View Full Version : Antalyaspor - Beşiktaş | STSL 12. Hafta
Nedvedmania
15.Kasım.2012, 19:41
http://img812.imageshack.us/img812/6042/antgp.png (http://img812.imageshack.us/i/antgp.png/)
attirson
15.Kasım.2012, 21:02
Sanırım 16 senedir Antalyaspor Beşiktaş'ı yenemiyormus.Bu sene bizi tarihlerinde ilk kez deplasmanda yenip sanssızlıklarını kırdılar.16 sene şanssızlıgını da kıracaklardır bence.Oyunda olanlar katkı veremedigi halde yedekten girebilecek Murat D. , Ömer Ş. ve Emrah çok etkili oluyor.Yani gol atmada sıkıntı cekecegini sanmıyorum Antalya'nın.İyi defans yaparsa kazanır bu maçı.Bende maçta olucam.
footballer33
15.Kasım.2012, 23:57
Zor bir maç daha. Averajla 2. sırada bulunan bir Antalyaspor ile oynayacağız; ama benim kazanacağımıza olan inancım tam. Galibiyet konusunda, Bursaspor maçına göre daha da eminim hatta bu maçla ilgili. Oğuzhan'ın cezasının bitmesi bizim için önemli ve güzel bir haber; ancak bu defa da Hilbert sarı kart cezalısı. Bu durumda, şu 11'i bekliyorum Samet Aybaba'dan:
McGregor
Toraman - Sivok - Ersan - Uğur
Necip - Oğuzhan
Holosko - Fernandes - Olcay
Almeida
Universal
16.Kasım.2012, 00:40
Çekişmeli geçecek bir maç. Antalya, Fenerbahçe ve Trabzon'dan sonra Beşiktaş'ı da affetmez ve büyükler önünde sürdürdüğü kazanama olayını bu sene bitirirler.
Tempolu, gollü, zevkli bir maç bekliyorum. İki takımda kazanmak için oynayacaktır. Antalyaspor'u bir adım önde görüyorum.
LaigLeNoiR
16.Kasım.2012, 02:33
Haftanın maçı sanırım yine bizim maç olacak :) Zevkli maç bekliyoruz.
Ralph
16.Kasım.2012, 03:41
Böyle önemli ve zevkli beklediğim bir maçı, bir işim nedeniyle izleyemeyeceğim. Umarım kazanırız.
Özgür Çetin
16.Kasım.2012, 04:10
Haftanın bana göre en keyifli maçlarından biri olacaktır.:Görüşüm Antalyaspor kaybetmez..
davidvilla
16.Kasım.2012, 10:29
Haftanın maçı sanırım yine bizim maç olacak :) Zevkli maç bekliyoruz.
aynen, haftanın en zevkli maçı olacak gibi
Ralph
16.Kasım.2012, 11:54
Bizim her maçımız zevkli bu sene :)
ozan42
16.Kasım.2012, 14:14
Fernandes oynamayacak diyorlar ama medyanın hikayesi olduğunu düşünüyorum, kesin bilgisi olan ?
darkkobal123
16.Kasım.2012, 17:00
Ben oynayacak diye biliyorum. Oynasa da oynamasa da sonuçta futbol takım oyunu. Bir futbolcuya bel bağlamamak gerekir.
Antalya'da 3 puana ulaşacağımıza inanıyorum.
nouma16
17.Kasım.2012, 04:11
aldım biletimi staddayım.
Mamadou
18.Kasım.2012, 01:40
Bu haftaki beraberlik kervanına bu maçta adını yazdırır. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kaybettiği haftada ne zaman kazandı ki takım :)
Almeida'dan bu haftada gol bekliyorum.
Ralph
18.Kasım.2012, 01:44
İşte şimdi haftanın maçı oldu gerçek anlamda. Bir yenersek varyaa....
fotosuki
18.Kasım.2012, 21:08
1-0 Beşiktaş. Gol Almeida. Kafayla. :)
OrcunFB
18.Kasım.2012, 21:09
Mehmet Akgün'ün asistti iyiydi.
