Log in

View Full Version : Volkan Ballı'nın yerine Rıdvan Dilmen geliyor

Universal
09.Haziran.2006, 00:49
Fenerbahçe'de teknik direktör Christoph Daum'un gidişiyle birlikte menajer Volkan Ballı döneminin de sona ermesi bekleniyor. Alman hoca ile yolları ayırmanın formülünü arayan Fenerbahçe yönetimi, yeni teknik direktörün resmen ilan edilmesi sonrası, menajer olarak da Rıdvan Dilmen'i göreve getirmeyi planlıyor. Daha önce 1999-2000 sezonunun başında yine Aziz Yıldırım başkanlığında görev yapan Rıdvan Dilmen'ın UEFA'da MTK'ya elenilmesi sonrası istifası istenmişti. Yönetim, Dilmen'i bu göreve getirerek menajerlik sistemini de hayata geçirmek istiyor.

paceywitter
09.Haziran.2006, 00:54
bu haberin kaynağı nedir acaba böyle bir şey olmasını çok isterdim işallah gerçekleşir

kavara
09.Haziran.2006, 01:30
nne kadar yalan bir haber volkan ballı nın bu takımda emegi cok büyüktür kesinlikle hic kimse onu takımdan göndermez..

Universal
09.Haziran.2006, 11:17
bende başka bir forumda buldum o yüzden koydum

Maymuncuk
09.Haziran.2006, 11:53
İnşallah gelir de maç yorumlarında beni deli etmez. Sanki Fenerbahçe'nin yorumcusu gibi yorum yapıp duruyordu ..

kavara
09.Haziran.2006, 12:58
İnşallah gelir de maç yorumlarında beni deli etmez. Sanki Fenerbahçe'nin yorumcusu gibi yorum yapıp duruyordu ..
senin dediginn kisi ridvaan falan degildir ridvan türkiyede en tarafsız konusan spor yazarıdır bunu kime sorarsan sor. bunu sadece böyle algılamak isteyen insanlar kabul edebilir ;)

Maymuncuk
09.Haziran.2006, 13:06
senin dediginn kisi ridvaan falan degildir ridvan türkiyede en tarafsız konusan spor yazarıdır bunu kime sorarsan sor. bunu sadece böyle algılamak isteyen insanlar kabul edebilir ;)

Herhalde maçları seyretmedin, seyircilerden tepki aldı diye Lig Tv'den ayırdılar. Niye son 5-10 hafta Rıdvan Dilmen yoktu. Utanmasa Fenerbahçe gol atınca mikrofonu alıp gol diye bağıracaktı.

Burak Duran
09.Haziran.2006, 13:08

vall ben maçlardaki yorumculuğunu beğenmiyorum ama genel olarak yazılarında tarafsız davranabiliyor ama her zaman değil...
bence volkan ballı gitmez gidersede bencede en mantıklı tercih rıdvan olur hatta ben olsam rıdvanı Teknik direktör yaparım takıma

Jesus_FB
09.Haziran.2006, 15:59
Herhalde maçları seyretmedin, seyircilerden tepki aldı diye Lig Tv'den ayırdılar. Niye son 5-10 hafta Rıdvan Dilmen yoktu. Utanmasa Fenerbahçe gol atınca mikrofonu alıp gol diye bağıracaktı.

Rıdvan kendi bıraktı Lig tv yorumculuğunu. neyse konu bu değil zaten.

Haberin doğru olduğunu sanmıyorum Volkan Ballı çok değerli bir insan özellikle yabancı futbolcularla uyumu çok iyi çok da düzgün biri sanmıyorumki kovulup yerine bir başkası getirilsin ha belki Rıdvan 100. yılda Fenerbahçe ruhunun ne olduğunu anlatmak için bir görev üstlenir ama bu görev kesinlikle volkan ballı'nın görevi olmamalı

Meziyet
09.Haziran.2006, 16:16
VoLkan Abiyi unutmayız yaptığı iyiLikLeri.Ayrıca Rıdvanı da severim Bakalm zaman göstericek.

enesao
09.Haziran.2006, 16:57
dun ntv de beyaz in sundugu bi program vardi onu izliyodum tanju ridvana takiliyodu altin ayakkabi bende gumus ayakkabi bende avrupa gol krali benim falan diye :D sonra ridvan bana göre Tr nin gelmis gecmis en iyi futbolcusu hakan sukur dur dedi ve son noktayi koydu... ve kendisinin objektif oldugunu gösterdi...

lazyboy7
09.Haziran.2006, 17:00
ya bole seylerde adam objektıf ama işin içine FB girince konusmaları yorumları bı degişiyo gibi hele hele maclarında

gookhan
09.Haziran.2006, 17:01
bence doruluk oranı yoq

crazy_aslan
09.Haziran.2006, 17:24
dun ntv de beyaz in sundugu bi program vardi onu izliyodum tanju ridvana takiliyodu altin ayakkabi bende gumus ayakkabi bende avrupa gol krali benim falan diye :D sonra ridvan bana göre Tr nin gelmis gecmis en iyi futbolcusu hakan sukur dur dedi ve son noktayi koydu... ve kendisinin objektif oldugunu gösterdi...evet o programi dün bende izledim ve cok güzeldi ayrica emre belözogluda gelmisti türkiyeye gelecem ama sirf galatasarayda oynayacam demisti.ridvan dilmen fenerbahceli olmasina ragmen ben onu severim.

ibo
09.Haziran.2006, 22:23
bence ridvan ın gelmesi Fb için iyi de olabilir kötüde. Belki oyunu süzmesiyle T.direktöre yardımcı olur belkide köstek olur herşeye karışarak...

Universal
10.Haziran.2006, 00:32
iyide rıdvan dilmem islam çupi gibi birisi zaten fenerbahce için çalışıyor bende spor yazarı olsam fenerbahce'yi desteklerim

SaMaNYoLu
10.Haziran.2006, 14:11
iyi fenerbahcelı ve teknık bılgısı yuksek rıdvan dılmen bu saaten sonra fenerbahce için çok yararlı olur bence. gitsin fenere hiç olmazsa futbol yorumclugundan kurtulur bizlerde galatasaray maçlarını rahat ızlerız.

Asi ÇocUk_16
17.Haziran.2006, 14:56
fener için ii olur ama. haber kaynağı doğru mu ??

Aslan41
17.Haziran.2006, 22:00
aslında böyle birşeyde fena olmaz ..
rıdvan dilmen tüm Fenerbahçeliler tarafındanda çok sevilir..