Log in

View Full Version : Trabzonspor - Galatasaray | STSL 17. Hafta

Kaka Leite
21.Aralık.2012, 03:55
http://picturf.com/i/4kh

uAburak89
21.Aralık.2012, 04:00
Derbiden aldığımız 3 puanın anlamı olması için bu deplasmandan en kötü 1 puanla dönmemiz gerekiyor. Son 3 maçımızda bitiricilik farkıyla puanları topladık, oyun anlamında çok iyi değiliz. Rakibimiz de bir iyi bir kötü gidiyor, Onur Kıvrak bugünkü gibi oynamazsa galibiyete yakın olan tarafız diye düşünüyorum, güzel maç olsun, free-kick sezonunu açan Selçuk'tan bir gol daha bekliyorum. :)

davidvilla
21.Aralık.2012, 10:24
O Onur'u gordukten sonra bu maçla ilgili butun umutlarım sondu:) Frikikten atarsak atarız başka türlü yemez o.

attirson
21.Aralık.2012, 11:00
1-1 bitecegini düsünüyorum İddaa'da da öyle basıcam.

antiochia
21.Aralık.2012, 11:36
Galatsaray Fenerbahçe maçındaki gibi oynarsa zorlanır.Ben olsam Elmander-Burak ikilisiyle çıkarım. Amrabat yerine Emre'yi oynatırdım.

mpaker66
21.Aralık.2012, 14:41
Galatasaray sivas-fenerbahçe-trabzon 3 lüsünden beklenenden rahat 3 te 3 yapacağını düşünüyordum ve öylede devam ediyor. Bu maçıda alırız 3-1 falan biter.

europeanconquer
21.Aralık.2012, 14:56
Burak lütfen oynamasın artık.Umut-Elmander'den başkası yalan.

KaRaBükLü KraL
21.Aralık.2012, 14:59
Süper Final'de 4-2 ligte 3-0 yenmiştik geçen sezon geleneği bozmayız maçı alacağımızı düşünüyorum

Trabzonspor
21.Aralık.2012, 17:07
Taraftar rakibe gitmeyi tercih eden oyunculürü sövmeyip takıma destek vermeyi tercih ederse bu maçı alabiliriz.

Facx
21.Aralık.2012, 17:16
trabzonspor un kendi taraftarının yaptığı baskıyı kaldıramamasını ve aynı geçen sene avni akerdeki maçlardaki gibi rahat ve net bi galibiyet bekliyorum selçuk frikikten gene atarsa avni akerde 3 maç üst üste frikikten atmış olucak :D

davidvilla
21.Aralık.2012, 17:41
Burak lütfen oynamasın artık.Umut-Elmander'den başkası yalan.

Bu Burak agzıyla ejderha tutsa yaranamıycak değil mi :D

europeanconquer
21.Aralık.2012, 17:43
Bu Burak agzıyla ejderha tutsa yaranamıycak değil mi :D

Evet,Umut orada yırtınıp pres yaparken Burak'ın sadece izlemesi benim hoşuma gitmiyor.Mücadele etmeyeceksen hiç oynama arkadaş.

Bu arada içime doğdu,Hamit siftah yapacak.

Facx
21.Aralık.2012, 17:53
Evet,Umut orada yırtınıp pres yaparken Burak'ın sadece izlemesi benim hoşuma gitmiyor.Mücadele etmeyeceksen hiç oynama arkadaş.

Baros çok pres yapıyodu dimi :0: Burak zaten pres yapıyo Umut gibi sağa sola koşmasımı gerekiyo pres yapması için Sercana attırdığı gol pres sonucu değil mi ? Zaten doğru olan takım halinde press yapmak takım halinde pres yapmadıkça Umut sabah akşam ordan oraya koşsun bi işe yaramaz takım halinde alanı daraltıp pres yapmamız lazım bunun içinde bi Burakı suçlayamayız

Kaka Leite
21.Aralık.2012, 17:55
Benim şahsi görüşüm Burak büyük maçların adamı değil.Bu açık ve net..

Ben de Elmander oynasın diyorum, ancak Terim verecek son kararı. Güzel bir maç olacaktır diye düşünüyorum, başarılar iki ekibe de.

davidvilla
21.Aralık.2012, 17:58

Tamam işte Umut yırtınıyor pres yapıyor Burak da o pres sonucu doğabilecek pozisyonlar için fırsat kolluyor. Fırsatcı golcu Burak :)

Hamit için de umarım öyle olur.

europeanconquer
21.Aralık.2012, 18:03
Baros çok pres yapıyodu dimi :0: Burak zaten pres yapıyo Umut gibi sağa sola koşmasımı gerekiyo pres yapması için Sercana attırdığı gol pres sonucu değil mi ? Zaten doğru olan takım halinde press yapmak takım halinde pres yapmadıkça Umut sabah akşam ordan oraya koşsun bi işe yaramaz takım halinde alanı daraltıp pres yapmamız lazım bunun içinde bi Burakı suçlayamayız

Bende izliyorum hocam maçları.Burak bu takımın en mücadele yoksunu adamı.Bizim yarı sahamızda bir kez savunma yaparken gördün mü Burak'ı ? Ben görmedim ama Umut'u gördüm.Baros ile Burak'ı aynı kefeye koyamazsın.Baros mükemmel ötesi bir oyuncuydu.Sakatlıkları yüzünden iyice korkak bir futbolcu oldu ancak ölüsü 8 gol atıp 9 asist yaptı.

Tamam işte Umut yırtınıyor pres yapıyor Burak da o pres sonucu doğabilecek pozisyonlar için fırsat kolluyor. Fırsatcı golcu Burak :)

Hamit için de umarım öyle olur.

Hocam atıyor da o eski pres yapan takımdan eser yok.Ben bunu Burak'a bağlıyorum ve onun as oyuncu olmasını istemiyorum.

William Rookwood
21.Aralık.2012, 18:13
Burak bize Şampiyonlar liginde attığı gollerle 6 puan kazandırmış bir oyuncu aynı zamanda ligde de öyle. Her koşan mücadele eden oyuncu iyi olsaydı Barış Özbek, Mustafa Sarp ve Ayhan'ı takımda tutsaydık. Her takımda Burak gibi golcü oyuncularda olmalı mücadele eden oyuncularda olmalı. Bütün takım mücadeleci olsa golleri kim atacak?

Facx
21.Aralık.2012, 18:15
Bende izliyorum hocam maçları.Burak bu takımın en mücadele yoksunu adamı.Bizim yarı sahamızda bir kez savunma yaparken gördün mü Burak'ı ? Ben görmedim ama Umut'u gördüm.Baros ile Burak'ı aynı kefeye koyamazsın.Baros mükemmel ötesi bir oyuncuydu.Sakatlıkları yüzünden iyice korkak bir futbolcu oldu ancak ölüsü 8 gol atıp 9 asist yaptı.

Hocam atıyor da o eski pres yapan takımdan eser yok.Ben bunu Burak'a bağlıyorum ve onun as oyuncu olmasını istemiyorum.

