View Full Version : Fenerbahçe - Mönchengladbach | Avrupa Ligi C Grubu
Nedvedmania
04.Aralık.2012, 19:59
http://img842.imageshack.us/img842/8811/adszfgr.png (http://img842.imageshack.us/i/adszfgr.png/)
attirson
04.Aralık.2012, 20:06
Maçı alır rekoru kırarız diye düsünüyorum.2-0 skor tahminim.
footballer33
04.Aralık.2012, 22:00
İki taraf için de formalite maçı olduğu için kasacaklarını düşünmüyorum. F.Bahçe, ev sahibi avantajıyla alır maçı.
ReaList
04.Aralık.2012, 22:07
Maç oynanacağı sırada Fakültede ders anlatıyor olacam, Salih'i Recep'i izleriz diyoduk, Neyse eve dönünce banttan izleriz. Bana göre maç düşük skorda biter. İki takımda kasmayacağı için antrenman havasında bir maç olur. Aksi de olabilir futbol bu : ) Umarım yedek oyuncularımız kendilerini gösterme şansını iyi değerlendirirler, hoş gösterseler bile pek rotasyona uğramayacaklar bir sonraki maça yine aynı kadro aynı sistem çıkacak ama en azından bizim gözümüzde değer edinirler.
erdem344
04.Aralık.2012, 22:09
Kazanır rekoru kırarız.
Bienvenu oynar inşallah
mwaru
05.Aralık.2012, 05:39
Salih'i oynatamıyoruz sanırım,yanılıyor muyum?
Önder HOCA
05.Aralık.2012, 20:05
Salih kayıtlı değil diye biliyorum bende
erdem344
05.Aralık.2012, 20:32
Serdar kesimalın saçlar nedir öyle ya :D :D
Universal
05.Aralık.2012, 21:07
Salih'in oynaması için kayda gerek yok yaşından dolayı. Ama Salih 19 Yaş altı milli takım ile kampta, istesede oynayamayacak.
Mamadou
05.Aralık.2012, 22:00
Oynarsa Recep Niyaz'ın performansını merak ediyorum. Aykut Kocaman bütün aslarını dinlendirir. Fenerbahçe iki farklı kazanır tahminimce.
ForsakeN
05.Aralık.2012, 22:10
Salih u19 Milli takım kampındaymış. Salı günü Portekizle hazırlık maçı yapmışlar 90dk oynamış, perşembe de aynı takımla hazırlık maçı yapacaklarmış. Çok lazımdı şu dönemde. Salih'in zaten 2 hafta üst üste takımla idmana çıktıığını görmedim
İlgili haber;
U19 Milli Takımımız, Portekiz ile Antalya'da oynadığı hazırlık karşılaşmasını 2-1 kazandı.
Mardan Stadı'ndaki karşılaşmada Millilerin golünü 31.dakikada Kadir Ari ve 81.dakikada Emre Nefiz atarken, Portekiz'in golünü 46.dakikada Mane kaydetti.
Karşılaşmayı Yusuf Eren Yurtsever yönetirken, Abdullah Uğur ve Ayhan Arısoy yardımcı hakem, Ümit Deniz Uluşar da dördüncü hakem olarak görev aldı.
U19 Milliler, Portekiz ile ikinci maçını Antalya'da Mardan Stadı'nda 6 Aralık Perşembe günü saat 13.30'da oynayacak.
Türkiye: Onurcan Piri, Hüseyin Tokmak, İlkay Durmuş, Ahmet Yılmaz Çalık, Abdülkerim Bardakcı, Salih Uçan (90.dk Sinan Kılınç), Enver Cenk Şahin, Onur Bulut (62.dakika Oğuz Mataracı) Berk İsmail Ünsal (75.dk Sinan Bakış), İsmail Güven (75.dk Temel Taşkın), Kadir Ari (75.dk Emre Nefiz)
Almanya: Jose Costa, Bruno Silva, Rudinilson Silva, Rafa, Tomas Podstawski, Frediric Maciel, Joao Teixeira, Andre Silva, Sancidino Silva, Tiago Santos, Luis Cortes.
