View Full Version : İstanbul B.B. - Galatasaray | STSL 10. Hafta
Nedvedmania
01.Kasım.2012, 17:42
http://img26.imageshack.us/img26/7730/12368884.png (http://img26.imageshack.us/i/12368884.png/)
Özgür Çetin
01.Kasım.2012, 18:43
Kesinlikle kazanırız.İBB eski havasından çok uzak artık.Galatasaray'DA puan kaybına tehammül yokk ifutbolcularda bunu benimsemiş durumda.. Selçuk'un performansı önemli.. 2 farklı kazanırız
europeanconquer
01.Kasım.2012, 18:55
Büyük ihtimal kazanırız.İnşallah Yekta yine ilk 11 başlar.Selçuk kendini gösterebiliyor.
davidvilla
01.Kasım.2012, 18:59
"O eski halimden eser yok şimdi"
İBB
Takımda motivasyon çok üst seviyede.Bu hafta GS TV'de sessiz sinema bile oynandı.İlişkiler çok kuvvetli bu moralle kesinlikle puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum tabi İBB'nin durumu da var.
mpaker66
01.Kasım.2012, 21:52
Kazanırız, seri yapmaya başlayacağız gibime geliyor.
Sirius Black
02.Kasım.2012, 00:03
Bu maçı da kazanır serimize başlangıcı veririz. :)
Homer J.S
02.Kasım.2012, 00:03
Yaklaşık 1 aylık bir süreçten sonra geçen hafta ilk kez maç kazandık. Üstelik skor da gayet netti. Gerçi Kayseri çok kötüydü fakat ben yine de o maçta takım adına pozitif noktalar gördüm. Özellikle Cris, Yekta, Selçuk ve Hamit'in performansları oldukça tatmin ediciydi..
Biz oturduğumuz yerden TV başından gözlemliyoruz takımı ancak eminim ki Fatih Terim bizden kat kat daha iyi gözlemliyor. Dolayısıyla Yekta'nın takımın geneline ve özellikle Selçuk'a ne kadar olumlu etki yaptığını görmüştür hocamız. Bana kalırsa takım iyi yolda.. Ayrıca İBB'de eski formundan bir hayli uzak, artık o eski tehlike yaratacak havasından uzaklaşmış görünüyor.
Umuyorum ki Fatih Terim'in kuracağı kadro şu şekilde olur:
Muslera-Eboue-Cris-Semih-Balta-Hamit-Yekta-Selçuk-Amrabat-Umut-Burak
Skor tahminim: İBB 0-2 Galatasaray (Goller: Amrabat, Umut)
Mamadou
02.Kasım.2012, 04:00
Galatasaray'ın net bir skorla kazanacağını tahmin ediyorum. 2-0 , 3-0 gibi. Merak ettiğim Fatih Terim'in geçen haftaki ilk 11'i bozup bozmayacağı. Geçen haftaki Yekta ilk 11'de oynamayı hak ediyor. Hele bu sezon yokları oynayan, ruhsuz F.Melo varken hayli hayli.
uAburak89
02.Kasım.2012, 19:06
XI: Muslera, Eboue, Dany, Cris, Riera, Hamit, Selçuk, Yekta, Amrabat, Umut, Burak
Kazanan kadro bozulmamış, kazanmaya devam ederiz umarım. :)
Yekta'nın ve Cris'in performansı bizim adımıza belirleyici olabilir, kritik konumdaki isimler bunlar. Yağmur varmış, ağır zeminde Melo daha iyi olabilirdi sanki ama bu sefer de Yekta'ya haksızlık olurdu bu durum.
H2 oynadım vallaha yakma beni Galatasaray :)
Walter Sakana
02.Kasım.2012, 21:01
İBB iç sahada en az puan toplayan 2 takımdan biri (4 maç 2 puan). Deplasmanda ise en çok puan toplayan 2 takımdan biri (5 maç 9 puan). Bugün kendi evlerinde olmalarına rağmen deplasmanda gibi oynayacaklar. Bu yüzden çok dikkatli olmamız gerekiyor. Ayrıca Trabzonspor'un ardından Fenerbahçe ile birlikte ligin en az gol yiyen 2.takımı İBB. Son 2 sezondur bu sahada 3-1 ve 2-0'lık sonuçlarla bizi mağlup ettiler.
