Log in

View Full Version : Elazığspor - Trabzonspor | STSL 19. Hafta

Kaka Leite
24.Ocak.2013, 18:07
http://img465.yukle.tc/images/6721elazig-ts.png

Hsyn53Yvz
25.Ocak.2013, 23:23
Elazığspor,yeni transferleriyle iyi kadro kurmuş. Fenerbahçe maçının ilk yarısında bunu gösterdi,Trabzonspor'un da kötü performans sergilemesinden dolayı bir beraberlik elde edebilirler diye düşündüm. Gollü bir beraberlik bekliyorum ben. Oyumu beraberliğe kullandım,Trabzonspor'un kazanma ihtimali yüksek ama berabere bitecek gibi hissettim. :)

Skor tahminim : 1-1 veya 1-2

Bordo61Mavi
27.Ocak.2013, 00:27
Bir darbede Elazig vurur gibime geliyor. Senol Gunes yine degisik bir 11 ile karsimizda olur.

Nocna Mora
27.Ocak.2013, 17:31
Trabzonspor çok kötü oynuyor. Elazığ ise çok iyi. İkinci yarı kondisyonları düşmüş fakat yine de hala iyi oynuyorlar.

Ralph
27.Ocak.2013, 17:43
Trabzon eriyor

Deus Dominus
27.Ocak.2013, 17:45
Elazığspor bu kez kendi kendine bile kaybedemeyecek galiba, skor 3-0 oldu.

uAburak89
27.Ocak.2013, 17:47
Sadri Şener istifa etsin, Şenol Güneş başkan olsun, hoca olarak da 1461'in hocasını getirsinler, Trabzonspor'un çehresi değişir.

darkkobal123
27.Ocak.2013, 17:47
Aklımın ucundan geçmezdi şu maçın 3-0 olacağı.

Deus Dominus
27.Ocak.2013, 17:53
Neyse şeref golünü Olcan'ın uyanıklığıyla buldu Trabzonspor :) Ceza sahası önünde bıraktı kendini, frikikten Sapara attı. Maç sonucu Elazğıspor : 3-1 : Trabzonspor.

Serdar Gürler'i ikinci kez izledim ve pek beğendim keratayı, aynı oyundaki gibi kıpır kıpır, ele avuca sığmıyor.

petrol_fb12
27.Ocak.2013, 18:00
Trabzonspor oynadığı kötü futbolun kurbanı oldu.

Bordo61Mavi
27.Ocak.2013, 18:08
Yilmaz Vural bize aciyormus, valla cok guzel konustu adam.

Bi arkadas yukarda Senol Gunes baskan olsun demis, Senol Gunes artik futboldan uzak dursun. Yillar onu epey yormus

byariff
27.Ocak.2013, 18:09
senol hocaya uzuluyorum artik birakmasi lazim. tebrikler elazig.

zeck17
27.Ocak.2013, 18:11
Şenol hocanın değil başkalarının bırakması lazım bu adam ne yapsın gelen yabancıların kalitesi ortada koca transfer sezonu boyunca da kimse alınmadı sadri şener takımı umursamıyor bile artık

Bordo61Mavi
27.Ocak.2013, 18:13
Yılmaz Vural: "Ekmeğini yediğim, bir süre çalıştırdıgım Trabzonspor'un bu duruma düşmesine üzülüyorum."

uAburak89
27.Ocak.2013, 18:14
İstifa etti Şenol Güneş.

Bordo61Mavi
27.Ocak.2013, 18:15
Yapmayin Allahinizi severseniz. Gecen gunu Serdar Bali birsey dedi cok hosuma gitti bu laf

Biz Senol Gunese cay istermisin diye sorsak, Senol Gunes "icsemde olur, icmesemde olur" diye cevap verir. Biz ne anliyacagiz bundan ?

Gelen yabancinin kalitesi Elazigninkinden dahami kotu. Hocayi gecen sene Burak Yilmaz kurtardi bu sene kurtaricisi yok.

Bordo61Mavi
27.Ocak.2013, 18:16
Cok sukur istifa etti Senol hoca, saygimiz varken onuda yitirmiyelim.

Deus Dominus
27.Ocak.2013, 18:16
İstifa kararı vermiş Şenol hoca, kendince haklı nedenleri var ama zamanı hiç iyi değil. Sezon ortası değişiklik ne fayda getirebilir bilemem.

Teknik direktörleri değişelim mi? Ertuğrul Hoca'yı size verelim, Şenol Hoca'yı biz alalım? :D

Universal
27.Ocak.2013, 18:22
Elazığ'a bak be, Yılmaz Vural için destekliyorum; umarım aynı istikrarı sürdürüp üst sıraları zorlarlar. Gerçekten takdir edilecek skorlar alıyorlar.

