View Full Version : Fenerbahçe - Orduspor | STSL 11. Hafta
di canio
09.Kasım.2012, 03:12
http://img42.imageshack.us/img42/8262/fenerbaheorduspor.png
mustangshelby
09.Kasım.2012, 03:20
Fenerbahçe zorlansada alacaktır ufak ihtimal beraberlik.
OrcunFB
09.Kasım.2012, 03:35
Zor maç olacaktır. Takım Limasol maçında kondisyonunu tasarruflu kullandı, yorgunluk beklemiyorum takımdan bu maç. Kazanırız. :)
Mamadou
09.Kasım.2012, 16:22
Orduspor'un dış saha performansı ortada. Fenerbahçe 60'dan sonra bulacağı gol ve gollerle kazanır diye tahmin ediyorum.
attirson
09.Kasım.2012, 16:47
Zorlanmadan kazanırız.Taraftarımızla beraber güzel bir maç olacaktır.İlk yarıdan öne geceriz.
ommix
09.Kasım.2012, 16:57
Sakatların dönmesi ile ve taraftarın itici gücüyle 3 puanı alırız.
Özgür Çetin
09.Kasım.2012, 17:03
Taraftar falan hikaye artık.Saraçoglu eski havasında degil.Eskiden Deplasmanda oynayan klüpler FEnere karşı taraftardan etkilenirdi şimdi ataraftar suskun
2)Volkanda acayip bir konsantrasyon sorunu var..Gökhanın altından kaçırdıgı top limasol maçında elinden kaçırdıgı top Antalya maçında yedigi goller vs..
Ordu fizigi daha iyi fenerbahceden 2 takımda kontrollü oynar ve maç berabere biter
davidvilla
09.Kasım.2012, 19:24
iki aynı tarz takımın mucadelesi. Sıkıcı mac olur sonuc ne olur bilemem
attirson
09.Kasım.2012, 19:35
Taraftar falan hikaye artık.Saraçoglu eski havasında degil.Eskiden Deplasmanda oynayan klüpler FEnere karşı taraftardan etkilenirdi şimdi ataraftar suskun
2)Volkanda acayip bir konsantrasyon sorunu var..Gökhanın altından kaçırdıgı top limasol maçında elinden kaçırdıgı top Antalya maçında yedigi goller vs..
Ordu fizigi daha iyi fenerbahceden 2 takımda kontrollü oynar ve maç berabere biter
Bu sene kaç kere izledin bizim taraftarı ? 2 maçta sadece erkeklere karsı oynadık Marsilya maçında muhtesemdi taraftar AEL maçında da o performansından biraz düsüktü.Fenerbahçe'ye laf atıcam diye gereksiz konusmanın alemi yok.
furkan58
09.Kasım.2012, 20:35
Ya biraz düşünüp yorum yazın. Gerçi senin dün ki Meireles hakkında ki yorumundan sonra hep Fenerbahçe'yi kötüleyici şeyler yazdığını anladım. Selçuk > Meireles diyen sana taraftarı anlatsam da anlamazsın heralde. Bu sene yalnızca 2 maçta seyirci vardı diğerleri kadınlar ve çocuklardı ona rağmen sadece 1 mağlubiyet alındı. Saraçoğlu eski havasında değilmiş peeh.
barahir
09.Kasım.2012, 20:41
Zor maç...
GebzeLi1907
09.Kasım.2012, 20:43
gel seni bi maça götüreyim de taraftar gör
içerde dışarda en etkili tribün fenerbahçe tribünü bütün gruplar birleşti harika bir ortam müthiş destek var..
türkiyenin şuan açık ara şekilde en iyi tribününe sahip fenerbahçe.efsane olabilecek bir sezon bu sezon tribün konusunda o derece.
bu sene sanki içerde seyircili maç oynayabildik de konuşuyosun, avrupadan gelen taraftarlar marsilya ael, spartak hepsi maçı bırakıp bizim tribünleri videoya alıp gidiyor :) aşırı içi boş bir tespit olmuş kusra bakma da.
