View Full Version : Akhisar - Antalyaspor | STSL 15. Hafta
Kaka Leite
07.Aralık.2012, 01:48
http://img7.ressim.net/out.php/i6413221_akhisar-antalyaspor.png
uAburak89
09.Aralık.2012, 20:54
Akhisar taraftarı Antalya'lılar deplasman tribününde ıslanmasın diye kendi tribünlerine çağırdılar. Kapalı tribünde yan yana izleyecekler.
Helal olsun.
attirson
09.Aralık.2012, 21:33
İnanılmaz bir yagıs ve berbat bir zemin var 16. dakikada maç durdu %90 iptal edilecek gibi taraftarlar stadı bosalttı.
attirson
09.Aralık.2012, 21:42
Stadda taraftar kalmadı bunlar hala maçı ertelemedi komediye bak.Stadda temizlik filanda yok ilginc cidden. :D
darkkobal123
09.Aralık.2012, 21:44
Hakemler 20 dakikadır neyin kararını veremedi hala anlamadım.
darkkobal123
09.Aralık.2012, 22:02
Maç ertelendi.
darkkobal123
09.Ocak.2013, 16:50
Maç bugün oynanacak.
attirson
09.Ocak.2013, 16:52
75 dakika oynanıcakmıs maç.
uAburak89
09.Ocak.2013, 22:38
Uzatmada attı Akhisar.
1-0 bitti maç, 3 puan Akhisar'ın.
europeanconquer
09.Ocak.2013, 22:41
Çok iyi oldu bu :D
Antalya kazanır diyordum ancak beni yanılttı Akhisar.
petrol_fb12
09.Ocak.2013, 22:42
iyi futbolun karşılığını zorda olsa aldılar.Antalyayı ikinci yarı sahdan sildiler.Ne zamanki 4-4-2 döndüler Antalya o zaman poziyon buldu.Maç Akhisarın hakkıydı.Helal Olsun.
davidvilla
10.Ocak.2013, 11:52
Akhisar iyi takım zaten en başından beri söylüyoruz da son vuruş yok. Bir çözebilseler o işi. Mesela Diarra Akhisar'da olsa çok şey değişir.
petrol_fb12
10.Ocak.2013, 12:58
Akhisar iyi takım zaten en başından beri söylüyoruz da son vuruş yok. Bir çözebilseler o işi. Mesela Diarra Akhisar'da olsa çok şey değişir.
Diarra Akhisarda olsaydı şu anda liderlerdi. :D Hocam gerçekten ligin en iyi topunu oynuyorlar Bursa'dan sonra.
Yanlış maçı izledik herhalde. Akhisar iyi mücadele etti, iyi oynamadı. Bu kadro kalitesiyle yapabilecekleri tek şey zaten mücadele etmek. Geçen sene Antalya'da ilk 18'e giremeyen Kenan Özer takımın en iyi oyuncusu olmuş. Bursa'dan sonra en iyi falan demek abartı şeyler. Ligin en iyi topunu oynayan takımlardan biri altıncı biri sonuncu. Abartmamakta fayda var.
petrol_fb12
10.Ocak.2013, 14:25
Yalnış maçı izledik herhalde. Akhisar iyi mücadele etti, iyi oynamadı. Bu kadro kalitesiyle yapabilecekleri tek şey zaten mücadele etmek. Geçen sene Antalya'da ilk 18'e giremeyen Kenan Özer takımın en iyi oyuncusu olmuş. Bursa'dan sonra en iyi falan demek abartı şeyler. Ligin en iyi topunu oynayan takımlardan biri altıncı biri sonuncu. Abartmamakta fayda var.
Fenerbahce-Galatasaray-Beşiktaş-Trabzonspor.Ve ligdeki diğer takımlar Akhisar gibi pas trafiğini en üst seviyeye cıkarsın bir şey demiyicem.Zaten sorunu 4 bölgede yani santrofor kısmında.Topu oraya getiriyorlar sonra ne yapıcaklarını bilmiyorlar.
Pas trafiğini cok üst seviyede yapıyorlar.Dünkü maçtada Antalyanın başını döndüren bu oldu.Savunma oyuncuları etkisiz kaldı.Pas trafiğini cok iyi yaptıkları için sadece baktılar.Maç boyunca göbekten kanatlara içe doğru attıkları paslar çok büyük tehlikler oldu.İşte aradaki kalite farkı cıkıyor orda.Kaliteli ayak farkı.
Ligde oynayan takımların hepsi Akhisarın oynadğı futbolun %100 oynasana cok zevkli bir lig seyrederiz.İşte olmuyor.Bursa bu pas trafiğini cok iyi yapıyor.Onlardada tek sıkıntı biteremiyorlar.Bilmiyorum diğer takımlarda bu kadar göze hoş gelen futbol yok.Elazığ son dönemlerde atak yaptı o kadar.
davidvilla
10.Ocak.2013, 18:06
Pas trafiği
İşte kilit kelime öbeği. Gerçekten öyle çok iyi bir uyum var aralarında ama yaratıcı yetenek yok. Bir Anıl vardı onun da akıbeti belli değil. Mucadele herkes ediyor. Tr liginde zaten mucadele var bir tek. Ama Akhisar'da Tr liginde olmayan pas trafigi var. Mucadele konusunda da katılmıyorum kendilerine guvenleri hiç yok çok az mucadele ediyorlar. (Bu maçı ayrı tutuyorum). Top bir auta gitti mi bir gol falan yediler mi hemen dagılıveriyorlar. Yani mucadele gucu azmi kuvvetli yüksek değil. Anıl'a daha cok forma vermeleri ve bir santrafor almaları lazım.
petrol_fb12
10.Ocak.2013, 18:23
Yaratıcı yetenek olarak Bilal Kısa'yı aldılar.Bu maçta diğer maçlara oranla inanmış bir şekilde cıkmışlar.Hamza Hamzaoğlu mativasyonu iyi vermiş.Bu hızlı Es-es yeneceklerini düşünüyorum.İlk 5 hafta 2 Galbiiyet 2 beraberlik alırlarsa küme düşmezler.Forvete kesinlikle katılyıroum.Yanlız şu var gecen sene Bank Asya'dan aldıkları Bikoko 2 yarı dönecek takıma.Geçen bankasya'da gol kralı lmuştu.Belki forvet hattı düzelir.Ne olursa olsun keyif veren futbol oynuyorlar.
Emin Aladağ iyi bir orta saha oyuncusu.Merter ilk kez dün kendi performansının üstüne cıktı.Anıl galiba performansı yetmiyor oynatmıyor.Benim anlamadığım Sertan Vardar isminde cok ısrar etmesi.Hiç bir şey yapmadan dün bir ortayla maç kazandırdı.Umaırm bu böyle devam eder.
davidvilla
10.Ocak.2013, 18:26
Bilal'den bu saatten sonra bence pek cacık olmaz. Ekşi olur. Ama Anıl iyidir. Santrafor ise yuzde yuz lazım Semih'i falan kiralasalar ya vermez mi FB acaba? :)
petrol_fb12
10.Ocak.2013, 18:30
Bilal'den bu saatten sonra bence pek cacık olmaz. Ekşi olur. Ama Anıl iyidir. Santrafor ise yuzde yuz lazım Semih'i falan kiralasalar ya vermez mi FB acaba? :)
Aslında Ömer Şişmanoğlu tam aradıları Santrofor tipi.Mehmet Özdilek vermez onu.Semih sonra fenerde kim yedek oturucak :D