Log in

View Full Version : Beşiktaş - Kayserispor | STSL 17. Hafta

Kaka Leite
21.Aralık.2012, 03:54
http://picturf.com/i/4kY

ozan42
21.Aralık.2012, 10:15
Artık kazanma zamanı

footballer33
21.Aralık.2012, 10:40
Kayseri'ye karşı bir şanssızlığımız var uzun süredir. Bu defa; ozan42'nin de dediği gibi, ''kazanma zamanı!'' Oğuzhan'ın bu maçta dönecek olması, orta sahada biraz olsun rahatlatacaktır takımı. Holosko ve Almeida'dan da gol bekliyorum.

Başarılar Karakartal!

darkkobal123
21.Aralık.2012, 14:47
Geçen sene ki Kayserispor ile bu sene ki Kayserispor çok farklı. Kaldı ki bizde öyleyiz. Olumsuz hava şartlarına rağmen kazanıp şanssızlığımızı kıracağımızı düşünüyorum. İnönü'de ki 3 tarifesini Kayserispor'a da uygularız. :)

attirson
21.Aralık.2012, 15:00
İddaa bu maça 1.30 oran acmıs ama bence zor bir karsılasma.Berabere bitebilir.

Ralph
21.Aralık.2012, 16:07
Hava çok kötü. Maç saatine kadar karlar temizlenir umarım yoksa çok sıkıcı maç olur.

Mamadou
21.Aralık.2012, 19:00
Bence de artık kazanma vakti geldi. Kazanıp ilk yarıyı 3 puanla kapatmalıyız. Yediğimizden fazlasını atarak kazanacağımızı düşünüyorum. Gollü bir maç olur. Almeida'dan bu hafta gol bekliyorum. Geçen hafta kaçırdıklarının acısını bu maçta çıkartabilir. Skor tahminim ise 3-1.

Ralph
21.Aralık.2012, 19:11
Sahanın durumu ile ilgili twit atan bir muhabir oldu mu?

footballer33
21.Aralık.2012, 20:56
11'imiz belli oldu:

McGregor
Hilbert - Sivok - Ersan - Uğur
Toraman - Necip
Holosko - Oğuzhan - Olcay
Almeida

Yüreğini koy ortaya, saldır Beşiktaş!

fotosuki
21.Aralık.2012, 22:45
Holosko attı 1-0. Asist Veli.

Sivok 2-0

Olcay 3-0. Asist Almeida.

Night_Mare17
21.Aralık.2012, 23:38
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/563643_10151219532701843_1857081319_n.jpg

ozan42
22.Aralık.2012, 00:05
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/563643_10151219532701843_1857081319_n.jpg

Sadece birkaç çapulcu onlar.Çarşı ile özdeşleştirmeyin bu çapulcuları bende beşiktaş taraftarıyım ve türk takımlarını her zaman avrupada desteklemişimdir diyeciğim şu ki birkaç çapulcu kendini taraftar sanan kişilere inanıp Çarşı ismini kirletmeyelim...

petrol_fb12
22.Aralık.2012, 00:06
Her ne olursa olsun bu foto beşiktaşa yakışmadı.Bir kaç capulcu.Eminim beşiktaş taraftarı bunu temizliyicektir.

darkkobal123
22.Aralık.2012, 00:38
Öğlen yazmıştım buraya 3 tarifesini uygularız diye, öyle de oldu. :) İyi oynadık, kazandık. Önemli bir galibiyet aldık puan farkının daha fazla açılmaması açısından. Sadece son 25-30 dakika evimizde baskı yememiz farkı yakalamışken kötü oldu. Kötü olan bir başka olay da açılan Schalke 04 bayrağı. Galatasaray'da bir Türk takımı sonuçta, destek olunması lazım köstek değil.

Ralph
22.Aralık.2012, 00:41
3 puanı 3 golle aldık. Çok tuhaf bir maç oldu. Bence biz bu maçı ilk yarının son dakikasında kazandık. Ersan deli etti beni ve herkesi. Samet Aybaba çok yerinde bir müdahale yaptı oyuna erkenden.

eXcitinG
22.Aralık.2012, 00:46
Fernandes oLmadan 4 maçta 2G 2B aLdık. Eğer Ferdi oLsaydı bu maçLarı 4X4 oLarak rahatça geçerdik. Yine de sezon arasına güzeL bir durumda gidiyoruz. Takıma direk etki edecek 3 transfer iLe sezon sonuna kadar ŞampiyonLuk potasında yer aLırız gibi.

footballer33
22.Aralık.2012, 00:54
Golü atana kadar diken üstünde bir maç oldu. 2 golün arka arkaya gelmesi, işimizi gayet kolaylaştırdı. Olcay'ın golü de maçı kopardı; fakat 3-0'dan sonra gereksiz telaş yaptık ve baskı yedik. Bunun neticesinde gelen gol, daha da sıkıntıya sürükledi bizi; ancak neyse ki Eskişehir maçına dönmedi olay. Tebrikler Beşiktaş'ım.

