Log in

View Full Version : Galatasaray - Karabukspor | STSL 12. Hafta

Nedvedmania
15.Kasım.2012, 19:28
http://img401.imageshack.us/img401/534/75089547.png (http://img401.imageshack.us/i/75089547.png/)

europeanconquer
15.Kasım.2012, 19:30
Rahat bir maç çıkarırız umarım.İnşallah Baros bu maç şans bulur.

urwrdskkn
15.Kasım.2012, 19:49
Rotasyon Yapacağımız Maçta Zorlansak da Kazanacağımızı Düşünüyorum

Özgür Çetin
16.Kasım.2012, 04:12
Zor maç oılacak..Kolay bir galibiyet beklemiyorum.:Karabükspor büyüklere karşı iyi direniyor.. 2-1 kazanırız

uAburak89
16.Kasım.2012, 18:31
XI: Muslera, Eboue, Dany, Cris, Hakan, Hamit, Melo, Selçuk, Emre, Umut, Burak.

Walter Sakana
16.Kasım.2012, 18:39
Kadro hocanın maçı ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor. Umarım futbolcular da akıllarını Manchester maçından uzakta tutmayı başarıp gerekeni yaparlar sahada. Ve en önemlisi de umarım herhangi bir sakatlık falan olmaz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Kasım.2012, 19:24
lua lua ve shelton gibi iki hizli hucum adamina sahip oldugu halde deplasmandan puan cikaramayan bir karabuk var. bu iki ismi dogru kullanabilseler cok tehlikeli bir kontraatak takimi olabilirler. favori galatasaray, farkli kazanmasi muhtemel. ama futbol bu, her turlu sonuc var. biz alttakilerin umidi liderin puan kaybetmesi (:

Bordo61Mavi
16.Kasım.2012, 21:01
Milli takimdan donen futbolcularin performansini merak ediyorum.

ReaList
16.Kasım.2012, 21:31
Nedense içimde bir his bu maçın berabere biteceğini söylüyor.

uAburak89
16.Kasım.2012, 22:17
Cris ağır saçmaladı, Muslera güzel çıkardı.

Ah be, Burak ile biz kaçırdık bu sefer..

uAburak89
16.Kasım.2012, 22:23
Karabükspor öne geçti, güzel gol attı Ahmet İlhan.

Eboue pozisyonda ortada yoktu, çok kötü bu sezon.

Burak Yılmaz 1-1. Güzel asist Hamit'ten.

europeanconquer
16.Kasım.2012, 22:32
Buraaaaaaaaaaaaak :D 1-1

Edit:Hamit pasını yerim :)

zeck17
16.Kasım.2012, 22:33
İlk yarı eşitliği sağlamamız çok iyi oldu

GebzeLi1907
16.Kasım.2012, 22:36
ne zaman galatasaray maçını açsam en geç 10 dakikada gol atıyo arkadaş ya :D

uAburak89
Bu kadar saçma defans yaparsak, puan falan alamayız bugün.

Karabük öne geçti yine.

Facx
crisi oynatcağımızda 10 kişi oynasak daha iyi oynarız

Bordo61Mavi
16.Kasım.2012, 22:38
Simdi ben maci acsam Galatasaray gol atacak onun icin aksam ozetini bekliyecegim golleri izlemek icin.

europeanconquer
16.Kasım.2012, 22:38
O da kaçar mı Melo ya

Facx
16.Kasım.2012, 22:39
Simdi ben maci acsam Galatasaray gol atacak onun icin aksam ozetini bekliyecegim golleri izlemek icin.

bi aç kapa yap yeter şimdilik :D

uAburak89
16.Kasım.2012, 22:39
Bu maçta puan almak için 4-5 değişiklik lazım, o da mümkün olmadığına göre, geçmiş olsun şimdiden.

europeanconquer
16.Kasım.2012, 22:42
Raad olun bu maç bizim.

William Rookwood
16.Kasım.2012, 22:48
Yok hani kazanan kadro olsa, pozisyon vermeyen defans hattı olsa o yüzden bozmuyor diyeceğimde. Geçen hafta Mersin deplasmanında puan vermişiz halen niye ısrar ediliyor şu defans dörtlüsünden.

uAburak89
16.Kasım.2012, 22:49
Hakan Balta topu aldığında yuhlayan taraftara 1 puan bile çok, çok garip bir akşam oluyor. Herşey kötü.

Hakemlere de helal olsun, inceden inceden çalışıyorlar.

Facx
16.Kasım.2012, 22:50
gol değilmiydi ya o ? ben mi yanlış gördüm ?

europeanconquer
16.Kasım.2012, 22:50
Ofsayt pozisyonunda aynı pozisyondalarmış,bizim aleymhimize kullandı kararı yan hakem.

uAburak89
16.Kasım.2012, 23:00
Riera (Sırf Hakan ıslıklanmasın diye), Engin, Elmander lazım. Yetmez tabii ama puan alamasak bile rezil olmayız en azından.

