View Full Version : Fenerbahçe - AEL Limassol | Avrupa Ligi C Grubu
di canio
05.Kasım.2012, 18:41
http://img707.imageshack.us/img707/7361/zzzfenerbaheael.png
darkkobal123
05.Kasım.2012, 18:56
Fenerbahçe kötü, hem de çok kötü. Akhisar'a karşı ne kadar zorlandığını hepimiz gördük. Ancak herşeye rağmen Kadıköy'de kazanacağını düşünüyorum, başarılar Fenerbahçe.
TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Kasım.2012, 19:02
uzun bir zaman sonra seyircisiyle bulusacak FB. sahadaki mactan cok tribunun yapacaklari one cikacaktir suphesiz. maci aliriz diye dusunuyorum ama kazansak bile garantilemis olmuyoruz, son maca kadar cikma mucadelesi devam eder bence. limassol puan koparamazsa digerlerinden baraj puani 10a kadar cikacak.
zeck17
05.Kasım.2012, 19:24
Fenerbahçe yine kapalı futbol oynar golü atar ve yatar diye düşünüyorum kontradan da bir tane daha atar 2-0 biter fenerbahçe gruptan çıkar diye düşünüyorum
uAburak89
05.Kasım.2012, 20:00
Bence Fenerbahçe avrupa maçlarında akıllı oynuyor, biraz daha dikkatli ve efektif olabilse oyun daha da tatmin edici olur. 2 deplasman galibiyetiyle iş bitti zaten bence çoktan, bu maçta 2-0,3-0 gibi net bir skor alacağını düşünüyorum temsilcimizin.
petrol_fb12
05.Kasım.2012, 20:34
Manisada alınan galibiyetin yanı sıra muhteşem futbolla taraftarını adete mest eden fenerbahce avrupa arenasında rum kesiminin "TEHLİKELİ RAKİPLERDEN" Ael macına cıkıyor Ülke puanı için önemli olucak karşılaşmada fenerbahcenin 90 dakika boyunca atak oynayan kanatlardan bastıran pas yaparak kaleye gidicek olması taraftaları şimdiden macın başlama saatini heycanla beklemesini sağlıyor öte yandan aykut kocaman "SELÇUKTAN VAZGEÇMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM" acıklmasından sonra beklentiler iyice arttı taraftarlar heycanla 8 ekim perşembe saat 20:00 beklemeye başladılar fenerbahcemize bu yolda başarılar
ForsakeN
05.Kasım.2012, 20:37
Fenerbahçe yine kapalı futbol oynar golü atar ve yatar diye düşünüyorum kontradan da bir tane daha atar 2-0 biter fenerbahçe gruptan çıkar diye düşünüyorum
Avrupa maçlarında binlerce pas yapmak yeterli olmuyor malesef. Kontrolü elden bırakmamak,dikkatli defans yapmak en iyisi. Bunu bu yıl daha iyi anladık
ParduS
05.Kasım.2012, 20:43
Rüyamda basit goller yiyerek maçı 2-0 kaybediyorduk .) Umarım tersi çıkar ve kazanan taraf biz oluruz.
nannar
05.Kasım.2012, 20:59
fark olur... fenerbahçe'liler akhisar maçından sonra çok daha rahat bir maç izlerler :)
ReaList
05.Kasım.2012, 21:27
Futbol oynayan, oynadığında zevk veren, rakibe mahkum olmayan, maçın sonlarında bize gereksiz adrenalin yaşatmayan bir Fenerbahçe izlemek istiyoruz (Uzun yıllardır) Mevcut durum, paranla nasıl rezil olursun gibi bir şey, Artık yeter, hoca mı değişir, futbolu mu değişir, oyuncular mı değişir, anlayış mı değişir bilmem ama bir şeyler değişsin artık...
di canio
05.Kasım.2012, 21:57
AEL'yi küçümseyenleri görüyorum bazı yerlerde. Fenerbahçe'nin kadrosunun piyasa değeri ile AEL'i karşılaştırıyorlar. Neden rahat kazanamıyor Fenerbahçe deniyor. Doğru olmasına doğru. Ama KRK, Avrupa Kupası sıralamalarındaki hemen arkamıza sadece Fenerbahçe ile oynayarak gelmedi. Kadro kalitesi ya da oyuncuların değer kıyaslamasında çoğunlukla gerisinde oldukları takımlarla mücadele ederek yükseldiler. İşin bir boyutu bu. Diğer boyutu ise ülkemizin yıllardır devam eden içler acısı hali. Lig sonuncumuzun harcadığı paralar bile KRK takımlarına göre önemli miktarlar. Harcanan paraların karşılığı olarak beklentilerimizin gerisinde kalıyoruz hep. UEFA şampiyonluğuna uzanan Galatasaray kadrosu ve yapılanması dışında akıllı organizasonlar kurmak gibi bir düşüncemiz olmadı hiçbir zaman. Fenerbahçe adına; Daum'un eline verilen ve ülkemizin gördüğü en kaliteli 2 jenerasyondan birisi olan 1981-1982 doğumlu Ümit Milli takımımızın önemli isimleri ile yapılmaya çalışıldı. Ama olmadı. Bu sadece Fenerbahçe'nin sorunu değil o yüzden. Bu durum Fenerbahçe'nin mevcut kötü futbolunu da makyajlamaz. Kötü bir dönemden geçiyoruz, çok kötü oynuyoruz. Bu da bir gerçek.
