View Full Version : Fenerbahçe - MP Antalyaspor | STSL 9. Hafta
di canio
26.Ekim.2012, 02:51
http://img716.imageshack.us/img716/2396/fenant.png
uAburak89
26.Ekim.2012, 12:49
Fenerbahçe Avrupa'da moral kazandı, pazartesiye kadar sakatlarından da iyi haberler alabilir. Herşeyin ötesinde Antalyaspor Kadıköy'de Fenerbahçe'ye rakip olamaz, ilk golü erken bulursa Fenerbahçe çok farklı bir skor görebiliriz maç sonunda.
omersal
26.Ekim.2012, 13:02
Umarım dostumuz Antalya puan alır ama Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.
sananes
26.Ekim.2012, 13:14
Antalyaspor bu sene çok iyi gidiyor. Pek kaşesi yüksek bir takım değil,adından medyada çok bahsedilmiyor bu yüzden ama hep iyi sonuçlar alıyor. Ayrıca oyunu uyutma taktiğini çok iyi oynadıklarını hatırlıyorum ben. Bizim hocamızda zaten korkak futbolu benimsiyor. Bunlar düşündüğünde mantık çok kısır bir maç olacak diyor. Fakat bu takımın adı Fenerbahçe olduğu için belli olmaz hiç bir şey. Alakasız bir gol atıp öne geçip sonrasında tüm ipleri elimize alabiliriz.
Deus Dominus
26.Ekim.2012, 14:22
Mevcut form durumlarına baktığımızda Antalyaspor ağır basıyor :) Ama Fenerbahçe'nin iç sahadaki performansı (oyun olarak değil ama sonuç olarak) müthiş. Tam olarak kaç maç oldu bilmiyorum, neredeyse 2 yıldır yenilmiyor galiba. Antalyaspor'un da bu durumu değiştirebileceğini zannetmiyorum. Bir şekilde Fenerbahçe skor avantajını eline alır ve 3 puanı kazanır bence.
attirson
26.Ekim.2012, 14:45
Antalyaspor bu sene çok iyi gidiyor. Pek kaşesi yüksek bir takım değil,adından medyada çok bahsedilmiyor bu yüzden ama hep iyi sonuçlar alıyor. Ayrıca oyunu uyutma taktiğini çok iyi oynadıklarını hatırlıyorum ben. Bizim hocamızda zaten korkak futbolu benimsiyor. Bunlar düşündüğünde mantık çok kısır bir maç olacak diyor. Fakat bu takımın adı Fenerbahçe olduğu için belli olmaz hiç bir şey. Alakasız bir gol atıp öne geçip sonrasında tüm ipleri elimize alabiliriz.
Geçen sene öyleydi ama bu sene hücum hattına iyi yabancıların gelmesiyle birlikte hücum oynuyor Antalya.Ama Şifo bu Kadıköy'de geçen seneki Antalya'yı geri getirebilir.Ancak ne kadar formda olursa olsun Antalyaspor'un Kadıköy'de maç kazanması şampiyon olmasından daha zor bir ihtimal bence.En az 2 farkla alırız diyorum.Tabi tribünde yine bayanların olucak olması da bizim icin büyük dezavantaj.Sanırım bu cezalı son maçımızdı kurtuluyoruz sonunda.
Mamadou
26.Ekim.2012, 15:30
Fenerbahçe oyun olarak tatmin etmese de artık ayaklar yere sağlam basıyor. O sezon başındaki ciddiyetsizlik yok. Fenerbahçe iki farklı kazanır diye tahmin ediyorum. Fenerbahçe sahasında öyle kolay kolay puan kaybetmez artık.
OrcunFB
27.Ekim.2012, 14:14
Sahamızda puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum. 2-0 kazanırız. :) Bu maçla birlikte cezamız da bitiyor çok şükür. :D
MeliksahAydogan
27.Ekim.2012, 14:34
Fenerbahçe golü geciktirirse işi zor ayrıca arkada verilecek boşluklar hızlı çıkan ve iyi bir hücum hattı olan Antalya'yı öne geçirebilir.
Universal
27.Ekim.2012, 15:16
Tarihin en iyi Antalyaspor'u ile oynayacağız. Fenerbahç eğer zafer elde ederse 2/2 ile geçici moral sağlanır. En azından bu sezonun ilk erkekli lig maçı olacak Orduspor maçına moralli çıkabilirler. Çünkü taraftar patlama noktasında. Bunu sezebiliyorum.
erdem344
27.Ekim.2012, 18:32
Kazanırız.
son cezalı maçımız çok şükür :D
uAburak89
28.Ekim.2012, 00:39
Meireles, Topuz, Yobo'ya ek olarak Topal ve Egemen'in de maçta oynaması zormuş.
MeliksahAydogan
28.Ekim.2012, 01:23
Meireles, Topuz, Yobo'ya ek olarak Topal ve Egemen'in de maçta oynaması zormuş.
Egemen ve Topal'da oynamazsa çıkacak kadro şu ; Fenerbahçe'nin işi çok zor bu kadroyla. Serdar-Bekir saatli bomba gibi olur Selçuk ve Sezer(Salih) de çok iyi olduğunu söylenemez , ileri uç iyi sorun yok , beklerin biraz defansif zaafları var , Antalya'nın hızlı ve hücum hattı iyi bir takım olduğu düşünülürse Antalya puan alabilir.
-------------Volkan-------------
-GG77-Serdar-Bekir-HAK---
----------Selçuk-Sezer(Salih)-
--------------Cristian-------------
-Kuyt-------------------- Stoch
----------------Sow---------------
footballer33
28.Ekim.2012, 01:29
Egemen ve Topal'da oynamazsa çıkacak kadro şu ; Fenerbahçe'nin işi çok zor bu kadroyla. Serdar-Bekir saatli bomba gibi olur Selçuk ve Sezer(Salih) de çok iyi olduğunu söylenemez , ileri uç iyi sorun yok , beklerin biraz defansif zaafları var , Antalya'nın hızlı ve hücum hattı iyi bir takım olduğu düşünülürse Antalya puan alabilir.
-------------Volkan-------------
-GG77-Serdar-Bekir-HAK---
----------Selçuk-Sezer(Salih)-
--------------Cristian-------------
-Kuyt-------------------- Stoch
----------------Sow---------------
Kale ve defans tamam. Selçuk - Cristian göbekte, önlerinde Dirk Kuyt, sağda Krasic, solda Caner, ilerde Sow. Klasik Aykut Kocaman taktiği. Bekleme yani, Sezer'i veya Salih'i. :) Hele Salih'i hiç bekleme. :icon_biggrin:
Universal
28.Ekim.2012, 01:39
AEL maçı kadar defansif düşünmeyiz o yüzden Sezer sahada olabilir. Caner yerine Stoch veya Krasiç'de forma giyebilir.
ReaList
28.Ekim.2012, 01:52
Antalyaspor kadrosundan kaç tane adam gelip Fenerbahçe takımının kadrosuna girer ve 11 oyuncusu olur desem kaç isim sayabilirsiniz ?
Serdar'lı Bekir'li (Milli Takım stoperleri) tandem saatli bomba da Deniz Barış'lı Emre Güngör'lü Ali Tandoğan'lı savunma ne ?
Fenerbahçe kadrosunda bulunan en yaşlısından en gencine, en kalitelisinden en düz oyuncuya bütün oyuncular belli bir düzeyde ve potansiyelde oldukları için bu takımda bulunuyor. A'dan Z'ye kadroda bulunan herhangi bir oyuncu çok rahat Süper Lig'in çoğu ekibinde forma giyer. Hatta rakibi bile bu genellemeye katabiliriz. Beğenmediğimiz Serdar veya Bekir veya Selçuk Antalyaspor'da oynayamaz mı ?
Durum böyleyken Fenerbahçe'de x oyuncu yok, y sakat, z cezalı demek bahaneden öteye gidemez. Tabi burada ince bir çizgi var. Bu da bizim bir hoca takımı olmadığımız ve sistem takımı olmaktan uzak olduğumuz gerçeği. Böyle bir gerçek var olduğu için 1 oyuncu eksik olunca ahlar vahlar çekiyor, korkuyoruz. Juventus'tan, Chelsea'den, Valencia'dan, Liverpool'dan, Beşiktaş'tan Dünya'nın parasını harcayıp aldığınız adamlarla bu işi yürütmek bu ligde zor olmasa gerek, Önemli olan bunların eksik olduğu dönemlerde ne kadar başarılı bir oyun ortaya koyabildiğiniz ve sisteminize ne kadar sadık kalabildiğinizdir.
1 Oyuncu olmadığı zaman takım felsefesi, oyun anlayışı ve dizilim tamamen değişiyor, 2 maç arasında siyah ve beyaz gibi keskin bir fark ortaya çıkıyorsa...
http://sina16.book.cnhintl.com/images/wait.gif
sananes
28.Ekim.2012, 02:02
eğer topal ve egemen yoksa aykut hocanın çıkaracağı 11'i yazayım. Sonradan haklı mıyım görürüz. Volkan-GG-Bekir-Serdar-HAK-Selçuk-Cristian-Krasic-Caner-Kuyt-Sow. Başka bir ihtimal yok bana kalırsa.
Varonil
29.Ekim.2012, 12:23
Sakatlar çok fazla, fakat üstümüzde puan kaybeden takımları da düşündüğümüz zaman bu maçta gelecek 3 puanın getireceği bir psikolojik avantaj olacak, etkisini daha sonra göreceğimiz. Futbol anlamında tatmin olacağım bir maç beklemiyorum, 3 puanı alalım yeter.
nessus
29.Ekim.2012, 12:46
İlk geldiğinden beri bir şeyler değiştirmesini beklediğim Aykut Kocaman sonunda (Alex'in gidişiyle) taktiksel özgürlük kazandı. Fakat sıkça örneklerini sunduğu aşırı emniyetçi futbol görüşü başını mı yakacak, adını mı parlatacak göreceğiz. Benim oyum ilkine.
Krasic'in Fener'e gelmesi rüya gibi bir şeydi benim için, fakat ne olmuş bu adama böyle. Ayakları yere basmıyor resmen. Hoca oynatsa mı oynatmasa mı bilemiyorum. Ama ufak ufak oynayarak kendini göstermesi, havaya girmesi şart.
Sow gibi adamı sağda,solda, orda, burda oynatmak? Korkunç...
2-0 Fener ;)
sananes
29.Ekim.2012, 13:19
aykut kocaman defans ve kaleci çıkarıldıktan sonra geriye kalan 6 oyuncunun 4'ünü mücalede eden,defansı daha çok düşünen oyunculardan seçmeyi tercih ediyor genelde.Bu da oyunu kilitliyor. Zaten ankaraspor'dayken hocamız beraberlik rekoru kırıyorlardı resmen.Burada kadro daha kaliteli olduğundan bir şekilde gol atıp kazanıyoruz ama bir çoğumuza bu yetmiyor tabi. Yapması gereken en azından benim bakış açımla hangi sistemle oynayacaksa oynasın skor yapmaya yatkın oyuncu oynatmalı. 4-4-2 mi oynayacak mesela kanatlar caner-krasic ya da stoch-topuz olmalı. 4-3-3'de zaten ileri 3lüye kafanıza göre 3 tane hücumcumuzu koyun işte. Mutlak suretle kendimizden zayıf takımlarla oynarken bunu yapmalı artık.Yoksa çok mahkum oynuyoruz.
