PDA

View Full Version : Beşiktaş - Eskişehirspor | STSL 15. Hafta

Kaka Leite
07.Aralık.2012, 01:44
http://img7.ressim.net/out.php/i6413214_bjk-eskia-ehir.png

LaigLeNoiR
07.Aralık.2012, 02:07
Zor maç bizi bekliyor bakalım ne olacak çıkış sürecek mi, yoksa Fernandes'siz olmaz mı diyeceğiz.

Mamadou
07.Aralık.2012, 03:00
Lamı cimi yok inşallah kazanacağız.

footballer33
07.Aralık.2012, 04:08
Fernandes ve Ersan Gülüm'süz çıkacağız sahaya. Sıkıntılı olan defansımızda daha büyük sıkıntılara yol açmaz umarım bu durum. Bu 2'li olmayınca ya defansta Escude, ön liberoda Toraman ya da stoperde Toraman, ortada Veli olacak, kaçış yok. :icon_smile: Oğuzhan'a çok güveniyorum. Umarım, kazasız belasız kazanıp kayıpsız bir şekilde devam ederiz yolumuza.

I3esiktas
07.Aralık.2012, 06:17
Umarim sivok - escude ikilisi ile cikmaz aybaba.

darkkobal123
07.Aralık.2012, 20:42
Zor da olsa kazanarız. Maçtan sonra menemenler kimden ? :)

Ralph
07.Aralık.2012, 20:58
STAT: İnönü
SAAT: 20.00
HAKEM: Barış Şimşek
YAYIN: Lig TV

BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, İbrahim Toraman, Sivok, Uğur Boral, Veli, Olcay, Necip, Oğuzhan, Holosko, Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Akaminko, Servet, Diego, Dede, Erkan, Veysel, Hürriyet, Tello, Kamara, Necati Ateş
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

Bulstrap87
07.Aralık.2012, 21:09
işimiz cok zor umarım kazasız belasız alırız macı..
şu velinin yerine daha iyi bi adam olsa süper olcak ya veli cok kosuyo tamamda cok yeteneksiz..

attirson
07.Aralık.2012, 22:48
Yuh artık hakemin ilk yarıyı bitirdigi yere bak.

ozan42
07.Aralık.2012, 22:51
Bu olcaya ne oldu ya sezon başında ne güzel oynuyordu.2 Tane karşı karşıya kaçırdı, atak organizasyonlarımızı bozdu onun yerine 2. yarıda Erkan kaş oynasa daha etkili oluruz diye düşünüyorum.İlk yarıda Eskisehire pozisyon vermedik Hilbertin getirdiği topta arkadaşlarını düşünse 2-0 olucaktı.Umarım 2. yarı Olcay çıkar ilk yarıda çok kötüydü.Bek oyuncularımız hücuma fazla katkı veriyor dikkatlı olmalıyız savunmanın arkasına Erkan Zengin ve Kamara sürekli koşular yapıyor dikkat etmeliyiz.Onu haricinde takım iyi oynuyor beğendim.

darkkobal123
07.Aralık.2012, 22:55
Olcay çok kötü bugün, ileride top tutamıyoruz. 2. yarı çıkması lazım.

uAburak89
07.Aralık.2012, 22:59
Beşiktaş maçı ilk yarıdan bitirebilirdi. Eskişehir de iyi değil, beklediğimden daha kötü maç oluyor.

Mamadou
07.Aralık.2012, 23:00
Bu adam antrenmanda hiç mi karşı karşıya pozisyon çalışmıyor acaba. 1 değil 2 değil her defasında vaziyet bu. Hayır anlamadığım birazda yerden sert vuruş dene be adam. Hep plase hem aşırtma düşüncesi olmuyor işte.. Öndeyiz ama hiç dengeli oynamıyoruz. Maçın seyri her an değişebilir. Şu fırsatları değerlendirseydi maç kopacaktı. İlk yarı Eses'de Necati'yi iyi kitledi takım. Sivok - Uğur Boral ikilisi koşu yollarını kapatınca etkisiz kaldı.

mustangshelby
07.Aralık.2012, 23:26
2-0 oldu Almeida.

ozan42
07.Aralık.2012, 23:43
2-1 Penaltıdan Necati attı.

pele96
07.Aralık.2012, 23:52
2-2 oldu 80.dkdan sonra mac birakilirmi !

Alicanfmfan
07.Aralık.2012, 23:53
2-2 oldu. Eskişehir 6 dakikada maça ortak oldu.

uAburak89
07.Aralık.2012, 23:54
Beşiktaş'ın futbolu bizim Gerets'li döneme benziyor, göze hoş geliyor ama aynı zamanda kırılgan.

ozan42
07.Aralık.2012, 23:54
Bu kadar güzel futbola 1 puan yazık oldu.Öne geçtiğimiz maçlarda konsantrasyon kaybı bizi cok zorluyor yazık oldu cok yazık...

