View Full Version : Fenerbahçe - Gençlerbirliği | STSL 13. Hafta
di canio
23.Kasım.2012, 02:39
http://img39.imageshack.us/img39/2844/fenerbahegenlerbirlii.png
attirson
24.Kasım.2012, 00:04
Genclerbirligi ic sahada genellikle cok rahat yendigimiz bir ekip.Yine rahat bir galibiyet alırız diye tahmin ediyorum.Skor tahminim 3-0.
barahir
24.Kasım.2012, 00:07
Son 2 yıldır gittiğim gençlerbirliği maçlarını 3-1 ve 6-1 kazanmıştık.. Bu sezon da Saracoğlundayız.. Galibiyet tek hedef..
ReaList
25.Kasım.2012, 01:16
Son 2 yıldır gittiğim gençlerbirliği maçlarını 3-1 ve 6-1 kazanmıştık.. Bu sezon da Saracoğlundayız.. Galibiyet tek hedef..
Hadi bakalım ayağın yine uğurlu gelir İnşallah : )
Beşiktaş'ın 30, Galatasaray'ın 28 golü olduğu ligde Fenerbahçe'nin 16 golde olması iyi bir durum değil. "Önce savunma" prensipli oyun anlayışımız Hücum anlayışımızı da baltalamış durumda. Son haftalarda inanılmaz ekstra goller atıyoruz, Rövaşatalar falan.
Bu maçta Krasiç'le Recep Niyaz'ın oynamasını ve artık Selçuk'un sonradan oyuna girmemesini temenni ediyorum. Selçuk'un yedeklerde iken oyuna girdiği maçlarda onun yerine giren isim Recep olsaydı, "Şuana kadar 16 maç oynayan Selçuk değil de Recep olsaydı" eminim ki Cristian'dan formayı kapmıştı. Boyu kısaymış, sahada küçük görünüyormuş, iyi de Maradona'da kısaydı, biz onu hiç 1.90 görmedik ki. O bölgeye transfer konuşuluyor son günlerde olası bir transfer Recep'in önünü tamamen kapatmış olur.
Universal
25.Kasım.2012, 13:01
Kadroda rotasyon olması gerektiğini düşünüyorum. Sezer, Stoch ve Krasiç forma giymeli. Eğer mümkün ise Özgür'de Hasan Ali yerine oynamalı. Daha dinç takım ile sahada olmalıyız. Zorlu bir ekiple oynayacağız. Bu isimler yerlerine geçtikleri isimlerden daha kötü değiller.
Fenerbahçe'nin moral alması ve çok fazla takımın berabere kalması ile ikincliğe yükselme avantajı var. Bunu kaçırmayacaktır.
Sekopej
25.Kasım.2012, 13:33
Caner yerine Stoch oynar, Marsilya maçının 11'i sahada olur, rotasyonu Pendik ve Mönchengladbach izleriz.
Mamadou
25.Kasım.2012, 14:55
Fenerbahçe taraftarının Baroni ile alıp veremediği ne hala çözemedim :) Fenerbahçe'ye geldiği günden beri belli bir çizgide oynuyor. Geçen sezon en iyi sezonuydu net bir şekilde. Bu sezonda Alex'in gidişinden sonra birden performansı attı. Bu yıl 4.yılı ve hala Fenerbahçe'de oynuyorsa demek yararlı işler yapıyor. Bu kadar yıl içerisinde iyi oynamayan adamı zaten Fenerbahçe'de tutmazlardı. Genel olarak taraftarlarda adama karşı bir ön yargı var ama bence gayet takıma yararlı biri. Ha kötü dönemleri olmadı mı oldu elbette.
furkan58
25.Kasım.2012, 15:01
@Meireles
Selçuk 8 senedir duruyor iyi oynadığını görmedim ama tutuyorlar :n: Cristian istediği zaman oynayan bir oyuncu istiktarı yok. Bir maç sahanın yıldızı oluyor her yere koşuyor takımı yönetiyor diğer maç sadece yürüyor top almıyor bişey yapmıyor. Kaçak oyun oynuyor.
uAburak89
25.Kasım.2012, 15:11
Skor veriyorum, 3-1. :D
Fenerbahçe formda ve moralli, içerde oynuyor, Gençlerbirliği sert bir takım değil. Bu sene en iyi oyuncu sol bekleri, karşısında Kuyt ve Gökhan olacak tehlikeli olacaklarını sanmıyorum. Fenerbahçe orta sahayı 3'lü tutuyor, oradan da pozisyon vermiyorlar kolay kolay, Hurşut ile Hasan Ali üzerine oynayabilir bu akşam Gençlerbirliği zaten bulacakları golü de Hurşut katkısıyla bulacaklarını düşünüyorum. Fenerbahçe erken bulursa golü skor çok farklı olabilir. Haftanın güzel maçlarından birisi olacak bence bu akşam.
darkkobal123
25.Kasım.2012, 15:43
Fenerbahçe, Marsilya maçının verdiği moralle zorlanmadan kazanır.