erdem344
06.Aralık.2012, 02:08
Ajax, D.Kiev, BATE ve Cluj şampiyonlar liginden gelen rakipler
ForsakeN
06.Aralık.2012, 02:24
Ajax, D.Kiev, BATE ve Cluj şampiyonlar liginden gelen rakipler
Yanlışınız var. Cluj yerine Zenit olacak. İçlerinden en temizi BATE'nin gelmesi gibi duruyor ama yine de hangi takım çıkarsa çıksın elememiz şart
mwaru
06.Aralık.2012, 18:44
Yanlışınız var. Cluj yerine Zenit olacak. İçlerinden en temizi BATE'nin gelmesi gibi duruyor ama yine de hangi takım çıkarsa çıksın elememiz şart
Yanlışlık nerede Cluj'la eşleşemiyor muyuz? En temizi bence Cluj olur gelirse.
uAburak89
06.Aralık.2012, 18:54
Yanlışlık nerede Cluj'la eşleşemiyor muyuz? En temizi bence Cluj olur gelirse.
Grubunda 7 puan alan Rusya şampiyonu Zenit, 6 puan alan BATE Borisov, 5 puanlı Dinamo Kiev ile 4 puanlı Ajax ise Fenerbahçe’yle eşleşme ihtimali bulunan seribaşı olmayan ekipler arasına adını yazdırdı.
http://tr.eurosport.com/futbol/uefa-avrupa-ligi/2012-2013/uefa-avrupa-ligi-fenerbahcenin-dort-rakibi-belli_sto3518320/story.shtml
mwaru
06.Aralık.2012, 19:00
http://tr.eurosport.com/futbol/uefa-avrupa-ligi/2012-2013/uefa-avrupa-ligi-fenerbahcenin-dort-rakibi-belli_sto3518320/story.shtml
Bilmiyordum teşekkür ederim haber için.En temizi arkadaşın da dediği gibi Bate gözüküyor ama ben, D.Kievi istiyorum bi kere de biz eleyelim şunları hacı.
uAburak89
06.Aralık.2012, 19:02
Bilmiyordum teşekkür ederim haber için.En temizi arkadaşın da dediği gibi Bate gözüküyor ama ben, D.Kievi istiyorum bi kere de biz eleyelim şunları hacı.
Rica ederim. 12 takım daha gelecek muhtemel rakip olarak ama ŞL'den gelecek bir ekip olacaksa rakip bence en rahatı D. Kiev olur, Ajax iyi takım, Zenit'in tehlikeli oyuncuları var, Bate de Şampiyonlar Liginde hiç fena değildi. Bu akşamın sonunda bütün muhtemel rakipler belli olacak, o zaman daha net konuşulur zaten.
sui generis
06.Aralık.2012, 20:58
FENERBAHCEMIZIN ilk 11i: Mert, Özgür Cek, Egemen, Serdar, Orhan, Mehmet Topal, Selcuk, Recep, Stoch, Krasic, Bienvenu #BaşarılarFenerbahçe
Beğendim kadroyu :)
erdem344
06.Aralık.2012, 21:03
bienvenu gol atsın :D
Kaka Leite
06.Aralık.2012, 21:03
Salih olsa tam süper olurdu hücum'a dönük ortasahamız yok..
uAburak89
06.Aralık.2012, 21:05
Salih ile ilgili bir sorum olacak, Milli Takımda olmasaydı oynayabiliecek miydi ? Yoksa her halükarda oynayamıyor muydu ?
Bazıları 21 yaş altında her türlü oynar diyor, bazıları 3 sene o takımla geçirmiş olması lazım Salih kesinlikle oynayamazdı zaten diyor. Bir de son olarak Sezer listede olsaymış keşke, Topal yerine oynardı.
Universal
06.Aralık.2012, 21:29
Krasiç ve Stoch ikisi birden geri kalan sezonu mükemmel geçeceğini gösterebilirler. Umarım bu gün maçtan daha çok oyuncularımızı kazanacağımız maç olur.
Universal
06.Aralık.2012, 21:30
Salih ile ilgili bir sorum olacak, Milli Takımda olmasaydı oynayabiliecek miydi ? Yoksa her halükarda oynayamıyor muydu ?
Bazıları 21 yaş altında her türlü oynar diyor, bazıları 3 sene o takımla geçirmiş olması lazım Salih kesinlikle oynayamazdı zaten diyor. Bir de son olarak Sezer listede olsaymış keşke, Topal yerine oynardı.
Sezer ile birlikte kadroa yazılmadı. Ama FM'den fark ettiğim kadarı ile normal şartlar altında oynuyor olması gerektiğidir.