Bordo61Mavi
16.Kasım.2012, 23:01
bi aç kapa yap yeter şimdilik :D

Hadi iyisiniz ikinci yari icin iyi bir yayin buldum :D gidin yatirin paralari Galatasaraya

europeanconquer
16.Kasım.2012, 23:02
Karabükspor çok kötü oynuyor,siz skora bakmayın.Bu maç bizim Allah'ın izniyle ancak Elmander girecekse Burak çıkmalı,Burak-Elmander uyuşmuyor.

ReaList
16.Kasım.2012, 23:05
Karabük kendini fazla geri çekmezse en kötü beraberliği burdan koparır.

europeanconquer
16.Kasım.2012, 23:06
Eyvahlar olsun Tolga Özkalfa :)

Bordo61Mavi
16.Kasım.2012, 23:07
Burdan doner bu mac

attirson
Yok artık ya kaçar mı bu arkadas !

uAburak89
Mehmet Yıldız nasıl kaçırdı öyle, yuh. Eboue yine rezil.

ReaList
16.Kasım.2012, 23:14
Karabük her pozisyon gole geliyor

attirson
16.Kasım.2012, 23:14
Gs'ye H1 oynamayı düsünüyordum.Basıcaktım son anda vazgectim. :D

Cidden süper ataklar yapıyor Karabük böyle giderse 1-3 olucak.

europeanconquer
16.Kasım.2012, 23:15
Yekta girmeli,Melo felaket.

GebzeLi1907
16.Kasım.2012, 23:21
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/546937_445790325482635_249912979_n.jpg

Mehmet Yıldız bunu bize kaçırmış olsa ne örgüt üyeliği kalırdı ne 15 yılı :)

europeanconquer
16.Kasım.2012, 23:22
O yüzden gol attı değil mi :)

uAburak89
16.Kasım.2012, 23:24
Türkiye'ye şikeyi Galatasaray getirdi zaten. :D

Hamit - Engin değişikliği çok yanlış oldu, Eboue, Emre, Melo gibi isimler varken neden Hamit ?

Bordo61Mavi
16.Kasım.2012, 23:25
Her kontra tehlikeli oluyor

europeanconquer
16.Kasım.2012, 23:26
Melo'yu çıkar Melo'yu Melo'yu :(

Bordo61Mavi
16.Kasım.2012, 23:27
Engini sag kanada niye aldi Fatih hoca. Hamit kalsaydi, Meloyu cikarip Engin-Selcuk orta sahasi olusaydiya

europeanconquer
16.Kasım.2012, 23:35
Ayıp,ayıp verdiğin faulemi utanasın sarı kartamı utanasın bilemedim Tolga Özkalfa.

Facx
16.Kasım.2012, 23:37
adama top gelir hakem oyunu durdurur şaka gibi ya he su içip giriyo

Alicanfmfan
16.Kasım.2012, 23:43
Tolga Özkalfa'nın Marking değeri 20 olmalı. Hiç kaçırmıyor adam.

uAburak89
16.Kasım.2012, 23:51
Bu yenilgi ne ilk ne de son. Ama bu şekilde rezil futbol kabul edilemez. Emre, Eboue bu kadar kötüyken 90 dakika sahada olması diğer futbolculara küfürden beter.

Karabükspor dibine kadar hakederek 3 puanı almıştır, tüm Karabükspor sempatizanlarını tebrik ederim, bu gece mutlu ve huzurlu uyuyacaklardır.

Bu sene çok gol yedik, çok gereksiz puan kayıplarımız oldu. Daha çok erken ama şampiyonluk zora girdi bence. Bir galibiyet serisi lazım.

ReaList
16.Kasım.2012, 23:51
Fenerbahçe-Antalya maçının özeti gibi

europeanconquer
16.Kasım.2012, 23:52
Kötü oynasak yenemiyoruz,iyi oynasak yenemiyoruz.Bir sorun var o da savunmada,Semih niye yok çünkü eşeğin...off off off

Alicanfmfan
16.Kasım.2012, 23:54
Çok sert bir revizyon lazım takıma. Emre Çolak, Eboue ve nicelerinin değerlendirilmesi lazım.