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Kasım.2012, 18:59
rotasyon olmaz, en fazla topuz sag bek oynar belki. bi macta denenmisti bu zaten kisa bir sure. gokhan cok yoruldu son donem, onun icin iyi olur. stoch da cezali canerin yerinde oynar. baska degisiklik olmaz takimda. genelde GB ye karsi kadikoyde hep sezonun en iyi maclarini cikaririz. yine oyle olur umarim.
Cengo
25.Kasım.2012, 20:07
Açıklandı.
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Raul Meireles, Cristian Baroni, Miroslav Stoch, Dirk Kuyt, Moussa Sow.
di canio
25.Kasım.2012, 20:08
Fenerbahçe : Volkan Demirel, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Mehmet Topal, Joseph Yobo, Moussa Sow, Miroslav Stoch, Dirk Kuyt, Raul Meireles, Cristian Baroni, Gökhan Gönül
Yedekler : Mert Günok, Egemen Korkmaz, Recep Niyaz, Sezer Öztürk, Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Mehmet Topuz
Gençlerbirliği : Ramazan Köse, Dusko Tosic, Aykut Demir, Randall Azofeifa, Ermin Zec, Hurşut Meriç, Debatik Curri, Jimmy Durmaz, Özgür İleri, Cem Can, Mehmet Sedef
Yedekler : Özkan Karabulut, Ante Kulusic, Mehmet Kara, Dejan Lekic, Oktay Delibalta, Mustafa Kayabaşı, Artun Akçakın
attirson
25.Kasım.2012, 20:27
Haydaa Krasic yine mi yok 18de.Bu gidisle Krasic devre arasında yolcu.
Universal
25.Kasım.2012, 20:29
Krasiç neden oynamaz? Özellikle Avrupa maçından sonra rotasyon yapıp Krasiç'i oynatmaktan geçer.
di canio
25.Kasım.2012, 20:31
Krasic'in antremanlarda iyi çalışmadığını defalarca vurguladı Aykut Kocaman. "Çalışmazsan, forma yok" ismi ne olursa olsun, bence de en doğru olan. Bu bir rotasyon maçı değil. Rotasyonu Pendikspor maçında yapar sanırım. Krasic orada oynayabilir.
ReaList
25.Kasım.2012, 20:36
Her hafta kadroya bakınca Krasiç'ten kazık yediğimiz milyon €'lar aklıma geliyor, yazık.
Ben böyle deyince "Yok fizik olarak hazır değilmiş, yeterli değilmiş" diyorlar.
Madem yeterli değil neden transfer edersin ? Fizik konusuna gelince, Mehmet Topuz 1.5 ay sakattı, iyileşti 4-5 gün takımla çalıştı, 2-3 maçtır kadroda. Yani 1 ayı aşkındır deli gibi antrenman yapan Krasiç fizik olarak hazır değil, 1.5 aydır sakat olan Mehmet Topuz hazır. Sanırsın mücadele ettiğin lig Süper Lig değil Devler Ligi.
Kuyt ve Mehmet Topuz varken zaten alınması ekstra bir lüks olan bir oyuncunun getirisi. Bizim yönetim geçen seneden hiç mi hiç ders almamış, bunun canlı örneğine her hafta şahit oluyoruz.
ReaList
25.Kasım.2012, 21:22
Çok istikrarlı takımız, sürekli olarak rakipleri oynatmakta üzerimize yok, Akhisar'da olsa onlar top oynuyor, Galatasaray'da olsa onlar top oynuyor, AEL'de olsa onlar top oynuyor, Marsilya'da olsa onlar top oynuyor.
