View Full Version : Fenerbahçe - İBB | STSL 15. Hafta
Kaka Leite
07.Aralık.2012, 01:49
http://img7.ressim.net/out.php/i6413222_fb-ibb.png
Lim10
07.Aralık.2012, 02:24
Bülent Korkmaz'ın gelişiyle İbb'de kıpırdanma oldu ama Gladbach maçının acısını İbb'den çıkarırız gibime geliyor.3-0, 4-1 gibi..
SacrificeGGTC
07.Aralık.2012, 02:25
Evimizde puan kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum. 2-0 skor tahminim.
Kaka Leite
07.Aralık.2012, 17:13
----------------Volkan----------------
Gökhan---Bekir---Yobo---Hasan Ali
---------Topal----Baroni-------------
Kuyt-----------Sezer------------Stoch--
-------------Sow-----------------
Böyle çıkmalıyız bence madem ki Meireles'in ceza alma risk'i var.İnşAllah kazanırız :)
sananes
07.Aralık.2012, 17:45
Stoch'u oynatsın da başka bir şey istemem. Çocuk koptu kopacak takımdan.
futureless
07.Aralık.2012, 17:49
Stoch'un ayrılmasını istemem, ancak yaptığı da hoş değil maalesef. Bilmiyorum gerçekten bu maçı düşünerek mi çıkardı Aykut Hoca, ancak ben çıkarken öyle düşünmüştüm. Çünkü istekli arzuluydu bayağı. Bu maça oynatır kesin diyordum. Şimdi sanmıyorum oynatacağını.
Yine stadda yerimi alacağım. Mehmet ile görüşeceğiz kısmetse ( barahir ) , başka giden olursa görmek isterim.
Kazanacağımızı düşünüyorum. Sow'dan gol bekliyorum yine.
sarianet
07.Aralık.2012, 18:13
rahat bi galibiyet alırız üç beş tane atarız
zeck17
07.Aralık.2012, 19:08
tahminim ibb kazanacak gibi çünkü fenerbahçe önceki sezon hiç eski galatasaray futbolcularının teknik direktör olduğu takımları yenemedi
Dave S Mustaine
07.Aralık.2012, 20:35
Evimizde kolay bir galibiyet alırız. Meireles riske atılmayıp Sezer oynasa daha iyi olur bence.
erdem344
07.Aralık.2012, 21:32
Kazanır lider oluruz.
Meireles kart sınırında oynamasın sakatlığıda vardı zaten derbi için iyice dinlenmiş olur
William Rookwood
07.Aralık.2012, 21:58
Bence hiç rahat geçmez hatta puan bile kaybedilebilir bu maçta. İBB Fenerbahçe'ye her zaman ters gelen bir takım olmuştur.
MeliksahAydogan
07.Aralık.2012, 22:13
Fenerbahçe bu maçta puan kaybedebilir + Meireles oynatılırsa Meireles'i de kaybedebilir.
attirson
07.Aralık.2012, 22:13
Meireles kesinlikle oynamamalı her maç sarı kart alarmı veren bir futbolcu derbide olmazsa işimiz iş.Maça gelince sıkıntılı bir maç olabilir ama kazanırız.
MeliksahAydogan
07.Aralık.2012, 22:20
Meireles kesinlikle oynamamalı her maç sarı kart alarmı veren bir futbolcu derbide olmazsa işimiz iş.Maça gelince sıkıntılı bir maç olabilir ama kazanırız.
Meireles derbide olmazsa Fenerbahçe'nin işi çok çok zor.
furkan58
08.Aralık.2012, 22:06
Stoch maç kadrosuna alınmamış.
erdem344
08.Aralık.2012, 22:14
kayt-sow-krasiç olucak o zaman
ReaList
08.Aralık.2012, 22:20
Alt lig takımları gibiyiz, bazı oyuncular geliyor, bazıları gidiyor, bazı oyuncular bazen var bazen yok. Takım ne oynuyor amacı ne o da belli değil, sürekli bir kadro dışı kalma fantezisi ve huzursuzluk hakim ama biz ligin ikinci yarısında iyi olacaz, yersen.
barahir
08.Aralık.2012, 22:20
Stoch yaktı kendini..
MeMo
08.Aralık.2012, 22:36
Stoch yerine Krasic kadrodaymış. Krasic kadro dışı kalmamış flaş haber.
uAburak89
08.Aralık.2012, 22:56
Caner oynar solda herhalde. Stoch hatalı bu olayda, İBB maçı için çıkarılmış ama acele ile tepki verip kendine zarar vermiş oldu. Bu maç kadroda olsa veya 11'de oynasa bu sefer de disiplin sorgulanacaktı.
attirson
09.Aralık.2012, 00:31
Aykut Kocaman medyanın agzına laf verip duruyor böyle olaylarda.Stoch'u cek kenara konus eminim hatasını kabul eder dinc kafayla.Ama hep aynı şey hata yapanı yanlıs yapanı direk 18 dısına atıyor spekülasyon yaratıyor.Bu arada Stoch'un yaptıgı yanlıs ama bir hoca olarak kadro dısı bırakmak yerine konusarak neden cıkardıgını anlatarak tatlıya baglaması gerekirdi.
sananes
09.Aralık.2012, 13:20
Aykut Kocaman'in kadro dışı kalma/bırakma konusunda akli kendi futbol oynadığı dönemde kalmış sanırım. Elimizdeki nadir gerçek silahlardan stoch ve aslinda idaresi zor bir adam da degil. Istediği tek dey gazozuna maçlarda bile oynamak.
Maçtan sonra ibb maci için çıkarttım demişti hoca. Bu gercek olsaydı,simdi konuşup sorunu cozerlerdi. Bekir, caner, selçuk gibi çok çalışan ama yetenekleri kısıtlı oyunculardan Buyuk takım hocasiysan vazgeçmek zorundasin.
Stoch iyi topçu onu idare edemezsen tepki verir,gerekirse beni yollayın der. Cunku adam biliyor ayrılmak isterse en az fenerbahçe kadar Buyuk bir takıma gideceğini.
MeliksahAydogan
09.Aralık.2012, 13:25
kayt-sow-krasiç olucak o zaman
Aykut hoca Caner'i oynatır , Krasic'in yerinde.
