PDA

View Full Version : Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 16. Hafta

Pages : 1 [2]

sui generis
17.Aralık.2012, 01:34
benim ne dediğimi anladınız da neyse. şimdi övülen GS taraftarı 2 yıl öncede vardı. sadece işlerin yolunda gitmesine bakar. yoksa centilmenliğe falan değil.

Ralph
17.Aralık.2012, 01:36
Uzun bir süre sonra ilk defa böyle bir tablo vardır ligde sanırım. Ne kadar puan kaybı oldu üst sıralarda:

http://img825.imageshack.us/img825/5287/ekranalntsjo.jpg (http://img825.imageshack.us/i/ekranalntsjo.jpg/)

zeck17
17.Aralık.2012, 01:40
benim ne dediğimi anladınız da neyse. şimdi övülen GS taraftarı 2 yıl öncede vardı. sadece işlerin yolunda gitmesine bakar. yoksa centilmenliğe falan değil.

2-1 kaybettiğimizde de takımın oyunu alkışlanmıştı yani en azından bir şeyler değişti artık yağmur yağmadıkça sulu derbi oynamıyoruz arenada :)

FelipeMelo
17.Aralık.2012, 01:42
http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2012/12/16/hasan-ali-den-g-saray-a-gozdagi--2882070.Jpeg

Allahi var guzel gol atti Hasan Ali. Ama oda Meireles gibi armanin yerini karistirdi.

Walter Sakana
17.Aralık.2012, 01:45
Ünal Aysal başkan olduğundan beri;

TT Arena'da ortalığın karıştığı, olayların çıktığı bir derbi maçı oldu mu?

Galatasaray TT Arena'ya geçtiğinden beri hiç saha kapatma veya seyircisiz oynama cezası aldı mı?

Ben "Galatasaray taraftarı olay çıkarmaz" diye nerede demişim?

İşler iyi giderken delimi bu adamlar niye küfür etsin

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2380820&postcount=282

Gerçi ne yazarsam yazayım boş, bazı arkadaşlar nasıl anlamak istiyorsa o şekilde anlıyor.

OrcunFB
17.Aralık.2012, 01:45
Pozisyon bulmakta çok sıkıntılarımız var ve yumuşak bir takımız bu yüzden deplasmanlarda galip gelmek çok zor oluyor. Bugün GS aman aman bir futbol oynamadı, biz genel itibariyle GS'ın sahasında oynasak da gol pozisyonumuz 'Kocaman'bir 0.

Börk
17.Aralık.2012, 01:47
Geçen sayfada dediğim gibi bir sorun var formalarda herkes armanın yerini şaşırıyor :)

Burak Akmanoğlu
17.Aralık.2012, 01:51
Fenerbahçe'nin en rahat izlediğim maçı Ankaragücü 6-0 maçı.O gün bugündür hop otur hop kalk.

uAburak89
17.Aralık.2012, 01:52
Kırmızı kart pozisyonunda Eboue ve Melo çok fena ya, Eboue alkışlanırken Meireles'e yakalanıyor, Meireles de napıyorsun der gibi onu alkışlıyor. Sonrasında Meireles hakeme giderken Eboue araya girmeye çalışıyor, Melo geliyor Eboue'yi çekiyor bırak naparsa yapsın der gibi. İlginç enstantane olmuş, maçı izlerken kaçırmışım.

Şu taktığınız arma konusu çok boş bu arada, Hasan Ali fıstık gol atmış sevinç ve heyecandan naptığını bilmez ki o anda, arma nerdeydi diye mi düşünecek yahu. Meireles'in öpmesi ise kendini kurtarmak, kötü maç çıkardı üstüne atılarak tüy dikti, taraftar tepkisi çekmemek için öpecek tabii armayı.

erdem344
17.Aralık.2012, 01:54
meirelesin aklı kendi pozisyonundaydı hoca o pozisyonu verse atılmıcaktı cocuk

petrol_fb12
17.Aralık.2012, 01:57
meirelesin aklı kendi pozisyonundaydı hoca o pozisyonu verse atılmıcaktı cocuk

Futbolcular Profseyonel insanlardı dimi ? O poziyon orda orda kaldı.Hala sürdürmenin anlamı ne ? Yaptığı işaret yüzünden 3-4 hafta yiyebilir.Neyseki arada türkiye kupası macları var.

IcedEarth
17.Aralık.2012, 01:57
http://www.ligtv.com.tr/haber/meireles-boyle-kizardi

28. saniyede bir şey yapıyor ama tam anlaşılmıyor, 2-3 saniye sonra hakem yüzünü siliyor.

Night_Mare17
17.Aralık.2012, 01:58
Hakem ne yapmış Allah aşkına bir faulu vermemiş Fenerbahçe'ye diye maçı mı katletti ?

Meireles kariyerinde hiç kırmızı görmedi diye kırmızı göremez mi ? İki kartı da çok net ve doğruydu.

Caner baya kaşındı bugün stadda , kendisine hatta Fenerbahçe'liliğe yakışmayacak çok hareketleri vardı hep bir kavga çıkarma , çaktırmadan rakibine fiziksel darbe yapma merakı vardı.

Selçuk İnan müthiş bir gol attı gözümüzün önünde gerçekleşti ve o topun oradan nasıl gittiğini 30 dakika boyunca anlayamadım he 30 dakika sonra yine anlamadım :D

Taraftar bu maçta çok iyiydi küfür , taciz vb yoktu kareografi ise olabilecek en iyi kareografilerden olmuş.

OrcunFB
17.Aralık.2012, 01:59
Bu arada Meireles gibi bir profesyonele yakıştıramadım hiç o hareketi.

erdem344
17.Aralık.2012, 02:00
Futbolcular Profseyonel insanlardı dimi ? O poziyon orda orda kaldı.Hala sürdürmenin anlamı ne ? Yaptığı işaret yüzünden 3-4 hafta yiyebilir.Neyseki arada türkiye kupası macları var.

Bence bu maçlarda profesyonellik felan hikaye sahadaki 22 kişide hakemler hariç yüreğiyle oynar bende olsaydım orda o hareketi yapardım kızmıyorum meirelese

Börk
17.Aralık.2012, 02:03
Kırmızı kart pozisyonunda Eboue ve Melo çok fena ya, Eboue alkışlanırken Meireles'e yakalanıyor, Meireles de napıyorsun der gibi onu alkışlıyor. Sonrasında Meireles hakeme giderken Eboue araya girmeye çalışıyor, Melo geliyor Eboue'yi çekiyor bırak naparsa yapsın der gibi. İlginç enstantane olmuş, maçı izlerken kaçırmışım.

Şu taktığınız arma konusu çok boş bu arada, Hasan Ali fıstık gol atmış sevinç ve heyecandan naptığını bilmez ki o anda, arma nerdeydi diye mi düşünecek yahu. Meireles'in öpmesi ise kendini kurtarmak, kötü maç çıkardı üstüne atılarak tüy dikti, taraftar tepkisi çekmemek için öpecek tabii armayı.

Taktığımız bir arma konusu yok sen nasıl Melo ve Eboue durumu enstantane olarak değerlendiriyorsan,bizim için de bu bir enstantane.Dalga geçme falan da yok sadece iki oyuncunun da tereddüt ettiğini formada mı yoksa başka bir şeyde mi yanlışlık var onu soruyoruz.Sabri Sarıoğlu Türkiye maçında nasıl Nike logosunu öpüyorsa ( siliyor da olabilir ) bu da onun gibi bir olay lütfen büyümeyen bir konuyu büyütüyormuşuz gibi yapma.

Burak Akmanoğlu
17.Aralık.2012, 02:06
http://www.ligtv.com.tr/haber/mac-bitti-sevinc-basladi#

Videonun başındaki sarılmalar,konuşmalar hoşuma gitti. :)

Ralph
17.Aralık.2012, 02:11
@Muratozen1903
Son dakika.... Galatasaray store ye fenerbahce taraftarlari saldiriyor. Bagdat caddesinde ortalik karismis

Lucas Neill
17.Aralık.2012, 02:14
Bakalim Meireles kac mac ceza alicak yaptigi hareketten dolayi. Bunu Engin veya Melo yapsaydi su an ortalik yikilirdi.

Burak Akmanoğlu
17.Aralık.2012, 02:29
Bakalim Meireles kac mac ceza alicak yaptigi hareketten dolayi. Bunu Engin veya Melo yapsaydi su an ortalik yikilirdi.

Çok haklısınız Cris penaltı noktasını kazıdı ama hiç konuşulmadı,Bilica kazıdı ?

europeanconquer
17.Aralık.2012, 02:33
Çok haklısınız Cris penaltı noktasını kazıdı ama hiç konuşulmadı,Bilica kazıdı ?

Göster hocam resmini.Yok öyle bir şey Göksu yalanladı.

Gncl1905
17.Aralık.2012, 02:34

Ben de çok merak ediyorum. Tükürük, el hareketi. Dövmediği kalmamış bir tek.

erdem344
17.Aralık.2012, 02:34
Aykut Hoca, geçtiğimiz haftalarda Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile arasında yaşanan tartışmayla ilgili soruya şöyle yanıt verdi:
’’Ülkenin büyük iki takımının, ciddi maliyetlerle kurulmuş iki takımın karşılaşması oynandı. 40-45 dakika civarında top oyunda kalmış. Aslında yapmamız gereken herhalde bu kaliteyi biraz daha yukarıya çıkarmak, kalitesizliği değil. Bilmiyorum, doğru yanıtı verebildim mi- Hep işin magazini, tartışması, şiddeti, kavgası... Maalesef buralarda yaşıyoruz. Fatih Hoca onu söylemiş Aykut Hoca bunu söylemiş diye. Bunların dışında kalmaya çalışıyorum ama hep buralara geliyoruz. Niyetim ve kastım değildi. Alındı oralara götürüldü iş. Sonra oradan yanıtlar gelmeye başladı. Bir sürü hikayeler. Sonra çekildim kenara seyrettim. Şimdi tekrar aynı soruya muhatap oluyorum. Bugün 45 dakika top oyundaydı, bunu 60 dakikaya çıkarmayı konuşmalıyız tartışmalıyız. Hatalarımızı düşünmeliyiz. Futbolda da takılıp buraya geliyoruz. Maalesef ülke olarak bundan da zevk alıyoruz.’’

Cengo
17.Aralık.2012, 02:36
http://www.ligtv.com.tr/haber/meireles-boyle-kizardi

28. saniyede bir şey yapıyor ama tam anlaşılmıyor, 2-3 saniye sonra hakem yüzünü siliyor.

5-6 sn sonra kolu ile alnını siliyor. Terlemiş de olabilir, sıkıntıdan da yapabilir. Öyle bir şey gerçekten olsa mimikleri değişirdi o anda. Hemen yapardı, beklemezdi.

Kim uydurdu ise bu hikayeyi herkes peşinden gidiyor anlaşılmayan bir şekilde.

Corpus
17.Aralık.2012, 02:44
Hakettiğimiz bir galibiyet oldu. Rakip takımın isteksiz oluşu bizi bu galibiyete ulaştırdı diyebiliriz. Hakemin maça etkisi yoktu diyebiliriz.