Nedvedmania
25.Kasım.2012, 21:24
20'Aykut (Fenerbahçe: 0 - Gençlerbirliği: 1)
OrcunFB
25.Kasım.2012, 21:24
Meireles gibi bir tecrübeye yakışmadı o faul.
nouma16
25.Kasım.2012, 21:32
Cristian Baroni bir Alex değil. Böyle oluncada Fenerbahçe pozisyon bulamıyor. Mehmet Topal'ı çapa olarak kullanıp önünde 2 MC (Meireles ve Baroni) oynasa daha farklı olabilir.
Universal
25.Kasım.2012, 21:43
Digiturkplay sayesinde gene bir maç izlenmiyor, verdiğim para haram zıkkım olsun.
futureless
25.Kasım.2012, 21:45
Sow'dan yine güzel bir son vuruş. Zamanlaması çok iyi golün.
Ralph
25.Kasım.2012, 21:47
Sow gerçekten çok iyi bir bitiriciliğe sahip. Fenerbahçe'nin son yıllarda yaptığı en iyi transfer bence.
IcedEarth
25.Kasım.2012, 21:47
Sow'un ilk defa topa dokunduğunu gördüm, o da gol oldu :)
OrcunFB
25.Kasım.2012, 21:48
Cem Can'ın Meireles'e yaptığı faulden sonra sarı kart bile görmemesi komedi.
petrol_fb12
25.Kasım.2012, 21:54
Sow Sow Sow...Bu adam türkiyedeki en iyi santrofor ..
Kasımpaşa maçı gibi aynı ruh yok oynama isteği yok ...Gençler maça iyi başladı..Fenerin kronik saplantısı İYİ PAS YAPAN TAKIMLARA karşı KİTLENİYOR !
attirson
25.Kasım.2012, 21:56
Adamlar maça degil kavgaya gelmis.Böyle futbol oynayan takımlardan nefret ediyorum.İnşallah en az 2 farklı yeneriz şunları.
Ralph
25.Kasım.2012, 21:58
Adamlar maça degil kavgaya gelmis.Böyle futbol oynayan takımlardan nefret ediyorum.İnşallah en az 2 farklı yeneriz şunları.
Bir fark da yetmiyor adama :icon_cool:
uAburak89
25.Kasım.2012, 22:00
En formda ismi sol bek dedik, golde %100 hatası var, Sow yerine Kuyt'a koşmanın açıklaması yok, adam ağır saçmaladı.
Beklediğim kadar zevkli geçmiyor maç, değişikliklerle keyiflenir umarım.
ReaList
25.Kasım.2012, 22:01
Sow yine oynadığımız kötü futbolun güzel bir makyajı oldu.
Sisteme uymuyor, koşmuyor, mücadele etmiyor, yeni bir kan, taze bir değişiklik olsun diye Alex'i gönderdik. Aynı sistemle oynamaya devam edip üzerine bir de o bölgede Baroni'yi izliyoruz. Koşmayan Alex'i, Saha içinde elini kolunu sallayan milyon tane Baroni'ye tercih ederim.
Ne zaman Fenerbahçe'yi rakibini boğan bir takım halinde görecez merak ediyorum. Karşımıza gelen rakip top oynuyor, giden oynuyor. Biz de ya kazanıyor ya berabere kalıyor ya da kaybediyoruz. Bir türlü şu ipleri elimize alamadık gitti.
Corpus
25.Kasım.2012, 22:04
Alex ortasahada oturup çay içse bile Baroni olsa olsa onun çaycısı olur.
uAburak89
25.Kasım.2012, 22:16
Sow yine yazıyordu röveşata ile.
Dave S Mustaine
25.Kasım.2012, 22:30
Meireles attı 2-1 öndeyiz.
uAburak89
25.Kasım.2012, 22:33
Kuyt 3-1 yaptı, skor tahminim tutacak böyle bitirin. :D
Sezer 4-1'e getirdi skoru.
Dave S Mustaine
25.Kasım.2012, 22:56
4-1 kazandık. Böyle devam edersek herşey çok iyi olucak.
Sekopej
25.Kasım.2012, 22:56
Sow yine oynadığımız kötü futbolun güzel bir makyajı oldu.
Sisteme uymuyor, koşmuyor, mücadele etmiyor, yeni bir kan, taze bir değişiklik olsun diye Alex'i gönderdik. Aynı sistemle oynamaya devam edip üzerine bir de o bölgede Baroni'yi izliyoruz. Koşmayan Alex'i, Saha içinde elini kolunu sallayan milyon tane Baroni'ye tercih ederim.