Krasiç AEL maçında rezaletti her topu ezdi bu maç 11 başlamaz
Krasiç AEL maçında rezaletti her topu ezdi bu maç 11 başlamaz
11 başlar da form tutması için 11 başlar gibi.
nessus
29.Ekim.2012, 13:50
aykut kocaman defans ve kaleci çıkarıldıktan sonra geriye kalan 6 oyuncunun 4'ünü mücalede eden,defansı daha çok düşünen oyunculardan seçmeyi tercih ediyor genelde.Bu da oyunu kilitliyor. Zaten ankaraspor'dayken hocamız beraberlik rekoru kırıyorlardı resmen.Burada kadro daha kaliteli olduğundan bir şekilde gol atıp kazanıyoruz ama bir çoğumuza bu yetmiyor tabi. Yapması gereken en azından benim bakış açımla hangi sistemle oynayacaksa oynasın skor yapmaya yatkın oyuncu oynatmalı. 4-4-2 mi oynayacak mesela kanatlar caner-krasic ya da stoch-topuz olmalı. 4-3-3'de zaten ileri 3lüye kafanıza göre 3 tane hücumcumuzu koyun işte. Mutlak suretle kendimizden zayıf takımlarla oynarken bunu yapmalı artık.Yoksa çok mahkum oynuyoruz.
Seni desteklemek adına söylüyorum; AEL Limassol'la 0-0 berabere kalmak için F.Bahçe'nin ekstra bir şey yapmasına gerek yok ama hoca ekstra yaptı sağolsun. Üstelik onu da beceremediler, Young Boys maçı gibi rakibin yeteneksizliğine kurban gitti skor.
Ben mentalite olarak 5e5 kuralına inanırım. Hızlı kontra-ataklar hariç hücum ve savunma pozisyonlarında en az 5 oyuncu hazır bulunmalı. Fenerbahçe'de hızlı olsun yavaş olsun, hücum hattına lütfen katılım gösteriyor oyuncular. Koskoca Fenerbahçe Kuyt-Sow bazen de Caner'le üçleyebildi hücumu en fazla. Tek kelimeyle ayıp.
*5e5 dediğim mevzu biraz uzun ama örneğin 4-4-2'de yerleşik bir hücumda 2 forvet, 1 mc, 2 kanat hazır bulunması gibi. Tabi ki bu rakam artabilir. Biz 4-3-3 gibi bir şey oynayıp orta üçlüden kimseyi hücuma göndermiyoruz -deplasmanlarda.
sananes
29.Ekim.2012, 14:01
5'e 5 sisteminin dünya üzerinde oynanabilirliğini aklım almıyor benim. 2012 dünya'sında değil belki 80'lerde falan olabilirdi. Artık 4 defansın önüne bir defansif orta saha koyup diğerleri hücumu oynayan oyuncularla kurulu 11 yaparsanız kepaze olursunuz gibi geliyor bana. Rakibe göre 3 veya 4 tercihi yapılıp kadro kurulabilir ama.
antalyaspor'u 2 gol atıp yeneriz 2-0 mı 2-1 mi onu bilmiyorum.
nessus
29.Ekim.2012, 14:15
Olay hücum oynayan oyuncular değil, hücuma katılan oyuncular.
Sen orta sahanı yine Meireles - Topal ikilisinden kur fakat en az birini mutlaka hücuma katılması yönünde teşvik et. Kanat oyuncularını savunma yaptırmak için çıldırtma. Biz hem üçlü orta saha oynuyoruz hem de kanatların kademe yapmasını bekliyoruz :)
nessus
29.Ekim.2012, 14:19
2012 Alman milli takımı örneği vereyim. Öyle kompakt oynuyorlar ki.
Hücum hattında Gomez - Podolski - Kros - Özil. Ve bunlara sıklıkla katılan Schweinsteiger, hatta Khedira, hatta Lahm. Eğer dörtlüye katılan en az beşinciyi bulamazsanız yaratıcı hücum geliştirmek zorlaşır.
titates1
29.Ekim.2012, 15:18
Hücum hattında Gomez - Podolski - Kros - Özil. Ve bunlara sıklıkla katılan Schweinsteiger, hatta Khedira, hatta Lahm. Eğer dörtlüye katılan en az beşinciyi bulamazsanız yaratıcı hücum geliştirmek zorlaşır.
kesinlikle , sistemin oturması gerekiyor , hemen olacak iş değil tabi senelerce oturmuş bir düzen var ve yeni yeni değişiyor , umarım bunu başarabilir kocaman , bir kaç maç bunun güzel örneklerini görüyoruz ama kapanan takımlara karşı aynı şeyi yapamıyoruz , aslında dikkat ederseniz açık oynayan takımlara karşı genelde oyun üstünlüğünü elde tutmayı başarıyoruz , kapanan takımlara da bu üstünlüğü sağlayabilmemiz lazım.
sananes
29.Ekim.2012, 15:21
işte bu söylediğiniz ile ilk 5e 5 dediğiniz çok farklı şeyler. Öyle bakacak olursak GG'de hücuma çıkıyor ama defansta yapıyor aynı zamanda. Oldu mu sana sahada 12 kişi:)
Ben sizi çok iyi anlıyorum aslında. Almanların dizilişi ise 6'ya 4 oluyor sizin deyiminiz ile konuşmak gerekirse. Bu 6'lıdan gelen desteklerse işin kreması denilebiir.
Stoch ilk onbir başlayacakmış gibi hissediyorum hatta gol de atacak.
ReaList
29.Ekim.2012, 19:54
Bugün nasıl bir Orta Saha kombinasyonuyla çıkacağımızı merak ediyorum doğrusu.
Herhalde yine Selçuk-Cristian-Caner üçlüsü olmaz, olmasın.
Yine orta alanda 3 göbek adamıyla oynayacaksak
Cristian-Sezer-Selçuk
Cristian-Recep-Selçuk
Cristian-Sezer-Salih
Cristian-Recep-Salih
Selçuk-Cristian-Salih
Gibi farklı tercihler kullanılabilir ama yeter artık kanattan ortasaha, forvetten kanat olmasın. Topla yine en çok oynayan adamlarımız defans oyuncuları ve kalecimiz olmasın...
Bakalım bugün nasıl oynayacaz, 4-4-2'de oynayabiliriz belki : )
BleedingMoon
29.Ekim.2012, 20:07
bence defans hariç şöyle çıkarız
sow kuyt krasic
caner cristian
selçuk
Night_Mare17
29.Ekim.2012, 20:24
İddia'da ilk yarı 0 maç sonu 2 verdim ama sanmıyorum. Fenerbahçe ilerde basacaktır bu maçı alacaktır he ama basmazsa rölantiye alırsa iddia tutabilir :D
uAburak89
29.Ekim.2012, 21:03
Volkan, Gökhan, Bekir, Serdar, Hasan Ali, Cristian, Selçuk, Caner, Stoch, Kuyt, Sow
Hakan, Koray, Musa Nizam, Deniz Barış, Ergün, İbrahim, Murat, Tita, Aissati, İsaac, Diarra
di canio
29.Ekim.2012, 21:05
Fenerbahçe : Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Milos Krasic, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Moussa Sow
Yedekler: Serkan Kırıntılı, Miroslav Stoch, Recep Niyaz, Semih Şentürk, Salih Uçan, Özgür Çek, Orhan Şam
Antalyaspor : Hakan Arıkan, Koray Arslan, Deniz Barış, Musa Nizam, Ergün Teber, İbrahim Dağaşan, Ismail Aissati, Promise Isaac, Tita, Murat Duruer, Lamine Diarra
Yedekler: Sammy NDjock, Ali Tandoğan, Emrah Başsan, Zeki Yıldırım, Nikola Zizic, Murat Akın, Ömer Şişmanoğlu
tff.org (http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=29&macId=106437)
ReaList
29.Ekim.2012, 21:15
Dizilim böyle olsaydı
Volkan
Gökhan-Serdar-Bekir-Hasan
Krasiç-Selçuk-Cristian-Caner
Kuyt-Sow
belki bu tertiple sahada daha düzenli durur, Alanları daha iyi değerlendirirdik ve 4-4-2'yi takım üzerinde görme şansımız olurdu.
Ama yine Caner göbekte bir müddet sonra solda, Sow sol kanatta sonra forvette sonra sağ kanatta, Dirk Kuyt top neredeyse orada, Selçuk defasın içinde, Krasiç'in ki bugün ne durumda olduğuna bağlı vs. Gözler yine fırıl fırıl olacak, Hani rakibi şaşırtmak için oyunda sürekli pozisyon değişikliği yapsak neyse de genelde şaşıran biz oluyoruz : )
Hayırlısı bakalım, başarılar Fenerbahçem...
attirson
29.Ekim.2012, 21:19
Bu Şifo çok ilginc bir adam Emrah çok iyi giderken yedek bıraktı Gs maçında 4 yedi oturdu bu maç yine Emrah iyi oynarken yedek bırakmıs yine bir 4 yesinde akıllansın.
Bu Şifo çok ilginc bir adam Emrah çok iyi giderken yedek bıraktı Gs maçında 4 yedi oturdu bu maç yine Emrah iyi oynarken yedek bırakmıs yine bir 4 yesinde akıllansın.
Emrah iki maçtır yedek. Ayrıca takımın 4 yemesini bir hücum oyuncusunun olmamasına bağlamak da çok saçma.
Zekirdek
29.Ekim.2012, 21:26
İç saha yenilmeme rekoru Porto'day dı değil mi? 50 maç diye hatırlıyorum. Yoksa başka var mı? Bizde inşallah bugün 48'i görürüz.
uAburak89
29.Ekim.2012, 21:31
Real Madrid 121 maç yenilmemiş evinde.
http://www.rsssf.com/miscellaneous/unbeaten.html#home
TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Ekim.2012, 21:35
İç saha yenilmeme rekoru Porto'day dı değil mi? 50 maç diye hatırlıyorum. Yoksa başka var mı? Bizde inşallah bugün 48'i görürüz.
galibiyet serisi olabilir o 50 mac, yenilmezlik konusunda rakam daha buyuktur mutlaka.
zeck17
29.Ekim.2012, 21:35
Sadece Aykut Kocamnın korkaklığından dolayı fenerbahçenin kaybetmesini istiyorum
Universal
29.Ekim.2012, 21:40
Fenerbahçe maça 4-4-2 çıkar, Lig Tv ısrarla 4-5-1 olarak yazıyor; ama Krasiç sağda Caner solda olacak.
TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Ekim.2012, 21:47
Sadece Aykut Kocamnın korkaklığından dolayı fenerbahçenin kaybetmesini istiyorum
nicin korkak, anlamadim ki. cift forvet cikiyor adam, bildigin 4-4-2 iste. daha ne yapsin. ;)
elinde xavi mi var da ortasahaya cristian-selcuku cikarmasin. makul bir kadro, hem krasic hem caner yeterince cesur bir secim bence aykut kocaman icin :).
ReaList
29.Ekim.2012, 21:57
http://b1210.hizliresim.com/12/x/ff8kw.jpg
http://b1210.hizliresim.com/12/x/ff8md.jpg
zeck17
29.Ekim.2012, 22:14
nicin korkak, anlamadim ki. cift forvet cikiyor adam, bildigin 4-4-2 iste. daha ne yapsin. ;)
elinde xavi mi var da ortasahaya cristian-selcuku cikarmasin. makul bir kadro, hem krasic hem caner yeterince cesur bir secim bence aykut kocaman icin :).
benim korkak dememim sebebi genç oyunculara şans vermemesi oldu bu kadar sakat varken evinde oynadığın bir maçta genç bir oyuncu oynatabilirsin önceki sezon antep maçında servet kırmızı kart gördükten sonra forma görmedi böyle şeyler neden fenerbahçede olmuyor onu anlamıyorum
Walter Sakana
29.Ekim.2012, 22:21
İlk golü atanın kazanacağını düşünüyorum. Antalyaspor atarsa 2.'yi de atarlar bence 0-2 yada 1-2 gibi bir skor olabilir. Fenerbahçe atarsa en az 3 fark olur.
ReaList
29.Ekim.2012, 22:36
böyle şeyler neden fenerbahçede olmuyor onu anlamıyorum
Tecrübe, tecrübe
Bak şimdi Topu Selçuk'a veriyorlar oyun yönünü değiştirsin diye attığı pas taca gidiyor.
Volkan aut'u kullanırken topu ona veriyor, oyun kurulsun diye, o tekrar Volkan'a atıyor, Volkan sallama vuruyor yine taca gidiyor.
Anlayacağın gibi tecrübe çok şey.