Umarım kazanıp, sakatların iyileşmesiyle daha iyi futbol sergilemeye başlarız.
Universal
05.Kasım.2012, 23:26
Maça gidip gitmeme konusunda kararsızım. Alex'den sonra ilk erkekli maç. Taraftarın davranışı maçı belirler. Eğer maç başlarında öne geçersek, tarihi fark gelir. Oldu ki kaza golü yedik. O maç bitmez.
footballer33
05.Kasım.2012, 23:29
Fenerbahçe için sıkıntısız bir maç olacağını düşünüyorum. Kazanıp gruptan çıkmayı garantilerler ve son 2 maça stressiz, kasıntısız çıkarlar.
erdem344
06.Kasım.2012, 00:11
Sakatlarda egemen hariç hepsi iyileşti . Maça gelırsek önce basan yardımlaşan alanı iyi daraltan one dogru oynayan takım izlicez herkesin ici rahat olsun . 4 0 kazanıcaz
EndoplazmiK RetikuluM
06.Kasım.2012, 20:17
İlk maçta AEL elinde çevirdi bizi ama hücumda deneyim eksikliğinden dolayı puan alamadılar. Bu maçta, İstanbul'da bir Rum takımını yenemezsek gruptan çıkmayalım zaten.
attirson
06.Kasım.2012, 20:26
3-0 gibi net bir skorla kazanırız.Son dönemlerde tatsız bir futbol oynasakta bu maç çok güzel bir futbol oynayacagımızı düsünüyorum.
Kaka Leite
06.Kasım.2012, 20:33
3-0 gibi net bir skorla kazanırız.Son dönemlerde tatsız bir futbol oynasakta bu maç çok güzel bir futbol oynayacagımızı düsünüyorum.
1 haftada sihirli değnek bi değcek olum :)
Gerçi böyle maçlarda coşan bir takıma büründük artık şaşırmam iyi oynarsak.Süper göz boyuyoruz...
sui generis
06.Kasım.2012, 21:28
yahu gerektiğinde oynuyoruz ama
petrol_fb12
07.Kasım.2012, 04:22
1 haftada sihirli değnek bi değcek olum :)
Gerçi böyle maçlarda coşan bir takıma büründük artık şaşırmam iyi oynarsak.Süper göz boyuyoruz...
Gecen seneki beşiktaş olmayamı gidiyoruz ne !?
ommix
07.Kasım.2012, 12:10
Cristian yine çıkar bu maçta iyi oynar sonra kahraman olur.
Cengo
07.Kasım.2012, 12:39
Meireles oynuyor.
ommix
07.Kasım.2012, 13:26
Meireles oynuyor.
Bence riske edilmez bu maçta.Belki yedek olur ama 11 oynatmaz diye düşünüyorum.Beklenenden çabuk döndü inşallah bir aksilik yaşanmaz
antiochia
07.Kasım.2012, 13:31
Kıbrıs,Akhisar ve Antalya maçları gibi oynarlarsa en iyi ihtimal beraberlik...
OrcunFB
07.Kasım.2012, 18:01
Kendi evimizde pek zorlanmayız bence.
futureless
07.Kasım.2012, 18:05
Marsilya maçından sonra ilk defa erkek seyircili maç olacak özledik takımı, kaptanın son golünden beri stad kokusu alamıyoruz. Hasret gidermenin vaktidir diyerek akşam İstanbul'a dönüyorum. Varsa maça gidecek olan, ulaşabilir bana :)
Ahım şahım bir top oynamamızı beklemiyorum, 3 puan istiyorum sadece. Kazasız belasız inşallah, Allah utandırmasın.
Universal
08.Kasım.2012, 00:32
Gökhan Gönül fark atmak istiyoruz demişti, eğer takım inanırsa sanırsam fark gelebilir.
sananes
08.Kasım.2012, 00:37
minimum 8 ana karakter yapısı olarak defansif oyuncu ile çıkacağımızı düşünüyorum.(kaleci hariç)
Yani Selçuk ve Caner sahada olacaktır. Meireles riske edilmez,Stoch'u da kesip Caner'i koyar hoca.
Mamadou
08.Kasım.2012, 14:00
Fenerbahçe Avrupa ligindeki iyi gidişatı bozmaz. Farklı bir galibiyet bekliyorum.
