PDA

View Full Version : Marsilya - Fenerbahçe | Avrupa Ligi C Grubu

Nedvedmania
19.Kasım.2012, 17:51
http://img109.imageshack.us/img109/8458/marsilya.png (http://img109.imageshack.us/i/marsilya.png/)

davidvilla
19.Kasım.2012, 17:55
Hakem sorun teşkil edebilir Fenerbahce için. Hiç sevmediğim bir hakemi vermişler

footballer33
19.Kasım.2012, 18:05
Grup liderliği için F.Bahçe'ye 1 puan yetecektir; fakat ben maçı Marsilya'nın kazanacağını düşünüyorum. Aslında, o talihsiz 2-2'lik ilk maç olmasaydı yenilgi de pek önemli olmayacaktı.

uAburak89
19.Kasım.2012, 18:09
Fenerbahçe Avrupa maçlarında doğru strateji ile akıllı oynuyor, en kötü 1 puan alacaktır bence. Marsilya formda değil üstelik Valbuena yokmuş galiba, ciddi eksik onlar için.

ommix
19.Kasım.2012, 18:41
Rakipte Gignac ve Remy gibi önemli 2 golcü bu maçta oynamayacak.Valbuena'da dünkü maçta sakatlanmış ama durumu kritik.Eğer Valbuena oynamaz ise istediğimiz bir puanı alırız.Hatta belki 3 puan bile alabiliriz.Tabii ki avrupada oynadığımız isabetli pas oyununu oynayabilirsek ve defansımız çok büyük hatalar yapmaz ise.

attirson
19.Kasım.2012, 19:19
Marsilya icin ölüm kalım maçı tüm gücünü kullanacaktır Marsilya.Ancak Eskisehir maçından kalma hırsla bu maçı kazanırız diye düsünüyorum.

darkkobal123
19.Kasım.2012, 21:14
Marsilya acayip formsuz. Fenerbahçe affetmez ve kazanır, başarılar.

erdem344
19.Kasım.2012, 21:29
Tur atlarız.

Mamadou
19.Kasım.2012, 23:30
Fenerbahçe 60'a kadar oyunu kitler ise maçı bile kazanabilir. Savunma oyuncularının performansı çok önemli bu maçta zaten gerisini Sow 1 tane atarak halleder. Marsilya'nın formsuzluğu birazda eksiklerden kaynaklanıyor. Bu maçta kritik oyuncularından bir kaçı oynamayacakmış.

Suicider
19.Kasım.2012, 23:50
Marsilya'yı geçen sefer elinden kaçırmıştı Fenerbahçe.Ayrıca şu anda ozaman ki formunun çok ilerisinde.Marsilya'yı izlemedim ama şu an ki Fener'in maçı kazanacağını düşünüyorum.

Universal
20.Kasım.2012, 00:51
Marsilya müthiş bir düşüşte; bunu değerlendiremliyiz. Özellikle eskiden Fransa'da top koşturan Sow burada büyük önem taşıyor. Umarım zafer ile ayrılıp gruptan çıkarız.

Kaka Leite
20.Kasım.2012, 00:59
4-2 alırız, Sow 2 tane atar, Kuyt 1 tane ve Meireles 1 tane atar..

Walter Sakana
20.Kasım.2012, 02:28
Fransız takımlarına karşı istatistikler kötü:

15 maç - 3 galibiyet - 2 beraberlik - 10 mağlubiyet (toplam)
7 maç - 1 galibiyet - 0 beraberlik - 6 mağlubiyet (deplasman) (+ 1 mağlubiyet tarafsız sahada)

Tüm maçlar: http://www.fanatik.com.tr/Fransizlar-ters-geliyor_3_Detail_34_277088.htm

Fenerbahçe'nin gruptaki konumu (rahatlığı), Marsilya'nın kazanmak zorunda olması ve Fenerbahçe'nin Fransız takımlarına karşı performansı ibreyi Marsilya'ya çeviriyor. Diğer yandan 1 puanın gruptan çıkmayı garantileyecek olması ve Marsilya'nın formsuzluğu beraberlik ihtimalini güçlendiriyor.

Gönül Fenerbahçe'nin kazanmasından yana ama mantık zor diyor. Umarım yanılan mantık olur...

futureless
20.Kasım.2012, 02:32
Gladbach maçında da ilk kez Alman takımı yendik biz boşver abi :D

Walter Sakana
20.Kasım.2012, 02:38
Onu bilmiyordum bak. Hadi hayırlısı, inşallah unutulmaz Bordeaux zaferinin ardından 2.deplasman galibiyeti gelir. Yalnız Sow'a iyi önlem alacaklardır, Kuyt ve Stoch (oynarsa) hatta Cristian gibi isimlere yoğunlaşsa daha rahat gol atacaktır Fenerbahçe. Duran toplar da önemli şans tabi.

futureless
20.Kasım.2012, 02:41
Esprisine diyorum tabii ki istatistikler de önemlidir illa. Kaldı ki bence de zor bir maç.

OrcunFB
20.Kasım.2012, 02:52
Zor maç ama hücum futbolcularımızın formuyla maçı kazanırız.

mwaru
20.Kasım.2012, 03:17
Sanırım ilk hedefimiz gol yememek olacak.Düşük tempolu,genelde kendi yarı alanımızda oynacakmışız gibime geliyor.İlk onbir tahminim: Volkan-GG-Yobo-Bekir-HAK-Meireles(Selçuk)-Baroni-Topal-Caner-Kuyt-Sow
Tek korkum Selçuğun ilk onbir başlama ihtimali ve ne yazık ki güçlü bir ihtimal.

ommix
20.Kasım.2012, 12:04
Caner'in psikolojisi önemli şu anda.İnşallah maça kadar yaşananları unutur.Yoksa bu maçta Stoch'la başlama tercihi defansif açıdan sıkıntı yaşatır

ReaList
20.Kasım.2012, 13:07
Caner'in psikolojisi önemli şu anda.İnşallah maça kadar yaşananları unutur.Yoksa bu maçta Stoch'la başlama tercihi defansif açıdan sıkıntı yaşatır

Gözünüzü seveyim ne defansifi ne sıkıntısı, bundan 5-6 maç önce Sow sol kanatta oynuyordu pek sıkıntı olduğunu görmedik, kısaca Stoch orada olunca defans yapmıyor, kanat çöküyor onun için atak yiyoruz diye devam eden şehir efsanesi Sow'un 3-4 maç orada oynaması ile son buldu : ) Aykut Kocaman'ın oyun anlayışı sizlerinde bakış açısını etkilemiş ne yazık ki, 11 kişi savunma yapınca yenilmeyeceğimiz, gol yemeyeceğimiz aklımıza geliyor.