Ne zaman Fenerbahçe'yi rakibini boğan bir takım halinde görecez merak ediyorum. Karşımıza gelen rakip top oynuyor, giden oynuyor. Biz de ya kazanıyor ya berabere kalıyor ya da kaybediyoruz. Bir türlü şu ipleri elimize alamadık gitti.
Gençlerbirliği maçı 2.devre.:p
İlk devrenin aksine, tamamen maçın kontrolünü elinde bulunduran, attığı kadar gol kaçıran bir Fenerbahçe vardı. 2-1 olduğunda geri çekilmesinler yine aynen devam etseler fark olur dedim, bu sefer aynı tempoda devam ettiler ve net bir skor geldi.
Tebrikler Fenerbahçe, bu oyunu 90 dakika görebilsek keşke, görebilsek zaten daha ne olsun.:)
ReaList
25.Kasım.2012, 22:57
İlk yarıda kötü oyunumuzun ardından ilk yarıda elini kolunu sallayarak top oynayan Cristian'ın geriye çekilip Sezer'in Topal yerine oyuna girmesi ve oyunu biraz daha karşı tarafa yıkıp, topa daha çok hakim olarak oyun oynamamız farkı getirdi. Aslında olması gereken biraz gecikmeli olsa da güzel oldu. Aykut Kocaman'ının kötü gidene erkenden müdahale etmesi, Oyuncuların 2. golü yemeden tekrar oyuna ortak olması ve maçın sonlarına doğru Selçuk'un oyuna girmemesi bu günün güzel yanları oldu.
OrcunFB
25.Kasım.2012, 22:58
Zamanla 90 dakikaya da yayarız. :)
Universal
25.Kasım.2012, 22:59
Şimdi Fenerbahçe böyle oynuyabilyorsa bu güne kadar neden oynamadı?
Sonunda keyif dolu bir zafer aldık. Tebrikler.
Cengo
25.Kasım.2012, 23:01
İlk yarıda kötü oyunumuzun ardından ilk yarıda elini kolunu sallayarak top oynayan Cristian'ın geriye çekilip Sezer'in Topal yerine oyuna girmesi ve oyunu biraz daha karşı tarafa yıkıp, topa daha çok hakim olarak oyun oynamamız farkı getirdi. Aslında olması gereken biraz gecikmeli olsa da güzel oldu. Aykut Kocaman'ının kötü gidene erkenden müdahale etmesi, Oyuncuların 2. golü yemeden tekrar oyuna ortak olması ve maçın sonlarına doğru Selçuk'un oyuna girmemesi bu günün güzel yanları oldu.
Sezer, Cristian'dan daha yaratıcı bir oyuncu. Cristian'ın orada oynasa da bir önlibero olduğunu unutmamak gerek.
attirson
25.Kasım.2012, 23:02
Bu GB'ye karşı sansımız hep tutuyor. :D
Universal
25.Kasım.2012, 23:02
Sow'a parantez açmak lazım, rövaşata atmak çok kolay, rahat gol atmak çok zor. Sow olağanüstü bir golcü, eğer takım hep son 30-40dk gibi oynarsa Sow'u kimse tutamaz.
Umarım Aykut Kocaman Sezer'i bundan sonra kullanmayı akıl eder. Artık ilkonbirde olması gerek. Takıma katkısı mükemmel. Özgüven ve yardımlaşma geliyor.
ReaList
25.Kasım.2012, 23:08
Sezer, Cristian'dan daha yaratıcı bir oyuncu. Cristian'ın orada oynasa da bir önlibero olduğunu unutmamak gerek.
Biz hep bunun farkındayız ama eminim -bu maçla beraber- Aykut Kocaman'da bunun farkında yoksa 50-60'ta kolay kolay müdahale etmezdi. Önümüzde Pendik maçı var, Sezer'e 50-60 dakika forma şansı verirse eminim haftaya Kayseri deplasmanında Sezer 11'de başlar. Çünkü mevcut kadroda orada oynayabilecek ve istediğimiz kombinasyu sağlayabilecek 2 oyuncu var, Sezer ve Recep
sui generis
25.Kasım.2012, 23:11
Kocaman'a istifa istifa diye bağırmamış olmanın mutluluğunu yasıyorum. Teşekkürler Fenerbahçe'm :)
Universal
25.Kasım.2012, 23:12
Bu gün ne zaman kazındık?
