kalesinde 11 gol gördü.
Kayserispor'un tek galibiyeti 1974'te
Kayserispor, lig tarihinde şimdiye dek Galatasaray karşısındaki tek galibiyetini 21 Nisan 1974 tarihinde Kayseri'de yapılan maçta 2-0'lık sonuçla aldı.
İstanbul'un sarı-kırmızılı ekibi, renktaşı ile lig tarihinde yaptığı 2. randevuda tattığı yenilginin ardından, oynadığı son 32 maçta da sahadan mağlubiyetle ayrılmadı.
Son yıllarda beraberlikler ağır basıyor
İki takım arasında son yıllardaki lig maçlarında beraberliklerin çokluğu dikkati çekiyor.
Rekabetteki son 11 lig maçından 7'si eşitlikle biterken, 4'ünü Galatasaray kazandı.
Son 11 lig maçından 4'ü 0-0, 3'ü de 1-1 berabere bitti.
En farklı skorlu galibiyetler
Galatasaray, Kayserispor karşısında ligde en farklı skorlu galibiyetini 1995-1996 sezonunda İstanbul'da 5-0'lık sonuçla aldı.
Kayserispor ise, Galatasaray karşısında ligdeki tek galibiyetinde 2-0'lık sonuçla kazandı.
Öte yandan, iki takım arasında en gollü lig maçı 1985-86 sezonunda oynandı. İstanbul'daki maçı 5-2 Galatasaray kazanırken, toplam 7 gol, rekabetteki 33 maç içinde en gollüsü olarak kayıtlara geçti.
Deus Dominus
26.Ekim.2012, 14:26
Teknik direktör değişikliği nasıl etki edecek bilemiyorum ancak iki takımı oyuncular bazında karşılaştırdığımda Galatasaray daha diri, daha agresif, mücadeleci oyunculara sahip. Kayserispor'da yetenekli oyuncular mevcut ama aynı dirence sahip değiller. 3 haftalık galibiyet hasretini de hesaba katarsak Galatasaray'ın gidişata dur diyeceği maç olarak görüyorum.
MeliksahAydogan
26.Ekim.2012, 15:13
Dönüş ve seri başlangıcı olacağını umut ettiğim maç , İnşallah farklı kazanıp herşeyi değiştireceğiz :)
Mamadou
26.Ekim.2012, 15:20
Kayserispor'un kazanacağını tahmin ediyorum. Galatasaray hafta içi zor bir karşılaşmayı geride bıraktı. Oyuncular çok efor sarf etti o maçta. Toparlanmaları kolay olmayacaktır . Ha bide zemin ne durumdadır kim bilir.
IcedEarth
26.Ekim.2012, 15:26
-----------------------Muslera-------------------------
Sabri------Semih(dany)---Cris--------------Balta
Aydın--------Hamit----Selçuk----------Amrabat
---------------Umut--------Burak-------------------
Formsuz Eboue bir maç olsun dinlenme fırsatı bulmalı. Aslında benim gönlümden Burak yerine Baros geçiyor ama pek ihtimal vermiyorum bu saatten sonra Fatih Terim'in Baros'a döneceğine.
William Rookwood
26.Ekim.2012, 15:27
Kazanma zamanı geldi artık.
-----------------------Muslera-------------------------
Sabri------Semih(dany)---Cris--------------Balta
Aydın--------Hamit----Selçuk----------Amrabat
---------------Umut--------Burak-------------------
Formsuz Eboue bir maç olsun dinlenme fırsatı bulmalı. Aslında benim gönlümden Burak yerine Baros geçiyor ama pek ihtimal vermiyorum bu saatten sonra Fatih Terim'in Baros'a döneceğine.
baros sene sonunda eski kulübüne(ilk kulübü galiba ) geri dönücek hala baros diyosunuz bide euro 2012 yi izledikten sonra yani
artık kazanırız kazanmalıyız
uAburak89
26.Ekim.2012, 19:50
Resmi sitemiz gerçekten güzel işler çıkartıyor, bu maç ile ilgili güzel veriler var;
http://www.galatasaray.org/futbol/superlig/haber/14815.php
IcedEarth
26.Ekim.2012, 23:14
baros sene sonunda eski kulübüne(ilk kulübü galiba ) geri dönücek hala baros diyosunuz bide euro 2012 yi izledikten sonra yani
artık kazanırız kazanmalıyız
Baros'un ölüsü Burak'a 5 basar.