Maça gelecek olursak ;

Marsilya zor deplasman, mevcut konumumuz itibariyle alacağımız 1 puan bile çok değerlidir. Eminim Aykut Kocaman'da beraberliğe ve denge oyunu oynamaya hazırlıyodur takımı. Ancak burada sorun şu; Biz bu oyunu oynamayı başaramıyoruz. Beraberliğe veya Gol attığımız zaman skora oynarken, topa hakim olup kontrollü bir oyun oynamak, pas alışverişi yapıp oyunu geniş alana yaymak yerine, Allah ne verdiyse savunmaya çekilip topu rakibe vererek gol yememek için kaleyi savunuyoruz. Her maç bu felsefe, Başka maçlardan örnek vermeye gerek yok İlk Marsilya maçını aklınıza getirin. Yediğimiz ilk golde 2 kişi atak yapıp 7 kişiyi ekarte ederken, İkinci golde rakibin en kısa oyuncularından biri bize kafayla gol attı, hem de kale çizgisinde kaleciyle beraber 2-3 adam varken. Yani ne var ne yok geriye çekilelim, savunma yapalım, topu ileriye atalım da ordan uzaklaşsın mantığıyla bir yere varamayız.

Eğer Perşembe akşamı aynı oyun anlayışıyla oynarsak Marsilya 2-3'ü bulur. Ama Mönchengladbach maçındaki gibi bir oyun bize istediğimizi aldırır çünkü koca sezonda deplasmanda yaptığımız tek olumlu şey o maçtı.

ommix
20.Kasım.2012, 13:14
Gözünüzü seveyim ne defansifi ne sıkıntısı, bundan 5-6 maç önce Sow sol kanatta oynuyordu pek sıkıntı olduğunu görmedik, kısaca Stoch orada olunca defans yapmıyor, kanat çöküyor onun için atak yiyoruz diye devam eden şehir efsanesi Sow'un 3-4 maç orada oynaması ile son buldu : ) Aykut Kocaman'ın oyun anlayışı sizlerinde bakış açısını etkilemiş ne yazık ki, 11 kişi savunma yapınca yenilmeyeceğimiz, gol yemeyeceğimiz aklımıza geliyor.

Maça gelecek olursak ;

Marsilya zor deplasman, mevcut konumumuz itibariyle alacağımız 1 puan bile çok değerlidir. Eminim Aykut Kocaman'da beraberliğe ve denge oyunu oynamaya hazırlıyodur takımı. Ancak burada sorun şu; Biz bu oyunu oynamayı başaramıyoruz. Beraberliğe veya Gol attığımız zaman skora oynarken, topa hakim olup kontrollü bir oyun oynamak, pas alışverişi yapıp oyunu geniş alana yaymak yerine, Allah ne verdiyse savunmaya çekilip topu rakibe vererek gol yememek için kaleyi savunuyoruz. Her maç bu felsefe, Başka maçlardan örnek vermeye gerek yok İlk Marsilya maçını aklınıza getirin. Yediğimiz ilk golde 2 kişi atak yapıp 7 kişiyi ekarte ederken, İkinci golde rakibin en kısa oyuncularından biri bize kafayla gol attı, hem de kale çizgisinde kaleciyle beraber 2-3 adam varken. Yani ne var ne yok geriye çekilelim, savunma yapalım, topu ileriye atalım da ordan uzaklaşsın mantığıyla bir yere varamayız.

Eğer Perşembe akşamı aynı oyun anlayışıyla oynarsak Marsiyal 2-3'ü bulur. Ama Mönchengladbach maçındaki gibi bir oyun bize istediğimizi aldırır çünkü koca sezonda deplasmanda yaptığımız tek olumlu şey o maçtı.

Hatırlıyorum Sow'un sol kanat oynadığı maçları.O zaman Selçuk veya M.Topal o bölgede oynuyor diye Aykut hocaya sallayanlar vardı.Halbuki Sow geriye gelmediği için o bölgeyi orta saha oyuncuları kapatıyordu ama sol kanat gibi gözüktüler.

Universal
20.Kasım.2012, 17:39
Fenerbahçe'nin 2004'den beri zaten Avrupa'da bir başarısı yok doğru düzgün. O nedenle istatistik vermekde hata, çünkü; 2004'den önce her takıma elenen bir kulüptü, iki tur geçer veda ederdik en fazla Doğal olarak; her takım ile istatistiklerde gerideyiz. Ama Daum'dan sonra Avrupa'da istatistiklerin üstünden geldik. Hatta 8 yıl içersinde Avrupa'da en fazla gol atan oyuncu ünvanımızı 2 defa kırdık. Şimdi Kuyt bile bu istatistiğe yaklaştı. Fenerbahçe artık daha farklı.

Marsilya'da çok eksik var, bunu değerlendirirsek 3 puan gelir, son Gladbach maçında kafamız rahat oynarız.

Rsa
21.Kasım.2012, 02:11
Fenerbahçe'nin 2004'den beri zaten Avrupa'da bir başarısı yok doğru düzgün. O nedenle istatistik vermekde hata, çünkü; 2004'den önce her takıma elenen bir kulüptü, iki tur geçer veda ederdik en fazla Doğal olarak; her takım ile istatistiklerde gerideyiz. Ama Daum'dan sonra Avrupa'da istatistiklerin üstünden geldik. Hatta 8 yıl içersinde Avrupa'da en fazla gol atan oyuncu ünvanımızı 2 defa kırdık. Şimdi Kuyt bile bu istatistiğe yaklaştı. Fenerbahçe artık daha farklı.

Marsilya'da çok eksik var, bunu değerlendirirsek 3 puan gelir, son Gladbach maçında kafamız rahat oynarız.

2008'de ŞL çeyrek finali var. Bence Fenerbahçe'nin tek Avrupa başarısıdır.

ReaList
21.Kasım.2012, 12:32
2008'de ŞL çeyrek finali var. Bence Fenerbahçe'nin tek Avrupa başarısıdır.