Son dakikalarda ortasahada bir Gençlerbirliği oyuncusudan top kapmak isteyen 3 Fenerbahçe'li oyuncu vardı ve skor 4-1'di, maç bitiyordu. İşte bu hissi kaybetmemek lazım.
Sekopej
25.Kasım.2012, 23:17
Bu gün ne zaman kazındık?
Son dakikalarda ortasahada bir Gençlerbirliği oyuncusudan top kapmak isteyen 3 Fenerbahçe'li oyuncu vardı ve skor 4-1'di, maç bitiyordu. İşte bu hissi kaybetmemek lazım.
Bu çoğu kişinin dikkatini çekmiştir, Aykut Kocaman'ın takımı fizik olarak bitik denirken 10 kişi üstün mücadele ile oynanan Eskişehir maçı, kazanmak zorunda olan bir rakibe karşı oynanan Marsilya maçı ve şimdi de Gençlerbirliği maçı, maç bitmek üzere ama mücadele ve enerji bitmiyor.
Sow'un attığı gol ve çektiği rövaşetadan daha müsait pozisyonda kaçırdığı golden sonra yerde yırtınması, bu istek ve hırs görmek istediğimiz oyuncularda. Bunun da en azından istikrarlı olması, bir hafta oynanacak maçta ruhsuz olmaları hiç ama hiç kabullenilecek bir durum değil ama öyle olması da muhtemel.
Universal
25.Kasım.2012, 23:20
Bu çoğu kişinin dikkatini çekmiştir, Aykut Kocaman'ın takımı fizik olarak bitik denirken 10 kişi üstün mücadele ile oynanan Eskişehir maçı, kazanmak zorunda olan bir rakibe karşı oynanan Marsilya maçı ve şimdi de Gençlerbirliği maçı, maç bitmek üzere ama mücadele ve enerji bitmiyor.
Sow'un attığı gol ve çektiği rövaşetadan daha müsait pozisyonda kaçırdığı golden sonra yerde yırtınması, bu istek ve hırs görmek istediğimiz oyuncularda. Bunun da en azından istikrarlı olması, bir hafta oynanacak maçta ruhsuz olmaları hiç ama hiç kabullenilecek bir durum değil ama öyle olması da muhtemel.
Kazanmak tamamen moral getiriyor, takım uzun süre sonra böyle bir oyun ile maç kazanıyor. Bu takımda motivasyonu artırdı.
Şimdi sıra Pendik maçında yedek ağırlı bir kadro ile oyun oynayacağız. Eğer orada da zafer gelirse, yedekler kendini gösterirse, takımda moral daha da çok artar. Fenerbahçe devre arasına kadar ligi düşünerek devam edecek. Bu nedenle kayıp azalacaktır.
William Rookwood
25.Kasım.2012, 23:20
Aykut Kocaman'ın ekstra bir katkısı olduğu yok. Usta ayaklar iş başında. Yılmaz Vural'a versen bu takımı suankinden daha aşağı olmaz.
furkan58
25.Kasım.2012, 23:24
Aykut Kocaman'ın ekstra bir katkısı olduğu yok. Usta ayaklar iş başında. Yılmaz Vural'a versen bu takımı suankinden daha aşağı olmaz.
Evet oyuncular kendi kendilerine taktik ayarladılar , kendi kafalarına göre öyle güzel oynadılar. Yılmaz Vural iyi bir takıma gelse çok başarılı olur onun şanssızlığı hep zor durumlarda ki takımlara gelmesi ön yargı olmasında.
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Kasım.2012, 23:24
hihi, evet. yonetimin hic katkisi yok, tabii tabii. :zuhaha
Universal
25.Kasım.2012, 23:26
Yılmaz Vural yarın ayrılsa iki gün sonra bir tv programında, üç gün sonra tekrar bir takımın başında. Yılmaz Vural'ı severim, bilgiside var. Ama hepsi bir yere kadar.
William Rookwood
25.Kasım.2012, 23:30
Kötü sonuçlar alınca herkes Aykut kocaman gitsin bu takımdan diyor, iyi sonuç alınca herkes sahipleniyor.
Geçen günlerde Aykut kocaman gitsin derken neredeydi bu ciddiyetsiz yorumun :). Her hafta görüyoruz mesajları Aykut Kocaman'ın bu takımda işi yok küfür yemeden gitsin bu takımdan vs vs. Bir iki galibiyette ondan iyisi yok. Çok güzel taraftarsın helal sana.
