View Full Version : Futbolcuyla Pazarlık!
katil_gfb
09.Haziran.2006, 16:55
Öncelikle selamınalleyküm.
cm 03/04 ve Fm 2005'te oyuncunun kendisiyle anlaşırken oyuncu maaşı beğenmeyince pazarlık için bir teklif daha sunuyordu 2006'da direk reddediyorlar o kadar lig oynadım acaba benim mi başıma gelmedi böyle bir özelliğin kaldırılabileceğini düşünmüyorum çünkü gerçekçilik adına çok güzeldi.:confused:
Yalnız bir daha söyliyeyim söylediğim konu futbolcu ile anlaşma da klübü ile iligli değil!
lazyboy7
09.Haziran.2006, 16:57
selamınalleyküm.
:D yanlıs gibi biras
gookhan
09.Haziran.2006, 16:57
oncekınde sureklı oyalıodu bunda herzaman oyalamıo umudu warsa tekrar teklıf umudu yoksa dırek reddedıo
katil_gfb
09.Haziran.2006, 16:59
oncekınde sureklı oyalıodu bunda herzaman oyalamıo umudu warsa tekrar teklıf umudu yoksa dırek reddedıo Ama arada sırada mesela ilgilenmiyor diyordu yüksek bi teklif yapınca bi sonraki pazarlıkta "biraz daha fazla maaş hakettiğini düşünüyor" diyor fazlasını verirsek getirebiliyorduk bence güzel olanı buydu.
:D yanlıs gibi biras Doğrusu neymiş ayrıca açtığım konu doğru selam verip vermediğim değil Allah'ın selamı anlayan anladı alan alır almayan almaz!
Nedvedmania
09.Haziran.2006, 17:03
ewet fm06 nın kötü yanlarından biride bu
katil_gfb
09.Haziran.2006, 17:08
ewet fm06 nın kötü yanlarından biride bu
Evet cihan kardeş ama 2007'de futbolcuların aklını çelme özelliği ile bence bu açık kapancaktır.
Universal
09.Haziran.2006, 17:09
genelde maaşı beğenmedikleri zaman biraz daha uğraşmak istiyorlar o zaman yeni teklif sunabiliyorsun ama genelde çok fazla olmuyor
dentaconstantin
09.Haziran.2006, 17:11
ben dediğin şeyle çok karşılaştım ve oyuncu da aldım hep olmuyo tabiki beşiktaşla kerlona teklif yapmıştım anahtar oyuncuyu seçmeme rağmen kabul etmedi maç başı para ekledim bi de gol başı bi baktım kerlon geliyom dedi tevez de böyle oldu size tavsiyem yapmıyorsamız eğer bu durumda anahtar oyuncuyu seçin kesinlikle maç başı para ekleyin gelme şansı daha da artar kesin gelir demiyorum tabiki
dnz498
09.Haziran.2006, 17:13
Evet cihan kardeş ama 2007'de futbolcuların aklını çelme özelliği ile bence bu açık kapancaktır.
nasıl olucak bu olay fikrin varmı n'yapcaz ev araba şoför falan mı teklif etcez
katil_gfb
09.Haziran.2006, 17:13
ben dediğin şeyle çok karşılaştım ve oyuncu da aldım hep olmuyo tabiki beşiktaşla kerlona teklif yapmıştım anahtar oyuncuyu seçmeme rağmen kabul etmedi maç başı para ekledim bi de gol başı bi baktım kerlon geliyom dedi tevez de böyle oldu size tavsiyem yapmıyorsamız eğer bu durumda anahtar oyuncuyu seçin kesinlikle maç başı para ekleyin gelme şansı daha da artar kesin gelir demiyorum tabiki Sen 2. kez mi teklif yaptın yoksa kerlon sana teklifi beğenmeyip daha fazla ücret istediğini mi söyledi?
nasıl olucak bu olay fikrin varmı n'yapcaz ev araba şoför falan mı teklif etcez Fikrim yok kardeş fm 2007 için verilen ss'lerde ve açıklamalar da bu özelliğin olduğu söyleniyor herhalde masallarla kandıracağız futbolcuyu;)
Emurafu
09.Haziran.2006, 18:27
aynen öyle güzeldi sanki
dentaconstantin
09.Haziran.2006, 18:43
Sen 2. kez mi teklif yaptın yoksa kerlon sana teklifi beğenmeyip daha fazla ücret istediğini mi söyledi?