KaRaBükLü KraL
08.Kasım.2012, 15:15
Fenerbahçe Avrupa'da daha bi başka konsantrasyon ve moralle oynuyo.AEL'yi rahat rahat yener bu akşam.
OrcunFB
08.Kasım.2012, 18:58
Fenerbahçe'nin İlk 11'i :
Volkan- Gökhan- Bekir- Yobo- Hasan Ali- Meireles- M. Topal- Kuyt- Cristian- Stoch- Sow
petrol_fb12
08.Kasım.2012, 19:03
Volkan- Gökhan- Bekir- Yobo- Hasan Ali- Meireles- M. Topal- Kuyt- Cristian- Stoch- Sow
STOCH :D
sui generis
08.Kasım.2012, 19:04
Kadro çok iyi. Tam anlamıyla 433 oynayabilecek bir kadro.
ForsakeN
08.Kasım.2012, 19:07
Bekir haricinde ideal kadroya yakın çıkıyoruz.
Stoch niye oynamıyor?
Stoch?
uAburak89
08.Kasım.2012, 19:32
Stoch'un golü var.
Özgür Çetin
08.Kasım.2012, 19:33
Sezon sonu herkes görecek..Meireles Sekçuk Şahin kadar performans katkı veremeyecek takıma..Taraftar Selçugu dışlıyor ama Selçuk Meirelesten fizk olarka daha üstün ze ka olarakta..
furkan58
08.Kasım.2012, 19:36
Sezon sonu herkes görecek..Meireles Sekçuk Şahin kadar performans katkı veremeyecek takıma..Taraftar Selçugu dışlıyor ama Selçuk Meirelesten fizk olarka daha üstün ze ka olarakta..
Bu yorumu espiri olarak yazdığını düşünmek istiyorum.
petrol_fb12
08.Kasım.2012, 19:41
Yorumlarını uzun bir zaman takip ediyorum futboldan anlayan birine benziyorsun.
Tek sorun şu Miereles oyun zekası Selçukta maalesef yok.Selçuğu orta sahaya koy top kesin arada gelirse vursun.Selçuğu tek tutma sebebimiz galatasaray gol atmasıdır yoksa coktan giderdi.
Kaka Leite
08.Kasım.2012, 19:43
Sende haklısın, Selçuk yedek iken verdiği katkıyı kim verebilir ki şu takımda ?
EndoplazmiK RetikuluM
08.Kasım.2012, 20:54
Fizik olarak hadi anladım, ama zeka olarak ?
Neyse kolay gelsin.
zeck17
08.Kasım.2012, 21:11
Stoch abartılıyor gibime geliyor ve bir aralar fenerbahçe 15e filan bırakmıyor deniliyordu...
Oceanus
08.Kasım.2012, 21:14
Stoch gitsin halterci olsun futbolcu olmaz ondan...
europeanconquer
08.Kasım.2012, 21:29
Stoch Caner'den kat kat iyi bir futbolcudur,biraz maç yaparsa zaten görürüz.Hatta yapmasına da gerek yok 2 iyi sezon geçirdikten sonra 3-4 ayda bozulacak bir futbolcu değil.Maça gelirsek,Fenerbahçe alıp götürür.
ReaList
08.Kasım.2012, 21:37
Stoch'ta şuan tek eksik olan şey gol. Eminim gol attıktan sonra güveni yerine gelecek ve kendini daha çok toplayacaktır.
11 güzel bugün yedekten girmesini şiddetle beklediğim 2 isim var, Recep Niyaz ve Krasiç 3. isim derseniz Semih. Sayın Kocaman umarım olur da yine 2-3 farklı skor avantajını yakalayınca oyuna Wonderkid Selçuk Şahin'i almaz.
petrol_fb12
08.Kasım.2012, 21:42
Feryada gücüm yok..! Hatasız Kul Olmaz ama bu kadroyla hatalar cok fazla.Kazanırız inşallah.Umaırm akhisar macındaki gibi oynamayız.Çünkü akhisardan 10-15 gömlek daha güçlü takımla oynuyoruz.
sui generis
08.Kasım.2012, 22:20
kimse yazmamış. 1-0 öndeyiz Kuyt'ın golüyle.
leventb12
08.Kasım.2012, 22:24
Fenerbahçe çok iyi top yapıyor. Paslar tık tık adrese ulaşıyor, böyle giderse benim handikaplı kupon da tutar :D
barahir
08.Kasım.2012, 22:26
Çok mu çok iyi oynuyoruz.. Meireles farkını belli etti hemen..
Universal
08.Kasım.2012, 22:26
Stoch bu gün yeniden doğacak gibi, haydi inşallah.
Umarım farklı kazanırız, takımın buna ihtiyacı var. Rakipde hiç bir şey yok.
barahir
08.Kasım.2012, 22:30
Ercan Taner'e zorla mı sunduruyolar acaba maçları?
uAburak89
08.Kasım.2012, 22:33
Fenerbahçe'ye bir üst turda başarılar şimdiden.