Ancak Burak için ayrı bir parantez açmak lazım. Kendini belli etmiyor zaten bu tip futbolculardan korkacaksın. Bir iyi bir kötü. Ben hiç beğenmiyorum, oyunun içinde yok adeta bari en azından şu maçta Baros'a bir şans verilseydi.

nouma16
16.Kasım.2012, 23:55
hayırlısı be gülüm:0:

MeMo
16.Kasım.2012, 23:56
Bizim başımıza gelen Galatasaray'ın başına geldi.

footballer33
Karabükspor'a tebrikler. Geçen haftadan sonra, bu hafta da 3 gollü galibiyet aldılar. TT Arena'da G.Saray'a 3 gol atmak, her Anadolu takımının başarabileceği bir iş değil. Kutluyorum Karabükspor'u.

Pazar günü Antalya bize yenilmezse liderliğe yükselecek; ama inşallah biz kazanacağız. :)

uAburak89
Abi Baros demeyin artık boşu boşuna, Beşiktaşlılar Q7'yi unuttu biz Baros'u unutamadık. Baros'un Galatasaray macerası geçen seneki Antalya maçında bitti.

Bu mağlubiyet ya geçen seneki Antep maçı gibi etki yapacak -ki sanmıyorum o maçta hırs vardı en azından- ya da 1. Fatih Terim döneminden, 2. Fatih Terim dönemine yatay geçiş yapacağız, ikinci şık şimdilik daha yakın gözüküyor ne yazık ki. İnşallah yanılırım.

Alicanfmfan
16.Kasım.2012, 23:58
Abi Baros demeyin artık boşu boşuna, Beşiktaşlılar Q7'yi unuttu biz Baros'u unutamadık. Baros'un Galatasaray macerası geçen seneki Antalya maçında bitti.

Bu mağlubiyet ya geçen seneki Antep maçı gibi etki yapacak -ki sanmıyorum o maçta hırs vardı en azından- ya da 1. Fatih Terim döneminden, 2. Fatih Terim dönemine yatay geçiş yapacağız, ikinci şık şimdilik daha yakın gözüküyor ne yazık ki. İnşallah yanılırım.

Bir kırmızı kart olayı bir futbolcuyu nasıl bitirebilir, öyle olsaydı. Bugün Engin'i neden aldı oyuna.

LadroN
16.Kasım.2012, 23:59
ultrAslan'a da değinelim salak saçma tezahüratlar yapmaktan başka birşey yaptıkları yok.ultrAslan'ın yaptırdığı tezahüratlar baş ağrıtıyor.Elektrik süpürgesi sesi gibi.

europeanconquer
Yok ben cidden taktım,Semih neden yokta savunmada gereksiz kahramanlıklar yapan Dany ve yaşı kemale ermiş bir Cris var ? Ujfalusi ve Semih olmadan biz şampiyon falan olamayız.Ayrıca ikinci yarı başında hiç birbirine uyamayan Burak-Elmander ikilisi ile oynamasını anlayamadım.Koy Umut-Elmander'i boğsunlar o savunmayı.Sen Burak gibi mücadele yoksunu bir adamı sahada tutarsan ileri de top tutamazsın.Ayrıca Yekta güzel güzel oynarken nereden çıktı bu Melo seçimi onu da anlamadım.Bir de Melo yerine Amrabat'ı sokması daha fenaydı.Valla Ujfalusi dönmeden bu takım ne yaparsa yapsın,rahat bir maç çıkaramayacak.Yaklaşık 15-16 maç sonra anladım bunu.

erdem344
manu macı oncesi kotu oldu . Haftaya kimle yapıyor GS

uAburak89
17.Kasım.2012, 00:00
Bir kırmızı kart olayı bir futbolcuyu nasıl bitirebilir, öyle olsaydı. Bugün Engin'i neden aldı oyuna.

Aynı şey mi ? Sadece sonuca değil, neden sonuç ilişkisine bakmak lazım. Engin Baytar haklıydı, yaptığı hareket yanlıştı hem de çok yanlıştı ama serzenişi haklıydı.

Baros ne yaptı ? Takıma ihanet etti. Hoca onu oyuna aldı, hiç bir şey yapmadığı gibi üstüne atıldı. Ayrıca Avrupa Şampiyonasında gördük Baros'u, ayakta duramıyor adam.

Börk
17.Kasım.2012, 00:11
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/546937_445790325482635_249912979_n.jpg

Mehmet Yıldız bunu bize kaçırmış olsa ne örgüt üyeliği kalırdı ne 15 yılı :)

Bunu,bunu alalım dışarı.