Sekopej
25.Kasım.2012, 23:32
Kötü sonuçlar alınca herkes Aykut kocaman gitsin bu takımdan diyor, iyi sonuç alınca herkes sahipleniyor.
Geçen günlerde Aykut kocaman gitsin derken neredeydi bu ciddiyetsiz yorumun :)
Kocaman'dan bahsettiğim için sen de buna bağlı o yorumu yapmış olabileceğinden cevap verme ihtiyacı hissettim.
Aykut Kocaman'ın bu takımdan ayrılmasını istemedim hatta mümkünse 10 senelik sözleşme yapılsın dedim hep.:)
uAburak89
25.Kasım.2012, 23:32
Teknik direktörlerin yaptığı değişiklikler oyunu etkiledi, Fuat Çapa ne kadar yanlış değişiklik yapmışsa, Aykut Kocaman'da o kadar doğru değişiklikler yaptı ve işleri lehine çevirdi. İkinci yarı oynadığı futbolla Fenerbahçe haketti galibiyeti.
Her maçtan sonra hakem konuşanların, rakiplerin oyuncularının yaptığı hareketleri inceleyenlerin Cristian'ın attığı tekmeye karşılık sarı kart bile görmemesine sessiz kalması da, ne kadar objektif izlediklerini göstermiş oldu.
Universal
25.Kasım.2012, 23:38
Teknik direktörlerin yaptığı değişiklikler oyunu etkiledi, Fuat Çapa ne kadar yanlış değişiklik yapmışsa, Aykut Kocaman'da o kadar doğru değişiklikler yaptı ve işleri lehine çevirdi. İkinci yarı oynadığı futbolla Fenerbahçe haketti galibiyeti.
Her maçtan sonra hakem konuşanların, rakiplerin oyuncularının yaptığı hareketleri inceleyenlerin Cristian'ın attığı tekmeye karşılık sarı kart bile görmemesine sessiz kalması da, ne kadar objektif izlediklerini göstermiş oldu.
Ya Meirelesh'e yapılanlar. Alex'e yapılanları izlettiriliyoruz. Her hafta bir oyuncumuzun bir yeri kanıyor. Hakemlerden gınalık geldi.
William Rookwood
25.Kasım.2012, 23:38
Kocaman'dan bahsettiğim için sen de buna bağlı o yorumu yapmış olabileceğinden cevap verme ihtiyacı hissettim.
Aykut Kocaman'ın bu takımdan ayrılmasını istemedim hatta mümkünse 10 senelik sözleşme yapılsın dedim hep.:)
Ne olursa olsun aynı görüşü savunan taraftara ne denilebilir. Ben pek yorum yazmıyorum okumayı tercih ediyorum. Hemen hemen tüm konuları okuyorum fakat dikkatimi çekti. Antalyaspor maçında ki yorumlarda Aykut Kocaman'ın bu takımda işi yok bir an önce istifasını versin deniliyordu. Ben bu yorumu Antalyaspor konusuna yazsaydım destekleyen bile çıkardı. Tek farkı şuan Fenerbahçe'nin 4-1 galip gelmiş olması.
Cengo
25.Kasım.2012, 23:39
İkinci yarıda oynanan futbolu görmemek için kör olmak gerek. Şu futbola rağmen farklı kazanamasaydık yazık olurdu.
Maçın ilk yarısını tekrar izleyeceğim. Neden ilk yarı yeterli olmadı futbol, esas bunu iyi incelemek lazım.
Bir de golde şu nasıl bir vuruştur?!
http://i.imgur.com/6VZto.jpg
Night_Mare17
25.Kasım.2012, 23:44
Sow çok çok iyi son vuruşçu her türlü atıyor adam.
barahir
25.Kasım.2012, 23:46
off ne macti ama.. Sahsen cok da eglenerek izledim.. Hatta golu yedigimizde bile hic orali olmadik devam ettik biz bagirmaya..
Ilk yari kotuyduk ama Sow'un o harika bitirisi bizi de gazladi.. Zaten 2. Yaridan da emin bi sekilde maci oynadik.. Sow belki de Niang seviyesine yaklasti artik.. Onu izlerken gercekten cok zevk aliyo insan..