MeliksahAydogan
09.Aralık.2012, 13:28
Lig TV'ye göre ilk on birler ;
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Hasan Ali, Mehmet Topal, Cristian, Meireles, Caner, Kuyt, Sow
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman
İBB: Eduardo, Geraldes, Zayatte, Mahmut, Ekrem, Gökhan, Zeki, Cihan, Doka, Holmen, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz
Topal'da - Meireles'de kadroda gözüküyor , ben ikisi oynarsa ikisininde kart görme ihtimallerini çok çok yüksek görüyorum. Önümüzde ki hafta olmayabilirler.
Maça gelirsek , İbb büyük takımlara karşı bir başka oynuyor bildiğimiz gibi , bu maç beraberlik gibi geliyor ama haydi hayırlısı. Bülent Hoca bir güzellik yapar Galatasaray'a.
BaGa TaRKaN
09.Aralık.2012, 13:29
Fener Bu Maçı Çok Rahat Alır, Belediye Bu Sezon Çok Kötü
MeliksahAydogan
09.Aralık.2012, 13:29
Fener Bu Maçı Çok Rahat Alır, Belediye Bu Sezon Çok Kötü
Adamlar düşmemeye mücadele ediyor , onun için ayrı bir saldıracaklar bence , bu maçtan puan almalılar yoksa baya kötüye gidecekler.
OrcunFB
09.Aralık.2012, 13:38
Kendi sahamızda İBB'ye karşı pek zorlanmıyoruz bu maçı da alırız.
furkan58
09.Aralık.2012, 15:56
Uzun zaman sonra tribünde yerimi alacağım. Umarım kazanırız.
sananes
09.Aralık.2012, 20:25
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Bekir, Joseph Yobo, Hasan Ali , Mehmet Topal, Raul Meireles, Cristian Baroni, Caner, Dirk Kuyt, Moussa Sow.
mackolik.com
uAburak89
09.Aralık.2012, 20:34
İlk yarıdan vurup geçer Fenerbahçe.
Corpus
09.Aralık.2012, 20:35
Sow atar Fener yatar.
Önder HOCA
09.Aralık.2012, 20:51
Aykut Kocaman'ın şu Baroni'yi yedek kulubesinde denemesi lazım artık
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Aralık.2012, 20:52
tam aksine gladbach macindan beridir skora yatan takim goruntusu vermedik aslinda. sow atar takim cosar diyorum ben de :zuhaha
ReaList
09.Aralık.2012, 20:59
tam aksine gladbach macindan beridir skora yatan takim goruntusu vermedik aslinda. sow atar takim cosar diyorum ben de :zuhaha
Ael deplasmanında Sow'u oyundan çıkarıp yerine Serdar Kesimal'ı alıp defansı beşleyen bizdik : )
Ben de bugün Sow'dan gol bekliyorum, attı mı güzel gol atıyor, İnşallah atacak adamım.
Ralph
09.Aralık.2012, 21:05
Caner Necati'ye mi özenmiş ne kadar iğrenç olmuş saçları
ReaList
09.Aralık.2012, 21:05
İlk şutta golü bulduk, Cristian : )
uAburak89
09.Aralık.2012, 21:06
Cristian güzel gol attı.
Corpus
09.Aralık.2012, 21:20
Webo duran topta dönen topu tamamladı 1-1
ReaList
09.Aralık.2012, 21:21
Webo attı, bu tarz adamlardan çok gol yiyoruz.
Ralph
Faul yok gol çok temiz
Cengo
Kalecilere öyle dengesiz giremezsin. Net faul. Gol verilmemeliydi.
Ralph
09.Aralık.2012, 21:22
Kalecilere öyle dengesiz giremezsin. Net faul. Gol verilmemeliydi.
Basbaya tertemiz gol bu faul falan yok.Adam topa geliyor direk ve gol oluyor.
Zaten itiraz eden de yok sahada.
sananes
09.Aralık.2012, 21:22
Cristian gol attı ama durduk yere top kaptırıp yaptığı faulle de skor eşitlendi.
Cengo
09.Aralık.2012, 21:23
Basbaya tertemiz gol bu faul falan yok.Adam topa geliyor direk ve gol oluyor.
Zaten itiraz eden de yok sahada.
Webo Volkan'ı sakatladı. Neresi temiz bu pozisyonun?
uAburak89
09.Aralık.2012, 21:24
Golde ne var, benim görüntü bulanık adam topa vurmuyor mu ?
Ralph
09.Aralık.2012, 21:24
Webo Volkan'ı sakatladı. Neresi temiz bu pozisyonun?
Peki faul :)
Corpus
09.Aralık.2012, 21:30
Webo, çok tehlikeli Fenerbahçe için. Basan bir takım Fenerbahçe' yi dağıtabiliyor. İleriki daikalarda Fenerbahçeli oyuncular oyundan düşmeye başlarsa İBB maçı alabilir. Ancak Fenerbahçe maçta kalırsa maçı 3-1 gibi bir skor ile alır.
Ralph
09.Aralık.2012, 21:32
Sow'un deminki tepkisi çok haklı. Gerçekten bir şey yapmamış.
erdem344
09.Aralık.2012, 21:32
Kaleciye 6 pas içinde öyle dengesiz giremezsin faul o pozisyon bencede
uAburak89
09.Aralık.2012, 21:40
Webo naptı öyle ya, o ne güzel koşudur alan boşaltmaktır öyle, Holmen doğru pas tercihini yapsa net bir pozisyon olabilirdi İBB adına.
mwaru
09.Aralık.2012, 21:43
İBB çok iğrenç bir takım olmuş hep yerdeler.Gs maçında da kendilerini habire yere atıyorlardı.
erdem344
09.Aralık.2012, 21:48
Volkanda hakeme ayağını gösteriyor
orta alanda topla giden oyuncu eksikliği çok net belli oluyor allahını seven takımın üstüne diego ribas atsın :D :D
uAburak89
09.Aralık.2012, 21:49
Gökhan sarı kart sonrası çok fena sövdü. Sow da gördüğü karttan sonra oldukça sinirli ve motive gözüktü, bu ikili 2. yarı fark yaratabilir.
Bu arada bir sorum olacak, diyelim ki Meireles sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü, 90'da bilerek atılsa, cezayı kupa maçında çekiyor, doğru mudur ? Yani çift sarı karttan kırmızı ile direk kırmızı arasında fark var mı ona takıldım.
