PDA

View Full Version : Fenerbahçe - Karabükspor | STSL 17. Hafta

Kaka Leite
21.Aralık.2012, 03:54
http://picturf.com/i/4kb

attirson
21.Aralık.2012, 11:29
Meireles olayının gazıyla rahat bir galibiyet alırız.Zaten Karabükspor önemli oyuncularından bazılarıyla yollarını ayırmıs yeni teknik direktör degistirmis bir ekip 5-0 filan olabilir.

ancar
21.Aralık.2012, 13:11
Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, 5 futbolcusuyla yollarını ayırdı.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, ”Teknik direktörümüz Mesut Bakkal’ın yönetim kurulumuza vermiş olduğu rapor doğrultusunda futbolcularımız Muhammet Özdin, Florin Cernat, Sanel Jahic, Mehmet Yıldızve Bilal Kısa’nın kendilerine takım bulmaları tebliğ edilmiştir” ifadesi yer aldı.

Maç çok rahat geçebilir. Zorluk çıkmasını beklemiyorum. Çok rahat şekilde üst olur iddia ya bağladım 2 dakikada :D

davidvilla
21.Aralık.2012, 14:38
5-0 filan olabilir.

Katılıyorum. Gol bahsi oynayanlar için de iyi bir fırsat ayrıca

OrcunFB
22.Aralık.2012, 14:41
Selçuk Şahin'le başlamasın da yeneriz.

KaRaBükLü KraL
22.Aralık.2012, 15:41
Fenerbahçe fark atar Cernat Jahic M.Özdin Bilal M.Yıldız hepsi çok önemli isimler tarihi fark bile gelir o derece adam bırakmadı takımda Mesut hoca

William Rookwood
22.Aralık.2012, 15:45
Karabük kolay lokma değil. O isimlerin çoğu miladını doldurmuş isimler. Mesut hoca daha hızlı ve dirençli bir takım yaratmak istior. Lualua, Shelton, İlhan Özek ve İlhan Parlak ile kontradan gol bulmaya çlışacaklardır. Şayet İlhan Parlak hariç diğer üç isim çok hızlı oyuncular.

Sekopej
22.Aralık.2012, 16:57
Volkan - Gökhan - Bekir - Yobo - Hasan - Krasiç - Cristian - Selçuk - Sezer - Stoch - Sow

Muhtemelen bu kadro ile çıkacağız ama Selçuk yerine Salih oynasa keşke, oynadıkça daha da iyi olacaktır Salih.

KaRaBükLü KraL
22.Aralık.2012, 18:40
Karabük kolay lokma değil. O isimlerin çoğu miladını doldurmuş isimler. Mesut hoca daha hızlı ve dirençli bir takım yaratmak istior. Lualua, Shelton, İlhan Özek ve İlhan Parlak ile kontradan gol bulmaya çlışacaklardır. Şayet İlhan Parlak hariç diğer üç isim çok hızlı oyuncular.

Cernat bitti dendiği bir dönemde geldi Karabükspor'a ve durumu ortada miladını doldurmuş demek yanlış olur.Benim sezon başından beri Fenerbahçe'nin kesin kazanır dediğim maçlardan biri iddia ediyorum maalesef fark atar Fenerbahçe

europeanconquer
22.Aralık.2012, 18:43
Fenerbahçe'nin oyun anlayışı ile Karabükspor'un kazanması imkansız.Fenerbahçe rahat bir maç çıkarır.

OrcunFB
22.Aralık.2012, 19:56
Selçuk Şahin'le başlıyor maça yeter artık.

antiochia
22.Aralık.2012, 20:03
Selçuk Şahin'le başlıyor maça yeter artık.
Selçuk neyse yine formsuz baroni ile başlıyor.Sezer ve Salih durmuşken

sananes
22.Aralık.2012, 20:04
Kuyt yerine Stoch'u tercih ederdim. Krasic solda oynamayı sevmiyor.