Fenerli arkadaşlara da üzülmeyin diyoruz. Bu da gelir bu da geçer. 3 temmuz malumunuz neler geldi geçti.

petrol_fb12
17.Aralık.2012, 02:46
Aykut Hoca, geçtiğimiz haftalarda Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile arasında yaşanan tartışmayla ilgili soruya şöyle yanıt verdi:
’’Ülkenin büyük iki takımının, ciddi maliyetlerle kurulmuş iki takımın karşılaşması oynandı. 40-45 dakika civarında top oyunda kalmış. Aslında yapmamız gereken herhalde bu kaliteyi biraz daha yukarıya çıkarmak, kalitesizliği değil. Bilmiyorum, doğru yanıtı verebildim mi- Hep işin magazini, tartışması, şiddeti, kavgası... Maalesef buralarda yaşıyoruz. Fatih Hoca onu söylemiş Aykut Hoca bunu söylemiş diye. Bunların dışında kalmaya çalışıyorum ama hep buralara geliyoruz. Niyetim ve kastım değildi. Alındı oralara götürüldü iş. Sonra oradan yanıtlar gelmeye başladı. Bir sürü hikayeler. Sonra çekildim kenara seyrettim. Şimdi tekrar aynı soruya muhatap oluyorum. Bugün 45 dakika top oyundaydı, bunu 60 dakikaya çıkarmayı konuşmalıyız tartışmalıyız. Hatalarımızı düşünmeliyiz. Futbolda da takılıp buraya geliyoruz. Maalesef ülke olarak bundan da zevk alıyoruz.’’

Bunu söyleyen Teknik Direktör'ün takımı.Sahada fırtınalar estirdi,rakibin dirençli oyunu kırdı.Goller buldu.Bu onun elinde olan bir şey sen önce kendini düzelt sonra başkasına akıl ver :) Baldemir Yazdığı Hatırlatırım :)

Fenerbahce Futbol Takımı 1 Ocak 2012 Bu yana Süper Lig normal sezonda Deplasmanda 3 maç kazandı.Kazandığı takımlar ise .

"AKHİSAR,ANKARAGÜCÜ,MANİSA" ...

Burak Akmanoğlu
17.Aralık.2012, 02:47
Göster hocam resmini.Yok öyle bir şey Göksu yalanladı.

itina ile kanıt verilir.http://www.youtube.com/watch?v=cJYWSru4voo

europeanconquer
17.Aralık.2012, 02:51
itina ile kanıt verilir.http://www.youtube.com/watch?v=cJYWSru4voo

Gördüm hocam oralarla oynuyor büyük ihtimal kazıyor evet,ancak o çekilen kamera da bile zor gözüken bir olayın konuşulmaması normal değil mi ?

Ralph
17.Aralık.2012, 02:51
GS TV'de Selçuk İnan'ın golünü anlatıyor spiker kendinden geçiyor :D

https://www.facebook.com/photo.php?v=460223707368538&set=vb.325520354172080&type=2&theater

barahir
17.Aralık.2012, 02:52
Şu tuttuğu takımı ölümüne eleştiren insanlar öyle iğrenç oluyosunuz ki dışardan.. 6 aylık Meireles'den ilham alın biraz..

Eleştiremez miyiz? Takım kötü, futbol kötü, hoca çok kötü, bunlar profesyonel..

"He canım hee..."

Profesyonel hayatta sizleri de görmek isteriz.. 1 gün tanısam bin hatanızı sayarım.. Karşınızdaki insan, insan gibi davranmayı bilin..

europeanconquer
17.Aralık.2012, 02:53
GS TV'de Selçuk İnan'ın golünü anlatıyor spiker kendinden geçiyor :D

https://www.facebook.com/photo.php?v=460223707368538&set=vb.325520354172080&type=2&theater

Şu an Amrabat göğsünü gösterdi;

-Bana bir tekme atıldı,bana bir müdahale var diyor maçın hakemi Halis Özkahya'ya

Bu nedir lan :n:

erdem344
17.Aralık.2012, 02:53
Gördüm hocam oralarla oynuyor büyük ihtimal kazıyor evet,ancak o çekilen kamera da bile zor gözüken bir olayın konuşulmaması normal değil mi ?

emreyi bilmem kaç tane kamerayla çeken lig tvnin kameraları yokmudur :D

Burak Akmanoğlu
17.Aralık.2012, 02:55

Tartışmak istemiyorum amacım şu LİG TV neden görüntülemedi ?

petrol_fb12
17.Aralık.2012, 03:00
Şu tuttuğu takımı ölümüne eleştiren insanlar öyle iğrenç oluyosunuz ki dışardan.. 6 aylık Meireles'den ilham alın biraz..

"He canım hee..."

Profesyonel hayatta sizleri de görmek isteriz.. 1 gün tanısam bin hatanızı sayarım.. Karşınızdaki insan, insan gibi davranmayı bilin..

Karşımızdaki insan olduğunu bizde biliyoruz.1 Ocak 2012 3 deplasman galibiyeti.Her maçta mahkum oynayan bir fenerbahce.2010/2011 Beşiktaşın olmadığı galatasarayın olmadığı bir ligde şampiyonluk ardından gelen şike soruşturması.2011/2012 Sezonunda 2-0'dan 2-2 biten ve şampiyonluğun gittiği maç.2012/2013 Sezonunda yapılan klasikleşmiş kural olan."GALİP'DE GELSEK,KAYBETSEKTE HAKEME HUCUM" Son 10 senedir kendimi bilirim.Bu 10 yıllık yaşamım boyunca.Hiç bir fenerbacelinin "KAZANALIM BAŞKA BİR ŞEY İSTEMİYORUM" dediğini duymadım.

Hatta 1-1 sevindiğini bile görmemiştim.

Vurgulamak İstediğim Şu ."BUNLARI MADEM BİLİYORSUN KENDİ TAKIMINA UYGULA.SEN DAHA KENDİ TAKIMINA UYGULAMIYORSUN.SONRA MİLLETE KALKMIŞ AKIL VERİYORSUN."

Profseyenol yaşantım veyatta bir takımın başına geçtiğim gün seni ilk maçıma cağırırım :) Bol bol eleştiririsin ben eleştiriye acığım.Ordan bir şeyler kazanırsam ne mutlu bana :)

Fenerbahce son on senedir.Bu kadar mahkum oynadığını görmedim.Aragones döneminde bile yaptığı paslar,hucum orginisazyonları daha iyiydi.

Birde şu var..Antalya ve (PARASI OLMAYAN) Denilen Beşiktaşla aynı puandayız.27 puan.Bu kadroyla şu anda 35 puanda olmamız lazımdı (KADROMUZ GALATASARAYDA DAHA İYİ) Buna itirazım yok.

Avrupa'da başarı lige yansımıyor nedense ? Bunu anlamış değilim.

Galatasaray bu kadroyla ilk yarıyı 35 puanla kapamazı lazım.ŞL MAÇLARI Olduğu için.Eğer olmasaydı galatasaray şu anda 42-43 puanda olur 15 puanlık bir fark acardı rakipleriyle.

europeanconquer
17.Aralık.2012, 03:00
emreyi bilmem kaç tane kamerayla çeken lig tvnin kameraları yokmudur :D

Tartışmak istemiyorum amacım şu LİG TV neden görüntülemedi ?

Onu bana değil Lig Tv'ye soracaksınız,demek ki ya yeterli kameraları yoktu ya da penaltıdan dolayı bütün kameralar penaltının olduğu yere odaklanmıştı.

Özgür Çetin
17.Aralık.2012, 03:02
Kazandık mutluyum son 2 yıldır Fenerbahceye karşı müthiş üstünlük kurduk ki son 6 maçta sadece 1 yenilgimiz var..Hamitte bence iyi oynadı Teriminde dedigi gibi" Hamit yeterki böyle vursun direkten dönsün topları en sonunra direkten girer o toplar"
2.olarak beni 3 hafta önce eleştiren fenerbahceli dostlar vardı yine söylüyorum Meireles büyük hayal kırıklıgıdır. Meireles sezon sonu Selçuk kadar performans vermez veremez!

Corpus
17.Aralık.2012, 03:28

"He canım hee..."

Meireles' in yaptığı, derbide 10 kişi bırakıp yaktığı takımın taraftarına yalakalıktan başka birşey değildir. Çok yapay geldi bana.

petrol_fb12
17.Aralık.2012, 03:30
Meireles' in yaptığı, derbide 10 kişi bırakıp yaktığı takımın taraftarına yalakalıktan başka birşey değildir. Çok yapay geldi bana.

Dia Fenerbahce-Galatasaray maçında Kırmızı Kart gördü diye.Sildiler Fenerbahce'den.İkiside hakeme isyan ettikleri için kırmızı kart gördüler.Miereles kapının önüne koyarlarmı.Dia gibi ?

William Rookwood
17.Aralık.2012, 03:40
Meireles türk insanının bug'ını çözmüştür. rezalet oyna, birbirinden gereksiz 2 sarı kart gör, hakeme hareket çek, bir çok insanın "tükürdü" dediği bir pozisyonun içinde ol, ondan sonra maçtan çıkarken armayı öp ve en kral sen ol.

sow ve kuyt'la birlikte fenerbahçe'deki en tehlikeli futbolcudur kağıt üzerinde, burası kesin ancak bu durum yaptığı hareketleri meşrulaştırmaz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Aralık.2012, 04:01
aykut kocamandan alintilanan onceki mesaji okudum da ilk yari ve kismen ikinci yari dedigi gibi top uzun sure oyundaydi, cok az oyun durdu, aynen katiliyorum. iki takim da oynamak istedi. ama pozisyon fakiri bir macti, sadece tempoluydu. tempolu olsa da kaliteyi pek konusamayiz bence, ne galatasarayda ne de fenerbahcede one cikan bir isim yoktu. selcuk attigi frikikle macin yildizi oldu diyebilirim. benim fikrim macin hakkinin beraberlik olduguydu. hocamiz yekta alinmadan once sezeri alabilseydi daha etkili olabilirdik. yekta girdikten sonra etkili olmamiz bence imkansizdi. kontrollu oynayan takimlara karsi zorlaniyoruz. bugun de oyle oldu. 2-2 yi bir sekilde bulabilseydik maci bile kazanabilirdik bence.

takimi ateslemesi yonunden galatasaray seyircisi cok iyiydi. surekli macin icindeydiler. takim ne hakediyorsa onu veriyorlar aslinda. 1-1 olduktan sonra hafif bir kayboldular macta ama 2-1 i bulunca yine devreye girdiler. seyirci takim onde oldugu surece super ama takim bocalayinca onlar da kayboluyor. bu onemli bir dezavantaj. avrupa maclarinda da bu hissedildi aslinda.

bu kisim sevgili renkdaslarim icin"manisa ankaragucu ve bi de oteki takim neydi unuttum. nerden cikardiniz bunu gencler, gecen sene deplasmanda hem trabzonu hem de galatasarayi yenmedik mi? avrupada da disarda 3te 3 yapmadik mi? neyin pesindesiniz sevgili renkdaslarim. iyice sacmaladiniz, nerden vuracaginizi sasiriyorsunuz aykut kocamana, agzim acik izliyorum sizi. saskinlik icersindeyim."