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Kasım.2012, 20:59
stoch limassol macinda eskiye nazaran daha iyiydi. 90 dakika oynamak da motive etmistir onu. bunun disinda 3lu ortasahayi gayet iyi oynamaya basladik. defansta basit hatalar yapmaz, kalecimiz volkan da sacmalamazsa rahat kazaniriz bence. cezamiz da sona eriyor, millet taraftar gorsun. ozledik valla taraftarli maci kadikoyde. mactan umitliyim, tahmin yarismasindaki tahminime aldanmayin. surpriz pesindeyim sadece. :)
Özgür Çetin
09.Kasım.2012, 21:52
Ya biraz düşünüp yorum yazın. Gerçi senin dün ki Meireles hakkında ki yorumundan sonra hep Fenerbahçe'yi kötüleyici şeyler yazdığını anladım. Selçuk > Meireles diyen sana taraftarı anlatsam da anlamazsın heralde. Bu sene yalnızca 2 maçta seyirci vardı diğerleri kadınlar ve çocuklardı ona rağmen sadece 1 mağlubiyet alındı. Saraçoğlu eski havasında değilmiş peeh.
Selçuk meireles olayında ben hala lafımın arkasındayım bekleyip görelim..!
Bu sezon kopardığımız maçların tribünlerinin hepsinin efsane olma ihtimali var Marsilya ve Limassol maçlarında gördük. İyi giden bir takım da olursa bambaşka bir atmosfer olacak artık.
MeliksahAydogan
10.Kasım.2012, 12:22
Fenerbahçe puan kaybedecektir.
Ralph
10.Kasım.2012, 12:39
Bana da Fenerbahçe puan kaybedecek gibi geliyor.
ReaList
10.Kasım.2012, 13:01
Fenerbahçe şuan moralli ve puan kaybetmez hatta Hector Cuper açık futbol oynatırsa 2-0 3-0 gibi farklı bir skor elde etmemiz mümkün. İyi futbol oynamamızı beklemiyorum ve sezonun geri kalanında ummuyorum çünkü bu olmayacak.
18 Temmuzda bu takım bu sezon ilk kez sahaya çıktı. Oynadığınız futbol ve yansıttığınız futbol anlayışı 4 ayda zerre ileri gitmemişse fazla beklenti içinde olmamak gerek. Hala 2-0 önde olduğunuz, rakibin 10 kişi kaldığı maçta oyuna Selçuk Şahin'i falan alıp takımı geri çekiyorsunuz ve atak yiyorsunuz, huylu huyundan vazgeçmez.
Skora oynayan bir takım haline neredeyse büründük hatta kıvama geldik. Skor lehineyse koru, koruyabiliyosan ne ala en kral sensin ama şuana kadar bunu çok az gerçekleştirdiğin gibi ilerlemeye devam edersen patlama yakındır. Çünkü bizim görmek istediğimiz Fenerbahçe bu değil.
Suicider
10.Kasım.2012, 13:03
Son maçlarda izlediğim Fenerbahçe aynı oyunu oynamaya devam ederse Hasan kabze ve Stancu gibi etkili ayakları olan Ordu'ya kaybediceklerdir.Ama bu işler böyle olmuyor.Kendi seyircisinin önünde ben kazanacaklarını düşünüyorum.
Fenerbahçe şuan moralli ve puan kaybetmez hatta Hector Cuper açık futbol oynatırsa 2-0 3-0 gibi farklı bir skor elde etmemiz mümkün. İyi futbol oynamamızı beklemiyorum ve sezonun geri kalanında ummuyorum çünkü bu olmayacak.
hector cuper ve açık futbol hiç sanmıyorum :p
2-0 orduspor kazanır diye düşünüyorum
furkan58
10.Kasım.2012, 15:28
Fenerbahçe puan kaybedecektir.
Neye göre kaybedecektir ? Açıklarsanız sevinirim. Konuya girip ortaya taş atıp kaçılıyor...
Takım iyi yada kötü oyunla götürüyor. Sakatların iyileşmesiyle azıcıkta olsa oyunumuz pozitife döndü. Seyirci desteğiyle maçtan galip ayrılırız.
MeliksahAydogan
10.Kasım.2012, 15:30
Neye göre kaybedecektir ? Açıklarsanız sevinirim. Konuya girip ortaya taş atıp kaçılıyor...