Açılan Schalke bayrağı da, yakışmadı. Malzeme vermeye gerek yok, hiç yoktan.

Night_Mare17
22.Aralık.2012, 01:04
Ben o bayrağın Beşiktaş taraftarıyla bağdaştığını hiç düşünmüyorum oraya giden 4-5 ruhsuz şahıs yapmıştır.

manager725
22.Aralık.2012, 01:06

Bu fotoyu neden buraya koyuyorsunuz yani?İlle de BJK taraftarını kötülemek için mi?Kim hangi takımı desteklemek isterse onu destekler.Basit.

Night_Mare17
22.Aralık.2012, 01:10
Bu fotoyu neden buraya koyuyorsunuz yani?İlle de BJK taraftarını kötülemek için mi?Kim hangi takımı desteklemek isterse onu destekler.Basit.

Maçın konusunda , maçtan görüntü ben koymasam başkası illa ki koyacaktı.

Börk
22.Aralık.2012, 01:59

Sen nasıl bu mantıkla ilerliyorsan arkadaşta o mantıkta ilerlemesin de bir sıkıntı yok gibi görüyorum.Kim hangi fotoğrafı koymak istiyorsa kurallara uyduğu takdirde koyabilir.Neyi göstermeye çalışıyoruz biliyor musun bu ülkenin her bir yerinde futbolundan tutun her şeyine kadar bir bölücülük,bir hainlik var ama anlayana tabiki de :)

eXcitinG
22.Aralık.2012, 02:11
Diğer rakip takım taraftarLarı nasıL Beşiktaş, LiverpooL dan 8 tane yediği zaman üzüLmeyip daLga geçtiyse, adam oraya BATE bayrağı da asar, SchaLke bayrağıda. Sonuçta üLke de her tip adam mevcut.

Börk
22.Aralık.2012, 02:15
Kesinlikle savunulacak bir tarafı yok bence.Onlar yaptı bizde yaparız çok normal demek çok sığ bir düşünce olur.Kendi takımının taraftarı bile olsa objektif bakılması gerek.

LaigLeNoiR
22.Aralık.2012, 03:28
Ben hala Uğur Boral'ı gördüğüm zaman hayata küsüyorum.

fotosuki
22.Aralık.2012, 04:14
Maçın konusunda , maçtan görüntü ben koymasam başkası illa ki koyacaktı.

Bu zevk bana ait olsun dedin yani...

europeanconquer
22.Aralık.2012, 09:27
Ben pek umursamıyorum,onlar bayrak koydu diye elenecek değiliz.Sonuçta bir avrupa maçında kendi ülkesinin oyuncusunu yuhalayan bir taraftar topluluğundan bahsediyoruz.

Neyse tebrikler Beşiktaş,galibiyet tamamen hak ettiler.

darkkobal123
22.Aralık.2012, 15:17
Sonuçta bir avrupa maçında kendi ülkesinin oyuncusunu yuhalayan bir taraftar topluluğundan bahsediyoruz.
Bkz; Türkiye - Hırvatistan maçı.

davidvilla
22.Aralık.2012, 15:27

Adam haklı beyler.

Bu ulkenin her takımının her taraftarı (stad taraftarından bahsediyorum) rakiplerinin Avrupa'da kaybetmesini istiyor. Bu dunyanın her yerinde de böyle.

Ayrıca o durumda kalan her takımın taraftarı kendi oyuncusunu yuhlar, hoşuna gitmedi mi milli takımı da yuhlar. Hepsi aynı rahat olun birbirinizi kırmayın :D

europeanconquer
22.Aralık.2012, 16:04

Galatasaray taraftarı yapmıyor mu dedim ? Yapıyor ama ben yapmıyorum ve yapmıyorsam eleştirmek de en doğal hakkım.

darkkobal123
22.Aralık.2012, 16:10
Galatasaray taraftarı yapmıyor mu dedim ? Yapıyor ama ben yapmıyorum ve yapmıyorsam eleştirmek de en doğal hakkım.
Bende yapmıyorum ve yapmıyorsam bunu söylemek de en doğal hakkım.

Börk
22.Aralık.2012, 16:12
Ben pek umursamıyorum,onlar bayrak koydu diye elenecek değiliz.Sonuçta bir avrupa maçında kendi ülkesinin oyuncusunu yuhalayan bir taraftar topluluğundan bahsediyoruz.