Göründüğü kadar kolay bir maç değil sanki :p
Night_Mare17
02.Kasım.2012, 21:13
Zaman geçmiyor maça kadar.
uAburak89
02.Kasım.2012, 22:13
Umut attı, kötü başlamıştık, ilaç gibi geldi. Burak da güzel asist yapmış oldu. :)
Gncl1905
Umut Bulut 1-0 asist Burak Yılmaz.
europeanconquer
Burak,adamsın adam !
Eskiden olsa kaleyi düşünürdü.
William Rookwood
02.Kasım.2012, 22:14
Umut Bulut. 8. golünü atıyor...
Nedvedmania
02.Kasım.2012, 22:18
Bide Buraka bencil derler :) orda kim olsa kaleye vururdu ama burak akillilik yapti.
uAburak89
02.Kasım.2012, 22:19
Bir golden fazlasıdır bu benim gözümde, tekrar tekrar izleyesim geliyor. Umut indiriyor, Burak vursa kimse niye vurdun demez o pasını çıkarıyor. Çok güzel işbirliği, takım olma yolunda güzel işler bunlar.
Gncl1905
02.Kasım.2012, 22:22
Yalnız iyi oynamıyoruz :) Gol yiğeceğiz diye korkuyorum.
Flawless Victory
02.Kasım.2012, 22:23
Digiturk Play'a yine girilmiyor. Lanet olsun paramızla rezil oluyoruz.
uAburak89
02.Kasım.2012, 22:27
Gol oyunumuza daha da kötü yansıdı sanki, Yekta, Hamit çok kötü, rakibin de orta sahası sağlam basıyor. Zorlanıyor, bu maç da çok şeyler olur gibi.
sananes
02.Kasım.2012, 22:34
Amrabat'in tekmesini hakem çok güzel unutturdu,kartsiz gecti tebrikler:)
uAburak89
02.Kasım.2012, 22:38
Webo'nun bu kadar iyi tiyatrocu olduğunu bilmiyordum.
uAburak89
02.Kasım.2012, 22:45
Selçuk !
Güzel pas Selçuk'tan, güzel şut Burak'tan, dönen topu iyi takip ve sonrasında gelen gol. Buradan puan kaybı yaşamayalım artık...
William Rookwood
02.Kasım.2012, 22:46
Selçuk 2-0
europeanconquer
02.Kasım.2012, 22:46
Budur be ! Süper oldu bu devre bitmeden.
uAburak89
02.Kasım.2012, 22:49
Bu oyuna bu skor çok iyi, sarı kartı da bulunan Hamit mümkünse soyunma odasında kalsın, Melo girsin orta sahada hakimiyet kuramıyoruz.
RaSenGan
02.Kasım.2012, 22:50
Webo Felix'e özenmiş her yerden atıyo kendini.Hakem sürekli maçı durdurmasa daha keyifli bir maç izleyebilirdik.İkinci yarı bir gol atıp bir gol yiyebiliriz.Burak da atıcak gibi bir tane :)
Night_Mare17
02.Kasım.2012, 22:55
Hüseyin Göçek tam bir komedi. Her şeye düdük çalıyor yahu.
uAburak89
02.Kasım.2012, 22:57
Hüseyin Göçek iyi hakem değil, üstüne kamuoyunda yaratılan bir algı var ki gerçeği yansıtmıyor. Biz her maça 1-0 geride başlıyoruz Hüseyin Göçek'le. Başka hakem olsa çalacağı ya da çalmayacağı pozisyonlara tam tersi düdükler geliyor Hüseyin Göçek'ten. Vermesinler bizim maça bu adamı artık, ona da yazık, bize de.