ReaList
29.Ekim.2012, 22:41
Az önce Selçuk Şahin'in verdiği ara pasta golü atamayan Diarra bu sefer yakaladığı boşluğu affetmedi. Volkan her zaman gününde olmuyor ne yazık ki sizi kurtarsın.
luganoagan
29.Ekim.2012, 22:41
Gol oldu..
uAburak89
29.Ekim.2012, 22:42
Lamine Diarra çok güzel bir gol attı.
luganoagan
29.Ekim.2012, 22:46
47 maçlık seri bozulacak gibi..
ReaList
29.Ekim.2012, 22:47
Bir atağı daha golle savuşturuyoruz 0-2
europeanconquer
Sübhanallah ibretlik maç.
0-2
Yine Diarra.
attirson
Antalyaspor bu sezon sampiyon olursa sasırmayın bu saatten sonra.Sezon bası büyük isler yapar Antalya diyordumda bu kadar ciddiyete binecegini tahmin etmiyordum.
O eski halinden eser yok Fenerin. Zevkle izlerdim Fener maçlarını. Şimdi ise hemen malubiyeti kabullenen bir Fener. Hala diyorum ve hep diyeceğim, Aykut Kocaman :) Bu takımın başında Fatih Terim olsa varya yemin ediyorum ECC şampiyonu yapar şu kadroyu.
Ne oynadığımız belli değil kanat desen yok bek desen yok göbek desen o da yok bi kuyt var başkada yok.
petrol_fb12
29.Ekim.2012, 22:50
Bu kadar kötü futbol oynayan..2 top yapamayan..ruhsuz bir takım görmedim...Kasımpaşa macının aynısı..Resmen antalyaspor futbolunu izliyorum...Antalya cok iyi top ceviriyor..Artık Aykut Kocaman savunanlar ne söyleyecek bilmiyorum..AEL ve Antalyaspor futbol ortada...
IcedEarth
29.Ekim.2012, 22:50
iddaa'da çifte şans olmadan 02 işaretlemiştim. Fenerbahçe'nin kadrosundaki eksiklere güvendim, Antalya da sağolsun şu ana kadar yanıltmadı beni. Kazansınlar da şu maçı cebimize biraz para girsin yahu.
footballer33
29.Ekim.2012, 22:51
Antalyaspor, inanılmaz bir takım olmuş, çıkmış. Şifo Mehmet'e helal olsun, kısıtlı kadroyla nerelere getirdi takımı. Bu sezon, böyle giderlerse ilk 4'e girerler banko.
uAburak89
Sow dışında uyuyan oyuncu çok Fenerbahçe'de, devre arası ilaç olabilir.
RaSenGan
Bekir fena saçmaladı.İki golde de izledi öyle. Antalyaspor böyle giderse kontra atakla 1-2 gol daha bulabilir.Çok çok saçma bir şey yapmazsa Antalyaspor rahat alır maçı.
furkan58
29.Ekim.2012, 22:54
Diyecek söz yok. Kötü oynarsında şu skor... Yemin ediyorum Salih oynasın Recep oynasın yenilelim çıt çıkarmam Selçuk oynamasın ama!
William Rookwood
29.Ekim.2012, 22:55
Kadıköy yenilmezliği sona eriyor..
ReaList
29.Ekim.2012, 22:55
Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir.
Sezon başındandır kötü oynuyoruz, kötü sonuçlar alıyoruz, kötüyüz.
Hazırlık, Süper Kupa, Şampiyonlar Ligi Elemeleri, Uefa Avrupa Ligi Grupları ve Süper Ligde toplam 19 maça çıktık. 6 galibiyet, 3 mağlubiyet, 10 beraberlik elde etmişiz. Süper Kupayı kaybetmiş, Şampiyonlar Ligine katılamamış ve Ligde (şuan) 5 puan gerideyiz. Oynanan futbol ise içler acısı...
Ee şimdi ilk yarı 2-0 gerideyiz çok mu şaşırdık ?
Eğer Aziz Yıldırım staddaysa rica etsek de takımın soyunma odasını bassa, belki bir şeyler değişir.
2-0'dan bu maç dönebilir futbol bu ama Fenerbahçe uzun vaadede bu anlayışla futbola dönemez.
uAburak89
29.Ekim.2012, 22:56
Bence sağlam bir geri dönüş gelebilir, tecrübe önemlidir. Antalyaspor tedirgin başlarsa zaten ilk 15 dakikada Fenerbahçe kesin atar.
petrol_fb12
29.Ekim.2012, 22:58
Bence sağlam bir geri dönüş gelebilir, tecrübe önemlidir. Antalyaspor tedirgin başlarsa zaten ilk 15 dakikada Fenerbahçe kesin atar.
Tedirgin ? Adamlar futbol oynuyor..Gerekeni yapıyor...Hiç sanmam öyle olacağını ..Aksine antalya daha iyi top ceviricek bu morelle...gERİ DÖNÜŞ OLMAZ..AZİZ YILDIRIM MÜDAHALE ETMESE..
attirson
29.Ekim.2012, 22:58
Bu maç en fazla berabere biter büyük bir toparlanma olursa 2. yarı.Bu futbolla Antalya 3üde bulur.
Nedvedmania
29.Ekim.2012, 23:06
Antalya 3ü bulamazsa Fener 2-2 yapar bence
Evet :) 2-1 oldu.
ReaList
29.Ekim.2012, 23:07
Sow attı 1-2
uAburak89
29.Ekim.2012, 23:07
E bir şey biliyoruz. :)
Sow sen nasıl bir forvetsin böyle :)
ReaList
29.Ekim.2012, 23:11
Sow iyi beslenirse 2 gol daha çıkarır.
uAburak89
29.Ekim.2012, 23:17
En fazla 10 dakikaya Sow yazar bir tane daha.
petrol_fb12
29.Ekim.2012, 23:20
Ne kadar fener saldırıyor gibi dursada..Antalyaspor o kadar iyi geliyor..fener 2.yarı bir hırs gelmiş..
BleedingMoon
29.Ekim.2012, 23:21
sow iyi bir bitirici gerçekten. takımla ilgili başka bir şey söyleyemiyorum.
uAburak89
29.Ekim.2012, 23:24
Son pozisyon Antalya için kırılma noktasıdır.
zeck17
29.Ekim.2012, 23:25
66'Fenerbahçe'da Krasic çıktı ve yerine Stoch girdi.
66'Antalyaspor'da Tita çıkıyor ve Zeki oyuna giriyor.
Universal
29.Ekim.2012, 23:26
Sow bu takımdan daha fazlasını hak ediyor, ona yardım edecek isim yok. Üzücü.
uAburak89
29.Ekim.2012, 23:35
Fenerbahçe'de oyundan düşen oyuncular var, orta sahası helva gibi dağıldı. Antalyaspor'lu oyuncular lakayıt hücum ediyor, cezasız kalmaz bu atamadıkları.
Nedvedmania
Son pozisyon Antalya için kırılma noktasıdır.
Etti 2 :)
Universal
Haydi Salih!!!
Oceanus
29.Ekim.2012, 23:37
3 oldu geçmiş olsun...
europeanconquer
29.Ekim.2012, 23:38
Aykut Kocaman Salih'i oyuna alarak dünyanın en saçma hamlesini yaptı.
3-1 olmuş zaten.
Nedvedmania
29.Ekim.2012, 23:38
Ahada 3-1 oldu. Ofsayttaki adama pas attı diye kızmıştım baya ama hakem golü verdi. Çizgi halindeler sanırım.
ReaList
29.Ekim.2012, 23:39
Kornerde 1 tane adam geride durmaz mı ? Büyük takım (!) böyle gol yer mi ?
Universal
Seri burada kırılır. Salihe laf yok, en garanti maclarda alma, ilk macında bunu yapsın. Doğaldır.
darkkobal123
Salih'in hatasını affetmedi Antalyaspor. Seri biter artık dönmez maç.
omersal
Her ne kadar turuncu giyseler de dostumuz Antalyanın kazanmasına sevindim :) Keşke Anadolu'dan şampiyon çıksa bu sene
uAburak89
Ofsayt değil mi ?
Universal
29.Ekim.2012, 23:40
Şampiyonluğu bu maçta bıraktık. Galibiyeti inanlar getirir.
ReaList
29.Ekim.2012, 23:43
Suç Salih'in demek komik olur geride 1 tane adam yoksa Salih ne yapsın ? İşin komik tarafı topu kaptırdıktan sonra geriye tek koşan adam da O
Nedvedmania
29.Ekim.2012, 23:43
Kadıköy'de ''Aykut İstifa'' sesleri yükseliyor
Chivalry
29.Ekim.2012, 23:44
Niyeyse ben eskiden üzülürdüm Fenerbahçe yenilince, başarısızlığa alışmak bu olsa gerek.
europeanconquer
29.Ekim.2012, 23:47
Suç Salih'in demek komik olur geride 1 tane adam yoksa Salih ne yapsın ? İşin komik tarafı topu kaptırdıktan sonra geriye tek koşan adam da O
Ben maçı izlemiyorum Salih'in oyuna girdiğini görünce Aykut Kocaman'ın hatasını belirtmek istedim yazımın üstüne Salih'in hatası ile 3. gol gelmiş.Salih'e bir lafım yok yani.İçimde kalırdı söylemezsem :D
Galatasaray bu sene elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olacak.
omersal
29.Ekim.2012, 23:51
Galatasaray bu sene elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olacak.
Galatasaray da çok kötü.50 tane pozisyon bulurlarsa birini ancak atıyorlar.Bu sene Anadoludan bir şampiyon çıkar inşallah diye umut ediyorum ben
darkkobal123
29.Ekim.2012, 23:52
Kadıköy'de ''Aykut İstifa'' sesleri yükseliyor
Kazanınca Aykut Kocaman'dan iyisi yok, kaybedince hemen istifa ..
Kazanınca Aykut Kocaman'dan iyisi yok, kaybedince hemen istifa ..
Yoo kazanınca da istifa diyorduk.
Flawless Victory
29.Ekim.2012, 23:53
Aykut Kocaman Salih'i bitirdi. Böyle acemilik olmaz yav.
darkkobal123
29.Ekim.2012, 23:55
Yoo kazanınca da istifa diyorduk.
Benim Fenerbahçeli arkadaşlarımın çoğu öyle demiyor.
The.Crow
29.Ekim.2012, 23:56
ÖZÜR DİLERİM AYKUT KOCAMAN!!
Sana inanmadığım için;
Teknik direktörlük bilgine inanmadığım için sonsuz özür..
GENÇ OYUNCU NASIL KAZANILIR!!!!
Bir genç oyuncuyu riskli oynadığınız hatta mağlup olduğunuz bir maçta oyuna alıp geleceğini rezil edebilirsiniz.
Lige havlu attırabilecek yenilgi aldık işimiz çok zor ligde bana kalırsa. Bahanesi de yok bu mağlubiyetin.
attirson
29.Ekim.2012, 23:58
Aykut Kocaman Manisa'da yeniliyorken de Recep'i almıstı oyuna.Ne yapmak istiyor acaba.Böyle bir maçta takım kötüyken en kücük hatada taraftar sövmeye hazırken neden oynatırsın ki bu cocukları ? 4-0 öndeyken oynatma gerideyken oynat harbiden ilginc felsefe.
furkan58
30.Ekim.2012, 00:00
Salih'e kızmak çok büyük hata olur. Orda şut çekiyor bir de bakıyor son kişi ee geriye koşsa da yapcak bişey yok. 2. yarı bir gazla başladık golüde bulduk ama devamı gelmedi elden bir şey gelmiyor. En çok üzüldüğüm nokta 47 maçlık yenilmezlik serisi oldu.
LaigLeNoiR
30.Ekim.2012, 00:01
Fener'in kalesi düştü
http://media3.ligtv.com.tr/img/news/2012/10/26/fb_ma.jpg
titates1
30.Ekim.2012, 00:01
Ben daha önce maçın bitmesine 10 dakika varken , 10 kişi ceza sahası ve çevresindeyken , geride adam bırakmadan korner kullanan bir takım görmedim , uzun süredir maç izliyorum , hatırlayabildiğim böyle bir teknik hata yok.