Taraftarlık bu olmasa gerek o tribündekilerden bahsediyorum bu yeni staddan sonra o eski hava gerçekten yok takımda.3-1 olunca stadı terketti neredeyse yarısı.Kötü oynadık bunu bir kabul etmeliyiz önce.Her atak yaptığımız toplar Karabük'ün tehlikeli atağı olarak geri döndü.Karabükspor hak etti ve kazandı tebrik ederim,defansımız çok kötü.

uAburak89
17.Kasım.2012, 00:22
Tv'de maç izlemekle, statta maç izlemeyi aynı şey sanan bir topluluk türedi son zamanlarda, her maç aynı şey. 15 dakika destek sonrasında her hataya homurdanma, ıslık, küfür. Neymiş para veriyorlarmış, öyle bir dünya yok. Küfür edeceksen otur evinde TV'den izle ne istersen söyle adamın moralini bozma. Bir de belirlemişler kurbanları, Türk olunca daha da kolay. Yediğimiz goller, verdiğimiz pozisyonlar sadece Hakan Balta'nın suçuymuş gibi ıslıkladılar ilk yarıdan hem de. Her maçı 5-0 alacakmışız gibi bir ortam yaratıldı sezon başı, iyi gaza gelmiş bazı taraftarlar, bazı oyuncular.

Fatih Terim çok formsuz, gerideyken yaptığı değişiklikler maç çevirmeye yetmiyor, en ufak olumlu etkisi olmuyor. Melo çıkıyor orta saha çöküyor, başlıyoruz doldur boşalt. Hakan Şükür var sanki ilerde. Emre Çolak'dan futbolcu olmaz, zeka kıtlığı var adamda, ancak semazen olur ondan, dönsün dursun etrafında. Asla iyi bir oyuncu olamayacak, en fazla bu kadar Emre Çolak. 90 dakika sahada kalıyor bu adam, şaka gibi. Amrabat alınırken çok üzülmüştüm, bir dünya para boşa gitti, üstelik Kayserispor kazandı. İki türlü üzücü. Eboue maç seçiyor, nispeten büyük maçlarda iyi, kalan maçlarda ayağını bile uzatmıyor. Gölge savunma yapıyor. Dany desen canlı bomba, kalbim ağrıyor onun yüzünden böyle giderse maçları izleyemeyeceğim onun oynadığı maçları.

Kimseyi küçümsediğim yok da, ciddi paralar harcıyorsun transferde, Şampiyonlar Ligi kadrosu kuruyorsun, Antep'in stoperi, Kayseri'nin kanat oyuncusuyla bu hedeflere nasıl ulaşmayı bekliyoruz ?

E.Cartman
17.Kasım.2012, 00:27
Bastıralım parayı alalım Ibrahimovic'i anasını satıyım ya bize öyle bi adam gerek

Börk
17.Kasım.2012, 00:34
Yazdıkların büyük kısmı çok doğru.Emre Çolak'dan bir şey olmaz.Şimdi Antep'in stoperi,Kayseri'nin kanatı demekle olmaz böyle şeyler.Hiç bir futbolcu anasının karnından Galatasaraylı doğmadı.Fenerbahçe'nin sol beki de Kayseri'nin sol beki Hasan Ali.Orta sahası Kayserispor'dan yine Mehmet Topuz.

Anlatmak istediğim kaliteli oyuncuları seçebilmek bu takımın belirli oturmuş bir düzeni vardı ve bu düzen bozuldu.Hamit'in ve Melo'nun tam 10 haftadır patlamasını bekliyoruz.Elmander desen sakatlıktan ötürü bir var bir yok.Burak gol harici beceriksiz,defansı zaten saymıyorum tam bir facia.Manchester maçı umarım istediğimiz gibi sonuçlanır çünkü bu oyunla Manchester bizi dağıtır tam anlamıyla.

GebzeLi1907
17.Kasım.2012, 00:47
Mehmet Yıldızın fotosu galatasaray ın herhangi bir manuplasyonunu idda etmek için değil savcının bize tutumunu vurgulamak için attım foruma.böyle goller kaçabiliyor elbette bize karşı kaçırınca hüküm giyecekti ama az kalsın eldeki tek delil ile :)

maçı 1 1 olunca kapadım okuduğum duyduğum karabük haketmiş maçı tebrikler bizim adımıza çok önemli bir hafta oldu eğer bu hafta kazanırsak ligin dengeleri değişecek benim görüşüm.psikolojik üstünlük bize geçer.

erdem344
17.Kasım.2012, 00:52
lua lua ne top oynamıs be

Walter Sakana
17.Kasım.2012, 00:53
Ahmet İlhan nitro mu taktı bu maç neydi o deparlar toz yutturdu Eboue'ye. Bu kadar süratli olduğunu bilmiyordum, golü de çok klastı. LuaLua da çok iyiydi, beklemiyordum bu performansı.