Oceanus
08.Kasım.2012, 22:36
15 dk dır aynı tezahürat yeter la
ParduS
08.Kasım.2012, 22:36
Arkadaşlar internetten izliyorum maçı ama arada bir donuyor. Bir tek bende mi böyle, yoksa diğer internet Star tv izleyicilerinde de var mı aynı durum ?
Nedvedmania
08.Kasım.2012, 22:37
Arkadaşlar internetten izliyorum maçı ama arada bir donuyor. Bir tek bende mi böyle, yoksa diğer internet Star tv izleyicilerinde de var mı aynı durum ?
http://www.startv.com.tr/canli-yayin dan izliyorum takılmıyor.
ParduS
08.Kasım.2012, 22:40
Hocam ben de aynı yerdeyim, net kalitesiz sanırım benim.
EndoplazmiK RetikuluM
08.Kasım.2012, 22:41
Moussa Şovvv 2-0
attirson
08.Kasım.2012, 22:41
Soooow süper goldü be.En sevdigim gol tarzı. :D
barahir
08.Kasım.2012, 22:42
Sow'u öyle seviyorum ki tüm golleri Sow atsın istiyorum..
sui generis
08.Kasım.2012, 22:43
Sow cidden çok fazla :)
Universal
08.Kasım.2012, 22:45
Sow Sow Sow.... Baba ne gol attı be... :) Bir de fmde çok gol atıyor diyoruz, adam hak ediyor bence. :D
Gladbach yeniyor kötü bir durum bizim için, eğer kaybederse yüzde99 çıkarız.
barahir
08.Kasım.2012, 22:45
Sow yavaş yavaş Niang potansiyeline geliyo.. Onu buraya getirenin ellerinden öperim..
mwaru
08.Kasım.2012, 22:46
Sow sen nasıl birşeysin dostum :)
sui generis
08.Kasım.2012, 22:50
Sow yavaş yavaş Niang potansiyeline geliyo.. Onu buraya getirenin ellerinden öperim..
yok baba , onlar istifa etsin en iyisi :D
herkes iyi oynuyor, Stoch bile fena değil hani :)
Escochae
08.Kasım.2012, 22:51
Cristian Avrupa'da bir başka oynuyor sanki ya da bana mı öyle geliyor ?
Sekopej
08.Kasım.2012, 22:52
Attığı gol elbette güzel ama gol atmasa da buraya girdiğimde ilk yazacağım yine Sow olacaktı. Bu adamı almayı düşünen, transferinde emek harcayan, para harcayan hatta buraya getiren uçağın kaptanına bile helal olsun.:)
Fiziksel seviyesini arttırdıkça nasıl bir tarzda oyuncu olduğunu daha iyi görüyoruz, gol vuruşunda sıkıntısı yok, bir da savunma ile boğuşup bunlardan galip çıkan yönünü de bir kaç maçtır gösteriyor, aman nazar değmesin.
ReaList
08.Kasım.2012, 22:53
1 Meireles takımın hücum gücünü tamamen değiştirdi. Açık açık görülüyor ki Selçuk Şahin'in bu kadroda alternatif olacağı tek isim Mehmet Topal. Meireles olmadığı zaman ileriye dönük oynayacak bir oyuncu oynatmadığımız için oyun bizim açımızdan tamamen kilitleniyor. Aykut Kocaman'ın ne yapıp edip Sezer, Recep, Salih gibi ileriye yönelik oynayabilecek oyuncuları hazır tutması lazım. Madem bu sistemle oynayacaksın sistemin ne gerektirdiği apaçık belli. 3 orta alan oyuncusu şunları gerektirdi mi takım top oynuyor.
(Fm tabiriyle 1 Ofansif Ortasaha 1 Çift yönlü Ortasaha 1 Defansif Ortasaha, 3 ön libero gibi oynayan adam değil)
İkinci yarı Krasiç ve Recep'in girmesini arzu ediyorum. Skor iyi, şartlar musait, baskı yok, tempo yok umarım yine Selçuk Şahin oyuna girmez. Keza Sow'u dinlendirmek adına Semih Şentürk de diğer bir tercih hakkı olabilir. Ama ne olur Kocaman al şu Recep'i bir yarım saat izleyelim.
ozan42
08.Kasım.2012, 22:56
Bu limasol gibi takımları nasıl avrupada oynatıyorlar anlamıyorum adamlar 2 pas yapamıyorlar, fenerbahce iyi oynuyor tebrık etmek lazım.
barahir
08.Kasım.2012, 23:02
Bu limasol gibi takımları nasıl avrupada oynatıyorlar anlamıyorum adamlar 2 pas yapamıyorlar, fenerbahce iyi oynuyor tebrık etmek lazım.