bu arada macla ilgili, iki takimin da ortasahalari cok duz oyunculardi. gsde bir amrabat, fbdeyse kimse yoktu. boyle cikmis 2 takimdan pozisyon beklemek guc zaten. ikisi de kesicilerle oynadi. mactan once 2-2 falan olur demistim ama gol cikmasi mucizeydi aslinda bu macta. tamamen forvetlerin kisisel becerilerine kalmisti is. duran toplar imdada yetisti. :)

petrol_fb12
17.Aralık.2012, 04:12
aykut kocamandan alintilanan onceki mesaji okudum da ilk yari ve kismen ikinci yari dedigi gibi top uzun sure oyundaydi, cok az oyun durdu, aynen katiliyorum. iki takim da oynamak istedi. ama pozisyon fakiri bir macti, sadece tempoluydu. tempolu olsa da kaliteyi pek konusamayiz bence, ne galatasarayda ne de fenerbahcede one cikan bir isim yoktu. selcuk attigi frikikle macin yildizi oldu diyebilirim. benim fikrim macin hakkinin beraberlik olduguydu. hocamiz yekta alinmadan once sezeri alabilseydi daha etkili olabilirdik. yekta girdikten sonra etkili olmamiz bence imkansizdi. kontrollu oynayan takimlara karsi zorlaniyoruz. bugun de oyle oldu. 2-2 yi bir sekilde bulabilseydik maci bile kazanabilirdik bence.

takimi ateslemesi yonunden galatasaray seyircisi cok iyiydi. surekli macin icindeydiler. takim ne hakediyorsa onu veriyorlar aslinda. 1-1 olduktan sonra hafif bir kayboldular macta ama 2-1 i bulunca yine devreye girdiler. seyirci takim onde oldugu surece super ama takim bocalayinca onlar da kayboluyor. bu onemli bir dezavantaj. avrupa maclarinda da bu hissedildi aslinda.

bu kisim sevgili renkdaslarim icin"manisa ankaragucu ve bi de oteki takim neydi unuttum. nerden cikardiniz bunu gencler, gecen sene deplasmanda hem trabzonu hem de galatasarayi yenmedik mi? avrupada da disarda 3te 3 yapmadik mi? neyin pesindesiniz sevgili renkdaslarim. iyice sacmaladiniz, nerden vuracaginizi sasiriyorsunuz aykut kocamana, agzim acik izliyorum sizi. saskinlik icersindeyim."

bu arada macla ilgili, iki takimin da ortasahalari cok duz oyunculardi. gsde bir amrabat, fbdeyse kimse yoktu. boyle cikmis 2 takimdan pozisyon beklemek guc zaten. ikisi de kesicilerle oynadi. mactan once 2-2 falan olur demistim ama gol cikmasi mucizeydi aslinda bu macta. tamamen forvetlerin kisisel becerilerine kalmisti is. duran toplar imdada yetisti. :)

Süper final hariç ve avrupa maçları normal lig'den bahsediyoruz.

Corpus
17.Aralık.2012, 04:34
Dia Fenerbahce-Galatasaray maçında Kırmızı Kart gördü diye.Sildiler Fenerbahce'den.İkiside hakeme isyan ettikleri için kırmızı kart gördüler.Miereles kapının önüne koyarlarmı.Dia gibi ?

Koysun koymasın farketmez. Vicdan meselesi bence bu. Meireles faulü yaptıktan sonra farketti bence sarı kartı olduğunu. Ama iş işten geçmişti. Sonrasında da taraftarın kızmasını engellemek için böyle bir yola başvurdu ki gördüğüm kadarıyla başarılı da olmuş.

Escochae
17.Aralık.2012, 04:35

Dia yaptığı itirazdan dolayı kırmızı görürken meireless yaptığı müdahaleden dolayı gördü.

Escochae
17.Aralık.2012, 04:36

Onu çıkar bunu çıkar sonra 3 galibiyet de ? Bu mantıklı mı sence ? Aykut Kocaman'a laf edecek yer arıyorsunuz

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Aralık.2012, 04:40

bu isin normali superi mi olur. resmi mac degil mi hepsi iste :zuhaha

galatasarayli arkadaslari da tebrik ederim, yazmayi unuttum galiba. FB fobisini asmaya basladi GS, artik tek ihtimalli maclar olmaktan cikti bu derbi. simdilik gs yenilmez seklinde, umarim gs lehine tek ihtimalli maclara donmez :n:

Alicanfmfan
17.Aralık.2012, 04:51
Yalnız internet üzerinde herkes Meireles'e ''Adamsın, İşte Bu...'' gibisinden laflar söylüyor. Yanlış anlaşılmasın; gördüğün ikinci sarı kart ile bir derbide takımını 10 kişi bırakıyorsun, ondan sonra çıkarken armayı öpüyorsun. He bide bunu stadda taraftarın yokken yapıyorsun, bunun mantığı ne ?

Bence bugün Meireles'in bu hareketini samimi bulmayan insanlar, futbolu her yönüyle bilen insanlar olduğunu düşünüyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Aralık.2012, 04:59
@Alicanfmfan

kotu de oynasa takimi sahiplenmesi guzel bir davranis ama gunu kurtarmak olarak da algilanabilir. ince bir cizgi bu. ne yaptigini gormedim ben cunku 10 kisi kaldigimiz dakika maci izlemeyi biraktim :)

aidiyet duygusuna sahip olmasi takim icin sevindirici cunku yeri geldiginde kaninin son damlasina kadar mucadeleyi birakmaz. umarim sahalarda bunun yansimasini goruruz. tek basina bahsettigin davranislar taraftara yetmez bence, bunu sahada oyunuyla gostermesi gerekir.

sosyal medyada her yazani kaale alma bence :) beni de almayabilirsin :zuhaha

petrol_fb12
17.Aralık.2012, 05:03
Dia yaptığı itirazdan dolayı kırmızı görürken meireless yaptığı müdahaleden dolayı gördü.

Miereles poziyonnunda önce hakeme cok büyük itirazları vardı.Hakeme resmen.Onu calmadın bunuda calma diye itiraz etti.yaptığı foulle.Sarı kartı yedi.2 sarıdan kırmızı oldu .

Onu çıkar bunu çıkar sonra 3 galibiyet de ? Bu mantıklı mı sence ? Aykut Kocaman'a laf edecek yer arıyorsunuz

Lider Galatasaray Süper Lig puan durumuna bakılırsa altındaki 7 takımdan şu ana kadar 14 puan topladı (TRABZON MAÇINI DAHA OYNAMADI)

Fenerbahce ise sadece 6 puan toplamış.

Gene diyorum.Galatasarayın Şl maçları olmasaydı 12-13 puan fark acardı.Karabük mağlubiyeti ve gelen bir cok beraberlik ŞL'den dolayı olmuştur.

meddah
17.Aralık.2012, 05:21
"Fenerbahçe kırmak üzereyken tanımlanan rekorlar" diye bir espri var hani; ona benziyor biraz bu deplasmanda kazanamama meselesi. Negatif olarak da kullanılabiliyormuş demek.

İşin aslı; ortalama bir iç saha maçı ile ortalama bir deplasman maçının, ortalama bir lig maçı ile ortalama bir Avrupa kupası maçının (keza ortalama bir yerel kupa maçının, ortalama bir play-off maçının vs..), psikolojisi farklı olur doğal olarak. Bu istatistiğe göre, standart bir lig deplasmanının, Fenerbahçe'yi, psikolojik olarak zorladığı sonucuna varılabilir.

sui generis
17.Aralık.2012, 06:08
Her puan kaybından sonra bir taraftar grubu teknik adamına bu kadar yüklenir mı be. Cidden yazık. Meireles hayal kirikligiymis , ne bekliyordunuz bu adamdan merak ediyorum. Hani acayip bir ülkeden de gelmedi İngiltereden Chelsea'den geldi izleyememe şansınız yok. Bu adam budur ötesi yok. Ama dunku macta sahankn bence dn kotusuydu. Olur boyle zamanlar sikinti yok. Meirelesi geçtim dia denmiş. Yahu dianın o maca çıkmadan önce bile sezon sonu gideceği kesindi, sadece o maca bağlıyorsanız yazık olmuş. Sonra krasic. Genel olarak kendini toplamaya başladı. Dünkü maçta kim top oynamış ki o oynayabilsin. Dün futbol mu vardı da o kötüydü ? Meirelesin yaptıgı hareket taraftara oynamaktir ama bir bakıma da haklıdır. 2 dk önce adamı çekeni es geç sonra gel kartı göster. Macın hakkı beraberlikti , olmadı. Pek de mühim değil.

Aykut hocaya sallayanlar bence önünüze daha buyuk fırsatlar geçecek o zaman saldırmak daha kolay olur. Kasmayın kendinizi şimdiden bu kadar. Ne bileyim Avrupa'dan falan elenirsek arabasını kursuna dizersiniz heralde. Nasıl bir kindir içimizdeki anlamak güç gercekten.

petrol_fb12
17.Aralık.2012, 06:59
@benbenim

Avrupa'dan elenmesi benim için süpriz olmaz zaten.Zaten benim için asıl süpriz.Gruplardan çıkması oldu.6 maç da .4-5 pozisyona girip kalemizde 11-12 pozisyon gördük.Ki 11-12 pozisyonu muhakkak 3-4 tanesi %100 net pozisyonlardı.Rakiplerimiz bize bu konuda üstünlük sağlıyor.Biz bulduğumuzu atıyoruz onlar atamıyor.Şans,kader,dualar artık cıktık gruptan.

Ben ilk geldiği günden beğenmiyorum.Aykut Kocaman kişiliğini bilmem.Taktik anlamda cok büyük eksikliği var oyuncuları nasıl oynatıcağını bilmiyor.

Fenerbahce'nin kaybetmesinde veya kazanmasında değilim.Aykut Kocamanın taktik bilgisi falanda değilim.

Derdim "BU KADAR MAHKUM,SIKICI,ANLAMSIZ İŞLER YAPAN FENERBAHCE İZLEMEMEK"

Bütün takımların oyun sistemleri az cok belli oluyor.Ligdeki 17.takımın 2 maç izlesen oyunun sistemini çözersin.

Aykut kocamanın 2 senedir izliyorum.Ne oynattığını hala bilmiyorum ? Etrafıma soruyorum.Şu cevabı alıyorum.

"COK KISA PAS,TOPU MÜMKÜN OLDUĞUNCA AYAKTA TUTMAK" Bunu dünyada bir tek Barca iyi yapıyor.Xavi-İniesta Barca'da bunu cok iyi yapıyor.Mehmet Topal-Mierles bunu bekelmek bana saçma geliyor.(EĞER BUNU OYNATIYORSA)

Forumdan biri Aykut Kocamanın bana ne oynattığı acıklarsa cok memnun kalırım çünkü BİLMİYORUM ..

Aragones,Daum,Zico döneminde belirli bir oyun şablonumuz vardı.Büyük takım gibi oynuyorduk.Kaybet sekte kazansakta mahkum oynamıyorduk.

Rsa
17.Aralık.2012, 07:03
Aykut Kocaman kadar eleştirilen ve savunulan bir teknik direktör daha önce görmemiştim. Eleştiren kıyafetine kadar eleştiriyor, savunan kıyafetine kadar savunuyor. Garip.

hakan769
17.Aralık.2012, 08:39
ne güzel adamlarsınız siz öyle
o nasıl güzel bir koreografidir öyle hala gülüyorum
fener koreografisinde düşen adam
yanan kadiköy
elinde kupayla gülen aslan
elleriniz dert görmesin ultrAslan .

davidvilla
17.Aralık.2012, 10:58
Hasan Ali diyorum ve hissediyorum. Gol atacak bu maç çok içime doğdu..