Trabzon ise üzücü bir durum bu gün sıra olarak çok altta olmasalar bile 4 puan sonra son üç sıradalar ilginç bir yıl yaşıyoruz. Şenol Hoca istifa etmiş; ama bana göre iki yıl önce bu kulüp averaj ile şampiyon olamayıp bu kadroyu koruyamayan yönetim ilk başta gitmeli.

Bordo61Mavi
27.Ocak.2013, 18:23
Senol hoca hazir kadroyu yonetir kendi kadrosunu kuramaz. Hep bu sekilde basarili olmustur

2000in baslarinda Samet Aybaba'nin kurdugu 2 Turkiye kupasi alan takimin basina geldi sampiyonlugu Fener macinda vermistik (Cem Papila zamanlari)

Sonra Ziya Doganin takimi yanlis hatirlamiyorsam

Ve en son Ersun Yanal'in kurdugu takimin en iyi donemini yakaladi.

Simdi ise 2 senedir bekliyoruzki birseyler olsun

William Rookwood
27.Ocak.2013, 18:45
Şenol hoca'nın istifa etmesine üzüldüm şimdi yine yabancılara kalacak Trabzonspor....

darkkobal123
27.Ocak.2013, 18:51
En doğrusunu yapmış istifa ederek. Bakalım yerine kim gelecek ?

sakary Ali
27.Ocak.2013, 19:01
Yerine gelebilecek bir aday da aklıma gelmiyor. Trabzonspor'da birşeylerin yolunda gitmediği belliydi. Hocanın istifa kararı bir nebze mantıklı ama etmese daha iyiydi bence.

GebzeLi1907
27.Ocak.2013, 19:04
ünal karaman devam eder bence yabancı hoca ile trabzon şehrinde başarı çok zor.

uAburak89
27.Ocak.2013, 19:08
Metin Diyadin geldi aklıma benim.

barahir
27.Ocak.2013, 19:15
1461'in hocasını getirsinler işte fazla düşünmeye gerek yok..

Kaka Leite
27.Ocak.2013, 19:18
İstifa kararını tek doğru bulmayan ben miyim ?

Bahsedilen takım Ziraat Türkiye Kupasında 4'de 4 yapmış bir takım, bence biraz daha destek görmeliydi Şenol Hoca bir de şöyle bişey var.

Ortada bir oyun yapısı var, yani bizim takım gibi sistemsiz bir ekip değil. Transfer gerekli bence ancak neden yapılmadığını halen anlamıyorum. Forvet bariz bağırıyor burada eksik var diye.

Facx
27.Ocak.2013, 19:24
umarımen kısa zamanda milli takımın başına geçer

William Rookwood
27.Ocak.2013, 19:27
İstifa kararını tek doğru bulmayan ben miyim ?

Bahsedilen takım Ziraat Türkiye Kupasında 4'de 4 yapmış bir takım, bence biraz daha destek görmeliydi Şenol Hoca bir de şöyle bişey var.

Ortada bir oyun yapısı var, yani bizim takım gibi sistemsiz bir ekip değil. Transfer gerekli bence ancak neden yapılmadığını halen anlamıyorum. Forvet bariz bağırıyor burada eksik var diye.

Bende doğru bulmuyorum iki üç yenilgide başarıszlıkta istifa edilecekse futbolun ne önemi kaldı ki? Hangi takım istikrarlı bir şekilde başarı yakalamış ki? Zaten mevcut oyuncular ile Trabzonspor'un maç kazanmasıda zor. Şu Alanziho geldiğinden beri ne yaptığını çok merak ediyorum tamamen zarar bir oyuncu. Aynı şekilde Vittek'te öyle. Kalas gibi adamı koymuşlar tek forvete gol umudu bekliyorsun 2-3 tane net pozisyon harcadı Vittek. Onuda geçtim takımda Trabzsonspor formasını haketmeyen ve gitmesi gereken bir sürü oyuncu var.

Kaka Leite
27.Ocak.2013, 19:29
Vittek zaten ne yarar yapmış onu da bilmiyorum.

Elindeki bu kısıtlı kadro ile yapabilecek en iyi şeyleri yapıyor bence Trabzonspor şimdi alacağınız hoca size şampiyonluğu mu getirecek ?

