View Full Version : Cavcav Fener'e tazminat ödeyecek
Universal
08.Haziran.2006, 14:19
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın bir süre önce Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyelerini, bir terör örgütüne benzeten açıklamaları tecrübeli başkana pahalıya mal oldu.
Kadıköy 5. Asliye Hukuk Mahkemesi, bu konuyla ilgili Fenerbahçe Spor Kulübü'nün açtığı tazminat davasını bugün karara bağladı. Mahkeme Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyelerinin davacı olduğu 2005'e 356 numaralı dosya ile ilgili olarak davalı İlhan Cavcav'ın Fenerbahçe Kulübü'ne 30 milyar manevi tazminat ödemeye mahkum etti. Mahkeme, Yargıtay yolu açık olmak üzere karar verdi.
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyelerinin açtığı ceza davasının ise sürdüğü belirtildi.
Burak Duran
08.Haziran.2006, 14:22
şu cavcav ve fener adı çok yan yana anılıyor artık bu fenere başkan olsun :D
EreN
08.Haziran.2006, 14:24
Hep bizmi ona ödeyeceğiz :)
Selman Ozturk
08.Haziran.2006, 15:11
Cavcav aldığı futbolcuların bonservisine bile ödememiştir bu kadar parayı :n: :n: İçine oturur herhalde :n:
Jesus_FB
08.Haziran.2006, 15:15
dahada çok ödeyecek buna benzer çok dava açıldı cavcav için ektiğini biçiyor sağda solda şuursuz bir şekilde konuşursa böyle olur
Universal
08.Haziran.2006, 15:19
zaten cavcavın artık futbola değil aziz yıldırımı futboldan çıkarmak için uğraşıyor zaten bunun sonucunuda gördü öde bakalım :D
barahir
08.Haziran.2006, 15:59
dahada çok ödeyecek buna benzer çok dava açıldı cavcav için ektiğini biçiyor sağda solda şuursuz bir şekilde konuşursa böyle olur
Yaşlandı artık yaşlandı bıraksın değil mi?:1)
Sekopej
08.Haziran.2006, 15:59
uğuru bedavaya aldıktan sonra bir de bu para yaşlı başlı adam kalpten gitmesin:D
alıştıra alıştıra söylesinler bari adama:D
ibo
08.Haziran.2006, 19:37
hakeden mevlasını da bulur,belasınıda...
Burak Duran
08.Haziran.2006, 19:41
adam çok para kaybetmeye başladı 30milyar+uğuru verdi bişi alamadı :D bari fener şöyle miniklerde 1 çocuk versin 10 yaşında falan yatırım olur cavcav için :D
enesao
08.Haziran.2006, 21:38
adam yaslandiya bunadi iyice :D
paceywitter
09.Haziran.2006, 00:59
Cavcav, Fenerbahçe Kulübü'nün kendisi hakkında 1 milyon YTL tutarında tazminat davası açtığını belirterek, ''Ancak mahkeme bu tutarın yüzde 97'sini düşürerek yüzde 3'lük kısımının yani 30 bin YTL'lik bölümünün ödenmesine karar verdi'' dedi.
İlhan Cavcav, bu kararın Kadıköy Mahkemesinden çıkmasının ise doğal olduğunu ifade ederek, ''Kadıköy, Fenerbahçe ile özdeşleşmiş bir semtimiz. Bu mahkemeden benim tazminat ödemeye mahkum edilmem de gayet normal. Ancak henüz herşey bitmiş değil. Bu işin daha temyizi var'' diye konuştu.