ReaList
22.Aralık.2012, 20:12
Orta sahada 2 tane 11 oyuncusu eksik, Mecburen Baroni ve Selçuk ( tecrübeli diye :D ) oynayacak çünkü koca Fenerbahçe'nin B planı olmadığı için her maça ;

http://b1212.hizliresim.com/14/q/h58ql.jpg

Bu dizilim ile çıkıyor, Oyuncu olsa da olmasa da , kötü oynasa da oynamasa da, maç içinde yenik olsa da olmasa da bu dizilim tertibi hakim ve değişmiyor, çünkü Allah'ın emri var, Fenerbahçe çift forvet oynamayacak, günahtır diye.

erdem344
22.Aralık.2012, 20:12
formsuz baroni son maçta 2 gol attı

ideal kadro olmuş belki selçuk yerine topuz olabilirdi

sui generis
22.Aralık.2012, 20:29
Ortasahada uzun top atan en iyi adam Selçuk.

Gncl1905
22.Aralık.2012, 20:44
Salih'i izlemek için maçı izleyecektim ama oynamıyormuş.

Tahminim Fenerbahçe'nin kazanacağı yönünde. Rahat bir maç olur Karabükspor deplasmanda puan alamaz.

OrcunFB
22.Aralık.2012, 21:08
Karabük'ün ilk kontrası tehlikeli oldu bu maç zor geçicek gibi öne geçmemiz lazım.

BleedingMoon
22.Aralık.2012, 21:21
takım savunmamızın seviyesi yine mahalle takımı kıvamında.

attirson
22.Aralık.2012, 21:26
Türkiye Kupası kıvamında geçiyor maç

erdem344
22.Aralık.2012, 21:40
çok kötü oynuyoruz

kayt kötü sezer kötü

derken gol yedik bu maç dönmez

uAburak89
Bekir'in atılması gerekmiyor muydu ?

OrcunFB
Yedik golü. Bekir atılmalıydı adamı çekip kontrayı durdurdu.

BleedingMoon
22.Aralık.2012, 21:44
bekir atılmadı ama iki golde de hamle hatası yaptı. keşke atılsaydı.

uAburak89
22.Aralık.2012, 21:45
Yiğit atılır Karabük'te büyük ihtimal, dönebilir maç.

KanaKe
22.Aralık.2012, 21:45
kocamanin artik bu mactan sonra istifa etmesi lazim yeter artik.. karabük gibi takima karsi bu kadar berbat bir oyun olmaz ilk yari bitti 1 tane net pozisyonu yok takimin..

erdem344
22.Aralık.2012, 21:47
Kayt çok kötü sezerde kötü takım olarak çok kötüyüz

KanaKe
22.Aralık.2012, 21:48
Kayt çok kötü sezerde kötü takım olarak çok kötüyüz
ne zaman iyiydik?

OrcunFB
22.Aralık.2012, 21:52
Bu maç dönmez bu futbolla.

Matteo Ferrari
karabük'ün koşu kalitesi çok yüksek.
maça koşarak gelmiş olabilirler.

Night_Mare17
Fener'de köklü değişiklik gerekli.

petrol_fb12
Krasiç gökhan'a yardıma gelmiyor.Shelton karşısından o hızlı dediğimiz gökhanını ne kadar ağır kaldığını gördük.

Defansın sol kanadı ise.Hasan Ali'ye orda KUYT yardım etmes ahmet İlhan hızı cabukluğuyla Hasan Ali her zaman geçerdi.

Sezer :)) Orta saha'da Alex misyonunu alma görevinde sadece Aykut Kocaman'a gülüyorum :)

Orta Saha' denen bir şey olamıdğını görüyoruz Fenerbahce'de bu maçta.Miereles yokluğu büyük ölçüde hissediliyor.

Bekir'in ikinci sarı kart Kırmızı Kartı yemesi lazım'dı.

Yobo'nun eli net penaltıydı avucunun içiyle topu resmen önüne indiriyor.KASTİ.