Bizim için söylenecek çok şey olabilir ama hiçbiri Karabükspor'un emeğini yok sayacak şekilde olmamalı. İçten tebrik ediyorum, taktiklerini çok disiplinli ve başarılı bir şekilde uygulayıp son derece haklı bir galibiyet aldılar. Ayrıca geçen sezon Eskişehir'i satıp giden eski teknik direktörümüz Skibbe'nin de ne kadar kötü bir teknik direktör olduğunu bir kez daha ortaya koymuş oldular.

uAburak89
17.Kasım.2012, 00:58
Yazdıkların büyük kısmı çok doğru.Emre Çolak'dan bir şey olmaz.Şimdi Antep'in stoperi,Kayseri'nin kanatı demekle olmaz böyle şeyler.Hiç bir futbolcu anasının karnından Galatasaraylı doğmadı.Fenerbahçe'nin sol beki de Kayseri'nin sol beki Hasan Ali.Orta sahası Kayserispor'dan yine Mehmet Topuz.

Anlatmak istediğim kaliteli oyuncuları seçebilmek bu takımın belirli oturmuş bir düzeni vardı ve bu düzen bozuldu.Hamit'in ve Melo'nun tam 10 haftadır patlamasını bekliyoruz.Elmander desen sakatlıktan ötürü bir var bir yok.Burak gol harici beceriksiz,defansı zaten saymıyorum tam bir facia.Manchester maçı umarım istediğimiz gibi sonuçlanır çünkü bu oyunla Manchester bizi dağıtır tam anlamıyla.

Ne Hasan Ali, ne Serdar Kesimal, ne Mehmet Topuz ne Amrabat o paraları etmez. Ali Turan için kopan tantanadan bahsetmiyorum bile. Hadi Türk olanları bir şekilde anladım diyelim kontenjan sebebiyle, dünyada başka sol açık mı yoktu Amrabat dışında ? Fatih Terim transferi pek beceremiyor. O işi yapacak başka bir isim lazım ama bu da Fatih Terim'le olmaz.

GebzeLi1907
17.Kasım.2012, 00:59
Ne Hasan Ali, ne Serdar Kesimal, ne Mehmet Topuz ne Amrabat o paraları etmez. Ali Turan için kopan tantanadan bahsetmiyorum bile. Hadi Türk olanları bir şekilde anladım diyelim kontenjan sebebiyle, dünyada başka sol açık mı yoktu Amrabat dışında ? Fatih Terim transferi pek beceremiyor. O işi yapacak başka bir isim lazım ama bu da Fatih Terim'le olmaz.

aykut kocaman ı verelim o konuda çok iyidir :D

uAburak89
17.Kasım.2012, 01:00
aykut kocaman ı verelim o konuda çok iyidir :D

Yazarken aklımdan geçirmedim değil. :D Ben de genel anlamda transfer konusunda Aykut Kocaman'ı başarılı bulanlardanım, bu ikiliden çıkacak çok güzel bir karma olabilirdi. :)

GebzeLi1907
17.Kasım.2012, 01:02
Yazarken aklımdan geçirmedim değil. :D Ben de genel anlamda transfer konusunda Aykut Kocaman'ı başarılı bulanlardanım, bu ikiliden çıkacak çok güzel bir karma olabilirdi. :)

aynen buda benim hep aklıma gelir, ikisinin iyi özelliklerinden bi hoca oluştursak muazzam bişey çıkar ortaya :p :)

uAburak89
17.Kasım.2012, 01:04
aynen buda benim hep aklıma gelir, ikisinin iyi özelliklerinden bi hoca oluştursak muazzam bişey çıkar ortaya :p :)

Kadrolardan da güzel bir takım çıkabilir aslında, iki takımın karmasıyla Avrupa'nın tozunu attırırız valla. :D

erdem344
17.Kasım.2012, 01:05
fatih kocaman :p

darkkobal123
17.Kasım.2012, 01:31
Rezil bir savunma ve berbat bir takım vardı sahada. Kendine yakışmayacak bir oyun oynadı Galatasaray, doğru dürüst atağı yoktu neredeyse. Karabükspor'u ise mücadelesi ve akıllı futbolundan ötürü kutlarım. Çok iyi motive olmuşlar bu maça.

manu macı oncesi kotu oldu . Haftaya kimle yapıyor GS
SB Elazığspor.

petrol_fb12
17.Kasım.2012, 02:13
Börk Adlı üyeden alıntı ..

Aykut Kocaman'ın taraftarın gözünde eskisi gibi saygısı yok eğer bir taraftar teknik adamına ismiyle hitap ediyorsa bu iş çoktan bitmiştir.Hiç duydunuz mu Galatasaray tarafında Fatih istifa seslerini ? ( Ben bile yazerken utanıyorum )

Milliyette bir yorum

fatih terimin her hafta bahanelerinden sıkılmıştık.Yoksa şimdi yine saydıracaktı yok pozisyon vermedik.yok yerler ıslaktı.yok hava bulutluydu.yok direkten döndü top.Bizlerde futboldan anlamıyoruz ya.yedik sanıyor kendileri.bahane yaratacağına onurlu bir şekilde istifa etmeli.

