View Full Version : Beşiktaş - Akhisar Bld. | STSL 13. Hafta
di canio
23.Kasım.2012, 02:36
http://img846.imageshack.us/img846/6505/beiktaakhisarbld.png
Ralph
23.Kasım.2012, 02:47
Durmak yok, gole devam :) Maçta olacağım yarın.
footballer33
23.Kasım.2012, 02:48
Golcülüğümüze laf yok; ama defans problemleri aşikar. Buna bir çözüm bulunması lazım ve ilk olarak cezası sona eren Hilbert ile bölgesinde inanılmaz açıklar veren Uğur Boral'ın yerine Emre Özkan beklere konulmalı. Ayrıca stoperde geçen hafta Sivok yedekti, bu hafta ilk 11'de başlayabilir. Defansif hatalar olmazsa, farklı bir galibiyet bekliyorum ben. Yine de, büyük takımları zorlayan Akhisar'ı da küçümsememek lazım. Bizim, bu sene nispeten kolay maçlarda zorlandığımız da ortada olan bir durum. O yüzden, işi ciddiye alarak oynamalıyız.
Son sözüm de, Bamberg maçı ile Akhisar maçını aynı gün ve aynı saate koyan TFF'ye selam olsun! Cumartesi gündüz oynanamazdı sanki şu maç!
Ralph
23.Kasım.2012, 02:49
Aslında bana zorlanacağız gibi geliyor. Kapanan takıma karşı şu aralar oynamadık hiç. Hep yüklenen ve açık oynayan takımlara karşı oynuyoruz. Akhisar kapanacak gibi geliyor. Bakalım ne olacak...
ozan42
23.Kasım.2012, 03:25
Rahat kazanırız diyorum en az 2 fark bekliyorum.Neden bu kadar rahat konusuyorsun derseniz ;kasımpasa akhisar macını izledim kasımpasa neler neler kacırdı.Akhisarın defansı evlere senlık abartmıyorum kasımpasa macı rölantiye almasa 6-7 fark olabılecek bir mactan bassedıyorum ve o savunma 1 haftada toparlanmaz tabi akhisardaki oyuncuların büyük takımla oynayacakları için ektra bir motivasyonda da olabilirler, bakalım gorıcez bence enaz 2 farkla Beşiktaş kazanır.
davidvilla
23.Kasım.2012, 11:29
Beşiktaş şu an ligin en iyi takımı bence. Çok formda ve temposu avrupa seviyesinde.
Akhisar ligin en kotu takımı istatistik açısından ama ben oynadıkları futbolu begeniyorum.
Tek eksikleri son vuruşlar ve kendine guven. Bunu bu maçta aşabilirler mi soru işareti.
Eğer aşabilirlerse bol gollu ve süprizlere açık bir maç olur.
Yok yine sahada iyi gozukup rahat rahat gol yiyen akhisar olursa sahada bu kez 5-0 falan olabilir.
fotosuki
23.Kasım.2012, 13:27
Üst olmaması süpriz olur.
Mamadou
23.Kasım.2012, 16:00
Akhisar'ı küçümsememeliyiz. Doğru oynamaya çalışıyorlar diğer takımlar gibi kapanıp ileri şişir yapsalar belki 4 - 5 puan daha toplayabilirlerdi. Umarım kazasız belasız atlatırız şu maçı. Almeida'dan yine gol bekliyorum. Kalede Mc Gregor'un yerine Cenk Gönen, savunmanın solunda Uğur Boral'ın yerine Emre Özkan oynayabilirmiş. Beşiktaş'a yakın muhabirler öyle yazıyor. Emre Özkan'a Akhisar ve Ankaragücü maçlarında şans verir inşallah hoca.
darkkobal123
23.Kasım.2012, 16:39
Rahat kazanırız ancak temkinli olmakta fayda var. Herşeyden önemlisi 3 puan. Fark mark önemli değil.
SmtSvm
23.Kasım.2012, 16:40
2 Farkli Galip Gelirsek Mç Fazlası İle Lider Olma Şansımız Var Bu Sezon ..
Olur da Galip Gelir ve Bunu da 2 Farklı Yapaarsak Büyük Bir Motivasyon Olur Oyuncularımız İçin ..
