View Full Version : Galatasaray - Gaziantepspor | STSL 14. Hafta
sui generis
30.Kasım.2012, 22:37
http://img425.yukle.tc/images/1359gs.png (http://www.yukle.tc)
futureless
30.Kasım.2012, 22:38
14. hafta olacak Muhammet. Teknik bir arızadan dolayı geç açıldı sanırım :D
sui generis
30.Kasım.2012, 22:39
14. hafta olacak Muhammet. Teknik bir arızadan dolayı geç açıldı sanırım :D
düzeltilir birazdan :)
europeanconquer
30.Kasım.2012, 22:44
Maçı yeni açtım.Muslera'yı zor görüyorum.Gol atmazsak ayıp olur.
bu nasıl maç böyle ya 10 kişi cezasahasında bekliyo antep bi cenk ortasahaya yakın
europeanconquer
30.Kasım.2012, 22:46
İlk yarı ataydık iyiydi.
uAburak89
30.Kasım.2012, 22:46
Umut ve Amrabat açık ara kötü, Hamit ve Riera ise akıyor resmen. Geri kalanlar vasat üstü.
1-2 pozisyon var ama çok net değil. Yine ilk yarıyı çöpe atıyoruz, 65'e kadar gol bulursak kopar maç, Antep gerçekten kötü. İlk yarının adamı Albert Riera, çalımları, ortaları çok etkili. Engin ve Elmander aynı anda girerse çok fena bir skor çıkabilir ortaya.
RaSenGan
30.Kasım.2012, 22:47
Forvetler çok kötü.Umut saçmalıyor.Burak'ı düşündüğü kadar ailesini düşünmüyordur.İkinci yarı Elmander ve Engin girer diye düşünüyorum.
Universal
30.Kasım.2012, 22:50
İki takım çok istekli başladı; ama kısa sürede enerjileri tükendi. Gaziantep yetersiz kalıyor Galatasaray'ı durdurmak için buda durmadan faul yapmalarına sebep oluyor. Uzun toplarla kontra arayan bir ekip.
Galatasaray bu gün Binya'yı geçemedi. Nasıl bir savunma ise, Gaziantep'in gol yemesini engelledi.
Ralph
30.Kasım.2012, 22:51
Antep savunması çok yerinde müdahaleler yaptı.
uAburak89
30.Kasım.2012, 23:01
Gaziantepspor top ayağındayken daha iyi paslaşan bir takım dedi ilk yarıda spiker. :D
Bu arada istediğimiz değişiklik geliyor galiba, Engin ve Elmander ısınıyor.
Fatih Terim yapmasını gerekeni yaptı, artık iş oyuncularda.
europeanconquer
30.Kasım.2012, 23:12
Yan hakem sarı kart çıkardı ulan noluyor dedim :n:
Edit:Şu Binya'yı birisi hayrına alsın götürsün.
uAburak89
30.Kasım.2012, 23:21
Sıkıntı başladı, Burak 2. yarı sahada yok gibi. Maçın adamı da skor ne olursa olsun Binya, müthiş bugün.
Her Antep maçımızda hakemlerin kahraman olması da sıktı artık..
zeck17
30.Kasım.2012, 23:26
Çok sinir bozucu bu durum
europeanconquer
30.Kasım.2012, 23:26
Yok böyle bir şey ya yok yemin ediyorum yok.Yeter artık.
bu nasıl bi şanstır arkadaş ya adamlar yarı sahamızı geçemediler attıkları gole bak
europeanconquer
30.Kasım.2012, 23:27
Hamit vurursa gol olur.
Edit:Hamit dedik adam uzaklaştı bölgeden.
uAburak89
30.Kasım.2012, 23:28
Böyle bir gol yakışırdı ancak, dönmez bu maç.
ReaList
30.Kasım.2012, 23:28
Gol Ofsayt yalnız.
europeanconquer
30.Kasım.2012, 23:31
241564564 km öteden ben gördüm faulü 10m öteden hakem göremedi.
uAburak89
30.Kasım.2012, 23:31
Hamit - Emre değişikliği ile bir Galatasaray maçı daha benim için bitmiştir.