Burakın daha bu sene hangi maç hatırlamıyorum ama 40 metre depar atıp kontrayı kestiğini hatırlıyorum bırakın şu ön yargıları adam şampiyonlar liginde 6 gol atıp gruptan çıkardı bizi hala tü kaka modundasınız ben diyorum Baros ta pres yapmıyo sen Baros mükemmel ötesi futbolcuydu diyosun ne alakaysa Burakı sevmeyebilirsin ama ona saygı duymak zorundasın valla başka birisi olsa isyan edip ülkeyi terk ederdi ne yapsa yaranamıyo

europeanconquer
21.Aralık.2012, 18:23
Ben Burak as takımda oynamasın istiyorum,bu kadar basit ve net.Nedeni de eskisi kadar pres yapmamamız ve oyuna sahip olamamamız.Bunu 4-4-2 için söylüyorum.Eğer 4-5-1 oynayacaksak takımın forveti Burak olur.

Börk
21.Aralık.2012, 20:29
Yahu gerçekten sizin şu ön yargılarınız mükemmel :) Sizleri beğendirmek için ne yapmak gerekiyor ? Mücadele etmiyorsan oynamayacakmışsın yok ya ? Her oyuncunun deli gibi pres yapma zorunluluğu mu var ? Takımda bunu Umut Bulut yapıyor,Burak pres yapmıyor diyorsanız tamam ama mücadele etmiyor,koşmuyor derseniz bende size gülerim o zaman :)

Yukarıda Cenker yazmış Burak Yılmaz büyük maçların adamı değil diye.Umut Bulut büyük maçların adamı mı ? Şampiyonlar liginde atılmış 6 gol,ligde atılmış o kadar gol var.Yok ben anladım taraftar bir oyuncuya deli gibi ön yargıyla bakıp,kafayı taktıysa o oyuncu isterse 50 gol atsa da yaranamaz.Bayılıyorum sizlere Burak gol atınca aslanım Burak,gol atamayınca oynamasın Burak.Devam edin arkadaşlar çok çok objektif eleştiri yaptığınız için bende izlemekten keyif alıyorum maalesef :)

europeanconquer
21.Aralık.2012, 20:47
Ön yargı falan değil oynayışına göre yorum yapıyorum.İstemiyorum oynamasın.Elmander-Umut bana daha yakın geliyor.Şu güne kadar Burak'ı savundum ama yok ciddi ciddi inceliyorum Burak'ı sizin gözünüze batmıyor olabilir ancak ben kıl olmaya başladım.Yakında sizde sızlanmaya başlayacaksınız adım gibi eminim.Gol atması sadece bazı şeyleri gözden kaçırıyor.

Börk
21.Aralık.2012, 20:52
Ön yargı falan değil oynayışına göre yorum yapıyorum.İstemiyorum oynamasın.Elmander-Umut bana daha yakın geliyor.Şu güne kadar Burak'ı savundum ama yok ciddi ciddi inceliyorum Burak'ı sizin gözünüze batmıyor olabilir ancak ben kıl olmaya başladım.Yakında sizde sızlanmaya başlayacaksınız adım gibi eminim.Gol atması sadece bazı şeyleri gözden kaçırıyor.

Senin benim onun istemesiyle olmuyor yalnız.Fatih Terim'in kararı ve oldukça da memnun olduğu gözüküyor.Hocanın gözüne batmıyor,bizim gözümüze batmıyor sadece bir kesimin gözüne batıyor bende anlayamadım gitti.Bu adam as forvet olarak alında Elmander'in yanında Umut Bulut'da kiralık olarak rotasyon oyuncusu olarak alındı,yoksa bonservisiyle alınırdı.Burak,bu takımın forveti şu anda ve çok büyük bir şey olmadıkça da orada kalacağına eminim.

europeanconquer
21.Aralık.2012, 20:54
Zaman gösterecek işte onu,pat diye kanıtlayamam kimseye.Gönül ister ki daha iyi olsun ancak ben pek umut görmüyorum.

Mamadou
21.Aralık.2012, 21:00
Galatasaray şu haliyle Trabzonspor karşısında çok net bir galibiyet alır. Dün izlediğim Eses maçında kazanmasına rağmen Trabzonspor çok kötü oynadı. Onur 5,6 tane net %100'lük pozisyonu önledi. Bir Onur birde Adrian çabalıyor takımın kalan kısmı resmen dökülüyor. Trabzonspor'un savunmasına diyecek bir şey yok zaten en büyük sorun orası. Son maçlardaki gibi oynarsa Trabzonspor çok rahat teslim olur ama yok bu maça ayrı bir motivasyonla çıkarlarsa başa baş geçer. Ayrıca Trabzonspor taraftarı da Burak ve Selçuk ile uğraşmak yerine kendi takımlarına destek vermeli.

mpaker66
21.Aralık.2012, 22:11
Burak Yılmaz hakkındaki ön yargılara gerçekten gülüyorum artık ben. Bence Burak'n bu kadar eleştirilmesinin nedeni oynayan oyuncu yani oynatma özelliği 0 hatta eksilerde. Bu yüzden bu kadar eleştiriliyor ama Burak sonuç olarak 15 gol atmış şuana kadar.Bu yeterli benim için.

Kaka Leite
21.Aralık.2012, 22:14
Yukarıda Cenker yazmış Burak Yılmaz büyük maçların adamı değil diye.Umut Bulut büyük maçların adamı mı ? Şampiyonlar liginde atılmış 6 gol,ligde atılmış o kadar gol var.Yok ben anladım taraftar bir oyuncuya deli gibi ön yargıyla bakıp,kafayı taktıysa o oyuncu isterse 50 gol atsa da yaranamaz.Bayılıyorum sizlere Burak gol atınca aslanım Burak,gol atamayınca oynamasın Burak.Devam edin arkadaşlar çok çok objektif eleştiri yaptığınız için bende izlemekten keyif alıyorum maalesef :)

Bu konuyu konuşmanın yeri burası değil, kişisel görüşümdür benim.Büyük maçlarda iyi oynayamadığını düşünüyorum ki bunu bir tek ben demiyorum.

Burak kötü oyuncu falan demiyorum dikkat ettiysen.

Börk
21.Aralık.2012, 22:23
Bu da benim kişisel görüşüm zaten yani sana soruyorum Umut Bulut,Burak'dan daha mı çok büyük maç futbolcusu.Tek senin dememen doğru olduğunu göstermiyor maalesef.Zaten sadece o 3 cümle senin için geçerli diğerleri Galatasaraylı arkadaşlara.

europeanconquer
21.Aralık.2012, 22:26
Umut Bulut öyle çok üst düzey biri olmayabilir en azından takım oyuncusu,bireysel değil.

Börk
21.Aralık.2012, 22:28
En azından,neyse ki falan kurtarmaz bizi.Çok uçuk örnekler verirdim de şimdi bireysellik de lazım takım oyunu da.

Kaka Leite
21.Aralık.2012, 22:29
Umut standart bir oyuncu yapabildikleri belli ve her maç onun altına düşmüyor diyebilirim.

Ancak, Burak öyle değil.