"Fenerbahçe'nin 2004'den beri zaten Avrupa'da bir başarısı yok doğru düzgün."
"Fenerbahçe'nin 2004'e kadar zaten Avrupa'da bir başarısı yok doğru düzgün."

-e kadar edatı ufak bir hatayla -e beri edatını almış ve cümle yanlış anlaşılmış bence, Arkadaş orada o tarihten önce başarının olmadığını ve Daum ile beraber eskiye nazaran bir başarı silsilesinin geldiğini anlatmak istemiş.

Krusty
21.Kasım.2012, 13:01
eski formundan uzak bir marsilya ve fenerbahçe var, ama fenerbahçe'nin tecrübeli isimleriyle bu maçta en az 1 puan alacağını düşünüyorum. iyi olan kazansın.

ReaList
21.Kasım.2012, 13:19
FB kafilesi: Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Caner Erkin, Mehmet Topuz, Raul Meireles, Milos Krasiç, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Semih Şentürk ve Recep Niyaz.

Yasir Kaya

Krasiç sonunda kadroya girebilmiş.

Sekopej
21.Kasım.2012, 17:03
Sezer kadroda yok, bir sıkıntısı mı var yoksa hocanın tercihi mi?

Yedeklerde iyi bir Mehmet Topuz, Sezer, Caner, Krasiç olursa, devre arası hücum yönü daha kuvvetli bir orta saha transferi ile bu kupada iyi yerlere gelebiliriz, kadro değişmeyecektir, Eskişehir 11'i ile sahaya çıkacaktır Fenerbahçe bu maç için.

attirson
21.Kasım.2012, 17:04
Sezer kadroda yok, bir sıkıntısı mı var yoksa hocanın tercihi mi?

Yedeklerde iyi bir Mehmet Topuz, Sezer, Caner, Krasiç olursa, devre arası hücum yönü daha kuvvetli bir orta saha transferi ile bu kupada iyi yerlere gelebiliriz, kadro değişmeyecektir, Eskişehir 11'i ile sahaya çıkacaktır Fenerbahçe bu maç için.

Sezon başı Uefa listesine yazmadılar Sezer'i bu yüzden oynayamıyor.

ozan42
21.Kasım.2012, 17:07
Fenerbahce Eskısehır macındakı gıbı bır savunma yaparsa bu mac tarıhı fark olur Tello,Kamara,Alper potuk, ve necatinin kacırdıklarını saymak yeterli olur :D

Sekopej
21.Kasım.2012, 17:07
Sezon başı Uefa listesine yazmadılar Sezer'i bu yüzden oynayamıyor.

Bunu bilmiyordum bak. Devre arasında bir ayar çekerler sanırım.

Sekopej
21.Kasım.2012, 17:09
Fenerbahce Eskısehır macındakı gıbı bır savunma yaparsa bu mac tarıhı fark olur Tello,Kamara,Alper potuk, ve necatinin kacırdıklarını saymak yeterli olur :D

Savunma oyuncuları hata yaparsa demekte fayda var, genel savunma anlamında pek de sıkıntı yoktu ama özellikle 2 stoper de yapmamaları gereken basit hatalar yaptılar, özellikle zamanlama hataları bu da rakibi kaleci ile karşı karşıya bıraktırdı.

Yobo ve Bekir oldukça dikkatli olmalı, bireysel hata minimuma inmeli.

Dave S Mustaine
21.Kasım.2012, 18:30
Formsuz Marsilya'yı son maçımızda olanların da hırsıyla en az 2 farkla yeneceğimizi düşünüyorum. En kötü gruptan çıkmayı garantileriz.

Walter Sakana
21.Kasım.2012, 22:57
Sakatlıklar nedeniyle eli kolu bağlanan Marsilya, hafta sonu oynanan Bordeaux maçında amatör bir oyuncuyu sahaya sürmek zorunda kaldı.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Marsilya sakatlıklar yüzünden zor durumda. Hafta sonu oynanan ve 1-0 mağlubiyet ile sonuçlanan Bordeaux maçında Gignac, Ayew ve Remy'nin yokluğu nedeniyle eli kolu bağlanan Marsilya teknik heyeti çareyi amatör bir sporcuyu sahaya sürmekte buldu.

27 yaşındaki Fabrice Apruzesse daha önce hiç dördüncü ligden üst bir kademede oynamamış amatör bir futbolcu. Daha birkaç ay öncesine kadar kargo şoförlüğü yapan Fransız, Marsilya Consolat adındaki amatör bir kulüpte top koşturuyordu.

Bu yaz Marsilya'nın rezerv takımına alınan Apruzesse, ilk Ligue 1 maçına Bordeaux karşısında çıktı. 73. dakikada sırt ağrıları nedeniyle sakatlanan Mathieu Valbuena'nın yerine oyuna giren 27 yaşındaki futbolcunun rüyası da gerçek olmuştu. Hatta 85. dakikada sarı kart gören Apruzesse adını kayıtlara daha da sağlam kazıdı.

Maçtan sonra 1.70 boyundaki ve 75 kilo ağırlığındaki Apruzesse'nin pek alışılmadık fiziği üzerinden sosyal medyada dalga geçer yorumlar yapıldı. Bu yorumlar Marsilya Sportif Direktörü Jose Anigo'yu da sinirlendirdi: "O, gayet iyi niyetli bir çocuk, onunla uğraşmayı bırakın!"

Cuma günü antrenman sırasında Marsilya'nın hücum oyuncusu Joey Barton'ın kendisine yaklaşarak, "Sen forvetsin değil mi? 27 yaşında mısın? Gerçekten mi?" dediği de anlatılıyor.

Kaynak: Eurosport (http://tr.eurosport.com/futbol/fransa-ligi/2012-2013/fransa-ligi-marsilya-ya-27-yasinda-bir-kargocu_sto3498924/story.shtml)

OrcunFB
22.Kasım.2012, 00:20
Bahsedilen eleman. :D

http://c1211.hizliresim.com/13/p/g4tys.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fbit.ly%2Fc25MCx)

ToRoSKaPLaNı
22.Kasım.2012, 01:15
4-6 gol aralığı olur mu bu maçta.Ona basmayı düşünüyorum parayı.

sananes
22.Kasım.2012, 13:05
yenilmeyelim yeter.keza yenilmezsek iddaa kuponum tutuyor ama kazanacağımızı düşünüyorum. Stoch oynar umarım.

