PDA

View Full Version : Full oyunu BETA üzerine yüklemek



Ralph
02.Kasım.2012, 17:22
Full oyunu yüklemek konusunda sıkıntı çekenler:

Önce Steam açıyoruz :

http://img706.imageshack.us/img706/7261/ekranalntsgj.jpg (http://img706.imageshack.us/i/ekranalntsgj.jpg/)

Fotoğrafta, aşağıda görünen "oyun ekle" seçeneğine basıp "ürün etkinleştirme" diyoruz. Daha sonra oyununuzun içerisinden çıkan kodu oraya yazıp ilerle diyoruz.

Günellemeler yapılıyor . . .

http://img405.imageshack.us/img405/8168/ekranalntsmn.jpg (http://img405.imageshack.us/i/ekranalntsmn.jpg/)

İşlem tamam.

http://img528.imageshack.us/img528/2108/ekranalntslb.jpg (http://img528.imageshack.us/i/ekranalntslb.jpg/)

enesx86
02.Kasım.2012, 17:26
Bende de aynısı oldu Full sürümü yükleyemiyorum.

Ralph
02.Kasım.2012, 17:27
Sildim baştan yüklemeyi deniyorum. Ayrıca baştan yüklerken de kapağın içerisinden çıkan keyi sormadı. Bakalım ne olacak.

enesx86
02.Kasım.2012, 17:35
Oyuna sahipsiniz diyo ama betayı kaldırıp tekrar indiridğimde yine beta kuruyor. Full sürümü kurmuyo?

Ralph
02.Kasım.2012, 17:37
Kurulmak üzere benimde şimdi bakacağım.

Ralph
02.Kasım.2012, 17:42
İlk mesajı değiştirdim. Oraya bakarak yapabilirsiniz.

mustangshelby
02.Kasım.2012, 17:43
13.1 diyor versiyon doğrumudur ?

sui generis
02.Kasım.2012, 18:08
beyler kodu girdim. birşeyler indirdi. sonrada Football Manager 2013 kuruluma hazırlanıyor diyor uzun zamandır. siz de beklediniz mi bu kadar ?

Ralph
02.Kasım.2012, 18:09
beyler kodu girdim. birşeyler indirdi. sonrada Football Manager 2013 kuruluma hazırlanıyor diyor uzun zamandır. siz de beklediniz mi bu kadar ?

Evet Muhammet ben de baya bekledim. Yeni fotolar ekledim ilk mesajıma. O son fotoda baya bi bekledim.

sui generis
02.Kasım.2012, 18:13
yalnız bende şu resimde kalıyordu. ben de oyunu açtım açıldı. 13.1 yazıyor , o resimdeki durum hala geçerli. bekliyor öyle :)

http://img426.yukle.tc/images/40121.png (http://www.yukle.tc)

Ralph
02.Kasım.2012, 18:16
Aynen bende de öyle oldu. Steam'ı kapattım. Baştan açtım ve dolmaya başladı.

Cengo
02.Kasım.2012, 18:16
Betayı silip baştan yükleyebilirsiniz. Neden yapmıyorsunuz ki? Kurulum DVDniz olduğu için problem olmaz.

sui generis
02.Kasım.2012, 18:17
Betayı silip baştan yükleyebilirsiniz. Neden yapmıyorsunuz ki? Kurulum DVDniz olduğu için problem olmaz.

benim dvd/cd room um yok. o yüzden indirmekle falan uğraşmayım baştan. zaten girdi oyuna.

Ralph
02.Kasım.2012, 18:21
Betayı silip baştan yükleyebilirsiniz. Neden yapmıyorsunuz ki? Kurulum DVDniz olduğu için problem olmaz.

Ben öyle yaptım bir işe yaramadı. Yine anlattığımı yapınca düzeldi. Silip baştan yüklediğim halde BETA yazıyordu. Cache'yi de silmiştim.

mustangshelby
02.Kasım.2012, 18:22
yalnız bende şu resimde kalıyordu. ben de oyunu açtım açıldı. 13.1 yazıyor , o resimdeki durum hala geçerli. bekliyor öyle :)

http://img426.yukle.tc/images/40121.png (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.yukle.tc)


ben bunu baya bekledim yüklemeyince iptal dedim.

ugurbeckham
02.Kasım.2012, 18:32
beta indirdiğimiz key ile indiremiyormuyuz fullu :S

Epitaph
02.Kasım.2012, 19:15
yalnız bende şu resimde kalıyordu. ben de oyunu açtım açıldı. 13.1 yazıyor , o resimdeki durum hala geçerli. bekliyor öyle :)

http://img426.yukle.tc/images/40121.png (http://www.yukle.tc)

bu ekranı daha çok beklemek gerekiyor mu yoksa iptale basıp oyuna mı girelim?