Universal
30.Kasım.2012, 23:32
Gaziantep'in golü tamamen şansdı. Galatassaray kazanmayı hak eden takım. Antep adına sadece Binya bu maçta üstüne düşeni yaptı. Süper bir performans.
europeanconquer
30.Kasım.2012, 23:36
Ohh be :)
1-1 Burak
gooooooooooooooool burakkkkkkkkkkk
o değilde burak yılmaz kafa golü atamıyo yeaaa :D gerçekten çok düzgün vurdu :D
ReaList
30.Kasım.2012, 23:38
Maçın bana göre şuana göre en iyi oyuncusu Binya, bir an Burak'ı boş bırakınca Burak affetmedi. Futbol böyle bir şey hata affetmiyor : )
uAburak89
30.Kasım.2012, 23:39
Kapattım maçı gol geldi, son 10 dakikadır herhalde, inşallah atarız bir tane daha.
verdiği sarıya (dolaylı yoldan kırmızı) bak ya rezalet
erdem344
30.Kasım.2012, 23:44
hakemlerimiz cok formsuz açık ve net
uAburak89
30.Kasım.2012, 23:53
Cepten yemeye devam, bu hafta gitsin şu liderlik artık, aklı başında olmayanlar belki kendine gelir.
al işte bitirdi direk hakem ayrı uyuz rakip ayrı uyuz bi takım yenilen gol ayrı bi uyuz bi takım maçın 1. dakkasından itibaren beraberliğe oynarmı ya hadi ligin son haftaları olsa 1 puan çok önemli olsa neysede ne bu böyle çirkin futbol ya gol atıp yatsalarda bişey demicem de 1. dkdan itibaren yazık ya bu mu marka değeri
europeanconquer
30.Kasım.2012, 23:54
Ben bıktım artık.Bu ne lan ? Bu nasıl iş ?Topa 90 dk sahip olan takım nasıl kazanamıyor.Ulan bu yıl 20 tane maç oynadıysak 20 maçta da böyle oldu.Nasıl puan kaybettiğimizi sadece Karabük maçında anladım diğer bütün maçlar saçma sapan olaylar oldu.Nasıl beceriyoruz,artık yeter ya.İnsan da da bir sabır var.
Ferhat Kiraz
30.Kasım.2012, 23:54
Hakem çok kötüydü hakem yüzünden kaybetti bence galatasaray.
Ralph
30.Kasım.2012, 23:55
Bence aman aman bir oyun oynamadı Galatasaray. Tamam Antep çok güzel bir oyun oynamadı ama gs de öyle çok fena gelmedi rakip kaleye. Topa sahip olan gs idi ama doğru.
barahir
30.Kasım.2012, 23:55
Dünya genelinde maç boyunca topa çok sahip olan takımların %60'ı yenilmiş.. Önemli bi oran bu.. Ki beraberlikler de var..
Mamadou
01.Aralık.2012, 00:00
Galatasaray oyuna hükmetse bile en büyük sorunu sakin oynamamak. Gol ne kadar geç gelirse Galatasaray'da sinirler gerilmeye başlıyor. Birazda taraftar buna eşlik ediyor. Galatasaray'a karşı savunmada dikkatli isen kazanma şansında artıyor. Galatasaray geçen sezon Kadıköyde 2-0 geriden gelip maçı çevirmiş bir takımdı. Yenik durumda olsa bile takım 90 dakika sakin oynuyordu. Bu sezon bu yok bir tek içerideki Manu maçında sakin oynadı takım. Galatasaray biraz toplu bir şekilde oynasa bu kadro bu kadar kayıp vermezdi. Bu hafta liderlikte elden gider.
uAburak89
01.Aralık.2012, 00:01
Topa sahip olan kazanacak diye bir kural yok, ayrıca Antep 1. dakikadan itibaren savunma falan başlamadı, bize pres yaptılar, topu iyi dolaştırdık, kontraya çıktık. Öyle bir yüklenme falan söz konusu değildi. Sorun, hücumda topu çok yavaş dolaştırmak, ceza sahasına girememek, Umut'un vurmak yerine Burak'a attırma çabası, Amrabat'ın manasız ortaları, saçma paslarıdır. Rakip kapansa bile sen ama rakip de çok kapanıyor olmaz ki diyemezsin. Açacaksın, yolunu bulacaksın.