Gelelim Karabüke futbolun gerekliliklerini yapıyor.Hızlı top süren zekalı admalarla sonuça gidiyor.

Sonuçta benim için süpriz olmayan bir mağlubiyet kapattık ilk yarıyı bu futbolla dönmez.Fener belki bir gol atar 1 tane muhakak yer.

attirson
22.Aralık.2012, 21:53
Eee böyle ciddiyetsiz oynarsan gelir atar tabi adamlar.Kuyt kendine en azından benim açımdan antipati yaratmaya basladı uzaktan sacma vurusları olsun gereksiz tuttugu toplarla kontralar yememize neden olması sinirlendirmeye basladı beni.Takım sahada berbat maç basından beri verilen kontra ataklar rezalet.2. yarı açılıyoruz genelde ama bakalım en fazla 2-2 biter gibi

darkkobal123
22.Aralık.2012, 21:53
Maçlar kağıt üzerinde kazanılmıyor.

ParduS
22.Aralık.2012, 21:54
Antalya maçı gibi olur. İkinci yarının başında basar 1 gol atarız, sonlara doğru da Karabük atar 1-3 biter.

furkan58
22.Aralık.2012, 21:59
Krasiç gökhan'a yardıma gelmiyor.Shelton karşısından o hızlı dediğimiz gökhanını ne kadar ağır kaldığını gördük.

Defansın sol kanadı ise.Hasan Ali'ye orda KUYT yardım etmes ahmet İlhan hızı cabukluğuyla Hasan Ali her zaman geçerdi.

Sezer :)) Orta saha'da Alex misyonunu alma görevinde sadece Aykut'a gülüyorum :)

Orta Saha' denen bir şey olamıdğını görüyoruz Fenerbahce'de bu maçta.Miereles yokluğu büyük ölçüde hissediliyor.

Bekir'in ikinci sarı kart Kırmızı Kartı yemesi lazım'dı.

Yobo'nun eli net penaltıydı avucunun içiyle topu resmen önüne indiriyor.KASTİ.

Gelelim Karabüke futbolun gerekliliklerini yapıyor.Hızlı top süren zekalı admalarla sonuça gidiyor.

Sonuçta benim için süpriz olmayan bir mağlubiyet kapattık ilk yarıyı bu futbolla dönmez.Fener belki bir gol atar 1 tane muhakak yer.

Tamam kötü oynuyoruz kabul bunun hiç bir açıklaması olamazda. Koyu yerlerdeki yazılar da ayıptır be arkadaş. Aykut nedir ? Askerlik arkadaşın mı ? Aykut Kocaman yada Aykut Hoca yazmak çok mu zor ? Saygı başta gelir saygı.

İkinci koyuladığı yere ona penaltı diyorsan mümkünse futbol yorumlama :)

petrol_fb12
22.Aralık.2012, 22:04
Tamam kötü oynuyoruz kabul bunun hiç bir açıklaması olamazda. Koyu yerlerdeki yazılar da ayıptır be arkadaş. Aykut nedir ? Askerlik arkadaşın mı ? Aykut Kocaman yada Aykut Hoca yazmak çok mu zor ? Saygı başta gelir saygı.

İkinci koyuladığı yere ona penaltı diyorsan mümkünse futbol yorumlama :)

Ama gellelim ben onu Teknik Direktör olarak görmüyorum haklısın.Aykut Kocaman Demem lazım burda düzeltiğin için saol.Yada Mevcut Teknik Direktör.

Haftalardır hakemin adeletli maç yönetme konusunu tartışıyoruz.Bekir'in atılması lazımdı.

Yobo'nun poziyonun tekrarını 2 kere izledim.İlkinde carpma gibi geldi.Normal Oynanırken hatta kendi kendime çarpma ya buunada calınmaz dedim.2 kere izliyince avucunun içiyle net bir şekilde topa vuruyor.Topa dikkat edersiniz hiç ele carpmaymış gibi gitmedi dümdüz gitti.