KanaKe
22.Kasım.2012, 13:19
4-6 gol aralığı olur mu bu maçta.Ona basmayı düşünüyorum parayı.
alt olur...

ReaList
22.Kasım.2012, 13:25
Bunu bilmiyordum bak. Devre arasında bir ayar çekerler sanırım. Yobo ve Bekir oldukça dikkatli olmalı, bireysel hata minimuma inmeli.

Alex'ten boşalan kontenjana Sezer eklenir diye düşünüyorum. Egemen hazırsa mutlaka Egemen oynamalı Bekir bu sezon çok kötü.

kasım akdemir
22.Kasım.2012, 13:59
Fener maçı her türlü alır. Benim güvenim tam. Bu sefer kaçamaz marsilya elimizden. Ayrıca rekorda gelir.

ommix
22.Kasım.2012, 16:52
Marsilya'nın 18 kişilik maç kadrosu açıklandı ve Valbuena yok.Bu haber çok iyi oldu.Gignac ve Remy zaten sakattı.Diğer eksikleri N’Diaye, Mango, Bracigliano ve N’Koulou. Ayew kardeşlerin ve kalecileri Mandanda'nın performansı önemli.Umarım iyi günlerinde olmazlar.

ReaList
22.Kasım.2012, 17:12
Dün rakibin hocasının ve oyuncuların maç üzerine yaptıkları açıklamaları izledim, grupta oynadığımız bütün takımlarda olan genel açıklamalarla örtüşüyor. Kısaca şunu diyebilirim ki bu turnuvada oynayan takımların hocalarına tek tek sorsanız, kupanın en büyük favorileri arasında Fenerbahçe'nin adını mutlaka söyleyeceklerdir. Ancak ana sorun şu ; Rakiplerimizin bize duyduğu saygıyı biz kendimize duymuyoruz. Bugün mevcut Marsilya takımını her türlü yenebilecek güçte hazır ve sağlam bir Fenerbahçe var. Bakalım kendine güveni olan ve güçlü olan Fenerbahçe'yi sahaya yansıtabilecek miyiz ?

footballer33
22.Kasım.2012, 17:32
Marsilya'nın 18 kişilik maç kadrosu açıklandı ve Valbuena yok.Bu haber çok iyi oldu.Gignac ve Remy zaten sakattı.Diğer eksikleri N’Diaye, Mango, Bracigliano ve N’Koulou. Ayew kardeşlerin ve kalecileri Mandanda'nın performansı önemli.Umarım iyi günlerinde olmazlar.
Çok zorlayınca böyle bir 11 çıkarabildim kendimce: :icon_smile:

Mandanda; Fanni, Diawara, J.Monel, Lucas Mendes; Kabore, Joey Barton, Cheyrou, Amalfitano; Jordan Ayew, A.Ayew...

Yine de yabana atılmayacak bir 11 ve ev sahibi avantajı da var rakipte. Koşan, mücadele eden bir takım ayrıca. F.Bahçe'nin bugün dikkatli ve özverili oynaması lazım. 1 puan bile alsalar grup liderliğini sağlama alacaklar. O açıdan, F.Bahçe'ye bugün mücadele anlamında çok iş düşecek.

erdem344
22.Kasım.2012, 21:18
umarım stoch 11de başlar

Kaka Leite
22.Kasım.2012, 21:39
İçimden bir ses Selçuk Şahin ilk 11 olacak diyor :icon_mad:

Lord Black
22.Kasım.2012, 22:38
İçimden bir ses Selçuk Şahin ilk 11 olacak diyor :icon_mad:

Topal, Meireles ve Cristian çıkarız ya. Sakat olsaydı kesindi de.. :)

ommix
22.Kasım.2012, 23:05
İLK 11'LER

MARSİLYA

Mandanda
Abdallah
Mendes
Morel
Fanni
Barton
Abdullah
Amalfitano
J.Ayew
A.Ayew
Raspentino

FENERBAHÇE

Volkan
Hasan Ali
Bekir
Yobo
Gökhan
Mehmet Topal
Meireles
Cristian
Caner
Kuyt
Sow

sananes
22.Kasım.2012, 23:06
Eğer yine Caner oynarsa Stoch yerine ben merak ederim tüm biraz güçlü takımlara karşı Stoch gibi krasic gibi adamlar kenarda mı oturacaklar? Bu korkaklık kazansak dahi rahatsız ediyor beni. Yetenekli oyuncularla da kontrollü futbol oynanabilir.

Lord Black
22.Kasım.2012, 23:09
Eğer yine Caner oynarsa Stoch yerine ben merak ederim tüm biraz güçlü takımlara karşı Stoch gibi krasic gibi adamlar kenarda mı oturacaklar? Bu korkaklık kazansak dahi rahatsız ediyor beni. Yetenekli oyuncularla da kontrollü futbol oynanabilir.

Krasic fiziksel olarak ölmüş durumda. Şuan faydadan çok zararı olur bize eğer oynarsa. Canerin tercih edilmesinin sebebi de savunmaya Stoch'tan daha fazla katkı sağlıyor olması. Bence ideal hücum hattıyla oynuyoruz şuan.

sananes
22.Kasım.2012, 23:16
İdeal hücum hattı için hücumcu olması lazım takımda. Sahadakilerin 9buçuk tanesi defansif. Savunmaya Caner yardım ediyor diye önemli her maçta Caner oynuyorsa satalım gitsin Stoch'u. Adamın gençliğini heba etmeye hakkımız yok.

ForsakeN
22.Kasım.2012, 23:16
Caner'in golü var bu maç, içime doğdu. Yalnız maçın başlamasına 1saat kala Aykut Kocaman ve Caner'in cezasını açıklayan PFDK'yı da ayrı bir kutlamak lazım

ommix
22.Kasım.2012, 23:17
YEDEKLER

MARSİLYA

Fabri
Diawara
Aloe
Cheyrou
M'Bow
Kabore
Jobello

FENERBAHÇE

Mert
Egemen
Selçuk
Krasiç
M.Topuz
Stoch
Semih

Kaka Leite
22.Kasım.2012, 23:26
Caner seçimini çok doğru buluyorum Aykut Kocaman'ın çünkü Stoch ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu, genel olarakta iyi değil bu sezon..