Takım iyi yada kötü oyunla götürüyor. Sakatların iyileşmesiyle azıcıkta olsa oyunumuz pozitife döndü. Seyirci desteğiyle maçtan galip ayrılırız.
Hector Cuper gibi akıllı bir teknik adam , Fenerbahçe'yi iyi analiz etmiştir diye düşünüyorum , ek olarak Fenerbahçe'nin dirençli Anadolu takımlarına karşı gösterdiği kötü performansı da hepimiz biliyoruz bu yüzden ben Orduspor'un kesinlikle puan alacağını dolayısıyla da Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini düşünüyorum.
ForsakeN
10.Kasım.2012, 15:31
Fenerbahçe puan kaybetmeyecektir.
Dave S Mustaine
10.Kasım.2012, 16:36
Farklı kazanırız.
mpaker66
10.Kasım.2012, 16:44
Orduspor yenilecektir diyedüşünüyorum, son haftalarda kötüler ilk haftalara nazaran. Fenerbahçe bir seri yakalar sanaırım.
Cengo
10.Kasım.2012, 20:00
Sahada Meireles olduğu sürece problem yaşanmaz.
KaRaBükLü KraL
10.Kasım.2012, 20:05
Avrupa yorgunluğu Fenerbahçe'yi etkileyecek diye düşünüyorum.Fenerbahçe puan kaybeder kaybetmese bile kesinlikle çok zorlanacaktır.Cuper böyle maçları güzel idare ediyo.Kontra oynar heralde
Universal
10.Kasım.2012, 21:57
Beşitkaş Bursa maçı ne kadar zevkli geçti ise bu maçta aynı havada olacaktır, Fenerbahçe 4-1 kazanır tahminim. Meireles sahada olduğunda takımın havası daha farklı oluyor. Kendini gösterir.
zeck17
10.Kasım.2012, 22:01
tahminim oyunu fenerbahçe oynar maçı ordu kazanır sow'un ve stancunun da banko golü olur
ReaList
11.Kasım.2012, 18:41
Sahada Meireles olduğu sürece problem yaşanmaz.
Yanında bir de Emre olacaktı ki...
ReaList
11.Kasım.2012, 21:04
İlk 11'imiz: Volkan, Gokhan, Bekir, Yobo, Hasan Ali, Mehmet Topal, Meireles, Cristian, Stoch, Kuyt, Sow
Yedeklerimiz; Mert Günok, Henri Bienvenu, Sezer Öztürk, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal, Caner Erkin, Recep Niyaz
Krasiç'ten 7 milyon € temiz temiz, yazık.
OrcunFB
11.Kasım.2012, 21:05
Fenerbahçe'nin ilk 11'i :
Volkan- Gökhan- Bekir- Yobo- Hasan Ali- Mehmet Topal- Meireles- Kuyt- Cristian- Stoch- Sow
uAburak89
11.Kasım.2012, 21:05
Egemen'in sakatlığı ne tam olarak, kaç maçtır yok ortada ?
Özgür Çetin
11.Kasım.2012, 21:08
Galatasaray puan kaybettiyse Fenerbahcede kesin kaybeder alıştık artık
ReaList
11.Kasım.2012, 21:09
Egemen'in sakatlığı ne tam olarak, kaç maçtır yok ortada ?
Egemen Ağa bir var bir yok o değil de bu Mehmet Topuz'a ne oldu ? Peki ya Krasiç, Salih Uçan falan ayrıca şu Henri Bienvenu twitter'dan saydırmıştı kadroda ilginç, bir de çileğimiz Selçuk Şahin olmazsa olmazımız, Onsuz da kazanmayı öğrenmeliyiz artık : )
di canio
11.Kasım.2012, 21:33
Orduspor'un kadrosu da aşağıdaki gibiymiş.
Saso Fornezzi, Miguel Garcia, Ali Çamdalı, Agus Garcia, Atila Turan, Javier Umbides, Hasan Kabze, Nizamettin Çalışkan, Vincento Alfredo Monje, Bogdan Stancu, Şamil Cinaz
Yedekler: Fevzi Elmas, Yiğit Gökoğlan, David Barral, Abdulkadir Kayalı, Roversio Barros, İbrahim Kaş, Ferhat Çökmüş
uAburak89
11.Kasım.2012, 21:36
Egemen Ağa bir var bir yok o değil de bu Mehmet Topuz'a ne oldu ? Peki ya Krasiç, Salih Uçan falan ayrıca şu Henri Bienvenu twitter'dan saydırmıştı kadroda ilginç, bir de çileğimiz Selçuk Şahin olmazsa olmazımız, Onsuz da kazanmayı öğrenmeliyiz artık : )
Aynen Mehmet Topuz da ortadan kayboldu.