Salih'in pozisyonda en ufak suçu yok , yapabileceği tek hareketi yaptı , olmadı , Salih bitmedi , bitmez , ayağı çok iyi , topa dokunuşunda farklılık var resmen.
İlk paragrafa tekrar dönüyorum ve şunu söylemek istiyorum , Aykut Hoca'yı bugüne kadar savundum , bu hatadan sonra savunamam.İstifa etmeli.
The.Crow
30.Ekim.2012, 00:02
Aykut Kocaman Manisa'da yeniliyorken de Recep'i almıstı oyuna.Ne yapmak istiyor acaba.Böyle bir maçta takım kötüyken en kücük hatada taraftar sövmeye hazırken neden oynatırsın ki bu cocukları ? 4-0 öndeyken oynatma gerideyken oynat harbiden ilginc felsefe.
Genç oyuncu ancak böyle kazanılır. Aykut'un bilimsel verileri öyle diyor.
Walter Sakana
İlk golü atanın kazanacağını düşünüyorum. Antalyaspor atarsa 2.'yi de atarlar bence 0-2 yada 1-2 gibi bir skor olabilir. Fenerbahçe atarsa en az 3 fark olur.
İzlemedim ama tahmin ettiğim gibi gelişmiş maç. Ayrıca tahmin yarışmasında da tek bilen olarak 9 puan kazandıracak olması sevindirici benim açımdan. Antalya haftaya kimle oynarsa oynasın mağlup ama şimdiden söyleyeyim :) Klasik Anadolu takımı istikrarsızlığı bekliyorum...
zeck17
Fenerbahçenin son 5-6 yılda kaç tane genç potansiyelli oyuncuyu harcadığını bilen var mı...
RaSenGan
30.Ekim.2012, 00:03
Antalyaspor'un zamanında yaptığı korner olayını bu akşam Fener yaptı :)
Universal
30.Ekim.2012, 00:03
Şampiyonluk yarınlara kaldı.
The.Crow
30.Ekim.2012, 00:04
Ama Aykut hocaya da hak vermek lazım. 3-0 , 4-0 öndeyken Salih'i alırdı ama hiç 3-0 , 4-0 öne geçemedi ki alsın. 1-0 yap yat :) O yüzden kızmayalım Aykut hocaya.
Night_Mare17
30.Ekim.2012, 00:04
Fenerbahçenin son 5-6 yılda kaç tane genç potansiyelli oyuncuyu harcadığını bilen var mı...
6 , 7 rahat var.
uAburak89
30.Ekim.2012, 00:05
İzlemedim ama tahmin ettiğim gibi gelişmiş maç. Ayrıca tahmin yarışmasında da tek bilen olarak 9 puan kazandıracak olması sevindirici benim açımdan. Antalya haftaya kimle oynarsa oynasın mağlup ama şimdiden söyleyeyim :) Klasik Anadolu takımı istikrarsızlığı bekliyorum...
Antalya'nın fikstür Trabzonspor(E), Kasımpaşa(D), Beşiktaş(E), Bursaspor(D). Bu 4 maçtan 3-4 puan ancak çıkaracaklar bence.
6 , 7 rahat var.
Sayar mısın o 6-7 oyuncuyu ?
Universal
30.Ekim.2012, 00:06
Bloguma yazdıklarımı buraya da koyayım.
Bitti bu kadarmış. Sezon başından beri sahada ne oynadığını bilmeyen bir takım izliyoruz. En sonunda da bizden puan almayı bırak galibiyet alamayan Antalyaspor'a maç kaybediyoruz. Onları küçümsemek için söylemiyorum. Sezon başından beri süperler, ve zaten tabloda onların nasıl oynadığını aşağı yukarı gösteriyor.
Aziz Yıldırım ne demişti, Alex gitmezse teknik drektör gider başkan gider. Alex gitti ne oyun düzeldi nede zaferler geldi. Sıra Aykut Kocaman ve kendisinde. Bu günkü skor değil, futbol bunu gösteriyor. Oyunda geriye düşüyor ve oyuna giren üç isim Semih ve Stoch bitik seviyedeler, Salih ise daha hayatında ilk kez çubuklu forma giyiyor. Ne bekliyorsunuz ki zaferden.
Bu takımda Sow gerçeği var. Müthiş bir skorer ama besleyecek isimler olsa bile onu besleyemiyorlar. Demekki sorun oyuncuda değil sistemde. Tartışmasız son zamanların en kaliteli kadrosu skoru bırakın oyun bile oynayamıyor. Büyük takım böyle olmaz. Liverpool'da kazanamıyor ama taraftarına her hafta resital veriyor. Yeterki futbol oynayın, bir şeyler gösterin.
Artık bu maçla beraber şampiyonluk şarkıları kaldı bir sezon sonraya, umarım bu yazdığıma pişman olurum; ama pişmanlık gösterecek oyun bile yok.
petrol_fb12
30.Ekim.2012, 00:06
E bir şey biliyoruz. :)
:) 3-1 bizde bir şeyler biliyoruz :)
Antalyaspor cok beğendim gerekeni yaptılar..Sakin paslaştılar boş adamları aradılar..Ve daima doğru adamlara top attılar..
Sarı Lacivert çubuklu formayla..oynayan futbolcular vardı sahada...Bir kaç isim dışında..Herkes uyuyordu..
Aykut Kocaman ne yaptığını bilmiyorum..çözmek için baya uğraştım ama neyin ne olduğu belli değil...
Çubuklu formayı giyenler..nerde markaj altında bir adam var bütün pasları onlara attı..top benim ayağımdan cıksında kime giderse gitsin..
Salih Uçan ...Sen hiç sıkma canını "BİZ HER MAÇI KAYBEDELİM SENİ KAZANALIM" "YILLARDIR VOLKANA TAHAMÜL ETTİK SENİ ONDAN DAHA ÇOK DESTEKLERİZ" ..
Hayırdır Salih harcandı mı? Diğer takımlar Barcelona mı her gün genç yetenek fışkırıyor? Çok ezbere yorum olmuş.
sananes
30.Ekim.2012, 00:08
9. haftadan şampiyonluk mu gider yahu?
Aykut Kocaman takım yenilirken gençleri alarak en azından gençleri oynatıyor burada bile denilsin istiyor galiba.Fazla sinsice bir teori olmuş olabilir ama 3-4 attıgımız maclarda son dakikalarda Selçuk'u alıp burada gençleri alması bana bunu düşündürtüyor.
Bu arada oyuna Salih'i alması da bence yanlış değildi. Sezer olsa kulübede o daha iyi olurdu tabi ama Salih için şanssızlık oldu yapacak bir şey yok. Unutup çalışmalı. Nasılsa her hafta birileri hata yapıyor.2 maç önce de Serdar topu kendi 90'ımıza göndermişti.
Aykut Kocaman'da başkanda eğer Aziz Yıldırım'ın cezası kesinleşmez ise muhtemelen gitmezler ama her hafta arkalarındaki destek azalıyor. Efsane başkan ve Kocaman Gurur keşke bu hallere düşmese diyorum da zor gibi. Gerileme süreci,gözden düşme süreci bi başladımı önü alınamaz hale gelir.
ReaList
30.Ekim.2012, 00:08
Ama Aykut hocaya da hak vermek lazım. 3-0 , 4-0 öndeyken Salih'i alırdı ama hiç 3-0 , 4-0 öne geçemedi ki alsın. 1-0 yap yat :) O yüzden kızmayalım Aykut hocaya.
Beşiktaş maçı 3-0 öndesin ve maç temposu bitmiş, durağan geçen bir oyunda gençler yedekte dururken, Selçuk Şahin oyuna girmişti. Trabzon maçı, maç berabere devam ediyor, tempo fit oyuna Recep girer, Bugün son 10 dakika tempo fit maça Salih girer. Genç oyuncuyu kazanma ve tecrübelendirme yolları.
furkan58
30.Ekim.2012, 00:09
Selçuk ve Bekir mümkünse lisanslarını yırtsınlar daha da top oynamasınlar.
petrol_fb12
30.Ekim.2012, 00:11
Selçuk ve Bekir mümkünse lisanslarını yırtsınlar daha da top oynamasınlar.
Selçuk son zamanlarda iyi top oynuyor ona verilen görevi hakkıyla yerine getiriyor...ama bekir konusunda katılıyorum..fenerbahce'nin defansı olucak kadar yetenekli değil..
furkan58
30.Ekim.2012, 00:12
Selçuk son zamanlarda iyi top oynuyor ona verilen görevi hakkıyla yerine getiriyor...ama bekir konusunda katılıyorum..fenerbahce'nin defansı olucak kadar yetenekli değil..
Selçuk'a mümkünse görev verilmesin. Pas atma özürlüsü olan bir adamdan bişey bekleyemem ben. Kazandığı paranın haddi hesabı yok oynadığın oyuna bak.
Kaka Leite
30.Ekim.2012, 00:12
Evinde Aykut Kocaman geldiği günden bu yana kaybetmeyen Fenerbahçe de Aykut Kocaman bu yenilgi ile vadesini doldurduğunu gösteriyor.
Aslında bu yenilgi 47 maçlık yolda neyin değiştiğinin bir ispatı.
Walter Sakana
30.Ekim.2012, 00:13
Antalya'nın fikstür Trabzonspor(E), Kasımpaşa(D), Beşiktaş(E), Bursaspor(D). Bu 4 maçtan 3-4 puan ancak çıkaracaklar bence.
Aynen, katılıyorum.
petrol_fb12
30.Ekim.2012, 00:13
Selçuk'a mümkünse görev verilmesin. Pas atma özürlüsü olan bir adamdan bişey bekleyemem ben. Kazandığı paranın haddi hesabı yok oynadığın oyuna bak.
Ama mevcut TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ onun pas atmasını istemiyor..orta saha'Da top kesmesini istiyor..Zaten öyle bir amacı olsaydı...Selcuğu hiç oynatmazdı...Mevcut TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ.
Hayırdır Salih harcandı mı? Diğer takımlar Barcelona mı her gün genç yetenek fışkırıyor? Çok ezbere yorum olmuş.
Salih harcandı diyen yokta bu kadar genç bi oyuncunun kendi hatası sayılabilcek(aslında suç td de ama o öyle düşünmücek) bi pozisyondan sonra yenilen gol o çocukta moral çöküntüsü yaşatmaz mı ?
sananes
30.Ekim.2012, 00:15
Selçuk Şahin'e iyi top oynuyor demek benim gözümde sadece marjinal olmaya çalışmaktır.Sebeplerini sayacağım.
Selçuk çalım atamayabilir,şutları iyi olmayabilir yani kısaca ofansa yetenekleri kısıtlı olabiir.Emerson'lar Makalele'ler Gattuso'lar da ofansif olarak çok iyi değillerdi. Fakat Selçuk'ta şöyle bir şey var.Karşısına hafif topu bilen bir orta saha koyun Selçuk'a sahayı dar ediyor o adam. Atmadığı çalım şekli kalmıyor.Yani Selçuk defans yapamıyor,aynı zamanda tank gibi yavaş.