43 BEĞENİ ALMIŞ..6 BEĞENMEDİ..

İstifa sesleri hadi hayırlı uğurlu olsun :)

uAburak89
17.Kasım.2012, 02:15
Beyler konuyu kapatılmalı, üstad noktayı koydu. :D

petrol_fb12
17.Kasım.2012, 02:16
Üstad olmadık..Hiç bir zaman olamayız..O mertebe için bir NECİP FAZIL olmak lazım...Milliyete bir yoruma gerçekten iyyidi..

Fatih Terim: "3 hafta önce oynadığımız Braga maçındaki su birikintileri oyun kurmamızı engelledi."

uAburak89
17.Kasım.2012, 02:20
Milliyetteki yorumu pekala başka bir takımın taraftarı yazabilir değil mi ? :) Statta hep biraz ağızdan istifa sesi duyulsun, o zaman gel yap yorumunu. Amacın belli de, bu kadar bariz yaparsan olmaz. :)

Su birikintisi yorumu nerde, ne zaman yapılmış ? Yalan gibi duruyor.

Börk
17.Kasım.2012, 02:22
Börk Adlı üyeden alıntı ..

Aykut Kocaman'ın taraftarın gözünde eskisi gibi saygısı yok eğer bir taraftar teknik adamına ismiyle hitap ediyorsa bu iş çoktan bitmiştir.Hiç duydunuz mu Galatasaray tarafında Fatih istifa seslerini ? ( Ben bile yazerken utanıyorum )

Milliyette bir yorum

fatih terimin her hafta bahanelerinden sıkılmıştık.Yoksa şimdi yine saydıracaktı yok pozisyon vermedik.yok yerler ıslaktı.yok hava bulutluydu.yok direkten döndü top.Bizlerde futboldan anlamıyoruz ya.yedik sanıyor kendileri.bahane yaratacağına onurlu bir şekilde istifa etmeli.

Dediğimi tam olarak kavrayamamışsın galiba tekrar okumanı tavsiye ederim hatta yardımcı olayım.

Hiç duydunuz mu Galatasaray tarafında Fatih istifa seslerini ? ( Ben bile yazerken utanıyorum )

Fatih Terim istifa değil.

E.Cartman
17.Kasım.2012, 02:22
Milliyette bir yorum

O yorumu yapana selam söylemek istiyorum. Bu zihniyet değişmedikçe başarılarımız anlık olacaktır.

petrol_fb12
17.Kasım.2012, 02:25
kombinemi iptal ettiriyorum. fatih hoca gidene kadar ne maça gitcem nede gs maçı izliyeceğim. haftaya burak melo hamit oynamaya devam ederse hakkımıda helal etmiyorum.

Budamı fenerli yapmayın allah aşkına :)

Börk
17.Kasım.2012, 02:26
Fenerli değil onlar sadece taraftar değiller.Ben onları Galatasaraylı olarak görmüyorum maalesef.

uAburak89
17.Kasım.2012, 02:28
Başka takım taraftarı olabilir lafını, Fenerli olarak algılayanla tartışmaya çalışmak çok zor ama, böyle olmaz. :)

Ralph
17.Kasım.2012, 05:05
Maçı izlemedim. Henüz özetlerini izlemeyi bitirdim ve daha sonra da Fatih Terim'in verdiği röportajı izledim. Çok fazla kızgın gördüm oyuncularına karşı. Hani susarak küfür etti diyebilirim. Bilmiyorum belki ben yanlış anlamışımdır. Belli ki fena sinirlenmiş.

Özgür Çetin
17.Kasım.2012, 05:16
Sezon başı Kılpayı kupayı rakibine kaptıran,efsane futbolcusu giden taraftar istifa bnaşkan istifa diye bagıran şikeyle boğuşan klüp yarın ESESi yenerse GS ile aynı puanda..
Fatih Terim bahane bulmasın şampiyonlar Ligi falan diye..Oradada iş yok..
Hep aynı sistemle denetiyor.. Sabri eger Eboueden alırsa o formayı birdahada vermez.. Engin baytarda geri döndü neyseki. Danny çekilmiş bomba gibi.. Ne zaman patlıyacagı belli degil.. Umarım iyi bir ders olur Fatih Terimde formsuz lideriz halad emekle olmuyor.. Avrupadan elenelim tek istegim bu yoksa takım düzelmeyecek.