Bizim puan kaybımızdan sonra fırsatı değerlendirir Fenerbahçe, beraberlik düşünüyordum ama değişti fikrim. Bahsimizi de aldık, maçı bekliyoruz.
petrol_fb12
11.Kasım.2012, 21:42
Krasiç nerde 16 tirlyon para verdik sonuçta yedeklerde bile yok.Juventus elinden cıkardığına seviniyordur şimdi.
Kaka Leite
11.Kasım.2012, 21:44
Sabırlı olmak gerek diye düşünüyorum :)
Elbet oynar Krasic'de, oyuna girmeyeceğine kadroya alınmaması daha iyi...
erdem344
11.Kasım.2012, 21:46
sırf ismi krasiç 7 milyon verdik diyemi oynatıcaz bu adamı adam formsuz kadroya giremiyor bu kadar basit
petrol_fb12
11.Kasım.2012, 21:46
Bir oyuncu oynamadan kendini nasıl geliştirir oda muamma aykut kocama'nın "TÜRKİYEDE ANTREMANLAR KENDİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN DEĞİLDİR" sözü aklıma geliyor.
Sanırım bu gidişle KRASİÇ elimizde patlıyıcak böyle oynatmadığı oyuncuları kiralasınlar 17 haftalık en azından orda oynaya oynaya kendini geliştirir.Hazır duruma gelir.Madem kesiyorsun kirala "AKHİSAR,ELAZIĞ,MERSİN" gibi takımlara top oynasınlar.
sırf ismi krasiç 7 milyon verdik diyemi oynatıcaz bu adamı adam formsuz kadroya giremiyor bu kadar basit
İsminden dolayı değil 16 TRİLYON verdiğin bir oyuncuyu kenarda oturtmak bana biraz abes geliyor.Afrikadan 2 trilyona daha seri daha iyi bir topcu bulabilirdi.Bilmiyorum verilen parayla sahadaki kalite cok farklı.
Kaka Leite
11.Kasım.2012, 21:52
Bir oyuncu oynamadan kendini nasıl geliştirir oda muamma aykut kocama'nın "TÜRKİYEDE ANTREMANLAR KENDİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN DEĞİLDİR" sözü aklıma geliyor.
Sanırım bu gidişle KRASİÇ elimizde patlıyıcak böyle oynatmadığı oyuncuları kiralasınlar 17 haftalık en azından orda oynaya oynaya kendini geliştirir.Hazır duruma gelir.Madem kesiyorsun kirala "AKHİSAR,ELAZIĞ,MERSİN" gibi takımlara top oynasınlar.
Krasic'in gelişme gibi bişeyi zaten yok.Krasic gelebileceği seviyeye geldi ancak çok formsuz.
Formsuz adam belirli bir form tutmadan oynatılmaz.Ayrıca Krasic o tarz kiralanacak bir adam değil.
Sadece sabır gerekli.
ReaList
11.Kasım.2012, 21:55
Yapmayın gözünüzü seveyim bu kulüp bir taraftar kart satsın diye sabah akşam milleti arıyor. Bir kombine daha fazla satmak için taklalar atıyor. Geçen sene para yok öyle oldu böyle oldu diyerek güzelim kadroyu bir kalemde harcadılar, böyle şeyleri ne çabuk unutuyorsunuz Allah aşkına.
7 milyon € Fenerbahçe için çöpe atılacak bir para ise helal olsun ne demeli.
Sağ kanatta Mehmet Topuz, Kuyt varken gidip ekstradan oyuncu alıyorsunuz ve onu da oynatmıyorsunuz. Bu ciddi bir fiyaskodur. Ortasahan Meireles olmayınca kan ağlıyor mevcut durum böyleyken bu transfer ve sonrası için tek kelime; Yazık.