OrcunFB
06.Aralık.2012, 21:33
Güzel olmuş ilk 11. Recep'i merak ediyorum.
furkan58
06.Aralık.2012, 21:46
Recep , Stoch , Krasiç ve Bienvenu oyunlarını merak ettiğim isimler olucak. Bu 4lünün form durumu önemli.
Kaka Leite
06.Aralık.2012, 21:47
Krasic de bu hırs olduğu sürece her zaman bu klübün formasını giyebilir.
Universal
06.Aralık.2012, 22:16
Murat Kosova futbol maçlarında olmuyor.
Stad bomboş.
Hava çok kötü.
İki takımın kadroları birbirlerine o kadar yabancı ki...
Hepsinin toplamı sıkıcı bir maç.
Ferhat Kiraz
06.Aralık.2012, 22:22
Tolga Ciğerci 1-0
Raheem Lawal.
06.Aralık.2012, 22:23
Fener yedi
uAburak89
06.Aralık.2012, 22:25
Fenerbahçe daha iyi oynuyordu, gol biraz talihsiz oldu.
Raheem Lawal.
06.Aralık.2012, 22:27
Monchengladbach Penaltı kullanacak
Ferhat Kiraz
06.Aralık.2012, 22:28
Bienvenu penaltı ve Mike Hanke 2-0
erdem344
06.Aralık.2012, 22:36
maca cok ıyı başladık ama krasiç ıyı oynuyo
Universal
06.Aralık.2012, 22:36
Semih oynasa ne olurdu çok merak ediyorum, hatta forvetsiz çıksak daha iyi, golleri Stoch ve Krasiç ile arıyoruz zaten.
Lucas Neill
06.Aralık.2012, 22:48
Tolga Cigerci'ye cökmek lazim iyi oyuncuya benziyor.
attirson
06.Aralık.2012, 22:50
Krasic ve Stoch iyi oynuyor.Özellikle Stoch kendini baya belli etti ilk yarıda.Bienvenu %90 gidicek devre arasında niye oynatma geregi duyuyor ki gitmek istedigini acıklayan bir adamı.Onun yerine takımında kalacak olan Semih'i oynat adam hazır kalsın.İBB maçında Stoch 11 olmalı bence baya istekli oynuyor birde gol atarsa tadından yenmez.
furkan58
06.Aralık.2012, 22:55
Stoch ve Krasiç'in isteği ve hırsı performansa yansımış bu iyi haber. Bienvenu , Özgür Çek ve Orhan Şam takımda yeri olmayan isimlerden bence. Recep'te yetenek var ama fizikzel olarak çok küçük kalıyor doğal olarak sorumlulukta alamıyor. Takım 10 kişi gibi kalıyor onun için 45 dakikalık avrupa macerası bile tecrübedir kenara gelmeli diye düşünüyorum.
erdem344
06.Aralık.2012, 22:58
cris kayt girer recep bienvenu cıkar.
ParduS
06.Aralık.2012, 23:13
Topal çıkmalı bence. Çok isteksiz görünüyor.
uAburak89
06.Aralık.2012, 23:33
Stoch niye çıktı, ben arada bakamıyorum maça, sakatlandı mı ?
footballer33
06.Aralık.2012, 23:34
Bienvenü bence, F.Bahçe'de A2 golcüsü bile olamaz. Daha top kontrol etmeyi beceremiyor. Hiç değilse, şu maçta Semih oynatılamaz mıydı?
3 oldu. De Jong.
europeanconquer
06.Aralık.2012, 23:34
@uAburak89
Hayır,üstelik çıkarken tepki gösterdi.
uAburak89
06.Aralık.2012, 23:37
Tolga Cigerci'ye cökmek lazim iyi oyuncuya benziyor.
Twitter'da herkes Galatasaray'lı diyor Tolga için, hatta Alman spiker maçı anlatırken ailecek Galatasaraylılar falan demiş.
@uAburak89
Hayır,üstelik çıkarken tepki gösterdi.
Eyvallah.
Walter Sakana
06.Aralık.2012, 23:39
Sırf Murat Kosova'dan dolayı izlemiyorum maçı. Başta izliyordum, ilk 10 dakikada öyle bir baydı ki direk kapadım televizyonu.
LaigLeNoiR
06.Aralık.2012, 23:40
Maç boyu Galatasaray'a ve Beşiktaş'a küfürler edildi ancak Star TV'den herhangi bir ses kısma operasyonu gelmedi...
Maç için söylenecek birşey yok. Bunu göze almış Aykut Kocaman belli ki.