Maalesef ikiniz de çok yanlış üşünüyorsunuz.İlk olarak bunu bir taraftar topluluğunu yaptığı protesto olarak algılayamayız.Ha yapar bi 20 bin 10 bin kişi eyvallah 3 kişi bayrak astı diye nasıl Ultraslan taraftar grubuna kendi adına laf getirtmeyeceksen arkadaş da çArşı grubuna getirmez.

İkinci olarak da bir yanlış yapıldı diye arkasında gelen yanlışı savunmak çok ayrı bir olay.Siz yaptınız biz de yaparız siz daha büyüğünü yaptınız.Arkadaşım,olmuyor mu yani 3 - 5 kişinin yaptığı yanlış diyebilmek çok mu zor ? Ha eğer sizler de Türk takımlarını Avrupa'da desteklemiyorsanız buradan söyleyin ki ona göre yorumlayalım :)

europeanconquer
22.Aralık.2012, 16:12
Bende yapmıyorum ve yapmıyorsam bunu söylemek de en doğal hakkım.

Söyleme demedim ki hocam sen de söyle.

darkkobal123
22.Aralık.2012, 16:22
İkinci olarak da bir yanlış yapıldı diye arkasında gelen yanlışı savunmak çok ayrı bir olay.Siz yaptınız biz de yaparız siz daha büyüğünü yaptınız.Arkadaşım,olmuyor mu yani 3 - 5 kişinin yaptığı yanlış diyebilmek çok mu zor ? Ha eğer sizler de Türk takımlarını Avrupa'da desteklemiyorsanız buradan söyleyin ki ona göre yorumlayalım :)

Galatasaray'da bir Türk takımı sonuçta, destek olunması lazım köstek değil.
Ben her zaman Türk takımını desteklerim Avrupa'da, alıntıladığım kısım da dün akşam bayrak konusunda yazdığım mesaj. Bir avuç futbol canavarı yüzünden tüm taraftarları suçlamak yanlış, anlatmak istediğim bu.

europeanconquer
22.Aralık.2012, 16:32
Maalesef ikiniz de çok yanlış üşünüyorsunuz.İlk olarak bunu bir taraftar topluluğunu yaptığı protesto olarak algılayamayız.Ha yapar bi 20 bin 10 bin kişi eyvallah 3 kişi bayrak astı diye nasıl Ultraslan taraftar grubuna kendi adına laf getirtmeyeceksen arkadaş da çArşı grubuna getirmez.

Yalnız 3 kişinin yuhalamasıyla saha inlemez.

Ralph
22.Aralık.2012, 17:17
Yapılan yanlıştır. Tamamen karşı takım taraftarına, medyaya verilen basit bir malzemedir. Sorumsuzca yapılmış bir şeydir. Öyle düşünebilirsin, rakip takıma destek vermeyebilirsin ama bunu çıkarıp da orada o şekilde sergilemek talihsizliktir. Bazen benim bile yabancı takımı desteklediğim oluyor (itiraf etmeli herkes, illaki sizinde desteklediğiniz zamanlar olur) ama gidip de orada bayrak açmam.

OrcunFB
22.Aralık.2012, 17:29
Ben de valla hiçbir zaman GS'ı veya BJK'ı Avrupa'da desteklemem. :D Ama oraya gidipte bayrak açılması falan çok gereksiz.

manager725
22.Aralık.2012, 19:30
Avrupa Kupaları'nda yalnızca Türk takımları desteklenir diye bir şey mi var?Bu fotoğrafın konuşulması bile saçma.İsteyen istediği takımı tutar.BJK taraftarına yakışmadı demek Şampiyonlar Ligi'nde GS'yi desteklemeliydiniz deyip ayıplamaktan başka bir şey değildir.Forumda bile yasak bu.Grupta 4.GS olur dedim,mesajım silindi.Yani sonuncu GS olur bile yazılmıyor.Nerede özgürlük?

Bordo61Mavi
22.Aralık.2012, 20:32
Bu Turkiyenin gercegidir

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/10/18/fft99_mf1705441.Jpeg
http://p.twimg.com/AxWFF3-CIAA1bWL.jpg:large
http://www.gazetehayat.com/haber_resim/010420080814274492034.jpg

Bi kac taraftar yuzunden herkese camur suremesin, surmeye kalkarsanda once ustundeki camuru temizliyeceksin.

Walter Sakana
22.Aralık.2012, 23:07
Burada sorun Galatasaray'ın rakibini desteklemeleri değil, isteyen istediği takımı destekler o ayrı. Sorun, alakasız bir maçta o bayrağı açmaları. Yani o işi yapanların GS düşmanlığı öyle bir boyuta ulaşmış ki adam kendi takımının maçından çok Galatasaray'a odaklanmış.