Börk
21.Aralık.2012, 22:32
İkisi de dalgalanmalar yaşıyor bence Umut yaşamıyor diyemeyiz kesinlikle.

mpaker66
21.Aralık.2012, 22:34
Umut çok fazla dalgalanma yaşıyor ve Sivs maçına kadar attığı tüm goller takip karambol golleri idi. Umut anlayamadığım bir şekilde arkası dönük top alamıyor ve top da taşıyamıyor.

europeanconquer
21.Aralık.2012, 22:36
Neyse oynasın,yararı olsun ancak benim asıl eleştirdiğim konu Burak'ın performansının takımın oyununu etkilemesi,puan kaybettiğimiz maçların asıl sebebi her zaman forvet oyuncularımızın takım oyunu içerisinde olamamasıydı.Orta saha ve forvet arasında hep uçurum vardı,koca bir boşluktu orası.Melo nasıl yakın döneme kadar Selçuk'u etkiliyorsa şimdi de Burak Umut'u etkiliyor.Fatih Hoca ya ortayı üçleyip tek forvet olarak Burak'ı oynatsın ya da Umut-Elmander yapıp Burak'ı kenara çeksin.Başka türlü 2-3 maçta bir hep tökezleriz.

mpaker66
21.Aralık.2012, 22:41
Zaten Burak-Umut ikilisi 4-4-2 sistemi için facialar. Ne top tutuyolar ne rakip ortasaha ile defans arasına girip pas alıyolar. Geçen sene bizi farklı kılan Necati Elmander ikilisinin bunları güzel yapmasıydı. Ben o yüzden transfer döneminde hep Berbatov'un gelmesini istedim tam bizlik adamdı.

petrol_fb12
22.Aralık.2012, 00:29
Nedense galatasaray bu maçı cok rahat geçiricekmiş gibi bir his var içimde.Trabzon cok kötü gerçekten.Onur,Adrian olmasa bütün takım çöp gibi bir şey.Galatasaray takım halinde oynarsa cok rahat kazanır.

Özgür Çetin
22.Aralık.2012, 01:06
O Onur'u gordukten sonra bu maçla ilgili butun umutlarım sondu:) Frikikten atarsak atarız başka türlü yemez o.

Burak atar kesinlikle..Sonuçta o adamla 2 yıl aynı takımda oynadı..Bilirsin nasıl yiyecegini tıpkı Selçugun tolgaya attıgı frikik gibi..

Kazanırız diye düşünüyorum Trabzon deplasmanları hep hoş olmuştur bize.. Rahat alırız ama 1 puanda kötü degil hani

davidvilla
22.Aralık.2012, 10:51
Bu arada o kadar tartışılmış geçen seneye vurgu yapılmış da. Gecen seneki Selcuk da yok. Tempo koyamıyor. O halde bile bu adamlar bu kadar gol attıysa tebrik etmek lazım ikisini de. Ben europeanconquer'in ne demek istediğini anlıyorum. Taktik açısında söylüyor. Cift forvet oynadıgınız zaman iki forvetin partner kavramında oynaması gerektiğini bu partnerlik işini Burak'ın yapmadıgını söylüyor. Haklılık payı da var. Ama futbolda yetenek diye de bir şey var. Burak yetenekli ve zeki bir futbolcu, Umut onun kadar yetenekli ve zeki değil ama o eksiğini de fiziki gucu ve calıskanlıgı ile kapatıyor. Burak'ı pres yapmıyor diye eleştirmek acımasızlık olur. Onun tarzı biraz öyle, topun arkasına her zaman geçmiyor, kontratak için kendine pozisyon alıyor. Yani takım savunma yaparken o top kazanıldıgında nerede olmalıyımın hesaplarını yapıyor. Biraz bu bakış açısını Almanya milli takımında Özil'in tarzına benzetiyorum. O yüzden Burak gibi oyuncuları takımın biraz taşıması gerekiyor bu bir gerçek. Buna değer mi? Bence değer, ama değmez diyene de saygı gösteririm.

Bordo61Mavi
22.Aralık.2012, 19:32
Bizim icin en iyi ihtimalin beraberlik oldugu mactir. Onur yine insanustu bir performans gosterirse 1 puan alabilirz diye dusunuyorum.

Defans hattimiz dokuluyor resmen, Eskisehir 7 tane net gol pozisyonuna girdi hafta ici bize karsi. Galatasaray kim bilir kac tane pozisyona girer :D

Suicider
22.Aralık.2012, 19:32
Trabzon'da otobüsümüz taşlanmış.

sui generis
22.Aralık.2012, 19:39
En azından 5-6 tane trabzonlu arkadasım var , hiç ama hiç böyle değiller. Gercekten anlamak güç trabzonda olanları. Neyseki zarar gören yokmuş.

Bordo61Mavi
22.Aralık.2012, 19:45
Trabzonsporun Istanbul taraftari baskadir, Trabzon taraftari baskadir. Ikiside sanki baska takim tutuyormus gibi davranirlar.

Bu olaylar sadece Trabzonda olmuyor onuda belirtmek isterim tekrar, yapilani normal buldugumdan degil sadece bir grup kirlenmesin diye.

Suicider
22.Aralık.2012, 19:48
Ben anlamıyorum niye bu taş atanlar hep cezasız kalıyor? Bütün yapanlar için söylüyorum bunu.Biz burdan 5-10 kişi toplanalım çıkalım otobüsleri taşlayalım içeri atılmaz mıyız? E taraftar kimliği altında yapılınca ne değişiyor? Anlamak çok güç.

Bordo61Mavi
22.Aralık.2012, 19:53
Trabzonspor Süper Ligin son haftasında evinde karşılaşacağı G.Saray’ın Trabzon Havalimanında Yomra’da bulunan NOVOTEL’e gitmesi sırasında G.Saraylı kafileyi taşıyan otobüse taş atıldığı iddiası gerçeği yansıtmıyor. Kafileyi taşıyan otobüsün şoförü, “ kesinlik taş adımladı taş atsalar böyle mi olurdu. Ön araçtan fırlayan taş oraya isabet etti.”dedi.

Bide soyle birsey var

Bordo61Mavi
22.Aralık.2012, 20:09
http://61saat.com/dosyalar/20121222aw00053507-6bf93d92.jpg

Bir oyuncu sizi birakip rakibinize gitmis, siz onu protesto amacli havalimaninda bekliyorsunuz ve o size el salliyor :) dalgami geciyor Burak

Bordo61Mavi
22.Aralık.2012, 20:10
http://im.haberturk.com/galeri/2012/12/22/421458/7606622dbb58b12a6593cfe671479159_k.jpg?1356192259

Kirilan camda buymus fazla abartilacak bisey yok

Bordo61Mavi
22.Aralık.2012, 20:28
Simdi daha iyi gozukmustur ulusal medyanin futbola karsi durusu :) Camur atmak = daha fazla satmak.

Yazikki bu habere inananlar oluyor.

Trabzonspor
22.Aralık.2012, 20:30
Birilerini kurtarmak icin yasayi degistiler. Yasa dgisincede bu holiganlik yapanlqra verilecek cezalarda ibdirime gidince boyle taskinliklar yapanlar elini kolunu sallaya sallaya dolasir. Mustehaj bu millete bu tarz hareketler.