Bence hayır, ne güzel Türkiye Kupasında ilerliyosun bırak bir sezon Türkiye Kupası ile yetin. Mesela bizim durum böyle değil ben direk yönetimde sorun olduğunu düşünüyorum belki konusu değil ama şimdi biri kalkıp Fener'e bu durum söz konusu değil mi derse diye eklemek istedim.

petrol_fb12
27.Ocak.2013, 19:32
Sorun bence maçlar değil maçı izlerken kenara aldığı oyuncular öyle bir cıktı ki.Küfür eder gibi bakışlar hiç kimse giren oyuncunun elini sıkmadı.Direk cıktılar.Cıkan oyuncuların soyunma odasına mı gitti ? yoksa yedek kulubesine mi ? .Oyuncular hocayı istemiyor gibiydi.Bence bu yüzden istifa etti.

William Rookwood
27.Ocak.2013, 19:35
Yapılan transferlerde fos çıktı. 5.5 milyon euroluk Adrian geçen maçta çıkıp iki gol atmasından başka ne yaptı? Emerson attığı iki golün fazlasını yedirdi, Henrique'ye çok iyi dediler aldık diyen bir transfer politikası olduğu sürece transferlerin böyle çıkması şaşırtıcı olmaz. Halil 1 maç varsa 15 maç yok hiç sevmediğim bir oyuncu. Trabzonspor'un kadrosunda bir tane futbolcu var mı takımı kurtaracak?

Ayrıca şunuda eklemek istiyorum. Elazığspor, geçen hafta Fenerbahçe'nin kendi sahasında 2-0 öne geçmiş bir takım. Fenerbahçe'nin usta ayaklı kaliteli bir kadrosu olduğu için maçı çevirmesi kolay oldu. Trabzsonspor'un usta ayakları kimler? Maçı çevirebilecek bir oyuncu kadrosuda yok. Bunuda düşünmek lazım.

byariff
27.Ocak.2013, 19:39
Yapılan transferlerde fos çıktı. 5.5 milyon euroluk Adrian geçen maçta çıkıp iki gol atmasından başka ne yaptı? Emerson attığı iki golün fazlasını yedirdi, Henrique'ye çok iyi dediler aldık diyen bir transfer politikası olduğu sürece transferlerin böyle çıkması şaşırtıcı olmaz. Halil 1 maç varsa 15 maç yok hiç sevmediğim bir oyuncu. Trabzonspor'un kadrosunda bir tane futbolcu var mı takımı kurtaracak?

Ayrıca şunuda eklemek istiyorum. Elazığspor, geçen hafta Fenerbahçe'nin kendi sahasında 2-0 öne geçmiş bir takım. Fenerbahçe'nin usta ayaklı kaliteli bir kadrosu olduğu için maçı çevirmesi kolay oldu. Trabzsonspor'un usta ayakları kimler? Maçı çevirebilecek bir oyuncu kadrosuda yok. Bunuda düşünmek lazım.

adrian su an olmasa trabzon ne kupada ilerleyebilirdi vede ligde suan 15 yada 16.ci olurdu.

Nocna Mora
27.Ocak.2013, 20:35
Trabzon'un kadrosu mu yetersiz ? Güldürmeyin adamı. Bir çok iyi oyuncusu var . Oynatmayı beceremiyorsa hocada sorun vardır.

Onur (Tolga)

Serkan Balcı (Zeki)
Bamba (Abdullah)
Celustka(Mustafa)
Emerson (Cech - Ferhat Öztorun)

Adrian (Colman - Sapara)
Soner (Aykut)
Barış Özbek (Zokora)

Alanzinho (Henrique - Yasin)
Janko (Emre Güral)
Olcan (Volkan)

Böyle bol alternatiflii bir şekilde 4-3-3'ü çok iyi oynayabilecek bir kadro kurup sonra Halil Altıntop'la 4-5-1 sistemi ile devam etmeye çalışırsan bi halt tabii ki olmaz.

Şiir gibi top oynadı Elazığspor. İkinci yarının başlarında biraz bocaladılar fakat Trabzonspor'un 10 kişi kalması ile rahatladılar. Maç farka bile gidebilirdi biraz daha kontr-atak yapmayı seçseydi Elazığspor. Umarım bu şekilde devam eder Elazığ ve Trabzon'da bir an önce 4-3-3 oynatabilecek iyi bir hoca bulur, Şenol hoca ile olmuyor çünkü.

Bordo61Mavi
27.Ocak.2013, 21:14
Fazla dusunulmesine gerekmez. Yeni yapilanma simdi yapilmiyacagi icin yeni hocada gerekmez, su enkazi sezon sonuna kadar en az hasarla goturecek adam belli. Unal Karaman

Bordo61Mavi
27.Ocak.2013, 21:17
Bide Tolunay ismi geciyor, ne icin geciyor onuda cozemedimya.

Trabzonspor
27.Ocak.2013, 22:14
Hocadan önce gitmesi gerekenler gitmedikten sonra değişen birşey olmaz.