Öte yandan şu ana kadar 84 dakika muhtemelen de 90 dakika boyunca sahada izlemek zorunda kaldığım Krasiç için de bir özür bekliyorum Fenerbahçe yönetiminden. Bu kadar mı etkisiz olur bir oyuncu...
erdem344
06.Aralık.2012, 23:40
ikincı yarı etkisizdı cıktı neyseki son maça kalmadan işi bıtırmısız :P
nouma16
06.Aralık.2012, 23:41
yedeklerle as oyuncuların arasındaki fark net bir şekilde görülmüştür heralde.
attirson
06.Aralık.2012, 23:47
Bu takıma kesinlikle forvet lazım Bienvenu devre arası yolcu zaten eminim düzgün bir forvet almak lazım.Sow sakatlansa hiçbir kulvarda şansımız kalmaz.
Universal
06.Aralık.2012, 23:48
Stoch devre arası gidiyor, bu tepkiye daha forma giyemez.
Bienvenu belki gol atarda satarız hesabı vardı. Oda tutmadı.
footballer33
06.Aralık.2012, 23:48
Maç boyu Galatasaray'a ve Beşiktaş'a küfürler edildi ancak Star TV'den herhangi bir ses kısma operasyonu gelmedi...
Maç için söylenecek birşey yok. Bunu göze almış Aykut Kocaman belli ki.
Öte yandan şu ana kadar 84 dakika muhtemelen de 90 dakika boyunca sahada izlemek zorunda kaldığım Krasiç için de bir özür bekliyorum Fenerbahçe yönetiminden. Bu kadar mı etkisiz olur bir oyuncu...
Hani taraftar olarak bir kadro yapsam kendimce; Krasic ve Bienvenu'yu şu performanslarına göre, 2. 11'e bile almam. O kadar diyorum.
MeMo
06.Aralık.2012, 23:53
Küfüre ses kısılmamasının bir Beşiktaş taraftarından Fenerbahçe için gelmesi ilginç olmuş. :)
Amaç galibiyetten ziyade bazı oyuncuların oynamasıymış sanırım hocaya göre. Yine de 2. yarı Kuyt ve Baroni'yi sokarak sonuç da elde etmek istedi.
LaigLeNoiR
06.Aralık.2012, 23:56
Küfüre ses kısılmamasının bir Beşiktaş taraftarından Fenerbahçe için gelmesi ilginç olmuş. :)
Beşiktaş taraftarı küfür ettiği zaman ses kısılıyordu bugünkü maçta ses kısılmadı hiç.
Öte yandan ben Beşiktaş taraftarının yaptığını doğru bulduğumu da söylemedim zaten.
The.Crow
06.Aralık.2012, 23:57
Maç aktif dinlenme antremanı havasındaydı.Zaten saat 20:00'de başlayan maçların çoğu zevksiz geçmiş görünüyor skorlara bakılınca.Malum formalite maçları.
Maça gelirsek takımın yenilmesi veya yenmesi mühim değildi ancak düzenli ilk 11'de oynamayıp bir de mutsuz olan oyuncular için bir şanstı. Fakat hepsi de neden ilk 11'de oynayamadıklarını kanıtlamış oldular.
Tek sinirim bu ülkede Bienvenu futboldan para kazanıyor ya o bana çok koyuyor. Benim de o zaman en az Bienvenu kadar futboldan para kazanmam gerek bu ülkede. Eşitlik yok memlekette :D
MeMo
06.Aralık.2012, 23:57
Beşiktaş taraftarı küfür ettiği zaman ses kısılıyordu bugünkü maçta ses kısılmadı hiç.
Öte yandan ben Beşiktaş taraftarının yaptığını doğru bulduğumu da söylemedim zaten.
Ben kendimi bildim bileli Fenerbahçe taraftarı Beşiktaş'ın ettiği küfürlerde sesin kısılmamasından şikayet ediyor. İronik geldi bu durum.
LaigLeNoiR
07.Aralık.2012, 00:02
Ben kendimi bildim bileli Fenerbahçe taraftarı Beşiktaş'ın ettiği küfürlerde sesin kısılmamasından şikayet ediyor. İronik geldi bu durum.