Ben yapılması yanlış demiyorum, başta da belirttiğim gibi isteyen istediğini destekler, ister bayrak açar ister tezahürat yapar kendini bağlar. Sadece o grubun içindeki düşmanlığı nasıl dışa vurduğunu gösteren bir sahne.

İbrahim, senin paylaştığın resimler takımlarımızın Avrupa maçları sırasında tribünlerden görüntüleri yansıtıyor. Yani arada ciddi bir fark var bence. Burada durum farklı. Tamamen alakasız bir tarihte, tamamen alakasız bir maç oynanıyor.

Avrupa'da rakiplerin desteklenmesi konusu daha önce de tartışılmıştı. O zaman da yazdığım gibi ben de zaman zaman takımlarımızı zaman zaman ise rakipleri destekledim. Bu bana normal geliyor, ülke puanı falan hikaye, çok takımla gidiyoruz da ne oluyor, Avrupa'yı fetih mi ediyoruz? Nasıl Galatasaray-Roma'ya karşı oynarken Lazio taraftarları Galatasaray'ı desteklediyse, nasıl Rangers-Bursaspor eşleşmesinde Celtic taraftarları renktaşları Bursaspor'a destek verdiyse aynısının bizde de olması gayet doğal. Doğal olmayan bunun böylesi alakasız bir maçta yapılması...

Mamadou
23.Aralık.2012, 00:00
Yalnız ilk golü atana kadar takım çok kötü oynadı. Goller peş peşe gelince rahatladık. İkinci yarıda ilk yarıya nispeten takım daha iyiydi. Son 20 dakikada önceki maçlardaki tuzağa düşmedi takım. Geri çekilmek yerine ileride topu iyi dolaştırdık ama rakip yinede pozisyonlara girmedi değil. Sonuç itibariyle tam 30 puanla devreyi kapadık. 5 puan fazlamız olabilirdi. İkinci yarı mutlaka iki takviye yapılırsa takımın önü açık diye düşünüyorum. İkinci yarı oynanacak 17 final maçı olacak.

GeNç KaRTaL
23.Aralık.2012, 07:12
Burada kimse bahsetmemiş gördüğüm kadarıyla.3.golden önce Veli çok net bir şekilde elle kesiyor topu.Hakemin görmemesi büyük hata.

Bordo61Mavi
23.Aralık.2012, 07:25
Burada sorun Galatasaray'ın rakibini desteklemeleri değil, isteyen istediği takımı destekler o ayrı. Sorun, alakasız bir maçta o bayrağı açmaları. Yani o işi yapanların GS düşmanlığı öyle bir boyuta ulaşmış ki adam kendi takımının maçından çok Galatasaray'a odaklanmış.

Ben yapılması yanlış demiyorum, başta da belirttiğim gibi isteyen istediğini destekler, ister bayrak açar ister tezahürat yapar kendini bağlar. Sadece o grubun içindeki düşmanlığı nasıl dışa vurduğunu gösteren bir sahne.

İbrahim, senin paylaştığın resimler takımlarımızın Avrupa maçları sırasında tribünlerden görüntüleri yansıtıyor. Yani arada ciddi bir fark var bence. Burada durum farklı. Tamamen alakasız bir tarihte, tamamen alakasız bir maç oynanıyor.

Avrupa'da rakiplerin desteklenmesi konusu daha önce de tartışılmıştı. O zaman da yazdığım gibi ben de zaman zaman takımlarımızı zaman zaman ise rakipleri destekledim. Bu bana normal geliyor, ülke puanı falan hikaye, çok takımla gidiyoruz da ne oluyor, Avrupa'yı fetih mi ediyoruz? Nasıl Galatasaray-Roma'ya karşı oynarken Lazio taraftarları Galatasaray'ı desteklediyse, nasıl Rangers-Bursaspor eşleşmesinde Celtic taraftarları renktaşları Bursaspor'a destek verdiyse aynısının bizde de olması gayet doğal. Doğal olmayan bunun böylesi alakasız bir maçta yapılması...

Zamanlar ve mekanlar farkli olabilir ama dusunce ayni. Bu herzamanda boyle olacaktir. BASTAKI ADAMLAR YUZUNDEN

Bu sene bizim arkadaslar ManUtd - Galatasaray macina ManUtd'i desteklemeye gitti bir tanede bana bedava bilet ayarladilar ama benim gonlum razi olmadi gidip Ingilizi desteklemeye. Kendi ulkemizin takimini tutmasini bilemiyorsak en azindan karsiya gecmeyelim ortada duralim.