sui generis
02.Kasım.2012, 19:17
basın iptale. ben kapattım steam i baştan açtım. açtığımda yoktu :) şuan oyundayım.

tuncernet
02.Kasım.2012, 20:10
tam 648.6 mb lık dosya güncelleniyor diyor doğrumudur acaba
http://e1211.hizliresim.com/13/2/fk48w.png

Mete07
02.Kasım.2012, 21:09
Beyler bu beta icin kullandıgımız kod ile tam sürümde ki aynı mı?

semihgenc85
02.Kasım.2012, 21:46
Arkadaşlar beta'dan full'e 380 mb dosya indirdi. versiyon 13.1.1 olarak gözüküyor.. doğru mudur acaba ?

magicstigvolki
02.Kasım.2012, 22:02
İyide madem oyunu internetten indiricek CD deki dosyalar ne ozaman ? Amma saçma işmiş hayır ben CD den kurim steamden sadece aktivasyon yapsın sonrada updateler falan yine steam üzerinden yapılsın...

Ralph
02.Kasım.2012, 22:04
Evet, oyunun versiyonu 13.1.1'dir. Güncelleme oluyorsa zaten son versiyonuna kadar yükler zaten. Orjinal oyun almanın en güzel yanı da bu zaten.

yoshisu
03.Kasım.2012, 01:56
Ben herşeyi yapıyorum ama oyunu full sürüme çevirmiyor. çünkü yükleme başlamak üzereyken şu uyarıyı alıyorum. Hata Kodu: -118 Sunucuya bağlanılamıyor, sunucu çevrimdışı veya internete bağlı değilsiniz. (internete bağlıyım)

immortal86
03.Kasım.2012, 02:05
Oyunu yükledim sanırım ama nedense 380mb'lık bir güncelleme yaptı...Yani tam sürüm bu mu ? O zaman neden CD aldık ki biz...CD'den kurulum hiçbir işe yaramadı...

mustangshelby
03.Kasım.2012, 02:23
Oyunu yükledim sanırım ama nedense 380mb'lık bir güncelleme yaptı...Yani tam sürüm bu mu ? O zaman neden CD aldık ki biz...CD'den kurulum hiçbir işe yaramadı...

Cd aldın çünkü key cd'nin içinde o keysiz oyunu oynayamazdın :)

koraybahce
03.Kasım.2012, 02:30
Arkadaşlar ben bir şey soracağım: Oyunu önce beta oynadım şimdi de kodu etkinleştirerek tam sürüme çevirdim oynuyorum. Yalnız oyunu başka bir bilgisayara yüklemek istediğimde ya da arşivime koymak istediğimde (oyunum kutulu ama cd nin hiç bir işe yaramadığını, sadece steam a yönlendirmeye yaradığını görünce üzüldüm, ben oyunun kurulumu olur diye tahmin ediyordum.) bunu nasıl yapacağım? Tekrar download etmem mi gerekecek steam dan. Daha önce download edilen kurulumları bilgisayarımda nerede bulabilirim? Yoksa oyunu arşive katmak ya da başka bir bilgisayara yüklemek için korsan mı indirmem lazım illa?

koraybahce
03.Kasım.2012, 02:32
Ben herşeyi yapıyorum ama oyunu full sürüme çevirmiyor. çünkü yükleme başlamak üzereyken şu uyarıyı alıyorum. Hata Kodu: -118 Sunucuya bağlanılamıyor, sunucu çevrimdışı veya internete bağlı değilsiniz. (internete bağlıyım)

dns in google ın dns i ise steam a bağlanamazsın. türk telekom un dns lerini ayarla

195.175.39.39
195.175.39.40

JohnConner
03.Kasım.2012, 13:08
betayı sildim full sürüm ü yükledim ama hala oyunun giriş ekranında beta yazıyor yardımcı olabilecek var mı?

Ralph
03.Kasım.2012, 13:15
betayı sildim full sürüm ü yükledim ama hala oyunun giriş ekranında beta yazıyor yardımcı olabilecek var mı?

Anlattığım gibi yaptınız mı?

JohnConner
03.Kasım.2012, 13:17
Anlattığım gibi yaptınız mı?

ilk mesajı okudum ben betayı silip gelen cd ile full sürüm ü yüklemiştim giriş ekranında hala beta yazıyor şimdi ne yapmam lazım onu bilmiyorum

Ralph
03.Kasım.2012, 13:20
Benim 1. mesajda anlattıklarımı yaptığınız takdirde yazmayacaktır. Tekrar kontrol etmenizi öneririm baştan.