Haha helal ya bir de sag ayakla attı onu da söyleseydin keşke. Böyle eksik bilgiler vermeyelim arkadaşlar maç öncesi aaaa :D

Maça gelirsek söylenecek pek de bir şey yok. İki takım da oyun disiplininden uzak harala gürele bir futbol oynadı. Fenerbahce eski senelere kazandıgı maçlara göre cok daha iyi cok daha iyi sahaya yayılan ve topu rakip alanda tutabilen bir görüntüdeydi. Belki de son zamanlarda ilk kez oyun içinde Fb Gs'a bu kadar üstünlük sagladı. İki takım da pozisyon bulamadı ancak maç daha çok Gs yarısahasında geçti gibi geldi bana.

Ayrıca Meireles'in arma öpmesi falan yani açıkcası gülümsedim. Olası gelişebilecek eleştri fırtınasını başlamadan engelledi. Çakallık yaptı.
Keşke Aykut Kocaman da arma falan opseydi bize şov yapsaydı da adamın üstüne bu kadar gidilmeseydi.

Bu arada şu yoruma cok guldum;

Çilek Bekir'miş

Universal
17.Aralık.2012, 12:02
Benim gönlüm çok rahat bu maçtan sonra, şampiyonlukta ki en büyük rakibimiz bize şut çekemeden maç kazandı kendi evinde, bu onların kötü bir ekip olduğunu gösteriyor. Zaten bundan öncede yaptığı süpriz puan kayıpları ilede bu daha öncede gözükmüştü.

He biz iyimiyiz? Hayır berbatız. Bizde şut çekemeden maç bitirdik; ama topun hakimi olmak maç kazanacağın anlamına gelmiyor. Eğer ilk yarı 2-1 değil 1-2 bitse görüntü tam tersi olurdu.

Devre arasını kim iyi geçirirse o şampiyon olur. Beşiktaş'da, Antalya'da bu konuda her takım kadar iddialılar bana göre.

BaFraLı
17.Aralık.2012, 12:04
Maça iyi başladık pres yaparak, baskılı başladık. Duran toptan da Bekir'in hediyesiyle golü bulduk. Sonrasında Hasan Ali'de çok güzel bir gol attı. Selçuk İnan'ın frikiği de güzeldi. Kısaca tüm goller güzeldi.

Meireles'e çok sempati duyuyorum bende ama dün yaptığı hareketler çok saçmaydı. Hakem kırmızı kart pozisyonuna kadar iyi gidiyodu. Meireles'in kırmızı doğru bence.

Ama çıkarken yaptığı terbiyesiz hareketler ( tükürmeler,el kol hareketi yapmalar ) yüzünden bakalım kaç maç ceza alıcak ? Formayı öpmek falan hikaye. 1 Tane Fenerbahçe'li yok stadda sağa sola dönüp formayı öpüyor :) Galatasaray seyircisini tahrik etmek için yaptığınıda düşünmeden edemiyor insan. Yaptığı hareket günü kurtarmak, taraftarın gözünde hatasını affetmek gibi hareketlerdi bence.

Her neyse gayet güzel bir galibiyet oldu, iki takımıda tebrik etmek lazım.

Caner Galatasaray'ında ekmeğini yedi ama son derbilerde hep bi çirkeflik peşinde. Dün akşamda Eboue'ye cins cins hareketler yapıyordu.

Krasic gibi futbolculara bayılıyorum. Adama faul yapsan, kart versen dönüyor gidiyor topunu oynuyor. Rakiple, hakemle işi olmuyor. Bu tip futbolcuların oyun anlayışları çok iyi bence. Galatasaray'da da var tabi bu tip isimler.

hakan769
17.Aralık.2012, 12:05
Benim gönlüm çok rahat bu maçtan sonra, şampiyonlukta ki en büyük rakibimiz bize şut çekemeden maç kazandı kendi evinde, bu onların kötü bir ekip olduğunu gösteriyor. Zaten bundan öncede yaptığı süpriz puan kayıpları ilede bu daha öncede gözükmüştü.

He biz iyimiyiz? Hayır berbatız. Bizde şut çekemeden maç bitirdik; ama topun hakimi olmak maç kazanacağın anlamına gelmiyor. Eğer ilk yarı 2-1 değil 1-2 bitse görüntü tam tersi olurdu.

Devre arasını kim iyi geçirirse o şampiyon olur. Beşiktaş'da, Antalya'da bu konuda her takım kadar iddialılar bana göre.

dünkü maçta fb gs den daha kötüydü. 2-1 den sonra muslera yere bile yatmadi. senin için hep öyle rahat olsun

Universal
17.Aralık.2012, 12:07
dünkü maçta fb gs den daha kötüydü. 2-1 den sonra muslera yere bile yatmadi. senin için hep öyle rahat olsun

Kendi yazdığım yoruma bakıyorum sonra senin yorumuna bakıyorum. Zaten beim yazdığımı örnek vererek yazmışsın.

Yazıda ulaşmak istediğim amaç devre arası hamlelerle şampiyonluğun gelebileceğidir. Bu tek bizim için değil, Antalya ve Beşiktaş'da elde edebilir. Arada ki 5 puan fark 9 olsada sonuç değişmez.

Walter Sakana
17.Aralık.2012, 12:30
Taraftar "Gönül" kırdı!

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 2-1 yenerek rakibiyle arasındaki puan farkını 5'e çıkardığı maçın ardından Gökhan Gönül'ün Fatih Terim'e sarılması taraftarı kızdırdı.

http://img-ntvspor.mncdn.com/C/I/332/gonul2_FD6EU.jpg
,
"SİZİN YAZDIKLARINIZA KAHROLUYORUM"

Fenerbahçe taraftarı sosyal medya aracılığıyla Gökhan Gönül'e tepki gösterdi. Gökhan da maçın ardından üzüntüsünü, Twitter hesabından, ''6 yıl boyunca terimin son damlasına kadar terlettiğim bu forma altında kaybettiğimiz maçlardan sonra çok üzüldüğüm günler oldu ama bugün sizin yazdıklarınıza kahroluyorum. Benim Fenerbahçeliliğimden şüphe duyanlar var, inanamıyorum'' ifadeleriyle dile getirdi.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/78613/taraftar-gonul-kirdi
-----------------------------------------
Yuh diyorum artık, fanatiklik ne boyutlara ulaşmış. Yazık, bari Gökhan'a yapmayın...

Universal
17.Aralık.2012, 12:36
Az önce bir taraftar sitesinde yazdım, yapılanlar art niyetlidir. Gökhan Gönül Fenerbahçe'yi tutmuyor; ama tutanlardan daha çok savaşıyor.

Uğur Boral, Almanya karşısında 2008'de öne geçtiğimizde GG'den daha çok sarılırlardı eğer sahada olsalardı o laf söyleyenler.

hakan769
17.Aralık.2012, 12:38
en güzelide bu

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/293266_471549209570446_2065950127_n.jpg

hakan769
17.Aralık.2012, 12:43
Gs Fb Koreografi

Walter Sakana
17.Aralık.2012, 13:42
G.Saray, F.Bahçe'ye hükmen yenilecekti!

Çok büyük hata son anda fark edilince, ucuz atlatıldı.

Sahada 6 yabancısı olan Galatasaray'da Elmander de oyuna girecekti. Şükrü Hanedar, hatayı son anda fark etti

Galatasaray, maçın uzatma dakikalarında hükmen yenilginin eşiğinden döndü.

Terim, 6 yabancı hakkını Muslera, Amrabat, Melo, Riera, Dany ve Eboue'den yana kullanırken, karşılaşmanın son anlarında Burak'ın yerine Elmander'i oyuna almak istedi.

Ancak takımın idari koordinatörü Şükrü Hanedar yapılan hatayı son anda fark ederek, oyuna 7. yabancının girmesini engelledi.(Skorer)

Universal
17.Aralık.2012, 13:45
Daha öncede Terim'in başına böyle bir olay gelmişti. Bazen oyunu göremiyebiliyor. Yardımcıların hatırlatması çok önemli.

davidvilla
17.Aralık.2012, 13:51
+yabancı muhabbeti zaten garip kural. Ama alıştık ülkemizdeki garipliklere problem yok. Keşke öyle bir hataya düşselerdi de konu tartışmaya acılsaydı

Walter Sakana
17.Aralık.2012, 13:53
http://fotocdncube.gazetevatan.com/newpics/news/171220121122303794778_2.jpg

Türk Telekom Arena'daki derbinin ardından sarı-kırmızılı bir taraftar, Kocaman'la fotoğraf çektirmek istedi. Moralsiz ve son derece düşünceli olduğu gözlenen sarı-lacivertli takımın teknik direktörü, Galatasaray taraftarını kırmadı ve onunla fotoğraf çektirip örnek bir dostluk görüntüsü verdi.

Lucas Neill
17.Aralık.2012, 13:59
http://s1.directupload.net/images/121217/mezgdm5k.swf

Burada acik ve net bir sekilde hakemin yüz ifadesi tükürük yemis gibi gözüküyor. Umarim hakem bunu rapor eder basin bunu da yazin.

uAburak89
17.Aralık.2012, 14:04
Yabancı konusunda Fatih Terim basın toplantısında açıkladı, 7 yabancı olacağını biliyorduk, Elmander oyuna girmeyecekti sadece hazır ol dedik kendisine dedi.

BaFraLı
17.Aralık.2012, 14:09
http://s1.directupload.net/images/121217/mezgdm5k.swf (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fs1.directupload.ne t%2Fimages%2F121217%2Fmezgdm5k.swf)

Burada acik ve net bir sekilde hakemin yüz ifadesi tükürük yemis gibi gözüküyor. Umarim hakem bunu rapor eder basin bunu da yazin.

Bence zaten burada ya küfür ediyor, ya hakaret ediyor yada en kuvvetliside tükürüyor gibi görünüyor hakemin de surat ifadesinden, tabi bunlar benim tahminim. Hepsini geçelim tam soyunma odasına doğru giderken dönüp birde el kol hareketi yapıyor.

Hakemde bunları raporuna yazmassa zaten bıraksın hakemliği falan. Es geçilecek şeyler yapmadı ki adam dün akşam. Yani ne ceza vericekler merak ediyorum.

ReaList
17.Aralık.2012, 14:13
Hakemin o kısa süre içinde yapmış olduğu çifte standart (Meireles çekilince değil kart vermek faul bile çalmaması, Meireles çekince ikinci sarıdan atılması) ne kadar yanlışsa,

Karttan sonra Meireles'in göstermiş olduğu tavırlar bir o kadar yanlıştı. 4 ile 6 maç arası ceza görebilir, Formada armayı öpmeler falan ne diyeyim, Fenerbahçelileri kandırmanın kolay yolunu o da bulmuş.

davidvilla
17.Aralık.2012, 14:34
http://fotocdncube.gazetevatan.com/newpics/news/171220121122303794778_2.jpg

Türk Telekom Arena'daki derbinin ardından sarı-kırmızılı bir taraftar, Kocaman'la fotoğraf çektirmek istedi. Moralsiz ve son derece düşünceli olduğu gözlenen sarı-lacivertli takımın teknik direktörü, Galatasaray taraftarını kırmadı ve onunla fotoğraf çektirip örnek bir dostluk görüntüsü verdi.