Aykut Kocaman

"HAKEM MAÇI İYİ YÖNETTİ ? EEE BEN ŞİMDİ NEYDEN BAHSEDİCEM" :))))

attirson
22.Aralık.2012, 22:06
petrol_fb12 ya Aykut Kocaman'a düsman oldugun icin yaptıgımız herşeyi kötü yorumluyorsun yada forumda sana çok centilmen , sportmen desinler diye gereksiz cabalara giriyorsun.Ne alakası var o pozisyonun penaltıyla? Tüm dünya arkasındayken Meireles konusunda da baya sallamıstın Meireles'e.

uAburak89
22.Aralık.2012, 22:07
Sezer - Caner değişikliği ile doğru bir iş yapıldı bence. 3. golü yemezse Fenerbahçe döner bu maç.

petrol_fb12
22.Aralık.2012, 22:11
Ben Aykut Kocamanın düşmanı falan değilim.Adamı şahıs olarak tanımam etmem.Oynattığı taktik anlayaşı cok kötü bunu eleştiriyorum sadece.Haftalardır defansif oynayan bir fenerbahce izlemekten bıktım ben.Biz Ptt 1.Lig takımı değiliz biz FENERBAHCEYİZ bize bu kadar mahkum oynamak yakışıyor mu ? Bizim yapmamızı gerekeni.Karabük yapıyor.Hiç mi içiniz acımıyor ? Biz niye böyle top oynuyoruz diye ? Artık deplasmana gittiğimiz takımlar Fenerbahce'yi yeneriz diyorlar.Bizim büyüklüğümüz nerde kaldı ?

Miereles konusunda halen söylediğimin arkasındayım.(BU KONU DIŞI OLUYOR BİRAZ).

attirson
22.Aralık.2012, 22:13
Bende ilk baslarda sucu Aykut Kocaman'da arıyordum hep ama artık şu maçta Aykut Kocaman ne yapabilir ki ? Yedigimiz gollerdeki hatalar oyuncuların , çok rahat oyundan düsmeleri ortada eger laf söyliycekseniz şu maçta futbolculara söyleyin teknik direktörlük birşey yok.Degisikliklerini elestirebilirim ama mesela Salih'i yine 0-2 gerideyken taraftar sinir küpüyken oyuna alıyor çok gereksiz bir davranıs.

uAburak89
22.Aralık.2012, 22:28
Lua Lua çok güzel gol attı, helal olsun valla takır takır top oynadılar.

erdem344
22.Aralık.2012, 22:29
Lua lua bizide yaktı

Night_Mare17
22.Aralık.2012, 22:29
3-0 olmuş LuaLua seneye 4 büyüklerden birine gider.

europeanconquer
22.Aralık.2012, 22:32
Çok şaşırdım yemin ediyorum.Hiç beklemiyordum böyle bir şey.

Corpus
22.Aralık.2012, 22:32
3-0 olmuş LuaLua seneye 4 büyüklerden birine gider.

1980 doğumlu bir oyuncu Lomana LuaLua, ayrıca 4 büyüklere karşı oynayan takımlar hep gömülen takımlar. Kısaca çok iş yapamaz.

ancar
22.Aralık.2012, 22:33
3-1 oldu kuyt

uAburak89
22.Aralık.2012, 22:33
Kuyt 1-3 yaptı skoru.

Daha 15 dakika var, futbol bu. Tribünler maçı bırakmıştı garip bir şekilde, şimdi maça döndüler bence.

EndoplazmiK RetikuluM
22.Aralık.2012, 22:37
Yeter artık yeter ! Rahat rahat bir maç izleyemeyecek miyiz Kocaman durdukça ?

Burak Akmanoğlu
22.Aralık.2012, 22:50
Konuların birine yazmıştım Kocaman geldi geleli en rahat izlediğim Fenerbahçe Maçı 6-0 Ankaragücü !