RaSenGan
26.Ekim.2012, 23:18
Semih ve Melo kadroya alınmamış.Hastaymış Semih. Dany-Cris-Riera olur defanstaki üçlü.Dördüncü belli olmaz.Sabri olabilir :)
Nedvedmania
26.Ekim.2012, 23:26
Baros'un birşey yapacağını sanmıyorum ama yinede onu sahada görmek mutluluk verir :)
Pegasus'tayım bu arada.
ECantona
27.Ekim.2012, 00:10
berk ismail ünsal 18 yaşında çocuk çok övülüyor, sercan sakat baros zaten oynamaz elmander sakat forvetlerden elde bi burak yılmaz-umut var fatih hoca inşallah cesaretli bi hamle yapıp sokar bu çocuğu oyuna, tam patlamalık bi maç takıma çilek geleceğine altyapıdan vasat üstü bir forvet çıksın beni daha çok mutlu eder.
http://3.bp.blogspot.com/-2KTOlMAO64A/T1CBBvWlA3I/AAAAAAAAAOw/iNI_eBeqxZ0/s1600/berk.jpg
Homer J.S
27.Ekim.2012, 00:13
4-1 kazanıp üzerimizdeki kara bulutları dağıtırız.. Bu maçtan sonra da serimiz başlar, ŞL'de geriye kalan 3 maçtan 7 puan alır gruptan çıkarız.. Goller: Umut x3 ve Hamit
mpaker66
27.Ekim.2012, 00:43
Semih geçen sene kayseri maçında oynamıştı ilk sakatlıklardan ötürü, eğer kadroda baroş olmazsa Berk olabilir.
Artık kazanmamız gerekiyor. Memleketteki evimde izlediğm hicbi maçı kaybetmedik,kazandık.
Allah utandırmasın.
Özgür Çetin
27.Ekim.2012, 03:56
kazanırız kesinlikle
Baros'un ölüsü Burak'a 5 basar.
basar basar basıyo zaten 2 senedir (bu seneyide sayarsak 3 ) valla bizim taraftarımız kadar kendi futbolcusunu basının gazıyla yiyen bi taraftar görmedim ben ya
MeliksahAydogan
27.Ekim.2012, 12:38
Dany - Cris oynayacağına Dany - Hakan Balta olsun stoperde Hakan stoper oynayabiliyor hemde daha hızlı Cris'e göre.
darkkobal123
27.Ekim.2012, 14:18
Galatasaray 5 maçtır galibiyet yüzü görmüyor, Kayserispor maçı ile bu gidişe son verirler diye düşünüyorum. Acaba zemin nasıl olacak ?
IcedEarth
27.Ekim.2012, 14:25
basar basar basıyo zaten 2 senedir (bu seneyide sayarsak 3 ) valla bizim taraftarımız kadar kendi futbolcusunu basının gazıyla yiyen bi taraftar görmedim ben ya
Evet, siz mesela basın gazladıkça yediniz Baros'u. Adam öldü dediğiniz sene 23 maçta 8 gol 9 asistle oynadı. Futbolu bilen bir adam. Burak dediğimiz adamsa top kontrol edemez, şut tekniği zayıf, pozisyon bilgisi 0'ın altında olan bir adam. Üstüne üstlük bütün topları kendine isteyip genelini dağlara taşlara vuruyor. Burak'ın 11'de başladığı hiçbir maçı kazanamadık neredeyse, bir Akhisar maçı var sanırım kazandığımız.
Kimse bana anlatmasın, o beğenmediğiniz Baros'un en kötü hali bile Burak'tan daha faydalıydı.
Bu arada Sercan da sakatlanmış, Fatih Hocam nolur bir şans ver be Baros'a. Bunları hak etmedi Baros.
