View Full Version : Kayserispor - Fenerbahçe | STSL 14. Hafta
sui generis
30.Kasım.2012, 22:58
http://img427.yukle.tc/images/3776fener.png (http://www.yukle.tc)
erdem344
30.Kasım.2012, 23:23
2 farkla kazanırız
ReaList
01.Aralık.2012, 00:16
Deplasmanda sadece Akhisar'ı yendik, zorlanıyoruz. Umarım bu şanssızlığımızı kırar kazanırız, Galatasaray'ın puan kaybettiği haftalarda puan kaybetmesek şimdi dikiz aynasından arkaya bakıyorduk ama...
Universal
01.Aralık.2012, 00:40
Deplasmanda kazanamayan Fenerbahçe, kazanırsa lider olacak. Böyle bir fırsat geldi elimize; umarım iyi bir şekilde değerlendiririz.
Mamadou
01.Aralık.2012, 00:55
Fenerbahçe öne geçerse kolay kolay hiç bir şekilde kaybetmez. Tahminim beraberlik ama kazanan olursa Fenerbahçe olur.
Corpus
01.Aralık.2012, 03:33
Fenerbahçe çok çok rahat kazanır. Formda ve katı oynayan bir takım Fenerbahçe var. Kayseri gibi bir takım karşısında kaybetmezler.
Özgür Çetin
01.Aralık.2012, 03:44
Galatasarayın puan kaybettigi haftada Fenerinde kaybedecegini düşünüyorum
mwaru
01.Aralık.2012, 04:02
Fenerbahçem'in yüzümüzü güldüreceği bir karşılaşma olacaktır.
barahir
01.Aralık.2012, 04:09
Artık yenelim da..
attirson
01.Aralık.2012, 17:50
19 kişilik Kayseri deplasmanı kadromuz.
Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Caner Erkin, Raul Meireles, Sezer Öztürk, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Semih Şentürk ve Recep Niyaz.
Universal
01.Aralık.2012, 18:08
Krasiç gene yok. Kupa maçı sonrasında da giremedi Kocaman'ın gözüne demek. Direkt maç çevirebilecek bir oyuncu. Kullanamamk çok üzücü.
ommix
01.Aralık.2012, 18:45
Kayseri bu sene takım olamadı.Fenerbahçe rahat kazanır
attirson
01.Aralık.2012, 18:45
Nedense Mehmet Topuz'da götürülmemis.
ReaList
01.Aralık.2012, 18:47
Devre arasında Rus kulüpleri falan isterse satalım Krasiç'i, bu saatten sonra oynayamaz Fenerbahçe'de. Hoca, yedeklerin çıktığı Pendik maçında bile onu sağ açığa koyamıyor, kendine dolansın bir şeyler yapsın diye sol da oynattı : ) İlk 11'de nasıl koyacak ? 4 milyon 5 milyon 6 milyon € fark etmez neye gitse kârdır.
Nedense Mehmet Topuz'da götürülmemis.
Sakatlığı tam olarak geçmemiş Ameliyat olması gerekiyormuş diye okudum.
mwaru
01.Aralık.2012, 18:51
Beyler Krasic'ten hemen umudu kesmeyin ben inanıyorum bu adama ikinci yarı çok iyi olacak.
sui generis
01.Aralık.2012, 18:52
Aykut hoca kimseyi tek devrede yollamaz , yollamasın da zaten. göreceksiniz Avrupa liginde bu adam en büyük kozumuz olacak.
barahir
01.Aralık.2012, 18:59
Deivid'in ilk sezonunu hatırlatmak istiyorum..
ReaList
01.Aralık.2012, 19:10
Beyler Krasic'ten hemen umudu kesmeyin ben inanıyorum bu adama ikinci yarı çok iyi olacak.
Aykut hoca kimseyi tek devrede yollamaz , yollamasın da zaten. göreceksiniz Avrupa liginde bu adam en büyük kozumuz olacak.
Deivid'in ilk sezonunu hatırlatmak istiyorum..
Nasıl form tutmasını bekliyoruz Krasiç'in ?
Zaten Juventus'ta koca sezon yatarak geçirmiş, Juventus da yatan Krasiç'i hayal edemeyeceği bir bonservis bedeliyle elden çıkarmış, Gelen Krasiç'in bizde tekrar eski günlerine erişmesi için sürekli oynaması ve form tutması gerekiyor ama biz de oynatmıyoruz. Çok uzak değil aynı durumda olan Hamit'e bakın. Sezon başında, ilk haftalarda ayakta duracak, bırakın koşmayı yürüyecek hali yoktu, şimdi Galatasaray'ın maç içinde en fazla ayakta duran oyuncusu. Hamit kadroya alınmayarak mı bu seviyeye geldi yoksa form tutması için sürekli oynatılarak mı ? veya @barahir'in örnek verdiği Deivid, kötü oynamasına rağmen sürekli şans verilen Deivid olduğunu da ben hatırlatmak isterim.