-Yönetim İstifa TARAFTARLAR'DAN !

uAburak89
22.Aralık.2012, 22:54
Yönetim, başkan, hoca istifaya davet edildi, anons yapsana tezahüratı yapıldı, Alex anıldı ama bütün stat yapmadı bunu bir grup yaptı, diğer taraftarlar yuhaladı. Yarın bizim maç berabere biter veya yenilirsek Fenerbahçe çok bir şey kaybetmez, kazansak bile 8 puan kapanmayacak fark değil ama takımda ciddi sorunlar var belli ki, reaksiyon gösteremedi bugün Fenerbahçe.

europeanconquer
22.Aralık.2012, 22:54
Tebrikler Karabükspor.

Ferhat Kiraz
22.Aralık.2012, 22:55
Alex De Souza Sesleri...

Tebrikler Karabük

erdem344
22.Aralık.2012, 22:55
Taraftarlar arasında bölünmüşlük var bunun sebebi çok sevdiğim aykut kocaman olsa bile bırakmalı fenerbahçeye zarar veriyor bu bölünmüşlük

Burak Akmanoğlu
22.Aralık.2012, 22:56
Tebrikler Karabük ;)

Ulan bir yanda Fenerbahçem diğer yanda Can Dostumuz Karabük :D
KarabüKastamonu Oley ! :)

antiochia
22.Aralık.2012, 22:59
Aziz Yıldırım yanına sevdiğin Aykut Kocaman'ı al da en azında adam gibi takım izleyelim.Krasiç, Stoch,Selçuk, Baroni artık yeter gitsinler...

KaRaBükLü KraL
22.Aralık.2012, 23:01
Karabüksporluyum ama maç öncesi yazdım umutsuzdum.Çok şaşırdım ama çokta sevindim.Deplasmanda oynanabilecek en iyi futbolu oynadık.Çok mutluyum:)Lua Lua sevindirdi vallahi

Alicanfmfan
22.Aralık.2012, 23:03
Tebrikler Karabük...

darkkobal123
22.Aralık.2012, 23:04
Karabükspor harika hazırlanmış maça, tebrik ederim. Fenerbahçe ise devre arasını çok iyi değerlendirmeli yoksa durum vahim.

RaSenGan
22.Aralık.2012, 23:09
http://img202.imageshack.us/img202/8569/zaaar.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/202/zaaar.jpg/)

zeck17
22.Aralık.2012, 23:16
Gayette komikmiş :) ve tebrikler karabük çok iyi deplasman futbolu oynuyorlar önce galatasarayı sonra feneri istanbulda 3-1 yendiler helal olsun

Lucas Neill
22.Aralık.2012, 23:24
http://img202.imageshack.us/img202/8569/zaaar.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/202/zaaar.jpg/)

Christian :D

europeanconquer
22.Aralık.2012, 23:25
Kimse darılmasın gücenmesin ama o iş armayı öperek olmuyor,hakkını vererek oluyor.Önce armayı öp sonra kendi evinde böyle bir skorla mağlup ol sonra o formayı öpmek ağır gelir.

MeMo
22.Aralık.2012, 23:26
Heştegçi arkadaşın esprileriyle konu renklenmiş ama ben de katkı yapayım.

Büyük ihtimalle dönüm noktası oldu bu maç kelle alınır gibi.

RaSenGan
22.Aralık.2012, 23:26
MESUT BAKKAL : " Öndeki oyuncularım hücum anlamında inanılmaz. Şansal ağabeyin deyimiyle 'Koy ver gitsin' der, biz de koy verdik gitti. "