SmtSvm
27.Ekim.2012, 14:25
Zor Bir Maç Olacak Ama Gs Zorlansa Dahi Kazanacağını Düşünüyorum..
MeliksahAydogan
27.Ekim.2012, 14:33
Galatasaray 5 maçtır galibiyet yüzü görmüyor, Kayserispor maçı ile bu gidişe son verirler diye düşünüyorum. Acaba zemin nasıl olacak ?
Zeminin iyi olduğunu gördüm bir gazetede. Bir sorun yok sanırım.
MeliksahAydogan
27.Ekim.2012, 14:33
Bugün yeni bir serinin başlangıcı olacak İnşallah , dönüş maçımız olacak 2-3 farklı kazanırız İnşallah.
Saldır Galatasaray !
Universal
27.Ekim.2012, 15:18
Kıran kırana bir maç bekliyorum, Galatasaray Cluj maçındaki saldırgan ve istekli oyunun sergilerse, Kayserispor'u duman edebilir; ama Kayseri'nin yeni bir teknik adamı olması ise benim için soru işareti.
RaSenGan
27.Ekim.2012, 15:20
Sarı Kırmızılılar Kazanır !
petrol_fb12
27.Ekim.2012, 15:22
Kayserispor teknik direktörü..Ligi tanımıyan yeni bir teknik direktör..Geçen haftayı mağlubiyetle açtı..
Bu tip maçların ne olucağı belli olmaz...Orta saha mücadelesi bekliyorum daha cok..
semih99999
27.Ekim.2012, 15:26
en son akhisar maçını izlemiştim en son galibiyetimizi o zaman aldık bayram,okul,dersler derken takımdan koptum bugün izleyecem maçı bakalım neler olacak :D
di canio
27.Ekim.2012, 15:58
Sarı Kırmızılılar Kazanır !
Sen böyle dedin diye berabere biter maç. Prosinecki'nin takıma nasıl bir etkisi olmuş merak ediyorum doğrusu.
uAburak89
27.Ekim.2012, 17:07
Muslera - Eboue, Dany, Cris, Riera - Yekta, Selçuk, Hamit, Amrabat -Burak, Umut
İlk 11 belli oldu. Emre Çolak'ın olmayışı güzel.
RaSenGan
27.Ekim.2012, 17:40
Aynen Emre'nin olmaması iyi olmuş.Fatih Terim'in de sabrı tükenmiş sanırım.Yekta'nın performansı merak konusu.Ama ben iyi oynayacağını düşünüyorum.Cluj maçında da ilk 11 başlamak isteyecektir.Onun için kader maçı olacak.
Sen böyle dedin diye berabere biter maç. Prosinecki'nin takıma nasıl bir etkisi olmuş merak ediyorum doğrusu.
:(
MeliksahAydogan
27.Ekim.2012, 17:49
Yekta'nın patlama maçı olabilir , bir Kayseri maçında sakatlandı bir Kayseri maçında dönüyor.
Tek tereddüt ettiğim nokta acaba Cris'in yerinde Hakan Balta olsa daha mı iyi olurdu ? En azından Cris'ten daha hızlı , çevik.
uAburak89
27.Ekim.2012, 17:51
Cris sağ stoper, Dany sol stoper oynar büyük ihtimalle. Önde oynadığımız için her türlü kontra yiyeceğiz zaten, bizim bu takım ve bu taktik ile oynarken muhakkak ilk golü atmamız lazım, yoksa kabusa dönüyor maç.
MeliksahAydogan
27.Ekim.2012, 17:52
Cris sağ stoper, Dany sol stoper oynar büyük ihtimalle. Önde oynadığımız için her türlü kontra yiyeceğiz zaten, bizim bu takım ve bu taktik ile oynarken muhakkak ilk golü atmamız lazım, yoksa kabusa dönüyor maç.
Katılıyorum ; ilk gol için tahminim Burak atar gibi geliyor :D
uAburak89
27.Ekim.2012, 18:03
Hakem Cüneyt Çakırmış daha yeni farkediyorum, keşke Engin'in cezası bitmiş olsaydı. :)
IcedEarth
27.Ekim.2012, 19:19
Baros kadroda yok. Bari Berk Ünsal filan olsaydı kadroda. Forvetlerden birine birşey olsa ve skor avantajını ele geçirememiş olsak herhalde Sabri'yi düşünüyor hoca orada.