Bordo61Mavi
22.Aralık.2012, 20:42
Musti adamlar daha otobuse binmeden otobusun cami kirik :) Ulusal medya ise Galatasaray saldiriya ugradi :D

Alicanfmfan
22.Aralık.2012, 20:58
http://61saat.com/dosyalar/20121222aw00053507-6bf93d92.jpg

Bir oyuncu sizi birakip rakibinize gitmis, siz onu protesto amacli havalimaninda bekliyorsunuz ve o size el salliyor :) dalgami geciyor Burak
Cam tarafını full Trabzonlular kurmuş arkadaş. :D

Bordo61Mavi
22.Aralık.2012, 21:00
:)

Ototbus soforunun aciklamalari

Trabzonspor
22.Aralık.2012, 21:11
Musti adamlar daha otobuse binmeden otobusun cami kirik :) Ulusal medya ise Galatasaray saldiriya ugradi :D

Sadece bunun icin soylemedim İbo.

RaSenGan
22.Aralık.2012, 23:02
İlk yarının büyük kısmını kaçırıcam ama geldiğimde 1-0 önce olucağımızı düşünüyorum.Gol yemeden 2 ya da 3 golle maçı kazanırız.

uAburak89
23.Aralık.2012, 02:27
Galatasaray kafilesinde şu futbolcular yer alıyor

Fernando Muslera, Ufuk Ceylan, Albert Riera, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Felipe Melo, Yekta Kurtuluş
Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat, Johan Elmander, Burak Yılmaz, Umut Bulut

Stoper yedeği yok kadroda, sakatlık durumunda Hakan Balta stoper oynayacak herhalde, umarım sıkıntı yaşamayız.

Bordo61Mavi
23.Aralık.2012, 07:26
Stoper yedeği yok kadroda, sakatlık durumunda Hakan Balta stoper oynayacak herhalde, umarım sıkıntı yaşamayız.

Bize karsimi sikinti yasiyacaksiniz defansta :D guldurmeyin yahu.

Henrique'yi Trabzon molozda muavinlige yazdiracam yakinda, yolcu indirip bindirsin :D

Escochae
23.Aralık.2012, 07:33
Gene klasik Trabzon GS maçı olacak. Her ne kadar oylamada Trabzon'a versemde Gs yine bilindik bir şekilde puan kaybetmeden İstanbul'a döner.

uAburak89
23.Aralık.2012, 16:22
Bize karsimi sikinti yasiyacaksiniz defansta :D guldurmeyin yahu.

Henrique'yi Trabzon molozda muavinlige yazdiracam yakinda, yolcu indirip bindirsin :D

Öyle deme bu maç farklı, kazanırsak kopup gidebiliriz bunun stresi olacak. Sizin açınızdan da önemli, taraftarın Burak'a, Selçuk'a tepkisi var, farkın açılmaması için kazanmak isteyecektir Şenol Güneş. Bence güzel maç olacak izleyenler keyif alacak, Gs ve Ts'liler hariç ama bizleri gergin dakikalar bekliyor.

Night_Mare17
23.Aralık.2012, 17:02
Bu maçı alırsak lig biter gibi bir şey olur. O yüzden bu maçı alamayacağız diyorum.

nekop
23.Aralık.2012, 17:20
Trabzonspor için ölürüm diyen Burak Yılmaz için güzel bir ''Bizim için öldün'' pankartı yapılmıştır umarım. Maç içinde bu oyunculara tepki göstereceğimize takıma destek olursak çok daha yararlı olur.

uAburak89
23.Aralık.2012, 19:01
XI: Muslera, Riera, Dany, Semih, Eboue, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Burak, Umut.

William Rookwood
23.Aralık.2012, 19:25
Selçuk birnevi de Burak para kazandırarak gitti. Zaten Trabzonspor Burak'ı br türlü sevemedi.

mpaker66
23.Aralık.2012, 19:32
Bu maça iyi başlamamız lazım, kazanmak için.

GebzeLi1907
23.Aralık.2012, 19:36
Atmosfer çok ağır olacaktır bence.Galatasaray sakin kalıp 0-0 ı doğru oynarsa kazanır maçı

uAburak89
23.Aralık.2012, 19:57
Onur - Serkan, Giray, Celustka, Emerson - Zokora, Sapara, Adrian, Olcan, Halil - Henrique

Trabzonspor'un 11'i deniyor, Colman olmazsa maçın yıldızı kim olacak ? :)

mpaker66
23.Aralık.2012, 20:00
Ben açıkcası bugün bizim takımda umut'un yerine yekta'yı bekliyordum. Colman'ın olmamasıda beni ayrı bi sevindirdi :)

Trabzonspor
23.Aralık.2012, 20:01
Bende bugun ona degibdim.Colman yok kim gol atacak? Bence bizim adimiza gol atabilecek isim Adrian.

Haftalardir oynamayan Celutskayi 11'e alip stopere koymakta ilginc olmus.

Burak Akmanoğlu
23.Aralık.2012, 20:02
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/9713_574248279267462_860154068_n.jpg

"İNANmayan, UMUTsuz BURAKıp gidenlerin değil,
ONURlu ZENGİNlerin GÜNEŞidir TRABZONSPOR"

Hoşuma gitti. :)

uAburak89
23.Aralık.2012, 20:02
Pankart düşüncesi güzel, tepki adına anlamlı ancak Umut'a her maç küfür ediliyordu yahu, o kısım tezat olmuş. :)

darkkobal123
23.Aralık.2012, 20:06
Pankart çok anlamlı olmuş.

petrol_fb12
23.Aralık.2012, 20:07
Pankart cok güzel olmuş.

mpaker66
23.Aralık.2012, 20:07
Tamam Burak'a Selçuk'a ve Umut'a tepki var, okey, normal ama neden Ceyhun ve Engin'e yok. Tepki verilenlerin tek suçu iyi futbolcu olmaları mı. Bunuda anlamış değilim :)

Homer J.S
23.Aralık.2012, 20:28
Pankart ince düşünülmüş, sonuçta aynı şeyi biz de Emre Belözoğlu için yaptık..

Night_Mare17
23.Aralık.2012, 20:30
Galatasaray şu an bu halde olmasının nedeni

İNANarak , UMUTunu kaybetmeden , BURAKmayarak oynamasıdır. Yani pankart olmamış , fail.

uAburak89
23.Aralık.2012, 21:17
Umut ikidir ağır saçmalıyor, çok tehlikeli geri paslar atıyor.

Riera ile gole yaklaştık, Trabzon daha iyi başladı, dengeyi yeni yeni kuruyoruz.

OrcunFB
23.Aralık.2012, 21:26
Henrique'nin amcını çözen var mı ? :D

furkan58
23.Aralık.2012, 21:26
Burak kaçırdı bana ofsayt gibi geldi pozisyon.

OrcunFB
23.Aralık.2012, 21:27
Ofsayt yok gibi geldi bana.

uAburak89
23.Aralık.2012, 21:28
Ofsayt yok, çok net kaçtı.

Burak ıslıktan çok net etkileniyor, golü atıp sus işareti yapmak istediği her halinden belli. Kaçırdığı pozisyonda pas verebilirdi Umut'a.

Serkan Balcı faullerine rağmen sarı kart görmüyor bir türlü, garip.

Burak Akmanoğlu
23.Aralık.2012, 21:32
Ofsayt bana kalırsa !

sakary Ali
23.Aralık.2012, 21:37
Henrique bu kadar kötü mü yav? İlk geldiğinde umutluydum kendisinden.

RasAnt
23.Aralık.2012, 21:38
Saparada çok kötü,ktirik pas hataları yapıyor

RasAnt
23.Aralık.2012, 21:40
Janko ya noldu o neden oynamıyor ?

furkan58
23.Aralık.2012, 21:41
Henrique çok kötü. Janko neden oynamıyor ? Sakatlığı mı var ?