Topsuz oyunu iyi oynasın o zaman arkadaşlarını rahatlatsın diyoruz ama o da yok adamda.stoperlerimiz dışında kimseden pas almıyor. Hadi diyelim mecbur kaldı aldı,ya uzun oynuyor(Selçuk'un uzun pasları gerçekten iyidir) ya da yakınında ki birine verip kaçıyor. Tabi "kaçıyor" derken yapması gerektiği gibi boşa kaçmıyor. Saklanıyor tekrar pas almamak için. İşte bu söylediğim en önemlisi Selçuk'un kusurları arasında. Sen orta sahada topsuz oyunu oynamayıp sinersen Fenerbahçe'nin kalesi çöker efendi.
zeck17
30.Ekim.2012, 00:15
Recep Berk Elitez (Bandırmaspor)
Okan Alkan (Bucaspor)
Abdulkadir Kayalı-Eskişehirspor
Furkan Aydın
Umut Güzelses
Olcan Adın
Serdar Kulbilge
Burak Yılmaz
Kerim Zengin
Recep Biler
sayılabilir aslında çoğu yıllarca forma şansı bulamadan çürüdüler gittiler fenerden tabi sonradan tekrar parlayanlarıda oldu olcak burak gibi
harcandı demedim ama eğer bundan sonra sadece bugün kendi hata yaptığını düşünüp ilerleyen zamanlarda moral bozukluğuyla düşüşe geçerse bunun sebebi aykut kocamandır
petrol_fb12
30.Ekim.2012, 00:16
Fenerbahce'ye oynadıkları futbolu devam ettirirlerse..bu 4 maçtan 8 puan cıkırırlar..
petrol_fb12
30.Ekim.2012, 00:20
@sananes
Yazıkların hepsi doğru..ama "FENERBAHCE SPOR KULUBÜNÜN" Başında bulunan "MEVCUT TEKNİK DİREKTÖR" Orta sahanın pas yapmasını istemiyor..Top kesmesini istiyor..Selçuk Şahin yazdığın her konuda katılıyorum..Ama top kapması kesmesi cok iyi ..bu yüzden oynatılıyor..Zaten orta saha'nın pas yapmasını isteseydi selçuk hiç oynatmazdı...Ama marjinalllik değil..görevine göre iyi iş yapıyor..Onu görevlendiren ben değilim..."MEVCUT TEKNİK DİREKTÖR" ...Bende orta sahamın sadece top kesmesini istesem..Selçuk oynatırdım..Diğerlerini kenara oturdum..
sananes
30.Ekim.2012, 00:22
Selçuk'un top kesebildiğini düşünmüyorum ben. Aykut Hoca onu oynatarak hata yapıyor olabilir ama istediğinin pas yapmayan bir fenerbahçe olduğunu da düşünmüyorum. Anlamsızca hatalar yapıyor evet ama aslında tek amacı pas yapan fenerbahçe. Biraz komik bu:)
Recep Berk Elitez (Bandırmaspor)
Okan Alkan (Bucaspor)
Abdulkadir Kayalı-Eskişehirspor
Furkan Aydın
Umut Güzelses
Olcan Adın
Serdar Kulbilge
Burak Yılmaz
Kerim Zengin
Recep Biler
sayılabilir aslında çoğu yıllarca forma şansı bulamadan çürüdüler gittiler fenerden tabi sonradan tekrar parlayanlarıda oldu olcak burak gibi
harcandı demedim ama eğer bundan sonra sadece bugün kendi hata yaptığını düşünüp ilerleyen zamanlarda moral bozukluğuyla düşüşe geçerse bunun sebebi aykut kocamandır
Şehir efsanelerinden yola çıkmışsın. Burak Yılmaz'ı genç yeteneklerden sayman ilginç olmuş hiç piyasada olmayan oyuncuymuş ve ilk biz almışız gibi. Yıllardır Türkiye'de yetenek çıkmıyor Arda hariç bunun sorumlu Fenerbahçe mi?
ReaList
30.Ekim.2012, 00:30
Fenerbahçe Sportif Direktörü Ve Teknik Sorumlusu Aykut Kocaman lütfen geldiğin ve bizim seni öyle kabullendiğimiz "Sportif Direktörlük"üne geri dön. İnan Sportif Direktörlükte yokluğunu hissediyoruz. Erkeklerin dolduracağı ilk maçta takım bir de gol yerse onbinlerce kişinin gür bir sesle bu takımın bir Efsane'sini yuhalaması ve İstifa diye orayı inletmesi hoş olmayacaktır.
zeck17
30.Ekim.2012, 00:38
Şehir efsanelerinden yola çıkmışsın. Burak Yılmaz'ı genç yeteneklerden sayman ilginç olmuş hiç piyasada olmayan oyuncuymuş ve ilk biz almışız gibi. Yıllardır Türkiye'de yetenek çıkmıyor Arda hariç bunun sorumlu Fenerbahçe mi?
hayır genel olarak türk futbolunun sorunu bu ben sadece fenerbahçeye bağlamıyorum ama eline gelen gençlere şans vermezsen fenerbahçede diğerleri gibi suçlu oluyor
RaSenGan
30.Ekim.2012, 00:39
Kocaman: Oyuncular hata yapa yapa büyüyor. Salih baskıya alışmak zorunda. Burası Fenerbahçe.
sui generis
30.Ekim.2012, 00:40
Hemen başlanmış istifa sesleri. heralde her puan kaybından sonra olacak bu. işimiz iş.
bir de sözde genç isimleri yazan arkadaş , o isimleri bence tek tek otur , araştır neler olmuş diye. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerek.
Nedvedmania
30.Ekim.2012, 00:41
Hemen başlanmış istifa sesleri. heralde her puan kaybından sonra olacak bu. işimiz iş.
bir de sözde genç isimleri yazan arkadaş , o isimleri bence tek tek otur , araştır neler olmuş diye. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerek.
Mesele puan kaybetmek değil ki. Fenerbahçe puan alsa bile Aykut Kocaman eleştiriliyor.
RaSenGan
30.Ekim.2012, 00:43
İstifa sesleri çok uzun zamandır var. Bence sen otur izle maçları sonra savun Aykut Kocaman'ı :)
furkan58
30.Ekim.2012, 00:43
Mesele puan kaybetmek değil ki. Fenerbahçe puan alsa bile Aykut Kocaman eleştiriliyor.
Eleştirmek farklı istifaya çağırmak farklı. Bunu ayırmak lazım.
europeanconquer
30.Ekim.2012, 00:44
Kocaman: Oyuncular hata yapa yapa büyüyor. Salih baskıya alışmak zorunda. Burası Fenerbahçe.
Yahu adamı oynatmıyor ki hata yapsın.Gerideyken de maçı kurtarmak için sokuyorsan o adamı,sen hatalısın.
Kaka Leite
30.Ekim.2012, 00:44
Biz puan kazansak da adam gibi top oynamadığımızdan hep bu eleştiriler geliyor.Ancak yine başlamış bu görmezden gelmeler halen Aykut Kocamanı haklıymış gibi savunmalar işimiz iş bence de.
Ayrıca keşke 1 pozisyon Diarra'yı tutsaymış bizim o 2 tane taş gibi stoperlerimiz sanırım çok küçük gördüler.
Trabzonspor
30.Ekim.2012, 00:46
Haftaya 3 puanlari garanti.En iyi oldugumuz zamanlarda bile yenemedik bu adamlari.Simdi kotu durumdayiz kaybedecegimiz kesin.
sui generis
millette takıntı haline geldi artık. bence bir teknik adamın skora etkisi öyle çok çok fazla değildir. sonuçta o adam çıkarabileceği en iyi 11 lerden birini çıkardı. biraz takımı eleştirmek gerek. ben okuduğum kadarıyla hiçbir futbolcu eleştirilmiyor günah keçisi Selçuk hariç. Aykut hocanın kadrosunda bir dm her zaman olur bunu kabullenmek gerek. Mehmet yoksa Selçuk olacak. he bu adam avrupada yoluna başarılı bir şekilde devam ediyor unutmadan.
Walter Sakana
Maçın özetini izlemek isteyenler yaklaşık 2 dakika sonra TRT3-Spor'da.
sui generis
30.Ekim.2012, 00:48
İstifa sesleri çok uzun zamandır var. Bence sen otur izle maçları sonra savun Aykut Kocaman'ı :)
senden fazla izlediğim kesin. beşiktaş maçından gladbach maçından sonra hiç istifa falan yoktu. hatta AEL maçından sonra bile öyle istifaya varan şeyler yoktu. skor taraftarlığı çok yaygın.
furkan58
30.Ekim.2012, 00:49
O pozisyonda Salih'in şutu adama çarpmayıp gol olsa ne denilirdi acaba. Gerçi o zamanda Aykut Kocaman'a laf edilirdi bak gol bile atıyor hala oynatmıyor diye :)
Nedvedmania
30.Ekim.2012, 00:50
Eleştirmek farklı istifaya çağırmak farklı. Bunu ayırmak lazım.
Eleştiriden kasıt istifaydı zaten. Taraftar kaç haftadır istifa diyor zaten.
sui generis
30.Ekim.2012, 00:50
Eleştiriden kasıt istifaydı zaten. Taraftar kaç haftadır istifa diyor zaten.
beşiktaş maçından sonra var mıydı ?
Kaka Leite
30.Ekim.2012, 00:51
millette takıntı haline geldi artık. bence bir teknik adamın skora etkisi öyle çok çok fazla değildir. sonuçta o adam çıkarabileceği en iyi 11 lerden birini çıkardı. biraz takımı eleştirmek gerek. ben okuduğum kadarıyla hiçbir futbolcu eleştirilmiyor günah keçisi Selçuk hariç. Aykut hocanın kadrosunda bir dm her zaman olur bunu kabullenmek gerek. Mehmet yoksa Selçuk olacak. he bu adam avrupada yoluna başarılı bir şekilde devam ediyor unutmadan.
O zaman dünyanın büyük klüpleri neden Teknik Direktöre o kadar para ödüyor ?
Madem çok etki etmiyor ? Bunlar bence pollyannacılık, bir teknik direktör takıma hiç etki etmese bile bir sistem belirler.Takım o sistem dahilinde birşeyler yapmaya çalışır.
Ortada bir sistem göremiyorum ben en azından bir çabamız olurdu.Selçuk eğer Fenerbahçe'nin oyuncusu ise bize yakışır şekilde oynayacak ya da gidecek.Eğer Mehmet yokken Selçuk oynuyorsa bende o zaman en acı şekilde eleştiririm onu neden diğer oyuncuların hakkını yiyor ki ?
sananes
30.Ekim.2012, 00:51
http://e1210.hizliresim.com/12/x/ffhpn.png (http://bit.ly/c25MCx)
Bu Stoch ellerini kaldırıp isyan edeceğine geriye koşsa çaprazlama Salih'ten ve Deniz'den daha hızlı kaleye ulaşır mı ulaşmaz mı?
petrol_fb12
30.Ekim.2012, 00:53
Hala neyi savunduğunu anlam veremiyorum artık..Ya son iki maçı izlemedin yada başka bir şey..mağlubiyeti boş ver takımlar yenilir kazanır konu o değil..Fener top oynamıyor..top ceviremiyor..Antalyaspor'a bak birde bize..biz nerde markaj altında bir adam var ona top atıyoruz..antalyaspor ne yapıyor ? nerde boşa kaçan adam var ona top atıyor..Fenerbahceli oyuncular ne yapıyor..top ayağımdan cıksın hemen adamın durumuna bakamdan atıyor..Antalyaspor oyuncular ne yapıyor..Orta sahadan toğu alıp 15 metre top sürüp..defansı rahatlatıyor..orta sahayı rahtlatıyor..Fenre ne yapıyor..defans'ta top ceviriyor...
Ayrıca ben geldiğinden beri gitrmesini söylüyorum..Yani daima istifa..
RaSenGan
30.Ekim.2012, 00:53
senden fazla izlediğim kesin. beşiktaş maçından gladbach maçından sonra hiç istifa falan yoktu. hatta AEL maçından sonra bile öyle istifaya varan şeyler yoktu. skor taraftarlığı çok yaygın.
Ben her hafta izliyorum :) Alakası yok.Taraftar sahada iyi bi oyun görse skor ne olursa olsun istifaya çağırmaz.
sui generis
30.Ekim.2012, 00:55
O zaman dünyanın büyük klüpleri neden Teknik Direktöre o kadar para ödüyor ?
Madem çok etki etmiyor ? Bunlar bence pollyannacılık, bir teknik direktör takıma hiç etki etmese bile bir sistem belirler.Takım o sistem dahilinde birşeyler yapmaya çalışır.
