PDA

View Full Version : Ne Hoca, ne vali ne de mütfü çözebildi

Ralph
23.Aralık.2012, 22:22
Siirt’te yaşayan Toprak ailesinin oturduğu evdeki eşyaların 4 ayda yaklaşık 300 defa yandığı iddia edildi. Yaşananlar nedeniyle aile 4 kez ev değiştirmek zorunda kaldı. Kameralar önünde alev alan halı ve evin bir kısmı korkuya neden oldu.

Video:

http://www.milliyet.tv/video-izle/Ne-Hoca--ne-vali-ne-de-mutfu-cozebildi-1o1yKImnUydR.html

footballer33
23.Aralık.2012, 22:27
Ailenin üzerinde büyük bir beddua olabilir. Lanetlenmiş gibiler, çok enteresan! :icon_eek:

darkkobal123
23.Aralık.2012, 22:30
TV'de görmüştüm bu haberi. Harbiden çok enteresan.

davidvilla
24.Aralık.2012, 13:18
Temizlik yaparken kullandıkları bir malzemeden dolayı olabilir.

Tunguska1907
14.Şubat.2013, 02:02
Eve kamera koyuldu. O günden sonra sadece 3 yangın çıktı. Onlar da aile evdeyken kameranın görüş açısı dışında oldu. Aileyi pskiyatrlar tedavi edecek.

BleedingMoon
14.Şubat.2013, 04:44
hoca, vali ve müftüden medet umup da hayal kırıklığına uğramak nasıl bir ironidir ya rab?! bir bilim adamı tahsis edilemez miydi? vücut sıfatından yoksun olan cinlere bağlanmak zorunda mı bilinmeyen olaylar? akıl-fikir...

barahir
14.Şubat.2013, 04:55
Bilim adamı değil, bilim heyeti görevlendirildi zaten, ancak bi üstteki mesajdaki sonuçlar elde edildi.

çocuklarının hepsinin cebinde kibritle dolaştığı söyleniyor. Psikolojik bir durum bence de

Kaka Leite
14.Şubat.2013, 05:15
Bu olayı 3 harfliler yapıyor diyenler olmuştu.

Saba Tümer'in programda Yaşar Nuri Öztürk bunu söyleyenlere baya kızmıştı. Öyle şey mi olur falan diye.

petrol_fb12
14.Şubat.2013, 05:24
3 Harfliler.Aynı bizim alem gibidir.Müslüman,Hristiyan da ve diğer dinlere mezup olanlar var.Hatta bizim gibi mezhepleri tarikatları vardır.Dişi Erkek olarak yaratılmışlardır.Tek fark biz onları göremiyoruz.

Birisi musallat olmuş olabilir..Allah Şifa versin.

Kaka Leite
14.Şubat.2013, 05:41
3 Harfliler.Aynı bizim alem gibidir.Müslüman,Hristiyan da ve diğer dinlere mezup olanlar var.Hatta bizim gibi mezhepleri tarikatları vardır.Dişi Erkek olarak yaratılmışlardır.Tek fark biz onları göremiyoruz.

İşte buna karşılık ''3 harfliler insan yaşamına etki edemezler'' falan dedi.

Bu olay biraz karışık, aile de uyur-gezer falan olabilir.

ozan42
14.Şubat.2013, 11:34
Kötü huyluları ınsan yasamına etkı edıyor dıye bılıyorum

Corpus
14.Şubat.2013, 14:57
Geçin bu 3 harfli işlerini. Üstteki arkadaşların yazdığı gibi psikolojik bir olaydır. Hatta en olmadı kullanılan temizlik malzemesindendir.

BleedingMoon
14.Şubat.2013, 14:57
yaşar nuri'yi kıstas almayın beyler. ehli sünnet inancına mensupsanız tavsiye edeceğim tek adam cübbeli ahmet hoca'dır :) cinler insana musallat olurlar. ama yangın falan çıkarmazlar.

attirson
14.Şubat.2013, 15:07
Temizlik malzemesinden olmaz bence çünkü ben bunun haberini izledigimde buzdolabında bile birşey yanmıs diyorlardı aileden birinin psikopatlıgıdır baska bir acıklaması yok.

Corpus
14.Şubat.2013, 15:09
Temizlik malzemesinden olmaz bence çünkü ben bunun haberini izledigimde buzdolabında bile birşey yanmıs diyorlardı aileden birinin psikopatlıgıdır baska bir acıklaması yok.