Cengo
23.Aralık.2012, 21:51
Amrabat ve Emerson'un en az sarı, hatta kırmızı görmesi gerekiyordu. İkisi de bileğe bastı.

Trabzonspor
23.Aralık.2012, 21:57
Janko sakat degil ama Senol hoca oynatmiyor. Colman olaydi iyiydi.

Ralph
23.Aralık.2012, 21:58
Halil keşke futbolcu olmasaymış. Adamın seyir zevki sıfırın altında -10.

petrol_fb12
23.Aralık.2012, 22:00
Riera kanadı cok boş kalıyor.

İlk yarı ortada olan bir futbol vardı.

İki takımda poziyonlarda yakaladı olmadı.

Trabzon Eboue fazla oynatmama peşinde.

uAburak89
23.Aralık.2012, 22:03
Fenerbahçeliler Trabzonspor'un oyununu ve oyuncularını sorguluyor, bir terslik var. :)

RasAnt
23.Aralık.2012, 22:17
Ben zevkli bir maç izlemek adına Jankoyu sordum maçta seyir zevki yok Janko olaydı 1.devre buldukları pozisyonlar daha etkili olabilirdi böylece gs bastırırdı 3-3 falan bitsin maç istedim ama yok gs temkinli oynuyor ts yeteneksizlikten gole gidemiyor hayal ettiğim gibi gollü maç olmadı

uAburak89
23.Aralık.2012, 22:18
Burak yine karşı karşıya, Umut yine boş, pozisyon yine harcandı.

Tribünlerden Burak'a yabancı madde atıldı, Giray da nasibini aldı ne yazık ki.

Ses bombası da atıldı, yazık.

europeanconquer
23.Aralık.2012, 22:26
İnsan değil bunu yapanlar....

RasAnt
23.Aralık.2012, 22:27
Bu trabzon taraftarını hiç sevmiyorum

uAburak89
23.Aralık.2012, 22:28
Amrabat ile Umut çıktı, Aydın ve Yekta oyunda.

Cengo
23.Aralık.2012, 22:30
Değişikliklerden sonra iyice Trabzonspor'un istediği formata döndü oyun.

europeanconquer
23.Aralık.2012, 22:33
Havadan kaleye paralel giden topu takip etmeyip yere doğru kayan Burak :)

uAburak89
23.Aralık.2012, 22:42
Hamit çıktı Elmander girdi, taktik nasıl olacak acaba.

Cengo
23.Aralık.2012, 22:44
Solda Aydın, sağda Burak olur ama ne kadar verim verebilecekleri muamma.

uAburak89
23.Aralık.2012, 22:47
Hakem Trabzonspor'un çok net atağını kesti, adam bütün maç rezildi gerçi.

Maçın en net pozisyonunu kaçırdı Adrian. Maç Trabzonspor'a dönmüş durumda.

europeanconquer
Fatih Hoca'nın oyuncu değişiklikleri şu an ki skor için felaket.

Adrian beceremedi,çok net kaçırdı.

RasAnt
Oy oy Adrian net kaçırdı

furkan58
23.Aralık.2012, 22:48
İnanılmaz kaçırdı Trabzon. Bilerek kaçırmaya çalışsalar bu kadar kaçmaz.

Cengo
23.Aralık.2012, 22:49
Orda ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Topun altına gitmek yerine ayağının üstü ile topun arkasına vursa gol olabilirdi.

europeanconquer
23.Aralık.2012, 22:51
Riera o nasıl orta paşam ya.

Edit:Zemin çok kötü durumda.En azından bana öyle geldi.

furkan58
23.Aralık.2012, 23:00
Bitti 0-0. Trabzon daha çok kaçıran taraftı son dakikalarda tempo artsa da genel olarak bana sıkıcı geldi maç.

europeanconquer
23.Aralık.2012, 23:01
Bu maça kaybedilen 2 puan değilde kazanılan 1 puan olarak bakıyorum.Çok kötü oynadık.Fatih Hoca'nın değişikliklerini hiç beğenmedim.

Ralph
23.Aralık.2012, 23:02
Bitmesi gereken şekilde bitti.

uAburak89
23.Aralık.2012, 23:03
Son bölümlerde çok kötüydük, maçın genelinde de vasattık. Trabzonspor da iyi değildi, taraftarlarının memnun olacağını sanmam.

Biz araya top atarak hücum denedik, Trabzonspor orta açarak. Fenerbahçe ile farkı 8 puan yapamadık, Beşiktaş ile olan fark 3'e düştü. Antalyaspor eksik maçını kazanırsa puanımız eşit olacak bu açıdan bakında kritik puan kaybı aslında, bir yandan da sahadaki oyuna bakıyorum, o zaman da Avni Aker'den 1 puanla dönmek iyidir diyorum. Sıkıcı maçtı, Galatasaray'ın maçı olmasa izlemezdim kesinlikle. Devre arası takviye ve daha iyi oyun için çözümler lazım.

mwaru
23.Aralık.2012, 23:04
Trabzon son dakikalarda galibiyeti kaçırdı fakat taraftar olarak da yeni Diyarbakırspor olma peşindeler sanırım,her büyük maçta olay.

ReaList
23.Aralık.2012, 23:07
Eh be Trabzon eh be Galatasaray karşılıklı gol atın dedik karşılıklı kaçırdınız, gitti güzelim kupon tek maçtan : )

uAburak89
23.Aralık.2012, 23:10
Topu çok kötü kullanıyoruz hücum hattında, savunmadan çıkış orta sahayı geçiş bir şekilde oluyor ama rakip ceza sahası önünde bütün tercihler sıkıntılı. Oyuncular durağan kalıyor, topa basıyor bekliyor, hücum akışkanlığı sıfır. Selçuk - Melo ikilisinin önüne yaratıcı oyuncu lazım.

mwaru
23.Aralık.2012, 23:11
https://pbs.twimg.com/media/A-0fbVzCQAAGZLu.jpg:large :DD:

OrcunFB
23.Aralık.2012, 23:14
https://pbs.twimg.com/media/A-0fbVzCQAAGZLu.jpg:large (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=https%3A%2F%2Fpbs.twimg.com%2Fm edia%2FA-0fbVzCQAAGZLu.jpg%3Alarge) :DD:
Oha ayağı topa girmiş. :icon_eek:

petrol_fb12
23.Aralık.2012, 23:23
İkinci yarı cok vasat bir maç oldu.

Trabzonspor
23.Aralık.2012, 23:34
Trabzon son dakikalarda galibiyeti kaçırdı fakat taraftar olarak da yeni Diyarbakırspor olma peşindeler sanırım,her büyük maçta olay.

Bu maçtaki olaylarla Fener maçlarındaki olayları birbirine karıştırmamak lazım. Adaleti sağlayanlar adaleti düzgün sağlamış olsalar Fener maçlarında hiçbir olay olmazdı. Şimdi o konulara girmeye lüüzum yok.