Ortada bir sistem göremiyorum ben en azından bir çabamız olurdu.Selçuk eğer Fenerbahçe'nin oyuncusu ise bize yakışır şekilde oynayacak ya da gidecek.Eğer Mehmet yokken Selçuk oynuyorsa bende o zaman en acı şekilde eleştiririm onu neden diğer oyuncuların hakkını yiyor ki ?
yahu tabi etki ediyor ama Fenerbahçenin o 11'i Antalya'yı yenmesi gerek sizin deyimizle Aykut hocaya rağmen olsun hadi. yenemiyorlarsa onlarda da sıkıntı vardır. sonuçta adam bence en iyi 11 i çıkardı. futbolcuların da birşeyler yapması lazım. her kötü şeyi adamdan buluyorsunuz.
takımda başka dm var da ben mi bilmiyorum. adam dm li oynayacağım diyorsa buna saygı duymak zorundayız. başka dm sunabiliyorsan o oynasın selçuk yedek bekler.
edit: birkaç kişi hariç maalesef buradakilerin hepsi skor taraftarı. Aygün bak size göre siz top oynuyorsunuz ama sonuç gelmiyor. o sonuç gelmemeye devam ederse sizi de göreceğim. Türkiyede önemli olan kazanmaktır , nasıl olduğu önemli değil.
erdem344
30.Ekim.2012, 00:56
çok eksik vardı takımda ama sonuç kötu oldu ayrıca mehmet topal hic sakatlanmasın mümkunse . Avrupada defansif orta sahasız oynamayan takım yoktur heralde 4 3 3 oynayan takımlar için soyluyorum
Kaka Leite
30.Ekim.2012, 01:01
yahu tabi etki ediyor ama Fenerbahçenin o 11'i Antalya'yı yenmesi gerek sizin deyimizle Aykut hocaya rağmen olsun hadi. yenemiyorlarsa onlarda da sıkıntı vardır. sonuçta adam bence en iyi 11 i çıkardı. futbolcuların da birşeyler yapması lazım. her kötü şeyi adamdan buluyorsunuz.
takımda başka dm var da ben mi bilmiyorum. adam dm li oynayacağım diyorsa buna saygı duymak zorundayız. başka dm sunabiliyorsan o oynasın selçuk yedek bekler.
İşte sorun bu biliyomusun.Aykut Kocaman klasik bir insan sahaya plan kurmadan çıkan birisi buna adım gibi eminim hatta yemin bile edebilirim.
Çünkü yaptığı değişiklikler hep aynı Kanat çıkar Kanat al, Ortasaha çıkar ortasaha al.Yedek birşeyi yok.
60-65'e kadar 9-0 bile yenik olsak adam alma sakın düşün sen zaten zaman var.Maalesef bu kadar klasikseniz eğer yeriniz Fenerbahçe değil Anadolu takımıdır.Eğer sen Fenerbahçe'de isen bu yorumları alırsın.
2 maç kazandık diye göz boyama durumları oldu.Ben burada arkadaşlar Aykut Kocaman'a saldırırken koruyan adam da oldum.Herkes korurken en ağır şekilde eleştiren de ancak hiç bir zaman inanmadığım birisinin takıma zarar vermesini izlemek saçma geliyo bana.
Trabzonspor
30.Ekim.2012, 01:13
millette takýntý haline geldi artýk. bence bir teknik adamýn skora etkisi öyle çok çok fazla deðildir. sonuçta o adam çýkarabileceði en iyi 11 lerden birini çýkardý. biraz takýmý eleþtirmek gerek. ben okuduðum kadarýyla hiçbir futbolcu eleþtirilmiyor günah keçisi Selçuk hariç. Aykut hocanýn kadrosunda bir dm her zaman olur bunu kabullenmek gerek. Mehmet yoksa Selçuk olacak. he bu adam avrupada yoluna baþarýlý bir þekilde devam ediyor unutmadan.
En iyi 11'i baskanida cikarir sahaya Muhammet.Ne gerek var hocaya o zaman ?
Edit: yazilanlari gec okudum yukarda konusulmus.
sui generis
30.Ekim.2012, 01:18
En iyi 11'i baskanida cikarir sahaya Muhammet.Ne gerek var hocaya o zaman ?
ben sadece en iyi 11 i çıkarır demedim ki :D ki Aykut hoca oldukça başarılı biri Fenerbahçede. bu reddedilmez bir gerçek. benim anlatmak istediğim sahadakilere de bakmak gerek biraz.
sui generis
30.Ekim.2012, 01:19
İşte sorun bu biliyomusun.Aykut Kocaman klasik bir insan sahaya plan kurmadan çıkan birisi buna adım gibi eminim hatta yemin bile edebilirim.
Çünkü yaptığı değişiklikler hep aynı Kanat çıkar Kanat al, Ortasaha çıkar ortasaha al.Yedek birşeyi yok.
60-65'e kadar 9-0 bile yenik olsak adam alma sakın düşün sen zaten zaman var.Maalesef bu kadar klasikseniz eğer yeriniz Fenerbahçe değil Anadolu takımıdır.Eğer sen Fenerbahçe'de isen bu yorumları alırsın.
2 maç kazandık diye göz boyama durumları oldu.Ben burada arkadaşlar Aykut Kocaman'a saldırırken koruyan adam da oldum.Herkes korurken en ağır şekilde eleştiren de ancak hiç bir zaman inanmadığım birisinin takıma zarar vermesini izlemek saçma geliyo bana.
bence yemin etme.
Kaka Leite
30.Ekim.2012, 01:20
bence yemin etme.
Gönül rahatlığı ile ederim.Çünkü sistemi olan adam belli eder kendini tabii saha içindekilere de bakmak gerek :)
Ben takımda bir isteksizlik seziyorum.Özellikle Türk oyuncularda neden acaba ?
Night_Mare17
30.Ekim.2012, 01:21
Sayar mısın o 6-7 oyuncuyu ?
Sezer , Özer , İlhan Parlak , Hasan Ali , Okan Alkan , Olcan Adın falan
serdar kesimalide unutmamak gerek milli takıma kadar yükselmişken bekirin yedeği oldu 1 yılda :D
petrol_fb12
30.Ekim.2012, 01:41
Olcan Adın trabzonda,Özer Hurmacı Kasımpaşa'da,İlhan Parlak Karabük'Te,Sezer Öztürk Neden Geldi ? Onu ona sormak lazım,Okan Alkan Bucaspor'da..
Saydığım 3 isim süper lig'de banko oynuyor...Sezer Öztürk..Neden geldi onu ona sormak lazım...Okan Alkan Buca'da 20 yaşında iyi performans gösterirse süper Lige cıkar..
İlhan Parlak Yeniköyspor'dan kayseriye ordanda fenere gelmiş.. 2007-2009 KADAR HİZMET ETMİŞ "ONAMAK İSTEDİĞİ İÇİN ANKARAGÜCÜ'NE GİTMİŞTİR"
Özer Hurmacı ANKARASPOR yetişmiş Fenere gelmiş 3 Sene oynamış..Aykut Kocaman "BEN OLSAM ÖZERİ TRANSFER ETMEZDİM,DEMİŞ YOLLANMIŞ" "YOKSA DAUM ZAMANINDA OYNAMIŞ" . "OYNAMAK İSTEDİĞİ İÇİN KASIMPAŞAPOR'A gitmiştir "
Olcan Adın Balıkesirspor'da başlamış futbol hayatına Kartal'Da profeseyonelliğe geçmiş..2003-2008 fenerbahce hizmet etmiş.."OYNAMAK İSTEDİĞİ İÇİN GAZİANTEPSPOR GİTMİŞTİR"
Sezer Öztürk "Almanya'Dan manisaya 2006 gelmiş,Orda ESKİŞEHİRE,Ordanda OYNAMIYACAĞINI BİLE BİLE FENERE GELMİŞTİR" ...
Okan Alkan "MARDİNSPOR GELMİŞ FENERBAHCE PROFSEYONELLİĞE GEÇMİŞ" Bir isim..Şu andada bucaspor oynuyor..
Hasan Ali "KAYSERİSPORDA BAŞLAMIŞ BU SENE FENERBAHCE'DE HEMEN HEMEN HER MAÇTA OYNUYOR"
Ve biz yetenek harcıyoruz..
http://www.youtube.com/watch?v=iCfgKVJDkLU
ReaList
30.Ekim.2012, 01:47
Beni takımın aldığı sonuçlar değil oynanan futbol bağlar. Futbolda 3 sonucu da almak olağan. Ancak oynanan futbol ve yansıtılan futbol anlayışı 3 senedir tat vermiyor, vermeyecek de.
Ben böyle deyince 17/16 hikayesi yine hortluyor. İyi de kardeşim, biz güllük gülistanlık günde o seriyi yapmadık, 1 puanın dahi Şampiyonluğu götüreceği bir dönemde bıçak sırtında bunu gerçekleştirdik, oynanan her maçı izlerken tırnaklarımızı nasıl yediğimizi bir biz bir Allah bilir, Benim takımımın normal zamanda normal futbolu oynayamıyorsa, sadece işler zora girince durumun vermiş olduğu gazla oynuyorsa ne anlarım ben o takımdan. Yazık milyonlarca € para dökeceksiniz, işiniz gaza kalacak. 3 senedir ne elde tutulan bir futbol var ne de umut.
Ha bugün düzelecek, 1 ay sonra, 2 ay sonra, 3 Temmuz, Ligin ikinci yarısında, İşler yokuşa sarınca, Yağmur yağınca, Arap kızı camdan bakınca... Hayırlısı bakalım.
RaSenGan
30.Ekim.2012, 01:56
http://img525.imageshack.us/img525/4369/a6z8lwecqamc1lr.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/525/a6z8lwecqamc1lr.jpg/)
ForsakeN
30.Ekim.2012, 02:08
Aykut Kocaman'a gülmedikleri bariz zaten de paylaşmanın amacı nedir? Gülmemiz mi gerekiyor
Night_Mare17
30.Ekim.2012, 02:14
Her resime , espriye , şakaya tepki var bu Fenerbahçe konularında anlayamadım.
attirson
30.Ekim.2012, 02:20
Bunun neyi espri onu anlamadım.Bizde sorun yok bence bazıları çok sacma seyler koyuyor.Ne cıkarmamız lazım bu fotograftan?''Yendik hahaha ezik'' bunu mu ifade ediyor Şifo ? Kopmamız mı lazımdı ? Mantıklı esprilere gülüyoruz ama böyle cocukca seyler gereksiz.
petrol_fb12
30.Ekim.2012, 02:25
Antalyaspor arenada 3-1 galatasarayı yense ..Aynı foto olsa..Şifo mehmet arkada gülse Fatih Terim önde olsa ?
Ne tepki verirdin ? Ne bekliyorsunuz...Üzgünüz,sinirliyiz..Gülmemizi mi bekliyorsunuz ?
GebzeLi1907
30.Ekim.2012, 02:25
bir sürü şey yazılırdı da gerek yok.
aykut kocaman bu ülkenin en kötü antrenörü hem taktik hem kondisyon manasında
hemde çok kötü bir insan
müthiş yutturuyor bunca zaman iyi insan ayağını.
3 0 önde olduğu maçta selcuk u oyuna alıyor geri de olup poposu tehlike altına girince recep i salih i oyuna alıyor
aferim çok güzel antrenörsün
alex i gönderip kuyttan baroniden canerden alex yaratmayı düşünecek kadar zeki iq fışkırtan bir antrenörsün
sow ilk defa gerçek yerinde oynadı adam kendini paraladı hoca beni kanada çekmesin benim yerim bura der gibi
ama bir dahaki maç elbetteki çekilecek o kadar iyi oynadıktan sonra aksini düşünmek aptallık olur çünkü.
yediğin 3.golü amatörde yeseler hoca staddan direk ceketini alıp gider bir daha da sokulmaz klube.
şu 5 maç seyircisizlik şike süreci falan bir tek sana yaradı sayın kocaman.
kredine kredi kattın taraftar tepkisinden yırttıkça yırttın
ama artık geliyoruz stada sende bu kafa oldukça kaçacak deliğin olmayacak.
sana tek teşekkürüm seriyi galatasaraya falan değil antalyaya bozdurdun sağol aradan çıkıverdi bu iş de böylece
Kaka Leite
30.Ekim.2012, 02:27
Aylardır ağlanacak halimize gülüyoruz zaten bir fotoğraf mı sizi bu kadar ciddileştirdi ?
