View Full Version : Beşiktaş - İBB | STSL 18. Hafta
Kaka Leite
18.Ocak.2013, 15:18
http://img448.yukle.tc/images/441Besiktas_-_IBB.png
footballer33
18.Ocak.2013, 16:01
Başımızın püsküllü belası. :) Özellikle İBB sever Holosko'ya güvenim tam. 1 gol bekliyorum kendisinden. Derbi öncesi, mutlak kazanmamız gereken bu maçı, kazasız bir şekilde atlatırız umarım.
LaigLeNoiR
18.Ocak.2013, 16:27
Zor bir maç, ligin ikinci yarısındaki performasımızı doğrudan etkileyecek bir maç. Eğer kazanırsak derbiye muhteşem performansla gireriz ama mazallah puan kaybında şansımızı baya bi kaybederiz.
Suicider
18.Ocak.2013, 16:58
Belediye her zaman Beşiktaş'a ters gelmiştir.Bülent Korkmaz'ın oyuna hamlelerini Fenerbahçe maçında gördükten sonra eğer yine o anlayışla oynayacaksa Beşiktaş maçı rahat kazanıcaktır.
ozan42
18.Ocak.2013, 17:43
En son Denizli zamanında rahat bir galibiyet almıstık o zamanda tam bir takım oyunu vardı.Bu senede tam bir takım oyunu sergilediğimiz için, o coşkulu taraftarımızla sağlam bir galibiytet beekliyorum.Oguzhan pasaya cok iş düşecek ve haftalar sonra Manuel Fernandesi izleyeceğimiz için çok sabırsızlanıyorum.
2-0 alırız diye düşünüyorum. İçimden bir his bu İBB şansızlığı geçecek diyor bu maçla birlikte.
zeck17
18.Ocak.2013, 17:53
Fernandes riske atılmayacak diye biliyorum oynayacağıyla ilgili kesin bir bilgi var mı
GeNç KaRTaL
18.Ocak.2013, 19:59
İBB'yi 2 kere yenebildik,ikisinde de şampiyon olduk.Bu sefer de yenersek şampiyon olabilliriz.:icon_smile: Şaka bir yana her zamanki gibi çok zorlanırız.3 puan alabilirsek çok iyi olur.
Night_Mare17
18.Ocak.2013, 20:11
Bu sene en çok korktuğum takım Beşiktaş. Sinsice zirveye çıkıyorlar :D ve şu anda en güzel top oynayan takımda Beşiktaş ligde. Beşiktaş alır diyorum ama İBB'nin kazanmasını istiyorum doğal olarak :D
Fernandes iyiymiş Lig TV'de şimdi söyledi. Kendimi iyi hissediyorum demiş ama ikinci yarı da girebilirmiş.
manager725
19.Ocak.2013, 00:02
BJK ilk 5 maçı kazanırsa(çok zor bir ihtimal)puan farkı en az 6 olur.Ben GS'nin bir maç daha kaybedeceğini düşünüyorum(Kasımpaşa-Beşiktaş-xx).Son kalan haftalarda iş BJK'de değil hakemlerde biter.Şahsen BJK ile GS şampiyonluk yarışı için çekişirse hakemlerin BJK alehine hareketler yapacağını düşünüyorum.
ozan42
19.Ocak.2013, 00:15
Yarın kazanırsak sanırım lideriz.
darkkobal123
19.Ocak.2013, 00:27
Yarın ya kazanacağız, ya kazanacağız başka yolu yok.
OrcunFB
19.Ocak.2013, 00:29
Maç daha güzel bir hal aldı bakalım. :D
Mamadou
19.Ocak.2013, 00:55
Zor maç kazanırsak lideriz. Adamlara karşı müthiş bir şanssızlık var inşallah bu kez durum değişir.
footballer33
19.Ocak.2013, 01:07
İBB'yi 2 kere yenebildik,ikisinde de şampiyon olduk.Bu sefer de yenersek şampiyon olabilliriz.:icon_smile: Şaka bir yana her zamanki gibi çok zorlanırız.3 puan alabilirsek çok iyi olur.