Son 10 günde 4 maç oynadık.4'üde zorlu maçlar 2'sini kazandık 1'inde yenildik 1 de bu beraberlik. Belki galipte gelebilirdik.Ancak takımın bir forveti olmadığından gol sıkıntısı sürüyor. Galatasarayın korkulu rüyası Colman'da olmayınca gol atamadık.Ben Adriadn'dan gol beklediğimi saöylemiştim ama o kaçırmayı tercih etti.

nannar
23.Aralık.2012, 23:34
Bu kadar kötü oynayan bir takımın hala lider olması ligin kalitesini ortaya koydu resmen. Yana ve geriye oynayıp sadece savunma arkasına top atmaya dayalı hücum eden bir takımız :) Rezalet... Trabzon atsaydı keşke 1 tane.

Börk
23.Aralık.2012, 23:35
Bu maçı hak eden yok gerçekten ama tebrik edilmesi birisi varsa oda Trabzon taraftarı :)

GebzeLi1907
23.Aralık.2012, 23:37
Melo ve Dany ile Gs puanı zor kurtardı.Rehavete kapılmış Gs li oyuncuların çoğu.Bu futbolla ligde bu konum çok çok iyi Galatasaray için.

Trabzonda Volkan Şen oynasa idi bence Riera nın arkasında çok etkili olabilirdi.
Bir iki tane iyi hucümcusu olsa maçı alırlardı.

Galatasaray da bir de Hamit'i beğendim diğerleri çok kötüydü Muslera hariç.

Trabzonda Zokora Melo ile bence sahanın yıldızıydı.

%60 oranında trabzonun hakkıydı maç ama yetenekli oyuncu eksikliğiyle kazanmadılar.

Alicanfmfan
23.Aralık.2012, 23:47
İki takımda hak etti 1 puanı bence. Eğer Burak son paslarda becerekli olsa yada boş pozisyonda Umut'u görse alabilirdik maçı, aynı şekilde Adrian'da tabi.

Serkan kart görmedi sanırsam. Bu maçı kartsız tamamladığı için dünyada hiçbir maçta sarı kart çıkmaması lazım. Resmen her pozisyonda rakibinin formasını çekti.

petrol_fb12
24.Aralık.2012, 00:08
Trabzonspor taraftarı hala o fanatik anlayışı terkedememiş anlaşılan Trabzon-Fenerbahce maçı cok zorlu geçiçek taraftar acısından.Ne hallere geldik.

Lucas Neill
24.Aralık.2012, 00:11
Ligin ilk yarisini lider bitirdik bu beraberlikle, gecen seneki performanstan uzagiz ama ikinci yari yapilirsa transferlerle ritm bulur farki acariz.

Night_Mare17
24.Aralık.2012, 01:12
https://pbs.twimg.com/media/A-0fbVzCQAAGZLu.jpg:large :DD:

Bu pozisyon her gösterildiğinde kahkalara boğuldum ya Burak'ın yüz ifadesi bir anda değişiyor orası çok komik :D

Alicanfmfan
24.Aralık.2012, 01:14
Burak konuşmuş. Kapak yapmış resmen Trabzon taraftarına ve yönetimine.

petrol_fb12
24.Aralık.2012, 01:18
"İki takıma da geldi-gitti maç. İki pozisyona girdim vuracağım yerde pas versem değişik olabilirdi. İki takım da kazanabilirdi. Zevkli bir futbol oldu, lider kapattığımız için mutluyum.

Aramızdaki fark diye düşünüyorum. Ben öyle küfür etmem, bir şey diyeceksem yüzüne söylerim.. Benim adamlığıma ters böyle şeyler. Şenol hocama teşekkür ediyorum. Sadece Şenol hocam benim için önemli, gerisinin hiçbir değeri ve önemi yok benim için.

Farklı duygular içerisindeydim. Hocalarımı ve arkadaşlarımı gördüm. Biz bu takımla şampiyonluk gördük, Türkiye Kupası'nı kazandık. Süper Kupa'yı kazandık, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde oynadık. Sadri Şener'in dediği gibi eşantiyon olarak geldiğim yerde gol kralı oldum. Onların efsane diye tabir ettiği insanlardan daha fazla hizmet ettim. Vefa, kadir kıymet bu kadarmış. Hepsine teşekkür ediyorum. Diyecek fazla bir şey yok."

Night_Mare17
24.Aralık.2012, 01:20
Keşke gol atsaydın be Burak. Çıldırtırdın oradakileri ve çıldırtmak için de elinden geleni yapacağını biliyordum ve çok iyi yapardın keşke gol atsaydın.

mpaker66
24.Aralık.2012, 01:27
Maç amatör küme maçı gibiydi, hayatımda ilk defa bi gs maçında maç bitsede gitsek dedim sıkıldım.

Suicider
24.Aralık.2012, 01:32
Kötü oynuyoruz kaç maçtır.Fener maçında da bu maçta da beğenmedim takımı.Skor taraftarlığı yapmaya gerek yok.İzlediğim takım benim hayalimde ki Fatih Terim'in takımı değil.Evet hem psikolojik olarak hem de kadromuzun geniş olmamasından dolayı fiziki yorgunluk var oyuncularda bunun farkındayım.Ama en azından maçın tamamında olmasa bile bölüm bölüm iyi oynamamız gerek.Oyunu karşı alana yıktığımız dakikalarda bile yana pas ata ata kaptırıyoruz en sonunda.

Özellikle iyi bir sol bek ihtiyacımız var.Stopere de ne Cris ne Gökhan Zan la olmaz bu iş orayada kadro genişliği açısından bir oyuncu gerekli.Bakalım umarım ara dönemi iyi geçirir takımımız ve ikinci yarıya daha iyi başlarız.

Trabzonspor
24.Aralık.2012, 01:55
"İki takıma da geldi-gitti maç. İki pozisyona girdim vuracağım yerde pas versem değişik olabilirdi. İki takım da kazanabilirdi. Zevkli bir futbol oldu, lider kapattığımız için mutluyum.

Aramızdaki fark diye düşünüyorum. Ben öyle küfür etmem, bir şey diyeceksem yüzüne söylerim.. Benim adamlığıma ters böyle şeyler. Şenol hocama teşekkür ediyorum. Sadece Şenol hocam benim için önemli, gerisinin hiçbir değeri ve önemi yok benim için.

Farklı duygular içerisindeydim. Hocalarımı ve arkadaşlarımı gördüm. Biz bu takımla şampiyonluk gördük, Türkiye Kupası'nı kazandık. Süper Kupa'yı kazandık, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde oynadık. Sadri Şener'in dediği gibi eşantiyon olarak geldiğim yerde gol kralı oldum. Onların efsane diye tabir ettiği insanlardan daha fazla hizmet ettim. Vefa, kadir kıymet bu kadarmış. Hepsine teşekkür ediyorum. Diyecek fazla bir şey yok."

Taraftarin kızdığı yerde tam olarak burası.Burak bitmiş tükenmiş bi oyuncuydu.Şenol hoca istedi ve taraftarda onu ilk alındığında olumlu karşıladı.Gol krali olmadan oncede bu adami desteklediler. Kızdıkları noktada işte bundan sonra başlıyor. Burak çıkıp 'Ben Trabzonspor içim ölürüm.' dedi. üzerine ekledi İstanbulda oynamak istemiyorum Avrupada oynamak istiyorum diye. Bu soölerin üzerinsen çokta geçmeden kalkip takimin ezeli rakibine gidersen arkandan meşaleler yakılmasını,alkislanmayi,tekrar kucaklanmayi bekliyorsan senin anlayışında bir sorun var demektir.Millet taraftara salliyor bu yapilmaz diye.şimdi soruyorum Arda ben avrupada oynamak istiyorum deyip Atletico'ya değilde Fenere imza atsa ne yaprdiniz ? O bizim evladimiz deyip onu bağrınıza basardınız dimi?