Aykut Kocaman'ın kartonu mu o ya ? :) Gerçek değil gibi

davidvilla
17.Aralık.2012, 14:36
Hakemin o kısa süre içinde yapmış olduğu çifte standart (Meireles çekilince değil kart vermek faul bile çalmaması, Meireles çekince ikinci sarıdan atılması) ne kadar yanlışsa,

Karttan sonra Meireles'in göstermiş olduğu tavırlar bir o kadar yanlıştı. 4 ile 6 maç arası ceza görebilir, Formada armayı öpmeler falan ne diyeyim, Fenerbahçelileri kandırmanın kolay yolunu o da bulmuş.

Dostum o yanlış değil. Meireles'in cekildiği pozisyonu gormemiş olaiblir yakalayamamış olabilir. Yani bir hata yaptı. Ancak meireles'in pozisyonunda da dogruyu yaptı. Adam ne yapsın hee orada vermedim burada da vermiyim mi desin ? 2 hata birden mi yapsın? Yanlış düşünüyorsun.
O da maçtaki tek bariz hatasıydı. Meireles kalibresinde bir oyuncu da o pozisyona takılıp maçtan kopmayacak yani 17 yasında mı bu adam?

ReaList
17.Aralık.2012, 14:45
Dostum o yanlış değil. Meireles'in cekildiği pozisyonu gormemiş olaiblir yakalayamamış olabilir. Yani bir hata yaptı. Ancak meireles'in pozisyonunda da dogruyu yaptı. Adam ne yapsın hee orada vermedim burada da vermiyim mi desin ? 2 hata birden mi yapsın? Yanlış düşünüyorsun.
O da maçtaki tek bariz hatasıydı. Meireles kalibresinde bir oyuncu da o pozisyona takılıp maçtan kopmayacak yani 17 yasında mı bu adam?

Yalnız ben iki pozisyonda da hakem hatalı karar verdi demedim, çifte standart var dedim, benzer iki pozisyonda birine vermedi diğerine verdi. Bunun hakemin hatası olduğuna ikimiz de katılıyoruz, Yoksa Meireles'in yaptığı faul'den sahayı terk edene kadar yaptığı her şey yanlış.

davidvilla
17.Aralık.2012, 14:51
Yalnız ben iki pozisyonda da hakem hatalı karar verdi demedim, çifte standart var dedim, benzer iki pozisyonda birine vermedi diğerine verdi. Bunun hakemin hatası olduğuna ikimiz de katılıyoruz, Yoksa Meireles'in yaptığı faul'den sahayı terk edene kadar yaptığı her şey yanlış.

Cifte standard olduguna katılmıyorum hakem hareketi gormedi orada. Omuz omuza diye dusundu, cektigini anlayamadı. Mesela orada cekti diye faul calsa ve sarı kart vermese öbür tarafta verse işte o zaman cifte standard diyebiliriz. Ama adam faulu algılayamadı orada. Hataydı yani. Faulu kaçırdı.

europeanconquer
17.Aralık.2012, 15:01
Sen git 6 yıllık Gökhan'ı sırf sportmenliğinden dolayı eleştir,6 aylık Meireles'i gördüğü kırmızı kart ve yaptığı çirkin hareketlerden sonra sırf armayı gösterdi diye göklere çıkar.Yazık.

Walter Sakana
17.Aralık.2012, 15:01
Markus Merk
"Bana göre Halis Özkahya, Meireles konusunda doğru kararlar verdi. Son zamanlarda izlediğim en iyi maçlardan birisiyldi. Halis Özkahya, olağanüstü bir performans gösterdi."

Ahmet Çakar
"Bence birinci dakikadan 90. dakikaya kadar çok ama çok iyi bir yönetim gösterdi. İnanılmaz soğukkanlı, sakin ve oyuncularla ilişkisi kusursuz. Ne çok sert, ne de bazı hakemlerimiz gibi sürekli oyuncuyla konuşur halde. Yani tatlı sert ve otoriter duruşu, maçı kontrolünde çok önemliydi. Aslında maçta fazla da bir kritik pozisyon yaşanmadı. Gösterdiği tüm kartlar yerindeydi. Oyunculara "Ben buradayım. Dikkatli olun" dedi. Son yılların en hatasız ve en disiplinli derbilerinden birini yönetti."

Erman Toroğlu
"Meireles'in Yekta Kurtuluş'u arkadan çekmesi sarı kart. Yani hakemin sarı kart ve ikinci sarı karttan kırmızı kart kararı doğru."

Ömer Üründül
"Halis Özkahya, bir tek orta alanda Meireles'i sinirlendiren Yekta'nın açık faulünü devam ettirmenin dışında yardımcıları ile birlikte çok başarılı bir yönetim gösterdi."

Bir tek Bünyamin Gezer'in değerlendirmesini bulamadım, dün programı da izlemediğim için ne dediğini bilmiyorum. Ama bunlardan farklı olduğunu da sanmıyorum.

ReaList
17.Aralık.2012, 15:15
Sen git 6 yıllık Gökhan'ı sırf sportmenliğinden dolayı eleştir,6 aylık Meireles'i gördüğü kırmızı kart ve yaptığı çirkin hareketlerden sonra sırf armayı gösterdi diye göklere çıkar.Yazık.

Burası Türkiye, Meireles olası bir büyük cezada uzun süre takımını yalnız bırakacak. Zaten takımın orta sahası kötü, o olmadığı zaman daha da beter oluyor, durum böyleyken yaptığı gereksiz hareketler bize belki de pahalıya mal olacak ama o parasını takır takır alıp oturacak. Kulağını çeken veya ona tepki gösteren olur mu ? Tartışılır, armayı öptü ya O bize yeter.

Gökhan'a gelecek olursak yine bu aşırı fanatik topluluğun anlamayacağı derecede futbol içinde realist bir adam, takımını seviyor ama fanatiklik gözünü kör etmeden yapıyor bunu. Gösteriş için yapan bir adam da değil çünkü örneği çok. Yukarıda bu anın bir resmi paylaşılmıştı, Eminim Gökhan'a hakarete varacak derecede söylenenlerin en büyük öfkesi o karedeki 3'lü portredir.

europeanconquer
17.Aralık.2012, 15:34
Valla abi Gökhan'ı eleştiren kişilerin bir yandan da Meireles'i övdüğünü düşünüyorum şahsen.Demek ki taraftarın gözüne girmek gösterişten ibaretmiş.

uAburak89
17.Aralık.2012, 16:41
Mehmet Topal Fenerbahçe'ye transfer olduğunda acaba küfür edilir mi, tepki çeker mi merak konusuydu. Kendisine en ufak bir tepki olmadı, düzgün adam olunca karşılığını alıyor insan.

Maç sonunda da tebrik etmiş soyunma odasına gelip;

http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/topaldan-galatasaraya-ziyaretSXHBQ307574SXQ

Fatih Terim Süper Final'deki mağlubiyetten çok etkilenmiş, o gün hırsla saldıran anlayışın sonucu hüsran olmuştu, dün ise daha kontrollü oyun vardı, gerçi pek beceremiyoruz bunu. İyi oynayıp kaybetmektense vasat bir oyunla kazanmak daha iyi. Gönül istiyor ki iyi oynayıp kazanalım ama o da her zaman kolay olmuyor.

Rüzgar artık arkamızda ben buna inanmaya başladım, önceden Alex korner atarken bile tedirgin oluyordu herkes şimdiyse Selçuk free-kick için topun başına geçtiğinde fotoğraf makineleri hazırlanıyor, sanal alemde onlarca fotoğraf dolaşıyor o anlara ait bu çok ciddi bir güven ve inanç göstergesi bence. Bu galibiyet ile Fenerbahçe'ye karşı oynanan maçlarda takıma olan güven bir kat daha arttı, sıra geldi Kadıköy'deki 3 maçlık beraberlik serisini galibiyet ile bozmaya.

William Rookwood
17.Aralık.2012, 17:15
Bir takım şut çekmeden kazanıyorsa şöyle düşünmek lazım birde şut çekseydi ne olurdu? Fenerbahçe çok şut çekmiş sanki gol dışında tehlikeli pozisyonları yok. Bir Melo'nn pozisyonu var Volkan'ın çıkardığı :)

Lucas Neill
17.Aralık.2012, 18:38
Meireles sifir kirmizi kartim var benim kariyerimde o yüzden hareketi yaptim demis. Burda da detayli olarak acikliyor.

http://img703.imageshack.us/img703/3711/ateuy9cyaalprj.jpg (http://img703.imageshack.us/i/ateuy9cyaalprj.jpg/)

uAburak89
17.Aralık.2012, 18:48
Cristian çok zeki ve uyanık bir adam, gerçi etkili olamadı ama yine de düşüncesi zekice.

Geçen seneki free-kick golü;

http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/703396228.png?key=641352&Expires=1355756311&Key-Pair-Id=APKAIYVGSUJFNRFZBBTA&Signature=HKMw-5pFvobzS51XPlUzs5v4~wDVzgxrb7onTYjGJ3-RKopIxuLaz-8NL8G3sJ6BGqhKdCHrCZSskP7aLJFvhb3KGeWUlsghIvNqQr1D KStSy33~vdVihXMy~11Lse7g6HCiovGg0TgqFSUlxogm6DyULp 2BYVRfYirJ0cF1PaY_

Dün akşamki free-kick golü;

http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/703396572.png?key=718374&Expires=1355756311&Key-Pair-Id=APKAIYVGSUJFNRFZBBTA&Signature=AsCz0yXKcnkboakeqN211BiDKQlhKhPuFByGinwl CS7OotaVUz5UoXsTBxHJMvZztok95q5pr1IJBlbCzWdvzTpJ2h cnYi-060529RcQH2-4mdpo7kcHX1j3ZScstSwZ7GN9IQvCmC2Ko9OXEDawxKQ0cjKSX YhaoDmI06RDXr4_

davidvilla
17.Aralık.2012, 19:08
Hakemin raporu cıkmış, tükürük var diyor. 7 maç falan alır.

hakan769
17.Aralık.2012, 19:23
yüzde yüz tükürmüş. armayı öpünce can ciğer kuzu sarması vay be.

furkan58
17.Aralık.2012, 19:33
http://s1.directupload.net/images/121217/mezgdm5k.swf

Vay be ne göz varmış sende arkası dönük adamın tükürdüğünü anlayabiliyorsun. Hatta insanların yüz ifadelerinden tükürük yemiş olup olmamasını anlıyorsun özel yetenek olsa gerek.

hakan769
17.Aralık.2012, 19:49
Hareketin karşılığı 8-12 maç

17 Aralık 2012 17:33 NTVSpor.net

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Halis Özkahya'nın kırmızı kart gösterdiği Meireles ile ilgili raporu belli oldu. Özkahya, raporunda Portekizli oyuncunun kırmızı kart sonrası kendisine tükürdüğünü ve centilmenlik dışı hareket yaptığını yazdı.

http://img-ntvspor.mncdn.com/C/I/332/mei6_NP3S4.jpg

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Halis Özkahya'nın kırmızı kart gösterdiği Meireles ile ilgili raporu belli oldu. Özkahya, raporunda Portekizli oyuncunun kırmızı kart sonrası kendisine tükürdüğünü ve centilmenlik dışı hareket yaptığını yazdı.
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde gördüğü kırmızı kartın ardından hakem Halis Özkahya ile karşı karşıya gelen Portekizli oyuncu Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevkediliyor. Hakem Halis Özkahya'nın raporu da Meireles için iç açıcı değil.
Özkahya raporuna Meireles'in kendisine tükürdüğünü ve centilmenlik dışı harekette bulunduğunu yazdığı iddia edildi. Disiplin talimatının 42. maddesinin birinci fıkrasına göre ise bu hareketin karşılığı 8-12 maç arası men cezasının verilmesini öngörüyor. Buna göre kupa maçında Sivasspor'a karşı forma giyemeyecek Meireles'in yapacağı savunma sonrasında cezası netleşecek.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/78652/hareketin-karsiligi-812-mac

uAburak89
17.Aralık.2012, 19:58
En fazla 5 maç ceza alır, tahminim 4.

