PDA

View Full Version : Christoph Daum köşeye sıkıştı

mgungor
07.Haziran.2006, 13:33
Christoph Daum köşeye sıkıştı

Fenerbahçe, 225 bin euro tazminatı kabul etmediği takdirde Daum'un sözleşmesini "haklı nedenlere" dayandırarak tek taraflı olarak feshedecek ve "istersen FİFA'ya git" mesajı verecek.

http://www.superspor.com/images/1/29/5019_B_Daum019.jpg

Daum'un Alman avukatlarıyla dün bir araya gelen sarı-lacivertli yöneticilerin 450 bin euro tutan üç maaş tazminat yerine yarısını önerdiği ancak uzlaşma sağlanamadığı bildirildi. Avukatlar, ameliyat olan Daum'un sözleşmesindeki "Hastalık nedeniyle sözleşme feshedilirse, 3 maaş ödenir" hükmünü öne sürerken, yöneticiler "İstifa etti. Bu da haklı feshi gerektirir" tezini masaya koyuyor.

Bu arada 12 Haziran'daki yönetim toplantısında Aziz Yıldırım'ın "devam mı tamam mı?" kararı kesinleşecek. Antrenör adayları olarak Parreira ve Scolari'nin yanı sıra Lippi'nin de gündemde olduğu ileri sürüldü.
07.06.2006

Kaynak : Milliyet

ibo
07.Haziran.2006, 18:24
yaw gitmesin daum FB den ya :D iyidik böyle :)

Burak Duran
07.Haziran.2006, 18:32
bencede daum kalsın süper! hoca :D

gezenti
07.Haziran.2006, 22:04
yaw gitmesin daum FB den ya :D iyidik böyle :)
buna çok gülerim işte ahanda gülüyorum:D:D:D

Universal
07.Haziran.2006, 22:07
evet daum iyi hoca diye alay ediyorsunuz ama Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi yabancı hoca

Burak Duran
07.Haziran.2006, 22:16
evet daum iyi hoca diye alay ediyorsunuz ama Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi yabancı hoca

abartma bence daha ne hocalar geldi daumdan iyi

Universal
07.Haziran.2006, 22:21
o zaman başarıları
BJK ile Türkiye Kupası ve Lig Şampiyonluğu
Fenerbahce ile 2 kez Türkiye Kupası Finali 2 Kez Lig Şampiyonluğu
başka hocalar var ama 1 yıl kalıp gittiler lucescu bile 2 kez lig şampiyonluğu yaşadı birde super kupa(ama o fatih terimin eseriydi)

Burak Duran
07.Haziran.2006, 22:39
ya çok yenileri düşünüyosun bi milne derwall falan geldi bu ülkeye

paceywitter
07.Haziran.2006, 23:38
galiba daum kadar kupa kaldıran yabancı hoca türkiyeye gelmedi bu senede başarılıydı sonuçta derbi kaybetmeden 81 puan topladı kolay iş değil ama oynattığı futbol kötüydü zaten bu yüzden sevilmiyordu bende sevmiyorum zaten