Nedvedmania
02.Kasım.2012, 23:11
Bide bu hakeme Galatasarayli derler :)
uAburak89
02.Kasım.2012, 23:13
Cihan Haspolatlı bileğe basıyor, bir de itiraz ediyor. :)
Ralph
02.Kasım.2012, 23:15
Bu herifler bitek bize karşı iyi oynuyor galiba :)
ReaList
02.Kasım.2012, 23:18
Carvalhal Galatasaray'ı küçümsemiş mi n'apmış. İlk yarının son 15 dakikasını falan izledim tamam hoş güzel oynuyorsun da bu kadar açık oynarsan, kötü oynayan Galatasaray elini kolunu sallaya sallaya iki tane atar. Karşında Galatasaray var insan biraz daha temkinli oynar. Galatasaray biraz daha organize olmayı başarabilirse 3 4 olur bu maç.
uAburak89
02.Kasım.2012, 23:19
Twitter'dakiler sallamıyorsa Rıdvan Dilmen, Hüseyin Göçek konusunda benim gibi düşünüyormuş ve bunu dile getirmiş. Başımıza taş yağacak yahu.
Cris formunu buluyor gibi, düzgün adam.
uAburak89
02.Kasım.2012, 23:22
Yine güzel gol yedik. :)
europeanconquer
02.Kasım.2012, 23:22
2-1 oldu,Turgay Bahadır.
ReaList
02.Kasım.2012, 23:23
Cris formunu buluyor gibi, düzgün adam.
Geleceği parlak diyosun : )
uAburak89
02.Kasım.2012, 23:24
Geleceği parlak diyosun : )
Hehe. Yoklukta iş yapar diyorum.
Umut golü atsa maçı bitirecekti, çok kötü vurdu.
Amrabat çıktı, Emre girdi, maç gidiyor beyler...
Emre'nin saçma sapan ortasından gol çıktı, maça bak ya. :D
William Rookwood
02.Kasım.2012, 23:29
Turgay 20 maç olsa bir gol atar onuda bize :)
europeanconquer
Helal olsun Kamil !!!! :D :D
3-1
William Rookwood
Emre attı, Zayette'ye de çarptı gol oldu 3-1
burak o sol ayak ne öyle ya :D
europeanconquer
02.Kasım.2012, 23:41
Burak o asistten sonra bu yakışmadı :D
uAburak89
02.Kasım.2012, 23:45
Eduardo iyi kaleci, zaten o olmasa İBB bu kadar puan toplayamazdı herhalde.
Eduardo iyi kaleci, zaten o olmasa İBB bu kadar puan toplayamazdı herhalde.
eduardoyu bilmemde carvalhal olmasa ibb topladığının baya bi fazlasını toplardı :D
Kaka Leite
02.Kasım.2012, 23:49
burak o sol ayak ne öyle ya :D
O yüzden çevirdi bence Umut'a orada sol ayak :)
bu ne ya çizginin dibinden nereye attı :D
O yüzden çevirdi bence Umut'a orada sol ayak :)
olabilir ama orda sağ ayağına almayada çalışıp kaptırabilirdi de :D
uAburak89
02.Kasım.2012, 23:54
Emre Çolak, Hamit'in asistini yedi resmen..
Hamit ilk yarı ne kadar kötüyse, ikinci yarıda o kadar iyi. İkinci yarıdaki Hamit, çok katkı sağlar bize bu sezon. Fiziksel olarak toparlamış belli ki.
europeanconquer
02.Kasım.2012, 23:55
Yahu ne kadar çok kaçırıyoruz.Valla sinir oldum.
Kaka Leite
02.Kasım.2012, 23:57
bu ne ya çizginin dibinden nereye attı :D
olabilir ama orda sağ ayağına almayada çalışıp kaptırabilirdi de :D
İşte bu yüzden çevirdi diyorum ya :0:
uAburak89
Oyunumuz pek iyi değildi, düzelir umarım.
Bunun dışında herşey iyiydi, skor güzel, gol yemesek daha iyiydi tabii. Sakatlık yok. Cumadan kazandık, arkamıza yaslanıp sonuçları bekleyeceğiz. Galatasaraylı renktaşlarımı tebrik ederim. :)
RaSenGan
Webo Felix'e özenmiş her yerden atıyo kendini.Hakem sürekli maçı durdurmasa daha keyifli bir maç izleyebilirdik.İkinci yarı bir gol atıp bir gol yiyebiliriz.Burak da atıcak gibi bir tane :)
Müthiş tespit :u:
ECantona
03.Kasım.2012, 00:02
Hamitin içine sanki amatör liglerdne ruh kaçmış amerikan filmlerinde olur ya hafızasını unutur ama arada eski kimliğine döner hamit de arada münih günlerine dönüyor, yemin ediyorum içim acıdı boş kaleye atamadı gitti asist.Cuma maçlarını kazanmak güzel diğer maçları rahat rahat izliyoruz.Chris-dany güven vermiyor semih-chris güzel ikili olursa bu sezonu kazasız belasız atlatırız emre çolak da artık oynayacaksa oynasın ya arda abisi gibi olur ya aydın abisi gibi ötesi yok.