Bu düşüncen çok yanlış.. Zira APOEL, Videotone, BATE gibi takımlar bence renk katıyolar ki başarılılar da.. Ben olsam Büyük liglerin 4. lerini almam..
attirson
08.Kasım.2012, 23:11
Hasan Ali evine kadar gidecekti. :D
Universal
08.Kasım.2012, 23:13
Bu düşüncen çok yanlış.. Zira APOEL, Videotone, BATE gibi takımlar bence renk katıyolar ki başarılılar da.. Ben olsam Büyük liglerin 4. lerini almam..
Kesinlikle, en azından ön elemelerde şampiyonlar ligi için adil bir duruma getirdiler. Büyükler büyüklerle küçükler küçüklerle...
Ek olarak Şampiyonlar Ligine ilk üçe girmeyen takım bence girmemeli. Potada bile değiller; ama adı Şampiyonlar Ligi olan ligdeler.
LaigLeNoiR
08.Kasım.2012, 23:16
Şu anda Beşiktaş'ın Ne Bir Heves Ne Bir Tutku adlı marşını söylüyor F.Bahçe taraftarları.
BJK
footballer33
08.Kasım.2012, 23:26
Ve F.Bahçe için AEL maçı biter. Hedef, farkı arttırmak olmalı artık. :)
attirson
08.Kasım.2012, 23:27
Moussa Sow ya !
ParduS
08.Kasım.2012, 23:27
Rakip 10 kişi Selçuk girmesin artık.
ReaList
08.Kasım.2012, 23:28
Caner'le Selçuk hazırlanıyormuş !
Yahu bulmuşsun böyle şeker maçı rakip 10 kişi skor var her şey var. Az oynayan oyuncuları oyuna al biraz form tutsunlar hazır olsunlar, Al Recep'i Al Krasiç'i Al Semih'i çok ilginç yemin ederim çok ilginç.
Helal Olsun sana yemin ediyorum helal olsun sana Aykut Kocaman !
EndoplazmiK RetikuluM
08.Kasım.2012, 23:35
Kombo direk kastık :D
Nedvedmania
08.Kasım.2012, 23:35
Ahaha :D
attirson
08.Kasım.2012, 23:36
Ah beee Selçuk Reyiz kariyerinde ilk defa 2 maç üst üste gol atmıs olucaktı heralde. :D
SacrificeGGTC
08.Kasım.2012, 23:37
Şu pozisyonlardan sonra, Selçuk'un pası kahkaha atmama neden oldu.
EndoplazmiK RetikuluM
08.Kasım.2012, 23:39
Kocaman'dan beklenmeyen hareket Recep oyunda :)
Nedvedmania
08.Kasım.2012, 23:41
Fener taraftarı GS ve BJK'ye sövüyor ayrı ayrı.
SacrificeGGTC
08.Kasım.2012, 23:45
Selçuk Şahin tezahuratı yapılıyor şuan, Recep için bağırmıyorlar bile. :(
leventb12
08.Kasım.2012, 23:48
Sow çok basiretsiz ya, önce Selçuk'un direk, ardından Meireles'in vurduğu şut :(
Nedvedmania
08.Kasım.2012, 23:49
I Love You Alex ve I Love You Zico tezahuratları var. Bir yandan da onları ıslıklayanlar. Fener taraftarı maçtan koptu iyice.
Sheriff
08.Kasım.2012, 23:51
Recep'in bir yerlere kiralık gönderilmesi lazım, sürekli ilk 11 çıkabileceği bir yere. Kumaş iyi yetenekli ama işte tecrübesizlik.
BleedingMoon
08.Kasım.2012, 23:54
sow'un ayak içi vurabildiğini gördüm. bu bana yeter bu maç için.
petrol_fb12
08.Kasım.2012, 23:56
Sow diyorum başka bir şey demiyorum.
di canio
08.Kasım.2012, 23:56
Şu anda Beşiktaş'ın Ne Bir Heves Ne Bir Tutku adlı marşını söylüyor F.Bahçe taraftarları.
BJK
O tezahüratın orjinali Pana taraftarının. Beşiktaş "Ne bir heves, ne bir tutuku" diye söylüyor, Fenerbahçe ise "Hep inandık, hiç yılmadık" şeklinde. İkisi farklı yani.
OrcunFB
09.Kasım.2012, 00:04
Güzel bir galibiyet aldık. Selçuk'un girmesiyle sıkıntılar yaşadık ama olsun. :D Marsilya ile Mönchengladbach'da berabere kalmış bırakın gruptan çıkmayı, liderliği garantiledik bence. :)
Sekopej
09.Kasım.2012, 00:05
Kuyt Türkçe konuşuyor, bu adam 2 ay sonra tercüman kullanmaz artık.:D 9 gol atmış bu arada.
europeanconquer
09.Kasım.2012, 00:06
Tebrikler Fenerbahçe :)
ReaList
09.Kasım.2012, 00:06
Aykut Kocaman'ın bu dakikadan sonra sebep göstereceği her sakatlık durumu bahanedir.
Maç 2-0 Rakip bitmiş, tempo yok, mücadele yok üzerine bir de 10 kişi kalıyorlar.