MeMo
17.Aralık.2012, 20:01
"Ovv bakalım şimdi ne ceza alacak?" neden sadece Fenerbahçe'ye yönelik bir şımarıklık?

Ralph
17.Aralık.2012, 20:03
Eğer yazılan "en az 8 maç ceza" civarında bir ceza alırsa rekor bir ceza verilmeli. Zira oyuncu çok yüksek bir maaş alıyor. Sorumsuzca bir hareket.

hakan769
17.Aralık.2012, 20:06
NTVSpor kendi verdiği haberi kaldırmış şimdi sayfasından.

Kaka Leite
17.Aralık.2012, 20:06
Bu hareket savunulamaz her ne olursa olsun tükürmek nedir yahu ?

En ağır cezayı alır umarım onun gibi birisinden beklemezdim, öptüğü armaya saygısızlık yapanı da ilk kez gördüm. (Tabii durum böyle ise)

hakan769
17.Aralık.2012, 20:14
MEIRELES KENDİNİ SAVUNDU

Derbide kırmızı kart gören Raul Meireles kendini savundu. Portekizli oyuncu, gördüğü kırmızı kartın doğru olmadığını ve kesinlikle hakeme tükürmediğini söyledi.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/78656/meireles-kendini-savundu

MEIRELES'E CEZA KAPIDA!

Derbide gördüğü kırmızı kartın ardından Halis Özkahya ile karşı karşıya gelen Meireles'e ceza kapıda... Hakemin raporunda Portekizli oyuncunun kendisine tükürdüğünü yazdığı iddia ediliyor. İddia doğru ise Meireles 8-12 maç ceza alacak.

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/78652/meirelese-ceza-kapida

darkkobal123
17.Aralık.2012, 20:17
Tükürüp tükürmediği net belli olmuyor. Tamamen hakemin inisiyatifine kalmış birşey bence.

uAburak89
17.Aralık.2012, 20:19
"Ovv bakalım şimdi ne ceza alacak?" neden sadece Fenerbahçe'ye yönelik bir şımarıklık?

Haha. Yapma ya, bu kadar da yapma artık. Engin Baytar için yazılıp çizilenleri ne çabuk unuttun ? Sınır dışı edilsin denmediği kaldı, çocukluğuna kadar inildi.

Kural ortada, Engin de kendine göre haklıydı, Meireles de. Ama gerçekler değişmiyor, her atılan böyle yapacaksa işimiz var. Ayrıca, Melo çift sarıdan atıldığında portekizce küfür etmiş ekstra ceza alacak haberleri de gözünden kaçmış herhalde. 1-2 maç önceydi oysa ki.

MeMo
17.Aralık.2012, 20:34
Haha. Yapma ya, bu kadar da yapma artık. Engin Baytar için yazılıp çizilenleri ne çabuk unuttun ? Sınır dışı edilsin denmediği kaldı, çocukluğuna kadar inildi.

Kural ortada, Engin de kendine göre haklıydı, Meireles de. Ama gerçekler değişmiyor, her atılan böyle yapacaksa işimiz var. Ayrıca, Melo çift sarıdan atıldığında portekizce küfür etmiş ekstra ceza alacak haberleri de gözünden kaçmış herhalde. 1-2 maç önceydi oysa ki.

Meireles zaten ceza alacak 3-4 maç fazlası saçmalık olur. Engin Baytar gibi yakasına yapışıp hakem için direk fiziksel tehdit oluşturmadı ya.

Kim ne konuşmuş beni ilgilendirmiyor açıkçası zaten. Melo'ya rakibine kafa attığı için, Elmander'e rakibin ayağına bastığı için, Baros'a ve Fatih Terim'e küfürleri için ceza gelmesi şu an için ulaşılmaz bir ütopya.

Bunun yanında Türk futbol tarihindeki görüntülerden gelen cezaların %90'dan fazlasının Fenerbahçe'ye gelmiş olduğu gerçeği var. Bu şımarıklığı yaratan da budur.

Ortam bu iken Türk futbolunda Engin'in çocukluğuna inenler Meireles'e ne yapar sence?

uAburak89
17.Aralık.2012, 20:45
Hiçbir kısmına katılmıyorum, ama böyle yapman da güzel senin gibi düşünen çok kişi olsa bu adam bunu yine yapar, yine ceza alır bu bizim için iyi olur sonuçta iyi oyuncu.

Engin Baytar kuralları diye bir şey yok, adam en üst seviyeden ceza aldı zaten. Ne yani şimdi 8 maç ceza alsa fiziksel tehdit yoktu demek mi mantıklı ? Kıstas bu mu bundan sonra ?

Sana göre ceza alması gereken kişilerin ceza almamış olması da gerçekleri değiştirmiyor. Her maç video görüntülerine bakarak ceza mı verilecek bunun tek örneği var o da Emre, sen vermeden ben vereyim.

Meireles'in yaptıkları terbiyesizlik, tükürme meselesi net değil, hakem gerçekten tükürdü dediyse o da yakasından silkmek kadar az bir şey değil. Yaptığı hareketleri sevimli göstermek için sıfır demek istedi diyenler var, bu neyin şımarıklığı esas ? Parmağını sokup çıkarırken de biber dolmasını seviyorum demek istedi herhalde.

Engin'i savunan Galatasaraylı'lara çıkışırken, gülerken aynı pozisyona sokuyorsun kendini. Adam 60'da oyundan düştü, maçın en kötüsüydü, zaten yok gibi bir şeydi sahada, atıldı kendine olan siniri hakemden çıkardı. Çıkarken de formayı öptü kurtardı kendini, mağlubiyete kılıfı da hazırlamış oldu. Bazılarına da savunmak düştü.

Meireles için hiç de bir şey yapılmıyor ortada bir linç falan yok. "Hırsızın hiç mi suçu yok" durumuna dönüyor olay. Hakem raporuna küfür etti bana, tükürdü, cinsel tercihime yönelik işaret yaptı yazdıysa yapacak bir şey yok, abartma falan da yok. Ha tabii olayı biz zaten hakemin böyle yapacağını biliyorduk, hakem Galatasaray'ın adamına da getirebilirsin ona da şaşırmam.

C h A o S
17.Aralık.2012, 20:54
Raporda tükürük ve el işareti yazılmışsa ceza alır.Meireles yapmadım desede raporda yazana göre kannımca karar verilir.Yoksa normal olarak 1 maç alır.Sporx'de felan hakemin tükürüğü rapor ettiği yazıyor.Kurallar 6-8 maç gerektiriyorsa en hafifi olan 6 maç alır.Sonra itirazla 5 maça felan iner.Sonuç olarak gözüken Meireles tek maçla yırtamayacak gibi.Bence tartışmaya gerek yok.Sanırım PFDK'ya sevk edilip edilmemesi yarın belli olur.Perşembe günleride cezalar açıklanıyor diye biliyorum.

europeanconquer
17.Aralık.2012, 20:57
5 maç ceza gelir.

OrcunFB
17.Aralık.2012, 21:14
4-5 maç alır. Ama doğrusu en az 7 maç.

ThersoN
17.Aralık.2012, 21:16
Meireles Konusu

Hareket kötü niyetli olarak değerlendirilmeyebilir fakat tükürük net ve açık, maçı izlerken kahvede herkes tükürüğü farketti yani o gerginlik anında, bundan sonrası hakemin raporunda ne yazdığına bakar.. Kimi yorumculara göre ikinci sarı kart yanlışmış fakat her ne olursa olsun bu denli itiraz edilmemeliydi, bu durumu Meireles'in ilk GS derbisi gerginliğine vermek lazım; yoksa kariyerinde sıfır kırmızı kartı olan biri bu kadar olay çıkarmamalıydı.

Maç Yorumu

İki takım da iyi oynamadı. Genelde böyle maçlarda FB kazanırdı. Bu sefer şans GS'ın yanında oldu. Selçuk'un zekası mı diyelim Volkan'ın hatası mı diyelim bilmiyorum ama o güzel frikik maçı bize çevirdi. Ondan sonra Fatih hoca normalde yapmadığı bir şekilde skorun üzerine yattı. Bence iyi yaptı ve yapması gerekeni de yaptı. Geçen sene Arena'da GS'ın kaybettiği maçlara bakarsak iyi oynayan pozisyon yakalayan rakibini hapseden bir GS olmasına rağmen puan alınamamıştı. Bundan dolayı bu sefer hoca böyle bir strateji çizdi ve başarılı oldu. Sonuçta farklı kazanan da 3 puan alıyor. Meireles'in atılması oyunu çok etkilemedi aslında, zaten topun arkasında durma olayını pek beceremeyen GS'ye karşı FB bir kaç ciddi atak yakaladı fakat değerlendiremedi. Sonuç olarak geçen sene oynuyoruz ama yenemiyoruzdan ders alarak gerektiği gibi oynayıp istediğimizi aldık. Umarım bu puan farkını uzun süre koruruz; zira çok saçma puanlar kaybedecek gibi bir his var içimde özellikle ŞL maçlarının oynanacağı haftalarda puan kaybı bekliyorum.

RaSenGan
17.Aralık.2012, 21:39
Şimdi sıra Kadıköy'e şampiyon olarak çıkmakta :) Orda kupayı aldık zaten ama oraya şampiyon olarak çıkmak da ayrı güzel olur.

MeMo
17.Aralık.2012, 21:45
Şimdi sıra Kadıköy'e şampiyon olarak çıkmakta :) Orda kupayı aldık zaten ama oraya şampiyon olarak çıkmak da ayrı güzel olur.

Evet çok güzel oluyor :)

Ralph
17.Aralık.2012, 21:46

Sakin ol şampiyon :)

europeanconquer
17.Aralık.2012, 21:59

Eğer şampiyon olacaksak bunun yine Kadıköy'de olmasını isterim.

Escochae
17.Aralık.2012, 22:00

Bizim 100.yılımızda yaptığımız gibi mi :)

zeck17
17.Aralık.2012, 22:05
Bizim 100.yılımızda yaptığımız gibi mi :)

aynen öyle :) ama ben şahsen tekrar bir sulu derbi görmek istemiyorum

Eğer öyle bir durum olursa aziz yıldırım'ın da alkışlamasını beklemiyor değiliz :D

hakan769
17.Aralık.2012, 22:20
gider şampiyon oluruz.

Lucas Neill
17.Aralık.2012, 23:14
Bu sefer isiklari falan kapatip yakmazlar sanirim heryeri.

uAburak89
17.Aralık.2012, 23:20
Selçuk'un free-kick gollerine bakarken dikkatimi çekti, geçen sene Tolga'ya attığı gol ile dün attığı gol aynı neredeyse. İkisinde de kalecileri çaresiz bırakıyor, iki kaleciye de iki gol atmış durumda.