İBB'yi 2 kere yenmedik ki biz, hem ne ara 2. şampiyonluğu kazandık diye düşünürken aklıma Türkiye Kupası Finali ve penaltı atışları sonucu kazandığımız kupa geldi. :icon_smile:
İnşallah, bu sene de kazanırız ve şampiyon oluruz.
fotosuki
19.Ocak.2013, 19:59
BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ ŞÖYLE:
McGregor, Hilbert, Sivok, İbrahim Toraman, Emre Özkan, Necip, Oğuzhan, Veli, Olcay, Holosko, Almeida
Şu ilk 11 oturdu ya takımda, acaip hoşuma gidiyor.2003deki efsane kadro gibi.artık herkes maçtan önce kimin oynayacağını biliyor.başarının en büyük etkeni bu bence.
darkkobal123
19.Ocak.2013, 20:35
Fernandes'i 2. yarı alır büyük ihtimal, kadro beklenildiği gibi.
uAburak89
19.Ocak.2013, 21:01
Haftanın en zevkli ve en gollü maçı olmasını bekliyorum. Büyük Kaptan mutlu olsun isterim hep, bu nedenle gönlüm İBB'den yana ama bir yandan da maddi açıdan Oğuzhan, Veli ve Almeida'dan gol bekliyorum. 3-4 İBB kazansın, tüm isteklerim gerçekleşsin. :)
europeanconquer
19.Ocak.2013, 21:27
22.dakikada Holmen ile 1-0 öne geçti İBB.
Night_Mare17
19.Ocak.2013, 21:28
Holmen müthiş aldı topu önünde biraz da şans varddı 1-0 öne geçirdi İBB'yi. Maç yine zevkli geçiyor.
europeanconquer
19.Ocak.2013, 21:30
Sivok attı 1-1 oldu.
darkkobal123
19.Ocak.2013, 21:30
Sivok attı beraberliği yakaladık oh be.
Night_Mare17
19.Ocak.2013, 21:31
Sivok yine attı nasıl bir defans bu ya :D
Holosko bu hırsla giderse bugün boş geçmez.
Universal
19.Ocak.2013, 21:48
Kalite yok; ama zevk var. İkinci yarı daha da güzel olacak.
Fernandes girer, iş biter
Mamadou
19.Ocak.2013, 22:00
İBB'de öndeki dörtlünün hareketliliği maçın seyrinin arttırıyor. Bir kere bile geriden topla çıkamadı savunmadakiler. İki takımda çok hızlı ataklara çıkıyor. Fernandes girsin ama Veli değil Necip oyundan çıksın. Olcay ile birlikte dökülüyor.
Vişça - Holmen - Webo
Bu üçlü İBB'nin her şeyi. Çok hareketli, mücadeleci ve hızlılar. Özellikle Webo ve Vişça.
OFFFFFFFFF diyorum susuyorum
darkkobal123
19.Ocak.2013, 22:22
O neydi öyle be :D
Bu Doka'dan çok korkuyorum
Bu Doka'dan çok korkuyorum
Demiştim. Bu adamı neden ilk 11 de oynatmadılar onu anlamadım zaten.
uAburak89
19.Ocak.2013, 22:29
Golden önce el var çok net.
byariff
19.Ocak.2013, 22:31
golde el var, sivokunda hatasi buyuk. Dokada muthis atmis.
OrcunFB
19.Ocak.2013, 22:34
Adamın ayağından geliyor top eline bence bir şey yok.
Net el var ama yapacak bir şey yok şu saatten sonra. Ama bu maçta daha gol olur.
Emre Özkan değil de eminim Uğur Boral ile başlasaydık çok başka olurdu bu maç. Hiç etkili değil.
Cihan elini bilerek zıplayarak topa değdiriyor ve sarı kart oluyor ne iş?
Suicider
19.Ocak.2013, 22:58
Maç bitti güzel oldu bu :)
Alicanfmfan
19.Ocak.2013, 23:00
Cihan elini bilerek zıplayarak topa değdiriyor ve sarı kart oluyor ne iş?
Kasti elle oynamak sarı kart diye biliyorum. Tabi bu son adam ve golü engellemiyorsa, değişir.
Universal
Cihan'ın yaptığı haraketi yakıştıramadım, ne kadar küçük düşürücü bir harekettir.
Beşiktaş'ın puan kaybetmesi üzücü oldu; belki lider olarak ayrı bir havaya gireceklerdi. Beşiktaş'ın maçları zevkli geçiyor seyrederken çok keyif alıyorum. Bir kez daha teşekkürler; ama biraz daha akıllıca oynayıp seriye başlamaları lazım.
uAburak89
Vay arkadaş, bu hafta liderlik el değiştirecek dedim yine olmadı. Beşiktaş muhtemelen bu baskıdan dolayı eski maçlarına oranla kötüydü, İBB'de iyi hazırlanmış maça. Beklediğim kadar güzel maç olmadı ama yine de keyifliydi.
petrol_fb12
19.Ocak.2013, 23:12
Belediye beşiktaşa bela .
darkkobal123
19.Ocak.2013, 23:13
Bu maçı kazanmalıydık ya, hiç olmadı bu.