Bülent Korkmaz'ın annesine niye küfür ediliyor, hakemlik ne var bu aşırı tepki niye bunları da anlamak güç.
Night_Mare17
09.Aralık.2012, 21:51
3-4 maç kapanacak gibi yine o stad. İtirazdan ise 2-3 oyuncu atılmalıydı Fenerbahçe'de ben böyle bir şey görmedim utanmasa dövecekler hakemi. Zaten küfürler terbiyesizlğin daniskası.
OrcunFB
09.Aralık.2012, 21:51
Sow gibi ceza sahasına ortalarda etkili bir adamımız varken niye ceza sahasına habire pas deniyoruz anlamıyorum bi orta yap.
mwaru
09.Aralık.2012, 21:56
Polemik yaratmak isteyen arkadaşlardan biri hemen gelmiş.Küfüre terbiyesizlik deyip-bence de terbiyesizlik- Fatih Terim avatarıyla yazmak ironi olsa gerek.
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Aralık.2012, 21:57
Webo naptı öyle ya, o ne güzel koşudur alan boşaltmaktır öyle, Holmen doğru pas tercihini yapsa net bir pozisyon olabilirdi İBB adına.
holmenle mi anlastik acaba devre arasinda :zuhaha o pasi atmamasi o kalitede birinden beklenmezdi. resmen ibbnin olasi golunu engelledi. Bulent hoca da deliye dondu kenarda :)
erken gelen gollerden hep korkarim, cogunlukla aleyhimize islemistir. aslinda ibb bu oyunuyla pek gole yakin gorunmuyor ama cagimizin buyuk belasi duran toplarla baska goller de bulabilir. webo dahil topun arkasindalar takim olarak. uzaktan sutlariyla etkili stoch olsaydi keske, asi tavirlari kendisi gibi bizi de yakti.
bu arada yine bir hakem fiyaskosu yasiyoruz kadikoyde. hakemlerimizde belirgin bir dusus var.
Night_Mare17
Polemik yaratmak isteyen arkadaşlardan biri hemen gelmiş.Küfüre terbiyesizlik deyip-bence de terbiyesizlik- Fatih Terim avatarıyla yazmak ironi olsa gerek.
Edilen küfürlere bak arkadaşım. Sen tüm stad , tüm gücünle hakemin annesine sövemezsin 5 dakika boyunca öyle bir yetkin yok. İmparatora da laf ediyorsanız bir şey demiyorum artık.
Lucas Neill
Gökhan Gönül nasil olsa cok centilmen adam hakemin annesi icin ettigi küfürler icin özür diler konu kapanir.
erdem344
09.Aralık.2012, 21:59
hakemler işlerini doğru düzgün yapsın bakalım küfür yiceklermi
attirson
Edilen küfürlere bak arkadaşım. Sen tüm stad , tüm gücünle hakemin annesine sövemezsin 5 dakika boyunca öyle bir yetkin yok. İmparatora da laf ediyorsanız bir şey demiyorum artık.
İmparatorun küfrettigi yerde gül biter.
Corpus
holmenle mi anlastik acaba devre arasinda :zuhaha o pasi atmamasi o kalitede birinden beklenmezdi. resmen ibbnin olasi golunu engelledi. Bulent hoca da deliye dondu kenarda :)
Devre arası Holmen' in yiyeceği azarı düşünemiyorum :D Kabak gibi görünüyor pas atılacak yer adam gitti alakasız yere verdi.
uAburak89
09.Aralık.2012, 22:00
erken gelen gollerden hep korkarim, cogunlukla aleyhimize islemistir. aslinda ibb bu oyunuyla pek gole yakin gorunmuyor ama cagimizin buyuk belasi duran toplarla baska goller de bulabilir. webo dahil topun arkasindalar takim olarak. uzaktan sutlariyla etkili stoch olsaydi keske, asi tavirlari kendisi gibi bizi de yakti.
bu arada yine bir hakem fiyaskosu yasiyoruz kadikoyde. hakemlerimizde belirgin bir dusus var.
Bence Gökhan Süzen'in koşusunu beklemiyordu, Webo'ya odaklanmıştı tamamen yoksa görmüş olsa kesin tercih ederdi, Bülent Korkmaz'ın yerinde olsam kulübeden alırdım hırsımı valla. :D
Fenerbahçe'nin net pozisyonu yok yanlış hatırlamıyorsam, Baroni ekstra bir gol attı o kadar, Sezer girebilir 2. yarı bence.
Hakemlik ne var ayrıca Fenerbahçeliler olarak hakem diyorsunuz da, Gökhan dirsek atıyor sarı kart normal. Niye kızıldı hakeme bu kadar ?
Lucas Neill
09.Aralık.2012, 22:01
Bu küfürü GS'liler edince dünyanin en kötü seyi FB'liler edince ne var hangimiz küfür etmiyor oluyor.
attirson
09.Aralık.2012, 22:02
Bu küfürü GS'liler edince dünyanin en kötü seyi FB'liler edince ne var hangimiz küfür etmiyor oluyor.
Küfür iyi birşey diyen yok ancak kendi oyuncularına söven birine laf söyletmeyip tribünlere terbiyesiz demek sacmalıktan baska birşey degil.
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Aralık.2012, 22:04
Bence Gökhan Süzen'in koşusunu beklemiyordu, Webo'ya odaklanmıştı tamamen yoksa görmüş olsa kesin tercih ederdi, Bülent Korkmaz'ın yerinde olsam kulübeden alırdım hırsımı valla. :D
Fenerbahçe'nin net pozisyonu yok yanlış hatırlamıyorsam, Baroni ekstra bir gol attı o kadar, Sezer girebilir 2. yarı bence.
Hakemlik ne var ayrıca Fenerbahçeliler olarak hakem diyorsunuz da, Gökhan dirsek atıyor sarı kart normal. Niye kızıldı hakeme bu kadar ?