Ama Bu Gün Galibiyetten Çok , İsmail Köybaşı İçin Oynanması Gerektiği Düşüncesindeyim ..
Umarım Galip Gelir ve Bu Galibiyeti de İsmail'e Armağan Ederiz ...
mwaru
23.Kasım.2012, 20:26
02Ç olur bence
ozan42
23.Kasım.2012, 21:00
Oguzhan oynamıyormus bu ortasahamızdaki yaratıcı gücünü düşürecektir.Necibe büyük iş düşüyor haydi kartalım alırsın bu maçı.
sananes
23.Kasım.2012, 21:11
Beşiktaş'ın çok pozisyona girip çok gol atması olası görünüyor. Handikap 1 oynadım ben.
di canio
23.Kasım.2012, 21:37
Beşiktaş : Allan McGregor , Manuel Fernandes , İbrahim Toraman , Tomas Sivok , Hugo Almeida , Olcay Şahan , Roberto Hilbert , Oğuzhan Özyakup , Necip Uysal , Emre Özkan , Filip Holosko
Yedekler : Cenk Gönen , Veli Kavlak , Julien Escude , Mehmet Akyüz , Ersan Gülüm , Uğur Boral , Hasan Türk
Akhisar Bld. : Oğuz Dağlaroğlu , Çağdaş Atan , Kenan Özer , Anıl Taşdemir , Emin Aladağ , Uğur Demirok , Ibrahima Sonko , Mustafa Aşan , Emrah Eren , Mehmet Yılmaz , Bruno Mezenga
Yedekler : Evren Özyiğit , Serkan Yalçın , Merter Yüce , Mert Kaytankaş , Sertan Vardar , Ahmet Cebe , Ahmet Çiçek
Mamadou
23.Kasım.2012, 22:00
Emre Özkan umarım kendisine verilen şansı iyi değerlendirir.
attirson
23.Kasım.2012, 22:02
Rahat bir galibiyet alır Beşiktaş.4-0 veya 4-1lik bir skor bekliyorum.
Holosko attı 1-0
Holosko 2-0.
Homer J.S
23.Kasım.2012, 22:46
Hilbertin de golü var 3-0
pele96
23.Kasım.2012, 22:50
+5 bekliyorum bu macta dakika kac?
Homer J.S
23.Kasım.2012, 23:12
50, +5 gelmeyebilir.
attirson
23.Kasım.2012, 23:15
Eskiden Bjk maçlarını izlemezdim sıkıcı diye artık izliyorum cidden güzel maçlar oluyor.
Homer J.S
23.Kasım.2012, 23:25
Mustafa Aşan attı 63'te, skor 3-1
attirson
23.Kasım.2012, 23:25
Göstere göstere geldi gol 3-1.
ozan42
23.Kasım.2012, 23:39
Almeida atıldı yapmayın abı bunu ya 3-1 ondeyız az dk kalmıs yapmayın bunu ordu macında Almeida yok.
fotosuki
23.Kasım.2012, 23:47
Almeida cezayı Ankaragücü maçında mı yoksa Ordu maçında mı çekecek?
attirson
23.Kasım.2012, 23:56
Allahım dilim dudagım kurudu kalp krizinden gidiyordum son 30 dk işkence etti bana Bjk. :D H1 e yüklü girdim. :D
LaigLeNoiR
24.Kasım.2012, 00:13
Ligin yeni lideri Beşiktaş...
Saygılar....
İşin şakası bir tarafa bu takımdan kimse bu kadar başarı beklemiyordu sezon başında ancak inanç ve azimin sonucudur. Umarım takımın kimyası bozulmaz.
futureless
24.Kasım.2012, 00:20
Tebrik ediyorum Beşiktaş'ı. Bu sene büyük sempati duyuyorum bu takıma nedense.
Mamadou
24.Kasım.2012, 01:00
Çok iyi oldu bu galibiyet. Takım tam anlamıyla oturdu. Şu savunmadaki sıkıntılarda bir giderilse çok daha iyi olacak.
darkkobal123
24.Kasım.2012, 01:20
Çok gol atan ve çok güzel futbol oynayan bir takımız. Bunun da meyvelerini yavaş yavaş alıyoruz. Maç fazlasıyla da olsa lider olmak güzel.