Caner üzerine düşeni yapıyo en azından.

zeck17
22.Kasım.2012, 23:27
Caner'in golü var bu maç, içime doğdu. Yalnız maçın başlamasına 1saat kala Aykut Kocaman ve Caner'in cezasını açıklayan PFDK'yı da ayrı bir kutlamak lazım

bir pazartesi bir de perşembe toplanıyorlar diye biliyorum yani moralleri bozmak için yapılan bir durum yok gibi ortada ve bence bu canerin daha hırslı olmasını bile sağlayacaktır

Walter Sakana
22.Kasım.2012, 23:30
Marsilya 0 Fenerbahçe 2 (Hasan Ali, Kuyt)

başarılar...

Universal
22.Kasım.2012, 23:47
Star TV utanmasa maç içinede reklam koyacak. Nasıl bir rezalettir? Ne maç öncesi ne maç sonu hiçbiri yok?

ReaList
22.Kasım.2012, 23:50
Maç başlamadan yayın gelse bari. Garanti eski TRT çalışanlarından biri yayın ekibinde.

Universal
22.Kasım.2012, 23:52
Ferit Şahenk bir de başkan olsun diyorlar, ama uzak dursun. Böyle bir olay olamaz. Sanki 1980lerdeyiz.

Escochae
22.Kasım.2012, 23:53
Star TV utanmasa maç içinede reklam koyacak. Nasıl bir rezalettir? Ne maç öncesi ne maç sonu hiçbiri yok?

Aslında pek de kızmamak gerek sonuçta adamlar bu işten para kazanıyor ..

attirson
22.Kasım.2012, 23:55
Ya Egemen sakat mı her maç yedek ama oynatılmıyor hoca mı oynatmıyor ? Sakatsa neden yedek olarak kadroya alınıyor ? Egemen yerine şu Bekir'i tercih ediyor olamaz heralde.

Escochae
22.Kasım.2012, 23:56
bir pazartesi bir de perşembe toplanıyorlar diye biliyorum yani moralleri bozmak için yapılan bir durum yok gibi ortada ve bence bu canerin daha hırslı olmasını bile sağlayacaktır

Öyle olsa bile aniden mi açıklama yapmak zorundalar. Hakemlerini bu kadar düşünen PFDK takımlarını düşünmüyor mu ?

mwaru
22.Kasım.2012, 23:58
Sanırım Stoch'lu oynamaya yavaş yavaş başlayacağız şimdilik Stoch'tan daha fazla savunma yapan isimle takım savunmasını oturtup yavaş yavaş ofansif özellikli futbolcularla başlayacağız en azından böyle umuyorum.

SacrificeGGTC
23.Kasım.2012, 00:45
Evrime inanıyorum artık. Bekir'e bak :D

mwaru
Futbol dünyası karışıyor stoperler rövaşata atıyor hem de bekir.

Kaka Leite
Yeter ulan artık anlamı kalmadı bu gollerin.

Mexes = Bekir :D

Escochae
23.Kasım.2012, 00:46
Yaw bunlar antremanda rövoşata mı çalışıyorlar ne bu böle :D

futureless
23.Kasım.2012, 00:46
Sow tüm takıma özel ders veriyor sanırım. Bekir'den hiç beklemezdim :D

ReaList
23.Kasım.2012, 00:48
Bekir İbrahimoviç'le Mexes'e nazire yaptı : )

Night_Mare17
23.Kasım.2012, 00:49
Ya güzelim gol , arkasından taraftar coştu Star Tv'de hala taraftar sesi en kısıkta.

Flawless Victory
Fenerbahçe yarı final oynar bence. İlerisi biraz zor ama yarı final hayal değil.

europeanconquer
Ibra Reyiz'den sonra Bekir'de nacizane bir gol attı :D

Night_Mare17
23.Kasım.2012, 00:51
Gerçekten Fener'in kadrosu çok kaliteli. Fenerbahçe bu kupayı almaya oynar biz de Uefa'ya düşersek beraber oynarız Uefa için takımlarımız iyi.

Universal
23.Kasım.2012, 00:54
Bir golümüzde normal olsun arkadaş... :)

petrol_fb12
23.Kasım.2012, 00:55
Uzun top futbolu,kornerden gelen gol..Marsilya arada sırada geliştirdiği ataklar tehlike olmaya "ÇALIŞIYOR" ..Sadece cabalıyor bunun için diyelim..Fenerbahce mümkün olduğunca orta sahada top cevirip topa hakim olmak istiyor uzun toplarla SOWu kaçırma peşinde..

attirson
23.Kasım.2012, 00:55
Bekirinhooo. :D Sıkıcı bir maç oluyor baya extra bir gol attık. :D Bu maçı kazanırsak kendi rekorumuzu gelistirip 16 puan yapabiliriz.

sui generis
23.Kasım.2012, 00:56
Bekir ? Mayalar ?

mwaru
Sakın Selçuk ikinci yarı oyuna girmesin?

furkan58
İbrahimovic , Mexes atarda ben atmazmıyım dedi Bekir Reyiz :D

sananes
23.Kasım.2012, 00:57
Şimdinin konusu değil uefada neler yapacağımiz ama şlden gelecek takımlar çok zor olabilir mesela man. city uefaya düşerse az puan aldığı için 2. Torbada olacak ve ilk turdan bize düşme ihtimali olabilir. Ya da chelsea vs. Biz final bile oynayabiliriz ama kura şansı da yanımızda olmalı.

Kaka Leite
23.Kasım.2012, 00:57
Caner yine çok etkili ve o kornerde muhteşem koşuyu yapan Gökhan'a da helal olsun...

futureless
23.Kasım.2012, 01:01
Bekir ? Mayalar ?

Hemen abdest almaya koştum. Sanırım 21 Aralık olayı doğru. :zuhaha

EndoplazmiK RetikuluM
23.Kasım.2012, 01:02
Bekir ? Mayalar ?

ehuehueh :D

Bekir reyiz büyüksün ! Herkesten beklerdim Bekir'den beklemezdim valla helal olsun.

ReaList
23.Kasım.2012, 01:03
Caner yine çok etkili ve o kornerde muhteşem koşuyu yapan Gökhan'a da helal olsun...

Zaten bu taktiğin kilit oyuncusu Gökhan çünkü bunu etkili olarak yapan tek oyuncu : )
Aykut Kocaman'ı bu konuda takdir etmek gerek. 3 senede bize kazandırmış olduğu ender stratejilerden biri budur diğeri de Şampiyon olduğumuz sene santra noktasından topu rakibin köşe alanından taca atıp psikolojik baskı oluşturmamız.