İşin kötü tarafı ne biliyor musunuz ? Adamı oynatmadığımız gibi oynattığımız ilk maçta da ondan mucizeler yaratmasını bekliyoruz, o da bunun farkında, farkında ki aslında hiç yapmaması gereken şeyleri sırf kendini gösterebilmek adına yapıyor ve sahada bir anda saçma şeyler yaparken onu izleyebiliyoruz. "İşleyen demir pas tutmaz" böyle kadroya alınmadan ondan umut bağlayacağımıza satmak en makul olan seçenek olacaktır.
Benim canımı sıkan Salih'in kadroda olmaması oldu. Olsaydı güzel olurdu.
barahir
01.Aralık.2012, 19:18
Gladbach maçı varken Krasiç için fırsat maçı Kayseri maçı değildir..
sui generis
01.Aralık.2012, 19:26
elinde kullanabileceği kupa maçları , basit lig maçları , gladbach maçı var. neden hak etmeyen adam formayı alsın ki ? oynayatarak kazanılır olayına katılmıyorum, hazır olmayan adamı sürekli oynatmak o adama baskı yapmak demektir. her hatası göze batar. pek önemli olmayan maçlarda oynatmak hem futbolcu için hem de takım için daha yararlıdır. Krasiç de bir ışık varsa -ki bence var- bunu Aykut hoca ortaya çıkarır. hele bir devre arası kampı görsün , yavaş yavaş izleriz Krasiç'i.
ReaList
01.Aralık.2012, 19:26
Gladbach maçı varken Krasiç için fırsat maçı Kayseri maçı değildir..
Ben sadece bu maç için demedim genelde alınmıyor zaten. Hatta ilk geldiği zaman bile eğer sistem değişmeyecekse lüks olduğunu (Önünde Kuyt ve Topuz var) ve nasıl oynatılacağını o zamanlarda belirtmiştim tam da beklediğim gibi oldu. Tek farkla, ben en azından yedek kalır diyodum o genelde kadroya giremedi : )
MeMo
01.Aralık.2012, 19:54
İnsanın bazen antrenman diye bir olay olduğunu ve hocaların da orada bulunduğunu hatırlatası geliyor.
Sekopej
01.Aralık.2012, 20:02
Krasiç gene yok. Kupa maçı sonrasında da giremedi Kocaman'ın gözüne demek. Direkt maç çevirebilecek bir oyuncu. Kullanamamk çok üzücü.
Krasiç'in üzerinde durduğunu düşünüyorum hocanın, muhtemelen de gücünü arttırmaya yönelik çalışmalar yapıyor, avrupa maçında oynar, kupada bir maç daha var, orada oynar devre arasında da kendini bulması sağlanır.
Tek sıkıntı Aykut Kocaman'ın fazla rotasyon yapmaması, Stoch yerine kadroya muhtemelen girebilir, orada da Caner de var. Sıkıntı fazla rotasyon olmaması olur, Topuz'un da fazla şans bulamayacak olması gibi, Kuyt belli bir seviyenin altına düşmedikçe.
Dave S Mustaine
01.Aralık.2012, 20:04
Rahat kazanırız.
attirson
01.Aralık.2012, 20:13
Ligin en istikrarsız ilginc takımı Kayserispor.Bir hafta 4 atıyorlar diger hafta 4 gol yiyorlar.Kazanırız bu maçı ama çok rahat mı yoksa zorlanarak mı belli olmaz.
barahir
01.Aralık.2012, 20:26
Ben sadece bu maç için demedim genelde alınmıyor zaten. Hatta ilk geldiği zaman bile eğer sistem değişmeyecekse lüks olduğunu (Önünde Kuyt ve Topuz var) ve nasıl oynatılacağını o zamanlarda belirtmiştim tam da beklediğim gibi oldu. Tek farkla, ben en azından yedek kalır diyodum o genelde kadroya giremedi : )
Orası öyle de şuan hani Rıdvan Dilmen diyor ya, Fenerin Krasiç'e değil, Krasiç'in Fenere ihtiyacı var.. Ve o kadroya giremiyorsa bunu Aykut Kocaman'ın değil Krasiç'in düşünmesi lazım.. ki bence şubat ayında iyi bir Krasiç izleriz..
Universal
01.Aralık.2012, 22:28
Krasiç'in üzerinde durduğunu düşünüyorum hocanın, muhtemelen de gücünü arttırmaya yönelik çalışmalar yapıyor, avrupa maçında oynar, kupada bir maç daha var, orada oynar devre arasında da kendini bulması sağlanır.
Tek sıkıntı Aykut Kocaman'ın fazla rotasyon yapmaması, Stoch yerine kadroya muhtemelen girebilir, orada da Caner de var. Sıkıntı fazla rotasyon olmaması olur, Topuz'un da fazla şans bulamayacak olması gibi, Kuyt belli bir seviyenin altına düşmedikçe.
Kuyt ölü bile olsa ilkonbire girer bu sezon.
Mehmet Topuz bana göre Baroni veya Meirelesh olmadığı zaman onalrın yerinde deneyebilir gibi geliyor.