4-4-2ye donersek cok iyi olur, cok kapandi ibb. pozisyon bulmamamiz normal ama baroniyi falan alarak cozemeyiz bu durumu bence. topal-krasic degisikligi yapilabilir, kuyti da sowun yanina almak lazim. baska turlu pozisyon falan bulamayiz bu macta.
uAburak89
Tribünlerin küfür etmediğim maç mı var ya, takılmayın böyle şeylere. :)
Gökhan Gönül hakemin ne çocuğu olduğuna karar veremedi ama, hakem nasıl duymadı anlamadım, atılması lazımdı.
Topal - Sezer değişikliği geldi.
mwaru
Sövemezsin,haklısın fakat az bi tutarlı olmanızı bekliyor insan,küfüre mi karşısınız yoksa sadece hakeme olan küfürlere mi? Evet hakem kötü fakat bu kadar tantanaya da gerek yok.
Gökhan Gönül'ün küfür etmiş,yanlış bir hareket ama bunu dile getiriş şekliniz çok yanlış ve art niyetli.
mwaru
09.Aralık.2012, 22:06
Tribünlerin küfür etmediğim maç mı var ya, takılmayın böyle şeylere. :)
Gökhan Gönül hakemin ne çocuğu olduğuna karar veremedi ama, hakem nasıl duymadı anlamadım, atılması lazımdı.
Topal - Sezer değişikliği geldi.
Gökhan topu isteyen oyuncuya da etmiş olabilir o küfürleri yanılıyor da olabilirim ki her türlüsü yanlış zaten.
uAburak89
09.Aralık.2012, 22:07
Gökhan topu isteyen oyuncuya da etmiş olabilir o küfürleri yanılıyor da olabilirim ki her türlüsü yanlış zaten.
Doğru, o da olabilir, ne bakıyon gibi bir tepki verdi başta.
zeck17
09.Aralık.2012, 22:09
Küfür eden futbolculara 1-2 maç ceza verilse çok güzel olmaz mı bakalım küfür kalıyor mu sahalarda küfür eden taraftara da 300 lira ceza mis gibi isteyen etsin sonra da
Corpus
09.Aralık.2012, 22:11
Fenerbahçe 10 dk içinde golü bulacaktır.
Ralph
09.Aralık.2012, 22:13
Sow göstere göstere atacak.
uAburak89
09.Aralık.2012, 22:15
Fena geliyor Fenerbahçe, iç sahada Topal Cristian Meireles'ten biri fazlalık, çıkınca Topal çok farketti oyun.
mwaru
09.Aralık.2012, 22:18
Canerin çıkması lazım.
Hasan Ali'ye bak peşinden koşucağına tutup çekiyor,hey allam.
Deus Dominus
09.Aralık.2012, 22:21
Tam bunu söyleyecektim usta, benden çok yaşıcan :)
Egemen, sözde banguranın dudaklarını oluyup hakeme söylemişti ve hakem o maçta bangurayı oyundan atmıştı F.ck y.u dedi için. Literatüre gececek karar ondan sonra ne kadar uygulandı görüyoruz : )
attirson
09.Aralık.2012, 22:32
Hakem tamamen kontrolü kaybetti.
erdem344
09.Aralık.2012, 22:33
hakem çok net 2 faulumuzu vermedi bu adam tam 2 yıldır maçımızı yönetmemiş
uAburak89
09.Aralık.2012, 22:34
Hakem şu anda resmen beni baskı altına alamazsınız mesajı verme kaygısında. Meireles'e yapılan faulün babasıydı.
Hasan Ali - Krasiç değişikliği geldi, risk alıyor iyice Aykut Kocaman.
erdem344
09.Aralık.2012, 22:38
bekir beğenmezsen geri getir :D
Kaka Leite
09.Aralık.2012, 22:38
Abi açtım Bekirin Golüü sesini duydum :icon_biggrin:
mwaru
09.Aralık.2012, 22:39
oh be Bekir attı :D Teyzeme bak çok tatlı ya
attirson
09.Aralık.2012, 22:39
Hakemeee selaaaam ver bakalım ver bakalım sarı kartı ver bakalım.
erdem344
09.Aralık.2012, 22:40
taraftara koşmak sarı kartmı oluyor
uAburak89
09.Aralık.2012, 22:42
Üst olmayacak diye tırsmaya başlamıştım. :D
15. kornerde gelmiş gol, 2. yarı sapına kadar haketti Fenerbahçe.
Corpus
09.Aralık.2012, 22:43
Hakem sarıyı gösterince, Bekir : Bu ne bu ? :D
mwaru
09.Aralık.2012, 22:44
Selçuk Meireless değişikliği olur artık.
Facx
09.Aralık.2012, 22:45
bi tek meireless le topal mı kart sınırındaydı ?
mwaru
09.Aralık.2012, 22:48
bi tek meireless le topal mı kart sınırındaydı ?
bildiğim kadarıyla topal değildi.
Corpus
09.Aralık.2012, 22:51
Fenerbahçeli oyuncular napıyorlar ?
Neyse kendilerine geldiler.
Tebrikler.
attirson
09.Aralık.2012, 22:55
Son 1.5 dakikadaki şov iyiydi. :D
Ralph
09.Aralık.2012, 22:57
Deli bekir :D
http://img138.imageshack.us/img138/4237/ekranalntsqc.jpg (http://img138.imageshack.us/i/ekranalntsqc.jpg/)
MeMo
09.Aralık.2012, 22:57
2. yarı oynadığımız oyunla sonuna kadar hakettik maçı. Ama yine skandal bir hakem vardı bize karşı başımızı yakacak diye korkmadım değil.
erdem344
09.Aralık.2012, 22:58
Baştan sona kadar maçı hakettik belediyenin yüzde 50lik bile gol pozisyonu bence
Bu takıma bi tane ileri oyun kurucu alınırsa bu takım ligi siler süpürür
OrcunFB
09.Aralık.2012, 22:59
Galibiyeti hakettik ancak İBBli oyuncular pas tercihlerini biraz daha doğru yapsalardı maçı kazanırlardı.
Universal
09.Aralık.2012, 23:01
Son 1.5 dakika da ki oyun bu takımın ne kadar kaliteli ayaklara sahip olduğunu bir kez daha gösterdi. Özellikle paslaşmalar gelince öz güven arttı. Dar alanda bir anda etkili olduk. Fenerbahçe bunu yapabilecek bir takım ve yapmadığını için bizi sıkıntıya sokuyor. Meireles bir anda öz güven geldi müthiş bir şekilde oyuncu geçti. İşte bunu maçın çok büyük bölümünde kullanmamız lazım.