Bu arada hakemi hiç beğenmedim ben. Alakasız kartlar, alakasız fauller ve alakasız bir kırmızı kart ile maçı katletti denilebilir.
anil luque
24.Kasım.2012, 01:43
hafta arasındaki kupa maçında cezasını çekecek bildiğim kadarıyla almeida..
Maçla ilgili yorum yapmayacağım , Kartalım yüksekten uçmaya devam ediyor çok şükür.. Sezon başında kümeye oynar diyenlere selam olsun..
footballer33
24.Kasım.2012, 01:47
3 gollü galibiyetlere devam; fakat bu maçta da defansif sıkıntılar gösterdi kendisini. Bu duruma çare bulunması lazım ve bulamıyoruz bir türlü. Almeida'nın son dakikalarda atılmasına da başta çok sinirlensem de, arada A.Gücü maçı olduğunu hatırlayınca biraz rahatladım. Hakem denilen zat da, bize maçın daha ilk 10 dakikasında 3 sarı kartını birden gösterirken, Almeida'ya yapılanlara kart çıkarmaması ister istemez gerdi adamı. Şu standartı tuttursun artık hakemler de. Bu kadar amatörce maç yönetilmez!
Ralph
24.Kasım.2012, 01:48
Uçmaya devam. Çok istekli başladık ama öyle devam etmedi. Hakem ilk 5 dakikada 2 sarı kart gösterdi. Bilemiyorum ne kadar doğru kararlar. Ama hakettik. Maç fazlasıyla lideriz. Tebrikler Beşiktaşım.
anil luque
24.Kasım.2012, 01:52
3 gollü galibiyetlere devam; fakat bu maçta da defansif sıkıntılar gösterdi kendisini. Bu duruma çare bulunması lazım ve bulamıyoruz bir türlü. Almeida'nın son dakikalarda atılmasına da başta çok sinirlensem de, arada A.Gücü maçı olduğunu hatırlayınca biraz rahatladım. Hakem denilen zat da, bize maçın daha ilk 10 dakikasında 3 sarı kartını birden gösterirken, Almeida'ya yapılanlara kart çıkarmaması ister istemez gerdi adamı. Şu standartı tuttursun artık hakemler de. Bu kadar amatörce maç yönetilmez!
Hakem konusuna girmeyeyim dedim ama madem laf açıldı ben de bir cümle söyleyeyim abi ; engelleyemeyecekler bizi :)
footballer33
24.Kasım.2012, 01:56
Hakem konusuna girmeyeyim dedim ama madem laf açıldı ben de bir cümle söyleyeyim abi ; engelleyemeyecekler bizi :)
Biz bu şekilde oynamaya devam ettiğimiz sürece isteseler de engelleyemezler kardeşim. :icon_wink: Yeter ki, defans sorunlarını da halledelim ve futbolcularımız bu şekilde performans göstermeye devam etsin.
Holosko bile, bu sene beni yanılttı ve patlama yaptı. 12. lig maçında 6. golünü attı adam. :)
anil luque
24.Kasım.2012, 01:58
Aynen öyle abi. Bu sene herkes can-ı yürekten oynuyor. Hepsine teker teker helal olsun. Defansı da bir şekilde halletmek lazım ama takım böyle hücuma çıktığı sürece gerçi pek de sıkıntı kalmıyor. Allahlık atak yapıyoruz özellikle kontralarda :D
Ralph
24.Kasım.2012, 02:00
13. hafta ve 30 gol atmış takım. Kaç yıldır olmayan bir şey bu gerçekten gole doyuyoruz bu sene.