Yedekte takıma kazandırabileceğiniz Semih, Krasiç, Recep gibi az forma şansı bulmuş oyuncular var. Ama siz bu oyuncuları kullanıp takıma kazandırmak yerine hala Selçuk Şahin hala Selçuk Şahin. Nasıl bir sevdadır bu anlamıyorum ki ?
Durum böyle olunca bizim işimiz tamamen dua'ya kalıyor, İnşallah Kuyt'a bir şey olmaz, İnşallah Meireles'e bir şey olmaz, İnşallah Sow'a bir şey olmaz vs. Yerine oynayabilecek kalitede oyuncu yok mu ? Var, Peki hazır oluyorlar mı ? Bu anlayışla nasıl olacaklar.
Oyuncuları tebrik ediyorum kalitelerini ortaya koyup maçı kazanmasını bildiler. Paslaşmaları ve organize olmaları onlardan beklediğimiz gibiydi.
Universal
09.Kasım.2012, 00:10
Gruptan çıktık mı? Teknik olarak hayır; ama sanırsam bu saatten sonra elenmeyiz. :)
sananes
09.Kasım.2012, 00:11
harika futbolu,pozisyon vermeden gelen galibiyeti bile kutlayamanlarımız var ne diyeyim yazık. Umarım Allah onların içindeki kini,hırsı biraz törpüleyebilir.
I Love You Alex ve I Love You Zico tezahuratları var. Bir yandan da onları ıslıklayanlar. Fener taraftarı maçtan koptu iyice.
Nerede var I love you Zico? Bunun cevabını ne kadar istiyorum anlatamamç
Nedvedmania
09.Kasım.2012, 01:35
Nerede var I love you Zico? Bunun cevabını ne kadar istiyorum anlatamamç
Ben uyduruyorum. Bunlar da müridlerim.
http://img835.imageshack.us/img835/9813/adszinc.png (http://img835.imageshack.us/i/adszinc.png/)
Hayatımdan bi 10-15 dk daha çaldın. Canın sağ olsun. Bire bir şahit olmak istiyorsan mesaj attığım dakikaya bak. Maçı indir. Hangi dkya denk geldiğini hesap et ve dinle. Daha da uğraşamayacağım.
ForsakeN
09.Kasım.2012, 01:38
I love you Zico ile bu maç ne alaka onu çözemedim ben. Hayır bi de aynı adamlar Zico döneminde istifa tezahuratları yapıyorlardı ona gülerim. Çok bilen tayfası işte
Zico'yu Alex'i bu kadar çok seviyorlarsa Brezilya ligini izlesinler. Veya Zico'nun çalıştırdığı Irak Milli takımını desteklesinler. O da bi çözüm.
erdem344
09.Kasım.2012, 01:39
stadda bende duymadım zıco sesini ama alex dıye bagırdılar.Maca gelırsek bu kadro boyle oynamamalı
@nedvedmania
İnanılmaz delillerle gelmişsin.
Sen uydurmamışsın başkası uydurmuş.
Maçtaydım. Hayatındaki 15dk'ları gördüğün her şeyi gerçekmiş gibi yorumlayarak manipülasyon yapmayarak değerlendirebilirsin.
Nedvedmania
09.Kasım.2012, 01:41
@nedvedmania
İnanılmaz delillerle gelmişsin.
Sen uydurmamışsın başkası uydurmuş.
Maçtaydım. Hayatındaki 15dk'ları gördüğün her şeyi gerçekmiş gibi yorumlayarak manipülasyon yapmayarak değerlendirebilirsin.
Hahahah :n: Tamam Memo sen haklısın.
Hahahah :n: Tamam Memo sen haklısın.
Mesela Fener taraftarı da koptu iyice demişsin. O da güzel örnek olmuş.
uAburak89
09.Kasım.2012, 02:03
İlk yarıyı izledim sadece, anlam veremediğim tek tezahürat vardı, oğlan bizim kız bizim şeklinde olan, onu başlatan tribüncüler emekli olsun tez zamanda.
petrol_fb12
09.Kasım.2012, 04:56
Ael oynuyon ota saha oyuncusu BEBE cok beğendim tam bir ofansif orta saha .Yaşı 31 olmasına süratı hiç bir şey kaybetmemiş.Sol bekleri gerçekten cok iyiydi.
futureless
09.Kasım.2012, 07:03
Görevimi yapıp döndüm Edirne'ye galibiyet ve rakibin zayıflığına rağmen güzel futbol ayrı bi mutlu etti. En son Marsilya maçı oynanmıştı erkek seyircili, o maçta inanılmaz bir taraftar desteği vardı her tezahürat yerinde, senkronize şekildeydi. Bu maçta biraz kopukluklar yaşandı tribünde. Erken havaya girip pınarbaşılar, başına buyruk 300-500 kişiden i love you Alexler, (Zico'yu ben de duymadım) ama yine de çok keyif aldım. Marsilya maçında da meşaleler yanmıştı ve sanırım ceza sınırında olduğumuz söyleniyordu emin değilim bilen varsa bilgilendirsin. Malum bu maçta da yardırdı Telekom tribünü meşaleleri.