davidvilla
17.Kasım.2012, 10:47
Barcelona gibi yetenekli oyuncularımız yok ama barcelona gibi oynamaya çalışıyoruz.
Hadi yine barcelona gibi oynamaya calıssak anlayacagım sanki barcelona'nın 1-0 geriye düştüğü zamanki oyununu biz 0-0 da oynuyoruz.
Defans cizgisini ortasaha cizgisinde yapıyoruz e karşında da amatör takım yok ki arkadaki boşlugu degerlendiriyor adam işte.
Daha dengeli oynamak lazım böyle daha ilk dakikadan 10 kişi rakip yarısahaya yerleşmek çok büyük yetenek ister özellikle gerideki oyuncularda.
Bir de bu kadar önde olmasına ragmen savunma ofsayt yapıyor mu yapmıyor mu onu da anlamadım. Garip bir tandem cris-danny. Biri öne cıksa digeri arkasında anladım kademesi için duruyor ama e ofsayt diye de bir şey var. One cıkan danny kademe de duran cris. Öne cıkan danny calımı yiyor kademe duran cris marke ettiği adamı kaçırıyor. Garip garip savunma hataları.
Selcuk ayagında cok top tutmak zorunda kalıyor 3-4 kişiyle basıyorlar çocuğa,kaptırıyor.
Savunma oyuncuları o kadar öne cıkmalarına ragmen hucuma katkı saglayamıyorlar selcuk geriden top almaya geliyor e öyle olunca ortasaha ile forvet arasında bir baglantı kalmıyor zira umut ve burak arkalı önlü değil yan yanyana rakip cezasahasında takılıyorlar.
Tek gol yontemi Selcuk'un defanstan aldıgı topu rakip savunma arkasına atabilimesi..
Başka gol planımız yok.
Takım boyu iyi ama aşırı ofansif.

uAburak89
17.Kasım.2012, 12:53
Maçı izlemedim. Henüz özetlerini izlemeyi bitirdim ve daha sonra da Fatih Terim'in verdiği röportajı izledim. Çok fazla kızgın gördüm oyuncularına karşı. Hani susarak küfür etti diyebilirim. Bilmiyorum belki ben yanlış anlamışımdır. Belli ki fena sinirlenmiş.

Maçı izlerken deliye döndü zaten, devre arası sağlam bağırmış. Maçtan sonra da soyunma odasına gitmemiş, direk odasına gitmiş. Dediğin gibi yani sağlam tepki koydu.

Alicanfmfan
17.Kasım.2012, 14:14
uAburak89'a hak veriyorum aslında, özelliklede Avrupa vitrininde. Antep'in stoperi ile olacak iş değil bu zaten veya Hamit'ten kanat yaratarak takımı yavaşlatmak. Ujfa zaten seneye yok büyük ihtimal niye idareten bir stoper alındada orayı 2-3 sene idare edecek bir stoper alınmadı.

Şampiyonlar Liginde vizyonu olan oyuncuları almamız gerekiyordu. Oynadıgı oyun hakkını vermese bile bir hareketiyle maçı değiştirecek adamlar lazımdı.

Hee bu arada Cris'e değinmek istiyorum. Bu sistemde çok sırıtıyor. Brezilya'nın Gökhan Zan'ı, Gökhan'ı kullansak daha iyi olabilirdi.

E.Cartman
17.Kasım.2012, 14:27
Tecrübeli: 3 Emekli: 1 (Uğur Meleke)
Haziran 2002’de Barcelona, sözleşmesi biten Rivaldo’yu serbest bıraktığında durumu pek anlayamamıştım. O Rivaldo sadece bir yıl önce attığı muhteşem röveşatayla Barça’yı, Devler Ligi’ne sokmuş, son sezonunda da 33 maç oynamıştı. Lâkin Rivaldo’nun, Milan performansını ve sonrasını görünce Barcelonalılar’a hak vermiştim. Rivaldo bir kırılma noktasına gelmişti, bir daha hiçbir zaman eskisi gibi olamayacaktı. Ve Barçalılar da belli ki bunun farkındalardı.
Aynı senaryoyu Ronaldinho’da da izledik. Onun kırılma noktası 28 yaşında yaşanmıştı. Vieri 32’de kırıldı, Pirlo 36’sında hâlâ kırılmadı! Birçok yıldız sporcu belli bir noktada üst düzey futbolu kaldırabilecek fiziksel yeterliliğin altına düşüyor ve (sanırım spesifik test sonuçları neticesinde doğru zamanda) bunun farkına varan kulüpleri, onlara teşekkür edip yollarını ayırıyor.
Lyon’la Cris’in öyküsü de galiba Eylül 2012’de bitmiş. Normalde Cris bundan sonraki kariyerini ancak daha az tempolu bir ligde sürdürebilecekken yolunu benzer kalibrede bir Şampiyonlar Ligi takımına çevirmiş. Bedelini de, De Boer hikayesinde olduğu gibi Galatasaray ödüyor sanki... Galatasaray’ın mevcut savunma sorunlarının tek sorumlusu tabii ki Cris değil. Dün yenen gollerde ve verilen bir sürü benzer pozisyonda savunmanın bütününde bir çaresizlik göze çarpıyor. Ama Cris öyküsünden de Türk spor kamuoyunun çıkarması gereken bir ders var gibi: Tecrübeli ile emekli arasında bazen sadece 6 aylık bir fark olabiliyor. Raul, 6 ay önce Schalke’nin tecrübeli oyuncusuydu; şimdi Katar’da aktif emekli. Türkiye’ye tecrübeli oyuncu getirmek bazen harika sonuçlar doğurabiliyor. Ama tecrübeli ile emekli arasındaki o 6 ayı da iyi sezmek lazım gibi.
Dün Seyrantepe’de oynanan maçın kaderine tesir eden emekli Cris’in yanına muhakkak bir tecrübeliyi, Lualua’yı da eklemek gerek. Eğer Lualua bu yıl Galatasaray’ın veya Fenerbahçe’nin yolunu tutsa belki ondan da Cris gibi söz edecektik. Ama doğru adrese, bir başaltı takıma, Karabük’e geldiği için dün gece adeta tecrübenin sözlük anlamı gibi oynadı Kongolu oyuncu. Dün akşamın özeti de sanırım burada gizli: Tecrübeli emekliyi yendi Seyrantepe’de...
Milliyet