Üzgünüz anladık ama bir fotoğraftan hınç almamıza gerek yok.Bu böyle gider zaten boşa üzülmeyin..
ForsakeN
30.Ekim.2012, 02:28
Şu maçta Serdar yerine Egemen veya Yobo olsa ve de erkek seyirciler karşısında oynansa rahat bir galibiyet alırdık. Serdar ayakta uyuyor hep konsantrasyon ve agresiflik sıfır
petrol_fb12
30.Ekim.2012, 02:30
Aylardır ağlanacak halimize gülüyoruz zaten bir fotoğraf mı sizi bu kadar ciddileştirdi ?
Üzgünüz anladık ama bir fotoğraftan hınç almamıza gerek yok.Bu böyle gider zaten boşa üzülmeyin..
Sadece yazdığı yoruma cevap verdim...Ben 2 Senedir gülüyorum..Sadece bazı arkadaşlar..Proveke etmek istemiş ..Ona genel seyircinin düşüncesini yazdım....
Olcan Adın trabzonda,Özer Hurmacı Kasımpaşa'da,İlhan Parlak Karabük'Te,Sezer Öztürk Neden Geldi ? Onu ona sormak lazım,Okan Alkan Bucaspor'da..
Saydığım 3 isim süper lig'de banko oynuyor...Sezer Öztürk..Neden geldi onu ona sormak lazım...Okan Alkan Buca'da 20 yaşında iyi performans gösterirse süper Lige cıkar..
İlhan Parlak Yeniköyspor'dan kayseriye ordanda fenere gelmiş.. 2007-2009 KADAR HİZMET ETMİŞ "ONAMAK İSTEDİĞİ İÇİN ANKARAGÜCÜ'NE GİTMİŞTİR"
Özer Hurmacı ANKARASPOR yetişmiş Fenere gelmiş 3 Sene oynamış..Aykut Kocaman "BEN OLSAM ÖZERİ TRANSFER ETMEZDİM,DEMİŞ YOLLANMIŞ" "YOKSA DAUM ZAMANINDA OYNAMIŞ" . "OYNAMAK İSTEDİĞİ İÇİN KASIMPAŞAPOR'A gitmiştir "
Olcan Adın Balıkesirspor'da başlamış futbol hayatına Kartal'Da profeseyonelliğe geçmiş..2003-2008 fenerbahce hizmet etmiş.."OYNAMAK İSTEDİĞİ İÇİN GAZİANTEPSPOR GİTMİŞTİR"
Sezer Öztürk "Almanya'Dan manisaya 2006 gelmiş,Orda ESKİŞEHİRE,Ordanda OYNAMIYACAĞINI BİLE BİLE FENERE GELMİŞTİR" ...
Okan Alkan "MARDİNSPOR GELMİŞ FENERBAHCE PROFSEYONELLİĞE GEÇMİŞ" Bir isim..Şu andada bucaspor oynuyor..
Hasan Ali "KAYSERİSPORDA BAŞLAMIŞ BU SENE FENERBAHCE'DE HEMEN HEMEN HER MAÇTA OYNUYOR"
Ve biz yetenek harcıyoruz..
http://www.youtube.com/watch?v=iCfgKVJDkLU
ironimi yapıyosun ciddimi söylüyosun bişey anlamadım ?
petrol_fb12
30.Ekim.2012, 02:36
ironimi yapıyosun ciddimi söylüyosun bişey anlamadım ?
Okuyanın kararına bırakıyorum..İroni mi ? Ciddilik mi ?
Sezer oynamıyor kabul, ama kendisi pek genç bir oyuncu sayılmaz 1985 doğumlu. Geçen sene sakatlanmadan önce oynadığı maçlarda rezalet olduğunu da söylemek lazım.
Özer fazlasıyla şans aldı, değerlendirememesi kendi sorunu.
Hasan Ali her maç 11'de, nasıl harcanmış oluyor ?
Olcan pişmesi için 2 defa kiraya yollandı, iki takımdan da bir gram kendini geliştirmeden döndü.
Okan Alkan şans bulduğu maçlardan sonra şımarıp disiplinsiz davrandığı için gönderildi.
Ha Özgür Çek deseydin haklıydın. O adama niye şans verilmiyor bende anlamıyorum.
nouma16
30.Ekim.2012, 02:41
MP Antalyaspor taş gibi takım olmuş.
Hata yaparsa Salih hata yapsın, Selçuk ve Aykut değil diye düşünüyorum.
Sezer oynamıyor kabul, ama kendisi pek genç bir oyuncu sayılmaz 1985 doğumlu. Geçen sene sakatlanmadan önce oynadığı maçlarda rezalet olduğunu da söylemek lazım.
Özer fazlasıyla şans aldı, değerlendirememesi kendi sorunu.
Hasan Ali her maç 11'de, nasıl harcanmış oluyor ?
Olcan pişmesi için 2 defa kiraya yollandı, iki takımdan da bir gram kendini geliştirmeden döndü.
Okan Alkan şans bulduğu maçlardan sonra şımarıp disiplinsiz davrandığı için gönderildi.
Ha Özgür Çek deseydin haklıydın. O adama niye şans verilmiyor bende anlamıyorum.
oyuncu performanslarındaki değişimde takım ve teknik direktörle alakalı değilmidir ? ben uzun süredir fenere gelipte kendini geliştiren bi oyuncu göremiyorum gökhan gönülü belki sayabiliriz belki geldiğinde ardayla kıyasladığınız özer eğer oyunun üzerine koyamayıp gerilemişse bu hem futbolcuyla hem takımla alakalıdır kendini geliştiremediyse kendi sorunu kendi hatası diyip üstünü örtmek çok yanlış sezer genç değil ama yetenekli bi isim en azından selçuk şahinden iyidir türkiyede de tüm anadolu takımlarında oynar genç olmasada harcanan bi yetenek bence hasan ali bence potansiyelli biri değildi okan alkan a nolduğunu bende bilmiyorum özgürü ilk seferinde yolladınız geri geldi gene oynatmıyosunuz olcana zaten hiç girmiyim ilhanda gelmeden önce büyük forvet olucağı söylenen biriydi gene başarısız oldu daha bunun abdül kadiri orham şamı vs. bi ton oyuncusu var aklıma gelmeyen ama bence bunun en somut örneği serdar kesimal gelmeden önce ileride türkiyenin en iyi stoperi kim olucak diye sorsaydık herkez serdar kesimal derdi noldu da bu çocuk bu kadar geriledi ben anlamadım tabi yanlış anlaşılmasın bunu tamamen kulübe bağlayamayız oyuncu çalışmıyodur vs. ama oyuncu üzerinde disiplini sağlayıp oyuncuyu gerek antrenmanlarda gerekse şans verdiği maçlarla kendisini geliştircek olanda kulüptür 1-2 olsa neysede fenerbahçeye büyük umutlarla gelip hiç bi şey olmayan genç potansiyelli futbolcuların sayısı bi hayli ki bunların bazıları ayrıldıktan sonra büyük yükselişe geçti burak olsun olcan olsun
Fenerbahçe'nin yenilgilerinden sonra saçma sapan resimlerle dalga geçerek her türlü eksiği abartarak. Rakip taraftar olarak bu niye böyle diye hesap sorarak diye kendini tatmin eden bir zihniyet üremiş.
oyuncu performanslarındaki değişimde takım ve teknik direktörle alakalı değilmidir ? ben uzun süredir fenere gelipte kendini geliştiren bi oyuncu göremiyorum gökhan gönülü belki sayabiliriz belki geldiğinde ardayla kıyasladığınız özer eğer oyunun üzerine koyamayıp gerilemişse bu hem futbolcuyla hem takımla alakalıdır kendini geliştiremediyse kendi sorunu kendi hatası diyip üstünü örtmek çok yanlış sezer genç değil ama yetenekli bi isim en azından selçuk şahinden iyidir türkiyede de tüm anadolu takımlarında oynar genç olmasada harcanan bi yetenek bence hasan ali bence potansiyelli biri değildi okan alkan a nolduğunu bende bilmiyorum özgürü ilk seferinde yolladınız geri geldi gene oynatmıyosunuz olcana zaten hiç girmiyim ilhanda gelmeden önce büyük forvet olucağı söylenen biriydi gene başarısız oldu daha bunun abdül kadiri orham şamı vs. bi ton oyuncusu var aklıma gelmeyen ama bence bunun en somut örneği serdar kesimal gelmeden önce ileride türkiyenin en iyi stoperi kim olucak diye sorsaydık herkez serdar kesimal derdi noldu da bu çocuk bu kadar geriledi ben anlamadım tabi yanlış anlaşılmasın bunu tamamen kulübe bağlayamayız oyuncu çalışmıyodur vs. ama oyuncu üzerinde disiplini sağlayıp oyuncuyu gerek antrenmanlarda gerekse şans verdiği maçlarla kendisini geliştircek olanda kulüptür 1-2 olsa neysede fenerbahçeye büyük umutlarla gelip hiç bi şey olmayan genç potansiyelli futbolcuların sayısı bi hayli ki bunların bazıları ayrıldıktan sonra büyük yükselişe geçti burak olsun olcan olsun
Teknik direktör sorumludur tabi ki de ama tek sorumlu o değildir. Hatta sorumluluğun büyük çoğunluğu oyuncudadır. Mesela Özer; Daum'da, Aykut Kocaman'da ona çok şans verdiler. Sol açık, sağ açık, forvet arkası, merkez orta saha her bölgede şans verdiler nerdeyse. Sürekli oynamasına rağmen kendini geliştiremedi. Özer konusunda teknik direktörleri suçlamak yanlış. Özer'in kendi suçu.
Sezer'le Selçuk'u karşılaştırmak yanlış. Tarzları, mevkileri farklı oyuncular. Aslında Selçuk Şahin konusuna girmemek en iyisi :)
Orhan Şam potansiyeli kısıtlı bir oyuncu. Fenerbahçe'ye geldiğinde kimse GG'yi kesmesini beklemiyordu. Serdar Kesimal'da büyük takım stoperi için gereken sertliği sağlayamadı. Ama daha ikinci sezonu Fenerbahçe'de ve yaşı da 23. Stoperlerin en verimli yaşlarının 25-26 yaşlarından sonra olduğunu hepimiz biliyoruz. Onun için hala umut var.
Bu genç oyuncu harcama olayını bir tek Fenerbahçe yapıyor gibi gösterilmesine karşıyım. Fenerbahçe'de şans bulamayan gençler oldu; Abdülkadir, Özgür gibi. Ama büyük takımların hepsi harcıyor genç oyuncuları. Büyük takımlarda uzun zamandır altyapıdan çıkıpta veya başka bir takımdan transfer olup takımın banko oyuncusu olan genç bir oyuncuya -Semih Kaya dışında- rastlamadım. Herkes ezberlemiş Fenerbahçe genç oyuncuları harcıyor diye. Ne zaman böyle birşey olsa aynı şeyleri söyleyip söyleyip duruyorlar, sanki bir tek Fenerbahçe gençlere şans vermiyormuş gibi.
davidvilla
30.Ekim.2012, 12:27
Evet, bir "skor üzerine takımları asma/kesme şenliklerinin" daha sonuna gelmiş bulunuyoruz.
Yok Antalyaspor'da hersey mukemmelmiş yok en çok galibiyet alan takımmış. 2 hafta once de Ordu şampiyon oluyordu.
Sow'un topu 5 cm içeri çarpsa fener bu macı 4-2 alırdı. Tabi futbolda sa'lar se'ler üzerine de konuşmak dogru değil.
Ancak Antalyaspor'da aman aman takım değil. Tam modern anadolu klubü. Her topu ileri. ileride hızlı zenci,brezilyalı ve kuzey afrikalı. 2-3 hızlı pas.Rakip savunma hata yaparsa gol buluyor yapmazsa onu da bulamıyor. Fener de aynı mantık. Aykut hızlı top oynatcam diye ortasaha oyununu es geçiyor hem de ortasahaya fazladan 1 adam koymasına ragmen. Zaten her topu ileri i şişiriyorsun ne gerek var ortasahaya.Yani Fener'de modern anadolu klubü gibi oynuyor.