JohnConner
03.Kasım.2012, 13:22
Benim 1. mesajda anlattıklarımı yaptığın takdirde yazmayacaktır. Tekrar kontrol etmeni öneririm baştan.

dostum oyunun içerisinden çıkan key demişsin öyle bir key çıkmadı oyunun içerisinden senin dediğine göre benim oyunu silip betayı kurup üstüne oyunu kurmam gerekiyor doğru mudur?

uAburak89
03.Kasım.2012, 13:23
dostum oyunun içerisinden çıkan key demişsin öyle bir key çıkmadı oyunun içerisinden senin dediğine göre benim oyunu silip betayı kurup üstüne oyunu kurmam gerekiyor doğru mudur?

Oyunun içinde kitapçık var, arkasında key var. Onu girmen lazım, sonrasında update ile birlikte Beta'dan normale dönüyor. İlk mesajdakileri eksiksiz uygularsan sıkıntın çözülecek.

ToRoSKaPLaNı
03.Kasım.2012, 13:24
Beyler bende güncelleme filan olmadı sanırım.Oyunum şimdi full e döndü mü yoksa hala betada mı anlamadım.Versiyon 13.1.1 ancak kafamı kurcalayan hiç güncelleme yapmaması oldu.

JohnConner
03.Kasım.2012, 13:26
Oyunun içinde kitapçık var, arkasında key var. Onu girmen lazım, sonrasında update ile birlikte Beta'dan normale dönüyor. İlk mesajdakileri eksiksiz uygularsan sıkıntın çözülecek.

teşekkür ederim kitapçıkın arkasında key olduğunu bilmiyordum sorun kalmadı

Ralph
03.Kasım.2012, 13:26
Oyunun içinde kitapçık var, arkasında key var. Onu girmen lazım, sonrasında update ile birlikte Beta'dan normale dönüyor. İlk mesajdakileri eksiksiz uygularsan sıkıntın çözülecek.

Aynen öyle :)


Beyler bende güncelleme filan olmadı sanırım.Oyunum şimdi full e döndü mü yoksa hala betada mı anlamadım.Versiyon 13.1.1 ancak kafamı kurcalayan hiç güncelleme yapmaması oldu.

Oyuna girdiğinde sağ altta beta yazıyorsa olmamıştır.

hakanergul
04.Kasım.2012, 13:26
benimde sormak istediğim bir şey var.yanlış anlamadıysam.satın alınan dvd de beta program yüklü.
bu programı yükleyip keyleri girdikten sonra steamden download yapıldığında oyun full sürüme kavuşuyor.peki ben bu şekilde bir pc ye yükledim.aynı şekilde laptopumada yüklemek istiyorum.bu şekilde sorun olurmu.büyük ihtimalle ilk aktivasyonda steam tarafından makinanın mac adresi kaydedilecek.laptopla kurulumda başka mac adresi olduğunu anlarsa sorun olurmu.bilgisi olan yada daha önce bunu tecrübe etmiş arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim

mahmut243
04.Kasım.2012, 22:10
Ralf" ben dediklerini yaptım fakat ürün zaten aktif diyor. oyunun içindekinden kastın tam neresi oyun kutusunun içindeki ön sipariş şifresi değil mi? başkası mı var?
bir de 1. mesajdaki okun anlamını çözemedim

mahmut243
06.Kasım.2012, 08:44
http://f1211.hizliresim.com/13/6/fp4b9.png


bu nedir? bitire tıklayınca kapanıyor. yükleme yapmıyor

fotosuki
06.Kasım.2012, 13:54
@mahmut243

Bitire bas. İndirmeler sekmesini tüm oyunlar yap. Solda fm 13 olmalı. Ona tıkladığında install yazması lazım.

fernando1907
06.Kasım.2012, 16:55
Oyun az önce elime geçti akşam eve gidince yükleyeceğim full sürümü de yüklerken cd yi takmıyomuyuz pc'ye ?
ulan yıllardır korsan oynaya oynaya ne cahil millet olmuşuz :) neyse sorum hala geçerli cd'yi takmaya gerek var mı yokmu ?

SoNSuZLuKC
06.Kasım.2012, 17:12
Oyun az önce elime geçti akşam eve gidince yükleyeceğim full sürümü de yüklerken cd yi takmıyomuyuz pc'ye ?
ulan yıllardır korsan oynaya oynaya ne cahil millet olmuşuz :) neyse sorum hala geçerli cd'yi takmaya gerek var mı yokmu ?

Beta yüklüyse ürün aranhtarını gir oyunu güncellesin. Yok şayet yüklü değilse cd den kurumlum yap oyun zaten kendini günceller.

mahmut243
06.Kasım.2012, 17:40
@mahmut243

Bitire bas. İndirmeler sekmesini tüm oyunlar yap. Solda fm 13 olmalı. Ona tıkladığında install yazması lazım.

dediğin yerde de yok