Emre Çolak'tan sonrasını özette göreceğim, o oyuna girince futboldan soğuduğum için kapatıyorum maçı. Golü ve Melo'nun pozisyonunu merak ediyorum. Hakem özellikle bize kötü değildi, top genelde bizde kaldığından öyle gözüktü ama genel olarak çok kötüydü. Yediğimiz gol için ofsayt diyorlar ben anlamadım nasıl ofsayt oluyor, onu anlatan olursa sevinirim.
Galatasaray'ın 4-4-2 ile bu sezon iyi oynadığı maçlar, rakibin de tamamen kazanmayı hedeflediği, Selçuk'a baskı, markaj olmayan maçlar hep. Ligimizde bir çok takım tek forvet oynadığı için orta sahaları 3'lüyor ve bu durumda biz hep eksiğiz. Geçen sene Necati ile destek veriyorduk buraya, bu sene olmuyor. Elazığ maçında 4-3-3 çok etkili olmuştu, bunda ısrar etse Fatih Terim, en azından 1-2 maç denese çok daha akıcı bir futbol oynayabiliriz.
europeanconquer
01.Aralık.2012, 00:02
O Binya'da mübarek Barcelona'lık adam ancak Antep'te sürünüyor.
ReaList
01.Aralık.2012, 00:08
@uAburak89
Ofsayt değilmiş, pozisyonun tekrarını maç içinde hemen göstermedikleri için bana ofsayt gibi geldi şimdi tekrarı izleyince olmadığını gördüm.
http://b1211.hizliresim.com/13/y/gfsrq.jpg
Börk
01.Aralık.2012, 00:11
Hakem Melo'nun ikinci kartında yarım saat bekledi maşallah ne diyelim hayırlısı ya.
uAburak89
01.Aralık.2012, 00:15
@balde_mir_07
Eyvallah.
Haftaya Melo yok, Sivas deplasmanı ondan sonra Fenerbahçe'yi ağırlayacağız fikstür de fena yani. Braga maçında turlamak lazım yoksa iş devre arasına kadar sarpa saracak gibi.
Nocna Mora
01.Aralık.2012, 00:25
Amrabat - Hamit ve Burak bu takımda ilk 11 başladığı sürece böyle etkisiz oynar Galatasaray. Geçen sene forvetteki Necati orta saha ile forvet hattını birbirine bağlayan isimdi. Bu sene onun yokluğunda Burak sürekli en uçta yanında kim olursa olsun hep en uçta oynuyorlar. Orta saha ile forvet arası mesafe artıyor, pozisyon bulma şansımız azalıyor. Geçen sene Emre Çolak ve Engin orta sahaya yönelik oyuncular oldukları için bütün takım daha fazla pozisyona girebiliyordu ama bu sene bence futbolculuğa dair hiç bir özelliği olmayan Amrabat balonu ve hücumda yaptığı saçmasapan tercihleri ile hem oyunu soğutan hem de takımı baltalayan Hamit olduğu için kanatlarda takım birbirinden alakasız blokların oluşturduğu bir 4-4-2 sergiliyor. Başarısızlıkların nedeni bu. Hafta içi kupa da oynayan kadro bu kadrodan daha başarılı sonuçlar alır ligde. Bugünkü ilk 11 ancak kapanıp kontra atakla gol bulmayı hedefleyen bir takımın 11'i olabilir. BU sene ki gidişat pek iç açıcı değil açıkcası..
uAburak89
01.Aralık.2012, 00:33
Muslera'nın adelesinde yırtık varmış, maç içinde de çok zorlandı zaten, Braga maçına yetişse bari. Ufuk ile düşünemiyorum.
Universal
01.Aralık.2012, 00:39
O Binya'da mübarek Barcelona'lık adam ancak Antep'te sürünüyor.
Aynen bu gün olağanüstü performans gösterdi. Seneye bir büyüğe gidermiyim düşüncesi hakim idi. Eğer bu performansı sezon geneline yayarsa G.Antep iyi bir bonservis ücreti ile yollar.