Night_Mare17
03.Kasım.2012, 00:08
2 maç arka arkaya kazanmak güzel bizi en çok Cluj maçı etkiler. Kazandığımız takdirde çok pis bir moral kazanmış oluruz lige de yansır Şampiyonlar Ligi'ne Cluj maçını da alırsak zor tutarlar artık.
Walter Sakana
03.Kasım.2012, 00:13
Ben ikinci yarının 10-15 dakikası hariç kötü oynadığımızı düşünmüyorum. İyi de oynamadık, akıllı oynadık. Sezon başından bu yana ilk kez rakibe göre oynadığımız bir maçtı. Ayrıca eski maçlarla kıyaslandığında en az pozisyon verdiğimiz maçlardan biriydi. Baskılı oynamadık diye kötü oynadık gibi bir algı oluştu sanırım. Ama dediğim gibi, bence çok akıllı ve gerektiği kadar oynadık. Kendimizi yormadan rahat bir galibiyet aldık.
Tek eleştirim Yekta'nın oyundan alınmasına. Maç kopmuş bırak maçı tamamlasın, zaten maç eksiği var. Ayrıca kartla oynayan Hamit var, Selçuk-Eboue gibi kilit ve alternatifsiz isimler var. Onlardan birini çıkartmasını beklerdim Fatih Terim'in.
uAburak89
03.Kasım.2012, 00:16
Abi Hamit'in çıkmaması da iyi oldu ama, kafa olarak rahatladı güzel işler yaptı. Şu sistemde Hamit > Yekta, Hamit'i kazanmak çok daha önemli bence.
Walter Sakana
03.Kasım.2012, 00:19
Ha unuttum yazmayı;
2.eleştirim Selçuk İnan'a. Burak'la iyi anlaşıyor olabilirler ama her topu aldığında sadece Burak'ı aradı gözleri, diğer kaçan oyunculara hiç bakmadı bile. Her iki kanattan da boş oyuncularımız gelmesine rağmen 3 kişinin arasında ısrarla Burak'ı buluşturmaya çalıştı topla. Umarım bu yaptığı devamlılık ve alışkanlık haline gelmez. Gerçi gelirse Fatih Terim uyarır büyük ihtimalle ama maçı izlerken çok rahatsız etti beni. Çünkü bu tür durumlar ileride takım içerisinde ciddi sorunlar doğurur.
Walter Sakana
03.Kasım.2012, 00:24
Abi Hamit'in çıkmaması da iyi oldu ama, kafa olarak rahatladı güzel işler yaptı. Şu sistemde Hamit > Yekta, Hamit'i kazanmak çok daha önemli bence.
Tabi ki öyle, ben kart riskinden dolayı dedim. Hakem zaten sakattı, yok yere 2.sarıdan cezalı duruma düşebilirdi o açıdan.
Ha unuttum yazmayı;
2.eleştirim Selçuk İnan'a. Burak'la iyi anlaşıyor olabilirler ama her topu aldığında sadece Burak'ı aradı gözleri, diğer kaçan oyunculara hiç bakmadı bile. Her iki kanattan da boş oyuncularımız gelmesine rağmen 3 kişinin arasında ısrarla Burak'ı buluşturmaya çalıştı topla. Umarım bu yaptığı devamlılık ve alışkanlık haline gelmez. Gerçi gelirse Fatih Terim uyarır büyük ihtimalle ama maçı izlerken çok rahatsız etti beni. Çünkü bu tür durumlar ileride takım içerisinde ciddi sorunlar doğurur.
Bende bunu çok gördüm maçta abi Selçuk eskiden bunu yapmazdı.Güzel maç çıkardık ama çok kaçırdık yine.Romanya'ya moralli gideceğiz :)
uAburak89
03.Kasım.2012, 00:32
Tabi ki öyle, ben kart riskinden dolayı dedim. Hakem zaten sakattı, yok yere 2.sarıdan cezalı duruma düşebilirdi o açıdan.