Ve son olarak, tabii ki, n'apardım bilmem seni bir gün görmesem..
RasAnt
09.Kasım.2012, 11:51
Stoch kıpraktı biraz kendine geliyor gibi,Sow usta oyuncu varlığı huzur veriyor,Meireless dinamo maç öncesi sallayanlar olmuş bu ülkede herkes futbolcu zaten oyunculuk nedir bilmeyenler bile sallıyor adam gitmiş Meirelese sallamış futbol bilgine...Güzel galibiyet umarım böyle devam eder
murat taşlı
09.Kasım.2012, 14:43
fener çokmu iyi oynadı? :) bi kere çok pas hataları ile başladı maça rakip takım oyuncuları bizden daha iyi paslaştı 10 kişi kaldıkları bile belli olmadı maalesef.
BleedingMoon
09.Kasım.2012, 15:15
ekonomik oynamak adına bu gerekliydi bence. 3 gün sonra maç var. enerjiyi saklamak lazım.
murat taşlı
09.Kasım.2012, 15:31
ekonomik oynamak adına bu gerekliydi bence. 3 gün sonra maç var. enerjiyi saklamak lazım.
ona lafım yok ama bu futbolu bu kadar beğenmek !!!!! ama tabi şuda var ne zamandır o kadar kötü oynuyoruz ki herkes buna bile hasret kalmış :)
BleedingMoon
09.Kasım.2012, 15:40
bence kısa bölümler hariç güzel oynamadık. rakip zayıf olduğu için zaaflarımızdan faydalanamadı.
darkkobal123
09.Kasım.2012, 15:52
AEL iyi bir takım ama yetenekli değiller. Futbolu doğru oynamaya çalışıyorlar sadece. Fenerbahçe güzel oynadı ve kazandı. Helal olsun, tebrikler.
GebzeLi1907
09.Kasım.2012, 16:02
Maçı izleyemedim tribündeydim harika bir tribün vardı.efsaneydi öyle böyle değil.çok özlüyoruz tribünü :)
Fenerbahçe tribünleri ülkedeki açık ara en iyi tribün konumunda, nazar değmesin deplamasmanlarımız salonlarımız çok iyi okul açık harika.
Ligde cezamız bitiyor çok şükür ki.
Alex tezahüratları çıktı ancak Sefa sanırım yönetimle anlaşmış bastırdı genel olarak, Zico tezahüratı hiç olmadı.migrosta falan olduysa bilemem.Kötü gidişte yine hortlayacaktır ama Alex Sefa da biryere kadar.İnaallah tribünde bu tarz bölünmeler yaşanmaz çok iyi bir uyum var çünkü.
Ses sistemleri kurulmuştu çok iyi bi hamle oldu besteye ortak girme konusunda çok yarar sağladı.
En keyif aldığım tribünler arasına girer rahatlıkla
GebzeLi1907
09.Kasım.2012, 16:04
Görevimi yapıp döndüm Edirne'ye galibiyet ve rakibin zayıflığına rağmen güzel futbol ayrı bi mutlu etti. En son Marsilya maçı oynanmıştı erkek seyircili, o maçta inanılmaz bir taraftar desteği vardı her tezahürat yerinde, senkronize şekildeydi. Bu maçta biraz kopukluklar yaşandı tribünde. Erken havaya girip pınarbaşılar, başına buyruk 300-500 kişiden i love you Alexler, (Zico'yu ben de duymadım) ama yine de çok keyif aldım. Marsilya maçında da meşaleler yanmıştı ve sanırım ceza sınırında olduğumuz söyleniyordu emin değilim bilen varsa bilgilendirsin. Malum bu maçta da yardırdı Telekom tribünü meşaleleri.
Ve son olarak, tabii ki, n'apardım bilmem seni bir gün görmesem..
sen hangi tribündeydin
esas bu maçta hiç kopukluk olmadı neredeyse bir kaç tezahürat dışında mesela alex.
yeni ses sistemiyle bestelere hep ortaklaşa girildi sefa nın sesine sekronize oldu herkes iyi de oldu.
önceden her grup beste giriyordu yayılıp uyum sağlaması uzun sürüyordu dün gece 2 saniyede tüm gruplar katıldı girilen bestelere..
BleedingMoon
09.Kasım.2012, 16:11
dede midir bebe midir fm profilini koyabilir misiniz? ofansif orta saha kısa olan zenci gibi :D dün sağlam oynadı gerçekten.