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Aralık.2012, 23:03
ben begenmedim bugunku oyunumuzu, hakeden taraf da yoktu. 1 puan iki takimin da almasi gerekendi. acikcasi ibb ne isterse o oynandi sahada. topu bize verdiler oynadik, pozisyon bulamadik. geriye dustuklerinde topa sahip olup tempoyu yukselttiler, pozisyona girdiler. ama geriye dustukleri ana kadar futbolu katletti resmen ibb. 2004 sampiyonu yunanistan gibiydiler, pozisyonsuz mac bitti nerdeyse :)
erdem344
09.Aralık.2012, 23:07
Bekire neden sarı kart verdi ?
Nedvedmania
09.Aralık.2012, 23:08
Bekire neden sarı kart verdi ?
Tribüne çıkmak yasak.
darkkobal123
09.Aralık.2012, 23:08
http://img138.imageshack.us/img138/4237/ekranalntsqc.jpg (http://img138.imageshack.us/i/ekranalntsqc.jpg/)
Sarı kartın sebebi anlaşıldı. :D
LaigLeNoiR
09.Aralık.2012, 23:09
O değil de Bekir'in sarı kartı göreceği sırada hakeme karşı sergilemiş olduğu tavır sinirlerimi çok bozdu.
Hakemin elindeki kartı göstererek " ne o elindeki " demesi bence yanlış.
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Aralık.2012, 23:09
romantik bir bulusma olmus
bekirin bu yonunu bilmiyorduk bak :zuhaha
O değil de Bekir'in sarı kartı göreceği sırada hakeme karşı sergilemiş olduğu tavır sinirlerimi çok bozdu.
Hakemin elindeki kartı göstererek " ne o elindeki " demesi bence yanlış.
macin tamamini izlemediysen boyle tepki vermen normal, fakat siradisi bir yonetim vardi bugunku macta. mactan bagimsiz olarak o kismi degerlendirmek yanlis olur.
Corpus
09.Aralık.2012, 23:12
Bekir taraftara sevgisini göstermiş. Abartmayın lütfen:rolleyes:
https://pbs.twimg.com/media/A9shRnXCIAEb_hn.jpg
Bekir : Naptım la ben ? :D
MeMo
09.Aralık.2012, 23:20
Fenerbahçe'nin galibiyetinden sonra düşülen durum bu kadar zor olmamalı bence.
ReaList
09.Aralık.2012, 23:23
Gençlerbirliği maçında Topal-Meireles-Cristian ile oynadık ilk yarı berbat futbol, İkinci yarı Sezer-Topal değişikliği iyi futbol.
Bugün yine Topal-Meireles-Cristian ile oynadık ilk yarı futbol adına sıfırız. İkinci yarı Sezer-Topal değişikliği (ilk yarıya nazaran) iyi futbol.
Beklenen şey ne olur ? Yahu bu Topal-Meireles-Cristian üçlüsü ile olmuyor, hücumda kötüyüz, Yaratıcılık eksikliği mevcut, bağlantıyı tam kuramıyor, oyunu karşı alana yıkamıyoruz, bunu değiştirelim artık.
Ama ben adım gibi eminim bu olmayacak ve haftaya yine Topal-Meireles-Cristian çıkacak.
Şuan tek tesellim Galatasaray'ın da kötü bir futbol oynaması, Umarım bizim maçta da kötü oynarlar, Aksi halde mevcut oyun anlayışımız ve felsefemizle eyvah eyvah. Geçen sene Allah yüzümüze güldü 30 şut atan Galatasaray'ı 3 şutla yendik, şuan tek dilediğim şey yine Şans.
erdem344
09.Aralık.2012, 23:30
Kuyt: M'Gladbach maçında Stoch bana elini uzatmadı ama maçtan sonra bunun benimle ilgili olmadığını söyledi.
Mamadou
09.Aralık.2012, 23:30
Bekir ne yapmış öyle yahu :) Fenerbahçe'yi tebrik ederim iç sahada kolay kolay fire vermiyorlar.
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Aralık.2012, 23:31
Gençlerbirliği maçında Topal-Meireles-Cristian ile oynadık ilk yarı berbat futbol, İkinci yarı Sezer-Topal değişikliği iyi futbol.
Bugün yine Topal-Meireles-Cristian ile oynadık ilk yarı futbol adına sıfırız. İkinci yarı Sezer-Topal değişikliği (ilk yarıya nazaran) iyi futbol.
Beklenen şey ne olur ? Yahu bu Topal-Meireles-Cristian üçlüsü ile olmuyor, hücumda kötüyüz, Yaratıcılık eksikliği mevcut, bağlantıyı tam kuramıyor, oyunu karşı alana yıkamıyoruz, bunu değiştirelim artık.
Ama ben adım gibi eminim bu olmayacak ve haftaya yine Topal-Meireles-Cristian çıkacak.
Şuan tek tesellim Galatasaray'ın da kötü bir futbol oynaması, Umarım bizim maçta da kötü oynarlar, Aksi halde mevcut oyun anlayışımız ve felsefemizle eyvah eyvah. Geçen sene Allah yüzümüze güldü 30 şut atan Galatasaray'ı 3 şutla yendik, şuan tek dilediğim şey yine Şans.
dediginde haklisin ama sezerle de baslanilmaz bence, 45 dakka bile fazla ona. baska bir alternatif varsa onunla baslayalim ama mevcut kadroda baska turlusu olmuyor. zaten haftaya da deplasman oldugu icin o 3lu yine sahada olur. sezer sanki hic calismamis yedek kaldigi surede, hala hazir degil. her topu kaybetti, ayakta bile duramadi. pek umidim yok benim sezerden, ozere bile raziyim onun oynamasindansa ki onu da sattik maalesef. bugun de sezerden ziyade topal-krasic degisikligini tercih ederdim. devre arasi mutlaka ortasaha almaliyiz, basbas bagiriyor bu transfer. ve tabii bir de forvet, kenarda oyunu degistirecek forvet yok. komedi resmen.
Cengo
09.Aralık.2012, 23:36
Topal, Meireles - Sezer çıkabiliriz. 4-1-4-1 dönmüş oluruz ki tüm sorunları çözer bu.