Kuyt her zamanki gibi kosuyor, basiyor, aliyo veriyor. Nitekim gol de atti tam oldu.. Sezer ise futbolu gercekten cok ozlemis, izlerken de keyif aliyoruz, keyifle oynuyor topla..
Pendik macini iple cekiyorum, bakalim Salih'i Recep'i gorebilecek miyiz..
Dennis Bergkamp
25.Kasım.2012, 23:53
Aykut Kocaman:"Hakem ölçüyü kaçırdı Gençlerbirliği lehine verilmesi gerekenleri de vermedi."
Escochae
25.Kasım.2012, 23:54
Aykut Kocaman:"Hakem ölçüyü kaçırdı Gençlerbirliği lehine verilmesi gerekenleri de vermedi."
Bu yüzden seviyorum işte bu adamı ..
furkan58
26.Kasım.2012, 00:05
Kendi adıma konuşayım hiç bi zaman Aykut Kocaman gitsin demedim. Genelleme yapıp "herkes" kelimesini kullanmadan önce araştır bi zahmet.
William Rookwood
26.Kasım.2012, 00:08
Kendi adıma konuşayım hiç bi zaman Aykut Kocaman gitsin demedim. Genelleme yapıp "herkes" kelimesini kullanmadan önce araştır bi zahmet.
Geçen sene Kadıköy'de oynanan şampiyonluk maçında bna benzer bir yorumun vardı çok iyi hatırlıyorum. Şimdi inkar etmek niye? Herneyse konuyu saptırmayalım. Bence her taraftar takımına iyi gününde kötü gününde sahip çıkmalı. Ben bundan yakınıyorum.
Escochae
26.Kasım.2012, 00:13
Geçen sene Kadıköy'de oynanan şampiyonluk maçında bna benzer bir yorumun vardı çok iyi hatırlıyorum. Şimdi inkar etmek niye? Herneyse konuyu saptırmayalım. Bence her taraftar takımına iyi gününde kötü gününde sahip çıkmalı. Ben bundan yakınıyorum.
Söyleyecek birşey bulamayınca bu konuyu açıp mı gereceksin ortamı. Tamam biz kötü taraftarız.
sui generis
26.Kasım.2012, 00:15
Muhabir:''Oyuncularınız gergin mi?'' Aykut Kocaman: Umarım bu tür soruları başka takımların teknik direktörlerine de sorabiliyorsunuzdur''
furkan58
26.Kasım.2012, 00:25
Mesajı bulursan sevinirim. Atıp tutmakla olmuyor. Hele geçen sene hiç demedim öyle bişey de neyse.
Maça gelirsek takım 2. yarıda oynadığı gibi oynasın canımızı alsın ! Sow'a ayrı parantez açmak istiyorum gerçekten büyük futbolcu. Tartışmasız en iyi forvet.
furkan58
26.Kasım.2012, 00:33
http://g1211.hizliresim.com/13/t/g90vn.png
Savcı göreve maç başlamadan bilinen gol :) Sezer Öztürk için :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Kasım.2012, 01:19
Geçen günlerde Aykut kocaman gitsin derken neredeydi bu ciddiyetsiz yorumun :). Her hafta görüyoruz mesajları Aykut Kocaman'ın bu takımda işi yok küfür yemeden gitsin bu takımdan vs vs. Bir iki galibiyette ondan iyisi yok. Çok güzel taraftarsın helal sana.
iyi de guzel abim, beni niye o topluluga kattin ki. ben de serkan gibi hicbir zaman aykut kocaman gitsin demedim, ustelik o donem sahiplendigim icin tu kaka oldum cogu zaman. bu forumda benim gibi destekcisi olanlari da cok iyi biliyorum. dedigin gibi bir durum olursa merak etme, ben yazarim. bilip bilmeden yazma. bunu belirtmek istedim sadece. buna ilave maclari izlemeden yuzeysel yorumlarla gelme lutfen. aykut kocamanin en dogru hamleleri yaptigi bir macta o yorumu yapmandan dolayi biraz dalgami gectim senle, hakkettin ama. bari maci izleyip de yazaydin. ;)
Walter Sakana
26.Kasım.2012, 01:32
Fenerbahçe'nin maçı koparan 2.golü öncesi Sow faul atışını faulün olduğu yerden en az 2-3 metre önde kullanıyor. Hakemin tekrarlatması lazımdı atışı.