ReaList
11.Kasım.2012, 22:10
Sowww Allah'ına Kurban Be !!!!
uAburak89
11.Kasım.2012, 22:11
Sow çok güzel gol attı.
ForsakeN
11.Kasım.2012, 22:17
Sow kocumsun..
BleedingMoon
11.Kasım.2012, 22:40
stoch başlayacaktı seriye...
erdem344
11.Kasım.2012, 22:47
Fenerbahçe bu işte.
petrol_fb12
Türkiyenin en iyi santroforudur SOW..Ya fener iyi oynuyor yada orduspor kötü top oynuyor çözemedim.Kontra atakla geliyoruz hep ordu arkada cok boşluk veriyor.
mwaru
Stoch'un suratında niye olmuyor abi ya geçen sene ne güzel oluyordu ifadesi vardı.Sezer Baroni değişikliği yap bizi şaşırt Aykut hoca.
OrcunFB
İyi oynuyoruz, ikinci yarı farkı arttırırız. Bi de Stoch gol atarsa tam olur. :)
furkan58
11.Kasım.2012, 22:51
İyi oynuyoruz. Özlediğimiz oyun bu Stoch'un şutu girseydi onun için çok iyi olucaktı. Cristian çok kötü çıksa iyi olur.
attirson
11.Kasım.2012, 23:01
Sezer bu maç en az 30 dk oynamalı.
attirson
11.Kasım.2012, 23:09
Bekir Reyiz costu. :D
Stoch kendine gelmeye basladı bu maç.
uAburak89
11.Kasım.2012, 23:13
Stoch fena şutlar çekiyor.
mwaru
11.Kasım.2012, 23:20
Bekirin messi olduğu bir maç çok enteresan hafız.
uAburak89
11.Kasım.2012, 23:22
Sow çok net kaçırdı.
mwaru
11.Kasım.2012, 23:42
Sezer ne gol bee :)))
ReaList
11.Kasım.2012, 23:42
İşte Sezer be bu sensin !
attirson
11.Kasım.2012, 23:44
Yırtınıp duruyordum ne zamandır şu Sezer'i oynatsın diye 1-2 gol atsada şöyle formayı kapsa.
Ya herşey iyi güzelde yani 87. dakikada Selçuk ne alaka biri bana acıklasın ya.Ne anlamsızca bir degisikliktir bu.
ReaList
11.Kasım.2012, 23:44
Selçuk Sow değişikliği ya rabbi bitmiyor bu sevda : )
Yahu Al Recep'i veya Bienvenu'yu !
erdem344
11.Kasım.2012, 23:46
ah hocam ah recep var oynamak isteyen bienvenu var
erdem344
11.Kasım.2012, 23:50
maçı kapattım 2 1 olmuş.
Pozisyon vermeden gol yedik :p
mwaru
11.Kasım.2012, 23:50
Yenilmeyecek bir gol yedik.Artık Sezer Meireles Topal üçlüsü ile başlamamız lazım.
furkan58
11.Kasım.2012, 23:51
Özlediğimiz Fenerbahçe buydu. Hep böyle oynarız inşallah :)
OrcunFB
11.Kasım.2012, 23:53
İyi oynadık ve güzel bir galibiyet aldık. :) Stoch bu maç çok gayretliydi özlediğimiz Stoch'a kavuşacağız az kaldı. Pozisyon vermeden gol yemek olmadı. :p
Sekopej
11.Kasım.2012, 23:58
Sezer'i ortada düşünmesine sevindim, bir kaç haftaya Cristian yerine kadroya dahil olmasını bekliyorum. Meireles de tam hazır olduğunda çok kuvvetli bir orta saha olacak.
Devre arası orta sahaya yapılacak kaliteli bir transferler bu takım şampiyonluğa rahat yürür. Sow'a bir şey olmadığı müddetçe, gerçekten mükemmel bir gol attı, bu formanın unutulmaz futbolcularından olacaktır kesin.