Sheriff
09.Aralık.2012, 23:41
Topal, Meireles - Sezer çıkabiliriz. 4-1-4-1 dönmüş oluruz ki tüm sorunları çözer bu.
Cristian Aykut Kocaman'ın prensi, o yedek oturamaz :)
barahir
09.Aralık.2012, 23:42
Eger Sezerle baslarsak onu bi daha tutamayiz yazik olur.. Sezer mental olarak cok degisik birisi.. Bugun tum takim devre arasinda soyunma odasindayken devre arasinin bitimine 10 dakka kala forma sort cikti ve bir o tarafa bir o tarafa top surdu.. Daha once hic boyle bi olayla karsilasmamistim, ilginc geldi bana..
Hakeme de deginmek istemiyorum ama elde degil.. Kendisini kim cikardi basimiza bilmiyorum ama, insaf..
petrol_fb12
10.Aralık.2012, 00:49
Sezer klasik türk oyuncusuna dönüştü 2-3 maç güzel oynuyunca bir havalar,bir tripler zannedersin Xavi sahada.Top her ayağına geldiğinde gülmekten kendimi alamadım.
Kötü oynayıp kazanıyoruz felsefe bu oyunu mahvet kazan ama nasıl olursa olsun kazan.
furkan58
10.Aralık.2012, 00:53
https://pbs.twimg.com/media/A9sqYyOCAAAm0qQ.jpg
Bekir'in gol sonrası sevincinin gerçek hali. Ortada yanlış bişey yok yani.
Sezer oyuna girince takıma hava kattı ikinci yarıda ki oyunla galibiyeti hakettik diyebilirim.
ECantona
10.Aralık.2012, 00:53
Sezer yeteneklerine ihanet edenlerden, kafa anadoluda beden büyük takımda.Sezerin yolu özerin yoluyla aynı olur büyük ihtimal.Koskoca ronaldinho her gün yeni bişeyler öğreniyorum futbol hakkında diyor bizimkilere sorsan hepsi çözmüştür işi, genel bir sorun bu.
petrol_fb12
10.Aralık.2012, 00:56
Sezer yeteneklerine ihanet edenlerden, kafa anadoluda beden büyük takımda.Sezerin yolu özerin yoluyla aynı olur büyük ihtimal.Koskoca ronaldinho her gün yeni bişeyler öğreniyorum futbol hakkında diyor bizimkilere sorsan hepsi çözmüştür işi, genel bir sorun bu.
Özer'le Sezer aynı kefeye konamaz bile.Özer şans bulamadığı için gitti kasımpaşa maçlarını takip etmiyorsun sanırım.Özer,Sezer'den on kere daha iyi bir oyuncu Keşke Beşiktaşa gitseydi Olcay'ın yerine şu anda gol kralı falan olurdu olcayın kaçırdıklarını o cok rahat atardı.
ECantona
10.Aralık.2012, 01:03
Potansiyelini yansıtamadı diyelim, ardayla karşılaştırıyordu insanlar o potansiyel de vardı şimdi arda nerde özer nerde.Beşiktaş zaten ayrı hikaye.
petrol_fb12
10.Aralık.2012, 01:10
Kötü bir yerde değilki Kasımpaşa'da 23 Puanla 6 sırada liderin 6 puan gerisinde.İşe öyle bakarsak Andreas Isaksson avrupanın bir cok kulubunda rahat rahat oynuyucak bir kaleci üstüne üstlük isveçin her maç banko kalecesi Kasımpaşa'da.İlk geldiğinde herkes şaşırmıştı.Uche bunlar süper ligin üstünde futbolcular.Son üç haftadır becerisizlikten hep beraber kalıyorlar.
ozan42
10.Aralık.2012, 01:37
Teller bekirle adamı ayıramamıs :D
Facx
10.Aralık.2012, 01:41
http://www.youtube.com/watch?v=7rhjdaAFET4
hey koçum benim ne sövmüş öyle :D
Gncl1905
10.Aralık.2012, 02:00
http://www.youtube.com/watch?v=7rhjdaAFET4
hey koçum benim ne sövmüş öyle :D
Duyunca inanmamıştım ama iyi saydırmış :D Yine de hemşerim olduğundan mütevellit haklıdır diyorum :D
İkinci yarının bir kısmını izledim. Fenerbahçe haketti maçı. İBB'nin Doka ve Tom'un olmamasından mı genel hali mi böyle anlayamadım ama doğru düzgün pozisyon üretemediler. Kontralarda da pas tercihlerini iyi yapamadılar. Artık derbi zamanı. Umarım haftaya hakemlerin tartışılmadığı olayların olmadığı güzel bir maç izleriz.
Bekir'in fotoya da yorum yok :D :D
zeck17
10.Aralık.2012, 02:06
Sizce kaç maç ceza gereklidir gökhan gönüle?bence 2-3 maç ceza alması gerekir o maçı yöneten adamın otoritesini bozmaya çalışması yeterince ayıp zaten hakemlerin insan olunduğu çok unutuluyor
MeMo
10.Aralık.2012, 02:10
Sizce kaç maç ceza gereklidir gökhan gönüle?bence 2-3 maç ceza alması gerekir o maçı yöneten adamın otoritesini bozmaya çalışması yeterince ayıp zaten hakemlerin insan olunduğu çok unutuluyor
2-3 mü? Şaka yapıyor olmalısın? Cezalar caydırıcı olmalı hakemi bozmuş adeta.