Universal
02.Aralık.2012, 19:49
Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs, Kadir Has Stadı'na giderken Kayserispor taraftarları tarafından taşlı saldırıya uğradı. Fenerbahçe İletişim Komitesi sorumlusu Orkun Yazgan, yaşananlarla ilgili olarak twitter hesabından "Kayseri'de otobüsümüzün camları kırıldı, yazıklar olsun, ayıp" yazdı. Takım, tam otobüse binerken saldırıya uğradı. Otobüsüs dışında Hilton Oteli'nin camları da kırıldı... Futbolcularda ve teknik ekipte herhangi bir yaralanma olmadı. Yalnızca otobüs şoförü Cemal, alnından yaralandı.
uAburak89
02.Aralık.2012, 19:51
Amaçları neymiş acaba bu saldırıyı yaparken. Ayrıca bu olay ekstra motivasyon sağlar Fenerbahçe'ye.
Corpus
02.Aralık.2012, 19:57
Allah korumuş.
luganoagan
02.Aralık.2012, 19:57
Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs, Kadir Has Stadı'na giderken Kayserispor taraftarları tarafından taşlı saldırıya uğradı. Fenerbahçe İletişim Komitesi sorumlusu Orkun Yazgan, yaşananlarla ilgili olarak twitter hesabından "Kayseri'de otobüsümüzün camları kırıldı, yazıklar olsun, ayıp" yazdı. Takım, tam otobüse binerken saldırıya uğradı. Otobüsüs dışında Hilton Oteli'nin camları da kırıldı... Futbolcularda ve teknik ekipte herhangi bir yaralanma olmadı. Yalnızca otobüs şoförü Cemal, alnından yaralandı.
Kayserispor taraftarının değilde başka takım taraftarının taşladığı söyleniyor.Sonuç olarak Kayseri'nin hiç bir kulvarda iddaası yok ve Fenerbahçe'yle daha önce bir sorunuda olmamıştı.
Cengo
02.Aralık.2012, 19:58
Bunlar Kayserispor taraftarı değil. Bir kaç çapulcu Fenerbahçe düşmanı, para ile insanlar tutup organize pislik yapıyor. Belli bu. Kanıt aramaya gerek yok. Kayserispor taraftarı boyle saçmalıklar ile uğraşmaz. Tanımasak inanacağız. Amaç Fenerbahçe'yi düşman göstermek, üzmek. Yazık. Kör değiliz, uyumuyoruz. Birilerinin canını fena sıkmış Fenerbahçe'de işlerinin iyi gitmesi. Rantları bozulmuş. Fenerbahçe'yi rahat bırakın artık. Doğru yolları seçsinler artık bu kişiler. İşini doğru yapan milyonlarca insan var bu ülkede. Polemik yaratmak hoş değil. Polemik üzerinden giderek başarılı meslek icra edemezsiniz.
luganoagan
02.Aralık.2012, 19:59
İlk 11: Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Hasan Ali, Mehmet Topal, Meireles, Cristian, Caner, Kuyt, Sow
Universal
02.Aralık.2012, 19:59
Fenerbahçe'nin ilk onbiri belli oldu:
Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Hasan Ali, Mehmet Topal, Meireles, Christian, Caner, Kuyt ve Sow.
Universal
02.Aralık.2012, 20:00
Kayserispor taraftarının değilde başka takım taraftarının taşladığı söyleniyor.Sonuç olarak Kayseri'nin hiç bir kulvarda iddaası yok ve Fenerbahçe'yle daha önce bir sorunuda olmamıştı.
Bende öyle düşünüyorum, bana göre beyinleri olmayan insanlar, bu tek rakip taraftar için değil, bizim taraftarımz içinde öyledir. Ne zevk duyuyorlar anlamıyorum.
Cengo
02.Aralık.2012, 20:06
Bende öyle düşünüyorum, bana göre beyinleri olmayan insanlar, bu tek rakip taraftar için değil, bizim taraftarımz içinde öyledir. Ne zevk duyuyorlar anlamıyorum.
Bunlar yapanların kuş kadar, balık kadar zekaları yok. Ucuz numaralar. Fenerbahçe'nin bu tarz saçmalıklar ile morali bozulmaz. Aksine daha da motive olur. Yoğun tempolarda maç motivasyonu düşüyor arada. Bu akşam fark bekliyorum, çok net.
Universal
02.Aralık.2012, 20:11
Bunlar yapanların kuş kadar, balık kadar zekaları yok. Ucuz numaralar. Fenerbahçe'nin bu tarz saçmalıklar ile morali bozulmaz. Aksine daha da motive olur. Yoğun tempolarda maç motivasyonu düşüyor arada. Bu akşam fark bekliyorum, çok net.
Bende liderliği alabileceğimiz 4 farklı sonuç çıkabilir düşüncesindeyim. Bunun takıma fazla motivasyon sağlayacağını düşünüyorum.
uAburak89
02.Aralık.2012, 20:11
Taraftarlar arasında çatışma var deniyor, karışmış galiba ortalık. Kardeşim de Kayseri'de okuyor maça gidecekti, tırstım valla. Neyin kafası bu çözemiyorum.
luganoagan
02.Aralık.2012, 20:13
Özellikle şöför mahaline doğru saldırmışlar.Yazık..