Alicanfmfan
01.Aralık.2012, 00:56
Hakemin rakip oyuncunun rivayetine göre kart gösterip, oyuncuyu atması manidar.
Bize karşı ekstra bir motivasyon söz konusu hakemlerde.
erdem344
01.Aralık.2012, 00:57
melonun iki kartıda bence doğru karar
europeanconquer
01.Aralık.2012, 00:57
melonun iki kartıda bence doğru karar
Kartlar doğru,ikinci karttan önceki karar saçma sapan.
uAburak89
01.Aralık.2012, 01:05
Muslera 2 ay diyorlar, doğruysa geçmiş olsun hem Muslera'ya hem de şimdiden çıldırması muhtemel bizlere..
Börk
01.Aralık.2012, 01:08
2 ay değil de eğer adele yırtığıysa 1 aya döner Muslera.
erdem344
01.Aralık.2012, 01:13
Kasığında yırtık varmış 2 ay yok diyor trt3 geçmiş olsun çok büyük bi kayıp
Börk
01.Aralık.2012, 01:15
Ben eğer kesinleştiyse kalede Ufuk varken ve bu facia defansla ne Braga'yı yenebileceğimizi ve bundan sonraki dönemde Sivas ve Fenerbahçe maçlarını kaybedeceğimizi düşünüyorum.
William Rookwood
01.Aralık.2012, 01:17
Yırtık olsa sahada duramazdı. Ufak bir zedelenme olabilir inşallah öyledir
Corpus
01.Aralık.2012, 01:20
Maçın adamı net Binya olmuştur. Adam her yerdeydi.
Trabzonspor
01.Aralık.2012, 01:26
Muslera yoksa Melo var ne olacak canım.
Şaka biryana uzun süreli sakatlık olursa GS için büyük sıkıntı olur.Kaleciler uzun süre uzak kalınca sıkıntı yaşatabiliyor takımlarına.Ufuk bayadır oynamıyor tecrübesizlikle büyük hatalarda yapabilir.
erdem344
01.Aralık.2012, 02:01
kök hücre tedavisi yapıcaklarmış
uAburak89
01.Aralık.2012, 02:25
Korkulan olmayacak gibi bu ilk iyi haber, ikincisi ise Fatih Terim tek forvete dönebiliriz demiş maç sonunda. Sivas maçında Selçuk Hamit Yekta 3'lüsünü görebiliriz sahada.
Özgür Çetin
01.Aralık.2012, 03:21
Anlamıyorum fatih hoca şu göbekte dene işte 3 lüyü dön 4-3-3 e 4-4-2 olmuyor Selçuk-Melo-YEkta Hamit Ambrabat Umut yada burak yap
Muslera yoksa bile ben Ufuka güveniyorum.. Birebirlerde Ufukun sezmesi daha iyi.İnancım tam ona..
Muhtemelen bu haftayıda lider kapıcaz..Bakalım takım ne zaman gelecek kendisine!
Takım Şampiyonlar liginde farklı Lige farklı..şu brada turlayalımda bari Sivas-Fener-Trabzon maçlarını alalım
davidvilla
01.Aralık.2012, 10:45
Skor şu an pek önemli değil, aman Muslera'ya bişey olmasın.
Suicider
01.Aralık.2012, 16:26
Şimdi özeti izleyebildim.Gerçekten de saçma sapan goller yemeyi o kadar çok seviyoruz ki.İlla birinin biyerine çarpıp giriyor.
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Aralık.2012, 16:52
yarismada muhtemelen bana 9 puan kazandiracak mac, skordan memnunum :)
ugur melekenin bugunku yorumu cok isabetli olmus, GS 5 ortasahali rakiplere zorlaniyor tespiti cok dogru. dunku macta bu bir kez daha yasanmis oldu. terim de gecen sene nasil cift forvete donduysek bu sene de tek forvete donmesini biliriz aciklamasini yapmis. gecen sezona gore daha yogun olan fikstur onde baski yapmasina mani oluyor takimin, belki de zaman zaman bu takintisindan vazgecmeli fatih hoca.