He birde bir sezon öncede ben 'İstanbulda oynamam' diyipte aynı takıma giden Selçuk var.Burak'ta aynısını yapınca tuz biber oldu.

erdem344
24.Aralık.2012, 02:00
Sadri şener battıkça batıyor

Onun döneminde yattaranın songun saçı nasıldı

uAburak89
24.Aralık.2012, 02:10
Selçuk İnan ne kadar düzgün bir insan olduğunu bir kez daha gösterdi bu maçta. Burak Yılmaz'ın abartılı tepkilerine karşılık resmen azarladı, kaptanlığı layıkıyla yapıyor.

Aydin
24.Aralık.2012, 02:16
Oradaki azar olayının sebebi bence Burak'ın ceza sahasının sağ çizgisinin oradan, uzaktan kaleye şut çekmesiydi. Oradan kaleye mi vurulur gibilerinden el hareketi de yapmıştı Selçuk.

uAburak89
24.Aralık.2012, 02:20
Oradaki azar olayının sebebi bence Burak'ın ceza sahasının sağ çizgisinin oradan, uzaktan kaleye şut çekmesiydi. Oradan kaleye mi vurulur gibilerinden el hareketi de yapmıştı Selçuk.

Valla maçı izlerken bana böyle gelmedi ama özette ya da tekrarda bakayım tekrar. :)

sui generis
24.Aralık.2012, 02:22

bence de pozisyon içindi. ki orada Burak'ın yaptığı ters bir hareket yoktu ki , kafasına bir şey geldi adam onun acısını çekti.

Aydin
24.Aralık.2012, 02:23
Ceza sahasının sağına doğru top atılıyor, Burak da saçma sapan bir şut çıkartıyor oradan. Sonra kafaya cisim, bir de ses bombası yiyor. Tam da şutu çektiği yerin oralarda Selçuk "burdan kaleye mi vurulur" gibilerinden bi hareket yapıyordu ama senin dediğin gibi de olabilir tabii :)

Corpus
24.Aralık.2012, 02:57
Derbi diye izlediğimiz maçta kavga - dövüş olmamasına rağmen futbol da yoktu. Rezalet.

Bırakın 3 puanı haketmek, 1 puanı bile hakeden taraf yoktu. Puan vermesen yeridir bunlara.

Suicider
24.Aralık.2012, 03:01
Derbi diye izlediğimiz maçta kavga - dövüş olmamasına rağmen futbol da yoktu. Rezalet.

Bırakın 3 puanı haketmek, 1 puanı bile hakeden taraf yoktu. Puan vermesen yeridir bunlara.

Zaten derbi niye denir anlamıyorum hiç.Aynı şehir takımları değiller.Dünyada aynı şehrin takımı olmadığı halde 'derbi' kelimesi kullanılan maç varmıdır? Ben bilmiyorum ama bir tek bize özel herhalde.

GebzeLi1907
24.Aralık.2012, 05:13
Zaten derbi niye denir anlamıyorum hiç.Aynı şehir takımları değiller.Dünyada aynı şehrin takımı olmadığı halde 'derbi' kelimesi kullanılan maç varmıdır? Ben bilmiyorum ama bir tek bize özel herhalde.

derbi kolay tanımlamak için farklı şehirlerde ama sonuçta arada bir rekabet var iki tarafında büyük taraftar kitlesi var.
ingiltere de bir liverpool man utd veya arsenal united maçları gibi örneğin.

ama bu futbolla tabi bunları aynı kategoriye koymak absürd oluyor

davidvilla
24.Aralık.2012, 10:37
Bu maça maç demeye 1000 şahit lazım. 1 puan verelim maça cıkmayın deseler ikisi de kabul ederdi heralde. İki tarafın da oynayası yoktu bitse de gitsek havasında geçti, bitti ve gittiler.

darkkobal123
24.Aralık.2012, 16:05
Hayatımda izlediğim en berbat, en zevksiz, en keyifsiz ve en sıkıcı maçlardan biriydi.

Börk
24.Aralık.2012, 18:10

Kesinlikle öyleydi çünkü el kol hareketleriyle ağızının okunmasıyla çok net anlaşılıyor.Niye soldakine vermiyorsun der gibi.

Börk
24.Aralık.2012, 20:28
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/165054_552466664782093_1710028505_n.jpg

europeanconquer
24.Aralık.2012, 20:43
Türk bayrağını gösterdi orada çünkü armanın olduğu yer yan tarafa bakıyor.Çok iyi yapmış.

Börk
24.Aralık.2012, 20:44
Bende onu anlatmak istiyorum Oğuzhan.Armayı gösteriyor diyen yok ki.Galatasaraylıyız vesselam :)

footballer33
24.Aralık.2012, 21:26
Bu pozisyon her gösterildiğinde kahkalara boğuldum ya Burak'ın yüz ifadesi bir anda değişiyor orası çok komik :D

Maçın pozisyonu. Bir de, itiraz ediyor. :D

Vefa

Facx
24.Aralık.2012, 21:35

Vefa

bunlar hep 5. boyut :icon_cool:

europeanconquer
24.Aralık.2012, 21:41
Bende onu anlatmak istiyorum Oğuzhan.Armayı gösteriyor diyen yok ki.Galatasaraylıyız vesselam :)

Ben belirttim sadece yani karşı çıktığım bir yer yok :D

davidvilla
25.Aralık.2012, 11:48

Vefa

Abartmayı abartmış artık Burak, ayıp oluyor. Terim'in konuşup uyarması lazım.
Kendini atmaya konsantre olacagına biraz maça konsantre olmalı bu ne la.

OrcunFB
25.Aralık.2012, 15:51
Sarı kart görmemesi de ayrı bir mesele.

Mamadou
25.Aralık.2012, 18:30
İşte bu hareketleri yüzünden saygı görmüyor. Kendi taraftarı o ne yaparsa yapsın oyuncusu diye koruyor, kolluyor olabilir normal olanda bu zaten. Ama attığı gollerle taraflı, tarafsız herkesin beğenisini kazanmak varken bu hareketleriyle kendini daha da alçaltıyor.

Bordo61Mavi
27.Aralık.2012, 04:47
Sonrada ne adamisim diyor :) bencede ne adamsin sen Burak. Utanir insan azcicik sunu izledikten sonra ben napiyorum der

uAburak89
27.Aralık.2012, 12:22
Adam her konuda olduğu gibi bu konuda da kendini geliştiriyor, yeni teknikler buluyor. Saygı duymak lazım. :)

GeNç KaRTaL
27.Aralık.2012, 14:40

Vefa

Bu tarz hareketleri alışkanlık haline getirenlere önlem olarak federasyonların videoyla ceza vermesi gerekiyor bence.Hiç hoş değil gerçekten şu görüntü.Bir de çıkmış adamlık dersi veriyor.

footballer33
27.Aralık.2012, 15:02
Bu tarz hareketleri alışkanlık haline getirenlere önlem olarak federasyonların videoyla ceza vermesi gerekiyor bence.Hiç hoş değil gerçekten şu görüntü.Bir de çıkmış adamlık dersi veriyor.
Âyinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. :)

davidvilla
27.Aralık.2012, 16:26

O cezayı hakemin vermesi gerekiyordu. Her hakemin kaçırdığı pozisyona videodan ceza verilecekse işimiz iş.