Universal
02.Aralık.2012, 20:16
Kayseri taraftarı adeta stadı doldurmuş aklıma nedense Denizli maçı geliyor...
petrol_fb12
02.Aralık.2012, 20:17
İlk 11'ler ise şöyle:
KAYSERİSPOR: Ertuğrul, Berkay, Eren, Zurab, Fathi, Riveros, Abdullah, Mouche, Sefa, Cleyton, Bobo
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Hasan Ali, Mehmet Topal, Meireles, Cristian, Caner, Kuyt, Sow
sui generis
02.Aralık.2012, 20:17
Bunlar Kayserispor taraftarı değil. Bir kaç çapulcu Fenerbahçe düşmanı, para ile insanlar tutup organize pislik yapıyor. Belli bu. Kanıt aramaya gerek yok. Kayserispor taraftarı boyle saçmalıklar ile uğraşmaz. Tanımasak inanacağız. Amaç Fenerbahçe'yi düşman göstermek, üzmek. Yazık. Kör değiliz, uyumuyoruz. Birilerinin canını fena sıkmış Fenerbahçe'de işlerinin iyi gitmesi. Rantları bozulmuş. Fenerbahçe'yi rahat bırakın artık. Doğru yolları seçsinler artık bu kişiler. İşini doğru yapan milyonlarca insan var bu ülkede. Polemik yaratmak hoş değil. Polemik üzerinden giderek başarılı meslek icra edemezsiniz.
aynen böyle. şimdiye kadar ne olmuş ki , Fenerbahçe ve Kayserispor arasında şimdi olsun ? yine birileri iş başında.
RaSenGan
02.Aralık.2012, 20:18
Yılda birer kez üç büyükler geldiği için olabilir mi ?
Universal
02.Aralık.2012, 20:19
Hayır sanmıyorum, Fenerbahçe'nin tek gittiği deplasman değil.
futureless
02.Aralık.2012, 20:21
Olamaz.
Umarım gerekli motivasyonu elde etmiştir oyuncularımız. Çok tatsız bir durum olmuş, sadece genelin dediği gibi, ayıp demekle yetiniyorum.
luganoagan
02.Aralık.2012, 20:23
https://twitter.com/ggencler1980
pic.twitter.com/LOrHl9BO
petrol_fb12
02.Aralık.2012, 20:25
Adnan Polat para yolladığı falan iddaa ediliyor ..Hatta konfeti yağmuru olucak ikinci yarının başında..Hatta ve hatta 20.45 olayı geri dönücek ..
Senenin 3 maçı geliyor FENERBAHCE,GALATASARAY,BEŞİKTAŞ...Sen daima kayseride yaşasan maça gitmesiniz..SOW,MİERELES yakından görmek istemezmyidin..
Bu kadar paranoyak olmayın ..
https://twitter.com/ggencler1980
Stadalarmı yoksa Sadece KAYSERİDELERMİ ?
RaSenGan
02.Aralık.2012, 20:28
Hayır sanmıyorum, Fenerbahçe'nin tek gittiği deplasman değil.
Fenerbahçe'nin gittiği her deplasman dolu olmuyo mu stad ?
Kaka Leite
02.Aralık.2012, 20:29
İnşAllah kazanırız, Sow'dan 2 gol bekliyorum bu akşam..
luganoagan
02.Aralık.2012, 20:30
Adnan Polat para yolladığı falan iddaa ediliyor ..Hatta konfeti yağmuru olucak ikinci yarının başında..Hatta ve hatta 20.45 olayı geri dönücek ..
Senenin 3 maçı geliyor FENERBAHCE,GALATASARAY,BEŞİKTAŞ...Sen daima kayseride yaşasan maça gitmesiniz..SOW,MİERELES yakından görmek istemezmyidin..
Bu kadar paranoyak olmayın ..
Stadalarmı yoksa Sadece KAYSERİDELERMİ ?
Ortak pankart yapmışlar,sahada olabilirler.
pic.twitter.com/WmIaMJEe
Universal
02.Aralık.2012, 20:30
Fenerbahçe'nin gittiği her deplasman dolu olmuyo mu stad ?
En başta Ankara deplasmanları, Kasımpaşa deplasmanı?
petrol_fb12
02.Aralık.2012, 20:32
En başta Ankara deplasmanları, Kasımpaşa deplasmanı?
Bilet fiyatlarının 100 lira olduğunu hesap edersek millet gitmek istemez.
Kayserispor'dan yapılan açıklamaya göre, maç biletleri kale arkası alt tribün için 30 TL, üst tribün için 40 TL, doğu tribün alt bölüm için 80 TL, üst bölüm için 60 TL'den satılacak. Batı tribün alt bölümü için bilet fiyatları 90 TL, üst bölüm için 70 TL olacak.
VIP-A ve VIP-B tribünü biletleri ise 200 TL'den satışa sunulacak.
Hatta
arkadaslar fiyatları yeniden düzenlediler fiyatlar düştü.!! pazar günü kadir has arena full! kayserispor oley kayserispor oley kayserispor oleeeeyyyyy.
arkadaşlar fiyatlar düştü, kale arkası 10tl,maraton ise 20tl olacakmış
Son Fiyatlar Bu Şekildeymiş..