ReaList
12.Kasım.2012, 00:01
Stoch'un isteği ve hırsı günün en güzel kareleriydi keşke o güzel şutlardan biri golle sonuçlansaydı ama kısmet. Beklediğim gibi Akhisar, Limassol ve Ordu maçları galibiyetle tamamlandı. Asıl baba maç haftaya deplasmanda Eskişehir'le, O maçı ne olursa olsun kazanmalıyız orada puan bırakırsak yine her şey sil baştan olacak. Zaman su gibi akıp geçiyor ve biz belirli bir seriyi oturtamazsak yine işler son iki sezonda olduğu gibi ligin finaline doğru Arap saçına döner. Öyle 2 maç kazan sonra kaybet tekrar toparlamaya çalışla bu sezon gitmez, en azından bir sezonda işimiz bu kadar riskli olmasın, her sene kalpten biraz alıyor Fenerbahçe...
barahir
12.Kasım.2012, 00:02
Sahadaki herkesi kutluyorum, 2 maçtır güzel top oynayarak net sonuçlar alıyoruz ki her iki maçında sonucu daha farklı olabilirdi..
Daha tutkulu bi Fenerbahçe, umarım hep böyle devam eder..
Universal
12.Kasım.2012, 00:12
Fenerbahçe bu gün Ordu'nun savunmasını değil, kendi direklerini aşamadı. Güzel bir oyun vardı, 2-1 gibi bir skor kimseyi kandırmasın 4-1 bitebilecek bir maçtı.
Sezer Öztürk'ün gol atmasına çok sevindim, onu daha çok hırslandıracaktır. Oğlunun gözyaşlarına ise kurban olunur. Fenerbahçe güzel bir transfer yapmış olacak Sezer Öztürk ile.
petrol_fb12
12.Kasım.2012, 00:22
Ben eskişehir macını merak ediyorum bu futbol ordada oynanmaya devam ederse fenerbahceme inanmaya başlarım futbol oynadığına.
sananes
12.Kasım.2012, 00:32
Cristian takımın şefi rolünde resmen. Böyle oynamaya devam ederse Sezer'de başkası da onu kesemez. Formunu yükseltti. Stoch'da kendine geliyor yavaş yavaş en fazla 2 maç sonra golü bulacaktır.
https://twitter.com/Alex10combr/status/267722530087899136
Universal
12.Kasım.2012, 00:37
Ne kadar mükemmel kulüp olursan ol, Eskişehir'de her zaman kaybedebilirsin. İşte korkum bu, iyi oynayıpda puan kaybedebiliriz. Eskişehir çok iyi bir kulüp. Eğer kazanırsak Eskişehir maçını müthiş bir çıkış yakalamış olur ve devre arasına kadar götürürüz.
Çok harika bir insan bu Alex.
sui generis
12.Kasım.2012, 01:17
Genel olarak çok iyiydik ama Cris ve Kuyt yerine başka oyuncular olsa farka giderdi maç. Kuyt özellikle 2.yarı olup aldığı her topu ezdi , ezmediği topları da nereden bulursa bulsun orta açtı. bu aralar çok formsuz Aykut hocanın onun da vazgeçilmez olduğunu göstermesi gerek. Cris'e gelirsek ilk yarı hep rakip oyuncuların arasına saklandı. duran top hariç sıfır fayda ile oynadı ilk yarı. ilk yarının yaklaşık son 20-25 dakikası onu izledim , ne yapıyor diye. çok gereksizdi ilk yarı. ikinci yarıda yine birazcıkta olsa kendini gösterdi ama yeterli değildi. şut çekmekten başka bir işe yaramıyor bence. Sezer'i yakında alacaktır formayı elinden.
Stoch çok istedim gol atsın ama olmadı. olsun toparlıyor kendini. Aynı şekilde Sezer'in gol atması çok iyi oldu. gol atması bir yana girdiğinde iyi oynadı. soğuyan oyuna hareket kattı.
Bekir ilginç hareketler yaptı ama gereksiz. bir stoper bunları yapmamalı. kendine gelmeli.
Meireles ve Sow takıma sınıf atlatıyorlar resmen. Çok iyi yoldayız daha da iyi olacağız. Teşekkürler Fenerbahçe.
erdem344
12.Kasım.2012, 01:22
bekır konusunda bence bır stoper topla ona benzer cıkışları yapmalı
barahir
12.Kasım.2012, 04:16
Pique isen yaparsın da Serveti hatırlayın o çok severdi bu çıkışları.. Çıkış yapılsın ama yapabilecek olan yapsın, mesela Yobo.. Bekir Limited Defender benim gözümde..