Lucas Neill
22.Aralık.2012, 23:28
MESUT BAKKAL : " Öndeki oyuncularım hücum anlamında inanılmaz. Şansal ağabeyin deyimiyle 'Koy ver gitsin' der, biz de koy verdik gitti. "

http://inciswf.com/koyverdik.swf

nannar
22.Aralık.2012, 23:29
Meireles'in cezası ve Topal'ın olmayışını öğrendiğimde Fenerli arkadaşlara "bu hafta karabük sizi yener" demiştim ama bu 5 oyuncu ile yollar ayrıldıktan sonra haberim olsaydı fikrim değişirdi.Shelton'da sadece hız var ama lua lua çok etili.Bizi de dağıtmıştı adam...Tebrikler Karabük... Yarın kazanırsak fark 8puan olarak devre kapatacagız.Bu çok büyük bir avantaj olur

Ferhat Kiraz
22.Aralık.2012, 23:30

:D :D çok iyi ya

ReaList
Galatasaray 1-3 Karabükspor
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=111077

Oyun aynı, skor aynı, her şey aynı
1 tane tahrik edici mesaj var mı ? burası taraftar sitesi mi ?
Şimdi biri oradan ters bir cevap verse bize laf etti diyeceksiniz. Küçük çocukların yapmadıkları işi yapıyorsunuz.

uAburak89
Mesut Bakkal iyi hoş da, bu havalarını söndürürler. Bizi yendikten sonra da 3 kere gelip 3 tane attılar demesinler diye 9 kere geldik gibi bir şey söylemişti, oysa Fatih Terim kendisini tebrik etmiş, iyi oyunlarını kutlamıştı. Böyle antipati yaratacak söylemlerle bir yere varamaz Mesut Bakkal.

erdem344
22.Aralık.2012, 23:31

senin amacın ney ?

bi tane yöneticide şu adama laf etmiyor geçen haftada böyleydi nerden torpilli bu

RaSenGan
22.Aralık.2012, 23:31
senin amacın ney ?

bi tane yöneticide şu adama laf etmiyor geçen haftada böyleydi nerden torpilli bu

Ben mi dedim ? Adamların teknik direktörü diyor ben buraya koyunca ben suçlu oluyorum.Gidin Mesut Bakkal'a kızın.

erdem344
22.Aralık.2012, 23:33
Ben mi dedim ? Adamların teknik direktörü diyor ben buraya koyunca ben suçlu oluyorum.Gidin Mesut Bakkal'a kızın.

İyilik meleği seni bide üste çıkmaya çalışıyosun ya helal olsun sana

Lucas Neill
22.Aralık.2012, 23:33
Aykut Kocaman gibi bir degeri Fenerbahce harcamamali daha iyi kadroyla daha iyi isler yapabilir.

petrol_fb12
22.Aralık.2012, 23:35
senin amacın ney ?

Bir amacı yok maç sonu mesut bakkal acıklamasını buraya yazmış.Ben yadırganıcak bir şey göremedim.

MeMo
22.Aralık.2012, 23:36
Aykut Kocaman gibi bir degeri Fenerbahce harcamamali daha iyi kadroyla daha iyi isler yapabilir.

Geçmişe takılı kalmamak lazım o günler bir daha gelmez gibi.

Bilmem katılır mısın?

mpaker66
22.Aralık.2012, 23:36
aykut hoca kalmalı kesinlikle.

antiochia
22.Aralık.2012, 23:37
Valla Barca'yı versen 5. yapar

Sheriff
22.Aralık.2012, 23:40
Her ne kadar Aygün'ün amacı sinir etmek olsada kurallara aykırı herhangi bir mesajı yok, her şeye takılmayın arkadaşlar..

erdem344
22.Aralık.2012, 23:42
Bu ulkede kahramanlik ile hainlik arasinda kildan ince bir cizgi var.bugun kahraman yarin hain.bugun hain yarin kahraman

zeck17
22.Aralık.2012, 23:42
Galatasaray 1-3 Karabükspor
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=111077

Oyun aynı, skor aynı, her şey aynı
1 tane tahrik edici mesaj var mı ? burası taraftar sitesi mi ?
Şimdi biri oradan ters bir cevap verse bize laf etti diyeceksiniz. Küçük çocukların yapmadıkları işi yapıyorsunuz.