Fikrim yok kardeş fm 2007 için verilen ss'lerde ve açıklamalar da bu özelliğin olduğu söyleniyor herhalde masallarla kandıracağız futbolcuyu;)
adam teklifi beğenmediğini söylüyordu teklife gelince nekadar verirsen ver gelmicem diyodu ama geliyodu:D
crazy_aslan
09.Haziran.2006, 18:46
bendede böyle oluyordu florentinayla oynuyorum kerlona teklif ettim beni kabul etmedi paranin 4 katini erdim gene kabul etmedi man utd ye gitti maniak :)
Sezo27
09.Haziran.2006, 19:37
dogru bir yere degindin bendede cok oluyo onun için artık onlarla ugrasmıyorum
SezaiAbi
09.Haziran.2006, 20:47
bana sık sık oluo istediği özellikleri söylüo.eger takım ünsüzse direk reddediyo
SaMaNYoLu
09.Haziran.2006, 21:50
yahu pazarlıksız olurmu oyuncuyu takım gözden çıkarmışsa veya degerınden yuksek teklıf sunarsan direk pazarlıga gırıyor ne koparsam kar gibi 1-2 pazarlıktan sonra satıyor.
dentaconstantin
09.Haziran.2006, 21:52
şu anda bu konuya ilgili bişey yaşadım tomas sivok reddetti sözleşmeyi ben de gözüm kapalı herşeyi fulledim haftalık 80000 maç başı gol asist bonusunu fulledim clean sheet olsa onu bile yapacaktım adam sene içinde beni 2 kez reddetmişti şimdi tıpış tıpış geliyor
cüneyt11
09.Haziran.2006, 22:02
reddediyolarsa sen de iki katını vericeksin mecbur.kulüp inatsa sen daha da inat olucaksın.mesela sen kulübe 10 milyon dolar teklif yaptın.ve kabul ettiler.ondan sora futbolcu senin kulübe gelmek istiosa ztn kendi istediği parayı sana menejeri vasıtasıyla açıklıyo.adam senden haftalık 50 bin $ istiosa sen ona 60 veya 70 bin $ vericeksin.nöylece sorun hallolur.ve pazarlıkla fln da uğraşmazsın.
katil_gfb
10.Haziran.2006, 09:01
yahu pazarlıksız olurmu oyuncuyu takım gözden çıkarmışsa veya degerınden yuksek teklıf sunarsan direk pazarlıga gırıyor ne koparsam kar gibi 1-2 pazarlıktan sonra satıyor.
Kardeşim ilk mesajımda üstüne basa basa tekrar ediyorum üstüne basa basa belirttim klübüyle pazarlık değil!!!!!!!!
bana sık sık oluo istediği özellikleri söylüo.eger takım ünsüzse direk reddediyo
Galiba yanlış anlamışsınız ya da ben anlatamamışım futbolcu zaten gelmeye niyeti varsa her zaman istediğ parayı belirtiyor,benim demek istediğim o değil!
Mesela futbolcuya teklfi yapıyordum fb ile ilgilenmediğini söylüyordu,iyi bir teklif yaparsam daha iyi maaş hak ettiğini düşünüyor diyor ve tekrar kontrat sözleşmesi geliyordu önüme,yani ben ayrıyeten bir daha sözleşme önermiyordum.
Cm 03/04 oynayanlar bilir!
Zaten eğer ki sizin bahsettiğiniz pazarlık oyuncuyla anlaşırken ne kadar istediğini söylemesiyse onu ben de de söylüyor!
Fm 2006'da oyuncunun kendisiyle pazarlık yaptıktan sonra ya reddediyor,yada kabul ediyor beninim anlatmak istediğim bu!
BAzı arkadaşlarda oluyormuş bana rastlamadı onun için açtım konuyu da!
ibo
10.Haziran.2006, 10:46
Kardeşim ilk mesajımda üstüne basa basa tekrar ediyorum üstüne basa basa belirttim klübüyle pazarlık değil!!!!!!!!
Galiba yanlış anlamışsınız ya da ben anlatamamışım futbolcu zaten gelmeye niyeti varsa her zaman istediğ parayı belirtiyor,benim demek istediğim o değil!
Mesela futbolcuya teklfi yapıyordum fb ile ilgilenmediğini söylüyordu,iyi bir teklif yaparsam daha iyi maaş hak ettiğini düşünüyor diyor ve tekrar kontrat sözleşmesi geliyordu önüme,yani ben ayrıyeten bir daha sözleşme önermiyordum.
Cm 03/04 oynayanlar bilir!
Zaten eğer ki sizin bahsettiğiniz pazarlık oyuncuyla anlaşırken ne kadar istediğini söylemesiyse onu ben de de söylüyor!
Fm 2006'da oyuncunun kendisiyle pazarlık yaptıktan sonra ya reddediyor,yada kabul ediyor beninim anlatmak istediğim bu!
BAzı arkadaşlarda oluyormuş bana rastlamadı onun için açtım konuyu da!
senin bahsettiğin durum oluyor ama çok sık değil...
pessy
10.Haziran.2006, 10:50
zaten fm 2005 in en güzel yanı oydu 2006 fazla oynamadım bilmiyorum orada nasıl..
katil_gfb
10.Haziran.2006, 10:57
senin bahsettiğin durum oluyor ama çok sık değil...
Eyvallah,bana hiç olmadı inş. fm 2007'de biraz daha önem verilir buna.