Kuzey Üst 20 TL
Kuzey Alt 20 TL
Güney Üst 20 TL
Güney Alt 20 TL
Doğu 40 TL
Batı 40 TL
Batı Balkon 50 TL
Vip 100 TL
Misafir 20 TL
Corpus
02.Aralık.2012, 20:34
Bu olaylar da Galatasaray' a patlatılacak.
futureless
02.Aralık.2012, 20:35
Bu olaylar da Galatasaray' a patlatılacak.
Yok, başkasına patladı Zafer. Twitter'da gördüğüm kadarıyla en azından, Galatasaray'a değil.
ReaList
02.Aralık.2012, 20:38
İlk 11'ler ise şöyle:
KAYSERİSPOR: Ertuğrul, Berkay, Eren, Zurab, Fathi, Riveros, Abdullah, Mouche, Sefa, Cleyton, Bobo
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Hasan Ali, Mehmet Topal, Meireles, Cristian, Caner, Kuyt, Sow
Biz her zamanki gibi yine tedbirli bir oyun anlayışıyla sahada olacaz. Çıkan kadro onu gösteriyor.
Kayseri ise Bobo, Mouche, Cleyton, Sefa gibi ofansif yönü yüksek olan oyuncularla sahada yer almayı tercih etmiş, belli ki -özellikle ilk yarı- bir baskı oluşturma amacındalar. Tahminim maçın ilk yarısında Kayserispor'un baskın olan taraf olacağı Fenerbahçe'nin ise savunan ve kontra atakla Sow'u golle buluşturma çabası içinde olacağıdır.
nannar
02.Aralık.2012, 20:38
Deplasmanda sadece Akhisar'ı yendik, zorlanıyoruz. Umarım bu şanssızlığımızı kırar kazanırız, Galatasaray'ın puan kaybettiği haftalarda puan kaybetmesek şimdi dikiz aynasından arkaya bakıyorduk ama...
Fenerbahçenin puan kaybettiği haftalarda biz kazansaydık şu anda puan farkı 10 olurdu ona bakarsan :)
Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa'dan elenene kadar ligde bu tarz puan kayıplar yaşarlar. Ne kadar "bizim için her maç önemlidir" deseler de avrupa maçları öncesi ve sonrasında sürekli puan kaybediyor 2 takım da. Ne zaman Avrupadan elendik, 2 takım da vites yükselti ve diğer takımlardan ayrışır...
Bu akşamki maça gelince, bence berabere biter. Kayserinin kazanması sürpriz olur. Fenerbahçe kazanabilir fakat 1-1 gibi bir skor bekliyorum ben açıkçası
OrcunFB
02.Aralık.2012, 20:43
Golü erken bulursak liderlik neden olmasın.
petrol_fb12
02.Aralık.2012, 20:45
Lider olamıyoruz isterse fener 30 tane atsın..Antalyaya 3-1 yenildiği için hep onun altında kalıcaz..
uAburak89
02.Aralık.2012, 20:46
Lider olamıyoruz isterse fener 30 tane atsın..Antalyaya 3-1 yenildiği için hep onun altında kalıcaz..
Öyle bir şey yok, ikili averaj söz konusu değil ki şu anda. 4 ya da daha fazla farka Fenerbahçe lider olmuyor mu ?
attirson
02.Aralık.2012, 20:47
http://d1212.hizliresim.com/14/2/ghysu.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Olayları kimin yaptıgı belli.
Adamlar organize suçun babasını yapmıs.
petrol_fb12
02.Aralık.2012, 20:48
Öyle bir şey yok, ikili averaj söz konusu değil ki şu anda. 4 ya da daha fazla farka Fenerbahçe lider olmuyor mu ?
İkili averaja bakılıyor her halikurda ..
uAburak89
02.Aralık.2012, 20:49
İkili averaj için iki maçın da oynanmış olması gerekiyor diye biliyorum ama ?
sui generis
02.Aralık.2012, 20:49
ikili averaja sene sonunda bakılır. tek maç yapılmışken ikili averaja bakılmaz.
petrol_fb12
02.Aralık.2012, 20:51
ikili averaja sene sonunda bakılır. tek maç yapılmışken ikili averaja bakılmaz.
Yanlış bilgi almışım :) Teşşekürler :)
Corpus
02.Aralık.2012, 20:58
Yok, başkasına patladı Zafer. Twitter'da gördüğüm kadarıyla en azından, Galatasaray'a değil.
Bu sefer yırtmışız o zaman :D
luganoagan
02.Aralık.2012, 21:15
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/302714_452207938174207_737363715_n.jpg
uAburak89
02.Aralık.2012, 21:25
Fenerbahçe bu maçta gol yemez gibi, takım savunması çok sağlam gözüküyor.
attirson
02.Aralık.2012, 21:25
Sow orta açmadı pas verdi resmen.
Kaka Leite
02.Aralık.2012, 21:30
Sezer girmeli neden oynamıyosa ben onu da merak ediyorum.
Topal'ı oynatmayıp Baroni'yi as mevkisine çekmemiz gerek ya da Baroni oynamayacak.
Sezer oynamalı ofansif de çok yaratıcı..
attirson
02.Aralık.2012, 21:32
Maç hiç heyecanlı degil uyuttu şu dakikaya kadar.