MeliksahAydogan
27.Ekim.2012, 19:20
Baros kadroda yok. Bari Berk Ünsal filan olsaydı kadroda. Forvetlerden birine birşey olsa ve skor avantajını ele geçirememiş olsak herhalde Sabri'yi düşünüyor hoca orada.
Katılıyorum Berk Ünsal'ın olması gerekiyordu yedeklerin arasında en azından.
uAburak89
27.Ekim.2012, 19:21
Kayserispor: Ertuğrul, Steinsson, Berkay, Malik Fathi, Abdullah, Nunez, Salih, Erdal, Engin, Mouche, Bobo
MeliksahAydogan
27.Ekim.2012, 19:24
Kayserispor: Ertuğrul, Steinsson, Berkay, Malik Fathi, Abdullah, Nunez, Salih, Erdal, Engin, Mouche, Bobo
Kayseri ne yapmaya çalışmış anlamıyorum taktik dizilişleri ne ?
uAburak89
27.Ekim.2012, 19:39
Kayseri ne yapmaya çalışmış anlamıyorum taktik dizilişleri ne ?
Taktik konusunda fikrim yok ne yazık ki. Nedense içimde çok farklı bir galibiyet alacağımıza dair hisler var, umarım yanılmam.
Şu Bobo'yu bi izleyelim bakalım :)
fm 11 ve 10 un yıldızlarından engin bekdemir 11de dikkatle izlicem şahsen :D
gooooooooool umut attı 1-0
MeliksahAydogan
27.Ekim.2012, 20:06
Umut reis attı :) uAburak89 sanırım farklı galibiyet geliyor. :)
Galatasaray çok hızlı ve rahat başladı. 8 dakikada iki gol. Çok gol olacak gibi bu maçta.
uAburak89
27.Ekim.2012, 20:07
İnşallah, inşallah. İyi başladık, gol de geldi. :) Hamit için sevindim en çok, güzel ortaladı. :)
attirson
27.Ekim.2012, 20:09
Bobo hediye etti pozisyonu.
uAburak89
27.Ekim.2012, 20:10
Cris'e de helal olsun ama, bi Ujfalusi değil ama tecrübesini konuşturdu pozisyonda.
MeliksahAydogan
27.Ekim.2012, 20:11
Cris'e helal olsun gerçekten iyi müdale etmiş , tecrübe işte ah birde yavaş olmasa ...
uAburak89
27.Ekim.2012, 20:25
Hakem hem bizim, hem Kayseri'nin penaltıları yedi sanki.
Riera bugün iyi, hele son pozisyondaki ters kademesi çok başarılıydı. Eboue ve Hamit nispeten daha uyumlu gözüküyorlar.
fotosuki
27.Ekim.2012, 20:30
Galatasaray çok hızlı ve rahat başladı. 8 dakikada iki gol. Çok gol olacak gibi bu maçta.
Diğer gol nerede yahu. :D
Ahaha yazar yazmaz gol oldu. :)
uAburak89
27.Ekim.2012, 20:32
Yekta'nın maşallahı var, formayı çok özlemiş Aslan belli ki. Melo da elinde twit ile evinde endişelidir şimdi. :)
uAburak89
27.Ekim.2012, 20:35
Selçuk İnan geri döndü ! 3-0 oldu, atın be daha da atın !
Kayserinin çok net penaltısı verilmedi. Oyunun kaderini etkileyebilecek bir dakikaydı.
SmtSvm
27.Ekim.2012, 20:41
Kayseripor Oyun Disiplininden Kopmadı Gol Yiyerek Başladı ..
RaSenGan
27.Ekim.2012, 20:48
Çok rahat bir ilk yarı oldu bizim için. İki şeyi çok net gördük bence. Cris > Semih ve Yekta >>>>>>>>> Emre Çolak. Yekta varken Emre oynarsa büyük ayıp olur.Cluj maçında da Yekta ile başlar hoca.Hatta Yekta iyi oynamaya devam ederse Melo'yu da kesebilir.Yekta sadece oynamıyor aynı zamanda Selçuk'u da oynatıyor.