O zaman bundan sonra kırmızı kartlık faullere faul calınmayınca da video ile ceza verilsin. Aynı şey.

Ya da penaltı verilen kendini atmalarda da takımın puanı silinsin oyuncuya ceza verilsin video ile. aynı şey yani.

Orada cezayı vermesi gereken kişi hakem, o da aldatmaya yonelik hareketten sarı kart.

Çok alıştık videolara.

GeNç KaRTaL
27.Aralık.2012, 18:31
O cezayı hakemin vermesi gerekiyordu. Her hakemin kaçırdığı pozisyona videodan ceza verilecekse işimiz iş.

O zaman bundan sonra kırmızı kartlık faullere faul calınmayınca da video ile ceza verilsin. Aynı şey.

Ya da penaltı verilen kendini atmalarda da takımın puanı silinsin oyuncuya ceza verilsin video ile. aynı şey yani.

Orada cezayı vermesi gereken kişi hakem, o da aldatmaya yonelik hareketten sarı kart.

Çok alıştık videolara.

Bu sahtekarlıkların karşılığının en fazla 2. sarıdan kırmızı kart ya da 4 sarı karttan 1 maç cezası olma ihtimali hiç engelleyici değil.Baksana şu hareketten sonra çıkıp adamlık dersi bile verebiliyor.Bu tarz bariz hakemi aldatmaya yönelik hareketlerin daha ağır bir şekilde cezalandırılması lazım.Yoksa çok görürürüz bu tarz hareketleri ki ben şahsen acayip kıl oluyorum bu duruma.Bu derece sert yaklaşmamın sebebi de bu zaten.

uAburak89
27.Aralık.2012, 18:43
Futboldan men edilmesi lazım. :D

Sadece bizim maçlarımızda oluyor zaten bu hakemi aldatmaya yönelik hareketler. Dünyada tek yapan isim Burak Yılmaz. :)

Avrupa liglerinde, 3 maçın 1'inde muhakkak hakemi aldatmaya yönelik işler yapınca oyuncu oluyor, öve öve bitirilemeyen Barca'da oyuncular neler yapıyor, bütün dünyanın dilendiği Falcao sadece bu sezon en az 3 kere atmıştır kendini yere.

Eğri oturalım, doğru konuşalım. Bu sezon Beşiktaş'ta da, Fenerbahçe'de de hakemi aldatmaya çalışan oyuncu oldu. Ya siz görmüyorsunuz ya da işinize gelmiyor. Burak Yılmaz Bjk maçındaki penaltı olayından sonra bu TS maçına kadar bu işlere pek girmedi. Hatta bir maçta kendini bıraksa penaltı olacakken ayakta kalmaya çalıştı. Beşiktaşlılar zamanında yararlanamadığı ve bu sezonki penaltı olayından, Fenerbahçeliler hatalı takasından ve Bursa'ya kaptırdığı şampiyonluktaki golünden, Trabzonsporlular da 5 milyona kaybettikleri için her fırsatta sallıyor da sallıyor.

Ha bir yandan da iyi yapılıyor, bu adamda enterasan bir yapı var çünkü. Yapamazsın dediklerini, yapamıyor bu işleri dediklerini yapıyor, siz her hareketine sahtekarlık dedikçe adam bu konuda da kendini geliştiriyor. Yapacak bir şey yok. :) Dünyanın her yerinde olduğu gibi hakem yakalarsa cezası sarı kart, yakalayamazsa hakemin sorunu, haksız da olsa oyuncunun başarısı oluyor. Arif Erdem örneği var, isteyen istediği kadar dalga geçsin Arif'le, istediğini söylesin onun attığı goller silinmiyor tarihten, o başarılara ait kupalar müzede duruyor. Ne Arif'i, ne de Burak'ı savunmuyorum, hiç bir futbolcu atmasın kendini yere, hakemi zorda bırakmasın, rakibine saygısızlık yapmasın, ama sizde dönüp dönüp aynı şeyleri yazmayın artık, iyi yaptığı şeyleri övmek zorunda değilsiniz de, adamın gol sevinci, yere düşmesi mesele oluyor sürekli, sıkmadı mı bu muhabbet ?

GeNç KaRTaL
27.Aralık.2012, 19:19
O bu kadar abartmasın,biz de konuşmak zorunda kalmayalım.Böyle olmasını isterdim gerçekten.Ben rahatsız oldum seyrederken şu pozisyonu.Bu yüzden tepki gösterme ihtiyacı hissettim.Ayrıca evet sezon başındaki penaltı olayından dolayı Burak'a karşı ekstra kıl olma durumu mevcut.Bu konuyu da zamanında çok konuştuğumuz için uzatmak istemiyorum.Ama zamanında değerlendiremediğimiz için bilenme durumu olduğunu pek sanmıyorum.Bende yok zaten de,olan Beşiktaş taraftar sayısı da azdır bence.

Night_Mare17
27.Aralık.2012, 19:37
Atıyorsa kendini atıyor size zararı ne ? Rakibe mi saldırıyor , küfür mü ediyor ?

furkan58
27.Aralık.2012, 19:58
Atıyorsa kendini atıyor size zararı ne ? Rakibe mi saldırıyor , küfür mü ediyor ?

Haksız kazanç elde ediyor. En zararlısı.

Mamadou
27.Aralık.2012, 20:00
Şahsen tuttuğum takımın oyuncusunun bu işlere kalkışmasını istemem. Zihniyet farklı olunca normal karşılanıyor tabi yaptıkları.

europeanconquer
27.Aralık.2012, 20:06
İlk atan Burak değil,son atan da o olmayacak boşuna kafa yoruyorsunuz.

Rsa
27.Aralık.2012, 20:11
Başkaları da yapıyor diye Burak'ı savunmak çok saçma bence.

Börk
27.Aralık.2012, 20:24
Başkaları da yapıyor diye Burak'ı savunmak çok saçma bence.

Peki,neden küfür ederken,schalke bayrağı açarken de başkaları yapıyor diye savunuluyor ? O zaman bi kıstas tuttursun herkes kötü olan savunulmasın,kıyaslanmasın.

Rsa
27.Aralık.2012, 20:27
Peki,neden küfür ederken,schalke bayrağı açarken de başkaları yapıyor diye savunuluyor ? O zaman bi kıstas tuttursun herkes kötü olan savunulmasın,kıyaslanmasın.

Başkaları da yapıyor diye birşeyi savunmak saçma zaten. İster küfür olsun, ister bayrak açmak, ister kendini yere atmak. Savunulan şey iyi birşey değil çünkü.

Night_Mare17
27.Aralık.2012, 20:53
Haksız kazanç elde ediyor. En zararlısı.

Ne alaka haksız ? Orada hakem vermeyecek o zaman. Hakemler boşuna yok maçta veriyorsa vardır bir şey.