Anladım abi, bu arada Fatih Terim tıpkı senin yorumun gibi açıklamalar yapıyor, az baskı taktik gereğiymiş. :)
ECantona
03.Kasım.2012, 00:32
4-5-1 hakkındakı görüşleriniz ne?Bana kalırsa 4-5-1 olayını iyi becerdi takım, ileride umut arkada amrabat emre çolak hamit yekta selçuk eboue ve rierada bindirmelerle destek verirse 4-5-1 oynayabiliriz romanyada.
Bu arada 2 tane tartışmalı pozisyon var maçta.Birisi Dany'in müdahalesi birisi de Ambarat'ın ilk yarıda yakaladığı pozisyona ofsayt verilmesi.Dany'in düşülecek bir mühadelesi yok ama var.Carvalhal'da Dany'in atılsaydı diye bir açıklama yapmış zaten.Ambarat'ın pozisyonda da ofsayt yok gibiydi.Siz ne düşünüyosunuz ?
Özgür Çetin
03.Kasım.2012, 03:08
Danny'nin müdahalesinde faul falan yok o kadar kolay düşmez bir adam..
Şuna gelecegim.. Aydın Yılmaz Saga geçip hamit göbege geçtikten sonra iyi oynadı ki maç boyuda etkiliydi.Cris bugun yine kusursuzdu.Danny hala tedirgin edebiliyor beni.Riera iyi.
Özellikel Umut-Burak-Selçuk 3 lüsünün dostlugu takıma motive veriyor..
Şunu diyim İyi bir SABRİ Ebouden formayı alır birdahada vermez..
William Rookwood
03.Kasım.2012, 03:10
Ebouede bu sezon bir düşüş var niye bilmiyorum ama hiç beğenmiyorum.
davidvilla
03.Kasım.2012, 10:50
İbb bizim gibi, biz ibb gibi oynadık.
Selcuk eleştrilerden sıkılmış olacak ki çocuk surekli öne sürekli arapası deniyor asist yapmak için çabaılıyor. Sahayı enlemesine asla kullanmıyor. Bu baglamda kanatlarda oynayan oyuncular rakip cezasahasına yakın yerlerde topla bulusamıyorlar.
Beklerden ne bekliyorsunuz ki ? Ortada bir set hücumu yok ki. Kontratakta mı bek bindirme yapcak bu anca 1 ya da 2 kere olur. Selcuk ve Yekta oyunu sete cevirmiyor. Bunu yapan bir Efe vardı ki yenilmiş olmalarına ragmen bence macın adamıydı.
Dany webo pozisyonunu avrupada hakemler affetmez. Dany çok hızlı tekniği de harika, belki ortasaha oynasa daha yararlı olur zira stoper olarak pozisyon alma becerisi sıfır ve risk dolu bir adam.
Amrabat bence iyi bir transfer o da canını dişine takarak oynuyor.Ama istediği yerlerde topla bulusamıyor. Çok uzak yerlerde bulusabiliyor.
Kısacası kazandık pozisyona da girdik ama bu tarz bir futbolun pek geleceği yok. Set hücumunu hala adam akıllı yapamıyorz tabi yeni takım olmanın da etkisi var. Bakmayın siz, geçen seneden baya bir oyuncu değişti ilk 11de.
nannar
03.Kasım.2012, 13:21
burak yılmaz'sız bir 11 lazım şampiyonlar liginde. adam yakaladıgıın yarısını atsa şu anda çok daha farklı olurduk hem ligde hem şl'de. inşallah romanyada 4-5-1 oynarız
darkkobal123
03.Kasım.2012, 13:58
Galatasaray devre arasına kadar alır yürür artık, kimse durduramaz.
Nedvedmania
03.Kasım.2012, 14:00
Bu arada Cris için "Geçici transfer, öylesine alındı vs" diyenlere de selam olsun. Adam süper oynuyor.
MeliksahAydogan
03.Kasım.2012, 14:17
Galatasaray devre arasına kadar alır yürür artık, kimse durduramaz.
Katılıyorum.
Bu arada Cris için "Geçici transfer, öylesine alındı vs" diyenlere de selam olsun. Adam süper oynuyor.