petrol_fb12
10.Aralık.2012, 02:12
Rahat rahat 6-7 maç yer.Hatta sezonu kapatır.Kırmızı yememiş bir şey yapmamış sadece görüntüden ceza verilicekse.İşimiz var.Bknz:Fırat Aydınus 20 metre öteden "LAN" kelimesini duyuyor ..ama bu hakem 10 metreden küfürleri duyamıyor :)
Facx
10.Aralık.2012, 02:13
hakem kırmızı kart gösterseydi 2 maç yerdi de şimdi hiç yiceğini zannetmiyorum
erdem344
10.Aralık.2012, 02:18
ceza yer derbi öncesi sonra gider tff binasına cezası ertelenir :)
zeck17
10.Aralık.2012, 02:18
Rahat rahat 6-7 maç yer.Hatta sezonu kapatır.Kırmızı yememiş bir şey yapmamış sadece görüntüden ceza verilicekse.İşimiz var.Bknz:Fırat Aydınus 20 metre öteden "LAN" kelimesini duyuyor ..ama bu hakem 10 metreden küfürleri duyamıyor :)
Size lan kelimesi doğal geliyorsa sorun sizde gibi bu maçları binlerce kişi izliyor onlarca da çocuk izliyor bu hareketler sayesinde toplumumuzda şiddet kötü sözler alışılagelmiş durumda sayılıyor
mesela engin baytara verilen ceza da azdı ne kadar sevsem de engini en az 15-20 maç arası alması gerekti
bu kadar ceza seven bir insan değilim ama artık bir şeylerin değişmesi lazım bu ufak cezalarla bir şey değişmedi işler daha kötüye gidiyor gün geçtikçe daha caydırıcı cezalar olmalı artık türkiye de dikkat ettiyseniz git gide trafik kuralları ihlali azalıyor neden azalıyor peki? cezalar yüzünden en basitinden kırmızı ışıkta geçme bile 200liradan fazla oldu
barahir
10.Aralık.2012, 02:21
Söylenmeyen sözden ceza yedik, ağız okumayla ceza yedik (ingilizce), şimdi yine ağız okumayla ceza yeriz bu da Türkçe versiyonu olur..
uAburak89
10.Aralık.2012, 02:29
Ceza falan gelmez zaten gelmemeli de. Hakem kırmızı çıkarmamış görüntüye bakıp ceza verilecekse böyle bir konuda o zaman hakeme ne gerek var.
William Rookwood
10.Aralık.2012, 02:40
Fenerbahçe gol yollarında sıkıntı çekiyor ve çok defansif oynuyor kendi evinde bu kadar defansif oynamamalı.
Bordo61Mavi
10.Aralık.2012, 06:12
http://s1.directupload.net/images/121209/qqp2lga5.swf
:D:D:D
futureless
10.Aralık.2012, 15:47
Ne büyüttüler Bekir'in gol sevinci olayını arkadaş. Neyse, derbi haftasına girildiğine göre artık normal bunlar. Ağız okumalar da normal, nerden vursam kârdır mantığıyla rekabetin bile tadını yok etmeye çalışanlar var.
Hakem hakkında çok konuşmayacağım. Sadece şunu söyleyeyim ; bariz bir hatası yok gibiydi staddan görebildiğim kadarıyla, ama taraftarın ve oyuncuların bu kadar tepki gösterme sebebi tartışmalı pozisyonların çoğunda ilk yarıda takdir hakkını rakipten yana kullanmasıydı. Onun dışında dediğim gibi çok net bir hatalı kararı yok gibi.
Maça iyi başlayan İBB'ydi. Bir hatada top Cristian'ın önünde kaldı ve gol oldu ondan sonra yine sıkıntı başladı nitekim gereksiz bir top ıskalamanın ardından bir de faul sonucu golü yedik. Pozisyona uzaktım, sonradan da izlemedim, ama fazla itiraz olmadığına göre gol temizdi sanıyorum.
Devre arasına doğru hakem ile oyuncularımız ve taraftar arasındaki sürtüşme iyice arttı bu bir nebze işimize yaradı.
Fenerbahçe takımını durduk yere hırslandıran hakem ve rakip takım futbolcuları aslında takımımıza iyilik yaptılar farkında değiller, bu tarz olaylarda motivasyonunu çok fazla arttırabilen bir takım Fenerbahçe.Böylece ikinci yarıya çok iyi başladık, 10 dakika müthiş bir baskı kurduk gol o dakikalarda gelse çok rahat bir galibiyet gelecekti ama atamadık bir türlü. Neyseki Bekir ile golü bulabildik de derbide olası bir galibiyette liderlik bizim olabilecek.
Unutmadan ; ooooleeeeeey Zlatan Bekiroviç oooleeeeey Zlatan Bekiroviç :zuhaha
attirson
10.Aralık.2012, 17:59
http://s1.directupload.net/images/121209/qqp2lga5.swf
:D:D:D
Hayatımda Ahmet Çakar kadar gereksiz bir adam görmedim.Spor olayları dısında her türlü sacmalıkla ilgileniyor.
davidvilla
10.Aralık.2012, 18:37
Ne büyüttüler Bekir'in gol sevinci olayını arkadaş. Neyse, derbi haftasına girildiğine göre artık normal bunlar. Ağız okumalar da normal, nerden vursam kârdır mantığıyla rekabetin bile tadını yok etmeye çalışanlar var.
Bırakalım şimdi bunları. Fatih Terim'i televizyonunuza cıkarıp neler söylediniz. En azından bizim taraftarımız olaya biraz sempatik yaklaşmış. Sizin haftalardır yaptığınızda bir şey yok. Şimdi aynı şeyler sizin başınıza gelince "rekabetin tadını yok etmek" . Adama yok ya derler. Burada o kadar rakip takımı aşağılayıcı yok bilmem kaç maç ceza gelmesi lazımmış da bilmemneymiş de diye herkes konusurken laf yok. Bir iki Gs'lı iyi saydırmış koçum benim falan şeklinde yaklaşınca rekabetin tadı.
O rekabetin tadını siz kaçıralı baya oluyor. Kusura bakma yani bir iki dalga geçtiysek.
furkan58
10.Aralık.2012, 18:45
Fatih Terim küfür edince bir şey yok , oyuncusudur eder. Gökhan Gönül edince aouuuuv.
Suicider
10.Aralık.2012, 18:58
Bülent Korkmaz'ın antrenör olarak çokta iyi olmadığını bu maçla anlamış oldum.Maç 1-1 Fenerbahçe saldırdıkça saldırıyor.Arka tarafta boş alanlar bırakmaya başlıyor.Senin elinde yedekte Visca gibi hızlı bir oyuncu var.Fenerbahçe öne geçiyor,ondan sonra bu adamı oyuna sokuyorsun.Dakika olmuş 80.Daha önce berabereyken soksan belki kontradan öne geçiceksin.Yenik durumdayken Fener geri çekildiğinde Visca ne yapsın? Anlamıyorum bu antrenörleri gerçekten.