OrcunFB
18.Kasım.2012, 21:24
İlk kez Antalya organize bir şekilde geldi ve gol oldu, Isaac. :)
uAburak89
18.Kasım.2012, 21:25
Uğur Boral'dan sol bek olmaz, adam her maç bağırıyor benden olmaz bu iş diye.
Cengo
18.Kasım.2012, 21:25
Bu Gangnam Style'dan sıkılmadı mı insanlar? Stadyuma bile girmiş şarkı.
fotosuki
18.Kasım.2012, 21:45
Ferdi adamın dibisin.
OrcunFB
18.Kasım.2012, 21:46
Fernandes insan değilsin.
uAburak89
18.Kasım.2012, 21:46
Fernandes naptı öyle :icon_eek:
pele96
18.Kasım.2012, 21:47
Almeida yine ilk golu kafayla atmis bu adam ayak ile(penalti haric ) gol attigi gun ders calismaya baslayacagim :D 2.Golu kim atti?
Kaka Leite
18.Kasım.2012, 21:47
Fernandes (g)(g)(g)(g)
uAburak89
18.Kasım.2012, 21:48
Yayıncı kuruluş ne biçim maç yayınlıyor ya, ofsayt mı değil mi ben anlamadım 2. golü, görebilen oldu mu ?
besiktas1903
18.Kasım.2012, 21:48
Almeida yine ilk golu kafayla atmis bu adam ayak ile(penalti haric ) gol attigi gun ders calismaya baslayacagim :D 2.Golu kim atti?
Almeida kafayla atti :D
OrcunFB
18.Kasım.2012, 21:49
Yayıncı kuruluş ne biçim maç yayınlıyor ya, ofsayt mı değil mi ben anlamadım 2. golü, görebilen oldu mu ?
Ayakları geride ama vücudu önde Almeida'nın.
uAburak89
18.Kasım.2012, 21:51
İlk yarı çok garip başladı, Beşiktaş takır takır geldi golü de buldu, sonra skoru 3-0 yapabilirdi, olmadı. Antalya ilk gelişinde golü buldu, sonra karşılıklı pozisyonlar oldu ama kontrol Antalyaspordaydı. Sahanın en verimsiz ismi Fernandes, bir pasla işleri değiştirdi. Golden önce faul var mı -Uğur Boral'ın yaptığı- devamında ofsayt mı değil mi tartışılır ama iyi ki verdiler golü, bu pasa yazık olsa futbol adına üzülürdüm.
pele96
18.Kasım.2012, 21:51
Almeida kafayla atti :D
Facebooktan Almeidayi gordum inadima ayaklami atti diye korktum :D
Deus Dominus
18.Kasım.2012, 21:52
Bana da ofsayt gibi geldi, Bursaspor maçının ilk yarısı sona erince açtım, baktım golü gösteriyor. Ama Fernandes'in asisti muazzam. worldclass, star, legend ne dersen de, bizim lige 3-5 gömlek fazla :)
uAburak89
18.Kasım.2012, 21:56
Oğuzhan Özyakup, Türk futbolu adına çok büyük kazanç. Basit oynuyor, top ayağına gelmeden ne yapacağına karar veriyor. Fark yaratıyor çok net.
pele96
18.Kasım.2012, 21:59
TFF : Fernandes'in asisti insanlik disi oldugu icin,gol iptal edilmistir.
Yildirim Demiroren
Facebookta gordum bir tebessum ettirdi :D
Buda 2.gol
https://www.facebook.com/FedaTaraftarSayfasi/posts/369735606449348
http://s1.directupload.net/images/121118/ozvh7vlx.swf
fernandes rakibi küçük düşürücü asisten 3 maç ceza almasın :D (bu arada şimdi dikkat ettim ofsaytmış ama bu asistin muazzamlığını gölgelemez :D )
Dave S Mustaine
18.Kasım.2012, 22:05
Bu maçta skordan çok Almeida'nın ayakla gol atıp atamamasına dikkat edecektim. 2 gol atmış, ikisi de kafayla :D Atıyor mu atıyor o ayrı tabi.
fotosuki
18.Kasım.2012, 22:09
3-1 Olcay.