Aynen , biraz daha hızlı olsa gerçekten harika olur ama , yaptığı hamleler çok başarılı ve yerinde , Cluj maçına Cris - Semih ikilisi çıkmalı.
uAburak89
03.Kasım.2012, 14:25
2 galibiyete vermeyin gazı. :) Daha bu ligde neler olur neler, alınacak çok puan var, derbiler var, ne farklar kapandı.
Cris transferi olduğunda acele ediyorsunuz demiştim, tabii ortaya atılan isimlere göre hala kötüdür ama, tecrübesi çok net belli oluyor. Dany, Semih tıpkı Ujfalusi'den olduğu gibi bir şeyler kapmalılar.
uAburak89
03.Kasım.2012, 14:41
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenerek aldıkları 3 puanın kendileri için önemli olduğunu ifade etti.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Terim, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu vurgularken, ''Geçen sezon da burada sıkıntı yaşamıştık. Rakibimiz her an her şeyi yapabilecek bir kadroya sahip. Alınan 3 puan sevindirici'' dedi.
Önlerinde oldukça yoğun bir maç takvimi bulunduğunu dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, ''Neredeyse devre arasına kadar hiçbir çarşamba günümüz boş olayacak. Türkiye Kupası'na da giriyoruz. UEFA Şampiyonlar Ligi ve lig ile birlikte zor bir döneme giriyoruz. Elimizdeki enstrümanları en iyi ve ekonomik kullanmak zorundayız. Bugün biz de ekonomik oynadık. Belki biraz değişik gelebilir ama çok az baskı ve pres yaptık. Oyunu kendi sahamızda kabul ettik. Buna rağmen çok gol pozisyonu yakaladık. Bu sahada, iyi bildiğimi için bu sahayı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u geçip 3 puan almak bizim için CFR Cluj maçı öncesi sevindirici. Ayrıca, kazanma alışkanlığımızı tekrardan edinebilmek için bunlar da lazım. O yüzden memnunum. Sevindim. 3 puan her zaman iyidir. Şimdi tamamen CFR Cluj maçına konsantre olacağız.'' diye konuştu.
"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYUNUMUZUN KARŞILIĞINI ALAMADIK"
Fatih Terim, bir soru üzerine UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 3 maçlarında yalnızca 1 puan almalarıyla ilgili olarak, ''Şampiyonlar Ligi'nde puan olarak, oyunumuzun kaşılığını alamadık. Manchester United maçında çok fırsat yakaladık. Braga maçında çok baskılı oynadık ama onlar iki kez gelip gol buldular. Bir CFR Cluj maçında doğayı geçemedik. Yapacak bir şey yok. Bazen istedikleriniz olmayabilir ama Avrupa'da son sözümüzü söylediğimize inanmıyorum. Son sözü söylemeye daha vakit var. En önemli engel CFR Cluj. Bakıldığında gruptaki en başarılı ikinci takım gözüküyor. Kolay olmayacak ama benim takımım kazanabilecek güçte ve kazanmak için oynayacağız. İnşallah kazanırız ve tekrardan bir kıvılcım yakarız'' şeklinde konuştu.
Terim, cezalı Melo'nun yerine CFR Cluj maçında oynaması beklenen Yekta'nın performansına değinirken, esprili bir şekilde, ''Kayserispor maçındaki ve bugünkü performansını karıştıracağız. Herhalde ortaya 6-7 puanlık bir şey çıkar'' derken, ''Uzun süre oynamadı ve birden her şeyi dört dörtlük yapması kolay değil. İyi olacaktır'' ifadelerini kullandı.
CFR Cluj maçı için kafasında tam bir kadro oluşturmadığını anlatan sarı-kırmızılı çalıştırıcı, ''Elmander'e bile, 'Mümkünse bizimle gel, mümkünse soyun' dedim. Onu erken döndürebileceğimize inanıyorum. Çarşamba günü müthiş bir efor sarf edeceğiz. İnşallah gülen taraf biz oluruz'' şeklinde görüş belirtti.
davidvilla
03.Kasım.2012, 14:47
mümkünse soyun dedim..
...........:D
uAburak89
03.Kasım.2012, 14:59
Yedek soyunmak manasında ama evet bana da biraz komik geldi okurken. :D Türkçemizin esnekliği. :)