Buzdolabından birşey yakmayı becerdilerse epey uğraşmışlardır.

C h A o S
14.Şubat.2013, 15:21
İlk haberlerde gördüğümde kızın okulunda sırası,kitapları felan yanmıştı.Öğretmenleride hatta çare bulamıyoz diyordu.Evine görüntülemeye giden kameramanın ayakkabıları felan yanmıştı.Psikolojikmidir bilmem ancak nedenini merak ediyorum.Kızın okulunda kitapları felan yanması çok enteresan.

Kaka Leite
14.Şubat.2013, 15:23
yaşar nuri'yi kıstas almayın beyler. ehli sünnet inancına mensupsanız tavsiye edeceğim tek adam cübbeli ahmet hoca'dır :) cinler insana musallat olurlar. ama yangın falan çıkarmazlar.

Kıstas almayın dediğin kişi de bunu söylemişti aslında.

byariff
14.Şubat.2013, 15:36
kucuk kizda sorun var...

Deus Dominus
14.Şubat.2013, 20:02
Hadi ailede sorun var belli de o sınıfta orta yerde öğretmenle röportaj yapmak (çocukların önünde) ve öğretmeninde çocukları fazlasıyla etkileyebilecek şekilde konuşması nedir ya. Düşünün o çocukların psikolojisini, ne uyku uyuyabilir, ne ders yapabilir,...

Addolorato
14.Şubat.2013, 20:14
Hoca , Vali ve Müftü çözememiş. Bir tanede profesör , öğretim üyesi , bilim adamı çağırsalarmış.

Hugo
14.Şubat.2013, 20:28
Klasik milliyet haberler. Tabii ki üniversiteden hocalar gidip ilgilendi olayla. Sonra eve kamera sistemi kuruldu. Kameraların gördüğü daha önceden yangın çıkan yerlerde uzun süre hiç bir vukuat olmamış. Evde psikolojik sıkıntılar var muhtemelen.

Raheem Lawal.
14.Şubat.2013, 22:05
Geçin bu 3 harfli işlerini. Üstteki arkadaşların yazdığı gibi psikolojik bir olaydır. Hatta en olmadı kullanılan temizlik malzemesindendir.

Aynen Katılıyorum, Üç harfli sadece bir batıl inançtır, Herkezin görüşüne saygı duyarım, ama benim görüşüm budur.

Nedvedmania
14.Şubat.2013, 23:21
Aynen Katılıyorum, Üç harfli sadece bir batıl inançtır, Herkezin görüşüne saygı duyarım, ama benim görüşüm budur.

3 harfliler yani Cinler Kuran'da geçiyor, dinde gayet net bir şekilde yeri var. Görüşünü, inanışını bilmediğim için belirteyim dedim.

ozan42
14.Şubat.2013, 23:31
Gerçekten tüyler ürperten cinsten bir olay ben önce aıleden bırının pıskolojısı bozuk felan sandım bılerek yapıyordur aılenın bır ferdı dıye dusunden ama olay okuldada meydana gelıyormus sankı lanetlenmıs gıbıler allah yardımcıları olsun cok ılgınc

Raheem Lawal.
14.Şubat.2013, 23:40
3 harfliler yani Cinler Kuran'da geçiyor, dinde gayet net bir şekilde yeri var. Görüşünü, inanışını bilmediğim için belirteyim dedim.

Verdiğin bilgi için teşekkürler.

Nedvedmania
14.Şubat.2013, 23:41
Verdiğin bilgi için teşekkürler.

Rica ederim :)

fmhastasi
23.Mart.2013, 22:24
komik bir olay

Universal
24.Mart.2013, 00:25

Onlarda bizim gibi ibadet ediyorlar zaten dediğin gibi; ama insanlara müdahale edemiyorlar diye biliyorum. Kısaca olay insanın içinde bitiyor. İnanç sisteminde.

remzi1242
30.Mart.2013, 20:49
hz. Süleyman a.s.'mın emrine verilmişti 3 harfliler ve ondan sonra insan alemine geçmeleri görünmeleri yasakalndı ama hayvanlar onları görebiliyor bizim gözleirmizin önünde bildiğim kadarıyla 7 yada 9 katman var görmemizi engelleyen insana musallat olan 3 harflilerde var olmayanlarda var ailenin pskolojik sorunda olabilir