Corpus
02.Aralık.2012, 21:41
Kayseri ortasahası çok durarak oynuyor. Böyle pozisyon bulamazlar.
Bobo zoru başardı.
Fenerbahçe 2. yarı gol ve goller bulup galibiyeti alır.
uAburak89
02.Aralık.2012, 21:43
Ofsayt zaten Bobo'nun pozisyonu.
attirson
02.Aralık.2012, 21:46
Bombos pozisyonları inanılmaz sacma bir şekilde harcıyoruz.Böyle giderse maç puan kaybı kacınılmaz.
ReaList
02.Aralık.2012, 21:49
Yine süper oynuyoruz...
OrcunFB
02.Aralık.2012, 21:50
Sezer girmeli 2. yarı Baroni'nin yerine. Caner'i de hiç beğenmiyorum Stoch girmeli.
Corpus
02.Aralık.2012, 22:01
Ofsayt zaten Bobo'nun pozisyonu.
Bobo bunun farkında değildi o kafayı vururken. Volkan da kale ile alakasızmış. Halısahada o kafayı biz vursak bir sonraki hafta çağırmazlar. :D
Öte yandan özellikle Baroni çok etkisiz. Sezer çok etkili olabilir eğer girerse.
Corpus
02.Aralık.2012, 22:05
Baroni ----> Sezer
çok net.
uAburak89
02.Aralık.2012, 22:19
Kayseri puan alırsa bugün, Cristian'a dua etsin, neler kaçırdı öyle karşı karşıya. 2. yarı hareketlendi maç.
attirson
02.Aralık.2012, 22:21
61. dakikada Trabzon tezahuratı da yapıldı. :)
uAburak89
02.Aralık.2012, 22:22
Volkan devleşiyor yine.
ReaList
02.Aralık.2012, 22:24
Volkan devleşiyor yine.
Yine mi ?
Fenerbahçe'nin taktik anlayışı bu zaten. Tedbir al, geride dur, korkarak oyna, Volkan'a duacı ol.
uAburak89
02.Aralık.2012, 22:26
Yine mi ?
Fenerbahçe'nin taktik anlayışı bu zaten. Tedbir al, geride dur, korkarak oyna, Volkan'a duacı ol.
İzlediğim çoğu maçta maçın en iyisi Volkan oluyor, tek başına şampiyonluğa oynar yani neler çıkardı öyle, ayakla falan, fena.
İlk yarı iyiydi Fenerbahçe savunması, direnç biraz düştü ikinci yarı ama bence Fenerbahçe golü yakındır.
attirson
02.Aralık.2012, 22:26
Kuyt yeter be arkadas her gelen topa bodozlama vurma bir kontrol yap.
uAburak89
02.Aralık.2012, 22:30
Şu maça üst vermiş olsam ne tv kalırdı ne başka şey, neler kaçıyor neler.
Mamadou
02.Aralık.2012, 22:30
Kayseri çok net kaçırdı. Atamayana atacaklar. Volkan şu dakikaya kadar takımı ipten aldı. Şu Bekir'in topu oyuna sokmaları iyide bazen rakip pres arttırdığı zaman direk pası rakibe veriyor.
attirson
02.Aralık.2012, 22:35
3 kişi bombos pozisyonu gol yapamadılar ne diyeyim artık.
OrcunFB
02.Aralık.2012, 22:37
Stoch atar.
nannar
02.Aralık.2012, 22:37
1-1 biter diye düşünüyorum hala ama zaman daraldı :)
uAburak89
02.Aralık.2012, 22:43
Bobo kendini aştı.
Ralph
02.Aralık.2012, 22:44
Bobo ne ettin sen :)
Kaka Leite
Hak ettik, helal olsun Bobo.
Stoch'a ver boş boş vursun, Kuyt'a ver vursun.Geçti o günler Stoch..
ReaList
Volkan da bir yere kadar
uAburak89
02.Aralık.2012, 22:45
Volkan da bir yere kadar
Yine uzadı ama, az daha çıkarıyordu.
Facx
02.Aralık.2012, 22:45
bize nobre neyse fenere bobo o :D (golü görmedim ama gene atmış önemli olan o :D )
uAburak89
02.Aralık.2012, 22:48
Bir güzel gol daha geldi, Kuyt nefis vurdu.
Ralph
02.Aralık.2012, 22:49
Kuyt çok çok kritik bir gol attı. Eğer bu maç yenilseydi fener çok spekülasyon başlayacaktı. Çok önemli bir gol attı.
Ralph
02.Aralık.2012, 22:51
Fenerde herkes Allah ne verdiyse vuruyor kaleye
Özgür Çetin
02.Aralık.2012, 22:53
Galatasarayın puan kaybettigi haftada Fenerinde kaybedecegini düşünüyorum
Dedigim gibi degişmez bu..
İkincisi bir kaç arkadaş var.. Her hafta rahat kazanıyor Fenerbahce nasıl iş inan anlamıyorum!