Şuan yedekte Krasiç ve Stoch gibi iki kaliteli isim var ve Fenerbahçe ortada. Fenerbahçe'nin mevcut kadrosu çok kaliteli ama hala o kaliteyi sahaya yansıtacak futbolu oynayamıyoruz. Maçtan önce söylemiştim şu Fenerbahçe'ye bakıp büyük bir saygı duyan Avrupalı takımlar kadar kendi gücümüze, kalitemize ve mevcut durumumuza saygı duysak şuana kadar üst düzey bir takım görüntüsü verirdik.

Önder HOCA
23.Kasım.2012, 01:06
ilk yarı extra golle öne geçtik, bence top ayağımızdayken cristianın meirelese daha çok yaklaşması lazım

footballer33
23.Kasım.2012, 01:08
Abdest almak için şimdilik erken. Sen, 20 Aralık gecesi abdestini al, öyle gir yatağa. :icon_biggrin:

F.Bahçe, 2. yarıya çok avantajlı giriyor. Yemeden 1 gol daha atarsa, Marsilya'nın şansı kalmaz.

Tribünler de baya karışık golden sonra.

ReaList
23.Kasım.2012, 01:08
Bu arada TV'den göstermiyor ama stadda taraftarlar arasında büyük olaylar yaşandığı konuşuluyor. Bizim Tribünler 2 defa ihtar aldı zaten, Umarım olaylar daha da büyümez ve sorun yaşamayız.

ReaList
23.Kasım.2012, 01:19
Acaba Krasiç oynasa şuan izlediğimiz Kuyt'tan daha kötü oynayabilir mi ?

Night_Mare17
23.Kasım.2012, 01:22
O kafa vuruşunu gol sandım bir an baktım adam sevinmiyor bi oh çektim ofsayt falan zannettim autmuş :D

Trabzonspor
23.Kasım.2012, 01:22
Rövaaşata golününde bir albenisi kalmadı ya

Night_Mare17
23.Kasım.2012, 01:28
Taraftar sesi 0'da şu an Star Tv'de böyle yayıncılık olmaz.

ReaList
23.Kasım.2012, 01:28
O ne rezil bir görüntüdür yahu, Aykut Kocaman polislerin arasında taktik veriyor, Maçı Fransa'da mı oynuyoruz Gazze şeridinde mi çözemedim.

mwaru
23.Kasım.2012, 01:31
Zaten bu taktiğin kilit oyuncusu Gökhan çünkü bunu etkili olarak yapan tek oyuncu : )
Aykut Kocaman'ı bu konuda takdir etmek gerek. 3 senede bize kazandırmış olduğu ender stratejilerden biri budur diğeri de Şampiyon olduğumuz sene santra noktasından topu rakibin köşe alanından taca atıp psikolojik baskı oluşturmamız.

Şuan yedekte Krasiç ve Stoch gibi iki kaliteli isim var ve Fenerbahçe ortada. Fenerbahçe'nin mevcut kadrosu çok kaliteli ama hala o kaliteyi sahaya yansıtacak futbolu oynayamıyoruz. Maçtan önce söylemiştim şu Fenerbahçe'ye bakıp büyük bir saygı duyan Avrupalı takımlar kadar kendi gücümüze, kalitemize ve mevcut durumumuza saygı duysak şuana kadar üst düzey bir takım görüntüsü verirdik.

santradan topu taçma olayını Daum zamanında Alex'in önerisiyle yapmaya başlamıştık öyle biliyorum.yanlış olabilir tabi.

ReaList
23.Kasım.2012, 01:34
santradan topu taçma olayını Daum zamanında Alex'in önerisiyle yapmaya başlamıştık öyle biliyorum.yanlış olabilir tabi.

Aynen doğru hatırlıyorsun düzeltme için teşekkürler : )

Bu arada böyle devam edersek yedik yiyecez gol yedikten sonra oyuna müdahale etmesin artık hocamız.

Universal
23.Kasım.2012, 01:55
Bu skorlar ile grup biter, Marsilya elenir.

Haydi Fenerbahçe'm dayan bir dakika daha, tur ve liderlik geliyor. :)

OrcunFB
23.Kasım.2012, 01:57
Öldük, öldük dirildik desek yeri. Liderlik çok iyi oldu. :)

footballer33
23.Kasım.2012, 01:59
Bu skorlar ile grup biter, Marsilya elenir.

Haydi Fenerbahçe'm dayan bir dakika daha, tur ve liderlik geliyor. :)
Marsilya nasıl elendi, anlamadım. Son maçı kazanırsa ve Gladbach, Fener'e kaybederse Marsilya 2. olmayacak mı?

Bu arada, Fener de istediğini aldı ve grubu lider tamamladı. Son maç, puan maçı olacak artık. :)

erdem344
23.Kasım.2012, 02:00
ılk yarı oynamamız gerektiği gibi oynadık tebrikler

europeanconquer
23.Kasım.2012, 02:00
Tebrikler Fenerbahçe :D

mwaru
23.Kasım.2012, 02:01
Takımımdan utandığım bir gece oldu an itibariyle.Biz bu kadar geriye yaslanıp korkaklık edecek kulüb değiliz.Yen şu korkaklığını Aykut Kocaman yeter artık.

Corpus
23.Kasım.2012, 02:01
Ayew kardeşler az şanslı olsa maç böyle bitmezdi. Neyse ki şansımız yanımızdaydı. Son 15-20 dakikada oynanan futbol üst turlarda işe yarar mı tartışılır. İleride kimse olmayınca çok rahat geliyorlar. Kaliteli bir takım olsa bu tip savunmaları affetmezler.

Ayrıca madem kapalı futbol oynuyoruz hakkını verelim. Boşluk bırakmadan, rakibe şut şansı vermeden sert ve sağlam bir savunma yapalım.

Artık ileriki turların planları yapılmalı.

Universal
23.Kasım.2012, 02:02
5 maç 13 puan, helal olsun. 3de3 deplasman zaferi. Avrupa Liginde mükemmeliz. Umarım ilerki turlarda da devam eder.

barahir
23.Kasım.2012, 02:02
Tebrik ediyorum can-ı gönülden.. Tam da beklediğim gibi 2-2'den sonra hiç puan kaybetmedik.. İlk maçtan sonra bu grupta sonuncu olacağımızı düşünenler vardı.. Selam olsun.. Öfkeyle kalkan zararla oturur..

