PDA

View Full Version : Trabzonspor - Akhisar Bld. | STSL 11. Hafta

di canio
09.Kasım.2012, 03:11
http://img7.imageshack.us/img7/2047/trabzonsporakhisar.png

Mamadou
09.Kasım.2012, 16:45
Trabzonspor'un şu sıkıntılı süreçte Akhisar ile sahasında oynaması avantaj. Toparlanmak adına bu maçı mutlak kazanmak zorundalar.

Trabzonspor
10.Kasım.2012, 20:15
Colman bu maç sahada yerini alıyor.Ama Soner'i kesmiş hoca o kötü olmuş.

Bordo61Mavi
10.Kasım.2012, 21:06
ADRIANNNNNNNNNNN adam 10 numara :D:D

Suicider
10.Kasım.2012, 21:12
Trabzon fena patlıyacak bu maçta belli.5-10 tane atar herhalde :D

Trabzonspor
10.Kasım.2012, 21:14
Geçen haftaya kadar gol atamayan Adrian şu anda takımın en skorer oyuncusu :)

darkkobal123
10.Kasım.2012, 21:23
Çok gol olacak gibi görünüyor ancak tam tersi de olabilir. Bekleyip görelim.

Özgür Çetin
10.Kasım.2012, 21:26
2-0 çok risklidir ..Akhisar balına falan 1 gol atarsa işin seyri degişir

MeliksahAydogan
10.Kasım.2012, 21:28
Maç öncesi neyiniz var neyiniz yok satıp Trabzonspor'a handikaplı girin demiştim bir çok kişiye İnşallah lafımı dinlemişlerdir :)

Bordo61Mavi
10.Kasım.2012, 21:52
Akhisar atacak gibi geliyor, 3'u atip rahat etmeliyiz. Halil - Emre degisikligi iyi olur

petrol_fb12
10.Kasım.2012, 21:54
Akhisar'da biraz daha kaliteli ayaklar olsa maç 2-2 coktan gelmişti.Emrah tunceli beğendim.Ayrıca maçı izlerken trabzonun sol kanadı nerde diyorum hep ?

Bordo61Mavi
10.Kasım.2012, 22:07
Serkanin ortalari yuzunden Janko gibi uzun adam aldik, simdi Serkan dahada yuksekten ortaliyor :)

Bordo61Mavi
10.Kasım.2012, 22:11
Bu mac doner :)

Walter Sakana
10.Kasım.2012, 22:26
Serkanin ortalari yuzunden Janko gibi uzun adam aldik, simdi Serkan dahada yuksekten ortaliyor :)

bu güzeldi iyi güldüm akşam akşam :D:D:D

Bordo61Mavi
10.Kasım.2012, 22:40
A10 :D

Adam 8 hafta yedek bekledi sonunda saldik sahaya deli gibi gol atiyor

petrol_fb12
10.Kasım.2012, 22:59
"TECRÜBE FARKI"

Bugün akhisar futbol oynadı trabzon izledi.Tabi "KALİTELİ AYAK" farkı ortaya cıkıyor.Akhisarlı oyuncuların tecrübesizliğinin kurbanı oldular.Yoksa başka tecrübeli bir süper lig takımı olsaydı maçın ikinci yarısı maç 3-2 gelebilirdi.Trabzon ikinci yarı sahadan silindi.Gelen kontra atakla gölü yiyen akhisar.Oyundan koptu çöktüler.

Maçın Kırılma Anı "SERTAN vardar sağ kanatta bomboştu top ayağında bulunan futbolcu ona atsaydı 2-2 olucaktı belkide maç dönücekti"..

Bügün trabzon göze carpan oyuncu yoktu.Akhisar "TAKIM OYUNU" oynadığı için fazlasıyla göze battı..

Bordo61Mavi
10.Kasım.2012, 23:04
Arkadas ustaca yorumlamis, konuyu kapiyalim artik :)

darkkobal123
10.Kasım.2012, 23:10
Maçın en başarılı ismi Adrian'dı, 2. golünü çok beğendim. Trabzonspor'da ilk yarı iyiydi ama 2. yarı kötüydü. Kontra atak ve gol dışında birşey yapmadı.

uAburak89
10.Kasım.2012, 23:52
Adrian'ın goller süpermiş. :)

Bordo61Mavi
11.Kasım.2012, 00:43
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/60765_442028729192054_108568442_n.jpg

Adamin ayaklari yerden kesilmis :)

Trabzonspor
11.Kasım.2012, 01:45
Tiribüne gidince ne oluyor yahu sarı verdi hakem Adrian'a.Bu topçular seyirciler için var seyircilerde topcular için.Gidip sevincini paylaştı adam kötü mü bu ?