Cengo
17.Aralık.2012, 23:27

17 maç sonrasını düşünmek nedir? O gün şampiyonluk şansın olup olamayacağı bile belli değil. Şöyle anlamsız şeyler yazmayın. Çok komik bu yazılar. Böyle dalga geçmiş olmuyorsunuz.

attirson
17.Aralık.2012, 23:46
17 maç sonrasını düşünmek nedir? O gün şampiyonluk şansın olup olamayacağı bile belli değil. Şöyle anlamsız şeyler yazmayın. Çok komik bu yazılar. Böyle dalga geçmiş olmuyorsunuz.
Sadece bunları alıntıla ve bekle derim. :)

furkan58
18.Aralık.2012, 00:37

Sami Yen'e şampiyon gelmemiz gibi mi ? Öyle bi şans yakalayında biz su atmayız merak etmeyin :)

Bu sefer isiklari falan kapatip yakmazlar sanirim heryeri.

Yok canım en fazla su atarlar bkz. sulu derbi.

Facx
18.Aralık.2012, 00:42
Sami Yen'e şampiyon gelmemiz gibi mi ? Öyle bi şans yakalayında biz su atmayız merak etmeyin :)

Yok canım en fazla su atarlar bkz. sulu derbi.

Su atmıcağınız konusunda şüphemiz yok zaten yoksa stadı nasıl yakıcaksınız dimi

Alicanfmfan
18.Aralık.2012, 00:47
Ne yani, ne bekliyordunuz ? Açıklamalarında tükürdüm mü diyecekti ? O anı izledimde hakikaten tükürüyor, hakemin gözünü kapatışından belli. Şimdi çıkıp herkes ''Arkası dönük adamın tükürdüğünü nasıl anlarsınız? '' falan diyecek ancak insani reflekslere dikkat edince, çok net anlaşılıyor bence.

meddah
18.Aralık.2012, 00:56
Niye kimsenin aklına gelmiyor, bilmiyorum; o mesafeden, 80 dakikadır paldır-küldür koşmakta olan bir futbolcu, "seni seviyorum" diye fısıldasa bile muhatabının suratına bir miktar tükürük saçar muhtemelen.

Hakem raporunu beklemekte fayda var.

lexoqe
18.Aralık.2012, 01:05
Sahada 6 yabancısı olan Galatasaray'da Elmander de oyuna girecekti. Şükrü Hanedar, hatayı son anda fark etti.
Galatasaray, maçın uzatma dakikalarında hükmen yenilginin eşiğinden döndü.

Terim, 6 yabancı hakkını Muslera, Amrabat, Melo, Riera, Dany ve Eboue'den yana kullanırken, karşılaşmanın son anlarında Burak'ın yerine Elmander'i oyuna almak istedi. Ancak takımın idari koordinatörü Şükrü Hanedar yapılan hatayı son anda fark ederek, oyuna 7. yabancının girmesini engelledi.

Fenerbahçe'den Kural İhlali!
Fenerbahçe'ye derbide kural ihlali yaptığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ceza kapıda.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu sezon başından itibaren geçerli olmak üzere uygulamaya koyduğu "takımlar, 18 kişilik maç kadrolarında alt yapıdan (21 yaş altı) bir oyuncu bulundurmak zorundadır" kuralını Fenerbahçe'nin, Galatasaray derbisinde ihlal ettiği ortaya çıktı.

Ceza geliyor
Bu kurala uyan herhangi bir futbolcunun kadroya alınmaması kural ihlaline sebep olurken, Sarı-Lacivertli takım bu ihlalden dolayı 50 bin TL para cezası ödemek zorunda kalacak.

Bu arada puan farkını 5'e çıkartmak güzel :)

Walter Sakana
18.Aralık.2012, 01:11
Maçta Meireles'in sakatlandığı pozisyonda Fenerbahçe'li oyuncular topu taca attıktan sonra Galatasaray'dan da Hamit topu rakip yarı alanda taca attı hatırlarsanız.

İddiaya göre Fatih Terim, Hamit topu taca attıktan sonra oyuncularına pres talimatı vermiş. Bunu gören Fenerbahçe kulübesi de buna tepki göstermiş. Yardımcı antrenör İsmail Kartal alkışlayarak protesto etmiş, Terim de İsmail Kartal'a kızmış.

Ardından da Fenerbahçe'li oyuncuların Hamit'e tepkisi var ki benim maçta gördüğüm kadarıyla topu attığı yere tepki göstermişlerdi (o konuda hak verdim, hiç sevmediğim bir hareket). Sonrasında Kartal'ı Aykut Kocaman sakinleştirmiş.

http://live.sporx.com/futbol/superlig/derbideki-gizli-kavgaSXHBQ307616SXQ

Bu pozisyonun biraz yanlış yorumlandığını düşünüyorum. Daha doğrusu tartışma yaşandığı doğru da nedeni yanlış yansıtılmış bence. Orada tartışmanın nedeni Hamit'in topu çok uzak yerden taca atmasıydı. Dikkat edin alttaki resimde, zaten Caner'in tepki gösterdiği de oydu. Eliyle topu attığı yeri gösteriyor "böyle mi iade ediyorsun" der gibi.

http://live.sporx.com/img/2012/12/17/derbi8.jpg

Neden bu şekilde düşünüyorum, çünkü maçta hatırladığım kadarıyla o pozisyon sonrası pres yapılmadı. Ayrıca resimlerden de belli oluyor.

Fatih Terim'in pres yapın işareti buymuş:
http://live.sporx.com/img/2012/12/17/derbi4.jpg

Bu da tacın kullanılacağı an:
http://live.sporx.com/img/2012/12/17/derbi6.jpg

İddia doğru, yanlış bilemem. Doğruysa tepkilerinde haklılar. Yanlışsa da Hamit'e tepkilerinde haklılar. Diğer yandan Hamit'in yaptığını çoğu takım ve oyuncu yapıyor maalesef. Ve ben de nefret ediyorum bundan. Hamit kendi açısından bakıldığında, çoğu zaman kendisine, kendi takımına yapılanı yapıyor. Yarın öbürgün Fenerbahçe'liler de benzer bir hareket yapsa onlar da kendilerine yapılanı yapmış olacak. Ama bir futbolsever olarak bakıldığında sportmenlikle yakından uzaktan alakası yok bu hareketin. Buna artık federasyon mu, Uefa mı, Fifa mı kim el atarsa atsında bir çözüm üretsinler artık. Mesela hakemler böyle bir durumda "topu iade edecek misiniz" diye sorsun topu dışarı atan takıma, olumlu yanıt alırsa adil bir yerden kendisi başlatsın oyunu. Bu tarz bir kural getirilebilir.

RaSenGan
18.Aralık.2012, 01:19
http://c1212.hizliresim.com/14/k/h06h7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Yazık çok yazık.

Özgür Çetin
18.Aralık.2012, 02:09
Bu yaşıma kadar sıfır kırmızı kart gördüm manasında da yapmışl olabilir amntıklı aslında..

Rsa
18.Aralık.2012, 02:32
Yazık derken? Daha ceza açıklanmadı.

Lucas Neill
18.Aralık.2012, 02:37
http://c1212.hizliresim.com/14/k/h06h7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Yazık çok yazık.

3. fotoda da biber dolmasi sevdigini söylüyor zaten hakeme.

davidvilla
18.Aralık.2012, 10:37
Bir maç kazanmakla yine şampiyon olmuşuz:) Ey benim güzel ülkemin güzel taraftarı :)
FB-Gs yılda en az 2 ve en cok 5 olmak üzere her zaman karşılaşıyor, kaybedilir,kazanılır,berabere kalınır. Gülünür eğlenilir geçilir. Ama hala iki tarafta da savunulmaması gereken aksine yerilmesi gereken olaylar destek buluyor. Bunları genelde 15-21 yas arası futbolseverler yapıyor. Maç oynandı bitti 3 puan aldık olay bundan ibaret daha sezon sonuna yıllar var. Rakiple dalga geçmenin de bir sınırı vardır iyice abartıp kırıcı olmanın manası yok.

Sekopej
18.Aralık.2012, 10:44
5 maç ceza alsa kupa maçlarında cezasını çekmiş olacak, tatilini uzatmış oldu eğer erken gitmesine izin verilirse.

Sezer bu nedenle ilk 11'e girer artık ve kalıcı olacak performansı gösterir umarım.

hakan769
18.Aralık.2012, 12:16
kupa maçlarının hepsi arka arkayamı oynanıyor? çok saçma.

Universal
18.Aralık.2012, 12:31
Aziz Yıldırım, deplasman yasağı hakkında TFF ve GSB'in Fenerbahçe taraftarının girmesine izin verdiği karşılığında da çıkacak her olaya kendisinin kefil olacağını söylemiş. Ama Gatasaray yönetimi istemediği için seyirci gitmemiş. Bu nedenle 33. haftada hiçbir şekilde Galatasaray taraftarı Kadıköy'de olmayacakmış. Buna izin vermeyeceklermiş.

Universal
18.Aralık.2012, 12:32
kupa maçlarının hepsi arka arkayamı oynanıyor? çok saçma.

Bütün maçlar devre arasında.

cureshot
18.Aralık.2012, 12:54
Bu yaşıma kadar sıfır kırmızı kart gördüm manasında da yapmışl olabilir amntıklı aslında..

"I have never seen a red card in my career." demek seksen senedir Premier League'de oynayan bir futbolcu için zor olmasa gerek.

Universal
18.Aralık.2012, 13:00
"I have never seen a red card in my career." demek seksen senedir Premier League'de oynayan bir futbolcu için zor olmasa gerek.

Bunu kullanırken görsellik katmakda zor olmasa gerek. Sonuçta bunu burada ki herkes bilirki bir konu hakkında açıklama yaparken göz, yüz mimik ve jestleri ile ellerinle bir şey ifade etmek her zaman daha iyi bir iletişim sağlar.

cureshot
18.Aralık.2012, 13:03
Bunu kullanırken görsellik katmakda zor olmasa gerek. Sonuçta bunu burada ki herkes bilirki bir konu hakkında açıklama yaparken göz, yüz mimik ve jestleri ile ellerinle bir şey ifade etmek her zaman daha iyi bir iletişim sağlar.

Hocam benim dediğim şeyi derken refleksif olarak o işareti anlık olarak yapmayı ben de mazur görebilirim de adam bildiğin gözüne gözüne sokuyor yani. Ayrıca son okuduklarıma göre, yanlış mı doğru mu bilemem tabii ki, Meireles o hareket dünyanın her yerinde "OK" anlamına gelir demiş.

Göz var izan var yani, yapmayın etmeyin. ;)

davidvilla
18.Aralık.2012, 13:05
Böyle parmagını o araya sokusturma var ya gülerek o olmadı işte :D

Universal
18.Aralık.2012, 13:06
Hocam benim dediğim şeyi derken refleksif olarak o işareti anlık olarak yapmayı ben de mazur görebilirim de adam bildiğin gözüne gözüne sokuyor yani. Ayrıca son okuduklarıma göre, yanlış mı doğru mu bilemem tabii ki, Meireles o hareket dünyanın her yerinde "OK" anlamına gelir demiş.

Göz var izan var yani, yapmayın etmeyin. ;)

Zaten ceza alacak. Ben bundan yüzde 100 eminim.

Zaten Meireles elinde bomba ile oynuyordu maçta kırmızı kart göreceği belli idi. Belkide atılmak için yaptı.

cureshot
18.Aralık.2012, 13:07
Zaten ceza alacak. Ben bundan yüzde 100 eminim.

Zaten Meireles elinde bomba ile oynuyordu maçta kırmızı kart göreceği belli idi. Belkide atılmak için yaptı.