3-2 Diarra.
uAburak89
18.Kasım.2012, 22:11
Diarra attı, Beşiktaş resmen 12'ye 10 oynuyor, Uğur Boral rakipten.
mustangshelby
18.Kasım.2012, 22:12
Bu maçta daha çoook gol olur demedi demeyin :)
Cengo
18.Kasım.2012, 22:13
50 dakikada 5 gol olmuş maçta.
3 gol atan Beşiktaş'ın hiç korner kullanmamış olması da çok enteresan.
Antalyaspor oldukça ofansif, presli pas oyunu oynuyor. Bir Anadolu takımının hiç bu kadar iyi pas oyunu oynadığını görmemiştim bu zamana kadar (Trabzonspor hariç). Son 10 dakikdadır Beşiktaş'ı yarı sahasına kitlediler hücum pres ile.
fotosuki
18.Kasım.2012, 22:29
Aha ayağıyla attı. :) 4-2
OrcunFB
18.Kasım.2012, 22:30
Almeida ayağıyla attı. Ateistler isyanda.
mustangshelby
18.Kasım.2012, 22:31
İlginç birşey gördüm fanatikte nekadar doğru bilmiyorum Beşiktaş'ın kaleyi bulan şutu 4 gol 4 Antalyaspor'un kaleyi bulan şutu 5 gol 2.
Cengo
18.Kasım.2012, 22:31
Isaac'in 2 metre yanındaki demarke Aissati'ye pas verememesi kontraya sebep oldu.
Bu arada Aissati çok yetenekli oyuncu.
Dave S Mustaine
18.Kasım.2012, 22:37
Helal Almeida'ya :D
pele96
18.Kasım.2012, 22:45
Almeida sendemi ders calismami istiyorsun :D Isyanlardayim yarin ders calismaya basliyorum :D
Cengo
18.Kasım.2012, 22:45
Çok acayip maç oluyor. Kendi ceza sahasından pasla çıkıp pas yaparak hızla Beşiktaş kalesine kadar gitti Antalyaspor. 7 gol oldu. +7ciler sevindi :)
İki takım da açık oynuyor, güzel maç oluyor.
Diarra'nın şu an kaçırdığı golü ben bile kaçırmazdım herhalde.
uAburak89
18.Kasım.2012, 22:50
Ne kadar çok pozisyon oldu yahu, iki takımın da defans fena. Beşiktaşta Uğur Boral ve Mcgregor olmamış hiç, yan toplarda kötü Mcgregor.
pele96
18.Kasım.2012, 22:50
Çok acayip maç oluyor. Kendi ceza sahasından pasla çıkıp pas yaparak hızla Beşiktaş kalesine kadar gitti Antalyaspor. 7 gol oldu. +7ciler sevindi :)
İki takım da açık oynuyor, güzel maç oluyor.
Diarra'nın şu an kaçırdığı golü ben bile kaçırmazdım herhalde.
5TL ye oynasan 95TL veriyor :D
Cengo
18.Kasım.2012, 22:56
Çok acayip maç oldu çoooook.
Fernandes ufffffff.
Deus Dominus
18.Kasım.2012, 22:56
Bir asist bu kadar müsait pozisyonda ancak bu kadar kötü yapılırdı :) Fernandes kötü pasa rağmen son saniyede golü attı.
OrcunFB
18.Kasım.2012, 22:57
Fernandes noktayı koydu.
uAburak89
18.Kasım.2012, 22:58
Ne maç oldu be, gol görmekten sıkıldım. :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Kasım.2012, 23:00
tek kelimeyle helal olsun. iki takim da mukemmel bir mac izlettirdi bize. modern futbolun guzel bir kesitiydi. 8 gol izledik, cok daha net bir pozisyonla golu atabilecekken fernandes orta mesafeden cok nefis bir sutla mactaki pastaya cilegi eklemis oldu.. BJK maclari bu sezon hep seyirlik oluyor, aynen devam eder umarim.