LaigLeNoiR
07.Aralık.2012, 23:57
Maçla ilgili yazacak çok şey var ancak susuyorum, resmen sinir patlaması yaşadım son dakikalarda.

Hiç iyi olmadı bu beraberlik.

fotosuki
08.Aralık.2012, 00:00
Yazık oldu. Oyuncu değiştirmek için niye bu kadar bekleniyor aklım almıyor. Orta saha 60. dakikadan sonra bitti zaten.

mustangshelby
08.Aralık.2012, 00:00
5-6 olacak maç 2-2 bitti ya helal olsun :) yedeklerde birtane sonuca etki edicek adam yok, skoru koruyacak adam yok, ilerde top tutacak adam yok, top sürerek zaman geçiricek adam yok bu takımla anca bukadar bence bu beraberlik biraz iyide oldu takımın ayağı yere sağlam basması açısından çıkarılacak çok ders var.

Birde hilbert dede pozisyonunu tam göremedim karar doğrumuydu bilemiyorum topa müdahale varmı yokmu süzemedim.

fotosuki
08.Aralık.2012, 00:08
Yalnız nasıl bir korku salmışsak rakiplere sosyal medyaya adeta şampiyonluk sevinci hakim.

HeracLes
08.Aralık.2012, 00:12
Yazık oldu ya diyeceklerim boğazımda düğümleniyor. Şu maçtan aldığımız 1 puana ne kadar üzülsem azdır. Bu kadar mücadele edip de kazanamamak. Fm'de olsa bug deriz o derece. Pozisyonları cömertçe harcadık..

nouma16
08.Aralık.2012, 00:18
pozisyon vermediğimiz maçı berabere bitirdik ya. inanın şaka gibi fm'de olsa alt+f4 çekmiştim.

darkkobal123
08.Aralık.2012, 00:21
5 dakikada 2 gol yedik şaka gibi gerçekten. Yazıklar olsun ya valla yazıklar olsun.

LaigLeNoiR
08.Aralık.2012, 00:38
87 dakika boyunca zaten posizyon vermedik, penaltıyı saymıyorum.

footballer33
08.Aralık.2012, 00:39
İlk yarıda kopacak maç, 90+2'de aleyhimize son buldu. Olcay'ın, ilk yarıda karşı karşıya kaçırdığı pozisyon mu dersin, maçın son anlarında 5'e 2 pozisyonda ofsayttaki bir adama pas verilip pozisyonun ölmesini mi dersin, yoksa 2-2 olan pozisyonda önce Almeida'nın yalnız kalması sonucu topu kaptırıp dönen topta 5 Beşiktaşlı 1 Eskişehirli'ye çullanırken Nuhiu'yu bomboş bırakmasını mı dersin?! Çok yazık oldu. Bir de üstüne; Fernandes'in sakatlığı yetmezmiş gibi, Oğuzhan Özyakup da G.Birliği deplasmanında cezalı duruma düştü. O maçtaki orta sahamız ne olacak, nasıl olacak, çok merak ediyorum.

Walter Sakana
08.Aralık.2012, 01:12
Geniş özeti izledim az önce, sırf Beşiktaş'ın pozisyonları vardı. Eskişehirin 2.gol dışında ciddi gol pozisyonu diyebileceğimiz bir pozisyonunu göremedim. Yazık olmuş gerçekten Beşiktaş adına. Kendi adımaysa hem Galatasaray açısından daha iyi bir sonuç olmasından hem de tahmin yarışmasında puan kazandıracak olmasından dolayı mutluyum.

Ayrıca, özetten yorumlamak pek doğru olmaz belki ama gördüğüm kadarıyla hakem de çok iyi yönetmiş maçı. Zor pozisyonları iyi süzmüş gerçekten.

Oğuzhan'ın pasları ve pas zamanlamaları müthişti, hayran kaldım. Neredeyse bütün pozisyonlarda imzası vardı. Yabancı sayısının düşecek olması falan düşünüldüğünde Beşiktaş yapılabilecek en iyi yatırımlardan birisini yapmış gibi görünüyor. Milli takım açısından da çok önemli tabi böyle genç yeteneklerin parlaması. Umarım üstüne koyar, istikrar yakalar ve Türk futbolu için yeni bir yıldız doğar, gerçekten ihtiyaç var çünkü.

footballer33
08.Aralık.2012, 01:29
Yalnız o değil de; biz, 2-2'den sonra 3. golü bulabilirdik. Sağdan Hilbert'in ortasında, kale ağzındaki 2 Beşiktaşlı futbolcu topa dokunamadı ve top da sol tarafa açıldı. Devamında da boş bir orta geldi ve maç bitti zaten.