Noel'dendir, hoş görün garibi! :icon_lol:

Universal
18.Aralık.2012, 13:10
Noel'dendir, hoş görün garibi! :icon_lol:

O Türkiye'nin sorunu; ama yönetim izin vermeyecektir.

Universal
18.Aralık.2012, 13:12
Ama Meireles konusunda ki olay, aynı faul kendisine 2 dk önce yapılmış hakem düdük bile çalmamıştı. Asıl konuşulması gereken bu.

cureshot
18.Aralık.2012, 13:12
O Türkiye'nin sorunu; ama yönetim izin vermeyecektir.

Asıl sorun Noel'de yabancılara izin verip bizim bayramlarımızda maç oynatmamız da konu başka yerlere gidiyor, neyse.

cureshot
18.Aralık.2012, 13:14
Ama Meireles konusunda ki olay, aynı faul kendisine 2 dk önce yapılmış hakem düdük bile çalmamıştı. Asıl konuşulması gereken bu.

Asıl konuşulması gerekenin bu olduğunu hiç sanmıyorum. O zaman kendisine yapılan faulü vermeyen herkes hakeme istediğini yapsın, var mı böyle bir mantık.

Universal
18.Aralık.2012, 13:36
Asıl konuşulması gerekenin bu olduğunu hiç sanmıyorum. O zaman kendisine yapılan faulü vermeyen herkes hakeme istediğini yapsın, var mı böyle bir mantık.

Hayır tabii ki de yok; neden bu konuşulmuyor hakem 2 dakika içinde çifte standart gösterdiği apaçık ortada. Birine faul bile yok iken diğer sarı kart. Meireles bu yüzden sinirleniyordur.

cureshot
18.Aralık.2012, 13:42
Hayır tabii ki de yok; neden bu konuşulmuyor hakem 2 dakika içinde çifte standart gösterdiği apaçık ortada. Birine faul bile yok iken diğer sarı kart. Meireles bu yüzden sinirleniyordur.

Her yanlış kararın çifte standart olup olmamasını üzerimizdeki formaya göre yorumlamak olmaz. Halis Özkahya'nın GS aleyhine karar verdiği elli tane maç bulunabilir pekala ki maç içinde FB lehine verdiği kararlar da var.

Ayrıca, sinirlenmek futbolcuya bunları yapma hakkını vermiyor, siz de kalkıp bunları boşverin de asıl hakem yanlış karar verdi, adam bu yüzden bunları yaptı diyorsunuz.

Madem kariyerinde kırmızı kartı yok, bu derece tecrübeli bir oyuncunun Premier Lig gibi hakemlerin bizimkilerden beter olduğu bir ligde başına bu tür olaylardan milyon kez başına gelmiş olabileceğini düşündüğümüz zaman sinirlerine hakim olma güdüsünün son derece gelişmiş olması gerektiği kanaatindeyim.

E madem durum bundan ibaret, bu sefer niye iş çığrından çıktı asıl bunu konuşmak, Meireles'ten cevabını duymak lazım.

Universal
18.Aralık.2012, 14:44
Her yanlış kararın çifte standart olup olmamasını üzerimizdeki formaya göre yorumlamak olmaz. Halis Özkahya'nın GS aleyhine karar verdiği elli tane maç bulunabilir pekala ki maç içinde FB lehine verdiği kararlar da var.

Ayrıca, sinirlenmek futbolcuya bunları yapma hakkını vermiyor, siz de kalkıp bunları boşverin de asıl hakem yanlış karar verdi, adam bu yüzden bunları yaptı diyorsunuz.

Madem kariyerinde kırmızı kartı yok, bu derece tecrübeli bir oyuncunun Premier Lig gibi hakemlerin bizimkilerden beter olduğu bir ligde başına bu tür olaylardan milyon kez başına gelmiş olabileceğini düşündüğümüz zaman sinirlerine hakim olma güdüsünün son derece gelişmiş olması gerektiği kanaatindeyim.

E madem durum bundan ibaret, bu sefer niye iş çığrından çıktı asıl bunu konuşmak, Meireles'ten cevabını duymak lazım.

Bunları yapma hakkı vermiyor; ama hepimiz sinirlendiğimizde yapmamız gereken davranışlarda bulunmuşuzdur.

cureshot
18.Aralık.2012, 15:45
Bunları yapma hakkı vermiyor; ama hepimiz sinirlendiğimizde yapmamız gereken davranışlarda bulunmuşuzdur.

Tabii ki, Meireles'i kesinlikle anlayabiliyorum bazen kendi davranışlarımı zihnimde canlandırınca. :icon_smile:

uAburak89
18.Aralık.2012, 17:26
Aziz Yıldırım, deplasman yasağı hakkında TFF ve GSB'in Fenerbahçe taraftarının girmesine izin verdiği karşılığında da çıkacak her olaya kendisinin kefil olacağını söylemiş. Ama Gatasaray yönetimi istemediği için seyirci gitmemiş. Bu nedenle 33. haftada hiçbir şekilde Galatasaray taraftarı Kadıköy'de olmayacakmış. Buna izin vermeyeceklermiş.

İyi de zaten aksi bir durum yok ortada, burada bize tepki göstereceğine maç sonunda Galatasaraylıları davet eden 2. Başkanına tepki vermesi lazım. Toplantının olduğu gün zaten Ali Dürüst biz kabul etmedik, seneye bakarız dedi. Öyle bir algı yaratmaya çalışıyor ki Aziz Yıldırım, sanki siz gelmeyin ama biz gelelim diyen var ortada. Yenilgiyi hazmedememiş bence, açıklamalarına baktım da koreografiye kadar konuşmuş, nasıl yapılır göstereceğiz demiş. Çıtayı yükselten biziz bu konuda, taraftar yani yönetimle ne alakası var.

KanaKe
18.Aralık.2012, 17:27
versinler 10 mac cezada galatasarayli arkadaslar rahatlasin sampiyonluk nasil olsa garanti onlar icin.. bizim takim zaten bu sene lige degil uefaya konsantre olmali ligin ne mal oldugu ortada..

mwaru
18.Aralık.2012, 17:51
Herşey konuşulmuş fakat Gs'li futbolcuların kendini yere bırakma isteğinden hiç bahsedilmemiş acaba bir bana mı öyle geldi? Ne olur sağlam adam gibi oynayın ya futbol aşığı bir adamım ben bari derbilerde yapmayın.Nefret ediyorum sözde profesyonel ruhtan dönün amatör ruhunuza.

uAburak89
18.Aralık.2012, 17:53
Onu yapan bizde Eboue, her maç yapıyor ne yazık ki. Üst seviyede oynamış bir oyuncu ama genel olarak diğer Fil Dişi Sahilleri'nden olan oyuncular gibi, hepsinin garip huyları oluyor.

europeanconquer
18.Aralık.2012, 17:53
Sana öyle gelmiş hocam.

Suicider
18.Aralık.2012, 17:58
Maç bitmiş hala her gün yeni bir şey bulma çabasında herkes.Bitti işte arkadaş Meireles'i hakem yazdıysa rapora alır cezasını,yazmadıysa almaz ceza bizde hata yapmıştır deriz.Amma büyüttünüz olayı.

cureshot
18.Aralık.2012, 18:04
Herşey konuşulmuş fakat Gs'li futbolcuların kendini yere bırakma isteğinden hiç bahsedilmemiş acaba bir bana mı öyle geldi? Ne olur sağlam adam gibi oynayın ya futbol aşığı bir adamım ben bari derbilerde yapmayın.Nefret ediyorum sözde profesyonel ruhtan dönün amatör ruhunuza.

Ya bir gidin Allah aşkına ya, insan önce bir Süper Kupa'da kendini rakibine takıp ceza sahasında artistik jimnasitk yapan Kuyt'a bakar ya, hepsi yapıyor, Eboue'den, Burak'tan nefret eder oldum bu yüzden ama yeter yani, bari derbilerde yapmayın ne demek, hiçbir maçta yapmasınlar mümkünse.

furkan58
18.Aralık.2012, 18:50
Su atmıcağınız konusunda şüphemiz yok zaten yoksa stadı nasıl yakıcaksınız dimi

Biz Sami Yen'e şampiyon geldik olaylar ortada siz hele bi şampiyon olun , sonra Kadıköy'e gelin de olucak olayları ondna sonra konusuruz :)

europeanconquer
18.Aralık.2012, 19:04
Biz Sami Yen'e şampiyon geldik olaylar ortada siz hele bi şampiyon olun , sonra Kadıköy'e gelin de olucak olayları ondna sonra konusuruz :)

Olaylar öyle lanse edildi ancak olayların sebebi;

http://2.bp.blogspot.com/_CuBf-tI_Dpw/TJjL6zMoN_I/AAAAAAAAAJ0/pY3c9Mf9b0Y/s320/eric+gerets.jpg

Universal
18.Aralık.2012, 19:07
Olay çıkmasını bekleyen ne kadar çok kişi varmış meğer ki...

Yazık yazık...

MeMo
18.Aralık.2012, 19:27
Olaylar öyle lanse edildi ancak olayların sebebi;

http://2.bp.blogspot.com/_CuBf-tI_Dpw/TJjL6zMoN_I/AAAAAAAAAJ0/pY3c9Mf9b0Y/s320/eric+gerets.jpg

Sahanın göle dönmesinin, tüm koltukların sahaya inmesinin sebebi bu muydu gerçekten? :)

Fenerbahçe taraftarını terörist gösterirken kendi yaptıklarınızı makul gösterme isteğini anlayabilirim de bu kadar basitleştirmesek.

europeanconquer
18.Aralık.2012, 19:41
Sahanın göle dönmesinin, tüm koltukların sahaya inmesinin sebebi bu muydu gerçekten? :)

Fenerbahçe taraftarını terörist gösterirken kendi yaptıklarınızı makul gösterme isteğini anlayabilirim de bu kadar basitleştirmesek.

Ben iyi yapmışız,oh olmuş,bizim ki mübah sizin ki günah mı dedim ? Ne de güzel kendi beyninizde senaryolar kuruyorsunuz.O maçtan önce ''İntikam da intikam,Gerets'e yapılanların hesabı sorulacak'' diye bir sürü muhabbet çıktı.''Alnında ki kan alnımızın akıdır'' diye slogan bile çıktı.Elbet yapılan olaylar çirkindi ve sadece Fenerbahçe şampiyon oldu diye çıkmadı o olaylar.Sadece olayların çıkmasının ana nedenini söyledim,yorum bile yapmadım,senin verdiğin cevaba bak.

Edit:

Bir de sormadan edemeyeceğim,nerede Fenerbahçe taraftarına terörist demişim yahu ben ? Böyle saçma sapan ithamlarda bulunarak beni çıldırtmayın lütfen.Kim size terörist dediyse gidin onun mesajını alıntılayın.

davidvilla
18.Aralık.2012, 19:44
Bak ne guzel bu maç sahaya bişey atılmadı kimsenin bi yeri kanamadı (yani öyle biliyorum ben) şimdi bunun karşılığında Kadıköy'de de maç temiz bitsin ve bu kavga artık bitsin. Hep intikamdan oluyor ne oluyorsa. Yoksa bu oyuncular şampiyonlukta bilmemnede birbirlerini alkışlarlar coğu arkadaş zaten.

Nedvedmania
18.Aralık.2012, 20:50
Konunun kapanma vakti gelmiştir.