Universal
23.Kasım.2012, 02:03
Marsilya nasıl elendi, anlamadım. Son maçı kazanırsa ve Gladbach, Fener'e kaybederse Marsilya 2. olmayacak mı?

Bu arada, Fener de istediğini aldı ve grubu lider tamamladı. Son maç, puan maçı olacak artık. :)

2li averajda Gladbach üstün.

attirson
23.Kasım.2012, 02:06
Gladbach'la yapacagımız mac tam bir prestij maçı olacak yerler dahi garanti. :D Ama bizim amacımız maçı kazanıp rekorumuzu gelistirmek olacak.

ReaList
23.Kasım.2012, 02:10
Yemin ediyorum Son antrenmanımızı Sultan Ahmet'te dualar eşliğinde yapsak bu kadar şanslı olamazdık : )

Korkuyorum takımımın öne geçmesinden, yeter artık bu huyumuzdan ne zaman vazgeçecez ? Gol atana kadar Futbol oynuyor gol attıktan sonra futbol oynamayı tamamen bırakıyoruz yani bunun bir dakikası sınırı falan yok. Sezon başındandır aldığımız galibiyetlerde oyuncu performansı genel ortalamasında en çok öne çıkan oyuncu Volkan Demirel oluyorsa artık buna bir dur diyelim.

Son 5 dakika ve hala bizdeki pis bir alışkanlık Selçuk oyuna giriyor, 5 dakikada yediğimiz baskı ve pozisyonu 85 dakikada yemedik. Çok ilginç bir durum. Maçlar 0-0 giderken sahada her şeyi iyi götüren bir Fenerbahçe gol attıktan veya öne geçtikten sonra tamamen yaslanan bir Fenerbahçe. Bugün kazandık hoş güzel ama her zaman şans yanımızda olmuyor maalesef. Öyle olsa geride kalan 22 maçta 10 galibiyet 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etmezdik.

Gözünü seveyim Aykut Kocaman vazgeç artık şu gol attıktan sonra geri çekilme anlayışından yol yakınken vazgeç ki sonradan daha çok ah çekmeyelim. Her maçı izlerken son dakikaları bir gözümüz kapalı izlemeyelim.

erdem344
23.Kasım.2012, 02:11
hoca son maç rotasyon yapıcam dedi adamsın kocaman

ForsakeN
23.Kasım.2012, 02:12
Manu,Arsenal triplerine girip Gladbach macina Receple, Salihle, Ozgurle ciksak cok iyi olur :)

Bordo61Mavi
23.Kasım.2012, 02:14
Pkk bayragi yuzunden cikmis olaylar heralde zaten fransiz poliside taraftara vurmak icin firsat kolluyor.

Universal
23.Kasım.2012, 02:16
Manu,Arsenal triplerine girip Gladbach macina Receple, Salihle, Ozgurle ciksak cok iyi olur :)

Kalede Mert'de olmalı. Öylede olacak gibi. Pendik maçı için yapacağım demişti, az önce NTVSpor'a da dedi. Kaybetsek bile oyuncular ter atar, Avrupa'da maça çıkar.

Corpus
23.Kasım.2012, 02:23
Fener' in fikstür yoğunluğu nasıl bilmiyorum. Ama gladbach maçında taktik ve oyuncu mevkisi de deneyebilir Aykut Hoca. Üst turlar öncesi antrenman yapmış olur.

petrol_fb12
23.Kasım.2012, 02:24
maçla söylenecek tek söz..Öldük,öldük dirildik

İstanbuldaki maçta..SALİH,RECEP,ÖZGÜR,SEZER,MERT,SEMİH,MEHMET TOPUZ..Hepsi oynamalı..

Suicider
23.Kasım.2012, 02:28
Tebrikler Fenerbahçe.Ülke puanı açısından çok iyi oldu böyle devam.

ReaList
23.Kasım.2012, 02:37
Serkan
Orhan-Serdar-Bekir-Özgür
Krasiç-Topuz-Topal-Caner(Stoch)
Recep
Semih

Akla gelen oyuncular. Rakimiz de çıkmayı garantiledi güzel bir hazırlık maçı olacak. Böyle hedefsiz maçlar her zaman denk gelmez, Uefa listesinde adı bulunan Metincan Cici ve Beykan Şimşek gibi genç oyuncularımız da oynayabilir, deneyebiliriz güzel tecrübe olur ama gidip de yine Selçuk Şahin'le falan oynayacaksak yazık olur, bir kere de tabuları yıkalım.
Not: Sahil ve Sezer Uefa listesinde yok.

Metincan Cici
http://www.youtube.com/watch?v=rhpfGv-aiog

Beykan Şimşek
http://www.youtube.com/watch?v=NeBywS96nTM

Bu gençlere şans verilmeli !

davidvilla
23.Kasım.2012, 11:25
Bekir Sow yaptı. heheh güzeldi bu

ommix
23.Kasım.2012, 12:01
AEL maçında K.K.T.C. bayrağı açmamıza müsade etmeyen UEFA bakalım Marsilya tribünlerinde açılan pkk bayraklarına nasıl bir ceza verecek

BaFraLı
23.Kasım.2012, 14:29
Tebrikler Fenerbahçe.

Avrupa'da iki takımımızda iyi gidiyor. İkiside 2013'te Avrupa'da olacak. Bu çok güzel haber.

sananes
23.Kasım.2012, 14:35
Şimdi çok pozisyon verdik,resmen şansımız sayesinde kazandık deyip duruyoruz ama 5 maçtır aynı şey söyleniyor takımımız için. Bu bana biraz şey gibi geliyor. 90'larda futbolumuz daha yeni yeni yükselişe geçerken avrupa takımlarına karşı üstün oynardık,pozisyonlara girer,tempoyu falan yükseltirdik onlarsa sakince bekler bekler gerektiği kadar gol atar çok da üstün oynamadan istediklerini alıp giderlerdi.

O zamanlar Elimizden Kaçırdık,Şanssızdık vb manşetler atılırdı gazetelerde. Şimdi ise şanslıyız diyoruz.Bana kalırsa şanssızlıkta şansta 5 maç üst üste olacak bir şey değil.

