PDA

View Full Version : Maç Bildirimleri



Ralph
10.Kasım.2012, 12:55
Saçma sapan bir yenilik olmuş diye düşünüyorum. Hani düşünce güzel ama en azından yeri yanlış. Hangi mantıkla buraya konur bu maç bildirimleri anlam veremiyorum. Atağa gidiyorum ve maç bildirimi yüzünden atağı ve oyuncuları göremiyorum.

http://img259.imageshack.us/img259/7554/85325903.jpg (http://img259.imageshack.us/i/85325903.jpg/)

Krusty
10.Kasım.2012, 13:02
e kapa madem.

Ralph
10.Kasım.2012, 13:24
e kapa madem.

Tavsiyeler güzel oluyor, neden kapatayım ki? Sadece yeri yanlış geliyor bana. Tüm derdim o. Yoksa tabi ki kapatınca gittiğini biliyorum bende :)

Kaka Leite
10.Kasım.2012, 13:27
Taşınmıyor mu o ?

Bi denesene merak ettim :icon_biggrin:

di canio
10.Kasım.2012, 13:28
Tavsiyeler güzel oluyor, neden kapatayım ki? Sadece yeri yanlış geliyor bana. Tüm derdim o. Yoksa tabi ki kapatınca gittiğini biliyorum bende :)

Tam saha görünümünde değil de bölünmüş ekran görünümünde oynamayı dene. O tarafa da maçın görüntüsünü değil de, istatistik falan gibi birşeyleri koy.

Ralph
10.Kasım.2012, 13:30
Tam saha görünümünde değil de bölünmüş ekran görünümünde oynamayı dene. O tarafa da maçın görüntüsünü değil de, istatistik falan gibi birşeyleri koy.

Küçülüyor diye pek kullanmıyorum ama o şekilde de bir deneyeyim.


Taşınmıyor mu o ?

Bi denesene merak ettim :icon_biggrin:

Sanmıyorum ama bakarım maça girince.

Krusty
10.Kasım.2012, 13:33
sadece istediğim şeyler hakkında bildirim al madem, daha az yer kaplar..

kasım akdemir
10.Kasım.2012, 13:50
Eski oyunca bilgi akışı daha verimliydi istediğim pencereyi açıp kontrol ederken aynı zamanda maçıda izliyordum. Bu sistem hiç güzel olmamış. Ralf'in sıkıntılarını aynen paylaşıyorum.

Ralph
10.Kasım.2012, 14:43
Şimdi ben burada eski serilerde iki takımında maç puanlarını görebiliyordum. Şimdi sadece bir seçenek var. Sadece tek bir takımın maç puanlarını görebiliyorum. Ya da ben öyle biliyorum. Yapmanın yolu yok mu?

http://img641.imageshack.us/img641/6301/ekranalntsud.jpg (http://img641.imageshack.us/i/ekranalntsud.jpg/)

di canio
10.Kasım.2012, 17:39
Şimdi ben burada eski serilerde iki takımında maç puanlarını görebiliyordum. Şimdi sadece bir seçenek var. Sadece tek bir takımın maç puanlarını görebiliyorum. Ya da ben öyle biliyorum. Yapmanın yolu yok mu?

http://img641.imageshack.us/img641/6301/ekranalntsud.jpg (http://img641.imageshack.us/i/ekranalntsud.jpg/)

Bu maç ekranı başlı başına bir sıkıntı. Ben de bulamadım iki takımın oyuncu puanlarının aynı anda bulunduğu bir seçenek.

Ekleyebileceğim, geniş alanda olmasını istiyorsan maç ekranının sağ kenarından biraz daha genişletebilirsin.

Özgür Çetin
10.Kasım.2012, 17:43
Şimdi ben burada eski serilerde iki takımında maç puanlarını görebiliyordum. Şimdi sadece bir seçenek var. Sadece tek bir takımın maç puanlarını görebiliyorum. Ya da ben öyle biliyorum. Yapmanın yolu yok mu?

http://img641.imageshack.us/img641/6301/ekranalntsud.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg641.imageshack. us%2Fi%2Fekranalntsud.jpg%2F)
sagda vveriler var oradan