E.Cartman
27.Ekim.2012, 20:50
Cluj maçında da Yekta ile başlar hoca.Hatta Yekta iyi oynamaya devam ederse Melo'yu da kesebilir.Yekta sadece oynamıyor aynı zamanda Selçuk'u da oynatıyor.
Aynen katılıyorum Aygün'e. Yekta çok hareketli bugün, Selçuk'u da baya rahatlattı. Melo'nun sakatlığını iyi değerlendirirse o bölgede iyi bir alternatif yaratmış oluruz.
Beyler Melo yok ve Selçuk yeteneklerini gösteriyor onun arkasını toplama görevi yok çünkü Yekta oraları hallediyor ve hala Emre'den bahsediliyor burada enteresan bir durum. Emre Çolak "boşları toplama" işini bizim ligde en iyi yapan adam ve Amrabattan az bir katkı vermiyor oynadığı zaman da. Melo'nun olmayışı Selçuk İnan'ı Selçuk Beckham yaptı bugün. Geçen sene de Melo adam gibi performans gösterdiği için Selçuk çok iyi işler yapmıştı.
Universal
27.Ekim.2012, 20:56
Tahmin ettiğim bir görüntü, maç 5-0 gibi bir skor ile bitebilir.
TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ekim.2012, 21:15
yekta ve melo cok farkli noktadalar benim bildigim. Birbirlerinin yerini nasil alabiliyor, bana ilginc geldi bu. Daha ofansifti onceden, demek simdi selcugun arkasini toparliyor. Yalniz teknigi cok iyidir yektanin, umarim beklenen patlamayi yapar artik.
Yalniz mac cok klasik, kayseri ali samiyende her zaman fark yer :)
uAburak89
27.Ekim.2012, 21:16
Yekta zaten ofansif aslında ama o yapısına rağmen savunma görevlerini de yapabiliyor bugün. İsteği, hırsı sayesinde. Uzun vadede tabii ki yerini alamaz Melo'nun ama böyle maçlarda iş yapar.
ben yektayı fmde 3. sağ bek yapıyodum :D
RaSenGan
27.Ekim.2012, 21:53
Burak son pozisyon olmayan bitiriciliğini konuşturdu :)
darkkobal123
27.Ekim.2012, 21:59
Kayserispor o kadar kötü defans yaptı ki, Galatasaray'ın özel birşeyler yapmasına gerek kalmadı. Rahat kazandı, moral depoladı.
Sirius Black
27.Ekim.2012, 22:00
Yekta bugün bayağı top çaldı ve bunları genelde olumlu kullandı. Bilemiyorum yani oyun yapısı gerçekten çok farklı birisi ama, Melo'nun işine evrilebileceğinin sinyallerini verdi. Bir iki maç daha böyle oynarsa formayı daha da bırakmaz.
Galatasaray'ı kazanırken 8 numarayı da böyle oynarken görmek hepsinden daha güzel.
Nedvedmania
27.Ekim.2012, 22:53
Son yillarda yasanan olaylardan sonra kayseriyi yenmek daha da zevkli oldu. Tribun olarakta guzeldik. Sadece bi ara yeni tezahuratlar ezberletilmeye calisiliyordu orada sessizlik olmus olabilir :)
Mactan oncede stadin ordaki Tatlises kebapta Ibrahim Tatlisesi gorduk. Agzini şapırtada şapırtada yiyordu :D yemek bittikten sonra kalktiginda hala degnekler yardiminda yuruyordu. Baya zaman gecti olaydan ama hala etkisi var demekki.
Neyse zevkli bir macti. Tebrikler Imparator ve Askerleri.
IcedEarth
27.Ekim.2012, 23:14
Mactan oncede stadin ordaki Tatlises kebapta Ibrahim Tatlisesi gorduk. Agzini şapırtada şapırtada yiyordu :D yemek bittikten sonra kalktiginda hala degnekler yardiminda yuruyordu. Baya zaman gecti olaydan ama hala etkisi var demekki.