bence bunu aziz yıldırımın konuşmalarına bağlamak gerek bazen yenilgiyi kabul etmek gerek ama adam yok öyle iyiyiz yok şöyle iyiyiz yok istesek galatasaraydan iyisini yaparız filan diyordu
Ama gelgelim musleraya kaç kere top geldi ben saymadım arada uzun dakikalar olunca insan unutuyor haliyle

MeMo
22.Aralık.2012, 23:43
bence bunu aziz yıldırımın konuşmalarına bağlamak gerek bazen yenilgiyi kabul etmek gerek ama adam yok öyle iyiyiz yok şöyle iyiyiz yok istesek galatasaraydan iyisini yaparız filan diyordu
Ama gelgelim musleraya kaç kere top geldi ben saymadım arada uzun dakikalar olunca insan unutuyor haliyle

Üye profili ve karakterini Aziz Yıldırım'a mı bağlıyorsun yani yanlış mı anladım?

MuraTBudaN
22.Aralık.2012, 23:45
Orta saha bu kadar vahim olur mu bir takımın ? Baroni nasıl oynuyor bu takımda akıl mantık yürütemiyorum , Gökhan-Hasan dağıldı gitti. Sow bir olumlu haraketi , Salih hata yapsa da bu akşam iyiydi. Caner her şeye muhalefet , Krasic sağ çizgiyle evlenmiş sanki ayrılmadı ya da ters koşular. Sezer maç boyunca eli ayağı dolaştı. Volkan 2. ve 3. gol nasıl yenilir özellikle 2.si . Bekir bir atak kesti sadece onun dışında hakeme itirazla geçti. Yobo'da isyanlara girdi en sonunda bam güm vurmaya başladı. Semih unutmuş bazı şeyleri. Kuyt top tuta tuta bir hal oldu sayesinde ikinci gol geldi. Devre arası yabancı rotasyonu lazım takıma bir de illaki bir bek ve stoper lazım.

furkan58
22.Aralık.2012, 23:46

Mesut Bakkal yapınca ahahah kikiki , Volkan yapınca aouuvv ne aouuuv.

zeck17
22.Aralık.2012, 23:47
Üye profili ve karakterini Aziz Yıldırım'a mı bağlıyorsun yani yanlış mı anladım?

Genel konuşuyorum ben burda
bu ülkede futbol bu durumdaysa Aziz Yıldırım sayesindedir bir insanın her lafı taşlama olabilir mi bir kere de benim takımım iyi oynamıyor bir yerde hata yapıyoruz de ama o ne diyor biz en iyiyiz bu ülkenin en iyi futbol takımıyız avyupa deviyiz diyor biz avrupada hiç bir şeyiz ülke olarak şunu anlayalım en son katıldığımız kupa euro 2008 ondan önce 2002 dünya kupası ve artık 2014 trenide kaçtı yani 12 senede 2 kupa biraz gerçekçi olalım

uAburak89
22.Aralık.2012, 23:48
İstifa geldi.

Ferhat Kiraz
22.Aralık.2012, 23:49
Aykut Kocaman İstifa Etti.

erdem344
kocaman istifa etti.

Alicanfmfan
Bugün bu maçta bir pozisyon dikkati mi çekti. İlk yarıdaydı ikiside. Krasic'i tutan, çeken Yiğit'e sarı kart verilirken, Bekir'in orta sahada aynısını Lua Lua'ydı galiba, ona yapınca kartı vermedi verse Bekir atılacaktı. Aynı pozisyon geçen hafta yasanmıs yaygara kopmustu. Demek ki böyle şeyler olabiliyormuş.

petrol_fb12
İstifa geldi.

Kabul etmezler.Kasımpaşa maçı misali.

europeanconquer
22.Aralık.2012, 23:50
Hayırlısı olsun...Ancak ben Aziz Yıldırım'ın kabul edeceğini düşünmüyorum.