Ralph
02.Aralık.2012, 22:54
Bu hafta yine bize yaradı :)
barahir
02.Aralık.2012, 22:54
Yahu şu Cristian'ı alsın biri götürsün nereye götürüyosa, Allah rızası için..
attirson
02.Aralık.2012, 22:55
Semih kahraman olayım diye ne güzel pozisyonda 80 metreden vurdu hemde sol ayagıyla yanlıs görmediysem 3e3 geliyorduk.
Cengo
02.Aralık.2012, 22:55
Kazanacağımız maçı berabere bitirdik. İnanılır gibi değil.
Kaka Leite
02.Aralık.2012, 22:56
Sezer gibi bir oyuncuyu kazanmışken onu da Semih vol 2 yapıyoruz.
2 hafta sonradan girip attı ya tamam artık hep yedekten girer oyuna garibim.Baroni oynayacaksa eğer eskisi gibi defansif yönde oynamalı.
Kayseri daha çok kaçırdı, gayet iyi oynadılar tebrik ederim.
OrcunFB
02.Aralık.2012, 22:57
Kazanmalıydık bu maçı.
nannar
02.Aralık.2012, 22:57
Fenerbahçenin puan kaybettiği haftalarda biz kazansaydık şu anda puan farkı 10 olurdu ona bakarsan :)
Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa'dan elenene kadar ligde bu tarz puan kayıplar yaşarlar. Ne kadar "bizim için her maç önemlidir" deseler de avrupa maçları öncesi ve sonrasında sürekli puan kaybediyor 2 takım da. Ne zaman Avrupadan elendik, 2 takım da vites yükselti ve diğer takımlardan ayrışır...
Bu akşamki maça gelince, bence berabere biter. Kayserinin kazanması sürpriz olur. Fenerbahçe kazanabilir fakat 1-1 gibi bir skor bekliyorum ben açıkçası
1-1 biter diye düşünüyorum hala ama zaman daraldı :)
skor oynasak iyiymiş bu akşam :D
Universal
02.Aralık.2012, 22:58
Mükemmel bir maçtı. 1-1 değil 4-4'lük maçtı.
Keşke ligde her maç böyle olsa, bu maçı kazanamamak çok üzdü. Sow bu gün etkisiz idi. Fenerbahçe kesinlikle bir golcü transfer etmeli. Kuyt tam bir golcü değil. Sow etksiz olduğunda oyuna sokabileceğimiz bir isim yok. Bu gün bir kez daha gözüktü.
Baroni müthiş istekli idi; ama akıl almaz goller kaçırdı. Bu maçda keşkeler o kadar çok ki. Diyebilecek fazla söz yok.
uAburak89
02.Aralık.2012, 22:58
Baroni ile Meireles pozisyon değiştirse belki daha verimli olabilir. Meireles'in şutları malum.
ReaList
02.Aralık.2012, 23:02
2 hafta sonra Galatasaray deplasmanına gidiyoruz, 16. hafta oluyor, yani 16 haftada 1 deplasman galibiyeti !
Şimdi geçen hafta çok kötü bir ilk yarı oynadık, bu dizilimli ortasaha ile
Meireles-Topal
Cristian
Sonra Topal çıktı Sezer girdi oyuncuların yapısı gereği çok geride kalan ve Sow'a gerekli desteği veremeyen orta saha gitti, hücumda çoğalan bir ortasaha geldi maç 4 oldu.
Şimdi normalde hocadan beklenen ne olur ? Hatasının farkına vardı düzeltti bundan sonra böyle devam eder.
Pendik maçında oynamayan oyunculara şans verildi. Salih çok iyi bir maç çıkardı, keza göze çarpan bir kaç oyuncu daha vardı. Sezer, Serkan gibi. Maç bitti.
Peki burada hocadan beklenen ne olur ? En azından form grafiği yükselen Sezer'i direk oynatması (özellikle Sow'dan uzak kalan bir ortasahayı ileriye taşıyabilmesi adına) ve hakeden Salih'i en azından kadroya alması.
Kayseri'ye giden kadroya ve çıkan 11'e bakıyoruz. Sanki Gençlerbirliği maçının 46. dakikasından sonra hiç bir şey yaşanmamış bunlar hiç gerçekleşmemiş gibi. Aynı hataya tekrar devam. Hoca 1.5 , 2 ay sonra takım iyi olacak dediğinde de güvenmemiştim, 1.5 , 2 ay bitip "Ehh ikinci yarı daha iyi olacaz" dediğinde de güvenmiyorum.
İşte sebebi bu, hatalarından ders almayan, aynı şeyleri sürekli tekrarlayan ve bundan hoşlanan bir adam. Sonuç, o da ortada zaten. Sezon öncesi burun kıvırarak baktığımız Beşiktaş kadar olamadık, ne diyelim....
barahir
02.Aralık.2012, 23:05
Yahu yazık resmen yazık.. 5 tane pozisyonun var be sadece Cristianla.. + Sow Kuyt derken çok rahat alabileceğin bi maçı sırf son vuruş beceriksizliğinden ne hale getiriyosun, Kayseriye veriyosun, onlar sana geri veriyor derken gitti 2 puan..
Universal
02.Aralık.2012, 23:09
Deplasmanda puan kaybettik diyoruz; ama bu maç kaybı kazanabileceğimiz bir kayıptı. Es Es maçı hakemlerle gitti.