Çok sağlam goller attı Adrian.

petrol_fb12
11.Kasım.2012, 01:51
Tiribüne gidince ne oluyor yahu sarı verdi hakem Adrian'a.Bu topçular seyirciler için var seyircilerde topcular için.Gidip sevincini paylaştı adam kötü mü bu ?

Çok sağlam goller attı Adrian.

Fazla abartmak sarı karta giriyor.

Trabzonspor
11.Kasım.2012, 01:54
Fazla abartmak sarı karta giriyor.

Şu yukarıdaki görüntünün nesi abartı Allah aşkına?

petrol_fb12
11.Kasım.2012, 02:00
Şu yukarıdaki görüntünün nesi abartı Allah aşkına?

Bir taraftar olarak bende normal karşılıyorum ama UEFA böyle bir kriter getirmiş bazı şeyler birbiriyle uyuşmuyor.UEFA'ya göre burdaki sarılma abartı ve sarı kart.

Bordo61Mavi
11.Kasım.2012, 02:18
TRT'de tartisilyordu Arifin yanindaki adam ismini unuttum soyle dedi

"kural konulur, hakem yorumlar " yani insiyatif kullanirlar. Ornekte verdi baraj bozuldugunda 1 kisiye sari kart veririz diyor, sari karti bulunmayan oyuncuya veririz. Burdada Adriana kart dogru fakat Jankonunkine gereksiz olmus dedi.

petrol_fb12
11.Kasım.2012, 03:34
Bazı yerlerde okuduğum AKHİSAR bu lige uygun değil yazıları ülke insanımızın futboldan ne kadar anladığını gösteriyor..

Yorumlar şu yönde "Akhisarın bu ligde işi yok. Bence süperligde belli puan almadan düşen takımları bank asyanında altına düşmesi gerekir. adamlar yayın parasını aldı düzenli transferde yapmadı . paranın üzerine yattı.büyük takımlarında avrupada oynuyo ise aldığı puana göre yayın gelirinden pasta alması gerekir. çok başarısız ise yayın parasını az alması gerekir."

1.Akhisar yayın parasını sezon sonu alıyor.Gecen sene para kaynakları 3.Otopark ve 3.Halı saha parasıydı.

2.Ayrıca bügün daha kaliteli ayakları olsaydı son 6 haftada en az 4 maçını kazanırdı ..buna TRABZON VE FENER MAÇLARIDA DAHİL.

3.Yayın gelirleri bütün kulupler dağıtılır amacıda odur.Gecen sene galatasaray 65 trilyon alırken.Düşen ankaragücü 17.trilyon almıştır.

4.Akhisar bu ligde kalıcak bu futbolu oynamaya devam ederse.Seneye cok farklı bir akhisar görebiliriz.Daha ilerde cok daha kaliteli ayaklar alıcaklardır.

5.Akhisar süper lige cıktı yeni stad yapılıyor 12.000 bin kişilik ben (15.000) olmasını isterdim.Seneye kendi stadlarından oynayacaklar daha cok taraftar desteği olucak. (BU STAD HAKKINDA HİÇ BİR KAYNAK BULMADIM ÖYLE ÜMİT EDİYORUM)

6.Ayrıca bu tarz ilçe takımları ligimize renk katıyor.Ve ayrıcada taraftarları Trabzonda bile yanlız bırakmadı.

Trabzonspor
11.Kasım.2012, 04:12
Hangi taraftar gidecek yahu o stad'a da daha fazla olması gerektiğine kanaat getirdin?Kayserispor gibi bir takım bile taraftar gelmiyor diye bilet fiyatlarını 3-5 liraya satıyor.Akhisar olaki ligde kalırda seneye yeni bir stadta oynarsa maksimum 3-4 biin seyirci toplar genel olarak ancak büyük takımlarla oynarken stad dolar oda rakip takım taraftarlarınca.

petrol_fb12
11.Kasım.2012, 04:17
Hangi taraftar gidecek yahu o stad'a da daha fazla olması gerektiğine kanaat getirdin?Kayserispor gibi bir takım bile taraftar gelmiyor diye bilet fiyatlarını 3-5 liraya satıyor.Akhisar olaki ligde kalırda seneye yeni bir stadta oynarsa maksimum 3-4 biin seyirci toplar genel olarak ancak büyük takımlarla oynarken stad dolar oda rakip takım taraftarlarınca.