Savunmadaki bireysel hatalardan uyumsuzluktan 2-0 geri düşüyor.
Asıl savunma sorunu ise takım savunması. Kuyt Sow Caner falan çok önde basıyor, ama savunma hattı kaçtıkça kaçıyor geri. Oluyor 70 metre mesafe. Hadi geri kaçtın rakibi oyalayıver o da yok hemen topu alma hamleleri çalımı yiyiorsun pozisyonu veriyorsun.
Fener sahada takım gibi gozukmuyor, kimin nerede oynadıgı bile belli değil. Onun dışında Antalyasporda öyle özel bir şey görmedim açıkcası. Bir Abdullah Avcı belediyesi bile değil. Belediyeyi düşünün 2-0 öne geçse bir daha kalesine yaklaşamazdınız. Tabi skor yorumcularına göre Antalyaspor süper 4 4lük. Yok öyle bir şey. Fener bu kötü haliyle bile pozisyon buldu 2 pas yapmadan pozisyon buldu adam tek basına gol attı. Ael limassol antalyaspor'dan daha iyi takım. O kaçırdıkları pozisyonları hatırlayalım hep organize hep görerek bakarak. Antalya gibi karambol değil.
Walter Sakana
30.Ekim.2012, 13:28
Bu maçı ve Antalyaspor'u birde Milli takımımız açısından değerlendirirsek çok vahim bir tablo ortaya çıkıyor. Fenerbahçe'yi deplasmanda hem de 47 maçlık yenilmezlik serisine son vererek mağlup eden, liderle aynı puana sahip sezonun flaş takımı Antalyaspor'dan Türkiye A Milli takımına çağrılabilecek tek bir oyuncu gösterebilir misiniz?
Beşiktaş'tan gönderilen Hakan Arıkan? 35'lik Deniz Barış yada Ali Tandoğan? Klasik Anadolu topçuları İbrahim Dağaşan ve Koray Arslan? Amatör hatalar yapan Ergün Teber? Yıllardır kendini geliştiremeyen Murat Duruer? Musa Nizam?
Hani hep Milli takım hocalarını Anadolu'dan oyuncu almıyorlar diye eleştiriyoruz ya, işte tablo ortada. Yukarıdaki isimlerden hangisine güvenip milli takıma alabilirsiniz ki?
Antalyaspor tecrübeli Anadolu topçularını bir araya toplamış sezona ligde kalayım da kaçıncı olursam olayım parolasıyla başlamış bir takım. Genç bir oyuncu yetiştireyim, Türk futboluna kazandırayım şeklinde bir düşünceleri yok. Şimdilik iyi bir hava ve uyum yakalamışlar, hücum hattındaki yabancılar da etkili olunca iyi sonuçlar gelmiş. Ama devamlılık sağlayabileceklerini düşünmüyorum. Bu sezon lig çok karmaşık, istikrarlı takım yok ligde. Bu yüzden Akhisar'ın Sivas'ı deplasmanda yenmesi gibi enteresan sonuçlar çıkabiliyor sürekli.
davidvilla
30.Ekim.2012, 13:34
Ya hep akhisar örnegi veriliyor da. Akhisar bence Antalyaspor'dan daha iyi bir takım. En azından sahada ne yaptıgını bilen pas alışverişleri yapan ortasaha kullananan bir takım. Tek eksiği son vuruşlar. Onlar da antalya gibi zenciye şişir sistemiyle oynasa kalırlar kümede. Ama hocanın da tabi sahaya bir şeyler koyma istegi var. Klasik ligimiz bir anadolu takımı 4 buyukten puan alınca vay anam şöyle süper şu oyuncu böyle bilmem ne bu niye milli takıma alınmaz falan filan. Bence Akhisar'lı Anıl Antalyasporlu cogu oyuncudan daha fazla hakediyor milli takımı. Skor yorumculuğu işte bizi hiç bi yere götürmez götüremez. Antalyaspor'da ligi ortasıralarda bitirir. Mehmet özdilek de sezon sonunu bile görmeyebilir aha burada yazıyorum. Ama şimdi biraz once tamburacının yazısını okudum maçı izlemesem diycem bu antalya real madrid'ten farksızmış helal.
uAburak89
30.Ekim.2012, 14:01
Salih Uçan'ın oyuna girmesi, gençlik ve tecrübesinden ziyade oyun tarzından, mevcut durumda ihtiyaç olup olmaması üzerinden değerlendirilmesi lazım. Başka maçlarda öndeyken girip girmemesi tamamen başka bir mevzu. Yenilen son golde takımın hatası kadar Salih'in de bireysel hatası var, o pozisyonda yapılacak en son işi yapıyor neredeyse. Ama kimsenin de kalkıp faturayı ona çıkaracağını sanmıyorum, Salih'e gelene kadar eleştirilecek çok daha temel şeyler bulunabilir. Yani Aykut Kocaman Salih'i harcadı falan demek bence mantıklı değil. Her ne kadar golden sonra ağlayacak konuma gelse de, acı bir tecrübe olsa da, Salih için olumlu kazanımlar da çıkmıştır diye düşünüyorum.
davidvilla
30.Ekim.2012, 14:24
Salih Uçan'ın oyuna girmesi, gençlik ve tecrübesinden ziyade oyun tarzından, mevcut durumda ihtiyaç olup olmaması üzerinden değerlendirilmesi lazım. Başka maçlarda öndeyken girip girmemesi tamamen başka bir mevzu. Yenilen son golde takımın hatası kadar Salih'in de bireysel hatası var, o pozisyonda yapılacak en son işi yapıyor neredeyse. Ama kimsenin de kalkıp faturayı ona çıkaracağını sanmıyorum, Salih'e gelene kadar eleştirilecek çok daha temel şeyler bulunabilir. Yani Aykut Kocaman Salih'i harcadı falan demek bence mantıklı değil. Her ne kadar golden sonra ağlayacak konuma gelse de, acı bir tecrübe olsa da, Salih için olumlu kazanımlar da çıkmıştır diye düşünüyorum.
Bence harika bir tecrube oldu.
Avrupada cezasahası onunde bekleyen oyunculara tek bir talimat verilir.
DONEN TOPA BİRDE VUR.ister kaleye gitsin ister daga taşa gitsin.
Çocuk buna altyapılarda alışkanlıgı olarak o maça girseydi o hatayı yapmazdı.
Tum turk topcuları gibi önceden bilmesi gerektiği konuları maç içindeki acı tecrubelerle ögreniyor.
İkinci bi konu da belki alakasız olacka ama savunma oyuncularının kafayla karsıladığı topları arkaya taca dogru vurmasıdır. İleri dogru asla değil. Mesela bu alışkanlıgı olmayan turk stoperler milli takımda oynuyor. Salih'in hatası onun kişisel hatası veya yeteneksizliği değil. Altyapsının saglam olmayısı yani kısacası HEPİMİZİN HATASI.
ReaList
30.Ekim.2012, 14:33
Rakip: Elazığ
"Çok tehlikeli bir takımla oynadığımızın farkındaydık"
Rakip: Kasımpaşa
Rakip: Limassol
Rakip: Antalya
Fenerbahçe her maça kendini rakibe göre şekillendirip, en baştan rakibe mahkum ve korkak oynamayı ediniyorsa, Fenerbahçe'nin şuana kadar ki performansı, futbolu ve vermiş olduğu haz müstehak, problem ?
https://twitter.com/AltanTanrikulu Güzel şeyler yazmış merak eden girip bakabilir.
RasAnt
30.Ekim.2012, 14:51
Aykut hocanın gardı düştü,yenilgiler bizi mutlu etmiyor ancak üzmüyorda... böyle enteresan bir ruh halindeyim,Kocaman bir Yıldırım dedik bitmeli artık bu işkence,son aparkatı artık birileri çıkıp vurmalı Alexle denediler yarım kaldı bitirin artık şu ikisinin işini.
Özgür Çetin
30.Ekim.2012, 15:44
Alex gittikten sonra yapılan 2 maçta fenerbahce çok iyi oynadı gözüktü aslında kötüydü.Gladbach maçında ceza sahası dışından 2 gol Beşiktaş maçı girdigin ilk pozisyon gol.. Ligte gol yemiyor diyrlar.Arkasına yaslanıyor Fenrbahce bakıyorum Mersin idmanyurdundan az gol atmış nerdeyse arkadaşlar.. Sen KUYT'ı alex gibi kullanmaya çalışıyorsun Baroni kendini Alex falan sanıyor anlamadım..FEnerbahcenin işi zor ki futbolcularda belirtiyor bunu.Takım geriye düştügünde psikolojik olarak bitiyor kadıköyün bile büyüsü bozulmuş..Sezon başında söyledim yine söylüyorum.Bu sene FEnerbahcenin şampiyonlugu zor.. Bu sene playoff falanda yok Gs yakalarsa farkı affetmez bu sefer
Ya hep akhisar örnegi veriliyor da. Akhisar bence Antalyaspor'dan daha iyi bir takım. En azından sahada ne yaptıgını bilen pas alışverişleri yapan ortasaha kullananan bir takım. Tek eksiği son vuruşlar. Onlar da antalya gibi zenciye şişir sistemiyle oynasa kalırlar kümede. Ama hocanın da tabi sahaya bir şeyler koyma istegi var. Klasik ligimiz bir anadolu takımı 4 buyukten puan alınca vay anam şöyle süper şu oyuncu böyle bilmem ne bu niye milli takıma alınmaz falan filan. Bence Akhisar'lı Anıl Antalyasporlu cogu oyuncudan daha fazla hakediyor milli takımı. Skor yorumculuğu işte bizi hiç bi yere götürmez götüremez. Antalyaspor'da ligi ortasıralarda bitirir. Mehmet özdilek de sezon sonunu bile görmeyebilir aha burada yazıyorum. Ama şimdi biraz once tamburacının yazısını okudum maçı izlemesem diycem bu antalya real madrid'ten farksızmış helal.
antalya geçen sene küme düşmekten son anda kurtuldu m.özdileki yollamadılar iyi başladıkları sezon ortasırada tamamlayıncamı yollucaklar ? :icon_razz:
davidvilla
31.Ekim.2012, 11:19
antalya geçen sene küme düşmekten son anda kurtuldu m.özdileki yollamadılar iyi başladıkları sezon ortasırada tamamlayıncamı yollucaklar ? :icon_razz:
this is turkey you know diye bir reklam vardı bilir misin :)
KanaKe
31.Ekim.2012, 19:08
Rakip: Elazığ
Rakip: Kasımpaşa
Rakip: Limassol
Rakip: Antalya
Fenerbahçe her maça kendini rakibe göre şekillendirip, en baştan rakibe mahkum ve korkak oynamayı ediniyorsa, Fenerbahçe'nin şuana kadar ki performansı, futbolu ve vermiş olduğu haz müstehak, problem ?
bence isin özeti budur.. her mactan sonra ezbere cümleler sahsen ben biktim lig maclarini zaten biraktim avrupa ligi maclarina bakiyorum onda da kanser oluyorum son limassol maci felaketti.
RasAnt
01.Kasım.2012, 14:45
Stoch zaten o resimdede bu seneki durumunu açıkca göstermiş yoklara oynuyor adam Krasiç zaten Guiza vakası olacak Kuyt formdan düştü tek çabalayan adam Sow bazende GG böyle koca 3 yıl nasıl geçecek bilmiyorum
Stoch zaten o resimdede bu seneki durumunu açıkca göstermiş yoklara oynuyor adam Krasiç zaten Guiza vakası olacak Kuyt formdan düştü tek çabalayan adam Sow bazende GG böyle koca 3 yıl nasıl geçecek bilmiyorum
aynen krasic nasıl bu kadar kötü olur anlamadım ben Juventus bizi ve sizi kazıkladı bu sene krasic melo :D