ECantona
09.Kasım.2012, 16:20
O tezahüratın orjinali Pana taraftarının. Beşiktaş "Ne bir heves, ne bir tutuku" diye söylüyor, Fenerbahçe ise "Hep inandık, hiç yılmadık" şeklinde. İkisi farklı yani.
http://www.youtube.com/watch?v=eZdbQnstGxU
şimşeklerin bestesi değil mi bu?benim bildiğim şimşekler kolay kolay başka takımın bestesini söylemez, yıllardır söylenir diye biliyorum.
hep inandık, yıkılmadık
en kötü gününde dimdik ayaktaydık
yemin ettik biz bu sene
boyun eğecek herkes mavi şimşeğe
uAburak89
09.Kasım.2012, 16:23
Horto Magiko
Beste muhabbetinde orjinal olan buymuş galiba, merak edip baktım. Fenaymış yalnız. :D
Bu arada bir yerden tanıdık geliyor diyordum bana bu, sonunda buldum galiba.
Bizim tribünlerde, seninleyiz, heryerdeyiz, seninle cehenneme bile geliriz, büyük şeref senle ölmek, tek dileğimiz seni şampiyon görmek diye tezahürat var, bunun da melodisi aynı. :D
GebzeLi1907
09.Kasım.2012, 16:30
BJK
tezahüratın orjinali pana taraftarının olmakla birlikte bizim tribünde 2004 2005 ten beri söylenen bir beste
beşiktaş bizden uyarladı
yada pana dan uyarladı her neyse..
türkiyeye getiren fenerbahçe taraftarıdır ama besteyi.
Night_Mare17
09.Kasım.2012, 19:33
Bestenin uyarlanmasının neyi önemli ki yahu takımı desteklemek için illa her şeyi kendin yaratman gerekmiyor.
GebzeLi1907
09.Kasım.2012, 20:03
besteyi uyarlamak da birşey yok elbette yurt dışından bir sürü beste uyarlanıyor ama kalkıp fener taraftarı beşiktaş bestesini söylüyor gibi bi gerçek dışı idda ortaya atılırsa konu olur elbette.beste beşiktaşın olmadığı gibi türkiye ye getirende fenerbahçe illa bir sahip aranıyorsa :)
Lim10
10.Kasım.2012, 03:03
Sezon başından beri oynadığımız, daha doğrusu oynayamadığımız futbola bakarak kötü bir oyun sergilemedik.Ama ikinci yarının başından, rakip 10 kişi kaldığı bölüme kadar topu rakibe çok fazla verdik.2-0'da olsa, 7-0'da olsa, 3 gün sonrada maç oynasan ne olursa olsun haddinden fazla rakipte kaldı top.Sonuçta seninde, rakibininde kalitesi belli.
Sow ve Kuyt mükemmeldi.Meireles'i çok beğeniyorum.Top ayağına çok yakışıyor ve aldığı zaman hep pozitif düşünüyor.Nitekim onun dönüşüyle orta saha çağ atladı tek maçta.Selçuk'la kıyaslayıp, birde kötü oyuncu diyen zihniyet: selamlar.Topal'ı da çok beğendim.Bana göre ara sıra pozisyon alma hataları yapıyor.Rakibi karşılaması gereken yerde geri kaçıyor, tam tersi oyalaması gerekirkende basıyor.Ama bu hafta UEFA haftanın takımına 9.5/10 puanla ilk 11 seçildiğinide hatırlatmak isterim.Yobo'nun dönüşü savunmamızı daha güvenilir kıldı her zaman olduğu gibi.Birçok arkadaş olumlu düşünüyor ama ben Stoch'u beğenmedim.Selçuğun yerine Salih'i alsan en azından Antalya maçında eksiye giden morali nötr olurdu be hoca.Recep'de kumaş var.Çok net belli oluyor.
Yalnız takımda haddinden fazla tedirginlik var.Volkan'ın o yan topu elinden sektirmesi ve 1-2 kontrolsüz çalım hareketlerinin sebebi bu bence.Nitekim 2-0'dan sonra kazanalımda yeter mantığıyla fazla yaslanmalarının sebebide bu benim görüşüm.
Taraftarımız her zaman olduğu gibi yine muhteşemdi.İnşallah şöyle 2-3 maç daha alsak daha da götürürüz bu işi.
petrol_fb12
10.Kasım.2012, 03:09
Ael'Deki Bebe'nin profilini paylaşabilirmisiniz ?
ReaList
10.Kasım.2012, 03:32
Ael'Deki Bebe'nin profilini paylaşabilirmisiniz ?
Al sana gerçek profili : )
http://www.soccerwaytr.com/players/luciano-lima-da-silva/33488/
petrol_fb12
10.Kasım.2012, 03:38
Neyse yinede teşşekkürler.
OrcunFB
10.Kasım.2012, 05:56
http://img338.imageshack.us/img338/3695/dedgenelbakprofil.png (http://imageshack.us/photo/my-images/338/dedgenelbakprofil.png/)
petrol_fb12
10.Kasım.2012, 18:54
@OrcunFB
Teşşekkürler.