PDA

View Full Version : Boştayken Kulüp Bulma Hk.



Lord Black
05.Ocak.2013, 02:36
7 sezonluk Fenerbahçe kariyerimin ardından misyonumu tamamladığımı düşünerek istifa ettim. Bunun nedeni biraz da sıkılmış olmam ve yeni arayışlar içine girmemdi. 7 sezonda 6 lig şampiyonluğu 2 şampiyonlar ligi şampiyonluğum var. Takıma boyut atlatıp dünyanın en iyi ve en zengin kulüplerinden biri konumuna getirdim. Benim de popülaritem Dünya Çapı. Yani sayılı 5-6 menajerden biriyim. Buraya kadar hiçbir sorun yok, olay burdan sonra başlıyor..

Kariyerime daha alçak bir kulüpte devam etmek yerine yüksek profilli fakat başarıdan uzak kalmış bir kulübe giderek devam etmek istedim. Öncelikli tercihim Premier Lig. Chelsea,Arsenal,Liverpool gibi takımların menajerlerinin iş güvenliği "oldukça güvensiz" olduğunda ilgilendiğimi ilan ettim, veyahut kovuldukları zaman başvuru yaptım. Fakat hiçbir geribildirim olumlu olmadı. Çok garipsedim bu durumu. 1,5 sezon boyunca işsiz kalıp oyunu kapadım.

Sizlerin başına bu tarz bir durum geldi mi? Daha önceki serilerde her yıl defalarca iş teklifi gelirdi takım yönettiğim halde. Bu sefer ben başvuruyorum onlar istemiyor, o derece bi duruma düştüm.

KaRaBükLü KraL
05.Ocak.2013, 02:42
Benimde oldu ve sonu da seninki gibi oldu:)Atletico ile seninkine nazaran daha az başarı yakaladım ama boru da değil Şampiyonlar Ligi ve La Liga aldım aynı sezon.İstifa ettim herhangi bir geri dönüş olmadı(istediğim tarz bir klüpten)ve kapadım haliyle:)

Lord Black
05.Ocak.2013, 04:12
İnter'de iş buldum sonunda. Gönlümden ingiltere geçiyordu ama napalım..

garez0066
05.Ocak.2013, 12:40
Çok ilginç gerçekten. Ben Eskişehirspor ile ligde ilk 3'e girdiğim sezon Bayer Leverkusen teklif yaptı mesela. Daha ilk sezonumda olmama rağmen. Hani milli futbolcu falan seçiyoruz ya, sen orayı ne yaptın ? Onunla alakalı olabilir mi diye düşünüyorum.

Lord Black
05.Ocak.2013, 14:36
Otomatik yaptım orayı. Milli forma giymemişim geçmişte. Ama alakası olmaması lazım onunla. Sonuçta ekmeğimi taştan çıkarıp başarımı elde ettim :D