PDA

View Full Version : Sakatlıklar

Pilav
07.Haziran.2006, 14:42
Arkadaşlar merhaba CM 03-04 den beri oynamıyordum.

1 haftadır FM06 oynamaya başladım. En büyük problemim ve bir türlü çözemedim. 4-5 farklı takım aldım hepsinde aynı problem. Antreman çeşitleri yoğunlukları. bir sürü şey denedim. Doktorların en iyilerini aldım. Forumda yazılan yazıları yapılan önerileri uyguladım.

Ama sürekli aynı problem.

Her hafta 1-2 tane futbolcu sakatlanıyor. Her maç aşağı yukarı 1 adam sakatlanıyor. Hele hele kalecilerin bile bu kadar çok sakatlandığını ilk defa görüyorum.

Bu oyunun bir problemimi acaba?! Sizdede gerçeğin ötesinde bir sakatlanma problemi varmı. Yada versiyonu atlatarak çözülüyormu bu 6.0.1 kullanıyorum

dinaMYt
07.Haziran.2006, 14:44
6.0.3 patchini indir...

Pilav
07.Haziran.2006, 14:51
Bu patch kayıtlı oyunlarıda etkileyecekmi? Artı çözüm bu mu? yoksa bir denememi tavsiye ettin?

sergenNn
07.Haziran.2006, 15:17
Kayıtlı oyunları etkiler
6.0.3. ü indirmen çözümdür bir tavsiye falan değildir ;)

Pilav
07.Haziran.2006, 15:27
saolun varolun

cüneyt11
07.Haziran.2006, 20:55
adamlar doğuştan sakat herhalde.bana da oluyor ama gayet normal.adam sakatlanmadan nasıl futbol oynasın.yani her adam sakatlanır normalde.işte fm nin gerçekçiliğinden bi tanesi.

dentaconstantin
07.Haziran.2006, 21:47
6.0.3 ü de yükledim ama kabul edin sakatlıkları abartmışlar hastalığa bişey demiyorum o güzel olmuşta benim şu anda 3 oyuncum 3-5 ay sakat bekliyorum bi gün monitöre kafa atıcam bende sakatlanıcam bu oyun bunu istiyor heralde...

Emurafu
07.Haziran.2006, 23:42
bendede aynısı genelde oynucular 1 hafta sakat oluyor

Pilav
08.Haziran.2006, 00:12
valla bende yükledim ama çözüm bu değil. oyunun kendinde bir problem var bence . şu anda yeni oyuna başladım oyunda 3 hafta geçti vede 6 sakat var.

Bunun gerçeklikle ilgisi yok. 1 kalecinin sezon boyunca 3 kere sakatlanması nerde görülmüş.

ceyhun127
08.Haziran.2006, 00:27
antreman programi yogun veya alan daralmayi sık sık yaparsaniz baya bi oyuncu sakatlaniyo denedim onayladim...

pessy
08.Haziran.2006, 00:29
bendede çok sakatlık vardı ben çözümünü buldum...

eleftropoulos
08.Haziran.2006, 00:33
benim oyunumda da çok sakatlık oluyor...oyuncularına yoğun antrenman programı uygulamaa...biraz hafif antrenman yaptır....

Pilav
08.Haziran.2006, 00:37
sırf deneme maksatlı genel orta yoğunluklu yani oyunun default antremanını veriyorum :) ... neyse sol kanat oyuncu kalmadı takımda 18 lik sübyanları alıyorum a takıma ... 5. haftam 8 sakatım var :)). tam komedi oldu.

ben dinleneyim bari oyundaki 7. haftamda esas kaleci 2. defa sakatlandı. kupadan elendim :)).
Büyük takımlarda problem olmaz herhalde ama küçük takımda zaten zarzor transfer yapıyoz.

Bu gece yeteri kadar deli oldum yarın yeni denemeler yaparım artık.

aLka
08.Haziran.2006, 03:14
bendede çok sakatlık vardı ben çözümünü buldum...
nedir cözümü, bize de anlatırmısın..?

ronaldinho34
08.Haziran.2006, 14:12
Bunun versiyonla bir alakası yok bende 6.03 kullanıyorum ama genelde 6-7 oyuncum sakat oluyor he hafta ve süreleri genellikle 2-3 hafta arasında değişiyor.Bu tamamen antrenman prog. ile alakalı.eğer çok ağır yaparsan sürekli oyuncuların sakatlanır sana önerim antrenman programını ağır ve ya orta olarak zaman zaman değiştir;)

Pilav
08.Haziran.2006, 14:19
Öncedende tekrarladığım gibi antremanım orta seviyede ve genel di. Şimdi hafif antreman veriyorum deneme için. Kaleçim 9. haftada 3. defa sakatlandı her maçta 1 sakat vermeye devam ediyorum. Artık yavaş yavaş fm 05 alsammı diye düşünüyorum

Bu arada bazı oyuncuların geçmişlerinde sakatlıkları gözükmüyor?!

atlantis_fb
08.Haziran.2006, 15:43
sakatlık sorunu ilk haftalarda daha yoğun gözlenior.aben antreman programını yoğunda kullanıyorum ve ortalam her hafat 1 oyuncum falan sakat oluyor.bu çözüm değil ama en azından bir oyuncuyla kurtarıyoruz.6.0.3 ün sakatlıklardada mutlaka bi değişikliği vardır.onu kesinlikle yükle

Pilav
08.Haziran.2006, 16:43
yükledim zaten... ayrıca patch in açıklamasında sakatlık ligindeki bazı hatalar düzeltilmiş başka ilgili bir şey yok