Mamadou
20.Ocak.2013, 00:30
Adam eliyle topu 1,2 adım ileri atıp golünü attı. Nerede deneyimsiz hakem var Beşiktaş maçına atıyorlar. Haftaya da ilk yarıdan 10 kişi kalır takım. sabit.
Son dakikalarda sinir halinde olmama rağmen Cihan'ın yaptığı harekete baya güldüm :n: Bu tip adamlara lisans verenin futbolla alakasını keseceksin ki böyle oyuncular çoğalmasın. Bir adam yaptığı hareketle kendini ancak bu kadar küçük duruma düşürebilir. yazık.
O kadar eminim ki bu maça Emre Özkan yerine Uğur Boral ile çıksaydık çok daha etkili olurdu. Emre Özkan üreticilik adına sıfırdı. Sadece ayağına gelen topları basit pas ile oynadı. 10 kişi mücadele ettik diye düşünüyorum.
LaigLeNoiR
20.Ocak.2013, 00:58
Maçı izlemedim sadece özetlere baktım şimdi Ligtv'den yediğimiz ilk golden önce Almeida'ya net faul var rakip sırtına çıkıyor, ikinci golden önce de topu El/Kol ile önüne indirip avantaj sağlıyor.
Her neyse yine hakem hatasıyla yenilmiş 2 gol var ama lidere 1 puan daha yaklaştık böyle düşünmek lazım.
Ek:
Facebook'da böyle bir yazı gördüm ne kadar doğru ne kadar gerçek...
Muhabir : Haftaya kimle oynuyorsunuz?
Holosko : Bilmiyorum abi hakemler daha açıklanmadı...
Ek:
Facebook'da böyle bir yazı gördüm ne kadar doğru ne kadar gerçek...
Muhabir : Haftaya kimle oynuyorsunuz?
Holosko : Bilmiyorum abi hakemler daha açıklanmadı...
Holosko'nun bunu diyeceğini zannetmiyorum ama kim demişse çok anlamlı.
Edit: Maçta kart görmedik bu arada bilmiyorum dikkat ettiniz mi? GS maçı öncesi sınırda bir kaç önemli oyuncu vardı.
ozan42
20.Ocak.2013, 02:08
Söz cuk oturmus gercekten :D Dokanın golünde elle onune aldıgını nasıl gormezler yahu, hakem Webonun emre ozkana o vurusu resmen kırmızıydı ve son dakıkalarda cıhanın yaptıgı haraaket neydı oyle koskoca gs gıbı bır klupte yıllarca oynamıssın ve ordakı sahadakı herkestende yas ve tecrube olarak en buyuk kısısın su yaptıgın haraket hıc yakısmadı sana cıhan.
footballer33
20.Ocak.2013, 02:55
Baş belalarını yine geçemedik. Pek de etkili bir futbol oynadığımızı düşünmüyorum; fakat yine hakemin net eli görememesi yüzünden 2 puanımız gitti. Zaten dikkatli bakınca, pozisyona da uzak kalmış ve bu hatası, o eli görmesine mani olmuş. Art niyetli olmasalar da, daha dikkatli olabilirler herhalde. G.Saray'ın kaybettiği haftada, hem de haftaya onlarla oynayacağımız bir haftada 3 puanı almalıydık.
Alicanfmfan
20.Ocak.2013, 05:01
El var doğru ancak topa vurdurmaya fırsat veren Beşiktaş savunmasının suçu yok mu ?
GeNç KaRTaL
20.Ocak.2013, 12:43
Yok arkadaş,biz ne yaparsak yapalım bu adamlardan kurtulamayacağız.Hakem hata yapar,birisinin bir yerlerine çarpar yine de atar bu adamlar bize,yine kazanamayız.Dün gece bunu anladım.Ayrıca dün akşam Samet Aybaba Oğuzhan'ı çıkartmayıp risk alması lazımdı.Zaten kadro derinliğimiz yok,bu riskleri göze alması lazım bence.Bu maçı kaybetseydik çok da büyük bir kayıp olmazdı.
El var doğru ancak topa vurdurmaya fırsat veren Beşiktaş savunmasının suçu yok mu ?
Burada önemli olan savunmanın hatası değil, hakemin pozisyonu görmemesidir. Yapılacak en son iş Beşiktaş savunmasının hatasını konuşmak bile değildir -ki zaten Sivok'a çarpıp girdi top. Yoksa gol olmayacaktı.
anil luque
20.Ocak.2013, 14:51
Allahım bir fırsat verse de keşke sorabilsem dün geceki hakem sıfatı taşıyan vasıfsız arkadaşa ; ilk golden önce Almeida'ya yapılanı ikinci golden önce Doka'nın elini neden vermedin be adam neden ?