di canio
23.Kasım.2012, 02:39
http://img824.imageshack.us/img824/1463/bursasporantalyaspor.png
attirson
24.Kasım.2012, 00:11
Haftanın en zevkli maçlarından biri olmaya aday bir karşılasma.Bursaspor ile Antalyaspor'un Bursa'da oynadıgı maçlarda genelde 2-3 gol çıkıyor iki takım arasında , yani karşılıklı goller oluyor ama ben bu maçta atan kazanır diye düsünüyorum.Hele ilk önce Antalyaspor önce gecerse kolay kolay yemez ve mac sıkıcı bir hale gelir diye tahmin ediyorum ama Bursaspor ilk golü atarsa maç eglenceli bir hale gelebilir.Antalyaspor'un hedefi bu sene gercekten üst sıralarda olmaksa bu maçtan en kötü 1 puan alacaktır.
di canio
24.Kasım.2012, 20:16
Kadrolar aşağıdaki gibiymiş. Çok güzel maç olacaktır.
Bursaspor : Scott Carson , Tuncay Şanlı , Fernando Belluschi , Gökçek Vederson , Alfred N Diaye , Stanislav Sestak , Pablo Batalla , Ömer Erdoğan , Michael Basser , Serdar Aziz , Ferhat Kiraz
Yedekler : Harun Tekin , Petteri Forsell , Taha Can Velioğlu , Ibrahim Teteh Bangura , Musa Çağıran , Hakan Aslantaş , Murat Yıldırım
Medical Park Antalyaspor : Hakan Arıkan , Ali Tandoğan , Emre Güngör , Ismail Aissati , Musa Nizam , Uğur İnceman , Tita , Ergün Teber , Isaac Promise , Murat Duruer , Lamine Diarra
Yedekler : Sammy Ndjock , İbrahim Dağaşan , Emrah Başsan , Veselin Minev , Nikola Zizic , Mehmet Eren Boyraz , Ömer Şişmanoğlu
1-1 sona erdi. Goller Ferhat Kiraz ve Aissati.
attirson
24.Kasım.2012, 23:05
Antalya sonlarda atıp kazanıyordu nerdeyse.Yenilmeyi haketti 1 puana şükretsinler.
Deus Dominus
24.Kasım.2012, 23:05
Ömer gitti diye sevinirken Hakan geldi yerine, tek başına 4-5 dakika yedi yine... Onlara Musa ve Aissati de katılınca kaç dakika oyun durdu bilmiyorum. Ama 90+3'te Serdar Aziz'in çok net şekilde Aissati'ye dirseği var, hakem görmedi. Kırmızıdan kurtuldu...
Ömer Erdoğan'da da ne şanssızlık var arkadaş. İki senedir kendi kalesine attığı gol sayısı kaç oldu bilmiyorum :D Her kafa vuruşu bir şekilde bizim kaleye yöneliyor.