Mamadou
08.Aralık.2012, 01:30
Bu takımın ne sol bek nede forvete ihtiyacı var. Bu takımın iyi bir ön liberoya ihtiyacı var. Stoperlerin arasına girecek, top kapacak bir ön libero. Geçen hafta Toraman ön liberoda oynayınca gördük. Maalesef öndeyken oyunu soğutamıyor takım. Ama oyunumuz çok iyi tabi.

Ayrıca Batuhan değişikliğini çok gereksiz buldum. Sok Escude'yi geriyi beşle yada Toraman'ı öne at. Batuhan nedir arkadaş.

Ralph
08.Aralık.2012, 05:06
Olcay'ın kaçırdığı pozisyon olacak iş değil. O kadar çok kızdım ki bu maç ona yani ne desem bilemiyorum. Onun dışında ben takımı tebrik ediyorum. Güçlü bir takım karşısında Fernandes olmadan 2 farklı öne geçtik. Harika mücadele ediyoruz, çok çok memnunum oynadığımız futboldan. Samet Aybaba rakibi çok iyi analiz etmiş. Her maçı ayrı ayrı çok iyi çalışıyor ve uyguluyor takım. Bu net olarak görülüyor. Puan kayıpları illa ki olacak. Böyle oynadığımız sürece hiç problem yok benim açımdan. Beraberlik canımı sıkmadı açıkçası. Benim tek bir düşüncem var oda, devre arasına başabaş girmek. Devre arasında ciddi anlamda nokta transferler bekliyorum.

Night_Mare17
08.Aralık.2012, 14:43
Özeti izledim , Oğuzhan yine döktürmüş ne top oynamış adam.

MeliksahAydogan
08.Aralık.2012, 14:49
Oğuzhan harika oynamış , Olcay rezalet o kaçırdıkları ne öyle.

ozan42
08.Aralık.2012, 14:54
Ayrıca Batuhan değişikliğini çok gereksiz buldum. Sok Escude'yi geriyi beşle yada Toraman'ı öne at. Batuhan nedir arkadaş.

İşte bakış açısı...O değişikliğin savunduğu nokta 2-1 geriye düşmüşüz takım panik halinde diye korkmasn geriye çekilmesin diye hücum oyuncusu sokmak gayet mantıklı bir değişiklikti yediğimiz 2. golde 5 adamın 2 adamı tutamamasından başka hiçbir hata yoktu.
Bu arada acilen Olcayın kendine gelmesi lazım yeter yahu.. adam her maç karşı karşıya kaçırıyor boş kale yahu plaseyi yap at golü

davidvilla
08.Aralık.2012, 15:26
Oguzhan diye bir yıldız dogdu gerçekten hem milli takım için hem bjk için aranan kan gibi resmen

Yanına bir de Alper milli takımın ortasahası ne guzel olur.. Arkalarına da bir ön libero Musa olabilir Bursalı..Valla çok potansiyelimiz var da inş. kinetiğe çevirecez

Mamadou
08.Aralık.2012, 17:30
İşte bakış açısı...O değişikliğin savunduğu nokta 2-1 geriye düşmüşüz takım panik halinde diye korkmasn geriye çekilmesin diye hücum oyuncusu sokmak gayet mantıklı bir değişiklikti yediğimiz 2. golde 5 adamın 2 adamı tutamamasından başka hiçbir hata yoktu.
Bu arada acilen Olcayın kendine gelmesi lazım yeter yahu.. adam her maç karşı karşıya kaçırıyor boş kale yahu plaseyi yap at golü

Peki öyle olsun. Ama ben genel olarak hocayı eleştiren biri değilim. Daha önceki yorumlarında da hocanın tercihleri ile ilgili hiç bir zaman eleştirmedim. İyi veya kötü. Bu maçta da takımı en doğru şekilde oynattı ona sözüm yok.

Batuhan değişikliğini eleştirmem de sebep şu ki 2-0 olduktan sonra Ersun Yanal uzun boylu bir forvet (Nuhiu) oyuna aldı. Ne zaman Nuhiu'yu oyuna soktu Eses'li oyuncular Nuhiu'yu stoperlerin önünde duvar gibi kullandı. Rakibin öyle bir hamle yapmışken Escude'yi sokup Nuhiu ile eşleştirebilirdi. Hatta Batuhan değişikliğini defansif olarak yaptığını düşündüm. Nuhiu ile eşleştirecek sandım ama Batuhan ileride top tutmaya çalıştı. Hoca o değişiklikten sonra oyunu okuyamadı diye düşünüyorum ha canı sağ olsun orası ayrı. Telafisi olur illa bu maçın.

Flawless Victory
08.Aralık.2012, 22:53
Gol krallığında ilk 10'da Beşiktaş'ta oynamış veya oynayan oyuncular var. İlginç. :)

eXcitinG
09.Aralık.2012, 01:13
Kaçır, kaçır sonra berabere kaL. 85 e kadar pozisyonu oLmayan Eskişehir, 1 puanı kaptı. Yazık oLdu.