Özgür Çetin
12.Kasım.2012, 05:16
Orduspor çok kötüydü tanıyamadım.. Sezer de öyle abartmaya gerek yok ahım şahım bir top oynamadı .. ESES deplasmanı haftaya..Fenerbahce o maçıda kazanırsa takım olmuştur artık ama galip gelecegini sanmıyorum.Bu arad Kaleci Volkan bana göre Türkiyenin en iyi kalecisi..
davidvilla
12.Kasım.2012, 10:37
Yobo'nun gelmesiyle savunmayı biraz öne çıkarabildi Fener ve bunun sonucunda o şok pres ile kapılan top sonucu ortalama 1,5 - 2 pasla pozisyon bulma taktiği ilk kez gözle görüldü. Yani Aykut geldiğinden beri yapmak istediğini ilk kez yapabildi bence. Ordu ne kadar daha iyi takım olsa da Mersin gibi Akhisar gibi ayağa top yapabilen bir takım olmadığı için şok presi bir türlü kıramadı. Uzun yıllardır Fenerbahce takımında oturmuş olan agır tempo ayaga garanti pas sistemini ne yaptı etti aykut değiştirdi. Bunun üzerine koyup devam edebilirlerse harika bir şampiyonluk mucadelesi ve bol gollü gs-fb maçları bizi bekliyor demektir.
Tüm Fenerbahceli arkadaşları tebrik ederim ;)
World Hollow o1
12.Kasım.2012, 13:48
Bu hafta izleyemedım ama yorumlara bakılırsa güzel maç çıkartmışız...
Tebrikler...
murat taşlı
12.Kasım.2012, 20:15
bende izleyemedim maçı özetlere ve yorumlara göre iyi oynamışız galiba İnş. böyle devam eder ...
mwaru
12.Kasım.2012, 22:48
Bekir bence doğru olanı yaptı.Bir takım stoperini ve stoperlerini oyuna katabiliyorsa üstünlük kurmada başarılı olur ha tabi Bekir'den bahsediyoruz çok uçmamak ve heveslenmemek gerek.
uAburak89
12.Kasım.2012, 22:53
Bekir'in çıkışları biraz da taraftar baskısından. Yaptığı hatalardan dolayı kendini kanıtlamak istiyor sanki. Dün başarılı oldu bir denemesi hariç, onda da Orduspor iyi kontra yapamadı. Savunma oyuncularının bu çıkışları oyunu açmak adına faydalı aslında, hücumda bir kişi fazla oluyorsun en basitinden. Ancak dün Bekir biraz abarttı sanki, kanatta gördüm bir ara. Kaptırsa topu yerini boşalttığı için sıkıntı doğurabilir, bu sebeple gol yense çok ciddi eleştirilerin hedefi olacaktır. Aykut Kocaman'ın engellemese bile bir uyarıda bulunacağını düşünüyorum.
erdem344
12.Kasım.2012, 23:21
mehmet topal sahada oldugu surece kolay kolay kontra yemeyız muthis oyuncu
TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Kasım.2012, 17:32
babam, dedem falan aykut der de bu forumda adama aykut denmesi garibime gidiyor, kusura bakmayin. macla alakasiz oldu ama bu tip seyleri gorunce rahatsiz oluyorum.
takimdaki dengeler yerine oturuyor yavas yavas. sakatlik, ceza gibi durumlar takimi sikintiya sokabilir. 12-13 kisilik gercekten cok kaliteli bir ekibimiz var. ama yedek klubesi pek tatmin edici degil. tam takim oldugumuz surece kolay kolay puan kaybetmeyiz artik.
EsEsin oyun icindeki taktigine gore onumuzdeki mac cok farkli sonuclar dogabilir. bizim oyunumuz belli sayilir artik, hem rakibi bozan hem de oyuna hakim bir goruntu veriyoruz. Bizim ne yapacagimizdan cok EsEsin performansi belirleyecek macin sonucunu. Istikrari yakaladik sayilir, aradaki antalya kazasi haric. Son zamanlarda Fener maclarindan keyif almaya basladim, iyi yoldayiz.