LaigLeNoiR
18.Kasım.2012, 23:00
Fernandes falan hikaye Oğuzhan maça ağırlığını koydu. Almeida'da 3 gol 1 asist ile yıldızlaştı.
Necip sağ kanata geçtiği anda bir anda oyun stili değişti ve müthiş işler yaptı. Fernandes çok durgun ve kötüydü buna rağmen asist ve golüyle yine katkı yaptı. Söylenecek şey yok şu anda İsmail'i bekler ve özler olduk Uğur'dan gına geldi her maç aynı şekilde.
Öte yandan 58 yaşındaki Fenerli babam bile kaç haftadır izlediği Beşiktaş maçlarından sonra acaba Beşiktaş'lı mı olsam dedi :)
atakankcm
18.Kasım.2012, 23:01
yav bizim maçlara kalp dayanmaz vallahi her hafta aynı senaryo.. zaten 4 gol atmadan bu sene maç falan kazanamayız kardeşim
Cengo
18.Kasım.2012, 23:02
Üj Bej :D :D
besiktas1903
18.Kasım.2012, 23:06
Son dakikalar gerçekten stresli geçti :D Yendigimiz maçlarda en az 3 gol atiyoruz. Yedigimiz goller sanirim hep ugur'un tarafindan geldi, Ismail bir an önce dönmeli ve bence artik Cenk'in zamani geldi.
Oguzhan ve Necip gerçekten müthis oynadilar, takim oturdu artik :)
Deus Dominus
18.Kasım.2012, 23:20
İsmail yok da hiç mi sol bek yok Beşiktaş'ta? Tanju'ya nasıl üzülüyorum, çocukcağız iki bekte de oynayabiliyor, Rapid'de oynarken de izledim, Avusturya milli takımı'nda oynarken de... Niye hiç şans vermiyor anlamıyorum. Aynı şekilde Burak Kaplan'da var kanatta kullanabileceği alternatif.
darkkobal123
18.Kasım.2012, 23:45
Ulan ne maçtı be, son dakikalarda öldüm öldüm dirildim resmen. :D Maç acayip zevkliydi, 2 takımı da tebrik ederim. Fernandes fazla top kaybetti ama yaptığı asist ve attığı gol ile kendini affettirdi. Almeida'da ayağıyla gol attı, şaşırdım. :D Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandığımız için çok mutluyum, umarım aynı istikrarda devam ederiz.
footballer33
18.Kasım.2012, 23:50
İsmail yok da hiç mi sol bek yok Beşiktaş'ta? Tanju'ya nasıl üzülüyorum, çocukcağız iki bekte de oynayabiliyor, Rapid'de oynarken de izledim, Avusturya milli takımı'nda oynarken de... Niye hiç şans vermiyor anlamıyorum. Aynı şekilde Burak Kaplan'da var kanatta kullanabileceği alternatif.
Emre Özkan var daha Tanju'ya gelene kadar. Hem daha hazır hem de en azından kadroya giriyor; ama neden oynamadığını anlamış değilim. Uğur, 5 gol attığımız maçta bile yokları oynadı ve goller hep onun tarafından geldi. Samet Aybaba'nın şu duruma bir el koyması lazım artık.