Gökhan Gönül maç sonrası Jimmy Durmaz'a yaptığı hareket nedeniyle özür dileyerek ne kadar düzgün karakterli olduğunu bir kez daha gösterdi. Ancak hakemin o pozisyona kart göstermemesi de enteresan.
Hele hele Baroni'nin tekmesine kırmızı kart çıkmaması tam bir skandal.
Hakem geçen haftanın telafisini mi yapmak istedi ya da o yönde bir talimat mı aldı nedir...
Ekleme: Meireles geçen hafta olduğu gibi bu hafta da 2.sarı karttan yırttı. Hasan Ali'nin sarı kart gördüğü pozisyon öncesi yaptığı hareket %100 sarı kart. Skor 1-1 iken maçın kırılma anı kesinlikle.
attirson
26.Kasım.2012, 01:36
Fenerbahçe'nin maçı koparan 2.golü öncesi Sow faul atışını faulün olduğu yerden en az 2-3 metre önde kullanıyor. Hakemin tekrarlatması lazımdı atışı.
Gökhan Gönül maç sonrası Jimmy Durmaz'a yaptığı hareket nedeniyle özür dileyerek ne kadar düzgün karakterli olduğunu bir kez daha gösterdi. Ancak hakemin o pozisyona kart göstermemesi de enteresan.
Hakem geçen haftanın telafisini mi yapmak istedi ya da o yönde bir talimat mı aldı nedir...
Zaten herşey bizim lehimize oldu sizin şu yorumunuzu gören hakem sayesinde maçı kazandık sanır.Dedikleriniz dogru ancak bir bu kadar da bizim aleyhimize hata var.
barahir
26.Kasım.2012, 01:55
Volkan da kaleci vuruşlarını çizginin bi kaç santim önünde kullanmıştı, tekrar edilmesi lazım.. Nelere kaldık..
ForsakeN
26.Kasım.2012, 01:56
http://forum.idle-games.com/attachment.php?attachmentid=2349&d=1343671122
Bekir bir serbest vuruşu 5 cm kaleye daha yakın şekilde kullandı. Onu da es geçmeyelim.
Kaka Leite
26.Kasım.2012, 02:43
Kendi adım'a Aykut hocanın gitmesini çok istedim.Ben yine sözümün arkasındayım bu takım şu oyunla bile Avrupa da lider, ligde şampiyonluk kovalıyor.
Ancak bu benim için yeterli değil, takımın toparlandığı ortada ama benim gözümde takım çok daha iyi olabilir.Kötü işler yaptığında nasıl eleştiriyorsam bu 2 haftadır ki duruşundan ötürü tebrik ediyorum hocamızı.
Sekopej
26.Kasım.2012, 10:33
''Hakem sanki özellikle ilk yarıda, geçen hafta Gençlerbirliği Kulübü'nün benim soyadımdan esinlenerek verdiği cevabın bir şeyi gibiydi, hani 'Ezilmem, doğru bildiğimi çalarım' gibi. Keşke doğru bildiklerini çalsalar. Sonra ölçüyü kaçırdı. 4. hakeme de söyledim. Zaman zaman Gençlerbirliği lehine durumları da atlamaya başladı. Çünkü ölçüyü kaçırdı. Çok net bir şekilde oyun içinde görünüyordu. İstediğim tek şey, her takım adına mümkün olduğu kadar, yüzde 100 eşitlik olmadığını bilmekle beraber, yüzde 100 eşitlik."
Aykut Kocaman
RasAnt
26.Kasım.2012, 12:04
Baroniyi geriye çekmesi takımı rahatlattı çünkü adam ileride oynadığı hiçbir maçta verimli değil hatta sahada yok,ilk yarı 10 kişiydik ikinci yarı Baroninin geriye çekilmesiyle 11 e 11 maç başladı ve üst üste goller bulduk 2. yarı güzeldi ancak kafamda soru işaretleri yok değil,Gençler mi oyundan düştü biz mi güzel oynadık ilerleyen maçlar bunun cevabını verecektir.
murat taşlı
26.Kasım.2012, 15:36
önce oynanan futbol ve alınan galibet için hocayı ve futbolcuları tebrik ediyorum gitsin diyenlerden biri benim oynanan futbol kadro kalitesini yansıtmıyordu şimdi en azından ortaya bişeyler çıkmaya başladı ama bu yeterlimi ve devam edecekmi bilmiyorum genede marsilya maçı hoşuma gitmedi ama şu aşamada kredi depoladı diyebiliriz