Adamın nasıl sağ çıktığını hala anlayamadım ben. Adamın kafasına keleş sıktılar yine ölmedi. Maaşallah!
Maça dönersek, ilk yarı maçı kopardık zaten, 2. yarı da aktif dinlenmeyle geçti. Burak yine yaptı yapacağını, bin türlü olumsuzluk gösterdi ama golünü de attı. Yine de 4-6 arası gole oynayanlar bugün Burak'a sövebilir. 2-3 tane net pozisyonu hiç etti yine.
footballer33
27.Ekim.2012, 23:27
Adam, mermiye kafa attı. Şimdi, kaldığı yerden devam ediyor.
pele96
27.Ekim.2012, 23:36
Amrabat: "Hepimiz her dakika hazır bulunmalıyız. Giydiğimiz forma Fenerbahçe forması değil parayı alıp yatalım. Galatasaray forması giyiyoruz."
Facebookta gordum dogruysa ayip etmis.
IcedEarth
27.Ekim.2012, 23:40
Amrabat: "Hepimiz her dakika hazır bulunmalıyız. Giydiğimiz forma Fenerbahçe forması değil parayı alıp yatalım. Galatasaray forması giyiyoruz."
Böyle bir açıklama yaptığını sanmıyorum. Yaptıysa da taraftara oynamış, bence gereksiz bir açıklama olmuş. Taraftar konuşan oyuncudan çok oynayan oyuncu istiyor. Düzgün oynadığı sürece taraftar onu sevecektir zaten.
Nedvedmania
27.Ekim.2012, 23:43
Doğruysa resmi siteler bunu haber olarak kullanır zaten. Yalansa sadece facede dolaşır durur. Şuanki görünüm yalan olduğunu gösteriyor.
Adam, mermiye kafa attı. Şimdi, kaldığı yerden devam ediyor.
Adamın nasıl sağ çıktığını hala anlayamadım ben. Adamın kafasına keleş sıktılar yine ölmedi. Maaşallah!
Doğru kafasından vurulmuştu. Hatta felçli bile kalabilirdi. Ben bel bölgesinden diye hatırladım diyeyse :)
darkkobal123
27.Ekim.2012, 23:45
Facebook'da gördüysen yalandır.
Mamadou
27.Ekim.2012, 23:45
Twitter'da da yazanlar var ama sanmam böyle bir açıklamada bulunsun. Yalandır.
kasım akdemir
28.Ekim.2012, 00:16
Yektanın oynamasına çok sevindim. Çokta iyi oynadı bence. Hoca semih aydın gibi isimlere bu kadar şans tanırken yektayıda unutmamalı. Ben bugun skordan çok Yektanın oynamasına sevindim. Umarım devamı gelir.
uAburak89
28.Ekim.2012, 00:37
Güzel bir akşam oldu, ilk yarıdan işi bitirdik ve rahatladık. Hala eksiklerimiz var, sorunlarımız var ama bu maçta olumlu şeyler daha fazlaydı sanki. 3-4 maçtır üzüyordu Galatasaray bizi, sağolsun bayram günü yüzümüzü güldürdü. :)
KaRaBükLü KraL
28.Ekim.2012, 11:47
Keşke Kayseri'ye 5-6 tane atsaydık:)Galibiyet çok iyi oldu gerçekten.Ölü toprağı attık üzerimizden.Kayseri ile son zamanda yaşadığımız olaylardan dolayı küme düşmesini pek istiyorum.Sene sonu isteğim gerçekleşir umarım.
Keşke Kayseri'ye 5-6 tane atsaydık:)Galibiyet çok iyi oldu gerçekten.Ölü toprağı attık üzerimizden.Kayseri ile son zamanda yaşadığımız olaylardan dolayı küme düşmesini pek istiyorum.Sene sonu isteğim gerçekleşir umarım.
okaya ve diğer potansiyelli futbolcularına konarız sonra :p :D
MeliksahAydogan
28.Ekim.2012, 13:27
okaya ve diğer potansiyelli futbolcularına konarız sonra :p :D
Aynen aynen :D
Suicider
28.Ekim.2012, 13:29
Farklı gaibiyete aldanıp defansta ki sorunlarımızı göz ardı etmemek lazım.Evet bizde çok pozisyon bulduk ama eğer içerde oynuyorsak bu kadar pozisyon vermememiz lazım rakibe.Hücum konusunda yine bir şekilde gol atmayı başarıyoruz ama şu defansif zaaflara bir an önce çare bulmamız lazım.Yoksa çok başımız yanacak bu yüzden.