Maça dönersek; birçoğumuzun beklediği üzere, müthiş bir maç oldu. Bursa maçından sonra, bu maç da haftanın en güzel ve zevkli maçıydı. Maçtan önce galibiyetten oldukça emindim ve Antalya bu hafta da liderliği alamayacak öngörüsünde bulunmuştum. Nitekim, çok rahat ve çok keyifli izledim maçı ekran başında. 4-3'ten sonra biraz gerildim baskıyı yiyince haliyle; fakat son noktayı Fernandes koydu neyse ki. :)
O değil de, Almeida ayakla gol attı la! :icon_eek: :k:
Ralph
18.Kasım.2012, 23:55
Kız arkadaşım çubuklu forma aldı, Beşiktaş'ım Antalya'yı 5.3 şiddetinde salladı. Hayatımın en güzel doğum gününü geçirdim :)
europeanconquer
18.Kasım.2012, 23:59
Kız arkadaşım çubuklu forma aldı, Beşiktaş'ım Antalya'yı 5.3 şiddetinde salladı. Hayatımın en güzel doğum gününü geçirdim :)
Doğum günün kutlu olsun abi :)
Bu arada zirve yine bizimdir,bırakmadık !!! :n:
Tebrikler Beşiktaş :D
Mamadou
19.Kasım.2012, 00:00
Daha öncede yazmıştım takımda organizasyon eksikliği var. Takımı organize edecek oyuncu eksikliği var. Her mevkide lider özelliği taşıyan bir tane oyuncu var ama İbrahim Toraman dışında tecrübe yok. Escude'den bu bakımdan çok ümitliydim ama Sivok, Ersan, Toraman üçlüsünün arkasında kaldı. Golü attıktan sonra 10 - 15 dakika takım kendini toparlayamıyor. Golleri bulduktan sonra bir 10 - 15 dakika tempoyu düşürebilirse takım o zaman daha farklı sonuçlar alınacak. Ne zaman öne geçip skoru koruma psikolojine kapılsa takım sapıtıyor. Allah'tan ilerideki elemanlar maç içinde çok değişken. Biri çıkıp illa atıyor veya attırıyor. En çok Almeida'ya seviniyorum. 8 golü oldu + 1 golde kupa maçında atmıştı. Resmi maçlarda toplamda 9 gol çok iyi ama daha fazlasını da atabilirdi kesinlikle. Fernandes'e diyecek bir şey yok. Oğuzhan'da harikaydı. Sonunda takım Fernandes'e destekçisini (Oğuzhan) ve forvetini buldu. Birde savunma toparlasa iyi olacak.
Ralph
19.Kasım.2012, 00:04
Doğum günün kutlu olsun abi :)
Bu arada zirve yine bizimdir,bırakmadık !!! :n:
Tebrikler Beşiktaş :D
Teşekkürler :) Geliyoruz ama zirveye doğru inşallah. Takım oyunu oynamaya başladı sonunda takım. Ferdi biraz saçmalamaya başladı son dakikalarda ama neyseki bir kaza olmadı. Bu işleri bırakması lazım.
Kaan Souza
19.Kasım.2012, 00:08
Almeida'nın performansı süpriz oldu.Fernandes cidden çok büyük topçu.
footballer33
19.Kasım.2012, 00:12
@Görkem;
Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Hiç de çaktırmıyorsun, facede falan belirtmemişsin doğum gününü. :)
Bu arada, tartışmalı 2. gol pozisyonu:
http://www.sporx.com/img/2012/11/18/haberic1.jpg
Ralph
19.Kasım.2012, 00:21
@Görkem;
Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Hiç de çaktırmıyorsun, facede falan belirtmemişsin doğum gününü.
Buradan da teşekkür edeyim kardeşim :)
ReaList
19.Kasım.2012, 00:26
@Ralf
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere.
Maça gelecek olursak hem Beşiktaş'ı hem de Antalyaspor'u tebrik ederim. Ama Beşiktaş'ı biraz daha tebrik ederim. Mevcut şartlar altında ortaya koymuş oldukları mücadele ve istek gerçekten takdir edilecek bir durum. Diyebilecek başka sözüm yok onlar sözü sahada bırakıyolar.