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Aralık.2012, 19:03
Bülent Korkmaz'ın antrenör olarak çokta iyi olmadığını bu maçla anlamış oldum.Maç 1-1 Fenerbahçe saldırdıkça saldırıyor.Arka tarafta boş alanlar bırakmaya başlıyor.Senin elinde yedekte Visca gibi hızlı bir oyuncu var.Fenerbahçe öne geçiyor,ondan sonra bu adamı oyuna sokuyorsun.Dakika olmuş 80.Daha önce berabereyken soksan belki kontradan öne geçiceksin.Yenik durumdayken Fener geri çekildiğinde Visca ne yapsın? Anlamıyorum bu antrenörleri gerçekten.
skoru koruma icgudusu tamamen. bir de defans orjinli biri bulent korkmaz, onun da etkisi var. holmen ve webo disinda tamami defansif oyuncularla cikmasindan da anlasilmisti zaten bu. taban tabana tamamen zit anlayista bir TD tercihi olmus ibb acisindan. belki lige kalmayi basarabilirler ama bu sekilde oynayacaklarsa hicbir sempatisi kalmaz bu takimin. boz baykuslari da kaybederler. :)
Trabzonspor
10.Aralık.2012, 20:21
Bekir'e sarı kart verdi mi hakem akşam gol sevincinde taraftarlarıyla birleşmesinde?Birkaç hafta önce Adrian taraftarlarla sarılınca sarı görmüştü.Merak ediyorum kurallar herkese eşit mi uygulanıyor yoksa adamına göre muamele burada da mı var?
Suicider
10.Aralık.2012, 20:26
Bekir sarı kartı gördü tribüne gitti diye.
Universal
10.Aralık.2012, 21:17
Bekir'e sarı kart verdi mi hakem akşam gol sevincinde taraftarlarıyla birleşmesinde?Birkaç hafta önce Adrian taraftarlarla sarılınca sarı görmüştü.Merak ediyorum kurallar herkese eşit mi uygulanıyor yoksa adamına göre muamele burada da mı var?
Bekir sarı kart gördü, taraftar ile buluştuğun anda cezası kartmış. Allah'tan bu ülkede tribünler İngiliz tribünleri gibi sahaya yakın değil.
Trabzonspor
10.Aralık.2012, 21:27
Bekir sarı kart gördü, taraftar ile buluştuğun anda cezası kartmış. Allah'tan bu ülkede tribünler İngiliz tribünleri gibi sahaya yakın değil.
Valla aynı tepkiyi ben vermiştim.Saçma uygulamalardan birisi.Topçu sevincini taraftarıyla paylaşmayacakta kimle paylaşacak onuda merak ediyorum.
Universal
10.Aralık.2012, 21:35
Valla aynı tepkiyi ben vermiştim.Saçma uygulamalardan birisi.Topçu sevincini taraftarıyla paylaşmayacakta kimle paylaşacak onuda merak ediyorum.
Aynen aynı sevinçi takım arkadaşı ve tekni kadamla değilde tribünde ki seyirci ile paylaşmak nasıl ceza oluyor anlamıyorum.
Walter Sakana
10.Aralık.2012, 22:58
Futbolun en güzel yanlarından biri olan gol sevinçleri, zaman geçirmeyi veya maç süresinin gereğinden fazla uzamasını önlemek amacıyla böyle saçma bir kural ile kısıtlandı maalesef.
Bir Golün Kutlanması
Bir gol atıldığında oyuncunun sevincini göstermesine izin verilmesine rağmen, kutlama aşırıya kaçmamalıdır.
Mantıklı kutlamalara izin verilir fakat aşırı zaman kaybına sebep olduklarında koreografik (önceden planlanmış figürler içeren) kutlamaların uygulaması teşvik edilmemelidir ve hakemlere böyle durumlarda müdahale etmeleri talimatı verilmiştir.
Aşağıdaki durumlarda bir oyuncuya ihtar verilmelidir:
hakemin görüşüne göre, tahrik edici, alaycı veya kışkırtıcı hareketler yaparsa,
gol atıldıktan sonra kutlamak için oyun alanını çevreleyen parmaklıklara (tel örgülere) tırmanırsa,
formasını çıkarır veya başını formasıyla kapatırsa,
başını veya yüzünü bir maske ya da benzer bir şeyle kapatırsa.
Bir golü kutlamak için oyun alanının dışına çıkmak tek başına ihtar verilebilecek bir ihlal değildir. Fakat mümkün olan en kısa zamanda oyuncuların oyun alanına dönmesi şarttır.
Gol kutlamaları ile başa çıkmak için hakemlerin sağduyuyla ve önleyici bir tavırla hareket etmeleri beklenir.
futureless
11.Aralık.2012, 00:41
Bırakalım şimdi bunları. Fatih Terim'i televizyonunuza cıkarıp neler söylediniz. En azından bizim taraftarımız olaya biraz sempatik yaklaşmış. Sizin haftalardır yaptığınızda bir şey yok. Şimdi aynı şeyler sizin başınıza gelince "rekabetin tadını yok etmek" . Adama yok ya derler. Burada o kadar rakip takımı aşağılayıcı yok bilmem kaç maç ceza gelmesi lazımmış da bilmemneymiş de diye herkes konusurken laf yok. Bir iki Gs'lı iyi saydırmış koçum benim falan şeklinde yaklaşınca rekabetin tadı.
O rekabetin tadını siz kaçıralı baya oluyor. Kusura bakma yani bir iki dalga geçtiysek.
Bence de bırakalım bunları. ' Rekabetin tadını yok etmek ' diye senin gibi tırnak içine alayım da senin gibi sempatik olayım ; tadını yok etmiyorlar diyebiliyor musun ?
Benim lafım onlaraydı zaten. Yazdığın şikayetler bir önceki sayfada da bu sayfada da savunduğun kişilerce söylenmiş. Neyini savunuyorsun ki hala.
Herkes konuşurken laf yok demişsin, olmaz, fikri zikri bir herkes dediklerinin. Sadece derbi haftası gelince sallamıyorlar. Burada rakibine sadece derbi haftası sallayan bir Fener'li olsa aynı şeyi ona da söylerim. Bazısı hep sallıyor, bazısı sadece maç yaklaştıkça. İşte ben asıl maç yaklaştıkça sallayanlara kızıyorum. Diğerlerine kızmıyorum anlamına da gelmiyor tabii bu.