MeliksahAydogan
28.Ekim.2012, 13:31
Farklı gaibiyete aldanıp defansta ki sorunlarımızı göz ardı etmemek lazım.Evet bizde çok pozisyon bulduk ama eğer içerde oynuyorsak bu kadar pozisyon vermememiz lazım rakibe.Hücum konusunda yine bir şekilde gol atmayı başarıyoruz ama şu defansif zaaflara bir an önce çare bulmamız lazım.Yoksa çok başımız yanacak bu yüzden.
Melo'nun formsuzluğu ve Semih'in yanına stoper gerekliliği bu defansif zaafları getiriyor.
Devre arası yarım sezonluğuna opsiyonlu Rolando'yu kiralasak müthiş olur.
Ya da Türk stoper rotasyonunu gerçekleştirmek amacıyla bir Ömer Toprak veya Serdar Taşçı hamlesi.
Suicider
28.Ekim.2012, 13:48
Oyuncudan ziyade ben anlayışta bir sorun görüyorum.Fatih Terim daha atak oynayacaz,savunma orta sahaya kadar çıkmalı diyor.Evet bu güzel bir şey ama eğer başarabilirsen.Bu oyunu oynayamadığın zaman arkada çok açık verirsin.Dany ve Semih ikilisi FT'nin bu sistemine uyan iki stoper.Defans önde olduğu için arkaya atılan toplarda hızlı stoperler gerekli.Eboue'de orada bunu karşılıyor fakat sol bekte kim oynarsa oynasın açık veriyoruz.Devre arası sol bek e hızlı bir adam almamız şart bence.
Orta sahada Melo formsuz bu da takıma yansıyor evet.FT'ye bu yüzden çok kızıyorum aslında.Oynatarak form kazandırmaya çalışıyor ama bir türlü form yakalayamadı.Şimdi birde sakatlandı üstüne.Orada deplasmanda Ceyhun,içerde oynadığımız maçlarda yekta denenebilir.Ki dün gördük baya bir toparladı orta sahayı.Her yere koşunca Selçuk'ta çok rahatladı eski halini tam anlamıyla göstermese de bize bir özet geçti.
Forvet hattı içinse ben hala Burak'tan hoşlanmıyorum.20 gol de atsa o kaçırdıkları yok mu deli ediyor beni.Bir de saçma sapan pozisyonlarda,takımdakiler ona pas atamayacak durumdayken bile,niye bana atmıyosun diyip artislik yapıyor.Bence takım içine ona sinir olan bir tayfa var.
Elmander ve Umut bizim ideal ikilimizdir.Elmander yokken Sercan da dakika bulabilir.Dün de kadroda görmeyince Baroş tamamen hocanın gözünde bitmiş dedim.
Noureddine Amrabat @NAmrabat53 (https://twitter.com/NAmrabat53) To be clear...I never talk About other clubs or people! I only talk about MY club GALATASARAY. I'm a muslim and respect every team!
Açıklama... Asla diğer takımlar ya da kişiler hakkında konuşmam. Sadece kendi kulübüm Galatasaray hakkında konuşurum. Ben bir Müslümanım ve her takıma saygı gösteririm.
IcedEarth
28.Ekim.2012, 18:16
Melo'nun formsuzluğu ve Semih'in yanına stoper gerekliliği bu defansif zaafları getiriyor.
Devre arası yarım sezonluğuna opsiyonlu Rolando'yu kiralasak müthiş olur.
Ya da Türk stoper rotasyonunu gerçekleştirmek amacıyla bir Ömer Toprak veya Serdar Taşçı hamlesi.
Hepsi çok zor. Ancak çok büyük paralara yapılabilecek transferler.