Her neyse o zaman çok mutlu olmuştur Fenerbahçe taraftarı bu maçta küfür edildi ve sesi kısılmadı diye.
furkan58
07.Aralık.2012, 00:04
Liderliğe üzüldüm diyebilirim. A.Madrid , Anzhi , Newcastle ... 2. olanlardan sadece bir kaçı :)
uAburak89
07.Aralık.2012, 00:09
Kesinleşen rakipler;
Zenit, Bate, D. Kiev, Ajax, Anzhi, A. Madrid, Newcastle, Stuttgart, Napoli, Sparta Prag, Leverkusen.
Sheriff
07.Aralık.2012, 00:09
Şu kadroda yedeklerden bir tane oyuncu doğru düzgün kendini gösteremedi ona yanarım.
furkan58
07.Aralık.2012, 00:11
Kesinleşen rakipler;
Zenit, Bate, D. Kiev, Ajax, Anzhi, A. Madrid, Newcastle, Stuttgart, Napoli, Inter, Sparta Prag, Leverkusen, Levante.
Stutgart , Sparta Prag şuan için en idealleri gibi gözüküyo :n:
Edit: Bu arada yanlış görmediysem Levante daha kesinleşmemiş. Evinde Hannover ile oynıcak yenerse Hannover 2. olur.
uAburak89
07.Aralık.2012, 00:14
Stutgart , Sparta Prag şuan için en idealleri gibi gözüküyo :n:
:D Valla 2 takım daha kaldı ama, hakikaten sağlam rakipler var, özellikle Napoli ve A. Madrid gelmemeli.
Sitenin birinde gördüm, Levante konusunda haklıymışsın.
OrcunFB
07.Aralık.2012, 00:28
Stuttgart gelsin. :D
ReaList
07.Aralık.2012, 00:48
Yenilmek önemli değil, puan alıp almamak da ama bir takım hiç mi futbol oynamayı beceremez.
Egemen, Serdar, Selçuk, Topal (Milli Oyuncular)
Stoch, Krasiç, Bienvenu (Avrupa tecrübesi olanlar)
Mert, Özgür, Recep (Tecrübesizler)
A2 takımını çıkarsak en kötü bu kadar oynardı herhalde.
Ayrıca bu maç bize gösterdi ki koca takımın oynayacağı bir B planı kesinlikle yok. Sol açık çıkar sol açık koy, orta saha çıkar orta saha koy. Bazı şeylere gerçekten anlam vermek güç, Sahanın en iyisi Stoch oyundan alınır, Bu dünyada sadece takımın hocasının sabır göstereceği Bienvenu'ye 90 dakika tahammül edilir, Sonra Stoch niye çıldırdı. Aman ha hocasından derhal özür dilesin, 2 gün sonra kontratı fesh edilebilir, yazıktır daha genç.
petrol_fb12
07.Aralık.2012, 00:50
Ülke puanı acısından önemli bir karşılaşmaydı.Galip gelseydik cok süper olucaktı ama olmadı.Ama rakip takım yürüyerek top oynadı 5-6-7 atarlardı istemediler.
barahir
07.Aralık.2012, 00:55
o degil de lider bitirmeseydik keske.. Neyse geliyosa Atletico Madrid gelsin de Falcao'yu izleriz
Lucas Neill
07.Aralık.2012, 01:54
ilk yari 2-0 bitince cevirebilir Fb dedim ama ikinci yari 3 oldu cikarmasi güc oldu böylece. Ama lider bitirmeleri önemli hem ülke puani vs.
Mamadou
07.Aralık.2012, 06:00
İyi işte Leverkusen fena kura sayılmaz :) Atletico falan ne ara ikinci oldu öyle yahu.
Formalite maçı da olsa farklı yenilgi temsilcimize yakışmadı. Umarım diğer turlarda başarılı sonuçlar elde eder Fenerbahçe.
ForsakeN
07.Aralık.2012, 14:22
Rus takimi gelecek yine .Ahanda buraya yaziyorum :) Anzhi veya Zenit
Universal
07.Aralık.2012, 15:49
Atc. Madrid gelsin, geçen yıl kazandılar bu yıl lige daha çok önem veriyorlar. Gruplarda ki gibi yedek kadro ile mücadele edebilirler. Kaldı ki en kötü ihtimalle Kadıköy'de Falcao'yu göreceğiz.
futureless
07.Aralık.2012, 15:56
Türk futbolu gelişiyor, bizim bir takımımızın da Avrupa'da keyfî mağlubiyet aldığını gördük ya daha da bir şey istemem :zuhaha
erdem344
07.Aralık.2012, 21:07
En güçlü rakip kimse o gelsin
Eleneceksek adam gibi takımlara elenelim.