Ralph
24.Kasım.2012, 02:10
http://img543.imageshack.us/img543/3447/ekranalntsfr.jpg (http://img543.imageshack.us/i/ekranalntsfr.jpg/)
footballer33
24.Kasım.2012, 02:18
http://img543.imageshack.us/img543/3447/ekranalntsfr.jpg (http://img543.imageshack.us/i/ekranalntsfr.jpg/)
:k:
Bir de bu var:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/198342_494417100588904_572165144_n.jpg
:yildiz:
Ralph
24.Kasım.2012, 02:21
Bu arada ben statta bağırmaktan göremedim, Ferdi neden oyundan erken alındı? Kötü mü oynadı? Çarşının arasında olunca maç izlenmiyor :D
HeracLes
24.Kasım.2012, 02:27
Beyler bu başarıdaki en önemli şey sabır. Biraz şans verip sabredersen her şey olabiliyor. Bakın Nobre'ye, Bobo'ya, Holosko'ya. Gol atamıyor diye yakındığımız adamlar gol krallığında üst sıradalar. Belki de bu yıl Holosko her zamanki gibi bir transferde adı geçecek veya transfer olacak ve o takımda böyle oynayacaktı.
Sene başında daha yönetim neler yapabileceğini göstermeden yönetim istifa diye bağıranlar oldu. Niye ? Quaresma'yı kadro dışı bırakmışlar. Beşiktaş taraftarı çok acımasız ve sabırsız. Herkesi harcayabiliyorlar. Ama ben bir Beşiktaşlı olarak böyle değilim ve etrafımdakilere de hep takıma sahip çıkmalarını söylüyordum. Ama benim de tahammül edemediğim tek oyuncu tipi de Quaresma tarzı oyuncular. Belki de o hamleyi yapmasalar şu an bu durumda olmazdık.
Aydınlık günler yakın, ama takıma sahip çıkmamız lazım.
Nocna Mora
24.Kasım.2012, 04:08
Necip çok geliştirmiş kendisini. Veli de bi o kadar kötü. Ayrıca Erkan Kaş'tı sanırım ona daha fazla şans verilmeli bence. Kalede de Cenk'i görmek istiyorum ben. Bazı ufak eksiklerin dısında Beşiktaş çok iyi gidiyor. Maçlarını izlemekten zevk aldığım tek takım konumunda su an.
ozan42
24.Kasım.2012, 04:48
Necip konusunda cok ısrarlıyım hala ısrarlıyım birde oyuncunun Fm'de proflini potansiyelini düşürmüşler sanırım oyuncudaki gelişimi göremiyorlar.
GeNç KaRTaL
24.Kasım.2012, 07:53
Vay be arkadaş.Yıllardır özlemini çektiğimiz hücumcu takımı umutlarımızın en az olduğu sene mi görecektik.İnşallah sezon sonuna kadar bu çizgide devam ederiz.
davidvilla
24.Kasım.2012, 11:30
bknz: takım olmak, birlik olmak.
Ralph
24.Kasım.2012, 13:11
Vay be arkadaş.Yıllardır özlemini çektiğimiz hücumcu takımı umutlarımızın en az olduğu sene mi görecektik.İnşallah sezon sonuna kadar bu çizgide devam ederiz.
Şemsi bu takım seni İstanbul'da istemiyor, bu bir rastlantı olamaz :icon_twisted:
pele96
24.Kasım.2012, 16:37
Bu taki avrupada ne yapardi merak etmiyor degilim.
besiktas1903
24.Kasım.2012, 17:27
Yine 3 gollü bir galibiyet, gollere doyamiyoruz :D Takim içinde yardimlasma ve paslasmayi beginiyorum, Olcay, Fernandes ve Oguzhan bunu çok iyi yapiyor ayagina topu aldiginda direkmen pasi veriyorlar. Almeida sol kanada geciyor, Holosko forvete, necip sag kanada, olcay orta sahaya vs.. özledigimiz takim oyunu
pele96
24.Kasım.2012, 17:40
Son 5 maçta ....
1. Barcelona 20 Gol
2. Real Madrid 18 Gol
3. Beşiktaş 17 Gol ....
Universal
24.Kasım.2012, 19:54
Kimse Beşiktaş gol yiyor diye kızmasın, ben Beşiktaş maçı 5-3 bittiği için seviyorum, olsada izlesek futbola doysak diyorum. Beşiktaş kupa kazanır veya kazanmaz bilemem; ama oynatığı futbol ile gönüllü, gönülsüz herkesin kalbini kazandı. :)