Geriye kalan deplasmanlara bakın. Fenerbahçe hiçbirinde şut çekemedi. Sivas deplasmanı hatırlıyorum, kabus gibiydi.
Bana göre Fenerbahçe'de inanılmaz artan bir oyun var. Bu gün sadece gol olmadı. Christian bu gün gol atsa galibiyet diyecektiniz, liderle aynı puanda diyecektiniz. Sevinecektiniz. Evet giden 2 puan; ama gelen keyifli bir maç.
Volkan demişti ya gurur duyacağınız takım diye, sanırsam puan kaybının bile en gururlusu bu olsa gerek.
Fenerbahçe acısını Gladbach maçında çıkarır.
Ama asıl düşünülmesi gerkeen, bu maçta eğer Krasiç osla skor değişir miydi? Değişebilirdi. Bu ismi kaybetmek hiç iyi değil.
furkan58
02.Aralık.2012, 23:11
Cristian'ı biri hamama götürsün olmaz bu kadarda. Tamam kötü oynuyorsun da bulduklarını at be arkadaş !
ReaList
02.Aralık.2012, 23:20
Deplasmanda puan kaybettik diyoruz; ama bu maç kaybı kazanabileceğimiz bir kayıptı. Es Es maçı hakemlerle gitti.
Fenerbahçe 2012 yılında (Süper Finali saymıyorum o ekstrem bir şey)
Oynadığı toplam 14 deplasman maçında 3 galibiyet almış.
Kazandığı takımlar,
Ankaragücü (Ptt 1.ligde)
Manisaspor (Ptt 1.ligde)
Akhisar (Ptt 1.lig yolunda)
Gerçekten başarılı bir tablo. Bugün artan bir oyunumuz, kaçan pozisyonlarımız var diyoruz ama rakibin de en az o kadar pozisyonu var. Volkan neler neler çıkardı. Bu Fenerbahçe'ye yakışmıyor hem de hiç.
Universal
02.Aralık.2012, 23:24
Fenerbahçe 2012 yılında (Süper Finali saymıyorum o ekstrem bir şey)
Oynadığı toplam 14 deplasman maçında 3 galibiyet almış.
Kazandığı takımlar,
Ankaragücü (Ptt 1.ligde)
Manisaspor (Ptt 1.ligde)
Akhisar (Ptt 1.lig yolunda)
Gerçekten başarılı bir tablo. Bugün artan bir oyunumuz, kaçan pozisyonlarımız var diyoruz ama rakibin de en az o kadar pozisyonu var. Volkan neler neler çıkardı. Bu Fenerbahçe'ye yakışmıyor hem de hiç.
Dün ManU neler yaşadı 30 dakika içinde; inanın bana hiçbir ManU taraftarı bunu düşünmez.
Deplasman skoru diyoruz.
Bu yıl Avrupa 5 deplasman oynadık 4 galibiyet kazandık. Toplamda 11 gol attık.
Corpus
02.Aralık.2012, 23:47
Dün ManU neler yaşadı 30 dakika içinde; inanın bana hiçbir ManU taraftarı bunu düşünmez.
Deplasman skoru diyoruz.
Bu yıl Avrupa 5 deplasman oynadık 4 galibiyet kazandık. Toplamda 11 gol attık.
Aykut Hoca, Avrupa maçları için motive ettiği gibi lig maçlarında da etse demek ki neler olacak... Ama dışarıdan hiç motive edebiliyor gibi durmuyor.
petrol_fb12
03.Aralık.2012, 00:29
Takımın yine "MAĞLUP" olmadı diye seviniyorsan "FENERBAHCE" LİSİNDİR !
William Rookwood
03.Aralık.2012, 01:07
Maçı izledim. Bence iki tarafta galibiyeti haketmedi Kayserispor biraz baskın oynasada maçın hakkı beraberlikti. Bu bizim açımızdan da iyi oldu halen lideriz. Ama şöyle bir durum var ki şu ligde süprz bir takım çıksa çok rahat fark açıp lider olurdu.
barahir
03.Aralık.2012, 01:11
Anlaşılan lige Avrupa kadar önem vermiyoruz bu sezon.. Değse bari..
Özgür Çetin
03.Aralık.2012, 02:13
Bana kızıcaksınız ama Meirelles ve Baroni yanyana oynadıgı sürece o orta saha çabuk düşer..Selçuk Şahin olmalı orada...
davidvilla
03.Aralık.2012, 11:59
En azından tempo koyabiliyor Fenerbahce artık. Kayseri de tempoya tempoyla karışılık verdi son 10 dakika birinden biri atacaktı zaten belliydi, önce kayseri attı sonra fener attı. Önemli olan iki takım için de son 10 dakikada o tempoyu koyabilmek. Bence Fenerbahceliler çok endişelenmesn iyi yoldalar.
Alicanfmfan
03.Aralık.2012, 18:02
Bana kızıcaksınız ama Meirelles ve Baroni yanyana oynadıgı sürece o orta saha çabuk düşer..Selçuk Şahin olmalı orada...
Daha çabuk düşsün diye mi ? :p