RaSenGan
22.Aralık.2012, 23:51
Bu kötü oldu işte.

furkan58
Kabul etmezler.Kasımpaşa maçı misali.

İstifa etti neyini kabul etmicekler. Aziz Yıldırım ikna edemedi demek ki soyunma odasında.

FreeStyLR
Aykut Kocaman canlı yayında istifa etti

EndoplazmiK RetikuluM
Yıldırım bir zahmet kabul etsin artık. Kocaman'ın adamlığını her zaman takdir ettim ama menajer böyle olunmuyor ne yazık ki.

Night_Mare17
22.Aralık.2012, 23:53
İstifaya cidden üzüldüm.

petrol_fb12
22.Aralık.2012, 23:53
Metin Diyadin GELSİN !

uAburak89
22.Aralık.2012, 23:54
Kabul edilirse çok mantıksız bir hareket olacak, 2-3 gün önce transfer çalışmamız var, takviye gelecek derken şimdi istifa hiçbirşeyi daha iyi yapmaz. Kim gelecek şimdi teknik direktör olarak, nasıl bir futbol olacak, kendi kurmadığı takımla ne kadar başarılı olacak bir sürü soru var.

Facx
22.Aralık.2012, 23:55
2 kötü sonuç geldi diye istifamı edilir ya

Sheriff
22.Aralık.2012, 23:56
Tamam işte yeni gelen teknik direktör için yeterli zaman olur yeniden yapılanma için..

Burak Akmanoğlu
22.Aralık.2012, 23:58
Tamam işte yeni gelen teknik direktör için yeterli zaman olur yeniden yapılanma için..

Bencede... :)

uAburak89
23.Aralık.2012, 00:06
Karar doğru da bence zamanı yanlış, bugün kazansa yola devam etmeyecek miydi ? Hedeflerden bir sapma yok, havlu atılmamış, tamam 27 puan az ama lider belki 32'de kalacak yani arada uçurum yok. Kupada yola devam ediyorsun, Avrupa Liginde kura güzel gelmiş, riskli bir durum. Ama tabii sonuç dediğin gibi olumlu da olabilir.

Alicanfmfan
23.Aralık.2012, 00:07
Karar doğru da bence zamanı yanlış, bugün kazansa yola devam etmeyecek miydi ? Hedeflerden bir sapma yok, havlu atılmamış, tamam 27 puan az ama lider belki 32'de kalacak yani arada uçurum yok. Kupada yola devam ediyorsun, Avrupa Liginde kura güzel gelmiş, riskli bir durum. Ama tabii sonuç dediğin gibi olumlu da olabilir.

+ Bu KArabük aynı skorla Lig liderini deplasmanda yendi. Böylede birşey var tabi.

Bordo61Mavi
23.Aralık.2012, 07:29
Mesut Bakkal iyi guzel lafi oturtmusunda bunun intikami aci olur ben soylim :D

attirson
23.Aralık.2012, 18:10
Sezon ortası hoca gönderilmez sezon sonu beklenilmeli.Zaten hoca degistirsek yine bir sezonumuz heba olucak degisen bir şey yok.Sezon sonuna kadar sabredilmeli.İstifasını geri alacak haberleri iyice cogaldı zaten küme bile düssek Aziz Yıldırım bırakmaz Aykut Kocaman'ı.

davidvilla
24.Aralık.2012, 10:35
Son bir kaç yılın en büyük süpriziydi heralde.
Meireles muhabbetine çok takıldı camia o yuzden bu maçı kaybettiler bence.
Söylenecek pek bişey yok kendi kendine maç kaybetti FB.
Her büyük takımın zaman zaman başına gelmiş hadiselerden birini yaşıyor klüp,bölünme.
Taraftarlar arası bölünme var, futbolcular arası bölünme var (belli etmemeye calıssalar da) yonetim de bölünmeler var.
Kan değişikliği şart Aykut Kocaman'ın kesinlikle bırakması lazım.