Ralph
17.Kasım.2012, 14:39
Çok yerinde bir yazı ve ne yazık ki Türkiye bu olayı sayısız kez yaşadı. Aktif emeklilerin ülkesi Türkiye.

uAburak89
17.Kasım.2012, 15:11
Cris yerin dibine sokulduğu kadar kötü değil, Cris'in bu kadar üst üste maç yapıyor olması sorun bence. Fatih Terim dün, Riera'yı dinlendirdim dedi, yaşı itibariyle dinlendirilmesi gereken ilk isim Cris olmalıydı aslında. Yerine oynayacak oyuncu da Gökhan Zan olunca, riske giremedi tabii ve pahalıya patladı. Ersan varken, milli takımda Semih'i 90 dakika oynatan Avcı'ya da ayrı bir alkış lazım tabii. Fatih Terim milli takım dönüşleri diyor, bence sonuna kadar haklı. Sadece fiziksel olarak değil mental olarak da bitik geri geliyor oyuncular her seferinde milli takımdan. Bugün akşam Fenerbahçe maçında da göreceğiz, özellikle Hasan Ali'yi zor bir maç bekliyor bence. 500. maç diye bir şey çıkardılar, sanki 499 veya 501'den farkı var. Hadi yapıyorsun bunu, önem yüklüyorsun aklınca, Avrupa maçı olan takımların oyuncularını oynatma, kimsenin senden rica etmesine gerek yok zaten bunun için, senin düşünmen lazım. Ersan'ı milli takıma çağırıyor 1 dakika bile oynatmıyor dalga geçer gibi, Abdullah Avcı havuzumuz deyip duruyor ya, o havuzunda boğasım geliyor yahu. :D

Homer J.S
17.Kasım.2012, 19:41
Üstad olmadık..Hiç bir zaman olamayız..O mertebe için bir NECİP FAZIL olmak lazım...Milliyete bir yoruma gerçekten iyyidi..

Fatih Terim: "3 hafta önce oynadığımız Braga maçındaki su birikintileri oyun kurmamızı engelledi."

Sen Necip Fazıl'ı üstad sayanlardan mısın?

Tamam, istifa sesleri yükseliyor, haftaya olası bir mağlubiyette yollarız Fatih Hocayı. Taraftar isteyince oluyor o işler çünkü.

William Rookwood
17.Kasım.2012, 19:59
Manchester United'a 10-0 da yenilsek Fatih Terim'in kredisi bitmez benim gözümde. İsterse takımı ikinci lige düşürsün yine umurumda olmaz. Fatih Terim ne olursa olsun bu takımın başında kalmalı. Futbol, önüne geleni yenmek sürekli başarı getirme sporu değildir. Her kulübün inişli çıkışlı dönemleri olur. Önemli olan zor zamanlarda takıma sahip çıkmak. Yönetim istifa demek kolay, zor zamanda takıma destek çıkmak olay.

Walter Sakana
20.Kasım.2012, 13:31
Keyifli bir video olmuş, izlemenizi tavsiye ederim:

http://www.ligtv.com.tr/haber/kimi-cekiyorsun-engini-mi

petrol_fb12
20.Kasım.2012, 16:14
Sen Necip Fazıl'ı üstad sayanlardan mısın?

Tamam, istifa sesleri yükseliyor, haftaya olası bir mağlubiyette yollarız Fatih Hocayı. Taraftar isteyince oluyor o işler çünkü.

Evet bir sorun mu var ?

Bu akşam belli olur kaderi..