Yanlız şöyle bir şey var.Akhisar şu an manisaspor standında oynuyor ve akhisarla stad arasında 60-70 km mesafa olduğunda belirli bir sayıda akhisar taraftarı gidiyor.Eğer ilceye yapılıcak yeni bir stad olursa hiç abartmıyorum akhisar her maçı 5-6 bin kişiye oynar.Şu anda bile o mesafaeye rağmen 800-600 karşı oynadığı düşünürsek ilçede bu sayı 7-8 katına cıkar.

davidvilla
12.Kasım.2012, 10:45
Trabzon'un kazanması normaldi.
Ama ben Akhisar penceresinden bakmak istiyorum.
Futbollarını beğeniyorum bu lige yakıştıklarını düşünüyorum ama bir türlü skora yansıtamıyorlar.
Bunun en büyük nedeni hocanın takıma inancı olmaması ve takımın kendine guven sorunu yaşaması bence. 6.dakikada 2-0 geri düşmüşsün Hamza hoca çaresizce donuk donuk bakıyor. Daha oynanacak 84 dakika var. Bu kadar mı guvenmezsin takımına hadi guvenmiyorsun bunu belli etme bari oyuncuların butun inancı kırılıyor. İyi takımsınız biraz kendinize guvenin dişe diş kana kan biraz mucadele edin diye bagırmak geliyor içimden. Ama sanki çoktan düşmeyi kabullenmiş gibi yüz ifadeleri var hem oyuncuların hem de hocanın.

Trabzonspor
12.Kasım.2012, 13:54
Geçen maç sonunda şenol güneş birşeyler yapmalı artık demiştim.Olcan oynamıyor,Yasin oynamıyor sistem değişmese bile en azından bunlara bir el atmalı dedim Volkan ve Olcan'ı kadroya almadı.İyide etti akıllansınlar biraz.Olcan yarım sezonda üzerine koyması gerekirken çok kötü duruma geldi.Volkan'da kıpırdama var dedik ondanda birşey göremedik.Alınmasıda hataydıya zaten.Jaja'yı falan disiplinsiz diye yollayıp bu adamı almışlardı ne sinir olmuştuk yahu.

Birde Volkan'ın menajeri kalkmış Şenol hocaya sallıyor.Şenol Güneş bence bunlara yeterince katlandı.

Bordo61Mavi
12.Kasım.2012, 15:23
Volkan hazirlik kampinda banada umit vermisti ilk lig maci Karabuktede iyidi ama sonradan cok bozdu. Amerikali gelinimiz Trabzonu begenmedi heralde, gecen haber cikmisti Cin liginden istiyorlarmis valla hic farketmez yollasinlar :)

Trabzonspor
12.Kasım.2012, 15:43
Zarar etmesinlerde nere giderse gitsin.Hatta boşuna aldığı maaşıda çıkarırlarsa sattıkları takımdan çok iyi olur.

Bordo61Mavi
12.Kasım.2012, 16:17
Trt'dekiler mac sonrasi Trabzonlu yoneticiler Akhisarla gorustuler Ocak ayi transferleri icin dediler. Akhisarada yabanci lazim, sanirsam Cech ve Vittek Akhisar yolcusu olur bunlara arti olarak Baris Ozbekte olur ama onun maasi sorun cikarabilir yanlis hatirlamiyorsam 1m+ kazaniyor.

petrol_fb12
12.Kasım.2012, 16:48
Trt'dekiler mac sonrasi Trabzonlu yoneticiler Akhisarla gorustuler Ocak ayi transferleri icin dediler. Akhisarada yabanci lazim, sanirsam Cech ve Vittek Akhisar yolcusu olur bunlara arti olarak Baris Ozbekte olur ama onun maasi sorun cikarabilir yanlis hatirlamiyorsam 1m+ kazaniyor.

Bu haber ne kadar doğru bu transferler olursa akhisar ligde kalır.

Bordo61Mavi
13.Kasım.2012, 05:05
Bu haber ne kadar doğru bu transferler olursa akhisar ligde kalır.

Tunc Elibolun (futbol atesi sunucusu) yalancisiyim :)