Sekopej
23.Kasım.2012, 15:14
Aykut Kocaman'ın zaten öncelikli düşüncesi kaybetmeyen bir takım oluşturmak. Takım kazanmaya devam ettikçe rahatlayacak, zaten o 2 ay önceki baskı yok üzerinde şu anda takımın, bu şekilde kaybetmemeyi sürdüren bir takımın gelişmesi daha basit olur. Avrupada bana lazım olan nedir, kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin, bunun için de ligde de ileriden çok takım olmayı ve kaybetmemeyi hedefleyen anlayış görüyoruz, zamanla ki bu şampiyon olduğumuz senede olduğu gibi muhtemelen 2. devre çok zor kaybeden ve lige damga vuracak bir futbol oynayan hale geleceğiz. Daha ben bu takımı 1,5 - 2 aylık bir takım olarak görüyorum.

uAburak89
23.Kasım.2012, 15:16
Fenerbahçe maça doğru strateji ile başlıyor, golü attıktan sonra kontrollü oyunun dozu biraz daha artıyor, maçın 60'lı dakikalarına kadar pozisyon verse bile, kontralarla ve duran toplarla ciddi pozisyonlarda buluyor. Sonuçta bunlar Avrupa maçları, rakipler boş değil, tehlikeli isimleri var pozisyon vermek doğaldır burada da devreye Volkan faktörü giriyor. Çok formda ve takımına güven veriyor. Bence plan ve uygulanışı son bölümler hariç doğru, özellikle deplasmanlarda bu Marsilya olmuş Akhisar olmuş farketmiyor Fenerbahçe her dakika biraz daha geri çekilmeye ve dolayısıyla mahkum oynamaya başlıyor. Bunun üstesinden gelirse bence bu kupada en kötü yarı final görmemesi için hiçbir sebep yok.

Avrupa Liginde para ödülleri Şampiyonlar Ligine göre düşük, büyük liglerdeki takımlar eğer liginde hedefi varsa bu kupaya pek önem vermiyor çünkü Şampiyonlar Ligine katılabilmek maddi açıdan çok daha cazip. Ben Şampiyonlar Liginden gelecek takımların bir çoğunun da çok fazla ciddiye almayacağını düşünüyorum. Biraz kura şansı, biraz daha kendine güvenli bir oyunla kupa gelir mi bilmem ama, final uzak olmayabilir.

Bir sonraki maç için rotasyon hamlesi de çok mantıklı olur, umarım günün birinde takımlarımız Şampiyonlar Liginde de rotasyona gidebilecek konuma gelirler. :)

Universal
23.Kasım.2012, 15:17
Fenerbahçe maça doğru strateji ile başlıyor, golü attıktan sonra kontrollü oyunun dozu biraz daha artıyor, maçın 60'lı dakikalarına kadar pozisyon verse bile, kontralarla ve duran toplarla ciddi pozisyonlarda buluyor. Sonuçta bunlar Avrupa maçları, rakipler boş değil, tehlikeli isimleri var pozisyon vermek doğaldır burada da devreye Volkan faktörü giriyor. Çok formda ve takımına güven veriyor. Bence plan ve uygulanışı son bölümler hariç doğru, özellikle deplasmanlarda bu Marsilya olmuş Akhisar olmuş farketmiyor Fenerbahçe her dakika biraz daha geri çekilmeye ve dolayısıyla mahkum oynamaya başlıyor. Bunun üstesinden gelirse bence bu kupada en kötü yarı final görmemesi için hiçbir sebep yok.

Avrupa Liginde para ödülleri Şampiyonlar Ligine göre düşük, büyük liglerdeki takımlar eğer liginde hedefi varsa bu kupaya pek önem vermiyor çünkü Şampiyonlar Ligine katılabilmek maddi açıdan çok daha cazip. Ben Şampiyonlar Liginden gelecek takımların bir çoğunun da çok fazla ciddiye almayacağını düşünüyorum. Biraz kura şansı, biraz daha kendine güvenli bir oyunla kupa gelir mi bilmem ama, final uzak olmayabilir.

Bir sonraki maç için rotasyon hamlesi de çok mantıklı olur, umarım günün birinde takımlarımız Şampiyonlar Liginde de rotasyona gidebilecek konuma gelirler. :)

Ahh Ahh Cluj maçında yağmur olmasa; belki şuan Galatasaray'da rotasyona gidiyordu. :)

ommix
23.Kasım.2012, 15:41
Maç başladığında Marsilya'nın ilk düdükten itibaren topu alıp bizim üstümüze geleceğini ve baskı kurmaya çalışacağını düşünüyordum ama Marsilya kontrollü başladı.Top genelde bizdeydi ve fazla baskı kurmadılar.Avrupa kupası maçlarında genelde takımlar kontrollü başlıyor maçlara.Çok fazla hücum yapmak isteyen takımlar genelde hızlı hücumlardan gol yiyor.Galatasaray örneği var mesela önümüzde.Ama Manchester maçında golü bulduktan sonra F.Terim'de tek forvete döndü ve en doğrusunu yaptı.Tabii ki 2.yarı iyi oynamadı Fenerbahçe ama hızlı ataklarımızı olgunlaştırabilirsek bu sene iyi bir derece yapabilirirz UEFA'da

zeck17
23.Kasım.2012, 16:19
Bence aykut hoca son maç rotasyona gitmemeli ülke olarak puana çok ihtiyacımız var o 0.400 puan için bile önemli bizim için

darkkobal123
23.Kasım.2012, 16:42
2. yarı biraz tutuk olsa da ilk yarıda ki güzel oyunuyla kazanmayı başardı Fenerbahçe. Tebrik ederim.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Kasım.2012, 17:49
wolfsburgdaki diegoyu alsak devre arasinda, sanki yerinde olur gibi geliyor bana. UEFAda yolumuza devam etmek istiyorsak ofansif bolgede driblingi iyi, yaratici bir ortasaha sart. diego en uygunu gibi, gecen seneki AMadrid performansi bize yeter. tabi formda bir krasic de olur ama pek mumkun gibi gorunmuyor simdilik. bahsettigim yer forvet arkasi, yani cristianin oynadigi bolge.

ommix
23.Kasım.2012, 18:07
Diego'nun şu anda gelme ihtimali zor.Yeni teknik direktörüyle kendisi ve takım çıkışa geçti.Çok fazla para isteyeceklerdir böyle bir transfer için.Bence o bölge için bizde fazlasıyla oyuncu var.Türk oyunculara da önem vermek lazım.O bölgede iyi bir rotasyon oluşturup verim alabiliriz.