Ralph
19.Kasım.2012, 00:35
@balde_mir_07
Teşekkürler :)
Alemida'nın açıklamaları:
http://www.ligtv.com.tr/haber/soz-macin-kahramaninda-10
Samet Aybaba'nın açıklamaları:
http://www.ligtv.com.tr/haber/son-5-dakika-haric-keyif-aldik
ozan42
19.Kasım.2012, 00:55
Maçı izleyemedim sonra skoru görünce hemen özeti izliyim dedim, Fernandes sen insanmısın ya ? o pas ne öyle ! allah Fernandesi başımızdan eksik etmesin çok büyük topçu çok.. hem yetenekli hem sorunsuz.Almeida 219832472 gün sonra ayakla gol attı galiba :D vuruşu görünce almeida değil sandım.:D
Walter Sakana
19.Kasım.2012, 01:13
Efsane takımın efsane teknik direktörü de maçtaymış:
http://www.ligtv.com.tr/haber/eski-dost-ziyarete-geldi
Mamadou
19.Kasım.2012, 01:15
Maç sonunda demiştir içinden Beşiktaş bıraktığım gibi :D:D
Ralph
19.Kasım.2012, 01:16
Yazıklar olsun "Mehmet Özdilek maçı bilerek veriyor" diyenlere. Twitter ve Facebook'ta bir çok kişi gördüm bu şekilde yazan. Kudurun diyorum onlara başka bir şey demiyorum.
ozan42
19.Kasım.2012, 01:16
Geçenlerde Rico paşada gelmişti. :DAma o inönüye :D
Mamadou
19.Kasım.2012, 01:25
Ralf
Mehmet Özdilek 5 yıldır yatıyor daha uyanamamış demek :) Maçı izlemeyen adam Şifo'ya maçı verdi diye iftira atıyor. Kafasını kuma gömmüş öyleleri acıyorum.
footballer33
19.Kasım.2012, 01:44
'Mehmet Özdilek maçı verdi, yine Beşiktaş'a yattı' diyen hazımsızlara sadece Antalya'nın attığı ilk golden sonra Şifo'nun nasıl sevindiğini göstermek lazım. Antalya, bu sezon üst sıraları hedefliyor ve bu akşam liderlik maçına çıktı. Bu adamlar salak mı da, maçı bilerek versin?! La havle vela kuvvete... :mad:
Mamadou
19.Kasım.2012, 01:55
İnsanoğlu neyse karşısındakini de öyle görürmüş :) Kendi takımının durumuna bakmaz, rakibinin hocasına maç veriyor diye iftira atar. He deyip geçmek lazım aslında o kişiler fanus içerisinde yaşıyorlar çünkü.
Dennis Bergkamp
19.Kasım.2012, 01:56
Fernandes-Cristian takası için 1 tane Kartal Yuvası şubesini boşaltmaya razıyım :)
Cengo
19.Kasım.2012, 05:48
Fernandes-Cristian takası için 1 tane Kartal Yuvası şubesini boşaltmaya razıyım :)
Bu takas nereden çıktı?
davidvilla
19.Kasım.2012, 10:21
Beklediğimiz gibi süper bir maç oldu. Oguzhan fark yarattı BJK takımında, Fernandes'in yükü hafifledi artık daha rahat oynuyor. BU arada kimse kimseye bilerek maç vermez. Hepsi para kazanıyor bu işten, babasını tanımaz çıkar oynar,oynatır.
Universal
19.Kasım.2012, 13:28
Böyle bir maçı izleyememek beni çok üzdü. Müthiş bir karşılaşma olmuş.
Antalyaspor ise; oynadığı futbol için alkışlanmalı, futbolu güzelleştirmek adına herşeyi yapıyorlar.
Beşiktaş kimse sezon öncesi şans tanımıyordu, ben şampiyon olabilirler dedim, belki haftaya lider bile olabilirler. Ama Beşiktaş'ın sorunu iyi savunma yapamaması. Çok pozisyon veriyor. Devre arası iyi bir transfer ile çözebilirlerse sorun ortadan kalkar. Almeida'yı kimse istemiyordu; ama Türkiye'de ki en iyi üç golcüden birisi, Beşiktaş'a çok iyi işler katıyor.
footballer33
19.Kasım.2012, 18:19
Bu takas nereden çıktı?
Takas falan yok. Arkadaş, sadece içinden geçenleri, kendi dileğini yazmış. :icon_smile: